Vond het wel een pluspunt dat ze meteen in prima italiaans haar item opende, jammer dat ze vervolgens in het Engels verder gaatquote:
Ditquote:Op vrijdag 11 februari 2022 07:53 schreef 111210 het volgende:
[..]
Vond het wel een pluspunt dat ze meteen in prima italiaans haar item opende, jammer dat ze vervolgens in het Engels verder gaat
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst etenquote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ze waren bij 1 varkensboer die zijn eigen salami maakt, en dát is dé Italiaanse Salami?
In heel italie heb je dit soort salami, die rommel bij de supermarkten hier heeft niks met “salami” te maken. Overigens niks mis mee, maar het is geen salamiquote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:34 schreef Jan_Onderwater het volgende:
Ze waren bij 1 varkensboer die zijn eigen salami maakt, en dát is dé Italiaanse Salami?
Dit dus.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:46 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst etenOok daar liggen de supermarkten vol met die rotzooi wat ze bij ons verkopen.
Dat idd inmiddels ook ja, is echt iets van de laatste 10/15 jaar dat je daar in de supermarkten ook potjes bertolli saus en kant en klare fabrieks meuk vind.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:46 schreef de_boswachter het volgende:
[..]
Alsof ze in Italië alleen maar van die ambachtelijke worst etenOok daar liggen de supermarkten vol met die rotzooi wat ze bij ons verkopen.
Ook in Italie ligt er Industrievleeswaar in de Supermarkt, veel zelfs, maar is de echt goede salami ook te koop.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:47 schreef 111210 het volgende:
[..]
In heel italie heb je dit soort salami, die rommel bij de supermarkten hier heeft niks met “salami” te maken. Overigens niks mis mee, maar het is geen salami
Na, ik kom in de grote italiaanse supermarkten dat al zeker 25-30 jaar tegen, het wordt wel steeds meer, dat klopt. Maar je komt wel meer mooie producten tegen, maar dat is in bv Kroatie, Spanje, Portugal en Frankrijk ook zo.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:48 schreef 111210 het volgende:
[..]
Dat idd inmiddels ook ja, is echt iets van de laatste 10/15 jaar dat je daar in de supermarkten ook potjes bertolli saus en kant en klare fabrieks meuk vind.
Zal een generatie dingetje zijn.
Nee dat zal denk ik gewoon met de tijd te maken hebben. Heb wel weer het idee dat we juist in nederland de echte ambachtelijke dingen iets meer gaan waarderen dan vroeger. Brandt en levie zijn daar een voorbeeld van, die lopen als een trein, ondanks dat een worstje daar inmiddels 8,- kost volgens mijquote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:59 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Na, ik kom in de grote italiaanse supermarkten dat al zeker 25-30 jaar tegen, het wordt wel steeds meer, dat klopt. Maar je komt wel meer mooie producten tegen, maar dat is in bv Kroatie, Spanje, Portugal en Frankrijk ook zo.
Ik denk eerlijk gezegt dat de meeste Nederlanders, maar Duitsers net zo goed, alleen maar industrieproducten kennen, itt zuid europa, maar het is zeker niet zo dat er in Italie ofzo alleen maar de echte ambachtelijke producten worden gegeten.
Ja klopt, hopelijk zet dat door.quote:Op vrijdag 11 februari 2022 09:02 schreef 111210 het volgende:
[..]
Nee dat zal denk ik gewoon met de tijd te maken hebben. Heb wel weer het idee dat we juist in nederland de echte ambachtelijke dingen iets meer gaan waarderen dan vroeger. Brandt en levie zijn daar een voorbeeld van, die lopen als een trein, ondanks dat een worstje daar inmiddels 8,- kost volgens mij
Of het was ingestudeerd?quote:Op vrijdag 11 februari 2022 08:39 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dit
werkt ook nogal onbeleefd, als zij goed italiaans spreekt, vervolgens Engels vragen stelt en hij italiaans antwoord, dat werkt nogal vreemd
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |