Klinkt erg goed, welk restaurant was dat?quote:Op zaterdag 17 september 2022 20:56 schreef Prego het volgende:
Eergisteren uiteten: 600 gram (per persoon) côte de veau (ribeye van kalf?) met wat knapperige zomergroenten en huisgemaakte friet, lokaal bier erbij. Toe was ijs van Brousse met kastanjecrème.
De eigenaar was trots en blij dat we lokale producten bestelden, hij vertelde dat zijn broer de boer en slager is en zijn neef maakt de kaas en het ijsdit moest kennelijk gevierd worden met een (of drie
) door hemzelf gemaakte bosbessenlikeur
Ik houd van dit soort hartelijkheid
![]()
Gisteren uiteten: vooraf oeufs cocotte met truffel en brood, vervolgens risotto met kaas, sint jakobsschelpen en chorizo, toe een pavlova met oa kiwi, appel en ananas. erbij en fles rosé die 10 kilometer verderop gemaakt wordt van de plant tot aan de fles.
Vanavond rustig aan gedaaneen caprese salade met brood. En pils.
Eergisteren was Le Pacha in Tarco en gisteren was Le Golfe in Zonzaquote:Op zaterdag 17 september 2022 21:36 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Klinkt erg goed, welk restaurant was dat?
Hebben ze daar altijd van die leuke mayonaisekuipjes bij Bram?quote:Op zondag 18 september 2022 16:57 schreef FutureFairytale het volgende:
Ondanks rotweer even de deur uitgeweest. Zoetermeer centrum doorgelopen. En op de terugweg kwamen ze langs Bram+softijsje van BK.
[ link | afbeelding ]
Zeker. Je kunt t ook als je een zak bestelt erop krijgen maar bakjes vind ik handiger. Blijft patat ook lekker heet.quote:Op zondag 18 september 2022 18:27 schreef -Sigaartje het volgende:
[..]
Hebben ze daar altijd van die leuke mayonaisekuipjes bij Bram?
Hier is de Chinees erg populair. Dit was gisteren rond etenstijd, 5 auto's verkeerd geparkeerdquote:Op zaterdag 17 september 2022 20:16 schreef FutureFairytale het volgende:
Vandaag bij Fat Kee foe yong hai (de lekkerste van NL) en cha sieuw met witte rijst gegeten.
Toe een pandancakeje en softijs gehaald. Weer een geslaagde eetdag.
Hoe vul je kippendijen?quote:Op woensdag 7 september 2022 22:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Morgen visite te eten.
Ik maak kippendijen omwikkeld met rauwe ham en gevuld met boursin. Daarbij gemarineerde sperzieboontjes, komkommersalade en rozemarijn aardappels uit de oven.
quote:Op maandag 19 september 2022 10:23 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Hier is de Chinees erg populair. Dit was gisteren rond etenstijd, 5 auto's verkeerd geparkeerd
[ link | afbeelding ]
Begrijp wel dat ze van heel de stad hierheen komen, nu meerdere keren daar wat gehaald en het is ook gewoon ontzettend goed.
Dat is zeker wat anders, pannenkoek met mosselenquote:Op maandag 19 september 2022 10:33 schreef HulkHeld het volgende:
Gisterenmiddag samen met het meisje naar het Pannenkoekenhuis geweest in Barendrecht voor lunch.
De Belgische pannenkoek op met gefrituurde mosselen en een lichte mosterdsaus erbij. Heerlijk![]()
Toch weer iets anders dan het 'standaard' broodje carpaccio.
Gisteren avond bij de schoonouders een kip cordon bleu, sperzieboontjes en gekookte aardappels.
Doorsnijden en daarna vastzetten met prikkertjes. Gaat niet heel netjes maar heb met filet hetzelfde.quote:
quote:Op maandag 19 september 2022 14:43 schreef golfer het volgende:
Vanavond: sticky Aziatische gehaktballetjes met bami en sla.
| Forum Opties | |
|---|---|
| Forumhop: | |
| Hop naar: | |