abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_207717959
Op die nieuwe foto heeft hij wel een vrij generiek uiterlijk in de zin dat hij niet op zou vallen in veel landen, van Latijns Amerika tot de Arabische landen.
pi_207719902
De dochter is nog steeds in levensgevaar lees ik. Dan zal ze wel in haar hoofd geraakt zijn.. triest. Hopelijk redt ze het
  Moderator donderdag 26 januari 2023 @ 12:52:29 #159
213134 crew  Momo
WLR en ESF hooligan
pi_207719907
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2023 12:51 schreef Pleun2011 het volgende:
De dochter is nog steeds in levensgevaar lees ik. Dan zal ze wel in haar hoofd geraakt zijn.. triest. Hopelijk redt ze het
Wat een drama ook als ze het wel overleefd, eventueel zwaar gehandicapt en je moeder kwijt....
  roze donderdag 26 januari 2023 @ 13:02:48 #160
393783 Ama
Hypa Hypa
pi_207719985
quote:
0s.gif Op woensdag 25 januari 2023 23:06 schreef jakosi het volgende:
Ik denk dat het een dwaalspoor is dat Hoek van Holland, die is naar Frankrijk of Duitsland gereden met weer een nieuwe vluchtauto.
Ja ik denk dat hij ook niet meer in Nederland zit.
Your beauty never ever scared me.
pi_207720099
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2023 12:51 schreef Pleun2011 het volgende:
De dochter is nog steeds in levensgevaar lees ik. Dan zal ze wel in haar hoofd geraakt zijn.. triest. Hopelijk redt ze het
Wat een aanames weer, er zijn genoeg plekken buiten het hoofd waar je dodelijk geraakt kan worden.
speak only if it improves the silence.
  donderdag 26 januari 2023 @ 15:10:34 #162
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207721200
quote:
1s.gif Op donderdag 26 januari 2023 13:02 schreef Ama het volgende:

[..]
Ja ik denk dat hij ook niet meer in Nederland zit.
ben wel benieuwd wat opsporing verzocht nog heeft opgeleverd
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  donderdag 26 januari 2023 @ 15:10:45 #163
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207721202
quote:
3s.gif Op donderdag 26 januari 2023 13:15 schreef TjjWester het volgende:

[..]
Wat een aanames weer, er zijn genoeg plekken buiten het hoofd waar je dodelijk geraakt kan worden.
in je buik is vaak ook kut
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_207724738
Politie maakt jacht op schutter Zwijndrecht in Deventer

quote:
Politie Oost-Nederland dacht vanmiddag rond het middaguur het net te kunnen sluiten rond de verdachte van de dodelijke schietpartij in Zwijndrecht. Daar schoot de 49-jarige M.N. Vuong afgelopen zaterdag op klaarlichte dag in een winkelcentrum een moeder en haar dochter neer. De 66-jarige moeder overleed, de 38-jarige dochter raakte zwaar gewond.

De politie opende na de aanslag een klopjacht op de schutter, die vanmiddag in Deventer naar een climax leek te leiden. De schutter zou rond half twaalf zijn gesignaleerd in de omgeving van het P+R parkeerterrein achter het ROC Aventus en Hogeschool Saxion aan de Handelskade.

De politie organiseerde een massale inzet, met agenten in kogelvrije vesten en rechercheurs in burger. Zij namen op tal van strategische punten positie in, om alle wegen rondom het P+R terrein hermetisch af te sluiten. Na enige tijd werd de actie beŰindigd, omdat de verdachte niet is aangetroffen. "We kregen een tip over deze verdachte dat die daar zou rondlopen, maar mogelijk was het loos alarm", aldus een politiewoordvoerder.

https://www.rtvoost.nl/ni(...)jndrecht-in-deventer
pi_207727280
T is te hopen dat ze ook kijken in schuurtjes garageboxes en kruipruimtes bij een inval.
pi_207729876
In hun thuisland waren die Vietnamezen ook goed in verstoppertje, de Amerikanen weten er alles van.
pi_207739781

Hoe gaat de klopjacht op moordverdachte Lucky in zijn werk: 'Denk dat hij zich dichterbij verschuilt dan we denken'

quote:
Na de schietpartij zaterdag bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht, is justitie een klopjacht begonnen op de verdachte Minh Nghia Vuong. Man en macht is ingezet om hem op te sporen, maar na zes dagen is ‘Lucky’ nog steeds spoorloos. Welke middelen heeft justitie om hem op te sporen? Oud-recherchechef Sander Schaepman en cyberrechercheur Martijn Hoogesteger leggen uit.

Zaterdagmiddag 21 januari klinken schoten op een druk parkeerterrein bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht. Een 66-jarige vrouw wordt getroffen. Als ze hulpeloos op de grond ligt, wordt ze nog eens onder vuur genomen. Ze overlijdt ter plekke. Ook haar 38-jarige dochter wordt beschoten. Zij overleeft, maar haar toestand is kritiek. Hoewel hulpdiensten en de politie massaal toesnellen, is de schutter in een oogwenk verdwenen.

Fors strafblad
Een dag later maakt justitie bekend wie verdacht wordt van de schietpartij. Het gaat om de ex-vriend van Anneke. Lucky is de bijnaam van de 49-jarige Minh Nghia Vuong. De man verhuisde vanuit Zoetermeer naar Capelle aan den IJssel en woonde de laatste jaren in Rotterdam-Ommoord. Hij was al vˇˇr het drama van zaterdag geen lieverdje, blijkt uit zijn strafblad. Naar verluidt zou hij Anneke, met wie hij een knipperlichtrelatie had, meerdere malen stevig hebben bedreigd. Hij kreeg zijn bijnaam, omdat hij er al jaren in slaagt om onder de radar te blijven.

De Vietnamese Nederlander is geen onbekende van de politie. Alleen al in de provincie Zuid-Holland staat hij in 2002, 2008, 2013, 2017 en 2019 voor de rechter voor (pogingen tot) overvallen op geldlopers, banken, geldwisselkantoren en juweliers, al dan niet onder zware bedreiging met teksten als ‘Geen gekke dingen doen, anders wordt het een bloedbad’. Ook de diefstal van scooters, auto’s en kentekenplaten staan op zijn strafblad. En hij heeft zich beziggehouden met de productie en/of het bezit van drugs. Tot slot is er de vermelding van ‘deelname aan een criminele organisatie’.

Hulp van mensen die Lucky vertrouwt
Zes dagen na de schietpartij is Vuong nog steeds spoorloos. Gezien zijn strafblad kan hij vermoedelijk terugvallen op een stevig netwerk in het criminele circuit. Sander Schaepman is oud-recherchechef en specialist in het opsporen van voortvluchtige criminelen. Hij was betrokken bij het televisieprogramma Hunted waarin de deelnemers zeven tot eenentwintig dagen uit handen van specialisten moeten blijven.

Schaepman sluit niet uit dat Lucky leunt op ‘oude bekenden’, maar waarschuwt voor te snelle conclusies. “De mensen die hem helpen, moeten vooral mensen zijn die hij vertrouwt. Dat kunnen zijn contacten zijn, maar ook vrienden of familie. Het draait daarbij om een paar elementen: vervoer, onderdak en geld. Die kan iedereen leveren. En in paniek gaan voortvluchtigen altijd terug naar een voor hen bekende omgeving. In Hoek van Holland is naar verluidt ook een inval gedaan bij een kennis van hem.”

Meerdere vluchtauto's
Justitie verdenkt Lucky van moord en poging tot moord. Ze gaat ervan uit dat hij zijn daad op het parkeerterrein in Zwijndrecht heeft voorbereid. De aanwijzingen zijn sterk: tijdens zijn vlucht maakt de verdachte gebruik van meerdere auto's die hij dus vooraf moet hebben klaargezet. Hij ontkomt bij het winkelcentrum met een zwarte BMW en wisselt die korte tijd later aan de Veldslag in Zwijndrecht in voor een Skoda Octavia. Uit beelden van een bewakingscamera blijkt dat die auto hooguit twee uur na de fatale schietpartij is geparkeerd in de Kuinder in de Rotterdamse wijk Zevenkamp. Daar is de Skoda dinsdag teruggevonden.

Een dag later meldt de politie dat een derde vluchtauto, een Seat Ibiza, in de Dolphijnstraat in Hoek van Holland was teruggevonden. Sander Schaepman: “Hij lijkt goed bekend met het criminele milieu, hij heeft bewust gebruikgemaakt van meerdere vluchtauto’s. Als je je niet hebt voorbereid, of je bent minder calculerend dan heb je als voortvluchtige eerder de neiging om in hetzelfde voertuig te blijven zitten.”

Politie trekt alle registers open
De politie laat weinig los over de klopjacht op Lucky. Kort na het drama in Zwijndrecht is een Team Grootschalige Opsporing (TGO) van twintig rechercheurs geformeerd en op de zaak gezet. Zij lopen alle sporen na die de vermoedelijke schutter voor, tijdens en na het drama heeft achtergelaten. Daarbij worden alle registers opengetrokken. Zo is de Skoda Octavia vlak na de schietpartij al twee keer op de A16 gesignaleerd, blijkt uit een check in het ANPR, het systeem van kentekenregistratie.

Toch wordt zijn spoor niet opgepikt. Opvallend, vindt ook Sander Schaepman. “Hij was vrij snel buiten beeld. Dan krijgt de opsporing een heel andere dimensie en gaat de recherche koersen op voorspelbaarheid: waar woont hij, wie zijn zijn kennissen, vrienden en familie, welke voertuigen en telefoonnummers heeft hij gebruikt?.”

Omdat Lucky een relatie heeft gehad met Anneke, is vermoedelijk ook bij haar gezocht naar foto’s en andere informatie. Verder worden alle tips nagetrokken. Afgelopen woensdag had de politie er 135 ontvangen. “Dat kost veel tijd en mankracht. De informatie moeten ze uitpluizen en als er een inval aan vast zit, kost dat ook veel voorbereidingstijd. In de tussentijd blijven ze zoeken in zijn eigen omgeving”, legt Schaepman uit.

Onzichtbaar op sociale media
Op sociale media is Lucky nog niet opgedoken. Het is een van de zaken waar ook journalisten naar kijken als ze zich een beeld van een verdachte willen vormen. Martijn Hoogesteger van S-RM is bij de televisiekijker mogelijk ook bekend als digitaal rechercheur in Hunted. “Digitaal richt de recherche zich op twee dingen: ze onderzoekt zijn digitale voetsporen ‘waar logt hij in, met welke apparaten en zit hij op Facebook of andere sociale media? En met wie had hij in het verleden contact?’ Zo proberen ze een patroon in kaart te brengen.”

Slordigheden
Hoogesteger vindt weinig digitale sporen van Vuong en verbaast zich daar gezien zijn verleden niet over. “Ik vind het een heel apart geval: aan de ene kant is de verdachte een flinke crimineel die aardig wat op zijn kerfstok heeft, aan de andere kant is de locatie van de schietpartij – op klaarlichte dag bij een winkelcentrum – vreemd. Meer sporen kun je bijna niet achterlaten. Als de verdachte dit heeft voorbereid dan is die plek wel heel ongelukkig gekozen.” Hij sluit niet uit dat er die zaterdag iets heel goed fout is gegaan in de planning van Lucky.

Ook met pretty good privacy-mobiel niet onvindbaar
Een tweede belangrijk opsporingsmiddel zijn de manieren waarop de verdachte contact onderhoudt tijdens zijn vlucht: digitaal, mobiel en fysiek. “In een geval als deze, van een zeer gevaarlijke crimineel die op de vlucht is en een gevaar voor de maatschappij vormt, heeft de recherche grote opsporingsbevoegdheid.” Dat betekent volgens Hoogesteger dat de politie bij grote partijen zoals zoekmachines en sociale media, maar ook specifieke websites, veel data mag opvragen.

“Ze kijken bijvoorbeeld welke accounts hij in het verleden heeft gebruikt om te mailen. Als hij per ongeluk zijn iPad aanzet en die automatisch inlogt op zijn Apple-account, dat zijn foutjes waardoor ze hem zouden kunnen lokaliseren. Inloggen gaat via een IP-adres en dat wordt in Nederland via de CIOT-database zeer nauwkeurig aan een locatie gekoppeld.”

Uiteraard is het ook mogelijk om de simkaart uit te peilen. En zelfs met de onder criminelen zeer geliefde pgp-telefoons kan een verdachte niet helemaal onder water blijven, zegt Hoogesteger: “Die kunnen inderdaad versleutelde berichten versturen, maar daar is wel een internetverbinding of een simkaart voor nodig. Dus het maakt opsporing moeilijker, maar de gebruiker is niet geheel onopvallend.”

De politie heeft drie vluchtauto’s gevonden, maar of Lucky daar ook in heeft gereden en of iemand hem erin gezien heeft, is niet bekend. De laatste auto stond in Hoek van Holland, vlakbij de ferry naar Engeland. Zou Lucky niet al lang in het buitenland zitten? Sander Schaepman gelooft daar niet in. “Ik denk dat hij zich dichterbij verschuilt dan we denken. Hij zit ergens op een veilige plek, al dan niet met hulp, en blijft daar. Hoe minder hij beweegt, hoe minder risico er is dat hij gedetecteerd wordt. Of hij blijft bewegen. Daar heeft hij dan wel de middelen voor nodig en dan is de kans ook groter dat hij tegen de lamp loopt.”

Schaepman denkt dat de verdachte als hij al een telefoon heeft, niet voortdurend dezelfde zal gebruiken en hem ook niet voortdurend aan heeft staan. Hij vermoedt dat Lucky vooral veel persoonlijk contact kiest. “Als hij erover nadenkt dan belt hij niemand. Hij zal wel op de hoogte willen blijven, bijvoorbeeld via de radio of via internet bij iemand anders thuis. Dan is hij minder makkelijk te traceren.”

Naar buitenland vluchten niet eenvoudig
Ook Martijn Hoogesteger vermoedt dat Lucky nog in Nederland zit. “Hij kan bij wijze van spreken twee straatjes verderop in het riool gekropen zijn. Maar hij kan ook al lang in het buitenland zitten. Ik durf het niet te zeggen. Voor het buitenland heb je wel een snelle exit nodig en de politie had hem al snel ge´dentificeerd en zijn signalement verspreid. Dan is het lastig om te verdwijnen. Hoe verder je wil, hoe moeilijker het is, want je moet altijd door de grensbewaking. Als je de bus neemt, zien zestig andere mensen je en als je de grens overgaat met een auto dan wordt standaard je kenteken geregistreerd.” Schaepman vult aan: “Een vlucht naar het buitenland moet je ook goed voorbereiden. Boek je een hotel, heb je contant geld bij je, want je pasje gebruiken kan niet.”

Onderduiken in Nederland
Kun je je in een drukbevolkt land als Nederland Úcht schuil houden of is er een grote kans dat de moordverdachte binnenkort tegen de lamp gaat lopen? Lucky kan het wel even uitzingen denkt Schaepman. “Bijvoorbeeld op een vakantiepark. Als iemand voor hem een huisje huurt, de sleutel ophaalt en voor proviand zorgt. Dan kan hij daar eenvoudig ongezien intrekken en kan hij het wel even volhouden.” Maar eigenlijk kan het zomaar in een zucht afgelopen zijn, volgens de oud-recherchechef. Er kan vermoeidheid bij de verdachte optreden, omdat hij er gek van wordt om voortdurend te moeten vluchten.

Hoge beloning voor de gouden tip
Bovendien weet ongeveer heel Nederland dat hij gezocht wordt. Daardoor zijn er ook mogelijk mensen die Lucky niet meer willen helpen. De bijzonder hoge beloning van 30 duizend euro voor de gouden tip kan daarbij een lokkertje zijn. Sander Schaepman: “Daar kun je aan zien dat de politie en het OM hechten aan een snelle aanhouding. De beloning is overigens een middel, maar dat wil niet zeggen dat de politie niet weet waar ze moet zoeken. Ze heeft al bewezen dat ze goed zijn spoor kan volgen. Maar ze staat op achterstand. Waar hij nu is voor de politie, is waar hij voor het laatst is gesignaleerd. De achterstand probeert ze voortdurend te verkleinen. En let wel, soms is het ook een kwestie van geluk, van een burger die oplet, een camera die hem registreert. Dan kun je binnen vijf minuten die drie dagen achterstand inhalen.”

https://www.rijnmond.nl/n(...)chuilt-dan-we-denken
pi_207740920
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 21:07 schreef Nober het volgende:

Hoe gaat de klopjacht op moordverdachte Lucky in zijn werk: 'Denk dat hij zich dichterbij verschuilt dan we denken'
[..]

Handig dat deze lui nog even precies uitleggen hoe je onder de radar kunt blijven. Zal Lucky blij mee zijn.
  Spellchecker dinsdag 31 januari 2023 @ 14:58:42 #169
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_207792613
quote:
0s.gif Op vrijdag 27 januari 2023 21:57 schreef Sodemieters het volgende:

[..]
Handig dat deze lui nog even precies uitleggen hoe je onder de radar kunt blijven. Zal Lucky blij mee zijn.
"Collega's" ook.

Sowieso al die politiefilmpjes, waar je achter de schermen mee kunt kijken/lezen ...... hoe ze bepaalde dingen gaan aanpakken .....

Allemaal handig voor bepaalde mensen.
  Spellchecker dinsdag 31 januari 2023 @ 15:00:26 #170
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_207792625
Premium-artikel:

Michel ging broodjes halen maar keerde nooit terug; ik zei nog: "duurt lang he, voor oma terug is"
quote:
Wat een alledaags rondje boodschappen moest worden, eindigde in een ongekende tragedie. De 66-jarige Michel stierf vorige week bij het schietdrama op een parkeerterrein bij een winkelcentrum in Zwijndrecht. Haar dochter Anneke (38) raakte zwaargewond. Ze hadden elkaar na jaren van verbroken contact eindelijk weer in de armen gesloten. ,,Ze is letterlijk voor haar dochter gestorven.”
:'(
pi_207792652
Ongelooflijk dat hij nog niet gevonden is. Slimme man helaas
pi_207794054
quote:
Jeetje, dit moet de daders ook wel geweten hebben, wat een laffe actie om ook die moeder mee te nemen. Sowieso overigens maar toch...
  dinsdag 31 januari 2023 @ 22:57:32 #173
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207799428
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
  dinsdag 31 januari 2023 @ 22:57:52 #174
19440 Maanvis
Centuries in a lifetime
pi_207799436
quote:
Dit soort aritkels premium maken vind ik lijkenpikkerij
Trots lid van het 👿 Duivelse Viertal 👿
Een gedicht over Maanvis
Het ONZ / [KAMT] Kennis- en Adviescentrum Maanvis Topics , voor al je vragen over mijn topiques!
pi_207800771
quote:
en als je de grens overgaat met een auto dan wordt standaard je kenteken geregistreerd.” Schaepman vult aan: ...
Maakt dat wat uit dan? Er gaan dagelijks honderden zo niet duizenden auto's de grens over en de politie weet zijn kenteken niet?
  Spellchecker woensdag 1 februari 2023 @ 17:55:54 #177
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  Spellchecker dinsdag 14 februari 2023 @ 21:45:26 #178
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_207999719
Politie richt zich in jacht op Lucky op handlangers uit de onderwereld
quote:
Het rechercheteam dat dag en nacht de jacht op de 49-jarige voortvluchtige Minh Nghia Vuong alias ’Lucky’ heeft geopend, richt nu zijn pijlen op personen die de man helpen of hebben geholpen.

Vuong is al sinds 21 januari op de vlucht voor de politie nadat hij op klaarlichte dag op een parkeerterrein bij een winkelcentrum in Zwijndrecht zijn voormalige schoonmoeder Michel (66) en zijn ex-vriendin Anneke (38) onder vuur nam. Michel overleed ter plekke aan haar verwondingen. Anneke ligt nog steeds zwaargewond, vechtend voor haar leven, in het ziekenhuis.

„Hij krijgt vermoedelijk hulp om uit handen van de politie te blijven. Hij heeft twee weerloze vrouwen op klaarlichte dag onder vuur genomen. De politie dringt er dan ook met klem op aan om iemand die dat op zijn geweten heeft niet te helpen en zich te melden met informatie”, klinkt het dringende pleidooi van de politie.

Piet Costa
Eerder stelden bronnen rond het onderzoek al dat hij mogelijk hulp krijgt uit de kring rond misdaadkopstuk Roger P., alias Piet Costa. Begin februari werd er met veel machtsvertoon door een arrestatieteam een woning in een 32 verdiepingen tellende woontoren aan de Pegasusweg binnengevallen. Dat is een adres waar Hassan M. (41), de door de Amsterdamse rechtbank benoemde rechterhand van Piet Costa, verbleef voor zijn huidige verblijf in de gevangenis.

Lucky en M. waren oude bekenden van elkaar. In januari 2008 zat het tweetal gezamenlijk in het beklaagdenbankje van het gerechtshof in Den Haag. Ze werden ervan verdacht een Rabobank in Heerjansdam te hebben overvallen. M. noemde het zelf een onzinverhaal dat hij Lucky zou helpen. „Hij zit in detentie”, zei zijn advocaat destijds.

Bijnamen
Het rechercheteam van dertig personen dat jaagt op Vuong, vermoedt dat hij meer hulp uit criminele kringen krijgt. De man staat in het misdaadmilieu bekend als een klusjesman die voor allerlei taken wordt ingehuurd. Zo zou hij voor verschillende criminele groeperingen helpen bij bijvoorbeeld het bewaken van drugstransporten. Hij zou in de onderwereld onder meer de bijnamen de Chinees en China hebben.

„Het onderzoek richt zich op een aantal personen van wie het ernstige vermoeden bestaat dat zij contact hadden of hebben met Vuong. Mogelijk hebben ze of bieden ze hulp aan hem en waarschijnlijk weten zij ook waar hij zich schuil houdt”, zegt een politiewoordvoerder.

Beloning voor gouden tip
Volgens de politie is hulp bieden aan een voortvluchtige verdachte strafbaar. De rechtbank kan voor dit feit een maximale gevangenisstraf van zes maanden en een fikse boete van duizenden euro’s opleggen. „Als je gepakt wordt, kom je weer in beeld en ben je uit de anonimiteit en krijg je er een streepje op het strafblad bij”, aldus de politiewoordvoerder.

Volgens de politiewoordvoerder blijft het onderzoeksteam erop gebrand om Vuong te traceren en aan te houden. „Mensen die informatie hebben over zijn verblijfplaats kunnen dat ook vertrouwelijk melden via Team Criminele Inlichtingen. Vanaf het eerste telefoontje blijft de anonimiteit gewaarborgd. De naam van de melder zal nooit in een dossier belanden en ook de advocaat van een verdachte niet. Zelfs een rechter zal de naam niet weten”, benadrukt de zegsman.

Op de gouden tip die leidt tot de arrestatie van Vuong staat een beloning van 30.000 euro.
pi_208000205
quote:
Ze kunnen hem uitroken door de VvE’s toestemming te geven om de beelden na 24:00-06:00 te bekijken. Zeker in de hoogbouw in Ommoord. Kan me niet voorstellen dat die s nachts niet ff een luchtje gaat scheppen.

Uitroken die vent.
  Spellchecker zaterdag 25 februari 2023 @ 13:47:34 #180
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_208139274
* Ladies and gentlemen; we got him!! *O* *O* *O*

Vermeende moordenaar Lucky gearresteerd in Schiedam
quote:
De meest gezocht man van Nederland, de vermeende moordenaar Minh Nghia Vuong (49) is zaterdag door de politie gearresteerd. De man is aangehouden op de Ketelbrug in Schiedam. Dat gebeurde om 12.30 uur.

Vuong alias Lucky zou een maand geleden, op 21 januari, op klaarlichte dag op het parkeerterrein bij winkelcentrum Walburg in Zwijndrecht zijn voormalige schoonmoeder Michel (66) hebben doodgeschoten en zijn ex-vriendin Anneke (38) zwaar hebben verwond. De vrouw is inmiddels buiten levensgevaar.

Sinds die fatale dag was de geboren Vietnamees op de vlucht en wist hij een maand uit handen van het veelkoppige rechercheteam te blijven, dat dag en nacht bezig was met een klopjacht. Op de gouden tip die leidde tot zijn arrestatie stond een beloning van 30.000 euro. Het is onbekend of iemand de politie heeft getipt over zijn verblijfplaats.

En nou geen procedurefoutjes maken.
  Moderator zaterdag 25 februari 2023 @ 13:50:00 #181
185648 crew  mascara-klodder
make-up veeg
pi_208139309
Godverdomme, zo dichtbij ook nog :X
  zaterdag 25 februari 2023 @ 13:51:03 #182
378682 JohnBercow
Division! Clear the lobby!
pi_208139328
quote:
0s.gif Op zaterdag 25 februari 2023 13:47 schreef maily het volgende:
* Ladies and gentlemen; we got him!! *O* *O* *O*

Vermeende moordenaar Lucky gearresteerd in Schiedam
[..]
En nou geen procedurefoutjes maken.
Hij was vandaag niet zo Lucky....
Order! Ordeeeeeeeeer!
pi_208139355
Mooi *O*
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_208139408
Kijk, uiteindelijk wordt iedereen gepakt. Gisteren die Sherwin en vandaag deze mafkees. Mooie week voor de pliesies.
pi_208139589
Inderdaad geruststellend dat ze uiteindelijk toch gepakt worden. Had verwacht dat ie al in het buitenland zou zitten.
  zaterdag 25 februari 2023 @ 14:26:28 #186
438527 MissButterflyy
Fladderend vlindertje
pi_208139681
Mooi!
Wie dit leest is een lezer van dit
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')