abonnement Unibet Coolblue
pi_205845778

English Premier League 2022/23

Finally! We gaan eindelijk weer beginnen met een nieuw seizoen in de Premier League. Zoals altijd kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en dit keer is dat niet anders. Het wordt nu al een vrij bijzonder seizoen omdat wij halverwege gaan stoppen met het clubvoetbal vanwege een of ander toernooitje in de zandbak. Niet aan het eind van het seizoen als de spelers volledig uitgeblust zijn, maar zo’n beetje halverwege het seizoen stappen we het vliegtuig in richting Qatar. Heel benieuwd hoe dit zal uitpakken voor zowel de clubs, de spelers en natuurlijk de fans. We’ll see.

Een korte voorbeschouwing met veel open deuren per Premier League club op basis van de ranglijst van afgelopen seizoen inclusief de drie nieuwe promovendi. Eigenlijk geen fan van als de transfermarkt nog altijd open is en er nog van alles kan gebeuren, maar soit.

Manchester City
Landskampioen City liet eindelijk Liverpool met één punt achter en nam de cup mee naar huis. Prima natuurlijk, maar eigenlijk draait het allemaal om de Champions League. Des te zuur was de uitschakeling tegen Real Madrid in een legendarische wedstrijd. God mag weten hoe The Citizens dat hebben weggegeven in de laatste minuten. Dit seizoen weer een kans en in de domestic league zal het waarschijnlijk weer een tweestrijd worden met Liverpool. Al jaren was het ontbreken van een spits een groot probleem maar daar is eindelijk een oplossing voor geworden: Erling Braut Håland. Onze cyberborg moet het spitsenprobleem doen vergeten en eindelijk die Europese prijs binnen harken. Kalvin Phillips kwam ook nog voor heel veel geld over van Leeds, maar die heeft zware concurrentie op het middenveld. Zonde.

Wordt City opnieuw kampioen?

Liverpool
Even leek het erop dat Liverpool de quadruple binnen zou slepen maar dat bleek toch iets te enthousiast te zijn geweest. City won de Premier League en Real Madrid won de Champions League finale in een chaotisch Parijs. Liverpool moest het doen met ‘slechts’ de FA Cup en League Cup. Sadio Mané was er klaar mee en vertrok voor een nieuwe uitdaging naar Bayern München. Darwin Núñez kwam voor heel veel geld van Benfica over naar Liverpool en de eerste indrukken zijn positief. Het begin van de zomer draaide eigenlijk maar om één vraag: gaat Mo Salah wel of niet bijtekenen? Die vraag werd uiteindelijk positief beantwoord. Gelukkig maar, want The Egyptian King blijft natuurlijk een fenomeen. Het wordt weer een fantastische strijd tussen Liverpool en City en meer in het bijzonder Håland vs Núñez.

Darwin: flop of top?

Chelsea
Met een ruime achterstand eindigde Chelsea uiteindelijk derde afgelopen seizoen. Voor Chelsea was het eigenlijk een rommelig seizoen en dat had niets te maken met voetbal. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne raakte ook het hart van Chelsea en de grote man achter de schermen, Roman Abramovich, kon zijn spullen pakken. Want ja, Rus. Uiteindelijk heeft Chelsea een nieuwe eigenaar kunnen vinden onder de naam van Todd Boehly en die mocht meteen aan de bak. Romelu Lukaku flirtte met Inter, werd gepasseerd en vertrok weer terug naar zijn oude liefde op huurbasis. Dat is een gigantische miskoop gebleken voor onze donkey. Achterin raakte Chelsea een aantal namen kwijt waarbij met name sterkhouder Toni Rüdiger een pijnlijke was. De man heeft zich als een best ontwikkeld en speelt aankomend seizoen bij de huidige Champions League winnaar. Zo’n beetje elke verdediger werd gelinkt met The Blues en uiteindelijk is Kalidou Koulibaly de eerste versterking centraal achterin. Een tank waar wij allemaal heel benieuwd naar zullen zijn hoe hij het zal doen in de zwaarste competitie ter wereld. Raheem Sterling kwam ook nog over van City, zeker het vermelden waard. Er zullen vast nog meer transfers komen want het middenveld is niet zo stabiel meer als het ooit was, een échts spits is er niet meer en achterin wordt het steeds dunner en dunner. Dat moet ook wel als je haast de kansloze strijd met City en Chelsea wil aangaan. Marc Cucurella moet de volgende aankoop gaan worden ook al stuurt het Twitteraccount van Brighton op moment van schrijven een tweet de wereld in dat er nog geen overeenkomst is bereikt. Dat gelooft niemand. We wachten het nog even af.

Wordt Koulibaly de beste centrale verdediger van het seizoen?

Tottenham Hotspur
De Spurs pakten plek vier en dat levert altijd een keurige Champions League ticket op. Antonio Conte zorgt voor stabiliteit binnen de club en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Er is best aardig versterkt in Noord-Londen: Ivan Perisic en Yves Bissouma zijn, zeker voor het systeem dat Conte wil gaan spelen, ideale spelers. Aanval is, zeker met Richarlison als breedteversterking, net als het middenveld niet slecht. Achterin is het alleen nog vrij zwak en dat je dan aankomt met Clément Lenglet begrijpt natuurlijk bijna niemand. Ach, een huurdeal, weinig risico denkt men dan. Alle ballen op Heung-min Son, de man in bloedvorm en opnieuw plek vier veilig stellen levert voor ons tevreden blikken op.

Transfervrij aangetrokken: deal van het seizoen?

Arsenal
Het was weer eens pijnlijk voor Arsenal om opnieuw een Champions League ticket mis te lopen middels de vijfde plek. Het voelt alweer als eeuwen geleden dat het lied der liederen klonk door het Emirates Stadium. De pre-match shirt van Arsenal komend seizoen is een collab met the TFL, de Londense metro en in het bijzonder de stoelen van de Piccadilly Line, de lijn richting Holloway Road op weg naar het stadion. Ja, dat is een leuk feitje. Van Arsenal weten we inmiddels steeds meer hoe het achter de schermen aangaat door onze vrienden van Amazon. Mikel Arteta, ooit nog de rechterhand van Pep Guardiola, blijkt ook een gek te zijn. Gras is ook in Noord-Londen groen. Oleksandr Zinchenko en Gabriel Jesus kwamen over van zijn oud-werkgever en met name laatstgenoemde gaat de Premier League kapot maken. Aan de voorbereiding heeft het in ieder geval niet gelegen. Gabriel Jesus moet Arsenal weer in de Champions League loodsen.

Wordt Jesus dé FPL ster van ons allemaal?

Manchester United
Ook United had alweer een rampseizoen. Wat er ook gebeurt, het draait voor geen meter. Cristiano Ronaldo kan het niet in zijn eentje en we kunnen het hem amper kwalijk nemen. ONZE Erik ten Hag kwam over van Ajax en deze schoolmeester moet dit zooitje ongeregeld eens aan de praat krijgen. Met name Ronaldo wel of niet houden blijft de belangrijkste vraag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez kwamen want Erik kijkt niet verder dan Nederland en/of de Eredivisie. Vanuit Engeland is men zeer lovend over onze kale vriend maar wij weten allemaal dat dat heel snel kan omslaan en je helemaal geen tijd krijgt. Niet presteren is oprotten. Niet alleen zijn we benieuwd hoe Erik het gaat doen, ook kijken we tegenwoordig braaf naar al zijn interviews. Het blijft mooi hoe die man Engels praat. It ain’t over till it’s over! United is geen voetbalclub meer maar een kerkhof. Plek vier zou al fantastisch zijn. We wensen Erik ten Hag dan ook heel veel succes en zien Ten Hag ball graag tegemoet.

Hoe belangrijk zal Ronaldo zijn voor Erik ten Hag?

West Ham United
De Europese campagne van The Hammers was meer dan prima: een keurige halve finale in de Europa League. David Moyes doet het naar behoren en eindigen vlak achter Manchester United is een prima resultaat. Over West Ham valt eigenlijk vrij weinig negatiefs te zeggen: het is stabiel en dat is grotendeels te danken aan David Moyes. Nayef Aguerd, Alphonse Areola en Gianluca Scamacca, laatstgenoemde speelde ooit nog bij PSV, zijn de grote jongens die zijn aangetrokken. Declan Rice is ontzettend belangrijk voor The Hammers en het lijkt erop dat hij ook dit seizoen blijft. We zijn vooral benieuwd wat voor kattenchant Kurt Zouma dit seizoen te wachten staat. De openingswedstrijd wordt in ieder geval meteen een uitdaging: de landskampioen komt even op bezoek.


Is Zouma inmiddels een honden- of kattenman?

Leicester City
Bij The Foxes denken we altijd al snel aan dat geweldige seizoen eindigend als landskampioen van Engeland met een Champions League ticket als gevolg. Het blijft na al die jaren nog altijd niet te bevatten. Inmiddels heeft Brendan Rodgers het wel wat lastiger en was afgelopen seizoen best moeilijk. Geen schande natuurlijk, je kan niet altijd boven je stand blijven spelen. Het grootste probleem van Leicester afgelopen seizoen waren de vele blessures: Jamie Vardy, Wesley Fofana, James Justin, Jonny Evans en Ricardo Pereira hadden er allemaal last van. Niet gek dat je dan als ploeg wat minder rendeert. De selectie is verder nog altijd vertrouwd al is één sterkhouder vertrokken: Kasper Schmeichel vertrekt naar Nice aan het mooie Côte d'Azur. Toch wel verrassend en dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële situatie van Leicester City. Het is maar te hopen dat er niet nog meer sterkhouders vertrekken want Newcastle United aast op James Maddison en Chelsea op Wesley Fofana. Op 1 september a.s. weten we het antwoord als de transfermarkt sluit.

Brighton
Plek negen voor Brighton, dat is toch geweldig. Nog nooit eindigde Brighton zo hoog in de Premier League en dat voor een plaatsje aan de Engelse zuidkust waar het altijd waait. Nadat Yves Bissouma naar de Spurs vertrok lijkt het erop dat ook sterkhouder Marc Cucurella gaat verkassen naar Chelsea. Dat gaat wel een klap worden voor Brighton’s speler van het jaar. Zo’n topseizoen als afgelopen seizoen zal het waarschijnlijk dus niet worden voor Graham Potter en de Seagulls. Gelukkig is Tariq Lamptey er nog. Het hoogtepunt voor Brighton afgelopen seizoen was toch wel de 4-0 thuisoverwinning op Manchester United dat daarmee de kans op een ticket voor de Champions League definitief verspeelde.

Waar gaat Brighton's speler van het jaar heen?

Wolverhampton Wanderers
Wolves heeft ook dit seizoen weer een aantal Portugezen in de selectie. Een stabiele middenmotor is het geworden met eigenlijk niet al te boeiend voetbal. Zuinig worden de puntjes gepakt en dat telt. Raúl Jiménez is met afstand de beste spits én speler maar heeft een poos geleden een horrorblessure gehad. Het staat nog nauw op ons netvlies. Moeten we iets van Wolves verwachten dit seizoen? Nee, eigenlijk niet.

Newcastle United
We weten inmiddels dat Newcastle schathemeltje rijk is. Na een waardeloze start zorgde de overname van onze vrienden uit de zandbak in een inhaalrace. Van degradatie naar middenmoot en de cijfers in 2022 logen er niet om: Newcastle was werelds. Wát een comeback voor the Magpies. Bruno Guimarães’ eerste halfjaar was top en Kieran Trippier is meteen de leider geworden van dit elftal. Ondanks het grote geld is de transferzomer eigenlijk vrij rustig. We hadden gehoopt dat er met vele miljoenen gesmeten werd maar voorlopig is de duurste aankoop Sven fucking Botman voor bijna 40 miljoen euro. Gelukkig is de transfermarkt nog open en kan er van alles gebeuren. Als Newcastle haar vorm verder zet zal een aanval op de top zes zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo niet, dan staan er minimaal twintig zweepslagen klaar voor op de reet van Amanda Staveley.

Houdt Botman zich staande in het Engels voetbalgeweld?

Crystal Palace
Tegenwoordig zeggen wij bij Palace meteen Patrick Vieira. Er wordt gezegd dat de hand van Vieira zichtbaar is en de ploeg leuk voetbalt. Daar zit wel een enige vorm van waarheid in. Het is niet meer de ren je rot show van Wilfried Zaha, maar er staan meer spelers op. Afgelopen seizoen was Conor Gallagher met afstand de beste speler van Palace, maar helaas is hij weer terug bij zijn werkgever Chelsea. Qua ranglijst eindigt Palace eigenlijk al jaren vrij stabiel in de Premier League: respectievelijk 11e, 12e, 14e, 14e en 12e. Dit seizoen zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Het hoogtepunt was de verloren halve finale FA Cup tegen Chelsea.

Brentford
Op plek dertien eindigen in het eerste Premier League seizoen ooit is een regelrecht wereldwonder voor de altijd sympathieke Bees. We weten inmiddels dat Brentford een nieuw, modern stadion heeft. Het is een kleine invasie van Scandinaviërs met Christian Eriksen als grootste naam afgelopen seizoen. Hij deed het, ondanks zijn medisch verleden, zo naar behoren dat hij werd beloond met een transfer naar Manchester United. Voor Ivan Toney wordt ook dit seizoen verwacht dat hij zo’n beetje elke penalty erin schiet en ervoor zorgt dat Brentford opnieuw in de Premier League blijft spelen.

Aston Villa
Het Villa van Steven Gerrard heeft altijd een aantal leuke spelers. Philippe Coutinho is inmiddels permanent overgenomen, Diego Carlos kwam over van het zonnige Spanje om in de regen in Birmingham te gaan spelen en Boubacar Kamara kwam over van de Franse kust. Voor Aston Villa gaat het WK 2022 in Qatar nog best een spannend verhaal worden met de relatief vele internationals binnen de selectie. Als alles goed loopt behoort een aanval op de top 10 zeker tot de mogelijkheden.

Hoe zal Coutinho het gaan doen vanaf het begin van het seizoen?

Southampton
Eigenlijk is het nog steeds een wonder dat Soton op het hoogste niveau speelt. Zo’n bijzonder elftal is het niet en afgelopen seizoen werd duidelijk dat Danny Ings behoorlijk wordt gemist. Armando Broja deed het aardig, maar die is natuurlijk eigendom van Chelsea. Alles staat en valt dus met aanvoerder James Ward-Prowse, een van de beste vrije trappen nemers ter wereld. Stiekem vind ik het zelf nog altijd bijzonder dat hij niet is weggeplukt door een andere subtopper. Als Southampton ook dit jaar op plek vijftien eindigt en degradatie voorkomt, hoor je Ralph Hasenhüttl opnieuw niet klagen.

Everton
Het leek bijna te gebeuren: Everton dat zou degraderen naar de Championship. Op het nippertje werd degradatie voorkomen en Goodison Park blijft gelukkig een Premier League stadion. Pfieuw. Tot overmaat van ramp vertrok Richarlison ook nog eens naar Tottenham. Grote aankopen zijn er verder (nog) niet geweest en het vertrouwen is nog nooit zo laag geweest bij The Toffees. Frank Lampard wacht opnieuw een zwaar seizoenen en dat heeft hij inmiddels ook al voorspeld: ‘“We’ll do it in steps,” he said. “We can’t expect next year we’re going to go to the moon.’ Succes ermee, Frank.

Leeds United
Ook Leeds overleefde wonder boven wonder de Premier Leageu en degradeerde niet. Alles zat tegen in het afgelopen seizoen en het regende blessures. Onze soccer vriend Jesse March kreeg de boel ook niet aan de praat en komend seizoen mag hij het zonder sterspelers Kalvin Philips en Raphinha doen. Good luck with that, mate. Er is inmiddels zo’n honderd miljoen euro uitgegeven waarbij veel wordt verwacht van Luis Sinisterra. Raakte wel geblesseerd in de voorbereiding, maar hij moet Raphinha zo snel mogelijk doen vergeten die zijn droomtransfer maakte naar Barcelona.

Gaat Sini het waarmaken in de Premier League of wordt het de zoveelste Eredivisie flop?

Fulham
De eerste promovendus van het nieuwe seizoen is opnieuw Fulham. Deze mensonterende club pendelt helaas op en neer tussen de Premier League en Championship. Degraderen, promoveren en repeat. We worden er een beetje moe van. Het zou fijn zijn als Fulham een keer niet meteen degradeert maar tegelijkertijd kunnen we ze missen als kiespijn. Ach, het enige voordeel is dat er een Londense club bijgekomen is in de Premier League en het kopen voor kaartjes op Craven Cottage niet zo moeilijk is. Leuk om een keer mee te pakken in een weekendje Londen als je dan toch in de buurt bent. Kaartjes zijn wel iets duurder geworden door de verbouwingen, maar alles is toch fucking duur. De bekendste naam bij Fulham is natuurlijk Aleksandar Mitrovic die er tig per seizoen maakt in de Championship en afgelopen seizoen een record had van 43 Championshipgoals. Genoeg over deze club.

Bournemouth
The Cherries kennen we natuurlijk nog van de Premier League niet lang geleden. Via plek twee in de Championship werd na Fulham rechtstreekse promotie naar de Premier League afgedwongen. Kijkend door de selectie zien wij nog best veel bekende namen. Dominic Solanke, ooit nog van Liverpool, is de grote man van Scott Parker. Er wordt niet al te veel geld uitgegeven en met nagenoeg dezelfde selectie is het geen verrassing dat Bournemouth bij een van de favorieten behoort om te degraderen. De namen Neto en Senesi worden als laatste versterkingen genoemd.

Nottingham Forest
Via de play-offs bereikte Forest de machtigste competitie in Engeland en daar zijn we maar al te blij mee. Na vele jaren van afwezigheid keert het mooie Forest eindelijk terug op het hoogste niveau. De eigenaren zijn razend ambitieus en de knip is flink getrokken, mede door het grote geld dankzij promotie. Er zijn behoorlijk wat spelers aangetrokken en op moment van schrijven is er al meer dan honderd miljoen euro uitgegeven. Met name in de Bundesliga is flink geshopt. De bekendste aanwinsten hebben een verleden bij Manchester United: Jesse Lingard en Dean Henderson. De manager heet Steve Cooper en die heeft een heerlijk Brits hoofd. Overleven zou een wereldprestatie zijn. Forest in de Premier League: laten we er gewoon van genieten zo lang het kan.

Wat kan J Lingz nog?

Last but not least... ViaPlay!
Zoals bekend zijn de uitzendrechten niet meer in bezit van Ziggy. Vanaf aankomend seizoen kunnen wij de Premier League aanschouwen bij ViaPlay en de eerste signalen zijn goed. Als het goed is, worden veel wedstrijden live uitgezonden. Wat een feest. Het is dus een streamingsdienst en dat zal voor de boomers even wennen zijn. Nog steeds geen abonnee? Dat kan voor zo’n ¤ 13,99 p/m via de website: https://viaplay.com/checkout/?countryCode=nl


Off we go!
pi_205845781
quote:
9s.gif Op zondag 4 september 2022 18:06 schreef PowerLoungen het volgende:
Gakpo had deze de tribune in gejaagd
Op naar het Gehaktbal topic.

  zondag 4 september 2022 @ 18:08:28 #3
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205845787
Dear England, We're back was een betere TT geweest.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 4 september 2022 @ 18:09:04 #4
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205845798
Tegen de verhoudingen in. Aangezien de 0-1 niet afgekeurd had mogen worden.
  FOK!fotograaf zondag 4 september 2022 @ 18:09:07 #5
842 Zorro
Z
pi_205845799
Dat ik ooit nog zou juichen voor Antony *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 4 september 2022 @ 18:10:25 #6
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_205845807
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:09 schreef Gunner het volgende:
Tegen de verhoudingen in. Aangezien de 0-1 niet afgekeurd had mogen worden.
:'(
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
  zondag 4 september 2022 @ 18:13:01 #7
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_205845837
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:09 schreef Gunner het volgende:
Tegen de verhoudingen in. Aangezien de 0-1 niet afgekeurd had mogen worden.
umm natuurlijk wel, zelfs de engelse VAR is niet bestand tegen de goddelijkheid van Ten Hag _O_
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
  zondag 4 september 2022 @ 18:13:35 #8
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_205845842
kan losertje Arteta weer gaan janken strakjes :')
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
  Forum Admin / PR zondag 4 september 2022 @ 18:13:55 #9
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205845846
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:13 schreef TheVoice4ever het volgende:

[..]
umm natuurlijk wel, zelfs de engelse VAR is niet bestand tegen de goddelijkheid van Ten Hag _O_
Goddelijkheid, toe maar.
  zondag 4 september 2022 @ 18:14:10 #10
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_205845850
Oh, ik ga even wat anders doen.
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
  zondag 4 september 2022 @ 18:18:46 #11
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_205845889
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:09 schreef Gunner het volgende:
Tegen de verhoudingen in. Aangezien de 0-1 niet afgekeurd had mogen worden.
Was toch gewoon een overtreding :?
AZ
ALKMAAR
  Forum Admin / PR zondag 4 september 2022 @ 18:19:16 #12
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205845895
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:14 schreef Scrummie het volgende:
Oh, ik ga even wat anders doen.
:{
pi_205845898
Pauze.
pi_205845915
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2022 18:18 schreef Durmada het volgende:

[..]
Was toch gewoon een overtreding :?
Hier ja, niet in Engeland, echt bespottelijk.
Het is koud, het is guur....
  zondag 4 september 2022 @ 18:20:29 #15
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205845916
Ja John, dat hebben we kunnen zien
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205845924
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:20 schreef Szura het volgende:
Ja John, dat hebben we kunnen zien
De werkjes van Matla op Viaplee.
  zondag 4 september 2022 @ 18:21:23 #17
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205845930
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2022 18:18 schreef Durmada het volgende:

[..]
Was toch gewoon een overtreding :?
Als we in de PL daar al voor fluiten is het wel een competitie voor meisjes geworden

Maar met een scheidsrechter en var uit Manchester sta je bij voorbaat al met 1-0 achter.

Van dijk kreeg geen eens rood gister en dit is dan een overtreding?
pi_205845946
Nigel :D
Moeten zij weten
  zondag 4 september 2022 @ 18:23:59 #19
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205845954
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:21 schreef Zipportal het volgende:

[..]
De werkjes van Matla op Viaplee.
Veel te veel andere sport om fucking hoofdklasse hockey te kijken

Ik kijk alleen oranje
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205845967
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2022 18:21 schreef Gunner het volgende:

[..]
Als we in de PL daar al voor fluiten is het wel een competitie voor meisjes geworden

Maar met een scheidsrechter en var uit Manchester sta je bij voorbaat al met 1-0 achter.

Van dijk kreeg geen eens rood gister en dit is dan een overtreding?

Seriously? :o
Het is koud, het is guur....
  zondag 4 september 2022 @ 18:26:29 #21
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205845983
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:25 schreef TweedeKlum het volgende:

[..]
Seriously? :o
Yep.
  zondag 4 september 2022 @ 18:26:39 #22
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205845986
Elke keer die nutteloze Jaap Stam in de stadions
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:27:35 #23
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205845991
twitter
pi_205845992
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:26 schreef Szura het volgende:
Elke keer die nutteloze Jaap Stam in de stadions
Beetje overdreven om die lui in te laten vliegen. Kan prima vanuit de studio
Moeten zij weten
pi_205845998
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:26 schreef Szura het volgende:
Elke keer die nutteloze Jaap Stam in de stadions
De Gert-Jan Verbeek zonder haar.
pi_205845999
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2022 18:27 schreef Gunner het volgende:
[ twitter ]
Indeed a joke. :r
Het is koud, het is guur....
  Forum Admin / PR zondag 4 september 2022 @ 18:28:19 #27
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205846001
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:27 schreef H0D3NPYL het volgende:

[..]
Beetje overdreven om die lui in te laten vliegen. Kan prima vanuit de studio
Voor de BELEVING
pi_205846006
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2022 18:26 schreef Gunner het volgende:

[..]
Yep.
Birmingham toch?

Edit: Salford zie ik, greater Manchester.
'Correct me if i'm wrong, for I'll be quite thankful for the lesson learned.' - Author unknown, 1987
pi_205846016
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:28 schreef Sked het volgende:

[..]
Voor de BELEVING
Met Japie? Zelfs plastic bloemen gaan dood bij Japie. :')
Het is koud, het is guur....
  zondag 4 september 2022 @ 18:30:13 #30
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846022
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:28 schreef Mike-The-Situation het volgende:

[..]
Birmingham toch?
Dit gaat al een tijdje rond onder de fans. Nee deze heren komen beiden uit Manchester. Kunnen city fans zijn maar om de schijn tegen te zijn zou je zoiets niet moeten doen
  Forum Admin / PR zondag 4 september 2022 @ 18:30:14 #31
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205846023
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:29 schreef TweedeKlum het volgende:

[..]
Met Japie? Zelfs plastic bloemen gaan dood bij Japie. :')
Vinden ze vast leuker dan een of andere onbeduidende verslaggever.
pi_205846031
quote:
2s.gif Op zondag 4 september 2022 18:30 schreef Gunner het volgende:

[..]
Dit gaat al een tijdje rond onder de fans. Nee deze heren komen beiden uit Manchester. Kunnen city fans zijn maar om de schijn tegen te zijn zou je zoiets niet moeten doen
Erg vreemde keuze idd. Geloof dat bijv. Nijhuis ook geen Twente mag fluiten. Niet meer dan logisch maar bizar.
'Correct me if i'm wrong, for I'll be quite thankful for the lesson learned.' - Author unknown, 1987
pi_205846050
Logo kussen GENOT
Jack does it in real time...
pi_205846054
Antony snoert heel veel mondjes.
pi_205846056
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 18:34 schreef KingRoland het volgende:
Antony snoert heel veel mondjes.
Ook jouw mondje?
pi_205846064
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:35 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Ook jouw mondje?
nee mijn mondje niet nee
  zondag 4 september 2022 @ 18:39:42 #37
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846082
twitter
pi_205846096
Arsenal heeft het vizier niet op scherp vooralsnog.
Het is koud, het is guur....
pi_205846097
Malacia kunnen ze beter wisselen, Saka speelt hem saka
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_205846139
Tijd voor de 1-1
Moeten zij weten
pi_205846144
Arteta heeft het wel prima voor elkaar, Arsenal is al 20 jaar zoekende en vaak het lachtertje van de PL. Spelen nu het beste voetbal in Engeland.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:46:24 #42
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205846145
Malacia wordt aan alle kanten voorbij gelopen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:46:31 #43
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205846148
tijd voor de gelijkmaker
  zondag 4 september 2022 @ 18:46:52 #44
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846152
Het ene irritante voor de andere
pi_205846163
Het zit Ten Hag de laatste weken ook niet tegen, heeft het geluk aan zijn kont hangen.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:48:30 #46
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205846168
Erg mooi
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 4 september 2022 @ 18:48:44 #47
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205846171
koekoek terecht
pi_205846172
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:46 schreef Pedroso het volgende:
Arteta heeft het wel prima voor elkaar, Arsenal is al 20 jaar zoekende en vaak het lachtertje van de PL. Spelen nu het beste voetbal in Engeland.
En nog ten onder gaan tegen HaggieBall
Jack does it in real time...
  zondag 4 september 2022 @ 18:48:50 #49
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846173
Gerechtigheid
pi_205846176
JUSTICE!
Het is koud, het is guur....
  zondag 4 september 2022 @ 18:49:23 #51
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846179
Door de benen van die kabouter.
pi_205846180
Malacia wilde de bal er uitkijken.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:50:38 #53
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_205846191
Erg jammer. Kut Arsenal.
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_205846194
Oja Sancho, die speelde ook nog mee
Moeten zij weten
pi_205846196
quote:
11s.gif Op zondag 4 september 2022 18:48 schreef DeeBee het volgende:

[..]
En nog ten onder gaan tegen HaggieBall
Denk het niet.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:51:55 #56
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846206
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:50 schreef Scrummie het volgende:
Erg jammer. Kut Arsenal.
Met al die neusjes zou je denken dat je pro Arsenal was.
pi_205846214
Natrappen van Rashford. :(
Het is koud, het is guur....
pi_205846223
Dit lijkt wel Ajax - Cambuur van gisteravond qua spelverhouding.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:54:08 #59
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_205846231
*O*
AZ
ALKMAAR
  zondag 4 september 2022 @ 18:54:11 #60
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846232
Kak
  zondag 4 september 2022 @ 18:54:14 #61
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_205846234
Genot _O_

Malacia _O_
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_205846236
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:50 schreef Scrummie het volgende:
Erg jammer. Kut Arsenal.
  zondag 4 september 2022 @ 18:54:30 #63
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205846241
jammer
  FOK!fotograaf zondag 4 september 2022 @ 18:54:46 #64
842 Zorro
Z
pi_205846244
*O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_205846245
Walgelijk.
Het is koud, het is guur....
pi_205846248
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:48 schreef Gunner het volgende:
Gerechtigheid
Heb je een mini-samenvatting waarom? Zet het nu pas op.
pi_205846253
Kansenverhouding 2-10, stand 2-1
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zondag 4 september 2022 @ 18:55:36 #68
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205846254
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 18:54 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Heb je een mini-samenvatting waarom? Zet het nu pas op.
Lees de tweet van Michael Owen. Eriksen te traag
  zondag 4 september 2022 @ 18:59:17 #69
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_205846290
:D
pi_205846296
McTominay :')
pi_205846309
Mooie voorzet
Moeten zij weten
  zondag 4 september 2022 @ 19:01:19 #72
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846310
Ik heb Ronaldo nog nooit zo'n slechte voorzet zien geven.
We have always been at war with Eastasia.
pi_205846311
TENHAGGED
  zondag 4 september 2022 @ 19:01:44 #74
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205846314
quote:
1s.gif Op zondag 4 september 2022 18:59 schreef locoG het volgende:
McTominay :')
Waarom staat die er nog in als je Casemiro hebt
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2022 @ 19:02:18 #75
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846321
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:01 schreef Szura het volgende:

[..]
Waarom staat die er nog in als je Casemiro hebt
McTominay weet het grote familiegeheim van de Glazers.
We have always been at war with Eastasia.
pi_205846331
GOAL
Moeten zij weten
  zondag 4 september 2022 @ 19:04:05 #77
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846333
Three Hag
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 4 september 2022 @ 19:04:20 #78
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205846334
dit is klaar
  FOK!fotograaf zondag 4 september 2022 @ 19:04:40 #79
842 Zorro
Z
pi_205846338
Er zijn dagen dat ik het bijna (BIJNA) jammer vind dat ik geen Viaplay heb

Ach ja dan maar MOTD straks *O*
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_205846340
Dit is gespeeld.
  zondag 4 september 2022 @ 19:05:21 #81
419273 Durmada
Neem de tijd!
pi_205846345
Prachtig :)
AZ
ALKMAAR
pi_205846346
Ronaldo is een figurant.
pi_205846348
Gouden Pik Ten Hag _O_
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Forum Admin / PR zondag 4 september 2022 @ 19:06:19 #84
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205846357
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:05 schreef Pedroso het volgende:
Gouden Pik Ten Hag _O_
Golden Dick Erik
pi_205846369
Ten Hag gaat meedoen voor plek 1
pi_205846372
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 19:04 schreef Zorro het volgende:
Er zijn dagen dat ik het bijna (BIJNA) jammer vind dat ik geen Viaplay heb

Ach ja dan maar MOTD straks *O*
Je hebt nog nooit een stream opgezocht?
  zondag 4 september 2022 @ 19:09:44 #87
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205846383
Maguire :') !!!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 4 september 2022 @ 19:09:58 #88
406087 Heeinz
Ik schrik hiervan
pi_205846387
Harry :')
pi_205846389
Was dat zijn eerste balcontact? :')
Moeten zij weten
  FOK!fotograaf zondag 4 september 2022 @ 19:12:32 #90
842 Zorro
Z
pi_205846422
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:08 schreef 3rr0r het volgende:

[..]
Je hebt nog nooit een stream opgezocht?
Dan heb ik altijd meer reclame en popups dan beeld.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_205846429
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 19:12 schreef Zorro het volgende:

[..]
Dan heb ik altijd meer reclame en popups dan beeld.
En op FOK dan?
  zondag 4 september 2022 @ 19:13:44 #92
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205846437
Maguire loopt onbeholpen tegen die gast op maar de commentator vindt het geweldig doordacht en verdedigd _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  FOK!fotograaf zondag 4 september 2022 @ 19:14:40 #93
842 Zorro
Z
pi_205846451
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:12 schreef Zipportal het volgende:

[..]
En op FOK dan?
:D
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 4 september 2022 @ 19:14:56 #94
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846453
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 19:12 schreef Zorro het volgende:

[..]
Dan heb ik altijd meer reclame en popups dan beeld.
Als je er eenmaal een stuk of 30 hebt weggeklikt kun je blijven kijken.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 4 september 2022 @ 19:15:07 #95
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205846456
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:13 schreef Szura het volgende:
Maguire loopt onbeholpen tegen die gast op maar de commentator vindt het geweldig doordacht en verdedigd _O-
Ronaldo loopt met de bal naar de zijlijn

Commentator :'' Moeilijke hoek''
RED ONS HENNIEGOD
pi_205846461
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 19:14 schreef Zorro het volgende:

[..]
:D
  zondag 4 september 2022 @ 19:16:22 #97
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846471
Dit is donkerrood.
We have always been at war with Eastasia.
pi_205846472
Malacia - DOTD.
pi_205846503
Mooie uitslag voor Joel Veltman, wat een speler _O_ @Adames
pi_205846557
Mensonterend. :(
Het is koud, het is guur....
pi_205846567
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:19 schreef Littlerabbit het volgende:
Mooie uitslag voor Joel Veltman, wat een speler _O_ @:adames
Maakt het tenminste waar in de premier league. Gelukkig hebben wij nooit getwijfeld aan hem.
  zondag 4 september 2022 @ 19:28:12 #102
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846595
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:19 schreef Littlerabbit het volgende:
Mooie uitslag voor Joel Veltman, wat een speler _O_ @:adames
Joelinton Veltman, de Djalma Santos van de lage landen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_205846623
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 19:26 schreef Adames het volgende:

[..]
Maakt het tenminste waar in de premier league. Gelukkig hebben wij nooit getwijfeld aan hem.
Zoals Famke Louise ooit al zong. "Ik laat die haters huilen met een smile op mijn selfie"

Veltman4everinmyheart
  zondag 4 september 2022 @ 19:33:55 #104
21467 franske19
Hit the deck!
pi_205846651
Jammer dat Arsenal vergat te scoren. Ten Hag ontsnapt.
"The wolves will come again," said Jojen solemnly. - George R.R. Martin
  zondag 4 september 2022 @ 19:42:27 #105
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846719
Haggie's Engels verbetert wel erg snel.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 4 september 2022 @ 19:55:15 #106
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_205846858
Ten Hag is gewoon nu al de beste coach sinds SAF
  zondag 4 september 2022 @ 19:56:40 #107
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205846872
quote:
6s.gif Op zondag 4 september 2022 19:55 schreef KingRoland het volgende:
Ten Hag is gewoon nu al de beste coach sinds SAF
Sinds Busby
We have always been at war with Eastasia.
pi_205848138
Leuk voor Antony. Doelpunt maakt veel goed, voor de rest was het te geforceerd. Voor de rest vond ik Arsenal een stuk beter voetballen, jammer dat ze op de counter gepakt zijn. Die afgekeurde goal was ook erg goedkoop.
pi_205849044
Ten Hag gaat Mansjester kampioen maken _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
  maandag 5 september 2022 @ 01:06:02 #110
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_205850602
1:24 - 1:45

Gary Neville weet wie verantwoordelijk is voor de omkeer bij United de laatste paar weken

@onlogisch @fetX @RamboDirk @GurneyIsBestOke @Caland @Wereldgozer @DombohetOlifantje1

zullen dit erg leuk vinden
  Moderator maandag 5 september 2022 @ 08:24:00 #111
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_205851355
quote:
6s.gif Op maandag 5 september 2022 01:06 schreef KingRoland het volgende:
1:24 - 1:45

Gary Neville weet wie verantwoordelijk is voor de omkeer bij United de laatste paar weken

@:onlogisch @:fetx @:rambodirk @:gurneyisbestoke @:caland @:wereldgozer @:dombohetolifantje1

zullen dit erg leuk vinden
Malacia verdient momenteel wel zijn strepen ja. Hoewel hij het gisteren op momenten echt wel lastig had tegen die Saka en hem ook een keertje goed kwijt was. Desalniettemin is het gewoon top om te zien dat hij zich vooralsnog makkelijk staande houdt in het PL geweld. Echt leuk voor die jongen. Ik heb helemaal niets met UTD (Liverpool _O_ ) maar ik kijk nu graag naar Utd vanwege Malacia. Hopelijk kan hij deze positieve ontwikkeling doorzetten.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  maandag 5 september 2022 @ 10:52:28 #112
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_205852565
Waarom kreeg Eriksen complimenten over gister?
Oude trage man, ziet er niet uit als hij speelt.

Die assist van Bruno waren pas tof
pi_205852862
quote:
0s.gif Op zondag 4 september 2022 22:30 schreef TLC het volgende:
Ten Hag gaat Mansjester kampioen maken _O_
haha zo grappig dit, na 2 wedstrijden bakte ETH er niets van en moest hij oprotten, en nu is hij de koning van Manchester.

Heerlijk dat opportunisme
  maandag 5 september 2022 @ 19:25:31 #114
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_205858472
quote:
0s.gif Op maandag 5 september 2022 11:23 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
haha zo grappig dit, na 2 wedstrijden bakte ETH er niets van en moest hij oprotten, en nu is hij de koning van Manchester.

Heerlijk dat opportunisme
Hij heeft gedaan wat hij moest doen, namelijk Maguire eruit gooien, die bracht zo veel onrust in dat team. Met Harry 0 uit 2, zonder Harry 12 uit 4.
Feyenoord!!! * Barça
pi_205858665
quote:
1s.gif Op maandag 5 september 2022 19:25 schreef Bonobo11 het volgende:

[..]
Hij heeft gedaan wat hij moest doen, namelijk Maguire eruit gooien, die bracht zo veel onrust in dat team. Met Harry 0 uit 2, zonder Harry 12 uit 4.
Oh hij heeft wel iets meer gedaan, de hele viermans verdediging op Varane na is nu weg: Naast Maguire ook Shaw en opties Lindelöf en Wan Bissaka. Varane klikt idd goed met Martinez, dat was eigenlijk net zoals Senesi die met zijn ziel onder de arm alleen in de Feyenoord verdediging stond totdat Bijlow hem in het Spaans begon te coachen.
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_205862006
twitter
  woensdag 7 september 2022 @ 11:09:03 #117
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_205876252
twitter
pi_205876317
quote:
11s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:09 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Erg mooi.

pi_205876345
quote:
11s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:09 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
WTF :')
stupidity has become as common as common sense was before
pi_205876415
quote:
11s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:09 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
_O-

Er is nu alleen toch helemaal niemand beschikbaar voor Chelsea?
pi_205876417
pi_205876429
Hahahaha
Wind extinguishes a candle and energizes fire
pi_205876435
Jeetje, één speelronde CL en gelijk twee coaches ontslagen.
Demain, on roule
  Forum Admin / PR woensdag 7 september 2022 @ 11:23:06 #124
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205876442
Dit had Abramovich niet gedaan.
  woensdag 7 september 2022 @ 11:23:23 #125
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_205876446
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:21 schreef Bugno3 het volgende:

[..]
_O-

Er is nu alleen toch helemaal niemand beschikbaar voor Chelsea?
Ik zou zo 1,2,3 niet iemand kunnen bedenken nee. En ze hebben net talloze miljoenen erin gepompt voor spelers die Tuchel wilde lol.
pi_205876454
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:21 schreef Bugno3 het volgende:

[..]
_O-

Er is nu alleen toch helemaal niemand beschikbaar voor Chelsea?
Poch?
Demain, on roule
pi_205876456
quote:
8s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:23 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik zou zo 1,2,3 niet iemand kunnen bedenken nee. En ze hebben net talloze miljoenen erin gepompt voor spelers die Tuchel wilde lol.
Dan is er nog maar een optie:

DRANKED
  woensdag 7 september 2022 @ 11:24:30 #128
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_205876462
Mauricio Pochettino is wel vrij. (lol)
pi_205876612
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:23 schreef Mykonos het volgende:

[..]
Poch?
Julio Poch?

  woensdag 7 september 2022 @ 11:39:09 #130
131800 Tarado
capô de fusca
pi_205876677
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:35 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
Julio Poch?

[ afbeelding ]
schijnt wel goed te kunnen doorselecteren
pi_205876681
Kan Tuchel mooi naar Leipzig.
pi_205876914
Engelse journalist (volgens mij niet van een erg betrouwbare krant) noemt Potter als kandidaat. Vraag me af of die zin heeft om er nu in te stappen. Draait als een tierelier bij Brighton.
Demain, on roule
  woensdag 7 september 2022 @ 11:58:08 #133
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_205876975
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:39 schreef Bastoenie het volgende:
Kan Tuchel mooi naar Leipzig.
Of naar Sevilla...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_205877528
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:21 schreef Bugno3 het volgende:

[..]
_O-

Er is nu alleen toch helemaal niemand beschikbaar voor Chelsea?
Ik denk inderdaad niet dat ze Sjors Ultee gaan bellen ;)
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
  woensdag 7 september 2022 @ 12:58:08 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205877672
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:24 schreef maxi-mus het volgende:
Mauricio Pochettino is wel vrij. (lol)
Rodgers straks ook als Leicester zo doorgaat
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205878454
twitter
Demain, on roule
  woensdag 7 september 2022 @ 23:02:26 #137
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205885483
quote:
8s.gif Op woensdag 7 september 2022 11:23 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Ik zou zo 1,2,3 niet iemand kunnen bedenken nee. En ze hebben net talloze miljoenen erin gepompt voor spelers die Tuchel wilde lol.
Dat hele Engelse voetbal is figuurlijk failliet in feite (en letterlijk misschien ook wel).
  donderdag 8 september 2022 @ 08:10:12 #138
139407 jorienvdherik
Feyenoord KNVB Beker 07-08
pi_205887068
quote:
0s.gif Op woensdag 7 september 2022 14:27 schreef Mykonos het volgende:
[ twitter ]
KoemanGOD
pi_205887561
Enfant Terrible Diego Costa is terug in de PL! Tekent vandaag een 1-jarig contract bij Wolves.

@Bolasie
  donderdag 8 september 2022 @ 10:33:55 #140
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_205888239
Sjors Ultee naar Chelsea :D
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
pi_205888936
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 09:23 schreef Oriente het volgende:
Enfant Terrible Diego Costa is terug in de PL! Tekent vandaag een 1-jarig contract bij Wolves.

@:bolasie
Echt heel erg leuk. Kijken of ie er nog wat van kan.
pi_205889870
Graham Potter (Brighton) gaat Tuchel opvolgen bij Chelsea, wordt vandaag bekend gemaakt (en anders morgen)

Arm Brighton.

Afkoopsom naar verluidt 16 mil
pi_205890313
Karius naar Newcastle United (lol)
pi_205893346
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 12:48 schreef Oriente het volgende:
Graham Potter (Brighton) gaat Tuchel opvolgen bij Chelsea, wordt vandaag bekend gemaakt (en anders morgen)

Arm Brighton.

Afkoopsom naar verluidt 16 mil
twitter

Et voila.
pi_205894367
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 12:48 schreef Oriente het volgende:
Graham Potter (Brighton) gaat Tuchel opvolgen bij Chelsea, wordt vandaag bekend gemaakt (en anders morgen)

Arm Brighton.

Afkoopsom naar verluidt 16 mil
Bizar dat je een trainer kan kopen tijdens het seizoen
pi_205894394
Lallana volgens de krantjes interim bij Brighton :D.

Gelukkig is het een te verstandige club om hierna een debiele aanstelling te doen dus dit is hartstikke leuk.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_205897336
Dit weekend mogelijk meerdere afgelaste PL-potjes wegens het overlijden van Elizabeth
  donderdag 8 september 2022 @ 23:36:29 #148
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205900990
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 20:22 schreef Oriente het volgende:
Dit weekend mogelijk meerdere afgelaste PL-potjes wegens het overlijden van Elizabeth
Misschien wel alles(?)
  vrijdag 9 september 2022 @ 00:10:13 #149
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_205901273
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 17:59 schreef NecSpeNecMetu het volgende:

[..]
Bizar dat je een trainer kan kopen tijdens het seizoen
Dus dit. Slaat helemaal nergens op.
pi_205901405
quote:
“Nieuwe Chelsea-eigenaars tekenden 4-4-3-formatie op bord voor Tuchel”

Nieuwe Chelsea-eigenaars Todd Boehly en Behdad Eghbali zouden in een vergadering over nieuwe transferdoelwitten met de pas ontslagen trainer Thomas Tuchel per ongeluk een 4-4-3-formatie op een bord getekend hebben. Dat schrijft de doorgaans goed geïnformeerde sportwebsite The Athletic donderdag, al wordt het verhaal wel ontkend door Chelsea.

Het verhaal van de opstelling met de elf veldspelers lijkt de wereld ingestuurd door iemand uit de entourage van Tuchel. Die zou op die manier meteen een slechte indruk gekregen hebben van de nieuwe machthebbers op Stamford Bridge en waren naar verluidt getuige van nog andere momenten van ‘slapstick’.

Boehly en Eghbali hadden vooral ervaring met Amerikaanse sporten en amper met voetbal voordat ze bijna 5 miljard betaalden om de Engelse topclub Chelsea over te kopen van Roman Abramovich. Volgens hetzelfde artikel volgden beiden de afgelopen maanden een snelcursus om hun kennis van het voetbal bij te spijkeren.

Tuchel werd woensdag op straat gezet door Boehly en Eghbali na een 1-0-nederlaag in de Champions League tegen Dinamo Zagreb.
:')
  vrijdag 9 september 2022 @ 07:58:07 #151
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205902162
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 16:50 schreef Oriente het volgende:

[..]
[ twitter ]
Et voila.
Die is voor maart ontslagen.
We have always been at war with Eastasia.
  vrijdag 9 september 2022 @ 08:01:20 #152
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205902182


[ Bericht 36% gewijzigd door -XOR- op 09-09-2022 08:03:07 ]
We have always been at war with Eastasia.
pi_205903001
Geen Premjur Liek dit weekend.
pi_205903164
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 09:26 schreef Oriente het volgende:
Geen Premjur Liek dit weekend.
wat is er gebeurd met "the show must go on" ??
  vrijdag 9 september 2022 @ 09:52:00 #155
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205903295
wat een onzin. ook lekker handig met het WK en het al te drukke seizoen
pi_205903312
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 09:39 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
wat is er gebeurd met "the show must go on" ??
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 september 2022 09:52 schreef Gunner het volgende:
wat een onzin. ook lekker handig met het WK en het al te drukke seizoen
De Ieren vinden het ook maar onzin:

https://www.reddit.com/r/(...)ng_the_queens_death/
pi_205903384
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 09:53 schreef Oriente het volgende:

[..]
[..]
De Ieren vinden het ook maar onzin:

https://www.reddit.com/r/(...)ng_the_queens_death/
alleen om andere redenen ;)
  vrijdag 9 september 2022 @ 10:05:11 #158
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205903415
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 09:39 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
wat is er gebeurd met "the show must go on" ??
Freddy Mercury was al dood.
pi_205904992
twitter


Er vindt nu overleg plaats, we horen het definitieve antwoord deze middag nog.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2022 12:23:30 ]
pi_205905002
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 12:22 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Er vindt nu overleg plaats, we horen het definitieve antwoord deze middag nog.
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_205905020
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 12:23 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
[ twitter ]
Terwijl de overige B-sporten wel weer doorgaan.
twitter
pi_205905170
twitter


Nu officieel. Wel de godver.
  Moderator vrijdag 9 september 2022 @ 12:32:37 #163
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_205905172
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 12:32 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Nu officieel. Wel de godver.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_205905387
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 12:32 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Nu officieel. Wel de godver.
Bidden voor Europees voetbal volgende week
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
  vrijdag 9 september 2022 @ 13:12:49 #165
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205905817
Uit respect.... dat snap ik niet zo goed. wat is er respectloos aan om wel door te sporten?

omdat zij stilligt moet sport dat ook?
pi_205905867
quote:
2s.gif Op vrijdag 9 september 2022 13:12 schreef Gunner het volgende:
Uit respect.... dat snap ik niet zo goed. wat is er respectloos aan om wel door te sporten?

omdat zij stilligt moet sport dat ook?
Het land ligt ook wel eventjes stil nu..
  Forum Admin / PR vrijdag 9 september 2022 @ 13:18:53 #167
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205905898
Vind het niet meer logisch dat iets simpels als sport even pas op de plaats maakt.
pi_205906648
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 13:18 schreef Sked het volgende:
Vind het niet meer logisch dat iets simpels als sport even pas op de plaats maakt.
Waarom gaan B-sporten morgen dan wel (weer) door?
twitter
  vrijdag 9 september 2022 @ 14:06:30 #169
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205906665
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 14:05 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Waarom gaan B-sporten morgen dan wel (weer) door?
[ twitter ]
Heeft gewoon met politie-inzet te maken...
pi_205906675
Juist zo'n Premier League had echt een perfect eerbetoon kunnen uitbrengen. Natuurlijk, het is nu veel drukker in Londen dan normaal en dat heeft logistieke beperkingen maar dat is blijkbaar niet de reden dat het afgelast wordt. Een minuutje stilte, het volkslied erna, rouwbanden, die Engelsen kunnen dat wel. Het had perfect gekund deze speelronde.
pi_205906970




Helaas slaat het nergens op - en dan vergeten we natuurlijk ook nog überhaupt het bomvolle schema om deze speelronde en mogelijk ook de volgende te cancellen. Ach, de beslissing is genomen en we hebben er vrede mee.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2022 14:26:03 ]
  vrijdag 9 september 2022 @ 14:35:39 #172
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_205907115
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 12:45 schreef RipCity het volgende:

[..]
Bidden voor Europees voetbal volgende week
die moet doorgaan, of anders alle engelse teams verliezen hun wedstrijden reglementair met 0-3 ;)
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
  vrijdag 9 september 2022 @ 15:55:57 #173
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_205908042
Iemand die 70 jaar lang af en toe lintjes doorknipt en een paar nietszeggende toespraakjes houdt alleen maar omdat het van haar verwacht wordt komt op hoogbejaarde leeftijd te overlijden en daar moet dan het voetbal onder lijden?

Heel bijzonder. Waar moet dat heen met deze wereld?
  vrijdag 9 september 2022 @ 16:21:28 #174
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_205908342
Wat een circus

doe normaal zeg
pi_205913586
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 14:24 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

Helaas slaat het nergens op - en dan vergeten we natuurlijk ook nog überhaupt het bomvolle schema om deze speelronde en mogelijk ook de volgende te cancellen. Ach, de beslissing is genomen en we hebben er vrede mee.
Voetbal is geen sport.

twitter
pi_205913640
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 15:55 schreef Boezeidekoe het volgende:
Iemand die 70 jaar lang af en toe lintjes doorknipt en een paar nietszeggende toespraakjes houdt alleen maar omdat het van haar verwacht wordt komt op hoogbejaarde leeftijd te overlijden en daar moet dan het voetbal onder lijden?

Heel bijzonder. Waar moet dat heen met deze wereld?
Vind jij voetbal echt zo belangrijk? Al zijn bioscopen en andere sporten wel bijzonder maar ja, minder opkomst en alle poeha eromheen he.

@Bolasie sorry voor de quote melding maar ik had de verkeerde post.
  vrijdag 9 september 2022 @ 23:04:18 #177
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205913814
quote:
0s.gif Op vrijdag 9 september 2022 14:06 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Heeft gewoon met politie-inzet te maken...
Ik dacht uit respect voor de overledene.

Wat die eraan heeft weet ik niet.
  zaterdag 10 september 2022 @ 09:22:55 #178
38559 WheeledWarrior
More than meets the eye
pi_205916102
Gewoon NEC - Fortuna kijken mensen, ook leuk toch?

Toch?
pi_205920848
quote:
0s.gif Op zaterdag 10 september 2022 09:22 schreef WheeledWarrior het volgende:
Gewoon NEC - Fortuna kijken mensen, ook leuk toch?

Toch?
:')

beetje bundesliga kijken kan wel voor één keer, maar het raakt nog niet het juiste plekje.
  zondag 11 september 2022 @ 10:27:36 #180
462731 TheVoice4ever
Dilano de Kleijn superfan
pi_205930991
premier league kun je cancellen, maar europees moet je gewoon spelen, en als het niet in engeland kan dan makkelijk op neutrale grond

niet opdagen = reglementaire 0-3 voor de tegenstander

~O>

kom op uefa aanpakken en ze dwingen te spelen
Big Brother Favo: Ronahi, Jimmy, Sabeau, Tom
Verraders Favo: Ihsane, Tom
pi_205931339
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2022 10:27 schreef TheVoice4ever het volgende:
premier league kun je cancellen, maar europees moet je gewoon spelen, en als het niet in engeland kan dan makkelijk op neutrale grond

niet opdagen = reglementaire 0-3 voor de tegenstander

~O>

kom op uefa aanpakken en ze dwingen te spelen
Vind ik ook. Het leven gaat gewoon door, ik kan begrijpen dat ze het op de dag van de uitvaart ingetogen houden maar niet kunnen verlangen dat iedereen 10 dagen thuis gaat zitten snotteren om een dame van 96 die is overleden.
pi_205932024
quote:
0s.gif Op zondag 11 september 2022 10:27 schreef TheVoice4ever het volgende:
premier league kun je cancellen, maar europees moet je gewoon spelen, en als het niet in engeland kan dan makkelijk op neutrale grond

niet opdagen = reglementaire 0-3 voor de tegenstander

~O>

kom op uefa aanpakken en ze dwingen te spelen
Alles lijkt er momenteel op dat de Europese wedstrijden gewoon doorgaan.
  zondag 11 september 2022 @ 12:55:44 #183
268045 Boezeidekoe
Ik ben een tong80 fan,jij ook?
pi_205932481


[ Bericht 100% gewijzigd door Boezeidekoe op 11-09-2022 12:56:46 ]
  maandag 12 september 2022 @ 13:45:02 #184
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_205947451
twitter
  Forum Admin / PR maandag 12 september 2022 @ 13:49:14 #185
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205947493
Hopelijk heeft hij de fysiek nog voor zijn speelstijl
pi_205948109
Wat een bullshit dat Arsenal - PSV niet kan doorgaan. Spelen zonder publiek kan prima.
  maandag 12 september 2022 @ 18:33:28 #187
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_205950215
twitter
pi_205950234
Chelsea v Liverpool snap ik nog wel, Brighton v Palace was al off (hoewel de treinstaking nu voorlopig van baan is) maar wat heeft United v Leeds hier in godsnaam mee te maken

twitter


Lachwekkend. Het besluit om vorig weekend niet te spelen staat overigens compleet voor lul nu.

[ Bericht 41% gewijzigd door #ANONIEM op 12-09-2022 18:37:47 ]
pi_205950439


Het nieuwe programma inclusief wijzigingen in tijd
pi_205950632
Shithole Engeland.
pi_205950642
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 18:35 schreef Bolasie het volgende:
Chelsea v Liverpool snap ik nog wel, Brighton v Palace was al off (hoewel de treinstaking nu voorlopig van baan is) maar wat heeft United v Leeds hier in godsnaam mee te maken

[ twitter ]

Lachwekkend. Het besluit om vorig weekend niet te spelen staat overigens compleet voor lul nu.
Politie inzet van de manchester police
  Moderator maandag 12 september 2022 @ 19:10:58 #192
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_205950717
Niemand neemt Engeland serieus,
What can change the nature of a man?
pi_205950828
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 19:10 schreef Coco het volgende:
Niemand neemt Engeland serieus,


@maxi-mus
pi_205950878
quote:
0s.gif Op maandag 12 september 2022 19:06 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
Politie inzet van de manchester police
Ja, dat staat er. GMP = Greater Manchester Police.
pi_206001495
Twee wedstrijdjes vanavond. Willian is terug in de Premier League.
pi_206006304
Present.
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:29:20 #197
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007216
God saves the king _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206007218
Geen Diego.
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:29:51 #199
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007219
Benieuwd of de Haalandtrein weer voorbij dendert.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:32:23 #200
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007226
0-1

Dat is rap.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 17 september 2022 @ 13:33:07 #201
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206007229
Dit is klaar
pi_206007232
Dit is gespeeld.
pi_206007239
Jack Girlish.
pi_206007248
twitter


Vreemd dat Grealish scoort.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2022 13:37:49 ]
pi_206007251
Staat van Velzen in de spits bij wolves?
  zaterdag 17 september 2022 @ 13:39:26 #206
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206007252
Wat een actie weer van KdB genot. De inspeelpass, de versnelling om Foden heen, de perfecte voorzet op de 5m voor het intikken
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206007297
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:37 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Vreemd dat Grealish scoort.
Einde tijdperk Haaland. :+
Het is koud, het is guur....
  zaterdag 17 september 2022 @ 13:47:04 #208
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206007300
lekker haaland
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:47:05 #209
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007301
Haalandgod
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206007305
Wtf _O- fucking Cyborg
pi_206007307
Boh.
pi_206007309
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:46 schreef TweedeKlum het volgende:

[..]
Einde tijdperk Haaland. :+
:D.
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:47:45 #213
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007310
Striking Viking _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206007315
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:47 schreef Oriente het volgende:

[..]
:D.
Wat een God _O_ _O_ _O_
Het is koud, het is guur....
pi_206007321
De beste man heeft de competitie nu al uitgespeeld.
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 13:58:26 #216
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007392
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:48 schreef Bolasie het volgende:
De beste man heeft de competitie nu al uitgespeeld.
In dit tempo kan het record van Cole & Shearer op lossen schroeven komen te staan.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_206007405
quote:
7s.gif Op zaterdag 17 september 2022 13:58 schreef onlogisch het volgende:

[..]
In dit tempo kan het record van Cole & Shearer op lossen schroeven komen te staan.
Dat verbreekt hij makkelijk, tenzij hij langdurig geblesseerd raakt of een tegenstander bijt.
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 14:03:56 #218
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206007421
:R
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 17 september 2022 @ 14:04:00 #219
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206007422
red
pi_206007426
ROOD
pi_206007427
:R
pi_206007432
Ietwat lomp
pi_206007433
Haha, wat is dit.
pi_206007450
https://www.ziscore.com/qa78/

Wat een mongool man
pi_206007459
pi_206007464
quote:
Totaalidioot _O-
pi_206007468
Bernardo is kalend.
  zaterdag 17 september 2022 @ 14:57:55 #228
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206007800
fodengenot
pi_206007805
KDB, man man man O+
pi_206007807
Mooie goal
  zaterdag 17 september 2022 @ 14:59:15 #231
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206007810
KdB genot
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206007817
ACT
pi_206007818
-doe dit maar niet-

[ Bericht 80% gewijzigd door onlogisch op 17-09-2022 16:38:32 ]
  zaterdag 17 september 2022 @ 15:06:48 #234
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206007871
Citeh hoeft niet echt zijn best te doen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_206008016
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 15:06 schreef -XOR- het volgende:
Citeh hoeft niet echt zijn best te doen.
Wolverhampton staat met 10 man en is van nature al een team dat de bal dolgraag op de middenstip wil laten liggen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 16:44:26 #236
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206008546
Wat een genot _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 17:24:31 #237
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206008819
_O-
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator zaterdag 17 september 2022 @ 17:27:17 #238
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_206008849
Die gaat op de stip.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zaterdag 17 september 2022 @ 18:57:59 #239
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206009696
Leicester heeft de voorsprong alweer vergooid hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206009846
Onbewust mooie goal
  zaterdag 17 september 2022 @ 19:30:23 #241
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206010070
Maddison _O_
Enige speler die nog levert bij Leicester
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 17 september 2022 @ 19:35:31 #242
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206010120
Ndidi :') :r
Amateuristische zak hooi
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206010122
Wat een cadeautje.
  zaterdag 17 september 2022 @ 19:37:59 #244
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206010145
lekker
pi_206010241
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 september 2022 19:30 schreef Szura het volgende:
Maddison _O_
Enige speler die nog levert bij Leicester
Dit deed die ook weer mooi.
pi_206010267
Matige poging om de hand van God te imiteren.
  zaterdag 17 september 2022 @ 20:00:56 #247
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206010422
Sonaldogenot
pi_206010425
Dit is helaas gespeeld, mooie goal wel.
  zaterdag 17 september 2022 @ 20:01:48 #249
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206010433
Goaltje hoor
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206010532
En het vingertje van Son
pi_206010558
De Son-show
pi_206010692
hattrick meteen wat een GOD SonGod

Zuid-Korea _O_ _O_ _O_ _O_
pi_206017510
0-1 Arsenal ... ook niet voor de lijn weggekopt zoals bij Ajax deze week.
pi_206017666
Jesus met een ode aan Vini Jr.
pi_206017667
Brentford kan niets
pi_206017675
Mooie voorzet van Xhaka
pi_206018139
Dat United hier met 4-0 verloor.
  zondag 18 september 2022 @ 15:56:45 #258
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206019598
Back where we belong #totl
pi_206025584
quote:
0s.gif Op donderdag 8 september 2022 18:02 schreef El-Stinho het volgende:
Lallana volgens de krantjes interim bij Brighton :D.

Gelukkig is het een te verstandige club om hierna een debiele aanstelling te doen dus dit is hartstikke leuk.
twitter
  maandag 19 september 2022 @ 08:08:34 #260
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206026133
Echt nog nooit van gehoord.
pi_206026191
quote:
2s.gif Op maandag 19 september 2022 08:08 schreef Gunner het volgende:
Echt nog nooit van gehoord.
Hoofdtrainer van Sassuolo van 2018 t/m 2021 en daar echt niet onverdienstelijk gepresteerd.
  maandag 19 september 2022 @ 08:17:23 #262
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206026200
quote:
0s.gif Op maandag 19 september 2022 08:16 schreef Oriente het volgende:

[..]
Hoofdtrainer van Sassuolo van 2018 t/m 2021 en daar echt niet onverdienstelijk gepresteerd.
Ah Serie A. Dat kan een hoop verklaren dat ik hem niet ken.
  vrijdag 30 september 2022 @ 17:28:22 #263
131800 Tarado
capô de fusca
pi_206155564
twitter
pi_206162231


We mogen weer. Meteen enkele durbies op het programma.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 01-10-2022 11:35:18 ]
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 13:07:38 #265
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206163212
Son en Kane gaan Arsenal even de plaats wijzen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_206163329
Ramsdale; White, Saliba, Gabriel, Zinchenko; Odegaard, Partey, Xhaka; Saka, Jesus, Martinelli

Lloris; Romero, Dier, Lenglet; Emerson, Hojbjerg, Bentancur, Perisic; Richarlison, Kane, Son
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 13:45:14 #267
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206163583
Kon er in
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 13:51:08 #268
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206163627
Koekoeek
pi_206163636
De Spurs slapen nog.
pi_206163657
POLL
pi_206163689
Pingel genot.
pi_206163699
Dit is ook Arsenal.
pi_206163704
Jammer.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:02:27 #274
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206163711
jammer
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:03:14 #275
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206163719
Leuke statistiek, maar nog geen platte prijs gewonnen Kane
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:36:27 #276
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206163947
lekker
pi_206163951
Erg mooi.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:37:17 #278
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206163959
Lloris, pijnlijk.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:37:39 #279
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_206163965
Foutje van de keeper...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:46:58 #280
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_206164056
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 14:36 schreef Zipportal het volgende:
Erg mooi.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:50:02 #281
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206164081
Dit is gespeeld.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:50:15 #282
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206164084
terecht
  Moderator zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:50:37 #283
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_206164089
'Hier geven ze Engeland nooit rood voor'.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:54:02 #284
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206164111
dit is klaar
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:54:59 #285
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206164123
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 13:07 schreef -XOR- het volgende:
Son en Kane gaan Arsenal even de plaats wijzen.
U zei?

@Bulletdodger kijk deze man
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:56:59 #286
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206164135
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 14:54 schreef Gunner het volgende:

[..]
U zei?

@:Bulletdodger kijk deze man
Daar ga ik inderdaad flink nat :@

(gelukkig maar)
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 14:59:12 #287
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206164160
Met zo’n wedstrijd is het zo

Verlies je; flink aan de drank
Win je; zie bovenstaande
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 15:11:38 #288
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206164295
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 14:59 schreef Gunner het volgende:
Met zo’n wedstrijd is het zo

Verlies je; flink aan de drank
Win je; zie bovenstaande
Dit gaat natuurlijk ook om meer, deze wedstrijd is een soort van bevestiging dat Arsenal terug is in de top 3/4.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 15:13:35 #289
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206164322
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 15:11 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Dit gaat natuurlijk ook om meer, deze wedstrijd is een soort van bevestiging dat Arsenal terug is in de top 3/4.
Seizoen duurt nog lang maar het ziet er goed uit.
Champions league te lang gemist. Gelukkig wouden de goede spelers nog steeds komen
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:04:36 #290
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206165146
genot
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:04:39 #291
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206165149
Liverpool :')

Die fucking Koert weer :r :r
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_206165188
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:04 schreef Szura het volgende:
Liverpool :')

Die fucking Koert weer :r :r
voor diegene die niet kijken?
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:10:36 #293
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206165301
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:05 schreef Bulletdodger het volgende:

[..]
voor diegene die niet kijken?
Alleen maar zijn persoonlijke mening opdringen als commentator
RED ONS HENNIEGOD
pi_206165315
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:04 schreef Szura het volgende:
Liverpool :')

Die fucking Koert weer :r :r
Viaplay is voor het mindere volk.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:15:01 #295
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206165373
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:11 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Viaplay is voor het mindere volk.
playsport met imke courtois
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:17:15 #296
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_206165411
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 oktober 2022 16:11 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Viaplay is voor het mindere volk.
Je moeder bedoel je.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:17:40 #297
165780 Luctor.et.Emergo
Fremantle Dockers FC
pi_206165416
_O-
Autore Deo, favente Regina Luctor et Emergo
Meneer de Voorzitter, het is alles behalve onjuist dat ik ontkend heb dat ik niet tegen het verbod op het embargo ben.
Het is echt waar, ik heb het in mijn dromen zelf gezien.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:17:44 #298
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_206165419
hahaha 0-2
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:17:45 #299
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_206165420
Dit kan niet _O-
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:17:57 #300
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_206165422
Lollerpool
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 1 oktober 2022 @ 16:18:08 #301
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_206165424
Ajax verloor hier kansloos van
RED ONS HENNIEGOD
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')