abonnement bol.com Unibet Coolblue
pi_204833123

English Premier League 2022/23

Finally! We gaan eindelijk weer beginnen met een nieuw seizoen in de Premier League. Zoals altijd kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en dit keer is dat niet anders. Het wordt nu al een vrij bijzonder seizoen omdat wij halverwege gaan stoppen met het clubvoetbal vanwege een of ander toernooitje in de zandbak. Niet aan het eind van het seizoen als de spelers volledig uitgeblust zijn, maar zo’n beetje halverwege het seizoen stappen we het vliegtuig in richting Qatar. Heel benieuwd hoe dit zal uitpakken voor zowel de clubs, de spelers en natuurlijk de fans. We’ll see.

Een korte voorbeschouwing met veel open deuren per Premier League club op basis van de ranglijst van afgelopen seizoen inclusief de drie nieuwe promovendi. Eigenlijk geen fan van als de transfermarkt nog altijd open is en er nog van alles kan gebeuren, maar soit.

Manchester City
Landskampioen City liet eindelijk Liverpool met één punt achter en nam de cup mee naar huis. Prima natuurlijk, maar eigenlijk draait het allemaal op de Champions League. Des te zuur was de uitschakeling tegen Real Madrid in een legendarische wedstrijd. God mag weten hoe The Citizens dat hebben weggegeven in de laatste minuten. Dit seizoen weer een kans en in de domestic league zal het waarschijnlijk weer een tweestrijd worden met Liverpool. Al jaren was het ontbreken van een spits een groot probleem maar daar is eindelijk een oplossing voor geworden: Erling Braut Håland. Onze cyberborg moet het spitsenprobleem doen vergeten en eindelijk die Europese prijs binnen harken. Kalvin Phillips kwam ook nog voor heel veel geld over van Leeds, maar die heeft helaas erg zware concurrentie op het middenveld. Zonde.

Wordt City opnieuw kampioen?

Liverpool
Even leek het erop dat Liverpool de quadruple binnen zou slepen maar dat bleek toch iets te enthousiast te zijn geweest. City won de Premier League en Real Madrid won de Champions League finale in een chaotisch Parijs. Liverpool moest het doen met ‘slechts’ de FA Cup en League Cup. Sadio Mané was er klaar mee en vertrok voor een nieuwe uitdaging naar Bayern München. Darwin Núñez kwam voor heel veel geld van Benfica over naar Liverpool en de eerste indrukken zijn positief. Het begin van de zomer draaide eigenlijk maar om één vraag: gaat Mo Salah wel of niet bijtekenen? Die vraag werd uiteindelijk positief beantwoord. Gelukkig maar, want The Egyptian King blijft natuurlijk een fenomeen. Het wordt weer een fantastische strijd tussen Liverpool en City en meer in het bijzonder Håland vs Núñez.

Darwin: flop of top?

Chelsea
Met een ruime achterstand eindigde Chelsea uiteindelijk derde afgelopen seizoen. Voor Chelsea was het eigenlijk een rommelig seizoen en dat had niets te maken met voetbal. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne raakte ook het hart van Chelsea en de grote man achter de schermen Roman Abramovich kon zijn spullen pakken. Want ja, Rus. Uiteindelijk heeft Chelsea een nieuwe eigenaar kunnen vinden onder de naam van Todd Boehly en die mocht meteen aan de bak. Romelu Lukaku flirtte met Inter, werd gepasseerd en vertrok weer terug naar zijn oude liefde op huurbasis. Dat is een gigantische miskoop gebleken voor onze donkey. Achterin raakte Chelsea een aantal namen kwijt waarbij met name sterkhouder Toni Rüdiger een pijnlijke was. De man heeft zich als een best ontwikkeld en speelt aankomend seizoen bij de huidige Champions League winnaar. Zo’n beetje elke verdediger werd gelinkt met The Blues en uiteindelijk is Kalidou Koulibaly de eerste versterking centraal achterin. Een beest waar wij allemaal heel benieuwd naar zullen zijn hoe hij het zal doen in de zwaarste competitie ter wereld. Raheem Sterling kwam ook nog over van City, zeker het vermelden waard. Er zullen vast nog meer transfers komen want het middenveld is niet zo stabiel meer als het ooit was, een échts spits is er niet meer en achterin wordt het steeds dunner en dunner. Dat moet ook wel als je haast de kansloze strijd met City en Chelsea wil aangaan. Marc Cucurella moet de volgende aankoop gaan worden ook al stuurt het Twitteraccount van Brighton op moment van schrijven een tweet de wereld in dat er nog geen overeenkomst is bereikt. We wachten het nog even af.

Wordt Koulibaly de beste centrale verdediger van het seizoen?

Tottenham Hotspur
De Spurs pakten plek vier en dat levert altijd een keurige Champions League ticket op. Antonio Conte zorgt voor stabiliteit binnen de club en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Er is best aardig versterkt in Noord-Londen: Ivan Perisic en Yves Bissouma zijn, zeker voor het systeem dat Conte wil gaan spelen, ideale spelers. Aanval is, zeker met Richarlison als breedte, net als het middenveld niet slecht. Achterin is het alleen nog vrij zwak en dat je dan aankomt met Clément Lenglet begrijpt natuurlijk bijna niemand. Ach, een huurdeal, weinig risico denkt men dan. Alle ballen op Heung-min Son, de man in bloedvorm en opnieuw plek vier veilig stellen levert voor ons tevreden blikken op.

Transfervrij aangetrokken: deal van het seizoen?

Arsenal
Het was weer eens pijnlijk voor Arsenal om opnieuw een Champions League ticket mis te lopen middels de vijfde plek. Het voelt alweer als eeuwen geleden dat het lied der liederen klonk door het Emirates Stadium. De pre-match shirt van Arsenal komend seizoen is een collab met the TFL, de Londense metro en in het bijzonder de stoelen van de Piccadilly Line, de lijn richting Holloway Road op weg naar het stadion. Ja, dat is een leuk feitje. Van Arsenal weten we inmiddels steeds meer hoe het achter de schermen aangaat door onze vrienden van Amazon. Mikel Arteta, ooit nog de rechterhand van Pep Guardiola, blijkt ook een gek te zijn. Gras is ook in Noord-Londen groen. Oleksandr Zinchenko en Gabriel Jesus kwamen over van zijn oud-werkgever en met name laatstgenoemde gaat de Premier League kapot maken. Aan de voorbereiding heeft het in ieder geval niet gelegen. Gabriel Jesus moet Arsenal weer in de Champions League loodsen.

Wordt Jesus dé FPL ster van ons allemaal?

Manchester United
Ook United had alweer een rampseizoen. Wat er ook gebeurt, het draait voor geen meter. Cristiano Ronaldo kan het niet in zijn eentje en we kunnen het hem amper kwalijk nemen. ONZE Erik ten Hag kwam over van Ajax en deze schoolmeester moet dit zooitje ongeregeld eens aan de praat krijgen. Met name Ronaldo wel of niet houden blijft de belangrijkste vraag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez kwamen want Erik kijkt niet verder dan Nederland en/of de Eredivisie. Vanuit Engeland is men zeer lovend over onze kale vriend maar wij weten allemaal dat dat heel snel kan omslaan en je helemaal geen tijd krijgt. Niet presteren is oprotten. Niet alleen zijn we benieuwd hoe Erik het gaat doen, ook kijken we tegenwoordig braaf naar al zijn interviews. Het blijft mooi hoe die man Engels praat. It ain’t over till it’s over! United is geen voetbalclub meer maar een kerkhof. Plek vier zou al fantastisch zijn. We wensen Erik ten Hag dan ook heel veel succes en zien Ten Hag ball graag tegemoet.

Hoe belangrijk zal Ronaldo zijn voor Erik ten Hag?

West Ham United
De Europese campagne van The Hammers was meer dan prima: een keurige halve finale in de Europa League. David Moyes doet het naar behoren en eindigen vlak achter Manchester United is een prima resultaat. Over West Ham valt eigenlijk vrij weinig negatiefs te zeggen: het is stabiel en dat is grotendeels te danken aan David Moyes. Nayef Aguerd, Alphonse Areola en Gianluca Scamacca, laatstgenoemde speelde ooit nog bij PSV, zijn de grote jongens die zijn aangetrokken. Declan Rice is ontzettend belangrijk voor The Hammers en het lijkt erop dat hij ook dit seizoen blijft. We zijn vooral benieuwd wat voor kattenchant Kurt Zouma dit seizoen te wachten staat. De openingswedstrijd wordt in ieder geval meteen een uitdaging: de landskampioen komt even op bezoek.

Is Zouma inmiddels een honden- of kattenman?

Leicester City
Bij The Foxes denken we altijd al snel aan dat geweldige seizoen eindigend als landskampioen van Engeland met een Champions League ticket als gevolg. Het blijft na al die jaren nog altijd niet te bevatten. Inmiddels heeft Brendan Rodgers het wel wat lastiger en was afgelopen seizoen best moeilijk. Geen schande natuurlijk, je kan niet altijd boven je stand blijven spelen. Het grootste probleem van Leicester afgelopen seizoen waren de vele blessures: Jamie Vardy, Wesley Fofana, James Justin, Jonny Evans en Ricardo Pereira hadden er allemaal last van. Niet gek dat je dan als ploeg wat minder rendeert. De selectie is verder nog altijd vertrouwd al is één sterkhouder vertrokken: Kasper Schmeichel vertrekt naar Nice aan het mooie Côte d'Azur. Toch wel verrassend en dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële situatie van Leicester City. Het is maar te hopen dat er niet nog meer sterkhouders vertrekken want Newcastle United aast op James Maddison en Chelsea op Wesley Fofana. Op 1 september a.s. weten we het antwoord als de transfermarkt sluit.

Brighton
Plek negen voor Brighton, dat is toch geweldig. Nog nooit eindigde Brighton zo hoog in de Premier League en dat voor een plaatsje aan de Engelse zuidkust waar het altijd waait. Nadat Yves Bissouma naar de Spurs vertrok lijkt het erop dat ook sterkhouder Marc Cucurella gaat verkassen naar Chelsea. Dat gaat wel een klap worden voor Brighton’s speler van het jaar. Zo’n topseizoen als afgelopen seizoen zal het waarschijnlijk dus niet worden voor Graham Potter en de Seagulls. Gelukkig is Tariq Lamptey er nog. Het hoogtepunt voor Brighton afgelopen seizoen was toch wel de 4-0 thuisoverwinning op Manchester United dat daarmee de kans op een ticket voor de Champions League definitief verspeelde.

Waar gaat Brighton's speler van het jaar heen?

Wolverhampton Wanderers
Wolves heeft ook dit seizoen weer een aantal Portugezen in de selectie. Een stabiele middenmoot is het geworden met eigenlijk niet al te boeiend voetbal. Zuinig worden de puntjes gepakt en dat telt. Raúl Jiménez is met afstand de beste spits én speler maar heeft een poos geleden een horrorblessure gehad. Het staat nog nauw op ons netvlies. Moeten we iets van Wolves verwachten dit seizoen? Nee, eigenlijk niet.

Newcastle United
We weten inmiddels dat Newcastle schathemeltje rijk is. Na een waardeloze start zorgde de overname van onze vrienden uit de zandbak in een inhaalrace. Van degradatie naar middenmoot en de cijfers in 2022 logen er niet om: Newcastle was werelds. Wát een comeback voor the Magpies. Bruno Guimarães’ eerste halfjaar was top en Kieran Trippier is meteen de leider geworden van dit elftal. Ondanks het grote geld is de transferzomer eigenlijk vrij rustig. We hadden gehoopt dat er met vele miljoenen gesmeten werd maar voorlopig is de duurste aankoop Sven fucking Botman voor bijna 40 miljoen euro. Gelukkig is de transfermarkt nog open en kan er van alles gebeuren. Als Newcastle haar vorm verder zet zal een aanval op de top zes zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo niet, dan staan er minimaal twintig zweepslagen klaar voor op de reet van Amanda Staveley.

Houdt Botman zich staande in het Engels voetbalgeweld?

Crystal Palace
Tegenwoordig zeggen wij bij Palace meteen Patrick Vieira. Er wordt gezegd dat de hand van Vieira zichtbaar is en de ploeg leuk voetbalt. Daar zit wel een enige vorm van waarheid in. Het is niet meer de ren je rot show van Wilfried Zaha, maar er staan meer spelers op. Afgelopen seizoen was Conor Gallagher met afstand de beste speler van Palace, maar helaas is hij weer terug bij zijn werkgever Chelsea. Qua ranglijst eindigt Palace eigenlijk al jaren vrij stabiel in de Premier League: respectievelijk 11e, 12e, 14e, 14e en 12e. Dit seizoen zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Het hoogtepunt was de verloren halve finale FA Cup tegen Chelsea.

Brentford
Op plek dertien eindigen in het eerste Premier League seizoen ooit is een regelrecht wereldwonder voor de altijd sympathieke Bees. We weten inmiddels dat Brentford een nieuw, modern stadion heeft. Het is een kleine invasie van Scandinaviërs met Christian Eriksen als grootste naam afgelopen seizoen. Hij deed het, ondanks zijn medisch verleden, zo naar behoren dat hij werd beloond met een transfer naar Manchester United. Voor Ivan Toney wordt ook dit seizoen verwacht dat hij zo’n beetje elke penalty erin schiet en ervoor zorgt dat Brentford opnieuw in de Premier League blijft spelen.

Aston Villa
Het Villa van Steven Gerrard heeft altijd een aantal leuke spelers. Philippe Coutinho is inmiddels permanent overgenomen, Diego Carlos kwam over van het zonnige Spanje om in de regen in Birmingham te gaan spelen en Boubacar Kamara kwam over van de Franse kust. Voor Aston Villa gaat het WK 2022 in Qatar nog best een spannend verhaal worden met de relatief vele internationals binnen de selectie. Als alles goed loopt behoort een aanval op de top 10 zeker tot de mogelijkheden.

Hoe zal Coutinho het gaan doen vanaf het begin van het seizoen?

Southampton
Eigenlijk is het nog steeds een wonder dat Soton op het hoogste niveau speelt. Zo’n bijzonder elftal is het niet en afgelopen seizoen werd duidelijk dat Danny Ings behoorlijk wordt gemist. Armando Broja deed het aardig, maar die is natuurlijk eigendom van Chelsea. Als staat en valt dus met aanvoerder James Ward-Prowse, een van de beste vrije trappen nemers ter wereld. Stiekem vind ik het zelf nog altijd bijzonder dat hij niet is weggeplukt door een andere subtopper. Als Southampton ook dit jaar op plek vijftien eindigt en degradatie voorkomt, hoor je Ralph Hasenhüttl opnieuw niet klagen.

Everton
Het leek bijna te gebeuren: Everton dat zou degraderen naar de Championship. Op het nippertje werd degradatie voorkomen en Goodison Park blijft gelukkig een Premier League stadion. Pfieuw. Tot overmaat van ramp vertrok Richarlison ook nog eens naar Tottenham. Grote aankopen zijn er verder (nog) niet geweest en het vertrouwen is nog nooit zo laag geweest bij The Toffees. Frank Lampard wacht opnieuw een zwaar seizoenen en dat heeft hij inmiddels ook al voorspeld: ‘“We’ll do it in steps,” he said. “We can’t expect next year we’re going to go to the moon.’ Succes ermee, Frank.

Leeds United
Ook Leeds overleefde wonder boven wonder de Premier Leageu en degradeerde niet. Alles zat tegen in het afgelopen seizoen en het regende blessures. Onze soccer vriend Jesse March kreeg de boel ook niet aan de praat en komend seizoen mag hij het zonder sterspelers Kalvin Philips en Raphinha doen. Good luck with that, mate. Er is inmiddels zo’n honderd miljoen euro uitgegeven waarbij veel wordt verwacht van Luis Sinisterra. Raakte wel geblesseerd in de voorbereiding, maar hij moet Raphinha zo snel mogelijk doen vergeten die zijn droomtransfer maakte naar Barcelona.

Gaat Sini het waarmaken in de Premier League of wordt het de zoveelste Eredivisie flop?

Fulham
De eerste promovendus van het nieuwe seizoen is opnieuw Fulham. Deze mensonterende club pendelt helaas op en neer tussen de Premier League en Championship. Degraderen, promoveren en repeat. We worden er een beetje moe van. Het zou fijn zijn als Fulham een keer niet meteen degradeert maar tegelijkertijd kunnen we ze missen als kiespijn. Ach, het enige voordeel is dat er een Londense club bijgekomen is in de Premier League en het kopen voor kaartjes op Craven Cottage niet zo moeilijk is. Leuk om een keer mee te pakken in een weekendje Londen als je dan toch in de buurt bent. Kaartjes zijn wel iets duurder geworden door de verbouwingen, maar alles is toch fucking duur. De bekendste naam bij Fulham is natuurlijk Aleksandar Mitrovic die er tig per seizoen maakt in de Championship en afgelopen seizoen een record had van 43 Championshipgoals. Genoeg over deze club.

Bournemouth
The Cherries kennen we natuurlijk nog van de Premier League niet lang geleden. Via plek twee in de Championship werd na Fulham rechtstreekse promotie naar de Premier League afgedwongen. Kijkend door de selectie zien wij nog best veel bekende namen. Dominic Solanke, ooit nog van Liverpool, is de grote man van Scott Parker. Er wordt niet al te veel geld uitgegeven en met nagenoeg dezelfde selectie is het geen verrassing dat Bournemouth bij een van de favorieten behoort om te degraderen. De namen Neto en Senesi worden als laatste versterkingen genoemd.

Nottingham Forest
Via de play-offs bereikte Forest de machtigste competitie in Engeland en daar zijn we maar al te blij mee. Na vele jaren van afwezigheid keert het mooie Forest eindelijk terug op het hoogste niveau. De eigenaren zijn razend ambitieus en de knip is flink getrokken, mede door het grote geld dankzij promotie. Er zijn behoorlijk wat spelers aangetrokken en op moment van schrijven is er al meer dan honderd miljoen euro uitgegeven. Met name in de Bundesliga is flink geshopt. De bekendste aanwinsten hebben een verleden bij Manchester United: Jesse Lingard en Dean Henderson. De manager heet Steve Cooper en die heeft een heerlijk Brits hoofd. Overleven zou een wereldprestatie zijn. Forest in de Premier League: laten we er gewoon van genieten zo lang het kan.

Wat kan J Lingz nog?

Last but not least... ViaPlay!
Zoals bekend zijn de uitzendrechten niet meer in bezit van Ziggy. Vanaf aankomend seizoen kunnen wij de Premier League aanschouwen bij ViaPlay en de eerste signalen zijn goed. Als het goed is, worden veel wedstrijden live uitgezonden en hebben we (weer) de mogelijkheid om Engels commentaar te kiezen. Wat een feest. Nog steeds geen abonnee? Dat kan voor zo’n ¤ 13,99 p/m via de website: https://viaplay.com/checkout/?countryCode=nl



Speelronde 1. Een uurtje erbij optellen.

Off we go!

[ Bericht 45% gewijzigd door Drizzt_DoUrden op 04-08-2022 19:47:41 ]
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zondag 22 mei 2022 @ 18:48:33 #2
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204833128
City had sws gewonnen, dus doet er echt niet toe.

Zou harder aankomen als City gelijk had gespeeld of had verloren en je het zelf verkloot tegen Wolves.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:48:54 #3
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833130
City was dit seizoen toch net wat meerdimensionaler.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:49:06 #4
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204833134
quote:
6s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:47 schreef KingRoland het volgende:

[..]
mwoa denk niet dat city alsnog had verloren of gelijk had gespeeld
We zullen het nooit weten
  zondag 22 mei 2022 @ 18:49:12 #5
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204833136
madtt
pi_204833149
Haha, die kneus bij Brentford, lekker tweede geel pakken. :')
Jack does it in real time...
  zondag 22 mei 2022 @ 18:50:23 #7
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833151
PepMalloot.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:51:28 #8
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833166
Mooi dat er 3 lelijke clubs eruit flikkeren . Jammer dat potentieel maar 1 leuke club ervoor terugkomt .
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 22 mei 2022 @ 18:51:36 #9
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_204833168
City :r
pi_204833170
mdcr...mediocre?
Jack does it in real time...
  zondag 22 mei 2022 @ 18:51:59 #11
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204833172
Ach Ederson hep pijn in 90+1'
  FOK!fotograaf zondag 22 mei 2022 @ 18:52:07 #12
842 Zorro
Z
pi_204833175
Dat kramp moeten ze ook eens wat op verzinnen. Gewoon doorspelen is het beste. Altijd de ploeg die voorstaat heeft ineens kramp. Als je geen kramp wil moet je beter trainen. Gelul.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204833179
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:51 schreef DeeBee het volgende:
mdcr...mediocre?
Madchester
pi_204833184
quote:
6s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:52 schreef Zorro het volgende:
Dat kramp moeten ze ook eens wat op verzinnen. Gewoon doorspelen is het beste. Altijd de ploeg die voorstaat heeft ineens kramp. Als je geen kramp wil moet je beter trainen. Gelul.
Gewoon verbieden.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:53:09 #15
168804 Buitendam
Commissaris.
pi_204833188
En nou gewoon doorspelen tot 90+8 kanjertijdrekken.
Dit, dus.
pi_204833197
PEP NEEM NOU EENS EEN VALIUMPJE IPV WÉÉR EEN LIJNTJE TE DOEN.
pi_204833203
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:53 schreef Buitendam het volgende:
En nou gewoon doorspelen tot 90+8 kanjertijdrekken.
De gelijkmaker is genoeg. :P
  FOK!fotograaf zondag 22 mei 2022 @ 18:54:38 #18
842 Zorro
Z
pi_204833206
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:53 schreef Buitendam het volgende:
En nou gewoon doorspelen tot 90+8 kanjertijdrekken.
Precies.
Kramp is geen blessure, dat is een gebrek aan fitheid (of aanstellerij wat hier aan de orde is)
Ze gaan toch ook niet als iemand in een sprint niet bij kan houden omdat ie helemaal op is zeggen: Even wachten, hij kan niet bijhouden, dat is zielig?
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 22 mei 2022 @ 18:54:47 #19
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204833210
Aston Villa ;(
  zondag 22 mei 2022 @ 18:54:50 #20
477768 TweedeKlum
Live free.
pi_204833213
Walgelijk dit.
Het is koud, het is guur....
  zondag 22 mei 2022 @ 18:54:54 #21
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204833214
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:54 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
De gelijkmaker is genoeg. :P
Dat lijkt me een prima idee.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 22 mei 2022 @ 18:55:21 #22
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833219
Wytze van der Goot is een stuk stront
RED ONS HENNIEGOD
pi_204833220
Jammer
  zondag 22 mei 2022 @ 18:55:30 #24
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204833221
Maar 20 sec bijtellen

Leuke rubriek
pi_204833222
Wat een totaaldebiel die Guardiola.
pi_204833223
Keeper lag 1.5 minuut op de grond tijdens blessuretijd
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_204833224
quote:
6s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:52 schreef Zorro het volgende:
Dat kramp moeten ze ook eens wat op verzinnen. Gewoon doorspelen is het beste. Altijd de ploeg die voorstaat heeft ineens kramp. Als je geen kramp wil moet je beter trainen. Gelul.
Gewoon niks meer van aan trekken wat mij betreft. Ligt er iemand met kramp op de grond? Jammer dan, gewoon doorvoetballen.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:55:46 #28
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833226
Belachelijk dat dit tijdrekken beloond wordt.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204833228
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:55 schreef PowerLoungen het volgende:
Wytze van der Goot is een stuk stront
Is die mancity fan?
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_204833229
Zo snel al stoppen :')
  zondag 22 mei 2022 @ 18:56:18 #31
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204833232
gezellig op het veld
pi_204833233
Pep huilt.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:56:27 #33
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204833235
kut manchester city
pi_204833236
Alle miljonairs terug naar hun eigen kamer.
  zondag 22 mei 2022 @ 18:56:50 #35
477768 TweedeKlum
Live free.
pi_204833241
1 miljard pond uitgeven voor een paar titels, genot.
Het is koud, het is guur....
  zondag 22 mei 2022 @ 18:57:07 #36
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833244
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:55 schreef RipCity het volgende:

[..]
Is die mancity fan?
Grootste Weghorstfan allertijden.
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 22 mei 2022 @ 18:57:24 #37
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204833247
quote:
1s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:55 schreef Regilio_ het volgende:
Wat een totaaldebiel die Guardiola.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 22 mei 2022 @ 18:57:25 #38
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204833248
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:57 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Grootste Weghorstfan allertijden.
Toch ook altijd hetzelfde met Donny en Ziyech. Wat een nerd.
  Moderator zondag 22 mei 2022 @ 18:57:30 #39
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_204833251
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:56 schreef dvdfreak het volgende:
gezellig op het veld
Toch vind ik zo'n veldbestorming na het winnen van een prijs wel mooi. :@
  zondag 22 mei 2022 @ 18:57:39 #41
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204833252
Leedsgoden
  zondag 22 mei 2022 @ 18:57:55 #42
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833258
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:57 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Toch ook altijd hetzelfde met Donny en Ziyech. Wat een nerd.
Maar hij heeft nooit van die 2 gezegd dat ze meekunnen bij City
RED ONS HENNIEGOD
pi_204833261
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:57 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Maar hij heeft nooit van die 2 gezegd dat ze meekunnen bij City
Over Weghorst wel? :D
  zondag 22 mei 2022 @ 18:58:46 #44
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833264
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:58 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Over Weghorst wel? :D
Ja , en hij was bloedserieus.
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 22 mei 2022 @ 18:59:01 #45
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_204833268
Kut city. Anticlimax anitgenot
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
pi_204833269
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:58 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Ja , en hij was bloedserieus.
Dat geloof ik niet.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:00:01 #47
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833281
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:59 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Dat geloof ik niet.
Ik geloofde het ook niet toen die Bruma een wereldspeler noemde samen met Mitroglu . Of dat Everton kampioen kan worden en ga zo maar door .
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 22 mei 2022 @ 19:00:10 #48
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204833282
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:56 schreef TweedeKlum het volgende:
1 miljard pond uitgeven voor een paar titels, genot.
En nog steeds geen Champions League.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204833283
Wel lekker dit voor wappie Weghorst. Wat een spits in de premier league he :D
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zondag 22 mei 2022 @ 19:00:34 #50
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833290
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:58 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Ja , en hij was bloedserieus.
Haaland is in zijn beweging ook niet de meest vloeiende natuurlijk.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:00:56 #51
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204833297
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 18:58 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Ja , en hij was bloedserieus.
:o
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204833298


Het zit erop. Wat een geweldig seizoen was dit toch weer, ongekend. Volgende week nog Huddersfield v Forest voor de promotie.

Iedereen bedankt voor de posts in dit prachtige topic!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-05-2022 21:44:12 ]
  zondag 22 mei 2022 @ 19:01:10 #53
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204833300
Doel kapotmaken :')

Wat een tokkiebende
pi_204833301
Apenkooi
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_204833302
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:00 schreef PowerLoungen het volgende:

Mitroglu
Zijn debuut was best aardig.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:01:28 #56
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833307
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:00 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Haaland is in zijn beweging ook niet de meest vloeiende natuurlijk.
Die gaat dan ook niet veel spelen daar . Zo jong en nu al veel blessures achter de rug.
RED ONS HENNIEGOD
pi_204833311
Lang geleden dat het zo'n leuke voetbal dag was.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_204833318
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:01 schreef LordVoldermort het volgende:
Lang geleden dat het zo'n leuke voetbal dag was.
gisteravod nog toen dat lelijk heracles eruitvloog
Het beste adres voor al uw primeurs!
  zondag 22 mei 2022 @ 19:02:06 #59
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833320
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:01 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Zijn debuut was best aardig.
Is het dan gelijk een wereldspits ?
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 22 mei 2022 @ 19:02:11 #60
88831 Shreyas
De beste
pi_204833324
Als je in de kampioenswedstrijd maar vijf minuten je best hoeft te doen om te winnen, ben je terecht kampioen.
Op vrijdag 15 januari 2016 23:58 schreef Ajacied422 het volgende:
Feitelijk heeft Shreyas gewoon gelijk.
pi_204833333
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:02 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Is het dan gelijk een wereldspits ?
Bij lange na niet.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:03:00 #62
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204833336
Overigens weer een walgelijk slechte invalbeurt van Salah. Ik ben groot voorstander van SalahOUT.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:03:00 #63
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204833337
quote:
9s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:01 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Die gaat dan ook niet veel spelen daar . Zo jong en nu al veel blessures achter de rug.
Hij scoort wel ongelofelijk makkelijk. Dan hoef je verder niet echt te kunnen voetballen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 22 mei 2022 @ 19:03:40 #64
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204833347
quote:
10s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:03 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Hij scoort wel ongelofelijk makkelijk. Dan hoef je verder niet echt te kunnen voetballen.
Met die aanvoer kan die het inderdaad af in een rolstoel
RED ONS HENNIEGOD
pi_204833381
Tokkie genot
pi_204833389
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:02 schreef Scorpion_17 het volgende:

[..]
gisteravod nog toen dat lelijk heracles eruitvloog
Uhh ja erg spannend was dat
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_204833393
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:03 schreef Wicky15 het volgende:
Overigens weer een walgelijk slechte invalbeurt van Salah. Ik ben groot voorstander van SalahOUT.
Is het zo erg?
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
  zondag 22 mei 2022 @ 19:10:01 #68
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204833422
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:07 schreef LordVoldermort het volgende:

[..]
Is het zo erg?
Echt niks lukt meer. Mijn ogen doen pijn.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:11:34 #69
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833447
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:10 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Echt niks lukt meer. Mijn ogen doen pijn.
Uitfaseren voor Harvey Elliot op termijn.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:12:35 #70
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204833458
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:11 schreef -XOR- het volgende:

[..]
Uitfaseren voor Harvey Elliot op termijn.
Denk dat Elliot wel beter uit de voeten kan op het middenveld dan op de flank.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:13:36 #71
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204833470
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:12 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Denk dat Elliot wel beter uit de voeten kan op het middenveld dan op de flank.
Ja dat denk ik ook. Zal ook nooit een doelpuntenmachine worden.
We have always been at war with Eastasia.
  FOK!fotograaf zondag 22 mei 2022 @ 19:31:43 #72
842 Zorro
Z
pi_204833627
Laat Liverpool dan de CL maar winnen. Dat lukt Peppie maar steeds niet met City _O-
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 22 mei 2022 @ 19:49:42 #73
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_204833752
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:00 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]

Het zit erop. Wat een geweldig seizoen was dit toch weer, ongekend. Volgende week nog Huddersfield v Forst voor de promotie.

Iedereen bedankt voor de posts in dit prachtige topic!
Wissel Brighton en Everton om en je hebt zo’n beetje de eindstand zoals iedereen hem blind vooraf had voorspeld dit seizoen. Saaier kan niet.

;)
Makkelijk tweede.
  zondag 22 mei 2022 @ 19:50:21 #74
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204833761
Iemand een foto of gifje van een huilende Wouter Wegkneus?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 22 mei 2022 @ 20:29:15 #75
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204834055
Ben ook wel benieuwd of er nog een Weghorst act was?
  zondag 22 mei 2022 @ 21:39:16 #76
477768 TweedeKlum
Live free.
pi_204834700
twitter
Het is koud, het is guur....
  maandag 23 mei 2022 @ 09:21:25 #77
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204836781
Lelijke ontknoping gister van het immens lelijke city.
pi_204838027
quote:
0s.gif Op zondag 22 mei 2022 20:29 schreef RamboDirk het volgende:
Ben ook wel benieuwd of er nog een Weghorst act was?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  maandag 23 mei 2022 @ 12:43:58 #79
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204838347
quote:
6s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:31 schreef Zorro het volgende:
Laat Liverpool dan de CL maar winnen. Dat lukt Peppie maar steeds niet met City _O-
Zou wel mooi zijn ja. Liverpool heeft de PL-titel vorig jaar al gewonnen.

Tevens CL > PL. Gewoon nog een CL, iets wat Pep droomt te hebben en nooit zal krijgen met city
pi_204838551
twitter


ONZE Erik maakt kennis met de Britse pers.
  maandag 23 mei 2022 @ 13:16:51 #81
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_204838575
HAGGED _O_
  maandag 23 mei 2022 @ 13:28:38 #82
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204838656
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:16 schreef Frozen-assassin het volgende:
HAGGED _O_
One Hag Two Hags Three Four Five Hags Six Hags Seven Hags Eight Nine Ten Hags Ten Ten Ten Hag

We gaan nog veel plezier bleven aan dit avontuur van Erik. :P
pi_204839021
Mensjester Shitty kampioen :r

quote:
6s.gif Op zondag 22 mei 2022 19:31 schreef Zorro het volgende:
Laat Liverpool dan de CL maar winnen. Dat lukt Peppie maar steeds niet met City _O-
Ja hopelijk pakt LIV CL. 3 cups gewonnen en op 1 punt na de titel misgegrepen, wat een seizoen hebben ze gehad. _O_
The only way you can be original, is to be yourself.
  maandag 23 mei 2022 @ 15:45:46 #84
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204839612
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 14:15 schreef RedWhiteArmy1983 het volgende:
Mensjester Shitty kampioen :r
[..]
Ja hopelijk pakt LIV CL. 3 cups gewonnen en op 1 punt na de titel misgegrepen, wat een seizoen hebben ze gehad. _O_
Het was ze ook gegund het kampioenschap te pakken voor een niet te evenaren historisch seizoen. Maar te meer ook omdat ze vorig jaar ivm corona het kampioenschap na 30 jaar niet echt hebben kunnen vieren.
pi_204841183
quote:
0s.gif Op maandag 23 mei 2022 13:12 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

ONZE Erik maakt kennis met de Britse pers.
Erik makes from Mansjester United a great team again, there gets a horse nog the hiccups from _O_
"You can call me Susan if it makes you happy"
  maandag 23 mei 2022 @ 18:53:28 #86
311468 Van_Poppel
Voormalig kopman van Gertje
pi_204841591
Deze persconferentie ziet er toch ietwat ongemakkelijk uit.
  maandag 23 mei 2022 @ 19:05:26 #87
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204841896
twitter


_O_
  maandag 23 mei 2022 @ 19:46:29 #89
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204842287
RED ONS HENNIEGOD
pi_204842744
quote:
9s.gif Op maandag 23 mei 2022 19:46 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Ook weg halverwege maart/april
Antwerpen zoekt dan een coach.
pi_204842949
quote:
10s.gif Op maandag 23 mei 2022 20:08 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]
Antwerpen zoekt dan een coach.
Allemaal onderdeel van de plandemie.

:+
Het is koud, het is guur....
pi_204861946
Kompany naar het gedegradeerde Burnley volgens de Belgische media.
pi_204902493
twitter

Lol, wat een beleid.
pi_204902508
Straks om 17:30 Huddersfield v Forest op Wembley voor een plek op het hoogste niveau.
  zondag 29 mei 2022 @ 15:42:25 #95
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204902741
quote:
0s.gif Op woensdag 25 mei 2022 18:18 schreef wimderon het volgende:
Kompany naar het gedegradeerde Burnley volgens de Belgische media.
Dat zou wel erg treurig zijn :')
We have always been at war with Eastasia.
pi_204904897
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 15:32 schreef Bolasie het volgende:
Straks om 17:30 Huddersfield v Forest op Wembley voor een plek op het hoogste niveau.
Hup Forest.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Moderator zondag 29 mei 2022 @ 17:52:10 #97
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_204905274
Het erg mooie historische Forest of het erg lelijke nietszeggende Huddersfield.
pi_204905748
Vreemd doelpunt maar Forest pakt de leiding.
pi_204905814
Brentford, Leeds en Forest. Ieder jaar wel een mooie promovendus momenteel.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204906529
Erg tamme finale vooralsnog, prima als het zo blijft.
  zondag 29 mei 2022 @ 19:04:36 #101
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204906563
Ik pak ook even het laatste kwartier mee :)
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204906565
Ik kijk nu ook :)
  zondag 29 mei 2022 @ 19:05:35 #103
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204906572
Dat lijkt me een pingel
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 29 mei 2022 @ 19:11:24 #104
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204906623
Dat lijkt me weer een pingel
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204906631
Deze scheids is te laat gestopt.
pi_204906655
Gaat weer lekker, zelfs met VAR.
  zondag 29 mei 2022 @ 19:16:11 #107
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_204906688
Ik ben er voor de pitch invasion.
pi_204906705
albert mantingh _O-
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204906708
Deze scheids :')
  zondag 29 mei 2022 @ 19:17:59 #110
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204906718
Scheids doet gods werk door in ieder geval 1 leuke club te laten promoveren
RED ONS HENNIEGOD
pi_204906805
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 29 mei 2022 @ 19:24:56 #112
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204906807
Heel erg mooi
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 29 mei 2022 @ 19:25:45 #113
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204906815
Weer dat Will Griggs nummer

Ik ga met dingen gooien
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 29 mei 2022 @ 19:27:16 #114
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204906831
''Iedere zege volgend seizoen van Forest is verdacht'' - Mantingh

Kan iemand die idioot uit zijn onderliggende lijden verlossen ?
RED ONS HENNIEGOD
pi_204906852
quote:
9s.gif Op zondag 29 mei 2022 19:24 schreef PowerLoungen het volgende:
Heel erg mooi
Leeds v Forest in de PL, dat is mooi om te kunnen zeggen.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204906898
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 19:29 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Leeds v Forest in de PL, dat is mooi om te kunnen zeggen.
twitter

Ik weet niet waarom, maar ik moest toch weer lachen.
  zondag 29 mei 2022 @ 19:36:08 #117
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204906960
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 19:29 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Leeds v Forest in de PL, dat is mooi om te kunnen zeggen.
Nu nog Blackburn of Middlesbrough terug voor Fulham / Bournemouth en het feest is compleet
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 29 mei 2022 @ 21:50:20 #118
433994 jigggy
moegenblatvlekker
pi_204909747
Nottingham forest goden _O_


Prachtige club, leuke stad
pi_205064054
twitter
Fixture Day. Arsenal mag uit weer openen, ONZE Erik ontvangt Brighton, Forest gaat naar Newcastle, Everton v Chelsea en Haaland mag tegen West Ham beginnen.

5 augustus 21:00 a.s. zijn we er weer

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-06-2022 10:08:56 ]
pi_205064193
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2022 10:04 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

5 augustus 21:00 a.s. zijn we er weer.
VIAPLAYED.
pi_205064234
quote:
1s.gif Op donderdag 16 juni 2022 10:04 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Fixture Day. Arsenal mag uit weer openen, ONZE Erik ontvangt Brighton, Forest gaat naar Newcastle, Everton v Chelsea en Haaland mag tegen West Ham beginnen.

5 augustus 21:00 a.s. zijn we er weer
*ONZE Erik ontvangt Veltman

https://www.telegraaf.nl/(...)re-tegenover-veltman
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_205498980
We mogen weer. De Sjempionsjip is gisteren al begonnen (leuk voor Kompany en ONZE Maatsen) en vandaag nog even het voorproefje op het nieuwe seizoen. Liverpool v City om 18:00 voor de Komjoenitie Sjield. Te zien bij Ziggy, vanaf volgende week kijken we braaf ViaPlay.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2022 13:43:41 ]
pi_205501267
twitter
Darwin begint op de bank.
pi_205501784
Present. @PowerLoungen
  zaterdag 30 juli 2022 @ 17:56:45 #125
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205501863
Ik zat al te zoeken bij viaplay

Toch nog ziggy
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 17:58:32 #126
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205501878
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 17:47 schreef Zipportal het volgende:
Present. @:powerloungen
Hup Liverpool
RED ONS HENNIEGOD
pi_205501885
Tettjes.
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 18:00:00 #128
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205501887
Kattengejank
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:03:03 #129
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205501919
Ga weg met je F1
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:04:18 #130
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205501934
Eindelijk weer genot
pi_205501959
Liverwoke :r

  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:06:34 #132
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205501961
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:06 schreef Nober het volgende:
Liverwoke :r

[ afbeelding ]
Meid toch
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:06:35 #133
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205501962
Aardig tempo meteen
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_205501972
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:06 schreef Nober het volgende:
Liverwoke :r

[ afbeelding ]
Je zal dit al kind maar zien!
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:09:47 #135
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205501984
Jippie, Albert Mantingh!
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205501998
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:09 schreef Szura het volgende:
Jippie, Albert Mantingh!
De laatste keer voorlopig.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:17:12 #137
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_205502024
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:13 schreef Bolasie het volgende:

[..]
De laatste keer voorlopig.
Wie zijn de commentatoren bij ViaPlay?
  Moderator zaterdag 30 juli 2022 @ 18:19:59 #138
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_205502058
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:17 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Wie zijn de commentatoren bij ViaPlay?
Driessen, Reimering en Van Polanen kan ik vinden.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:20:01 #139
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502059
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:17 schreef hhh38 het volgende:

[..]
Wie zijn de commentatoren bij ViaPlay?
Iemand die voornamelijk is blind is
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:22:17 #140
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502081
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:20 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Iemand die voornamelijk is blind is
Dat is Albert ook. Het hele stadion en alle kijkers zagen dat Ederson aan die bal zat, Albert niet.
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:23:39 #141
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502094
KOLLLLLL
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 18:23:50 #142
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205502095
Vingertje :r
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:23:56 #143
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502097
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:22 schreef Szura het volgende:

[..]
Dat is Albert ook. Het hele stadion en alle kijkers zagen dat Ederson aan die bal zat, Albert niet.
Commentatoren zijn best wel matig tot slecht over het algemeen

Tijd voor een geschiedenisles zo ;(
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:24:35 #144
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502104
Ach Nathan Aké. Was misschien anders ook wel erin gevlogen
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:24:38 #145
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502105
De overschatte Ake gaat voor weer een schlemielenrol in een finale
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205502106
Akebaas
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 18:31:04 #147
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205502148
Na 28 minuten zonder goal kunnen we voorzichtig concluderen dat Haaland een miskoop is
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:35:12 #148
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502203
Grealish :')
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:36:17 #149
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205502212
Die mocht erin
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:36:33 #150
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502219
Haaland speelt over 2 jaar bij Chelsea of Internazionale
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:43:27 #151
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502284
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:36 schreef PowerLoungen het volgende:
Haaland speelt over 2 jaar bij Chelsea of Internazionale
Over 3 jaar gaat City dan alsnog 100 miljoen betalen voor de dan bijna bejaarde Harry Kane
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:43:35 #152
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502285
Haaland disasterclass
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:43:44 #153
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502287
Dit is niks
pi_205502302
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:36 schreef PowerLoungen het volgende:
Haaland speelt over 2 jaar bij Chelsea of Internazionale
Aldi troep @Zipportal
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:45:06 #155
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502303
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:43 schreef Frozen-assassin het volgende:

[..]
Over 3 jaar gaat City dan alsnog 100 miljoen betalen voor de dan bijna bejaarde Harry Kane
Zoektocht kan oneindig worden naar de perfecte centrumspits voor ze.
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:49:44 #156
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502361
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:45 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Zoektocht kan oneindig worden naar de perfecte centrumspits voor ze.
95 miljoen voor Brobbey
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205502368
twitter
  zaterdag 30 juli 2022 @ 18:52:39 #158
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502380
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:49 schreef Szura het volgende:

[..]
95 miljoen voor Brobbey
Ze mogen hem gratis krijgen
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:08:18 #159
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502506
Ik ben zo ontzettend Henderson moe.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:12:12 #160
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502545
Waarom speelt Konate niet? Matip is ontzettend slecht
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:16:05 #161
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205502589
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 18:52 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
Ze mogen hem gratis krijgen
Galant, vroeg of laat komt er toch altijd een medisch mankement kijken bij ajaxspelers
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:17:34 #162
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502606
City is massaal nog op vakantie...
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:17:43 #163
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502608
Luis Diaz is leuk voor het oog maar erg efficiënt is het allemaal niet.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:18:55 #164
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205502622
Albert denkt laat ik het nog maar even over een wedstrijd van 5 jaar terug hebben
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:19:14 #165
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502628
quote:
1s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:16 schreef Caland het volgende:

[..]
Galant, vroeg of laat komt er toch altijd een medisch mankement kijken bij ajaxspelers
Het zal mij benieuwen wat die van Neres was/is
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:21:23 #166
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502646
Henderson staat echt bij elke overtreding bij scheidsrechter. Geef die man gewoon geel
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:23:00 #167
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502660
Henderson trek je schoenen uit en kom nooit meer terug
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:23:49 #168
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502672
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:23 schreef Wicky15 het volgende:
Henderson trek je schoenen uit en kom nooit meer terug
De gortdroge Milner erbij zo en het is fc oogaids
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:24:04 #169
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502678
Wat is dat toch met Klopp dat die soms op die middelmatige spelers geilt
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 19:24:54 #170
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205502690
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:24 schreef Wicky15 het volgende:
Wat is dat toch met Klopp dat die soms op die middelmatige spelers geilt
Je hebt sierpaarden en je hebt werkpaarden.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:25:01 #171
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502692
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:23 schreef PowerLoungen het volgende:

[..]
De gortdroge Milner erbij zo en het is fc oogaids
Verbaast me dat die Wijnaldum niet terug wilde halen.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:25:31 #172
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205502698
D’n Kev heeft zijn dag niet
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:25:40 #173
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502701
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:24 schreef Sked het volgende:

[..]
Je hebt sierpaarden en je hebt werkpaarden.
Henderson als vervanger van Fabinho kan nog wel maar als 8 voegt hij echt niks toe. Pijn aan de ogen.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:25:48 #174
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502702
Nunez heeft niet eens gekeken waar Ederson is
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:27:42 #175
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502727
Adrian staat ook echt veel te vaak onder de lat voor een derde keeper.
pi_205502739
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:21 schreef Frozen-assassin het volgende:
Henderson staat echt bij elke overtreding bij scheidsrechter. Geef die man gewoon geel
Echt een zeikerd inderdaad, heel irritant.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_205502768
lol
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:31:24 #178
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502775
GOAL
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:31:28 #179
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502776
Telt gewoon.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:32:34 #180
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502790
Waarom duurt dit zo lang
pi_205502793
Lijntje bij de schouder wordt nu getrokken.
pi_205502803
Gol
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:33:35 #183
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205502804
Lekker
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:33:43 #184
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502806
De Sjeik moest even de tijd krijgen om geld over te maken.

hihaho
RED ONS HENNIEGOD
pi_205502812
Álvarez gaat genieten worden dit seizoen.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:34:26 #186
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502813
JAAAAAAAAAAAAA MILNER
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:36:20 #187
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502832
Tijd om met nog meer miljoenen te smijten Liverpool zijnde.

Boring James Milner...
pi_205502835
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:28 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Echt een zeikerd inderdaad, heel irritant.
Frenkie is nog veel erger. :)
pi_205502837
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:36 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tijd om met nog meer miljoenen te smijten Liverpool zijnde.

Boring James Milner...
Milnergod
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:37:28 #190
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502847
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:36 schreef Frozen-assassin het volgende:
Tijd om met nog meer miljoenen te smijten Liverpool zijnde.

Boring James Milner...
Klaassen mogen ze hebben
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:39:17 #191
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502862
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:36 schreef Oriente het volgende:

[..]
Milnergod
Leuk als 23e speler in je selectie. Niet als 14e man.
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:37 schreef Szura het volgende:

[..]
Klaassen mogen ze hebben
30 miljoen
pi_205502874
Hens
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:40:55 #193
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502876
KOM OP MET DIE HERHALING
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:41:09 #194
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502878
Dit is een pingel
pi_205502879
PENAL
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:41:26 #196
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502882
HAHAHA CRAIG PAWSON

Stekeblind :')
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:43:12 #197
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502896
Allemaal op de bon slingeren die zeikerds
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205502898
Salah gunt Darwin de penalty niet in tegenstelling tot tegen Leipzig. Erg jammer.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2022 19:43:25 ]
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:43:27 #199
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502900
Mantingh is weer in supervorm
RED ONS HENNIEGOD
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 19:43:50 #200
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205502904
Waarom ga je ellenlang bakkeleien hierover
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:44:01 #201
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502906
quote:
9s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:43 schreef PowerLoungen het volgende:
Mantingh is weer in supervorm
Die gek hoort al lang in het bejaardentehuis
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:44:05 #202
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_205502907
Salahgod
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_205502909
Bam
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:44:52 #204
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502914
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:43 schreef Sked het volgende:
Waarom ga je ellenlang bakkeleien hierover
Regel dat je geel krijgt bij mekkeren mogen ze weer invoeren...
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:44:53 #205
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502915
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:44 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Die gek hoort al lang in het bejaardentehuis
Ik gun die oudjes geen flashbacks van 1945
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:45:01 #206
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205502917
Dit soort penalties mogen ze afschaffen.
We have always been at war with Eastasia.
pi_205502919
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:44 schreef Wicky15 het volgende:

[..]
Die gek hoort al lang in het bejaardentehuis
Zukke mensn hoorn eigk in t bejaardentehuus, dan kriegn ze rust
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:45:39 #208
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205502925
Salahgenot
pi_205502934
Best prima zo een keertje buiten Wembley.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:48:38 #210
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205502950
Lekker Robertson :')

Oogkleppen op
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:51:03 #211
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205502971
Tony Khan gaat weer snuiven
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:51:07 #212
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205502972
quote:
0s.gif Op zaterdag 30 juli 2022 19:46 schreef Bolasie het volgende:
Best prima zo een keertje buiten Wembley.
Camera angle bij Wembley vind ik zelf echt poep.
  Forum Admin / PR zaterdag 30 juli 2022 @ 19:52:35 #213
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_205502981
Until we score
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:52:39 #214
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205502983
Jammer
pi_205502997
Heerlijke openingswedstrijd voor het nieuwe seizoen. Laat maar komen.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:54:31 #216
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205503001
NUNEZZZZZZZZZZZ
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:54:36 #217
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205503002
Koekoek
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:54:47 #218
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205503009
Nunez > Haaland ;(
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:54:48 #219
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205503010
Dit is gespeeld
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:54:52 #220
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205503011
Heerlijke bal van Salah. Wat was hij goed vandaag.
pi_205503014
Núñez, jawel.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:57:33 #222
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205503051
Haaland kan er geen reet van haha
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:57:50 #223
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205503054
Haaland is vies slecht.

Nunez is superieur.
pi_205503056
Totale miskoop die Haaland
pi_205503058
Jeetje, Haaland.
pi_205503059
Faaland hihaho
  zaterdag 30 juli 2022 @ 19:58:27 #227
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_205503066
Tijd om te gaan bellen met Nikos Machlas
RED ONS HENNIEGOD
  zaterdag 30 juli 2022 @ 20:04:32 #228
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205503158
Nunez is wel een typische Klopp-speler.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 30 juli 2022 @ 22:48:22 #229
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205506583

Oef, waarom zet VvD hier totaal geen druk op De Bruyne?
We have always been at war with Eastasia.
pi_205536857
quote:
Amazon-docu onthult bizarre methodes van Arsenal-coach Mikel Arteta: “Ik wil dat jullie je ogen sluiten en elkaars energie voelen”

Amazon heeft de eerste drie afleveringen van de docuserie “All or nothing” over Arsenal voorgesteld. Centrale figuur daarin is de jonge Spaanse coach Mikel Arteta, die in 2021-2022 moeilijke momenten kende, maar uiteindelijk toch beslag wist te leggen op een vijfde plaats. Met opmerkelijke methodes, zo blijkt. Zo liet hij zijn jonge ploeg tijdens de voorbereiding op de match op Liverpool trainen terwijl uit luidsprekers “You’ll never Walk Alone” knalde.

Een training terwijl er luidsprekers langs het trainingsveld opgesteld staan waaruit “You’ll never Walk Alone” knalt, gebruikelijk is het niet. Mikel Arteta hoopte zijn jonge ploeg voor te bereiden op wat hen te wachten stond op Anfield Road. Tevergeefs, want ze verloren met 4-0 en Arteta hitste het thuispubliek alleen maar op door in de clinch te gaan met zijn collega Jürgen Klopp.

Een andere opmerkelijke wedstrijdvoorbereiding is die op de derby tegen Tottenham. Arteta vroeg de clubfotograaf -een die hard Arsenal-fan- om de ploeg in de kleedkamer toe te spreken.

En voor de wedstrijd in Leicester vroeg hij zijn spelers de ogen te sluiten en zich voor te stellen hoe ze voor elkaar zouden vechten, waarop ze elkaars handen moesten vastpakken om elkaars energie te voelen.

Arteta stelt zich in de docu ook kwetsbaar op tegenover zijn spelers. Zo praat hij over zijn eigen moeilijke momenten en twijfels.

De voormalige speler van Everton en Arsenal werd door een deel van de Britse pers al als een buitenbeentjke neergezet en deze docu zal dat imago ongetwijfeld alleen maar versterken.
  Trouwste user 2022 woensdag 3 augustus 2022 @ 11:27:51 #231
7889 tong80
Spleenheup
pi_205536948
quote:
Je bent me voor. Weg met die gek.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  woensdag 3 augustus 2022 @ 13:54:27 #232
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_205538946
twitter
Nu al heel benieuwd naar de PL coverage van ViaPlay. Veelbelovend, eindelijk weer Engels commentaar.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 03-08-2022 15:24:04 ]
  woensdag 3 augustus 2022 @ 16:58:42 #235
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_205539712
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2022 15:23 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Nu al heel benieuwd naar de PL coverage van ViaPlay. Veelbelovend, eindelijk weer Engels commentaar.
ViaplayGODEN

Zelfs championship geloof ik

@Zipportal
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Forum Admin woensdag 3 augustus 2022 @ 17:02:38 #236
35723 crew  GGMM
pi_205539748
Viaplay is voor het mindere volk.
Alweer zo'n prachtige post van mij.
Nicki Minaj en ik
Mijn vissen in actie.
pi_205549597

English Premier League 2022/23

Finally! We gaan eindelijk weer beginnen met een nieuw seizoen in de Premier League. Zoals altijd kijken we enorm uit naar het nieuwe seizoen en dit keer is dat niet anders. Het wordt nu al een vrij bijzonder seizoen omdat wij halverwege gaan stoppen met het clubvoetbal vanwege een of ander toernooitje in de zandbak. Niet aan het eind van het seizoen als de spelers volledig uitgeblust zijn, maar zo’n beetje halverwege het seizoen stappen we het vliegtuig in richting Qatar. Heel benieuwd hoe dit zal uitpakken voor zowel de clubs, de spelers en natuurlijk de fans. We’ll see.

Een korte voorbeschouwing met veel open deuren per Premier League club op basis van de ranglijst van afgelopen seizoen inclusief de drie nieuwe promovendi. Eigenlijk geen fan van als de transfermarkt nog altijd open is en er nog van alles kan gebeuren, maar soit.

Manchester City
Landskampioen City liet eindelijk Liverpool met één punt achter en nam de cup mee naar huis. Prima natuurlijk, maar eigenlijk draait het allemaal om de Champions League. Des te zuur was de uitschakeling tegen Real Madrid in een legendarische wedstrijd. God mag weten hoe The Citizens dat hebben weggegeven in de laatste minuten. Dit seizoen weer een kans en in de domestic league zal het waarschijnlijk weer een tweestrijd worden met Liverpool. Al jaren was het ontbreken van een spits een groot probleem maar daar is eindelijk een oplossing voor geworden: Erling Braut Håland. Onze cyberborg moet het spitsenprobleem doen vergeten en eindelijk die Europese prijs binnen harken. Kalvin Phillips kwam ook nog voor heel veel geld over van Leeds, maar die heeft helaas erg zware concurrentie op het middenveld. Zonde.

Wordt City opnieuw kampioen?

Liverpool
Even leek het erop dat Liverpool de quadruple binnen zou slepen maar dat bleek toch iets te enthousiast te zijn geweest. City won de Premier League en Real Madrid won de Champions League finale in een chaotisch Parijs. Liverpool moest het doen met ‘slechts’ de FA Cup en League Cup. Sadio Mané was er klaar mee en vertrok voor een nieuwe uitdaging naar Bayern München. Darwin Núñez kwam voor heel veel geld van Benfica over naar Liverpool en de eerste indrukken zijn positief. Het begin van de zomer draaide eigenlijk maar om één vraag: gaat Mo Salah wel of niet bijtekenen? Die vraag werd uiteindelijk positief beantwoord. Gelukkig maar, want The Egyptian King blijft natuurlijk een fenomeen. Het wordt weer een fantastische strijd tussen Liverpool en City en meer in het bijzonder Håland vs Núñez.

Darwin: flop of top?

Chelsea
Met een ruime achterstand eindigde Chelsea uiteindelijk derde afgelopen seizoen. Voor Chelsea was het eigenlijk een rommelig seizoen en dat had niets te maken met voetbal. De oorlog tussen Rusland en Oekraïne raakte ook het hart van Chelsea en de grote man achter de schermen, Roman Abramovich, kon zijn spullen pakken. Want ja, Rus. Uiteindelijk heeft Chelsea een nieuwe eigenaar kunnen vinden onder de naam van Todd Boehly en die mocht meteen aan de bak. Romelu Lukaku flirtte met Inter, werd gepasseerd en vertrok weer terug naar zijn oude liefde op huurbasis. Dat is een gigantische miskoop gebleken voor onze donkey. Achterin raakte Chelsea een aantal namen kwijt waarbij met name sterkhouder Toni Rüdiger een pijnlijke was. De man heeft zich als een beest ontwikkeld en speelt aankomend seizoen bij de huidige Champions League winnaar. Zo’n beetje elke verdediger werd gelinkt met The Blues en uiteindelijk is Kalidou Koulibaly de eerste versterking centraal achterin. Een tank waar wij allemaal heel benieuwd naar zullen zijn hoe hij het zal doen in de zwaarste competitie ter wereld. Raheem Sterling kwam ook nog over van City, zeker het vermelden waard. Er zullen vast nog meer transfers komen want het middenveld is niet zo stabiel meer als het ooit was, een échts spits is er niet meer en achterin wordt het steeds dunner en dunner. Dat moet ook wel als je haast de kansloze strijd met City en Chelsea wil aangaan. Marc Cucurella moet de volgende aankoop gaan worden ook al stuurt het Twitteraccount van Brighton op moment van schrijven een tweet de wereld in dat er nog geen overeenkomst is bereikt. We wachten het nog even af.

Wordt Koulibaly de beste centrale verdediger van het seizoen?

Tottenham Hotspur
De Spurs pakten plek vier en dat levert altijd een keurige Champions League ticket op. Antonio Conte zorgt voor stabiliteit binnen de club en hij weet heel goed waar hij mee bezig is. Er is best aardig versterkt in Noord-Londen: Ivan Perisic en Yves Bissouma zijn, zeker voor het systeem dat Conte wil gaan spelen, ideale spelers. Aanval is, zeker met Richarlison als breedte, net als het middenveld niet slecht. Achterin is het alleen nog vrij zwak en dat je dan aankomt met Clément Lenglet begrijpt natuurlijk bijna niemand. Ach, een huurdeal, weinig risico denkt men dan. Alle ballen op Heung-min Son, de man in bloedvorm en opnieuw plek vier veilig stellen levert voor tevreden blikken op.

Transfervrij aangetrokken: deal van het seizoen?

Arsenal
Het was weer eens pijnlijk voor Arsenal om opnieuw een Champions League ticket mis te lopen middels de vijfde plek. Het voelt alweer als eeuwen geleden dat het lied der liederen klonk door het Emirates Stadium. De pre-match shirt van Arsenal komend seizoen is een collab met de TFL, de Londense metro en in het bijzonder de stoelen van de Piccadilly Line, de lijn richting Holloway Road op weg naar het stadion. Ja, dat is een leuk feitje. Van Arsenal weten we inmiddels steeds meer hoe het achter de schermen aangaat door onze vrienden van Amazon. Mikel Arteta, ooit nog de rechterhand van Pep Guardiola, blijkt ook een gek te zijn. Gras is ook in Noord-Londen groen. Oleksandr Zinchenko en Gabriel Jesus kwamen over van zijn oud-werkgever en met name laatstgenoemde gaat de Premier League kapot maken. Aan de voorbereiding heeft het in ieder geval niet gelegen. Gabriel Jesus moet Arsenal weer de Champions League in loodsen.

Wordt Jesus dé FPL ster van ons allemaal?

Manchester United
Ook United had alweer een rampseizoen. Wat er ook gebeurt, het draait voor geen meter. Cristiano Ronaldo kan het niet in zijn eentje en we kunnen het hem amper kwalijk nemen. ONZE Erik ten Hag kwam over van Ajax en deze schoolmeester moet dit zooitje ongeregeld eens aan de praat krijgen. Met name Ronaldo wel of niet houden blijft de belangrijkste vraag. Tyrell Malacia, Christian Eriksen en Lisandro Martínez kwamen want Erik kijkt niet verder dan Nederland en/of de Eredivisie. Vanuit Engeland is men zeer lovend over onze kale vriend maar wij weten allemaal dat dat heel snel kan omslaan en je helemaal geen tijd krijgt. Niet presteren is oprotten. Niet alleen zijn we benieuwd hoe Erik het gaat doen, ook kijken we tegenwoordig braaf naar al zijn interviews. Het blijft mooi hoe die man Engels praat. It ain’t over till it’s over! United is geen voetbalclub meer maar een kerkhof. Plek vier zou al fantastisch zijn. We wensen Erik ten Hag dan ook heel veel succes en zien Ten Hag ball graag tegemoet.

Hoe belangrijk zal Ronaldo zijn voor Erik ten Hag?

West Ham United
De Europese campagne van The Hammers was meer dan prima: een keurige halve finale in de Europa League. David Moyes doet het naar behoren en eindigen vlak achter Manchester United is een prima resultaat. Over West Ham valt eigenlijk vrij weinig negatiefs te zeggen: het is stabiel en dat is grotendeels te danken aan David Moyes. Nayef Aguerd, Alphonse Areola en Gianluca Scamacca, laatstgenoemde speelde ooit nog bij PSV, zijn de grote jongens die zijn aangetrokken. Declan Rice is ontzettend belangrijk voor The Hammers en het lijkt erop dat hij ook dit seizoen blijft. We zijn vooral benieuwd wat voor kattenchant Kurt Zouma dit seizoen te wachten staat. De openingswedstrijd wordt in ieder geval meteen een uitdaging: de landskampioen komt even op bezoek.

Is Zouma inmiddels een honden- of kattenman?

Leicester City
Bij The Foxes denken we altijd al snel aan dat geweldige seizoen eindigend als landskampioen van Engeland met een Champions League ticket als resultaat. Het blijft na al die jaren nog altijd niet te bevatten. Inmiddels heeft Brendan Rodgers het wel wat lastiger en was afgelopen seizoen best moeilijk. Geen schande natuurlijk, je kan niet altijd boven je stand blijven spelen. Het grootste probleem van Leicester afgelopen seizoen waren de vele blessures: Jamie Vardy, Wesley Fofana, James Justin, Jonny Evans en Ricardo Pereira hadden er allemaal last van. Niet gek dat je dan als ploeg wat minder rendeert. De selectie is verder nog altijd vertrouwd al is één sterkhouder vertrokken: Kasper Schmeichel vertrekt naar Nice aan het mooie Côte d'Azur. Toch wel verrassend en dit zal waarschijnlijk te maken hebben met de financiële situatie van Leicester City. Het is maar te hopen dat er niet nog meer sterkhouders vertrekken want Newcastle United aast op James Maddison en Chelsea op Wesley Fofana. Op 1 september a.s. weten we het antwoord als de transfermarkt sluit.

Brighton
Plek negen voor Brighton, dat is toch geweldig. Nog nooit eindigde Brighton zo hoog in de Premier League en dat voor een plaatsje aan de Engelse zuidkust waar het altijd waait. Nadat Yves Bissouma naar de Spurs vertrok lijkt het erop dat ook sterkhouder Marc Cucurella gaat verkassen naar Chelsea. Dat gaat wel een klap worden voor Brighton’s speler van het jaar. Zo’n topseizoen als afgelopen seizoen zal het waarschijnlijk dus niet worden voor Graham Potter en de Seagulls. Gelukkig is Tariq Lamptey er nog. Het hoogtepunt voor Brighton afgelopen seizoen was toch wel de 4-0 thuisoverwinning op Manchester United dat daarmee de kans op een ticket voor de Champions League definitief verspeelde.

Waar gaat Brighton's speler van het jaar heen?

Wolverhampton Wanderers
Wolves heeft ook dit seizoen weer een aantal Portugezen in de selectie. Een stabiele middenmoot is het geworden met eigenlijk niet al te boeiend voetbal. Zuinig worden de puntjes gepakt en dat telt. Raúl Jiménez is met afstand de beste spits én speler maar heeft een poos geleden een horrorblessure gehad. Het staat nog nauw op ons netvlies. Moeten we iets van Wolves verwachten dit seizoen? Nee, eigenlijk niet.

Newcastle United
We weten inmiddels dat Newcastle schathemeltje rijk is. Na een waardeloze start zorgde de overname van onze vrienden uit de zandbak in een inhaalrace. Van degradatie naar middenmoot en de cijfers in 2022 logen er niet om: Newcastle was werelds. Wát een comeback voor the Magpies. Bruno Guimarães’ eerste halfjaar was top en Kieran Trippier is meteen de leider geworden van dit elftal. Ondanks het grote geld is de transferzomer eigenlijk vrij rustig. We hadden gehoopt dat er met vele miljoenen gesmeten werd maar voorlopig is de duurste aankoop Sven fucking Botman voor bijna 40 miljoen euro. Gelukkig is de transfermarkt nog open en kan er van alles gebeuren. Als Newcastle haar vorm verder zet zal een aanval op de top zes zeker tot de mogelijkheden behoren. Zo niet, dan staan er minimaal twintig zweepslagen klaar voor op de reet van Amanda Staveley.

Houdt Botman zich staande in het Engels voetbalgeweld?

Crystal Palace
Tegenwoordig zeggen wij bij Palace meteen Patrick Vieira. Er wordt gezegd dat de hand van Vieira zichtbaar is en de ploeg leuk voetbalt. Daar zit wel een enige kern van waarheid in. Het is niet meer de ren je rot show van Wilfried Zaha, maar er staan meer spelers op. Afgelopen seizoen was Conor Gallagher met afstand de beste speler van Palace, maar helaas is hij weer terug bij zijn werkgever Chelsea. Qua ranglijst eindigt Palace eigenlijk al jaren vrij stabiel in de Premier League: respectievelijk 11e, 12e, 14e, 14e en 12e. Dit seizoen zal dat ongetwijfeld niet anders zijn. Het hoogtepunt was de verloren halve finale FA Cup tegen Chelsea.

Brentford
Op plek dertien eindigen in het eerste Premier League seizoen ooit is een regelrecht wereldwonder voor de altijd sympathieke Bees. We weten inmiddels dat Brentford een nieuw, modern stadion heeft. Het is een kleine invasie van Scandinaviërs met Christian Eriksen als grootste naam afgelopen seizoen. Hij deed het, ondanks zijn medisch verleden, zo naar behoren dat hij werd beloond met een transfer naar Manchester United. Voor Ivan Toney wordt ook dit seizoen verwacht dat hij zo’n beetje elke penalty erin schiet en ervoor zorgt dat Brentford opnieuw in de Premier League blijft spelen.

Aston Villa
Het Villa van Steven Gerrard heeft altijd een aantal leuke spelers. Philippe Coutinho is inmiddels permanent overgenomen, Diego Carlos kwam over van het zonnige Spanje om in de regen in Birmingham te gaan spelen en Boubacar Kamara kwam over van de Franse kust. Voor Aston Villa gaat het WK 2022 in Qatar nog best een spannend verhaal worden met de relatief vele internationals binnen de selectie. Als alles goed loopt behoort een aanval op de top 10 zeker tot de mogelijkheden.

Hoe zal Coutinho het gaan doen vanaf het begin van het seizoen?

Southampton
Eigenlijk is het nog steeds een wonder dat Soton op het hoogste niveau speelt. Zo’n bijzonder elftal is het niet en afgelopen seizoen werd duidelijk dat Danny Ings behoorlijk wordt gemist. Armando Broja deed het aardig, maar die is natuurlijk eigendom van Chelsea. Alles staat en valt dus met aanvoerder James Ward-Prowse, een van de beste vrije trappen nemers ter wereld. Stiekem vind ik het zelf nog altijd bijzonder dat hij niet is weggeplukt door een andere subtopper. Als Southampton ook dit jaar op plek vijftien eindigt en degradatie voorkomt, hoor je Ralph Hasenhüttl opnieuw niet klagen.

Everton
Het leek bijna te gebeuren: Everton dat zou degraderen naar de Championship. Op het nippertje werd degradatie voorkomen en Goodison Park blijft gelukkig een Premier League stadion. Pfieuw. Tot overmaat van ramp vertrok Richarlison ook nog eens naar Tottenham. Grote aankopen zijn er verder (nog) niet geweest en het vertrouwen is nog nooit zo laag geweest bij The Toffees. Frank Lampard wacht opnieuw een zwaar seizoen en dat heeft hij inmiddels ook al voorspeld: ‘“We’ll do it in steps,” he said. “We can’t expect next year we’re going to go to the moon.’ Succes ermee, Frank.

Leeds United
Ook Leeds overleefde wonder boven wonder de Premier League en degradeerde niet. Alles zat tegen in het afgelopen seizoen en het regende blessures. Onze soccer vriend Jesse March kreeg de boel ook niet aan de praat en komend seizoen mag hij het zonder sterspelers Kalvin Philips en Raphinha doen. Good luck with that, mate. Er is inmiddels zo’n honderd miljoen euro uitgegeven waarbij veel wordt verwacht van Luis Sinisterra. Raakte wel geblesseerd in de voorbereiding, maar hij moet Raphinha zo snel mogelijk doen vergeten die zijn droomtransfer maakte naar Barcelona.

Gaat Sini het waarmaken in de Premier League of wordt het de zoveelste Eredivisie flop?

Fulham
De eerste promovendus van het nieuwe seizoen is opnieuw Fulham. Deze mensonterende club pendelt helaas op en neer tussen de Premier League en Championship. Degraderen, promoveren en repeat. We worden er een beetje moe van. Het zou fijn zijn als Fulham een keer niet meteen degradeert maar tegelijkertijd kunnen we ze missen als kiespijn. Ach, het enige voordeel is dat er een Londense club bijgekomen is in de Premier League en het kopen voor kaartjes op Craven Cottage niet zo moeilijk is. Leuk om een keer mee te pakken in een weekendje Londen als je dan toch in de buurt bent. Kaartjes zijn wel iets duurder geworden door de verbouwingen, maar alles is toch fucking duur. De bekendste naam bij Fulham is natuurlijk Aleksandar Mitrovic die er tig per seizoen maakt in de Championship en afgelopen seizoen een record had van 43 Championshipgoals. Genoeg over deze club.

Bournemouth
The Cherries kennen we natuurlijk nog van de Premier League niet lang geleden. Via plek twee in de Championship werd na Fulham rechtstreekse promotie naar de Premier League afgedwongen. Kijkend door de selectie zien wij nog best veel bekende namen. Dominic Solanke, ooit nog van Liverpool, is de grote man van Scott Parker. Er wordt niet al te veel geld uitgegeven en met nagenoeg dezelfde selectie is het geen verrassing dat Bournemouth bij een van de favorieten behoort om te degraderen. De namen Neto en Senesi worden als laatste versterkingen genoemd.

Nottingham Forest
Via de play-offs bereikte Forest de machtigste competitie in Engeland en daar zijn we maar al te blij mee. Na vele jaren van afwezigheid keert het mooie Forest eindelijk terug op het hoogste niveau. De eigenaren zijn razend ambitieus en de knip is flink getrokken, mede door het grote geld dankzij promotie. Er zijn behoorlijk wat spelers aangetrokken en op moment van schrijven is er al meer dan honderd miljoen euro uitgegeven. Met name in de Bundesliga is flink geshopt. De bekendste aanwinsten hebben een verleden bij Manchester United: Jesse Lingard en Dean Henderson. De manager heet Steve Cooper en die heeft een heerlijk Brits hoofd. Overleven zou een wereldprestatie zijn. Het historische Forest in de Premier League: laten we er gewoon van genieten zo lang het kan.

Wat kan J Lingz nog?

Last but not least... ViaPlay!
Zoals bekend zijn de uitzendrechten niet meer in bezit van Ziggy. Vanaf aankomend seizoen kunnen wij de Premier League aanschouwen bij ViaPlay en de eerste signalen zijn goed. Als het goed is, worden veel wedstrijden live uitgezonden en hebben we (weer) de mogelijkheid om Engels commentaar te kiezen. Wat een feest. Nog steeds geen abonnee? Dat kan voor zo’n ¤ 13,99 p/m via de website: https://viaplay.com/checkout/?countryCode=nl

Off we go!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 05-08-2022 10:24:10 ]
pi_205549648


Speelronde 1. Een uurtje erbij optellen.
pi_205554855


Lange ballen zijn passé allen.
pi_205558152
twitter


JAAPED. @De_Kraam
quote:
Viaplay heeft contracten met onder anderen Frank de Boer, Nigel de Jong, John van 't Schip, Aron Winter en Jaap Stam gesloten. Vanaf 5 augustus zullen zij bij Viaplay beurtelings als analist aanschuiven.
:r

https://www.totaaltv.nl/n(...)hebber-te-veroveren/

[ Bericht 21% gewijzigd door Zipportal op 05-08-2022 17:30:37 ]
  Moderator vrijdag 5 augustus 2022 @ 17:38:34 #241
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 17:48:38 #242
328924 Frozen-assassin
STAY STRONG APPIE
pi_205558555
Viaplay gaat voor degradatie, genot
pi_205558590
quote:
Ajax stront.
Ciao ciao, doei doei, al het goeie.
pi_205559630
twitter
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 20:50:00 #245
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205559954
Ik geloof in Jesus.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 20:52:30 #246
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205559979
Ik vrees voor de beeldkwaliteit.
pi_205560017
Ragnar Neimeijer commentator, een oude bekende. We gaan even kijken hoe ik 'm op Engels zet.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 20:57:10 #248
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560028
Hup Kristallen Paleis.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 20:58:50 #249
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205560043
eindelijk weer genot
pi_205560050
Palace wel echt een leuk elftal. Erg jammer dat Gallagher er niet meer is.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:00:48 #251
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560056
Ik vind het via de app op tv dus echt niet fijn wegkijken. Schijtzooi.
pi_205560071
Bayern staat te schroeien, maar ik wil dit ook graag zien. Dilemma's...
Demain, on roule
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:04:47 #253
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560092
Hoe is de kwaliteit bij jullie?
pi_205560120
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:04 schreef Wicky15 het volgende:
Hoe is de kwaliteit bij jullie?
Prima eigenlijk, geen haperingen en goed beeld.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:07:00 #255
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560121
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:04 schreef Wicky15 het volgende:
Hoe is de kwaliteit bij jullie?
Zit in een vakantiepark met een Android tv box. Wel redelijk goed.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:08:26 #256
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560132
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:06 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Prima eigenlijk, geen haperingen en goed beeld.
Het is hier nu ook beter, in het begin beetje aan het haperen.

Anyway, ik blijf streamen gewoon kut vinden. Had het liever nog bij Ziggo gehad. Of in ieder geval kanalen op tv.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:08:50 #257
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560141
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:07 schreef Gunner het volgende:

[..]
Zit in een vakantiepark met een Android tv box. Wel redelijk goed.
^O^
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:20:00 #258
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560276
EN DE GOAL.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:20:12 #259
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560280
Boooooh
pi_205560285
Zinchenko bewijst meteen zijn waarde.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:20:48 #261
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560286
Zinchenko wel echt een briljante aankoop van Arsenal.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:20:53 #262
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205560288
koekoek
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:24:29 #263
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560339
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:20 schreef Wicky15 het volgende:
Zinchenko wel echt een briljante aankoop van Arsenal.
Eens.

Vraag me af waarom city ze zo makkelijk liet gaan.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:30:43 #264
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205560421
Ramsdale zit er lekker in vanavond.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:34:11 #265
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560458
quote:
14s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:30 schreef Wicky15 het volgende:
Ramsdale zit er lekker in vanavond.
_O-
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:42:55 #266
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205560537
bijna
pi_205560632
twitter
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 21:56:53 #268
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560647
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:55 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]
Er gaan wat geruchten rondom partey geloof ik. Maar ja. Wat is er van waar. Er is geen arrestatie geweest.
  Moderator vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:03:05 #269
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_205560713
Je kunt dus geen Engels commentaar kiezen?
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:04:28 #270
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560727
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:03 schreef Slobeend het volgende:
Je kunt dus geen Engels commentaar kiezen?
In m’n app op de mi box niet iig.
pi_205560746
quote:
1s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:03 schreef Slobeend het volgende:
Je kunt dus geen Engels commentaar kiezen?
We zijn voorgelogen.
  Moderator vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:06:50 #272
362868 crew  Slobeend
of all places
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:09:21 #273
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560787
Lekkere redding
pi_205560866
Saliba verdedigt voorlopig werelds.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:20:33 #275
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205560926
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:14 schreef Bolasie het volgende:
Saliba verdedigt voorlopig werelds.
Goed gespeeld vorig jaar bij Marseille.
pi_205561133
Het begin was veelbelovend maar dit is weer de Arsenal die we kennen.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:42:21 #277
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205561173
Lucky.

Achja, kan ik gaan slapen.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:43:07 #278
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205561182
lekker kopbal
pi_205561192
Zonde voor Palace, zat meer in.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:44:55 #280
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205561197
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:44 schreef Bolasie het volgende:
Zonde voor Palace, zat meer in.
Nou zo goed waren ze ook niet. Beetje hopen op een pingel.
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:47:30 #281
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205561209
Respect voor vieira. Held.
pi_205561248
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:44 schreef Gunner het volgende:

[..]
Nou zo goed waren ze ook niet. Beetje hopen op een pingel.
Eerste helft was niets, maar de tweede helft waren ze een stuk beter. Alleen in de buurt van de zestien werd het een klein probleempje. xG was ook niet onaardig voor Palace, zat een doelpuntje in.

Crystal Palace (1.23) 0-2 (1.46) Arsenal
  vrijdag 5 augustus 2022 @ 22:58:45 #283
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205561290
quote:
0s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 22:53 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Eerste helft was niets, maar de tweede helft waren ze een stuk beter. Alleen in de buurt van de zestien werd het een klein probleempje. xG was ook niet onaardig voor Palace, zat een doelpuntje in.

Crystal Palace (1.23) 0-2 (1.46) Arsenal
Klopt maar arse was de eerste helft erg dominant.
Geen idee waarom de tweede helft zoveel minder was.

Jesus en znchenko zo onopvallend tweede hekft

Maar. Top of the league “
pi_205561825
quote:
2s.gif Op vrijdag 5 augustus 2022 21:56 schreef Gunner het volgende:

[..]
Er gaan wat geruchten rondom partey geloof ik. Maar ja. Wat is er van waar. Er is geen arrestatie geweest.
Er is wel een speler aangehouden deze zomer voordat Arsenal naar Duitland ging. Er lekte toen uit in de pers dat een speler die in London woonde en ook international was aangehouden was op verdachting van verkrachting. Geruchten zijn altijd geweest dat dat Partey was en hij was ook afwezig in Duitsland maar toen ze naar Amerika gingen was hij er weer bij. Van wat ik gelezen heb deze zomer weet ik niet wat waar is of niet maar Partey is getrouwd recentelijk en zijn ex zou aangifte hebben gedaan.
pi_205562559
quote:
0s.gif Op woensdag 3 augustus 2022 15:23 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Nu al heel benieuwd naar de PL coverage van ViaPlay. Veelbelovend, eindelijk weer Engels commentaar.
Zijn er ook nog ergens highlights van wedstrijden te vinden? Bij Ziggo stonden die gewoon op Youtube.
Op donderdag 14 juli 2022 11:43 schreef Caland het volgende:
Pietjepuk is mijn vriend
pi_205563084
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 09:06 schreef PietjePuk2000 het volgende:

[..]
Zijn er ook nog ergens highlights van wedstrijden te vinden? Bij Ziggo stonden die gewoon op Youtube.
AD.nl en nu.nl o.a.
pi_205563873
Rodak; Tete, Tosin, Ream, Robinson; Palhinha, Reed, Pereira; Kebano, Mitrovic, De Cordova-Reid.

Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Thiago, Henderson; Salah, Firmino, Diaz.

Darwin begint opnieuw op de bank.
pi_205564044
Cedric van der Gun of all people, jeetje.
pi_205564159
PL dus ook op Viaplay. Als voetballiefhebber moet je nu al 3 verschillende abonnementen hebben |:(
pi_205564175
Waar is dat Viaplay te zien dan? Of alleen online ofzo?
pi_205564180
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 13:24 schreef tompsv18 het volgende:
Waar is dat Viaplay te zien dan? Of alleen online ofzo?
Online, het is een streamingsdienst.
pi_205564190
Dacht ik al, kon het al nergens vinden op m’n IPTV.
  zaterdag 6 augustus 2022 @ 13:27:30 #293
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_205564193
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 13:26 schreef tompsv18 het volgende:
Dacht ik al, kon het al nergens vinden op m’n IPTV.
belgische kanalen voo sport
  zaterdag 6 augustus 2022 @ 13:28:12 #294
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_205564198
Vreemd dat leno niet start
pi_205564208
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 13:27 schreef dvdfreak het volgende:

[..]
belgische kanalen voo sport
Topper
  zaterdag 6 augustus 2022 @ 13:30:38 #296
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205564217
Het seizoen is nog niet begonnen en Liverpool heeft alweer teringveel blessures :')
pi_205564231
We komen nooit meer van Ragnar Niemeijer af.
  zaterdag 6 augustus 2022 @ 13:36:39 #298
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_205564239
quote:
0s.gif Op zaterdag 6 augustus 2022 13:21 schreef WethouderHekking het volgende:
PL dus ook op Viaplay. Als voetballiefhebber moet je nu al 3 verschillende abonnementen hebben |:(
Rojadirecta covert alles. Als je dan ook nog een woordje Roemeens of Arabisch spreekt (of niet) is het commentaar ook nog eens veel beter dan op de Nederlandse zenders.
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 6 augustus 2022 @ 13:41:17 #299
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_205564256
Wat is Liverpool aan het doen
pi_205564263
Fulham domineert.
pi_205564265
Dicht.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')