abonnement Unibet Coolblue
pi_203206487


Een nieuw seizoen Premier League op uw beeldbuis, wat een feest.

Manchester City is regerend landskampioen. Uiteindelijk werd met een ruime voorsprong de titel binnengesleept. Dat is leuk en aardig, maar alles draait toch echt om de Champions League. City debuteerde weliswaar in de Champions League finale en was nog nooit zo dichtbij, maar in de finale ging het tegen Chelsea dan toch mis. Pep's missie is nog niet volbracht. Het spelen zonder een échte spits en het overthinking werkt regelmatig tegen hem. Gaat het hem dit seizoen dan wel lukken? Jack Grealish, die regelmatig diep in het glaasje kijkt, mocht worden aangetrokken voor heel veel pond. Dat verhaalt kent u wel.

Manchester United, ooit een club die standaard om de titel meedoet. Nu niet. De terugkeer van Cristiano Ronaldo is een fantastisch verhaal, maar met een matige coach als Ole doe je niet mee om de serieuze prijzen. Genoeg topspelers in huis, genoeg aangekocht met Sancho en Varane, maar het loopt niet zoals het zou moeten. Een club met defensieve middenvelders als Fred, McTominay en Matic is géén topclub. Uiteraard hebben wij medelijden met ONZE Donny die nooit mag spelen.

Liverpool had heel, heel veel pech met blessures. Uiteindelijk werd na een knappe inhaalrace toch 'gewoon' top 4 binnen gehaald. ONZE Van Dijk is weer topfit en daar is men al te blij mee. Diogo Jota is een waanzinnige aankoop geweest en Salah is as we speak in wereldvorm. Liverpool is weer terug, lijkt het. Als het team draait is het een geweldige machine waar je liever niet tegen speelt. Klopp heeft in ieder geval geen brilletje meer op door het laseren, dan weet u dat ook weer.

Chelsea kent een mooi verhaal. Tuchel kwam als de verlosser en verving Lampard en het was opeens de beste ploeg van Europa. De Champions League werd binnengehaald en Chelsea bleef maar punten pakken. Een razendknappe comeback van The Champions of Europe. Romelu Lukaku is weer terug en aast op revanche. Ooit een lachertje, bij Internazionale omgebouwd tot een topspits. Hij schiet alles binnen en is niet meer de donkey waar we ooit om moesten lachen. Het is verder een lieve jongen met een veel te groot derde been. Kanté gun ik de Ballon d'Or.

Leicester City is een club om rekening te houden. In de subtop zijn ze zo goed als standaard aanwezig en Brendan Rodgers vinden we een fijne man. Ik kan het zinnetje they showed great character inmiddels niet meer aanhoren. Jamie Vardy wordt elke dagje een stukje ouder maar dat mag zijn feestje niet verpesten. Wesley Fofana is helaas zwaar geblesseerd, een ontzettend groot talent achterin. Vlak voor zijn blessure behoorde hij tot de beste verdedigers van de Premier League. Leicester is een degelijke club.

West Ham United heeft met David Moyes een meme in huis. Op zich hebben ze voor West Ham-begrippen een prima team, maar het blijft tegelijkertijd West Ham. Michail Antonio is wel een fenomeen waarmee je serieus rekening met houden: groot, snel, sterk, zwart, wat wil je nog meer? Roep het maar. Oh, en ze debuteren in de groepsfase van de Europa League. Dat is toch echt een knappe prestatie.

Tottenham Hotspur is de club waarbij Nuno de leiding neemt en Harry Kane weg wilde gaan maar gedwongen werd om te blijven. Hij kwam zelfs niet op de training opdagen, maar dat was zogezegd 'gepland'. Ja ja, dat gelooft natuurlijk niemand. Even later werd het brandje geblust en deed men alsof er niets meer aan de hand is. Moeten we met de Spurs rekening houden? Nee. Haalt Nuno het einde van het seizoen? Dat is nogal twijfelachtig. Even kort pieken en dan diep dalen. Dat is Tottenham Hotspur Football Club.

Arsenal is een meme. Arteta zou, als ik de fans moet geloven, inmiddels al zestig keer op staande voet zijn ontslagen. Het UWV staat te springen om zijn komst, maar dat komt er maar niet. Arsenal is een club in opbouw. Geloof je het zelf? Iemand moet toch wekelijks kunnen lachen om een club. Noord-Londen is eigenlijk op voetbalgebied niet zo serieus te nemen.

Leeds United, een prachtige club met eindelijk de volle aanhang aanwezig op Elland Road. Daar moet u echt een keer heen. Wat een genot. Het verhaal van Bielsa kennen we inmiddels. Met Raphinha, schittert inmiddels ook bij de Seleção, hebben ze echt een leuke speler in huis. Afgelopen seizoen waanzinnig op de negende plek geëindigd. Bielsa zou er ook dit seizoen meteen voor tekenen.

Everton, tsja, wat moet je nou zeggen? Altijd leuke aankopen, altijd niets. Het lachertje van de Merseyside. Even leek het alsof de club met Ancelotti en James Rodríguez de goede weg in ging, maar alles donderde meteen als een kaartenhuis in elkaar. De dikke vette ober is nu de manager van de vertrokken Ancelotti naar Madrid en James is ergens in de zandbak zijn geld aan het tellen. Een plek voor de Europese tickets moet het worden.

Aston Villa geeft altijd heel veel geld uit alsof het een of andere topclub is. Danny Ings, Emiliano Buendía, Leon Bailey, ik noem maar wat jongens van het huidige seizoen. Leuke namen, maar bij een club als Villa moet je al blij zijn als je boven plek tien eindigt. En dat is uiteraard geen schande.

Newcastle United is inmiddels de rijkste club ter wereld. Of naja, dat wordt gezegd. De vele oliedollars hebben inmiddels ook het mooie Newcastle bereikt. Bruce gaat binnenkort de zak krijgen. Niet een zak met geld, maar waarschijnlijk een stukje touw zoals dat in de zandbaklanden ook gebeurt. Want ja, mensenrechten kennen we niet. Weer die vermoeiende discussie waarbij Amnesty International het hardst blijft roepen. Kan mij het schelen, ik wil gewoon Kylian Mbappé en Erling Braut Håland bij Newcastle zien spelen. Fucking hell.

Wolverhampton Wanderers is zoals bekend Nuno kwijt. De Portugese enclave is er echter nog altijd gestationeerd. De hype is wel inmiddels voorbij en Adama Traoré kan alleen maar rennen. Leuke club verder, weinig mis mee. Lage gun ik het allerbest. In de middenmoot eindigen is ook dit seizoen zeker niet ondenkbaar voor de Wolves.

Crystal Palace heeft Vieira aangetrokken. Een Premier League legende, dat snapt u ook wel. De vraag is alleen of hij het ook als trainer in de Premier League kan laten zien. Zijn cv is verder niet al te spectaculair. Wel heeft hij onder andere Odsonne Édouard mogen aantrekken en die liet het meteen zien in de Premier League. In de Schotse boerencompetitie schoot hij ze allemaal binnen en voor de reputatie van die competitie is het maar goed ook dat hij ook in de duurste competitie ter wereld presteert.

Southampton kan maar niet degraderen. Wij komen er nooit meer van af. Danny Ings liet dit zinkend schip achter en vertrok voor veel geld naar Aston Villa. Ook dit seizoen zullen ze wel weer wat flikken om boven de streep te eindigen. Het houdt niet op, niet van zelf. Toch wel de club waar ik persoonlijk het minst naar uitkijk dit seizoen.

Brighton is een club aan de Engelse zuidkust waar het hard kan waaien. Zeker wel eens geinig om een keer te bezoeken. Het duurde heel lang, mede door de Olympische Spelen, totdat Cucurella werd aangetrokken. De gehele linkerflank is nu in zijn handen. Een aankoop waar men lang naar heeft mogen uitkijken. Brighton doet niet gek, Brighton is Brighton. Joël Veltman is inmiddels gewend aan het Engelse spel en mag achterin de vijf man linie bewaken.

Burnley behoort alweer tot de kanshebbers op degradatie. Het is dat Fulham, West Brom en Sheffield zowaar nóg slechter waren, anders Burnley er ook dit seizoen uit. Overleven is ook weer het devies dit jaar. Dyche staat al eeuwen aan het roer en is an sich geen slechte man om te treffen. Het elftal is zoals vertrouwd erg saai.

Norwich City is de eerste promovendus van het nieuwe seizoen. Een pingpongclub is het inmiddels geworden: te slecht voor de Premier League en te goed voor de Championship. Tsja, wat moet je doen? Elk jaar promoveren en weer degraderen. Norwich doet geen dingen op de transfermarkt en speelt in een eigen competitie. Plek twintig? Boeiend, we komen wel weer terug. Stress kennen we niet.

Watford is in handen van de heer dilly ding, dilly dong. Ismaïla Sarr is de beste speler en jongens zoals Sissoko, Rose en Dennis moeten dit elftal versterken. Wat men echter ook weet is dat zij ook behoren tot de degradatiekandidaten. De slechtste selectie van de competitie hebben ze zeker niet, alles is dus mogelijk. Boven de streep eindigen is prima.

Brentford kent een prachtig verhaal. Een nieuw modern stadion voor The Bees zorgde al voor ophef, maar het moest. Het oude Griffin Park is niet meer. Wil je meedoen, dan moet je vernieuwen. Daar is dan uiteindelijk nadat enkele keren misgegrepen werd het debuut in de Premier League. En wát een debuut tegen Arsenal. Brentford houdt van cijfertjes en blijft lekker nuchter. Wat een fantastische club is het toch ook in West-Londen. Gaat Ivan Toney de ster in de Fantasy Teams worden? Ik hoop er in ieder geval wel op.

Los!

Fixtures - Ziggo Sport programmagids
pi_203206507
Zeldzame blunder van Emi van Villa waar Digne in de basis debuteert staat en Coutinho vermoedelijk later zal invallen.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 15-01-2022 18:39:48 ]
pi_203206600
Is Benitez al gevlucht?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203206932
https://www.tottenhamhots(...)ent-spurs-v-arsenal/

De Spurs zijn not amused en dat is terecht. Het is ontzettend vaag allemaal.
pi_203207041
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 18:44 schreef El-Stinho het volgende:
Is Benitez al gevlucht?


Laatste 15 wedstrijden en ze hebben er totaal 19 gespeeld _O- Lachwekkend
  zaterdag 15 januari 2022 @ 19:34:23 #6
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_203207436
Maar Donny Maar Donny hahahhahahaha
RED ONS HENNIEGOD
pi_203207468
twitter
Je verwacht het niet.
pi_203207939
De wederopstanding van Bruno en hopelijk ook die van Coutinho.
pi_203207944
2-0

Blijf apart om daar zo die overvolle stadions te zien. En hier doen we zo krampachtig.
pi_203208180
Wat een goal zeg
pi_203208253
Haha, Coutinho. Uiteraard. _O_
  zaterdag 15 januari 2022 @ 20:13:40 #12
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_203208258
Heel erg mooi
RED ONS HENNIEGOD
pi_203208265
Zo dan
pi_203208295
Jacob Ramsey is wel echt een toppertje hoor.
pi_203208344
quote:
0s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 20:14 schreef Bolasie het volgende:
Jacob Ramsey is wel echt een toppertje hoor.
Inderdaad zeg. Blijkbaar heet ie nog een broer die Aaron heet en ook voetbalt, lekker :D
pi_203208519
pi_203208601
KutDonny
pi_203208638
Dat leek er meer op
  Trouwste user 2022 zaterdag 15 januari 2022 @ 21:00:48 #19
7889 tong80
Spleenheup
pi_203209663
quote:
9s.gif Op zaterdag 15 januari 2022 19:34 schreef PowerLoungen het volgende:
Maar Donny Maar Donny hahahhahahaha
Toch mooi dat-ie in de 89ste minuut mocht invallen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203212723
twitter


@Bolasie
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203220463


[ Bericht 46% gewijzigd door #ANONIEM op 16-01-2022 14:23:07 ]
pi_203222087
Liverpool heel slordig, maar wel op voorsprong. We bedanken de tachtig buitenspelmomenten van Brentford.
pi_203222169
twitter

@El-Stinho
pi_203222195
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 15:52 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]
@:el-stinho
Heel benieuwd wie het nieuwe slachtoffer wordt (dat ongetwijfeld ook weer snel ontslagen wordtdtdtdt).
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203222883
twitter
Hallo zeg.
  zondag 16 januari 2022 @ 16:28:18 #26
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203222936
Hup Leeds
pi_203223062
Het is heel bijzonder dat Raphinha nog altijd voor Leeds speelt.
pi_203228709
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 15:53 schreef El-Stinho het volgende:

[..]
Heel benieuwd wie het nieuwe slachtoffer wordt (dat ongetwijfeld ook weer snel ontslagen wordtdtdtdt).
quote:
Het is geen verrassing dat Roberto Martinez genoemd wordt als mogelijke opvolger van Benitez, want de Spanjaard was van 2013 tot 2016 al drie jaar hoofdtrainer van Everton. Hij werd na dat derde seizoen ontslagen bij The Toffees, maar kon enkele maanden later als opvolger van Marc Wilmots aan de slag als bondscoach van de Rode Duivels - een positie die hij nog steeds bekleedt. Later dit jaar zou hij met het WK 2022 zijn derde grote toernooi als bondscoach van de Rode Duivels moeten aanvatten.

Volgens verschillende Britse kranten is Martinez bij de kandidaten om Benitez op te volgen. The Telegraph noemt hem zelfs als topfavoriet en schrijft dat hij de steun zou genieten van verschillende bestuursleden. Hij zou vorige zomer ook al kandidaat geweest zijn voor de job voordat Benitez een contract kreeg. Ook The Daily Mirror noemt Martinez als potentiële opvolger en schrijft dat er in zijn contract met de Belgische voetbalbond een opstapclausule van 2 miljoen pond opgenomen is.

Andere kandidaten
Martinez is overigens lang niet de enige kandidaat die genoemd wordt. Ook Wayne Rooney, ex-speler van Everton en momenteel aan de slag als coach van het geplaagde Derby County, wordt nadrukkelijk als kanshebber bestempeld. Volgens The Telegraph zou er intussen al contact geweest zijn met José Mourinho, maar de trainer van AS Roma zou geen interesse hebben in een overstap. Ook Niko Kovac, die deze maand door Philippe Clement werd vervangen bij AS Monaco, is volgens de Britse pers een optie. En wat met Duncan Ferguson, de huidige assistent-trainer? Die zou naar verluidt graag een kans krijgen als T1.
Goed palet aan namen dat de revue passeert.
pi_203240707
twitter
Burnley wil nooit meer spelen (lol)
pi_203260812
Ziyeched
pi_203260879
Brighton speelt wel een stuk beter.
pi_203262146
Potter doet het toch heel erg leuk met Brighton.
pi_203262474
  Trouwste user 2022 woensdag 19 januari 2022 @ 20:22:16 #34
7889 tong80
Spleenheup
pi_203274714
In Engeland is de bond een onderzoek gestart naar een mogelijk geval van spotfixing. Een speler van Arsenal ontving dit seizoen tijdens een competitiewedstrijd een gele prent en het blijkt nu dat er op die kaart heel veel geld is ingezet.

Het is nog niet bekend om welke speler van Arsenal het gaat.

De Engelse voetbalbond werd volgens The Athletic getipt door een bookmaker. Het Britse medium weet om welke speler het gaat, maar wil dit gedurende het onderzoek nog niet naar buiten brengen. Het is niet bekend in welke wedstrijd deze gele kaart werd gegeven, ook is onbekend hoeveel geld de gokkers hebben verdiend. De FA heeft inmiddels laten weten dat zij inderdaad een onderzoek zijn gestart.

In Nederland werd Tom Beugelsdijk vorig seizoen nog beschuldigd van spotfixing. Er werd flink ingezet op een gele kaart van de Sparta-verdediger tegen PSV, zelf ontkent hij betrokkenheid.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203275193
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 22:43 schreef Bolasie het volgende:
[ afbeelding ]
Zag gisteren dat Mitrovic er al 27 in heeft liggen in de competitie (!). Record is 30 blijkbaar :D
Demain, on roule
  woensdag 19 januari 2022 @ 21:08:26 #36
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203275570
kanegenot
pi_203275671
United is op tactisch gebied echt een zooitje.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203275680
De Gea is dit seizoen ongekend.
pi_203275711
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 21:13 schreef Bolasie het volgende:
De Gea is dit seizoen ongekend.
Vergeleken met die 4 sukkels voor hem zeker.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203275752
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 21:16 schreef FireFox1 het volgende:

[..]
Vergeleken met die 4 sukkels voor hem zeker.
Vier maar? Op dit moment zijn dat tien sukkels.
pi_203276094
Zijn die Fred en McTominay nou echt zóveel beter dan Donny?
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203276318
N
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 21:40 schreef FireFox1 het volgende:
Zijn die Fred en McTominay nou echt zóveel beter dan Donny?
Nee
pi_203276821
Dit is heel netjes.
  woensdag 19 januari 2022 @ 22:25:11 #44
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203276878
jaa bergwijngenotwedstrijd
pi_203276910
Als Ajax nog geen akkoord heeft met Tottenham over Bergwijn dan gaat het nu zeker niet meer lukken.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  woensdag 19 januari 2022 @ 22:28:33 #46
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203276938
Mooi, Bergwijn.komt.niet.
  woensdag 19 januari 2022 @ 22:28:47 #47
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203276942
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 21:40 schreef FireFox1 het volgende:
Zijn die Fred en McTominay nou echt zóveel beter dan Donny?
Hele andere types vooral, op andere posities.
pi_203276989
Gaat lekker bij ManU _O-

Wat een kutclub is dat wel geworden na het vertrek van Furgeson -O-
stupidity has become as common as common sense was before
pi_203277015
ONZE Bergwijn de held. Honderd miljoen.
pi_203277025
Ronaldo compleet ziedend.
  woensdag 19 januari 2022 @ 22:36:06 #51
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203277053
twitter


Speler die de muts afgooit bij de supporter haha.
pi_203277123
The price just went up
"Und Niemals Vergessen - Eisern Union!"
pi_203277138
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 22:42 schreef Sabata het volgende:
The price just went up
Dat was was een mooie tweet daaronder.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203308318
We voetballen weer nadat de energierekeningen zijn betaald. Norwich virtueel boven de streep.
pi_203308811
Rafael Benítez naar Watford dan maar.
pi_203314433
Pickford, Kenny, Holgate, Mina, Godfrey, Doucoure, Gomes, Gray, Townsend, Richarlison, Calvert-Lewin

Martinez, Cash, Konsa, Mings, Digne, McGinn, Luiz, Ramsey, Buendia, Watkins, Coutinho

Het post-dikke-Spaanse-ober tijdperk tegen een in de basis startende Coutinho na zijn geweldige invalbeurt tegen Mensjestur.
pi_203314997
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 22:53 schreef Bolasie het volgende:
Rafael Benítez naar Watford dan maar.
twitter


U verwacht het niet.
pi_203315068
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 13:49 schreef Bolasie het volgende:

[..]
[ twitter ]

U verwacht het niet.
Ik word zo moe van deze club. Volgend seizoen vast weer meteen terugpromoveren en nutteloos zijn en degraderen en terugpromoveren.
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
  zaterdag 22 januari 2022 @ 14:18:14 #59
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203315300
Everton blijft maar ontsnappen.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 14:18:47 #60
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203315305
Ah, toch niet.
pi_203315308
Wat is dit :D

Prima kopbal, trouwens.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 22-01-2022 14:19:40 ]
  zaterdag 22 januari 2022 @ 14:20:03 #62
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203315321
Een flesje, kom op zeg.
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 14:20:19 #63
7889 tong80
Spleenheup
pi_203315323
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:19 schreef Bolasie het volgende:
Wat is dit :D

Prima kopbal, trouwens.
Flesje

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203315333
Digne met een assist tegen zijn oude club, jawel.
pi_203315337
Dit zijn nog de naweeën van de Spaanse Ober.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 14:22:36 #66
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203315355
Ik snap best dat je schrikt maar waarom blijf je 5 minuten liggen als er een flesje tegen je aangegooid wordt?
pi_203315408
El Ghazi ook niet op de bank zie ik, part of the deal ?
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203315505
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:26 schreef Pedroso het volgende:
El Ghazi ook niet op de bank zie ik, part of the deal ?
Digne is gekocht en die mag spelen. El Ghazi wordt gehuurd van Villa, het is Engeland gebruikelijk dat je dan niet wordt opgenomen in de selectie tegen de verhurende partij.
pi_203315524
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:35 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Digne is gekocht en die mag spelen. El Ghazi wordt gehuurd van Villa, het is Engeland gebruikelijk dat je dan niet wordt opgenomen in de selectie tegen de verhurende partij.
Ok, duidelijk. Niet dat hij het verschil zou maken.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203316638
quote:
81s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 14:22 schreef maxi-mus het volgende:
Ik snap best dat je schrikt maar waarom blijf je 5 minuten liggen als er een flesje tegen je aangegooid wordt?
twitter
pi_203317642
Welke minuut zal Donny dit keer invallen ?
Denk dat het dit keer wat eerder is, 88e minuut !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:33:22 #72
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317753
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 16:10 schreef Bolasie het volgende:

[..]
[ twitter ]
Life ban.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:34:02 #73
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317757
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:26 schreef Pedroso het volgende:
Welke minuut zal Donny dit keer invallen ?
Denk dat het dit keer wat eerder is, 88e minuut !
Ik moet lachen om je post. Maar het blijft triest. Weggaan jongen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203317786
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:34 schreef tong80 het volgende:

[..]
Ik moet lachen om je post. Maar het blijft triest. Weggaan jongen.

:T
Zeker, dit gaat niets meer worden. Schijnt dat Manchester hem absoluut niet wil laten gaan, waarom is mij een raadsel.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203317841
Overigens weer een draak van een wedstrijd van Manchester. Zoveel geld hebben er zo een zooitje van maken met vergane glorie kopen ten koste van beleid..
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:40:22 #76
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317857
Cavani wordt ook misbruikt. Tipte hem als speler voor het WK-2018 en hij maakte het waar. Wat een zooitje is Man U.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:41:02 #77
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317866
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:39 schreef Pedroso het volgende:
Overigens weer een draak van een wedstrijd van Manchester. Zoveel geld hebben er zo een zooitje van maken met vergane glorie kopen ten koste van beleid..
Dit dus.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203317869
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:40 schreef tong80 het volgende:
Cavani wordt ook misbruikt. Tipte hem als speler voor het WK-2018 en hij maakte het waar. Wat een zooitje is Man U.

:T
We worden vandaag niet verwend Tong !
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:45:09 #79
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317906
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 januari 2022 17:41 schreef Pedroso het volgende:

[..]
We worden vandaag niet verwend Tong !
Klopt. Het is behelpen.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zaterdag 22 januari 2022 @ 17:50:39 #80
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203317971
rashfordgenot
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:50:47 #81
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317974
Buitenspel

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  FOK!fotograaf zaterdag 22 januari 2022 @ 17:50:58 #82
842 Zorro
Z
pi_203317975
Cavani buitenspel
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203317978
Onverdiend maar de punten tellen wel.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
  Trouwste user 2022 zaterdag 22 januari 2022 @ 17:51:15 #84
7889 tong80
Spleenheup
pi_203317980
Kutzooi

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203317997
fergie time
pi_203318348
Adama scoort even in een drone-wedstrijd en wellicht al zijn laatste wedstrijd vanwege zijn aanstaande Spurs-transfer.

en VARRED :'( Hij nam al afscheid van zijn team.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 22-01-2022 18:25:34 ]
pi_203318541
Prima kool van KWP.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 18:53:19 #88
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203318781
jammer
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203319108
Sterling :')
  zaterdag 22 januari 2022 @ 19:51:34 #90
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203319950
lekker
pi_203319982
Waporte allen.
  zaterdag 22 januari 2022 @ 19:54:54 #92
458878 -XOR-
highbrow marxist
pi_203320009
Godver
We have always been at war with Eastasia.
pi_203332298
Crystal Palace XI: Guaita; Ward, Andersen, Guéhi, Mitchell; Gallagher, Hughes, Schlupp; Olise, Édouard, Mateta.

Liverpool XI: Alisson; Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson; Fabinho, Henderson, Oxlade-Chamberlain; Jones, Firmino, Jota.
pi_203332498
Een kogel van VVD.
  zondag 23 januari 2022 @ 15:10:49 #95
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203332528
Wat een kut camera standpunt is dit toch
  zondag 23 januari 2022 @ 15:22:42 #96
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203332800
kon er in
  zondag 23 januari 2022 @ 15:32:36 #97
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203333016
Prachtig doelpunt.
pi_203333023
Palace is echt ontzettend zwak zeg.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-01-2022 15:32:58 ]
  zondag 23 januari 2022 @ 15:32:56 #99
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203333025
die zat lekker
  zondag 23 januari 2022 @ 16:12:38 #100
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203333721
kan nog
  zondag 23 januari 2022 @ 16:12:53 #101
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203333729
Liverpool is het zoals vaker na een voorsprong weer eens volledig kwijt.
  zondag 23 januari 2022 @ 16:41:27 #102
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203334355
Oh oh Liverpool. Dit kan niet goed blijven gaan.
  zondag 23 januari 2022 @ 16:43:51 #103
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203334394
Dit is nooit een pingel. Jota loopt zelf tegen hem aan.
  zondag 23 januari 2022 @ 16:45:44 #104
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203334431
Als Liverpool fan ben ik er niet ontevreden mee, maar dit is een grote schande.
  zondag 23 januari 2022 @ 16:46:32 #105
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203334444
dit is geen pingel
pi_203334837
Chelsea XI: Kepa, Azpilicueta, Thiago Silva, Rudiger, Sarr, Jorginho, Kovacic, Ziyech, Mount, Hudson-Odoi, Lukaku

Tottenham XI: Lloris, Tanganga, Sanchez, Dier, Doherty, Winks, Hojbjerg, Davies, Sessegnon, Bergwijn, Kane

Bergwijn wordt beloond voor zijn heldendaad.
pi_203335284
Romelu Lukaku, his head's in Milan

Heerlijk :D
  zondag 23 januari 2022 @ 18:11:12 #108
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203335611
Lukaku had gewoon lekker bij Inter moeten blijven. Mrja.
pi_203336039
Hallo zeg Ziyech.
  zondag 23 januari 2022 @ 18:38:19 #110
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203336045
Wow Ziyech
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zondag 23 januari 2022 @ 18:38:49 #111
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_203336056
Ziyech _O_
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_203336063
Dit is ongekende precisie, wat een goal zeg.
  zondag 23 januari 2022 @ 18:39:20 #113
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_203336069
Mooi beeld hoe die keeper de bal nakeek.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
  zondag 23 januari 2022 @ 18:39:29 #114
131800 Tarado
capô de fusca
pi_203336073
quote:
10s.gif Op zondag 23 januari 2022 18:38 schreef AFCNiels het volgende:
Ziyech _O_
mooie hoor
  zondag 23 januari 2022 @ 18:40:04 #115
375452 AFCNiels
#STAYSTRONGKNUT
pi_203336084
quote:
0s.gif Op zondag 23 januari 2022 18:39 schreef Tarado het volgende:

[..]
mooie hoor
Ja, wat een gevoel.
Op woensdag 8 augustus 2012 08:47 schreef onlogisch het volgende:
Over 2 jaar stopt Xavi bij Barça, dan kan ie mooi voor 25 of 30 miljoen daar naar toe 8-)
Mag hij Messi bedienen :D
pi_203336159
Voor Sjelsie fans wordt het lastig om het doelpunt van het jaar te kiezen tussen die van Kovacic en Ziyech.
pi_203336249
Ontzettend laf Spurs weer.
pi_203336377
Tja waarom een dorpsgek als Conte inhuren? :')
Het is koud, het is guur....
pi_203336398
Goede kopper die Lloris.
pi_203336639
Kepa vervangt Mendy voorlopig wel echt keurig.
pi_203336777
19 september 2021: Tottenham 0-3 Chelsea
5 januari 2022: Chelsea 2-0 Tottenham
12 januari 2022: Tottenham 0-1 Chelsea
23 januari 2022: Chelsea 2-0 Tottenham

Tsja.
pi_203348632
twitter


@Bolasie
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203358726
twitter
Leuke deal voor Dyche.
pi_203367999
twitter


  woensdag 26 januari 2022 @ 02:32:07 #125
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203368047
over wie gaat het niet?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  Trouwste user 2022 woensdag 26 januari 2022 @ 09:29:22 #126
7889 tong80
Spleenheup
pi_203369303
quote:
Ha ha ha. Bejaarden voetbal

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 30 januari 2022 @ 10:38:16 #127
498282 Scrummie
Feyenoord kampioen 2023/2024
pi_203429980
Oei, Mason Greenwood.

twitter


Die audio opname :r
9 444 33 0 3 444 8 0 555 33 33 7777 8 0 444 7777 0 4 33 55 0 33 66 0 333 33 999 33 66 666 666 777 3 0 4 2 2 8 0 9 33 33 777 0 55 2 6 7 444 666 33 66 0 9 666 777 3 33 66
  Trouwste user 2022 zondag 30 januari 2022 @ 11:48:55 #128
7889 tong80
Spleenheup
pi_203430789
Jeetje. :{

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
  zondag 30 januari 2022 @ 12:12:02 #129
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203431100
einde carriere...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203431531
Het is nooit saai, zeker niet tijdens een winterstop. Ivan Toney riep vermoedelijk dronken ergens in Dubai ‘Fuck Brentford’ en natuurlijk lekt dat uit. Hij mocht zijn excuses aanbieden.

Mason kan binnenkort Mendy opzoeken in de gevangenis, erg mooi.

En ONZE Donny gaat naar Everton zoals Lamps dat ook gaat doen.
pi_203432299
Mason Greenwood is een goor stuk stront dat wat mij betreft lekker een aantal jaartjes de bak in draait. Klootzak.
pi_203432333
Godzijdank is er audio. Dat kan geen dure advocaat wegpoetsen.
pi_203432607
Is die Kulusevski wat? @LordVoldemort
pi_203432959
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 13:43 schreef Bolasie het volgende:
Is die Kulusevski wat? @:lordvoldemort
Nee. Ik vind het niks. Deed het een seizoen leuk bij Parma maar bij Juve was het echt beroerd.
pi_203435135
twitter


Einde carrière Mason.
pi_203435164
quote:
0s.gif Op zondag 30 januari 2022 16:46 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Einde carrière Mason.
Opknuppn.
pi_203436024
https://www.gmp.police.uk(...)ainst-a-young-woman/

quote:
Greater Manchester Police was made aware earlier today (Sunday 30 January) of online social media images and videos posted by a woman reporting incidents of physical violence.

An investigation was launched and following enquiries we can confirm a man in his 20s has since been arrested on suspicion of rape and assault.

He remains in custody for questioning.
Samen met Mendy naar Prison FC _O_
  zondag 30 januari 2022 @ 18:56:41 #138
9001 Gunner
#teamkroegenlos
pi_203436790
quote:
Ik begrijp niet waarom ze wat zien in zo een oude man die al jaren niets heeft gepresteerd. Waarom blijft zo iemand terugkomen.
  vrijdag 4 februari 2022 @ 22:27:06 #139
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203510558
hahaha FA Cup ManU - Middlesbrough ... MID komt gelijk op 1-1 met toch een overduidelijk hands gevalletje ...
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203512987
quote:
99s.gif Op vrijdag 4 februari 2022 22:27 schreef chufi het volgende:
hahaha FA Cup ManU - Middlesbrough ... MID komt gelijk op 1-1 met toch een overduidelijk hands gevalletje ...
Middlesbrough is wel door *O*
stupidity has become as common as common sense was before
pi_203563373
https://www.reddit.com/r/(...)rt_zouma_abuses_cat/

Kurt Zouma die een kat mishandelt.

Laffe gore tyfuslijer.
Hoop dat iemand zijn enkel breekt in de volgende wedstrijd. :)
pi_203564558
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 01:41 schreef Oriente het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)rt_zouma_abuses_cat/

Kurt Zouma die een kat mishandelt.

Laffe gore tyfuslijer.
Hoop dat iemand zijn enkel breekt in de volgende wedstrijd. :)
spuitje geven
pi_203574200
De meeste aanwinsten, waaronder Guimarães en ONZE Donny (@maxi-mus ), beginnen op de bank vanavond.

Dierenliefhebber Zouma staat verder ‘gewoon’ in de basis. Hij wordt strafrechtelijk niet vervolgd.

Over ruim een uur eveneens ONZE Wout tegen United.
pi_203574299
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 19:50 schreef Bolasie het volgende:

Dierenliefhebber Zouma staat verder ‘gewoon’ in de basis. Hij wordt strafrechtelijk niet vervolgd.

Dat zou ook wel wat overdreven zijn hè. Ouders van de kat zullen het er ook niet moeilijk mee hebben dat ze 'm vanavond eventueel op tv zien.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 19:58:04 #145
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203574339
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 19:50 schreef Bolasie het volgende:
De meeste aanwinsten, waaronder Guimarães en ONZE Donny (@:maxi-mus ), beginnen op de bank vanavond.

Dierenliefhebber Zouma staat verder ‘gewoon’ in de basis. Hij wordt strafrechtelijk niet vervolgd.

Over ruim een uur eveneens ONZE Wout tegen United.
Ziggy heeft de wedstrijd niet eens zie ik. Ik ben nu dubbel woedend!
pi_203574425
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 19:55 schreef Halcon het volgende:

[..]
Dat zou ook wel wat overdreven zijn hè. Ouders van de kat zullen het er ook niet moeilijk mee hebben dat ze 'm vanavond eventueel op tv zien.
Alles beter dan een dickpic ouwe reus.
pi_203574472
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 01:41 schreef Oriente het volgende:
https://www.reddit.com/r/(...)rt_zouma_abuses_cat/

Kurt Zouma die een kat mishandelt.

Laffe gore tyfuslijer.
Hoop dat iemand zijn enkel breekt in de volgende wedstrijd. :)
Wat een totale randdebiel
pi_203575148
Burney op Ziggy
Moeten zij weten
pi_203575188
Ze hadden in Liverpool ook iemand nodig om de bank warm te houden :D
"You can call me Susan if it makes you happy"
  Trouwste user 2022 dinsdag 8 februari 2022 @ 20:56:24 #150
7889 tong80
Spleenheup
pi_203575274
Hup Wout.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203575285
Allemaal bidden :')
Moeten zij weten
  Trouwste user 2022 dinsdag 8 februari 2022 @ 20:59:33 #152
7889 tong80
Spleenheup
pi_203575312
De beste speler van het afgelopen wk krijgt weer eens een kans.

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203575351
Mike Dean wordt weer een ontzettend leuke rubriek.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:05:43 #154
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_203575405
quote:
7s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 20:57 schreef H0D3NPYL het volgende:
Allemaal bidden :')
vertel wat is daar :') aan ?
pi_203575427
twitter

twitter

(Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals)

Genot.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 08-02-2022 21:08:07 ]
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:08:24 #156
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203575433
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 21:07 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]
[ twitter ]
(Royal Society for the Prevention of Cruelty to Animals)

Genot.
Laat dit maar aan de Engelsen over ja.
pi_203575459
Dele in een Everton shirt zien invallen is even wennen.
pi_203575498
0-1 Varane.

Ow VAR.
Het is koud, het is guur....
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:16:02 #159
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203575511
VARRED
pi_203575517
VARaned
pi_203575519
Lol
  Trouwste user 2022 dinsdag 8 februari 2022 @ 21:17:38 #162
7889 tong80
Spleenheup
pi_203575532
Ha ha

:T
Ik noem een Tony van Heemschut,een Loeki Knol,een Brammetje Biesterveld en natuurlijk een Japie Stobbe !
pi_203575536
United heeft net als tegen Boro wel erg veel pech. We wachten op de kool van Wout om het verhaal af te maken.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:18:43 #164
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203575545
twitter


Prachtig dit trouwens.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:20:09 #165
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203575561
Toch de 0-1.
pi_203575565
Ja, die telt.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:21:44 #167
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203575576
twitter


Moest lachen.
pi_203576016
Jammer dat Zouma nog makkelijk rond kan rennen
pi_203576065
Was ik maar 1 dag voetballer van Watford, dan had Zouma de komende tijd niet meer op het veld gestaan _O_
  dinsdag 8 februari 2022 @ 21:56:54 #170
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_203576070
#FREEDONNY
pi_203576382
Donny valt in _O_
pi_203576444
Zo'n beetje elke wedstrijd is voor United lastig. Treurig om te zien.
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:18:39 #173
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_203576472
wanneer zouma aan de bal is hoor je gewoon heel het stadium met 'BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO'
pi_203576489
quote:
6s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:18 schreef KingRoland het volgende:
wanneer zouma aan de bal is hoor je gewoon heel het stadium met 'BOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO'
Ze zouden eigenlijk massaal moeten miauwen
  dinsdag 8 februari 2022 @ 22:22:29 #175
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_203576519
quote:
0s.gif Op dinsdag 8 februari 2022 22:19 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Ze zouden eigenlijk massaal moeten miauwen
Ik ben inmiddels overgeschakeld naar Newcastle - Everton, want 'onze' Donny doet mee.
pi_203576602
Ik zie dat Woutje een geniale assist gegeven heeft?
pi_203576656
Woutgod
pi_203576693
Hier de assist van Wout. Echt fucking klasse.

https://streamja.com/gXrav

Maguire, your head is FOOKING MASSIVE MATE
pi_203590948
Coutinho _O_
pi_203591993
Sensatie bij Villa v Leeds & Spurs v Soton.
pi_203592141
Bergwijn weer in de laatste minuten, jawel.
pi_203592143
90+3 BERGWIJNED
  FOK!fotograaf woensdag 9 februari 2022 @ 22:34:53 #183
842 Zorro
Z
pi_203592148
Bausenspiel
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203592149
Buitenspel.
  woensdag 9 februari 2022 @ 22:56:22 #185
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203592377
Meestal toch ?
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203605566
VVD loopt daar even gemakkelijk weg. Jota maakt het af.
pi_203606442
Er staan potverdomme een aantal klasse keepers in de PL.

Mendy, Lloris, de Gea, Ederson om maar een paar op te noemen, maar die keeper van Arsenal is ook een geweldenaar.
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203606451
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 22:25 schreef FireFox1 het volgende:
Er staan potverdomme een aantal klasse keepers in de PL.

Mendy, Lloris, de Gea, Ederson om maar een paar op te noemen, maar die keeper van Arsenal is ook geweldenaar.
Ramsdale is dat.
pi_203606459
quote:
0s.gif Op donderdag 10 februari 2022 22:26 schreef Oriente het volgende:

[..]
Ramsdale is dat.
Ik Was zijn naam even vergeten :')

Wat een baas _O_
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203606666
Knap van Arsenal, leuke wedstrijd. ^O^
What is my problem with man, you ask? No. I ask you, what was man's problem with me?
pi_203610888
twitter

De rode kaart van Martinelli kan natuurlijk niet ontbreken.
pi_203628157
Manchester United XI: De Gea, Dalot, Varane, Maguire, Shaw, McTominay, Pogba, Fernandes, Sancho, Ronaldo, Rashford

Southampton XI: Forster, Walker-Peters, Bednarek, Salisu, Perraud, S.Armstrong, Romeu, Ward-Prowse, Elyounoussi, Adams, Broja

Kanaal 14.

[ Bericht 4% gewijzigd door #ANONIEM op 12-02-2022 13:17:55 ]
  zaterdag 12 februari 2022 @ 14:38:10 #193
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203629045
Dit begint een trend te worden bij United.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 14:38:18 #194
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203629047
koekoek
pi_203629159
Atléti v MUFC wordt gehandicaptenvoetbal.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 15:02:42 #196
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203629248
ONZE DONNY STAAT IN DE BASIS

pi_203629311
Jaaaaaaaa

We lav Donny
Moeten zij weten
pi_203629480
Soton domineert op Old Trafford. We zijn niet verbaasd.
pi_203629613
United _O-
pi_203629881
Youri. :')

Bizar slechte analist.
  zaterdag 12 februari 2022 @ 15:47:23 #201
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_203630057
Flikker op Van Vliet
RED ONS HENNIEGOD
pi_203630359
Donny wordt al toegezongen door de fans.

Hopelijk een match made in heaven voor hem.
pi_203631211
Iwobi :')
Moeten zij weten
pi_203631497
quote:
7s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 17:32 schreef H0D3NPYL het volgende:
Iwobi :')
Meest overschatte voetballer ooit,, heeft helemaal niks van een voetballer
Waarschijnlijk heeft ie connecties ofzo
pi_203631522
Dat was degradatievoetbal van Leeds.
pi_203632296
Een hele fraaie van Sterling
Het is koud, het is guur....
pi_203633061
Hoe speelde ONZE donny? @maxi-mus @Bolasie en natuurlijk de rest hier
  zaterdag 12 februari 2022 @ 19:49:09 #208
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203633104
quote:
0s.gif Op zaterdag 12 februari 2022 19:47 schreef KingRoland het volgende:
Hoe speelde ONZE donny? @:maxi-mus @:bolasie en natuurlijk de rest hier
Speelde prima, niets mis mee.
pi_203645898
Pope, Roberts, Tarkowski, Mee, Pieters, Lennon, Westwood, Brownhill, Cornet, Rodriguez, Weghorst

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keïta, Salah, Firmino, Manè
pi_203646056
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 14:32 schreef Bolasie het volgende:
Pope, Roberts, Tarkowski, Mee, Pieters, Lennon, Westwood, Brownhill, Cornet, Rodriguez, Weghorst

Alisson, Alexander-Arnold, Matip, Van Dijk, Robertson, Henderson, Fabinho, Keïta, Salah, Firmino, Manè
Woutgod
pi_203646117
Bergwijn weer vrolijk op de bank, mag in de 85e minuut weer invallen waarschijnlijk. Maar gelukkig is hij wel heeeeeel belangrijk voor Conte.
Als je geen kop hebt kan je niet uit het raam kijken.
pi_203646500
Daar blundert Lloris weer eens.
  zondag 13 februari 2022 @ 15:18:23 #213
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203646786
koekoek
pi_203646799
Haha, de verdediging van Spurs is echt lachwekkend.
pi_203646985
Weghorst :')
pi_203647175
Weghorst in de Premier League is toch wel fascinerend.
pi_203647197
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 15:33 schreef Bolasie het volgende:
Weghorst in de Premier League is toch wel fascinerend.
Hoezo?
pi_203647246
Trippiergod
pi_203647255
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 15:34 schreef Oriente het volgende:

[..]
Hoezo?
Je ziet al zijn mankementen en toch staat al hij twee keer één op één met Alisson. Is toch mooi om te zien, man.
pi_203647388
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 15:36 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Je ziet al zijn mankementen en toch staat al hij twee keer één op één met Alisson. Is toch mooi om te zien, man.
Bakt er nog geen klote van anders. 0-1 :)
pi_203647457
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 15:41 schreef Jerry95 het volgende:

[..]
Bakt er nog geen klote van anders. 0-1 :)
Ja, dat zeg ik dus. Hij speelt bij Burnley dat nog altijd onderaan staat.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2022 15:46:35 ]
pi_203647501
quote:
0s.gif Op zondag 13 februari 2022 15:46 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Ja, dat zeg ik dus. Hij speelt bij Burnley dat nog altijd onderaan staat.
Hij had toch al minimaal één keer moeten scoren.
Nee, Wolfsburg hoeft niet te rouwen dat ie weg is. Bakte er daar ook al weinig van de laatste maanden.
pi_203648118
(W)out
pi_203648148
Dat omhoog springen is ook Weghorst. Pijnlijk wel.
pi_203648389
Newcastle 3 wins op rij. Champions League komt eraan.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-02-2022 17:01:23 ]
  maandag 14 februari 2022 @ 19:16:03 #226
319243 Caland
FREEJANCEES
pi_203662602
twitter


Mocht Henk Spaan even dat twitteraccount van Everton beheren?
VBL SC influencer
Left, right, behind
pi_203737054
West Ham United XI: Fabiański, Fredericks, Dawson, Zouma, Cresswell; Souček, Rice; Bowen, Benrahma, Fornals; Antonio

Newcastle United XI: Dúbravka, Krafth, Schär, Burn, Targett; Willock, Shelvey, Joelinton; Fraser, Murphy, Wood.

Zonder ASM en Trippier heeft Newcastle een probleempje.
pi_203737486
Kunnen Bowen, Soucek en Antonio even wat leuks doen?
♫ ~ Je kunt de massa niet beteugelen; het is een monster ~ Marcel van Roosmalen
pi_203738061
Newcastle doet het nog best aardig.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 16:04:01 #230
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203738670
liverpool onstnapt
  zaterdag 19 februari 2022 @ 16:26:26 #231
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203738867
Weghorst scoort
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203739086
Die Mane lette ook lekker op. :')
Het is koud, het is guur....
pi_203739271
Wij feliciteren iedereen met deze goal van Norwich.
pi_203739276
Lollerpool
pi_203739284
0-1.
Het is koud, het is guur....
pi_203739291
Een lucky maar wat geeft dat?
Het is koud, het is guur....
pi_203739295
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 17:06 schreef TweedeKlum het volgende:
Een lucky maar wat geeft dat?
Speelde nog best aardig idd.
Een oplettende kijker (volgens Mediacourant 15-4-20).
pi_203739336
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 17:06 schreef RipCity het volgende:

[..]
Speelde nog best aardig idd.
Deze klassieker is onbekend? :'(
Het is koud, het is guur....
pi_203739512
Erg jammer.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:21:18 #240
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203739523
manegenot
  Moderator zaterdag 19 februari 2022 @ 17:21:41 #241
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203739530
Mané _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203739536
Maakt zijn fout goed.
Het is koud, het is guur....
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:23:38 #243
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203739564
Wow wtf gebeurt hier
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:23:51 #244
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203739569
salahgenot
  Moderator zaterdag 19 februari 2022 @ 17:24:09 #245
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_203739572
Salahgod _O_
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_203739582
Snel gerepareerd, Salah. _O_
Het is koud, het is guur....
pi_203739727
ONZE Hakim scoort de 0/1.
pi_203739740
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 17:35 schreef Oriente het volgende:
ONZE Hakim scoort de 0/1.
Lukaku stond met zijn dertig inch buitenspel.
pi_203739746
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 17:36 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Lukaku stond met zijn dertig inch buitenspel.
Lulkaku.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:37:13 #250
374132 Wicky15
It Wasn't Me
pi_203739754
DIAZ
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:37:45 #251
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203739764
dit is klaar
  zaterdag 19 februari 2022 @ 17:38:02 #252
389816 PowerLoungen
Duurt een kwartiertje
pi_203739769
Luis Bergkamp
RED ONS HENNIEGOD
pi_203739795
Het is zo'n weekend waarbij zowel Watford als Burnley op voorsprong staan.
pi_203739894
Nu wel ONZE Ziyech.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 18:34:33 #255
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203740579
Dat is lekker snel
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zaterdag 19 februari 2022 @ 18:34:48 #256
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203740584
koekoek
pi_203740595
City tegen Spurs is altijd leuk.
pi_203740610
Albert manthing commentator = geluid uit
In het emtyhad hoor je toch nooit wat
  zaterdag 19 februari 2022 @ 19:03:38 #259
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203740991
gundogangenot
pi_203740998
Equalizer.
Het is koud, het is guur....
pi_203741016
Lloris ;(
  zaterdag 19 februari 2022 @ 19:08:07 #262
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_203741065
Leuk potje wel
Feyenoord!!! * Barça
pi_203741167
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 19:08 schreef Bonobo11 het volgende:
Leuk potje wel
pi_203741230
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 19:05 schreef PSVCL het volgende:
Lloris ;(
Grootste frauder van de afgelopen jaren.
pi_203741652
Wat een heerlijke goal.
  zaterdag 19 februari 2022 @ 19:48:10 #266
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203741658
Kane
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203741674
Harry kan(e) het nog.
Het is koud, het is guur....
pi_203741752
Pfoeee City ontsnapt even.
pi_203741998
Wow
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:01:48 #270
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203742000
lekker
pi_203742015
Offside helaas..

O
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 19:17 schreef Bolasie het volgende:

[..]
Grootste frauder van de afgelopen jaren.
Heeft zn fout wel goedgemaakt met die redding
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:03:00 #272
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203742027
vargenot
pi_203742055
Net als de eerste wedstrijd halverwege augustus is dit een topshow.
pi_203742371
Heerlijke wedstrijd inderdaad. Wat een tempo.
Demain, on roule
pi_203742413
Dit wordt een penalty.
pi_203742416
Die kun je op de stip leggen.
sig verwijderd door FA
pi_203742441
Zeven minuten extra _O_
pi_203742442
Hoe dom. :')
Het is koud, het is guur....
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:19:27 #279
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203742452
pingelgenot
pi_203742488
Haha, wat een penalty zeg.
  FOK!fotograaf zaterdag 19 februari 2022 @ 20:22:52 #281
842 Zorro
Z
pi_203742559
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203742565
Kane :D.
sig verwijderd door FA
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:23:10 #283
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203742568
Ja toch *O*
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:23:14 #284
103590 dvdfreak
geen dvdfreak maar kc27
pi_203742570
hahaha kanegenot
  FOK!fotograaf zaterdag 19 februari 2022 @ 20:23:16 #285
842 Zorro
Z
pi_203742573
Wat een heerlijk scoreverloop _O_
Un dann rettet kein Kavallerie,
keine Zorro kümmert sich dodrömm.
Dä piss höchstens e " Zet " en der Schnie
pi_203742574
Loooool. :D
pi_203742585
Knotsgek
pi_203742590
_O- _O- _O-
Het is koud, het is guur....
pi_203742593
Genot _O_
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:24:25 #290
39256 Bonobo11
Have a good time, all the time
pi_203742602
Hurri-cane
Feyenoord!!! * Barça
pi_203742611
Keen _O_
"Geef me een joint", zei de goudvis, "Dan word ik haai"
pi_203742632
Keen probleem. _O_ _O_ _O_
Het is koud, het is guur....
pi_203742666
Wedstrijd van het jaar.
pi_203742702
Die eindeloze voorzetten van de zijkant terwijl City niemand heeft die lang genoeg is om te koppen. Tottenham had dat goed voor elkaar defensief.
Demain, on roule
  zaterdag 19 februari 2022 @ 20:28:25 #295
181124 chufi
Hace frio o no?
pi_203742720
Heerlijke pot
Cuando haya sol, hay Chufi
Musica Español
Come On
pi_203742965
Wat een waanzinnige pot!
pi_203743050
Toch typisch dat Guardiola ze zó aanvallend laat spelen. Ga nou eens niet 10m óver de middellijn spelen, maar hou het veld groter en gooi die bal in de 16, zeker de laatste 10 min. Maar nee hoor :{
pi_203745639
Tottenham is voor City wat Eyenoord voor PSV is..
Altijd de betere maar alsnog (punt)verlies
pi_203748510
[Stan Collymore] "Craig Dawson complained to the referee during the game between West Ham and Newcastle because Chris Wood kept on saying "meeeow" to Kurt Zuma."


Hahahaha Woodgod

@Bolasie @maxi-mus
  zondag 20 februari 2022 @ 01:26:10 #300
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_203749508
quote:
0s.gif Op zaterdag 19 februari 2022 20:27 schreef Mykonos het volgende:
Die eindeloze voorzetten van de zijkant terwijl City niemand heeft die lang genoeg is om te koppen. Tottenham had dat goed voor elkaar defensief.
Dat was echt mokerdebiel inderdaad
  zondag 20 februari 2022 @ 08:16:07 #301
470661 maxi-mus
are you not entertained?
pi_203749903
quote:
0s.gif Op zondag 20 februari 2022 00:02 schreef Oriente het volgende:
[Stan Collymore] "Craig Dawson complained to the referee during the game between West Ham and Newcastle because Chris Wood kept on saying "meeeow" to Kurt Zuma."

Hahahaha Woodgod

@:Bolasie @:maxi-mus
Wat een god.
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')