abonnement Unibet Coolblue
pi_205461440
quote:
13s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:46 schreef probeer het volgende:

[..]
Fuck man, timestamp even dan.
Gedaan, maar werkt niet ofzo.

39:00
pi_205461443
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:47 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Gedaan, maar werkt niet ofzo.

39:00
"Pools are perfect for holding water"
pi_205461460
quote:
Ook geen time stamp
pi_205461533
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:13 schreef Canopus het volgende:

[..]
Dus, als je als vrouw wilt studeren en je aanmeld bij zo'n vereniging, moet je het maar voor lief nemen dat ze je hoer noemen?
En al het sexuele er om heen, dat is een extra aanvulling op het studentenleven?
Ik heb mijn studentenstad gekozen op basis van goede verhouding vrouwen vs mannen (advies van een neef van mij die daar studeerde) en naast het vergaren van kennis keek ik erg uit naar het feesten en het neuken van vele vrouwen. En dat was een veel gekoesterde wens. Die overigens niet door iedereen waar wordt gemaakt natuurlijk, maar dan kun je nog altijd een speech gaan houden over hoeren.

En ja, ik zag dus vrouwen ook als lustobjecten. Niet alleen als lustobjecten, maar ook als lustobjecten. Doe ik nog steeds hoor. Alleen beperk ik mij tot mijn vrouw momenteel (wederom: ik zie haar ook als lustobject, niet alleen als lustobject, die nuance is wel belangrijk). Nou ja, in daden dan. Ik heb ook wel eens dat ik een zondige gedachte heb als ik een mooie vrouw zie.

Gelukkig zijn er ook vele studentes die graag seks hebben (vrouwen houden immers ook van seks) en niet alleen binnen een relatie. En dat gaat allemaal wederzijds en dat is ook prima.

Dit is onderdeel van het studentenleven. En het verenigingsleven wordt gepromoot (in ieder geval in mijn tijd) als een soort van Tinder avant la lettre. De praktijk is dat je gewoon iedere studentenkroeg hiervoor in kan duiken, maar zo wordt het gepromoot.

Er is dus wel sprake van een atmosfeer waarin seks een flinke rol speelt bij (een deel van de) verenigingen en het corps behoort daar zonder meer toe.

En nee, dat wil niet zeggen dat je het voor lief moet nemen dat er mannen zijn die vrouwen hoeren noemen, maar als je daar iets tegen wil doen, dan lijkt mij het beste dat je als vrouwen dat soort mannen gewoon lekker links laat liggen. Dan lost zich dat wel vanzelf op.

Maar de praktijk is dat er tot op heden gewoon veel wordt meegelachen en er gewoon ook een groep is die het wel spannend vindt, zo'n neanderthaler.

Uiteindelijk lost dit probleem zich dus niet op doordat mensen van buiten er schande van spreken, maar de vrouwen in die vereniging het niet meer pikken. In die zin is die brief dus een prima eerste aanzet en hopelijk sluiten ook veel mannen zich erbij aan dat dit wat hen betreft niet heurt in de vereniging.

Laten we wel zijn, als er nou gedrag is wat de typering knor rechtvaardigt, dan is dit zeker onderdeel daarvan.

Kortom: de vereniging wordt gevormd door de leden, inclusief de mores. En als je daarbij gaat, dan moet je die mores ook accepteren, of zorgen voor voldoende medestanders om het van binnenuit te veranderen.
pi_205461565
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:00 schreef VEM2012 het volgende:
En ja, ik zag dus vrouwen ook als lustobjecten. Niet alleen als lustobjecten, maar ook als lustobjecten. Doe ik nog steeds hoor.
'Sexy' studentes gaan naakt als bewijs
pi_205461603
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 11:48 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]
Het waren niet alleen die serveersters die ertussen liepen. In de ruimtes ernaast waren ook andere groepen die het scanderen hoorde. Wat op z’n minst aardig ongemakkelijk was.
Dat anderen er ook van hebben gehoord en het afkeuren lijkt me zeer gezond als we naar de situatie kijken.

Dit is sekueel misbruik, het opjutten tot iig. Hoezo moeten we dat niet op 1 hoop gooien? Het is de Gore mestvaalt van seksueel misbruik namelijk en dat mag best benoemd worden.
Niets hiervan was ok, serveersters die vanuit redelijke angst wegliepen, mensen in aanliggende ruimtes die zich niet ok voelde.
Dit ging niet eens een klein beetje te ver, maar ontzettend te ver. Dit was geen losse dronken idioot aan de bar, dit was een diner met stropdas waar zo hard gescandeerd dat het in ruimtes eromheen gehoord werd.
In principe zijn dit jongens die in groepsverband hun onzekerheid durven overschreeuwen. Omdat ze dat een jaar of zes volhouden veranderen ze ook. Maar die vrouwelijke leden doen niet iets wezenlijks anders, en die seksistische mannen maken hen ook weerbaarder. Dat moet je niet eerst lid worden en dan gaan miepen, je weet waar je aan begon.

De interactie met met name serveersters is een andere kwestie en wel voor de baas. Die moet verantwoordelijkheid nemen voor de werkomgeving van zijn personeel. Ik heb ook in een restaurant gewerkt waar groepen corpsballen kwamen eten. Daar ging dan de kok soms naar boven om te vragen of alles naar wens ging en dan was het weer klaar. Als je niet zo'n kok hebt moet je dat soort groepen niet toelaten.

quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:30 schreef Canopus het volgende:

[..]
Ze kunnen beter een eigen Corps oprichten, waar dit soort dingen niet toegestaan wordt.
Ja. Maar dan is het ook niet het corps meer. Ik vind daar wel wat van, we hebben de vrijheid van vereniging en al die lui van de universiteit of zelfs dat niets die maar roepen dat we dit met zijn allen niet moeten willen die zijn zich ook iets toe aan het eigenen dat niet van hen is. Als je het niet wil dan wordt je geen lid.
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:35 schreef Rode_Wijn het volgende:

[..]
Dat zou zomaar kunnen. Ik zou er dan ook persoonlijk niet meer gewicht aan hangen dan precies dat.

Maar iedereen is zo hypergevoelig tegenwoordig dat alles in een safe space ter discussie gesteld moet worden met de nodige ophef en uiteraard rollende koppen. Dat vind ik net zo goed een extreme reactie
Het niveau is natuurlijk ook dramatisch gedaald. Ze zijn jonger geworden, er zijn ook steeds minder leden van boven de 27 die een matigende invloed hebben, ze zijn dommer en lager opgeleid, hebben minder beschaving en ontwikkeling van huis uit meegekregen dan vroeger. En dat moeten ze ook allemaal overschreeuwen door in hun ogen nog corporaler te doen. Dus naast de trend naar aanstellerij van je niet 'veilig' voelen vanwege woorden is er ook bij de corpora een bedenkelijke trend naar beneden.
Wees gehoorzaam. Alleen samen krijgen we de vrijheid eronder.
pi_205461714
quote:
1s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 12:30 schreef Canopus het volgende:

[..]
Ze kunnen beter een eigen Corps oprichten, waar dit soort dingen niet toegestaan wordt.
of niet moeten fuseren

quote:
Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (A.V.S.V.)
Aan de Amsterdamse universiteit verschijnen de eerste studerende vrouwen in 1881. Een drietal van hen richt in 1892 de vereniging Dicendo Discentes Discimus op, (D.D.D.) (vertaald uit het Latijn: Wij die leren, leren door te spreken). Dit was weer de voorloper van de in 1902 (aanvankelijk als Utile Dulce (Vertaald uit het Latijn: (het) nuttig(e) en zoet(e))), opgerichte Amsterdamsche Vrouwelijke Studenten Vereeniging (A.V.S.V.) onder de zinspreuk: Ardeat Vita (vertaald uit het Latijn: Branden't Leven of Bruisend Leven).

Eerste fusie
Het A.V.S.V. fuseerde in 1903 met het A.S.C. Dit resulteerde in een landelijke primeur: een gemengd corps en een dame in een studentensenaat. Hierom werd sinds 1903 het A.S.C. niet langer door de andere corpora (de latere Algemene Senaten Vergadering) erkend. Ideaal was de verhouding tussen het A.S.C. en de A.V.S.V. overigens niet. Het veroorzaakte regelmatig verwijderingen en weer toenaderingen. Zo zouden de dames van de A.V.S.V. in 1906 een fusie met het VU-corps (tegenwoordig L.A.N.X.) hebben onderzocht. Dit zou echter door het VU-corps van de hand zijn gewezen. In 1912 maakten de dames en heren studenten de fusie weer ongedaan. In 1913 was ook de aanvankelijke verwijdering met de overige corpora voorbij en werd het A.S.C weer erkend door - en trad het A.S.C. toe tot - de A.S.V.

Tweede fusie
In 1945 werden de verenigingen heropgericht, nadat zij zichzelf in 1941 hadden ontbonden als protest tegen de uitsluiting van joodse leden. Maatschappelijke ontwikkelingen leidden in de jaren na 1970 tot een dieptepunt in de belangstelling voor het verenigingsleven. Dit deed zich vooral gevoelen in de penibele financiŰle situatie waarin vooral het A.S.C. terecht was gekomen. In 1971 trokken de heren – vrijwel berooid – bij de dames in. Later in datzelfde jaar volgde de definitieve fusie van A.S.C. en A.V.S.V. tot het A.S.C./A.V.S.V. De sociŰteit werd gemengd en VU- en HBO-studenten konden ook lid worden. Een aantal sub-verenigingen maakten zich los van het A.S.C./A.V.S.V.
Volgens mij is Utrecht op dit moment nog de enige stad waar het mannen- en het vrouwencorps gescheiden zijn.
Poetinsupporters staan aan de verkeerde kant van de geschiedenis
  Manager PR/Moderator dinsdag 26 juli 2022 @ 13:26:44 #58
269689 crew  Viv
pi_205461763
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 11:33 schreef Cause_Mayhem het volgende:

[..]
Ja, dat bedoel ik te zeggen.

Velen zijn idd slachtoffer. Ondergaan meer dan grove ontgroeningen, hebben het idee dat als ze het maar niet ondergaan, zwijgen of meedoen ze een toekomst missen. Worden ook op harde wijze ge´ndoctrineerd om maar te conformeren.

Er is hulp van buitenaf nodig om zich uit te kunnen spreken, daarin is dit niet anders dan sektevorming e.d.
Zit daar maar als man, ga jij opstaan en je uitspreken? Nadat je bont en blauw bent geslagen? Terwijl je weet dat je daarna uitgesloten wordt en deuren voor je toekomst sluiten?

Dat is waarom er maatschappelijke ophef dient te zijn. Dat maakt dat het kan veranderen. Dat maakt dat je nee kan zeggen.
Denk niet dat jij daar ongevoelig voor bent. De wereldgeschiedenis is bezaaid met goede mensen die met het slechte meegaan omdat ze denken dat ze geen keuze hebben. Het niet leuk vinden, maar toch doen.
Wie anno nu bij een corps gaat weet heus wel waar die aan begint, maar ziet dat als een investering voor de ons-kent-ons-banencarrousel waar ze de rest van hun leven van zullen profiteren. Nul medelijden mee hoor. :)
pi_205461776
Ziet er op het filmpje uit als een dag van het lustrum waarop de mannen en vrouwen allebei hun eigen feest hebben die dag. Zelf ook weleens meegemaakt en als ik de verhalen van de vrouwen moet geloven wordt er dan ook allerlei man-onvriendelijke shit gezongen, uiteraard met een knipoog
pi_205461824
Ze hebben allemaal dezelfde kapper ben ik bang. _O-
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/7s.gif[/img] Op dinsdag 11 oktober 2022 12:04 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
wat ben je toch ook een zielig figuur :')
pi_205461833
quote:
6s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:21 schreef Nielsch het volgende:

[..]
of niet moeten fuseren
[..]
Volgens mij is Utrecht op dit moment nog de enige stad waar het mannen- en het vrouwencorps gescheiden zijn.
Beste oplossing, wil je van dit probleem afkomen.
De 'echte hoeren' die puur voor de seks gaan, vinden de weg wel naar de herenclub, voor een avondje gezelligheid.
En jij zit daar onrustig, en jij kijkt langs mij heen
En ik hoor in alles wat je zegt, de stem van iemand
Die bang is voor zichzelf
pi_205461849
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:28 schreef Raw85 het volgende:
Ziet er op het filmpje uit als een dag van het lustrum waarop de mannen en vrouwen allebei hun eigen feest hebben die dag. Zelf ook weleens meegemaakt en als ik de verhalen van de vrouwen moet geloven wordt er dan ook allerlei man-onvriendelijke shit gezongen, uiteraard met een knipoog
Klopt. Humor vind ik het overigens totaal niet maar nu wordt het weer in de Metoo-hoek getrokken en daar vind ik ook wel wat van.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:39:07 #64
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205461854
Voor alles wat goed en heilig is hoop ik dat alle goedpraters hier (en elders) zelf geen dochters hebben.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_205461861
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:00 schreef VEM2012 het volgende:

[..]
Ik heb mijn studentenstad gekozen op basis van goede verhouding vrouwen vs mannen (advies van een neef van mij die daar studeerde) en naast het vergaren van kennis keek ik erg uit naar het feesten en het neuken van vele vrouwen. En dat was een veel gekoesterde wens. Die overigens niet door iedereen waar wordt gemaakt natuurlijk, maar dan kun je nog altijd een speech gaan houden over hoeren.

En ja, ik zag dus vrouwen ook als lustobjecten. Niet alleen als lustobjecten, maar ook als lustobjecten. Doe ik nog steeds hoor. Alleen beperk ik mij tot mijn vrouw momenteel (wederom: ik zie haar ook als lustobject, niet alleen als lustobject, die nuance is wel belangrijk). Nou ja, in daden dan. Ik heb ook wel eens dat ik een zondige gedachte heb als ik een mooie vrouw zie.

Gelukkig zijn er ook vele studentes die graag seks hebben (vrouwen houden immers ook van seks) en niet alleen binnen een relatie. En dat gaat allemaal wederzijds en dat is ook prima.

Dit is onderdeel van het studentenleven. En het verenigingsleven wordt gepromoot (in ieder geval in mijn tijd) als een soort van Tinder avant la lettre. De praktijk is dat je gewoon iedere studentenkroeg hiervoor in kan duiken, maar zo wordt het gepromoot.

Er is dus wel sprake van een atmosfeer waarin seks een flinke rol speelt bij (een deel van de) verenigingen en het corps behoort daar zonder meer toe.

En nee, dat wil niet zeggen dat je het voor lief moet nemen dat er mannen zijn die vrouwen hoeren noemen, maar als je daar iets tegen wil doen, dan lijkt mij het beste dat je als vrouwen dat soort mannen gewoon lekker links laat liggen. Dan lost zich dat wel vanzelf op.

Maar de praktijk is dat er tot op heden gewoon veel wordt meegelachen en er gewoon ook een groep is die het wel spannend vindt, zo'n neanderthaler.

Uiteindelijk lost dit probleem zich dus niet op doordat mensen van buiten er schande van spreken, maar de vrouwen in die vereniging het niet meer pikken. In die zin is die brief dus een prima eerste aanzet en hopelijk sluiten ook veel mannen zich erbij aan dat dit wat hen betreft niet heurt in de vereniging.

Laten we wel zijn, als er nou gedrag is wat de typering knor rechtvaardigt, dan is dit zeker onderdeel daarvan.

Kortom: de vereniging wordt gevormd door de leden, inclusief de mores. En als je daarbij gaat, dan moet je die mores ook accepteren, of zorgen voor voldoende medestanders om het van binnenuit te veranderen.
Prima verhaal, zoals ik eigenlijk altijd wel van je gewend ben.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_205461865
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:28 schreef Raw85 het volgende:
Ziet er op het filmpje uit als een dag van het lustrum waarop de mannen en vrouwen allebei hun eigen feest hebben die dag. Zelf ook weleens meegemaakt en als ik de verhalen van de vrouwen moet geloven wordt er dan ook allerlei man-onvriendelijke shit gezongen, uiteraard met een knipoog
In Amsterdam heb ik veel van die meidencorpsen voorbij zien lopen door de binnenstad. Vaak uniform gekleed. En dan hoor je ze mannenhatende leuzen roepen en zingen. Maat dat wordt dan allemaal aangemoedigd in onze hedendaagse cultuur.
pi_205461867
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:39 schreef EttovanBelgie het volgende:
Voor alles wat goed en heilig is hoop ik dat alle goedpraters hier (en elders) zelf geen dochters hebben.
Voor alles wat goed en heilig is hoop ik dat alle goedpraters hier (en elders) verstandige dochters hebben.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:41:55 #68
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205461876
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:37 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Klopt. Humor vind ik het overigens totaal niet maar nu wordt het weer in de Metoo-hoek getrokken en daar vind ik ook wel wat van.
er liepen daar serveersters rond om die kneuzenclub te bedienen; medunkt dat die geen behoefte hadden aan een stel incels-met-bretels die op quasi fascisto´de wijze 'hoer' roepen.

Enige verschil tussen de straatsisser en de corpsbal is de stropdas.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_205461881
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:41 schreef Belugastroop het volgende:

[..]
In Amsterdam heb ik veel van die meidencorpsen voorbij zien lopen door de binnenstad. Vaak uniform gekleed. En dan hoor je ze mannenhatende leuzen roepen en zingen. Maat dat wordt dan allemaal aangemoedigd in onze hedendaagse cultuur.
Zoals wat voor leuzen dan? Lijkt me ook weer een beetje overdreven dit.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_205461886
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:41 schreef Belugastroop het volgende:

[..]
In Amsterdam heb ik veel van die meidencorpsen voorbij zien lopen door de binnenstad. Vaak uniform gekleed. En dan hoor je ze mannenhatende leuzen roepen en zingen. Maat dat wordt dan allemaal aangemoedigd in onze hedendaagse cultuur.
Die kwamen net langsgelopen toen jij aan je dikke duim aan het zuigen was zeker
pi_205461889
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
er liepen daar serveersters rond om die kneuzenclub te bedienen; medunkt dat die geen behoefte hadden aan een stel incels-met-bretels die op quasi fascisto´de wijze 'hoer' roepen.

Enige verschil tussen de straatsisser en de corpsbal is de stropdas.
Je zou als serveerster gelijk het dienblad op de grond sodemieteren en naar de uitgang marcheren.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:44:22 #72
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205461892
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:41 schreef Werkman het volgende:

[..]
Voor alles wat goed en heilig is hoop ik dat alle goedpraters hier (en elders) verstandige dochters hebben.
die ver weg blijven van dit soort puberale verenigingen? let's hope so.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:44:56 #73
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205461895
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:43 schreef Werkman het volgende:

[..]
Je zou als serveerster gelijk het dienblad op de grond sodemieteren en naar de uitgang marcheren.
Was uitermate begrijpelijk geweest ja.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_205461907
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:41 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
er liepen daar serveersters rond om die kneuzenclub te bedienen; medunkt dat die geen behoefte hadden aan een stel incels-met-bretels die op quasi fascisto´de wijze 'hoer' roepen.

Enige verschil tussen de straatsisser en de corpsbal is de stropdas.
Met dat incelverhaal zeg je wel iets interessants. Hoeveel van die gasten zouden daadwerkelijk regelmatig seks hebben? 20 procent? Of zit ik dan veel te laag.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_205461915
quote:
Hmm bretels, is dat nog een ding? "Mannen!!" ook; het ziet er meer uit als een verzameling jochies die voor het eerst losgelaten zijn in de grote stad, weg van moeders vleugels. Als ik daar als serveerster rondliep was ik ter plekke opgestapt. Ga je eigen drank maar halen droeftoeter.
Gimme whiskey, give me bourbon, gimme gin..
'Cause it don't matter what I'm drinkin', Lord, as long as it drowns this sorrow I'm in.
pi_205461917
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:43 schreef Werkman het volgende:

[..]
Je zou als serveerster gelijk het dienblad op de grond sodemieteren en naar de uitgang marcheren.
Geef ze een servetje: 'Voor je sperma.' :W
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/7s.gif[/img] Op dinsdag 11 oktober 2022 12:04 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
wat ben je toch ook een zielig figuur :')
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:48:06 #77
3542 Gia
User under construction
pi_205461928
Als vrouwen sperma-emmers zijn, zijn de mannen sperma-koeien die je uit kunt melken.
pi_205461939
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:46 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Met dat incelverhaal zeg je wel iets interessants. Hoeveel van die gasten zouden daadwerkelijk regelmatig seks hebben? 20 procent? Of zit ik dan veel te laag.
Veel te laag. Alleen in Delft misschien wat lastiger als man gelet op het mannenoverschot daar
pi_205461943
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:42 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Zoals wat voor leuzen dan? Lijkt me ook weer een beetje overdreven dit.
Ik woon al jaren niet meer in Amsterdam. Ik weet alleen nog dat de mannenhaat er vanaf goot.Spoot. Droop.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:51:49 #80
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205461960
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:10 schreef Weltschmerz het volgende:

[..]
In principe zijn dit jongens die in groepsverband hun onzekerheid durven overschreeuwen. Omdat ze dat een jaar of zes volhouden veranderen ze ook. Maar die vrouwelijke leden doen niet iets wezenlijks anders, en die seksistische mannen maken hen ook weerbaarder. Dat moet je niet eerst lid worden en dan gaan miepen, je weet waar je aan begon.

De interactie met met name serveersters is een andere kwestie en wel voor de baas. Die moet verantwoordelijkheid nemen voor de werkomgeving van zijn personeel. Ik heb ook in een restaurant gewerkt waar groepen corpsballen kwamen eten. Daar ging dan de kok soms naar boven om te vragen of alles naar wens ging en dan was het weer klaar. Als je niet zo'n kok hebt moet je dat soort groepen niet toelaten.
[..]
Ja. Maar dan is het ook niet het corps meer. Ik vind daar wel wat van, we hebben de vrijheid van vereniging en al die lui van de universiteit of zelfs dat niets die maar roepen dat we dit met zijn allen niet moeten willen die zijn zich ook iets toe aan het eigenen dat niet van hen is. Als je het niet wil dan wordt je geen lid.
[..]
Het niveau is natuurlijk ook dramatisch gedaald. Ze zijn jonger geworden, er zijn ook steeds minder leden van boven de 27 die een matigende invloed hebben, ze zijn dommer en lager opgeleid, hebben minder beschaving en ontwikkeling van huis uit meegekregen dan vroeger. En dat moeten ze ook allemaal overschreeuwen door in hun ogen nog corporaler te doen. Dus naast de trend naar aanstellerij van je niet 'veilig' voelen vanwege woorden is er ook bij de corpora een bedenkelijke trend naar beneden.
Hypocriet stuk vreten... Wanneer het over sissend straattuig gaat sta je hier heel anders te prediken. Dan geen woord over weerbaarheid. Maar goed, je zit zo diep in die FvD dat je alle ratio (en logica) verloren hebt.
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
  dinsdag 26 juli 2022 @ 13:58:14 #81
430220 Joopklepzeiker
Tjemig de pemig
pi_205462008
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:51 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
Hypocriet stuk vreten... Wanneer het over sissend straattuig gaat sta je hier heel anders te prediken. Dan geen woord over weerbaarheid. Maar goed, je zit zo diep in die FvD dat je alle ratio (en logica) verloren hebt.
Ratio en Logica werken bij de FVD dan ook niet, bij de PVV dan weer enigszins wel, maar de FVD, nee.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 14:02:32 #82
430220 Joopklepzeiker
Tjemig de pemig
pi_205462029
Trouwens wat een ophef zeg!
Stelletje sexloze pubertjes in bretels hebben een grote bek over vrouwen in een zaaltje.
Gelijk het eerste probleem wat we boven op de agenda moeten zetten hoor in NL!
pi_205462038
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:02 schreef Joopklepzeiker het volgende:
Trouwens wat een ophef zeg!
Stelletje sexloze pubertjes in bretels hebben een grote bek over vrouwen in een zaaltje.
Gelijk het eerste probleem wat we boven op de agenda moeten zetten hoor in NL!
Beweert niemand. Slechte stropop.
"Pools are perfect for holding water"
pi_205462099
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:49 schreef Raw85 het volgende:

[..]
Veel te laag. Alleen in Delft misschien wat lastiger als man gelet op het mannenoverschot daar
Dan zijn het dus geen incels.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
  dinsdag 26 juli 2022 @ 14:14:38 #85
54837 nixxx
NIET broer van TD
pi_205462122
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:11 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Dan zijn het dus geen incels.
Was wel lastig trouwens, moesten we naar leiden.. good times
ik ben niet gek.. ik ben volstrekt niet gek, ik ben helemaal niet gek... ik ben een nagemaakte gek
gooi alles weg neem een besluit, doe als het moet alles opnieuw
pi_205462130
quote:
Dit is het? Serieus? Pfffttrrrt. _O- _O- _O- _O-
Mogen ze bij ontgroenings weken de nieuwelingen nog wel stront noemen, of is dat te kwetsend?

Tijd terug met vrienden en diens vriendinnen de stad in geweest. Op een gegeven moment werd de groep in tweeen gesplitst, de mannen naar de film, de vrouwen naar het terras. Bij het weg gaan begon ik luid ''bier en tieten lalala'' te zingen, mn vriendin pareerde direct met ''wijn en piemels lalala''. Mijn vriendin O+

Maar ik lees hier dat dit nu dus aanstootgevend is ofzo. _O-
pi_205462145
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 13:44 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
die ver weg blijven van dit soort puberale verenigingen? let's hope so.
Mogen jouw kinders wel puber zijn/puberaal doen?

Disclaimer, ik kan -en mijn vriendin en vrienden kunnen- nog steeds behoorlijk ''puberaal'' doen.
pi_205462148
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:15 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Dit is het? Serieus? Pfffttrrrt. _O- _O- _O- _O-
Mogen ze bij ontgroenings weken de nieuwelingen nog wel stront noemen, of is dat te kwetsend?

Tijd terug met vrienden en diens vriendinnen de stad in geweest. Op een gegeven moment werd de groep in tweeen gesplitst, de mannen naar de film, de vrouwen naar het terras. Bij het weg gaan begon ik luid ''bier en tieten lalala'' te zingen, mn vriendin pareerde direct met ''wijn en piemels lalala''. Mijn vriendin O+

Maar ik lees hier dat dit nu dus aanstootgevend is ofzo. _O-
Nee dat lees je verkeerd.
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/7s.gif[/img] Op dinsdag 11 oktober 2022 12:04 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
wat ben je toch ook een zielig figuur :')
pi_205462151
quote:
10s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:17 schreef Mr.Sandman het volgende:

[..]
Nee dat lees je verkeerd.
Vertel.
  dinsdag 26 juli 2022 @ 14:19:48 #90
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205462162
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:17 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Mogen jouw kinders wel puber zijn/puberaal doen?

Disclaimer, ik kan -en mijn vriendin en vrienden kunnen- nog steeds behoorlijk ''puberaal'' doen.
Straatsissen, is dat ook slechts puberaal gedrag?
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_205462168
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:18 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Vertel.
Een grapje is prima, zeker vrienden onder elkaar. En 'Bier en tieten' is gewoon cultuur. Vrouwen hoeren en sperma-emmers noemen is dat gelukkig niet.
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/7s.gif[/img] Op dinsdag 11 oktober 2022 12:04 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
wat ben je toch ook een zielig figuur :')
  dinsdag 26 juli 2022 @ 14:20:35 #92
396730 EttovanBelgie
Alles komt goed.
pi_205462170
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:18 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Vertel.
Wellicht heeft het iets te maken met de term 'hoer'... denk ik, hoor...
Omnibus in omnibus.
Ad Maiorem Dei Gloriam
pi_205462186
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:19 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
Straatsissen, is dat ook slechts puberaal gedrag?
Ligt aan de bevolkingsgroep, ben ik bang.
[quote][img]https://fokstatic.nl/p/7s.gif[/img] Op dinsdag 11 oktober 2022 12:04 schreef Straatcommando. het volgende:
[..]
wat ben je toch ook een zielig figuur :')
pi_205462248
Zelf ook genoeg gezien en gehoord bij en van studentenfeesten. Maar wel fijn dat alles op beeld staat tegenwoordig:

Het classy vrouwendiner:
https://www.dumpert.nl/item/100036996_8ce2cc87

Middagje vertier voor de heertjes:
https://www.dumpert.nl/item/100036974_d0f787f4
  Redactie Sport dinsdag 26 juli 2022 @ 14:35:11 #95
274204 crew  Mexicanobakker
pi_205462273
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 11:52 schreef nixxx het volgende:
Hoeren roepen is trouwens niet heel bijzonder in het studenten leven. Wie heeft er nou nooit “de vlieger “ meegezongen?

Die hoog in de heeeemel is.. hemel is, hoer!!!
Het is natuurlijk Hielp ik je daaaaaaaaarom uit de gooooot. KUT. HOER.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
  Redactie Sport dinsdag 26 juli 2022 @ 14:36:24 #96
274204 crew  Mexicanobakker
pi_205462283
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:15 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Dit is het? Serieus? Pfffttrrrt. _O- _O- _O- _O-
Mogen ze bij ontgroenings weken de nieuwelingen nog wel stront noemen, of is dat te kwetsend?

Tijd terug met vrienden en diens vriendinnen de stad in geweest. Op een gegeven moment werd de groep in tweeen gesplitst, de mannen naar de film, de vrouwen naar het terras. Bij het weg gaan begon ik luid ''bier en tieten lalala'' te zingen, mn vriendin pareerde direct met ''wijn en piemels lalala''. Mijn vriendin O+

Maar ik lees hier dat dit nu dus aanstootgevend is ofzo. _O-
Tsja, het is (net als bovenstaande) vrij infantiele humor, maar dat is het ook wel.
[i]Put me on a pedestal and I'll only disappoint you
Tell me I'm exceptional and I promise to exploit you
Give me all your money and I'll make some origami honey
I think you're a joke but I don't find you very funny[/i]
pi_205462292
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:15 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Dit is het? Serieus? Pfffttrrrt. _O- _O- _O- _O-
Mogen ze bij ontgroenings weken de nieuwelingen nog wel stront noemen, of is dat te kwetsend?

Tijd terug met vrienden en diens vriendinnen de stad in geweest. Op een gegeven moment werd de groep in tweeen gesplitst, de mannen naar de film, de vrouwen naar het terras. Bij het weg gaan begon ik luid ''bier en tieten lalala'' te zingen, mn vriendin pareerde direct met ''wijn en piemels lalala''. Mijn vriendin O+

Maar ik lees hier dat dit nu dus aanstootgevend is ofzo. _O-
Lol dit is ook wel een heel treurig uitje..
pi_205462293
quote:
4s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:17 schreef SpaceOddity het volgende:

[..]
Mogen jouw kinders wel puber zijn/puberaal doen?

Disclaimer, ik kan -en mijn vriendin en vrienden kunnen- nog steeds behoorlijk ''puberaal'' doen.
Bij Etto zit de pijn in het feit dat het deels rijkeluiskinderen zijn vermoed ik.
pi_205462304
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:19 schreef EttovanBelgie het volgende:

[..]
Straatsissen, is dat ook slechts puberaal gedrag?
Waar dat straat sissen vandaan komt, is van een hele andere hoek. En dat weet jij ook.

quote:
14s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:20 schreef Mr.Sandman het volgende:

[..]
Een grapje is prima, zeker vrienden onder elkaar. En 'Bier en tieten' is gewoon cultuur. Vrouwen hoeren en sperma-emmers noemen is dat gelukkig niet.
Mag Hans Teeuwen nog roepen dat alle vrouwen hoeren zijn dan, of is dat nu niet meer grappig? Mag Jim Jeffries nog wel grappen dat een vrouw voor hem niets anders is dan een ''sperma container'' of is dat nu niet meer grappig?

Maar weet je heren, charmant dat jullie, op jullie prachtige ''ow dat kan je toch niet maken'' paardjes hier op dit mooie fok rond paraderen, en ik zou graag verder inhoudelijk willen reageren, ware het niet dat ik snel afgeleid ben door de ''Vrijmibo'' linkje's onder aan deze pagina welke mij nu net verleiden om daarop te klikken en even te genieten van blote tieten, vrouwelijke lustobjecten e.d. en te grinniken om alle puberale ''ow dat kan je toch niet maken'' (on)gein die er onder staat. c_/

Tabee makkers.
pi_205462312
quote:
0s.gif Op dinsdag 26 juli 2022 14:36 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]
Tsja, het is (net als bovenstaande) vrij infantiele humor, maar dat is het ook wel.
Ik ben het niet met je oneens.

:)
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')