Dit kan alle kanten op gaanquote:Op zaterdag 14 januari 2023 17:10 schreef AgnesGru het volgende:
Ik ga morgen erwtensoep maken in de slowcooker
Heb het wel vaker in de sc gemaakt, altijd goed gegaan.quote:
Doe je ze dan daarna nog onder de grill of gewoon zo uit de slowcooker?quote:Op zondag 15 januari 2023 20:14 schreef Sorella het volgende:
Weer eens spareribs met behulp van de slowcooker gemaakt, was lekker
Ik heb ze deze keer onder de gril gedaan maar zo uit de slowcooker is ook lekker.quote:Op maandag 16 januari 2023 17:45 schreef 4EverBlackEyed het volgende:
[..]
Doe je ze dan daarna nog onder de grill of gewoon zo uit de slowcooker?
Dat zal vast lekker zijn, maar met fudge heeft het weinig te maken.quote:Op dinsdag 24 januari 2023 11:24 schreef junkiesietze het volgende:
Als ik dus https://bakken.nl/recept/pindakaas-chocolade-fudge-met-zeezout ga maken, en de spritsen vervang voor bastogne koek, das toch een top idee?
en iemand tips hoe ik pindakaas en poedersuiker meng? pindakaas beetje opwarmen? ik heb geen kitchenaid machine ofzo
Ik gebruik voor de zekerheid dan geen alcohol. Wat wil je maken?quote:Op vrijdag 17 februari 2023 12:21 schreef Morgane89 het volgende:
Weet iemand of alcohol volledig verdampt in een slowcooker? Ik lees online erg tegenstrijdige berichten en ben benieuwd hoe dit zit omdat mijn zoontje steeds vaker met de pot mee-eet.
Niks specifieks, meestal maak ik stoofvlees of een groentestoof in de slowcooker.quote:Op vrijdag 17 februari 2023 12:51 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik gebruik voor de zekerheid dan geen alcohol. Wat wil je maken?
Ik gebruik dan meestal extra bouillon, soms (voor het zuur) balsamico azijn (weinig) en bij stoofpeertjes ipv port zwarte bessen sapquote:Op vrijdag 17 februari 2023 13:39 schreef Morgane89 het volgende:
[..]
Niks specifieks, meestal maak ik stoofvlees of een groentestoof in de slowcooker.
Dank je, dat klinkt als een goed alternatiefquote:Op vrijdag 17 februari 2023 13:41 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Ik gebruik dan meestal extra bouillon, soms (voor het zuur) balsamico azijn (weinig) en bij stoofpeertjes ipv port zwarte bessen sap
https://www.bol.com/nl/nl(...)00000086578977/?s2a=quote:Op dinsdag 21 februari 2023 13:25 schreef Glider76 het volgende:
laatste dagen mij eens in gaan lezen in deze slowcooker hype. Voornamelijk omdat afgelopen week een belgisch stoofpotje een beetje verknalt is door achteraf goed te voorkomen fouten. Vlees aanbraden en daarna koud bier erover heen, en teveel laten koken, denkende dat het dan juist malser wordt.
Ik werk met een gietijzeren braadpan op inductie dus op zich best goed te regelen.
Maar zo'n slowcooker is eigenlijk nog nauwkeuriger in het vasthouden van een consante temperatuur. Dus meer succes met stoofpotjes en geen omkijken naar.
Maar dan gan je eens op coolbue kijken en natuurlijk zijn er dan tientallen slowcookers te koop, en allemaal hebben ze best wel goede reviews.
Ik kook voor 1 a 2 personen, maar maak graag grotere porties om in te vriezen.
4.7 liter zou een mooie maat zijn maar die lijken allemaal uitverkocht te zijn. Kan ik dan beter een kleinere of een grotere nemen?
en keramische binnenpan of metalen pan? Vaatwasser bestending hoeft niet perse, even met de hand afwassen is net zo makkelijk.
Iemand nog een paar tips? En was je zelf eerst ook sceptisch maar blijkt het nu juist fantastich te zijn?
Was die niet veel te nat?quote:Op vrijdag 3 maart 2023 23:58 schreef winterstorm666 het volgende:
https://miljuschka.nl/slowcooker-runderstoof/
Deze gisteren gemaakt! heerlijk!
En ik had nog stoofvlees over.
Die heb ik met tomaat, tomatenblokjes, rode wijn. Laurier, runderbouillon, spekjes en uitjes, Italiaanse kruiden en Cajunkruiden Worchestershire en Rozemarijn opgezet. Ook niet slecht.
beetje inkoken kan. of met aardappels of rijst mengenquote:Op zaterdag 4 maart 2023 13:35 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Was die niet veel te nat?
Bij mij staat deze nu weer te pruttelen: https://sophieglutenvrij.(...)s-uit-de-slowcooker/
Je kunt vast wel kip in pindasaus maken in de slowcooker. Saté wordt het als je het grilt.quote:Op vrijdag 17 maart 2023 10:40 schreef Notorious_Roy het volgende:
Hallo
Kan ik kipsate maken in de slowcooker? Gewoon kippendijen in een laag satesaus erin mieteren?
Ja okay. Maar je snapt wat ik bedoel hoop ik?quote:Op vrijdag 17 maart 2023 11:20 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Je kunt vast wel kip in pindasaus maken in de slowcooker. Saté wordt het als je het grilt.
https://ashleywillems.nl/pindakip-uit-de-slowcooker-super-lekker/ dit lijkt er misschien wel op, vond dit wel lekker. Maar blijven geen grote brokken kip, zeg maar, op deze manier.quote:Op vrijdag 17 maart 2023 10:40 schreef Notorious_Roy het volgende:
Hallo
Kan ik kipsate maken in de slowcooker? Gewoon kippendijen in een laag satesaus erin mieteren?
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |