abonnement Unibet Coolblue
pi_204333693


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
pi_204334393
Arsenal is echt extreem slecht vandaag. De Ø speelt waardeloos.
  maandag 4 april 2022 @ 22:35:15 #3
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204334406
afgang
pi_204334414


Plek 4 wordt ook leuk zo. Arsenal mag nog wel inhalen, uiteraard.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 04-04-2022 22:36:23 ]
  FOK!fotograaf maandag 4 april 2022 @ 22:36:13 #5
842 Zorro
Z
pi_204334419
Erg mooi :)

Kristallen Paleis _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204354281
Everton heeft echt een ontzettend groot probleem.
pi_204354322
quote:
0s.gif Op woensdag 6 april 2022 22:18 schreef Bolasie het volgende:
Everton heeft echt een ontzettend groot probleem.
Dat schema ook _O- . Dan is Brentford op papier nog de makkelijkste.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  woensdag 6 april 2022 @ 23:09:45 #8
414990 Immerdebestebob
Frikandellenfetisjist
pi_204354921
quote:
0s.gif Op woensdag 6 april 2022 22:21 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Dat schema ook _O- . Dan is Brentford op papier nog de makkelijkste.
En Burnley volgende ronde tegen Norwich :D
  Trouwste user 2022 vrijdag 8 april 2022 @ 17:07:21 #9
7889 tong80
Spleenheup
pi_204373648
Uit grootschalig onderzoek van het Duitse medium Der Spiegel blijkt dat Manchester City in samenwerking met een overheidsinstantie in Abu Dhabi meerdere overtredingen heeft begaan. Zo blijkt uit interne documenten dat de Engelse grootmacht betalingen heeft gedaan met staatsgeld van de Verenigde Arabische Emiraten.

Sjeik Mansour bin Zayed Al Nahyan is eigenaar van City en tevens lid van regerende familie van Abu Dhabi. Bevindingen van Der Spiegel tonen aan dat de club met miljoenen gesjoemeld heeft. Drie primaire beschuldigingen worden groot in beeld gebracht door het medium. Zo zouden minderjarige spelers met staatsgeld onder druk worden gezet om te tekenen voor City.

Daarnaast zouden sponsoren in Abu Dhabi ervan verdacht worden een deel van hun betalingen zelf te hebben gedaan. De rest heeft Sjeik Mansour uit eigen zak betaald. Als laatste zou voormalig manager Roberto Mancini een deel van zijn salaris in het geheim via een fictief contract verkegen hebben.

Bij de eerste overtreding worden de namen van Jadon Sancho (Manchester United) en Brahim Díaz (AC Milan) uitgelicht. Er zouden 'verborgen' betalingen zijn gedaan om de twee destijds veertienjarige talenten naar City te halen, terwijl dat volgens de FIFA-reglementen niet mogelijk was. Door deze regels te omzeilen met staatsgeld uit Abu Dahbi, is nooit eerder aan het licht gekomen dat The Citizens de regels overtraden.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 9 april 2022 @ 10:35:52 #10
7889 tong80
Spleenheup
pi_204380874
Luke Shaw meldt zich dit weekend in het ziekenhuis als gevolg van de zware blessure die hij opliep in september 2015 tijdens de Champions League-wedstrijd tegen PSV. Volgens trainer Ralf Rangnick het de linksback van Manchester United nog altijd last van de dubbele beenbreuk die hij daar opliep na een tackle van Héctor Moreno.



„Luke is nog steeds geblesseerd. Hij heeft problemen met het been waar hij in 2015 aan is geopereerd. Ze moeten de metalen pinnen uit zijn been verwijderen, dat zal morgen gebeuren”, zo licht de Duitse oefenmeester toe.

Manchester United kan zodoende niet beschikken over Shaw als het zondag op bezoek gaat bij het noodlijdende Everton. Ook Edinson Cavani, Raphaël Varane en Scott McTominay zijn niet fit, maar Cristiano Ronaldo behoort wel weer tot de wedstrijdselectie.

Van den Beek en Ten Hag
Verder is de wedstrijd met Everton voor Manchester United ook een ontmoeting met de verhuurde Donny van de Beek. „Ik hou van Donny als speler, maar hij kende hier veel rivaliteit op zijn posities van andere spelers en kreeg daarom niet veel speeltijd. Daarom vroeg hij ons om hem de kans te geven ergens anders heen te gaan. Ik denk dat hij nog altijd kans heeft om hier een rol te vertolken, maar dat hangt ook van de nieuwe manager af.”

De kans is aanwezig dat Van de Beek volgend seizoen een oude bekende die functie ziet bekleden. Erik ten Hag wordt de laatste dagen veelvuldig genoemd als nieuwe trainer van de Engelse grootmacht, maar volgens Rangnick is dat allemaal vrij „prematuur.” „Voor zover ik weet, zijn alle managers met wie de club heeft gesproken topmanagers. Als Ten Hag daarbij zit, geldt dat ook voor hem. Meer kan ik op dit moment niet zeggen.”

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204382270
Pickford, Coleman, Keane, Godfrey, Mykolenko, Allan, Delph, Iwobi, Gordon, Richarlison, Dominic Calvert-Lewin.

De Gea, Wan-Bissaka, Lindelöf, Maguire, Telles, Fred, Matić, Sancho, Bruno Fernandes, Rashford, Ronaldo.

Worden zwaar dagen voor Everton. Niet dat United nou fantastisch in vorm is.
  zaterdag 9 april 2022 @ 13:33:08 #12
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204382384
Present.
  zaterdag 9 april 2022 @ 13:44:41 #13
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204382506
Wat zou het mooi zijn als de altijd schreeuwende onsympathieke tokkie Jordan ‘Schumacher’ Pickford degradeert
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_204382627
Moeite hebben met zo'n beetje het slechtste Everton ooit, erg mooi.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 09-04-2022 13:58:38 ]
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:00:00 #15
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204382646
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 13:58 schreef Bolasie het volgende:
Moeite hebben met zo'n beetje het slechtste Everton ooit, erg mooi.
En dan speelt Everton nog zonder de beste speler die ooit deze aarde heeft aangeraakt
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204382662
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:00 schreef Caland het volgende:

[..]
En dan speelt Everton nog zonder de beste speler die ooit deze aarde heeft aangeraakt
''Van de Beek ziet Everton United verslaan''
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:03:28 #17
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204382685
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:00 schreef Caland het volgende:

[..]
En dan speelt Everton nog zonder de beste speler die ooit deze aarde heeft aangeraakt
Punten van Spaan:

Donny van de Beek 9

Een 9 voor Donny van de Beek, die Everton zag winnen van United.
  Moderator zaterdag 9 april 2022 @ 14:10:23 #18
362868 crew  Slobeend
of all places
pi_204382759
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:03 schreef maxi-mus het volgende:

[..]
Punten van Spaan:

Donny van de Beek 9

Een 9 voor Donny van de Beek, die Everton zag winnen van United.
Spaan is een activist, geen journalist @WeirdDuck
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:31:01 #19
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204382917
Jaaaaa toch nog een Donny analyse *O*
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204382920
DONNY.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:31:44 #21
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204382925
Onze Donny
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator zaterdag 9 april 2022 @ 14:34:15 #22
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_204382946
Donned
What can change the nature of a man?
pi_204382960
Zonder schaamte ook gewoon een speler analyseren die vandaag niet eens in actie komt. Het kan allemaal.

[ Bericht 12% gewijzigd door #ANONIEM op 09-04-2022 14:36:36 ]
pi_204382970
:G
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:40:35 #25
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204382990
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:36 schreef Bolasie het volgende:
Zonder schaamte ook gewoon een speler analyseren die vandaag niet eens in actie komt. Het kan allemaal.
Gullit vind ik sowieso ontzettend slecht.
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:45:49 #26
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204383024
Waar kijken we in godsnaam naar joh _O-
Nog geen drie goede passes achtereen
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:48:32 #27
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383042
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:45 schreef Szura het volgende:
Waar kijken we in godsnaam naar joh _O-
Nog geen drie goede passes achtereen
Gehandicaptenvoetbal.
pi_204383046
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 14:45 schreef Szura het volgende:
Waar kijken we in godsnaam naar joh _O-
Nog geen drie goede passes achtereen
Dat krijg je met twee waardeloze teams. We zijn niet verbaasd.
pi_204383067
Juan Mata, die leeft ook nog.
  zaterdag 9 april 2022 @ 14:59:42 #30
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204383101
Ten Hag Out!
We have always been at war with Eastasia.
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:04:50 #31
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383116
Niet dat het een penalty is maar er is wel sprake van contact, blinde commentator.
pi_204383137
VBL wenst Ten Hag veel succes.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 9 april 2022 @ 15:09:54 #33
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204383150
Wat een waardeloze ploeg is dat ManU toch.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:22:21 #34
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383227
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:09 schreef D_A het volgende:
Wat een waardeloze ploeg club is dat ManU toch.
pi_204383231
Zo, wat een orkaan van geluid.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204383233
Erg mooi.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204383237
Goodison _O_
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:23:40 #38
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204383238
afgang
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:24:44 #39
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204383244
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:08 schreef Neef_Wuppie het volgende:
VBL wenst Ten Hag veel succes.
Perfect instapmoment wel.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:25:06 #40
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383247
quote:
1s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:24 schreef Caland het volgende:

[..]
Perfect instapmoment wel.
Als je de tijd krijgt ja.
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:25:35 #41
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383253
twitter
pi_204383257
Is Rudi Dil een beetje dom?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:26:51 #43
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204383259
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:25 schreef maxi-mus het volgende:
[ twitter ]
Jammer dat Henk nog steeds een hartslag heeft
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204383260
Dat schema van United ook.

Norwich (h)
Liverpool (a)
Arsenal (a)
Brentford (h)
Brighton (a)
Chelsea (h)
Crystal Palace (a)
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:29:17 #45
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383274
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:26 schreef El-Stinho het volgende:
Dat schema van United ook.

Norwich (h)
Liverpool (a)
Arsenal (a)
Brentford (h)
Brighton (a)
Chelsea (h)
Crystal Palace (a)
twitter

(lol)
  zaterdag 9 april 2022 @ 15:32:47 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_204383299
twitter
pi_204383457
Meer Duitsers dan Engelse bij Chelsea. Ter info.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zaterdag 9 april 2022 @ 16:07:34 #48
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204383494
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 15:59 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Meer Duitsers dan Engelse bij Chelsea. Ter info.
Zo had ome Winston het niet gewild
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204383497
Arme Timo Werner.
  zaterdag 9 april 2022 @ 16:09:50 #50
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204383505
lekker
pi_204383509
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 16:08 schreef Bolasie het volgende:
Arme Timo Werner.
Nottingham gaat wel als een trein in de Championship.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204383522
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 16:11 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Nottingham gaat wel als een trein in de Championship.
Toch wel bizar het verschil van met name Fulham & Bournemouth met de rest.
pi_204383533
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 16:13 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Toch wel bizar het verschil van met name Fulham & Bournemouth met de rest.
Vooral Fulham, het aantal keren dat ze vier keer of meer scoren is best krankzinnig.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204383547
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 16:15 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Vooral Fulham, het aantal keren dat ze vier keer of meer scoren is best krankzinnig.
Als ze maar niet meteen weer degraderen, vind ik alles best.
pi_204383566
Soton wordt vernietigd.
  zaterdag 9 april 2022 @ 16:22:21 #56
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204383570
Wernergenot
pi_204383616
Brighton leidt in Emirates.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204383624
Haha, wat heeft Werner weer extreem veel pech.
  zaterdag 9 april 2022 @ 16:32:00 #59
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204383626
1010
  Moderator / FOK!Fotograaf zaterdag 9 april 2022 @ 17:11:56 #60
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204383935
Southampton :')____
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_204383937
0 - 6 in Southampton
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_204383958
We wachten op de gebruikelijke 0-9.
pi_204384146
Arsenal wil plek 4 graag spannend houden zo te zien.
pi_204384148
Arsenal being Arsenal
pi_204384373
Krijgen we een knotsgekke slotfase?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zaterdag 9 april 2022 @ 17:51:04 #66
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204384395
trieste bende wel nog 1-2

die 1-1 had natuurlijk nooit afgekeurd mogen worden. kut VAR
pi_204384411
quote:
2s.gif Op zaterdag 9 april 2022 17:51 schreef Gunner het volgende:
trieste bende wel nog 1-2

die 1-1 had natuurlijk nooit afgekeurd mogen worden. kut VAR
Volgende week weer een kans.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Trouwste user 2022 zaterdag 9 april 2022 @ 18:02:39 #68
7889 tong80
Spleenheup
pi_204384497
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 17:14 schreef Bolasie het volgende:
We wachten op de gebruikelijke 0-9.
Het had gekund :)

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 9 april 2022 @ 19:37:13 #69
7889 tong80
Spleenheup
pi_204385332
Wat een kansen mist Villa

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 9 april 2022 @ 19:41:37 #70
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_204385373
Haha, 0-2 terwijl Villa ze van de mat speelt. Ongelooflijk.
Makkelijk tweede.
pi_204385386
Kulusevski doet wel heel erg goed voor Tottenham. Verder inderdaad een onterechte tussenstand.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 09-04-2022 19:42:51 ]
pi_204385541
Kane & Son, wat een fantastisch duo.
  Trouwste user 2022 zaterdag 9 april 2022 @ 19:57:34 #73
7889 tong80
Spleenheup
pi_204385546
quote:
0s.gif Op zaterdag 9 april 2022 19:41 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
Haha, 0-2 terwijl Villa ze van de mat speelt. Ongelooflijk.
0-3 zelfs. Wat een rare wedstrijd. Kane is weer geweldig

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 9 april 2022 @ 20:01:58 #74
7889 tong80
Spleenheup
pi_204385586
Son _O_

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204385589
Jeetje
pi_204385624
Romero is sterk ondergewaardeerd. Echt een prima centrale verdediger en gemaakt voor dit systeem.
  zaterdag 9 april 2022 @ 20:59:09 #77
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204386349


Dit zijn toch altijd de mooiste momenten
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204389069
https://www.reddit.com/r/(...)he_kids_phone_after/

Ronaldo toch, even de telefoon van een kind uit z'n handen meppen
  zondag 10 april 2022 @ 05:17:59 #79
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204389389
quote:
10s.gif Op zaterdag 9 april 2022 20:59 schreef Caland het volgende:
[ afbeelding ]

Dit zijn toch altijd de mooiste momenten
Boskamp links _O_
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_204391616
Fijne City v Liverpool-dag allemaal.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 10 april 2022 @ 10:45:35 #81
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204391624
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 10:44 schreef El-Stinho het volgende:
Fijne City v Liverpool-dag allemaal.
Laten we het niet gaan overdrijven Stijn
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 10:52:56 #82
131800 Tarado
capô de fusca
pi_204391662
quote:
1s.gif Op zondag 10 april 2022 10:45 schreef Caland het volgende:

[..]
Laten we het niet gaan overdrijven Stijn
ga er wel voor zitten
  zondag 10 april 2022 @ 11:00:41 #83
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204391727
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 10:52 schreef Tarado het volgende:

[..]
ga er wel voor zitten
Ik ga lekker Heracles - Feyenoord kijken ouwe reus
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204393144
pi_204394688
quote:
1s.gif Op zondag 10 april 2022 10:45 schreef Caland het volgende:

[..]
Laten we het niet gaan overdrijven Stijn
Dit is met afstand de wedstrijd van de eeuw.
  zondag 10 april 2022 @ 16:19:11 #86
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204394714
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 16:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Dit is met afstand de wedstrijd van de eeuw.
Nou dan heb je mazzel, wordt waarschijnlijk de komende twee maanden nog zes keer gespeeld.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  Moderator zondag 10 april 2022 @ 16:25:31 #87
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_204394826
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 13:36 schreef Oriente het volgende:
[ afbeelding ]
Assault :')
What can change the nature of a man?
pi_204395028


Foden, Jesus, Sterling, Bernardo en De Kev. Lekker hoor.
pi_204395089
twitter


ONZE Donny is ook buiten het veld succesvol.
pi_204395421


Onderin begint een klein gat te ontstaan doordat Everton won van United en Burnley zojuist verloor van Norwich.
  zondag 10 april 2022 @ 17:27:48 #91
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204395758
Hopelijk genot
  zondag 10 april 2022 @ 17:28:56 #92
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204395776
Godverdomme, spanning.

Hup Liverpool _O_
pi_204395781
Het broekje is uit.
pi_204395795
Oja even knielen :')
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204395805
Klopp reclame aan het maken of wat?
  Moderator zondag 10 april 2022 @ 17:32:58 #96
198720 crew  Coco
dat vind je leuk hè
pi_204395834
User @Bolasie heeft ons een topshow beloofd.
What can change the nature of a man?
pi_204395882
Dit is gespeeld.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 17:35:20 #98
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204395883
Koekoek kdbgenot
pi_204395884
JAAAA
pi_204395885
Klaar.
pi_204395887
Er zijn users die niet naar dit spektakel kijken.

@Caland
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 17:36:06 #102
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204395898
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 17:35 schreef Bolasie het volgende:
Er zijn users die niet naar dit spektakel kijken.

@:Caland
Vreemde mensen.
  zondag 10 april 2022 @ 17:36:17 #103
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204395903
Gelachen om Henderson en Fabinho
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 10 april 2022 @ 17:37:39 #104
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204395922
De bruyne is bij vlagen echt weer fenomenaal.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204395926
Liverpool wordt dronken gespeeld.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 17:42:48 #106
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204395984
We hebben een wedstrijd koekoek
  zondag 10 april 2022 @ 17:42:48 #107
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204395985
Als Liverpool niet hoog presst gaan ze er op het middenveld keihard aan.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204395986
Jammer dat het erg lelijke Liverpool hier onterecht op gelijke hoogte komt.
  zondag 10 april 2022 @ 17:43:20 #109
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204395993
Genota
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
pi_204395996
De beloofde topshow is na twaalf minuten al gearriveerd.
  zondag 10 april 2022 @ 17:44:33 #111
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204396006
dit is waarom de premier league beter is dan de liga. het verschil is gewoon te groot
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 17:51:16 #112
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204396067
Liverpool is ruk.
pi_204396091
Jesus is een aansteller.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 17:58:31 #114
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_204396127
oe
Oh.
pi_204396166
ah
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:02:29 #116
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204396171
Prachtig balletje van Walmart-Gerrard
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 10 april 2022 @ 18:03:07 #117
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204396180
ed
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 18:04:10 #118
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204396192
Fabinho is niet thuis vandaag.
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 10 april 2022 @ 18:06:40 #119
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204396229
Jesusgenot
pi_204396237
Dit is niet normaal.
  zondag 10 april 2022 @ 18:07:11 #121
66110 Ambrosius
SportFreak
pi_204396238
Nette goal.
sig verwijderd door FA
pi_204396241
Geen bellen act. Erg mooi.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204396254
Foden heeft echt zo’n gezicht waar je keihard op wil slaan.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:15:32 #124
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204396344
Kon er in
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 18:16:25 #125
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204396357
Klopp gaat zo een kleedkamertje verbouwen mag ik hopen.
pi_204396374
De passing is echt van een extreem hoog niveau vandaag.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 10 april 2022 @ 18:20:06 #127
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204396401
Die tandgebleekte mof gaat nu effe flink tekeer denk ik, vast geen feest om nu TAA te zijn.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204396464
Het wordt tijd dat Salah weer eens gaat opstaan nu het écht moet.
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2022 @ 18:25:12 #129
7889 tong80
Spleenheup
pi_204396466
Genieten. En rustig hier. "Vroeger" zou het topic al vol zijn. Verheug me op de tweede helft. Pinda's pakt.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2022 @ 18:25:29 #130
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204396468
-

[ Bericht 100% gewijzigd door KingRoland op 10-04-2022 18:25:38 ]
pi_204396471
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:25 schreef tong80 het volgende:
Genieten. En rustig hier. "Vroeger" zou het topic al vol zijn. Verheug me op de tweede helft. Pinda's pakt.

:T
FOK! is dood.
pi_204396474
twitter
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2022 @ 18:26:10 #133
7889 tong80
Spleenheup
pi_204396476
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:25 schreef Bolasie het volgende:

[..]
FOK! is dood.
Ik mag het niet meer zeggen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204396551
Hahahahahaha Bas denkt dat Pep relaxed in de kleedkamer zit
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204396565
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:25 schreef tong80 het volgende:
Genieten. En rustig hier. "Vroeger" zou het topic al vol zijn. Verheug me op de tweede helft. Pinda's pakt.

:T
Toen was premier League ook niet provider gebonden.
  zondag 10 april 2022 @ 18:34:30 #136
366554 JR-Style-93
Stukje Tatjana
pi_204396571
Golazo
Oh.
  zondag 10 april 2022 @ 18:34:43 #137
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204396573
Manegenot
pi_204396575
Genotswedstrijd
  zondag 10 april 2022 @ 18:34:58 #139
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396578
Godverdomme ja. En nu eens blijven voetballen. ZEIK
pi_204396579
Salah doet wat goeds. We gaan vrolijk verder.
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2022 @ 18:35:28 #141
7889 tong80
Spleenheup
pi_204396582
YES....!

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2022 @ 18:35:40 #142
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204396587
tering zeg wat een wedstrijd

we worden VERMAAKT

hiervoor moet je eigenlijk extra betalen
  zondag 10 april 2022 @ 18:35:43 #143
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396588
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:35 schreef Bolasie het volgende:
Salah doet wat goeds. We gaan vrolijk verder.
Voor het eerst in een paar maanden
  zondag 10 april 2022 @ 18:37:18 #144
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204396609
Genot.

Louis, let je op?
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 10 april 2022 @ 18:38:32 #145
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204396624
Boys

Vanaf nu kijk ik ook
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 18:40:33 #146
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204396642
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 17:35 schreef Bolasie het volgende:
Er zijn users die niet naar dit spektakel kijken.

@:Caland
  zondag 10 april 2022 @ 18:42:14 #147
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204396661
I fokking hate pikeys.
pi_204396664
Ik kijk vanaf NU mee.
pi_204396683
Thiago ontsnapt hier aan een kaart.
  zondag 10 april 2022 @ 18:48:55 #150
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396710
Ik hoop toch echt dat Liverpool een topper kan aantrekken op de plek van Henderson
pi_204396725
Steurling.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:51:23 #152
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204396728
Geen offside?
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 18:51:33 #153
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204396729
Koekoek sterling
  zondag 10 april 2022 @ 18:51:40 #154
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204396730
Eindelijk eens blij met deze diver
pi_204396733
Hoerenjong.
pi_204396734
Off side.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:00 #157
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204396737
quote:
1s.gif Op zondag 10 april 2022 18:51 schreef Caland het volgende:
Geen offside?
Jawel.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:01 #158
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204396738
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:51 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Off side.
Zou kunnen
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:13 #159
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204396742
quote:
1s.gif Op zondag 10 april 2022 18:51 schreef Caland het volgende:
Geen offside?
Dik
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:14 #160
57068 Bomenverzameling
Can come an end
pi_204396743
Jammer
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:21 #161
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396745
Dit zat er aan te komen. Gelukkig buitenspel mja.
  zondag 10 april 2022 @ 18:52:58 #162
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_204396752
heb je geen var voor nodig lol
  zondag 10 april 2022 @ 18:53:01 #163
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204396753
"Stukje stof van het shirt" Dan moet je echt een ander beroep kiezen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204396757
quote:
10s.gif Op zondag 10 april 2022 18:53 schreef AFCNiels het volgende:
"Stukje stof van het shirt" Dan moet je echt een ander beroep kiezen.
Sytse stront is een vat vol teleurstellingen.
  zondag 10 april 2022 @ 18:54:14 #165
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204396767
Kutvar
We have always been at war with Eastasia.
pi_204396769
Grensrechter is een uitstervend beroep.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:54:34 #167
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396772
Klopp ffkes wisselen bitte
pi_204396789
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:54 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Grensrechter is een uitstervend beroep.
De Nederlandse taal ook. Met je off side.
  zondag 10 april 2022 @ 18:56:28 #169
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396795
Lekker Virgil
pi_204396798
vochtige virgil _O_
  zondag 10 april 2022 @ 18:56:49 #171
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204396799
Sterling :)
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 10 april 2022 @ 18:56:50 #172
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396801
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:56 schreef Zipportal het volgende:

[..]
De Nederlandse taal ook. Met je off side.
ABSEITS!
pi_204396803
Sytse maakt het onnodig spannend.

Van Dijk grijpt in.
  zondag 10 april 2022 @ 18:57:16 #174
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396808
Die hoge lijn van Liverpool geeft me enorme buikpijn
pi_204396810
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:56 schreef Zipportal het volgende:

[..]
De Nederlandse taal ook. Met je off side.
Ik zal voortaan buitenspel zeggen.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204396814
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 18:57 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Ik zal voortaan buitenspel zeggen.
Wuppie is een goed mens. @Slobeend
pi_204396826
oe
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 18:59:25 #178
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396834
Scheids komt uit Manchester.
pi_204396835
Oef.
  zondag 10 april 2022 @ 18:59:40 #180
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396836
Hoe kan je dit niet gezien hebben? Matchfixing.
pi_204396837
Typisch de PL.
pi_204396840
@Coco is ONLINE. *O* *O*
  zondag 10 april 2022 @ 19:00:25 #183
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204396843
Ajax had hier een penalty gekregen.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204396846
Vermakelijke wedstrijd. Ik mis alleen nog een paar rode kaarten.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204396849
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:00 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Vermakelijke wedstrijd. Ik mis alleen nog een paar rode kaarten.
Ik mis nog een 2-3.
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:01:10 #186
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204396852
Gelukkig tellen uit goals dubbel tegenwoordig.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  zondag 10 april 2022 @ 19:01:36 #187
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396857
Henderson loopt er echt voor de kat z'n kut bij
pi_204396863
Cancelo, stoppen nou.
pi_204396876
  zondag 10 april 2022 @ 19:03:33 #190
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396878
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:03 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]
Wtf
pi_204396879
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:03 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]
Nuttig, die scheenbeschermers.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 19:03:44 #192
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204396880
KdB is weer de beste speler ter wereld.
We have always been at war with Eastasia.
  Moderator zondag 10 april 2022 @ 19:04:12 #193
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204396882
Ik schakel helaas pas net in. Terechte tussenstand?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 10 april 2022 @ 19:04:27 #194
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396887
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik schakel helaas pas net in. Terechte tussenstand?
Liverpool had eerste helft ook met 4-1 achter kunnen staan.
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:04:32 #195
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204396889
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:04 schreef onlogisch het volgende:
Ik schakel helaas pas net in. Terechte tussenstand?
Tijd voor de meer dan terecht 2-3
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:04:50 #196
842 Zorro
Z
pi_204396891
Zo ik ben weer thuis, ik pak het laatste stukje nog even mee :)

Het zal nu dus wel inkakken.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204396905
Zou Kokcu niet iets voor Liverpool zijn?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 19:07:19 #198
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396912
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou Kokcu niet iets voor Liverpool zijn?
Grapje neem ik aan
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 19:07:39 #199
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204396914
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou Kokcu niet iets voor Liverpool zijn?
Nou, nee.
pi_204396921
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou Kokcu niet iets voor Liverpool zijn?
Slechter dan Henderson vandaag kan niet.
  zondag 10 april 2022 @ 19:08:41 #201
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204396922
De coke begint te werken
RED ONS HENNIEGOD
  zondag 10 april 2022 @ 19:09:15 #202
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396926
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:08 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Slechter dan Henderson vandaag kan niet.
Henderson heeft echt wel zijn waarde gehad voor Liverpool, maar het is nu wel tijd om afscheid van hem te nemen. In ieder geval als basisspeler. Maar goed, gaat toch niet gebeuren. Werkt zo lekker hard.
pi_204396929
quote:
9s.gif Op zondag 10 april 2022 19:08 schreef PowerLoungen het volgende:
De coke begint te werken
Geniet ervan. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator zondag 10 april 2022 @ 19:09:29 #204
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204396932
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:06 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou Kokcu niet iets voor Liverpool zijn?
@fetX @GurneyIsBestOke en ik weten zeker dat hij naar Arsenal gaat :)
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  zondag 10 april 2022 @ 19:10:06 #205
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_204396939
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:09 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Geniet ervan. :)
Bedankt

@Vasion
RED ONS HENNIEGOD
pi_204396941
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:09 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Geniet ervan. :)
Gelachen.
pi_204396944
JAAAA :R
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 19:10:59 #208
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204396946
Geef hem
  Moderator / FOK!Fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:11:04 #209
132619 crew  D_A
Ben jij van die © ?
pi_204396948
Ja da's dom he.
[b] Op Zaterdag 26 april 2008 22:35 schreef lauwert het volgende:[/b]
[i] Waar zouden we toch zijn zonder onze geliefde D_A O+ [/i]
pi_204396949
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:10 schreef Neef_Wuppie het volgende:
JAAAA :R
:?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204396953
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:11 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
:?
  zondag 10 april 2022 @ 19:11:43 #212
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396954
Dat ze 100 mln voor Grealish hebben betaald blijf ik toch lachwekkend vinden.
pi_204396961
Man City met de vrije trap

Doeltrap
  zondag 10 april 2022 @ 19:12:41 #214
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204396964
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:09 schreef onlogisch het volgende:

[..]
@:Fetx @:Gurneyisbestoke en ik weten zeker dat hij naar Arsenal gaat :)
Zie, mijn onderschrift. :)
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 10 april 2022 @ 19:12:48 #215
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_204396966
M
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:09 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Geniet ervan. :)
Zondag naar DGTL makker :)
Makkelijk tweede.
  zondag 10 april 2022 @ 19:12:49 #216
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396967
Kom op Bobby, doe het.
  zondag 10 april 2022 @ 19:13:00 #217
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204396970
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:11 schreef Wicky15 het volgende:
Dat ze 100 mln voor Grealish hebben betaald blijf ik toch lachwekkend vinden.
Ik kwam hier om ook zoiets te zeggen.

Daar had je ook drie ödegaards voor.
pi_204396974
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:12 schreef GurneyIsBestOke het volgende:
M
[..]
Zondag naar DGTL makker :)
Erg mooi maat. Dan lig ik met een punthoofd in bed na Awakenings. :)
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204396978
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:13 schreef Gunner het volgende:

[..]
Ik kwam hier om ook zoiets te zeggen.

Daar had je ook drie ödegaards voor.
Maar dat is een Noor.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  zondag 10 april 2022 @ 19:14:13 #220
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396979
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Maar dat is een Noor.
Goed punt
  zondag 10 april 2022 @ 19:14:48 #221
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204396984
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:13 schreef Gunner het volgende:

[..]
Ik kwam hier om ook zoiets te zeggen.

Daar had je ook drie ödegaards voor.
Of een Pepe.
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 19:15:21 #222
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204396989
Liverpool gaat nog rood krijgen
pi_204397000
Tied voor de 2-3.
  zondag 10 april 2022 @ 19:17:23 #224
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204397003
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Maar dat is een Noor.
Dat is idd het punt dat je voor Engelse spelers drie keer teveel betaald.
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:18:29 #225
842 Zorro
Z
pi_204397015
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:17 schreef Gunner het volgende:

[..]
Dat is idd het punt dat je voor Engelse spelers drie keer teveel betaald.
Mooi dat Madueke Engels is dan :)
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  zondag 10 april 2022 @ 19:20:38 #226
187810 Szura
Kijk eens aan!
pi_204397039
quote:
6s.gif Op zondag 10 april 2022 19:18 schreef Zorro het volgende:

[..]
Mooi dat Madueke Engels is dan :)
En altijd geblesseerd
Lekker zuipen, lekker dansen en daarna lekker neuken.
  zondag 10 april 2022 @ 19:21:13 #227
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204397043
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:20 schreef Szura het volgende:

[..]
En altijd geblesseerd
Kan vast het drukke schema van de PL aan inderdaad
pi_204397044
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:20 schreef Szura het volgende:

[..]
En altijd geblesseerd
Herstellen in de Affelay kleedkamer.
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:21:25 #229
842 Zorro
Z
pi_204397047
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:20 schreef Szura het volgende:

[..]
En altijd geblesseerd
Ja dat is wel een puntje van aandacht.
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204397052
_O-
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204397054
Ramadan Mahrez.
  zondag 10 april 2022 @ 19:22:05 #232
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204397055
Jezus christus wat een gekut
  zondag 10 april 2022 @ 19:22:08 #233
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_204397056
Manmanman
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:22:14 #234
842 Zorro
Z
pi_204397057
Showmannetje
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
  Moderator zondag 10 april 2022 @ 19:22:19 #235
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_204397059
HAHAHA
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_204397062
Ik kan met een 2-2 leven. We gaan verder.
  zondag 10 april 2022 @ 19:22:50 #237
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204397064
Guardiola :')

Clown
pi_204397072
Dit is nog niet gespeeld.
  zondag 10 april 2022 @ 19:23:24 #239
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204397074
Pep :D
pi_204397076
Mahrez, jongen toch.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204397081
Zou Sterling nog wat teamgenoten afwerken?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204397083
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:22 schreef Bolasie het volgende:
Ik kan met een 2-2 leven. We gaan verder.
Je voelde wel de hele tweede helft een zinderende spanning in het stadion.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2022 @ 19:23:55 #243
7889 tong80
Spleenheup
pi_204397084
quote:
6s.gif Op zondag 10 april 2022 18:35 schreef KingRoland het volgende:
tering zeg wat een wedstrijd

we worden VERMAAKT

hiervoor moet je eigenlijk extra betalen
Tweede helft ook genieten. IK ben bek af. :D

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204397086
Volgende week voor de FA Cup.
pi_204397087
Wat gaan we nu kijken?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_204397089
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Zou Sterling nog wat teamgenoten afwerken?
Pep zit sowieso in de bosjes voor het huis van Jesus vannacht.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204397091
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
Over een uurtje Boer Zoekt Vrouw. Topic eem onderpoepen.
  zondag 10 april 2022 @ 19:24:51 #248
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204397093
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
De KRAKER PEC - AZ
VBL SC influencer
Left, right, behind
  zondag 10 april 2022 @ 19:25:00 #249
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204397094
KdB waanzinnige bal weer
We have always been at war with Eastasia.
  zondag 10 april 2022 @ 19:25:10 #250
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204397097
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:24 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Over een uurtje Boer Zoekt Vrouw. Topic eem onderpoepen.
:')
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 10 april 2022 @ 19:25:28 #251
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204397103
quote:
1s.gif Op zondag 10 april 2022 19:24 schreef Caland het volgende:

[..]
De KRAKER PEC - AZ
Het hoogtepunt van het weekend!
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204397111
quote:
10s.gif Op zondag 10 april 2022 19:25 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
:')
Warm bad.
  zondag 10 april 2022 @ 19:27:35 #253
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204397126
quote:
10s.gif Op zondag 10 april 2022 19:25 schreef AFCNiels het volgende:

[..]
Het hoogtepunt van het weekend!
De kers op de taart zou ik het ook wel willen noemen.
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204397136
twitter


GENOT
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 19:29:15 #255
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204397143
Marco wordt altijd zo heerlijk boos om vieze tackles.
  FOK!fotograaf zondag 10 april 2022 @ 19:29:19 #256
842 Zorro
Z
pi_204397144
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:23 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Wat gaan we nu kijken?
MotoGP _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_204397147
De morele winnaar _O_
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zondag 10 april 2022 @ 19:30:33 #258
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_204397151
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:29 schreef Sked het volgende:
Marco wordt altijd zo heerlijk boos om vieze tackles.
Misschien denkt hij dan wel aan zijn eigen enkel.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_204397167
Nog altijd aan het bijkomen. Wat een show, wat een show.

[ Bericht 33% gewijzigd door #ANONIEM op 10-04-2022 19:32:11 ]
pi_204397174
Hahhaahhahahaha Marco "Dat volg ik niet"
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Trouwste user 2022 zondag 10 april 2022 @ 19:33:21 #261
7889 tong80
Spleenheup
pi_204397177
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:32 schreef Bolasie het volgende:
Nog altijd aan het bijkomen. Wat een show, wat een show.
Zelden zo'n enerverende wedstrijd gezien.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 10 april 2022 @ 19:33:28 #262
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204397182
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:32 schreef Bolasie het volgende:
Nog altijd aan het bijkomen. Wat een show, wat een show.
Eens maat, met name de goal van Walemark natuurlijk
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204397184
Hard gelachen om Marco wel. Je zou maar betaald worden om voetbal te moeten volgen en dat nou net niet doen.
  zondag 10 april 2022 @ 19:34:52 #264
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_204397196
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:33 schreef Bolasie het volgende:
Hard gelachen om Marco wel. Je zou maar betaald worden om voetbal te moeten volgen en dat nou net niet doen.
Misschien moet hij weer gaan zuipen en belachelijke spelregels bedenken
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_204397200
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:33 schreef Bolasie het volgende:
Hard gelachen om Marco wel. Je zou maar betaald worden om voetbal te moeten volgen en dat nou net niet doen.
Volgend seizoen heeft Ziggo bijna niks meer.
  Forum Admin / PR zondag 10 april 2022 @ 19:36:43 #266
436595 crew  Sked
Zonnestraal
pi_204397219
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:35 schreef Zipportal het volgende:

[..]
Volgend seizoen heeft Ziggo bijna niks meer.
Lekker de hele dag padel uitzenden.
  zondag 10 april 2022 @ 19:41:10 #267
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_204397259
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:28 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

GENOT
Pep :')
  zondag 10 april 2022 @ 19:48:35 #268
474254 GurneyIsBestOke
Is je voorbij op alle fronten
pi_204397355
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]
Erg mooi maat. Dan lig ik met een punthoofd in bed na Awakenings. :)
Daar heb ik ook nog kaartjes voor, uit 2020. Antigenot dat die twee festivals op dezelfde dag zijn.
Makkelijk tweede.
  zondag 10 april 2022 @ 20:32:23 #269
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_204397959
quote:
0s.gif Op zondag 10 april 2022 19:28 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

GENOT
Ik mis de Wenger Ferguson rivaliteit ipv deze twee stoethaspels
pi_204398556
Vermakelijk potje. Als dat City toch een topspits heeft bohh. Die prutser weer teruggeven aan Villa en Haaland kopen.
“There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it.”
pi_204399874
ziggosport.nl/video/1006872-kevin-de-bruyne-na-manchester-city-liverpool/

https://www.ziggosport.nl(...)ster-city-liverpool/

Interviews met Kev en Virgil.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204443256
twitter
Neeeeeeeeee :{
pi_204443268
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2022 11:32 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Neeeeeeeeee :{
Wow :o.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  vrijdag 15 april 2022 @ 11:34:16 #274
262211 hhh38
Duistere driften en afgoderij
pi_204443276
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2022 11:32 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]Neeeeeeeeee :{
:o

Die man IS Burnley :{
pi_204443314
Simeone en Streich krijg je niet klein.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_204443323


Naast dat de beslissing überhaupt al debiel is, is de timing minstens zo achterlijk. We wensen Burnley een spoedige degradatie toe.
pi_204445582
Bij een zege @ Derby County vanavond is Fulham weer terug op het hoogste niveau.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  Trouwste user 2022 vrijdag 15 april 2022 @ 16:54:42 #278
7889 tong80
Spleenheup
pi_204446259
quote:
0s.gif Op vrijdag 15 april 2022 15:46 schreef El-Stinho het volgende:
Bij een zege @ Derby County vanavond is Fulham weer terug op het hoogste niveau.
De club van Bobby Robson

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204453145
Lloris, Davies, Romero, Dier, Royal, Højbjerg, Bentancur, Reguilón, Kulusevski, Kane, Son.

Sánchez, Cucurella, Veltman, Dunk, Mwepu, Groß, Caicedo, Bissouma, Lamptey, Trossard, Mac Allister.
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 13:32:19 #280
7889 tong80
Spleenheup
pi_204453228
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 13:20 schreef Bolasie het volgende:
Lloris, Davies, Romero, Dier, Royal, Højbjerg, Bentancur, Reguilón, Kulusevski, Kane, Son.

Sánchez, Cucurella, Veltman, Dunk, Mwepu, Groß, Caicedo, Bissouma, Lamptey, Trossard, Mac Allister.
Welke wedstrijd?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 16 april 2022 @ 13:35:45 #281
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204453256
nu?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_204453257
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 13:32 schreef tong80 het volgende:

[..]
Welke wedstrijd?

:T
Hartlepool v Port Vale.

:T
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 13:37:33 #283
7889 tong80
Spleenheup
pi_204453272
quote:
99s.gif Op zaterdag 16 april 2022 13:35 schreef chufi het volgende:
nu?
Ziggo Sport. Tottenham-Brighton. Half 2 begonnen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 16 april 2022 @ 13:37:53 #284
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_204453276
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 13:37 schreef tong80 het volgende:

[..]
Ziggo Sport. Tottenham-Brighton. Half 2 begonnen.

:T
I know
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_204453306
Albert Mantingh opent even een blikje bier.
pi_204453451
Veltman doet het best goed bij Brighton, staat ook altijd in de basis.
Werd ook altijd onterecht afgezeken bij Ajax, heeft het daar ook gewoon goed gedaan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_204453538
Brighton de beter ploeg ook, hadden eigenlijk verdiend om voor te staan.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 16 april 2022 @ 15:08:48 #288
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_204453883
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 14:04 schreef Pedroso het volgende:
Veltman doet het best goed bij Brighton, staat ook altijd in de basis.
Werd ook altijd onterecht afgezeken bij Ajax, heeft het daar ook gewoon goed gedaan.
Schijnt zeker dit jaar in uitstekende vorm te verkeren. Het zou stiekem een mooie troll zijn als hij zou terugkeren in Oranje.
We have always been at war with Eastasia.
pi_204453976
De top 4 gehandicaptenrace zet voort.
pi_204453994
En dan zal je zien dat United straks ook verliest.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 15:21:25 #291
7889 tong80
Spleenheup
pi_204453999
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 14:18 schreef Pedroso het volgende:
Brighton de beter ploeg ook, hadden eigenlijk verdiend om voor te staan.
Bij deze. Mooi voor Arsenal.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204454030
Winnen in het Emirates en een week later in het Tottenham Hotspur Stadium. Knap hoor.

Woensdag op bezoek in het Etihad, dat zou wat zijn zeg.
pi_204454093
quote:
0s.gif Op zaterdag 16 april 2022 15:20 schreef FireFox1 het volgende:
En dan zal je zien dat United straks ook verliest.
Thuis tegen de nummer laatst....als ze dat niet winnen dan moeten ze die club opdoeken.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_204454454
Ronaldo is er weer.
pi_204454544
_O- _O- _O-
Het is koud, het is guur....
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 16:50:43 #296
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454554
Wat is er met die keepers de laatste tijd? :D

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_204454681
Nee, dit kan niet.
pi_204454683
Pukki _O_
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 17:15:51 #299
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454700
0-3 _O_

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 17:16:20 #300
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454704
Dicht?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 16 april 2022 @ 17:16:31 #301
7889 tong80
Spleenheup
pi_204454708
Nu ?

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')