abonnement bol.com Unibet Coolblue
  woensdag 28 september 2022 @ 04:48:42 #51
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_206125183
https://www.mediacourant.(...)oede-in-mijn-billen/

quote:
Katja Schuurman is gisteren naar een masseur gegaan omdat er veel woede en verdriet in haar billen zat. "Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten."

Bekende Nederlanders hebben een soort ongeremde behoefte om al hun emoties te delen op de socials. Zo loopt Katja Schuurman nu al dagen te mijmeren over dat ze zich zo leeg voelt. "Vanochtend wilde de zon niet opkomen in mijn hoofd. Leegte, lethargie, somberte; verzetten heeft geen zin", typte ze afgelopen weekend.
Adem in adem uit

Katja legt zich neer bij dat soort gevoelens. "Accepteren dat het even zo is, niet in paniek raken, weten dat alles altijd weer voorbij gaat, het mooie maar gelukkig ook het nare. En bij zonsondergang kwam de zon weer op ????????."

Al haar BN’er-vrienden vinden het heerlijk dat Katja het allemaal van zich af praat op de socials. Zo zegt Babette van Veen: "Adem in adem uit, you got this! Iedereen heeft slechtere dagen! Fijn voor iedereen dat jij het gewoon zegt! ??"

Het heeft Katja kennelijk niet echt geholpen, want gisterenavond heeft ze laten weten dat ze naar de masseur is gegaan om zich te laten behandelen aan haar woedende billen. "Wat houdt je lijf toch op de meest rare plekken emoties vast. Mijn billen waren de laatste tijd blijkbaar stalling voor onverwerkt verdriet en boosheid."

Woedende billen, hoe voelt dat precies? "Ik kon op een gegeven moment nauwelijks meer normaal lopen, laat staan zitten."

Inmiddels zijn de billen van Katja weer in topvorm. "Wat een wonderdokters zijn sommige masseurs toch! Met alle liefde die ze in je stoppen, en hoe ze niet alleen je spieren soepel maken, maar ook je energie weer vrij laten stromen."

Katja deelt er ook nog vijf hashtags bij: "#massage #energie #emotie #pijnisfijn #letitflow."

De Instagram-post van Katja::')
pi_206125439
´´En bij zonsondergang kwam de zon weer op´´

Toen had ze zeker alweer een fles wijn of twee op?

Jammer dat ze met alle geweld nog een kind moest, met haar zieke kop. :N
pi_206132827
quote:
Inderdaad maar één smiley voor: :') :') :')
pi_206180911
https://www.mediacourant.(...)ie-huizen-verwarmen/

quote:
BN’ER-PERIKELEN
Frank Jansen lijdt onder gasprijzen: ‘Moet drie huizen verwarmen’
Frank Jansen heeft veel meer last van de stijgende energieprijzen dan de gemiddelde Nederlander. “Ik maak me enorme zorgen, want ik heb een paar huizen, dus ik word aan alle kanten gepiepeld.”


Gisteren om 11:00 3322 stemmen
Frank Jansen
© William Rutten
Steeds meer mensen in Nederland kunnen de eindjes niet meer aan elkaar vastknopen vanwege de extreem gestegen energieprijzen. Dat is ontzettend vervelend, maar BN’ers hebben het ook niet makkelijk. Frank Jansen wijst erop dat hij bovengemiddeld veel last heeft van de energiecrisis. Hij heeft namelijk drie huizen.


Drie huizen
Frank maakt zich verschrikkelijk veel zorgen. “Ik maak me enórme zorgen, want ik heb een paar huizen, dus ik word aan alle kanten gepiepeld. Ik heb het hier over drie grote panden, dus ik maak me echt zorgen”, vertelt hij in de Weekend.

Er is een kans dat Frank veel minder geld overhoudt voor zijn reisjes en luxediners. “Nee, ik weet niet hoe hoog die rekeningen zijn, want ik steek mijn kop in het zand. Als ik in Nederland ben, zal ik het wel merken. Wat ik wel weet, is dat het me meer gaat kosten en dat er minder op mijn rekening overblijft om andere dingen te doen.”


Hartstikke duur
Het is ontzettend balen dat je gedwongen wordt om wat soberder te leven, vindt Frank. “Dat is het vervelende en ook heel zielig voor iedereen overigens.”

In welke van zijn drie huizen verblijft hij nu? “Momenteel leef ik meer in Frankrijk, en daar is het net zo. Ik leef hier alleen op elektriciteit, maar dat is hartstikke duur.”


Besparen
Gelukkig is zijn leven er door de scheiding met Rogier Smit wel goedkoper op geworden, zegt Frank. “Hoe ik bespaar? Ik had een heel dure gast bij me wonen, maar die is verdwenen, haha! Daarmee bedoel ik Rogier, die was duur in het gebruik.”

Tot slot: “Het is jammer, maar helaas moeten we er allemaal aan geloven. Overigens denk ik dat de echte klap nog komt, voor iedereen.”

_O-
  zaterdag 8 oktober 2022 @ 13:05:44 #55
482080 AgnesGru
Agnes, easy on the churros!
pi_206246678
quote:
Tbs-patiënt baalt van vergelijking met Arie Boomsma: ‘Beledigend’

Arie Boomsma is de afgelopen jaren steeds excentrieker geworden. Zó excentriek dat er nu zelfs tbs-patiënten zijn die ervan balen als ze met de hysterische fitnessgoeroe vergeleken worden.

Tegenwoordig haalt Arie Boomsma alleen nog maar het nieuws als hij weer wat raars heeft uitgehaald op sociale media. Veel mensen vragen zich af of hij een klap van de molen heeft gehad of dat hij af en toe gewoon een shot media-aandacht nodig heeft. Het kan natuurlijk ook een combinatie van beide zijn.

Grap over Arie

Arie wordt regelmatig op de hak genomen in de talkshow Vandaag Inside en dat gebeurde laatst ook weer, toen vaste gast en strafrechtadvocaat Job Knoester aan tafel zat. Hij heeft toen een grap gemaakt die niet heel goed is gevallen bij een van zijn cliënten.

Job legt uit in de rubriek In De Wandelgangen: “Ik heb vorige week een grap gemaakt hier over Arie Boomsma. Ik zei: ‘Dat had een cliënt van mij kunnen zijn’, omdat hij weer een raar filmpje had gemaakt. Toen ben ik de dag erna wel aangesproken door een tbs-cliënt van mij.”

Tbs’ers boos

Wat zei die tbs-cliënt toen tegen Job? “Hij zei: ‘Het was een heel leuke uitzending, maar dit is beledigend voor ons als tbs’ers.’”

Wilfred Genee lachend: “Dat is ook weer lekker voor Arie, dit hele verhaal.”


‘Kan me niet schelen’

De laatste tijd laat Job zich steeds kritischer uit aan de talkshowtafel van VI en daar is dus ook Arie het slachtoffer van. “Ik vind het alleen maar juist leuker dat ik meer van mezelf laat zien hier. Dat vind ik leuk.”

Is hij niet bang bepaalde types als Arie tegen de schenen te schoppen? “Nee, dat klopt, maar daar trek ik me nooit wat van aan. (…) Het kan me echt niets schelen wat mensen ervan zeggen.”

https://www.mediacourant.(...)-boomsma-beledigend/
Op donderdag 22 april 2021 18:05 schreef letmehearyouscream het volgende:
Ik heb natuurlijk in principe geen principes, want ik zit hier op SHO.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zaterdag 22 oktober 2022 @ 16:37:24 #56
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_206409663
quote:
Luuk Ikink adviseert André Hazes jr. om carrière te beëindigen

Luuk Ikink denkt dat André Hazes jr. zijn carrière in de Nederlandse showbizz beter kan beëindigen aangezien hij zoveel last heeft van de spotlights. “Moet hij niet gewoon stoppen?”

De vijfdelige docuserie van André Hazes jr. is één grote klaagzang over hoe lastig hij het artiestenleven wel niet vindt. De media? Moeilijk. Op het podium staan? Zenuwslopend. De verwachtingen van de fans? Ingewikkeld. Life of Yvonne? De horror. Het zorgt ervoor dat RTL Boulevard-ster Luuk Ikink zich afvraagt wat André überhaupt nog in de showbizz doet.
‘Moet hij niet stoppen?’

Luuk begrijpt er eigenlijk helemaal niets van na het zien van die docuserie. “Ik kreeg wel een beetje het idee: is dat hele vak wel iets voor hem? Moet hij niet gewoon helemaal stoppen?”

Hij vervolgt: “Hij heeft nu dan wel de bedoeling om hiermee door te gaan enzo, maar al die verleidingen liggen op de loer en ik krijg ook niet het idee dat hij het leuk vindt om te doen, want hij is zó gespannen voor elk optreden, ook al is het ergens op een braderie. Dan nog is hij supergespannen.”
Wat denkt Guido?

Story-baas Guido den Aantrekker, die zich altijd opwerpt als een soort familievriend van de Hazesjes, is het daar eigenlijk wel mee eens. “André zegt letterlijk in die documentaire: ‘Misschien moet ik het wel helemaal niet meer doen en gewoon een kroeg beginnen en daar gewoon lekker een moppie zingen.’”

Hij vervolgt in Shownieuws: “Ik denk ook dat hij dat moet doen en heel veel mensen vonden dat gisteravond. Uit alles bleek bijna dat hij zó opziet tegen die concerten.”
Aandachtsziek

De grootste voorstander van een showbizzexit voor André? Johan Derksen. “Het is een aandachtszieke familie. De een is nog hysterischer dan de ander. Ik begrijp niet dat de kranten daar steeds over berichten”, zegt hij.

Een vertrek uit de showbizz zou wel een financiële aderlating zijn voor André. Gelukkig kan hij terugvallen op de erfenis van zijn vader: als Rachel drie keer aan zijn urn rammelt, kan die hele familie weer een paar maanden verder.
:D

https://www.mediacourant.(...)riere-te-beeindigen/
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_206412735


[ Bericht 100% gewijzigd door casita op 22-10-2022 22:26:05 ]
  maandag 31 oktober 2022 @ 17:10:29 #58
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_206511426
Rob Kemps deed een Milli Vanilli-tje?

https://www.mediacourant.(...)eihard-hebt-gelogen/

quote:
De reden dat Rob Kemps zich zo raar gedraagt tegen de media, is volgens Patrick Kicken omdat hij jarenlang met een geheim heeft rondgelopen. "Zeg gewoon eens ronduit dat het klopt!"

Het imago van Rob Kemps ligt in de greppel. De entertainer is vorige week ontmaskerd als iemand die voor de schermen leuk doet, maar zich achter de schermen gedraagt als een bruut die overal woest aan de lijn hangt. Of, zoals Miljuschka Witzenhausen het noemt: "Er is duidelijk een Rob voor de schermen én achter de schermen."

Patrick Kicken, de meest gevreesde radiocolumnist van ons land, weet wel waarom Rob zich zo bizar gedraagt tegen de media. Hij heeft namelijk jarenlang angstvallig geprobeerd om een geheim uit de pers te houden, namelijk dat hij helemaal niet de stem is van zijn Snollebollekes-act.

De stem van Snollebollekes is namelijk de bedenker van de act: Jurjen Gofers, oud-radiocollega van Patrick. Hij maakte voor carnaval in 2013 een plaat die heel erg aansloeg, maar waar hij niet zelf mee wilde optreden: Vrouwkes. "Er was zoveel vraag naar dat er een act omheen verzonnen moest worden", legt Patrick uit in zijn Spreekbuis-column.

Daar kwam Rob om de hoek kijken. "En daar werd een grote fout gemaakt: in plaats van dit gewoon eerlijk erbij te zeggen werd overal de suggestie gewekt dat Rob Kemps de stem op die platen van Snollebollekes is, de zanger van de act. Maar dat is hij helemaal niet."

Het lekte vorig jaar uit via de Story. Een ingewijde zei tegen het blad: "Rob zingt zijn nummers niet zelf, dat doet Jurjen Gofers. Dat vertelt Rob in interviews nooit. Maar ik vind wel dat zijn fans dat horen te weten."

Patrick: "Na acht jaar liegen moest het een keer uit komen. Voor hem ook een kwelling geweest, avond na avond op een podium staan doen alsof."

Rob reageerde destijds geprikkeld op die onthulling. "We weten toch ook allemaal dat als Marco Borsato 'Je bent een droom die naast me ligt' zingt, die tekst eigenlijk van John Ewbank is?", zei hij in De Telegraaf.

Toch gaf Rob niet ronduit toe dat er inderdaad jarenlang gelogen is over de Snollebollekes-act. "Wat maakt het het publiek nou uit wie het bedacht heeft? Alleen, als je het echt wil weten: de echte kracht achter Snollebollekes, de founding father, is natuurlijk Jurjen."

Patrick denkt dat Rob er goed aan doet om gewoon eens écht toe te geven dat hij jarenlang heeft gelogen. Ze hebben nu alleen stiekem alle Wikipedia-pagina's aangepast, zegt hij. "Zodat er niet meer staat dat Rob Kemps de zanger is van Snollebollekes, maar dat is zeker acht jaar lang volgehouden, van 2013 tot 2021."

Hij vervolgt: "Het zou Rob sieren gewoon in zo'n liveshow te gaan zitten en zeggen: 'Ja mensen, het klopt, ik heb me jarenlang voorgedaan als iemand die ik niet was, nu ben ik de echte Rob Kemps en mag ik eindelijk mezelf zijn'. Scheelt een boel achterdocht en slapeloze nachten! Zoiets gaat aan je vreten natuurlijk."
pi_206520944
Ah, eindelijk gaat de beerput een beetje open :') . Er wordt al tijden een alles onthullend artikel over Matthijs verwacht, in de Volkskrant no less. Ondertussen is er dit.

https://www.mediacourant.(...)thijs-van-nieuwkerk/
anonieme razernist
  dinsdag 3 januari 2023 @ 13:58:39 #60
27454 InTrePidIvity
Looks like it's broken...
pi_207404881
FOK!'s eigen @SunChaser heeft Mediacourant gehaald met een stukje interview met Ferry Doedens.

https://mediacourant.nl/2(...)met-hamster-in-anus/
...it's rielie broken... It's rielie, rielie broken... Let's go wecycle!
[Tournament] Beste Remake
pi_207405327
quote:
3s.gif Op dinsdag 3 januari 2023 13:58 schreef InTrePidIvity het volgende:
FOK!'s eigen @:SunChaser heeft Mediacourant gehaald met een stukje interview met Ferry Doedens.

https://mediacourant.nl/2(...)met-hamster-in-anus/
Opmerkelijk dat zo'n decennia oude roddel ineens op een bn'er geprojecteerd wordt.
Maar wel een stukje Foktrots natuurlijk!
  maandag 9 januari 2023 @ 12:28:23 #62
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_207481057
"Gecremeerde kroket."

Kwam dat in eerste instantie van iemand van hier?

Niet meer doen, hè. :*

https://www.mediacourant.(...)-gecremeerde-kroket/

quote:
Rachel Hazes eist acuut verbod op bijnaam 'gecremeerde kroket'

Het is vandaag eindelijk zo ver: Rachel Hazes komt oog in oog te staan met de door haar zo gehate Yvonne Coldeweijer. De twee treffen elkaar in de rechtszaal, omdat Rachel het nodig vindt om het rechtssysteem te belasten voor een futiliteit. Ze wil namelijk een filmpje offline hebben waarin Yvonne beweert dat ze ruzie heeft met zoon André Hazes jr.

André had de boel makkelijk kunnen sussen door te verklaren dat er van ruzie geen sprake is, maar dat is - veelzeggend genoeg - niet gebeurd. Rachel is het allemaal enorm op de spits aan het drijven en wat blijkt? De professioneel weduwe is nog lang niet klaar. Ze wil namelijk ook een verbod afdwingen op het gebruik van haar bijnaam 'gecremeerde kroket'.

Een tijdje geleden spotte Yvonne op sociale media een geestige reactie van iemand die Rachel omschreef als een 'gecremeerde kroket' en die bijnaam heeft de showbizzhyena erin gehouden. Dat stoort Rachel echter mateloos.

Rachel wil dat de rechter Yvonne dwingt om 'gecremeerde kroket' uit haar juice-Van-Dale te schrappen. "Voor het weekend ontvingen we nog een extra sommatie. Deze zal ook vandaag in de rechtbank behandeld worden", schrijft Yvonne vanochtend op haar juicekanaal. "Ik mag Friedel geen gecremeerde kroket meer noemen. ??"

Hoezo niet dan? "Gecremeerd refereert volgens de advo van Friedel naar de dood en dat wordt door Friedel als pijnlijk ervaren. Ik schaam me oprecht dat we het in de rechtbank over de betekenis van een 'gecremeerde kroket' moeten gaan hebben."

Yvonne onthulde eerder dat het kort geding haar sowieso zo'n 15 duizend euro gaat kosten, of ze nou wint of verliest. Vlak voor het weekend gaf de juicekoningin aan dat ze ongeveer de helft daarvan aan donaties heeft ontvangen, maar dan resteert er natuurlijk nog wel een flinke som aan kosten.

Aan de andere kant zal Yvonne dankzij de publiciteit voor deze rechtszaak ook veel extra bekendheid en dus extra volgers kunnen behalen. De zaak dient vanmiddag om 13.30 uur.

Het is de tweede keer dat Yvonne voor de rechter moet verschijnen. Vorig jaar werd ze gedaagd door Samantha Steenwijk, maar dat heeft de zangeres onherstelbaar veel imagoschade opgeleverd.

Bovendien blijft Samantha sindsdien de kop van Jut bij Yvonne. "Dat is echt wel een foutje geweest dat ze dat heeft gedaan. Ik pest haar nu ook gewoon echt", grapt ze in haar Juice Show. "Dat doe ik expres ook, hè? Dat heb je dan ook gewoon verdiend. Wie mij geld kost, krijgt het te verduren."
  zaterdag 28 januari 2023 @ 03:13:14 #63
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_207742987
quote:
Suzan & Freek volledig afgefakkeld: ‘Stop wat cocaïne in die twee!’

Suzan & Freek worden behoorlijk afgefakkeld door het bekende televisieduo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen. Zij vinden het zingende stelletje ongelooflijk saai. “Stop er cocaïne in!”

Het geklaag van Suzan & Freek in hun eigen documentaire op Netflix komt als een boemerang in hun gezicht terug. Het zingende stelletje heeft ineens te maken met behoorlijk wat negatieve publiciteit. Ze hebben bijvoorbeeld een flinke dreun gekregen van enkele van de belangrijkste roddelbobo’s van het land.

Shitzooi
Het duo Gijs Groenteman en Marcel van Roosmalen maakt de twee nu in hun podcast Weer Een Dag met de grond gelijk. Zij hebben liever de cokesnuivende zanger van Goldband dan dit zingende ANWB-stelletje.

Marcel wordt doodziek van het tweetal. “We hebben het toch wel gehad met al die shitzooi die we nu krijgen en die brave Freek en Johanna of hoe heten ze?”

Jezus Christus
Het is een verschrikking, beaamt Gijs. “Ik heb die documentaire nog zitten kijken over Suzan en Freek. Jezus Christus, je weet gewoon niet wat je ziet. Dan denk je: prop er eens wat cocaïne in in godsnaam.”

Die Suzan is volgens hem een vreselijke zeiksnor. “Echt waar, dat mens zít maar te zemelen over dat ze moe is en niet van afterparty’s houdt en dat haar stem misschien een beetje begint te kraken en dat ze misschien wel verkouden begint te worden. Ik denk echt: neem een lijn coke, want dit gaat niet goed zo. Ook tegenover Freek denk ik dan.”

Broer en zus
Marcel adviseert Freek om in te grijpen en zijn Suzan tot de orde te roepen. “Ja, maar Freek moet natuurlijk als man helemaal gewoon het heft in handen nemen en eens tegen elkaar zeggen: doe eens even normaal, we staan godverdorie bekend als broer en zus, dat is toch niet meer van deze tijd!”

Het kan zo niet langer, besluit de opiniemaker. “Kom op!”
https://www.mediacourant.(...)cocaine-in-die-twee/
_O-
Isn't it ironic, don't you think
blijven zoeken naar wat we wel met elkaar delen
  zaterdag 28 januari 2023 @ 12:11:03 #64
466913 Eightyone
Bejaarde millennial
pi_207745840
quote:
Bizar: Krezip-zangeres springt in plaatselijk poepvijvertje Luuk Ikink

Jacqueline Govaert heeft een nieuw liedje bedacht en daar hoort ook een videoclip bij. Daarin is te zien dat de Krezip-zangeres achterover in de vijver van het Baarnse Bos valt. Ziet er allemaal heel artistiek uit, maar waarschijnlijk had ze geen enkel idee dat dit plasje water gebruikt wordt als veredeld hondentoilet.

Het is echt te ranzig voor woorden, vindt Luuk Ikink. Hij verklapt in zijn programma RTL Boulevard: "Jacqueline Govaert heeft een kleine sneak peak gedeeld van haar nieuwe clip. Kijk maar even mee. Ik zat dus te denken: ik ken die vijver ergens van, en nu heeft ze dus behind the scenes-beelden laten zien. Die zien er zo uit."

Hij vervolgt: "En toen dacht ik ineens: ik ken dat vijvertje. Dat is namelijk de vijver waar ik altijd mijn hond uitlaat. Dit is een hondenvijver, waar honden in poepen en plassen en zwemmen."

Die vijver waar Jacqueline in baddert is onwaarschijnlijk verontreinigd, aldus Luuk. "Tientallen honden per dag komen daar. Dat is echt het goorste vijvertje van de buurt, maar kennelijk ziet het er ook heel aardig en leuk uit om een clip op te nemen, maar ik hoop dat ze even een klein prikje heeft genomen na afloop."

De gezondheidssituatie van Jacqueline lijkt stabiel. Ze trad gisterenavond op bij het evenement Vrienden van Amstel Live en daar leek ze gewoon normaal te functioneren.
:r
  zaterdag 28 januari 2023 @ 18:29:39 #65
321210 jcdragon
It's complicated.
pi_207750157
quote:
0s.gif Op zaterdag 28 januari 2023 12:11 schreef Eightyone het volgende:

[..]
:r
:r

quote:
De gezondheidssituatie van Jacqueline lijkt stabiel. Ze trad gisterenavond op bij het evenement Vrienden van Amstel Live en daar leek ze gewoon normaal te functioneren.
_O- Gelukkig maar
Isn't it ironic, don't you think
blijven zoeken naar wat we wel met elkaar delen
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie donderdag 9 februari 2023 @ 00:52:52 #66
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_207917325
quote:
Het zit Rob Kemps niet mee: het ene moment word je bejubeld als hét nieuwe tv-talent van Nederland en het andere moment lig je dubbelgevouwen in de vangrail.
:D

https://www.mediacourant.(...)wieltjes-voor-nodig/
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')