abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_1575821
whaa spekkoek is zooooooo meesterlijk lekker!!
maar geen idee hoe ik kan uitleggen wat het precies is enzo
bij onze vietnamees in stad je weet wel zo een kraapmje waar ze loempiaas en broodjes bapau etc verkopen...verkopen ze soms ook spekkoek dus als je het neit kent PROBEER het
sorry ik koos deze nick toen ik 16 was.
  zaterdag 8 september 2001 @ 00:50:21 #52
12820 Doodkapje
CyanideCookies
pi_1582564
Hmmm spekkoek... Mijn moeder maakt dat wel eens... En dan met zo'n geheim familie recept dat het nog lekkerder en smeuïger maakt dan in de toko... Duurt overigens wel lang voordat zo'n koekie klaar is. Beslag maken duurt een uur, het bakken ook... Toch maar ff vragen of ze binnenkort eentje wilt maken...
...kan het geen beat schelen...
D700 Nikonian www.schiet7kleuren.nl
  vrijdag 5 december 2003 @ 19:58:11 #53
73109 immenslope
#1 Soulbrother
pi_15184172
quote:
Op dinsdag 4 september 2001 12:59 schreef Love Mae King het volgende:

[..]

En hoe zit dat met vleestomaten?


Wat zit je nou te zeuren of vleestomaten.
Ga een nieuwe topic openen.........mafkees
Flexi wit da tech(nique)
pi_15185336
quote:
Op dinsdag 4 september 2001 15:47 schreef shmoopy het volgende:

[..]

en 30-60 minuten bereidingstijd.


Dat is dan geen recept van spekkoek, maar van lulkoek.

No offense!

Laters!

AA

MANTRONIX???
Positive Energy Activates Constant Elevation
  vrijdag 5 december 2003 @ 21:18:24 #55
75702 Lay_D_Indo
SELAMAT TAHUN BARU 2004!!!
pi_15185904
Hmmm...

Probeer eens een rum-spekkoek...
Die zijn pas lekkerrrrrr :y
Recepten genoeg op internet... probeer google eens!

Greetinx,

Lay-D-Indo

pi_15188204
quote:
Op vrijdag 5 december 2003 19:58 schreef immenslope het volgende:

[..]

Wat zit je nou te zeuren of vleestomaten.
Ga een nieuwe topic openen.........mafkees


Het is slechts ruim 2 jaar terug mafkees
pi_15190184

Heeeeeeeeeeeeeerlijk !

And everything under the sun is in tune
But the sun is eclipsed by the moon.
And Prince is still here!
pi_15190335
Zeker lekker, maar het duurd ontzettend lang. Het is echt veel werk. Zie het maar als een cake uit heel veel lagen waarvan je elke laag apart moet bakken. Daar komt het namelijk wel op neer, maar als je het toch gaat doen en het lukt goed dan mag je er wel een naar mij opsturen
"Happiness is not getting more, but wanting less"
  Moderator zaterdag 29 januari 2005 @ 23:22:34 #59
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24824736
SPEKKOEK

Voor veel personen

Totale duur vanaf voorbereiding: +/- 1,5 uur

Ingrediënten:

100 gram bloem
7 eieren (groot)
500 gram (room)boter
250 gram basterdsuiker
10 theelepels kaneel
5 theelepels fijngemaakte anijsblokjes (raspen)
3 theelepels gemalen nootmuskaat
3 theelepels kruidnagelpoeder
3 theelepels gemalen kardamom
2 eetlepels koffieroom
zaadjes geschrapt uit 1 stokje vanille (of 3 zakjes vanillesuiker)
halve theelepel zout



Verder nodig:

Mixer met garden
4 beslagkommen (minimaal 1 van metaal of glas)
Fijne zeef
Weegschaal
Maatschepjes (voor de thee-en eetlepels, het is meer dan een afgestreken theelepel namelijk!)
2 scheppen (soeplepels o.i.d.)
Springvorm 25-27cm doorsnede



Voorbereiding:

Zorg dat alle ingrediënten op kamertemperatuur zijn.
Zet de oven op de grillstand, hoogste stand.
Haal het rooster of de bakplaat eruit.
Zorg ervoor dat de metalen/glazen beslagkom absoluut schoon en vetvrij is.

Bereiding van het beslag:

Scheid de eieren. zorg er voor dat je de eiwitten in de glazen of metalen kom doet. Er mag absoluut geen vet bijkomen en ook absoluut geen eigeel! Eiwit bij het geel (een beetje) is niet zo erg, andersom wel!



Klop de eiwitten met absoluut schone en vetvrije garden met de mixer stijf (als je de kom op de kop houdt en de inhoud blijft erin dan zijn ze stijf genoeg geklopt, duurt 1 a 2 minuten)



Zet de geklopte eiwitten zolang in de koelkast.
Voeg bij de eierdooiers de helft van de suiker en klop dit tot een mooie gelijkmatige schuimige massa.





Zet het eierdooiermengsel zolang in de koelkast.
Doe de boter in een andere beslagkom en voeg de overgebleven suiker, het zout en de vanillezaadjes (of vanillesuiker) erbij.



Meng dit tot een gelijkmatige romige massa.



Haal de eiwitten en eierdooiers uit de koelkast en voeg ze bij het boter/suiker mengsel. Schep het er luchtig doorheen met een grote lepel en mix het geheel nog even met de mixer tot een mooi beslag (je ziet nog wel botervlokken, dit is normaal).



Zeef de bloem boven het beslag en meng het door het deeg, meng hierna de room er doorheen.





Meng alle kruiden door elkaar.



Verdeel het beslag gelijkmatig over 2 beslagkommen.
Laat 1 van de kommen met rust en voeg bij de andere alle kruiden in één keer toe. Meng dit beslag met een lepel heel goed door elkaar tot er een gelijkmatig beslag ontstaat.



Schep een laagje van het 'witte' beslag in de springvorm en verdeel het.



Zet het even in de oven om vloeibaar te worden en zorg dat het gelijkmatig verdeeld is over de vorm.
Zet de bakvorm op een hoge plaats op een rooster of bakplaat.



Doe dit laagje voor laagje, elke keer tot het vorige laagje gaar is. Dit duurt enkele minuten. Het wordt caremelbruin of donkerbruin en droog aan de bovenkant.







Dit laagje is gaar: (helaas niet helemaal gelijkmatig )



en weer een nieuwe laag er bovenop:



Doe dit steed om en om laagje voor laagje.
Na 3 laagjes de bakplaat of het rooster in het midden van de oven, anders verbrandt de spekkoek.

De koek is klaar als het bovenste laagje gaar is (ga door tot het beslag op is).

Laat de spekkoek minimaal 12 uur afkoelen voor je de vorm verwijdert of de koek gaat aansnijden (!) anders valt hij uit elkaar.

Happy cooking en eet smakelijk

[ Bericht 1% gewijzigd door djkoelkast op 29-01-2005 23:41:11 ]
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_24824764
dat heeft veel moeite gekost, leuk!
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_24824910
Mét foto's Ik ga het een keer proberen, ook al vind ik spekkoek niet zo heel erg lekker
Het doet er niet toe wie ik ben, maar wie ik wil zijn.
  zaterdag 29 januari 2005 @ 23:32:09 #62
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_24824916
Leuk, ga ik zeker eens maken!
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
  zaterdag 29 januari 2005 @ 23:32:57 #63
36304 Christine
Da's toch ideaal?!
pi_24824929
Lekker

Binnenkort eens proberen
  Moderator zaterdag 29 januari 2005 @ 23:37:48 #64
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24825036
morgen kan ik een foto maken van het eindresultaat.
zorg wel dat je genoeg tijd hebt
en kardamom is niet overal te krijgen. meestal wel in de albert heijn.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_24825063
djkoelkast:

een 10 voor je moeite om een supergoede post te maken waarbij de duidelijkheid amper wensen te over laat.

MAAR 1,5 uur vanaf de bereiding? Dat klopt als je maar 6 laagjes maakt. De naam spekkoek komt van de doorsnede van spek, waar je dus van die laagjes ziet en een goede spekkoek herken je aan het aantal laagjes en de dikte ervan. een goede bereidingstijd voor een goede spekkoek is ongeveer 5 to 6 uur (!), dit omdat je heel veel laagjes hebt en je moet er elk kwartier een nieuwe laag op doen

Deze info heb ik van de toko waar ik mijn spekkoek altijd koop en dat maakt nl. ook de cake zo duur, ik betaal voor een 20 cm cake 18 euro ofzo, dus dan weet je het wel....
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_24825073
kardamom zat laatst in de allerhande
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
pi_24825115
met spekkoek, kan je btw ook een erg leuk uitziende chocolade munt taart maken
'Met een banaan door het water, later'
Franky boy | fanmail, hatemail, lovemail, sexmail | Tom
  Moderator zaterdag 29 januari 2005 @ 23:45:04 #68
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24825192
dit is meer een thuisrecept voor spekkoek en hier bak je laagje na laagje achter elkaar. Bij elkaar duurt het ongeveer 1,5 uur en heb je een laagje of 10. Natuurlijk kan het beter, maar ik denk niet dat de gemiddelde fokker er 5 a 6 uur voor uit wil trekken en dit is een mooi alternatief, leuk om te maken en geloof me ook erg lekker

edit: 1,5 uur is alleen het beslag bereiden en bakken he in dit geval. Reken ook op 3 uur alles op kamertemp. laten komen, 15 min. voorbereiden, 12u afkoelen

[ Bericht 24% gewijzigd door djkoelkast op 30-01-2005 00:01:30 ]
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_24825428
goed idee en lekker !! leuk met pics
nothing lasts 4ever
pi_24827006
spekkoek is walgelijk.
  zondag 30 januari 2005 @ 02:00:27 #71
55829 Mayadevi
Illusie/desillusie*
pi_24827365
Mmm En eh...
Wat een werk, zowel dit topic als de spekkoek

Ik ben een luie koekenbakker: ik doe de kruiden van spekkoek in cake.
*Doorhalen wat niet van toepassing is
Are we part of the solution or we part of the pollution
pi_24827380
Wow, een recept met veel geduld er bij. Ziet er goed uit.
Beter een baas onder je duim, dan tien bovenop
Trekt bij warm weer een poncho aan
  Donald Duck held zondag 30 januari 2005 @ 02:02:14 #73
46149 __Saviour__
Superstapelsmoor op Kristel
pi_24827386
Mijn oma maakt dat wel eens. Met veel laagjes. Erg veel werk, maar erg lekker
❤ Rozen zijn rood ❤
❤ Viooltjes zijn blauw ❤
❤ Kristel, ik hou van jou! ❤
pi_24827552
leuk gedaan!
pi_24829189
quote:
Op zaterdag 29 januari 2005 23:45 schreef djkoelkast het volgende:
dit is meer een thuisrecept voor spekkoek en hier bak je laagje na laagje achter elkaar. Bij elkaar duurt het ongeveer 1,5 uur en heb je een laagje of 10. Natuurlijk kan het beter, maar ik denk niet dat de gemiddelde fokker er 5 a 6 uur voor uit wil trekken en dit is een mooi alternatief, leuk om te maken en geloof me ook erg lekker

edit: 1,5 uur is alleen het beslag bereiden en bakken he in dit geval. Reken ook op 3 uur alles op kamertemp. laten komen, 15 min. voorbereiden, 12u afkoelen
nee klopt ook wel, ik heb mijn tokobaas effe uitgehoord en daarom maakt hij er ook meer dan 1, lees 6 minimaal, om die tijd een beetje nuttig te besteden. Enne je kan die spekkoek ook gewoon in de vriezer bewaren voor een paar maanden.
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
pi_24829209
Teveel werk.
"Ik heb geen tijd voor leuk,... ik maak alleen tijd voor episch! - Chocobo
  zondag 30 januari 2005 @ 10:21:34 #77
65653 Spindizzy
FUCK-A-DOODLE-DO!
pi_24829277
TS

Spekkoek is zo lekker!
Nothing is ever easy Zeddicus Zu'l Zorander (Wizard's First Rule)
Go then, there are other worlds than these Jake (The Gunslinger)
pi_24829653
Leuk gedaan, met de foto's zo...
Spekkoek is zo lekker op z'n tijd..

Ben benieuwd naar het resultaat.
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
pi_24829903
Spekkoek
  zondag 30 januari 2005 @ 12:00:54 #80
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_24830423
Spekkoek is erg lekker maar het is zo'n werk om het zelf te maken.
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  Moderator zondag 30 januari 2005 @ 12:48:25 #81
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24831130


et voila

Het overal helemaal gelijk maken van de laagjes is de moeilijkheid, maar ik ben tevreden zo en hij is erg lekker !!
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  † In Memoriam † zondag 30 januari 2005 @ 14:33:52 #82
34726 Fratz
Max
pi_24832806
wauw!!

ik krijg er echt zin in!!
volgende week ook maar eentje maken!
There are no secrets in life, just hidden truths that lie beneath the surface.
pi_24833490
quote:
Op zaterdag 29 januari 2005 23:39 schreef hassanjassan het volgende:
djkoelkast:

De naam spekkoek komt van de doorsnede van spek, waar je dus van die laagjes ziet
da's dus gewoon onzin: spekkoek is een afkorting van spek is een afkorting van speculaas, de gebruikte kruiden noem je samen namelijk speculaas-kruiden.


trouwens wel heel erg lekker ja, en lastig en tijdrovend maar ga het binnekort ook is proberen
  zondag 30 januari 2005 @ 15:52:46 #84
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_24834052
mamma deed dat vroeger nog wel eens toen ze nog huisvrouw was

Stond ze hele middag in de keuken, langer dan 1,5 uur hoor.
of niet natuurlijk
  Moderator zondag 30 januari 2005 @ 15:55:48 #85
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24834096
De tijd dat het duurt hangt echt af van hoe je het maakt en hoe veel je maakt etc.

en deze kruiden zijn geen speculaaskruiden hoor, in ieder geval niet hetzelfde als je in de winkel kunt kopen, daar zitten andere kruiden in andere hoeveelheden in.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  zondag 30 januari 2005 @ 16:01:53 #86
107004 Leep
of wel natuurlijk
pi_24834197
jah ze maakte de laagjes ook wat dunner en de koek hoger

Er moet idd geen speculaas kruiden in hoor

Owh en die chocolade/vanille koeken moeten ook verboden worden wat zijn die vies zeg :p
of niet natuurlijk
  Moderator zondag 30 januari 2005 @ 16:12:34 #87
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24834419
Speculaaskruiden:

gemberpoeder, kaneel, kardemon, koriander en gemalen kruidnagels

Spekkoek:

Kaneel, kardemom, nootmuskaat, gemalen kruidnagels en anijs

gaat echt heel anders smaken hoor

je hebt overigens ook nog koekkruiden, maar dat zijn speculaaskruiden alleen dan zonder de kruidnagels.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  † In Memoriam † zondag 30 januari 2005 @ 16:16:47 #88
7074 moussy
kuttekop
pi_24834482
dat ga ik ook een keer maken!!
Je zou er haast een boek over schrijven!
  zondag 30 januari 2005 @ 16:21:10 #89
43790 IJzercookie
De specialiteit uit Vld
pi_24834571
Super zeg! Ik was altijd al benieuwd hoe dat nou gedaan werd. Ik wist er wel iets van, maar nu is het me helemaal duidelijk!
That's the way the cookie crumbles
pi_24844194
quote:
Op zondag 30 januari 2005 16:21 schreef IJzercookie het volgende:
Super zeg! Ik was altijd al benieuwd hoe dat nou gedaan werd. Ik wist er wel iets van, maar nu is het me helemaal duidelijk!
Krijg er honger van

Het is trouwens heel laat en ik kan de slaap niet vatten, dus ik zat het beetje hardop op te lezen in mezelf en neem me niet kwalijk dat ik enorm moest lachen om het zinnetje scheid de eieren, haha, moet er nog steeds om lachen
pi_24847064
Spekkoek
• Kaneel 25gr
• Kardemom 5gr
• Foelie 5gr
• Anijs blokjes 2gr
• Room 100gr
• Kruidnagel 20st
• Eiwitten 6st
• Eigeel 6st
• Roomboter 500gr
• Basterdsuiker 250gr
• Bloem 100gr

• Specerijen en anijs fijn maken
• Kook de room met de kruidnagels en laat deze 10 min trekken
• Sla de eiwit schuimig
• Sla de eidooiers wit
• Meng de boter, basterdsuiker en de bloem en voeg de kruidnagelroom toe
• Eerste de eidooier erbij dan het eiwit
• Deel de massa in tweeen
• En voeg dan 1 deel aan de specerijen toe
• Strijk eerst een dun laagje zonder de kruiden op de bodem van het bakblik met vetvrij papier bekleed
• Zet hem dan heel even onder de salamander of in de oven om de laag te laten drogen
• Smeer dan een laag met de kruiden er boven op en blijf dit herhalen totdat het beslag op is
• Gaar de spekkoek 20min in de oven op 170°c
• Laat de koek een dag doorkoelen

Er is maar één ding ergerlijker dan een vrouw, die kan koken en het niet wil,
en dat is de vrouw, die niet kan koken en het toch doet.
  Moderator maandag 31 januari 2005 @ 10:53:50 #92
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24847194
dat lijkt eerder op spekkoekcake
maar er zijn zo veel recepten. Mijn recept komt uit een echt Indisch kookboek.
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_24850973
Dank djkoelkast, ga het straks meteen maken

Hopelijk lukt t nu wel.
sie legt den Kopf in seinen Schoss
und bittet einen letzten Kuss.
pi_24851507
tvp
Oh, and that's a bad miss!
pi_24851636
lekker!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
pi_24861826
* Twinkeltwin wil nog even laten weten dat ie gelukt is en heeeeerlijk smaakt

thnx voor t recept
sie legt den Kopf in seinen Schoss
und bittet einen letzten Kuss.
  Moderator dinsdag 1 februari 2005 @ 13:55:55 #97
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_24862651
yw en eet smakelijk
ben van plan nog meer dingen op deze manier in CUL te gaan zetten, maar eerst even bedenken wat ik de volgende keer ga maken. De hele vriezer ligt al vol met spekkoek
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Moderator zaterdag 12 februari 2005 @ 14:30:08 #98
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_25056528
Variatierecept: SpekCake

Als je wat minder tijd hebt is de spekcake (niet te verwarren met de spacecake ) een goed alternatief. Deze cake heeft een bereidingstijd van ongeveer 20-25 minuten en moet 60-70 minuten in de oven.

Ingrediënten:

1 pak boerencakemix (andere mag ook, maar de structuur van deze cakemix is uitermate geschikt en de suiker zit er al in, het scheelt je een hoop tijd)
4 eieren (op kamertemperatuur)
200g roomboter (of margarine, maar ik prefereer roomboter, ook op kamertemperatuur)
1 vanillestokje (zo vers mogelijk!) [of evt 3 zakjes vanillesuiker, maar dat lijk eigenlijk nergens op]
7,5 theelepel kaneel
3 theelepels anijs (geraspte anijsblokjes)
2 theelepels kardamom (gemalen kardamomvruchten)
2 theelepels gemalen kruidnagelen (kruidnagelpoeder)
2 theelepels nootmuskaat
2,5 eetlepel room (niet afgebeeld)

boter om de vorm in te vetten en een klein beetje bloem



Benodigdheden:

2 beslagkommen
mixer met garden
maatlepels (erg belangrijk!)
cakevorm
2 spatels/pannenlikkers (niet afgebeeld)
houten lepel (niet afgebeeld)
keukenweegschaal (niet afgebeeld)



Beslag maken:

Doe de boter in een beslagkom (snijd het in een paar stukken).
Snijd het vanillestokje door en schraap de zaadjes eruit. Voeg deze bij de boter.
Roer met de mixer het boter/vanillemengsel tot een romige massa.

Dit doen we als eerst zodat de boter lekker meeklopt in het beslag en het geen klonterboel wordt. De vanille gaat er al door zodat deze alvast zijn smaak kan afgeven.



Als zoals op bovenstaande foto een romige gelijkmatige massa is verkeregen (dit zal hooguit een minuut of 2 duren) voeg dan ineens al het cakemeel, alle vier de eieren en 2,5 theelepel kaneel toe.

Dit doen we omdat er dan een mooiere kleur ontstaat, beige/bruin in plaats van bleekwit/bruin (bij een spekkoek kun je dit ook doen, maar die bak je laagje voor laagje dus deze laagjes zullen over het algemeen minder bleek zijn).



Mix dit eerst een minuut op de laagste stand en vervolgens 4 minuten op de hoogste stand. Zo ontstaat er een mooie gelijkmatig en romig beslag. Voeg halverwege het mixen 2 eetlepels room toe.



Meng de kruiden (5 theelepels kaneel want we hebben zojuist 2,5 gebruikt in het hoofdbeslag) in een apart bakje.



Verdeel het deeg gelijkmatig over de 2 beslagkommen. Voeg bij een deel de kruiden toe en roer dit goed door met een houten lepel. Voeg vervolgens een halve eetlepel room toe en roer het geheel met dezelfde houten lepel nog even goed door.



Vet het bakblik in met een laagje boter. Doe wat bloem in de cakevorm en zorg dat de hele vorm aan de binnenkant bedekt is met boter en bloem (dit werkt het beste, zo komt je cake mooi uit de vorm).



Begin met een beige laagje, strijk dit met een pannenlikker uit over de bodem van de vorm.



Vervolgens het donkere beslag. Doe dit laagje voor laagje (probeer dunne laagjes te maken van ongeveer een halve centimeter hoog, al zal dit niet altijd even makkelijk zijn, het is erg plakkerig), maar zorg ervoor dat je het niet mengt (!).

Probeer te eindigen met een beige laagje (zoals je ziet is het bijna gelukt).



Zet de vorm in een voorverwarmde oven (160 graden electrisch, 140 graden hete lucht) voor 60 minuten.

Doe de deur van de oven NIET open voor het uur verstreken is. Prik met een sateprikkertje in het midden van de cake. Komt hij er mooi schoon uit is je cake klaar, komt hij er uit met een hoop drap dan moet de cake nog 10 minuten langer in de oven staan.

Laat de cake ongeveer 5 minuten afkoelen en stort het voorzichtig op een rooster. Laat het op het rooster minimaal een uur afkoelen en dan... EET SMAKELIJK!

Deze cake is koud lekkerder, dus mijn advies is 2-3 uur af laten koelen.

En succes maar weer!

(hij staat net in de oven dus over een uur of wat het resultaat )
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
  Moderator zaterdag 12 februari 2005 @ 15:09:25 #99
55052 crew  djkoelkast
www.xms.nl
pi_25057021
De baktijd van mijn cake werd uiteindelijk 75 minuten, zo heb ik het mooiste resultaat verkregen. Ik heb hem gebakken op 140 graden in een hete lucht oven. Zometeen de foto's
Luister naar XPLIZIT op www.xms.nl
Voor alles retro bezoek je het Retroforum - www.retroforum.nl
pi_25057066
Mooie OP

Veel werk, maar wel lekker.
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')