Remia Salata italian dressing.quote:Op maandag 14 maart 2022 13:05 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Ziet er goed uit, wat dressing heb je gebruikt?
Deze heb ik laatst weer in de slowcooker gemaakt, maar ik wil m binnenkort eens in de instant pot maken http://www.cookincanuck.c(...)ken-recipe-crockpot/quote:Op zaterdag 16 april 2022 08:42 schreef Dotteke het volgende:
Ik wil het binnenkort weer eens gaan proberen. Mijn multicooker staat maar te staan. Dat komt omdat ik nu drie keer een recept gemaakt had en er totaal geen smaak aan het vlees zat.
ik zou gewoon een mespunt mosterd in de marinade doen, of wat sambalquote:Op maandag 2 mei 2022 08:30 schreef junkiesietze het volgende:
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Had sparerribs gemaakt, ingesmeerd met mosterd, en daar dikke laag sparerib kruidenrub overheen gestrooit. 6uur op low.
Ik vond het wel lekker maar vriend van me vond het smeuige van de mosterd erg smerig en heeft het niet opgegeten.![]()
Volgende keer weer marineren in bbqsaus met ketjap en suiker en knoflook.
Nouja, het was eigenlijk meer zodat de rub iets had om aan te plakken. Als je er niks op smeert vallen de kruiden er zo af.quote:Op maandag 2 mei 2022 14:07 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik zou gewoon een mespunt mosterd in de marinade doen, of wat sambal
ik geloof dat je er een vel moet vanaf halen?quote:Op maandag 2 mei 2022 14:11 schreef junkiesietze het volgende:
[..]
Nouja, het was eigenlijk meer zodat de rub iets had om aan te plakken. Als je er niks op smeert vallen de kruiden er zo af.
Of had ik hiervoor iets anders moeten gebruiken?
Ah noskos, daar heb ik ook de spareribs kruiden van.quote:Op maandag 2 mei 2022 14:17 schreef THEFXR het volgende:
[..]
ik geloof dat je er een vel moet vanaf halen?
IK heb gisteren weer een gerecht geprobeerd in de multicookerquote:Op zaterdag 16 april 2022 10:37 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Deze heb ik laatst weer in de slowcooker gemaakt, maar ik wil m binnenkort eens in de instant pot maken http://www.cookincanuck.c(...)ken-recipe-crockpot/
Klinkt goedquote:Op vrijdag 26 augustus 2022 12:36 schreef junkiesietze het volgende:
Btw, makkelijkste marinade voor ongemarineerde spareribs:
Sweet baby ray BBQ saus
Bruine basterd suiker
Beetje ketjap
Verse knoflook (fijn gesneden)
pittige paprika kruiden
(hoeveelheden op gevoel, maar meerendeel BBQsaus)
avondje van te voren ribben insmeren en nachtje laten marineren. (eerst wat peper en zout op de ribben)
6uur op LOW in de slowcooker.
Als ze klaar zijn ribben eruit halen en beetje maizena in de slowcooker zodat de saus een beetje kan indikken.
dan die saus weer lekker dik over de ribben heen smeren.
Je hebt zojuist je eigen sparerib express sweet ribben gemaakt
Kan, maar haalt weinig uit, ze zijn dan al zo malsquote:Op vrijdag 26 augustus 2022 12:37 schreef AgnesGru het volgende:
[..]
Klinkt goed![]()
Grill ze niet af in de oven?
30euro aan ingredienten 😭quote:Op vrijdag 26 augustus 2022 12:29 schreef junkiesietze het volgende:
Aangezien de temperatuur aan het droppen is, morgen weer https://sophieglutenvrij.(...)s-uit-de-slowcooker/ maken
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |