abonnement Unibet Coolblue
pi_201278578


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
http://forum.fok.nl/topic/2399122

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: http://forum.fok.nl/topic/2408251/1/400#p175313682

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 september 2021 @ 14:51:10 #2
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201278714
Truebit mag ook best wel weer wat doen, het staat mijn portfolio ATH gecorrigeerd naar DCA in de weg :(
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201278925
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 12:41 schreef Elan het volgende:
Laatste keer dat zo'n flashcrash was eind mei was het ook meteen einde bullrun (al is die volgens sommigen nooit gestopt) en flikkerden we tot medio juli augustus gemiddeld zo'n 60% naar beneden.
Alles direct verkocht zeker?
pi_201278969
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:05 schreef Piva het volgende:

[..]
Alles direct verkocht zeker?
Week geleden al het is wel duidelijk welke kant het weer op gaat _O-
blablablabla
pi_201279201
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:07 schreef Elan het volgende:

[..]
Week geleden al het is wel duidelijk welke kant het weer op gaat _O-
NGMI

Zojuist nog leverage long gegaan lol.
pi_201279234
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:22 schreef Piva het volgende:

[..]
NGMI

Zojuist nog leverage long gegaan lol.
Koop straks de dip wel weer op is de vorige keer ook prima bevallen
blablablabla
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 15:30:17 #7
18653 crew  D.
pi_201279343
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:07 schreef Elan het volgende:

[..]
Week geleden al het is wel duidelijk welke kant het weer op gaat _O-
Da’s alleen bij jou, verder weet niemand het :N
pi_201279406
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:30 schreef D. het volgende:

[..]
Da’s alleen bij jou, verder weet niemand het :N
Zekerheid heb je niet maar je ziet toch die zelf flashcrashes ontstaan en bitcoin stijgt ook al even niet meer, sterker nog is 10% gedaald ten opzichte van een week geleden.

Maar goed dat is inderdaad mijn bescheiden opinie op basis van wat ik waarneem, als jij verwacht dat er een binnenkort een gigantische rally zit aan te komen ben ik benieuwd naar de indicatoren en signalen die je daarvoor waarneemt
blablablabla
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 15:41:45 #9
18653 crew  D.
pi_201279464
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:35 schreef Elan het volgende:

[..]
Zekerheid heb je niet maar je ziet toch die zelf flashcrashes ontstaan en bitcoin stijgt ook al even niet meer, sterker nog is 10% gedaald ten opzichte van een week geleden.

Maar goed dat is inderdaad mijn bescheiden opinie op basis van wat ik waarneem, als jij verwacht dat er een binnenkort een gigantische rally zit aan te komen ben ik benieuwd naar de indicatoren en signalen die je daarvoor waarneemt
Ik luister naar heel veel verschillende meningen, en houd dan ook rekening met beide mogelijkheden :Y

Ik verwacht nog wel wat groei, en hoop uiteraard op die ‘gigantische rally’ :Y
pi_201279549
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 15:41 schreef D. het volgende:

[..]
Ik luister naar heel veel verschillende meningen, en houd dan ook rekening met beide mogelijkheden :Y

Ik verwacht nog wel wat groei, en hoop uiteraard op die ‘gigantische rally’ :Y
Zit ook maar te trollen nobody knows I guess O-)
blablablabla
  donderdag 9 september 2021 @ 17:54:33 #11
131603 Afwazig
Serious business
pi_201281039
Morgen echt een huge Payday voor NSBT staking. :D
pi_201281248
Algo gaat ook erg lekkker!
pi_201281521
#ONE
ben helemaal loaded, hadden jullie mijn topic maar opgepakt..
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 september 2021 @ 18:29:44 #14
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201281589
Als Truebit nou even terug naar een dollar gaat...
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 9 september 2021 @ 18:54:04 #15
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_201281942
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 17:54 schreef Afwazig het volgende:
Morgen echt een huge Payday voor NSBT staking. :D
Hoe kun je die site vinden? :')
  donderdag 9 september 2021 @ 18:57:36 #16
131603 Afwazig
Serious business
pi_201281983
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 18:54 schreef Repeating het volgende:

[..]
Hoe kun je die site vinden? :')
Welke site?
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 9 september 2021 @ 19:00:09 #17
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201282007
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 17:54 schreef Afwazig het volgende:
Morgen echt een huge Payday voor NSBT staking. :D
Het was wat matig laatste tijd maar dit gaat m'n grootste payout tot nu toe worden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201282068

lol

lekker gewerkt pik

oh timestamp werkt dus niet

is het geld op dannY??

hij heeft zijn cardano verkocht op 2,40 en heeft lambo gekocht

[ Bericht 11% gewijzigd door #ANONIEM op 09-09-2021 19:09:17 ]
pi_201282459
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 18:29 schreef Nattekat het volgende:
Als Truebit nou even terug naar een dollar gaat...
Al twee Truebitposts dit topic van de man die zegt dat we daar nog jaren niets van hoeven te verwachten ^)
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 september 2021 @ 19:32:21 #20
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201282535
quote:
12s.gif Op donderdag 9 september 2021 19:28 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Al twee Truebitposts dit topic van de man die zegt dat we daar nog jaren niets van hoeven te verwachten ^)
Ongeduldig :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 20:00:57 #21
18653 crew  D.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 september 2021 @ 20:04:46 #22
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201283130
Phoe, ik moet nog even doorsparen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201283354
SHIB +700% op coinbase pro :')
pi_201283671
SUV's :')
What Would Goku Do
pi_201284345
Tesla Model Y LR ofzo.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 9 september 2021 @ 21:19:05 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201284504
quote:
1s.gif Op donderdag 9 september 2021 20:15 schreef viceversa het volgende:
SHIB +700% op coinbase pro :')
Kan Truebit dat niet doen? :(

Ok, nu hou ik op
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201284789
https://dappradar.com/

vulcanforged als protocol op dapprader

dit is zo ziek he
  donderdag 9 september 2021 @ 21:53:34 #28
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201285093
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 21:06 schreef TheFreshPrince het volgende:
Tesla Model Y LR ofzo.
Goeie keus als daily.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201285382
quote:
14s.gif Op donderdag 9 september 2021 21:53 schreef fathank het volgende:

[..]
Goeie keus als daily.
En voor de weekenden een... ?

  donderdag 9 september 2021 @ 22:26:58 #30
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201285691
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 19:04 schreef Dimachaerus het volgende:

lol

lekker gewerkt pik

oh timestamp werkt dus niet

is het geld op dannY??

hij heeft zijn cardano verkocht op 2,40 en heeft lambo gekocht
Tering wat een irritant kind.
Huilen dan.
  donderdag 9 september 2021 @ 22:31:51 #31
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201285798
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:10 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
En voor de weekenden een... ?

[ afbeelding ]
Voor mij niet. Eerder een Ram 1500 TRX.

Motor en surfplank achterop en naar Spanje.

Moet wel beetje compenseren natuurlijk 8-) .
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 22:34:07 #32
18653 crew  D.
pi_201285846
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:10 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
En voor de weekenden een... ?

[ afbeelding ]
Welk model is dat?
  donderdag 9 september 2021 @ 22:36:13 #33
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201285888
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:34 schreef D. het volgende:

[..]
Welk model is dat?
Plaid
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 22:36:50 #34
18653 crew  D.
pi_201285899
quote:
14s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:36 schreef fathank het volgende:

[..]
Plaid
Ah, natuurlijk :Y
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 22:39:10 #35
18653 crew  D.
pi_201285944
Zijn er berhaupt mensen met 2 Tesla's?

Interessante techniek hoor, maar mijn autohart gaat er niet sneller van kloppen :N
pi_201286036
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:39 schreef D. het volgende:
Zijn er berhaupt mensen met 2 Tesla's?
Elon sowieso :P

quote:
Interessante techniek hoor, maar mijn autohart gaat er niet sneller van kloppen :N
Wen er maar vast aan ;)
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 22:47:22 #37
18653 crew  D.
pi_201286109
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Elon sowieso :P
[..]
Paar dealers vast ook :P
quote:
Wen er maar vast aan ;)
Ik hoop echt dat ze 'ons liefhebbers' met rust laten, maar ik vrees het ergste...
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 9 september 2021 @ 22:48:02 #38
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201286121
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:47 schreef D. het volgende:

[..]
Paar dealers vast ook :P
[..]
Ik hoop echt dat ze 'ons liefhebbers' met rust laten, maar ik vrees het ergste...
Ach over 20 jaar heeft niemand nog een auto
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator donderdag 9 september 2021 @ 22:49:51 #39
18653 crew  D.
pi_201286152
quote:
1s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Ach over 20 jaar heeft niemand nog een auto
Tuurlijk wel :Y

Ben alleen bang dat mijn V8 niet meer de weg op mag om allerlei 'verzonnen' milieuregels :{
pi_201286387
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 20:00 schreef D. het volgende:

[..]
Vervolg :P

Vanaf ongeveer 9:30

Ja dit ga ik dus echt niet kijken he
pi_201286580
quote:
1s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Ach over 20 jaar heeft niemand nog een auto
Mee eens.
Vanaf het moment dat auto's level 4 of 5 autonoom rijden bereiken heeft het bezit niet zoveel nut meer, afgezien van bestelbussen met gereedschap e.d.
pi_201286628
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 23:23 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Mee eens.
Vanaf het moment dat auto's level 4 of 5 autonoom rijden bereiken heeft het bezit niet zoveel nut meer, afgezien van bestelbussen met gereedschap e.d.
Vind je het niet smerig dan om in anders auto te zitten? Alhoewel we met de bus, trein en vliegtuig niet anders doen.
pi_201286848
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 23:28 schreef xaban06 het volgende:

[..]
Vind je het niet smerig dan om in anders auto te zitten? Alhoewel we met de bus, trein en vliegtuig niet anders doen.
Je kan het niet allemaal voorspellen maar ik verwacht wel een interieur dat eenvoudig is te reinigen en na x aantal ritten rijdt zo'n auto terug naar een locatie waar ze worden schoongemaakt.

En inderdaad, taxi, Uber, Lyft, bus, trein, vliegtuig, het bankje in het park... niet anders...

En of het 10, 20 of 30 jaar duurt... het komt er aan ;)
pi_201287171
quote:
7s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:26 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Tering wat een irritant kind.
Neukertje van Juultje Tielemans
Die heeft op zich wel goeie tieten, en een mooi penthouse in Rotterdam met uitzicht over De Maas.

Wel bizar dat die kerel even anderhalf miljoen heeft gepakt met Cardano _O_
blablablabla
  vrijdag 10 september 2021 @ 00:52:36 #45
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_201287231
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 18:57 schreef Afwazig het volgende:

[..]
Welke site?
Er bestond toch ergens een site waar je kon zien welk bedrag per nsbt was “verzameld”?
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 10 september 2021 @ 01:03:45 #46
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201287257
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 00:52 schreef Repeating het volgende:

[..]
Er bestond toch ergens een site waar je kon zien welk bedrag per nsbt was “verzameld”?
https://dev.pywaves.org/nsbt

quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 00:35 schreef Elan het volgende:

[..]
Neukertje van Juultje Tielemans
Die heeft op zich wel goeie tieten, en een mooi penthouse in Rotterdam met uitzicht over De Maas.

Wel bizar dat die kerel even anderhalf miljoen heeft gepakt met Cardano _O_
Juultje is wel echt 5/7
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  vrijdag 10 september 2021 @ 07:56:46 #47
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201287810
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:39 schreef D. het volgende:
Zijn er berhaupt mensen met 2 Tesla's?

Interessante techniek hoor, maar mijn autohart gaat er niet sneller van kloppen :N
Elke dag forensen in een auto waar je autohart sneller van gaat kloppen is ook niks aan imho.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator vrijdag 10 september 2021 @ 08:24:15 #48
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201288088
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 19:04 schreef Dimachaerus het volgende:

lol

lekker gewerkt pik

oh timestamp werkt dus niet

is het geld op dannY??

hij heeft zijn cardano verkocht op 2,40 en heeft lambo gekocht
Is dit @Sunri5e ????
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator vrijdag 10 september 2021 @ 08:40:54 #49
18653 crew  D.
pi_201288199
quote:
14s.gif Op vrijdag 10 september 2021 07:56 schreef fathank het volgende:

[..]
Elke dag forensen in een auto waar je autohart sneller van gaat kloppen is ook niks aan imho.
Ik had het ook over als 2e auto een Tesla. Hoop dat er ruimte blijft om in het weekend de nodige benzine te verbruiken :Y
pi_201288801
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 20:00 schreef D. het volgende:

[..]
Vervolg :P

Vanaf ongeveer 9:30

Ik snap dat niet. Toen ik net begon met crypto 5 jaar geleden was m'n doel een lambo wanneer ik een miljoen had. Nu ik daar boven zit zou ik echt never een lambo kopen. Misschien wanneer ik boven de 5 zit, maar zelfs dan zou ik denk ik twijfelen.

Zouden ze echt zoveel vermogen hebben of leven ze alleen maar in het moment?
  Moderator vrijdag 10 september 2021 @ 09:48:14 #51
18653 crew  D.
pi_201288913
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 09:36 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet. Toen ik net begon met crypto 5 jaar geleden was m'n doel een lambo wanneer ik een miljoen had. Nu ik daar boven zit zou ik echt never een lambo kopen. Misschien wanneer ik boven de 5 zit, maar zelfs dan zou ik denk ik twijfelen.

Zouden ze echt zoveel vermogen hebben of leven ze alleen maar in het moment?
Ik geloof genoeg inkomsten uit ondernemingen, dus deze winst is een extraatje, en leef je wat makkelijker in het moment :Y
pi_201288962
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 09:36 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet. Toen ik net begon met crypto 5 jaar geleden was m'n doel een lambo wanneer ik een miljoen had. Nu ik daar boven zit zou ik echt never een lambo kopen. Misschien wanneer ik boven de 5 zit, maar zelfs dan zou ik denk ik twijfelen.

Zouden ze echt zoveel vermogen hebben of leven ze alleen maar in het moment?
Hij heeft een youtube kanaal + nog wat bedrijfjes ernaast.

Daarnaast kopen zij de auto gewoon op de zaak dus dat scheelt al in de aanschafprijs en running costs. Vaak weten ze ook goeie dealtjes te krijgen en zo een auto levert ook weer exposure/content op wat weer goed is voor de views enz.

Als youtuber kan het best lucratief zijn om een lambo te kopen.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 10-09-2021 09:52:21 ]
pi_201289090
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 23:48 schreef TheFreshPrince het volgende:
En of het 10, 20 of 30 jaar duurt... het komt er aan
Sowieso, wel goed dat de politiek alvast aan het bedenken is wat al deze miljoenen mensen zonder baan dan gaan doen.

Maar hopen dat deze mensen een beetje stacken voor hun toekomst om hun verloren banen te compenseren.
pi_201291235
quote:
0s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:39 schreef D. het volgende:
Zijn er berhaupt mensen met 2 Tesla's?

Interessante techniek hoor, maar mijn autohart gaat er niet sneller van kloppen :N
Ik ken zo iemand ja. Model S + Roadster
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201291519
quote:
1s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:48 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Ach over 20 jaar heeft niemand nog een auto
In ieder geval geen eentje die loopt op benzine.
  Moderator vrijdag 10 september 2021 @ 13:31:50 #56
18653 crew  D.
pi_201292017
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 12:57 schreef viceversa het volgende:

[..]
In ieder geval geen eentje die loopt op benzine.
Ik ken meerdere mensen met een verzameling, wil je ze die afpakken?

Er zal wel een verbod komen op nieuwe bouwen :Y
pi_201292616
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 13:31 schreef D. het volgende:

[..]
Ik ken meerdere mensen met een verzameling, wil je ze die afpakken?

Er zal wel een verbod komen op nieuwe bouwen :Y
Niet direct. Wel hogere belastingen voor het rijden en dat je in bepaalde gebieden niet meer kunt rijden. Ze wilden Amsterdam ook al vrij maken van benzine auto's.

Maar de eerste stap zal idd zijn dat er geen nieuwe auto's meer bij komen. Alleen elektrisch of wat er dan nog meer ontwikkeld wordt.
  vrijdag 10 september 2021 @ 14:20:59 #58
131603 Afwazig
Serious business
pi_201292654
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 00:52 schreef Repeating het volgende:

[..]
Er bestond toch ergens een site waar je kon zien welk bedrag per nsbt was “verzameld”?
Ah ja die, je hebt hem inmiddels zie ik.

Ik vraag het altijd via de telegrambot op:

quote:
NSBT:
Circulating Supply: 2161139.718878 NSBT
Price on contract: ~2805.40 USDN
Price on WEX: 30.96 USDN
Staked: 2020230.61 NSBT
USDN for distribution: 881202.66 USDN
Waves for distribution: 3.71 WAVES
Total for distribution: ~881314.00 USDN

Per NSBT for next distribution:
~0.00000184 WAVES
~0.436189 USDN
Not bad :P
pi_201295514
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 09:36 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Ik snap dat niet. Toen ik net begon met crypto 5 jaar geleden was m'n doel een lambo wanneer ik een miljoen had. Nu ik daar boven zit zou ik echt never een lambo kopen. Misschien wanneer ik boven de 5 zit, maar zelfs dan zou ik denk ik twijfelen.

Zouden ze echt zoveel vermogen hebben of leven ze alleen maar in het moment?
Die gasten zitten bijna op level Enzo Knol joh, geld stroomt uit de kraan.

Z'n vriend die niet echt in crypto zit heeft ook een Lambo, al die bekende YouTubers.
blablablabla
pi_201297249
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 18:00 schreef Elan het volgende:

[..]
Die gasten zitten bijna op level Enzo Knol joh, geld stroomt uit de kraan.

Z'n vriend die niet echt in crypto zit heeft ook een Lambo, al die bekende YouTubers.
Vaak zijn die Lambos ook gewoon tweedehands. Voor rond de ton heb je die al, nog best veel geldjes.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201297295
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201298362
quote:
Hulk kijk ik zo ongeveer elke week naar op chrono24. Wil er zo graag 1 hebben, heb er ook best 20K voor over, maar vind het verschil veel te groot met retailprijs. :')
pi_201298404
Al had ik 200 miljoen te besteden dan kocht ik nog geen Rolex of een Lambo :+

Eigenlijk heb je weinig nodig.

Laat je niet gek maken als je gecasht hebt; de grootste luxe is als je tot je "echte" pensioen nooit meer hoeft te werken en gewoon je boodschappen en vaste lasten kan betalen.

Kijk naar iemand als Elon Musk, die in een "Boxable Tiny House" woont.
Of Warren Buffett die al iets van 63 jaar in hetzelfde huis woont, 2e hands auto's rijdt en tot enkele jaren terug een vouwtelefoon van $20 bij zich had (inmiddels wel een iPhone).
Ikea oprichter Ingvar Kamprad reed 20 jaar in een Volvo 240 Estate uit 1993 :D

Arme mensen kleden en uiten zich vaak graag "rijk".
Rijke mensen hoeven dat niet, die zijn het al ;)

[ Bericht 23% gewijzigd door TheFreshPrince op 10-09-2021 20:38:47 ]
pi_201298503
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:32 schreef TheFreshPrince het volgende:
Al had ik 200 miljoen te besteden dan kocht ik nog geen Rolex of een Lambo :+

Eigenlijk heb je weinig nodig.

Laat je niet gek maken als je gecasht hebt; de grootste luxe is als je tot je "echte" pensioen nooit meer hoeft te werken en gewoon je boodschappen en vaste lasten kan betalen.

Kijk naar iemand als Elon Musk, die in een "Boxable Tiny House" woont.
Of Warren Buffett die al iets van 63 jaar in hetzelfde huis woont, 2e hands auto's rijdt en tot enkele jaren terug een vouwtelefoon van $20 bij zich had (inmiddels wel een iPhone).

Arme mensen kleden en uiten zich vaak graag "rijk".
Rijke mensen hoeven dat niet, die zijn het al ;)
Ik ook niet, ik geef niet zoveel omdat soort bling. Zou wel een luxe auto kopen maar die puur uitzoeken op wat het beste rijdt. Horloge draag ik soberso nooit.

Ik zou wel vies veel geld stuk slaan op het bouwen van pc's, dat dan weer wel :')
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_201298543
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:39 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]
Ik ook niet, ik geef niet zoveel omdat soort bling. Zou wel een luxe auto kopen maar die puur uitzoeken op wat het beste rijdt. Horloge draag ik soberso nooit.

Ik zou wel vies veel geld stuk slaan op het bouwen van pc's, dat dan weer wel :')
TR 3970x / 2x Nvidia A6000 / 128GB / 6TB PCIe Samsung SSD / 2TB M.2 980Pro SSD meldt zich :@

Daarnaast nog een racesim met een RTX3090 :@

Maar dat is hobby en dat mag wat kosten :+

SPOILER
Om spoilers te kunnen lezen moet je zijn ingelogd. Je moet je daarvoor eerst gratis Registreren. Ook kun je spoilers niet lezen als je een ban hebt.
pi_201298601
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
TR 3970x / 2x Nvidia A6000 / 128GB / 6TB PCIe Samsung SSD / 2TB M.2 980Pro SSD meldt zich :@

Daarnaast nog een racesim met een RTX3090 :@

[ afbeelding ]
Rijke niggah jij! :7

Maar ik zou dus waarschijnlijk de nodige game-pc's bouwen, en daarna weer verkopen :')

Af en toe eentje weggeven ook wel :P
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_201298620
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]
Rijke niggah jij! :7

Maar ik zou dus waarschijnlijk de nodige game-pc's bouwen, en daarna weer verkopen :')

Af en toe eentje weggeven ook wel :P
Leuke hobby :)

Ik gebruik die bak veel voor foto- en video-editing, AI frame interpolation (DAIN / RIFE) en AI Upscaling en dat vergt nogal wat power...

En voor die freakin' grote bitcoin blockchain natuurlijk :+
pi_201298638
Ik leef eigenlijk altijd vrij minimalistisch, ik heb geen rijbewijs, en ik geef ook niet om spullen, ik denk dat mijn laatste luxe uitgave een sporthorloge van 200 euro was een halfjaar terug.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201298683
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:46 schreef raptorix het volgende:
Ik leef eigenlijk altijd vrij minimalistisch, ik heb geen rijbewijs, en ik geef ook niet om spullen, ik denk dat mijn laatste luxe uitgave een sporthorloge van 200 euro was een halfjaar terug.
Dat scheelt ook in de kosten ;)

M'n laatste 2 horloges waren een Swatch en een Seiko Kinetic (gekregen van oude marinier en tevens buurman).
De eerste gesneuveld tijdens een stage, de 2e tijdens het sleutelen aan computers, dus het is ook niet echt voor mij weggelegd :+
pi_201298752
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:49 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Dat scheelt ook in de kosten ;)

M'n laatste 2 horloges waren een Swatch en een Seiko Kinetic (gekregen van oude marinier en tevens buurman).
De eerste gesneuveld tijdens een stage, de 2e tijdens het sleutelen aan computers, dus het is ook niet echt voor mij weggelegd :+
Ik blijf altijd achter deurkrukken hangen met horloges :D
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201298791
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:52 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik blijf altijd achter deurkrukken hangen met horloges :D
Ik meestal met m'n kleding. Meestal met een trui maar zelfs een keer met de lus voor een broekriem (ben 1m98 dus dat lukt soms). Die was ook kaput toen. De deur niet, gelukkig.
pi_201299000
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:52 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik blijf altijd achter deurkrukken hangen met horloges :D
Ik heb een maal een horloge gehad. Gekregen tijdens mijn communie. Maar ik kan een horloge niet dragen net zoals ringen etc. Ik word daar nerveus van. Dat soort spullen irriteren mij als ik dat soort spullen zou moeten dragen.

Ben ook niet zo luxueus ingesteld. Ik zit in bitcoin om mijn pensioen te kunnen aanvullen en een paar jaar eerder met pensioen te kunnen gaan. Bovendien verwacht ik in de toekomst enorme zorgkosten. Dat hoop ik ook wat met crypto te kunnen opvangen. Laat ik het zo zeggen. Als ik niet meer werk wil ik gewoon leven zoals ik dat nu ook doe.

En tot nu toe ben ik goed op weg.
pi_201299210
Een dikke auto is een van de snelste manieren om van je geld af te komen.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201299213
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:46 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Leuke hobby :)

Ik gebruik die bak veel voor foto- en video-editing, AI frame interpolation (DAIN / RIFE) en AI Upscaling en dat vergt nogal wat power...

En voor die freakin' grote bitcoin blockchain natuurlijk :+
Ja, een zware PC heb ik ook wel nodig voor mijn treinsim waar ik met Gmax en Blender zo nu en dan ook wat spullen bouw. Nu al een lange tijd geen tijd meer voor gehad.
pi_201299283
Zijn we al rekt/moon
pi_201299434
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 21:16 schreef recursief het volgende:
Een dikke auto is een van de snelste manieren om van je geld af te komen.
Och, geef het vooral uit waar je het aan uit wil geven als je het hebt.

Maar als je 500k aan vermogen hebt is een auto van een 100k+ wel een rendementkiller natuurlijk :D
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_201299546
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 21:16 schreef recursief het volgende:
Een dikke auto is een van de snelste manieren om van je geld af te komen.
Snap sowieso niet dat die ventjes niet allang stoppen met die kinderachtige filmpjes en ergens op Bali gaan wonen
  Moderator vrijdag 10 september 2021 @ 21:41:04 #78
18653 crew  D.
pi_201299664
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 20:41 schreef TheFreshPrince het volgende:

Maar dat is hobby en dat mag wat kosten :+

Mijn idee :Y

En dat zijn auto's :P
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 10 september 2021 @ 22:05:44 #79
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201300037
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 21:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]
Och, geef het vooral uit waar je het aan uit wil geven als je het hebt.

Maar als je 500k aan vermogen hebt is een auto van een 100k+ wel een rendementkiller natuurlijk :D
Gewoon uitgeven aan een dikke vette nieuwe ui toch.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201300064
quote:
0s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:05 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Gewoon uitgeven aan een dikke vette nieuwe ui toch.
Soberso.
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_201300238
1 tip: kucoin
pi_201300242
Qi
pi_201300290
quote:
14s.gif Op donderdag 9 september 2021 22:36 schreef fathank het volgende:

[..]
Plaid
Brrrr ik rij mezelf al misselijk in een Polestar 2, in dik viereneenhalve seconde naar de 100.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201300301
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:19 schreef doggy112 het volgende:
1 tip: kucoin
Is dit een financieel advies?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201300321
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:24 schreef recursief het volgende:

[..]
Is dit een financieel advies?
ja ;)
  vrijdag 10 september 2021 @ 22:28:02 #86
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201300343
quote:
1s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:23 schreef recursief het volgende:

[..]
Brrrr ik rij mezelf al misselijk in een Polestar 2, in dik viereneenhalve seconde naar de 100.
Ook dat went. Had hetzelfde toen ik voor het eerst in een model 3 performance reed. Na een tijdje went het en voelt het normaal.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 10 september 2021 @ 22:43:03 #87
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201300544
Weet nog toen ik na +-10 maanden motorrijbewijs m'n eerste motor de vernieling in reed, en ik was wel klaar met dat hele 25 kW-geneuzel, dus ik in het kader van yolo een onbegrensd R6-je kopen. Op weg naar huis dat ding regelmatig vol open getrokken, en dan denken: bohhhhhhhhhh wat snel bohhh wat een acceleratie. Weekje later ben je er compleet aan gewend en zit je naar literfietsen te kijken :') .
Huilen dan.
  vrijdag 10 september 2021 @ 22:49:09 #88
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201300637
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:43 schreef Isdatzo het volgende:
Weet nog toen ik na +-10 maanden motorrijbewijs m'n eerste motor de vernieling in reed, en ik was wel klaar met dat hele 25 kW-geneuzel, dus ik in het kader van yolo een onbegrensd R6-je kopen. Op weg naar huis dat ding regelmatig vol open getrokken, en dan denken: bohhhhhhhhhh wat snel bohhh wat een acceleratie. Weekje later ben je er compleet aan gewend en zit je naar literfietsen te kijken :') .
Motoren is idd nog een heel andere categorie. Alle snelheid went.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 10 september 2021 @ 23:11:27 #89
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_201300985
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:43 schreef Isdatzo het volgende:
Weet nog toen ik na +-10 maanden motorrijbewijs m'n eerste motor de vernieling in reed, en ik was wel klaar met dat hele 25 kW-geneuzel, dus ik in het kader van yolo een onbegrensd R6-je kopen. Op weg naar huis dat ding regelmatig vol open getrokken, en dan denken: bohhhhhhhhhh wat snel bohhh wat een acceleratie. Weekje later ben je er compleet aan gewend en zit je naar literfietsen te kijken :') .
Ook die wennen. En dan kijk je naar 1.3’s :@
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_201301447
gewoon bmw m3 stage 3 tune straightpipe

het gaat om de sensatie

al droom ik nu van een busje een dikke schakelkart en wedstrijden rijden

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 10-09-2021 23:55:29 ]
pi_201301459
quote:
7s.gif Op vrijdag 10 september 2021 22:43 schreef Isdatzo het volgende:
Weet nog toen ik na +-10 maanden motorrijbewijs m'n eerste motor de vernieling in reed, en ik was wel klaar met dat hele 25 kW-geneuzel, dus ik in het kader van yolo een onbegrensd R6-je kopen. Op weg naar huis dat ding regelmatig vol open getrokken, en dan denken: bohhhhhhhhhh wat snel bohhh wat een acceleratie. Weekje later ben je er compleet aan gewend en zit je naar literfietsen te kijken :') .
Als je naar literfietsen kijkt dan ga je gewoon te langzaam door de bochten met een 600.
  zaterdag 11 september 2021 @ 00:07:37 #92
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201301652
Op straat zit er weinig verschil in maximale bochtensnelheid tussen een 600 en een 1000. Ben na die R6 overgestapt op een RSV1000 Factory, veel meer plezier aan beleefd op straat omdat je 'm niet continu hoeft uit te melken om het idee te hebben dat je vooruit komt. Toen dat ding in de soep liep een R1 gehaald, en na die in tween gereden te hebben wat CC'tjes omlaag naar een Daytona 675 maar dat was een kutding en toen dat blok ermee ophield was ik wel weer klaar met racers op de openbare weg.

Maar goed, met 1.51 op Assen op een (andere) R6 zal het met die bochtensnelheid wel meevallen.
Huilen dan.
pi_201301992
Wow PTA SC hier
blablablabla
pi_201302960
Ik heb nu een dodge ram en een dodge charger staan maar wat mijn droom auto is om er nog bij te hebben is een dodge Challenger hellcat demon :9

840 pk 8-)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_201303651
HBAR weer aan het schroeien @Mortaxx @onlogisch _O_
blablablabla
  zaterdag 11 september 2021 @ 09:31:40 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201303931
quote:
10s.gif Op zaterdag 11 september 2021 06:55 schreef Rozevla het volgende:
Ik heb nu een dodge ram en een dodge charger staan maar wat mijn droom auto is om er nog bij te hebben is een dodge Challenger hellcat demon :9

840 pk 8-)
Pics :7

Wat kost zo'n truck nou in de US?

[ Bericht 2% gewijzigd door fathank op 11-09-2021 09:46:19 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 11 september 2021 @ 10:02:10 #98
131603 Afwazig
Serious business
pi_201304207
Ik geef dus echt geen reet om auto's. Het feit dat ik Saab rijd zegt alles denk ik. :')
pi_201304278
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:02 schreef Afwazig het volgende:
Ik geef dus echt geen reet om auto's. Het feit dat ik Saab rijd zegt alles denk ik. :')
Saab _O_
  Moderator zaterdag 11 september 2021 @ 10:33:35 #100
18653 crew  D.
pi_201304531
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:02 schreef Afwazig het volgende:
Ik geef dus echt geen reet om auto's. Het feit dat ik Saab rijd zegt alles denk ik. :')
Er zijn ook autoliefhebbers die Saab rijden :Y

Zelfs Dacia heeft een fanclub :D
pi_201304984
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:02 schreef Afwazig het volgende:
Ik geef dus echt geen reet om auto's. Het feit dat ik Saab rijd zegt alles denk ik. :')
Niets mis met een Saab. Heb er zelf ook een van het bouwjaar 1999. Loopt nog altijd als een zonnetje. Zou ik nog wat jonger zijn kocht ik een andere. Maar dit vanwege de brandstof kosten en wegenbelasting. Maar ik verwacht dat ik nog 3 a 4 jaar moet werken. En dat zijn te weinig jaren om een andere auto te kopen.

In mijn jeugd heb ik wel een Lancia Delta integrale gehad. Maar daar had ik een zware klapper mee gemaakt. Dat zou nu een klassieker zijn geweest. En daarna had ik een Volvo 480 gekocht. Aparte auto die helaas 5 a 6 jaar geleden door een pas beginnende bestuurder die zat te appen compleet de vernieling is ingereden. Was dat niet gebeurt had ik die auto nog altijd gehad. Daarna een Saab voor 2500 euro gekocht van een bekende en daar rij ik nu 5 a 6 jaar zonder problemen mee rond.

Echter zodra ik met pensioen ga gaat de auto de deur uit.
pi_201305304
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 11:18 schreef Cherni het volgende:

[..]
Niets mis met een Saab. Heb er zelf ook een van het bouwjaar 1999. Loopt nog altijd als een zonnetje. Zou ik nog wat jonger zijn kocht ik een andere. Maar dit vanwege de brandstof kosten en wegenbelasting. Maar ik verwacht dat ik nog 3 a 4 jaar moet werken. En dat zijn te weinig jaren om een andere auto te kopen.

In mijn jeugd heb ik wel een Lancia Delta integrale gehad. Maar daar had ik een zware klapper mee gemaakt. Dat zou nu een klassieker zijn geweest. En daarna had ik een Volvo 480 gekocht. Aparte auto die helaas 5 a 6 jaar geleden door een pas beginnende bestuurder die zat te appen compleet de vernieling is ingereden. Was dat niet gebeurt had ik die auto nog altijd gehad. Daarna een Saab voor 2500 euro gekocht van een bekende en daar rij ik nu 5 a 6 jaar zonder problemen mee rond.

Echter zodra ik met pensioen ga gaat de auto de deur uit.
Die Volvo 480 is wel zonde idd...
pi_201306837
ADA _O_
pi_201306862
ADA _O_
pi_201307619
ADA :')
pi_201308236
Ada gaat lekker, ik hou het lekker vast ondanks de pumps en dumps, zal morgen wel niet anders zijn. mensen die op 3 dollar de boel verkopen

[ Bericht 1% gewijzigd door michiel_merk op 12-09-2021 01:10:23 ]
  zaterdag 11 september 2021 @ 20:55:21 #107
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201312110
Iemand hier in RVP?

Coin doet het goed, mooie chart, mainnet launch binnenkort, wordt langzaamaan steeds meer geshilled, low cap en voorlopig nog uniswap only. Hier heb ik wel vertrouwen in voor de short term. Lijkt me een easy flip
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201312505
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 20:55 schreef Rossdale het volgende:
Iemand hier in RVP?

Coin doet het goed, mooie chart, mainnet launch binnenkort, wordt langzaamaan steeds meer geshilled, low cap en voorlopig nog uniswap only. Hier heb ik wel vertrouwen in voor de short term. Lijkt me een easy flip
The flying dutchman _O_
pi_201313505
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 20:55 schreef Rossdale het volgende:
Iemand hier in RVP?

Coin doet het goed, mooie chart, mainnet launch binnenkort, wordt langzaamaan steeds meer geshilled, low cap en voorlopig nog uniswap only. Hier heb ik wel vertrouwen in voor de short term. Lijkt me een easy flip
Vind het ook inhoudelijk een zeer interessant project zo op het eerste gezicht, bedankt voor de tip :)
pi_201316426
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 16:31 schreef michiel_merk het volgende:
Ada gaat lekker, ik hou het lekker vast ondanks de pumps en dumps, zal morgen wel niet anders zijn. mensen, die op 3 dollar de boel verkopem
Genoeg die het doen.
Zelf had ik Ada verkocht op 2.48dollar.
En toen weer ingekocht op 2dollar en op 2.30 dollar.

Verkopen is geen probleem zo lang je op de dips weer terug koopt .

Eens kijken wat de 13 gaan doen als de beurzen weer open gaan in Amerika.
Ada gaat pompen of Ada zakt in elkaar.
  Moderator zondag 12 september 2021 @ 00:20:09 #111
18653 crew  D.
pi_201316468
quote:
0s.gif Op zondag 12 september 2021 00:17 schreef suijkerbuijk het volgende:

Ada gaat pompen of Ada zakt in elkaar.
Of zijwaarts

Zo, hebben we alle opties gehad ;)
  zondag 12 september 2021 @ 01:39:21 #112
356649 MyTiredFeet
Onsamenhangend
pi_201317006


Karura. Vandaag 40+ % omhoog. Compenseert de rest een beetje. :')
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
pi_201332127
twitter


De volgende scam op Vechain.



:')________
pi_201334857
In brief
The Alonzo mainnet is launching today, bringing smart contracts to Cardano.
The testnet launched earlier this month and attracted some criticism.
Cardano creators Input Output stand by their choice of technology for the hard fork.
At 21:44:51 UTC tonight, Cardano will usher in smart contracts by implementing the Alonzo hard fork. But due to problems with its design, several decentralized applications have delayed their launch, and Alonzo may only go live with a “few toy smart contracts” developed by Cardano’s creator.

Smart contracts, self-executing pieces of computer code, lay the groundwork for decentralized applications such as decentralized exchanges and non-custodial lending apps. Alonzo brings Cardano head-to-head with other smart contract-enabled blockchains, namely Ethereum, which introduced them in 2015.

Bron.
Coinbase
  maandag 13 september 2021 @ 08:53:13 #115
131603 Afwazig
Serious business
pi_201335225
quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 10:09 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Saab _O_
True O+

quote:
0s.gif Op zaterdag 11 september 2021 11:18 schreef Cherni het volgende:

[..]
Niets mis met een Saab. Heb er zelf ook een van het bouwjaar 1999. Loopt nog altijd als een zonnetje. Zou ik nog wat jonger zijn kocht ik een andere. Maar dit vanwege de brandstof kosten en wegenbelasting. Maar ik verwacht dat ik nog 3 a 4 jaar moet werken. En dat zijn te weinig jaren om een andere auto te kopen.

Ik heb een Saab 900 Cabrio uit 1995. Nog geen 190k op de teller en technisch gezien perfect. We houden deze nog maar even aan dus :P
  maandag 13 september 2021 @ 09:26:21 #116
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201335640
quote:
14s.gif Op zondag 12 september 2021 22:40 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

De volgende scam op Vechain.

[ afbeelding ]

:')________
Special announcements _O_
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 13 september 2021 @ 10:01:33 #117
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201336065
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 21:48 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Vind het ook inhoudelijk een zeer interessant project zo op het eerste gezicht, bedankt voor de tip :)
^O^ Houdt natuurlijk wel in dat bij de launch van hun mainnet er tokens geswapped moeten worden, meestal geeft dat een dikke dip. Dus vasthouden en zorgen dat je ze verkoopt voordat mainnet gelanceerd wordt. Ik zou maximaal +/- een weekje voor de uiteindelijke datum uitstappen.

Maargoed, eigen risico natuurlijk :)
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 september 2021 @ 10:02:27 #118
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201336078
quote:
14s.gif Op zondag 12 september 2021 22:40 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

De volgende scam op Vechain.

[ afbeelding ]

:')________
Net zoals de vorige twee NFT gaming projecten die op Vechain gelaunched werden bedoel je?
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 september 2021 @ 10:07:53 #119
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201336149
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 10:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Net zoals de vorige twee NFT gaming projecten die op Vechain gelaunched werden bedoel je?
en de 3e hebben ze weggepest naar Matic

Cream dult geen concurrentie.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201336289
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 10:02 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Net zoals de vorige twee NFT gaming projecten die op Vechain gelaunched werden bedoel je?
?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2021 10:21:17 ]
  Moderator maandag 13 september 2021 @ 10:23:26 #121
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201336323
Aha. Het is weer tijd voor de maandelijkse burn van Vechain door @Dimachaerus

Ik ga er eens goed voor zitten :)
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201336356
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 10:23 schreef onlogisch het volgende:
Aha. Het is weer tijd voor de maandelijkse burn van Vechain door @:Dimachaerus

Ik ga er eens goed voor zitten :)
Vriend, alle ICO's op Vechain zijn uitgedraaid op een flop. Het is echt schandalig voor zo een gecentraliseerd project. Alles bedoelt om zuurverdiende cashmoney uit de zakken van holders te kloppen en zichzelf te verrijken.
  maandag 13 september 2021 @ 10:34:32 #123
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201336457
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 10:26 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Vriend, alle ICO's op Vechain zijn uitgedraaid op een flop. Het is echt schandalig voor zo een gecentraliseerd project. Alles bedoelt om zuurverdiende cashmoney uit de zakken van holders te kloppen en zichzelf te verrijken.
Want Vechain rugpulled die ICO's?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 13 september 2021 @ 10:36:51 #124
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201336487
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 10:21 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
?
Je suggereert dat het nog een scam is zoals Vulcan Forged en VIMworld
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201336499
quote:
14s.gif Op maandag 13 september 2021 10:34 schreef fathank het volgende:

[..]
Want Vechain rugpulled die ICO's?
Cream/Vechain zijn vier handen op n buik.

Ik heb toch zelf screenshots gezien van Jamiegod hoe Cream hem bedreigd en probeert zijn handen in VulcanForged te krijgen. Hij ging daar niet in mee en is dus weggepest.
pi_201336515
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 10:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Je suggereert dat het nog een scam is zoals Vulcan Forged en VIMworld
Geen woorden in mijn mond leggen, bedankt. Ik zeg het is de zoveelste scam. Feiten zijn dat alle ICO's op vechain zijn uitgedraaid op een flop en Cream/sunny god lu hebben zichzelf flink verrijkt.

Verklaar eens waarom VulcanForged een scam is? Wat je nu aan het doen bent is gewoon smaad & laster.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2021 10:45:47 ]
  maandag 13 september 2021 @ 10:45:30 #127
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201336603
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 10:36 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Je suggereert dat het nog een scam is zoals Vulcan Forged en VIMworld
VIMworld is een scam. Vulcan is legit.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  maandag 13 september 2021 @ 10:49:46 #128
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201336650
quote:
14s.gif Op maandag 13 september 2021 10:39 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Geen woorden in mijn mond leggen, bedankt. Ik zeg het is de zoveelste scam. Feiten zijn dat alle ICO's op vechain zijn uitgedraaid op een flop en Cream/sunny god lu hebben zichzelf flink verrijkt.

Verklaar eens waarom VulcanForged een scam is? Wat je nu aan het doen bent is gewoon smaad & laster.

Wie begint er met "De volgende scam op Vechain." :')

Verder zeg ik ook nergens dat je geen gelijk hebt trouwens. Enige projecten binnen vechain waarvan ik geloof dat ze er echt wat van proberen te maken zijn Safe Haven, Vexchange en Jur, al die andere rommel vind ik ook niks.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201336673


[ Bericht 98% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2021 10:51:59 ]
pi_201336719
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 10:49 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Wie begint er met "De volgende scam op Vechain." :')
Omdat het gewoon de waarheid is.
  maandag 13 september 2021 @ 11:04:03 #131
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201336816
Alle scams op ethereum zijn de schuld van Vitalik
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201336825
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 11:04 schreef fathank het volgende:
Alle scams op ethereum zijn de schuld van Vitalik
en als gij koud neervalt bende gij schuld
  maandag 13 september 2021 @ 11:04:31 #133
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201336826
En alle scams op BSC zijn de schuld van CZ
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201336945
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 11:04 schreef fathank het volgende:
Alle scams op ethereum zijn de schuld van Vitalik
Verschil is alleen dat Vechain zwaar gecentraliseerd is. Ze willen niet eens bouwers op hun blockchain, diegene die dat wel doen worden actief weggepest.
pi_201336981
Jamiegod verwarde VulcanForged contract adress perongeluk met shanghai gas omdat ze veel op elkaar lijken en hij werd gelijk geframed als iemand die het werk van Vechain probeerde te jatten. Een contract adress (shanghaigas) die zelfs minder tx draait dan Vulcanforged.

Bam, ecosystem ban _O-. Wat een rotzooitje toch.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 13-09-2021 11:20:03 ]
pi_201337211
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 11:12 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Verschil is alleen dat Vechain zwaar gecentraliseerd is. Ze willen niet eens bouwers op hun blockchain, diegene die dat wel doen worden actief weggepest.
Je hebt aardig wat mensen belachelijk gemaakt die zeiden dat Vechain gecentraliseerd was. Maar ben blij dat je het ook eindelijk ziet.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 13 september 2021 @ 11:53:31 #137
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201337453
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 11:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je hebt aardig wat mensen belachelijk gemaakt die zeiden dat Vechain gecentraliseerd was. Maar ben blij dat je het ook eindelijk ziet.
Ach Dima zijn portfolio is nu eenmaal zwaar afhankelijk van zijn ene projectje wat anti vechain is, dus nu is de CEO ineens heilig en alle anderen zijn nare mensjes. Fijn dat je mening volledig afhankelijk is van je eigen bags, ook als je mening daarom ineens 180 graden draait. Snap ik wel hoor
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 13 september 2021 @ 11:55:09 #138
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201337471
quote:
10s.gif Op maandag 13 september 2021 11:31 schreef dimmak het volgende:

[..]
Je hebt aardig wat mensen belachelijk gemaakt die zeiden dat Vechain gecentraliseerd was. Maar ben blij dat je het ook eindelijk ziet.
Is het ook, het zou me niet verbazen als 90% van de Authority nodes nog gewoon in de handen van Vechain zelf is. Ze doen er niet voor niets zo geheimzinnig over. Zo zijn community votes wel perfect natuurlijk. Mensen laten denken dat ze enige invloed hebben, terwijl je zelf de meeste voting power hebt :D
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201337601
quote:
3s.gif Op maandag 13 september 2021 11:53 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Ach Dima zijn portfolio is nu eenmaal zwaar afhankelijk van zijn ene projectje wat anti vechain is, dus nu is de CEO ineens heilig en alle anderen zijn nare mensjes. Fijn dat je mening volledig afhankelijk is van je eigen bags, ook als je mening daarom ineens 180 graden draait. Snap ik wel hoor
Sterke argumentum ad hominem weer.
  maandag 13 september 2021 @ 12:48:36 #140
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201338117
quote:
14s.gif Op maandag 13 september 2021 12:07 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Sterke argumentum ad hominem weer.
Thanks ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201339518
HBAR _O_
blablablabla
pi_201340068
Aardige groene candle voor bitcoin ineens :D
  maandag 13 september 2021 @ 16:02:33 #143
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201340355
Haha, bericht van Walmart lijkt nep te zijn. Goed moment om LTC te shorten :+
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201340413
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 15:39 schreef Anton91 het volgende:
Aardige groene candle voor bitcoin ineens :D
Walmart en was ook nep dus direct weer in de min
AFCA!
  Moderator maandag 13 september 2021 @ 16:29:14 #145
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201340605
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201340642
quote:
Goh dat wist ik niet.
Desalniettemin wel interessant natuurlijk. Zijn genoeg mensen die zomaar in allerlei random shitcoins stappen @Nattekat
blablablabla
  maandag 13 september 2021 @ 21:36:48 #147
159199 Rickocum
LOLZ! BACKWARD PWNAGE V3
pi_201345399
Wat was dat voor zieke spike vanmiddav bij de bitcoin? :D
pi_201346300
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 21:36 schreef Rickocum het volgende:
Wat was dat voor zieke spike vanmiddav bij de bitcoin? :D
Iets met Walmart
  maandag 13 september 2021 @ 22:37:46 #149
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201346360
quote:
Volgens Hertsenberg is het tijd dat in Nederland de Autoriteit Financile Markten er werk van gaat maken samen met andere Europese toezichthouders.

Ok boomer
Huilen dan.
  maandag 13 september 2021 @ 22:38:51 #150
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_201346376
Mensen weten verbazend weinig over cryptomunten

Ja dat laten ze wel goed zien inderdaad
Huilen dan.
pi_201346925
Hier terug te zien.
Op woensdag 27 december 2012 schreef robdriessen het volgende:
Als Leo Blokhuis ooit onder een auto terecht komt en gaat hemelen, wil ik MyTiredFeet als nieuwe nationale muziekprofessor.
pi_201348894
Bijgekocht, dus BTC 29k morgen :)
pi_201348906
quote:
0s.gif Op maandag 13 september 2021 23:25 schreef MyTiredFeet het volgende:
Hier terug te zien.
Valt echt dik mee dit stuk.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201348997
quote:
7s.gif Op maandag 13 september 2021 22:37 schreef Isdatzo het volgende:
Volgens Hertsenberg is het tijd dat in Nederland de Autoriteit Financile Markten er werk van gaat maken samen met andere Europese toezichthouders.
De kans dat Autoriteiteiten gaan toeslaan is bijna wel zeker.

Daarna kunnen we mooi zien welke cryptos echt decentraal zijn.
pi_201349077
Gerucht dat FTX gehacked is.

Weten jullie wat FTX is? :')
What Would Goku Do
pi_201349216
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 09:08 schreef viagraap het volgende:
Gerucht dat FTX gehacked is.

Weten jullie wat FTX is? :')
twitter


Funds are safu.

In nephew Sam we trust
pi_201349361
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 09:18 schreef Piva het volgende:

[..]
[ twitter ]

Funds are safu.

In nephew Sam we trust
Is FTX een exchange?
What Would Goku Do
pi_201349812
twitter


_O-
  dinsdag 14 september 2021 @ 09:59:51 #159
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201349851
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 09:08 schreef viagraap het volgende:
Gerucht dat FTX gehacked is.

Weten jullie wat FTX is? :')
Samen met crypto.com veruit de beste exchange
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201349926
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 09:18 schreef Piva het volgende:

[..]
[ twitter ]

Funds are safu.

In nephew Sam we trust
Dit is wel vreemd:
https://twitter.com/btcblockbot

Batchen ze geen transacties? En zijn er zoveel kleine withdrawls?

[ Bericht 22% gewijzigd door dimmak op 14-09-2021 10:12:22 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201350066
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 10:04 schreef dimmak het volgende:

[..]
Dit is wel vreemd:
https://twitter.com/btcblockbot

Batchen ze geen transacties? En zijn er zoveel kleine withdrawls?
Ja het is wel een beetje vreemd. Zou niet weten waarom ze $2bil in een hot wallet hebben en deze op deze manier rond bouncen.

twitter


Eerst koffie daarna kijken we wel wat er aan de hand is.
pi_201350085
https://www.blockchain.co(...)2thkS9KJHFR1Z43Q2feD

Hier een voorbeeld van de tx.

Ook bouncen ze steeds tussen BC1 en oldschool. Lijkt me ook niet echt logisch.

Maar ook van een hacker perspectief is het niet echt logisch. Die kleine chunks zijn prima te volgen..
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 september 2021 @ 10:32:57 #163
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201350243
MINA maakt mij heel erg blij iedere keer dat ik de koers check _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201350296
DOT kruipt weer richting de ath.
What Would Goku Do
pi_201350475
$46.000

Bodem is in _O_
pi_201350643
quote:
14s.gif Op dinsdag 14 september 2021 10:37 schreef viagraap het volgende:
DOT kruipt weer richting de ath.
Meer demand voor de aankomende parachain crowdloans. Ik wil zelf meedoen aan Moonbeam en Acala.
pi_201351252
twitter


Afrika next huh?
pi_201351370
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 11:41 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Afrika next huh?
Zou wel een logische stap zijn gezien de hyperinflatie in dat land.
pi_201351566
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 september 2021 11:49 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Zou wel een logische stap zijn gezien de hyperinflatie in dat land.
quote:
Last week, the 43-year-old politician was in California on a fact-finding mission as he toured Silicon Valley, exploring opportunities where Ukraine can swiftly navigate itself into positioning digital assets alongside its traditional currency.

The plan, says Professor Vyacheslav Evgenyev, is for Ukraine to make Bitcoin legal tender by the start of 2023 and create a “duel-currency country” where Bitcoin sits alongside the fiat hryvnia before potentially being phased in as the dominant financial structure.
Gelukkig is het aantal landen dat kapot gaat door IMF terreur oneindig haha.

Als de establishment nu niet in actie gaat komen tegen El Salvador gaan landen zo snel overstappen.
  dinsdag 14 september 2021 @ 12:32:40 #170
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201352010
quote:
Ingestapt

Vikingen _O_

RIP Faeroer
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201353677


Golden cross genot. De laatste keer dat het gebeurde gingen we 700% up. De weg naar $200k+ is ingezet.

LFG
pi_201353808
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:37 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Golden cross genot. De laatste keer dat het gebeurde gingen we 700% up. De weg naar $200k+ is ingezet.

LFG
Ja en de Death Cross van vorige maand oid zou definitief een beermarkt inluiden.
What Would Goku Do
pi_201353860
quote:
17s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:44 schreef viagraap het volgende:

[..]
Ja en de Death Cross van vorige maand oid zou definitief een beermarkt inluiden.
It's all in the charts/chain analysis.

quote:
0s.gif Op donderdag 7 januari 2021 19:20 schreef Piva het volgende:
$40k lads, fucking insane!

Double top like 2013 here we come!
pi_201354086
Ik heb n.a.v. deze podcast alles weggehaald bij BlockFi (had daar een klein gedeelte van m'n portfolio gestald, durfde dat risico wel aan voor 6% rente vorig jaar).

Moest ik me verdorie ook nog opnieuw legitimeren door opsturen van een ID en duurde daarna nog 2 dagen voor ik m'n coins terug had.

pi_201355668
Doomsday thread

twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201355870
RIP en F voor Solana trouwens. Iemand hier op de piek (om en nabij dan) verkocht toevallig?
What Would Goku Do
pi_201355891
Hoop dat iedereen nu massaal naar ALGO trekt, maar nog heel even wachten want morgen kan ik weer kopen.
What Would Goku Do
pi_201356301
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 september 2021 17:10 schreef viagraap het volgende:
RIP en F voor Solana trouwens. Iemand hier op de piek (om en nabij dan) verkocht toevallig?
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201356309
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:37 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Golden cross genot. De laatste keer dat het gebeurde gingen we 700% up. De weg naar $200k+ is ingezet.

LFG
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:50 schreef Piva het volgende:
Bitcoin heeft de 200 MA op de daily weer doorbroken. De laatste keer dat dat gebeurden ging het 750% up. Doe er mee wat je wilt.
:D
pi_201356503
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 17:46 schreef recursief het volgende:

[..]
[ afbeelding ]
De complete blockchain was down en dat is opgelost door op een pauze/reset knop te drukken. Nogal fud voor zo'n type project. De fout kwam door een inherent probleem aan hoe de hele chain is opgebouwd, grote kans dat het structureel blijft kutten denkt de markt dan.
What Would Goku Do
  dinsdag 14 september 2021 @ 18:06:10 #181
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_201356578
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 september 2021 17:10 schreef viagraap het volgende:
RIP en F voor Solana trouwens. Iemand hier op de piek (om en nabij dan) verkocht toevallig?
Nee wel hoerig duur gekocht omdat ik last had van fomo telt dat ook :')
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 september 2021 @ 18:30:29 #182
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201356935
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 17:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
[..]
:D
#CRYPTOEDED
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201360298
Elon Musk gaat all-in op Doge

twitter
  Moderator dinsdag 14 september 2021 @ 21:48:12 #184
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201360604
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 14:37 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Golden cross genot. De laatste keer dat het gebeurde gingen we 700% up. De weg naar $200k+ is ingezet.

LFG
ALL-IN

Extra hypotheek afgesloten.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 14 september 2021 @ 22:06:38 #185
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201360846
Koekoek

twitter
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_201360989
quote:
10s.gif Op dinsdag 14 september 2021 22:06 schreef onlogisch het volgende:
Koekoek

[ twitter ]
Is opgelost, bleek interne move van FTX te zijn om hun wallets te reorganiseren.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_201361366
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 17:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
[..]
:D
Too early?

Lol dat was op de 4 uur toen blijkbaar. Stoppen met drinken is wel hard nodig :')

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 14-09-2021 22:33:54 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 september 2021 @ 22:42:07 #188
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201361544
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 september 2021 18:01 schreef viagraap het volgende:

[..]
De complete blockchain was down en dat is opgelost door op een pauze/reset knop te drukken. Nogal fud voor zo'n type project. De fout kwam door een inherent probleem aan hoe de hele chain is opgebouwd, grote kans dat het structureel blijft kutten denkt de markt dan.
Leuke poging, maar dit staat gewoon slecht. Lekker makkelijk om al het slechte nieuws fud te noemen, maar hier kan je echt niet ontkennen dat er iets fundamenteels fout is
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201361568
twitter


  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 september 2021 @ 22:44:36 #190
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201361596
Toch mooi dat de beheerders de Blockchain gewoon uit kunnen zetten als het niet bevalt :D
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  dinsdag 14 september 2021 @ 22:46:38 #191
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201361635
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 september 2021 22:44 schreef Mortaxx het volgende:
Toch mooi dat de beheerders de Blockchain gewoon uit kunnen zetten als het niet bevalt :D
Ff op pauze joh
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_201361815
quote:
1s.gif Op dinsdag 14 september 2021 22:44 schreef Mortaxx het volgende:
Toch mooi dat de beheerders de Blockchain gewoon uit kunnen zetten als het niet bevalt :D
twitter


lol
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 september 2021 @ 23:03:26 #193
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201361904
Fanboys :')

Fanboys die andere fanboys voor schut willen zetten :')

Kap eens met die onzin in dit topic.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 14 september 2021 @ 23:26:36 #194
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201362265
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 23:03 schreef Nattekat het volgende:
Fanboys :')

Fanboys die andere fanboys voor schut willen zetten :')

Kap eens met die onzin in dit topic.
Hou jij het maar bij F1 modden
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201362277
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 22:42 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Leuke poging, maar dit staat gewoon slecht. Lekker makkelijk om al het slechte nieuws fud te noemen, maar hier kan je echt niet ontkennen dat er iets fundamenteels fout is
Ik wist niet dat fud per definitie onwaar of overdreven is, wat mij betreft is het ook een slechte zaak voor Solana.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 14 september 2021 @ 23:29:44 #196
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201362303
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 23:27 schreef viagraap het volgende:

[..]
Ik wist niet dat fud per definitie onwaar of overdreven is, wat mij betreft is het ook een slechte zaak voor Solana.
Het heeft altijd wel al die binding gehad, maar sinds het begin van deze bullrun wordt het vooral gebruikt door fanboys om gebreken aan 'hun' coin te nuanceren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201362383
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 22:43 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

[ afbeelding ]
Ik las dat Solana maar 1000 nodes heeft.
pi_201364655
quote:
0s.gif Op dinsdag 14 september 2021 23:37 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Ik las dat Solana maar 1000 nodes heeft.
Zou goed kunnen.

https://solana.com/validators
700 validators volgens deze site.

Overigens heeft ETH ook slechts 1000 nodes.


Ohja en nog 2000 nodes bij AWS :')
pi_201365289
Shitcoins blijven shitcoins vrienden. Solana, Binance Chain, Ethereum, elke chain krijgt het moeilijk als het gebruik toeneemt. Er is een reden waarom Bitcoin "niet innovatief" is volgens de mensen achter andere projecten. Blijf vooral traden/speculeren als je dat wil, maar voor lange termijn is er maar 1 echte optie.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 15 september 2021 @ 10:25:42 #200
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201366330
Vechain heeft dat allemaal opgelost.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201367609
HBAR godencoin
pi_201367804
quote:
6s.gif Op woensdag 15 september 2021 10:25 schreef fathank het volgende:
Vechain heeft dat allemaal opgelost.
En anders Telos wel.
What Would Goku Do
pi_201368083
Vechain is een gecentraliseerd teringzooitje dat actief scams promoot om zichzelf te verrijken.



:')!
pi_201368114
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 09:28 schreef dimmak het volgende:
lange termijn is er maar 1 echte optie.
Zo zie ik het ook hoor. Maar eerst de dukaten rijkelijk op je chest laten kletteren.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 15-09-2021 12:38:43 ]
pi_201368205
Bohhhh HBAR verdubbeld in anderhalve week tijd _O_

@onlogisch
blablablabla
  woensdag 15 september 2021 @ 12:51:27 #206
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201368247
quote:
1s.gif Op zaterdag 11 september 2021 21:48 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Vind het ook inhoudelijk een zeer interessant project zo op het eerste gezicht, bedankt voor de tip :)
En, nog ingestapt? Inmiddels alweer 30% gestegen en klimt rustig door ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
  Moderator woensdag 15 september 2021 @ 13:08:42 #207
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201368500
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 12:47 schreef Elan het volgende:
Bohhhh HBAR verdubbeld in anderhalve week tijd _O_

@:onlogisch
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  woensdag 15 september 2021 @ 13:59:48 #208
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201369249
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 12:36 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain is een gecentraliseerd teringzooitje dat actief scams promoot om zichzelf te verrijken.

[ afbeelding ]

:')!
In it for the tech 8-)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201370256
quote:
3s.gif Op woensdag 15 september 2021 12:51 schreef Rossdale het volgende:

[..]
En, nog ingestapt? Inmiddels alweer 30% gestegen en klimt rustig door ^O^
Grafiek deed me te veel aan die van Truebit in het begin denken, dus heb de dip van godenproject (nooit toepasselijker) Thorchain bijgekocht :)

Geef me een seintje als jouw voorspelde dip uitkomt en anders is het een goede beermarktkoop
  woensdag 15 september 2021 @ 15:59:13 #210
131603 Afwazig
Serious business
pi_201370888
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 12:36 schreef Dimachaerus het volgende:
Vechain is een gecentraliseerd teringzooitje dat actief scams promoot om zichzelf te verrijken.

[ afbeelding ]

:')!
Smart NFT's _O_ :D
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 15 september 2021 @ 16:24:48 #211
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201371202
quote:
0s.gif Op woensdag 15 september 2021 11:59 schreef MaximumRush het volgende:
HBAR godencoin
_O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201371784
4 8 0 0 0 !
pi_201375887
Nog even wat ALGO opgepikt in de uitverkoop.
What Would Goku Do
pi_201380336
Dikke bull run richting $70k+ tot in october en een uptick in BTC.Dominance?

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2021 09:28:59 ]
  donderdag 16 september 2021 @ 09:32:36 #215
139324 Plots
Luctor et Emergo
pi_201380396
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 09:28 schreef Piva het volgende:
Dikke bull run richting $70k+ tot in october en een uptick in BTC.Dominance?
Eigenlijk is BTC ook maar het sletje van de financile beurzen. Die breken deze dagen record na record. En als dat daalt, daalt BTC mee.

https://nos.nl/artikel/23(...)nis-boven-800-punten
  Moderator / Redactie Sport donderdag 16 september 2021 @ 09:33:15 #216
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201380405
quote:
10s.gif Op woensdag 15 september 2021 15:17 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Grafiek deed me te veel aan die van Truebit in het begin denken, dus heb de dip van godenproject (nooit toepasselijker) Thorchain bijgekocht :)

Geef me een seintje als jouw voorspelde dip uitkomt en anders is het een goede beermarktkoop
Truebitgoden. Van een bijna verdubbeling van je inleg binnen een paar dagen naar de helft kwijt een week later _O_
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 09:34:34 #217
18653 crew  D.
pi_201380422
Meer mensen mail van Cryptopia gehad?
pi_201380605
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 09:32 schreef Plots het volgende:

[..]
Eigenlijk is BTC ook maar het sletje van de financile beurzen. Die breken deze dagen record na record. En als dat daalt, daalt BTC mee.

https://nos.nl/artikel/23(...)nis-boven-800-punten


Het lijkt er meer op dat bitcoin gewoon zijn eigen ding doet.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 16 september 2021 @ 10:08:35 #219
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201380832
Het is ook niet Bitcoin of aandelen die meer waard worden maar fiat dat aan waarde verliest
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_201383125
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 09:34 schreef D. het volgende:
Meer mensen mail van Cryptopia gehad?
Yup
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201383699


VitalikGod staat in de TIME top 100 meest invloedrijke personen van 2021.
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 14:11:43 #222
18653 crew  D.
pi_201384318
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 12:44 schreef recursief het volgende:

[..]
Yup
Iets mee gedaan of van plan?
  donderdag 16 september 2021 @ 14:46:54 #223
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_201384789
quote:
80s.gif Op donderdag 16 september 2021 13:30 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]

VitalikGod staat in de TIME top 100 meest invloedrijke personen van 2021.
Terecht ook
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_201386800
twitter


De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 16 september 2021 @ 18:15:05 #225
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201387247
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Wat een bullshit verhaal :')
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 16 september 2021 @ 18:19:58 #226
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201387312
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Meen je dit serieus? :')
Laffe huichelaar
  donderdag 16 september 2021 @ 18:25:01 #227
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_201387371
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:15 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Wat een bullshit verhaal :')
Hij deed alleen maar aan high risk projecten ofzo?
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 16 september 2021 @ 18:29:55 #228
206731 Mortaxx
Doomer
pi_201387423
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:25 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Hij deed alleen maar aan high risk projecten ofzo?
Lopend naar Frankrijk om bij het vreemdelingenlegioen te gaan omdat hij niets meer heeft. Gaat daar weg en raakt weer alles kwijt en komt op straat te leven. Wekenlang geen eten en ultra marathons lopen. Weer alles kwijt etc
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  donderdag 16 september 2021 @ 18:32:35 #229
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201387455
Als dit ke verhaal is, is crypto niet je probleem, maar is het probleem dat je een teringdebiel bent
Laffe huichelaar
pi_201387564
Ook niet iedereen die het casino leuk vindt wordt een gokverslaafde. Dit klinkt als een gokverslaving en andere onverwerkte issues waarbij hij crypto gebruikte als escape.
  donderdag 16 september 2021 @ 18:47:05 #231
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201387638
Los van het feit dat het allemaal zwaar overdreven en aangedikt is, ligt het natuurlijk helemaal bij jezelf als het echt zo ver komt.

Als ik nu mijn huis verkoop om in doge te steken, kan ik het straks ook wel op crypto steken als ik alles kwijt ben, maar dan ben ik vooral zelf een teringdebiel
Laffe huichelaar
pi_201387777
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 14:11 schreef D. het volgende:

[..]
Iets mee gedaan of van plan?
Ik heb niks te claimen, dus ook niks mee gedaan.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201387810
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Leaving the crypto space jatoch. Net zo'n kul als mensen die shitcoin X constant de aars likken: 'awesome community' 'solid project' 'wonderful team' onder elke tweet of post op reddit met een paar raketjes erbij. In hun profiel staat onironisch 'investor'.
What Would Goku Do
pi_201387905
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.


[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 16-09-2021 19:07:41 ]
pi_201388006
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Goed verhaal lekker kort
pi_201388065
Wat een onzin. Hij geeft aan sinds 2016 in bitcoin te investeren. Is hij de hele tijd short gegaan? :')
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 19:44:14 #237
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_201388344
Wat een mokerdom verhaal.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 19:44:43 #238
18653 crew  D.
pi_201388355
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:58 schreef recursief het volgende:

[..]
Ik heb niks te claimen, dus ook niks mee gedaan.
Dat lijkt me een goede reden :P
  Moderator donderdag 16 september 2021 @ 19:54:13 #239
18653 crew  D.
pi_201388572
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Zo te lezen heeft ie vooral gegokt, en verloren :Y
  vrijdag 17 september 2021 @ 08:01:34 #240
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201394372
twitter


Bullish!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201394609
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:01 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Lmao

great reset
What Would Goku Do
pi_201395020
RIP bonfire
pi_201395060
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:01 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Koekoek
  vrijdag 17 september 2021 @ 09:14:21 #244
131603 Afwazig
Serious business
pi_201395390
quote:
0s.gif Op donderdag 16 september 2021 17:42 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

De andere kant van de gemakkelijke 1000% altcoin gains..

Voor alle noobies en beginners hier die ook snel rijk willen worden met cryto en altcoins. Lees eerst dit verhaal eens.
Dit ziet er uit als iemand die al structureel problemen had voor die met het shitcoin casino begon. Dit was hoe dan ook mis gegaan.
  Redactie Frontpage vrijdag 17 september 2021 @ 09:29:50 #245
4530 crew  Crazy Harry
pi_201395616
Radix gaat nu wel een fomo-fase in.
Koop m nu hij nog goedkoop is.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Redactie Frontpage vrijdag 17 september 2021 @ 09:30:29 #246
4530 crew  Crazy Harry
pi_201395626
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:55 schreef viceversa het volgende:
RIP bonfire
Was dat maanden terug niet al?
Wat is er gebeurd?
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201395776


Het verhaal aanzich kan onzin zijn natuurlijk. Maar iemand is dit soort traders aan het sponseren.

Point being. Voor elk successverhaal zijn er 9 verhalen van mensen die zwaar verloren hebben. Alleen zal je die niet snel lezen.

[ Bericht 13% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2021 09:42:11 ]
pi_201395815
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:29 schreef Mortaxx het volgende:
Lopend naar Frankrijk om bij het vreemdelingenlegioen te gaan omdat hij niets meer heeft. Gaat daar weg en raakt weer alles kwijt en komt op straat te leven.
Ik ken waarschijnlijk teveel hippies. :')

Dit soort acties zijn mij niet geheel nieuw.

Backpack meisjes daarintegen _O_

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-09-2021 09:44:30 ]
pi_201395885
Coinbase earn zijn soms best leuke bedragen voor een minuutje vragen beantwoorden.
  vrijdag 17 september 2021 @ 09:57:57 #250
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201395960
quote:
1s.gif Op donderdag 16 september 2021 18:29 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Lopend naar Frankrijk om bij het vreemdelingenlegioen te gaan omdat hij niets meer heeft. Gaat daar weg en raakt weer alles kwijt en komt op straat te leven. Wekenlang geen eten en ultra marathons lopen. Weer alles kwijt etc
Online legionairs :')

Zeker ook nog een paar kontverhalen over Servische moordenaars en Mexicaanse kartelleden :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 september 2021 @ 09:59:02 #251
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201395974
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:01 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 17 september 2021 @ 10:18:14 #252
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201396214
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
Toen hebben genoeg mensen je toch al op de zwakzinnigheid van dat besluit gewezen.

Ik hoop dat je inmiddels hebt geleerd dat ome tim altijd gelijk heeft
Laffe huichelaar
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 september 2021 @ 10:39:14 #253
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201396460
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:18 schreef timmmmm het volgende:

[..]

Ik hoop dat je inmiddels hebt geleerd dat ome tim altijd gelijk heeft
Dit waag ik te betwijfelen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201396475
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:30 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Was dat maanden terug niet al?
Wat is er gebeurd?
Uitleg: https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
pi_201396515
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
Had je weer op het verkeerde paard gewed?
What Would Goku Do
pi_201396537
Nou ik ga mooi wel EMBR verkrijgen :(
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 september 2021 @ 10:45:04 #257
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201396540
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:43 schreef viagraap het volgende:

[..]
Had je weer op het verkeerde paard gewed?
Ik ben op het hoogtepunt uitgestapt :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201396621
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
Ik sta hier niet van te kijken.
  vrijdag 17 september 2021 @ 10:51:25 #259
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201396629
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:18 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Toen hebben genoeg mensen je toch al op de zwakzinnigheid van dat besluit gewezen.

Ik hoop dat je inmiddels hebt geleerd dat ome tim altijd gelijk heeft
Lekker man, je gelijk halen op internet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201396662
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
Je had liever dat hij ethereum had aangehaald
  vrijdag 17 september 2021 @ 10:58:57 #261
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201396730
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:39 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dit waag ik te betwijfelen.
Dan zullen er nog wat misstappen moeten volgen voor je die les leert
Laffe huichelaar
  vrijdag 17 september 2021 @ 10:59:20 #262
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201396735
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:51 schreef fathank het volgende:

[..]
Lekker man, je gelijk halen op internet.
In dit topic is nattekat dat wel gewend :+
Laffe huichelaar
pi_201396969
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:01 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Top vertegenwoordiger :')
Uitvinder van de biersmiley.
  Redactie Frontpage vrijdag 17 september 2021 @ 11:25:16 #264
4530 crew  Crazy Harry
pi_201397089
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:54 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Je had liever dat hij ethereum had aangehaald
Daar is zn IQ niet hoog genoeg voor :+
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 september 2021 @ 11:43:42 #265
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201397346
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 10:59 schreef timmmmm het volgende:

[..]
In dit topic is nattekat dat wel gewend :+
Mina doet het nog steeds helemaal prima *O*
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201398284
quote:
BUY THE DIP

rip my 70 euro ;(
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
  Redactie Frontpage vrijdag 17 september 2021 @ 13:00:59 #267
4530 crew  Crazy Harry
pi_201398494
quote:
17s.gif Op vrijdag 17 september 2021 12:47 schreef Ali_boo het volgende:

[..]
BUY THE DIP

rip my 70 euro ;(
Ik vind dat echt veel voor zo'n shitcoin.
Ik gooi er hooguit $5 in voor dat soort dingen.
Als ze echt lanceren, dan gaat het toch wel 1000x of meer.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201398666
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 13:00 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Ik vind dat echt veel voor zo'n shitcoin.
Ik gooi er hooguit $5 in voor dat soort dingen.
Als ze echt lanceren, dan gaat het toch wel 1000x of meer.
Achteraf ben ik wel blij dat ik het gedaan heb . Dit was de eerste en laatste keer dat ik geld investeer in een shitcoin . Lesson learned ;)
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_201398723
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:44 schreef Piva het volgende:

[..]
Backpack meisjes daarintegen _O_
don juan

je laat zeker je btc wallet zien he
pi_201399123
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 13:00 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Ik vind dat echt veel voor zo'n shitcoin.
Ik gooi er hooguit $5 in voor dat soort dingen.
Als ze echt lanceren, dan gaat het toch wel 1000x of meer.
Ik had er volgens mij iets van 1K in gestopt. :')

Gelukkig wel een maand geleden uitgestapt.
pi_201400610
Gebruikt iemand hier een mail manager OID om nieuwe email addressen te genereren en beheren op 1 plek?
  vrijdag 17 september 2021 @ 15:34:02 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_201400665
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 15:29 schreef Piva het volgende:
Gebruikt iemand hier een mail manager OID om nieuwe email addressen te genereren en beheren op 1 plek?
Exchange :7
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_201400934
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 09:59 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik snap nog steeds niet hoe ik ooit op die gozer gestemd heb.
Haha ik was vaste klant in het FvD topic circa 2017. Veel discussies gehad met die irritante user met die gele smiley als UI (weet z'n naam niet meer). Jij was daar nog prominenter aanwezig kan ik me herinneren. Ben afgehaakt toen Baudet normale mensen binnen de partij begon te royeren omdat ze de partij wilden uitbouwen maar hij alle touwtjes in handen wilde houden :') :P . Sindsdien ging het van kwaad tot erger met hem.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_201401003
quote:
10s.gif Op vrijdag 17 september 2021 08:01 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

Bullish!
Leuk dat hij bewondering heeft voor Satoshi en Bitcoin alleen hij is nou niet bepaald de aangewezen persoon die je Bitcoin wilt zien uitdragen ;( . Gelukkig vindt hij dat het hun IQ te boven gaat dus hopelijk laat hij het hier bij :P
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_201401125
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 15:29 schreef Piva het volgende:
Gebruikt iemand hier een mail manager OID om nieuwe email addressen te genereren en beheren op 1 plek?
Annonaddy gebruik ik als ik mijn identiteit wil verbergen. Verder gebruik ik Tutanota met eigen domein en catch-all. Weet echter niet of dit is wat je precies zoekt.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 17 september 2021 @ 17:11:42 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_201401697
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 15:53 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Haha ik was vaste klant in het FvD topic circa 2017. Veel discussies gehad met die irritante user met die gele smiley als UI (weet z'n naam niet meer). Jij was daar nog prominenter aanwezig kan ik me herinneren. Ben afgehaakt toen Baudet normale mensen binnen de partij begon te royeren omdat ze de partij wilden uitbouwen maar hij alle touwtjes in handen wilde houden :') :P . Sindsdien ging het van kwaad tot erger met hem.
Geen idee of het een gele ui was, maar dat moet 99999 zijn.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_201401835
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 16:10 schreef dimmak het volgende:

[..]
Annonaddy gebruik ik als ik mijn identiteit wil verbergen. Verder gebruik ik Tutanota met eigen domein en catch-all. Weet echter niet of dit is wat je precies zoekt.
Ik zat naar Anonaddy te kijken maar zou dit wel veilig genoeg zijn voor gevoelige banking/exchange emails?
pi_201403104
quote:
0s.gif Op vrijdag 17 september 2021 17:27 schreef Piva het volgende:

[..]
Ik zat naar Anonaddy te kijken maar zou dit wel veilig genoeg zijn voor gevoelige banking/exchange emails?
Daarvoor zou ik een domeinnaam anoniem aanschaffen (whois secret) en die koppelen aan tutanota en met een catch-all werken.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_201403209
Ik weet nu wel dat er blijkbaar een Satoshi Nakamoto standbeeld in Boedapest staat.

pi_201409758
Gaan we door de 50k knallen of moet ik nu alles verkopen?!?!?!
pi_201410087
Nog fokkers die in Celer zijn gestapt?gaat aardig nu
pi_201410825
Dat beeld is toch al een hele tijd geleden geplaatst? Of haal ik nu een aankondiging ervan door de war?

Zou heel typisch voor de crypto space (lol:')) zijn om van n gebeurtenis een soort drietapsraket te maken qua nieuwsberichten.
What Would Goku Do
pi_201410883
Ik vond nog ergens een mooi plukje aan coins (SNTR -> USBN) die opeens leuk geld waard bleken te zijn. Nu verhandelbaar op Bitrue. Maar ik zie dan Binance de bank transfers dicht heeft gegooid. Wat is nu de voordeligste manier om dit uit te betalen naar mijn bank?
pi_201410947
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 10:31 schreef tgev het volgende:
Ik vond nog ergens een mooi plukje aan coins (SNTR -> USBN) die opeens leuk geld waard bleken te zijn. Nu verhandelbaar op Bitrue. Maar ik zie dan Binance de bank transfers dicht heeft gegooid. Wat is nu de voordeligste manier om dit uit te betalen naar mijn bank?
Omzetten in in BTC en de eerste 5 jaar afblijven.
pi_201412489


Wie had ooit gedacht dat een president in 2021 al op een incentive growth hack zou komen..

---

LN groeit lekker door!
twitter


[ Bericht 37% gewijzigd door #ANONIEM op 18-09-2021 12:59:59 ]
  Redactie Frontpage zaterdag 18 september 2021 @ 13:47:11 #286
4530 crew  Crazy Harry
pi_201412993
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_201414407
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 10:31 schreef tgev het volgende:
Ik vond nog ergens een mooi plukje aan coins (SNTR -> USBN) die opeens leuk geld waard bleken te zijn. Nu verhandelbaar op Bitrue. Maar ik zie dan Binance de bank transfers dicht heeft gegooid. Wat is nu de voordeligste manier om dit uit te betalen naar mijn bank?
Omzetten in XLM, transfer naar Bitvavo, geld opnemen
  zaterdag 18 september 2021 @ 17:51:54 #288
221644 timmmmm
sp3c lives matter
pi_201415617
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 10:37 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Omzetten in in BTC en de eerste 5 jaar afblijven.
:O
Laffe huichelaar
pi_201416836
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 15:43 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Omzetten in XLM, transfer naar Bitvavo, geld opnemen
Thanks! Heb het ondertussen via Bitonic gedaan. Wel redelijk prijzig moet ik zeggen
pi_201416853
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 10:37 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Omzetten in in BTC en de eerste 5 jaar afblijven.
Dat is natuurlijk de meest verstandige keuze haha. Volgens mij zat jij ook in SNTR toch? Swap ook gedaan?
pi_201416930
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 19:40 schreef tgev het volgende:

[..]
Dat is natuurlijk de meest verstandige keuze haha. Volgens mij zat jij ook in SNTR toch? Swap ook gedaan?
Heb ze nog, geswapt, USBN dus.
pi_201417161
Die heb ik ook nog maar dat schiet niet echt op. Die hou ik nog even vast.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201417873
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 september 2021 20:03 schreef recursief het volgende:
Die heb ik ook nog maar dat schiet niet echt op. Die hou ik nog even vast.
Ik kocht ooit 41mln sntr voor een paar honderd euro. Nu toch opeens uit het niks een leuke zakcent. Ik klaag niet!
pi_201418424
Ada blijft ook maar hangen zeg
Had wel gehoopt dat het terug op 3 dollar zal gaan en lieft er over heen.
Maar gaat er op kijken dat het gaat zakken .
Maar wat wil je als je smartcontract niet van de grond komt wegens ergens een fout .
Hoop dat het snel op gelost gaat worden en echt gaat starten.
pi_201418666
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 21:17 schreef suijkerbuijk het volgende:
Ada blijft ook maar hangen zeg
Had wel gehoopt dat het terug op 3 dollar zal gaan en lieft er over heen.
Maar gaat er op kijken dat het gaat zakken .
Maar wat wil je als je smartcontract niet van de grond komt wegens ergens een fout .
Hoop dat het snel op gelost gaat worden en echt gaat starten.
ADA is een luchtkasteel, gaat nergens over. Zelfde geldt voor Solana. Zeg niet dat je er geen winst op kan pakken, maar zou het niet door een beermarkt heen willen holden. Doet me aan XRP denken dat nog steeds door bagholders uit 2017 overeind blijft _O-
pi_201418971
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 20:48 schreef tgev het volgende:

[..]
Ik kocht ooit 41mln sntr voor een paar honderd euro. Nu toch opeens uit het niks een leuke zakcent. Ik klaag niet!
Wat doet 41m nu? Ik heb er geloof ik 100m en dat lijkt ongeveer $250 waard te zijn.

/edit ik zit naar de inactieve SNTR listings te kijken :D

[ Bericht 12% gewijzigd door recursief op 18-09-2021 21:53:30 ]
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201419043
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 september 2021 21:28 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
ADA is een luchtkasteel, gaat nergens over. Zelfde geldt voor Solana. Zeg niet dat je er geen winst op kan pakken, maar zou het niet door een beermarkt heen willen holden. Doet me aan XRP denken dat nog steeds door bagholders uit 2017 overeind blijft _O-
Zelfs als het een luchtkasteel is .
Is juist nu het bedrag laag .
Dan had ik wel verwacht dat het over de 10 dollar zal gaan .
Kijk ik zie het niet zo groot worden als Bitcoin zelf
En nee ik zie geen eth killer er in.
Maar ik verwacht wel dat etc zal gaan inhalen.
  zaterdag 18 september 2021 @ 22:13:15 #298
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_201419609
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 21:44 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Zelfs als het een luchtkasteel is .
Is juist nu het bedrag laag .
Dan had ik wel verwacht dat het over de 10 dollar zal gaan .
Kijk ik zie het niet zo groot worden als Bitcoin zelf
En nee ik zie geen eth killer er in.
Maar ik verwacht wel dat etc zal gaan inhalen.
Het heeft ETC al dik ingehaald. ADA is meer 12 keer meer waard dan ETC. Dus waar heb je het over?
pi_201419961
quote:
1s.gif Op zaterdag 18 september 2021 21:42 schreef recursief het volgende:

[..]
Wat doet 41m nu? Ik heb er geloof ik 100m en dat lijkt ongeveer $250 waard te zijn.

/edit ik zit naar de inactieve SNTR listings te kijken :D
Lekker! Dat is zo'n 50k op dit moment
pi_201420014
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 22:32 schreef tgev het volgende:

[..]
Lekker! Dat is zo'n 50k op dit moment
Pas als ik het verkoop.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_201420023
quote:
0s.gif Op zaterdag 18 september 2021 22:34 schreef recursief het volgende:

[..]
Pas als ik het verkoop.
Juist, maar 49750 dollar meer dan je had gedacht haha
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')