Ik ben ook geen 12 meer, en toch doe ik nog regelmatig pindakaas, hagelslag (puur) en aardbeienjam op mijn bammetje.quote:Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.r_one in WGR / [WGR] Feedback
.
Op vrijdag 20 juni 2025 08:15 schreef VEM2012 het volgende:
Misschien moet je juridische discussies gewoon overlaten aan juristen. Want je begrijpt er overduidelijk niets van.
quote:Op donderdag 3 juli 2025 16:57 schreef r_one het volgende:
Het hagelt het hagelt ....Dat blonde jochie met die rode pet schuin op z’n hoofd is muzikant (en Beatleskenner) Yorick van NordenSPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Het zingen zat er al vroeg in dusquote:Op donderdag 3 juli 2025 17:05 schreef Doedezemaar het volgende:
[..]
Dat blonde jochie met die rode pet schuin op z’n hoofd is muzikant (en Beatleskenner) Yorick van Norden
Venz heeft geen wittequote:Op donderdag 3 juli 2025 18:53 schreef The_Verve het volgende:
Hagelslag is voor mietjes. Echte bazen eten Chocovlokken.
Ach jochie toch. Ben je een beetje onzeker? Hoeft niet hoor!quote:Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Bestaat dit nog?quote:Op maandag 7 juli 2025 22:09 schreef Marsenal het volgende:
Ik vind deze ook erg lekker maar het is wel heel zoet natuurlijk. In het weekend eten we wel eens witte toast of croissantjes en dan wil iedereen meteen deze en dat zorgt wel voor ordinair gesnoep aan tafel.
Ik vind de textuur van vlokken lekkerder, heb het liefst de choca vlokken
[ afbeelding ]
Stoere jongen dus. Kom vechten.quote:Op donderdag 3 juli 2025 15:50 schreef Optimizer het volgende:
Ik doe enkel kaas, vleeswaren of iets smeerbaars uit de koeling op mijn brood, ik ben geen 12 meer.
Lekker, man. Ben al jaren groot liefhebber van gefractioneerd MELKVET (harde fractie). Als daar ook nog vanillie bij komt wordt het alleen maar lekkerder.quote:Op donderdag 3 juli 2025 16:09 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ingrediėnten: Suiker, magere cacaopoeder*, geheel gehard palmpitvet, cacaoboter*, TARWEZETMEEL, weipoeder (MELK), emulgator (SOJALECITHINE), gefractioneerd MELKVET (harde fractie), natuurlijk aroma.
Wedden dat het vanilline is? Bevergeil is te duur.quote:Op maandag 7 juli 2025 22:54 schreef Hyperdude het volgende:
[..]
Lekker, man. Ben al jaren groot liefhebber van gefractioneerd MELKVET (harde fractie). Als daar ook nog vanillie bij komt wordt het alleen maar lekkerder.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |