abonnement Unibet Coolblue
  dinsdag 16 mei 2023 @ 22:12:38 #301
483379 Repentless
Live fast, on high
pi_209179372
quote:
2s.gif Op dinsdag 16 mei 2023 21:59 schreef Rnie het volgende:

[..]
Nieteens zo over nagedacht. ;) Dan is de aftermath na de rechtzaak hierin belangrijker dan de daadwerkelijke juridische stappen die Twitter zet.
Exact. Als je tot aan het Hooggerechtshof procedeert en je haalt dan bakzeil, heb je er alles aan gedaan. Daarna is het kiezen of delen. Of je houdt je aan de wet, of je laat jezelf op zwart zetten.

Op dit moment kiezen ze ervoor om voor the time being de wetten te respecteren en te zorgen dat er met wat uiterst minimale censuur (hoe treurig ook), het platform in de lucht kan blijven en de overgrote meerderheid van de Turken hun informatiebron kan behouden. Omdat, na afweging, het in de lucht blijven van het platform (ondanks de minimale beperkingen) voor het overgrote deel van de Turken meer voordeel dan nadeel biedt. Zowel voor voor- als tegenstanders van Erdogan.

Tegelijkertijd vechten ze het besluit ook aan om het ongedaan te maken omdat ze vinden dat het niet terecht is, maar zitten de Turken niet zonder hun communicatieplatform. Wat in Turkije dus ook gewaardeerd wordt.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')