Bedankt!quote:Op zaterdag 12 februari 2005 18:38 schreef BBQ-kip het volgende:
[..]
http://www.dekooktips.com/warenkennis/kruid-spec/kardem.htm
Altijd leuk, in de supermarkt naar ingrediënten zoeken...quote:Op zaterdag 12 februari 2005 19:13 schreef djkoelkast het volgende:
het is niet makkelijk te krijgen, ik haal het bij de Albert Heijn, daar hebben ze de gemalen vrucht
het makkelijker gladstrijken van de laagjes gaat het beste met een warme natte spatel liefst een ijzeren die hou je iedere keer even onder de warme kraan en dan kan je het goed gelijk strijken...quote:Op zondag 30 januari 2005 12:48 schreef djkoelkast het volgende:
[afbeelding]
et voila
Het overal helemaal gelijk maken van de laagjes is de moeilijkheid, maar ik ben tevreden zo en hij is erg lekker!!
Hey! Waar is je foto van dat gevaarte?quote:Op maandag 13 juni 2005 15:24 schreef MissyMirjaM het volgende:
ik heb m onder de grill gezet
niet te dicht eronder, andersd gaat het veel te hard.
en gewoon ff in de gaten houden, als t laagje gaat kleuren eruit en nieuwe erop
neen, sorry.quote:Op maandag 13 juni 2005 16:18 schreef DzjieDub het volgende:
*stil is*
*mooi vindt*
*zich afvraagt of MM op fietsafstand van Zutphen vandaan woont*
quote:Op maandag 13 juni 2005 16:19 schreef MissyMirjaM het volgende:
[..]
neen, sorry.
en hij is gister al helemaal opgevreten
Oew...die heeft mijn moeder inmiddels al 2 keer gemaakt!! Heerlijk is diequote:Op zaterdag 29 januari 2005 23:41 schreef MissyMirjaM het volgende:
met spekkoek, kan je btw ook een erg leuk uitziende chocolade munt taart maken
[afbeelding]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |