abonnement Unibet Coolblue
pi_25062570


De Hotspur Football Club wordt in 1882 opgericht door een groep jongeren in navolging op de Hotspur Cricket Club welke twee jaar eerder werd opgericht, de thuiswedstrijden worden afgewerkt op White Hart Lane en de club zal later haar naam veranderen in Tottenham Hotspur. Hieronder een beknopt overzicht van de successen van de Spurs:

Kampioen van Engeland: 1950-51, 1960-61.
Winnaar F.A. Cup: 1900-01, 1920-21, 1960-61, 1961-62, 1966-67, 1980-81, 1981-82, 1990-91.
Winnaar League Cup: 1970-71, 1972-73, 1998-99
Winnaar Charity Shield: 1920-21, 1951-52, 1961-62, 1962-63, 1967-68, 1981-82, 1991-92.

Winnaar Europa Cup II (voor bekerwinnaars) 1962-63.
Winnaar UEFA Cup: 1971-72, 1983-84.



Onze nieuwe speler Mido bij zijn debuut.

Vandaag de volgende ronde gehaald door met 3-1 te winnen van WBA.
Met de doelpunten van Keane en Defoe 2 maal.
pi_25067881
Slechte eerste helft, goede tweede. Leuke pot om te zien wel.
pi_25071642
Ben benieuwd wat Jol van plan is met de opstelling. De eerste helft tegen WBA werd er 4-3-3 gespeeld wat niet erg een succes bleek. De tweede helft terug naar 4-4-2 en het werd gelijk een stuk dreigender en op basis van de tweede helft was de overwinning terecht. De 2-1 van Defoe mocht er trouwens wel zijn.
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_25071881
En dat 2de doelpunt van Defoe
Daar ging een geweldige actie aan vooraf ( van kanoute )
pi_25082361
Ik denk toch dat Jol heeft gezien dat het 4-3-3 duidelijk niet werkt en hoe jammer het dan ook is voor twee van de 4 spitsen, dat er gewoon 4-4-2 gaat worden gespeeld
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
  dinsdag 15 februari 2005 @ 10:57:09 #6
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_25097456
quote:
De selectie waarmee Arsenal aantrad tegen Crystal Palace bestond uit acht nationaliteiten. Basis: Jens Lehmann (Dui), Lauren (Kam), Pascal Cygan (Fra), Kolo Touré (Ivo), Gaël Clichy (Fra), José Antonio Reyes (Spa), Patrick Vieira (Fra), Edu (Bra), Robert Pires (Fra), Dennis Bergkamp (Ned) en Thierry Henry (Fra). Bank: Manuel Almunia (Spa), Philippe Senderos (Zwi), Mathieu Flamini (Fra), Cesc Fabregas (Spa) en Robin van Persie (Ned).
Als Engelse/Londonse supporter van Arsenal zou ik mij haast schamen over het gericge aantal Engelse voetballers in de selectie, doen de Spurs het toch veel beter! Met spelers als Dawson, Defoe, Carrick, King, Davis en Robinson zullen we de komende jaren meer internationals leveren dan de rivaal, ook de successen zullen volgen...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_25097738
quote:
Op dinsdag 15 februari 2005 10:57 schreef P0RN0STAR het volgende:

[..]

Als Engelse/Londonse supporter van Arsenal zou ik mij haast schamen over het gericge aantal Engelse voetballers in de selectie, doen de Spurs het toch veel beter! Met spelers als Dawson, Defoe, Carrick, King, Davis en Robinson zullen we de komende jaren meer internationals leveren dan de rivaal, ook de successen zullen volgen...
Dat vind ik ook. Ik heb liever dat ze ook meer Engelse spelers in de selectie opnemen.
pi_25102185
quote:
Op dinsdag 15 februari 2005 10:57 schreef P0RN0STAR het volgende:

[..]

Als Engelse/Londonse supporter van Arsenal zou ik mij haast schamen over het gericge aantal Engelse voetballers in de selectie, doen de Spurs het toch veel beter! Met spelers als Dawson, Defoe, Carrick, King, Davis en Robinson zullen we de komende jaren meer internationals leveren dan de rivaal, ook de successen zullen volgen...
Bij een Engelse club horen ook Engelse spelers.
Dus het is echt schandalig van Arsenal.
Het zou wel leuk zijn als er bij de Spurs 2 a 3 nederlanders zouden spelen
pi_25197750
Btw wie gaan er aan het einde van het seizoen zeker weg? Defoe en King zullen we zeker kwijt zijn maar als Carrick en Brown ook zo door blijven spelen zullen die zeker ook wel weg gaan ( voor heel veel geld natuurlijk ). Voor Defoe hebben we al een stand-in: Mounir El Hamdaoui ( of word ie eerst voor 1 seizoen verhuurd aan een eredivisie club in NL? ) maar voor de rest?

Btw Tottenham heeft Newcastle geloot als ze N Forrest op 2 maart kunnen verslaan
pi_25200550
bijde teams valt te verslaan
pi_25201129
Ik weet nog niet of King, Defoe en zeker Carrick en Brown weggaan. Het zal er denk ik best veel aanliggen of er Europees wordt gehaald en wat voor een spelers er kunnen worden aangetrokken.
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_25201167
Dat denk ik ook. Zeker wanneer Defoe zijn salarisverhoging krijgt. Al zijn er nu natuurlijk nog goede vervangers voor hem.

Eerst maar Europees voetbal halen
pi_25491099
Leuk stukje over Martin in de AD:
quote:
Coach van zes miljoen
Martin Jol was vorig seizoen nog 'te dikkerig' om hoofdtrainer te worden bij Feyenoord. Nu ziet ajax hem als kandidaat om Ronald Koeman op te volgen. Op bezoek bij de coach van Tottenham Hotspur, rond wie de beeldvorming in een paar maanden tijd flink is veranderd.

Robert Jol scheurt nog maar eens een enveloppe open. De jongere neef van Martin Jol zit in de trainerskamer van Tottenham Hotspur aan tafel. Voor zijn neus liggen tientallen brieven en pakketjes uitgestald. Sinds twee maanden is hij dagelijks te vinden op het trainingscomplex van Spurs in Noord-Oost Londen. Hij neemt zijn neef en hoofdcoach taken uit handen zoals het behandelen van de post. Het kost Robert elke dag twee uur om alle verzoeken aan Martin te lezen en te behandelen.

,,Op een huwelijksaanzoek na hebben we alles wel zo'n beetje gehad'', zegt hij, terwijl zijn ogen glijden over een uitnodiging van de toneelvereniging in de plaatselijke deelgemeente Chigwell. Ze vinden het een eer als Martin bij hun eerstvolgende voorstelling aanwezig is. Dit is een voorbeeld van bewondering in klein formaat. Maar het neemt ook grotere vormen aan. Laatst liepen ze in Birmingham naar het stadion voor Engeland - Nederland. Werd Martin vlakbij Villa Park aangeklampt door honderden mensen. Robert Jol: ,,Martin is door het voetbal al wat meer gewend. Maar als eenvoudige Hagenees stond ik toch even raar te kijken.''

Eén van de hoofdinvesteerders in stadion White Hart Lane meldt zich per e-mail. De zoon van de puissant rijke ondernemer heeft volgende week een feest. De man zou als een kind zo blij zijn als Martin een videoboodschap voor de jongen inspreekt.

Jol zelf is bij het raam van zijn trainerskamer gaan staan. Op de parkeerplaats heeft een clubsponsor net een paar fonkelnieuwe BMW's laten aanrukken. Het zijn de nieuwste showmodellen. Eens in de zoveel weken mag de man aan de spelers en trainers van Spurs een BMW proberen te slijten. Dat gaat met wisselend succes. De meeste spelers hebben nog veel mooiere wagens tot hun beschikking, straaljagers op wielen vaak. Maar een aantal van hen wil nog wel eens een auto 'voor erbij' nemen. Een paar vakken naast de Ferrari van verdediger Noureddine Naybet heeft Jol zijn eigen fonkelnieuwe Porsche geparkeerd. Een kadootje van de voorzitter, met wie hij momenteel praat over een aanpassing van zijn contract.

Echte trainer

In een paar maanden tijd is er veel veranderd rond Martin Jol, die dit weekeinde een jaar geleden met RKC tegen Willem II speelde. Voor 6.000 mensen in het Mandemakers-stadion. Morgen speelt hij met Spurs bij Newcastle United om een plaats in de halve finale van de FA Cup. 52.000 fans op St James' Park zullen voor een unieke Cup-sfeer zorgen. Vorig seizoen ook typeerde Jorien van den Herik Jol als 'te dikkerig' voor het hoofdtrainerschap van Feyenoord. De voorzitter zei: ,,Kijk, als Alex Ferguson ergens binnenkomt, zeg je: He fills a room. Met zijn charisma en uitstraling. Martin Jol vult ook een kamer, maar dan in letterlijke zin.''

Nu is dezelfde Jol kandidaat om Ronald Koeman op te volgen bij ajax. De kosten om Jols contract bij Spurs af te kopen en hem voor drie seizoenen te contracteren: zes miljoen euro.

Op het trainingsveld gaat hij deze dinsdagmorgen weer aan de slag met sterren als Robbie Keane, Frederic Kanouté en Jermain Defoe. Defoe is één van de revelaties van dit Premiership-seizoen. De leiding van Spurs denkt inmiddels 25 miljoen pond voor de international te kunnen beuren. De 24-jarige Keane speelde eerder bij Leeds United, in de Serie A bij Inter Milaan en is veelvoudig Iers international. Bij Spurs staat hij bekend als een speler die van zichzelf weet dat hij goed is. Onder Jol heef hij geen vaste plaats meer en dat pikt hij van een trainer die vorig seizoen nog zijn aanwijzingen los liet op Yuri Cornelisse en Virgillio Teixeira.

De vraag waarom, laat zich makkelijk beantwoorden. Ook een vedette als Keane ziet in dat hij dagelijks met een échte trainer op het veld staat. Niet met iemand die de naam heeft trainer te zijn en vooral voor de uitstraling naar buiten toe is aangetrokken. Voor Jol stoelt het ambacht van trainer nog steeds op dezelfde principes en uitgangspunten als toen hij jaren geleden de amateurs van Scheveningen Nederlands kampioen maakte. ,,Écht trainen, dat is je nummers 9 en 10 samen op iets laten oefenen dat je later in de wedstrijden terug ziet.''

Dat principe gaat op alle niveaus in het voetbal op, maar lang niet iedere trainer kan het bewerkstellingen. Jol kan het waarderen zoals Bert Wagendorp laatst in het maandblad Johan het trainersgilde onder de loep nam. De columnist vertelde op cynische wijze over zijn particuliere onderzoek naar succesvolle coaches onder voormalige topspelers. Veel verder dan Cruijff en Beckenbauer kwam hij niet. Waarbij je nog kunt strijden over de vraag of Cruijff en Beckenbauer volgens het handboek De Echte topcoach wel echte topcoaches waren. Ze boekten hun successen maar op twee podia en maakten nooit een middenmoter kampioen. 'De coaches van het gespreide bedje', concludeerde Wagendorp. ,,Mooie term'', oordeelt Jol.

Hij pakte zelf na de amateurtitel met Scheveningen ook de Amstel Cup met Roda JC. Mocht hij in de toekomst met een club de eredivisie-titel grijpen, dan is Martin Jol de enige Nederlandse trainer ooit die deze trilogie heeft voltooid.

Scheren

Maar dan moet je wel 'mannetjes' hebben die je wegbrengen, leert de ervaring. Jol is wat dat betreft als Co Adriaanse. Ze hebben in hun carrières nooit 'vriendjes' benaderd die hen bij een grote club of een invloedrijk persoon als Johan Cruijff binnen konden praten. Jol staat in het voetbal bekend als een 'spelerstrainer'; hij is nooit een 'bestuurderstrainer' geworden.'

,,Frank Arnesen is nu de eerste die mij heeft geholpen'', zegt Jol. ,,Als Frank zich niet hard voor mij had gemaakt, was ik zelfs nooit assistent bij Spurs geworden. Ook naar hem toe voel ik een morele verplichting om hier te blijven.''

Jol en Adriaanse smeden liever relaties binnen hun eigen clubs. Bij RKC maakte Jol zijn assistent Ton Verkerk belangrijk. De oud-doelman was de oren en ogen binnen de selectie en allesbehalve een potenzager. Bij Spurs heeft hij in de persoon van de oud-speler Chris Hughton weer een zeer loyale tweede man.

Het zorgt er mede voor dat de trainerskamer bij Spurs dezelfde sfeer ademt als toen Jol trainer was bij RKC. De deur staat altijd open, kantoorpersoneel en spelers lopen in en uit. Het ruikt er naar voetbal en iedereen die binnen zit durft zichzelf te zijn. Dus kan het gebeuren dat Jol na de training achter zijn bureau gaat zitten en zich net als bij RKC op zijn gemak gaat scheren. Met een elektrisch apparaat, dat hij zodra de batterijen leeg zijn niet in het stopcontact steekt, maar vervangt door eenzelfde model uit zijn toilettas.

Toevallig houdt het eerste scheerapparaat er deze morgen mee op. Terwijl Jol geroutineerd van apparaat wisselt, keuvelt hij wat na met een verslaggever van de Evening Standard die hem zojuist in de trainerskamer heeft geïnterviewd. De jongen bekijkt het tafereel als enige nog wél met grote ogen. Je ziet hem denken: zo dichtbij laten Wenger, Ferguson of David O'leary bij hun clubs níemand komen.

Jol heeft die openheid nodig. Alleen zo kan hij als trainer functioneren. De chemie tussen spelers en staf wordt op trainingscomplex The Lodge ook in letterlijke zin uitgebeeld. Een tijdje terug heeft Jol op eigen kosten een kunstenaar in de arm genomen. Die heeft een prachtige inktschets gemaakt. Spelers en trainers in Spurs-outfit die gezamenlijk bouwen aan een kathedraal. Het kunstwerk is bewust opgehangen in de ruimte waar Jol zijn teambesprekingen houdt. Hij heeft de groep inmiddels ook het verhaal achter het werk vertelt. ,,Dat gaat over de wil om ten koste van alles te willen winnen.''

Metselen of bouwen

Als assistent van de 'naam' Jacques Santini proefde hij berusting bij de spelers van een club met één miljoen fans, die al 15 jaar stuk loopt op de frustratie van niet ingeloste verwachtingen. De Nederlander bespeurde een houding van laidback of complacency, zoals de Engelsen zeggen.

,,Kunnen jullie met al het geld en die grote auto's toch nog elke week tot op de bodem gaan en jezelf pijn doen?'', vroeg hij de groep. ,,Over vijf jaar, maar ook over 25 jaar kunnen we nog allemaal in dezelfde weelde leven als nu. Maar daar gaat het toch niet om in het leven? Het gaat om Bill Nicholsen. (legendarische oud-manager van Spurs die eerder dit seizoen overleed, red.). Die kon op een geven moment zeggen: ik ben de grootste, want ik heb iets moois gedaan.''

Wijzend op de inktschets van de kathedraal gaf Jol zijn spelers de keuze: Jullie kunnen elke dag naar je werk komen als metselaars die simpelweg wat komen metselen. Jullie zouden hier kunnen komen om elke dag een muurtje te bouwen. Maar als speler van Tottenham Hotspur kun je óók redeneren: ik ga naar mijn werk en metsel een muur die het fundament wordt van een kathedraal waar straks iedereen met verbazing en bewondering naar kijkt.''

Langs precies dezelfde weg bouwde Jol de afgelopen jaren het nietige RKC op tot een gevestigde eredivisieclub. Het liet de Nederlandse top-3 al die jaren ijzig koud. Als trainer denkt en doet Martin Jol niets anders dan pakweg drie jaar geleden toen hij met RKC op doelsaldo UEFA Cup-voetbal mis liep.

Toch heeft hij tot zijn 49-ste moeten wachten om salonfähig te worden bij een club als ajax.
bron: AD
Martin die blijft gewoon in North London
pi_25504189
Vanmiddag dus de belangrijke match tegen Newcastle
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_25504627
quote:
Op zondag 13 maart 2005 11:45 schreef superjoden het volgende:
Vanmiddag dus de belangrijke match tegen Newcastle
Yepz en ik ga hem live op het voetbalkanaal zien
  zondag 13 maart 2005 @ 20:12:12 #16
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_25508967
En daar ging een grote mogelijkheid voor UEFA Cup voetbal
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_25511567
Kut zeg... ook geen replay was een aardige kans om europees voetbal te halen.
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_25511609
Nu wordt het toch wel lastig om Europees te halen.
That's all folks!
pi_25523472
Volgens wat insiders is er een grote kans dat Mounier El Hamdaoui mee gaat naar Charlton. Omdat Keane en Mido waarschijnlijk niet kunnen spelen vanwege blessures.
pi_25540444
quote:
Op maandag 14 maart 2005 08:20 schreef -Vaduz- het volgende:
Nu wordt het toch wel lastig om Europees te halen.
Mogelijk niet.
De Premiership moet ik de top 3 van het Fair Play klassement eindigen (en daar staan ze nu in).
Tottenham staat in de Premiership 2e wat dat betreft achter Chelsea, die volgens mij al geplaatst zijn voor de CL dat ik ergens las. Weinig kaarten pakken dus kan ook een weg naar Europa zijn
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_25842560
Bij Tottenham Hotspur kunnen ze opgelucht ademhalen halen. Frederic Kanouté is veilig teruggekeerd uit Mali, waar het publiek woest reageerde op de nederlaag tegen Togo en het daarbij had gemunt op de aanvaller.
Mali was zondag hard op weg naar een zege, maar in de slotfase ging het volledig mis in de WK-kwalificatiewedstrijd. Togo maakte ruim een kwartier voor het einde gelijk en deed er in blessuretijd nog een schepje bovenop: 1-2.

De nakende nederlaag maakte de Malinese aanhang woest. Het veld werd bestormd. De woede richtte zich onder meer op Kanouté getuige de kreten als 'Geef ons Kanouté, we gaan hem vermoorden'. De wedstrijd werd gestaakt en niet meer hervat.

Ook omdat Tottenham Hotspur geen contact kon krijgen met de aanvaller, maakte de Engelse club zich ernstig zorgen om Kanouté. Maar dinsdag was er reden voor opluchting op de burelen van White Hart Lane. 'Ik ben oké. Ik ben alleen een beetje moe van het reizen', was het spaarzame commentaar van Kanouté.


vriendelijk volk die Malinezen
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_25848950
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 22:29 schreef superjoden het volgende:
Bij Tottenham Hotspur kunnen ze opgelucht ademhalen halen. Frederic Kanouté is veilig teruggekeerd uit Mali, waar het publiek woest reageerde op de nederlaag tegen Togo en het daarbij had gemunt op de aanvaller.
Mali was zondag hard op weg naar een zege, maar in de slotfase ging het volledig mis in de WK-kwalificatiewedstrijd. Togo maakte ruim een kwartier voor het einde gelijk en deed er in blessuretijd nog een schepje bovenop: 1-2.

De nakende nederlaag maakte de Malinese aanhang woest. Het veld werd bestormd. De woede richtte zich onder meer op Kanouté getuige de kreten als 'Geef ons Kanouté, we gaan hem vermoorden'. De wedstrijd werd gestaakt en niet meer hervat.

Ook omdat Tottenham Hotspur geen contact kon krijgen met de aanvaller, maakte de Engelse club zich ernstig zorgen om Kanouté. Maar dinsdag was er reden voor opluchting op de burelen van White Hart Lane. 'Ik ben oké. Ik ben alleen een beetje moe van het reizen', was het spaarzame commentaar van Kanouté.


vriendelijk volk die Malinezen


Denk niet dat hij nog voor Mali zal gaan spelen.
pi_25952667
Zou ik ook niet niet doen
pi_25973513
quote:
Jol boos op Keane


Trainer Martin Jol van Tottenham Hotspur heeft flink uitgehaald naar zijn speler Robbie Keane.

Keane is boos op de Nederlandse coach, omdat hij zaterdag in de uitwedstrijd tegen Birmingham City (1-1) geen speelminuten kreeg. "Het draait niet om Robbie Keane. Het draait om de club", aldus Jol tegenover de BBC. "Het is niet mijn probleem, maar dat van Robbie."

In de competitiewedstrijd tegen Birmingham gebruikte Jol zijn laatste wissel om Mido in het veld te brengen, Keane kon dat niet verdragen en stormde daarop gelijk de spelerstunnel in. "Het was een goede wissel en Mido kreeg nog een aardige kans. Robbie moet niet moeilijk doen, want we hebben een lastige wedstrijd achter de rug", aldus de Nederlander.
Dan ga je toch lekker weg Keane... kan Mounir el Hamdaoui doorstromen naar het eerste
  maandag 4 april 2005 @ 12:39:56 #25
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_25974526
quote:
Op maandag 4 april 2005 11:53 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Dan ga je toch lekker weg Keane... kan Mounir el Hamdaoui doorstromen naar het eerste
graag...
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26253186
Zaterdag dus uit bij Liverpool. Het zou heel mooi zijn als daar 3 punten gepakt gaan worden

Voor diegene die nog shirts willen van de Spurs kunnen nu 2 shirts bestellen voor 25 pond.
http://ssl.spurs.co.uk/thfcstore/dept.asp?dept_id=185&deptid=1
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_26273631
quote:
Op vrijdag 15 april 2005 18:02 schreef superjoden het volgende:
Zaterdag dus uit bij Liverpool. Het zou heel mooi zijn als daar 3 punten gepakt gaan worden
Ze staan inmiddels voor dankzij een doelpunt van Edman, die een afgeslagen corner in de goal schoot van zo'n 25 meter
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_26284740
Ik hoop dat de 7de plaats genoeg zal zijn voor UEFA CUP voetbal
  zondag 17 april 2005 @ 13:22:25 #29
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26294099
quote:
Op zaterdag 16 april 2005 23:21 schreef the_legend_killer het volgende:
Ik hoop dat de 7de plaats genoeg zal zijn voor UEFA CUP voetbal
En ik dus niet,Come on Geordies!
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26294715
Vandaag zal al een beslissing kunnen vallen als Newcastle wint.
pi_26464203
quote:
Nigel de Jong denkt aan vertrek bij Ajax

23/4/2005 19:15

Ajax wil graag het contract met Nigel de Jong openbreken, maar de Amsterdamse club kan wel eens voor een verrassing komen te staan.
De Jong aarzelt of hij ingaat op de uitnodiging van de Amsterdamse clubleiding te praten over een nieuwe verbintenis. Zijn huidige contract loopt nog tot medio 2006. 'Wat ik de afgelopen jaren heb meegemaakt, heeft me wel aan het denken gezet', zegt de middenvelder in Het Parool.

'Omdat ik al die tijd rustig ben gebleven, zal het best een klap zijn dat ik nadenk over een vertrek', zegt De Jong, die de clubleiding en de vorige technische staf verwijt hun beloftes niet na te zijn gekomen. 'En als je mijn vertrouwen schaadt, dan klap ik dicht en vertrouw ik je nooit meer. Dan is het afgelopen.''

Trainer Danny Blind is op de hoogte van de twijfels bij De Jong. 'Blind begrijpt waar mijn onvrede vandaan komt. Maar hij kan daar niet zoveel aan veranderen. Ik doe geen beloften aan Ajax als ik nog niet zeker ben van mijn zaak.'
bron: www.vi.nl
Nou Martin je weet wat je te doen staat
pi_26471324
Prima speler voor de Spurs !
pi_26481123
Morgen de uitwedstrijd tegen aartsrivaal Arsenal. Als Spurs wint of gelijkspeelt mag Chelski zich kampioen noemen.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_26485909
Spurs moet winnen als ze Europa in willen.
pi_26494698
Ik hoop dat Spurs de titel kunnen bezorgen bij Chelsea
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  maandag 25 april 2005 @ 12:19:20 #36
67174 Dos37
Come on Twente
pi_26494731
quote:
Op dinsdag 29 maart 2005 22:29 schreef superjoden het volgende:
verhaal
Lees het nou pas wat een stel gekken daar gewoon bedanken voor je team dan maar lijkt me
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_26494860
Ik denk 4-5..........
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_26495409
1-3 hier
pi_26553436
Komende winter ga in naar London

En een bezoekje Tottenham zit daar zeker bij
  woensdag 27 april 2005 @ 21:09:35 #40
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_26553486
quote:
Op woensdag 27 april 2005 21:07 schreef the_legend_killer het volgende:
Komende winter ga in naar London

En een bezoekje Tottenham zit daar zeker bij
ah,lange termijn planning
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_26553740
quote:
Op woensdag 27 april 2005 21:07 schreef the_legend_killer het volgende:
Komende winter ga in naar London

En een bezoekje Tottenham zit daar zeker bij
Woei wanneer precies?

Ben der de komende winter ook
pi_26553844
quote:
Op woensdag 27 april 2005 21:20 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Woei [afbeelding] wanneer precies?

Ben der de komende winter ook [afbeelding]
Ik denk met de kerst vakantie
Datum weet ik nog niet want we zijn nog aan het kijken.

Maar er is ook kans dat ik in de herfst vakantie ga. ( als het erg druk is op me werk kan ik niet gaan met kerst gaan dus ga ik maar eerder )
pi_26606680
Defoe heeft zijn contract verlengt tot 2009
pi_26636994
quote:
Op vrijdag 29 april 2005 20:31 schreef the_legend_killer het volgende:
Defoe heeft zijn contract verlengt tot 2009
Ja had al gehoord dat ie binnenkort zou gaan tekenen

en nu verkopen voor 40 miljoen aan Man U
pi_26638747
Ik ook , maar nu is het definitief
Ik hoop dat hij nog een paar jaartjes blijft plakken.
Zodat Jol een team kan gaan bouwen waar Defoe deel uit van gaat maken
pi_26656524
5-1
  woensdag 18 mei 2005 @ 09:52:14 #47
67174 Dos37
Come on Twente
pi_27108390
quote:
Op zondag 1 mei 2005 11:37 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Ja had al gehoord dat ie binnenkort zou gaan tekenen

en nu verkopen voor 40 miljoen aan Man U
United is Defoe niet nodig

Rooney
van the Man
Smith
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_27234975
Simon Davies waarschijnlijk dus naar Everton
pi_27239539
quote:
Op zondag 22 mei 2005 00:57 schreef the_legend_killer het volgende:
Simon Davies waarschijnlijk dus naar Everton
Is al zeker

Wens hem veel succes in de CL.
  zondag 22 mei 2005 @ 11:38:56 #50
13462 BansheeBoy
Assimilatie = Laxatie = Stront
pi_27239714
Heeft AlHamdaoui al speelminuten gehad bij de Spurs?

²
Misgun niemand zijn profijt, laat elk op hoope bouwe. Ofschoon wie mij ook benijdt, fortuin moet zijn loop behouden.
Bansheeboy: Fok!ker van de week!
[Without heart we would be mere machines]
Bergkamp, Zlatan, Van Persie, Ziyech, Quaresma
pi_27239877
quote:
Op zondag 22 mei 2005 11:38 schreef BansheeBoy het volgende:
Heeft AlHamdaoui al speelminuten gehad bij de Spurs?

²
Nee was geblesseerd maar hij krijgt zeker volgend seizoen tijd aangezien er waarschijnlijk 2 aanvallers weg zullen gaan.
pi_27241082
zou mooi voor hem zijn
pi_27632084
quote:
Arnesen hoofdrolspeler in nieuwe Chelsea-rel

4/6/2005 19:23

Frank Arnesen is door Tottenham Hotspur per direct geschorst. De Deense technisch directeur van de Londenaren zou zonder toestemming hebben gesproken met Chelsea over een overgang van hemzelf naar de Engelse kampioen.
Chelsea ontkent opnieuw dezelfde fout te hebben begaan als eerder met Arsenal-linksback Ashley Cole. The Blues claimen de stadgenoot officieel te hebben benaderd, maar dat ontkennen The Spurs weer. De illegale onderhandelingen met Cole leverde Chelsea, Mourinho en Cole eerder torenhoge boetes op van in totaal 450.000 euro.

Arnesen ziet een transfer naar Chelsea wel zitten ondanks zijn doorlopende contract en grote verantwoordelijkheden tegenover de club. De 48-jarige ex-PSV'er en Ajacied heeft dat al aan het bestuur van Tottenham laten weten.

Spurs beraadt zich op juridische acties en heeft nog geen melding van Chelsea's niet toegestane benadering gedaan bij de Premier League, de organisator van het Engelse betaald voetbal.
Dump die Arnesen maar als ie na al die beloften dat ie hier samen met Jol een topteam wilde kweken en nu na 1 jaar al voor het stinkende geld kiest

Hopelijk geeft de FA Arnesen, Chelsea ( en eventueel Mourinho als hij hier mee te maken heeft ) een hoge boete plus een aantal punten aftrek voor volgend jaar!
  zondag 5 juni 2005 @ 00:05:36 #54
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_27633370
Kon mijn lach niet onderdrukken toen ik het las.

Tis natuurlijk gewoon een smerige streek van Chelsea (en Arnesen) maar zijn ze in het minder bedeelde deel van Noord-London eindelijk eens bezig met iets wat op een fatsoenlijke ploeg moet lijken naait de initiator er dadelijk uit
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_27633467
Hopelijk -3 punten voor Chelsea. Wat dom wat dom! Ik zie trouwens ook niet wat Chelsea in Arnesen ziet. Het is echt geen wonderdokter.
That's all folks!
pi_27638940
Volgens de BBC willen ze hem hebben voor z'n netwerk, dat hij in de voetbalwereld toch zeker wel heeft
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_27638967
Arnesen is best wel een prutser eigenlijk. Wat moet die bij Chelsea gaan doen? Bij de worstkraam gaan staan?
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
  zondag 5 juni 2005 @ 23:26:40 #58
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_27660849
en geen UEFA Cup dmv de Fair Play prijs.

Mainz en een Deense club zijn de gelukkige
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_27716387
http://skysports.planetfootball.com/list.asp?hlid=282970&lid=2&cpid=8&title=Jol+dismisses+dual+role+talk&channel=Football_Home

Wie zouden ze als technisch directeur moeten nemen? Zou leuk zijn als er weer een Nederlander bij komt
pi_28139968


Heb net de nieuwe thuis shirt van tottenham binnen...

Alleen wat zijn de uitshirts ernstig lelijk voor volgend seizoen
pi_28140013
Volgens mij wennen die shirts wel. Niet verkeerd.
That's all folks!
pi_28143889
Ik vind ze zwaar tegenvallen.
Maar ze zullen wel wennen
  woensdag 22 juni 2005 @ 20:51:16 #63
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_28144090
Uitshirt doet me toch een beetje aan ons uitshirt denken
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_28917509
quote:
Tottenham mengt zich in strijd om Baptista

18/7/2005 17:11

Arsenal achtte zich kansrijk in de race om Julio Baptista. Maar onverwacht heeft rivaal Tottenham Hotspur zich gemengd in de strijd. Sterker nog, volgens Sevilla overtreft het bod van The Spurs dat van The Gunners.

'Het belangrijkste bod komt van Tottenham Hotspur, van meer dan twintig miljoen euro', vertelde voorzitter José María del Nido onomwonden op de website van Sevilla. 'En de tijd vordert. Er zijn steeds minder dagen voor clubs om met een beter bod te komen dan we al hebben ontvangen.'

Onduidelijk is of Sevilla het bod van Tottenham Hotspur afdoende vindt. Del Nido heeft er baat bij de prijs op te drijven. Omdat Baptista geen trek heeft zijn contract tussentijds te verlengen, moet Sevilla zich neerleggen bij een vertrek deze zomer. Een transfervrij afscheid over een jaar is geen optie.

De opmerkingen van Del Nido zijn dus mogelijk ook bedoeld om Arsenal meer geld te laten betalen voor Baptista. Het eerste bod van ruim twintig miljoen euro werd afgewezen.

Complicerende factor is Baptista (23) zelf. De Braziliaanse aanvaller heeft namelijk te kennen geven liefst nog een jaar in Spanje te spelen, omdat hij dan over een Spaans paspoort kan beschikken.

Het Beest kwam in de zomer van 2003 over van São Paulo, waar hij controlerende middenvelder was. Bij Sevilla bleek hij aanvallend veel in zijn mars te hebben. Met twintig treffers in zijn eerste seizoen en achttien in zijn tweede speelde de fysiek sterke international zich in de kijker bij veel topclubs.
pi_28922866
Ik denk dat het niet tot een transfer komt dit jaar voor Baptista.
That's all folks!
pi_28922971
quote:
Op maandag 18 juli 2005 21:24 schreef -Vaduz- het volgende:
Ik denk dat het niet tot een transfer komt dit jaar voor Baptista.
Ik denk het wel. De voorzitter ruikt geld, en volgend jaar loopt hij extragratis de deur uit bij Sevilla.
  maandag 18 juli 2005 @ 22:08:15 #67
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_28924554
quote:
Op maandag 18 juli 2005 21:24 schreef -Vaduz- het volgende:
Ik denk dat het niet tot een transfer komt dit jaar voor Baptista.
die jongen blijft gewoon in Spanje,bij Barca,Real of Sevilla,hij moet sowieso nog 1 jaar blijven voor zijn zo graag gewilde Spaanse nationaliteit te kunnen krijgen
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_28928452
Ik hoop dat hij naar de Spurs gaat
pi_28934817
Ik hoop het ook!!!

End at de spurs eindelijk weer eens europeesch voetbal halen, zal het dit seizoen dan weer eens gaan gebeuren....
volgende wedstrijden:
pi_28944113
20 miljoen euro. Wat een geld. Voor een Engelse middenmoter.
pi_28944249
Tottenham heeft meer geld dan je denkt.
pi_28944404
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 14:45 schreef Ludacriss het volgende:
Tottenham heeft meer geld dan je denkt.
Ja dat vermoeden kreeg ik al ja.

Baptista lijkt me wel een goeie aankoop, maar Spurs hebben echt geld weggegooid met die El Hamdaoui en Mido. Ik zie ze er zelfs nog wel voor aan om Van der Meyde te willen gaan kopen.
pi_28944496
Mido is gehuurd en in topconditie is dat een topper en El Hamdaoui is bijna gratis overgekomen en dat is zeker iemand voor de toekomst
  dinsdag 19 juli 2005 @ 17:28:18 #74
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_28949388
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 14:45 schreef Ludacriss het volgende:
Tottenham heeft meer geld dan je denkt.
Dat is de afgelopen jaren wel gebleken,meer besteed aan spelers dan hun superieure buurman en rendement 0,0%
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_28951018
quote:
Op dinsdag 19 juli 2005 14:45 schreef Ludacriss het volgende:
Tottenham heeft meer geld dan je denkt.
idd
pi_28961458
5 augustus naar Londen om 6 augustus Spurs - Porto te zien
pi_28991026
Leuk

Ik wens je alvast veel plezier
pi_28994196
Thnx, het word zeker leuk Zit nu op de Weststand
pi_29022546
The team progressed to the final of Peace Cup 2005 following a 1-1 draw with Real Sociedad in Ulsan on Thursday.


We finished level on points with Boca Juniors but went through on goals scored.


Boca beat Sundowns by a 3-1 scoreline, but managed one less in Group B than ourselves with a total of six. We now face Lyon at the Seoul World Cup Stadium in Sunday's final.
volgende wedstrijden:
  vrijdag 22 juli 2005 @ 00:49:50 #80
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29027370
quote:
Op donderdag 21 juli 2005 22:09 schreef spurs het volgende:
The team progressed to the final of Peace Cup 2005 following a 1-1 draw with Real Sociedad in Ulsan on Thursday.


We finished level on points with Boca Juniors but went through on goals scored.


Boca beat Sundowns by a 3-1 scoreline, but managed one less in Group B than ourselves with a total of six. We now face Lyon at the Seoul World Cup Stadium in Sunday's final.
[intikkertje]
Ach,winnen ze toch nog iets dit seizoen misschien
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_29033008
Een Mod die loopt te trollen.......
Kan jij jezelf niet bannen
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 22 juli 2005 @ 15:56:12 #82
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29042554
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 10:25 schreef aldostuta het volgende:
Een Mod die loopt te trollen.......
Kan jij jezelf niet bannen
Is geen troll maar berust op waarheden
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_29043065
quote:
Op vrijdag 22 juli 2005 15:56 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Is geen troll maar berust op waarheden
De manier waarop, de manier waarop.

Maar ben blij dat jij het goed voorbeeld geeft hoor
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_29152765
quote:
Martin Jol haalt Edgar Davids naar Tottenham

26/7/2005 20:49

Tottenham Hotspur is de nieuwe club van Edgar Davids. De Londense club kwam dinsdag tot een akkoord met Internazionale over de transfer van de 32-jarige middenvelder, die in Milaan op een zijspoor was beland.

Met grote letters laten The Spurs merken hoe blij ze zijn. Davids on his way: Davids komt er aan, meldt de website van Tottenham. Met de international zelf moeten de Engelsen nog wel tot een akkoord komen, bovendien wacht de oud-Ajacied nog een medische keuring.

Toch toonde coach Martin Jol zich dolgelukkig met de aanstaande komst van Davids. 'Hij is een van de meest veelzijdige middenvelders die er zijn, een balveroveraar met een sterke mentaliteit, een enorm charisma én een van de beste middenvelders die er de laatste tien jaar uit Nederland is voortgekomen.'

'Dit is een speler die naar Barcelona vertrok toen dat een middenmoter was en die ploeg vervolgens bijna naar de titel bracht. Het is geweldig dat hij naar ons komt. Hij is dé speler die de mentaliteit van deze ploeg een flinke stimulans kan geven. We hebben een selectie met een gemiddelde leeftijd van 23 jaar en ik denk dat Edgar in het veld het voorbeeld zal gaan geven.'

Davids arriveerde vorige zomer bij Internazionale. Maar dat bleek een vergissing aangezien coach Roberto Mancini hem min of meer ongewenst op zijn bord kreeg geworpen. Met als gevolg dat de 73-voudig international weinig aan spelen toe kwam, en zelfs zijn plaats bij het Nederlands elftal kwijtraakte.
Mooie stunt
pi_29153136
Hij moet alleen nog ff medisch gekeurd worden.
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29154321
Dit had ik niet zien aankomen.
Geweldige zet !
pi_29155869
Goddamn m'n stemming ging van naar toen ik dit hoorde. Dit is serieus een top aankoop van Martin
pi_29156922
Het wordt top of flop denk ik met Edgar, ben benieuwd hoe hij zich op een wat lager niveau manifesteert.
That's all folks!
pi_29157389
Mag hopen dat ie dan maar top wordt, anders is het nog frustrerender...
'Cause it's easier to fly
Than to face another night
In Southern Sun
And your love is all around
pi_29158122
Topaankoop voor Martin
pi_29158537
Davids wordt toch nog een beetje verstandig, eindelijk weer eens een aardige club
  woensdag 27 juli 2005 @ 03:38:27 #92
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29161168
Jezus zeg,Davids is diep gezonken
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_29161934
Dat word een stoelendans op het middenveld

EIGHT PLAYERS FOR TWO POSITIONS?

Edgar Davids, signed 2005
Sean Davies, signed 2004
Pedro Mendes, signed 2004
Michael Carrick, signed 2004
Michael Brown, signed 2004
Aaron Lennon, signed 2005
Tom Huddlestone, signed 2005
Teemu Tainio, signed 2005
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29161941
Davids, Davies, Carrick, Tainio

(gokje).
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29162219
Veel van die spelers hoeven niet per se om het centrale middenveld te spelen
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_29162734
aan de rechterkant heb je Routledge ook nog en die is ws wel 1e keus dus dan hou je 3 plekken over waar de andere voor moeten strijden.

Tainio en davids lijken me ook 1e keuze en dan zou Carrick of Reid wel aan de linkerzijkant komen te spelen
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29166185
Andy Reid zal wel op links komen, denk ik.

Carrick en Davids in de basis centraal, Tainio kan eventueel ook op een flank.

Denk dat Martin onze Edgar wel op de rails krijgt.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29170942
quote:
Update on Edgar
Edgar Davids' agent Dutch international lawyer, Rob Geerlings, confirmed today: "Edgar will be in London tomorrow for a medical with Tottenham Hotspur and to agree personal terms."
!
pi_29172944
Er gaan geruchten dat er nog een bekende speler aan het einde van de week bij de Spurs zal gaan tekenen. Afwachten dan maar.
pi_29189050
Dat wordt wel puzzelen, Sean Davies is toch ook wel een lievelingetje van Jol volgens mij. Waarschijnlijk wordt het wel het middenveld dat Digger en Methodmich al schetsen.
That's all folks!
pi_29189233
en Reto Ziegler dan??

Mooie speler
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_29189274
Die heb je ook nog ja, die heeft veel potentie. Zou ook zomaar eens basisspeler kunnen worden.
That's all folks!
pi_29189301
Moet Ziegler zich niet richten op de linksbackpositie?
pi_29189417
Ja daar dacht ik ook al aan, Atouba en Edman kan hij er op talent wel uitspelen. Wordt wel lastig.
That's all folks!
pi_29194799
quote:
Op donderdag 28 juli 2005 00:57 schreef -Vaduz- het volgende:
Ja daar dacht ik ook al aan, Atouba en Edman kan hij er op talent wel uitspelen. Wordt wel lastig.
Atouba is aan HSV verkocht.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_29194906
Ik denk eerder dat Jol kiest voor Routledge aan de rechterkant op het middenveld dan voor Sean davis.

Wie zouden de spitsen worden? Mido en Defoe of zijn Keane en Kanoute weer in de running?
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29195411
Defoe en een ander. Ik denk dat ie daar wat mee gaat wisselen
House is a feeling. And if you don't feel it, it can't be house
Nu ook Zuid Afrika
pi_29195747
Ik denk dat het standaart Mido----Defoe---Keane/Kanoute gaat worden.
pi_29198435
quote:
Op donderdag 28 juli 2005 10:32 schreef Loohcs het volgende:

[..]

Atouba is aan HSV verkocht.
Dat is waar ook.
That's all folks!
pi_29209006
quote:
Op donderdag 28 juli 2005 11:02 schreef ChAoZ het volgende:
Defoe en een ander. Ik denk dat ie daar wat mee gaat wisselen
Ik hoop Keane
pi_29228247
Jol heeft een hoop keuze. Simon Davies kan ook op de flanken spelen, Sean Davis eventueel ook vanaf rechts, maar liever niet.

Ziegler speelt ook liever op een flank denk ik. En dan heeft ie zijn talenten uit eigen gelederen nog.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 29 juli 2005 @ 11:28:00 #112
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_29228318
MM: Simon davies speelt niet meer bij de Spurs die speelt nu bij Everton
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29228400
Oh ja, da's waar ook. Nu ja, dan valt die weg uit de keuzes van onze Martin.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 29 juli 2005 @ 11:31:24 #114
96720 stevengerrard
stevengerrard
pi_29228428
Daarom denk ik als Mandy zou komen hij wel de 1e keuze wordt aan de rechterkant. Zou ik zonde vinden want Routledge was vorig jaar echt goed bezig bij Palace
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29229765
In Milaan wordt verwacht dat Inter vandaag bekend zal maken dat mandy naar de Spurs vertrekt
O mamma mamma mamma, O mamma mamma mamma. Sai perche mi batte il corazon?
Ho visto Maradona, ho visto Maradona. Eh, mammà, innamorato son!
A Guinness a day keeps the doctor away
pi_29275278
Davids was vandaag bij de Reading - Spurs wedstrijd:



maar is dat Mark Wotte die helemaal beneden zit? Of zie ik het helemaal verkeerd?
  dinsdag 2 augustus 2005 @ 09:58:53 #117
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29351291
Andy mag van mij wegblijven, Dirk ook. Edgar is natuurlijk een versterking, maar áls de Spurs daarna nog budget over hebben, moeten ze de (centrale) defensie maar eens versterken. UEFA Cup-voetbal móét haalbaar zijn komend seizoen, misschien zelfs wel CL...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29351501
Nou niet overdrijven....Een uefa plek moet haalbaar zijn voor Jol maar voor een plek bij de 1e vier is Spurs nog niet "goed"genoeg voor..

Op het middenveld lopen alleen Carrick, Routledge en Davids die van een goed nivo zijn. Er is verder geen backup behalve Reid in mijn ogen.

Achterin loopt Spurs vooral op de diensten van King en Robinson en verder niet egt spraakmakende verdedigers....

De aanval is de best bezette linie met Defoe, Mido en Keane als toppers en Kanoute als een zeer goede vervanger
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  dinsdag 2 augustus 2005 @ 10:20:00 #119
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29351676
quote:
Op dinsdag 2 augustus 2005 10:10 schreef stevengerrard het volgende:
Nou niet overdrijven....Een uefa plek moet haalbaar zijn voor Jol maar voor een plek bij de 1e vier is Spurs nog niet "goed"genoeg voor..

Op het middenveld lopen alleen Carrick, Routledge en Davids die van een goed nivo zijn. Er is verder geen backup behalve Reid in mijn ogen.

Achterin loopt Spurs vooral op de diensten van King en Robinson en verder niet egt spraakmakende verdedigers....

De aanval is de best bezette linie met Defoe, Mido en Keane als toppers en Kanoute als een zeer goede vervanger
Tsja, maar ik ben bij Arsenal ook niet weg van de achterhoede: die clown van een Lehmann op doel en daarvoor Touré (Afrikanen zijn géén verdedigers) Campbell (blessuregevoelig) Cygan en Senderos (beide Arsenal-onwaardig) Rechtsback Lauren vind ik niet bijzonder, dus eigenlijk is alleen Cole top. Bij Man Utd hetzelfde: Ferdinand, Heinze en Van der Sar zijn top, de rest is middelmatig. Liverpool moet ik ook nog maar zien, ben ik ook niet van overtuigd. Alléén Chelsea heeft een écht goede defensie!
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29352608
ik moet je gelijk geven dat Chelsea waarschijnlijk de sterkster verdediging heeft in het centrum want de links en rechtsback zijn ook clowns bij hun.

Bij LFC is de gehele verdediging sterk met Carragher, Hyppia en nu weer met Riise als back daarbij ben ik ervan overtuigd dat Reina een betere keeper is dan Dudek, hij straalt ook meer rust uit wat de verdediging tot rust brengt....Kijk naar Cech bij Chelsea.

Arsenal en Scum hebben inderdaad dezelfde problemen achterin maar die kunnen wederom leunen op een middenveld en voorhoede die hun er wel doorheen sleept. Lehmann is inderdaad de grootste clown in het goal van een Topclub.....Maar ze willen nu toch Viera als keeper kopen?? Deze jongen heet ook echt Viera en niet te vergelijken met Patrick V
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  dinsdag 2 augustus 2005 @ 11:47:49 #121
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29353517
quote:
Op dinsdag 2 augustus 2005 11:09 schreef stevengerrard het volgende:

Arsenal en Scum hebben inderdaad dezelfde problemen achterin maar die kunnen wederom leunen op een middenveld en voorhoede die hun er wel doorheen sleept. Lehmann is inderdaad de grootste clown in het goal van een Topclub.....Maar ze willen nu toch Viera als keeper kopen?? Deze jongen heet ook echt Viera en niet te vergelijken met Patrick V
Arsenal en Man Utd konden altijd leunen op het middenveld, maar dat lijkt mij verleden tijd. Arsenal zal Patrick Vieira missen, dat was zélfs tegen Ajax al zichtbaar en bij Man Utd is er een frisse wind nodig: Scholes, Keane en Giggs hebben nog wel klasse, maar worden oud...

Aanval staat buiten discussie, maar bij de Spurs ook: Defoe, Mido, Keane, Kanouté en zélfs El Hamdaoui zijn toppers. Met Davids, Davis, Carrick, Routledge, Reid en Ziegler daarachter, moeten er mooie dingen mogelijk zijn. Daar ben ik van overtuigd!
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29353675
Inderdaad heb je gelijk qua de selectie van de Spurs al denk ik zelf dat ze nog 1 jaartje moeten rijpen om de concurentie aan te kunnen voor de 1e 4 plekken.

Bij Scum wordt het middenveld inderdaad minder waarbij de jaren nu duidelijk gaan tellen bij Giggs (die zijn plek al heeft verloren aan Ronaldo), Keane en ookal bij Scholes die in mijn ogen steeds minder gaat voetballen..Scum is daarom hard bezig om een nieuw middenveld te bouwen met ws Ballack volgend seizoen als dragende speler

Bij Arsenal denk ik dat ze gewoon iemand erbij moeten nemen die de rol van Viera op den duur kan overnemen. Ik dacht zelf dat Fabregas dat zou kunnen al zie ik Arsenal minder dan LFC spelen dus durf/ kan ik daar niks over zeggen


p.s Doe je ook mee met de Fantasy League?? Mag uiteraard ff promoten
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  dinsdag 2 augustus 2005 @ 12:03:05 #123
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29353997
quote:
Op dinsdag 2 augustus 2005 11:53 schreef stevengerrard het volgende:

p.s Doe je ook mee met de Fantasy League?? Mag uiteraard ff promoten
Ken ik niet, wat is dat???
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29354252
ik heb er een apart topic van gemaakt....En een eigen league waar alleen maar FOK mensen in staan

Fantasy football Premier League

dit is de link al weet ik niet of het goed gegaan is
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  woensdag 3 augustus 2005 @ 09:40:47 #125
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29383927
quote:
Davids deal complete
2 Aug 2005 19:36

The Club is delighted to announce that we have completed the signing of Edgar Davids on a free transfer from Inter Milan.

The Dutch midfielder finalised terms and is available to play in Saturday’s friendly against FC Porto at White Hart Lane.

Head Coach Martin Jol said: “I know everybody is very excited, he is a big player and the one we wanted.

“Edgar Davids is probably one of the most successful players of the last decade, he has played for five of the biggest clubs in Europe and he wants to play for Spurs.

“All of our players are ambitious and know why we have brought Edgar in — because both mentally and physically we need to go up a step or two.”

Davids has won 73 caps for Holland, representing the Dutch in four major finals and has played in four Champions League finals, tasting victory with Ajax in 1995.

He came through the famed youth system at Ajax where he made his senior debut aged just 18 and helped the Dutch giants to successive league titles in 1994, 1995 and 1996 and the UEFA Cup in 1992.

A move to Serie A and AC Milan followed in 1996 before switching to Juventus in December 1997.

He spent seven years at the Turin club during which he helped them to the final of the Champions League on two occasions — 1998 and 2003. He also bagged three domestic titles with Juventus in 1998, 2002 and 2003.

He moved on loan to Barcelona in 2003-04 and was credited with helping turn around the fortunes of the Nou Camp outfit as they finished second that season behind Valencia. He then moved back to Italy joining Inter Milan for the 2004-05 campaign.

Internationally, he has represented the Dutch for over 10 years including appearances in the semi-finals of the 1998 World Cup and of the European Championships of 2000 and 2004.

Bron: Tottenham Hotspur FC
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
  woensdag 3 augustus 2005 @ 09:48:49 #126
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29384065
Gelukkig is Simon Davies naar Everton, want een middenveld bestaande uit Davies, Davis en Davids kan best verwarrend zijn. Blij dat de deal eindelijk rond is, nu maar hopen dat met de rest van het beschikbare transfergeld zorgvuldig wordt omgesprongen en dat dit niet wordt misbruikt voor Dirk Kuijt...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
  woensdag 3 augustus 2005 @ 21:31:04 #127
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29405479
Heb altijd gezegd dat ik in de transfer van Edgar Davids naar de Spurs geloof, als ik een foto van hem met het befaamde witte shirt zou zien, eindelijk is het zover:

quote:
Davids unveiled!
3 Aug 2005 18:13

Edgar Davids checked in at White Hart Lane for his official unveiling and said he hopes his time as a Spurs player will be a 'wonderful journey'.

The Dutch international midfielder completed his switch from AC Milan in the early hours of this morning and is available for selection on Saturday when Porto arrive at the Lane for our final pre-season friendly ahead of our Premiership opener against Portsmouth seven days on.

Of course, as Edgar quickly pointed out, Saturday won't be the first time he has stepped out to play in N17. He was a member of the Holland team that defeated England 2-0 here in 2001.

"It won't be the first time, but it will be the first as a Spurs player," he beamed. "I am delighted about it all, it is a beautiful place and I hope to have a wonderful journey.

"I was really delighted to finally write my signature and I am looking forward to training and playing with the guys."

The 32-year-old stated the presence of Martin Jol as Head Coach was a significant factor in his decision to join after a not so productive season at Milan, adding that the lure of competing in the Premiership presents a further challenge in his hugely successful career.

"It was an influence because I want to enjoy the game again. I know how Martin trains and I know how he gets his teams to play. This is very important.

"It is also a challenge here because for every game you have to be prepared and there is no such thing as a small club.

Edgar is well aware of the abilities possessed by our young crop of players and hopes his experience will help guide them to the next level

"They are very talented and I hope I can help them bring it out on the pitch - then we will be alright.

"I think I can help lift them but I think they will have to help me out as well because that is how it goes. We are fortunate to have a very talented team so I am confident we can have a good time.

"It is going to be hard because it is one of the best leagues in the world. I am just delighted to be here."

Bron: Tottenham Hotspur FC
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
  zaterdag 6 augustus 2005 @ 18:29:21 #128
89728 Plastic_Power
Vegetable rights & peace
pi_29470098
Mooie overwinning op Porto vandaag (2-0, 2x Defoe) en een warme ontvangst voor Davids. 't Kan nog wat worden op WHL. Maar dat denk ik elk jaar...
Yeah, well, you know, that's just, like, your opinion, man.
pi_29477140




en wat een fantastische doelpunten zeg van Defoe. Davids was ook lekker bezig zeg !
pi_29485009
Goede overwinning!

Go Spurs!
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
  zondag 7 augustus 2005 @ 14:02:08 #131
9689 RedGuy
I'll Smash Glasses
pi_29485519
Op welke positie gaat Stalteri spelen? Rechtsback, linksback?
The Most Incredible, Baby
pi_29503522
Ik hoop dat ze nu met Davids wel Europees voetbal halen.
Het liefst zelf een prijs.
pi_29513787
Stalteri voetbaltde bij Werder altijd op de rechtsback positie, dus dat zal zijn plek bij Tottenham ook wel worden.
That's all folks!
pi_29517969
Hij speelde ook regelmatig linksback. Aangezien Atouba weg is, is daar een concurrent minder. Maar Jol zal hem voor beide plaatsen gebruiken.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29519139
Dat denk ik ook.
pi_29519140
Dat denk ik ook.
pi_29537410
Geruchten gaan dat Sir Bobby Robson vandaag op WHL is om zijn contract te bespreken als Technisch directeur van de Spurs
pi_29538192

Gaat hij nu nooit met pensioen
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 17:24:32 #139
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29606597
De kop is eraf! Zónder Edgar Davids de uitwedstrijd tegen Portsmouth met 1-0 gewonnen, door een eigen doelpunt van Andy Griffin. Met drie punten nu gedeeld koploper...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29606669
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 17:24 schreef P0RN0STAR het volgende:
De kop is eraf! Zónder Edgar Davids de uitwedstrijd tegen Portsmouth met 1-0 gewonnen, door een eigen doelpunt van Andy Griffin. Met drie punten nu gedeeld koploper...


Ze zijn nog bezig hoor En het staat 2-0
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 17:36:03 #141
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29606820
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 17:28 schreef BliksemSchigt het volgende:

[..]



Ze zijn nog bezig hoor En het staat 2-0
voetbalzone he?
NAAR HET ANDERE FORUM!
  zaterdag 13 augustus 2005 @ 17:53:16 #142
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29607185
quote:
Op zaterdag 13 augustus 2005 17:36 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

voetbalzone he?
Hahaha, nee. Komt niet van VZ af...

Maar als ik bij VI.nl op competities klik en daar Engeland kies, krijg je het volgende te zien:



Dus ik ging ervan uit dat de wedstrijd al afgelopen was, maar inderdaad, Jermain Defoe loopt dit seizoen ook nog één op één. Prima start!
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29607226
Nu is het afgelopen

Goede start, goed resultaat. Mooi!
pi_29607384
Woei mooie doelpunt van Defoe
pi_29633552
Hebben ze nu met 1-0 of 2-0 gewonnen
pi_29637850
2-0.
  zondag 14 augustus 2005 @ 21:11:39 #147
64276 9christensen
Grolsch bier is gezond
pi_29639132
Ze gaan stunten dit jaar
Het is het eindpunt van de trein, bijna geen mens hoeft er te zijn, bijna geen hond gaat zover mee:
[b]Enschede![/b]
pi_29671928
Ik hoop het

Ok 2-0 dus
  woensdag 17 augustus 2005 @ 14:57:56 #149
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29720092
quote:
Jol en Spurs verkopen Kanouté aan Sevilla

Martin Jol kan op zoek naar een nieuwe aanvaller. Frederic Kanouté verhuist naar Sevilla, dat de aanvaller voor 6,5 miljoen euro overneemt van Tottenham Hotspur.

De 27-jarige aanvaller tekent een vierjarig contract bij de nummer zes van de Primera División, zo maakte Sevilla op zijn website bekend. De club heeft een gelimiteerde transfersom van 25 miljoen euro opgenomen in de vernitenis.

Kanouté verklaarde vorige week al dat hij het vermoeden had dat The Spurs hem kwijt wilden. Geheel terecht, zo blijkt. De Malinese international met het Franse paspoort speelde de laatste twee seizoenen op White Hart Lane na eerder twee jaar te hebben doorgebracht bij West Ham United. Hij scoorde veertien keer voor Tottenham in 59 competitieduels.

Voor Sevilla is Kanouté de tweede aanvaller die de club inlijft nadat Real Madrid Julio Baptista voor een kleine twintig miljoen had weggekaapt bij de club uit Andalusië. Vorige week huurde Sevilla al Javier Saviola van Barcelona.

Bron: VI
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29720160
Ik was toch niet zo kapot van hem.
En goed voor Keane en Mido
pi_29720336
En wellicht goed voor Dirkie Kuijt ! Martin was wel gecharmeerd van hem, maar wilde hem niet halen omdat hij al genoeg spitsen had. Nu dus niet meer... Kortom ik zie Edgar de balletjes al inleveren bij Dirkie en dan wordt het een mooi seizoen
[url=http://www.watbenjedan.nl]Prutser[/url]
pi_29720370
Dat zou helemaal mooi zijn !
  woensdag 17 augustus 2005 @ 15:07:44 #153
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29720394
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 15:05 schreef sqlsmurft het volgende:
En wellicht goed voor Dirkie Kuijt ! Martin was wel gecharmeerd van hem, maar wilde hem niet halen omdat hij al genoeg spitsen had. Nu dus niet meer... Kortom ik zie Edgar de balletjes al inleveren bij Dirkie en dan wordt het een mooi seizoen
Nee, joh! Met Mido, Defoe, Keane (wordt overigens wel in verband gebracht met NUFC) en El Hamdaoui heeft Martin Jol de beschikking over vier talentvolle spitsen en Dirk Kuijt is iemand die je haalt voor de basis, niet voor een rotatie-systeem...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29720666
hoe staat het eigenlijk met King? is zijn blessure inmiddels over of duurd dat nog een aantal weekjes?
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29720756
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 15:05 schreef sqlsmurft het volgende:
En wellicht goed voor Dirkie Kuijt ! Martin was wel gecharmeerd van hem, maar wilde hem niet halen omdat hij al genoeg spitsen had. Nu dus niet meer... Kortom ik zie Edgar de balletjes al inleveren bij Dirkie en dan wordt het een mooi seizoen
Alsjeblieft geen Kuijt bij Spurs
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  woensdag 17 augustus 2005 @ 16:31:19 #156
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29722819
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 15:07 schreef P0RN0STAR het volgende:

[..]

Nee, joh! Met Mido, Defoe, Keane (wordt overigens wel in verband gebracht met NUFC) en El Hamdaoui heeft Martin Jol de beschikking over vier talentvolle spitsen en Dirk Kuijt is iemand die je haalt voor de basis, niet voor een rotatie-systeem...
"Talentvol" is El Hamdaoui maar je denkt toch niet dat ie komend seizoen een kans gaat krijgen tussen die andere 3 die vele klasse beter zijn?
NAAR HET ANDERE FORUM!
  woensdag 17 augustus 2005 @ 16:37:07 #157
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29723010
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 16:31 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

"Talentvol" is El Hamdaoui maar je denkt toch niet dat ie komend seizoen een kans gaat krijgen tussen die andere 3 die vele klasse beter zijn?
Als je een systeem speelt met twee spitsen, lijkt mij één goede back-up voldoende, de rest moet je opvullen met jeugdspelers. Want hoe groot is de kans dat je twee spitsen tegelijk mist???

Martin Jol heeft echter altijd aangegeven dat hij de beschikking wilt hebben over vier topspitsen, Mounir El Hamdaoui valt hier nog niet onder, dus ik verwacht nog wel een aankoop. Wellicht tóch Dirk Kuijt van Feyenoord of Andy Johnson van Crystal Palace???
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29723141
Johnson zou ook een miskoop zijn vrees ik....
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  woensdag 17 augustus 2005 @ 16:47:44 #159
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29723330
Lomana LuaLua van Porthsmouth en de Iraans international Javad Nekounam worden in verband gebracht met de Spurs. Daarnaast zou men Robbie Keane willen betrekken in een deal met Jermaine Jenas van Newcastle United, erg veel spitsen houd je dan niet over...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
  woensdag 17 augustus 2005 @ 16:50:40 #160
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29723402
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 16:41 schreef aldostuta het volgende:
Johnson zou ook een miskoop zijn vrees ik....
en die heeft onlangs ook zijn contract verlengd dus daar zit een aardig prijskaartje aan
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_29727598
Lua Lua zou ik wel erg vreemd vinden, als ze die halen...
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29741314
Dan ga je erop achteruit.
pi_29746636
quote:
Op woensdag 17 augustus 2005 16:50 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

en die heeft onlangs ook zijn contract verlengd dus daar zit een aardig prijskaartje aan
Gelukkig maar, Johnson is weer zo'n typisch one season wonder waar ze in Engeland patent op lijken te hebben.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_29746747
Dus toch weer Kuijt genoemd...
  donderdag 18 augustus 2005 @ 15:34:58 #165
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_29755055
quote:
Op donderdag 18 augustus 2005 10:38 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Gelukkig maar, Johnson is weer zo'n typisch one season wonder waar ze in Engeland patent op lijken te hebben.
rijtje Stewart,Phillips etc.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_29759740
Phillips hoort daar niet echt bij, imo. Beattie wel bijvoorbeeld.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 11:51:31 #167
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29777320
Dean Ashton (Norwich City) Michael Owen (Real Madrid) Andy Johnson (Crystal Palace) en een mysterieuze 18-jarige spits, waarvan Martin Jol geen naam wilt noemen, zijn naast Dirk Kuijt de kandidaten voor de vacature in de spits. Martin Jol gaf aan genoeg geld tot zijn beschikking te hebben, in Engeland gaat men er dan ook vanuit dat de Spurs Jermaine Jenas als voornaamste aankoop zien.
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29778072
quote:
Op donderdag 18 augustus 2005 19:17 schreef methodmich het volgende:
Phillips hoort daar niet echt bij, imo.
Why not?
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_29782588
Gaat mijn voorkeur toch uit naar Owen, al denk dat die eerder terug naar Liverpool zal gaan...
volgende wedstrijden:
pi_29782870
Aldo je moet je avatar veranderen...
What we do in life echoes in eternity
Just relax - It's what Jesus would do
Wat een vrouw!
spits!
pi_29783942
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 14:44 schreef Dylan Dog het volgende:
Aldo je moet je avatar veranderen...
sssssssssst........
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_29785524
zou davids en King morgen meedoen?
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
  vrijdag 19 augustus 2005 @ 16:21:37 #173
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_29785805
Nee, beide nog niet. Volgende wedstrijd, hoop ik.
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_29789720
quote:
Op vrijdag 19 augustus 2005 12:14 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Why not?
Die schiet er toch elk jaar wel tussen de 10 en 15 binnen normaliter. Dan ben je gewoon een goede PL-spits.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_29826826
Eindelijk weer is een heerlijke start 6 uit 2 en 0 doelpunten tegen!
volgende wedstrijden:
pi_29832994
zo de spurs worden nu ook genoemd om Baros aan te trekken!
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_29835915
Ik vond Spurs gister leuk spelen
pi_29861652
quote:
Op zondag 21 augustus 2005 12:48 schreef the_legend_killer het volgende:
Ik vond Spurs gister leuk spelen
Bij vlagen. Ik vind over het geheel gezien bnog veel te afhankelijk van de initiatieven van Defoe.
Zo'n periode als nu hadden we vorig jaar ook, toen we op St James' Park wonnen. Als dit succes structureler moet worden, zullen ze nog een stuk initiatiefrijker moeten gaan voetballen...
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_30072617
nu Mido voor 4 wedstrijden wordt geschorst heeft Spurs een bod van 8 milj gedaan op Cisse. Dit bod is door LFC geweigerd
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_30072762
Mido 4 wedstrijden? Ik vond het niet eens rood
pi_30072896
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 14:53 schreef stevengerrard het volgende:
nu Mido voor 4 wedstrijden wordt geschorst heeft Spurs een bod van 8 milj gedaan op Cisse. Dit bod is door LFC geweigerd
logisch.
ik vind dat ze Kuijt moeten halen, die past daar wel tussen denk ik.
  maandag 29 augustus 2005 @ 15:28:53 #182
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_30073463
Lucarelli (livorno), Cissé (Liverpool), Cole (Chelsea), Kuijt (Feyenoord), LuaLua (Portsmouth) en Vennegoor of Hesselink (PSV) zijn de spitsen die dit weekend in verband werden gebracht met de Spurs. Ik ben benieuwd wie het wordt, we weten het uiterlijk woensdagavond...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_30075057
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 15:28 schreef P0RN0STAR het volgende:
Lucarelli (livorno), Cissé (Liverpool), Cole (Chelsea), Kuijt (Feyenoord), LuaLua (Portsmouth) en Vennegoor of Hesselink (PSV) zijn de spitsen die dit weekend in verband werden gebracht met de Spurs. Ik ben benieuwd wie het wordt, we weten het uiterlijk woensdagavond...
Lucarelli ken ik niet echt, maar Cissé zal wel een flink prijskaartje aan hangen ook omdat ze vorige week Baros al verkocht hebben en Liverpool toch wel iets over zal willen houden voor in de breedte. Cole zou kunnen, maar heeft ook nog niet veel laten zien en LuaLua heeft bij Newcastle al nooit echt voor langere tijd kunnen overtuigen en voetbalt nu bij Portsmouth leuk mee maar ook niet meer dan dat, maar misschien kan Jol 'm beter laten voetballen. Kuijt en Vennegoor lijken me ook weer twee verschillende soorten spitsen.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_30082024
Lucarelli was de topscoorder van de Serie A afgelopen seizoen
  dinsdag 30 augustus 2005 @ 09:13:06 #185
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_30087770
Van zijn voorzitter mag hij niet weg, zelf heeft hij te kennen gegeven dat hij een overgang naar de Spurs wel ziet zitten. Dit zijn zijn statistieken:

Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_30089700
quote:
Op maandag 29 augustus 2005 23:27 schreef the_legend_killer het volgende:
Lucarelli was de topscoorder van de Serie A afgelopen seizoen
Oeps...dan weet je meteen hoe goed ik de Italiaanse competitie volg.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_30101419
Maar hij is toch wel redelijk oud...
pi_30155931
Tottenham Hotspur heeft er weer een speler van naam bij gekregen. Na de komst van Edgar Davids en Young-Pyo Lee kochten de Londenaren Jermaine Jenas van Newcastle United voor een bedrag van naar verluidt twaalf miljoen euro. Jenas tekent voor vier jaar.
De 22-jarige middenvelder verliet het trainingskamp van de Engelse nationale ploeg om medisch gekeurd te worden en om nog voor het sluiten van de transfermarkt de overgang af te ronden.

Jenas was een vaste waarde bij Newcastle maar voelde zich niet meer op zijn gemak bij The Magpies. Hij had het idee 'in een viskom' te leven. Jenas staat op dertien interlands voor Engeland, waarin hij nog niet scoorde.
Winnaar Fok Europacup toto 2003/2004
http://home.wanadoo.nl/fside/geluiden/superjoden.mp3
pi_30156369
En Rasiak hebben ze gekocht van Derby County
Three two one I'm the bomb
And I'm ready to go off on your ship
  donderdag 1 september 2005 @ 09:04:23 #190
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_30156802
quote:
The Poland international joins Teemu Tainio, Paul Stalteri, Tom Huddlestone, Wayne Routledge, Aaron Lennon, Edgar Davids, Jermaine Jenas and Lee Young-Pyo in joining the Club since the end of last season, considerably strengthening Martin’s squad options.
Best lekker ingekocht, ben benieuwd wat dit seizoen ons zal brengen!
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_30158339
Mounir gaat dus dit jaar zijn kans krijgen aangezien er geen andere vervanger is gehaalt voor Kanoute. Die zal uitgroeien tot een topper
pi_30158364
gaat Lee bij de Spurs ook linksback spelen?
pi_30158466
quote:
Op donderdag 1 september 2005 10:25 schreef jimjim1983 het volgende:
gaat Lee bij de Spurs ook linksback spelen?
Zal denk ik wel.
pi_30158568
Jol heeft flink ingekocht dus, zal me benieuwen
  donderdag 1 september 2005 @ 10:52:05 #195
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_30159068
quote:
Op donderdag 1 september 2005 10:23 schreef Ludacriss het volgende:
Mounir gaat dus dit jaar zijn kans krijgen aangezien er geen andere vervanger is gehaalt voor Kanoute. Die zal uitgroeien tot een topper
Ik denk niet dat hij veel kansen zal krijgen, de pikorde bij de Spurs qua spitsen, zal nu zijn:

1. Jermain Defoe
2. Ahmed "Mido" Hossam
3. Robbie Keane
4. Grzegorz Rasiak
5. Mounir el Hamdaoui

Grzegorz Rasiak is een 26-jarige spits uit Polen, scoorde voor zijn land driemaal in twintig interlands. Is in vorm, scoorde dit seizoen al vijfmaal en vorig seizoen scoorde hij zeventienmaal voor Derby County. Ik denk dus dat hij meer kansen zal krijgen dan Mounir el Hamdaoui...
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
pi_30159176
Nee, Mounir ( en Kanoute ) zijn geen centrum spitsen zoals Defoe, Keane en Rasiak dat eigenlijk wel zijn. Mounier krijgt zijn kansen als vleugelspeler
pi_30175277
Heeft Jol inmiddels niet al een hele selectie aangetrokken?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_30176236
Volgens mij ook, denk ook dat er een hele hoop jongere spelers verhuurd of verkocht zullen worden aan een aantal championship ploegen.
  vrijdag 2 september 2005 @ 09:05:03 #199
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30192881
We hebben we érg veel goede middenvelders rondlopen nu! Daarnaast ook veel (potentiële) Engelse internationals, Martin Jol heeft zéér goed ingekocht.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30195026
Laten we hopen dat dit een topseizoen wordt, er zijn genoe geode aankopen gedaan iig.
Ik moet zeggen dat ik het spel nog niet erg hartverwarmend vind, maar het is nog vroeg in het seizoen.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_30197769
Jol heeft nu wel zo'n beetje iedereen gekregen die hij wilde. Hij zal lastige keuzes moeten maken, ben benieuwd.
That's all folks!
  dinsdag 13 september 2005 @ 11:43:49 #202
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30536520
Mounir El Hamdaoui doet het érg goed bij de reservers, ik ben benieuwd wanneer hij een echte kans krijgt.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  woensdag 14 september 2005 @ 10:29:01 #203
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30565472
Twee talenten gaan ervaring opdoen in The Championship, Philip Ifil en Calum Davenport worden voor drie maanden verhuurd aan respectievelijk Millwall en Norwich City.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30567791
The Spurs. Een kansloze rommelclub/rommelmarkt in de marge van de PL. En gehypt dat ze worden. Niet in Engeland, maar in Nederland. Ene Davids schijnt er te spelen, en dan is het opeens een topclub.
pi_30568073
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:00 schreef SlideAway het volgende:
The Spurs. Een kansloze rommelclub/rommelmarkt in de marge van de PL. En gehypt dat ze worden. Niet in Engeland, maar in Nederland. Ene Davids schijnt er te spelen, en dan is het opeens een topclub.


  woensdag 14 september 2005 @ 12:19:31 #206
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30568274
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:00 schreef SlideAway het volgende:
The Spurs. Een kansloze rommelclub/rommelmarkt in de marge van de PL. En gehypt dat ze worden. Niet in Engeland, maar in Nederland. Ene Davids schijnt er te spelen, en dan is het opeens een topclub.
Mijn sympathie voor de Spurs stamt uit de tijd ruim vóór Edgar Davids (en Martin Jol), het is meegenomen dat door deze hype de club wat meer aandacht krijgt in NL, niet iedere Nederlandse fan is een gloryhunter. Overigens, maar vier clubs hebben meer kwaliteit of potentie dan de Spurs, Chelsea, Liverpool, Arsenal en Manchester United, meer niet.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30569226
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:11 schreef jimjim1983 het volgende:

[..]



Leg eens uit.

Ik bedoel dus niet mensen die het een leuke club vinden, maar domme media-aandacht.
pi_30569726
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:57 schreef SlideAway het volgende:


Ik bedoel dus niet mensen die het een leuke club vinden, maar domme media-aandacht.
Hoezo domme media-aandacht.....Wat bedoel je daarmee???

Sowieso hebben de Spurs over media-aandacht nooit te klagen gehad, ook in Nederland.....
volgende wedstrijden:
pi_30582487
In lijstjes opeens The Spurs als kanshebber voor de titel zien omdat Davids er speelt. Dat zij daarvoor in de PL nooit hoger dan de 7e plaats zijn geeindigd telt dan opeens niet meer. Dat is domme en eenzijdige berichtgeving.
pi_30582971
Mwah Spurs is zeker geen kanshebber voor de titel maar een 4de of 5de plaats moet er wel inzitten.
pi_30594143
Zie de Spurs ook niet als 1 van de kanshebbers voor de titel, maar net als Ludacriss zie ik ze dit seizoen wel bij de eerste 5 eindigen!
volgende wedstrijden:
  donderdag 15 september 2005 @ 09:08:31 #212
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30594661
In mijn ogen is Chelsea de onbetwiste nummer één van Engeland, op dit moment. Daarachter komen Arsenal en Manchester United, daarachter weer Liverpool. De Spurs zouden moeten kunnen concurreren met de laatste, maar ook andere clubs kunnen zich in deze concurrentiestrijd om de vierde plaats mengen.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 15 september 2005 @ 10:05:23 #213
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_30595824
quote:
Op woensdag 14 september 2005 12:00 schreef SlideAway het volgende:
The Spurs. Een kansloze rommelclub/rommelmarkt in de marge van de PL. En gehypt dat ze worden. Niet in Engeland, maar in Nederland. Ene Davids schijnt er te spelen, en dan is het opeens een topclub.
In Engeland zijn ze ook redelijk positief over het huidige THFC - het heeft nu het beste elftal en de beste trainer die ze in tijden hebben gehad en dat zien ze ook in Engeland (ik lees meer Engelse sites over voetbal dan NLse).
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  FOK!-Schrikkelbaas donderdag 15 september 2005 @ 10:08:17 #214
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_30595888
quote:
Op woensdag 14 september 2005 20:31 schreef SlideAway het volgende:
In lijstjes opeens The Spurs als kanshebber voor de titel zien omdat Davids er speelt. Dat zij daarvoor in de PL nooit hoger dan de 7e plaats zijn geeindigd telt dan opeens niet meer. Dat is domme en eenzijdige berichtgeving.
Ik heb niemand ooit THFC als kanshebber voor de PL titel gehoord. Niet in NL en niet in Engeland. Wat er gezegd wordt is dat ze voor een UEFA plek strijden en dat als Blueshite voorrondes CL kan halen THFC in een goed seizoen dat misschien ook zou lukken (zeker ook omdat THFC netals EFC vorig seizoen geen Europees voetbal speelt), maar dat dat wel (zeker op het ogenblik) het hoogst haalbare is.
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  donderdag 15 september 2005 @ 10:18:37 #215
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30596101
We hebben nu best een leuk team, met veel potentie. Met Jermain Defoe, Ledley King, Jermaine Jenas, Paul Robinson en Michael Carrick zijn we al goed vertegenwoordigd in het Engelse nationale elftal, maar ook Sean Davis, Michael Dawson, Wayne Routledge, Philip Ifil en Calum Davenport zijn potentiële internationals van Engeland.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30627038
Spurs hebben nu ook een vervanger voor Arnesen gevonden, te weten de Fransman Damien Comolli.
quote:
Spurs' Comolli confident of replacing Arnesen

New Tottenham sporting director Damien Comolli feels his time scouting for Arsenal can only help Spurs in their aim to recruit new talent from around the world and challenge for honours again.
The 33-year-old has been brought into White Hart Lane as a replacement for Frank Arnesen, who controversially left the north-London club during the summer to take up a post at Chelsea.

Comolli is a protege of Arsenal manager Arsene Wenger and worked with him at both Monaco and Grampus Eight in Japan. He also scouted Europe for the Gunners for several seasons and - like Arnesen - has a worldwide network of contacts which helped bring Kolo Toure, Jeremie Aliadiere and Gael Clichy to Highbury.

However, more notably perhaps, the Frenchman - who has previously been sporting director at St Etienne - also played a part in the process of attracting such stars as Thierry Henry, Robert Pires and Robin van Persie to the club.

Comolli is clearly relishing the opportunity to further enhance his reputation at Tottenham.

'One of the main jobs for a sporting director is to try and bring in the best players possible for the club. That is what I have been doing for a long time,' he said.

'Everyone in the decision-making process has got an influence at one point, and I was part of the team at Arsenal, like I now am here.

'It is all about team-work to bring a player to a club, right from the person who spotted player the first time, until the person who makes the decision and closes the deal.'

Comolli added: 'While I don't know if it gives an advantage to Tottenham, I am bringing my network of people who I have been working with for a few years.

'The people here too have got good ideas, and are following some great talents as well - some I didn't know and some I knew very well.

'So when we put everything together, we will be competitive.'

While scouring the globe for new talent, Comolli, however, maintains Spurs will not abandon the policy of head coach Martin Jol to help bring on top, home-grown talent, such as Jermain Defoe, Michael Carrick and latest recruit Jermaine Jenas.

'It is about getting a balance between everything,' reflected Comolli.

'We want to keep this balance going of bringing good young English players, but if there is talent somewhere in Europe, Africa or South America, we will do everything possible to get this talent.'

Comolli added: 'The Academy is very important to us, to develop good players - it is the identity and the soul of the club, and the key to our ambition.'

While he will now have many more administrative duties to perform in his new role, the 33-year-old intends to still maintain a hands-on approach to the recruiting process.

'Football is my passion and I love to scout, so I will keep travelling,' said Comolli.

'I will obviously have a lot of responsibilities here at Spurs Lodge as well, but would miss scouting too much if I did not do it.'

Comolli added: 'There is already a good scouting network at Spurs and I am looking forward to working with them.

'One of the reasons I was recruited was that I have a good network around Europe and the world, and I am going to use that as well.'

Comolli firmly believes youngsters from around the world will relish the chance to come to Spurs.

He declared: 'The draw of playing in the Premier League is very exciting, and whenever you talk about Tottenham, everybody knows it is a very good club with a great history - they have won more European trophies than all the French clubs put together.'

For Jol the rapid replacement of Arnesen has never been an issue after guiding the club to an impressive start to the new season, losing just once to defending champions Chelsea.

'Damien's job is to try and help us to improve our facilities, and to improve our squad,' reflected the Dutchman.

'He has got a very good network in Europe.'
volgende wedstrijden:
  maandag 19 september 2005 @ 09:01:55 #217
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30718612
Jammer van die gemiste strafschop, 1-1 vind ik toch redelijk teleurstellend.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 20 september 2005 @ 10:10:43 #218
82154 P0RN0STAR
Fluffers gezocht...
pi_30750708
quote:
The Spurs: de sleeping giant van het Engelse voetbal.

Over de hele wereld dragen voetbalfans Tottenham Hotspur een warm hart toe. De club was eens een grootheid in het Engelse voetbal, maar wanbeleid heeft The Sleeping Giant doen inslapen. Over de historie en het heden van een roemruchte voetbalclub uit Londen.


Tottenham Hotspur ziet in 1882 het levenslicht onder de naam Hotspur Football Club. De club wordt opgericht door een paar jongemannen, die les krijgen op een nabijgelegen school. De jeugd heeft genoeg van het traditionele cricket en legt zich toe op de voetbalsport. De club dankt haar opvallende naam aan Sir Henry Percy, een lokale edelman uit de veertiende eeuw die ook bekend was onder de naam Sir Henry Hotspur. Al snel verandert de club haar naam in Tottenham Hotspur, omdat het zich wil onderscheiden van een ander club genaamd Londen Hotspur.

In haar beginjaren speelt Tottenham Hotspur in navy-blue shirts. In de seizoenen die volgen krijgen de fans een modeshow aan tricots voorgeschoteld. De club speelt in rode, blauwe, bruine en zelfs goudkleurige shirts, maar in het seizoen 1899-1900 wordt de huidige outfit in gebruik genomen. Toch heeft de club de huidige kledingcombinatie niet zelf verzonnen. Het witte shirt, met navy-blue broek werd afgekeken van Preston, in die tijd een zeer succesvol team.

In 1888 gaat Tottenham Hotspur voor het eerst een stadion bespelen. De eerste thuishaven van de club draagt de naam Northumberland Park. Door de verhuizing kunnen de fans voortaan vanaf een tribune de wedstrijden van hun favoriete club bekijken. In die tijd was de club al bijzonder populair. Sinds Tottenham Hotspur in 1896 was toegelaten tot de Southern League, trok het wekelijks 15.000 fans. Als Charles Roberts de voorzittershamer in handen krijgt, begint de club echt te groeien. In 1899 volgt wederom een verhuizing naar een nieuw onderkomen. Nabij High Road verrijst een stadion dat genoemd wordt naar de nabijgelegen hoofdstraat: White Hart Lane.

De verhuizing draait uit op een succes. In 1900 pakt de club haar eerste prijs door het kampioenschap van de Southern League te veroveren. Een jaar later wordt deze prestatie bekroond met winst in het FA Cup-toernooi. Na enkele succesvolle seizoenen in de Southern League, wordt de club genomineerd voor promotie naar de Second Division. In haar eerste seizoen eindigen The Spurs direct als tweede, en volgt promotie naar de First Division. Vanaf dat moment breken mindere tijden aan. Tottenham Hotspur verliest veel spelers door militaire verplichtingen en bezet in 1915, als de Eerste Wereldoorlog uitbreekt, de laatste plaats.

Als in 1919 de vrede getekend wordt, begint het voetbal weer langzaam van de grond te komen. Tottenham Hotspur moet het seizoen aanvangen in de Second Division. Arsenal neemt de opengevallen plek in de First Division op een zeer dubieuze manier over. Volgens sommigen is dit de reden van de rivaliteit, die nog altijd tussen beide clubs woedt. Tottenham Hotspur neemt echter sportieve revanche. In 1920 grijpt de club het kampioenschap in de Second Division, waarna een jaar later de FA Cup voor de tweede maal in de historie wordt veroverd. Op Stamford Bridge delft Wolverhampton Wanderes met 1-0 het onderspit.

In de jaren twintig en dertig breekt een mindere periode aan. De club zakt steeds verder weg op de ranglijst van de First Division, en maakt ook in de FA Cup weinig klaar. In 1928 volgt degradatie naar de Second Division. Tot afgrijzen van de fans vestigt rivaal Arsenal in de jaren dertig een hegemonie. Ondanks het feit dat de prestaties achterblijven, lijkt de achterban van Spurs alleen maar te groeien. In 1938 zit White Hart Lane afgeladen vol, als maar liefst 75.038 fans aanschouwen hoe de club met 0-1 verliest van Sunderland. Op 3 september 1940 verklaart Engeland de oorlog aan Duitsland, en worden de voetbalcompetities voor onbepaalde tijd opgeschort.

Tottenham Hotspur komt na de Tweede Wereldoorlog maar moeizaam op gang. Hoewel Londen nimmer onder het juk leefde van de Duitse bezetter, heeft de stad veel te verduren gehad. Pas in 1949 krabbelt de club weer overeind. Arthur Rowe, een oud-speler van de Londenaren, wordt aangesteld als nieuwe manager. Onder zijn heerschappij gaat de club een vernieuwende stijl van voetbal spelen. Met de push-and-run tactiek wordt een compleet nieuwe soort passing-game ontwikkelt. Het brengt de club bijzonder veel populariteit onder voetbalfans. De tactiek sorteert niet alleen effect, het is ook nog eens spectaculair om naar te kijken.

Het voetbalverstand van Rowe legt de club geen windeieren. Met bijzonder snel en krachtig spel worden de tegenstanders opgerold en pakt de club in 1950 het kampioenschap van de Second Division. Een jaar later wordt ook de titel veroverd in de First Division. Sterspelers van de ploeg zijn Sir Alf Ramsey (die Engeland in 1966 al bondscoach de wereldtitel schenkt), Bill Nicholson en Ronnie Burgess. Tottenham Hotspur kan haar titelrush geen gevolg geven. Tegenstanders stellen zich steeds beter in op de push-and-run-tactiek, waardoor het effect langzaam wegebt.

In 1956, na een aantal mindere jaren, volgt een belangrijk moment in de clubhistorie. Tottenham Hotspur stelt ex-speler Bill Nicholson aan als manager. Onder zijn leiding wordt direct een 10-4 monsterzege geboekt op Everton. Het is een voorbode van wat komen gaat. Nicholson is al sinds 1936 verbonden aan de club als speler. In de 68 jaar die volgen leert hij de club van binnen en buiten kennen, en schopt hij het zelfs tot voorzitter. Als manager boekt hij zijn grootste successen. Het begin van de jaren zestig staat op White Hart Lane en omstreken nog altijd bekend als het Glory Glory Era. In 1961 pakt de club de dubbel, waarna in 1962 de FA Cup nogmaals gewonnen wordt. Een jaar later wordt met de Europa Cup II de eerste Europese prijs veroverd.

In deze periode kent het elftal van Tottenham Hotspur enkele markante spelers. Aanvoerder Danny Blanchflower speelt een zeer belangrijke rol. Samen met Nicholson sleutelt hij aan het herkenbare spel dat de club grote successen bracht. John White staat onder de supporters bekend als Ghost, omdat hij tijdens een partij golf geraakt wordt door de bliksem. David Mackay wordt geroemd om zijn bikkelharde tackles en Jimmy Greaves maakt furore als een ouderwetse targetman. Hij scoort maar liefst 220 doelpunten namens Spurs. Met 37 doelpunten in een seizoen is hij bovendien nog altijd houder van het clubrecord.

Na 1964 beginnen de jaren te tellen voor het succeselftal. Het team valt mede door blessures en transfers langzaam uiteen. Nicholson probeert het team te herbouwen, en boekt in 1967 nogmaals een groot succes. Met onder meer Terry Venables in het elftal wint Tottenham Hotspur de FA Cup. Hierna is het gedaan met het Glory Glory Era. De club zakt langzaam weg op de ranglijst en degradeert in 1976 naar de Second Division. De aanstelling van Keith Burkinshaw als manager betekent een ommekeer. De club promoveert terug naar de hoogste afdeling en pakt in 1981 wederom de FA Cup. Manchester City wordt na een replay verslagen. Een jaar later prolongeert Spurs haar titel door Queens Park Rangers te verslaan.

De dubbele FA Cup-winst is een voorbode van nieuwe Europese successen. Een zeer sterk Tottenham Hotspur met onder meer Steve Archibald. Osvaldo Ardiles, Glenn Hoddle en Garth Crooks verovert in 1984 de UEFA Cup. Keith Burkinshaw stapt op na het grote succes. Hij wordt opgevolgd door Peter Shreeves, die niet veel later plaats moet maken voor David Pleat. Onder diens leiding bereikt Spurs in 1987 wederom de finale van de FA Cup. De club heeft nog nooit een grote finale verloren, terwijl tegenstander Coventry City nog nooit een grote eindstrijd speelde. Toch verliest de Tottenham Hotspur de finale met 3-2. Niet veel later stapt Pleat op vanwege problemen in diens privé-leven.

De leiding van Tottenham Hotspur stelt oud-speler Terry Venables aan als vervanger. Tijdens het zesjarige bewind van El Tel staat de club veel in de belangstelling. In 1989 eindigt Spurs op een derde plaats in de competitie, waarna een jaar later de FA Cup andermaal gewonnen wordt. Sterspelers van het team zijn de bij vlagen even geniale als gestoorde middenvelder Paul Gascoigne en de makkelijk scorende spits Gary Lineker. Begin jaren negentig neemt Venables (die nadien de functie van algemeen directeur bekleedt) de club over samen met zakenman Alan Sugar. Het duo betaalt de clubschulden af en laat Peter Shreeve terugkeren als manager. De nieuwe constructie loopt uit op een deceptie. Na het ontslag van Shreeve eindigt Spurs in zijn eerste Premier League-seizoen in de middenmoot en wordt Venables uit de directie verwijderd na een zakelijk geschil met de invloedrijke Sugar.

De directie maakt andermaal schoon schip en stelt ex-speler Osvaldo Ardiles aan als nieuwe manager. Een verrassing, aangezien de Argentijn nauwelijks trainerservaring heeft op het hoogste niveau. Wel heeft hij kort voor zijn aanstelling West Bromwich Albion naar het Premiership geloodst. Lineker en Gascoigne zijn op dat moment al vertrokken, en vervangen door Teddy Sheringham en Gordon Durie. Het mag niet baten. Spurs beleefd een rampseizoen met een vijftiende plaats als eindnotering. Bovendien steken steeds meer geruchten op over vermeende wanbetalingen midden jaren tachtig.

In 1994 wordt Tottenham Hotsour schuldig bevonden aan het plegen van illegale betalingen aan spelers. De FA straft de club met harde hand: twaalf punten aftrek, een seizoen uitsluiting uit de FA Cup en 600.000 pond boete. Voorzitter Sugar vecht de straf aan, met het argument dat de betalingen niet zijn gedaan door de huidige directie. Zijn juridische strijd heeft succes. De club mag alsnog meedoen aan de FA Cup en de puntenstraf wordt ingetrokken. In hetzelfde seizoen wordt Ardiles ontslagen. Ondanks het aantrekken van dure buitenlandse spelers als Jurgen Klinsmann, Ilie Dimitrescu en Gheorge Popescu blijven successen uit.

Na het ontslag van Ardiles breekt een roerige periode aan op White Hart Lane. Spelers en managers komen en gaan. Voor de restant van het seizoen 1994-1995 wordt Gary Francis aangesteld als manager. De Engelsman kan de ploeg niet tot grote successen inspireren. Door het vertrek van sleutelspelers Nick Barmby, Gheorge Popescu en Jurgen Klinsmann, zet het aantrekken van Les Ferdinand weinig zoden aan de dijk. In 1997 wordt Francis ontslagen en opgevolgd door de Zwitser Christian Gross. Deze krijgt Spurs ook niet aan het voetballen. De club is stuurloos en door het terughalen van Jurgen Klinsmann kan degradatie ternauwernood worden ontlopen. De directie geeft Gross de schuld van het rampseizoen en stuurt hem de laan uit.

Een seizoen later krijgt ex-Arsenal manager George Graham de kans om het tij te keren. De Engelsman boekt redelijke resultaten met Spurs. Na een matig seizoen in de competitie verovert de club in 1999 de League Cup door Leicester City te verslaan. Na het middelmatige seizoen 1999/2000 wordt Graham vervangen door ex-sterspeler Glenn Hoddle. Hoewel sommigen stellen dat Hoddle de beste speler is in de clubhistorie van Spurs, verloopt zijn periode als manager bijzonder turbulent en teleurstellend. De excentrieke oefenmeester heeft nauwelijks geld om zijn verouderde selectie op peil te brengen, en zoekt zijn heil in ervaren krachten als Christian Ziege, Gustavo Poyet en Teddy Sheringham. Ook het aantrekken van Robbie Keane helpt de club niet verder. In het seizoen 2003/2004 wordt Hoddle ontslagen, en tijdelijk vervangen door sportief directeur David Pleat.

De resultaten blijven onder de maat. Bovendien is het voetbal verre van aantrekkelijk. De fans beginnen te morren; mede omdat aartsrivaal Arsenal langzamerhand uitgroeit tot een Europese topclub. Het steekt de fans van Spurs dat de supporters van de Londense buurman jaarlijks koketteren met 'St. Totteringham's Day': de dag waarop Arsenal op de ranglijst niet meer ingehaald kan worden door Tottenham Hotspur. Ook het transfervrije vertrek van sterspeler Sol Campbell naar Arsenal wordt de clubleiding niet in dank afgenomen. In 2004 besluit de Londense club het roer definitief om te gooien. Na een lange speurtocht over de Europese voetbalvelden, benoemt Tottenham Hotspur de Fransman Jacques Santini als nieuwe manager en wordt Frank Arnesen aangesteld als technisch directeur. Het Dream Team wordt korte tijd later versterkt met Martin Jol, die Santini gaat assisteren.

Ook het aanstellen van een compleet nieuwe technische staf brengt Tottenham Hotspur niet verder. Vooral de keuze om Santini te benoemen als manager blijkt een misser. De Fransman heeft een uitstekende conduitestaat, maar kan niet wennen aan het Engelse voetbal. De ploeg speelt defensief, onherkenbaar voetbal en de resultaten blijven uit. In november 2004 stapt Santini op, en neemt Martin Jol het stokje als manager over. Sindsdien waait er een frisse wind over White Hart Lane. Spurs eindigt het seizoen als negende en doet uitstekende zaken op de transfermarkt. Behalve het vastleggen van onder meer Teemu Tainio (AJ Auxerre), Young-Pyo Lee (PSV), Gregorsz Rasiak (Derby County) en Paul Stalteri (Werder Bremen) doet de club met Edgar Davids (Internazionale) een absolute topaankoop.

Komend seizoen heeft Jol de taak om de stijgende lijn door te trekken. Met Edgar Davids, Jermaine Defoe, Paul Robinson en Ledley King heeft de oefenmeester een sterke as in handen. Als Jol de tijd krijgt om aan een elftal te bouwen kunnen oude tijden herleven op White Hart Lane en keert Tottenham Hotspur eindelijk terug aan de Engelse voetbaltop. Een plek waar het op basis van haar roemruchte verleden thuishoort.

Bron: Voetbalzone.nl
Waarom heeft Noach die twee kakkerlakken niet doodgetrapt???
  dinsdag 20 september 2005 @ 10:26:13 #219
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30751081
Mooi stuk!

De komende drie wedstrijden tegen Fulham (thuis), Charlton Athletic (uit) en Everton (thuis) dienen te worden gewonnen, waarna Manchester United (uit) wacht. Deze wedstrijd zal niet gemakkelijk zijn, maar de wedstrijd daarop dienen de Spurs er écht te staan, dan komt Arsenal op bezoek.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  FOK!-Schrikkelbaas woensdag 21 september 2005 @ 09:19:47 #220
1012 Doc
Loves C, M & R
pi_30782525
schopje ...
OG X BC - Orange Goblin Beer Core: Straight Edge - 'til the bar opens
Liverpool - JFT 96 - Never forgotten
  woensdag 21 september 2005 @ 09:32:59 #221
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30782773
Blamerende nederlaag tegen Grimsby Town, de resultaten van de laatste wedstrijden vallen mij sowieso al tegen. Komende drie wedstrijden tegen Fulham (thuis), Charlton Athletic (uit) en Everton (thuis) dienen nu wel te worden gewonnen, zodat we via de reguliere competitie (minimaal) UEFA Cup-voetbal kunnen halen, want ook de FA Cup kan onaangename verassingen opleveren.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30782781
League Cup (Carling) exit, 0:1 tegen Grimsby Town (vierde engelse divisie)
  woensdag 21 september 2005 @ 12:46:15 #223
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_30787965
quote:
Op woensdag 21 september 2005 09:19 schreef Doc het volgende:
schopje ...


En ik wilde nog mijn mond houden
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_30807085
wtf waren de spurs gister aan het doen... wat een geluk dat "het maar" de League cup is
  dinsdag 27 september 2005 @ 08:58:36 #225
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_30964104
quote:
Zege in Londense derby brengt Spurs op vier

Tottenham Hotspur heeft Fulham opzij geschoven. Dankzij de 1-0 winst in de Londense derby is de ploeg van Martin Jol naar de vierde plaats in het Premiership geklommen.

In de temporijke wedstrijd was het vroege doelpunt van Jermain Defoe doorslaggevend. De aanvaller van Tottenham deed al na acht minuten van zich spreken. De thuisploeg verzuimde de score op te voeren, maar mocht ook niet klagen dat Fulham op White Hart Lane de kansen onbenut liet.

Tottenham Hotspur klom naar een vierde plaats, terwijl Fulham door de nederlaag vervaarlijk dicht bij de rode streep komt.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_30976999
Fantastisch gespeelt door Mendes zeg

Was zeker een leuke wedstrijd... jammer dat davids niet scoorde
pi_30977200
quote:
Op dinsdag 27 september 2005 17:17 schreef Ludacriss het volgende:
Fantastisch gespeelt door Mendes zeg

Was zeker een leuke wedstrijd... jammer dat davids niet scoorde
Leuk omdat het een hoog tempo was denk ik?
Voetballend ging eht namelijk helemaal nergens over. Jammer dat niemand wat rust kon brengen, want na 60 was ik duizelig van het heen en weer kijken
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_30977640
netjes !
pi_30977987
quote:
Op dinsdag 27 september 2005 17:24 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Leuk omdat het een hoog tempo was denk ik?
Voetballend ging eht namelijk helemaal nergens over. Jammer dat niemand wat rust kon brengen, want na 60 was ik duizelig van het heen en weer kijken
Yepz... maar dat is ook het Engelse voetbal he
pi_30979181
quote:
Op dinsdag 27 september 2005 17:51 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Yepz... maar dat is ook het Engelse voetbal he
Ik vond het de laatste tijd eigenlijk wel meevallen met dat kick and rush, maar helaas werd het gisteren weer in ere hersteld
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_30979361
Mja ik heb btw Stalteri de laatste wedstrijden zitten volgen... damn wat een fouten maakt die gozer soms. Gelukkig maar dat ie gister backup kreeg van Naybet anders was het fout gelopen
  zaterdag 1 oktober 2005 @ 20:57:59 #232
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31096393
Lekker hoor, 2-0 achter bij de nummer twee van de Premier League (Charlton Athletic) en tóch met 3-2 winnen, dankzij Ahmed Mido Hossam, Ledley King en Robbie Keane.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31101049
Wat een wedstrijd zeg... fantastische comeback Moet me credits aan Davids en Mido geven
  zondag 2 oktober 2005 @ 00:44:58 #234
57586 Bananenman
-----------
pi_31103363
Spurs

Dit seizoen nog eens naartoe
pi_31107407
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 00:44 schreef Bananenman het volgende:
Spurs

Dit seizoen nog eens naartoe
Cool moet je zeggen wanneer Zit heel de kerstvakantie daar
  maandag 3 oktober 2005 @ 10:36:50 #236
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31138981
Lekker dat Arsenal juist een type Edgar Davids mist, we eindigen dit seizoen als beste club uit London.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31139217
quote:
Op maandag 3 oktober 2005 10:36 schreef M0NTANA het volgende:
Lekker dat Arsenal juist een type Edgar Davids mist, we eindigen dit seizoen als beste club uit London.
Nou, ben benieuwd...
A player does not hope to get lucky; he just hopes others don't get lucky.
Klik dan als je durft
  maandag 3 oktober 2005 @ 10:51:52 #238
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31139290
Fuck, Chelsea komt natuurlijk ook uit London. We eindigen boven Arsenal, dat bedoelde ik.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  maandag 3 oktober 2005 @ 11:16:34 #239
67174 Dos37
Come on Twente
pi_31139852
quote:
Op maandag 3 oktober 2005 10:51 schreef M0NTANA het volgende:
Fuck, Chelsea komt natuurlijk ook uit London. We eindigen boven Arsenal, dat bedoelde ik.
Ik hoop het voor jullie
Premier League toto winnaar 2007-2008 en [b]2008-2009[/b]
Held Blaise NKUFO [b]All time topscoorder in Enschede[/b]
[b]WE WON IT ELEVEN TIMES![/b]
pi_31139962
Ik ga er niet vanuit.

Geweldig dat Engelse gebrabbel van Jol trouwens.
That's all folks!
pi_31152274
Leuk van Ahmed.

Jols' Engels vind ik best sterk overigens, goed in de spreektaal.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  maandag 3 oktober 2005 @ 22:53:56 #242
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_31159909
quote:
Op maandag 3 oktober 2005 10:51 schreef M0NTANA het volgende:
Fuck, Chelsea komt natuurlijk ook uit London. We eindigen boven Arsenal, dat bedoelde ik.
Dacht het niet
NAAR HET ANDERE FORUM!
  dinsdag 4 oktober 2005 @ 09:50:08 #243
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31167360
Eerst zaterdag 29 september 2005 op White Hart Lane winnen van Arsenal, daarna pas de tweede plaats verdedigen. Jammer voor Dennis Bergkamp dat hij in zijn laatste seizoen onder de Spurs moet eindigen, iets wat helaas al meer dan tien jaar niet is voorgekomen en hij dus niet gewend is.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 4 oktober 2005 @ 10:29:26 #244
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_31168135
quote:
Op dinsdag 4 oktober 2005 09:50 schreef M0NTANA het volgende:
Eerst zaterdag 29 september 2005 op White Hart Lane winnen van Arsenal, daarna pas de tweede plaats verdedigen. Jammer voor Dennis Bergkamp dat hij in zijn laatste seizoen onder de Spurs moet eindigen, iets wat helaas al meer dan tien jaar niet is voorgekomen en hij dus niet gewend is.
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_31168695
quote:
Op dinsdag 4 oktober 2005 09:50 schreef M0NTANA het volgende:
Eerst zaterdag 29 oktober 2005 op White Hart Lane winnen van Arsenal, daarna pas de tweede plaats verdedigen. Jammer voor Dennis Bergkamp dat hij in zijn laatste seizoen onder de Spurs moet eindigen, iets wat helaas al meer dan tien jaar niet is voorgekomen en hij dus niet gewend is.
Jammer dat ik er waarschijnlijk niet bij kan zijn
pi_31178006
quote:
Op dinsdag 4 oktober 2005 10:29 schreef DutchGooner het volgende:

[..]

Het moet er toch een keer van komen he
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_31178049
Spurs
  donderdag 6 oktober 2005 @ 09:15:45 #248
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31222688
quote:
Op dinsdag 4 oktober 2005 16:19 schreef aldostuta het volgende:

[..]

Het moet er toch een keer van komen he
Het ging hem er slechts om dat ik de datum foutief vermelde, DG weet zelf ook wel dat Arsenal spoedig onder de Spurs zal eindigen, zoals het hoort.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  donderdag 6 oktober 2005 @ 11:38:04 #249
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_31225626
quote:
Op donderdag 6 oktober 2005 09:15 schreef M0NTANA het volgende:

[..]

Het ging hem er slechts om dat ik de datum foutief vermelde, DG weet zelf ook wel dat Arsenal spoedig onder de Spurs zal eindigen, zoals het hoort.


"zoals het hoort"

Op grond waarvan dan eik?

Al jullie kampioenschappen?
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_31226654
quote:
Op zondag 2 oktober 2005 10:29 schreef Ludacriss het volgende:

[..]

Cool moet je zeggen wanneer Zit heel de kerstvakantie daar
Ik ben er 12 december, ga naar de wedstrijd tegen Portsmouth.
volgende wedstrijden:
  vrijdag 7 oktober 2005 @ 15:10:57 #251
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31255083
Tottenham Hotspur zou volgens Sky Sports geïnteresseerd zijn in Juan Arango, van Real Mallorca. Deze 25-jarige aanvaller uit Venezuela scoorde dit seizoen al driemaal in vijf wedstrijden.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31262265
De man die vorig jaar bijna overleed op het veld is dat. Qua werkvergunning kan hij zo Engeland in, maar weer een aankoop?
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_31262366
Nee ze gaan niet meer iemand halen. Als ze iemand nodig hebben halen ze Mounier terug van Derby.
pi_31263013
Dat is een spits, Arango is meer een aanvallende middenvelder.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_31263806
quote:
Op vrijdag 7 oktober 2005 19:29 schreef methodmich het volgende:
Dat is een spits, Arango is meer een aanvallende middenvelder.
Mja alsof we nu nog niet genoeg middenvelders hebben Zou erg onzinnig zijn.
pi_31265750
Inderdaad, anders kan je blijven bouwen aan een nieuw team.
That's all folks!
pi_31277210
Nou ja, als je voor elke positie 4 spelers hebt, heb je in ieder geval genoeg keuze.

Sowieso is Jol belachelijk bezig met al die aankopen, vind ik. Deed ie bij RKC nooit, blijkbaar maakt geld veel in hem los.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_31277244
Arango is wel een nuttige aankoop voor de Spurs natuurlijk. Een van de beste Venezuelaanse spelers ooit.
FC Den Bosch | Standard Liege | Atletico Madrid | Lazio Roma | Alianza Lima | Chelsea | Dinamo Kiev
Corazón Alianza Lima Corazón para ganar a La Victoria volveremos para verte campeonar.
  dinsdag 11 oktober 2005 @ 09:13:35 #259
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31352779
Bij RKC Waalwijk was Martin Jol gewend om zich te redden met beperkte middelen, nu hij wél wat te besteden heeft, doet hij dat. Toch koopt hij wel gericht in, de interesse in Juan Arango hoeft nergens op gebaseerd te zijn, Sky Sports moet toch iets schrijven.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 09:24:21 #260
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31527167


Schitterend, boven dat arrogante Arsenal met haar succes-supporters. Nu nog even vasthouden!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31530436
Net of Tottenham die supporters niet heeft...
That's all folks!
  dinsdag 18 oktober 2005 @ 11:51:00 #262
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31530884
Natuurlijk wel, veel Nederlanders zijn sinds Martin Jol/Edgar Davids ineens supporter van Tottenham Hotspur en dat is best jammer. Maar in het verleden gebeurde dit ook met Manchester United, Arsenal en recentelijk nog Chelsea. De uitspraken van Martin Jol over Arsenal waren correct:
quote:
Jol haalt flink uit naar Arsenal

Tottenham Hotspur-manager Martin Jol heeft in Engelse media fors uitgehaald naar Arsenal. De ex-trainer van RKC Waalwijk vindt zijn Londense buurman bij afwezigheid van Thierry Henry "een standaard Engelse voetbalploeg".

Sinds het wegvallen van Henry en de verkoop van Patrick Vieira stelt Arsenal in de vaderlandse competitie zeer teleur. Ook afgelopen weekeinde werden punten gemorst. In het uitduel tegen West Bromwich Albion werd met 2-1 verloren.

Volgens Jol waren beide sterspelers van grote waarde voor Arsenal. "Met het vertrek van Vieira en de blessure van Henry lijken ze het noorden helemaal kwijt te zijn. Zonder beide sterkhouders is Arsenal eigenlijk maar een standaard Engelse voetbalploeg."

Jol vindt Tottenham Hotspur historisch gezien een betere ploeg dan Arsenal. “Geef ons een Vieira of een Henry en we worden ook zoals het Arsenal van de voorbije jaren. We brengen ongeveer hetzelfde spel, werken ook veel met jeugdige spelers en wij worden met de jaren beter. Wij hebben Aaron Lennon gevonden en hij wordt de speler van de toekomst.”
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31539492
quote:
Op dinsdag 18 oktober 2005 11:51 schreef M0NTANA het volgende:
Natuurlijk wel, veel Nederlanders zijn sinds Martin Jol/Edgar Davids ineens supporter van Tottenham Hotspur en dat is best jammer.
Dat is waar, successupporters heb je bij elke club. Nu er ook nog eens een paar Nederlanders bij betrokken zijn, wordt het alleen maar erger....
quote:
De uitspraken van Martin Jol over Arsenal waren correct:
[..]
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 09:07:58 #264
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31598430
Morgen Manchester United - Tottenham Hotspur, de Nederlanders Edwin van der Sar en Ruud van Nistelrooij tegen Edgar Davids en Martin Jol, maar ook Ji-Sung Park tegen Young-Pyo Lee.

Ik kijk er naar uit!
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31599523
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 09:07 schreef M0NTANA het volgende:
Morgen Manchester United - Tottenham Hotspur, de Nederlanders Edwin van der Sar en Ruud van Nistelrooij tegen Edgar Davids en Martin Jol, maar ook Ji-Sung Park tegen Young-Pyo Lee.

Ik kijk er naar uit!
Nu hopen dat we dit jaar wel een goede scheids- cq grensrechter hebben.....
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  vrijdag 21 oktober 2005 @ 10:32:57 #266
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31599712
Nou inderdaad, al moeten ze het wel gezien hebben, kan niet anders.



[ Bericht 10% gewijzigd door M0NTANA op 21-10-2005 10:57:38 ]
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31599768
quote:
Op vrijdag 21 oktober 2005 09:07 schreef M0NTANA het volgende:
Morgen Manchester United - Tottenham Hotspur, de Nederlanders Edwin van der Sar en Ruud van Nistelrooij tegen Edgar Davids en Martin Jol, maar ook Ji-Sung Park tegen Young-Pyo Lee.

Ik kijk er naar uit!
Leuk, ik hoop op een overwinning van de Spurs
  dinsdag 25 oktober 2005 @ 10:13:54 #268
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31675060
quote:
De topper in de Engelse Premier League ging zaterdag tussen Manchester United en Tottenham Hotspur van coach Martin Jol. Op Old Trafford eindigde het duel in 1-1. De thuisclub kwam voor de rust voor door Silvestre, na voorbereidend werk van Van Nistelrooij. Doelman Robinson had een kopbal van Oranje's spits nogal knullig losgelaten.

Jenas maakte na de hervatting gelijk, door met een fraaie vrije trap doelman Van der Sar compleet te verrassen. Bij de Spurs was Davids het gehele duel van de partij. Hij liep tegen zijn vijfde gele kaart van het seizoen op. Cristiano Ronaldo viel in bij Manchester, hoewel hij eerder in de week in opspraak raakte bij een vermeende verkrachtingszaak.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31675238
Hele slechte eerste helft; de tweede helft goed hersteld.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_31675531
Die vrije trap waaruit ManU scoorde was trouwens duidelijk een duikeling van Rooney en had nooit gegeven mogen worden.
- I've just made up my mind, so don't confuse me with the facts -
pi_31675553
quote:
Op dinsdag 25 oktober 2005 10:42 schreef Loohcs het volgende:
Die vrije trap waaruit ManU scoorde was trouwens duidelijk een duikeling van Rooney en had nooit gegeven mogen worden.
Dawson raakte hem wel licht met zijn heup zag ik na 8 herhalingen. Niet genoeg om te vallen, dat wel.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_31676661
Zijn er nog mensen die Zaterdag Spurs - Arsenal live gaan kijken in het stadion?
  dinsdag 25 oktober 2005 @ 11:39:42 #273
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31676748
Was het maar zo'n feest, hoop dat ik het volgend seizoen mag meemaken. In december wél naar London, ook in Spurs-shirt, maar dan voor Ajax. Maar ga jij wel dan?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31676978
quote:
Op dinsdag 25 oktober 2005 11:39 schreef M0NTANA het volgende:
Was het maar zo'n feest, hoop dat ik het volgend seizoen mag meemaken. In december wél naar London, ook in Spurs-shirt, maar dan voor Ajax. Maar ga jij wel dan?
Nee ik kan nu niet vanwege werk en stage maar ik zit vanaf 20 december wel in London en dan ga ik wel aardig wat wedstrijden meepakken ( ook maar eens een uitwedstrijd).
  donderdag 3 november 2005 @ 11:11:13 #275
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_31922463
Andy Reid, Calum Davenport, Grzegorz Rasiak, Johnnie Jackson, Dean Marney, Noe Pamarot, Sean Davis, Michael Brown en Robbie Keane zouden komende transferperiode bij een goed bod mogen vertrekken bij de Spurs. Martin Jol neemt namelijk geen genoegen met redelijke spelers, hij wil alleen toppers of potentiële toppers, zodat Tottenham Hotspur nóg verder kan groeien onder zijn leiding.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_31936047
Rasiak nu alweer? Verrassend, evenals Reid en Davis. De rest kan ik inkomen, al is Robbie Keane ook geen gekke spits. Maar naar Ajax dan.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  vrijdag 11 november 2005 @ 09:25:29 #277
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_32171354
quote:
Tottenham active in French market

Tottenham sporting director Damien Comolli is trawling the French market for potential signings ahead of the January transfer window.

In the last fortnight, Comolli has watched Marseille play PSG and also Auxerre against PSG as he considers players for Martin Jol's senior squad.
De Spurs gaan Boring Arsenal achterna, misschien de Fransen Thierry Henry en Robert Pires een mega-contract aanbieden op White Hart Lane?
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  maandag 21 november 2005 @ 10:15:34 #278
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_32446574
Wederom puntverlies, lekker dan. In de blessuretijd, maar niets eens onverdiend.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  maandag 21 november 2005 @ 11:00:03 #279
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_32447516
quote:
Jol boos over spreekkoren Mido

Manager Martin Jol is woest over racistische spreekkoren van supporters van West Ham United aan het adres Ahmed 'Mido' Hossam. De Egyptische aanvaller van Tottenham Hotspur kreeg verwensingen naar zijn hoofd geslingerd vanwege zijn moslimgeloof.

'Dit was onsmakelijk', aldus Jol. Om vervolgens de Tottenham-aanhang te prijzen. 'Onze supporters gaven Teddy Sheringham een groots onthaal bij zijn terugkeer. Dat is de manier zoals we hier met elkaar omgaan.'

Ook Paul Stalteri, ploeggenoot van Mido, veroordeelde het gedrag van de West Ham-supporters. 'Dit hoort niet thuis in de sport. Het is een vorm van racisme.'

Mido beantwoordde de spreekkoren door zijn ploeg op voorsprong te zetten. Het doelpunt van de oud-Ajacied was niet voldoende voor de winst. In de slotminuut zorgde Anton Ferdinand voor de gelijkmaker, 1-1.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_32447735
Of zou zijn gelijkenis met die shoe bomer er ook iets mee te maken hebben
pi_32450102
Damn... tottenham had makkelijk met 4-0 voor kunnen staan tegen Westham, er moet nu toch echt een killer in de spits te voorschijn komen anders redt je het zo niet.
pi_32627621
Hoe zit het met Defoe?? Is hij zijn plek verloren aan Keane??
Walk on, walk on, with hope in your heart,
And you'll never walk alone...
You'll never walk alone.
pi_32651754
Volgens mij rouleert Jol een beetje, al heeft Mido doorgaans wel een basisplaats.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
  dinsdag 29 november 2005 @ 03:26:44 #284
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_32663078
quote:
Op maandag 28 november 2005 19:02 schreef methodmich het volgende:
Volgens mij rouleert Jol een beetje, al heeft Mido doorgaans wel een basisplaats.
Defoe is er gewoon uitgepleurt vanwege zijn tegenvallende spel de laatste weken.
NAAR HET ANDERE FORUM!
  donderdag 1 december 2005 @ 10:25:57 #285
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_32720559
Spurs zijn geïnteresseerd in Antonio Guayre (Villarreal), Martin Jol wil sowieso nog een spits vastleggen aangezien hij Ahmed Mido Hossam tijdens de Africa Cup zal moeten missen. Ook Dirk Kuijt wordt weer in verband gebracht met een overgang naar White Hart Lane, waar de Poolse spits Grzegorz Rasiak nu alweer mag vertrekken.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_32734278
Guayre is goed, maar niet echt een spits. Speelt meestal vanaf de zijkant.
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_32747338
Volgende week naar Tottenham - Portsmouth
volgende wedstrijden:
  zaterdag 10 december 2005 @ 13:00:13 #289
35716 assie
HattrickJUNK...
pi_32968167
Hoe lang loopt het contract met Davids eigenlijk??? Kan er niet veel informatie over vinden behalve dat het een `free transfer`is .....
@ Hattrick: FC Loda Maddeus (146377)
De voorste kruisband operatie: Assie VKB Operatie
AD '69 - De Graafschap - Tottenham Hotspur F.C. - Fiorentina - Bayern Munchen
pi_32968255
Volgens mij heeft hij voor 1 jaar getekend
Tijden gaan voorbij, maar de passie blijft!
Winnaar Serie A-toto 2008-2009
Ja, eind april 2007, de mooiste dag van heel m'n leven!
En daarom zing ik nu, bedankt Phillip Cocu!
pi_32987463
Er is voor 1 jaar getekend met een optie voor nog 1 jaar ( die binnenkort geligt zal worden ).
pi_33012122
quote:
Op zondag 11 december 2005 14:04 schreef Ludacriss het volgende:
Er is voor 1 jaar getekend met een optie voor nog 1 jaar ( die binnenkort geligt zal worden ).
Lijkt mij wel ja
Beetje jammer dat hij dan niet naar Amsterdam komt, maar ja...
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
  maandag 12 december 2005 @ 13:04:53 #293
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33012213
Boring Arsenal had hem achteraf ook graag willen hebben, heerlijke transfer dus van de Spurs.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
  maandag 12 december 2005 @ 13:06:58 #294
43763 DutchGooner
naar het andere forum!
pi_33012274
NAAR HET ANDERE FORUM!
pi_33037609
Zulk soort potjes eindigden normaal gesproken steevast in puntverlies....

Spurs moet hard werken voor zege op Pompey

12/12/2005 22:55

Tottenham Hotspur blijft meedraaien in de top van het Premiership. De ploeg van coach Martin Jol moest wel een achterstand wegwerken om met 3-1 te kunnen winnen van Portsmouth.
The Spurs waren veel te sterk voor de bezoekers, waar manager Harry Redknapp terugkeerde op de bank. Probleem was echter dat de Londenaren lange tijd niet tot scoren kwamen. En waar Tottenham de ene na de andere kans miste, sloeg Lomano Tresor Lua Lua bij zijn eerste poging direct toe met een volley vanaf twintig meter.

Pas na een uur kwam Tottenham langszij. Ledley King kopte binnen uit een hoekschop. Tien minuten voor tijd mocht Ahmed Hossam aanleggen vanaf elf meter na een handsbal van Lucas O'Neill. Mido faalde niet en zette zijn ploeg op een verdiende voorsprong. En in blessuretijd stelde invaller Jermaine Defoe met een solo-actie de zege veilig.

De ploeg van Jol verstevigde de vierde positie in het Premiership, met een achterstand van een punt op Liverpool en Manchester United, die beide een duel minder hebben gespeeld. Portsmouth blijft op de voorlaatste plaats staan. De achterstand op het veilige West Bromwich Albion bedraagt zes punten.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
pi_33037734
Nou moet zeggen dat de tegengoal wel erg onverdiend kwam ( wel een enorm mooie actie van Lua Lua ). Tottenham verdiende de overwinning gewoon.
pi_33050471
Weer Ahmed gescoord. Doet ie netjes!
ASWH, de trots van de regio
www.thuisuiteten.nl
pi_33070105
quote:
Op dinsdag 13 december 2005 19:17 schreef methodmich het volgende:
Weer Ahmed gescoord. Doet ie netjes!
Werd afgelopen maandag een beetje moe van die Mido. Probeerde in de eerste helft 3x een penalty te versieren. Hij had mazzel dat de scheids hem geen één keer geel gaf.

Voor de rest een heerlijk avondje gehad op White Hart Lane!
volgende wedstrijden:
  dinsdag 20 december 2005 @ 09:34:56 #299
35716 assie
HattrickJUNK...
pi_33237667
Wat gebeurde er eigenlijjk met die Morrisson van M 'brough zondag???? Die in de slotfase knock-out ging?
@ Hattrick: FC Loda Maddeus (146377)
De voorste kruisband operatie: Assie VKB Operatie
AD '69 - De Graafschap - Tottenham Hotspur F.C. - Fiorentina - Bayern Munchen
  dinsdag 20 december 2005 @ 11:05:18 #300
128959 M0NTANA
Don't fuck with me!
pi_33239269
quote:
Spurs mogelijk oplossing voor Vlaar

Tottenham Hotspur heeft zich gemeld voor Ron Vlaar, weet De Telegraaf vandaag te melden. De verdediger ligt momenteel in de clinch met zijn club AZ en gaf al eerder aan er alles aan te doen om een transfer naar Ajax af te dingen. Dat laatste is, omdat Ajax de transferprijs te hoog vindt, een lastige zaak.

Martin Jol, de succesvolle Nederlandse trainer bij de Spurs, wil Vlaar graag naar Londen halen. De kans is groot dat Tottenham de gevraagde transferprijs voor Vlaar wel wil ophoesten. AZ-voorzitter Dirk Scheringa wil bovendien niet onderhandelen met Ajax, maar staat wel open voor andere clubs.

Vlaar gaf eerder deze week aan dat hij zich gechanteerd voelt door AZ en trainer Louis van Gaal. De Noord-Hollandse club gaf de Hensbroeker hierop een schorsing, maar vandaag meldt hij zich weer bij de AZ-selectie.

Naar verluidt vraagt AZ 3,5 miljoen euro voor de talentvolle verdediger. Ajax zou niet verder gekomen zijn dan een bod van één miljoen euro. Het dagblad meldt overigens ook dat Feyenoord en PSV nog interesse hebben.
I'm Tony Montana! You fuck with me, you fuckin' with da best!
A.F.C. Ajax - Tottenham Hotspur F.C. - S.S. Lazio S.p.A. - Club Atlético de Madrid S.A.D. - R.S.C. Anderlecht
pi_33239295
Spurs kan beter een rechtsback zoeken, die Stalteri vind ik nog steeds niets.
I didn't lose my mind, it was mine to give away.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')