abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_51005454
Opvallend dat er in de meeste nationale gerechten kipfilet of gehakt zit.. toevallig ook de makkelijkst verkrijgbare/klaar te maken vleessoorten in de Nederlandse keuken..
  zondag 8 juli 2007 @ 20:53:18 #202
95236 marcb1974
Dakshin Ray
pi_51269691
Dit topic moet heel duidelijk richting MyAT. Hier ga ik zeker het e.e.a. van maken
stupidity has become as common as common sense was before
  zondag 8 juli 2007 @ 21:16:24 #203
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_51270515
quote:
Op zaterdag 30 juni 2007 17:43 schreef zwemmerseczeem het volgende:
Opvallend dat er in de meeste nationale gerechten kipfilet of gehakt zit.. toevallig ook de makkelijkst verkrijgbare/klaar te maken vleessoorten in de Nederlandse keuken..
Tja een met vijgen gevulde varkensbaarmoeder (een klassiek gerecht uit de romeinse keuken) verkoopt niet zo lekker. Zaken als Kalfshart of long, die in Beieren nog veel gegeten worden gruwelen we al van, de meeste mensen vinden tong al gillend eng.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_51282957
Ik vind de Knorrpakken wel lekker, verander het naar iegen smaak zo hier en daar. En dat terwijl ik koken wél leuk vind! Ik vind de mixen van Knorr lekker, dat heb ik zelf ng niet zo kunnen krigjen (wel geprobeerd), dus daarom hier bij ons regelmatig de Knorr pakketten. Vooral de Beef Shanghai, de Burritos (vooral de saus hierbij is top) en die pita yoghurt saus...
pi_51282991
quote:
Op dinsdag 26 juli 2005 13:08 schreef Faithy het volgende:
Nu wil ik niet heel vervelend doen..

maar die kip-burrito's zijn stiekem ook wel heel erg lekker...

(dat sausje met sour cream )
Dat sausje inderdaad is gewoon niet na te maken!!
pi_51466809
Terug Vind recePten.
  zondag 15 juli 2007 @ 08:56:54 #207
101884 PeRi
Allons-y!
pi_51481790
Ik gebruik de paketten ook graag en pas ze naar wens aan. Beetje extra knoflook hier, beetje paprika daar, extra tomaatje daar, extra kruiden.
Whatever I want.
pi_51482673
TVr

Wie heeft er nog een goed recept voor cilli con carne (en sin carne voor de liefhebbers)?
Zit nu constant met die zakjes te knoeien, en is naar mijn mening niet pittig genoeg...
  zondag 15 juli 2007 @ 15:35:39 #209
165237 Leef
Sunny side up!
pi_51490712
praise and appreciation aan de ts en de posters in dit topic!
pi_51694387
Ik vind de wereldgerechten van Knorr goed te eten(behalve de Beef Sjanghai).
Maar je moet er gewoon wel een paar flinke scheppen sambal en wat zout en andere kruiden aan toevoegen want de gerechten zijn een beetje aan de flauwe kant.

En 2 euro en dubbeltje noem ik nou niet echt veel geld.
The fox condems the trap ,not himself.
pi_51694680
Ik heb gisteren de burrito's gemaakt met rundergehakt ipv kip. Echt lekker gegeten.
pi_52261696
Wie heeft er Knorr Wereldgerecht Indiase Chappati in huis en wil voor mij even op de doos kijken? Wat moet ik daar zelf aan toevoegen?

Ik heb thuis zo'n pak en ga zo vanuit mijn werk boodschappen doen. Nu hebben ze bij die winkel die Knorr Wereldgerecht Indiase Chappati niet. Dus ik wil weten wat ik daar moet halen zonder dat ik eerst langs huis moet

Iemand?
  vrijdag 10 augustus 2007 @ 17:09:13 #213
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52262508
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 16:40 schreef Triangeljosti het volgende:
Wie heeft er Knorr Wereldgerecht Indiase Chappati in huis en wil voor mij even op de doos kijken? Wat moet ik daar zelf aan toevoegen?

Ik heb thuis zo'n pak en ga zo vanuit mijn werk boodschappen doen. Nu hebben ze bij die winkel die Knorr Wereldgerecht Indiase Chappati niet. Dus ik wil weten wat ik daar moet halen zonder dat ik eerst langs huis moet

Iemand?
500 gr kipfilet
450 gr sperziebonen
1 ijsbergsla(ca 400gr)
200 ml halfvolle creme fraiche
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_52262581
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 17:09 schreef Nembrionic het volgende:

[..]

500 gr kipfilet
450 gr sperziebonen
1 ijsbergsla(ca 400gr)
200 ml halfvolle creme fraiche
Kusje op je voorhoofd!

Toevallig ook die voor de Stroganof van Knorr?
...
  vrijdag 10 augustus 2007 @ 17:15:09 #215
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52262640
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 17:12 schreef Kos het volgende:

[..]

Kusje op je voorhoofd!

Toevallig ook die voor de Stroganof van Knorr?
Even kijken hoor. Denk het niet.

Triangeljosti is je kloon?
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  vrijdag 10 augustus 2007 @ 17:20:55 #216
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52262758
Nee, geen Stroganoff-versie in huis.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_52262779
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 17:15 schreef Nembrionic het volgende:

[..]
Triangeljosti is je kloon?
Zoiets ja
...
  vrijdag 10 augustus 2007 @ 20:58:39 #218
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_52268065
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 17:09 schreef Nembrionic het volgende:
halfvolle creme fraiche

Arme Ziel
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_52269780
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]


Arme Ziel
Ja, getver... Ik dacht laatst, ik kan het weleens proberen, miinder calorieen eten is soms een goed idee. Maar toen ik zal dat er gelatine en zetmeel doorheen zat, was mijn slanke bui snel over en heb ik maar gewone gekocht.

Als je per se slankig wilt doen, kun je beter dikke yoghurt nemen en dat, als het van de kook af is, toevoegen.
  zaterdag 11 augustus 2007 @ 01:11:48 #220
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_52275181
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 20:58 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]


Arme Ziel
Ja wat? Dat staat toch op dat pak man
En ik heb het ook bij de winkel zien staan

Ik koop natuurlijk gewoon "normale"
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
  zaterdag 11 augustus 2007 @ 01:54:33 #221
165237 Leef
Sunny side up!
pi_52276059
quote:
Op vrijdag 10 augustus 2007 21:53 schreef ColdFeet het volgende:
half volle creme fraiche
ja TYFES! ja, dat bestaat!!!! wat vreselijk.

Met veel gore onnatuurlijke troep toegevoegd natuurlijk.

Ik ben er nog kwaad om dat een paar van mijn koopslaven daar pas mee terugkwamen en er was geen tijd meer om gewone te kopen
... en nog amper hun schuld ook, omdat de pakjes sprekend op elkaar lijken.

Halfvolle creme fraiche... welke TYFES EETGESTOORDE VIVA LEZERES VERZINT DAT!!!!

Weg ermee.. drink dan maar water en eet gewoon helemaal geen room.
  zondag 12 augustus 2007 @ 10:22:55 #222
160419 Zij-en-Hij
Je Doet Het Verkeerd Sukkel!!!
pi_52300655
quote:
Op zaterdag 21 juli 2007 16:15 schreef BloodyLotte het volgende:
Ik heb gisteren de burrito's gemaakt met rundergehakt ipv kip. Echt lekker gegeten.
Wij eten de burrito's altijd met rundergehakt. En dan nog kidneybonen toevoegen, mais, paprika etc..

Vanavond eten we trouwens de moussaka..

Misschien niet culinair verantwoord in deze topic, maar wel errug lekker..
"..Hij Spreekt Alien-taal! Kicken!!!.."
Verneukte Koffiepads..
pi_52301696
Ik heb ze nog nooit gebruikt, die Wereldgerechten. Ik gebruik wel eens pakjes, maar dan echt alleen doordeweeks als er weinig of geen tijd is. In het weekend vind ik niks heerlijker dan een groot deel van de dag in de keuken doorbrengen en dan mijn lief en/of gasten verwennen met een heerlijke (meestal Indiase) maaltijd.

Staan leuke recepten in dit topic, zal eens iets ervan proberen.
  woensdag 3 oktober 2007 @ 13:07:40 #224
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_53666247
Even een cross-post uit een gesloten topic
quote:
Op dinsdag 2 oktober 2007 09:52 schreef motorbloempje het volgende:
Je kent ze wel, van die niet CUL-verantwoorde AH/Knorr pakken met die bijna kant en klare shizzle erin voor kip madras, boboti, kip siam EN burrito's.

En ik lig al maanden wakker van die burrito's! Want: je kunt zelf prima burrito's maken zonder zo'n pakje.
MAAR..

wie kan mij vertellen hoe ik dan het gehakt/de kip moet 'marineren' en nog belangrijker:

dat zakje wat je door de Sour Cream heen moet gooien.. daar doe ik het eigenlijk allemaal voor, dat Sour-Cream-sausje...

maar aangezien ik dat niet zelf kan maken.. ben ik altijd maar weer verplicht om zo'n CUL onverantwoord pak burrito's te kopen

en daarnaast zou ik het sausje ook wel eens bij andere dingen willen gebruiken, maar om daar dan nou zo'n heel pak voor te kopen

wie kan mij helpen!!!?
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
  woensdag 3 oktober 2007 @ 13:53:07 #225
185545 maartenducrot
koning van biafra
pi_53667233
quote:
Op maandag 19 februari 2007 16:29 schreef Laakie het volgende:
Ik heb het recept van de Beef Shanghai nog niet gezien, iemand?
Ben ik ook naar op zoek ja.
Live vanuit Frankrijk!
Jongens jongens toch, nou ik geef het je te doen, hoor.
pi_53667662
Beef Shanghai is dan ook een compleet verzonnen gerecht
  woensdag 3 oktober 2007 @ 14:33:54 #227
14746 k_i_m
Oldbies Automatisering BV.
pi_53668115
Mag een Conimex gerecht ook? . Sinds kort opgeheven, de Kebab Bombay ( http://www.conimex.nl/fra(...)php%3Fobjid%3D187105 )

Als ik op internet ga zoeken naar een vergelijkbaar recept voor die komkommer raita krijg ik er een heleboel die volgens mij ook allemaal anders smaken . Wie o wie kan mij helpen? .
In my life
Why do I smile
At people who I'd much rather kick in the eye ?
pi_53671691
is er nou in al die jaren niemand die het geheim van de Burrito-Sour-Cream-saus heeft ontdekt?




overigens maandag de burrito's gemaakt met gehakt, broccoli en paprika was weer jummie
Ja doei.
pi_53671728
http://www.rtl.nl/(/huist(...)cepten/wk18_vrij.xml



als je erop googlet krijg je dus oa. deze link, met onderstaand recept van RTL4
quote:
Verwarm de oven voor op 220 graden. Maak het Knorr wereldgerechten pak open en haal daar het zakje Burritos-saus uit. Vermeng de inhoud van dit zakje met de zure room en 2 eetlepels water. Roer het goed door. Snijd de kipfilet in reepjes. Pel de ui en snijd de ui in ringen. Maak de paprika's schoon en snijd de paprika in ringen. Snijd de tomaat in blokjes en was de sla. Verwarm de olie in een hapjespan en bak de kipfilet in ca. 5 minuten goudbruin. Voeg de paprika en de uiringen toe en roerbak alles nog 4 minuten. Voeg 100 ml. Water en de inhoud van het zakje Burritos kruidenmix toe en breng het geheel aan de kook. Laat het 2 -3 minuten zachtjes doorkoken. Haal de tortilla's uit de verpakking en wikkel ze in aluminiumfolie. Verwarm de tortilla's 3 minuten in de oven. Smeer de warme tortilla's dus in met de burritosaus en vul ze in het midden met het kip-groentemengsel en vouw ze dicht. Lat de gevouwen tortilla's in een ingevette ovenschaal en bestrooi ze met geraspte kaas. Gratineer de tortilla's gedurende 8 minuten in de over. Serveer de burritos en de burritos-saus apart.
Ja doei.
  woensdag 3 oktober 2007 @ 17:30:49 #230
112545 Muck
Meine Sprache: International
pi_53671788
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 17:27 schreef motorbloempje het volgende:
http://www.rtl.nl/(/huist(...)cepten/wk18_vrij.xml



als je erop googlet krijg je dus oa. deze link, met onderstaand recept van RTL4
[..]

dat kan korter
"zie het pak van Knorr"
It's al boa it's all good it's all bueno benne bon, let's go!
pi_53671915
uh huh

dat was wat ik ook dacht

als ze er nou nog wat extra ingrediënten hadden bijgetieft ofzo, ok.. maar dan nog.. dan kun je nog zeggen: doe als variatie ook wat mais met de paprika en de kip meebakken
Ja doei.
pi_53694200
quote:
Op zondag 8 juli 2007 21:16 schreef Pietverdriet het volgende:

[..]

Tja een met vijgen gevulde varkensbaarmoeder (een klassiek gerecht uit de romeinse keuken) verkoopt niet zo lekker. Zaken als Kalfshart of long, die in Beieren nog veel gegeten worden gruwelen we al van, de meeste mensen vinden tong al gillend eng.
oeh...tong gebakken in boter met witte rijst en gestoomde groenten...yammie !!!

enne, je moet es gebakken darmen vragen bij de echte cantonese chinees. Met zoetzuursaus is het heerlijk. Zelfs mijn verstokte hollandse boerenvrienden vinden het heerlijk. Bij mij werd het als hard vlees verkocht door mijn ouders...en smullen maar !
Moet je die kleur zien, hoorapparaat-beige !
  donderdag 4 oktober 2007 @ 16:44:13 #233
3869 David
Drum the drums
pi_53695933
quote:
Op dinsdag 19 oktober 2004 09:24 schreef Mayadevi het volgende:
Thnx!
"Ras el Hanout"... Wat is dat, waar smaakt het naar en waar kan ik dàt nou vinden?

Inderdaad, die lasagnette is zelfgemaakt eigenlijk net zo makkelijk. Lekker, met verse basilicum en oregano. Roomkaas is ook héérlijk door de saus. Om de vetrollen binnen de perken te houden neem ik altijd Linesse. Makkelijk ook als er iemand kont eten: je kan het van te voren maken, dan kan je zorgen dat alles netjes en opgeruimd is en hoef je het alleen maar in de over te doen.

ff off-topic: gheghe, die usericon van Bo
Dat vind ik ook het voordeel van ovengerechten: je kunt ze echt van te voren maken, als je even zin of tijd hebt, en dan gewoon op het moment zelf alleen ff de oven opzetten en aperitieven terwijl het gerecht opstaat. Bijna zo comfortabel als uit eten gaan. Alleen een stuk goedkoper en misschien zelfs gezelliger...
pi_53696011
quote:
Op zaterdag 21 juli 2007 16:02 schreef AtheistArmy het volgende:

Maar je moet er gewoon wel een paar flinke scheppen sambal en wat zout en andere kruiden aan toevoegen want de gerechten zijn een beetje aan de flauwe kant.
Zout toevoegen aan een Knorr pak lijkt me een beetje als water naar de zee dragen...
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  donderdag 4 oktober 2007 @ 16:49:01 #235
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_53696122
quote:
Op donderdag 4 oktober 2007 16:46 schreef Jarno het volgende:

[..]

Zout toevoegen aan een Knorr pak lijkt me een beetje als water naar de zee dragen...
Lijkt me ook niet handig inderdaad
Vooral de taco's zijn verschrikkelijk zout.
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_53696222
Volgens mij zijn die zgn. 'kruidenmixen' die erbij zitten ook gewoon 90% zout. Dat het niet pittig genoeg voor je is, a la, maar als je zout mist dan is er al redelijk wat mis met je smaakpapillen. .
"I'm interested in anything about revolt, disorder, chaos, especially activity that appears to have no meaning.
It seems to me to be the road toward freedom. - Jim Morrison"
  donderdag 4 oktober 2007 @ 16:53:39 #237
45206 Pietverdriet
Ik wou dat ik een ijsbeer was.
pi_53696287
quote:
Op donderdag 4 oktober 2007 16:52 schreef Jarno het volgende:
Volgens mij zijn die zgn. 'kruidenmixen' die erbij zitten ook gewoon 90% zout. Dat het niet pittig genoeg voor je is, a la, maar als je zout mist dan is er al redelijk wat mis met je smaakpapillen. .
Dan moet je wel 2 pakjes per dag zware shag ketting roken.
In Baden-Badener Badeseen kann man Baden-Badener baden sehen.
pi_53696445
quote:
Op woensdag 3 oktober 2007 17:24 schreef motorbloempje het volgende:
is er nou in al die jaren niemand die het geheim van de Burrito-Sour-Cream-saus heeft ontdekt?




overigens maandag de burrito's gemaakt met gehakt, broccoli en paprika was weer jummie
Ja hoor. Probeer eens iets met komijn, korianderzaad en papikapoeder, snufje chilivlokken...

Of kijk eens bij de ingredienten op het pak

Nee, ik maak het nooit, maar ik eet nog weleens bij mensen die dat wel doen.
  zondag 25 november 2007 @ 17:59:08 #239
100164 MoChe
Uncle Joe
pi_54829685
Oke Kickje! !

Vandaag van Knorr de indiase preischotel gemaakt (is geen wereldgerecht maar ach ) en dat was erg lekkah. Maar wat voor kruiden zou je er zelf bij moeten doen om dezelfde smaak enz te krijgen?
пусть всегда будет солнце
pi_55067193
Ik ben een student, heb weinig geld tot mn beschikking, een kleine keuken, meestal weinig tijd/ geen zin om uitgebreid in de keuken te staan, weinig keukengerei tot mn beschikking, dus ik vind de Knorr gerechten en Conimex pakketten echt een uitkomst. Eet zowat elke avond wel een pak, en ik vind het prima smaken. Als ik al die ingredienten apart moet kopen, gaat het me veel meer geld kosten, veel meer tijd, en kan ik het meeste na een tijd weer weggooien omdat het overdatum is.

Misschien later, als ik "groot" ben dat ik wat minder met pakjes ga koken, maar voorlopig zweer ik erbij
  Redactie Frontpage / Weblog maandag 25 februari 2008 @ 23:56:35 #241
80791 crew  Paul
Winnaar 5 FOK-awards 2022
pi_56976981
Ik hoor net van missbaggerbeeb dat ik dit moet eten dus ga ik dat maar doen binnenkort
Winnaar FOK-Eredivisie-Toto 2025
pi_58092187
hia met sean ehh nou ja ik weet niet precies wat het
was maar kip van e bone is malser
het had iets met de bot te maken
waarschijnlijk omdat de bot warm word en van 2 kanten
tegelijk word verwarmd nee! het meot iets anders zijn
ik zal binnen kort nog wat speciale gerechten
die ik in een echte indische keuken heb leren maken
waar jullie denk ik ook wel van zullen smullen en wat
doen we met knor knor
knor knor is gewoon iets wat eigelijk een image is het
vald allemaal mee we kunnen samen er voor zorgen
dat we het goed koper leuker en gezonder
kunnen maken het is bewezen dat het koken van voedsel goed is
voor je geest die bereideng met echte kruidens
doet iets met je iets wat je wel gaat merken
als je tijd en liefde in het voedsel
gooit dank u
hoi sean hier alles in orda
pi_58101545
floko is volgens mij buitenlander die geweldige recepten hier kan komen posten! ik ben benieuwd!
pi_59276091
Het is al een tijdje uit het assortiment maar hoop dat iemand het recept kent...

Fornello.
Het is een ovengerecht met kip, rijst en cherry-tomaatjes.

Thanks!
  dinsdag 10 juni 2008 @ 14:51:39 #245
39559 Karrel_Laaglawaai
vnav on van vond
pi_59277969
Iemand dat Turkse gerecht?
Bij elke gelegenheid schreef fathank het volgende:
Ik ben toen op Lowlands halverwege 't optreden van Typhoon knock out gegaan.
pi_59551563
Altijd leuk hier af en toe eens te kijken
Work hard, play harder!
Last.fm
pi_59551851
Klinkt super allemaal tevens verkapte TVP
Haters gonna hate.
pi_59552105
quote:
Op vrijdag 20 juni 2008 15:15 schreef CyclingGirl het volgende:
Klinkt super allemaal tevens verkapte TVP
Weet jij nog een lekker receptje?
Work hard, play harder!
Last.fm
pi_59552897
quote:
Op dinsdag 10 juni 2008 14:51 schreef Karrel_Laaglawaai het volgende:
Iemand dat Turkse gerecht?
Dürum kan je het beste bij de Turk op de hoek halen. Beter krijg je het thuis niet
pi_59709640
quote:
Op vrijdag 20 juni 2008 15:56 schreef Underdoggy het volgende:

[..]

Dürum kan je het beste bij de Turk op de hoek halen. Beter krijg je het thuis niet
Goed, maar kent iemand het recept voor de mensen die het wel zelf willen maken?
Work hard, play harder!
Last.fm
abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')