abonnement Unibet Coolblue
pi_207722901
quote:
0s.gif Op donderdag 26 januari 2023 12:47 schreef Sinister-D- het volgende:

[..]
vreemd. Ik kon met mijn Duitse (prepaid) creditcard niet betalen, die werd afgewezen omdat ik via een Belgisch IP adres wou registreren. Land van betalen komt niet overeen met land van IPV dus was volgens hun frauderen. 2 jaar achter elkaar aan de hand gehad, en daardoor telkens via Google Play moeten betalen.
Ik betaal ook via google play. F1TV wordt sinds hun start in 2018 aangeboden in Turkije, alleen de afgelopen jaren gaat het niet best met de Lire (Topicreeks: Turkse Lira steeds verder onderuit). F1 vergeet echter de bedragen aan te passen in Google Play waardoor je nu voor een koopje een abo hebt. Ze hebben op een gegeven moment, ik geloof in 2020, de jaarbedragen aangepast, waardoor een maand abo goedkoper is.

quote:
2s.gif Op zaterdag 29 januari 2022 15:57 schreef hole1988 het volgende:

[..]
Je heb een android telefoon en een mastercard/visa nodig (ik heb er eentje virtueel via skrill en kost niks. Wel een gedoe om je te verifiėren). Dit stappenplan werkt gewoon met een Nederlandse ip adres en je kan ook gewoon in Nederland kijken.

1. Maak een Google account aan (kan gewoon geactiveerd worden met NL nummer).
2. Ga naar http://pay.google.com
3. Voeg een betaalmethode toe en vul je mastercard/visa gegevens in en een Turks adres. Ik gebruik deze:
13 Hipodrom Street
Postcode: 06560
District: Yenimahalle
Provincie: Ankara
4. Er wordt nu een klein bedrag (bij mij 2 TL) ingehouden op mastercard/visa met in de omschrijving een code (bij skrill kun je die meteen zien onder transacties). Die code moet je opgeven bij google om de koppeling te voltooien.
5. Voeg je nieuwe Google account toe aan je Android telefoon.
6. Download onder dit Google account via je je webbrowser de F1TV app. (Heb je de app al, dan deze eerst verwijderen. Via je webbrowser installeren geeft je de garantie dat je nieuwe Google account aan de F1TV app wordt gekoppeld)
7. Dan op abonneren klikken, je abbo selecteren (per maand is gek genoeg goedkoper.) en als goed is betaal je dan 40 TL per maand wat ongeveer ¤2,75 incl. koersopslag is.

Boot lickin, piss drinkin, fingerfriggin, tit tweakin, love bitin, arse lickin, shit stabbin, mother fuckin, spunk lovin, ball bustin, cock suckin, fist fuckin, lipsmackin, thirst quenchin, cool livin, ever givin USELESS MAN
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')