Het is maar goed dat je geen duimpje omlaag kan geven.quote:Op zondag 20 april 2025 11:28 schreef William_Papadin het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen pindakaas met jam combineren.
Heb ik ook nog nooit iemand zien doen behalve in van die Amerikaanse meuk op TV. Maar goed, vrij simpel: als iemand het lekker vindt, lekker doen. Als jij hagelslag op je smeerworst met een lepel gekookte jam er tussen lekker vindt, lekker doenquote:Op zondag 20 april 2025 11:28 schreef William_Papadin het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen pindakaas met jam combineren.
Pindakaas met sambal thoughquote:Op zondag 20 april 2025 11:28 schreef William_Papadin het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen pindakaas met jam combineren.
Was jij geen vegan?quote:Op zondag 20 april 2025 11:32 schreef Mikeytt het volgende:
De beste combinatie ooit
salami-pepperonni-boterhamworst-carpaccio-komijnenkaas
Pindakaas, aardbeienjam en hagelslag is een topcombinatie.quote:Op zondag 20 april 2025 11:28 schreef William_Papadin het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen pindakaas met jam combineren.
En nergens voor nodig. Wat doet het pekelvlees met de lever?quote:
Dat is een typisch Amsterdams (Joods kosjer) broodje half om.quote:Op zondag 20 april 2025 15:00 schreef SebbeSwensje het volgende:
En nergens voor nodig. Wat doet het pekelvlees met de lever?
Broodje gesmeerd met kippenvet?quote:Op zondag 20 april 2025 17:07 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat is een typisch Amsterdams (Joods kosjer) broodje half om.
[ afbeelding ]
Dat zou kunnen. In ieder geval mag het volgens de orthodoxe leer absoluut niet met boter gesmeerd worden.quote:
Kippenvet en gehakte kippenlever is ook een klassieker.quote:Op zondag 20 april 2025 18:58 schreef golfer het volgende:
[..]
Dat zou kunnen. In ieder geval mag het volgens de orthodoxe leer absoluut niet met boter gesmeerd worden.
Ja zonde, want dat is toch een partij lekkerquote:Op zondag 20 april 2025 18:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Klopt, maar Pekelvlees is steeds lastiger aan te komen.
Een alternatief is Pastrami, alleen is dat iets meer gekruid (meestal). Ik ben gek op een kadetje halfom. Of een dubbele zuurdesem boterham met veeeeeeelPastrami, a la New York Deli. Moet toch eens kijken hoe ik het zelf kan maken, dat scheelt weer een 20 Euro de kilo.quote:Op zondag 20 april 2025 21:15 schreef Molo het volgende:
[..]
Ja zonde, want dat is toch een partij lekker![]()
Lever mogen ze houden van mij, pekelvlees op een broodje met wat mierikswortelsaus en augurk, hmmmm
Heerlijk dat jaquote:Op zondag 20 april 2025 21:27 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Een alternatief is Pastrami, alleen is dat iets meer gekruid (meestal). Ik ben gek op een kadetje halfom. Of een dubbele zuurdesem boterham met veeeeeeelPastrami, a la New York Deli. Moet toch eens kijken hoe ik het zelf kan maken, dat scheelt weer een 20 Euro de kilo.
En een beetje mayo en veel zwarte peper. Dat maakt het helemaal af.quote:Op zondag 20 april 2025 11:38 schreef golfer het volgende:
Filet americain met een hardgekookt ei erop.
Is het befaamde broodje halfom. Misschien al genoemd.quote:
Smullenquote:Op zondag 20 april 2025 11:38 schreef golfer het volgende:
Filet americain met een hardgekookt ei erop.
Hier gaat het al mis, gezien de TT: Dubbel beleg, vlees combinatiesquote:Op zondag 20 april 2025 11:28 schreef William_Papadin het volgende:
Ik heb nooit begrepen waarom mensen pindakaas met jam combineren.
Het is ook zeer complexquote:Op zondag 20 april 2025 21:45 schreef MadMaster het volgende:
[..]
Hier gaat het al mis, gezien de TT: Dubbel beleg, vlees combinaties
Bij de Hema en bij AH.quote:Op zondag 20 april 2025 18:01 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Klopt, maar Pekelvlees is steeds lastiger aan te komen.
Dit.quote:Op zondag 20 april 2025 11:56 schreef heywoodu het volgende:
vrij simpel: als iemand het lekker vindt, lekker doen.
In brood ookquote:Op vrijdag 25 april 2025 00:43 schreef phpmystyle het volgende:
Lijkt mij niet gezond om zoveel beleg op je boterham te doen. In beleg zit veel suiker, zout, en calorieën.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Oh how you'd have a happy life, if you did the things you like
quote:Op vrijdag 25 april 2025 01:03 schreef Molo het volgende:
[..]
In brood ook
Weet je waar pas veel zout in zit?SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Man is de baas, vrouw kent haar plaats.
Zeker. Op vers tijgerbolletje met boterquote:Op vrijdag 25 april 2025 11:40 schreef Jan_Onderwater het volgende:
FF afgezien van dubbel beleg, liefhebbers hier van “kornet bief” ?
Mn vader had een recept, waarvan ie zei dat het bij de marine vandaan kwam.quote:Op vrijdag 25 april 2025 11:40 schreef Jan_Onderwater het volgende:
FF afgezien van dubbel beleg, liefhebbers hier van “kornet bief” ?
Jep ken het.quote:Op vrijdag 25 april 2025 13:00 schreef Gunner het volgende:
[..]
Mn vader had een recept, waarvan ie zei dat het bij de marine vandaan kwam.
Corned beef opbakken met ketjap manis, ui en sambal. En dat dan op een wit broodje. wordt een beetje paperig maar wel een beetje een guilty pleasure
Heel af en toe maak ik het nog wel eens. maar 1x per jaar hooguit
Oh het bestaat ook echt onder de naam waar ik het van ken Gebakken marinier
Ik heb een blikje Corned Beef van Hereford in de kast staan.quote:Op vrijdag 25 april 2025 11:40 schreef Jan_Onderwater het volgende:
FF afgezien van dubbel beleg, liefhebbers hier van “kornet bief” ?
Dat is meer zuur toch?quote:
Ik eentje in de koelkast en paar in de voorraadkast, uit de koelkast is het gemakkelijker te snijden.quote:Op vrijdag 25 april 2025 19:04 schreef Curiosity het volgende:
[..]
Ik heb een blikje Corned Beef van Hereford in de kast staan.
Altijd handig.
0 vleescombinaties, best knapquote:Op zaterdag 26 april 2025 17:09 schreef Weltschmerz het volgende:
Ham en kaas
Ham en camambert
Ham en ei
Chorizo en kaas
Filet Americain en halfzacht gekookt ei
Halfzacht gekookt ei en mayonaise
Tonijnsalade en kabeljauwlever
Sardientjes en kabeljauwlever
Sardientjes, kabeljauwlever en ansjovis
Hongaarse salami en kaas
Gerookte makreel en mayonaise
Gelderse kookworst en smeerkaas
Grillworst en smeerkaas
Ik doe eigenlijk zelden maar één ding op brood of het moet bijzonder lekkere kaas zijn.
Ja, maar worst is al een vleescombinatie.quote:
Niet zoals bedoeld in de OPquote:Op zaterdag 26 april 2025 17:18 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Een combinatie van kaas en ham is nog steeds een vleescombinatie.
Zonder rookvlees wel denk ikquote:Op zaterdag 26 april 2025 17:38 schreef 111210 het volgende:
Op werk zag ik er laatst een die filet americain, rookvlees en kipfilet op zn broodje deed.
Ieder zn ding maar het lijkt mij niet te nassen
Goede dubbele vleescombinatie inderdaad.quote:Op zaterdag 26 april 2025 18:52 schreef obligataire het volgende:
Ik mis in de opsomming nog (jonge) kaas en jam, dat eet ik m'n hele leven al.
De filet americain met ei die jij postte is ook geen dubbele vlees combinatie, ouwe zuurpruimquote:Op zaterdag 26 april 2025 19:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Goede dubbele vleescombinatie inderdaad.
Zei ik dat dan?quote:Op zaterdag 26 april 2025 19:04 schreef golfer het volgende:
[..]
Goede dubbele vleescombinatie inderdaad.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |