abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  zondag 27 februari 2005 @ 11:57:38 #1
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25279571
Gisteren weer heerlijk bij de Japaner geweest een lekker Sushi zitten eten nu vroeg ik mij alleen af of je dat ook makelijk thuis zou kunnen maken

In dit topic Wat is nou precies sushi? heb ik al verschillende soorten sushi gevonden.

Heeft iemand goede tips / ervaringen met het thuis maken van Sushi?

Recepten zijn natuurlijk ook altijd welkom
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25279749
Ik heb wel een geheimpje van de Japanner kunnen ontfutselen...
Die sesam saus, die heeeeeeel moeilijk is om te maken, maken ze met.....
Appelmoes... Echt waar, dus daar moet ik mee gaan experimeteren...

En sushi zelf maken...
Wel eens geprobeerd, maar damn dat is moeilijk.
Koop tegenwoordig gewoon verse zalm, of tonijn, stukjes maken, kikkoman soya en lekker met stokkies eten, Beetje nep wasabi erbij...
Me is happy.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 12:13:29 #3
108504 Shreever
Tintinnabulation!
pi_25279788
Het is wel leuk om te doen, al lukt het de eerste paar keren niet echt
(ze worden bij mij nog steeds niet hoe ze horen te zijn )
Ach.. de sake maakt alles goed
Excuse me... have you seen my sanity...I think I lost it.
pi_25281295
quote:
Op zondag 27 februari 2005 11:57 schreef Martijn_77 het volgende:
Gisteren weer heerlijk bij de Japaner geweest een lekker Sushi zitten eten nu vroeg ik mij alleen af of je dat ook makelijk thuis zou kunnen maken

In dit topic Wat is nou precies sushi? heb ik al verschillende soorten sushi gevonden.

Heeft iemand goede tips / ervaringen met het thuis maken van Sushi?

Recepten zijn natuurlijk ook altijd welkom
Ik doe het vrij vaak, vind het best makkelijk. Het lastigste is de rijst goed te krijgen. Dat is gewoon een kwestie van beetje proberen en zeker niet vergeten rijstazijn en beetj suiker toe te voegen. Verder is het dan alleen rollen en dat is niet zo lastig (ooit van de vrouw van mijn neef geleerd, zij is Japans en woont pas net hier). Je kunt het zo lastig maken als je zelf wilt, ik maak meestal rolletjes met zoete omelet, zalm, tonijn en imitatie kaviaar. Die laatste rol je heel anders. Beetje sliertjes komkommer erbij en klaar is Drive-r.
Je kunt bij meeste toko's tegenwoordig wel alle spulletjes halen en je moet heel even een keer zien hoe je hoort te rollen, dan moet het wel lukken. Anders kun je altijd gewoon met de hand bolletjes rijst maken en hier de vis opleggen. Leuke variaties zijn met zwarte sesam ipv zeewier rollen, dan zit het sesam dus aan de buitenkant. En ach, zoals je al zei, via internet kun je vervolgens op genoeg ideeen komen. Ikzelf hou het meestal simpel...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zondag 27 februari 2005 @ 20:31:43 #5
65330 Ruzbeh
Five inches but its thick
pi_25286513
Rauwe vis is toch vies? Nooit geprobeerd hoor, maar het lijkt me vies.

Gebakken vis met rijst! HEERLIJK!!!!
De beste user. (Waar jij geen waardering voor hebt.)
  zondag 27 februari 2005 @ 20:36:09 #6
38433 snijder
snijderdotcom
pi_25286580
sushi is best zelf goed te makem, maar pas op dat je de rijstazijn niet te veel op je marmer aanrecht laat lekken. Dan krijg je doffe vlekken.....
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_25286588
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:31 schreef Ruzbeh het volgende:
Rauwe vis is toch vies? Nooit geprobeerd hoor, maar het lijkt me vies.

Gebakken vis met rijst! HEERLIJK!!!!
Is haring ook vies? Ik ben zelf gek op rauwe vis. Als de verse lading vis in het restaurant geleverd wordt sta ik altijd lekker vooraan met de soya saus en wasabi! Meteen even stuk tonijn afsnijden, heerlijk! Maar goed, iedereen zijn ding, ik heb er geen moeite mee
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zondag 27 februari 2005 @ 20:46:35 #8
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25286708
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:31 schreef Ruzbeh het volgende:
Gebakken vis met rijst! HEERLIJK!!!!
Daar kun je volgens mij geen sushi van maken of wel?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25286904
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:31 schreef Ruzbeh het volgende:
Rauwe vis is toch vies? Nooit geprobeerd hoor, maar het lijkt me vies.
Echt, probeer het eens, doe eens wild..
Je kan beginnen met eenvoudige sashimi, zalm en tonijn.
Smelt op de tong...
Je zal zien dat je verslaafd raakt...

MEER MEER!

Ik gebruik met de japanse rijst eigenlijk altijd azijnpoeder, gaat nooit mis, qua smaak.
Zit een klein zakje, koop je bij de toko, naast de nohri (?) bladeren...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_25286937
Verse rauwe vis is heerlijk!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  Redactie Games zondag 27 februari 2005 @ 21:13:54 #11
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_25287075
quote:
Op zondag 27 februari 2005 20:31 schreef Ruzbeh het volgende:
Rauwe vis is toch vies? Nooit geprobeerd hoor, maar het lijkt me vies.

Gebakken vis met rijst! HEERLIJK!!!!
Jij moet nog leren vis gegeten..

Rauwe verse zalm, tonijn, haring... prima te eten...

Voor de rijst gewoon zorgen dat je een beetje plakkerige rijst hebt. Japanse plakrijst met een dikkere korrel (maar Pandan is er ook goed voor geschikt). Verder een beetje rijstwijnazijn, wat sesamolie en wat suiker. Variëren met verschillende soorten vis of groenten. Rollen in zeewierblad met een Sushi rol-matje gemaakt van bamboe.
Dan is het nog een kwestie van oefenen met het rollen, maar eigenlijk heel makkelijk

En eet smakelijk

Uiteraard serveren met Wasabi

[ Bericht 3% gewijzigd door Mr.Noodle op 27-02-2005 21:19:00 ]
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_25287210
En die heerlijke gember!
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  Redactie Games zondag 27 februari 2005 @ 21:32:50 #13
52557 crew  Mr.Noodle
Offtopic in geleuter...
pi_25287390
quote:
Op zondag 27 februari 2005 21:22 schreef krakkemieke het volgende:
En die heerlijke gember!
Kan ook, maar ben er zelf niet zo dol op
How do you get precisely 4 Gallons of water with a 3 Gallon and 5 Gallon Can...
pi_25287433
Voor mijn wel met gember, jammie...
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  zondag 27 februari 2005 @ 22:21:36 #15
65330 Ruzbeh
Five inches but its thick
pi_25288339
Oh, ja. Tonijn en zalm zijn natuurlijk rauw.

Rauw vis is lekker.

Ik eet wel is tonijn met rijst. Is dat dan gelijk sushi?
De beste user. (Waar jij geen waardering voor hebt.)
pi_25288514

Sushi.


Sashimi.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 22:43:56 #17
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25288848
quote:
Op zondag 27 februari 2005 21:22 schreef krakkemieke het volgende:
En die heerlijke gember!
Ja, ze hadden idd gisteren er ook heerlijke gember sojasaus bij erg lekker met het vlees ook.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25288974
Nee, ik bedoel die roze, zure gember.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
pi_25289024
Deze dus:



Lekkah!
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 27 februari 2005 @ 22:51:31 #20
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25289026
quote:
Op zondag 27 februari 2005 22:49 schreef krakkemieke het volgende:
Nee, ik bedoel die roze, zure gember.
Ken ik helemaal niet. Vertel....
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
pi_25289128
Is gewoon lekkere zoet-zure gember.
Am I evil? Yes I am!
Am I evil? I am man!
  zondag 27 februari 2005 @ 23:11:25 #22
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25289461
quote:
Op zondag 27 februari 2005 22:56 schreef krakkemieke het volgende:
Is gewoon lekkere zoet-zure gember.
Kun je die ook zelf maken?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  dinsdag 1 maart 2005 @ 15:42:58 #23
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_25314044
Je kan bij van die goedkope boeken zaken van die goedkope kookboekjes over sushi halen.
Ik heb er een aantal van en ik maak dan ook sinds een paar jaar zelf sushi.

Het neemt wel erg veel tijd in beslag. Rijst koken, rijst laten afkoelen, rijst op nori (zeewier) doen, prut er in, rollen (wat natuurlijk de eerste keer nooit goed lukt ).

Meestal maak ik rond de 10 rollen. Hieruit kunnen 60 tot 80 sushi's gemaakt worden (Hangt er vanaf hoe dik je ze wilt hebben.
Meestal maak ik het voor verjaardagen van mijn familie of als ik veel vrije tijd heb

Je hebt gewone sushi met rijst en vulling aan de binnen kant en je hebt binnenstebuiten sushi met binnenin vulling, daarom nori en de rijst zit buiten-om. Dat laatste is erg moeilijk om te maken omdat die rijst overal aan plakt. Je hebt ook nog andere varianten maar die staan allemaal beschreven in die boekjes

Mijn favoriete sushi is met als vulling: Zalm, lenteuit, komkommer, sla en sesamzaadjes.
Ook lekker is tonijn met chilipoeder en paprikapoeder als vulling gebruiken.



Hier nog een lekker recept voor sausje om de sush in te dopen:
- Gembersaus met Sojasaus met beetje Citroensap lekker veel Sesamzaadjes

Oef! Ik krijg er helemaal trek in!

[ Bericht 4% gewijzigd door Radyhyn op 01-03-2005 16:00:54 ]
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  dinsdag 1 maart 2005 @ 22:23:11 #24
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25320212
quote:
Op dinsdag 1 maart 2005 15:42 schreef Radyhyn het volgende:
Hier nog een lekker recept voor sausje om de sush in te dopen:
- Gembersaus met Sojasaus met beetje Citroensap lekker veel Sesamzaadjes
Kun je ook de verhoudingen aangeven want dit sausje zocht ik. Dit is idd een erg lekkere saus (De rest van de sushi ook niet vergeten).
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  woensdag 2 maart 2005 @ 10:22:19 #25
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_25328268
Gembersaus - Sojasaus - Citroensap - Sesamzaadjes:
verhouding: 4 - 8 - 1 - 3

Zo is de verhouding ongeveer... maar meestal doe ik maar wat en proef dan om te kijken of er nog wat bij moet van een ingredient.
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
pi_25328935
Van een vriendin kreeg ik voor mijn verjaardag een geweldig boekje:
Sushi - lekker en eenvoudig

Daarin staan veel recepten voor sushi op een eenvoudige manier beschreven.
ISBN nr. 90 5920 074 8
Ieder zijn mening. Ik hou ook van smarties...
  woensdag 2 maart 2005 @ 11:17:00 #27
77320 Nuek
Jouw mening telt niet!
pi_25329260
Kun je sushi eigenlijk invriezen? Dan is het nog wel eens leuk een hele hoop tegelijk te maken, of niet?
Proud Powerpauper
  woensdag 2 maart 2005 @ 11:20:35 #28
63358 Radyhyn
Melodramatic fool
pi_25329333
Nog nooit geprobeerd eigenlijk. Je kan het 2 a 3 dagen in de koelkast houden (afhankelijk hoe vers de vis is ) Maar dan is het ook meestal wel op bij mij
Sleep All Day, Party All Night, Its Great To Be Radyhyn!
Vv (nov '14) & Aa (nov '16)
  vrijdag 4 maart 2005 @ 17:15:37 #29
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25366014
quote:
Op woensdag 2 maart 2005 11:17 schreef Nuek het volgende:
Kun je sushi eigenlijk invriezen? Dan is het nog wel eens leuk een hele hoop tegelijk te maken, of niet?
Gaat dit niet tenkoste van de smaak?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 6 maart 2005 @ 14:51:35 #30
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_25396274
quote:
Op zondag 27 februari 2005 23:11 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Kun je die ook zelf maken?
Dat vraag ik me ook af. Of anders: kun je het ergens kopen? Weet iemand dat?
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_25396386
Bij de toko, dude.
Alhoewel ik denk dat je het bij appie heijn ook wel kan halen.
Het heet amazu shoga. Ingelegde gember.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 6 maart 2005 @ 21:52:09 #32
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25402242
quote:
Op zondag 6 maart 2005 14:58 schreef Oblivion het volgende:
Alhoewel ik denk dat je het bij appie heijn ook wel kan halen.
Bij de Appie zijn ze wel erg duur
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 6 maart 2005 @ 23:29:38 #33
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_25403921
quote:
Op zondag 6 maart 2005 14:58 schreef Oblivion het volgende:
Bij de toko, dude.
Alhoewel ik denk dat je het bij appie heijn ook wel kan halen.
Het heet amazu shoga. Ingelegde gember.
Dank
Volgens mij heeft de Appie het niet. Maar ik zal eens in de toko kijken!
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 20 maart 2005 @ 17:47:30 #34
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25614931
quote:
Op zondag 6 maart 2005 23:29 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Dank
Volgens mij heeft de Appie het niet. Maar ik zal eens in de toko kijken!
Heb ze hier bij de Appie toch vaak zien staan. Maar zal binnenkort ook eens bij de toko kijken
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  zondag 20 maart 2005 @ 22:08:13 #35
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_25621380
quote:
Op zondag 20 maart 2005 17:47 schreef Martijn_77 het volgende:

[..]

Heb ze hier bij de Appie toch vaak zien staan. Maar zal binnenkort ook eens bij de toko kijken
Ach ik heb gewoon een kutAppie ook. Waar staan ze dan in een beter geoutilleerde Appie? Bij de andere sushi-dingen?
Snobs have more fun!
KLIK!
  woensdag 23 maart 2005 @ 11:32:04 #36
98634 Lempicka
Back to Life
pi_25679538
je kan ook verse gember nemen, en hem in hele dunne plakjes snijden, en vervolgens in de rijstazijn zetten.. jum.
"Sex Is Nice And Pleasure Is Good For You"
  woensdag 23 maart 2005 @ 21:08:54 #37
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_25693433
quote:
Op woensdag 23 maart 2005 11:32 schreef Lempicka het volgende:
je kan ook verse gember nemen, en hem in hele dunne plakjes snijden, en vervolgens in de rijstazijn zetten.. jum.
Alleen rijstazijn verder niks geen suiker of zo?
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 24 maart 2005 @ 15:42:55 #38
98634 Lempicka
Back to Life
pi_25708463
ik gebruik in ieder geval geen suiker, maar het kan wel, om het zure van de rijstazijn een beetje af te vlakken, maar ik vind het juist wel lekker..

(heb vandaag gelunched met de sushi die mijn vriendje voor me gemaakt had.. en langs kwam brengen..)
"Sex Is Nice And Pleasure Is Good For You"
  vrijdag 1 april 2005 @ 10:24:56 #39
92555 430n
Vlaflip!?
pi_25900632
Ik heb het zelf ook weleens geprobeerd. Het rollen, etc vond ik niet zo moeilijk, maar de rijst was idd het probleem.

Heeft er iemand een goed recept voor de rijst? Ik heb gehoord dat de rijst twee keer afgespoeld, en gedroogd moet worden enzo,....
  vrijdag 1 april 2005 @ 19:22:46 #40
38433 snijder
snijderdotcom
pi_25913331
quote:
Op vrijdag 1 april 2005 10:24 schreef 430n het volgende:
Ik heb het zelf ook weleens geprobeerd. Het rollen, etc vond ik niet zo moeilijk, maar de rijst was idd het probleem.

Heeft er iemand een goed recept voor de rijst? Ik heb gehoord dat de rijst twee keer afgespoeld, en gedroogd moet worden enzo,....
Droog moet het zeker niet worden, anders plakt het niet mer en valt je sushi uit elkaar.

Je moet de rijst inderdaad na koken goed spoelen en vooral af laten koelen. Daarna mag je pas gaan kliederen met de rijst.
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
pi_25924404
Rijst hoort niet te worden gespoeld na het koken. Ik heb het nog nooit bij Aziaten gezien.
Men hoort eerst de rijst te wassen. Rijst met wat water in een pan doen, met de hand ronde bewegingen maken, voorzichtig het vieze water weggooien en nieuw water toevoegen. Dit een paar keer herhalen totdat het water helder is. Daarna moet er een vingertop water in de pan zijn (afhankelijk hoe hard of zacht je de rijst wilt hebben iets meer of iets minder water). Dan pan rijst koken op hoog vuur met deksel erop. Als de rijst een vaste vorm begint aan te nemen, vuur op de kleinste stand zetten en laten pruttelen/stomen (deksel eraf) totdat rijst droog is. Maar zorg wel dat het niet aanbrandt. Natuurlijk zou het veel simpeler zijn als je een ricecooker hebt. Nooit aangebrande rijst en rijst die altijd warm is. Maar voor sushi rice heb ik de volgende gevonden.

INGREDIENTS:
* 3 cups Japanese-style rice
* 3 1/4 cups water
* 1/3 cup rice wine vinegar
* 2 tbsp sugar
* 1 tsp salt

PREPARATION:
After washing the rice well, cook it by pan or rice cooker. See how to cook Japanese rice. Prepare sushi vinegar (sushi-zu) by mixing rice vinegar, sugar and salt in a small pan. Put the pan on low heat and cook until the sugar dissolves. Cool the vinegar mixture. Spread the cooked hot rice into a large plate (if you have it, use a wooden bowl called sushi-oke) by spatula. Sprinkle the vinegar mixture over the rice and fold the rice by shamoji very quickly. Be careful not to smash the rice. To cool and remove the moisture of the rice well, use a fan as you mix sushi rice. This will give sushi rice a shiny look. It's best to use it right away.

Makes 6 cups of sushi rice.
link
pi_25943797
ik heb vanmiddag voor 14,50 onbeperkt sushi gegeten, maar ook nog udon soep en ebi tempura 2 porties.

tonijn, zalm, garnaal, california roll, gegrilde paling, sushi zeewier is echt een aanrader !!

Dat was mijn lunch, logisch gevolg hiervan is dat ik 's avonds geen honger had, dus dan maar gado-gado gegeten.


Ik bedoel, ik wil hiermee zeggen....voor dit soort bedragen ga ik dus echt niet meer sushi zelf maken.

voor wie het wil ervaren....ga naar rotterdam, japanse lunchroom sumo aan het schouwburgplein, naast de pizzahut (waar je overigens onbeperkt pizza enzo voor 6,95 kan eten).

Echt aan aanrader !!
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  zondag 3 april 2005 @ 14:08:03 #43
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_25952038
quote:
Op zaterdag 2 april 2005 23:49 schreef hassanjassan het volgende:
ik heb vanmiddag voor 14,50 onbeperkt sushi gegeten, maar ook nog udon soep en ebi tempura 2 porties.


Echt aan aanrader !!
Mèn....

Die Japanner ga ik binnenkort eens aandoen dan
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_25970470
Ik wil ook nog steeds een keer sushi maken, vind het spul heerlijk, maar het ziet er zo ingewikkeld uit. KIjken of het lukt met de tips uit dit topic.
"Dear life, When I said "can my day get any worse?" it was a rhetorical question, not a challenge."
  maandag 4 april 2005 @ 19:01:47 #45
38433 snijder
snijderdotcom
pi_25982949
quote:
Op maandag 4 april 2005 08:54 schreef Isabeau het volgende:
Ik wil ook nog steeds een keer sushi maken, vind het spul heerlijk, maar het ziet er zo ingewikkeld uit. KIjken of het lukt met de tips uit dit topic.
Nee joh, is absoluut niet moeilijk. Enige moeilijke vind in wel de vulling mooi in het midden te krijgen, maar dat doet niets af aan de smaak
Get a life.....Morgen lig je onder de tram
  woensdag 6 april 2005 @ 11:07:47 #46
98634 Lempicka
Back to Life
pi_26018859
Als je gewoon goede Japanse rijst neemt, dan hoef je die niet te spoelen.

Je kan na het koken de rijst nog even mengen met een beetje rijstazijn, of wat speciaal rijstazijn/sushi poeder (in de toko wel te vinden) goed laten afkoelen, en dan smeren maar over die zeewier blaadjes.

"Sex Is Nice And Pleasure Is Good For You"
pi_26486451
Ik ging gisteren Japans eten bij Oni in Den Haag.
Had nog nooit echt Japans gegeten, wel sushi maar goed.
Uiteindelijk van alles gegeten, voor 80 euro de man verder en daarna nog steeds ernstig de neiging om naar de shoarmazaak aan de overkant te rennen omdat ik meer honger had nadat ik naar buiten liep dan dat ik naar binnen ging.
Voortaan maak ik het zelf wel (sushi, beef teriyaki etc); kan je veel voor maken dacht ik zo

Ik hou jullie op de hoogte van mijn experimenten.
Why Fart And Waste It When You Can Burp And Taste It?
  dinsdag 26 april 2005 @ 21:16:03 #48
119606 habanero
577000 Scoville
pi_26529129
quote:
[b]Op zaterdag 2 april 2005 23:49 schreef hassanjassan het volgende:[/b
voor wie het wil ervaren....ga naar rotterdam, japanse lunchroom sumo aan het schouwburgplein,

Echt aan aanrader !!
dankje ga ik snel een keer doen !
als mensen nog meer goeie tips hebben ... graag !
pi_26557386
sushi!!!!
En echt niet moeilijk te maken, al zal het thuis nooit zo geweldig worden als bij de meesterchefs Maar vor mij goed genoeg!
pi_26557442
gelukkig heb ik een man die hartstikke goed sushi kan maken

en das maar goed ook want ik ben er echt helemaal stapeldol op
♥ ♥ 13-08-2002 ♥ ♥
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')