Bah is gewoon vies, zo'n mega hard stokbrood.quote:Op donderdag 1 februari 2024 17:07 schreef roos94 het volgende:
Hier bakken ze de stokbroden zo donker, dat je t verschil tussen wit of bruin alleen kunt achterhalen door de verpakking
Daarom van je voren ook even erin knijpen of het wel goed isquote:Op donderdag 1 februari 2024 18:30 schreef Zoon_John het volgende:
[..]
Bah is gewoon vies, zo'n mega hard stokbrood.
Ik heb dat nog nooit gehad bij de Appie, waar winkel jij dan?quote:Op donderdag 1 februari 2024 15:25 schreef Zoon_John het volgende:
Kijk een beetje brood of croissant moet wel lekker knapperig zijn.
Maar het hoeft niet zwart geblakerd te zijn. Of zo hard dat je je tanden erop kapot bijt.
In de supermarkt kunnen ze gewoonweg geen brood afbakken. Zet het liever een minuut of vier korter en kijk even hoe het is geworden, in plaats van wat ze nu altijd doen.
Klacht: alles is weer veel te hard afgebakken.
en jij??!quote:Op donderdag 1 februari 2024 17:07 schreef roos94 het volgende:
Hier bakken ze de stokbroden zo donker, dat je t verschil tussen wit of bruin alleen kunt achterhalen door de verpakking
Akkoord met de klacht. In sommige supermarkten doen ze ook het tegenovergestelde: daar zijn de pistoletjes of croissantjes nog deeg. Ze zetten het op een té lage bakprogramma in de oven en denken het dan zo te verkopen. Eet je het dan hap je in deeg.quote:Op donderdag 1 februari 2024 15:25 schreef Zoon_John het volgende:
Kijk een beetje brood of croissant moet wel lekker knapperig zijn.
Maar het hoeft niet zwart geblakerd te zijn. Of zo hard dat je je tanden erop kapot bijt.
In de supermarkt kunnen ze gewoonweg geen brood afbakken. Zet het liever een minuut of vier korter en kijk even hoe het is geworden, in plaats van wat ze nu altijd doen.
Klacht: alles is weer veel te hard afgebakken.
TS bakt ze inderdaad wel bruin met z'n 'klacht'.quote:Op donderdag 1 februari 2024 18:21 schreef Näsenbar het volgende:
En alsnog gaat het als warme broodjes over de toonbank.
Weinig Bakker, veel Bart.quote:Op vrijdag 2 februari 2024 10:15 schreef capuchon_jongen het volgende:
Bakker Bart is toch een bekende bakker zaak daar in Nederland
Niet in het casino kaviaar wegklappen met champagnequote:Op donderdag 1 februari 2024 16:45 schreef Lt.Bookman het volgende:
Geen casino wit met bolletjes leverworst eten
Ik houd van leverworst, wat is het?quote:Op maandag 5 februari 2024 16:18 schreef Lt.Bookman het volgende:
[..]
Is een ding onder foodvloggers.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |