abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
pi_202935412quote:
Aangifte van seksueel misbruik tegen Marco Borsato

AMSTERDAM - Een jonge vrouw (22), die zegt vanaf haar vijftiende seksueel te zijn misbruikt door Marco Borsato, heeft maandag officieel aangifte gedaan bij de zedenpolitie in de regio Midden-Nederland.

Met de aangifte verzoekt de vrouw om strafrechtelijke vervolging voor het delict aanranding. Ze stelt in haar aangifte dat gedurende een aantal jaren sprake is geweest van het plegen van ontuchtige handelingen. Bij aanranding gaat het dan om ongewenst aanraken van geslachtsdelen, billen en borsten. De politie heeft bewijsmateriaal in beslag genomen, dat de aangifte kan ondersteunen.

Het is voor het eerst dat officieel aangifte volgt tegen Borsato, die al geruime tijd onder vuur ligt vanwege geruchten van grensoverschrijdend gedrag.

Het Openbaar Ministerie zegt in een reactie: ,,We hebben vandaag een aangifte van onzedelijke betastingen tegen hem ontvangen. Onderzoek zal moeten uitwijzen of er sprake is van bewijsbare strafbare feiten. Een verdere toelichting kunnen we op dit moment niet geven."

Het advocatenechtpaar Knoops, dat Borsato bijstaat, blijft bij een vorige week uitgegeven verklaring dat het Openbaar Ministerie om een 'onafhankelijk onderzoek' is verzocht en dat verder geen vragen worden beantwoord. Borsato zelf laat weten 'kennis te hebben genomen van het feit dat aangifte jegens mij is gedaan.'
https://www.telegraaf.nl/(...)-tegen-marco-borsato

quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:35 schreef Mylene het volgende:
Dochter van werkneemster zanger zegt aangerand te zijn (meisje met het dagboek). Het misbruik duurde volgens de aangeefster van 2014 tot in 2019. Hij zat volgens haar talloze malen aan borsten, billen en en gleed met zijn handen onder haar rokje om tussen benen te strelen. (Telegraaf Premium).
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 13:51 schreef Mylene het volgende:
In het premium artikel staat ook dat Borsato volgens de aangifte aanwezig was tijdens sessies met psychologen en huilend zijn verontschuldigen aanbood.
Na het overlijden vader, zou Borsato zich hebben opgeworpen als een pleegvader.
twitter


SPOILER: Artikel
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 december 2021 23:11 schreef JourneyBlue het volgende:
Tijdlijn:

In 2019 heeft de moeder van de vrouw een dagboek ontdekt waarin het seksueel misbruik gedetailleerd is beschreven.

Op 4 juli 2019 confronteerde de moeder van het slachtoffer Marco op kantoor met de gevonden info uit het dagboek.
Op die dag zou er dus ook een geluidsopname zijn gemaakt. Het vermeende slachtoffer heeft daarna therapie gevolgd, waarbij de zanger ook aanwezig zou zijn geweest. Borsato zou daar huilend zijn excuses hebben aangeboden

- In september 2019 heeft moeder de samenwerking met MB beindigd en verklaart in Story week 49/2021: ‘Ik heb Marco al twee jaar niet gezien of gesproken!.' (https://www.tijdschrift.n(...)rondom-marco-borsato). Wanneer waren die sessies bij de psycholoog dan?

- In januari 2020 kwam naar buiten dat Marco mogelijk het seizoen van TVK niet af zou maken: https://www.telegraaf.nl/(...)ids-mogelijk-niet-af

- februari 2020: Marco en Leontine gaan scheiden

- maart 2020: Ilse vervangt Marco bij de finale van TVK:
https://www.televizier.nl(...)e-van-the-voice-kids

- maart 2020 Evert Santegoeds zou door moeder zijn benaderd ("Er zouden (toen ook al) dagboekaantekeningen en een bandopname zijn, maar men kwam niet met bewijs over de brug”(https://www.mediacourant.(...)al-sinds-maart-2020/)

- juni 2020: Marco keert niet terug bij TVK:
https://www.televizier.nl(...)co-borsato-op-straat

- (Reeds) medio 2020 is door de heer Marco Borsato aan Knoops' Advocaten NV verzocht om een onderzoek in te stellen naar een aantal insinuaties verband houdend met de aantijging dat hij grensoverschrijdend seksueel gedrag zou hebben vertoond met minderjarige meisjes.

- juni 2021: Marco en Leontine weer samen

- 24-11-2021 (en eerder): RoddelPraat beweert dat MB aan jonge meisjes heeft gezeten

- rond 20-08-2021: Yvonne zegt contact te hebben met een slachtoffer. En is 14-12 trots op "haar 2 leeuwinnen"

-25-11-2021: Fawry van RUMAG TV/De Roddelloog: “Nu heb ik vorige week met een hele goede bron gebeld en die heeft mij dus verteld dat er op dit moment drie meiden zijn die een aanklacht tegen hem gaan indienen. Er komt dus binnenkort een rechtszaak tegen Marco over dit hele gebeuren. Hij ziet het al aankomen, want wat ik ook heb gehoord is dat hij ergens in Itali een stukje grond heeft gekocht

- 09-12-2021: Knoops' Advocaten maakt donderdagavond om 19.00 uur bekend dat ze het Openbaar Ministerie hebben gevraagd een onderzoek in te stellen naar de oorsprong van de geruchten van mogelijk grensoverschrijdend gedrag door de zanger. Omdat de geruchten blijven aanhouden en dat schadelijk is voor zijn ,,persoonlijke integriteit en reputatie", zo stellen de advocaten. Geert-Jan voegt daar aan toe: ,,En voor een ieder die het bericht nog steeds niet begrijpt..: dhr. Borsato ontkent dus de insinuaties."

- 13-12-2021: Volgens de 22-jarige vrouw zou Marco Borsato haar al vanaf haar vijftiende seksueel hebben misbruikt, tot ze twintig jaar was. "In de aangifte, die maandag bij zedenrechercheurs van de politie-eenheid Midden-Nederland is gedaan, verklaart de vrouw dat Borsato talloze malen aan haar borsten en billen zat en met zijn handen onder haar rokje gleed en tussen haar benen streelde"

- 14-12-2021: John van den Heuvel heeft samen met Mick van Wely (al in het voorjaar van 2021 contact met moeder en dochter) en Martin Groenewold een half jaar gewerkt aan deze zaak, heeft nu blijkbaar wel het dagboek+ondersteunend bewijs. Roept mogelijke andere slachtoffers op zich (bij hem/politie) te melden.
Twee mensen zouden zich hebben gemeld en die zaken gaan Mick en John nader onderzoeken.

- MB stelt via Knoops (medio 2020 ingeschakeld) tot vandaag (14-12-2021) niet te hebben geweten waar de geruchten vandaan kwamen.

Tijdlijn van alle affaires en beschuldigingen rondom Marco Borsato
quote:
OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'

16-12-2021 13:14

OM: zaak Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken 'vanwege de enorme maatschappelijke impact'
Marco Borsato

De aangifte tegen Marco Borsato krijgt voorrang op andere zaken, waardoor die langer moeten wachten voor ze behandeld worden. Dat zegt het OM Midden-Nederland.

Onlangs meldden we nog dat ruim 800 zedenzaken door een gebrek aan personeel nog altijd op de plank liggen, sommigen zelfs jarenlang. Toch gaat de aangifte tegen Marco Borsato van 'onzedelijke betastingen' die maandag werd ingediend dus voor.

Voorpaginanieuws

"Het is altijd een dilemma welke zaken voorrang krijgen en bij zedenzaken is dat nog lastiger", zegt persvoorlichter Ties Kortmann. Hij vertelt dat bij de afweging gekeken wordt naar de ernst van de feiten en hoe lang geleden ze zijn gepleegd. "Omdat deze feiten niet recent zouden zijn gepleegd zou dat reden kunnen zijn om de zaak geen voorrang te geven."

Dat de aangifte tegen Borsato nu toch snel wordt opgepakt komt volgens de persvoorlichter door de 'geschokte rechtsorde'. Hij doelt daarmee op de 'enorme maatschappelijke impact' en het feit dat de aangifte voorpaginanieuws was. "Het weegt ook mee dat de identiteit van de betrokkenen in ieder geval deels op straat ligt", zegt de persvoorlichter.

Vertraging voor anderen

"Elke dag dat het langer onduidelijk blijft, neemt de schade toe voor zowel de aangeefster als degene tegen wie aangifte is gedaan. Daarom is de afweging zeer bewust gemaakt om voorrang te geven aan de zaak", vertelt Kortmann.

Dat is volgens hem geen standaardprocedure, maar wordt per zaak bekeken. Dat de aangifte tegen Borsato nu voorrang heeft gekregen, heeft wel gevolgen voor andere zaken. "Als je bepaalde zaken voorrang geeft, dan weet je dat anderen weer wat langer moeten blijven zitten."

'Heel erg om te horen'

Advocate Nelleke Stolk die veel zedenzaken behandelt, reageert geschokt: "Ik vind het heel erg om te horen. Het stuit me echt tegen de borst, want nu blijven andere zaken nog langer liggen."

"En de slachtoffers die nu zitten te wachten, voelen zich hierdoor niet serieus genomen. Ik vind het schandalig."

Eva wacht al 1,5 jaar

Eva Peters deed anderhalf jaar geleden aangifte van een ernstig zedendelict, maar de verdachte in haar zaak is nog steeds niet verhoord. Ze benadrukt nog eens dat er meer dan 800 soortgelijke zedenzaken op de plank liggen: "Al die zaken hebben evenveel recht op een snel onderzoek. Ik voel mij echt een tweederangsburger."

Het stoort haar enorm dat het Openbaar Ministerie in de zaak Borsato zegt meteen in actie te komen: "Ik heb respect voor de vrouw die de aangifte heeft aangedurfd, want ik weet als geen ander dat dat niet zomaar een gesprekje is. Maar nu lijkt het erop dat het OM snel handelt bij zedenzaken en dat is een schijnvertoning. De werkelijkheid is dat er honderden zaken op de plank liggen."

https://eenvandaag.avrotr(...)schappelijke-impact/
SPOILER: vorige OP
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.


Marco Borsato doet aangifte wegens smaad en laster tegen de vrouw die hem aanklaagt

Marco Borsato heeft de vrouw aangeklaagd die hem eerder deze week aanklaagde wegens seksueel overschrijdend gedrag. Borsato deed aangifte voor het doen van een valse aangifte, smaad, laster en het doen van een lasterlijke aanklacht.

Hij klaagt ook de moeder van de vrouw aan, wegens uitlokking en medeplichtigheid.
Dat bevestigen de advocaten van Borsato en het Openbaar Ministerie aan RTL Nieuws.

https://www.rtlnieuws.nl/(...)uw-die-hem-aanklaagt
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202935484
Staat het hervonden geluk van Marco en Leontine onder druk nu de zanger wordt beticht van seksueel misbruik? Mediums Marion Berndsen en Thomas Woolthuis geven exclusief in Story het antwoord op alle vragen.

quote:
Marion Berndsen: ‘Er hangt al een tijdje een donkere wolk boven hen, er is iets wat hen allebei verdrietig maakt. Ik zie dat Leontine in verwarring is. Alsof ze zich afvraagt: Waar ben ik aan begonnen? Ik voel veel twijfel bij haar. Maar ze is heel loyaal naar Marco, die ze als haar grote liefde blijft zien. Ze wil hem steunen, maar hun relatie is vertroebeld. Ik zie dat Marco voor een langere periode naar het buitenland gaat. Leontine volgt hem daarin. Momenteel voelt hij moedeloos aan. Hij staat niet in zijn kracht. Leontine blijft twijfelen, mede door die donkere wolk. Maar wanneer die is weggetrokken, gaat ze volledig voor Marco. En ik zie dat ze elkaar een belofte doen. Ze blijven bij elkaar. Ze horen bij elkaar. Marco en Leontine zullen zonder elkaar heel ongelukkig zijn. Ze zijn het klassieke voorbeeld van hoe een stel niet met, maar ook niet zonder elkaar kan.’
https://www.tijdschrift.n(...)k-pos0&utm_source=ad
Well well well, look how the turn tables.
  Moderator / Redactie FP donderdag 30 december 2021 @ 19:32:25 #4
221644 crew  timmmmm
sp3c lives matter
pi_202935969
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 19:19 schreef JourneyBlue het volgende:
Staat het hervonden geluk van Marco en Leontine onder druk nu de zanger wordt beticht van seksueel misbruik? Mediums Marion Berndsen en Thomas Woolthuis geven exclusief in Story het antwoord op alle vragen.
[..]
https://www.tijdschrift.n(...)k-pos0&utm_source=ad
wtf heb ik net gelezen
pi_202937064
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 18:48 schreef Tengano het volgende: [..] Voor jouw welzijn in bijgaande spoiler.
SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Bassie is wel oud geworden!
pi_202939744
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
pi_202939877
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:03 schreef rvtm het volgende:
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
Als ze goed is, komt ze er vanzelf.
  Moderator / Miss SHO donderdag 30 december 2021 @ 21:12:56 #8
22592 crew  Ole
pi_202940094
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:07 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Als ze goed is, komt ze er vanzelf.
Nou vanzelf. Maar hoe dan ook moet ze het zelf waarmaken. Kruiwagen of niet..
Op woensdag 19 januari 2011 22:10 schreef JaneDoe het volgende:
dit is SHO, where you're guilty until proven innocent
pi_202940260
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:03 schreef rvtm het volgende:
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
100% mee eens
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_202940897
Begrijp ik het nu goed? Is Jada ook misbruikt door haar eigen vader?
  Miss 200.000.000! donderdag 30 december 2021 @ 21:47:06 #11
367000 roos94
pi_202941555
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:31 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Begrijp ik het nu goed? Is Jada ook misbruikt door haar eigen vader?
Huh?
  Miss 200.000.000! donderdag 30 december 2021 @ 21:47:53 #12
367000 roos94
pi_202941593
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:03 schreef rvtm het volgende:
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
Alle 3 de kinderen zijn "acteur" _O-
pi_202941631
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:31 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Begrijp ik het nu goed? Is Jada ook misbruikt door haar eigen vader?
Whut..?!
Namen en rugnummers graag ?! 😯
  donderdag 30 december 2021 @ 22:11:43 #14
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_202942547
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:31 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Begrijp ik het nu goed? Is Jada ook misbruikt door haar eigen vader?
Waar haal je dat vandaan?
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  Vis een optie? donderdag 30 december 2021 @ 22:15:15 #15
70532 loveli
N
pi_202942704
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 22:11 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Waar haal je dat vandaan?
Nou, haar naam werd in dit topic genoemd, dus...

Komkommertijd.
crap in = crap out
pi_202943355
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 22:11 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Waar haal je dat vandaan?
Nou ja… vader is toch een mooi ( krakkemikkig) kruiwagentje om te misbruiken…🤔
  donderdag 30 december 2021 @ 23:58:47 #17
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202947224
Let op hoe ze hier op 0:28 allemaal over de gevallen Marco Borsato heen willen praten.

Het onderwerp mag, zo komt het iig op mij over, liever niet benoemd worden of aandacht krijgen.


Ben wel benieuwd wat die andere BN'ers er van vinden om in dit rijtje van afvallers te staan samen met Marco.
Op de een of andere manier straalt het toch ook een beetje op je af lijkt me zo.

[ Bericht 44% gewijzigd door Tengano op 31-12-2021 05:52:48 ]
  vrijdag 31 december 2021 @ 00:08:35 #18
288693 sly-nl
they(fok) did first blood!
pi_202947600
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:03 schreef rvtm het volgende:
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
Welzeker

Je punt ontgaat me..

"Tough" it is
love & heet
pi_202949475
quote:
1s.gif Op donderdag 30 december 2021 22:11 schreef AgnesGru het volgende:

[..]
Waar haal je dat vandaan?
O sorry, ik heb me vergist waarschijnlijk. Ik meende dat op te kunnen maken uit de teksten hierboven.
  Moderator vrijdag 31 december 2021 @ 05:47:03 #20
388664 crew  Dotteke
pi_202950368
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 23:58 schreef Tengano het volgende:
Let op hoe ze hier op 0:28 allemaal over de gevallen Marco Borsato heen willen praten.

Het onderwerp mag, zo komt het iig op mij over, liever niet benoemd worden of aandacht krijgen.


Ben wel benieuwd wat die andere BN'ers er van vinden om in dit rijtje van afvallers te staan samen met Marco.
Op de een of andere manier straalt het toch ook een beetje op je af lijkt me zo.
ZOlang het niet echt bewezen is zullen ze denk ik ook wel voorzichtig zijn in hun uitspraken daarover
Wie mij niet heeft grootgebracht, zal mij ook niet klein krijgen!
  Moderator vrijdag 31 december 2021 @ 07:18:08 #21
255123 crew  Benny
pi_202950683
Zal er vandaag weer een terugblik en vooruitkijk postje komen van Borsato?

Zin in.
  vrijdag 31 december 2021 @ 07:34:19 #22
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202950738
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 december 2021 07:18 schreef Benny het volgende:
Zal er vandaag weer een terugblik en vooruitkijk postje komen van Borsato?

Zin in.
Hij schijnt met een nieuwe cover bezig te zijn die mogelijk volgende maand uitkomt.

Zin in.

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
  vrijdag 31 december 2021 @ 09:17:09 #23
433238 Tengano
Try not to think of me
pi_202951798
https://www.mediacourant.(...)ot-zonder-trouwring/

Niet veel nieuws, behalve de uitslag van de poll dan.
pi_202952136
quote:
0s.gif Op donderdag 30 december 2021 21:03 schreef rvtm het volgende:
Misschien ben ik een bitch, maar ik heb echt moeite medelijden te hebben met de (opkomende) carriere van Jada Borsato. Triest voor haar als dochter, dat is het zeker. Maar voor haar als actrice?

Het is niet zo dat dit meisje na lang zwoegen de toneelschool heeft afgerond, jaaaarenlang audities heeft gedaan, en uiteindeljk nu een rol in GTST te pakken heeft ofzo.

Die is gewoon vooruit gekruiwagend door de naam Borsato. En nu is die kruiwagen stuk... dus ja... though luck meid. Dat wordt zelf lopen.
Nee hoor! Ik volg je helemaal. Ik heb een stukje gezien van haar "acteertalent", ik weet niet of het nu kwam omdat ik er al gekleurd naar keek maar ik vond haar echt niet best. Ze speelde een verveelde influencer die alles deed voor de likes ipv naar degene luisteren die tegenover haar zat. Leek best realistisch.
pi_202953738
quote:
10s.gif Op vrijdag 31 december 2021 07:18 schreef Benny het volgende:
Zal er vandaag weer een terugblik en vooruitkijk postje komen van Borsato?

Zin in.
Op naar een fantastisch 2022 |:)
SOONY
pi_202954937
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 09:17 schreef Tengano het volgende:
https://www.mediacourant.(...)ot-zonder-trouwring/

Niet veel nieuws, behalve de uitslag van de poll dan.
Marco voor het eerst in 23 jaar zonder trouwring aan zijn vinger.

Zat die ring ook om die vinger toen hij er Iris Hond mee vingerde?
  vrijdag 31 december 2021 @ 12:01:38 #27
292419 NoXia
Productiefoutje
pi_202955242
*oh nee, toch niet.*

[ Bericht 47% gewijzigd door NoXia op 31-12-2021 12:15:03 ]
pi_202961241
https://www.flaironline.n(...)ren-na-complicaties/

Dit is een nauwkeurig chronologisch overzicht van alle overspelpraktijken van de heer Borsato. Het leest als een goedkope doktersroman.

In het begin nog allerlei zalvende praat over dat monogamie onnatuurlijk is. En dat de liefde tussen de heer en mevrouw Borsato heel sterk is.

Dan komen er voorzichtig wat kleine verontschuldigingen over zijn "gewone vriendschap" met Iris Hond in een "periode die voor hen beide erg moeilijk was" en die daardoor "verder ging dan vooraf was voorzien".

Geleidelijk wordt het dan wat grimmiger als blijkt dat de heer Borsato naast zijn vrouw en zijn pianiste Iris ook gemeenschap had met zijn secretaresse. En ook de echtgenote van een goede vriend wipte. En ook nog een dame van zijn fanclub penetreerde. En vermoedelijk nog wel wat meer grut hier en daar regelmatig volspoot met Italiaanse slagroom.

En dan blijkt toch dat die sterke liefde van mevrouw Borsato niet bestand is tegen de praktijken van deze beroepsvreemdganger. Leontien wil een scheiding en verlaat haar man.

Potjandikkie, dt had Marco niet zien aankomen! Zijn grote liefde die hem verlaat. Hij raakt zelfs in een depressie en moet onder moeders veren tot rust komen. Gelukkig houden Marco en Leontien nog wel contact als "goede vrienden" en houden zij nog ontzettend veel van elkaar.

Toen barstte er helaas een nieuwe bom en die was niet misselijk. Een beschuldiging van kindermisbruik.
  vrijdag 31 december 2021 @ 19:52:21 #29
168093 Soury
Mario de winnaar van 2021 !!!!
pi_202967053
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 11:46 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:

[..]
Marco voor het eerst in 23 jaar zonder trouwring aan zijn vinger.

Zat die ring ook om die vinger toen hij er Iris Hond mee vingerde?
Of kwijt geraakt in die grot
NMNS: Taart Soury is geen probleem, die leg ik wel ergens vast in een keuken met wat rookgerei.
Muizen? Kleine harige opdonders met een kaas fixatie., en Lucie Ball die gillend op een tafel staat in een oudbollige tv serie. En een vaste PI is KUT !!!! NIET doen
pi_202971495
Zingt Leontien ‘womanizer’ voor Marco bij de The Masked singer 🤣
pi_202971592
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:48 schreef mrcapristo het volgende:
Zingt Leontien ‘womanizer’ voor Marco bij de The Masked singer 🤣
:Y :Y _O-
Twinning = boring
pi_202972205
quote:
0s.gif Op vrijdag 31 december 2021 23:48 schreef mrcapristo het volgende:
Zingt Leontien ‘womanizer’ voor Marco bij de The Masked singer 🤣
Ik denk meer dit:

pi_202972615
Leontine Borsato die Womanizer zingt verkleed als een champagnefles. Je verzint het niet.

For the record; deze oud en nieuw special van The Masked Singer is begin oktober opgenomen. Nog voordat alles losbarste over Marco. Mijn vriendin was destijds bij de opnames, in het publiek.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 00:54:45 #34
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202972711
Net bij shownieuws met Evert
Dit gaat heel 2022 nog wel beheersen en nog wel langer ook :D
Knoops versus Plasman
  zaterdag 1 januari 2022 @ 00:59:42 #35
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_202972786
En Luca vertrouwt zijn vader niet meer alleen thuis met zijn vriendin :D _O-

Luca Borsato en vriendin Daisy zoeken samen naar een huis

Het gaat z goed tussen Luca Borsato (23) en zijn vriendin Daisy Pieras, bekend van 'Temptation Island', dat de twee hebben besloten elke dag met elkaar wakker te willen worden. Ze willen gaan samenwonen, zo laat het verliefde koppeltje weten aan 'Shownieuws'.

"We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden"
"We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden", aldus Daisy, die deze week een angstige dag doormaakte toen ze opeens doof werd aan n kant. "Helaas nog niks beter", geeft de schoondochter van Marco Borsato als update aan de entertainmentsite. Daisy denkt dat ze haar neus te hard heeft gesnoten of te hard heeft geniesd, want vlak daarna kreeg ze een steek in haar oor. "Wel lekker rustig zo."

Luca zei eerder over samenwonen met Daisy het volgende: "Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren."

Daisy zit nu op een roze wolk, maar denkt met minder vrolijke gedachten terug aan haar vorige relatie. In Temptation Love Therapy vertelde ze dat haar ex losse handjes had en tijdens hun relatie ook nog contact had met andere meisjes.

https://www.rtlboulevard.(...)on-island-samenwonen

Nu heeft ze een schoonvader die nog wel eens contact zoekt met andere meisjes :+ :')
  Spellchecker zaterdag 1 januari 2022 @ 01:04:21 #36
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_202972843
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 00:59 schreef ikweethetookniet het volgende:
En Luca vertrouwt zijn vader niet meer alleen thuis met zijn vriendin :D _O-

Luca Borsato en vriendin Daisy zoeken samen naar een huis

Het gaat z goed tussen Luca Borsato (23) en zijn vriendin Daisy Pieras, bekend van 'Temptation Island', dat de twee hebben besloten elke dag met elkaar wakker te willen worden. Ze willen gaan samenwonen, zo laat het verliefde koppeltje weten aan 'Shownieuws'.

"We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden"
"We zijn bezig met samenwonen en hebben al gereageerd op wat huizen. We hopen binnenkort een nieuw plekje te vinden", aldus Daisy, die deze week een angstige dag doormaakte toen ze opeens doof werd aan n kant. "Helaas nog niks beter", geeft de schoondochter van Marco Borsato als update aan de entertainmentsite. Daisy denkt dat ze haar neus te hard heeft gesnoten of te hard heeft geniesd, want vlak daarna kreeg ze een steek in haar oor. "Wel lekker rustig zo."

Luca zei eerder over samenwonen met Daisy het volgende: "Alles op z'n tijd. We zijn lekker veel samen en dat voelt heel erg goed. Dus dit gaat zeker in de toekomst gebeuren."

Daisy zit nu op een roze wolk, maar denkt met minder vrolijke gedachten terug aan haar vorige relatie. In Temptation Love Therapy vertelde ze dat haar ex losse handjes had en tijdens hun relatie ook nog contact had met andere meisjes.

https://www.rtlboulevard.(...)on-island-samenwonen

Nu heeft ze een schoonvader die nog wel eens contact zoekt met andere meisjes :+ :')
quote:
zijn vriendin, bekend van Temptation Island
:')
*** Het begon best goed, eerst carnaval en daarna lekker skin***
^^^i.k...h.e.e.t...d.e.z.e...w.e.e.k...p.e.t.e.r^^^
  zaterdag 1 januari 2022 @ 01:58:00 #37
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202973372
Dit is toch niet te filmen jongens. Dit is toch wel hl erg gnant hoor jeetje.
  Spellchecker zaterdag 1 januari 2022 @ 02:16:01 #38
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_202973533
quote:
4s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 01:58 schreef Draak31 het volgende:
Dit is toch niet te filmen jongens. Dit is toch wel hl erg gnant hoor jeetje.
Inderdaad, als je je verkering uit "tempation island" moet halen .... :%
*** Het begon best goed, eerst carnaval en daarna lekker skin***
^^^i.k...h.e.e.t...d.e.z.e...w.e.e.k...p.e.t.e.r^^^
pi_202973780
Beste wensen voor iedereen en dat jullie wensen maar mogen uitkomen!
pi_202973808
quote:
1s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 01:04 schreef maily het volgende:

[..]
[..]
:')
Exen met losse handjes, meedoen aan gruwelijk programma en een schoonpa met issue’s.

Doen! Topplan!

Nu een te dure hut kopen op het losse zand van je schoonfamilie, snel een kind maken en je over tien jaar afvragen waar het fout ging…
pi_202974584
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 00:59 schreef ikweethetookniet het volgende:
Daisy zit nu op een roze wolk..
De appel valt niet ver van de boom. Ik wens Daisy veel succes.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 09:41:03 #42
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_202974606
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 02:55 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Exen met losse handjes, meedoen aan gruwelijk programma en een schoonpa met issue’s.

Doen! Topplan!

Nu een te dure hut kopen op het losse zand van je schoonfamilie, snel een kind maken en je over tien jaar afvragen waar het fout ging...
En zo zijn bereiken we in deze reeks vanzelf deel 50.

Een afzonderlijke LucaGate kan ook altijd nog. :+
  Spellchecker zaterdag 1 januari 2022 @ 10:48:50 #43
197773 crew  maily
mevrouwtje oeps
pi_202975071
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 02:50 schreef ootjekatootje het volgende:
Beste wensen voor iedereen en dat jullie wensen maar mogen uitkomen!
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 09:41 schreef Eightyone het volgende:

[..]
En zo zijn bereiken we in deze reeks vanzelf deel 50.

Een afzonderlijke LucaGate kan ook altijd nog. :+
:P
*** Het begon best goed, eerst carnaval en daarna lekker skin***
^^^i.k...h.e.e.t...d.e.z.e...w.e.e.k...p.e.t.e.r^^^
pi_202975398
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 09:41 schreef Eightyone het volgende:

[..]
En zo zijn bereiken we in deze reeks vanzelf deel 50.

Een afzonderlijke LucaGate kan ook altijd nog. :+
Waarom een afzonderlijke gate? Die gozer heet gewoon Borsato.
pi_202975898
quote:
6s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 00:54 schreef ikweethetookniet het volgende:
Net bij shownieuws met Evert
Dit gaat heel 2022 nog wel beheersen en nog wel langer ook :D
Knoops versus Plasman
Die Evert heeft wel nieuwtjes zeg! :P Hopelijk wordt 2022 het jaar van 'De Waarheid'.
pi_202976315
quote:
0s.gif Op zaterdag 1 januari 2022 11:24 schreef ootjekatootje het volgende:

[..]
Waarom een afzonderlijke gate? Die gozer heet gewoon Borsato.
Hoe lang duurt het tot Luca vreemdgaat? Ik zet in op 1 jaar.
  zaterdag 1 januari 2022 @ 12:52:48 #47
487228 Draak31
Een jonge frisse vent
pi_202976338
Ik vraag mij af of Marco uitkijkt naar 2022. Zou dit het jaar worden van zijn comeback?
pi_202976438
quote:
Sexfeesten waren onderdeel van zijn ten onder gegane bedrijf...
In Nederland duiken steeds meer details op over de manier waarop The Entertainment Group van Marco Borsato is failliet gegaan. De bedrijfsleiding deed zich vaak te goed aan uitspattingen. En bedrijfsbarbecue ontaardde zelfs in een heuse orgie.

Het is een ex medewerker van het bedrijf die hierover in de Telegraaf uit de school klapt. Volgens hem deed iedereen het met iedereen en leek het nog het meest op een sekte.

“De jaarlijkse barbecue van het bedrijf ontaardde steevast in een regelrechte orgie. In bijna alle ruimtes van de villa deden mensen het met elkaar. Op de bureau’s, in de toiletten, overal.”

Er werden zelfs tijdens concerten van Marco Borsato in het Gelredome escorts ingehuurd en niet om de dobbelen.
pi_202976470
Ik vroeg me altijd al af waarom dat geschat vermogen van 27 miljoen euro opeens was vedwenen. Nu weten we het.
abonnement iBood bol.com Vodafone Ziggo Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')