FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1111 Waar zit het geld in de cryptomarkt?
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 10:53
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
fathankzondag 9 januari 2022 @ 11:00
twitter


Deze man _O_
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:10
@LXIV dat snap ik best, in elke markt is een koper en verkoper, mijn punt was dat niet elke crypto speculatief hoeft te zijn, er zijn al prima voorbeelden die op dit moment werken en gebaseerd zijn op cryptocoins, goed voorbeeld is permanentweb .
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:11
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:10 schreef raptorix het volgende:
@:LXIV dat snap ik best, in elke markt is een koper en verkoper, mijn punt was dat niet elke crypto speculatief hoeft te zijn, er zijn al prima voorbeelden die op dit moment werken en gebaseerd zijn op cryptocoins, goed voorbeeld is permanentweb .
Mijn punt was dat er geen geld 'in' de cryptomarkt zit maar dat een coin enkel een marktwaarde heeft.
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:12
Daarom zijn er de afgelopen jaren ook helemaal geen miljarden naar de cryptomarkt gegaan, maar enkel naar de mensen die heel vroeg gekocht/gemined hebben en in die jaren verkocht. Daar zit dat geld. Behalve het deel dat verdampt is door energie- en overige kosten.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:12
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:11 schreef LXIV het volgende:

[..]
Mijn punt was dat er geen geld 'in' de cryptomarkt zit maar dat een coin enkel een marktwaarde heeft.
Dat zelfde kun je over aandelen zeggen.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:12 schreef LXIV het volgende:
Daarom zijn er de afgelopen jaren ook helemaal geen miljarden naar de cryptomarkt gegaan, maar enkel naar de mensen die heel vroeg gekocht/gemined hebben en in die jaren verkocht. Daar zit dat geld en nergens anders.
Klopt, daarom houden goede analysten hier rekening mee, ik krijg wekelijks de rapporten waarin hier rekening mee word gehouden.
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:14
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:12 schreef raptorix het volgende:

[..]
Dat zelfde kun je over aandelen zeggen.
Exact. Als de beurs crashed wordt er netto ook geen geld uitgehaald. Enkel de waardering van aandelen gaat omlaag.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:14 schreef LXIV het volgende:

[..]
Exact. Als de beurs crashed wordt er netto ook geen geld uitgehaald. Enkel de waardering van aandelen gaat omlaag.
Ik vind beurzen overrated, meer casino's on steroids, het orginele idee is vrijwel niet meer relevant.
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:18
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:16 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik vind beurzen overrated, meer casino's on steroids, het orginele idee is vrijwel niet meer relevant.
Als je de rentevoet in ogenschouw neemt zijn de beurzen helemaal niet overrated.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:22
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:18 schreef LXIV het volgende:

[..]
Als je de rentevoet in ogenschouw neemt zijn de beurzen helemaal niet overrated.
Rente boeit me niet zo veel, de rente die ik krijg door in me zelf te investeren is een stuk hoger :)
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:22 schreef raptorix het volgende:

[..]
Rente boeit me niet zo veel, de rente die ik krijg door in me zelf te investeren is een stuk hoger :)
Het gaat om de rentevoet in relatie tot de koers van aandelen. Als jij -0,5% rente moet betalen is het kopen van een aandeel Unilever of zo een veel beter alternatief. Wanneer je tenminste dat geld een jaar of 5-10 niet nodig hebt.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:28
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:23 schreef LXIV het volgende:

[..]
Het gaat om de rentevoet in relatie tot de koers van aandelen. Als jij -0,5% rente moet betalen is het kopen van een aandeel Unilever of zo een veel beter alternatief. Wanneer je tenminste dat geld een jaar of 5-10 niet nodig hebt.
Ik koop alleen aandelen in bedrijven waar ik zelf werk, omdat ik dan zeker weet dat het goed is, bij beurshandel vis je altijd achter het net omdat insiders een dikke voorsprong hebben.
LXIVzondag 9 januari 2022 @ 11:30
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:28 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik koop alleen aandelen in bedrijven waar ik zelf werk, omdat ik dan zeker weet dat het goed is, bij beurshandel vis je altijd achter het net omdat insiders een dikke voorsprong hebben.
Dat is alleen zo wanneer je op korte (< 1jr) termijn handelt. Op langere termijn weten ook die insiders niet meer dan een ander. De markt is redelijk efficient. Zeker wanneer je aan spreiding doet. Dus koop je gewoon ETF's AEX die je jarenlang in je portefeuille houdt dan heb je geen negatieve edge tov insiders.
raptorixzondag 9 januari 2022 @ 11:33
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:30 schreef LXIV het volgende:

[..]
Dat is alleen zo wanneer je op korte (< 1jr) termijn handelt. Op langere termijn weten ook die insiders niet meer dan een ander. De markt is redelijk efficient. Zeker wanneer je aan spreiding doet. Dus koop je gewoon ETF's AEX die je jarenlang in je portefeuille houdt dan heb je geen negatieve edge tov insiders.
Ik ben al genoeg exposed via mijn hypotheek en pensioen ;)
Overigens zit ik vooral in Bitcoin vanwege principieele redenen, mocht ik er rijk van worden dan geef ik het weg.
recursiefzondag 9 januari 2022 @ 12:27
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 11:33 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik ben al genoeg exposed via mijn hypotheek en pensioen ;)
Overigens zit ik vooral in Bitcoin vanwege principieele redenen, mocht ik er rijk van worden dan geef ik het weg.
Ik heb geen hypotheek en geen pensioen. Dat maakt het een stuk eenvoudiger.
fathankzondag 9 januari 2022 @ 13:48
We zien een paar rode dildo's en wie is er terug?

Zien we je ook als btc op 100k staat straks?
onlogischzondag 9 januari 2022 @ 13:49
Meer mensen last van ETH stortingen/opname bij Bitvavo?
stinkiezondag 9 januari 2022 @ 14:02
quote:
5s.gif Op zondag 9 januari 2022 13:49 schreef onlogisch het volgende:
Meer mensen last van ETH stortingen/opname bij Bitvavo?
Nope. Kon er nog gewoon een bijkopen
onlogischzondag 9 januari 2022 @ 14:06
quote:
1s.gif Op zondag 9 januari 2022 14:02 schreef stinkie het volgende:

[..]
Nope. Kon er nog gewoon een bijkopen
Apart.

Er lijken meer mensen last van te hebben.

twitter
Mortaxxzondag 9 januari 2022 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 14:06 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Apart.

Er lijken meer mensen last van te hebben.

[ twitter ]
Gewoon niet zo'n shady exchange gebruiken Ömer
onlogischzondag 9 januari 2022 @ 16:32
quote:
1s.gif Op zondag 9 januari 2022 14:20 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Gewoon niet zo'n shady exchange gebruiken Ömer
:')

Bitvavo is gewoon een prima exchange verder :)
Wereldgozerzondag 9 januari 2022 @ 17:31
quote:
1s.gif Op zondag 9 januari 2022 12:27 schreef recursief het volgende:

[..]
Ik heb geen hypotheek en geen pensioen. Dat maakt het een stuk eenvoudiger.
Ok boomer
RamboDirkzondag 9 januari 2022 @ 18:48
we zijn vertrokken
Lospedrosazondag 9 januari 2022 @ 18:52
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 18:48 schreef RamboDirk het volgende:
we zijn vertrokken
Waar gaat het heen, Deze vakantie?
RamboDirkzondag 9 januari 2022 @ 19:41
quote:
1s.gif Op zondag 9 januari 2022 18:52 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Waar gaat het heen, Deze vakantie?
De maan.
firefly3zondag 9 januari 2022 @ 20:20
quote:
10s.gif Op zondag 9 januari 2022 13:48 schreef fathank het volgende:
We zien een paar rode dildo's en wie is er terug?

Zien we je ook als btc op 100k staat straks?
Je klinkt gefrustreerd, misschien omdat je veel verloren hebt. Mensen mogen hier komen en gaan wanneer zij willen en daar moet je respect voor hebben.
ETAzondag 9 januari 2022 @ 20:26
Iemand ook in ScPrime? Soort nieuwe Filecoin waarbij je zelf simpel paar HDD's aan kan hangen. Omdat je SCP tokens nodig hebt als onderpand om mee te mogen doen, zie ik een flinke vraag daarvoor. Vooral omdat Chia redelijk is geklapt, dus veel mensen met hardeschijf ruimte. Omdat de rewards aan SCP prijs zijn gekoppeld voorlopig, kan je een soort vicieuze cirkel krijgen. Hoe hoger SCP wordt, hoe hoger de rewards, hoe meer mensen willen meedoen, hoe meer vraag naar SCP is, hoe hoger SCP stijgt.

Althans dit is mijn theorie, nu hopen dat het uitkomt :D

Ik heb mijn Chia hdd's aangekoppeld, maar ik denk dat de voornaamste winst in SCP holden zit.
Pharkuszondag 9 januari 2022 @ 21:00
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 19:41 schreef RamboDirk het volgende:

[..]
De maan.
Gezien je naam dacht ik eerder aan Dirksland.
fathankzondag 9 januari 2022 @ 21:35
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 20:20 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Je klinkt gefrustreerd, misschien omdat je veel verloren hebt. Mensen mogen hier komen en gaan wanneer zij willen en daar moet je respect voor hebben.
Sorry maat

Morgen weer therapie gelukkig
einzeinzzondag 9 januari 2022 @ 22:06
Alle crypto's flink gestegen dit weekend.
metallicelmozondag 9 januari 2022 @ 22:37
Mijn top 3 voor 2022, HEX (ja, alweer), PulseChain (PLS) en PulseX (PLSX) kijken wat dit jaar gaat brengen. Voor de rest wat mij betreft niets. HEX bereikte vorig jaar $0,55 dat was meer dan 1.000.000% prijs stijging in 2 jaar tijd vanaf de bodem.
de_boswachterzondag 9 januari 2022 @ 22:47
Crypto Cowboys podcast op Spotify is aardig. Gaat over XPose.
einzeinzzondag 9 januari 2022 @ 22:59
Men zegt wel eens, dat van zodra de FED de rente begint te verhogen in Amerika. Crypto's heel hard gaan dalen.
Mensen zijn cryptomunten als veilige haven gaan zien.

Wat denken jullie?
PollosHermanosmaandag 10 januari 2022 @ 11:26
Meer mensen die de mobiele app van BitVavo niet geopend krijgen?
viagraapmaandag 10 januari 2022 @ 11:51
Support op 40k dollar is beresterk.

Snap je?
potjecrememaandag 10 januari 2022 @ 11:52
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 11:26 schreef PollosHermanos het volgende:
Meer mensen die de mobiele app van BitVavo niet geopend krijgen?
Nee
Sjemmertmaandag 10 januari 2022 @ 12:01
Alles wat omlaag gaat, komt ook weer omhoog.
RamboDirkmaandag 10 januari 2022 @ 13:22
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 12:01 schreef Sjemmert het volgende:
Alles wat omlaag gaat, komt ook weer omhoog.
Dit is geil. @Wereldgozer
ZeventiendeEtagemaandag 10 januari 2022 @ 13:28
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 22:37 schreef metallicelmo het volgende:
Mijn top 3 voor 2022, HEX (ja, alweer), PulseChain (PLS) en PulseX (PLSX) kijken wat dit jaar gaat brengen. Voor de rest wat mij betreft niets. HEX bereikte vorig jaar $0,55 dat was meer dan 1.000.000% prijs stijging in 2 jaar tijd vanaf de bodem.
Waar kan je PLSX kopen dan
ZeventiendeEtagemaandag 10 januari 2022 @ 13:29
quote:
0s.gif Op zondag 9 januari 2022 20:26 schreef ETA het volgende:
Iemand ook in ScPrime? Soort nieuwe Filecoin waarbij je zelf simpel paar HDD's aan kan hangen. Omdat je SCP tokens nodig hebt als onderpand om mee te mogen doen, zie ik een flinke vraag daarvoor. Vooral omdat Chia redelijk is geklapt, dus veel mensen met hardeschijf ruimte. Omdat de rewards aan SCP prijs zijn gekoppeld voorlopig, kan je een soort vicieuze cirkel krijgen. Hoe hoger SCP wordt, hoe hoger de rewards, hoe meer mensen willen meedoen, hoe meer vraag naar SCP is, hoe hoger SCP stijgt.

Althans dit is mijn theorie, nu hopen dat het uitkomt :D

Ik heb mijn Chia hdd's aangekoppeld, maar ik denk dat de voornaamste winst in SCP holden zit.
Op zich interessant, ik ben alleen benieuwd naar de waarde van deze token boven Filecoin.

Net als Oracles die gebruikt worden en waarom men dan niet gelijk voor Chainlink kiest.
Houtenbeenmaandag 10 januari 2022 @ 15:22
twitter
michiel_merkmaandag 10 januari 2022 @ 15:39
daar ging de 40k
#ANONIEMmaandag 10 januari 2022 @ 15:43
Fgbvox9.gif

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-01-2022 15:44:08 ]
FundsAreSafumaandag 10 januari 2022 @ 15:52
Denken dat ik hier bang van word :') :') :')
viagraapmaandag 10 januari 2022 @ 15:55
Meteen weer terug erboven no biggie.
Houtenbeenmaandag 10 januari 2022 @ 16:01
en al weer boven de 40000
#ANONIEMmaandag 10 januari 2022 @ 16:04
moon
Rossdalemaandag 10 januari 2022 @ 16:25
V-shape recovery, hou ik van
Plotsmaandag 10 januari 2022 @ 16:45
Pffff jullie zijn echt vermoeiend man.

Toen ik net was begonnen, keek ik ook ieder kwartier naar de chart. (niet dat ik nu een specialist ben ofzo hoor).

Stelletje zenuwenlijers.
ETAmaandag 10 januari 2022 @ 17:03
quote:
10s.gif Op maandag 10 januari 2022 13:29 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Op zich interessant, ik ben alleen benieuwd naar de waarde van deze token boven Filecoin.

Net als Oracles die gebruikt worden en waarom men dan niet gelijk voor Chainlink kiest.
Was er eerst ingestapt omdat ik relatief makkelijk mijn HDD's kon toevoegen aan het netwerk. Bij Filecoin heb je veel strengere eisen, dus daar heb je dan meer professionele hosts. Daarom denk ik dat SCP beter kan werken omdat de barriere tot entry veel lager is, en met in achterhoofd al die Chia farmers die nu 66 cent/TB/maand verdienen.

Al denk ik dat SCP niet meteen volle netwerk in gebruik is. Als ik maar 1% van mijn HDD's worden gebruikt, dan levert het al veel meer op dan Chia.

edit: heb 20TB eraan gehangen, momenteel maar 0,1% in gebruik, maar ze gaan pas vanaf 18 januari echt live, hopelijk dan wat meer verdiensten

[ Bericht 3% gewijzigd door ETA op 10-01-2022 17:16:34 ]
pietkanariemaandag 10 januari 2022 @ 17:20
Ben begonnen met crypto toen alles erg goed ging. Dat duurde daarna nog ongeveer 2 weken, sindsdien vrijwel altijd rode cijfers. Ik zal gewoon rustig afwachten maar niet verwacht dat het zo lang zo matig kan gaan. Ik had veel kortere dips verwacht, hopelijk ook weer lang omhoog straks.
MaximumRushmaandag 10 januari 2022 @ 17:40
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 17:20 schreef pietkanarie het volgende:
Ben begonnen met crypto toen alles erg goed ging. Dat duurde daarna nog ongeveer 2 weken, sindsdien vrijwel altijd rode cijfers. Ik zal gewoon rustig afwachten maar niet verwacht dat het zo lang zo matig kan gaan. Ik had veel kortere dips verwacht, hopelijk ook weer lang omhoog straks.
Belangrijkste op dit moment is om rustig te blijven, en niet eraan te denken om je verlies te nemen. Blijven holden.

Mijn eerste grote dip raakte ik ook helemaal van in de stress. Zat de hele tijd eraan te denken om alles te verkopen en m'n verlies te nemen. Uiteindelijk alle crypto apps van m'n telefoon afgegooid, en gewacht tot het weer bullish was. Dit heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd.
viceversamaandag 10 januari 2022 @ 20:41
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 17:20 schreef pietkanarie het volgende:
Ben begonnen met crypto toen alles erg goed ging. Dat duurde daarna nog ongeveer 2 weken, sindsdien vrijwel altijd rode cijfers. Ik zal gewoon rustig afwachten maar niet verwacht dat het zo lang zo matig kan gaan. Ik had veel kortere dips verwacht, hopelijk ook weer lang omhoog straks.
Verkeerd instapmoment. Leren ervan, paar jaar niet naar omkijken, extra investeren tijdens de bear market.
Plotsmaandag 10 januari 2022 @ 21:07
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 20:41 schreef viceversa het volgende:

[..]
Verkeerd instapmoment. Leren ervan, paar jaar niet naar omkijken, extra investeren tijdens de bear market.
Paar jaar? Jij roept altijd als eerste bij iedere dip dat we in een bear market zitten zoals 2018 :')

Q1/Q2 2022 gewoon 100K

Enfin, tot die tijd maar werken en niet naar omkijken.

5 minuten geleden twee sollicitaties verzonden.

Geitenbende.
ColtZ40maandag 10 januari 2022 @ 21:19
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 21:07 schreef Plots het volgende:


Q1/Q2 2022 gewoon 100K


Dit heb ik vaker gehoord….

September, oktober, november en december..
klaasweetallesmaandag 10 januari 2022 @ 21:55
Ik zie gewoon een trend

Er is niet zoveel aan de hand

Ik zie gewoon een golf .....

afbeelding-2022-01-10-215405.png
viagraapmaandag 10 januari 2022 @ 22:18
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 21:55 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik zie gewoon een trend

Er is niet zoveel aan de hand

Ik zie gewoon een golf .....

[ link | afbeelding ]
Wat willen die pisvlekken zeggen dan?
PicoMMPmaandag 10 januari 2022 @ 22:38
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 21:55 schreef klaasweetalles het volgende:
Ik zie gewoon een trend

Er is niet zoveel aan de hand

Ik zie gewoon een golf .....

[ link | afbeelding ]
Ik zie dat we in een jaar tijd niet veel zijn opgeschoten. Vorig jaar januari/februari 40K en nu weer.

Leuke golf :P
metallicelmomaandag 10 januari 2022 @ 23:07
quote:
10s.gif Op maandag 10 januari 2022 13:28 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Waar kan je PLSX kopen dan
PLSX ondergaat momenteel een “sacrifice” phase. Zie het als een launch phase. pulsex.com en pulsex.info PLSX is als UNI token (uniswap), deflationary token met een soort buyback/burn functie, maar dan op PulseChain dat over een paar maanden lanceert, dat wordt de grootste decentralized exchange op PulseChain.. PulseChain is een Ethereum fork dat alle bestaande ERC20’s en NFT’s bevat. Gewoon met je eigen keys. Eigenlijk een airdrop van alles wat je nu ook hebt op ETH maar dan op een nieuwe chain met veel goedkopere fees en blocks van 3-4 sec. Geen proof of work meer maar POS met validators. Er is al meer dan 800 miljoen dollar opgehaald voor PLSX. Interessante coins, zowel PLS als PLSX
pietkanariemaandag 10 januari 2022 @ 23:35
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 17:40 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Belangrijkste op dit moment is om rustig te blijven, en niet eraan te denken om je verlies te nemen. Blijven holden.

Mijn eerste grote dip raakte ik ook helemaal van in de stress. Zat de hele tijd eraan te denken om alles te verkopen en m'n verlies te nemen. Uiteindelijk alle crypto apps van m'n telefoon afgegooid, en gewacht tot het weer bullish was. Dit heeft uiteindelijk 2 jaar geduurd.
Dank je, goed advies! Ik dacht oprecht dat 'virtueel verlies' me niks zou doen maar helemaal koud laat het me toch niet inderdaad :) Maar als ik even rationeel kijk: niet verkopen is het beste om nu te doen ja. Dus dat ga ik doen, gewoon geduldig afwachten. Die twee jaar is goed om te weten... het kan dus echt een tijd duren en daarna weer goed gaan.
MaximumRushmaandag 10 januari 2022 @ 23:43
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 23:35 schreef pietkanarie het volgende:

[..]
Dank je, goed advies! Ik dacht oprecht dat 'virtueel verlies' me niks zou doen maar helemaal koud laat het me toch niet inderdaad :) Maar als ik even rationeel kijk: niet verkopen is het beste om nu te doen ja. Dus dat ga ik doen, gewoon geduldig afwachten. Die twee jaar is goed om te weten... het kan dus echt een tijd duren en daarna weer goed gaan.
En onthoud dat zelfs de ervaren traders op dit moment stressen. Het is belangrijk om je niet door je emoties te laten leiden.

De afgelopen 2 weken is mijn portfolio met meer dan een half miljoen in waarde gedaald, en dat gaat niet in de koude kleren zitten. HODL :P
#ANONIEMdinsdag 11 januari 2022 @ 00:00
Niet verkopen is ook niet per definitie de beste oplossing. Niet alles maakt altijd maar weer nieuwe ath's

Ik zou deze tijd vooral gebruiken om rustig de projecten te leren kennen. Waarschijnlijk heb je munten gekocht die in de hype zaten zonder werkelijk te weten wat er achter achter zit. En nog belangrijker, of je zelf achter dit idee kan staan en denkt dat hier ren toekomst in zit.

Zo kan je de komende periode gebruiken en je portfolio aan te passen. En ja, dat betekend enkele dingen met verlies te verkopen om dit elders te investeren.
#ANONIEMdinsdag 11 januari 2022 @ 00:58
twitter


CZ waarschijnlijk de rijkste man ter wereld.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 11-01-2022 00:59:14 ]
#ANONIEMdinsdag 11 januari 2022 @ 08:48
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 00:58 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

CZ waarschijnlijk de rijkste man ter wereld.
De verzekering? :P
firefly3dinsdag 11 januari 2022 @ 08:56
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 00:00 schreef Roellie80 het volgende:
Niet verkopen is ook niet per definitie de beste oplossing. Niet alles maakt altijd maar weer nieuwe ath's

Ik zou deze tijd vooral gebruiken om rustig de projecten te leren kennen. Waarschijnlijk heb je munten gekocht die in de hype zaten zonder werkelijk te weten wat er achter achter zit. En nog belangrijker, of je zelf achter dit idee kan staan en denkt dat hier ren toekomst in zit.

Zo kan je de komende periode gebruiken en je portfolio aan te passen. En ja, dat betekend enkele dingen met verlies te verkopen om dit elders te investeren.
Hier geloof ik niet in. Je moet je projecten kennen voordat je het überhaupt hebt gekocht. Tevens komen hypes vaak terug.
dimmakdinsdag 11 januari 2022 @ 15:39
twitter


:D
firefly3dinsdag 11 januari 2022 @ 17:35
Bitcoin gaat snel uitbreken
Raapdinsdag 11 januari 2022 @ 18:00
PUMP IT UP
klaasweetallesdinsdag 11 januari 2022 @ 18:21
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 22:18 schreef viagraap het volgende:

[..]
Wat willen die pisvlekken zeggen dan?
dat er nog niet op jouw hoofd gepist is
Repentlessdinsdag 11 januari 2022 @ 18:23
Ik vroeg mij af na weer een tijdje meegelezen te hebben: waarom wordt er een aantal maal gezegd: "tot over x jaar"? Op basis waarvan wordt door sommigen hier nu een 'bear'-market van een aantal jaar verwacht? Is dat een trend uit het verleden?

En nog een andere vraag (misschien is dit algemeen bekend en had ik het zelf kunnen vinden, maar goed :) ): kan het ook zo zijn dat de waarde aan het eind van het jaar steeds sterk daalt omdat er vanwege belasting veel verkocht wordt, zodat je crypto-bezit op 31-12 lager uitvalt?
#ANONIEMdinsdag 11 januari 2022 @ 18:30
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 08:56 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Hier geloof ik niet in. Je moet je projecten kennen voordat je het überhaupt hebt gekocht. Tevens komen hypes vaak terug.
Ik ben er van overtuigd dat de meerderheid munten koopt omdat iemand ze dit heeft aangepraat. Men is zelf over het algemeen veel te lui zich ergens een beetje te verdiepen

quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 18:23 schreef Repentless het volgende:
Ik vroeg mij af na weer een tijdje meegelezen te hebben: waarom wordt er een aantal maal gezegd: "tot over x jaar"? Op basis waarvan wordt door sommigen hier nu een 'bear'-market van een aantal jaar verwacht? Is dat een trend uit het verleden?
Ja, dit is gebaseerd op het koersverloop van Bitcoin. Daarin zie je cycles van grofweg 4 jaar.
quote:
En nog een andere vraag (misschien is dit algemeen bekend en had ik het zelf kunnen vinden, maar goed :) ): kan het ook zo zijn dat de waarde aan het eind van het jaar steeds sterk daalt omdat er vanwege belasting veel verkocht wordt, zodat je crypto-bezit op 31-12 lager uitvalt?
Ten eerste is het niet zo dat de waarde voor een nieuw jaar altijd afneemt. Ten tweede zijn er wereldwijd veel verschillende regels ten aanzien van belasting op crypto. Voor ons Nederlanders maakt het niet uit wat je doet. Of je je vermogen nu in Bitcoin of euro's hebt. Het valt in dezelfde categorie.
firefly3dinsdag 11 januari 2022 @ 19:55
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 18:30 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik ben er van overtuigd dat de meerderheid munten koopt omdat iemand ze dit heeft aangepraat. Men is zelf over het algemeen veel te lui zich ergens een beetje te verdiepen

Ik denk dat dit ook de reden is dat sommige mensen bitcoinmaximalist zijn, want ze kunnen zich niet verdiepen.
Plotsdinsdag 11 januari 2022 @ 20:01
Mensen, @firefly3 lult weer onzin en loopt weer te trollen. Niet luisteren naar die guy
viagraapdinsdag 11 januari 2022 @ 20:08
Die pump komt waarschijnlijk door aankondiging van de FED dat de rente voorlopig laag blijft. Rare wereld. Ik begrijp hoe het werkt, maar niet waarom.

Maargoed zolang het mij geld oplevert...
klaasweetallesdinsdag 11 januari 2022 @ 20:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 20:08 schreef viagraap het volgende:
Die pump komt waarschijnlijk door aankondiging van de FED dat de rente voorlopig laag blijft. Rare wereld. Ik begrijp hoe het werkt, maar niet waarom.

Maargoed zolang het mij geld oplevert...
nIET echt

the plump komt waarschijnlijk omdat china BTC niet wil

Dan krijgen btc beleggers steeds minder vertrouwen in de munt

En als btc daalt dan daalt alles

En als btc stijgt dan stijgt alles gewoon weer

het is geen hogere wiskunde

BTC gaat vanzelf wel weer een piek krijgen omdat er weer debiel nieuws zal komen dat tesla of een ander bedrijf dat veel geld heeft zal roepen dat ze btc willen gaan accepteren en boem de koers zal naar 80000 gaan dit jaar
SOGdinsdag 11 januari 2022 @ 20:32
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 20:08 schreef viagraap het volgende:
Die pump komt waarschijnlijk door aankondiging van de FED dat de rente voorlopig laag blijft. Rare wereld. Ik begrijp hoe het werkt, maar niet waarom.

Maargoed zolang het mij geld oplevert...
Waar lees jij deze aankondiging?
viagraapdinsdag 11 januari 2022 @ 20:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 20:32 schreef SOG het volgende:

[..]
Waar lees jij deze aankondiging?
Twitter via via, het is misschien niet eens een officiële aankondiging kun je nagaan. Wel uit de mond van Powell.
firefly3dinsdag 11 januari 2022 @ 20:55
quote:
1s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 20:01 schreef Plots het volgende:
Mensen, @:firefly3 lult weer onzin en loopt weer te trollen. Niet luisteren naar die guy
Is maar een theorie, net zoals mensen die zich nog steeds alleen focussen op goud.
viagraapdinsdag 11 januari 2022 @ 21:15
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 20:15 schreef klaasweetalles het volgende:

[..]
nIET echt

the plump komt waarschijnlijk omdat china BTC niet wil

Dan krijgen btc beleggers steeds minder vertrouwen in de munt

En als btc daalt dan daalt alles

En als btc stijgt dan stijgt alles gewoon weer

het is geen hogere wiskunde

BTC gaat vanzelf wel weer een piek krijgen omdat er weer debiel nieuws zal komen dat tesla of een ander bedrijf dat veel geld heeft zal roepen dat ze btc willen gaan accepteren en boem de koers zal naar 80000 gaan dit jaar
Ik had het over pompen niet pruimen.

Edit:
lmao ik bedoel dikzakken
RamboDirkdinsdag 11 januari 2022 @ 21:27
Jongens, we zijn vertrokken.
einzeinzdinsdag 11 januari 2022 @ 23:47
Gaat heel hard naar boven de laatste uren.
dimmakwoensdag 12 januari 2022 @ 09:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 19:55 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik denk dat dit ook de reden is dat sommige mensen bitcoinmaximalist zijn, want ze kunnen zich niet verdiepen.
:') christus te paard wat kraam jij er een onzin uit.

Gezien je trackrecord van trollen op FOK! begon je verrassend normaal in dit topic, maar het wordt er echt niet beter op maat. Troll lekker een ander subforum kapot.
dimmakwoensdag 12 januari 2022 @ 09:43
https://tweakers.net/nieu(...)te-cryptovaluta.html
firefly3woensdag 12 januari 2022 @ 09:57
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 09:12 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') christus te paard wat kraam jij er een onzin uit.

Gezien je trackrecord van trollen op FOK! begon je verrassend normaal in dit topic, maar het wordt er echt niet beter op maat. Troll lekker een ander subforum kapot.
Ik zeg -sommige-, niet alle. Zo zijn er ook sommige ripple minimalisten en ethereum minimalisten die niet verder kijken dan hun neus lang is. Of dogecoin fanboys.
fathankwoensdag 12 januari 2022 @ 10:31
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 23:07 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
PLSX ondergaat momenteel een “sacrifice” phase. Zie het als een launch phase. pulsex.com en pulsex.info PLSX is als UNI token (uniswap), deflationary token met een soort buyback/burn functie, maar dan op PulseChain dat over een paar maanden lanceert, dat wordt de grootste decentralized exchange op PulseChain.. PulseChain is een Ethereum fork dat alle bestaande ERC20’s en NFT’s bevat. Gewoon met je eigen keys. Eigenlijk een airdrop van alles wat je nu ook hebt op ETH maar dan op een nieuwe chain met veel goedkopere fees en blocks van 3-4 sec. Geen proof of work meer maar POS met validators. Er is al meer dan 800 miljoen dollar opgehaald voor PLSX. Interessante coins, zowel PLS als PLSX
Dit klinkt als eth2.0 :o
Rossdalewoensdag 12 januari 2022 @ 13:20
Pulsechain is de nieuwe ponzi van Richard Heart. Ver van weg blijven
firefly3woensdag 12 januari 2022 @ 14:28
quote:
3s.gif Op woensdag 12 januari 2022 13:20 schreef Rossdale het volgende:
Pulsechain is de nieuwe ponzi van Richard Heart. Ver van weg blijven
Verbaast me niets. Ik blijf vaak weg van projecten met tokens die alleen via bijv uniswap te verkrijgen zijn.

Oh en Richard Heart zelfs... twee red flags al.

[ Bericht 2% gewijzigd door firefly3 op 12-01-2022 14:45:06 ]
Drekkoningwoensdag 12 januari 2022 @ 14:43
quote:
Mooi om te zien dat hier wel tegen opgetreden wordt.
firefly3woensdag 12 januari 2022 @ 14:51
quote:
0s.gif Op dinsdag 11 januari 2022 17:35 schreef firefly3 het volgende:
Bitcoin gaat snel uitbreken
Noteer dit als de dag van de omkeer. We gaan flink omhoog. De Corona problemen zijn vrij snel voorbij. Er komt een nieuwere Corona variant die nóg besmettelijker is dan Omikron maar nog zwakker, een mutatie van Omikron zelf, een light versie. (Omikron light). Bitcoin zal flink stijgen.
RamboDirkwoensdag 12 januari 2022 @ 15:02
CraftyHelplessBlackbear-size_restricted.gif

All aboard!
einzeinzwoensdag 12 januari 2022 @ 15:10
Polkadot zelfs 12% omhoog vandaag.
einzeinzwoensdag 12 januari 2022 @ 15:10
Ze mogen van mij gerust nog eens hard zakken
dimmakwoensdag 12 januari 2022 @ 15:13
Die inflatiecijfers mogen ze ook wel per week bekend maken als dit elke keer de reactie is.
fathankwoensdag 12 januari 2022 @ 15:50
quote:
3s.gif Op woensdag 12 januari 2022 13:20 schreef Rossdale het volgende:
Pulsechain is de nieuwe ponzi van Richard Heart. Ver van weg blijven
Oh die fantast _O- (past wel bij de belofte van eth 2.0)
onlogischwoensdag 12 januari 2022 @ 18:49
https://www.satoshi-island.com/

_O_
fathankwoensdag 12 januari 2022 @ 19:48
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 09:12 schreef dimmak het volgende:

[..]
:') christus te paard wat kraam jij er een onzin uit.

Gezien je trackrecord van trollen op FOK! begon je verrassend normaal in dit topic, maar het wordt er echt niet beter op maat. Troll lekker een ander subforum kapot.
Je snapt gewoon zijn complexe manier van denken niet.
Mortaxxwoensdag 12 januari 2022 @ 20:25
@LXIV heeft het topic verlaten
firefly3woensdag 12 januari 2022 @ 21:11
quote:
Het zou ironisch zijn als iemand heel het eiland opkoopt met Dogecoin :D
firefly3woensdag 12 januari 2022 @ 21:12
quote:
10s.gif Op woensdag 12 januari 2022 19:48 schreef fathank het volgende:

[..]
Je snapt gewoon zijn complexe manier van denken niet.
:Y
fathankwoensdag 12 januari 2022 @ 21:49
quote:
0s.gif Op woensdag 12 januari 2022 21:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het zou ironisch zijn als iemand heel het eiland opkoopt met Dollars :D
ZeventiendeEtagedonderdag 13 januari 2022 @ 07:45
quote:
3s.gif Op woensdag 12 januari 2022 13:20 schreef Rossdale het volgende:
Pulsechain is de nieuwe ponzi van Richard Heart. Ver van weg blijven
Als het geld oplevert, waarom niet?
fathankdonderdag 13 januari 2022 @ 07:59
quote:
10s.gif Op donderdag 13 januari 2022 07:45 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Als het geld oplevert, waarom niet?
Als. Daar zeg je het goed.

Zaken doen met bekende oplichters en charlatans is een recept om arm te blijven dan wel te worden.
dimmakdonderdag 13 januari 2022 @ 08:44
quote:
Satoshi draait zich om in zijn graf.
firefly3donderdag 13 januari 2022 @ 08:58
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 08:44 schreef dimmak het volgende:

[..]
Satoshi draait zich om in zijn graf.
Wie zegt dat hij dood is? Straks leeft hij nog en verkoopt hij al zijn Bitcoin om het eiland te kopen.
ZeventiendeEtagedonderdag 13 januari 2022 @ 09:11
quote:
14s.gif Op donderdag 13 januari 2022 07:59 schreef fathank het volgende:

[..]
Als. Daar zeg je het goed.

Zaken doen met bekende oplichters en charlatans is een recept om arm te blijven dan wel te worden.
Hexicans zijn miljonairs allemaal geworden dankzij hun Grote Leider die er totaal niet-sociopatisch cultheld uitziet en kleedt :')
dimmakdonderdag 13 januari 2022 @ 09:24
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 08:58 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Wie zegt dat hij dood is? Straks leeft hij nog en verkoopt hij al zijn Bitcoin om het eiland te kopen.
:+
firefly3donderdag 13 januari 2022 @ 13:51
Waarom zit Michäel van de Poppe de hele tijd Carl the moon aan te vallen op twitter over dat Kasta een rugpull gaat worden?
#ANONIEMdonderdag 13 januari 2022 @ 19:27
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:
Waarom zit Michäel van de Poppe de hele tijd Carl the moon aan te vallen op twitter over dat Kasta een rugpull gaat worden?
Omdat Kastra stiekum had gezoend met Carl. Daar was Michäel boos over. Logisch natuurlijk omdat Kastra nog niet uit de kast was gekomen. Carl zat gewoon van 2 walletjes te eten.

Volgende keer wat meer dyor hè
firefly3vrijdag 14 januari 2022 @ 10:58
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 19:27 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Omdat Kastra stiekum had gezoend met Carl. Daar was Michäel boos over. Logisch natuurlijk omdat Kastra nog niet uit de kast was gekomen. Carl zat gewoon van 2 walletjes te eten.

Volgende keer wat meer dyor hè
Haha :P
Apotheosevrijdag 14 januari 2022 @ 12:03
buy bitcoin, they said. You will get rich, they said
viagraapvrijdag 14 januari 2022 @ 12:35
Het bedrijf dat kassasystemen (hardware en software) voor hele grote winkels (Walmart oa) doet is van plan bitcoin-betalingen mogelijk te maken.

https://investor.ncr.com/(...)ency-leader-libertyx

Desalniettemin begin ik te denken dat een bullmarket zoals we die kennen er vanwege corona gewoon niet in zat deze cyclus. Of hij moet toch nog komen, maar wanneer zou een logisch moment zijn?
PicoMMPvrijdag 14 januari 2022 @ 12:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 12:35 schreef viagraap het volgende:
Het bedrijf dat kassasystemen (hardware en software) voor hele grote winkels (Walmart oa) doet is van plan bitcoin-betalingen mogelijk te maken.

https://investor.ncr.com/(...)ency-leader-libertyx

Desalniettemin begin ik te denken dat een bullmarket zoals we die kennen er vanwege corona gewoon niet in zat deze cyclus. Of hij moet toch nog komen, maar wanneer zou een logisch moment zijn?
2025
#ANONIEMvrijdag 14 januari 2022 @ 14:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 12:35 schreef viagraap het volgende:
Desalniettemin begin ik te denken dat een bullmarket zoals we die kennen er vanwege corona gewoon niet in zat deze cyclus. Of hij moet toch nog komen, maar wanneer zou een logisch moment zijn?
Sorry? Sinds de coronadip, begin 2020 is Bitcoin x10 gegaan. Dat is gewoon rete bullish
viagraapvrijdag 14 januari 2022 @ 14:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 14:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Sorry? Sinds de coronadip, begin 2020 is Bitcoin x10 gegaan. Dat is gewoon rete bullish
Maar niet een bullmarket zoals we die kennen.
firefly3vrijdag 14 januari 2022 @ 15:17
Misschien is dit een lengtened super bear market cycle, en dalen we hard in tot 2032, wanneer yogi bear weer in is en een memecoin is geworden
dimmakvrijdag 14 januari 2022 @ 16:14
Misschien moet de echte blowoff top nog wel komen. Misschien zitten we in een permanente bullmarket met steeds hogere lows. Misschien gaat alles wel naar de kneiter.

Who cares? Stack & HODL.
firefly3zondag 16 januari 2022 @ 00:59
Bitcoin eiland verwoest Tsunami waarschuwing in Stille Oceaan door uitbraak onderzeese vulkaan Tonga
metallicelmozondag 16 januari 2022 @ 00:59
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:
Waarom zit Michäel van de Poppe de hele tijd Carl the moon aan te vallen op twitter over dat Kasta een rugpull gaat worden?
Misschien omdat Carl al weken voordat Kasta zou lanceren zit te roepen dat iedereen miljardair gaat worden en nu sinds het gelanceerd is de prijs ervan alleen maar in de min staat en hij een dikke Bugatti koopt. Net als BitBoy, daarvan is ook al meermaals bewezen dat hij en al die andere influencers alles chillen om vervolgens exact het tegenovergestelde te doen en op het juiste moment coins te dumpen terwijl iedereen lyrisch is over wat ze allemaal aanraden. Coin van de week dit coin van de week dat. Zij spelen het spel slim en de meeste mensen verliezen alleen maar geld door te luisteren naar deze gasten. Net als traden, ik weet zeker dat gewoon holden op de lange termijn het traden verslaat. Je maakt vroeg of laat een fout of je wordt geliquideerd door je exchange, die ook alleen maar geld wil verdienen aan trading fees
#ANONIEMzondag 16 januari 2022 @ 01:13
quote:
0s.gif Op donderdag 13 januari 2022 13:51 schreef firefly3 het volgende:
Waarom zit Michäel van de Poppe de hele tijd Carl the moon aan te vallen op twitter over dat Kasta een rugpull gaat worden?
Allebei droeftoeters.
#ANONIEMzondag 16 januari 2022 @ 21:26
METIS gaat lekker.
firefly3maandag 17 januari 2022 @ 08:35
quote:
0s.gif Op zondag 16 januari 2022 00:59 schreef metallicelmo het volgende:

[..]
Misschien omdat Carl al weken voordat Kasta zou lanceren zit te roepen dat iedereen miljardair gaat worden en nu sinds het gelanceerd is de prijs ervan alleen maar in de min staat en hij een dikke Bugatti koopt. Net als BitBoy, daarvan is ook al meermaals bewezen dat hij en al die andere influencers alles chillen om vervolgens exact het tegenovergestelde te doen en op het juiste moment coins te dumpen terwijl iedereen lyrisch is over wat ze allemaal aanraden. Coin van de week dit coin van de week dat. Zij spelen het spel slim en de meeste mensen verliezen alleen maar geld door te luisteren naar deze gasten. Net als traden, ik weet zeker dat gewoon holden op de lange termijn het traden verslaat. Je maakt vroeg of laat een fout of je wordt geliquideerd door je exchange, die ook alleen maar geld wil verdienen aan trading fees
Jaa pfft al die mensen die treden en toch verlies maken. Al had Carl wel toegegeven laatst liquidated te zijn. Dat zie je niet altijd.

Maar kan Kasta alsnog bijv een goede token zijn?
n__nmaandag 17 januari 2022 @ 15:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 14 januari 2022 14:19 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Sorry? Sinds de coronadip, begin 2020 is Bitcoin x10 gegaan. Dat is gewoon rete bullish
Het is nooit goed genoeg hè. :P
fathankmaandag 17 januari 2022 @ 18:16
quote:
1s.gif Op zondag 16 januari 2022 01:13 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Allebei droeftoeters.
Een van die twee droeftoeters heeft wel een RS5 en een Aston Martin DBS
recursiefmaandag 17 januari 2022 @ 23:25
quote:
10s.gif Op maandag 17 januari 2022 18:16 schreef fathank het volgende:

[..]
Een van die twee droeftoeters heeft wel een RS5 en een Aston Martin DBS
Als je je status uit een auto moet halen ben je wel echt een droeftoeter.
fathankdinsdag 18 januari 2022 @ 11:52
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2022 23:25 schreef recursief het volgende:

[..]
Als je je status uit een auto moet halen ben je wel echt een droeftoeter.
Lekker calvinistisch _O_

Je zou maar een dik wagenpark hebben schandalig
over_hedgedinsdag 18 januari 2022 @ 11:54
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 11:52 schreef fathank het volgende:

[..]
Lekker calvinistisch _O_

Je zou maar een dik wagenpark hebben schandalig
Wat mooie autos hebben staat niet gelijk aan als dit als status gebruiken natuurlijk.
RamboDirkdinsdag 18 januari 2022 @ 12:08
quote:
1s.gif Op maandag 17 januari 2022 23:25 schreef recursief het volgende:

[..]
Als je je status uit een auto moet halen ben je wel echt een droeftoeter.
Als je 3 hoog achter woont wel (insert vrijwel elk allochtoons gezin) als je een afgeloste villa hebt en veel vermogen dan niet perse.
einzeinzdinsdag 18 januari 2022 @ 12:27
Zelfs al had ik 10 miljoen euro op mijn rekening, dan nog reed ik met een normale auto. Ik zou wel weten waarin te investeren...

Zeker niet iets wat waarde verliest!
Drekkoningdinsdag 18 januari 2022 @ 12:33
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 12:27 schreef einzeinz het volgende:
Zelfs al had ik 10 miljoen euro op mijn rekening, dan nog reed ik met een normale auto. Ik zou wel weten waarin te investeren...

Zeker niet iets wat waarde verliest!
Niet alles wat je uitgeeft hoeft een investering te zijn toch ;). Ieder zijn hobby.
D.dinsdag 18 januari 2022 @ 12:40
Niets mis met iets leuks doen met cryptowinsten, en auto’s staan dan bij mij ook in de top 3 :Y
PicoMMPdinsdag 18 januari 2022 @ 14:44
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 12:27 schreef einzeinz het volgende:
Zelfs al had ik 10 miljoen euro op mijn rekening, dan nog reed ik met een normale auto. Ik zou wel weten waarin te investeren...

Zeker niet iets wat waarde verliest!
Waarom moet alles wat je koopt een investering zijn? Geld uitgeven aan coke en hoeren levert ook geen geld op, maar je hebt wel een leuke tijd.
PicoMMPdinsdag 18 januari 2022 @ 14:45
En volgens mij wil iedereen z'n leven gewoon leuker maken.

Blut in m'n graf genot
SOGdinsdag 18 januari 2022 @ 15:02
quote:
0s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 12:27 schreef einzeinz het volgende:
Zelfs al had ik 10 miljoen euro op mijn rekening, dan nog reed ik met een normale auto. Ik zou wel weten waarin te investeren...

Zeker niet iets wat waarde verliest!
Een normale auto? Waarom geen bakfiets?
recursiefdinsdag 18 januari 2022 @ 16:10
quote:
14s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 11:52 schreef fathank het volgende:

[..]
Lekker calvinistisch _O_

Je zou maar een dik wagenpark hebben schandalig
Ik zeg toch niet dat het schandalig is? Best leuk om in een dikke bak te rijden, maar daar meet ik niet aan af hoe geslaagd iemand is. Ik ken voldoende behoorlijk geslaagde mensen die in een rijtjeshuis wonen en in een tweedehandsje rijden.
Ronald-Koemandinsdag 18 januari 2022 @ 16:23
Niks mis met een mooie dure auto maar je hebt van die merken die gewoon achterlijk zijn (lambo, maserati, rolls royce, bentley etc.) :')
#ANONIEMdinsdag 18 januari 2022 @ 16:26
aV3xoRy_460s.jpg
PicoMMPdinsdag 18 januari 2022 @ 16:39
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:26 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
C&A leef
Mortaxxdinsdag 18 januari 2022 @ 18:32
Crypto winter is coming boys. Hebben jullie alles al verkocht?
stinkiedinsdag 18 januari 2022 @ 18:34
Alle usdt verkocht. In de dip koop ik ze wel weer terug
suijkerbuijkdinsdag 18 januari 2022 @ 18:49
Voor de mensen die btt coin hebben op binance en sparen voor apenft.
Binance heeft zo ver ik weet zonder te melden.
De stekker er uit getrokken.
Je kan je btt dus niet meer verkopen wegens geen support.
En dit geld ook voor je apenft.
Beide staan wel op je wallet maar je kan er verder niks mee.

Wat aardige vreemd is omdat het binance zelf had aangekondigd support tot 2023 te geven er voor .

Gelukkige zat ik er maar met 30 dollar er in.
Maar ik waarschuw even de mensen die er ook in zitten .

Binance will recover all old BTT balances and begin the distribution of new BTT, which will be renamed as BTTC, to all eligible users at a ratio of 1 BTT (Old) = 1,000 BTTC.
After the token migration, the old BTT tokens will be renamed as BTTOLD, and the new tokens’ ticker will be BTTC.
Trading will then open for BTTC/USDT, BTTC/USDC and BTTC/TRY spot trading pairs at 2022-01-21 04:00 (UTC). BTTC/BTC and BTTC/BNB spot trading pairs will not be listed.
Binance will make a separate announcement after the token swap is complete to notify users when deposits and withdrawals of BTTC will open.
Thereafter, users will be able to use the convert function to swap their BTTOLD for new BTTC tokens.
New BTTC (TRC20) contract address:


https://apenftorg.medium.(...)oncluded-65179df94d7

https://www.google.com/am(...)41dd9b2fb07b5b1f3f75

https://www.google.com/am(...)4c67a72f661f4ffb82d0


https://www.google.com/am(...)488c8cff3dd682a781f0

[ Bericht 14% gewijzigd door suijkerbuijk op 18-01-2022 19:04:26 ]
FundsAreSafudinsdag 18 januari 2022 @ 21:09
Ik wil graag een motie van wantrouwen indienen tegen mijn portfolio
SOGdinsdag 18 januari 2022 @ 22:59
https://rekt.news/cryptocom-rekt/
FundsAreSafudinsdag 18 januari 2022 @ 23:04
quote:
"Exchanges zijn te vertrouwen tegenwoordig, de Mt. Gox tijden zijn over"

"Ik heb er meer vertrouwen in dat exchanges mijn crypto veilig houden dan in mezelf wanneer ik mijn eigen private keys moet beheren"

"Funds are safu"
firefly3dinsdag 18 januari 2022 @ 23:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:04 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
"Exchanges zijn te vertrouwen tegenwoordig, de Mt. Gox tijden zijn over"

"Ik heb er meer vertrouwen in dat exchanges mijn crypto veilig houden dan in mezelf wanneer ik mijn eigen private keys moet beheren"

"Funds are safu"
Het beste is om het te verspreiden. Dan boeit het niet echt mocht het ooit zover komen dat er 1 account gehacked wordt. En er zijn maar 300 accounts gehacked van de 10 miljoen. De kans is groter dat je sterft door de hitte. Haal wiskunde erbij ipv gevoelens.
FundsAreSafudinsdag 18 januari 2022 @ 23:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het beste is om het te verspreiden. Dan boeit het niet echt mocht het ooit zover komen dat er 1 account gehacked wordt. En er zijn maar 300 accounts gehacked van de 10 miljoen. De kans is groter dat je sterft door de hitte. Haal wiskunde erbij ipv gevoelens.
Ik heb sinds de crash van 2018 geen gevoelens meer
firefly3dinsdag 18 januari 2022 @ 23:41
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:41 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Ik heb sinds de crash van 2018 geen gevoelens meer
:D
einzeinzwoensdag 19 januari 2022 @ 00:15
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 18:34 schreef stinkie het volgende:
Alle usdt verkocht. In de dip koop ik ze wel weer terug
Ga je lang mogen wachten :')
USDT stijgt/daalt niet mee met Bitcoin ofzo. Is gelinkt aan de dollar en die is vrij stabiel.
Crazy Harrywoensdag 19 januari 2022 @ 00:16
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:15 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Ga je lang mogen wachten :')
USDT stijgt/daalt niet mee met Bitcoin ofzo. Is gelinkt aan de dollar en die is vrij stabiel.
woooosh
PicoMMPwoensdag 19 januari 2022 @ 00:19
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:15 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Ga je lang mogen wachten :')
USDT stijgt/daalt niet mee met Bitcoin ofzo. Is gelinkt aan de dollar en die is vrij stabiel.
:')
einzeinzwoensdag 19 januari 2022 @ 00:20
quote:
9s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 16:26 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Ik ben de rechtse :')
Ook qua prijzen komt het wel overeen als je het dollarteken vervangt door een euroteken.

Die linkse zou ik als 'goedkoop' bestempelen.
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 00:27
quote:
1s.gif Op dinsdag 18 januari 2022 23:35 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Het beste is om het te verspreiden. Dan boeit het niet echt mocht het ooit zover komen dat er 1 account gehacked wordt. En er zijn maar 300 accounts gehacked van de 10 miljoen. De kans is groter dat je sterft door de hitte. Haal wiskunde erbij ipv gevoelens.
En hou het gros van je portfolio en hodls gewoon lekker op een hardware wallet zoals Ledger.

Dus in eigen beheer, zoals crypto bedoeld is.
suijkerbuijkwoensdag 19 januari 2022 @ 01:57
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:27 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
En hou het gros van je portfolio en hodls gewoon lekker op een hardware wallet zoals Ledger.

Dus in eigen beheer, zoals crypto bedoeld is.
Ja en nee.
Hodl leuk op de wallet .
Maar dat is dood crypto
Leen je het uit krijg je weer terug met renten

Waar Crypto voor bedoelt is was leuk maar het werkt niet als je er niks aan kan verdienen .
Wat nu dus wel gebeurt en juist sneller groeit en juist word geaccepteerd in de wereld.
PicoMMPwoensdag 19 januari 2022 @ 07:28
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 01:57 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Ja en nee.
Hodl leuk op de wallet .
Maar dat is dood crypto
Leen je het uit krijg je weer terug met renten

Waar Crypto voor bedoelt is was leuk maar het werkt niet als je er niks aan kan verdienen .
Wat nu dus wel gebeurt en juist sneller groeit en juist word geaccepteerd in de wereld.
Je kunt ook staken met Ledger
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 08:03
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:27 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
En hou het gros van je portfolio en hodls gewoon lekker op een hardware wallet zoals Ledger.

Dus in eigen beheer, zoals crypto bedoeld is.
De kans is groter dat je je keys kwijtraakt dan dat je gehacked wordt op een exchange en je geld niet terugkrijgt.

En anders moet ik 50+ hardware wallets kopen omdat de meeste coins niet standaard op Ledger kunnen etc.
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 08:12
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De kans is groter dat je je keys kwijtraakt dan dat je gehacked wordt op een exchange en je geld niet terugkrijgt.

En anders moet ik 50+ hardware wallets kopen omdat de meeste coins niet standaard op Ledger kunnen etc.
Ligt eraan wat je ermee doet idd, ik zit vooral in BTC en ETH met de grote volumes voor de (erg) lange termijn. Die hou ik liever in eigen beheer (zoals BTC ooit bedoeld was, en dan gaat iedereen alsnog alles centraal beheren bij “banken” ;))

Verder to each his own natuurlijk, heb ook een deel op exchanges vanwege de voordelen die jij noemt.
Gremenwoensdag 19 januari 2022 @ 08:26
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:03 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De kans is groter dat je je keys kwijtraakt dan dat je gehacked wordt op een exchange en je geld niet terugkrijgt.

En anders moet ik 50+ hardware wallets kopen omdat de meeste coins niet standaard op Ledger kunnen etc.
Dat laatste valt toch wel mee, grootste deel kan prima op een Ledger.
Of heb je zoveel spannende (onbekende) coins?
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 08:43
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:12 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ligt eraan wat je ermee doet idd, ik zit vooral in BTC en ETH met de grote volumes voor de (erg) lange termijn. Die hou ik liever in eigen beheer (zoals BTC ooit bedoeld was, en dan gaat iedereen alsnog alles centraal beheren bij “banken” ;))

Verder to each his own natuurlijk, heb ook een deel op exchanges vanwege de voordelen die jij noemt.
Ik snap wat je bedoelt. In het leven ga ik vaak uit van het concept "je bent vaak zelf je ergste vijand". Vaak genoeg meegemaakt dat ik passwords ben kwijtgeraakt. Je geld op heel veel verschillende plekken neerzetten is ook een soort decentrale oplossing ;)
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 08:47
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:26 schreef Gremen het volgende:

[..]
Dat laatste valt toch wel mee, grootste deel kan prima op een Ledger.
Of heb je zoveel spannende (onbekende) coins?
Ik heb een stuk of 100 verschillende coins. Veel lowcaps die (nog) vrij onbekend zijn.
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 08:47
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:43 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik snap wat je bedoelt. In het leven ga ik vaak uit van het concept "je bent vaak zelf je ergste vijand". Vaak genoeg meegemaakt dat ik passwords ben kwijtgeraakt. Je geld op heel veel verschillende plekken neerzetten is ook een soort decentrale oplossing ;)
Klopt :) Belangrijkste is het correct bewaren van de recovery phrase. Die van mij liggen voor de helft bij mij in de kluis en de andere helft bij iemand anders, en vice versa.
Want ik zie mezelf ook zomaar die ledger verliezen hoor :D
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 08:50
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:47 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Klopt :) Belangrijkste is het correct bewaren van de recovery phrase. Die van mij liggen voor de helft bij mij in de kluis en de andere helft bij iemand anders, en vice versa.
Want ik zie mezelf ook zomaar die ledger verliezen hoor :D
Haha :D

Wel voorzichtig zijn dat je geen ruzie krijgt met diegene of er gebeurt iets met diegene en je mag niet bij de kluis.
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 08:52
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:50 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Haha :D

Wel voorzichtig zijn dat je geen ruzie krijgt met diegene of er gebeurt iets met diegene en je mag niet bij de kluis.
Ja :+
Maar de kans dat dat gebeurt tegelijk met het verlies van mijn wallet is niet zo groot. Dus als dat zo ver is maak ik gewoon een nieuwe wallet en recovery phrase aan :P
fathankwoensdag 19 januari 2022 @ 10:56
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:15 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Ga je lang mogen wachten :')
USDT stijgt/daalt niet mee met Bitcoin ofzo. Is gelinkt aan de dollar en die is vrij stabiel.
_O_
Nattekatwoensdag 19 januari 2022 @ 11:04
Nu ik zie hoe hard Mina staken gaat, heb ik spijt dat ik het niet veel eerder gedaan heb toen de opbrengsten hoger waren :{
over_hedgewoensdag 19 januari 2022 @ 11:06
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:47 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Klopt :) Belangrijkste is het correct bewaren van de recovery phrase. Die van mij liggen voor de helft bij mij in de kluis en de andere helft bij iemand anders, en vice versa.
Want ik zie mezelf ook zomaar die ledger verliezen hoor :D
Is toch ook niet handig. Als er met 1 van de 2 plekken iets gebeurt is alles weg. Terwijl als je het op 1 plek legt alleen maar als er iets met die plek gebeurt. Dus eigenlijk heb je nu alleen maar de kans verdubbeld?
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 11:20
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 11:06 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Is toch ook niet handig. Als er met 1 van de 2 plekken iets gebeurt is alles weg. Terwijl als je het op 1 plek legt alleen maar als er iets met die plek gebeurt. Dus eigenlijk heb je nu alleen maar de kans verdubbeld?
Dat is alleen in het hypothetische geval dat ik tegelijkertijd ook mijn ledger kwijt raak.
stinkiewoensdag 19 januari 2022 @ 12:25
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 00:15 schreef einzeinz het volgende:

[..]
Ga je lang mogen wachten :')
USDT stijgt/daalt niet mee met Bitcoin ofzo. Is gelinkt aan de dollar en die is vrij stabiel.
:’)
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 13:33
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 11:20 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Dat is alleen in het hypothetische geval dat ik tegelijkertijd ook mijn ledger kwijt raak.
Als diegene die de halve password phrase heeft ruzie met je heeft, vervolgens je Ledger afpakt en in de sloot dumpt kan diegene alleen bestraft worden voor het stukmaken van je Ledger. Maar je bent in 1 klap al je geld kwijt.

De kans is best groot dat iemand in een dronken woedebui je phrase weggooit en tegelijk je Ledger stukgaat.

Of misschien bestaat je pw phrase al niet meer ;)

[ Bericht 8% gewijzigd door firefly3 op 19-01-2022 13:40:16 ]
Drekkoningwoensdag 19 januari 2022 @ 13:55
quote:
1s.gif Op woensdag 19 januari 2022 13:33 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Als diegene die de halve password phrase heeft ruzie met je heeft, vervolgens je Ledger afpakt en in de sloot dumpt kan diegene alleen bestraft worden voor het stukmaken van je Ledger. Maar je bent in 1 klap al je geld kwijt.

De kans is best groot dat iemand in een dronken woedebui je phrase weggooit en tegelijk je Ledger stukgaat.

Of misschien bestaat je pw phrase al niet meer ;)
Je hebt helemaal gelijk. Nu moet ik gaan investeren in een bankkluisje oid. Bedankt hè :+
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 14:02
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 13:55 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Je hebt helemaal gelijk. Nu moet ik gaan investeren in een bankkluisje oid. Bedankt hè :+
O-)
Gremenwoensdag 19 januari 2022 @ 15:25
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:47 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb een stuk of 100 verschillende coins. Veel lowcaps die (nog) vrij onbekend zijn.
Maar over het algemeen beginnen die als tokens op eth, bsc, solana, avax, cosmos enz. Die tokens kan je gewoon in de app wallet van die chain bewaren en de transacties sign je dan ook met bijvoorbeeld de eth of bsc app. Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat je niet kan opslaan op een ledger
fathankwoensdag 19 januari 2022 @ 15:29
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 08:47 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Ik heb een stuk of 100 verschillende coins. Veel lowcaps die (nog) vrij onbekend zijn.
lol 100 coins

hoe hou je dat bij dan?
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 16:09
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 15:25 schreef Gremen het volgende:

[..]
Maar over het algemeen beginnen die als tokens op eth, bsc, solana, avax, cosmos enz. Die tokens kan je gewoon in de app wallet van die chain bewaren en de transacties sign je dan ook met bijvoorbeeld de eth of bsc app. Ik ben nog nooit iets tegengekomen wat je niet kan opslaan op een ledger
Ik wacht meestal totdat ze nét groot genoeg zijn dat ze op een exchange staan. Daar laat ik het.
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 16:11
quote:
14s.gif Op woensdag 19 januari 2022 15:29 schreef fathank het volgende:

[..]
lol 100 coins

hoe hou je dat bij dan?
De coins waar ik het meeste in heb zitten weet ik uit mijn hoofd waar ze ongeveer staan, maar hier en daar laat ik nogal wat rondslingeren.
fathankwoensdag 19 januari 2022 @ 16:13
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 16:11 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De coins waar ik het meeste in heb zitten weet ik uit mijn hoofd waar ze ongeveer staan, maar hier en daar laat ik nogal wat rondslingeren.
en de koers? En technische ontwikkelingen en eventuele rug pulls?
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 16:18
quote:
14s.gif Op woensdag 19 januari 2022 16:13 schreef fathank het volgende:

[..]
en de koers? En technische ontwikkelingen en eventuele rug pulls?
De koers weet ik ongeveer uit mijn hoofd van zo'n 15 munten. Tot nu toe 0 rugpulls.

Ik ga er vanuit dat de bullrun nog niet voorbij is en dat alle redelijke midcaps en smallcaps 4x tot 50x gaan doen dit jaar. Alles volgt toch bitcoin in het kwadraat gedurende een bullrun.
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 16:27
Mijn tactiek is overigens dat ik bij iedere bitcoin daling vanaf zo'n 30% als een gek midcaps en smallcaps zit te kopen. Iedere keer als bitcoin een nieuw all time high maakt, staan sommige midcaps/small caps als een orgasme super hoog. Mjin portefeuille is super volatiel, iedere seconde heb ik een duizendje meer of minder. Normale mensen zouden gek worden, maar ik blijf gewoon alles kopen als bitcoin laag staat ten opzichte van bijv een paar maanden terug. Ik zou in slaap vallen als ik het meeste in bitcoin of ethereum had.
viagraapwoensdag 19 januari 2022 @ 19:35
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 16:18 schreef firefly3 het volgende:

[..]
De koers weet ik ongeveer uit mijn hoofd van zo'n 15 munten. Tot nu toe 0 rugpulls.

Ik ga er vanuit dat de bullrun nog niet voorbij is en dat alle redelijke midcaps en smallcaps 4x tot 50x gaan doen dit jaar. Alles volgt toch bitcoin in het kwadraat gedurende een bullrun.
hoe komt dat in je hoofd dan
firefly3woensdag 19 januari 2022 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 19:35 schreef viagraap het volgende:

[..]
hoe komt dat in je hoofd dan
Iedere dag op coingecko zitten
PicoMMPwoensdag 19 januari 2022 @ 20:21
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 20:12 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Iedere dag op coingecko zitten
Waar let je op bij het kopen van die munten?
firefly3donderdag 20 januari 2022 @ 10:46
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 20:21 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Waar let je op bij het kopen van die munten?
Naar de functionaliteit, market cap, team, social media en whitepaper. Munten die verkrijgbaar zijn op bekende Nederlandse exchanges ben ik minder strict naar, die worden intern al goed onderzocht.
PicoMMPdonderdag 20 januari 2022 @ 10:53
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 10:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Naar de functionaliteit, market cap, team, social media en whitepaper. Munten die verkrijgbaar zijn op bekende Nederlandse exchanges ben ik minder strict naar, die worden intern al goed onderzocht.
Daar moet behoorlijk wat tijd in zitten met 100 coins/tokens :o

Let je ook op de prijshistorie?
#ANONIEMdonderdag 20 januari 2022 @ 11:24
twitter
firefly3donderdag 20 januari 2022 @ 11:24
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2022 10:53 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Daar moet behoorlijk wat tijd in zitten met 100 coins/tokens :o

Let je ook op de prijshistorie?
Yep. Het kost inderdaad tijd, maar het is een leuke hobby.
FundsAreSafudonderdag 20 januari 2022 @ 13:08

HOFMANNED
BIGGIdonderdag 20 januari 2022 @ 15:59
quote:
0s.gif Op woensdag 19 januari 2022 11:06 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Is toch ook niet handig. Als er met 1 van de 2 plekken iets gebeurt is alles weg. Terwijl als je het op 1 plek legt alleen maar als er iets met die plek gebeurt. Dus eigenlijk heb je nu alleen maar de kans verdubbeld?
Als je met papiertjes wil werken, dan kan je er een veiligheidssysteem a-la "raid 5" in inbouwen:

For example, you can split it into 3 pages where 2 of them will be enough for full seed phrase restore. Or you can choose to split into 7 pages where 4 pages would be enough. This way part of the pages are redundant, but in case of their loss you still keep the phrase recoverable. The redundancy algorithm in Paper Wallet originates from traditional RAID5 disk-based storages which are still widely used to protect your data in data centers all over the world. A
BIGGIdonderdag 20 januari 2022 @ 16:02
De gast achter dit kanaal ziet BTC niet als een inflation hedge, het volgt volgens hem teveel de standaard (stock)markten.

Hoe zijn jullie meningen daar over in de huidige wereld?
En hoe zien jullie dat over 5 a 10 jaar?

https://www.youtube.com/channel/UCpocEpfITKdJMVkMhVBYU1w
fathankdonderdag 20 januari 2022 @ 16:10
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 15:59 schreef BIGGI het volgende:

[..]
Als je met papiertjes wil werken, dan kan je er een veiligheidssysteem a-la "raid 5" in inbouwen:

For example, you can split it into 3 pages where 2 of them will be enough for full seed phrase restore. Or you can choose to split into 7 pages where 4 pages would be enough. This way part of the pages are redundant, but in case of their loss you still keep the phrase recoverable. The redundancy algorithm in Paper Wallet originates from traditional RAID5 disk-based storages which are still widely used to protect your data in data centers all over the world. A
Gewoon paar woordjes uit je hoofd leren is toch niet zo moeilijk. Moest je vroeger op school ook.
Ronald-Koemandonderdag 20 januari 2022 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 16:02 schreef BIGGI het volgende:
De gast achter dit kanaal ziet BTC niet als een inflation hedge, het volgt volgens hem teveel de standaard (stock)markten.

Hoe zijn jullie meningen daar over in de huidige wereld?
En hoe zien jullie dat over 5 a 10 jaar?

https://www.youtube.com/channel/UCpocEpfITKdJMVkMhVBYU1w
Het heeft potentie als hedge tegen inflatie maar dat is het inderdaad nog niet. Teveel mensen zien het nog niet op die manier en zien het als speculatief. Het is nu al wel een hedge tegen de risico's en nadelen van nationale valuta en het bankwezen.

Als hedge tegen inflatie heb je gewoon nog altijd goud, maar de meeste mensen willen groeien en niet gelijkblijven met inflatie.
over_hedgedonderdag 20 januari 2022 @ 16:15
dit al voorbij gekomen?

https://www.nu.nl/tech/61(...)handelsplatform.html
over_hedgedonderdag 20 januari 2022 @ 16:18
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 16:02 schreef BIGGI het volgende:
De gast achter dit kanaal ziet BTC niet als een inflation hedge, het volgt volgens hem teveel de standaard (stock)markten.

Hoe zijn jullie meningen daar over in de huidige wereld?
En hoe zien jullie dat over 5 a 10 jaar?

https://www.youtube.com/channel/UCpocEpfITKdJMVkMhVBYU1w
Geen idee. Weet niet genoeg over het onderwerp om een goede onderbouwde mening te hebben.

Maar hoe ik het zie voor mij persoonlijk. Bij de ing krijg ik 0.1% rente in het jaar. En als ik het in btc stopt gaat het hopelijk beter dan 0.1%
FundsAreSafudonderdag 20 januari 2022 @ 16:20
quote:
14s.gif Op donderdag 20 januari 2022 16:10 schreef fathank het volgende:

[..]
Gewoon paar woordjes uit je hoofd leren is toch niet zo moeilijk. Moest je vroeger op school ook.
Toen deed ik het ook al met spiekbriefjes, nu is mijn spiekbriefje een stalen plaat
over_hedgedonderdag 20 januari 2022 @ 16:26
quote:
10s.gif Op donderdag 20 januari 2022 16:20 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Toen deed ik het ook al met spiekbriefjes, nu is mijn spiekbriefje een stalen plaat
Ja mooie is dat van spiekbriefjes. Vaak door het maken van spiekbriefjes was je eigenlijk gewoon aan het leren. Omdat door het opschrijven je het vaak al onthoud :D
Raapdonderdag 20 januari 2022 @ 17:32
Moongod
#ANONIEMdonderdag 20 januari 2022 @ 17:55
Groene dildo genot.
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 19:29
https://www.ed.nl/eindhov(...)-of-uit-br~ab02a13f/

Wie gelooft dit?
Pharkusdonderdag 20 januari 2022 @ 19:47
quote:
Die kan vast bezoek verwachten... Kan je beter iets op een bedrijventerrein regelen.
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 19:51
quote:
1s.gif Op donderdag 20 januari 2022 19:47 schreef Pharkus het volgende:

[..]
Die kan vast bezoek verwachten... Kan je beter iets op een bedrijventerrein regelen.
Ik geloof er geen klap van dat dit is voor iemand die btc aan het minen is. Is amper rendabel (als je er al niet op toe moet leggen met de huidige koers en stroomprijzen), laat staan dat je gaat investeren om voor 100kW aan miners te kunnen draaien in de schuur.

Zou er niet van staan te kijken als die kabel gewoon tussen verdeelkasten loopt.
Mortaxxdonderdag 20 januari 2022 @ 19:52
Vind het ook een erg sterk verhaal. Als particulier is minen niet rendabel
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 20:06
Oké, het lijkt wel te kloppen. Filmpje voor extra info: https://studio040.nl/nieu(...)e-genereren-bitcoins

Klinkt niet als een heel goed plan.
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 20:11
Nou, het adres weet ik inmiddels ook. Binnenkort die schuur maar eens leegtrekken :+ .

Er zijn overvallen gepleegd voor minder...
FundsAreSafudonderdag 20 januari 2022 @ 20:57
quote:
Dat de hele straat openligt voor een bewoner vindt ze wel apart. ,,Ik heb geen verstand van Bitcoins maar ik snap niet dat dit zomaar kan.” Van knipperende lampen heeft ze naar eigen zeggen nog geen last gehad. ,,Gelukkig maar. Mijn man is net overleden en anders zou ik denken dat zijn geest hier nog in huis rondhangt.”
Wel tophumor dit
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 21:27
Nog even zitten graven en ik heb z'n naam, CV, email, alles :') . Op basis van z'n CV lijkt het me toch een vrij slimme kerel, maar dit heeft 'ie niet zo handig aangepakt.
FundsAreSafudonderdag 20 januari 2022 @ 22:16
quote:
7s.gif Op donderdag 20 januari 2022 21:27 schreef Isdatzo het volgende:
Nog even zitten graven en ik heb z'n naam, CV, email, alles :') . Op basis van z'n CV lijkt het me toch een vrij slimme kerel, maar dit heeft 'ie niet zo handig aangepakt.
Ga je voor een ramkraak of een plofkraak?
einzeinzdonderdag 20 januari 2022 @ 23:39
Die gast zal serieus mogen betalen voor nougabollen.
Drekkoningdonderdag 20 januari 2022 @ 23:43
Kom op, dit is toch gewoon een dekmantel voor zijn wietkwekerij.
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 23:48
Een dekmantel waarvoor je de straat tot aan je voordeur laat openbreken.. ja, vast.

Gezien zijn CV (gepromoveerd in computer science en een aardige staat van dienst als software-ontwikkelaar) lijkt me dat minen (alleen is het vast geen bitcoin) toch aannemelijker.
Drekkoningdonderdag 20 januari 2022 @ 23:58
quote:
7s.gif Op donderdag 20 januari 2022 23:48 schreef Isdatzo het volgende:
Een dekmantel waarvoor je de straat tot aan je voordeur laat openbreken.. ja, vast.

Gezien zijn CV (gepromoveerd in computer science en een aardige staat van dienst als software-ontwikkelaar) lijkt me dat minen (alleen is het vast geen bitcoin) toch aannemelijker.
Ik zou in ieder geval geen grafische kaarten kopen in die webshop van hem, die zijn al helemaal afgeragd :D
Isdatzodonderdag 20 januari 2022 @ 23:59
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 23:58 schreef Drekkoning het volgende:

[..]
Ik zou in ieder geval geen grafische kaarten kopen in die webshop van hem, die zijn al helemaal afgeragd :D
Denk niet dat hij er ook maar één verkocht heeft. Kijk voor de grap eens bij 'verzenden'.
Crazy Harryvrijdag 21 januari 2022 @ 02:11
Eindhoven de gekste
amp25vrijdag 21 januari 2022 @ 04:54
En weer naar beneden
einzeinzvrijdag 21 januari 2022 @ 07:15
Bitcoin momenteel $38,913.26 waard. Als ie vandaag + weekend weet af te sluiten onder $38,000 dan hebben we een belangrijke steunlijn gebroken en gaan we verder omlaag.
Wereldgozervrijdag 21 januari 2022 @ 07:42
Rip


Tot over 4 jaar
onlogischvrijdag 21 januari 2022 @ 07:50
Bedankt allemaal. Tot in 2025 :W
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 09:21
quote:
7s.gif Op donderdag 20 januari 2022 23:48 schreef Isdatzo het volgende:
Een dekmantel waarvoor je de straat tot aan je voordeur laat openbreken.. ja, vast.

Gezien zijn CV (gepromoveerd in computer science en een aardige staat van dienst als software-ontwikkelaar) lijkt me dat minen (alleen is het vast geen bitcoin) toch aannemelijker.
Lekker man. Gasaansluiting de deur uit en je huis verwarmen met miners. Wel heel de dag met oordoppen in je huis zitten :').

Of hij dompelt z'n miners onder in water om dat verwarmde water in een buffervat op te slaan _O_

Deze man loopt gewoon voorop in de energietransitie.
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 09:22
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 07:50 schreef onlogisch het volgende:
Bedankt allemaal. Tot in 2025 :W
Tot ¤80k he :W
PicoMMPvrijdag 21 januari 2022 @ 09:26
Gaan we dan eindelijk naar 25K?

@Scorpie
D.vrijdag 21 januari 2022 @ 09:36
Week 6 nieuwe ATH :Y
suijkerbuijkvrijdag 21 januari 2022 @ 09:52

Mooi uitgelegd waarom we naar beneden gaan.
onlogischvrijdag 21 januari 2022 @ 09:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 09:36 schreef D. het volgende:
Week 6 nieuwe ATH :Y
Hoe is het met je Cardano? Al 5 dollar?
RamboDirkvrijdag 21 januari 2022 @ 10:07
Rente gaat 0,001 punt omhoog

KABOEM*KLAP* alles crashed :')
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 10:30
Wtf is er nu weer gebeurd
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 10:33
quote:
0s.gif Op donderdag 20 januari 2022 10:46 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Naar de functionaliteit, market cap, team, social media en whitepaper. Munten die verkrijgbaar zijn op bekende Nederlandse exchanges ben ik minder strict naar, die worden intern al goed onderzocht.
Dit. Teveel rugpulls door fomo meegemaakt.
D.vrijdag 21 januari 2022 @ 10:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 09:58 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Hoe is het met je Cardano? Al 5 dollar?
Bijna! :Y

Maar heb de qty verdubbeld, dus toch een stijging 8-)
FundsAreSafuvrijdag 21 januari 2022 @ 10:53
Als dit een beermarkt is wordt het bijkopen een stuk sappiger dan gedacht _O_
Izzy9595vrijdag 21 januari 2022 @ 11:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 10:53 schreef FundsAreSafu het volgende:
Als dit een beermarkt is wordt het bijkopen een stuk sappiger dan gedacht _O_
Denk dat het niet heel verder meer gaat zakken
viceversavrijdag 21 januari 2022 @ 11:01
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 21:07 schreef Plots het volgende:

[..]
Paar jaar? Jij roept altijd als eerste bij iedere dip dat we in een bear market zitten zoals 2018 :')

Q1/Q2 2022 gewoon 100K

Enfin, tot die tijd maar werken en niet naar omkijken.

5 minuten geleden twee sollicitaties verzonden.

Geitenbende.
Lol.
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 11:08
quote:
0s.gif Op maandag 10 januari 2022 21:07 schreef Plots het volgende:

[..]
Paar jaar? Jij roept altijd als eerste bij iedere dip dat we in een bear market zitten zoals 2018 :')

Q1/Q2 2022 gewoon 100K

Enfin, tot die tijd maar werken en niet naar omkijken.

5 minuten geleden twee sollicitaties verzonden.

Geitenbende.
Wat is het uiteindelijk geworden? KFC of toch weer McDonalds?
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 11:10
Als er iemand ook om mijn mening geeft (en niet om een financieel advies) - ik denk dat we helemaal ten onder gaan omdat de retail VEEL TE VEEL KEER in de afgelopen 90 dagen rug is geworden met zoveel (goed uitziende) oplichterijprojecten ...

Retail werd ook rugged door wonderland TIME, het geschenk dat binnen 3 maanden of zo 90% verlies blijft nemen (elke OHM-fork trouwens)

Retail is moe en klaar totdat we iets nieuws in crypto zien, retail komt niet snel terug, dus we zullen meer naar beneden gaan.

Ik zal DCA in L1/L2-munten in dollars nemen en af en toe een NFT-bluechip-alfa wanneer het crasht
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 11:12
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:10 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Als er iemand ook om mijn mening geeft (en niet om een financieel advies) - ik denk dat we helemaal ten onder gaan omdat de retail VEEL TE VEEL KEER in de afgelopen 90 dagen rug is geworden met zoveel (goed uitziende) oplichterijprojecten ...

Retail werd ook rugged door wonderland TIME, het geschenk dat binnen 3 maanden of zo 90% verlies blijft nemen (elke OHM-fork trouwens)

Retail is moe en klaar totdat we iets nieuws in crypto zien, retail komt niet snel terug, dus we zullen meer naar beneden gaan.

Ik zal DCA in L1/L2-munten in dollars nemen en af en toe een NFT-bluechip-alfa wanneer het crasht
Retail heeft ook nauwelijks cash meer voorhanden als ik Reddit mag geloven. Elke dip gaat gepaard met honderden mensen die roepen dat ze hun laatste centen hebben gebruikt om de dip te kopen, om vervolgens verder te dippen..

De grap die op Reddit rond gaat is; Pas als het suicide hotline telefoonnummer gepost wordt is het tijd om weer omhoog te gaan.
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 11:27
Reddit zit dan ook vol met idioten
onlogischvrijdag 21 januari 2022 @ 11:52
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:27 schreef fathank het volgende:
Reddit zit dan ook vol met idioten
Gelukkig zitten alle slimmeriken hier op FOK!
Kaizen_vrijdag 21 januari 2022 @ 11:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:00 schreef Izzy9595 het volgende:

[..]
Denk dat het niet heel verder meer gaat zakken
05onfire1_xp-superJumbo-v2.jpg
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 12:10
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:52 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Gelukkig zitten alle slimmeriken hier op FOK!
Dat is correct en tevens juist _O_

Overwaarde opgenomen en in Bitcoin gestopt
firefly3vrijdag 21 januari 2022 @ 12:50
Heerlijk laag bijkopen terwijl iedereen in angst is :D
Crazy Harryvrijdag 21 januari 2022 @ 12:59
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:10 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Retail werd ook rugged door wonderland TIME, het geschenk dat binnen 3 maanden of zo 90% verlies blijft nemen (elke OHM-fork trouwens)
Niet helemaal waar.
Titano op BSC, wat toch echt de meest scammy OHM-fork leek, heeft niet alleen de mooie rente waargemaakt maar is ook lange tijd vrijwel alleen maar gestegen qua koers. Mooie 10-maal eruit gehaald terwijl ik niet eens heel vroeg was.
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 13:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:00 schreef Izzy9595 het volgende:

[..]
Denk dat het niet heel verder meer gaat zakken
lol... en bedankt weer.
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 13:46
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 11:27 schreef fathank het volgende:
Reddit zit dan ook vol met idioten
Ja sowieso, maar met daily threads met 20.000 reacties op een normale dag op crypto subreddits toch een behoorlijke groep...
Drekkoningvrijdag 21 januari 2022 @ 13:49
Vrije val genot
einzeinzvrijdag 21 januari 2022 @ 13:51
Ze staan op een serieuze steunlijn.
PicoMMPvrijdag 21 januari 2022 @ 13:55
M'n vertrouwen in crypto krijgt wel weer een deuk.
Maikuuulvrijdag 21 januari 2022 @ 14:02
Iedereen in paniek :')

Gewoon wachten, maar dat is lastig voor velen.
Pharkusvrijdag 21 januari 2022 @ 14:35
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 14:02 schreef Maikuuul het volgende:
Iedereen in paniek :')

Gewoon wachten, maar dat is lastig voor velen.
beetje bijkopen
Blikvrijdag 21 januari 2022 @ 14:37
Wel een beetje jammer dat fiat overzetten naar crypto.com nog steeds retetraag gaat... Hoop niet dat het er pas na het weekend opstaat
Rossdalevrijdag 21 januari 2022 @ 14:39
Alts houden zich vrij sterk tegenover BTC, ik ben nog niet erg onder de indruk en wacht rustig op de bounce
PicoMMPvrijdag 21 januari 2022 @ 14:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 14:37 schreef Blik het volgende:
Wel een beetje jammer dat fiat overzetten naar crypto.com nog steeds retetraag gaat... Hoop niet dat het er pas na het weekend opstaat
Na het weekend staat het allemaal misschien nog lager. En anders over een jaar. :P
PicoMMPvrijdag 21 januari 2022 @ 14:40
quote:
3s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 14:39 schreef Rossdale het volgende:
Alts houden zich vrij sterk tegenover BTC, ik ben nog niet erg onder de indruk en wacht rustig op de bounce
:?
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 15:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 14:02 schreef Maikuuul het volgende:
Iedereen in paniek :')

Gewoon wachten, maar dat is lastig voor velen.
Gast ik heb 20x de dip gekocht om vervolgens geen fist meer te hebben

Salaris komt pas over 2 weken
einzeinzvrijdag 21 januari 2022 @ 15:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 14:02 schreef Maikuuul het volgende:
Iedereen in paniek :')

Gewoon wachten, maar dat is lastig voor velen.
Ik hou er gewoon van en geniet om te zien hoeveel paniek er is
Isdatzovrijdag 21 januari 2022 @ 15:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 15:29 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Gast ik heb 20x de dip gekocht om vervolgens geen fist meer te hebben

Salaris komt pas over 2 weken
Ik zei het al eerder, maar nu weet ik het zeker: jij leert echt niet snel hè.
Drekkoningvrijdag 21 januari 2022 @ 15:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 15:29 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

Salaris komt pas over 2 weken
:')
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 15:56
$100k in december 2021 _O_
n__nvrijdag 21 januari 2022 @ 16:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 13:55 schreef PicoMMP het volgende:
M'n vertrouwen in crypto krijgt wel weer een deuk.
:')
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 16:02
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 15:37 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Ik zei het al eerder, maar nu weet ik het zeker: jij leert echt niet snel hè.
Nee want ik snap nog steeds niet wat jij bedoeld
KingRolandvrijdag 21 januari 2022 @ 16:02
En hoeveel verlies hebben jullie boys
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:02 schreef KingRoland het volgende:
En hoeveel verlies hebben jullie boys
In november al verkocht neef

onee wacht, eerste week van december
KingRolandvrijdag 21 januari 2022 @ 16:04
Tuuuurlijk :’)
Medusa666vrijdag 21 januari 2022 @ 16:04
Hier 500 euro verlies bijna door crypto _O-

Veel te veel fear of missing out had ik.
Zusje sprak zo enthouasiast ocer dw crypto dat ik het niet koj laten.. ook al wist ik dat het keihard zou dalen. Toch dat stemmetje van ‘wat als….’

Achja ik zou het erger hebben gevonden als ik niks had gekocht en het was nu gestegen
over_hedgevrijdag 21 januari 2022 @ 16:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:04 schreef Medusa666 het volgende:
Hier 500 euro verlies bijna door crypto _O-

Veel te veel fear of missing out had ik.
Zusje sprak zo enthouasiast ocer dw crypto dat ik het niet koj laten.. ook al wist ik dat het keihard zou dalen. Toch dat stemmetje van ‘wat als….’

Achja ik zou het erger hebben gevonden als ik niks had gekocht en het was nu gestegen
Zolang je niks verkoopt heb je geen verlies
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:04 schreef KingRoland het volgende:
Tuuuurlijk :’)
quote:
Transactie
Datum 07 Dec 2021 12:23
Type Verkoop
Ontvangen
:{w
Isdatzovrijdag 21 januari 2022 @ 16:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:02 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Nee want ik snap nog steeds niet wat jij bedoeld
Geeft niet :P
Medusa666vrijdag 21 januari 2022 @ 16:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:05 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Zolang je niks verkoopt heb je geen verlies
Nee zolang ik geen winst heb verkoop ik het niet. Ik had wel erg impulsief 1000 euro geinvesteerd in cardano toen ik me erin verdiepte. Maar goed :P
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:05 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Zolang je niks verkoopt heb je geen verlies
Dat is ook bs trouwens. groot deel van shitcoins sterft en komt niet meer terug. Zolang je BTC en ETH bedoelt zit je wel goed maar alles zomaar blind HODLen als een redditmongool ga je jezelf in je poot schieten
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:09
Ik ben trouwens echt excited voor de bear *O* Zat al te wachten op de sub $40k drop en het internet is weer om te genieten. Glaasje whiskey erbij met een ijsblokje. :7
Wereldgozervrijdag 21 januari 2022 @ 16:15
hoe is het met dimagod en zijn jaren 00 spelletje
firefly3vrijdag 21 januari 2022 @ 16:20
Stel we komen uit een bear market en het wordt een bull market, en je wilt een paar ton of paar miljoen uitcashen, gaan banken dan moeilijk doen? Kun je beter een paar keer 10K uitcashen of 100k? Zowel het storten naar je rekening en het afhalen bedoel ik in dit geval.
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:20 schreef firefly3 het volgende:
Stel we komen uit een bear market en het wordt een bull market, en je wilt een paar ton of paar miljoen uitcashen, gaan banken dan moeilijk doen? Kun je beter een paar keer 10K uitcashen of 100k? Zowel het storten naar je rekening en het afhalen bedoel ik in dit geval.
Gewoon ff je bank bellen en vragen.

BTC / Uitcash ervaringen
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:23
WCZuv1L.jpg
firefly3vrijdag 21 januari 2022 @ 16:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:23 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Gewoon ff je bank bellen en vragen.

BTC / Uitcash ervaringen
Bedankt! Zou een ramp zijn als je een groot bedrag zou storten en het bedrag is ergens in the middle of nowhere beland.
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:24 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Bedankt! Zou een ramp zijn als je een groot bedrag zou storten en het bedrag is ergens in the middle of nowhere beland.
Ja of doe gewoon verschillende transacties in kleine delen maar volgens mij maakt het niet uit want meerdere kleine bedragen achter elkaar worden ook geflagged als het bij elkaar dan meer dan 10k is volgens mij. Dus 2x5000 is hetzelfde als 1x 10000. Zoiets hoorde ik ooit eens idk of t waar is mja. Ik zou wel unieke bedragen doen zodat het makkelijker uit elkaar te halen. Dus in plaats van 10x 9000 euro bijvoorbeeld 9100 en 9200 en 9300 euro etc
firefly3vrijdag 21 januari 2022 @ 16:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:26 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Ja of doe gewoon verschillende transacties in kleine delen maar volgens mij maakt het niet uit want meerdere kleine bedragen achter elkaar worden ook geflagged als het bij elkaar dan meer dan 10k is volgens mij. Dus 2x5000 is hetzelfde als 1x 10000. Zoiets hoorde ik ooit eens idk of t waar is mja. Ik zou wel unieke bedragen doen zodat het makkelijker uit elkaar te halen. Dus in plaats van 10x 9000 euro bijvoorbeeld 9100 en 9200 en 9300 euro etc
Thx! Ik ga denk ik ook meerdere rekeningen openen bij meerdere banken. Dan ben ik niet afhankelijk van 1 bank als ze moeilijk gaan doen, mocht het verkeerd gaan.
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 16:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:30 schreef firefly3 het volgende:

[..]
Thx! Ik ga denk ik ook meerdere rekeningen openen bij meerdere banken. Dan ben ik niet afhankelijk van 1 bank als ze moeilijk gaan doen, mocht het verkeerd gaan.
Zit je me nou te fucken of wat
#ANONIEMvrijdag 21 januari 2022 @ 16:33
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:04 schreef Medusa666 het volgende:
Hier 500 euro verlies bijna door crypto _O-

Veel te veel fear of missing out had ik.
Zusje sprak zo enthouasiast ocer dw crypto dat ik het niet koj laten.. ook al wist ik dat het keihard zou dalen. Toch dat stemmetje van ‘wat als….’

Achja ik zou het erger hebben gevonden als ik niks had gekocht en het was nu gestegen
pics van je zusje
Medusa666vrijdag 21 januari 2022 @ 16:42
quote:
4s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:33 schreef Leonos het volgende:

[..]
pics van je zusje
Marco zoek iemand van je eigen leeftijd.
MaximumRushvrijdag 21 januari 2022 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:02 schreef KingRoland het volgende:
En hoeveel verlies hebben jullie boys
In fiat sinds ath makkelijk een miljoen. Daar let ik totaal niet meer op, anders maak je jezelf alleen maar gek.
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 17:19
quote:
9s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:15 schreef Wereldgozer het volgende:
hoe is het met dimagod en zijn jaren 00 spelletje
Die cruised lekker in z'n S60, rollie de pols jatog
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:09 schreef SuperNeger het volgende:
Ik ben trouwens echt excited voor de bear *O* Zat al te wachten op de sub $40k drop en het internet is weer om te genieten. Glaasje whiskey erbij met een ijsblokje. :7
Whiskey met een ijsblokje _O-
SuperNegervrijdag 21 januari 2022 @ 17:30
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 17:19 schreef fathank het volgende:

[..]
Die cruised lekker in z'n S60, rollie de pols jatog
[..]
Whiskey met een ijsblokje _O-
Dat is alleen voor de echte fijnproevers.

Ik hou er niet van als m'n Jack Daniels op kamertemperatuur is.
fathankvrijdag 21 januari 2022 @ 19:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 17:30 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat is alleen voor de echte fijnproevers.

Ik hou er niet van als m'n Jack Daniels op kamertemperatuur is.
:B

Je eet zeker ook kaassoufflés
Isdatzovrijdag 21 januari 2022 @ 19:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 17:30 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Dat is alleen voor de echte fijnproevers.

Ik hou er niet van als m'n Jack Daniels op kamertemperatuur is.
Wie heeft het over jack daniels? Er werd over whiskey gesproken.
Mortaxxvrijdag 21 januari 2022 @ 19:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 17:01 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
In fiat sinds ath makkelijk een miljoen. Daar let ik totaal niet meer op, anders maak je jezelf alleen maar gek.
Het is pas verlies als je minder hebt dan je inleg
recursiefvrijdag 21 januari 2022 @ 19:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:20 schreef firefly3 het volgende:
Stel we komen uit een bear market en het wordt een bull market, en je wilt een paar ton of paar miljoen uitcashen, gaan banken dan moeilijk doen? Kun je beter een paar keer 10K uitcashen of 100k? Zowel het storten naar je rekening en het afhalen bedoel ik in dit geval.
Mijn banken vroegen niks toen ik redelijk recent iets minder dan een miljoen uit liet betalen. Ik heb wel geboden op een huis zonder voorwaarden en daar werd me verteld dat mocht ik het bod winnen, de notaris wilde weten waar het geld vandaan kwam. Oh, en als je bij je belastingaangifte nooit iets hebt opgegeven kun je daar wel problemen verwachten.
klaasweetallesvrijdag 21 januari 2022 @ 20:07
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 19:23 schreef recursief het volgende:

[..]
Mijn banken vroegen niks toen ik redelijk recent iets minder dan een miljoen uit liet betalen. Ik heb wel geboden op een huis zonder voorwaarden en daar werd me verteld dat mocht ik het bod winnen, de notaris wilde weten waar het geld vandaan kwam. Oh, en als je bij je belastingaangifte nooit iets hebt opgegeven kun je daar wel problemen verwachten.
Dat geef je het alsnog door aan de belastingdienst.
Blikvrijdag 21 januari 2022 @ 20:18
Rijke stinkerds hier allemaal
ZeventiendeEtagevrijdag 21 januari 2022 @ 20:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 20:18 schreef Blik het volgende:
Rijke stinkerds hier allemaal
Dit, alsof iedereen effe 10k heeft om de volgende dip te kopen
potjecremevrijdag 21 januari 2022 @ 21:26
-O-
FundsAreSafuvrijdag 21 januari 2022 @ 22:45
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 22:47
Daar gaan we weer :7
Eyjafjallajoekullvrijdag 21 januari 2022 @ 22:49
ETH richting de 2500 USD :o
FLATTTENtheCURVEvrijdag 21 januari 2022 @ 23:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 20:18 schreef Blik het volgende:
Rijke stinkerds hier allemaal
geen miljoen in crypto hebben :')
suijkerbuijkvrijdag 21 januari 2022 @ 23:44
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:02 schreef KingRoland het volgende:
En hoeveel verlies hebben jullie boys
Nu rond de 700 euro.
Valt mee paar weekend niet zuipen en je mis het niet eens meer.
firefly3zaterdag 22 januari 2022 @ 00:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 16:33 schreef SuperNeger het volgende:

[..]
Zit je me nou te fucken of wat
Ben een whale. Ik sta ergens in de top duizend van Dentcoin, Egretia 0.2% van alle tokens en ik ben Elrond aan het opkopen.
firefly3zaterdag 22 januari 2022 @ 00:13
Ik zie nu wel dat de koers heftig is idd. Je moet altijd 1/5e van je vermogen in stablecoins hebben.
Ali_boozaterdag 22 januari 2022 @ 00:18
35k net gehit
Ali_boozaterdag 22 januari 2022 @ 00:19
Volgens een Duitse Youtuber gaan we in worst case scenrio naar de 20k
einzeinzzaterdag 22 januari 2022 @ 00:23
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 20:29 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Dit, alsof iedereen effe 10k heeft om de volgende dip te kopen
10k heb je toch wel liggen om ff in te stappen. Maar van die 10k. 100k maken zie ik niet mogelijk.
einzeinzzaterdag 22 januari 2022 @ 00:23
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 januari 2022 22:49 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
ETH richting de 2500 USD :o
Geen probleem mee, mag zelfs onder 2000 USD zakken.
Lospedrosazaterdag 22 januari 2022 @ 00:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 7 mei 2021 18:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]
We gaan echt nog wel verder, 100% zeker.
Dacht het niet vriend :P
firefly3zaterdag 22 januari 2022 @ 00:31
Totale vernietiging van elke youtuber en whale momenteel. Zelfs Michael Saylor, Elon Musk, Carl the Moon, Michäel, Crypto Rover, "everyone is spitting", El Salvador, Jason non hopium, George Macdonalds, hadden het mis.
FLATTTENtheCURVEzaterdag 22 januari 2022 @ 00:34
twitter
firefly3zaterdag 22 januari 2022 @ 01:02
Wel grappig. Iedereen denkt dat de crash door de FED komt, maar we staan klaar voor een wereldoorlog. Onze Royal F35 toestellen staan klaar in Bulgarije met atoombommen.
FLATTTENtheCURVEzaterdag 22 januari 2022 @ 01:19
x