Ik ook en dat ze dat innerlijk wel wat nader willen onderzoeken.quote:
Ik zeg ook niet dat ik de heilige maagd Maria ben, meer een ervaren ontmaagde Maria ben die erkent dat mensen zijn die hen vak beter beheersen dan mijquote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Jo jij bent zeer zeker niet de heilige maagd Maria. Mensen kunnen jou wel schieten. Maar wat vraag je nu dan, dat mensen naar je toe moeten komen voor jouw kant van een verhaal?
Stomquote:
Dan ik.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:32 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Ik zeg ook niet dat ik de heilige maagd Maria ben, meer een ervaren ontmaagde Maria ben die erkent dat mensen zijn die hen vak beter beheersen dan mij
Herhaling maakt de meester.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:29 schreef devzero het volgende:
[..]
Schijnt een obsessie te zijn. En gewoon vaak maken
Konijn doet soms niet zulke vriendelijke opmerkingen over zijn vriendin of vrouwen in het algemeen, maar waarom zouden mensen hem willen schieten? Jachtseizoen is nog lang niet begonnenquote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:31 schreef BasEnAad het volgende:
[..]
Jo jij bent zeer zeker niet de heilige maagd Maria. Mensen kunnen jou wel schieten. Maar wat vraag je nu dan, dat mensen naar je toe moeten komen voor jouw kant van een verhaal?
Neee, beter!quote:
Ik wil wel even compenseren door man onvriendelijke opmerkingen te makenquote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:33 schreef devzero het volgende:
[..]
Konijn doet soms niet zulke vriendelijke opmerkingen over zijn vriendin of vrouwen in het algemeen, maar waarom zouden mensen hem willen schieten? Jachtseizoen is nog lang niet begonnen
En ik doe het niet vaak genoeg. Maar ik begin wel een beetje het gevoel te krijgen met mengen van opgeklopte eiwitten en amandelmeelquote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:33 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Herhaling maakt de meester.
Maar patisserie is wel een vak apart.
quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:34 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Ik wil wel even compenseren door man onvriendelijke opmerkingen te maken
Precies dat is het. Gewoon vaak genoeg doen en iedere keer beetje verbeteren. Althans dat is wat ik heb geleerd in mijn jaren werken in keukens.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:34 schreef devzero het volgende:
[..]
En ik doe het niet vaak genoeg. Maar ik begin wel een beetje het gevoel te krijgen met mengen van opgeklopte eiwitten en amandelmeel
Lol konijn ontkent niet dat mensen hem willen schieten.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:33 schreef devzero het volgende:
[..]
Konijn doet soms niet zulke vriendelijke opmerkingen over zijn vriendin of vrouwen in het algemeen, maar waarom zouden mensen hem willen schieten? Jachtseizoen is nog lang niet begonnen
Bij eiwitten opkloppen is het belangrijk alles vetvrij te hebben.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:38 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Precies dat is het. Gewoon vaak genoeg doen en iedere keer beetje verbeteren. Althans dat is wat ik heb geleerd in mijn jaren werken in keukens.
Nu stond ik voor 75% wel achter de warme/grill kant van de keuken, maar voor bakkerij/patisserie is het ook proberen, falen, verbeteren, repeat.
Je moet een gevoel krijgen hoe dingen als beslag of deeg aanvoelen. Of dat nou pasta deeg of macaron "beslag" is. Want je kunt alles wel precies wegen, dan vergeet je dat de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid ook meespelenquote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:38 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Precies dat is het. Gewoon vaak genoeg doen en iedere keer beetje verbeteren. Althans dat is wat ik heb geleerd in mijn jaren werken in keukens.
Nu stond ik voor 75% wel achter de warme/grill kant van de keuken, maar voor bakkerij/patisserie is het ook proberen, falen, verbeteren, repeat.
Dat is zowel correct als tevens juist voor veel dingen ja.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:39 schreef FreshFruit het volgende:
[..]
Bij eiwitten opkloppen is het belangrijk alles vetvrij te hebben.
Heb je Sphinx al gekeken?quote:
Ik vond het echt een kutvak.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:41 schreef DerRabbit het volgende:
[..]
Dat is zowel correct als tevens juist voor veel dingen ja.
Lekker slipe.quote:
Dat ook en hoeveel je iets moet kneden om de juiste gluten verhouding erin te krijgen qua stevigheid en zulks. Dat is een gevoelskwestie je gewoon gevoelsmatig moet weten.quote:Op dinsdag 26 maart 2024 00:41 schreef devzero het volgende:
[..]
Je moet een gevoel krijgen hoe dingen als beslag of deeg aanvoelen. Of dat nou pasta deeg of macaron "beslag" is. Want je kunt alles wel precies wegen, dan vergeet je dat de omgevingstemperatuur en luchtvochtigheid ook meespelen
Smeer zequote:
Dus even geen FOK! account voor mijn dochtertjequote:Florida will have one of the country’s most restrictive social media bans for minors — if it withstands expected legal challenges — under a bill signed by Republican Florida Gov. Ron DeSantis on Monday.
The bill will ban social media accounts for children under 14 and require parental permission for 14- and 15-year-olds.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |