abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
pi_20683957
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 10:18 schreef rvrb_ke het volgende:

[..]

Bedoel je béarnaise? Want bernadaise heb ik nog nooit van gehoord hoor...

(en dat van iemand die commentaar geeft op de culinaire mogelijkheden van de student )
Oeps!

OK, got me there! Ik kan nochtans beter koken dan spellen blijkbaar (ben trouwens ook student geweest )
Domheid is de geestelijk vader van arrogantie
pi_20691906
Zolang het foutje maar in de spelling zit en niet in de saus
Het viel me gewoon op en vond het eigenlijk wel grappig vandaar... ik ben nog altijd student, maar kan gelukkig veeeeel beter koken dan de gemiddelde student
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
  zondag 18 juli 2004 @ 16:18:57 #53
7352 kamagurka
psy-gothic
pi_20702119
quote:
Op zaterdag 17 juli 2004 20:05 schreef rvrb_ke het volgende:
Zolang het foutje maar in de spelling zit en niet in de saus
Het viel me gewoon op en vond het eigenlijk wel grappig vandaar... ik ben nog altijd student, maar kan gelukkig veeeeel beter koken dan de gemiddelde student
Het niveau van de gem. student is echt Maar het niveau van de gem. nederlander is sowieso niet om met een stok aan te raken
Helaas zijn er dan nog veel te veel mensen die "denken" dat ze kunnen koken, tsja bij gebrek aan goed vergelijkingsmateriaal...
Domheid is de geestelijk vader van arrogantie
pi_20707127
Heb je wel gelijk in...

Mensen zeggen snel goed te kunnen koken... Maar ik vind uit pakjes saus toveren enzo niet goed koken... Als je al je dingen zelf maakt (dus vers en niet uit zo een zakje, pakje, blikje, doosje) dan mag je van mij pas beginnen denken dat je goed kan koken...
I don't suffer from insanity, I enjoy every minute of it...
  zondag 18 juli 2004 @ 23:45:02 #55
7352 kamagurka
psy-gothic
pi_20711484
quote:
Op zondag 18 juli 2004 20:14 schreef rvrb_ke het volgende:
Heb je wel gelijk in...

Mensen zeggen snel goed te kunnen koken... Maar ik vind uit pakjes saus toveren enzo niet goed koken... Als je al je dingen zelf maakt (dus vers en niet uit zo een zakje, pakje, blikje, doosje) dan mag je van mij pas beginnen denken dat je goed kan koken...
Zoals ik spinazie in dit topic al snel associeer met iglo diepvries ala creme, wat in combi met (overkookte pasta) en spekjes dus een vette zoute klomp wordt

Verse spinazie geroerbakt en broodkruimels (of lekkere biscottes), pijnboompitten met mate wat spekjes wordt al wat hebbelijker (nog steeds niet echt mijn favo pastagerecht )
Domheid is de geestelijk vader van arrogantie
pi_26405820
Handig om te bewaren, deze recepten. Voor in de toekomst...
  donderdag 21 april 2005 @ 19:45:51 #57
43624 Martijn_77
It was a good year
pi_26411496
quote:
Op donderdag 1 juli 2004 08:43 schreef DrFonk het volgende:
Men neme genoeg Tagliatelle voor 2 personen. Spekjes uitbakken en apart leggen. Bourcin kuipje kopen en in de pan. berg trostomaten erbij (bij voorkeur Tasty Toms) en even laten koken. dan de spekjes erbij en over de tagliatelle. Toppertje!
Klinkt idd erg lekker
Experience is what you get when you don't get what you wanted
Take my advice ... I don't use it anyway...
Een goede Fok! Search
Een goede Fok! Search
  donderdag 21 april 2005 @ 20:17:40 #58
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_26412245
prei + ui + knoflook + spek uitbakken culinesse / room erover heen
macaroni koken
op een bord en klaar
heerlijk!
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  vrijdag 22 april 2005 @ 00:59:28 #59
63900 xelzix
Get on with it!
pi_26420770
quote:
Op donderdag 8 juli 2004 20:23 schreef Elitefucker het volgende:

[..]

Yoghurt erbij? In de pan op het vuur?
ja hoor, gaat prima. (ik spreek uit ervaring) Die yoghurt zorgt ervoor dat het wat frisser en lichter wordt.
I can resist everything but temptation.
  zaterdag 23 april 2005 @ 23:44:37 #60
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_26464083
Vraagje: die spinazie in het recept in de OP: is dat verse spinazie
Snobs have more fun!
KLIK!
  zondag 24 april 2005 @ 00:17:23 #61
55829 Mayadevi
Illusie/desillusie*
pi_26464770
"Oosterse groentenmix", 'n bamipakket of desnoods soepgroenten,
even roerbakken in wat
olie,
eventueel met wat ketjap en een teentje knoflook,
pakje satésaus ,kant&klare van honig ofzo, voor het gemak erbij,
pakje kokosmelk (Conimex ofzo) erbij.
Eventueel wat cashewnoten of pinda's op het laatst er door.
Lekker makkelijk met mi waar je alleen water op moet gieten
Eventueel met een gebakken eitje, gebakken uitjes, enz.enz.
*Doorhalen wat niet van toepassing is
Are we part of the solution or we part of the pollution
pi_26469796
quote:
Op zaterdag 23 april 2005 23:44 schreef Duderinnetje het volgende:
Vraagje: die spinazie in het recept in de OP: is dat verse spinazie
Ik gebruik zelf altijd diepvriesspinazie, waar dan al wat room doorheen zit. Kun je iig bij de C1000 kopen.
pi_26477410
Lekkere pasta
paste (die wokkels), kip in stukjes gesneden, groentenmix, perzikstukjes en boursin peper bakje. Desnoods nog een paprika erdoorheen. Alles door elkaar ketsen, en zwaar genieten. Vooral die stukjes perzik zijn een frisse afwisseling met de pepersmaak. Zorg er wel voor dat je veel maakt, want je blijft echt vreten!

Lekkere nacho's (alleen dan wel met vlees)
Gehakt bakken, tomaten erbij (deels in blik, deels vers), een uitje, paprika. Daarna wat nacho's op een bord gooien en eventueel met gesmolten kaas overgieten. De mix eroverheen, daarna serveren met zure room en chilisaus. Een echte eenpansmaaltijd, en klaar in 10 minuten. Reken op één zak nacho's voor twee personen, dan heb je een goed bord vol.
  zondag 24 april 2005 @ 23:14:42 #64
56208 Euc-
Verweg(gistan)
pi_26486772
quote:
Op vrijdag 2 juli 2004 16:51 schreef SadKingBilly het volgende:

[..]

Zijn dat wat in de meeste winkels "suger snaps" heten? Die zijn behoorlijk duur, of niet?!
Klinkt verder wel lekker inderdaad, maar eens proberen vandeweek
geen idee of ie dat bedoeld, maar sugarsnaps duur? Naar mijn weten zijn dat gewoon peultjes snel gaar geblancheerd, die giet je af, mik je er een flinke klont boter in en een berg suiker, verhit je, goed schudden met de pan tot alle peultjes een mooi laagje krijgen en voila, Sugarsnaps.
O_o o_O O_O °_O °_° O_°
  maandag 25 april 2005 @ 11:34:09 #65
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_26493893
quote:
Op zondag 24 april 2005 11:33 schreef Haushofer het volgende:

[..]

Ik gebruik zelf altijd diepvriesspinazie, waar dan al wat room doorheen zit. Kun je iig bij de C1000 kopen.
Dank je!

Klinkt als een fijn snel gerecht en ik ga het proberen.

Wel gestudeerd en toch nooit genoemde pasta op mijn bord gehad. Hm, kennelijk studeerde ik vanonder een steen
Snobs have more fun!
KLIK!
  maandag 25 april 2005 @ 11:39:24 #66
91373 Blumchen
Your body is a wonderland
pi_26494002
Men neme 1 zakje penne, prei, champignon kruidenkaas en kip
Eerst de kip bakken en de pasta opzetten, als de kip bijna klaar is, de in ringen gesneden prei en padestoellen erbij.. even laten slinken, dan de kruidenkaas erbij.. even roeren, en pasta afgieten.. en klaar T is echt heeel lekker..
And if you want love, We'll make it
Swimming a deep sea, Of blankets
Take all your big plans, And break 'em
pi_26496705
quote:
Op maandag 25 april 2005 11:34 schreef Duderinnetje het volgende:

[..]

Dank je!

Klinkt als een fijn snel gerecht en ik ga het proberen.

Wel gestudeerd en toch nooit genoemde pasta op mijn bord gehad. Hm, kennelijk studeerde ik vanonder een steen
't Is alleen wel een beetje machtig; ikzelf wil nog wel es een halve kilo diepvries spinazie gebruiken. Dan doe ik er ook nog wat uitjes en champjes doorheen, en dan nog natuurlijk spekjes. Ik geloof dat sommige mensen er ipv gewone room er roomkaas doorheen gooien, maar dat maakt imo verder weinig uit.
pi_26499265
quote:
Op zondag 24 april 2005 23:14 schreef Euc- het volgende:

[..]

geen idee of ie dat bedoeld, maar sugarsnaps duur? Naar mijn weten zijn dat gewoon peultjes snel gaar geblancheerd, die giet je af, mik je er een flinke klont boter in en een berg suiker, verhit je, goed schudden met de pan tot alle peultjes een mooi laagje krijgen en voila, Sugarsnaps.
Neenee.... sugar snaps isj gewoon een aparte soort puelvrucht, ongeveer het formaat van een peultje maar dan dikker. Ze zijn zoeter (vandaar de naam) en kunnen rauw al gegeten worden. Zijn ook lekker om te wokken of even te blancheren, maar hoeven dat nog korter dan peultjes....
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
  dinsdag 26 april 2005 @ 00:00:13 #69
87509 Duderinnetje
Miskend decadent
pi_26509126
quote:
Op maandag 25 april 2005 13:51 schreef Haushofer het volgende:

[..]

't Is alleen wel een beetje machtig; ikzelf wil nog wel es een halve kilo diepvries spinazie gebruiken. Dan doe ik er ook nog wat uitjes en champjes doorheen, en dan nog natuurlijk spekjes. Ik geloof dat sommige mensen er ipv gewone room er roomkaas doorheen gooien, maar dat maakt imo verder weinig uit.
Ik ben nogal een vreetzak, dus dat machtige is voor mij niet echt een belemmering vrees ik

Maar het lijkt me wel leuk en lekker om van zo'n 'basisrecept' dat kennelijk veel mensen kennen en lekker vinden, nét iets anders te maken.
Geroosterde pijnboompitjes erdoor. Of inderdaad een uitje en paddestoelen. Of door (verse) spinazie eerst kort te stoven in knoflook/paar ansjovisjes/scheutje balsamico. En wat kappertjes erdoorheen vlak voor het serveren, samen met wat fijngehakte basilicum

Typisch zo'n gerechtje dat algemeen in de smaak valt, maar waar je desgewenst met relatief weinig inspanning ook nog nét iets meer van kunt maken
Snobs have more fun!
KLIK!
pi_26672845
Ff een schopje, want ik kwam gister weer met een gerecht waarbij ik mezelf verbaasde

Wat je nodig hebt:
-macaroni, het liefst van die Penne
-vlees, ik had gehakt
-broccoli
-champignons
-ketjap

Broccoli en vlees kun je roerbakken, later gooi je daar de champignons bij. Ondertussen de penne koken. Als dat klaar is kun je het bij elkaar gooien, en met wat ketjap afmaken. Nou ,als dat niet lekker is....
pi_26743653
Fusilli koken, salamiworst snijden, tomaten snijden, knoflookje persen, fusilli in ruime schaal doen, salami, knoflook en tomaten erbij, pakje boursin erover pleuren en mengen. Boursin smelt heerlijk weg.
pi_26812795
Ik geef em weer ff een schop, want ik ben goed bezig de laatste tijd. Komtie.

Benodigdheden:

-ijsbergsla, liefst in plastic, want dat hoef je niet te wassen enzo
-knofloof
-champignons
-tonijn
-olijven
-pennen (alweer ja )
-dressing

Pennen koken, champigons bakken met de knoflook erbij, na 10 minuten pennen ff afspoelen met water zodat ze niet te warm zijn. Dan champignons erbij, knofloof, tonijn erdoor jassen, en de olijven in stukjes erdoor. Afmaken met dressing en eventueel zilveruitjes.
  zondag 8 mei 2005 @ 03:25:21 #73
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_26817527
hét studengerecht is nog altijd een krat bier met een zak chips.

Of een hete aardappel...
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_26820770
quote:
Op zondag 8 mei 2005 03:25 schreef Nembrionic het volgende:
hét studengerecht is nog altijd een krat bier met een zak chips.

Of een hete aardappel...
Jij bent ook goed bezig
  zondag 8 mei 2005 @ 19:02:40 #75
13347 Nembrionic
AKQ Fundamentalist
pi_26830924
quote:
Op zondag 8 mei 2005 12:15 schreef Haushofer het volgende:

[..]

Jij bent ook goed bezig
Ik ben dan ook geen student. Ben ik slechts 3 (nou, stiekum 2) maanden geweest.

[ Bericht 2% gewijzigd door Nembrionic op 08-05-2005 19:21:33 ]
- "Autisten met elkaar in contact brengen is net zoals delen door 0"
pi_26988207
quote:
Op vrijdag 13 mei 2005 09:05 schreef Black_Tulip het volgende:
tvp
Ja kom op zeg, een tvp. Smijt hier es een gerecht neer. Wat eten ze allemaal in die flat van jou ?
pi_27013761
quote:
Op vrijdag 13 mei 2005 20:28 schreef Haushofer het volgende:

[..]

Ja kom op zeg, een tvp. Smijt hier es een gerecht neer. Wat eten ze allemaal in die flat van jou ?
Nou. Een tijd terug heeft een ganggenoot van me een overheerlijke quiche Lorraine op tafel gezet

Verder ben ik gek op macaroni met heel veel kaas, wat tomaten, augurken, ham, paprika, ui, enz. Gewoon veel groenten, geen vlees (houd overigens wel van vlees, maar niet in die macaroni)
pi_27028936
quote:
Op zaterdag 14 mei 2005 22:29 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Nou. Een tijd terug heeft een ganggenoot van me een overheerlijke quiche Lorraine op tafel gezet

Verder ben ik gek op macaroni met heel veel kaas, wat tomaten, augurken, ham, paprika, ui, enz. Gewoon veel groenten, geen vlees (houd overigens wel van vlees, maar niet in die macaroni)
dubbel in je fotoboek

Ah, quiche is idd ontzettend lekker, alleen vult het zo. Ik ben de laatste tijd zelf wel van de salades, kun je ook makkelijk bewaren en koud eten. Eet je vaak met gangenoten dan?
pi_27050142
quote:
Op zondag 15 mei 2005 16:21 schreef Haushofer het volgende:

[..]

dubbel in je fotoboek
Wat is er mis met die macaroni dan?
quote:
Ah, quiche is idd ontzettend lekker, alleen vult het zo.
Dat wel ja.
quote:
Ik ben de laatste tijd zelf wel van de salades, kun je ook makkelijk bewaren en koud eten.
Ik heb niet veel met salades. Mijn vader sloeg ons iedere zomervakantie, elke dag, helemaal dood met salades Dan leer je het wel af
quote:
Eet je vaak met gangenoten dan?
Best wel eigenlijk We eten in principe gezamenlijk en als je daar niet zoveel interesse in hebt (lees: je bent een niet geïntegreerde Chinees), dan doe je dat lekker niet. Ik meestal wel, het is best gezellig en het is zowaar het enige tijdstip op de dag dat ik TV kijk
pi_27056195
quote:
Op maandag 16 mei 2005 12:29 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Wat is er mis met die macaroni dan?
[..]
Niks hoor, neig zelf naar macaroni als aardappelvervanger. En da's niet zo gezond ( ben de laatste tijd weer es op de gezonde toer )
quote:
Ik heb niet veel met salades. Mijn vader sloeg ons iedere zomervakantie, elke dag, helemaal dood met salades Dan leer je het wel af
[..]
Ahw, een saladetrauma Open er es een topic over in R&P
quote:
Best wel eigenlijk We eten in principe gezamenlijk en als je daar niet zoveel interesse in hebt (lees: je bent een niet geïntegreerde Chinees), dan doe je dat lekker niet. Ik meestal wel, het is best gezellig en het is zowaar het enige tijdstip op de dag dat ik TV kijk
Ja, wij hadden ook 2 chinezen. Maar ook nog een Ier en een Duitser. Konden ook wel lekker koken
pi_27120680
quote:
Op maandag 16 mei 2005 16:33 schreef Haushofer het volgende:
Niks hoor, neig zelf naar macaroni als aardappelvervanger. En da's niet zo gezond ( ben de laatste tijd weer es op de gezonde toer )
Oh? Ik wist niet dat pasta ongezonder was dan aardappelen.
quote:
Ahw, een saladetrauma Open er es een topic over in R&P
*proest*
quote:
Ja, wij hadden ook 2 chinezen. Maar ook nog een Ier en een Duitser. Konden ook wel lekker koken
Oh, die zou ik ook wel op de gang willen hebben
pi_27122722
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 16:40 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Oh? Ik wist niet dat pasta ongezonder was dan aardappelen.
[..]
Mja, ongezonder....je groeit er meer van, laat ik het zo zeggen. Maar let maar niet op mij hoor, ik doe gezond tegenwoordig

Heb je niet wat meer geniale studentengerechten ?
pi_27134358
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 17:49 schreef Haushofer het volgende:

[..]

Mja, ongezonder....je groeit er meer van, laat ik het zo zeggen. Maar let maar niet op mij hoor, ik doe gezond tegenwoordig
Aha
quote:
Heb je niet wat meer geniale studentengerechten ?
Vandaag heb ik voor mezelf gekookt (omdat ik honger had en er om half zeven nog geen plannen gemaakt waren). Ik dacht, ik doe eens gek: gebakken aardappeltjes, paprika, maïs en kibbeling. Het idee was leuk, maar de uitvoering helaas wat minder; zowel de aardappels als de kibbeling waren aangebrand
pi_27137675
quote:
Op woensdag 18 mei 2005 23:06 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Aha
[..]

Vandaag heb ik voor mezelf gekookt (omdat ik honger had en er om half zeven nog geen plannen gemaakt waren). Ik dacht, ik doe eens gek: gebakken aardappeltjes, paprika, maïs en kibbeling. Het idee was leuk, maar de uitvoering helaas wat minder; zowel de aardappels als de kibbeling waren aangebrand
Klinkt net als de helft van mijn huisgenoten. Waarom begrijpen mensen niet dat het gas niet altijd vol hoeft en dat te heet verbranden betekend?
"Winners never quit, 'cause quitters never win"
"Greedy people get rich, but pigs get slaughtered"
pi_27137950
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 01:30 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Klinkt net als de helft van mijn huisgenoten. Waarom begrijpen mensen niet dat het gas niet altijd vol hoeft en dat te heet verbranden betekend?
Inderdaad, sommige mensen hebben gewoon helemaal niet door dat het verschil maakt hoe hoog je hem zet, of waarom er verschillende standen op een fornuis zitten...
Are you pondering what I'm pondering?
pi_27149493
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 01:30 schreef Drive-r het volgende:

[..]

Klinkt net als de helft van mijn huisgenoten. Waarom begrijpen mensen niet dat het gas niet altijd vol hoeft en dat te heet verbranden betekend?
Dat begrijp ik wel, maar te weinig olie en niet op tijd vlees of vis omkeren heeft ook wel eens aanbranden tot gevolg
pi_27149517
-dubbel-
  FOK!fotograaf donderdag 19 mei 2005 @ 16:00:17 #88
25504 Ronhui
Ja...Dus...?
pi_27154104
Snelle spaghetti voor 1 persoon is een recept wat ik regelmatig maak, heel mager en snel.

Kook spaghettie al dente gaar, giet het af.
Verhit ondertussen wat olijfolie in een wok, fruit een in snippers gesneden pepertje (zo eentje uit een kruidenzakje) en een teentje knoflook in de olie.
gooi dan 4 grote in stukken gesneden tomaten er in, bak dat even aan en gooi daarna de spaghettie er bij, roer het geheel goed om in de wok en gooi het geheel daarna op een bord

eet smakelijk!
pi_27162237
quote:
Op donderdag 19 mei 2005 13:57 schreef Black_Tulip het volgende:

[..]

Dat begrijp ik wel, maar te weinig olie en niet op tijd vlees of vis omkeren heeft ook wel eens aanbranden tot gevolg
Nou, dan weer een geniaal gerecht van mij . Ik heb ontdekt dat ze van die pakjes pannenkoekmeel hebben waar je alleen maar water bij moet smijten. Nou, en dan maar pannenkoeken bakken ej. Spek en kaas erop, en wat uitjes en champignons ertussen, kun je er een hele constructie van maken. En natuurlijk heeeel gezond
pi_27164342
Macaroni met ham en kaas is toch wel 'n super studentengerecht.
Je kan natuurlijk moeilijk lopen doen met je pijnboompitten en zooi, maar er is geen gerecht wat zo simpel is en zo lekker smaakt als macaroni met ham en kaas .

Persoonlijk ben ik wel fan van:

Spaghetti Carbonara
Nodig voor zo'n vijf porties:
  • 7 eieren
  • 750 gram gedroogde spaghetti
  • 500 gram gerookte spekblokjes (meer is lekkerder)
  • 250-300 gram geraspte parmazaan

    Eieren goed klutsen tot het schuimt (mixer gebruiken, indien aanwezig) en een beetje zout en peper toevoegen. Daarna de parmazaan toevoegen.

    Spaghetti "al dente" koken in ruim water met 'n snuf zout. Tijdens het koken van de spaghetti, bak je de spekjes gaar in een diepe koekenpan. Ik vind het zelf het lekkerst als je ze goed uitbakt. Als de spaghetti gaar is, doe je die bij de spekjes in de koekenpan (wel eerst het kookvocht afgieten, natuurlijk). Vervolgens doe je het eimengsel erbij.
    Nu moet je schudden/omgooien totdat alles goed door de spaghetti verdeeld is. Het eimengsel gaat door de hitte van de spaghetti stollen. Als het bijna gestold is (plakkerig, maar nog wel wat vloeibaar), is het klaar.
    Opscheppen en zorgen dat je voldoende spekjes op het bord krijgt. Nog 'n beetje vers gemalen peper erover en smakelijk eten gewenst!

    Ik zou voor zo'n hoeveelheid trouwens gebruik maken van twee koekenpannen. Het is niet goed mogelijk om het eimengsel goed te verdelen over zo'n grote hoeveelheid spaghetti.
    Zelf doe ik ook wat zonnebloemolie (ik vind olijfolie te sterk van smaak) door de spaghetti na het koken... Dit lijkt te helpen om het gestolde eimengsel de juiste structuur te geven (plakkerig maar nog wel wat vloeibaar).
    Al met al is dit gerecht niet veel meer dan 'n kwartiertje werk
  • Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
    With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
    pi_27164622
    quote:
    Op donderdag 19 mei 2005 20:25 schreef Haushofer het volgende:

    [..]

    Nou, dan weer een geniaal gerecht van mij . Ik heb ontdekt dat ze van die pakjes pannenkoekmeel hebben waar je alleen maar water bij moet smijten. Nou, en dan maar pannenkoeken bakken ej. Spek en kaas erop, en wat uitjes en champignons ertussen, kun je er een hele constructie van maken. En natuurlijk heeeel gezond
    Ik lust geen pannenkoeken
    pi_27166260
    quote:
    Op donderdag 19 mei 2005 21:28 schreef Black_Tulip het volgende:

    [..]

    Ik lust geen pannenkoeken
    Doe niet zo gek. Natuurlijk lust jij wel pannenkoeken.

    zoveel geniale gerechten ken ik nou ook weer niet..

    Moet ik binnenkort maar weer met wat anders op de proppen komen ej.
    pi_27169013
    quote:
    Op donderdag 19 mei 2005 22:02 schreef Haushofer het volgende:

    [..]

    Doe niet zo gek. Natuurlijk lust jij wel pannenkoeken.
    Ik lust echt geen pannenkoeken Het is zowaar het enige gerecht wat ik ooit gegeten heb waar ik van ga kokhalzen.
    quote:
    zoveel geniale gerechten ken ik nou ook weer niet..

    Moet ik binnenkort maar weer met wat anders op de proppen komen ej.
    Ik verzin ook nog wel weer iets. Morgen, overmorgen en zondag kook ik hoogstwaarschijnlijk ook zelf, dus..
    pi_27169593
    Wat ook makkelijk en lekker is (al is het nu bijna zomer), Zak andijvie halen, maggie aardappelpuree voor stampot. Water koken, zakje poeder erbij, andijvie er door roeren en evt nog wat blokjes kaas of uitgebakken spekkies en eten maar .
    Als het niet wil branden moet je beter stoken.
      vrijdag 20 mei 2005 @ 01:20:44 #95
    42940 Kang-He
    Sklansky $$$ Millionaire
    pi_27173099
    quote:
    Op donderdag 1 juli 2004 01:20 schreef SadKingBilly het volgende:

    Ik neem het liefst penne of wan die wokkelpasta (hoe die dingen dan ook heten )
    in 7 minuten al dente koken, ondertussen de spekkies uitbakken, pasta afgieten, in de magnetron opgewarmde spinazie erdoor (afgegoten!), de spekkies erdoor en tenslotte nog een kuipje kruidenkaas zoals Miree of Paturain.
    Als je maar geen spinazie + vis in de magnetron doet! .
    pi_27195695
    Vandaag at ik gebakken aardappeltjes (ja, alweer), broccoli in hamkaas-groentesmoor en pangafilet en het is nog goed gelukt ook Al is dit niet echt een studentenmaaltijd, gok ik
      zaterdag 21 mei 2005 @ 09:33:23 #97
    1255 davinci
    SuperGrover to the rescue
    pi_27208857
    Tonijnpasta:
    benodigdheden:
    pasta
    2 kleine blikjes tonijn in olie
    prei
    creme fraiche
    uitje
    knoflook
    beetje dille (gewoon uit het potje!)

    Pasta in de ene pan maken
    In de andere:
    uitje, knoflook, prei fruiten in de olie van de tonijn
    tonijn erbij mikken
    dille erdoor heen
    cremefraiche er doorheen.
    2 minuutjes roeren!

    klaar!
    Is het een vogel? Is het een vliegtuig?
    NEE! het is SUPERGROVER!!!
      zaterdag 21 mei 2005 @ 21:00:51 #98
    69655 mordradead
    Wat is een leesje?
    pi_27226426
    hmm heb ook nog wel een nice recept

    men neme...

    kipfilet
    cashewnoten
    sla (maakt niet uit welke.. gewoon goedkoopste)
    feta
    tomaten
    komkommer
    ananas
    yoghurtdressing

    Eerst kipfilet bakken... ondertussen alles snijden... dan door elkaar gooien.... heeeeerlijk en helemaal niet duur als je met veel mensen eet! Als je met minder mensen eet kun je ingredienten zoals komkommer of ananas weglaten.. (met het oog op het budget)

    Kosten gemiddeld per persoon zijn 3 euro...
    Bernie en ik zijn tof.
      dinsdag 1 november 2005 @ 17:27:05 #99
    91986 brainiac11
    the Maniac with Brains
    pi_31871410
    Knorr heeft van die pastazakjes van 1.40. In het kokend water gooien, 5 minuten wachten en klaar is de pasta met saus erbij. Makkelijk als je eens alleen eet.
    pi_31871534
    Da's niet echt 'n fatsoenlijk recept... kan je net zo makkelijk (makkelijker) een blik ravioli opentrekken. Of een blik soep.
    Bestiality sure is a fun thing to do. But I have to say this as a warning to you:
    With almost all animals you can have a ball, but the hedgehog can never be buggered at all.
    abonnement Unibet Coolblue Bitvavo
    Forum Opties
    Forumhop:
    Hop naar:
    (afkorting, bv 'KLB')