en kersen uit pot dan?quote:Op donderdag 22 juli 2010 21:39 schreef Federer-fan het volgende:
Heeft iemand hier weleens een kersenmilkshake gemaakt. Lijkt me goed te doen.Alleen veel gedoe om al die pitten eruit te krijgen.
Die zijn niet zo vers.quote:
Ook weer zo'n leuke gagdetquote:Op vrijdag 23 juli 2010 11:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
¤ 6,85
[ afbeelding ]
¤ 31,82 ( 15kg per uur)
Hoe werkt die onderste? En waar kun je hem kopen?quote:Op vrijdag 23 juli 2010 11:01 schreef RobinOok het volgende:
[ afbeelding ]
¤ 6,85
[ afbeelding ]
¤ 31,82 ( 15kg per uur)
]http://lmgtfy.com/?q=kersenontpitter+bestel[/quote][/url]quote:Op vrijdag 23 juli 2010 18:40 schreef RobinOok het volgende:
[url=http://lmgtfy.com/?q=kersenontpitter+bestel
Bedankt.quote:
Ik snap het niet. Bij V&D en Lebkov maken ze milkshakes met fruit en melk volgens mij maar hier zie ik vooral recepten met roomijs erin. Ik maak ze liever met melk, omdat het dan nog een beetje gezond is.quote:Op maandag 24 april 2006 17:29 schreef Curiosity het volgende:
een milkshake is op basis van melk.
[...]
En blend je het dan in beide gevallen opnieuw?quote:Op woensdag 7 juni 2006 17:11 schreef golfer het volgende:
[..]
Ik doe het gewoon allemaal een beetje op gevoel. Wordt het te dik dan gooi ik er nog wat sap bij. Is het te dun, dan gewoon nog wat fruit erbij.
Ja, denk het ook. En moet je dat daarna doen of gewoon de suiker in de blender gooien?quote:
Bedankt, en wel yoghurt erbij? En is wat jij bedoelt een smoothie of een milkshake? Want ik wil het liefst een milkshake maken.quote:Op zaterdag 24 juli 2010 13:42 schreef Felixa het volgende:
Wat bessen toevoegen (frambozen, bosbessen) en i.p.v. melk bijvoorbeeld een deel sinaasappelsap.
Ja, dat lukt wel hoor. Vorige week gedaan: halve liter Hertog Jan slagroomijs (gewoon vanillesmaak), zes ijsklontjes, twee scheppen suiker, een kopje halfvolle melk en twee kleine bananen. Smaakte goddelijk.quote:Op zondag 15 augustus 2010 00:51 schreef ivetje het volgende:
Een milkshake maak je met roomijs erbij. Maar weet zo niet of dat in een blender kan. Wij hadden daar vroeger een apart apparaat voor met zo'n rond draaiend ding onderaan. Net zoals ze bij de friettent hebben zeg maar. Dat moest ook echt wel een paar minuten draaien en door dat schijfje met gaatjes onderop werd het luchtig en echt een shake. Denk niet dat dat lukt met een blender.
Oké, dan vers fruit het is.quote:Op zaterdag 14 augustus 2010 23:56 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
Ik vind dat vers fruit echt stukken lekkerder is dan bevroren fruit.
Kieper je dat bevroren fruit er zo in, of moet je dat eerst laten ontdooien?quote:Op zondag 15 augustus 2010 12:25 schreef RobinOok het volgende:
Onzin hoor. Het enige nadeel van ingevroren fruit is dat de structuur kapot vriest, maar dat maakt in een milkshake juist niks uit. De smaak is hetzelfde. Maak er maar eens 2 tegelijk en proef ze naast elkaar.
Dat kan wel gewoon. Zou wel even checken of dat ook bij jouw apparaat kan. Ik heb een ijscrushstand en dan kan het sowieso. Maar dat bevroren fruit is juist ook bedoeld voor smoothies dus het lijkt me dat het zeker moet kunnen.quote:Op zondag 15 augustus 2010 14:02 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Kieper je dat bevroren fruit er zo in, of moet je dat eerst laten ontdooien?
Ik ben al 2 jaar van plan om zo'n ding te kopen.quote:Op zondag 15 augustus 2010 14:48 schreef Federer-fan het volgende:
[..]
Dat kan wel gewoon. Zou wel even checken of dat ook bij jouw apparaat kan. Ik heb een ijscrushstand en dan kan het sowieso. Maar dat bevroren fruit is juist ook bedoeld voor smoothies dus het lijkt me dat het zeker moet kunnen.
Ja klopt, maar die diepvries aardbeien van de AH bijvoorbeeld wil je echt niet los etenquote:Op zondag 15 augustus 2010 12:25 schreef RobinOok het volgende:
Onzin hoor. Het enige nadeel van ingevroren fruit is dat de structuur kapot vriest, maar dat maakt in een milkshake juist niks uit. De smaak is hetzelfde. Maak er maar eens 2 tegelijk en proef ze naast elkaar.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |