abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 20:32:16 #121
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31542927
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 20:17 schreef Bluezz het volgende:

[..]

En zo is het
ik had al zo'n vermoeden,
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 20:35:32 #122
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31543029
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 20:17 schreef Bluezz het volgende:

[..]

En zo is het
Al vind ik het wel leuk om hun recensies te lezen
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 20:49:15 #123
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_31543431
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten? Wij gaan ook zo af en toe luxe uit eten (zoals we dat dan noemen), 1a 2 keer per jaar - omdat het toch een aardige duit kost.
Als ik jullie als beginnend levensgenieter een tip mag geven: ga eens naar de Koperen Hoogte in Nieuwleusen (boven Zwolle). Het eten is er voortreffelijk, maar vooral de ambiance doet het hem hier. Je zit in een oude watertoren op 50 meter hoogte in een rond restaurant, met een ronddraaiende vloer. In ca. 3 uur tijd draai je 1x volledig rond, en door de glazen buitenwand heb je dus een geweldig uitzicht. In het midden van het restaurant bevindt zich de stilstaande, gedeeltelijk open keuken.
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 21:02:38 #124
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31543830
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten? Wij gaan ook zo af en toe luxe uit eten (zoals we dat dan noemen), 1a 2 keer per jaar - omdat het toch een aardige duit kost.
Als ik jullie als beginnend levensgenieter een tip mag geven: ga eens naar de Koperen Hoogte in Nieuwleusen (boven Zwolle). Het eten is er voortreffelijk, maar vooral de ambiance doet het hem hier. Je zit in een oude watertoren op 50 meter hoogte in een rond restaurant, met een ronddraaiende vloer. In ca. 3 uur tijd draai je 1x volledig rond, en door de glazen buitenwand heb je dus een geweldig uitzicht. In het midden van het restaurant bevindt zich de stilstaande, gedeeltelijk open keuken.
Die ligt toch aan de snel weg vanaf Zwolle naar Hoogeveen? Ben daar vaak langs gekomen onderweg naar Coevorden
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 21:37:22 #125
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31544911
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 20:49 schreef Coelho het volgende:
Hoe beslissen jullie waar je gaat eten?
Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.
Soms ook gewoon op de bonnefooi.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_31545406
iens is onbetrouwbaar als het gaat om onafhankelijke recensies.Al doen ze het anders voorkomen.

Van wat ik hoorde worden mensen die helaas negatieve ervaringen hebben met bepaalde restaurants diens recensies/meningen weggehaald ten favoure van alleen de positieve. Sterker nog: Van wat ik hoorde gaan ze zelfs zo ver dat diegenen die zich hebben aangemeld met hun e-mailadres en persoonlijke gegevens(anders kun je daar niet posten) kwa naam zwart maken bij betreffende restaurant aleen maar om hun eigen goede contacten te kunnen onderhouden.
Dinnersite acht ik daarom ook iets 'neutraler'.
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 22:34:22 #127
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_31546592
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 21:37 schreef golfer het volgende:

[..]

Meestal spontaan of een dag van te voren via recensies op Dinnersite of op Iens.
Soms ook gewoon op de bonnefooi.
Voor als je een keer op de bonnefooi gaat:

De Bonnenfooi
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 22:40:53 #128
3394 Coelho
BigGreenEgg
pi_31546818
Ikzelf gebruik altijd Lekker.nl, ook vanwege hun eigen top 100
  woensdag 19 oktober 2005 @ 04:13:33 #129
16447 Chielus
Dial M for me.
pi_31552156
ben zelf ook wel een fan van de Lekker, redelijk objectief en duidelijke beschrijvingen
Save the cheerleader. Save the World.
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today James Dean
pi_31555932


[ Bericht 97% gewijzigd door Blues op 01-11-2005 17:14:00 (verplaatst) ]
pi_31558764
Die assertieve serveerster wil ik wel eens meemaken...
Helpt waar hij kan!
  woensdag 19 oktober 2005 @ 14:23:16 #132
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31559103
De titel van dit topic is Bluezz' en golfers Restaurant-recensies.
Voor uitgebreide recensies van andere users is er Uitgebreide Food recensies.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_31870841
Zaterdag als alles doorgaat gaan we hier eten :
http://www.luca-lucas.nl/
En proberen we er weer een verhaaltje over te schrijven


http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=434958&lng=nl
http://www.iens.nl/restau(...)taurant.htms?r=18052
pi_31871051
Om dit topic te houden waar ie voor bedoeld is, heb ik je recensie in het genoemde topic gezet PDOA
pi_31880053
En Bluezz.. we gaan 14 juli in de keuken bij de Librije eten. Dan maak jij een mooie recensie toch?
geniet nooit met mate
  dinsdag 1 november 2005 @ 21:56:39 #136
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_31880090
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 21:55 schreef gimme.shelter het volgende:
En Bluezz.. we gaan 14 juli in de keuken bij de Librije eten. Dan maak jij een mooie recensie toch?
Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
pi_31882439
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 21:56 schreef golfer het volgende:


Bluezz of ik zullen daarvan uiteraard ook verslag doen.
Ze vroeg het aan mij

Ja, g.s., golfer en/of ik gaan daarvan uiteraard ook verslag doen
  woensdag 2 november 2005 @ 11:03:56 #138
61305 Bjoro
Proud to have Maud !
pi_31891110
quote:
Op dinsdag 1 november 2005 17:04 schreef Bluezz het volgende:
Zaterdag als alles doorgaat gaan we hier eten :
http://www.luca-lucas.nl/
En proberen we er weer een verhaaltje over te schrijven

http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=434958&lng=nl
http://www.iens.nl/restau(...)taurant.htms?r=18052
heb er veel over gehoord.
eten is goed, locatie is prachtig (zit toch waar eerst de Componist zat ?) maar hoorde dat de tafeltjes wel heel dicht op elkaar staan en dat de stoelen niet echt geschikt zijn om uren op te tafelen.
Dat is overigens info die al een aantal maanden oud is dus kan veranderd zijn
256 goals !
[Column]Hoera, prijs gewonnen!
'Zo gewoon en toch zo bijzonder,
Zo alledaags maar nog steeds een wonder' Maud 07-07-2005
pi_31892917
quote:
Op woensdag 2 november 2005 11:03 schreef Bjoro het volgende:


heb er veel over gehoord.
eten is goed, locatie is prachtig (zit toch waar eerst de Componist zat ?) maar hoorde dat de tafeltjes wel heel dicht op elkaar staan en dat de stoelen niet echt geschikt zijn om uren op te tafelen.
Dat is overigens info die al een aantal maanden oud is dus kan veranderd zijn
Ja, de componist. Daar zijn we ook geweest een hele tijd geleden.
Ik had zin in Italiaan vandaar
De australische tip gaan we eerstvolgend doen
  zondag 6 november 2005 @ 00:17:41 #140
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_32009144
De recensie van Luca & Lucas in Haarlem

Website: http://www.luca-lucas.nl/
Eerdere recensies en meningen: http://www.dinnersite.nl/restaurant/?RN=434958&lng=nl en
http://www.iens.nl/restau(...)taurant.htms?r=18052


Entourage:
Dit restaurant in gesitueerd in het pand waar voorheen het restaurant De Componist zat: een oud monumentaal winkelpand, voorheen geheten “De Zon”. Sommige van de originele eigenschappen van het winkelpand zijn intact gelaten, zoals onder andere de grote winkelruiten, waardoor je af-en-toe het idee krijgt echt in een etalage te zitten.
Qua inrichting verder een mix van van Jugendstil, Art Deco en Classisisme..Een marmeren vloer en statige pilaren en allemaal verschillende, prima zittende stoelen.
Restaurant Luca & Lucas telt twee verdiepingen, beiden met eigen open keuken.
Helaas kregen Bluezz en ik een tafeltje op de begane grond, pal naast de ingang toegewezen, waardoor elke keer als de deur open ging er een golf koude buitenlucht over ons heen kwam.

Voorgerecht
Eigenlijk op aanraden van eerdere recensies kozen wij allebei voor de ANTIPASTO LUCA & LUCAS (voor 2 personen) bestaande uit Rauwe st. Daniele ham, meloen, carpaccio, zalm op toast, vitello tonnato, insalata caprese en olijven.
Niet slecht, maar ook niet echt bijzonder. Veel sla erbij en niet echt een test van kookkunst, want deze koude voorgerechten kan iedereen op een groot bord voor 2 personen plaatsen.
Voor een echt oordeel moesten we dus de hoofdgerechten afwachten.

cijfer voorgerecht: 6,5

Hoofdgerecht:

Bluezz koos voor de FILETTO SALVATORE (Ossenhaas specialiteit van Salvatore )
Tot haar grote teleurstelling bleek de gegrilde ossenhaas aan de buitenkant enigszins verbrand te zijn en aan de buitenkant te zijn overgoten met grove korrels zeezout.
De bijbehorende saus met wat erwtjes erbij was op zichzelf wel smakelijk, maar tot op dit moment zijn we er nog niet over uit waarnaar die nou precies smaakte. Onder de ossenhaas lag een stuk gekookte artisjokhart.
De ossenhaas was van binnen wel mals en de door Bluezz afgesneden verbrande bovenkant van de ossenhaas werd door haar terug gestuurd naar de keuken. Helaas geen enkel respons of excuses van de kok daarop.

Een dikke onvoldoende voor haar gerecht dus. L

Golfer had gekozen voor de FILETTI DI AGNELLO ALLE MORE E PORCINI (Lamshaas met eekhoorntjesbrood en bramensaus).
De lamshaas was prima rosé gebraden, maar ook hier alweer dat grove zeezout erop. De bramensaus was flauw en er lagen welgeteld 2 stukjes paddenstoel wat voor eekhoorntjesbrood moest doorgaan bij.
Geen aparte smaakjes, allemaal wat laf.

Als garneringen kregen Bluezz en ik samen 1 schaaltje met in de schil gebraden aardappel en een doodgekookte courgette erbij.

cijfer hoofdgerechten: 5

Na deze vertoning besloten wij geen nagerecht meer te nemen en dus sloten we traditioneel af met een cappuccino en een dubbele expresso (die alweer geen doppio bleek te zijn) van Illy met een glaasje Sambuca erbij.

Qua wijn zijn we begonnen met een glaasje witte huiswijn die ons niet echt goed smaakte, dus we besloten dit keer daar niet een fles van aan te laten rukken en hebben voor de rest van de maaltijd gekozen voor een fles Trebbiano, San Vincenzo,Anselmi Veneto (2004) die wel erg lekker droog en fruitig was.

De bediening bestond wel uit allemaal Italiaans sprekende, vriendelijke mensen, maar ook die waren lang niet altijd even attent en oplettend.

Voor deze, wat ons betreft, tegenvallende ervaring waren we inclusief fooi uiteindelijk ¤ 115 kwijt.

Overall cijfer: een 6-, meer kunnen we er niet van maken.

Wat ons betreft zeker niet meer voor herhaling vatbaar.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 6 november 2005 @ 00:27:10 #141
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_32009398
Had bij mij komen eten: prima pizza van Portofino. Waren we voor 3 x 8 euro klaar geweest

Zonde zeg! Ik word altijd een beetje kregelig van dit soort dingen...
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
  zondag 6 november 2005 @ 01:05:29 #142
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32010620
@Bluezz en Golfer. Het is wel slecht dat de keuken niks doet met de klacht over de ossenhaas
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 6 november 2005 @ 01:06:50 #143
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_32010658
quote:
Op zondag 6 november 2005 00:27 schreef ElisaB het volgende:
Had bij mij komen eten: prima pizza van Portofino. Waren we voor 3 x 8 euro klaar geweest

Zonde zeg! Ik word altijd een beetje kregelig van dit soort dingen...
Wij ook een beetje een katterig gevoel over dit restaurant, niet vanweg het geld, wel vanwege de teleurstelling na de voorpret en het er zin in hebben.
Volgende keer beter, ergens anders, hopen we maar weer.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 6 november 2005 @ 01:16:44 #144
33954 ElisaB
ook in zwart verkrijgbaar!
pi_32010963
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:06 schreef golfer het volgende:
Volgende keer beter, ergens anders, hopen we maar weer.
Zo is het natuurlijk ook. De grootste culinaire verassing kregen wij in Hotel De Zon in Ommen. Een waar feestje om daar te eten. Sindsdien valt eigenlijk alles een beetje tegen
Muil houwe of ik sjoel d'r eentje in!
pi_32011082
Ja, ik had wel verwacht dat er iets met die klacht v/d ossehaas werd gedaan.

We zagen trouwens dat degene die het stuk vlees liet zien aan de kok, dit tot 2 keer toe deed
We konden helaas de reactie van de kok net niet zien...
  zondag 6 november 2005 @ 01:20:54 #146
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32011112
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:20 schreef Bluezz het volgende:
Ja, ik had wel verwacht dat er iets met die klacht v/d ossehaas werd gedaan.

We zagen trouwens dat degene die het stuk vlees liet zien aan de kok, dit tot 2 keer toe deed
We konden helaas de reactie van de kok net niet zien...
Kon je in de keuken kijken dan?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 6 november 2005 @ 01:22:22 #147
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_32011163
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:20 schreef Martijn_77 het volgende:


Kon je in de keuken kijken dan?
Ja:
quote:
Restaurant Luca & Lucas telt twee verdiepingen, beiden met eigen open keuken.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 6 november 2005 @ 01:25:11 #148
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32011255
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:22 schreef golfer het volgende:

[..]

Ja:
[..]
Oke, dat is altijd wel prettig vind ik persoonlijk. Geeft wel iets van vertrouwen dat je in de keuken kunt kijken.

Alleen als je jullie recensie leest is het geen garantie voor kwaliteit.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32011697
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:25 schreef Martijn_77 het volgende:


Alleen als je jullie recensie leest is het geen garantie voor kwaliteit.
Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap je

Als je de recensies op dinnersite bekijkt (die ik niet had gelezen, alleen die op Iens) hadden we het kunnen weten
Mss. een leuke aparte tent voor een pasta of een pizza, maar zeker niet voor de specialiteiten.
  zondag 6 november 2005 @ 12:05:02 #150
593 sjak
Juffie Bloem
pi_32019568
quote:
Op zondag 6 november 2005 01:37 schreef Bluezz het volgende:

[..]

Je kon in de keuken kijken, maar niet hoe de kok uiteindelijk kookt hoor, het was wel en niet kunnen kijken snap je

Als je de recensies op dinnersite bekijkt (die ik niet had gelezen, alleen die op Iens) hadden we het kunnen weten
Mss. een leuke aparte tent voor een pasta of een pizza, maar zeker niet voor de specialiteiten.
Dan raad ik jullie de volgende keer toch aan om maar eens richting purmerend (Neck) te rijden voor een echt goede Italiaan .
Lekker douchen!
pi_32598454
We hebben weer een tafeltje voor vanavond gereserveerd
http://www.jills.nl/
(Haarlem aanklikken)
  zaterdag 26 november 2005 @ 18:20:59 #152
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_32599875
quote:
Op zaterdag 26 november 2005 17:21 schreef Bluezz het volgende:
We hebben weer een tafeltje voor vanavond gereserveerd
http://www.jills.nl/
(Haarlem aanklikken)
Ziet er erg leuk uit en de kaart zit er ook goed uit. Wacht de recensie af maar als hij goed is ga ik een een keer Jillsin Den Bosch uit proberen.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_32599948
Oh daar heb ik ook is gegeten overigens in delft.
A command line lets you get intimate with your computer, data and protocols. GUIs are like wearing full body condoms.
pi_32600882
quote:
Op zaterdag 26 november 2005 18:24 schreef Joene het volgende:
Oh daar heb ik ook is gegeten overigens in delft.
Hoe vond jij het toen?

We hebben om 20.00 gereserveerd
  Trouwste user 2022 zaterdag 26 november 2005 @ 19:12:12 #155
7889 tong80
Spleenheup
pi_32601009
Leuke avond gewenst. Lees de recensies altijd met veel plezier.


Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_32601451
quote:
Op zaterdag 26 november 2005 19:12 schreef tong80 het volgende:
Leuke avond gewenst. Lees de recensies altijd met veel plezier.


Dankje
Wij ondergaan het eten altijd met veel plezier

wat is ondergaan een raar woord trouwens
  zaterdag 26 november 2005 @ 23:49:50 #157
6990 golfer
Ouwe jongere
pi_32607834
De recensie van Jill’s restaurant in Haarlem.
Adres: Grote Markt 10 te Haarlem
Website www.jills.nl

Deze zaak is onderdeel van een keten van zaken met dezelfde naam met intussen vestigingen in Leiden, Den Haag, Den Bosch en Haarlem.

De buitenkant:


De inrichting doet een beetje mediterraan aan mede door de muur en plafondschilderingen met eenvoudige houten tafels, prima zittende met hoge leuningen en kussentje voorziene rieten stoelen.

Van binnen:


Bediening bestaat uit netjes in zwart/wit gestoken jonge mensen.

Eenmaal gezeten aan ons tafeltje kregen we al vrij snel een amuse bestaande uit een zalmmousse met een flinterdun koekje er op.
Vergezeld door 2 glazen witte huiswijn (Chardonnay) was het een smakelijke binnenkomer en kregen we daarna ruimschoots de tijd om de menukaart te bestuderen.

Bluezz en ik besloten allebei te gaan voor het Gastronomisch 3 gangen menu, die op het eerste gezicht zeer redelijk qua prijs (¤29,75) was.
Je hebt dan binnen het menu de keuze uit 3 voor-, 3 hoofd-, en 3-nagerechten en kan eventueel als extra optie nog een extra tussengerecht nemen.

Intussen werd er een mandje met drie verschillende soorten brood en zachte roomboter geserveerd.

Voorgerechten

Bluezz had gekozen voor de Grande entree, een keuze van allerlei soorten voorgerechten, samengesteld door de kok.
Bleek te bestaan uit een op een mooi groot bord opgemaakt kleine hapjes van Carpaccio, langzaam gegaarde en dungesneden zalmfilet, geserveerd met kruidensalade en bloemkoolcrème en Witlofsalade met gebraden kipfilet, appeltjes en walnoten, besprenkeld met aceto balsamico dressing en tenslotte Terrine van eend geserveerd op compote van gecarameliseerde appel met een vleugje vanille.
Qua porties en temperatuur vond Bluezz het allemaal helemaal prima en ze gaf dit voorgerecht dan ook een 9 als cijfer.

golfer had gekozen voor Jill's Carpaccio; flinterdunne biefstuk op een bedje van sla, vergezeld van peppita's, paprika, prei en Parmezaanse kaas met Italiaanse balsamicosaus.
De laatste jaren zelden zo’n goede carpaccio gegeten. Helemaal prima van structuur en smaken en op de juiste temperatuur (dus niet te koud) geserveerd.
Zijn cijfer voor dit voorgerecht werd een 8,5.

Hoofdgerechten
Bluezz haar keuze was gevallen op de gebakken springbok op een ratatouille van schorseneren en spruitjes met kardemomsaus.
Een mooi bord vol uiterst mals en prima rosé gebraden springbokbiefstuk, vergezeld door smakelijke, nog een beetje knapperige spruitjes. De ratatouille van schorseneren (mooie ouderwetse groentesoort) was ook in haar ogen helemaal prima.
Ze gaf alweer een hoog cijfer voor haar hoofdgerecht: een 8.

golfer koos voor de met appelstroop gelakte snoekbaarsfilet op rode bieten en witte wijnsaus. Gewoon goed. Geen flauwekulsmaakjes erbij. Heel klein minpuntje waren enkele graatjes die in de filet waren blijven zitten.
Toch een dikke voldoende verder, dus een 7,5.

Beide hoofdgerechten werden vergezeld door een bakje met in de schil gefrituurde aardappels.

Nagerecht
Bluezz koos als kaasliefhebster voor een bordje met diverse kaassoorten, vergezeld door een glaasje rode port.
Kazen smaakten haar prima, bestaande uit hele oude Amsterdammer, roggebrood met geitenkaas omhuld door druivenbladeren, een oude kernheim en een soort boerennagelkaas.
Verder wat walnootjes erbij.
Ondanks dat Bluezz bijna op barsten stond werd het hele kaasbordje toch opgepeuzeld.
Haar cijfer hiervoor: 7

Golfer had als nagerecht gekozen voor de in glühwein gestoofd peertje met sabayonsaus en een bolletje vanille ijs.
Alweer niets op aan te merken. Gewoon eenvoudig en lekker. Ook een 7.

Bij de maaltijd hadden we gekozen voor een hele fles Zuid-Afrikaanse Stellenbosch, en heerlijke droge en kruidige Chardonnay uit 2004.

Omdat we na deze maaltijd allebei nogal vol zaten besloten we dit keer onze traditionele koffies met Sambuca maar achterwege te laten en vroegen we om de rekening die uiteindelijk inclusief alle begeleidende drank totaal neerkwam op ¤ 92,50 en gingen we 2,5 uur later met een voldaan gevoel weer naar huis.

Ondanks de aanvankelijk scepsis voor restaurant-ketens is dit ons 100% meegevallen vinden we het zeker qua prijs/kwaliteit een aanrader.
eindcijfer: een 8

Als de overige vestigingen van Jill’s in de andere vestigingsplaatsen dezelfde kwaliteit bieden, raden we het jullie zeker een keer aan om te proberen.
There is no greater joy than be taken for an imbecile by an idiot. (Oscar Wilde)
Poef.....gone! ©golfer
  zondag 27 november 2005 @ 00:00:05 #158
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_32608087
Klinkt goed!

Hoe onthouden jullie in vredesnaam wat jullie gegeten hebben?
***
  zondag 27 november 2005 @ 00:02:27 #159
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_32608147
quote:
Op zondag 27 november 2005 00:00 schreef Brighteyes het volgende:
Klinkt goed!

Hoe onthouden jullie in vredesnaam wat jullie gegeten hebben?
4 gerechten incl amuse, tenzij jij een geheugen als een zeef hebt lijkt me dat toch best te doen..

Verder jammer dat ze de kazen niet aan tafel sneden en niet vertelden wat het was, dat zou ikzelf toch wel als een behoorlijk minpunt beschouwen.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
pi_32608175
Kaart staat vaak online BE
En er is ook nog altijd de bon.... maar vaak zit het wel in ons hoofd
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')