abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
  vrijdag 8 april 2005 @ 16:04:38 #276
44377 Litman
Live a sunny life!
pi_26074527
Is Piet nog steeds geband? Hoop dat ie weer snel ontband wordt, zijn bijdragen worden node gemist.

behalve door de vegetariërs vermoed ik
"the same sun that melts the wax, hardens the clay"
  vrijdag 8 april 2005 @ 16:15:47 #277
82814 BBQ-kip
never say no to panda!
pi_26074776
Hij is nog steeds geband ja, derhalve gooi ik hier even een slotje op
Kip, het meest veelzijjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjdige stukje kaas, panda!
pi_27589220
*afstoft..
*deuren open zet...
*stoeltjes en tafels buiten zet..

Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 2 juni 2005 @ 21:27:44 #279
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_27589641
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 21:13 schreef Oblivion het volgende:
*afstoft..
*deuren open zet...
*stoeltjes en tafels buiten zet..

Is Piet weer terug?
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
  donderdag 2 juni 2005 @ 21:29:16 #280
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27589700
*emmertje pak*
Schrob Schrob
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  donderdag 2 juni 2005 @ 21:29:57 #281
72470 Doekes
Medisch wonder
pi_27589726
Welkom terug Piet!
Het leven is geen krentenbol...
Volg de pijlen.
I am the Lizard King. I can do anything.
pi_27589779
Eenen pyl vlieght snelder dan een clootken even swaer
pi_27589822
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 21:27 schreef Doekes het volgende:

[..]

Is Piet weer terug?
Hij is aan het schrobben, en aan het grommen dat we offtopic gaan...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  donderdag 2 juni 2005 @ 22:06:02 #284
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_27591098
* NT-T.BartMan loopt nieuwsgierig langs en loert naar binnen door de ramen
  donderdag 2 juni 2005 @ 22:21:50 #285
25318 Kaalhei
under a dead Ohio sky
pi_27591603
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 21:29 schreef Doekes het volgende:
Welkom terug Piet!
Ik sta hier voor de hemelpoort - Nergens is een god te zien - Volgens mij bestaat hij niet -
Onze leider zei doe niet zo dom - En vertel het de wereld nooit - Beneden staat de vodka klaar
pi_27594629
Joepie!
De wijze houdt zich op de achtergrond, in werkelijkheid staat hij vooraan
pi_27595096
Was hij weg dan
pi_27601236
quote:
Op donderdag 2 juni 2005 21:29 schreef Pietverdriet het volgende:
*emmertje pak*
Schrob Schrob
Leuk dat je weer terug bent, Piet!
  vrijdag 3 juni 2005 @ 11:03:23 #289
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27601292
* Pietverdriet zet het terras buiten en gaat een kopje espresso drinken in het zonnetje
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
  vrijdag 3 juni 2005 @ 12:49:06 #290
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_27605083
* Euc- neemt een cappucino als Piet het niet erg vind
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  vrijdag 3 juni 2005 @ 12:58:59 #291
35446 NT-T.BartMan
voorgoed vertrokken
pi_27605393
Mogen we Piet alweer vragen hoe we het klaar moeten maken??

Ik wil runderlappen gaan stoven, van die lekkere vette lappen. Alleen... mijn familie is het er niet mee eens en wil alleen maar 'mager' vlees eten. Achteraf het vetrandje er afsnijden is om de een of andere reden geen optie.

Is er een tip/truuk om 'mager' vlees even zacht te krijgen als 'vet' vlees, maar dan zonder het te veranderen in een droge hap??

(Mager vlees zacht krijgen is gewoon een kwestie van lang genoeg stoven. Als je het daarna echter opeet dan stuift het zowat in je keel...)
  zondag 5 juni 2005 @ 15:30:51 #292
46114 DzjieDub
M'n initialen, wat doe je
pi_27646204
Vriend Verdriet!

Welkom terug . We hebben je gemist!
De cursus "Omgaan met teleurstellingen" gaat vandaag helaas niet door
  zondag 5 juni 2005 @ 15:34:50 #293
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27646320
quote:
Op vrijdag 3 juni 2005 12:58 schreef NT-T.BartMan het volgende:
Mogen we Piet alweer vragen hoe we het klaar moeten maken??

Ik wil runderlappen gaan stoven, van die lekkere vette lappen. Alleen... mijn familie is het er niet mee eens en wil alleen maar 'mager' vlees eten. Achteraf het vetrandje er afsnijden is om de een of andere reden geen optie.

Is er een tip/truuk om 'mager' vlees even zacht te krijgen als 'vet' vlees, maar dan zonder het te veranderen in een droge hap??

(Mager vlees zacht krijgen is gewoon een kwestie van lang genoeg stoven. Als je het daarna echter opeet dan stuift het zowat in je keel...)
De familie niet vertellen dat je vette lappen hebt, de grote stukken vet ervan af snijden en vervolgens lekker eten.
Een dag van te voren klaarmaken en het af laten koelen, het gestolde vet er af scheppen.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_27646485
hey piet, ik wil vanavond iets maken met gerookte zalm (heb ik nog liggen). ik zat te denken aan pasta. weet je iets lekkers?
pi_27646512
Piet heeft mij kunnen overtuigen het verschil van vet en mager!
Alleen nu nog een slager vinden die vette lappen levert...
Want in de supermarkt vind je niet 1 spat vet erop.
Het is jammer Bartman dat je je familie niet kan overtuigen dat het vlees meer vet moet bevatten om lekker mals vlees over te houden.
Laatste keer heb ik dus lappen uit de supermarkt genomen, met het meeste vet er nog aan... ( )
Enne niks hoor, droog voer, zooooo zonde...
En het heeft meer dan 5 uur staan pruttelen in wijn, water , bouillon...
Steeds als ik tegen de lamp loop,
neem ik een stukje licht mee.
Knibbel, Knabbel etc met veel foto's! IV
  zondag 5 juni 2005 @ 15:43:42 #296
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27646615
Jammer, he, Oblivion? Het wordt steeds moeilijker behoorlijk vlees te vinden.
Had laatst een sucadestuk gevonden dat vreselijk mooi was, echt superdooraderd, het leek wel op dat japanse vlees.
Gelijk alles gekocht, en heeeerlijk gegeten.

Byte Me, heb je koolvis of kabeljauw en wat room of zure room in huis?
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_27646767
wel room, maar verder geen vis. zat zelf te denken aan een combi met brie, op brood is dat altijd erg smakelijk met zalm.
  zondag 5 juni 2005 @ 15:52:17 #298
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_27646885
Mmmm
Ik zou dan de zalm gewoon zo eten.
Eenvoudig is vaak het lekkerst.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_27647093
zo, als in een vers(af)gebakken baguette, blaadje sla, plakje tomaat, plakje brie en een flinke lap gerookte zalm.....



ik denk dat je me hebt overtuigd
  dinsdag 7 juni 2005 @ 09:21:20 #300
1592 Puckzzz
Bitch please!
pi_27699583
Beste Piet,

Al een tijdje lees ik mee in dit topic en nu wil ik graag wat vragen.
Hoe maak je Rotti?? Ik heb het zo'n 20 jaar geleden eens gegeten maar toen was ik nog maar 16 en dus niet geintresseerd in hoe je het maakte, alleen maar hoe het smaakte

Even een quote uit mijn CV:
quote:
géén keukenprinses
Ik weet dat het iets met kip en aardappels is, maar dat is het dan ook
Hey! Het is OK om alleen je eerste twee teennagels te lakken als je van plan bent peeptoes te gaan dragen!
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')