Ik zou me ook niet zonder brood laten wegsturenquote:Op vrijdag 31 januari 2025 22:45 schreef Isegrim het volgende:
Voor onszelf en voor los vecinos, of we nou willen of niet.
brrrrrquote:Op donderdag 6 februari 2025 17:36 schreef Isegrim het volgende:
Het vloeiveld van de beerput is oververzadigd en dus liep het water niet lekker weg. Waarop ik J. vroeg waar de deksel zich bevindt. Dat wist hij niet goed meer. 🤣
Dus LHO kreeg vandaag de missie om te gaan poepzoeken met mijn kleine metaaldetector voor hout (want onder de deksel zit een metalen kubus speciaal voor dit doel). Missie geslaagd!
Soms is 15cm penetratie voldoende.
quote:Op donderdag 6 februari 2025 17:36 schreef Isegrim het volgende:
Het vloeiveld van de beerput is oververzadigd en dus liep het water niet lekker weg. Waarop ik J. vroeg waar de deksel zich bevindt. Dat wist hij niet goed meer. 🤣
Dus LHO kreeg vandaag de missie om te gaan poepzoeken met mijn kleine metaaldetector voor hout (want onder de deksel zit een metalen kubus speciaal voor dit doel). Missie geslaagd!
Soms is 15cm penetratie voldoende.
Wat een tijdstipquote:Op vrijdag 7 februari 2025 19:08 schreef junkiexp het volgende:
Spullen zijn ingepakt, bus is gewassen en nagekeken, morgenochtend tussen 0400-0600 vetrek ik voor de 1750km roadtrip naar Ise & LHO.
Erg veel zin in 🙂🙂🙂
Idem!quote:Op vrijdag 7 februari 2025 19:08 schreef junkiexp het volgende:
Spullen zijn ingepakt, bus is gewassen en nagekeken, morgenochtend tussen 0400-0600 vetrek ik voor de 1750km roadtrip naar Ise & LHO.
Morgen 900 km rijden naar Saintes Frankrijk waar ik overnacht en zondag de rest.
Erg veel zin in 🙂🙂🙂
Ik had ander eten in de planning staan voor je, maar bij de zoektocht naar de septic tank gisteren kwam ik ook genoeg wormen tegen dus komt voor de bakker.quote:Op vrijdag 7 februari 2025 19:11 schreef junkiexp het volgende:
[..]
Early birs gets the worm zeg maar
Ik ben heel benieuwd 👌👌quote:Op vrijdag 7 februari 2025 19:11 schreef Isegrim het volgende:
[..]
Idem!Kan niet wachten om je ons paradijsje te laten zien.
quote:Op vrijdag 7 februari 2025 19:14 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik had ander eten in de planning staan voor je, maar bij de zoektocht naar de septic tank gisteren kwam ik ook genoeg wormen tegen dus komt voor de bakker.
quote:Op zaterdag 8 februari 2025 10:12 schreef Isegrim het volgende:
Verreweg de mooiste ochtend tot nu toe.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Ja, tot een traantje wegpinken aan toe. 🥹quote:Op zaterdag 8 februari 2025 11:29 schreef flipsen het volgende:
Allemachtig prachtigToen ik nog in Bariloche woonde en iedere ochtend met de honden ging wandelen, dacht ik letterlijk iedere dag bij mezelf "Wat heb ik toch een geluk dat ik hier mag wonen". Dat zullen jullie ook wel hebben gok ik
Ziet er goed uit.quote:Op zondag 9 februari 2025 14:37 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Helaas hadden de kippen alle wormen al opgegeten, dus je zult het met fabada asturiana moeten doen
De chorizo door de buren gemaakt
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Heerlijke kwijlfoto! Ik maak het denk ik slecht 2 of 3 keer per jaar. Voor mij maakt de gerookte bloedworst het verschil. Ik schep wel altijd het vet eraf als het klaar is.quote:
Ik heb -wegens mijn te hoge cholesterol - alles eerst uitgebakken voor het de stoofpot in ging, dat scheelt rustig een kopje vet op het eindresultaatquote:Op woensdag 12 februari 2025 14:08 schreef Bramito het volgende:
[..]
Heerlijke kwijlfoto! Ik maak het denk ik slecht 2 of 3 keer per jaar. Voor mij maakt de gerookte bloedworst het verschil. Ik schep wel altijd het vet eraf als het klaar is.
Even in water blancheren/koken raden ze vaak aan. Ik heb zin om fabada te maken nuquote:Op woensdag 12 februari 2025 14:17 schreef LeeHarveyOswald het volgende:
[..]
Ik heb -wegens mijn te hoge cholesterol - alles eerst uitgebakken voor het de stoofpot in ging, dat scheelt rustig een kopje vet op het eindresultaat
Ik heb laatst dezelfde gerookte bloedworst bij andijvie stamppot gebruikt
Met het spek wel zo gedaan, dat rendert dan ook mooi zacht, maar ik was bang dat de chorizo en bloedworst uit elkaar zouden pleuren, met het koken in de fabada er bij.quote:Op woensdag 12 februari 2025 14:20 schreef Bramito het volgende:
[..]
Even in water blancheren/koken raden ze vaak aan. Ik heb zin om fabada te maken nu
Da’s wel heel veel ja. En wat doen jullie er dan mee?quote:Op zondag 16 februari 2025 10:28 schreef Isegrim het volgende:
Inmiddels 13/14 eieren elke twee dagen (we hebben zeven kippen en een haan). Daar kunnen wij niet tegenop eten. En weggeven is ook niet heel nuttig want iedereen heb kippen. 😅
De broedse kip is met een hevige storm weer van haar nest weggelopen dus nog even geen kuikentjes.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |