quote:Op zondag 17 oktober 2021 13:57 schreef Lucky_Strike het volgende:
Wij hadden een productief uurtje. Twee ventilatoren schoongespoten met de compressor, sopje er over, folie er achter, SpeedComforts er onder. Eitje.
We hebben folie met een piepschuim laagje er achter. Het hing enorm makkelijk op. 4 Stukken dubbelzijdige tape er op en toen was het zo geregeld.
Als ik hoor hoe sommigen aan het klungelen zijn met Tonzon, ben ik blij dat ik hier ooit eens een rol van had gekocht bij Action of Lidl. Ik heb alleen geen idee meer wat het plan met die rol was destijds.
We vonden ook nog een rol ondervloer met alufolie er op. Dat lijkt me ook uitstekend te gebruiken.
Wat heb je allemaal voor eten voor hem klaargemaakt?quote:Op zondag 17 oktober 2021 14:11 schreef sigme het volgende:
Ik heb een luie hangdag. Nou ja, vanochtend was even aanpoten want we hadden wat lang geslapen en liefste moest twee uurtjes later al weer weg, dus even in hoog tempo alle eten voor hem om mee te nemen gemaakt + ontbijt. Maar verder heb ik veel tijd vermorst aan het zoeken van een leuk vakantiehuisje in Noord-Spanje om onze november-spanjemaand nog even met een weekje 'wat anders' af te ronden. De eisen zijn hoog: in the middle of nowhere en honden moeten mee.
Daarnaast kokkerel ik een beetje, heb een grote pan bolognesesaus in de oven en het voornemen is om dan straks lasagnebladen te maken en daarna dan dus lasagne.
Vluggertje, een pakket voor ongeveer 24u van huis:quote:Op zondag 17 oktober 2021 14:19 schreef Myraela het volgende:
[..]
Wat heb je allemaal voor eten voor hem klaargemaakt?
Crea Myraquote:Op zondag 17 oktober 2021 14:20 schreef Myraela het volgende:
Ik moet nog even een tweede laag epoxy gieten. We hebben een tafeltje met droogbloemen erin gemaakt voor een vriendin en een ander tafeltje met bierdopjes voor een vriend. Zijn wel weer leuk geworden.
SPOILEROm spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
Misschien gebruiken ze daar wel een heel ander ras stoofpeertjes?quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:06 schreef Barreltje het volgende:
Ik ging naar de winkel en kon geen stoofpeertjes vinden (wel "thuisland" peertjes.. ja eehh... welke variant is dat dan???)
En ook geen runderstoofvlees
Daar ging mn middagje stoven..
Elke stevige peer kan als stoofpeer. Je moet alleen even opletten hoe lang deze moet stoven.quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:06 schreef Barreltje het volgende:
Ik ging naar de winkel en kon geen stoofpeertjes vinden (wel "thuisland" peertjes.. ja eehh... welke variant is dat dan???)
En ook geen runderstoofvlees
Daar ging mn middagje stoven..
En met google translate vragen aan een medewerker of mede klant?quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:06 schreef Barreltje het volgende:
Ik ging naar de winkel en kon geen stoofpeertjes vinden (wel "thuisland" peertjes.. ja eehh... welke variant is dat dan???)
En ook geen runderstoofvlees
Daar ging mn middagje stoven..
Als ik hier over de grens al kijk naar de rassen van peren, sommige had ik nog nooit van gehoord, anderen nog nooit gezien in Nederland. Aardappels hetzelfde, appels wat minder - al gebruiken ze daar soms een andere naam zoals Boskoop* ipv Goudreinette. Elk land zal zijn voorkeuren hebben.quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:06 schreef Barreltje het volgende:
Ik ging naar de winkel en kon geen stoofpeertjes vinden (wel "thuisland" peertjes.. ja eehh... welke variant is dat dan???)
En ook geen runderstoofvlees
Daar ging mn middagje stoven..
quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:34 schreef AnneX het volgende:
[..]
En met google translate vragen aan een medewerker of mede klant?
Of op het werk vragen morgen aan een collega?
@:Candaasje: het smaakt prima. Alleen begrijp ik niet waarom ik ook nog chocolade 70% door het mengsel deed. 1e níet kapot te krijgen en ook de braun staafmixer kon er niks mee beginnen. En het staat niet eens in het recept.
Is het niet gewoon een typisch Nederlands iets?quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:18 schreef Kaatje1 het volgende:
[..]
Misschien gebruiken ze daar wel een heel ander ras stoofpeertjes?
Dat dacht ik eerst ook, maar t is wereldwijd lijkt wel. Vroeger waren er 500 rassen de Romeinen kende het alquote:Op zondag 17 oktober 2021 16:37 schreef derLudolf het volgende:
[..]
Is het niet gewoon een typisch Nederlands iets?
Bij dutch peppernuts hebben ze kruidnoten met 'chocolade' dacht dat ze ook vegan waren. Gister geproeft voor zus die glutenvrij eet. Waren lekker!quote:Op zondag 17 oktober 2021 16:36 schreef Candaasje het volgende:
[..]
Ik heb hier pure chocolade kruidnoten
Vreet me daar altijd helemaal misselijk aan. (Het helpt niet dat mijn vriend ze niet zo lekker vindt, dus vaak bijna het hele zakje voor mij is.)
Ik wil dit graag van je krijgen. Het is ongetwijfeld uitsluitend jouw schuld dat ik nu plots nadenk over dingen als buisisolatie, radiatorfolie en kijken of ik mijn werkplek kan verwarmen naar de rest van het huis nietquote:
Goodbaker, bedoel je? Ja, is m'n verslaving op het moment. Zaterdag eet m'n vriend weer een avond niet mee, dan ga ik hem weer lekker makkelijk halen.quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |