A niffoquote:Op woensdag 27 juli 2022 12:37 schreef hoechst het volgende:
Wie heeft er weleens een Kippie snackpan gegeten. Ik ga deze bestellen voor een familie feestje.
Is deze lekker?
Sick.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:10 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
A niffo
Tijdje bij de kippie gewerkt. Deze kluifjes worden een dag van tevoren gemaakt, dan de koelbak in geflikkerd en dan mag je ze thuis weer opwarmen. Dus met een beejte pech eet je kip wat 2 tot 3 dagen oud is. Kan wel, maar smaakt nou niet echt super, de kruiden en 'pittige' saus verbloemen dat.
Zoals PS hierboven zegt, gewoon zelf kluifjes kopen, marineren en in de oven knallen.
De sate & balletejs zijn niet al te best, maar oude kip is ook niet al te best.
En als sidenote - biologisch kip is niet te krijgen, daar is zgn. geen vraag naar.
Ik zou het als de pest vermijden, maar goed mensen betalen voor gemak.
Je wordt er niet ziek van, kan het prima eten, maar het is erg duur voor wat je krijgt.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:12 schreef Erasmus het volgende:
[..]
Sick.
Nooit meer Kippie voor mij, vond het altijd wel lekker.
Hoe zit dat met die broodjes? Worden die wel elke dag vers gemaakt?quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:10 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
A niffo
Tijdje bij de kippie gewerkt. Deze kluifjes worden een dag van tevoren gemaakt, dan de koelbak in geflikkerd en dan mag je ze thuis weer opwarmen. Dus met een beejte pech eet je kip wat 2 tot 3 dagen oud is. Kan wel, maar smaakt nou niet echt super, de kruiden en 'pittige' saus verbloemen dat.
Zoals PS hierboven zegt, gewoon zelf kluifjes kopen, marineren en in de oven knallen.
De sate & balletejs zijn niet al te best, maar oude kip is ook niet al te best.
En als sidenote - biologisch kip is niet te krijgen, daar is zgn. geen vraag naar.
Ik zou het als de pest vermijden, maar goed mensen betalen voor gemak.
Kost wel aardig wat tijd zo veel maken.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:13 schreef Erasmus het volgende:
Zelf thuis koken is in alle gevallen sowieso beter dan afhalen (als we het over kwaliteit hebben en niet over comfort).
De broodjes wel, elke ochtend. De kip ertussen daarentegen...kip piri piri b.v. is oude kip - kippenpoten / dijstukjes van een aantal dagen oud, daar wordt eerst het vel van af gehaald. Dan wordt de kip wordt door een saus gehaald en op een pistoletje gedaan. De pistolet & broodjes werden toen in de magnetron opgewarmd, waardoor de broodjes een beetje sompig werden.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:16 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Hoe zit dat met die broodjes? Worden die wel elke dag vers gemaakt?
Gadver.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:19 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
De broodjes wel, elke ochtend. De kip ertussen daarentegen...kip piri piri is oude kip - kippenpoten / dijstukjes van een aantal dagen oud, daar wordt eerst het vel van af gehaald. Dan wordt de kip wordt door een saus gehaald en op een pistoletje gedaan. De pistolet & broodjes werden toen in de magnetron opgewarmd, waardoor de broodjes een beetje sompig werden.
Sinds ik daar jaren geleden weg ben gegaan kom ik er nooit meer
Ja, dezelfde eigenaar met vooralsnog maar 1 winkel.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:21 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Gadver.
Nou, de kip komt uit de mouw zo blijkt. Ik zag dat ze naast Kippie ook Vissie hebben. Ik gok van dezelfde eigenaar? Wil niet weten wat er met de vis allemaal gebeurd
Gelukkig ben ik een fan van vers eten koken (moet absoluut niks hebben van pakjes en K&K-maaltijden) dus daar heb ik geen moeite mee.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:17 schreef FlippingCoin het volgende:
[..]
Kost wel aardig wat tijd zo veel maken.
Wat interessant dit, ik heb hier nooit zo over nagedacht.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:10 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
A niffo
Tijdje bij de kippie gewerkt. Deze kluifjes worden een dag van tevoren gemaakt, dan de koelbak in geflikkerd en dan mag je ze thuis weer opwarmen. Dus met een beejte pech eet je kip wat 2 tot 3 dagen oud is. Kan wel, maar smaakt nou niet echt super, de kruiden en 'pittige' saus verbloemen dat.
Zoals PS hierboven zegt, gewoon zelf kluifjes kopen, marineren en in de oven knallen.
De sate & balletejs zijn niet al te best, maar oude kip is ook niet al te best.
En als sidenote - biologisch kip is niet te krijgen, daar is zgn. geen vraag naar.
Ik zou het als de pest vermijden, maar goed mensen betalen voor gemak.
Daarom altijd proberen om de kip direct uit de grill te kopen, dan weet je dat het (dag)vers is.quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:43 schreef Speedfight het volgende:
[..]
Wat interessant dit, ik heb hier nooit zo over nagedacht.
Leuk om te horen hoe dat werkt.
Hey Tommyquote:Op woensdag 27 juli 2022 13:31 schreef C.L.Werner het volgende:
Toen ik daar werkte, kwam er altijd een bepaald soort publiek in de kippie winkel... het tokkie gehalte is vrij hoog. Veel mensen vinden het erg lekker, en de kip is prima zodra het uit de grill komt. Vraag dus altijd of je het direct uit de grill mag, dan is het echt top.
Ik heb weleens de liefde met een pan bedreven.quote:
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.Op vrijdag 4 augustus 2023 01:16 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Een schizofreen is nooit alleen.
Veeeel te zoutquote:Op woensdag 27 juli 2022 13:12 schreef Erasmus het volgende:
[..]
Sick.
Nooit meer Kippie voor mij, vond het altijd wel lekker.
quote:Op woensdag 27 juli 2022 14:05 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
Daarom altijd proberen om de kip direct uit de grill te kopen, dan weet je dat het (dag)vers is.
Als het in de toonbank ligt, vooral s'ochtends, dan is het vaak van de dag ervoor. Dus dan koop je oude kip, als je die ook nog eens een dag later opwarmt dan heb je kip van twee dagen oud.
Interessnat feitje - de kipfilet in de maaltijden en broodjes komt uit brazilie, zit vol met vocht . Hollandse kipfilet is veel te duur voor de broodjes, dat gebruiken ze ook niet meer.
Ik kan nog veel, veel meer vertellen maar vooralsnog laat ik het even hierbij
quote:Op woensdag 27 juli 2022 15:00 schreef C.L.Werner het volgende:
[..]
[..]
Dat komt door de kilo kipkruiden die er overheengaan
Wat als jij het thuis kookt en het bij mij komt bezorgen?quote:Op woensdag 27 juli 2022 13:13 schreef Erasmus het volgende:
Zelf thuis koken is in alle gevallen sowieso beter dan afhalen (als we het over kwaliteit hebben en niet over comfort).
Ik heb je een DM gestuurd, de FA's mogen niet weten dat ik zwart ga bijklussen als moderator.quote:Op woensdag 27 juli 2022 16:53 schreef Tobias19xx het volgende:
[..]
Wat als jij het thuis kookt en het bij mij komt bezorgen?
Heb net kibbeling gegeten, heb geen zin meer in kippie. FA's zijn ingelicht over je zwartwerk. Binnenkort heb je Danny aan je deur, of je wat kan doneren van dat zwartgeld.quote:Op woensdag 27 juli 2022 16:59 schreef Erasmus het volgende:
[..]
Ik heb je een DM gestuurd, de FA's mogen niet weten dat ik zwart ga bijklussen als moderator.
Accepteer alleen cash!
Veeg je reet af met een boterham, als je er vervolgens voldoende wasabi op doet, proef je er niets van!quote:Op dinsdag 2 augustus 2022 15:29 schreef Fer het volgende:
Veel gerechte smaken prima de dag erna, smaak trekt er dan beter in
Het verschil is dat jij rauwe kip marineert en vervolgens een dag of twee later afbakt.quote:Op dinsdag 2 augustus 2022 17:45 schreef Marsenal het volgende:
Als ik thuis m'n kip twee dagen in de marinade laat zitten is iedereen dolenthousiast maar bij een vreetschuur heb je het blijkbaar dan over oude kip
Ken het overigens niet.
Oh shit dat had ik niet begrepen. Dat is echt wel pauper als het product ook nog eens je main cashcow is.quote:Op dinsdag 2 augustus 2022 20:23 schreef Mutsaers__78 het volgende:
[..]
Het verschil is dat jij rauwe kip marineert en vervolgens een dag of twee later afbakt.
Zij bakken het en verkopen het schijnbaar minimaal 1 dag later...
Dit geldt niet voor kip niffoquote:Op dinsdag 2 augustus 2022 15:29 schreef Fer het volgende:
Veel gerechte smaken prima de dag erna, smaak trekt er dan beter in
Goede keus!quote:Op zaterdag 6 augustus 2022 17:05 schreef laforest het volgende:
[..]
Snap ik.
Tegenwoordig toch liever Valeria Lukyanova of Alina Kovalevskaya.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |