abonnement Unibet Coolblue
pi_207506475
Ik denk ook dat het een wonder zou zijn als uit zo'n jeugd een volstrekt normale, gebalanceerde volwassene was voortgekomen.
Dat we dat allemaal van mogen meegenieten is inherent aan zijn positie, hij speelt op het enige bord dat ie kent.
Op zaterdag 24 februari 2024 16:25 schreef Claudia_x het volgende:
Sterker nog, als ik reacties als die van @:vanyel lees, dan vraag ik me af of ik niet op het verkeerde geslacht val. :Y)
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 11 januari 2023 @ 07:20:28 #52
269689 crew  Viv
pi_207506494
quote:
1s.gif Op woensdag 11 januari 2023 05:56 schreef girlnextdoor. het volgende:
Onpopulaire mening hier, maar Harry is hier gedegradeerd tot stampvoetende kleuter om meerdere redenen:

- Ik heb het idee dat Diana nogal als idool wordt verheven, door de pers is ze gestorven maar het lijkt erop dat Harry niet doorheeft dat Diana ook spelletjes speelde met diezelfde pers. Ik vind het echt op het ziekelijke af gaan, ook met die foto bij de bevalling. Diana was echt geen heilige. Ik snap dat hij zijn moeder mist maar het is weer een ander verhaal om haar een idool status te geven.
Diana was bij leven al een idool hoor, en niet alleen in de ogen van haar zoon(s). :) Zoals zij zich inzette voor goede doelen, bijvoorbeeld omtrent de landmijnen in voormalige oorlogsgebieden, heeft wereldwijd veel indruk gemaakt.

Bovendien is later gebleken dat het interview wat het meeste lijkt op wat Harry nu aan het doen is (BBC Panorama), onder valse voorwendselen tot stand gekomen is, ze is er in feite ingeluisd.
quote:
- Het lijkt erop dat het doel van het boek is om met name William en Kate aan te vallen. Ineens claimen dat hij zich een derde wiel aan de wagen voelde terwijl body language op foto's van toen iets anders zegt. Ja, je kan leuk doen voor de camera's, maar je staat echt niet zo happy en uitgelaten op foto's als je je onzeker of rot voelt.
Hij kan het toch leuk gehad hebben met zijn drieën, en tegelijkertijd toen een partner gemist hebben? Gedacht hebben dat ze het later met zijn vieren nog veel leuker zouden gaan hebben?
quote:
- Hij neemt nergens verantwoordeijkheid voor, alles is de schuld van anderen, oa dat Nazi-kostuum. Alsof Harry op die leeftijd (hij was 20) aangekleed werd door anderen en geen enkele keuze had. Zou op die leeftijd wat gek zijn. Het had hem gesierd als hij gewoon had gezegd dat het een domme keuze was.
Eens. :) Hij heeft altijd wel geroepen dat het een domme keuze geweest is, één van zijn grootste fouten ooit. Dat nu ineens afschuiven op (of de verantwoordelijkheid willen delen met) William en Kate is gewoon heel zwak.
quote:
- Steeds meer feitjes die naar boven komen en niet waar zijn. De Xbox die hij als laatste cadeau van Diana kreeg bijvoorbeeld: hij werd toen 13. Beetje gek, dat was in 1997, terwijl Xbox voor het eerst in 2001 uitkwam?
Eens, dit viel me ook meteen op. :')

Heeft hij zich vergist in zijn herinneringen, ging het bijvoorbeeld eigenlijk om een andere console? Of is die hele passage verzonnen?
quote:
- Wat ik het allerergste en meest idiote vind: dat verhaal van die gedode mensen tijdens zijn diensttijd. Even in acht genomen dat Harry zich onveilig voelt en meer beveiliging wil, wat dacht hij ermee te bereiken? Hij is nu alleen maar meer doelwit en brengt zijn gezin even extra in gevaar hiermee. Hij lijkt gevolgen van zijn acties niet te kunnen overzien. Daar zit volgens mij ook precies het probleem bij hem.
Eens. En niet alleen zijn eigen gezin loopt nu gevaar, maar ook Britse militairen in het algemeen.
quote:
Mocht het commentaar te groot worden zal het er wel weer op gegooid worden dat we het verkeerd begrijpen en het vooral niet aan Harry ligt.
Ja. Misschien helpt dan een tweede boek, om het nog even goed uit te leggen. :D ;(
  woensdag 11 januari 2023 @ 08:03:24 #53
431496 girlnextdoor.
Could be mine, could be yours.
pi_207506696
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 07:20 schreef Viv het volgende:

[..]
Diana was bij leven al een idool hoor, en niet alleen in de ogen van haar zoon(s). :) Zoals zij zich inzette voor goede doelen, bijvoorbeeld omtrent de landmijnen in voormalige oorlogsgebieden, heeft wereldwijd veel indruk gemaakt.
Ik neem er even een voorbeeld bij: mijn moeder deed precies hetzelfde met haar ouders, al waren die natuurlijk geen publieke figuren. Na hun dood was alles wat haar ouders hadden gedaan tijdens het leven heilig en alles wat ook maar de kleinste afwijkende denkwijze had was slecht. Wij kinderen werden geïndoctrineerd dat haar ouders de goede opa en oma waren en de ouders van mijn vader de slechte opa en oma. Het leidde uiteindelijk tot een situatie waarbij mijn opa en oma aan vaders kant dood werden gevonden, omdat mij moeder vond dat er negen jaar geen contact nodig was puur omdat ze anders waren, wat vrijer. Met het ergste nog de manier waarop met name oma waarschijnlijk aan haar einde is gekomen. Mijn moeder hing wel de rouwende schoondochter uit maar binnenshuis werden ze nog steeds met de grond gelijk gemaakt. Waarom? Allemaal omdat mijn moeder het verlies van haar eigen ouders niet fatsoenlijk kon verwerken en er geen hulp voor zocht. Nu is deze situatie extreem, maar ik zie paralellen hier: een zoon die het verlies van zijn moeder niet goed heeft verwerkt door welke factor dan ook, haar vijfentwintig jaar na dato nog steeds als idool ziet en alles de schuld geeft van haar overlijden. En dat terwijl ze zelf geen gordel droeg ten tijde van het ongeluk, en het dus deels aan haar zelf lag. Boos op de chauffeur die de crash veroorzaakte? Mag en snap ik. Maar als Diana die riem had omgedaan was ze er wellicht nog geweest.

Was Diana goed voor de wereld? Daar twijfel ik niet aan. Kwam ze menselijker over dan de rest van de RF? Ja. Dat maakte haar geliefd. Maar dat neemt niet weg dat ik denk dat Harry de dood van zijn moeder nog steeds niet helemaal verwerkt heeft. Ik plaats hier voor de zekerheid nog maar even de disclaimer bij dat ik dit vermoed op basis van wat ik meekrijg en dus overeenkomsten zie met het gedrag van mijn eigen moeder die het overlijden van haar ouders niet goed verwerkte. No offense, gewoon mijn mening dus.
With love :*
  woensdag 11 januari 2023 @ 08:30:32 #54
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_207506943
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 07:20 schreef Viv het volgende:

Ja. Misschien helpt dan een tweede boek, om het nog even goed uit te leggen. :D ;(
2e boek ! :Y)
LOL wellicht komt er idd nog een vervolg. :P
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
  woensdag 11 januari 2023 @ 08:45:29 #55
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_207507125
quote:
1s.gif Op woensdag 11 januari 2023 08:03 schreef girlnextdoor. het volgende:

[..]
Maar dat neemt niet weg dat ik denk dat Harry de dood van zijn moeder nog steeds niet helemaal verwerkt heeft. Ik plaats hier voor de zekerheid nog maar even de disclaimer bij dat ik dit vermoed op basis van wat ik meekrijg en dus overeenkomsten zie met het gedrag van mijn eigen moeder die het overlijden van haar ouders niet goed verwerkte. No offense, gewoon mijn mening dus.
Ik word er toch wel zo moe van dat mensen hem min of meer verwijten de dood van zijn moeder niet verwerkt te hebben.

So what als hij die niet verwerkt heeft? Hij was 12 en ze is zo ongeveer vermoord door de pers, en dat moet hij maar verwerkt hebben?
Hij is gewoon de nabestaande van een moordslachtoffer, en dan ben jij degene die wel even bepaalt dat hij er inmiddels maar mee om moet kunnen gaan?

Hij gaat er mee om, meer dan prima maar hij ziet ook dat hetzelfde gebeurt bij zijn eigen vrouw en dat mag hij dan niet benoemen? Hij mag dat gevaar niet uitspreken?
Hou toch op!
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Manager PR/Moderator/Beste crewlid 2022 woensdag 11 januari 2023 @ 08:59:07 #56
269689 crew  Viv
pi_207507229
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 08:45 schreef Leandra het volgende:

[..]
Ik word er toch wel zo moe van dat mensen hem min of meer verwijten de dood van zijn moeder niet verwerkt te hebben.
Dit. Of ze het nu verwijten, constateren, of er aanwijzingen voor denken te zien. Ik kan daar niks mee, want wat houdt "verwerken" in dan? Zijn moeder is veel te jong doodgegaan, alsof hij dat op een gegeven moment wel achter zich had moeten kunnen laten. :?
pi_207507318
quote:
0s.gif Op dinsdag 10 januari 2023 23:34 schreef totebel het volgende:

[..]
Ik denk dat de risico's nav zijn eigen opschepperij over de doden die hij veroorzaakt heeft veel groter zijn... en niet alleen voor hemzelf en zijn gezin, maar ook voor anderen die part nog deel hebben aan zijn eigen kruistocht.
Nee, een zin wordt uit context gehaald. Niks opschepperij.
pi_207507321
Was al gepost
  woensdag 11 januari 2023 @ 09:12:44 #60
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_207507330
Hij doet gewoon een full book tour :D
Alsof het boek die publiciteit nodig heeft om te verkopen _O-
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Vis een optie? woensdag 11 januari 2023 @ 09:42:33 #61
70532 loveli
N
pi_207507580
Dan weten ze in de VS ook weer waarom ze feest vieren op 4 juli.
crap in = crap out
  woensdag 11 januari 2023 @ 10:11:40 #62
78780 deedeetee
rustig doorgaan met ademhalen
pi_207507880
Leuk bedrag hoor Maar de vraag is nog of dit boek en eventuele opvolgers wel zo goed gaan verkopen.
quote:
Gelukkig is de boekdeal niet de enige geldstroom in de richting van Harry en Meghan. De twee hebben ook een lucratieve samenwerking met Netflix. Deze deal zou hen naar verluidt $100 miljoen moeten opleveren over vijf jaar tijd.


[ Bericht 37% gewijzigd door deedeetee op 11-01-2023 10:20:52 ]
Ga fietsen jij !! ikke niet hoor..
pi_207507921
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 08:45 schreef Leandra het volgende:

Hij gaat er mee om, meer dan prima maar hij ziet ook dat hetzelfde gebeurt bij zijn eigen vrouw en dat mag hij dan niet benoemen? Hij mag dat gevaar niet uitspreken?

Maar als dat is waar je je druk om maakt is het maken van een netflixserie, het schrijven van het boek, het geven van al deze interviews en het maken van de podcasts toch niet handig? Ze zoeken op dit moment constant de aandacht en verddienen daar veel geld mee, - dan kun je toch niet klagen over dat je zoveel aandacht van de pers krijgt?

Ik snapte dat ze rust wilden en de druk van het royal zijn en deel uit te maken van die familie niet meer wilden - best logisch. Maar ga dan ergens op een rustige plek wonen en ga een gewoon leven lijden - dan word je vanzelf minder het focuspoint.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
pi_207507939
Het was pas echt stoer geweest als hij bij John Oliver was aangeschoven. :D
  woensdag 11 januari 2023 @ 10:22:38 #65
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_207508008
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 10:14 schreef aquawoman het volgende:

[..]
Maar als dat is waar je je druk om maakt is het maken van een netflixserie, het schrijven van het boek, het geven van al deze interviews en het maken van de podcasts toch niet handig? Ze zoeken op dit moment constant de aandacht en verddienen daar veel geld mee, - dan kun je toch niet klagen over dat je zoveel aandacht van de pers krijgt?

Ik snapte dat ze rust wilden en de druk van het royal zijn en deel uit te maken van die familie niet meer wilden - best logisch. Maar ga dan ergens op een rustige plek wonen en ga een gewoon leven lijden - dan word je vanzelf minder het focuspoint.
Want het gaat om de aandacht die ze nu krijgen?
De oorzaak mag niet benoemd worden omdat dat weer aandacht genereert. Stil blijven zitten en niets doen werkt niet, dan is out in the open waarschijnlijk de beste strategie, dan weet het publiek tenminste wat er achter de schermen speelt, maar kennelijk mag dat niet omdat dat nu weer meer aandacht genereert?

En misschien had het Britse koningshuis eens na moeten denken wat ze zouden gaan doen om inkomsten te genereren zodra de beveiliging zou wegvallen en ze die zelf moesten betalen.
Misschien had het Britse koningshuis dit ook wel kunnen voorkomen door hun beveiliging niet stop te zetten, even los van het feit dat ze Fleet street gewoon tot de orde hadden kunnen roepen maar dat niet gedaan hebben.

Overigens hebben ze helemaal niet gezegd dat ze het royal zijn of de druk daarvan niet meer wilden, ze hebben nota bene voorgesteld dat ze hun functie in een buitenland zouden vervullen.
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_207508209
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 10:22 schreef Leandra het volgende:

[..]
Want het gaat om de aandacht die ze nu krijgen?
De oorzaak mag niet benoemd worden omdat dat weer aandacht genereert. Stil blijven zitten en niets doen werkt niet, dan is out in the open waarschijnlijk de beste strategie, dan weet het publiek tenminste wat er achter de schermen speelt, maar kennelijk mag dat niet omdat dat nu weer meer aandacht genereert?

Ik zeg niet dat het niet mag van mij, maar om meer aandacht vragen als je last heb van de aandacht zou niet mijn oplossing zijn.

Ik heb gewoon niet het idee dat het zwart of wit is zoals eerder gezegd: ik heb weinig sympathie voor de royal family, maar ik verlies ook sympathie (die ik wel had) voor Harry en Meghan door hoe ze zich presenteren (dus niet door wat Fleet Street zegt) in interviews, hun serie en haar podcast. Ze wekken de indruk op zoek te zijn naar veel aandacht en weinig zelfreflectie of humor te hebben.

Maar goed, ieder zijn meug - als zij dit prettig vinden moeten ze het lekker doen. Maar je kunt dan wel verwachten dat er ook negatieve reactie en superveel extra persaandacht komt.
Frankly, my dear, I don't give a damn.
  woensdag 11 januari 2023 @ 10:50:20 #67
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_207508368
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 10:38 schreef aquawoman het volgende:

[..]
Ik zeg niet dat het niet mag van mij, maar om meer aandacht vragen als je last heb van de aandacht zou niet mijn oplossing zijn.

Ik heb gewoon niet het idee dat het zwart of wit is zoals eerder gezegd: ik heb weinig sympathie voor de royal family, maar ik verlies ook sympathie (die ik wel had) voor Harry en Meghan door hoe ze zich presenteren (dus niet door wat Fleet Street zegt) in interviews, hun serie en haar podcast. Ze wekken de indruk op zoek te zijn naar veel aandacht en weinig zelfreflectie of humor te hebben.

Maar goed, ieder zijn meug - als zij dit prettig vinden moeten ze het lekker doen. Maar je kunt dan wel verwachten dat er ook negatieve reactie en superveel extra persaandacht komt.
Dat laatste kwam er sowieso wel, ongeacht wat ze doen.....
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
  Vis een optie? woensdag 11 januari 2023 @ 11:17:40 #68
70532 loveli
N
pi_207508639
Voor iemand die vindt dat hij als kind teveel publiciteit kreeg en privacy wilde, is het een bijzondere actie om allerlei persoonlijke details van familie inclusief de kinderen van z'n broer openbaar te maken en privacy te schenden.

Als schepen achter je verbranden je verdienmodel lijkt te zijn (Afghanistan..), dan ben ik benieuwd hoeveel brand er nog gesticht gaat worden en of H nog vrienden overhoudt.
crap in = crap out
pi_207508668
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 10:22 schreef Leandra het volgende:

[..]
Want het gaat om de aandacht die ze nu krijgen?
De oorzaak mag niet benoemd worden omdat dat weer aandacht genereert. Stil blijven zitten en niets doen werkt niet, dan is out in the open waarschijnlijk de beste strategie, dan weet het publiek tenminste wat er achter de schermen speelt, maar kennelijk mag dat niet omdat dat nu weer meer aandacht genereert?

En misschien had het Britse koningshuis eens na moeten denken wat ze zouden gaan doen om inkomsten te genereren zodra de beveiliging zou wegvallen en ze die zelf moesten betalen.
Misschien had het Britse koningshuis dit ook wel kunnen voorkomen door hun beveiliging niet stop te zetten, even los van het feit dat ze Fleet street gewoon tot de orde hadden kunnen roepen maar dat niet gedaan hebben.

Overigens hebben ze helemaal niet gezegd dat ze het royal zijn of de druk daarvan niet meer wilden, ze hebben nota bene voorgesteld dat ze hun functie in een buitenland zouden vervullen.
Het blijft nog steeds zijn beleving he? Dat maakt het allemaal nog niet waar of dat hij de juiste conclusies trekt.

Dat de dood van zijn moeder traumatisch is geweest, dat snapt iedereen wel denk ik. Maar dat is het voor zijn broer ook geweest. Natuurlijk gaat iedereen anders met rouw om, maar het komt meer en meer over dat hij als een dolle om zich heen aan het slaan is, waardoor de valide punten die hij zeker ook maakt in het nauw worden gedreven en niet serieus genomen worden.

En voor mijn gevoel doet hij precies wat hij de pers verwijst, de dood van zijn moeder uitventen.

Doseren was hier echt wel op zijn plaats geweest, niet in de laatste plaats voor zichzelf, ipv man en paard erbij te slepen.

Hij schreef zijn biografie, niet die van zijn broer, vader of oom...en dat maakt gewoon dat je sommige dingen niet in de publiciteit KUNT brengen.
pi_207508719
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 11:21 schreef totebel het volgende:

[..]
Het blijft nog steeds zijn beleving he? Dat maakt het allemaal nog niet waar of dat hij de juiste conclusies trekt.

Dat de dood van zijn moeder traumatisch is geweest, dat snapt iedereen wel denk ik. Maar dat is het voor zijn broer ook geweest. Natuurlijk gaat iedereen anders met rouw om, maar het komt meer en meer over dat hij als een dolle om zich heen aan het slaan is, waardoor de valide punten die hij zeker ook maakt in het nauw worden gedreven en niet serieus genomen worden.

En voor mijn gevoel doet hij precies wat hij de pers verwijst, de dood van zijn moeder uitventen.

Doseren was hier echt wel op zijn plaats geweest, niet in de laatste plaats voor zichzelf, ipv man en paard erbij te slepen.

Hij schreef zijn biografie, niet die van zijn broer, vader of oom...en dat maakt gewoon dat je sommige dingen niet in de publiciteit KUNT brengen.
Helemaal mee eens.
  woensdag 11 januari 2023 @ 11:59:53 #71
138876 Andromache
PJ/De KastAlter Bridge-fan
pi_207509253
Ik vind het enorm meevallen wat hij over zijn familieleden zegt. Alles wat hij vertelt, komt uit gesprekken waar Harry zelf aan deelnam.
== houdt van sterke anekdotes voor op feesten en partijen ==
--- Ga van dat gas af! - Laat Groningen niet zakken ---
Don't give up Andro: https://www.youtube.com/watch?v=VjEq-r2agqc O+
*O* ESF-gekkie: justice for Elvana en justice for Keiino :'( *O*
pi_207509474
Veel verhalen worden wel bevestigd door het boek. Ook dat de staf van Harry en Meghan regelmatig moesten huilen en dat William hem erop aansprak. Lekkere werksfeer. :')

twitter
  woensdag 11 januari 2023 @ 12:42:42 #73
131591 Leandra
Is onmogelijk
pi_207509910
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 12:13 schreef Jojoke het volgende:
Veel verhalen worden wel bevestigd door het boek. Ook dat de staf van Harry en Meghan regelmatig moesten huilen en dat William hem erop aansprak. Lekkere werksfeer. :')

[ twitter ]
Hij zegt letterlijk: "In such a climate there is no such thing as constructive critisism"

Tweet: "HIj zet het weg als opbouwende kritiek...."
Wullie bin KOEL © Soneal
Why be difficult when, with a bit of effort, you could be impossible?
pi_207510059
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 12:42 schreef Leandra het volgende:

[..]
Hij zegt letterlijk: "In such a climate there is no such thing as constructive critisism"

Tweet: "HIj zet het weg als opbouwende kritiek...."
Het ging mij om de inhoud. Het stukje uit het boek.



Hij bevestigt dat het meerdere keren gebeurde dat stafleden huilend aan hun bureau zaten. Dat is niet normaal.
pi_207510268
quote:
0s.gif Op woensdag 11 januari 2023 12:55 schreef Jojoke het volgende:

[..]
Het ging mij om de inhoud. Het stukje uit het boek.

[ afbeelding ]

Hij bevestigt dat het meerdere keren gebeurde dat stafleden huilend aan hun bureau zaten. Dat is niet normaal.
Niet normaal is niet hetzelfde als pesten
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')