FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1093 when m00n sir?
onlogischdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:26
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:27
Waar Angerfist vuistdiep in Moonpirate zit.
onlogischdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:28
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 21:27 schreef Gehrman het volgende:
Waar Angerfist vuistdiep in Moonpirate zit.
Lospedrosadinsdag 17 augustus 2021 @ 21:35
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 21:27 schreef Gehrman het volgende:
Waar Angerfist vuistdiep in Moonpirate zit.
Wereldgozerdinsdag 17 augustus 2021 @ 22:47
quote:
1s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 21:27 schreef Gehrman het volgende:
Waar Angerfist vuistdiep in Moonpirate zit.
Wat een GOD
Wereldgozerdinsdag 17 augustus 2021 @ 22:55
BYD rotterdam heeft nog een vacature open staan

Betaald krijgen in vechain jahahahhaaa @onlogisch
Ronald-Koemandinsdag 17 augustus 2021 @ 23:22
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 19:48 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Geen shitcoins?
https://www.psv.nl/englis(...)f-anycoin-direct.htm

Uitbetaald worden in BTC en "HODL" in de titel.... je zou bijna fan van PSV worden :{

Ajax ondertussen lijkt al na twee maanden te zijn overgestapt van Knaken naar BLOX aka BLOXaids ;(
Nattekatwoensdag 18 augustus 2021 @ 00:58
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 17:48 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

@:nattekat
Beter.
Wereldgozerwoensdag 18 augustus 2021 @ 08:27
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 23:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
https://www.psv.nl/englis(...)f-anycoin-direct.htm

Uitbetaald worden in BTC en "HODL" in de titel.... je zou bijna fan van PSV worden :{

Ajax ondertussen lijkt al na twee maanden te zijn overgestapt van Knaken naar BLOX aka BLOXaids ;(
Hoe is het met die scam van Marc netto
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 08:36
Iedereen fiat klaar staan? 31k incomimg
dimmakwoensdag 18 augustus 2021 @ 09:22
twitter


#FREEBRITNEY
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 09:24
Britney :9
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 09:51
quote:
10s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 08:36 schreef fathank het volgende:
Iedereen fiat klaar staan? 31k incomimg
Infected met het scorpie syndroom?

quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 23:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
https://www.psv.nl/englis(...)f-anycoin-direct.htm

Uitbetaald worden in BTC en "HODL" in de titel.... je zou bijna fan van PSV worden :{

Ajax ondertussen lijkt al na twee maanden te zijn overgestapt van Knaken naar BLOX aka BLOXaids ;(
Wel bijzonder dat zowat elke voetbal club in Nederland er wel iets mee doet. Een flinke lobby gaande oid. Nu al 2 clubs in bitcoin. Had nooit echt het idee dat deze bedrijven nou echt goede kennis hebben van investeren/technologie

Maar qua strategie zitten ze in lijn met bedrijven als Tesla, Palantir, Ark invest, Microstrategy etc...

[ Bericht 32% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2021 09:54:29 ]
bleibleiwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 09:51 schreef Piva het volgende:

[..]
Infected met het scorpie syndroom?
[..]
Wel bijzonder dat zowat elke voetbal club in Nederland er wel iets mee doet. Een flinke lobby gaande oid. Nu al 2 clubs in bitcoin. Had nooit echt het idee dat deze bedrijven nou echt goede kennis hebben van investeren/technologie

Maar qua strategie zitten ze in lijn met bedrijven als Tesla, Palantir, Ark invest, Microstrategy etc...
PSV is bekend met in zee gaan met dubieuze toko's :')
https://www.ed.nl/eindhov(...)jke-handel~ab9f8487/

Nadeel is dat fans denken dat zo een bedrijf betrouwbaar is, want hun cluppie werkt er mee samen, dus dan moet het wel goed zijn! toch?
Vlicious87woensdag 18 augustus 2021 @ 10:14
quote:
10s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 08:36 schreef fathank het volgende:
Iedereen fiat klaar staan? 31k incomimg
Daar doe ik 't niet voor. Wacht nog op die 18k..
raptorixwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:16
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 10:11 schreef bleiblei het volgende:

[..]
PSV is bekend met in zee gaan met dubieuze toko's :')
https://www.ed.nl/eindhov(...)jke-handel~ab9f8487/

Nadeel is dat fans denken dat zo een bedrijf betrouwbaar is, want hun cluppie werkt er mee samen, dus dan moet het wel goed zijn! toch?
Deze Toko heeft gewoon een nette registratie bij de DNB.
Wereldgozerwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:22
quote:
10s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 08:36 schreef fathank het volgende:
Iedereen fiat klaar staan? 31k incomimg
muh s2f
raptorixwoensdag 18 augustus 2021 @ 10:28
Waarom zouden we naar 31K gaan?
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:03
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 10:28 schreef raptorix het volgende:
Waarom zouden we naar 31K gaan?
Geen idee maar als ik gelijk krijg ga ik m'n eigen glazen bollen verkopen. Krijg ik geen gelijk zeg ik gewoon dat jullie PI's niet snappen.

Ik win altijd.
raptorixwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:04
quote:
6s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 11:03 schreef fathank het volgende:

[..]
Geen idee maar als ik gelijk krijg ga ik m'n eigen glazen bollen verkopen. Krijg ik geen gelijk zeg ik gewoon dat jullie PI's niet snappen.

Ik win altijd.
Er zijn mensen die dit op Youtube en Reddit doen, gewoon geautomatiseerd ;)
Ronald-Koemanwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:23
quote:
1s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 08:27 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Hoe is het met die scam van Marc netto
Laatste wat ik las was dat ze hun originele plannen over boord hadden gegooid en een soort van tokenswap aan het doorvoeren zijn. Early investors waren viesmad omdat de swap tegen een slechte prijs gebeurt.
Ronald-Koemanwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:26
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 23:22 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Ajax ondertussen lijkt al na twee maanden te zijn overgestapt van Knaken naar BLOX aka BLOXaids ;(
Ik moet mezelf een klein beetje corrigeren: BLOX is van de makers van BTCDirect waar je wel gewoon coins naar je eigen wallet kan sturen. Dus in die zin niet slechter dan die partner van PSV.
dimmakwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:28
https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/

“Klanten kunnen hierdoor een verhoogd risico lopen om betrokken te raken bij witwassen of terrorismefinanciering.”

FUNDS ARE SAFU
FundsAreSafuwoensdag 18 augustus 2021 @ 11:33
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 11:28 schreef dimmak het volgende:
https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/

“Klanten kunnen hierdoor een verhoogd risico lopen om betrokken te raken bij witwassen of terrorismefinanciering.”

FUNDS ARE SAFU
Goed nieuws dat Binance geen affiliatie heeft met deze criminelenclub _O_
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 12:47
En nog meer binance fud:

https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/

"Klanten kunnen hierdoor een verhoogd risico lopen om betrokken te raken bij witwassen of terrorismefinanciering."

Die mensen die eerder nog geen probleem zagen in al die Binance crap komen nu op de witwassen of terrorismefinanciering lijst van de DNB te staan. Prachtig

Uiteraard zijn de funds nogsteeds safu!

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2021 12:47:50 ]
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 12:48
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 11:28 schreef dimmak het volgende:
https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/

“Klanten kunnen hierdoor een verhoogd risico lopen om betrokken te raken bij witwassen of terrorismefinanciering.”

FUNDS ARE SAFU
Mijn god, two great minds think alike :')

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2021 12:48:38 ]
dimmakwoensdag 18 augustus 2021 @ 12:55
NWS / De complotdenker bankiert maar elders, zegt de bank

De oplossing is simpel.
Rossdalewoensdag 18 augustus 2021 @ 13:23
Vooral gebruik blijven maken van Binance jongens, regeltjes blijven ontduiken blijft altijd goed gaan. CZ is je beste vriend
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 13:28
Welke exchanges hebben wel allemaal een vergunning bij DNB? Is daar een overzicht van?

Edit:

Vrij weinig dus.

https://www.dnb.nl/openba(...)&Name=¤tPage=3

Legit shitcoins traden met een beetje volume wordt dus lastig binnen de regeltjes van DNB.
Rossdalewoensdag 18 augustus 2021 @ 13:34
quote:
14s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 13:28 schreef fathank het volgende:
Welke exchanges hebben wel allemaal een vergunning bij DNB? Is daar een overzicht van?
Bitonic, Bl3P, Bitcoinmeester, btcdirect, Bitvavo etc. Beetje de bekendere nederlandse exchanges
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 13:38
quote:
3s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 13:34 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Bitonic, Bl3P, Bitcoinmeester, btcdirect, Bitvavo etc. Beetje de bekendere nederlandse exchanges
Alts-btc traden met een beetje volume gaat em niet worden dus. kan in de lijst geen enkele exchange vinden met een beetje knap volume. Lekker 3 dagen wachten voordat je order gevuld wordt :').
Ronald-Koemanwoensdag 18 augustus 2021 @ 13:54
quote:
14s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 13:38 schreef fathank het volgende:

[..]
Alts-btc traden met een beetje volume gaat em niet worden dus. kan in de lijst geen enkele exchange vinden met een beetje knap volume. Lekker 3 dagen wachten voordat je order gevuld wordt :').
Het kan wel :P , maar met het risico dat er onderzoek naar je wordt gedaan omdat je geen AML/KYC-proof verhaal hebt voor je gains en je activiteiten.
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:07
DNB is het er niet mee eens
https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 12:47 schreef Piva het volgende:
En nog meer binance fud:

https://www.dnb.nl/actuee(...)n-dnb-tegen-binance/

"Klanten kunnen hierdoor een verhoogd risico lopen om betrokken te raken bij witwassen of terrorismefinanciering."

Die mensen die eerder nog geen probleem zagen in al die Binance crap komen nu op de witwassen of terrorismefinanciering lijst van de DNB te staan. Prachtig

Uiteraard zijn de funds nogsteeds safu!
Mja dit geldt netzogoed voor FTX, Coinbase, Kraken etc.
dimmakwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:11
quote:
1s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 14:08 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Mja dit geldt netzogoed voor FTX, Coinbase, Kraken etc.
Uiteraard, al richten die zich niet echt op Nederlandse markt. Binance doet dat wel met nederlandse vertalingen, iDeal enzovoort.
raptorixwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:12
quote:
14s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 13:38 schreef fathank het volgende:

[..]
Alts-btc traden met een beetje volume gaat em niet worden dus. kan in de lijst geen enkele exchange vinden met een beetje knap volume. Lekker 3 dagen wachten voordat je order gevuld wordt :').
Het is niet verboden om om een niet door DNB erkende exchange te traden, alleen als je serieus wilt traden is het weel zo fijn als ze zich aan de KYC regels houden, bij Kraken en Coinbase ga echt weel onder de scanner.
KYC gaat meestal toch alleen spelen als je gaat uitkeren of storten, ga je dit met grote bedragen doen, vraag dan alvast om een contact persoon bij de bank.
PicoMMPwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 14:11 schreef dimmak het volgende:

[..]
Uiteraard, al richten die zich niet echt op Nederlandse markt. Binance doet dat wel met nederlandse vertalingen, iDeal enzovoort.
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:35
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 14:12 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het is niet verboden om om een niet door DNB erkende exchange te traden, alleen als je serieus wilt traden is het weel zo fijn als ze zich aan de KYC regels houden, bij Kraken en Coinbase ga echt weel onder de scanner.
KYC gaat meestal toch alleen spelen als je gaat uitkeren of storten, ga je dit met grote bedragen doen, vraag dan alvast om een contact persoon bij de bank.
Het wordt tijd dat je op een fatsoenlijke manier bitcoin kan uitgeven. When Strike in de EU?!?!

Ben wel een beetje klaar met dat gezeik van de bank die letterlijk vragen om heel je levensverhaal als je een keer wat geld heen en weer stuurt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 18-08-2021 14:35:51 ]
raptorixwoensdag 18 augustus 2021 @ 14:58
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 14:35 schreef Piva het volgende:

[..]
Het wordt tijd dat je op een fatsoenlijke manier bitcoin kan uitgeven. When Strike in de EU?!?!

Ben wel een beetje klaar met dat gezeik van de bank die letterlijk vragen om heel je levensverhaal als je een keer wat geld heen en weer stuurt.
Zelf geen last van, zet het groene vinkje zelf wel :D
Ronald-Koemanwoensdag 18 augustus 2021 @ 15:32
Het DNB/Binance nieuws zelfs op NOS teletekst pagina 101 :o . Wie had dat ooit gedacht :P
FundsAreSafuwoensdag 18 augustus 2021 @ 15:39
Gelukkig staat mijn porno NFT moonshot $NSFW 120% in de plus vandaag
viagraapwoensdag 18 augustus 2021 @ 16:33
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 15:32 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Het DNB/Binance nieuws zelfs op NOS teletekst pagina 101 :o . Wie had dat ooit gedacht :P
Net op de radio ook.
Plotswoensdag 18 augustus 2021 @ 16:36
quote:
10s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 15:39 schreef FundsAreSafu het volgende:
Gelukkig staat mijn porno NFT moonshot $NSFW 120% in de plus vandaag
Nice. Ik zat sinds juni in shitcoin TasteNFT .. die is ook x 12 gegaan afgelopen week. ;(
Ik denk vanavond verkopen.
Plotswoensdag 18 augustus 2021 @ 16:45
Dus jeweetoch..

Ik wilde even kijken hoe duur het momenteel is om wat coins op ETH chain te swappen..

Maar nu moet ik dus 7,60 dollar betalen om toestemming te geven zodat Uniswap voor me mag swappen?

Het wordt steeds gekker hier.

uniswap.jpg
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 16:52
Het is ook niet alsof je een keus hebt. Lijkt de belastingdienst wel.
Plotswoensdag 18 augustus 2021 @ 17:00
Waarom heeft niemand MyDefiPet op BSC geshilld hier?

700M mcap in 4 maanden:

https://poocoin.app/token(...)c18ee0862817f9080d08
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 17:04
Omdat alles op BSC pure troep is

Behalve MoonPirate
viagraapwoensdag 18 augustus 2021 @ 17:11
quote:
6s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 17:04 schreef fathank het volgende:
Omdat alles op BSC pure troep is

Behalve MoonPirate
When rum sir
FundsAreSafuwoensdag 18 augustus 2021 @ 17:15
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 16:45 schreef Plots het volgende:
Dus jeweetoch..

Ik wilde even kijken hoe duur het momenteel is om wat coins op ETH chain te swappen..

Maar nu moet ik dus 7,60 dollar betalen om toestemming te geven zodat Uniswap voor me mag swappen?

Het wordt steeds gekker hier.

[ afbeelding ]
Ik wilde een paar dagen geleden voor de leuk wat NFTs kopen in de hoop het door te verkopen aan iemand die nóg dommer is dan ik, maar de gas fee was $30. Toen godencoin MATIC bijgekocht
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 17:25
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 17:11 schreef viagraap het volgende:

[..]
When rum sir
twitter
Ronaldwoensdag 18 augustus 2021 @ 17:31
quote:
6s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 13:23 schreef Rossdale het volgende:
Vooral gebruik blijven maken van Binance jongens, regeltjes blijven ontduiken blijft altijd goed gaan. CZ is je beste vriend
Maar klanten van Binance zijn niet in overtreding aldus DNB, dus welke regeltjes ontduiken ze allemaal?
D.woensdag 18 augustus 2021 @ 19:16
quote:
14s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 17:25 schreef fathank het volgende:

[..]
[ twitter ]
Project is nog actief? :o

De chart doet anders vermoeden :Y
fathankwoensdag 18 augustus 2021 @ 20:08
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 19:16 schreef D. het volgende:

[..]
Project is nog actief? :o

De chart doet anders vermoeden :Y
Heel actief.

Maar het blijft een shitcoin _O-
Nattekatwoensdag 18 augustus 2021 @ 20:11
Ik blijf hodlen tot ik de withdraw limiet van 0.06BTC op Binance haal :T
suijkerbuijkwoensdag 18 augustus 2021 @ 20:12
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 17:31 schreef Ronald het volgende:

[..]
Maar klanten van Binance zijn niet in overtreding aldus DNB, dus welke regeltjes ontduiken ze allemaal?
Niet veel.
Alleen registratie van een bank en wat anderen zooi.
Probleem is dat je bij binance 1 volle bitcoin kon handelen zonder registratie.
Wat nu al niet meer kan namelijk.

Probleem van nederland is dat nederland op ouwe informatie een besluit nemen.

Zelf nu terwijl ik 1 jaar verhuis bent..
En de gemeenten en de belasting dienst mijn gegevens moeten sturen naar de bank of verzekering die uit betaalt .

Een volle jaar geduurt heeft voor dat rond is .
Vandaag mijn ziekte verzekering gemeld dat ik nog steeds op de ouwe adres stond aangemeld.
Omdat de zooi verdomd alles te regelen zoals het hoort.
Nu heeft die verzekering besloten om zelf handmatige wat ze eigenlijk niet zomaar mogen doen.
De adres aangepast.

Zo fucking sloom is onze informatie systeem namelijk.

Dus nu ook dat gelul van de dnb wat nieuws brengt op verouderen informatie.

Verder waren er geen regels voor crypto exchange dat is pas een paar maanden aangepast door de instanties.
Omdat niemand wist waar het onder valt namelijk.

Ik ben niet bang dat binance kapot gaat aangezien er wel zo veel geld omgaat dat ze wel moeten regelen van beide partijen.

En een wallet aanbieden ?
Dnb is achterlijk aan gezien coinbase ook een wallet bezit en wel aan gemeld staat .
Maar goed dat is een Amerikaanse exchange dus moet die dnb tong wel de Amerikanen hun kont gat likken.
En word dat wel toegelaten.

Elke geval ik heb meerderen exchange staan en maak me niet druk.
Waar een de Amerikaanse versie is .
Daar gaat dnb toch niet mee bemoeien.

Hier is de coinbase licentie.

https://www.dnb.nl/openba(...)lationNumber=R165642

Nog een dingen.
Binance houd zich wel aan de eu regels maar niet aan de afzonderlijke landregels.
Daar is binance mee bezig en ik verwacht dus dat in een korte tijd de juiste regels en wetten per land word aangepast.
De vraag is alleen hoe snel is onze eigen waardelose systeem met registratie en verwerking.
Lospedrosawoensdag 18 augustus 2021 @ 21:37
Is toch geen probleem met Binance.
We waren toch geen Exchanges nodig en gingen minen in de ruimte?
dimmakwoensdag 18 augustus 2021 @ 22:12
quote:
1s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 21:37 schreef Lospedrosa het volgende:
Is toch geen probleem met Binance.
We waren toch geen Exchanges nodig en gingen minen in de ruimte?
Sowieso niet. Funds in cold storage are SAFU.
FundsAreSafuwoensdag 18 augustus 2021 @ 22:56
https://www.reddit.com/r/(...)_reported_it_to_the/

MoonPirate REKT
suijkerbuijkwoensdag 18 augustus 2021 @ 23:01
Earlier today, the central bank of the Netherlands (DNB) issued a warning against Binance, saying that the crypto exchange is not registered in the country and is illegally offering services.

When reached for comment, a Binance spokesperson told The Block that the company will apply for registration with the central bank.

"We are aware of a notice by DNB about Binance in the Netherlands. As part of our commitment to redoubling our efforts in compliance, Binance is in the process of submitting an application for the required registration," the spokesperson said. "We will be working constructively with DNB and hope to give a positive update in the near future."

The comment appears to be different from what Binance has previously said about similar regulatory warnings from countries including the U.K., Japan, and Italy. At the time, Binance did not say it plans to get registered in these countries. In the Netherlands, crypto firms have to be in compliance with the country's Anti-Money Laundering and Anti-Terrorist Financing Act. They must be registered with the DNB if they wish to operate in or from the country.

"Binance takes compliance very seriously and although we are not formally registered with DNB yet, we have a robust compliance program that incorporates tools and procedures to combat money laundering and terrorist financing," said the spokesperson.

Binance has also beefed up its compliance efforts with several high-profile appointments in recent months. Earlier today, the exchange announced the hiring of Greg Monahan, a former U.S. government official at the Internal Revenue Service, to lead its global money laundering reporting efforts.

Binance recently also named former U.S. Senator Max Baucus as policy and government relations advisor and former FATF members Rick McDonell and Josée Nadeau as compliance and regulatory advisors


Bron.
Crypto news (app via google)
Wereldgozerwoensdag 18 augustus 2021 @ 23:03
quote:
Arrrrr @Nattekat
Lospedrosawoensdag 18 augustus 2021 @ 23:15
quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 22:12 schreef dimmak het volgende:

[..]
Sowieso niet. Funds in cold storage are SAFU.
Zeg ik toch. Cold storageoplossingen. ^O^

Verkoop je je tokens gewoon via eBay, met een enveloppe aan de deur. :)
#ANONIEMwoensdag 18 augustus 2021 @ 23:48
quote:
Gelukkig hebben we de rum nog.
viagraapdonderdag 19 augustus 2021 @ 07:57
quote:
Shit daar gaat m'n 30 euro :(
Wel klasse van die user, echte defi maxi's kunnen hier een community-governance verhaal van maken.
fathankdonderdag 19 augustus 2021 @ 07:59
quote:
Jeetje

Dat wordt onder de brug slapen
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 08:53
i2hlc9h.png

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
dimmakdonderdag 19 augustus 2021 @ 09:03
quote:
:')
viagraapdonderdag 19 augustus 2021 @ 09:30
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Deze grafiek vind ik wel realistischer dan die 99 posts op reddit afgelopen maand van 'in de eerste 10 jaar van het internet ging de groei 11x langzamer dan de groei van bitcoin!!!1!'.

Ja no shit sherlock. Het internet is de aanjager van bitcoin (en computers, wifi etc). Ik ga me toch ook niet verbazen over hoeveel sneller er treinen kwamen toen er spoor aangelegd was?
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 09:35
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 09:30 schreef viagraap het volgende:

[..]
Deze grafiek vind ik wel realistischer dan die 99 posts op reddit afgelopen maand van 'in de eerste 10 jaar van het internet ging de groei 11x langzamer dan de groei van bitcoin!!!1!'.

Ja no shit sherlock. Het internet is de aanjager van bitcoin (en computers, wifi etc). Ik ga me toch ook niet verbazen over hoeveel sneller er treinen kwamen toen er spoor aangelegd was?
Technologische ontwikkelingen gaan steeds sneller. De toegangelijkheid speelt daarbij een grote rol idd.
stinkiedonderdag 19 augustus 2021 @ 11:00
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Oftewel, echt alles (mss air Travel niet) ging sneller dan BTC. Maakt dat BTC tot iets dat nog moet gaan groeien of iets dat nu al mislukt is.

Paar dingen waarin deze grafiek kut is: context en populatie. Dus eigenlijk is er ook nu niks zinnigs te zeggen
D.donderdag 19 augustus 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Aan het begin van een technologische revolutie staan, en dan denken dat enkel biitcoin ervoor kan zorgen dat je de boot niet mist?
TheFreshPrincedonderdag 19 augustus 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Ik heb regelmatig bij Schiphol staan spotten maar nog nooit een Wright zien opstijgen.
fathankdonderdag 19 augustus 2021 @ 11:13
twitter


mUh dEfI!!!
D.donderdag 19 augustus 2021 @ 11:23
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:12 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik heb regelmatig bij Schiphol staan spotten maar nog nooit een Wright zien opstijgen.
Ik gok op alt-Wrights :Y
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 11:24
Het grafiek kicked pas in bij 10% bij de meeste technologien in deze grafiek. Zo is de kleuren TV in begin 1900 gepatenteerd en pas in '66 zat het op 10% adoptie rate.

Het begin van de S curve is helaas niet included. Maar we zien dat het heel hard gaat zodra we uit de early invention fase zijn.

[ Bericht 71% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2021 11:27:41 ]
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:12 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik heb regelmatig bij Schiphol staan spotten maar nog nooit een Wright zien opstijgen.
juSHJ4h.png

Nog te druk met rechtzaken waarschijnlijk
Vlicious87donderdag 19 augustus 2021 @ 11:27
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Wellicht op hele lange termijn. Op korte termijn zal je meer profijt hebben van alts dan van BTC.

Dan nog moet BTC ook relavant blijven. Stel dat ETH door wat voor reden BTC opeens inhaald, dan kan 't opeens snel gaan met de status van BTC. Ik zie 't niet snel gebeuren, maar 't is een mogelijkheid.
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 11:30
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:27 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]
Wellicht op hele lange termijn. Op korte termijn zal je meer profijt hebben van alts dan van BTC.

Dan nog moet BTC ook relavant blijven. Stel dat ETH door wat voor reden BTC opeens inhaald, dan kan 't opeens snel gaan met de status van BTC. Ik zie 't niet snel gebeuren, maar 't is een mogelijkheid.
Korte termijn investeren is nooit slim. Gezien niemand weet wat er volgende maand gaat gebeuren (zie '20 corona crash bijvoorbeeld). Een investerings termijn van minimaal 5 jaar is zeker aangeraden, anders is het meer gokken dan investeren.

Qua digitale schaarste hebben we één poging in ieder geval. Gaat ETH ooit voor goed bitcoin flippen, dan gaan we geen SoV krijgen in digitale eenheden gezien er dan altijd de vraag blijft of ETH mischien weer geflipt wordt door BsC, Cordano, or noem maar een chain.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2021 11:31:08 ]
fathankdonderdag 19 augustus 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:27 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]
Wellicht op hele lange termijn. Op korte termijn zal je meer profijt hebben van alts dan van BTC.

Dan nog moet BTC ook relavant blijven. Stel dat ETH door wat voor reden BTC opeens inhaald, dan kan 't opeens snel gaan met de status van BTC. Ik zie 't niet snel gebeuren, maar 't is een mogelijkheid.
Ja denk wel dat eth2.0PoS btc van de troon gaat stoten
Vlicious87donderdag 19 augustus 2021 @ 11:37
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:30 schreef Piva het volgende:

[..]
Korte termijn investeren is nooit slim. Gezien niemand weet wat er volgende maand gaat gebeuren (zie '20 corona crash bijvoorbeeld). Een investerings termijn van minimaal 5 jaar is zeker aangeraden, anders is het meer gokken dan investeren.

Qua digitale schaarste hebben we één poging in ieder geval. Gaat ETH ooit voor goed bitcoin flippen, dan gaan we geen SoV krijgen in digitale eenheden gezien er dan altijd de vraag blijft of ETH mischien weer geflipt wordt door BsC, Cordano, or noem maar een chain.
Zeker. Het is maar net hoe je je Crypto portfolio inricht. Sommige zie je echt vol op de korte termijn richten.. :P. Geluk is dan ook 't toverwoord in dit geval.

Een beperkt gedeelte van m'n portfolio heb ik om wat mee te spelen. Meer als hobby. Het grootste gedeelte, waaronder BTC, vast en doe ik niks mee.
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 15:00
"Japan’s Liquid Exchange got Hacked $74M in Crypto"

giphy.gif?cid=ecf05e47vdrsjqljx69fe5ck8ehpw44w6telloogj1f3mcv4&rid=giphy.gif&ct=g

Ik denk dat ze niet meer zo liquid zijn nu.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2021 15:00:29 ]
suijkerbuijkdonderdag 19 augustus 2021 @ 16:57
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 11:37 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]
Zeker. Het is maar net hoe je je Crypto portfolio inricht. Sommige zie je echt vol op de korte termijn richten.. :P. Geluk is dan ook 't toverwoord in dit geval.

Een beperkt gedeelte van m'n portfolio heb ik om wat mee te spelen. Meer als hobby. Het grootste gedeelte, waaronder BTC, vast en doe ik niks mee.
Je doet het zelde als ik dus.
Deel hold
En een deel speel geld en die winst over zetten naar je vaste coins.
En dan op die manier wat extra bij te verdienen.

Gekeken tussen die twee account.
En ik merkndat de hold altijd omlaag gaat wat logies is.
Maar dat je koop en verkoop stabieler is kwa waarden op het moment.
Zeker als je nog op nieuwe aankoop heb staan met limit orders of al gekocht heb op een lage dip tot verkoop.

Je leerd er wel van hoe je moet gaan handelen.
Crazy Harrydonderdag 19 augustus 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Dit is zoiets als trots zijn op je statische website in 1996 en roepen dat e-commerce nooit iets wordt.
PicoMMPdonderdag 19 augustus 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 16:57 schreef suijkerbuijk het volgende:

Je leerd er wel van hoe je moet gaan handelen.
Jammer dat je niet meer tijd steekt in het leren van de Nederlandse taal.
suijkerbuijkdonderdag 19 augustus 2021 @ 18:10
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 17:24 schreef PicoMMP het volgende:

[..]
Jammer dat je niet meer tijd steekt in het leren van de Nederlandse taal.
Sorry gaat niet ,dyslexie met een afwijking in de hersen.
Wat ik lees of schrijf is voor mij het zelfde in gedachten.
Maar het klopt niet.
Dat kan niet veranderd worden door even taal les te gaan nemen.
Vandaar dat ik dus in blokken schrijf .

Maar goed dat is iets wat kan blijven herhalen .

Dus de tip valt niet zomaar aan op iemand manier van schrijven als je niks van de persoon afweet .
Je kan het zelfs hebben tegen iemand die een hersenbloeding heeft gehad en nog aan het herstellen is.
En dan zo negatief reactie is niet iets wat zo iemand op staat te wachten.

Internet word door iedereen gebruikt en als je niet iemand direct aan kijkt zijn je conclusie vaak fouter dan je denkt.
timmmmmdonderdag 19 augustus 2021 @ 18:14
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 08:53 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

Aan het begin van een technologische revolutie staan en alsnog zullen vele van jullie de boot compleet missen doordat je op altcoins hebt ingezit.

_O_
Wat is dit een belachelijk dom grafiekje. Je bijschrift sluit er overigens exact bij aan.
PicoMMPdonderdag 19 augustus 2021 @ 18:44
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 18:10 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Sorry gaat niet ,dyslexie met een afwijking in de hersen.
Wat ik lees of schrijf is voor mij het zelfde in gedachten.
Maar het klopt niet.
Dat kan niet veranderd worden door even taal les te gaan nemen.
Vandaar dat ik dus in blokken schrijf .

Maar goed dat is iets wat kan blijven herhalen .

Dus de tip valt niet zomaar aan op iemand manier van schrijven als je niks van de persoon afweet .
Je kan het zelfs hebben tegen iemand die een hersenbloeding heeft gehad en nog aan het herstellen is.
En dan zo negatief reactie is niet iets wat zo iemand op staat te wachten.

Internet word door iedereen gebruikt en als je niet iemand direct aan kijkt zijn je conclusie vaak fouter dan je denkt.
Feit is wel dat een forum gebruikt wordt om te communiceren door middel van geschreven taal. Er is geen sprake van non-verbale communicatie. Er is gewoon niet door je posts heen te lezen.

Sterkte met het herstel. Erg kut.
Nattekatdonderdag 19 augustus 2021 @ 18:55
Is het hard als ik zeg dat het triest is om een stoornis als kutsmoes te gebruiken? :@
TheFreshPrincedonderdag 19 augustus 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 18:55 schreef Nattekat het volgende:
Is het hard als ik zeg dat het triest is om een stoornis als kutsmoes te gebruiken? :@
We accepteren jou toch ook zoals je bent, ondanks je gebreken?
Nattekatdonderdag 19 augustus 2021 @ 19:11
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 19:10 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
We accepteren jou toch ook zoals je bent, ondanks je gebreken?
Hmm
dimmakdonderdag 19 augustus 2021 @ 19:53
twitter


Op aandringen van de bank. _O-
over_hedgedonderdag 19 augustus 2021 @ 20:03
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 19:53 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Op aandringen van de bank. _O-
He wat? Is dat niet zoiets zeggen dat pornhub geen porno mag hebben? :')
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 17:08 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Dit is zoiets als trots zijn op je statische website in 1996 en roepen dat e-commerce nooit iets wordt.
Je vergelijking slaat kant noch wal.

quote:
0s.gif Op woensdag 18 augustus 2021 16:31 schreef dimmak het volgende:
OfLqZrC.jpg

BiTcOiN iS sLoW tEcH


[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2021 20:13:12 ]
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 20:18
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 18:14 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Wat is dit een belachelijk dom grafiekje. Je bijschrift sluit er overigens exact bij aan.
Het in kaart brengen van S curve adoptie en de vergelijking van diverse technologieën is idd belachelijk dom.

#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 20:21
Jordan Petersen is een wereldbekende psycholoog. Er zijn veel interviews terug te zien van deze kerel op yt. Zijn uitspraken komen op mij als zeer doordacht over.

Blijkbaar is Jordan geïnteresseerd in Bitcoin. Dit is rete interessant omdat deze professor vanuit zijn vakgebied er weer heel anders naar bitcoin kijkt dan de gemiddelde econoom/techneut of influencer waar we dagelijks mee door informatie overladen worden die al in onze bubbel zitten. Ik ga er eens goed voor zitten!

[EMBED=,,"Bitcoin: The Future of Money? | Bitcoiner Book Club | The Jordan B. Peterson Podcast - S4: E:40"][/EMBED]
Straatcommando.donderdag 19 augustus 2021 @ 20:25
Cardano gaat weer lekker
michiel_merkdonderdag 19 augustus 2021 @ 20:28
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:25 schreef Straatcommando. het volgende:
Cardano gaat weer lekker
En dan moet 12 September nog komen
FundsAreSafudonderdag 19 augustus 2021 @ 20:44
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 19:53 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Op aandringen van de bank. _O-
Schoten daarom mijn porno NFT holdings de lucht in :+? Tevens hoopvol voor Spankchain bagholders _O_

Klinkt wel als onzin verder

-Edit- Lijkt toch echt zo te zijn, knallen gewoon hun miljardenbedrijf zonder verzet af

[ Bericht 4% gewijzigd door FundsAreSafu op 19-08-2021 23:03:44 ]
#ANONIEMdonderdag 19 augustus 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:21 schreef Roellie80 het volgende:
Blijkbaar is Jordan geïnteresseerd in Bitcoin. Dit is rete interessant omdat deze professor vanuit zijn vakgebied er weer heel anders naar bitcoin kijkt dan de gemiddelde econoom/techneut of influencer waar we dagelijks mee door informatie overladen worden die al in onze bubbel zitten. Ik ga er eens goed voor zitten!
Je ziet hem live ge orange pilled worden in deze video!

[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 19-08-2021 20:49:50 ]
timmmmmdonderdag 19 augustus 2021 @ 21:45
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:18 schreef Piva het volgende:

[..]
Het in kaart brengen van S curve adoptie en de vergelijking van diverse technologieën is idd belachelijk dom.

Het is vooral een oneerlijke vergelijking.

Bitcoin is een cryptovaluta. In de grafiek wordt bitcoin afgezet tegen generieke namen als een auto. Bitcoin mag dan wel de eerste cryptomunt zijn en op het moment de meest bekende, maar het is niet álle crypto currency. Zeker in de toekomst is dat een belangrijk onderscheid.

Dat men alle nieuwe technologie in dat grafiekje heeft omarmd, wil ten eerste niet zeggen dat ze deze technologie ook omarmen, er is geen enkele correlatie tussen de technologieën en je kan er ook 10 op een rij zetten die het níét gered hebben met waar bitcoin nu is. Ten tweede wil dit helemaal niet zeggen dat bitcoin degene is die crypto currency naar de top gaat brengen samen met telefonie en auto's. Want daar zijn ook veel verschillende bedrijven/merken die dat naar de top gebracht hebben in acceptance

jij gebruikt dit grafiekje om te stellen dat mensen die in alt coins investeren de boot zullen missen. Dat is hetzelfde als zeggen dat mensen die hun vertrouwen in Ford gezet hebben er geen verstand van hadden. Bij jou had Oldsmobile in dat grafiekje gestaan. Wat nú populair is en als eerste de massa bereikt is niet noodzakelijk het product wat helemaal omarmd wordt.

Eigenlijk op veel fronten totale onzin dus
bleibleidonderdag 19 augustus 2021 @ 22:23
Ach dat soort grafiekjes zijn pure zolderkamer wishfull thinking producties. Zit geen onderzoek niets achter. Is alleen bedoeld om ongefundeerd mensen te beïnvloeden :P .

Geldt voor de meeste cryptoplaatjes trouwens.
Lospedrosadonderdag 19 augustus 2021 @ 23:01
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 18:10 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Sorry gaat niet ,dyslexie met een afwijking in de hersen.
Wat ik lees of schrijf is voor mij het zelfde in gedachten.
Maar het klopt niet.
Dat kan niet veranderd worden door even taal les te gaan nemen.
Vandaar dat ik dus in blokken schrijf .

Maar goed dat is iets wat kan blijven herhalen .

Dus de tip valt niet zomaar aan op iemand manier van schrijven als je niks van de persoon afweet .
Je kan het zelfs hebben tegen iemand die een hersenbloeding heeft gehad en nog aan het herstellen is.
En dan zo negatief reactie is niet iets wat zo iemand op staat te wachten.

Internet word door iedereen gebruikt en als je niet iemand direct aan kijkt zijn je conclusie vaak fouter dan je denkt.
*negatieve reactie
Plotsvrijdag 20 augustus 2021 @ 00:06
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:21 schreef Roellie80 het volgende:
Jordan Petersen is een wereldbekende psycholoog. Er zijn veel interviews terug te zien van deze kerel op yt. Zijn uitspraken komen op mij als zeer doordacht over.

Blijkbaar is Jordan geïnteresseerd in Bitcoin. Dit is rete interessant omdat deze professor vanuit zijn vakgebied er weer heel anders naar bitcoin kijkt dan de gemiddelde econoom/techneut of influencer waar we dagelijks mee door informatie overladen worden die al in onze bubbel zitten. Ik ga er eens goed voor zitten!

[EMBED=,,"Bitcoin: The Future of Money? | Bitcoiner Book Club | The Jordan B. Peterson Podcast - S4: E:40"][/EMBED]
Heb paar videos bekeken van die Jordan. Praat veel, zegt weinig.
viagraapvrijdag 20 augustus 2021 @ 07:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 00:06 schreef Plots het volgende:

[..]
Heb paar videos bekeken van die Jordan. Praat veel, zegt weinig.
Dit. Hij is op het schild gehesen door bepaalde delen van het internet omdat hij hun ontevredenheid over de moderne wereld met veel mooipraterij adresseert en daarbij ook meteen tegen de haren van doorgeschoten feministen instrijkt. Wat hij inhoudelijk nou daadwerkelijk zegt zijn vooral holle frases. Prima als er zolderkamerautisten zijn die op zijn aansporen hun kamer eens opruimen en daglicht zien, maar laten we het niet groter maken dan het is.

Wel weer goed voor meer massa-adoptie als zulke publieke figuren zich erover uitlaten.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 08:37
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 21:45 schreef timmmmm het volgende:

[quote]Bitcoin mag dan wel de eerste cryptomunt zijn en op het moment de meest bekende, maar het is niet álle crypto currency
Tjah dat jij daar niet in gelooft maakt niet zoveel uit. De market laat zien welke crypto nummer één is. En gezien alle nieuwe aandacht van de gehele financiele wereld is daar niet echt een verandering in aan het komen. Dat jij dat niet zo ziet is prima verder. Het denken dat een nieuwe technologie het niet haalt en pessimisme komt dat ook standaard bij nieuwe ontwikkkelingen.

quote:
e kan er ook 10 op een rij zetten die het níét gered hebben met waar bitcoin nu is
Noem dan eens 10 technologien op die in 12 jaar van 0 > 1 T mcap zijn gegaan en van 0 > 200 miljoen gebruikers en daarna toch niet gered hebben.

quote:
jij gebruikt dit grafiekje om te stellen dat mensen die in alt coins investeren de boot zullen missen. Dat is hetzelfde als zeggen dat mensen die hun vertrouwen in Ford gezet hebben er geen verstand van hadden. Bij jou had Oldsmobile in dat grafiekje gestaan. Wat nú populair is en als eerste de massa bereikt is niet noodzakelijk het product wat helemaal omarmd wordt.
Again, dat is jou visie vs het mijne. Dat jij er nog niet uit bent dat bitcoin de blockchain race gewonnen heeft is prima. Maar na 12 jaar is dat toch wel pijnlijk duidelijk. Tuurlijk kunnen er best wat bedrijven/"coins" meeliften op deze techologische ontwikkeling. Dat is heel normaal en maakt de vernieuwing alleen maar groter/sterker. Van de 11000 coins die er nu zijn, durf ik wel op te wedden dat over 50 jaar 99% er niet meer toe doet. En bitcoin is daar niet één van. Hence mijn voorspelling dat de meeste mensen rekt gaan ondanks dat ze er heel dicht bij waren.

Overiges iedereen die bitcoin als pure tech play ziet zonder daarbij heel goed op de hoogte te zijn van het geldsysteem (historie) missen daarbij totaal de boot. Dat is wel een beetje het probleem van bitcoin waarom iedereen bitcoin onderschat. Mensen hebben of een goed inzicht in technologie, of een monetaire achtergrond, maar beide is niet vaak het geval.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 08:42
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 22:23 schreef bleiblei het volgende:
Ach dat soort grafiekjes zijn pure zolderkamer wishfull thinking producties. Zit geen onderzoek niets achter. Is alleen bedoeld om ongefundeerd mensen te beïnvloeden :P .

Geldt voor de meeste cryptoplaatjes trouwens.
Het is prima te onderbouwen met data. Kijk eens naar glassnode. Volg @willywoo & @willclemente. Bekijk eens de Michael Saylor serie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2021 08:42:32 ]
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 08:45
twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2021 08:47:43 ]
viagraapvrijdag 20 augustus 2021 @ 08:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 08:45 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]
ik voel me een matador
timmmmmvrijdag 20 augustus 2021 @ 09:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 08:37 schreef Piva het volgende:

[..]
Tjah dat jij daar niet in gelooft maakt niet zoveel uit. De market laat zien welke crypto nummer één is. En gezien alle nieuwe aandacht van de gehele financiele wereld is daar niet echt een verandering in aan het komen. Dat jij dat niet zo ziet is prima verder. Het denken dat een nieuwe technologie het niet haalt en pessimisme komt dat ook standaard bij nieuwe ontwikkkelingen.
[..]
Noem dan eens 10 technologien op die in 12 jaar van 0 > 1 T mcap zijn gegaan en van 0 > 200 miljoen gebruikers en daarna toch niet gered hebben.
[..]
Again, dat is jou visie vs het mijne. Dat jij er nog niet uit bent dat bitcoin de blockchain race gewonnen heeft is prima. Maar na 12 jaar is dat toch wel pijnlijk duidelijk. Tuurlijk kunnen er best wat bedrijven/"coins" meeliften op deze techologische ontwikkeling. Dat is heel normaal en maakt de vernieuwing alleen maar groter/sterker. Van de 11000 coins die er nu zijn, durf ik wel op te wedden dat over 50 jaar 99% er niet meer toe doet. En bitcoin is daar niet één van. Hence mijn voorspelling dat de meeste mensen rekt gaan ondanks dat ze er heel dicht bij waren.

Overiges iedereen die bitcoin als pure tech play ziet zonder daarbij heel goed op de hoogte te zijn van het geldsysteem (historie) missen daarbij totaal de boot. Dat is wel een beetje het probleem van bitcoin waarom iedereen bitcoin onderschat. Mensen hebben of een goed inzicht in technologie, of een monetaire achtergrond, maar beide is niet vaak het geval.
Het is inderdaad jouw visie tegen mijn visie, waar je mijn visie natuurlijk niet goed begrijpt.

Ik zeg helemaal niet dat crypto het wel of niet gaat worden en ik zeg niet dat bitcoin daar wel of niet de marktleider in blijft.

Ik zeg enkel dat je grafiekje daarin helemaal niks bijdraagt én dat je nu nog niet kan weten wat over 10 jaar de marktleider is.

Dus doe maar even rustig, probeer even diep adem te halen en ga daarna weer door met je leven.

Ik wil niet op mijn geweten hebben dat je een tia krijgt omdat iemand op internet waagt te zeggen dat je generieke grafiekje generiek is en dat er wellicht in 20 jaar iets aan de huidige situatie anders zou kunnen zijn
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 09:22
@suijkerbuijk gewoon blijven posten ik lees je posts met veel plezier.

ADA sta ik wel van te kijken. Benieuwd wanneer ik een Ethiopisch schoolkindje kan adopteren op de blockchain.
Straatcommando.vrijdag 20 augustus 2021 @ 09:25
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 09:22 schreef fathank het volgende:
@:suijkerbuijk gewoon blijven posten ik lees je posts met veel plezier.

ADA sta ik wel van te kijken. Benieuwd wanneer ik een Ethiopisch schoolkindje kan adopteren op de blockchain.
Ada lijkt zich inderdaad vrij "los" te bewegen tov anderen en zeker btc
suijkerbuijkvrijdag 20 augustus 2021 @ 09:25
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 09:22 schreef fathank het volgende:
@:suijkerbuijk gewoon blijven posten ik lees je posts met veel plezier.

ADA sta ik wel van te kijken. Benieuwd wanneer ik een Ethiopisch schoolkindje kan adopteren op de blockchain.
Net verkocht.
En nieuw inkoop orde staat al weer klaar.
Gaat om zaterdag rond 02:00 +/- toch weer zakken dat is de laatste dip voor de weekend van de Amerikanen.
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 09:30
September krijgen we nog Joods nieuwjaar. Dan wordt het vuurwerk :9~
viagraapvrijdag 20 augustus 2021 @ 09:35
DOT gaat bijna altijd omhoog als ADA dat doet dus fijn voor mijn staking.

En @suijkerbuijk ik sluit me aan bij dikke hank.
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 10:21
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:21 schreef Roellie80 het volgende:
Jordan Petersen is een wereldbekende psycholoog. Er zijn veel interviews terug te zien van deze kerel op yt. Zijn uitspraken komen op mij als zeer doordacht over.

Blijkbaar is Jordan geïnteresseerd in Bitcoin. Dit is rete interessant omdat deze professor vanuit zijn vakgebied er weer heel anders naar bitcoin kijkt dan de gemiddelde econoom/techneut of influencer waar we dagelijks mee door informatie overladen worden die al in onze bubbel zitten. Ik ga er eens goed voor zitten!

[EMBED=,,"Bitcoin: The Future of Money? | Bitcoiner Book Club | The Jordan B. Peterson Podcast - S4: E:40"][/EMBED]
Thanks. Ik ga deze even luisteren. Maar is dit ook die vrouwenhater?
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 10:35
@suijkerbuijk post lekker door maat. Ik sla je posts vaak over omdat ik er niet doorheen kom en dat is prima. Als iemand een post niet bevalt van een ander, kan hij hem ook negeren. ^O^
Vlicious87vrijdag 20 augustus 2021 @ 10:59
Onder 't mom van is 't een shit scam coin of een potentiële knaller.. Iemand ooit van PornRocket gehoord?

De reden dat ik dit opbreng is dat OnlyFans later dit jaar adult content gaat weren. Een overstap naar een Crypto platform, zoals een PornRocket, zou een goed alternatief kunnen zijn voor al de aandachtsgeile vrouwen.

De site, app en mogelijkheden lijken legit..
FL_Freakvrijdag 20 augustus 2021 @ 11:00
quote:
0s.gif Op donderdag 19 augustus 2021 20:25 schreef Straatcommando. het volgende:
Cardano gaat weer lekker
Dit is/was wel het wachten waard.
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 11:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 10:59 schreef Vlicious87 het volgende:
Onder 't mom van is 't een shit scam coin of een potentiële knaller.. Iemand ooit van PornRocket gehoord?

De reden dat ik dit opbreng is dat OnlyFans later dit jaar adult content gaat weren. Een overstap naar een Crypto platform, zoals een PornRocket, zou een goed alternatief kunnen zijn voor al de aandachtsgeile vrouwen.

De site, app en mogelijkheden lijken legit..
Sekswerkers opzadelen met een waardeloze token is geen goed idee, sterker nog dat is het probleem verplaatsen. Wat ze nodig hebben is een platform waar ze met Bitcoin betaald kunnen worden.

twitter


[ Bericht 17% gewijzigd door dimmak op 20-08-2021 11:17:57 ]
D.vrijdag 20 augustus 2021 @ 11:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 09:25 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Net verkocht..
Wat brengt dat op, zo’n schoolkindje? :7
FundsAreSafuvrijdag 20 augustus 2021 @ 12:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 10:59 schreef Vlicious87 het volgende:
Onder 't mom van is 't een shit scam coin of een potentiële knaller.. Iemand ooit van PornRocket gehoord?

De reden dat ik dit opbreng is dat OnlyFans later dit jaar adult content gaat weren. Een overstap naar een Crypto platform, zoals een PornRocket, zou een goed alternatief kunnen zijn voor al de aandachtsgeile vrouwen.

De site, app en mogelijkheden lijken legit..
Zit zelf in xxxNifty. Functionerend platform met 30 content creators en nog 400+ aanvragers in de pijplijn, partnerships met grote pornoagentschappen en de MC is nog maar 6 miljoen
onlogischvrijdag 20 augustus 2021 @ 12:11
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 09:22 schreef fathank het volgende:
@:suijkerbuijk gewoon blijven posten ik lees je posts met veel plezier.

ADA sta ik wel van te kijken. Benieuwd wanneer ik een Ethiopisch schoolkindje kan adopteren op de blockchain.
Jij weet ook, de vorige keer dat ADA een sprint nam wie er toen in het kielzog achteraan klapte. :7
Lospedrosavrijdag 20 augustus 2021 @ 12:11
quote:
6s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 12:11 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Jij weet ook, de vorige keer dat ADA een sprint nam wie er toen in het kielzog achteraan klapte. :7
Bitconnneeeeeeeeeect! Wowowo
onlogischvrijdag 20 augustus 2021 @ 12:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 12:11 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Bitconnneeeeeeeeeect! Wowowo
:?
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 12:20
twitter


Lees de hele thread. _O-
stinkievrijdag 20 augustus 2021 @ 12:57
Ada verkocht.
Maandag in de dip meer terugkopen :)
Wereldgozervrijdag 20 augustus 2021 @ 13:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 12:20 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Lees de hele thread. _O-
is gewoon boef man
FundsAreSafuvrijdag 20 augustus 2021 @ 13:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 12:20 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Lees de hele thread. _O-
Wordt hard trainen voor Overmars om weer ouderwets weg te kunnen rennen. Ditmaal van investeerders ipv rechtsbacks
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 10:21 schreef dimmak het volgende:

[..]
Thanks. Ik ga deze even luisteren. Maar is dit ook die vrouwenhater?
Het is volgens mij geen vrouwenhater. Maar zo word de beste man wel vaak aangekondigd. Alles voor de view hè
viagraapvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:12 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Het is volgens mij geen vrouwenhater. Maar zo word de beste man wel vaak aangekondigd. Alles voor de view hè
Hij heeft gepleit dat de meer traditionele rolverdeling een betere samenleving/meer geluk opleverde, maar dat werd enorm opgeblazen door feministen en vrouwenhaters aan beide kanten. Weet niet eens of hij daadwerkelijk voorstelt om daarnaar terug te gaan, of gewoon iets benoemde wat volgens hem een oorzaak is van het lage welbevinden onder veel jonge mannen in het Westen.

Maargoed, hier zijn Halina Reijn en Carice van Houten het kaliber BN'ers dat iets over crypto vertellen aan de talkshowtafels dus alles beter dan dat.
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:38
Jordan Peterson is minstens zo vermoeiend als de mensen die een probleem hebben met zijn opvattingen

Typisch zo'n vent die het niet kan uitstaan als z'n vrouw meer maar huis brengt dan hijzelf en dat ze in de keuken horen IPV een boardroom

Lekker ageren tegen identiteitspolitiek terwijl je zelf precies hetzelfde doet :').
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:43
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:38 schreef fathank het volgende:
Jordan Peterson is minstens zo vermoeiend als de mensen die een probleem hebben met zijn opvattingen

Typisch zo'n vent die het niet kan uitstaan als z'n vrouw meer maar huis brengt dan hijzelf en dat ze in de keuken horen IPV een boardroom

Lekker ageren tegen identiteitspolitiek terwijl je zelf precies hetzelfde doet :').
Altijd goed om te zien dat we op Fok! de users hebben om de gedachtes van een professor in de psychologie te reduceren tot 3 regels.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:44
Is dit nog het cryptotopic trouwens? Ik geef je een wereld bekende slimme kerel die niks met Bitcoin heeft, maar er interesse in heeft. Dat is een onderdeel van adoptie.

Kan je de gedachtes van de beste man afschieten, dat is toch niet waar het ons om gaat toch?
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:45
Het autoriteitsargument is het zwakste argument dat er bestaat. Als je het al een argument mag noemen.

Probeer het anders nog eens.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:46
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:45 schreef fathank het volgende:
Het autoriteitsargument is het zwakste argument dat er bestaat. Als je het al een argument mag noemen.

Probeer het anders nog eens.
Ik ga wel weer terug naar het forum waar nog wel op een leuke manier over crypto gesproken kan worden
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:46 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik ga wel weer terug naar het forum waar nog wel op een leuke manier over crypto gesproken kan worden
Als je om de zoveel maanden weer met veel toeters en bellen terugkeert om vervolgens weer terug te keren naar een forum waar wel normaal over CrYpTo gesproken kan worden omdat een paar reacties je niet aan staan, blijf er dan ook. :') Ben je nu butthurt omdat mensen niet hetzelfde over Peterson denken als jij? Leuk dat hij nu orange pilled is, en ik luister graag terug hoe dat komt. Maar ik weiger om Peterson op een voetstuk te plaatsen omdat hij nu ineens bitcoiner is.
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 11:04 schreef dimmak het volgende:

[..]
Sekswerkers opzadelen met een waardeloze token is geen goed idee, sterker nog dat is het probleem verplaatsen. Wat ze nodig hebben is een platform waar ze met Bitcoin betaald kunnen worden.

[ twitter ]
Uiteindelijk zal er toch een wereld moeten ontstaan waar je gewoon in BTC kan blijven. Want als Onlyfans nu BTC gebruikt voor hun business lopen ze toch weer tegen mogelijke problemen aan bij het omwisselen naar USD, en hetzelfde geldt voor de dames/heren op het platform.

"U wilt BTC omwisselen naar USD, maar waar komt dat vandaan? Oh sekswerk, nee dan kunnen we helaas niets voor u doen". Het probleem is dan verschoven van payment-niveau naar bank-niveau. Dat is alleen op te lossen door in BTC te kunnen blijven. Ontwikkeling van Lightning en services als Strike zijn key daarin. Een beter politiek klimaat waarbij reli-gekke organisaties als Exodus Cry niet succesvol druk kunnen uitoefenen op de overheid en financiële sector zou ook enorm schelen.
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:54 schreef Ronald-Koeman het volgende:
Uiteindelijk zal er toch een wereld moeten ontstaan waar je gewoon in BTC kan blijven. Want als Onlyfans nu BTC gebruikt voor hun business lopen ze toch weer tegen mogelijke problemen aan bij het omwisselen naar USD, en hetzelfde geldt voor de dames/heren op het platform.
Strike alleen lost dit probleem al op. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om in BTC te blijven zitten. Er zijn genoeg mogelijkheden om BTC in te wisselen voor cash. :)

[ Bericht 7% gewijzigd door dimmak op 20-08-2021 15:02:01 ]
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 14:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:46 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik ga wel weer terug naar het forum waar nog wel op een leuke manier over crypto gesproken kan worden
Even goede vrienden maat.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:53 schreef dimmak het volgende:

[..]
Als je om de zoveel maanden weer met veel toeters en bellen terugkeert om vervolgens weer terug te keren naar een forum waar wel normaal over CrYpTo gesproken kan worden omdat een paar reacties je niet aan staan, blijf er dan ook. :') Ben je nu butthurt omdat mensen niet hetzelfde over Peterson denken als jij? Leuk dat hij nu orange pilled is, en ik luister graag terug hoe dat komt. Maar ik weiger om Peterson op een voetstuk te plaatsen omdat hij nu ineens bitcoiner is.
Ik geef het eens om de zoveel tijd weer een kans. Ik heb Fok! altijd leuk gevonden. En in 2017 was het crypto topic een leuke en gezellige plek. Ik vind dat nu niet meer. Het loopt over van de persoonlijke aanvallen (zoals deze). En mensen gewoon een beetje helpen zit er totaal niet meer bij.

Over Jordan Petersen. Zelf vind ik het wel een interessante kerel. Maar dat is voor hier totaal niet relevant. Wat volgens mij wel relevant is (en dat benoem ik dan nu voor de 3e keer) is dat de man heeft een aardig bereik heeft. Dat hij een podcast doet over Bitcoin maakt dat ineens weer veel mensen naar Bitcoin kijken omdat ze graag naar hem luisteren. Veel van deze mensen zouden anders mogelijk nooit op het idee gekomen zijn om Bitcoin serieus te nemen. Snap je m'n punt?
Elanvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:03
Ada _O_
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:05
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:57 schreef fathank het volgende:

[..]
Even goede vrienden maat.
Insgelijks kerel. Maar je snapt dat ik toch geen zin heb in een wellus nietes spelletje. Laten we elkaar informeren zou ik denken. En misschien was mijn post niet heel waardevol. Mijn welgemeende excuus dan
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:03 schreef Roellie80 het volgende:
Ik geef het eens om de zoveel tijd weer een kans. Ik heb Fok! altijd leuk gevonden. En in 2017 was het crypto topic een leuke en gezellige plek. Ik vind dat nu niet meer. Het loopt over van de persoonlijke aanvallen (zoals deze). En mensen gewoon een beetje helpen zit er totaal niet meer bij.
Ach man hou toch op. Laatste keer was het een kritische noot bij je crypto creditcard, nu heeft iemand een afwijkende mening over Peterson en je komt meteen met een denigrerend toontje. Er wordt hier genoeg geholpen, maar logisch dat je dat niet ziet in je bliksembezoek van een dag. Je vergeet dat je hier in de SC post die verschillende publieken trekt. Post het anders in het Bitcoin topic en dan hebben we het inhoudelijk over de podcast als ik hem af heb. ^O^ Hij staat vooraan in de afspeellijst in ieder geval.
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:03 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik geef het eens om de zoveel tijd weer een kans. Ik heb Fok! altijd leuk gevonden. En in 2017 was het crypto topic een leuke en gezellige plek. Ik vind dat nu niet meer. Het loopt over van de persoonlijke aanvallen (zoals deze). En mensen gewoon een beetje helpen zit er totaal niet meer bij.

Over Jordan Petersen. Zelf vind ik het wel een interessante kerel. Maar dat is voor hier totaal niet relevant. Wat volgens mij wel relevant is (en dat benoem ik dan nu voor de 3e keer) is dat de man heeft een aardig bereik heeft. Dat hij een podcast doet over Bitcoin maakt dat ineens weer veel mensen naar Bitcoin kijken omdat ze graag naar hem luisteren. Veel van deze mensen zouden anders mogelijk nooit op het idee gekomen zijn om Bitcoin serieus te nemen. Snap je m'n punt?
Ik val je niet persoonlijk aan vriend. Ik geef m'n mening over Jordan peterselie en vervolgens ben jij degene die mij probeert te ridiculiseren.

Maakt me niet uit, maar dan moet je daarna niet in de slachtofferrol kruipen dat je persoonlijk aangevallen wordt.
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 14:56 schreef dimmak het volgende:

[..]
Strike alleen lost dit probleem al op. Maar ze kunnen er ook voor kiezen om in BTC te blijven zitten. Er zijn genoeg mogelijkheden om BTC in te wisselen voor cash. :)
Strike staat nog maar aan het begin en Jack Mallers kan het niet allemaal alleen.

BTC alleen kunnen omwisselen in cash is niet wat je wilt, en schaalt niet lekker, helemaal in het Westen niet.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:06 schreef dimmak het volgende:

[..]
Ach man hou toch op. Laatste keer was het een kritische noot bij je crypto creditcard, nu heeft iemand een afwijkende mening over Peterson en je komt meteen met een denigrerend toontje. Er wordt hier genoeg geholpen, maar logisch dat je dat niet ziet in je bliksembezoek van een dag. Je vergeet dat je hier in de SC post die verschillende publieken trekt. Post het anders in het Bitcoin topic en dan hebben we het inhoudelijk over de podcast als ik hem af heb. ^O^ Hij staat vooraan in de afspeellijst in ieder geval.
Ik zou zelf niet meer weten waarom ik de laatste keer vertrokken bent. Dat jij het nog wel weet, respect zou ik zeggen. Wat ik me er nog van herinner dat ik naar mijn gevoel veel negativiteit kreeg over mijn cryptobetaalkaart. En waarom eigenlijk? Ik kom die Binance kaart nu overal tegen...

Dus je kan een professor in 3 regels wegzetten. En als ik dat wat kortzichtig vind, dan ben ik denigrerend bezig? Goed verhaal.

Inhoudelijk viel de podcast wat tegen vond ik.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2021 15:22:17 ]
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:14 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Strike staat nog maar aan het begin en Jack Mallers kan het niet allemaal alleen.

BTC alleen kunnen omwisselen in cash is niet wat je wilt, en schaalt niet lekker, helemaal in het Westen niet.
Nee inderdaad, er zullen meer het voorbeeld van Strike moeten volgen en die gaan ook volgen. Maar staat los van dat OnlyFans Bitcoin nu al zou kunnen gebruiken. Sekswerkers hebben talloze manieren om BTC om te zetten naar lokale valuta. Het zei Strike, exchanges en brokers, Bitcoin ATM's, Localbitcoins enz enz.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:18
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:07 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik val je niet persoonlijk aan vriend. Ik geef m'n mening over Jordan peterselie en vervolgens ben jij degene die mij probeert te ridiculiseren.

Maakt me niet uit, maar dan moet je daarna niet in de slachtofferrol kruipen dat je persoonlijk aangevallen wordt.
Nee, je ridiculiseert een op papier slimme kerel. En dat vind ik nogal kort door de bocht. Niet omdraaien
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:21
Het Jordan Peterson publiek heeft veel overlap met het Joe Rogan publiek... en die zijn al veelvuldig in aanraking gekomen met Bitcoin door de jaren heen. Dus ik denk niet dat er nu heel veel nieuwe mensen bereikt worden dankzij JP.
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 15:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 15:18 schreef dimmak het volgende:

[..]
Nee inderdaad, er zullen meer het voorbeeld van Strike moeten volgen en die gaan ook volgen. Maar staat los van dat OnlyFans Bitcoin nu al zou kunnen gebruiken. Sekswerkers hebben talloze manieren om BTC om te zetten naar lokale valuta. Het zei Strike, exchanges en brokers, Bitcoin ATM's, Localbitcoins enz enz.
Eens. Er zijn alleen nog genoeg beren op de weg, dat is het enige wat ik ermee wil zeggen om het enthousiasme wat te temperen.
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:10
https://www.forbes.com/si(...)tor/?sh=6b6fc0902738

Was deze al gepost? Fidelity, Vanguard en nu dus ook Blackrock die investeren in Bitcoin mining. Je weet wel, dat "super inefficiënte PoW proces wat de wereld kapot maakt, helemaal niet nodig is en geen toekomst heeft". De écht grote jongens denken daar blijkbaar anders over ;)
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:10 schreef Ronald-Koeman het volgende:
https://www.forbes.com/si(...)tor/?sh=6b6fc0902738

Was deze al gepost? Fidelity, Vanguard en nu dus ook Blackrock die investeren in Bitcoin mining. Je weet wel, dat "super inefficiënte PoW proces wat de wereld kapot maakt, helemaal niet nodig is en geen toekomst heeft". De écht grote jongens denken daar blijkbaar anders over ;)
Dat het super inefficiënt en milieuverwoestend is zal Blackrock aan z'n reet roesten, zolang ze er geld mee kunnen verdienen
viagraapvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:36
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:29 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dat het super inefficiënt en milieuverwoestend is zal Blackrock aan z'n reet roesten, zolang ze er geld mee kunnen verdienen
Wilde net zeggen. Blackrock die ergens in investeert gaat niemand die om het milieu geeft van mening doen veranderen.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:37
Truebit heeft ook weer de weg naar boven gevonden.
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:38
quote:
88s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:37 schreef Gehrman het volgende:
Truebit heeft ook weer de weg naar boven gevonden.
*O*
dimmakvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:49
When 32k? ;(
Ronald-Koemanvrijdag 20 augustus 2021 @ 16:53
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:29 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dat het super inefficiënt en milieuverwoestend is zal Blackrock aan z'n reet roesten, zolang ze er geld mee kunnen verdienen
Ik bedoel meer dat sommige mensen denken dat PoW Bitcoin mining geen toekomst heeft vanwege die aspecten, maar Blackrock denkt daar blijkbaar anders over. En ja natuurlijk voor financieel gewin.
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 17:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 09:01 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Het is inderdaad jouw visie tegen mijn visie, waar je mijn visie natuurlijk niet goed begrijpt.

Ik zeg helemaal niet dat crypto het wel of niet gaat worden en ik zeg niet dat bitcoin daar wel of niet de marktleider in blijft.

Ik zeg enkel dat je grafiekje daarin helemaal niks bijdraagt én dat je nu nog niet kan weten wat over 10 jaar de marktleider is.

Dus doe maar even rustig, probeer even diep adem te halen en ga daarna weer door met je leven.

Ik wil niet op mijn geweten hebben dat je een tia krijgt omdat iemand op internet waagt te zeggen dat je generieke grafiekje generiek is en dat er wellicht in 20 jaar iets aan de huidige situatie anders zou kunnen zijn
Lekkere persoonlijke aanval zonder echt iets bij te dragen pik! Dat je het niet met mijn visie eens bent prima maar kom met valide argumenten of gedraag je op zijn minst als mod... Ik neem aan dat je die 10 mislukte technologiën niet hebt kunnen vinden?

En wanneer valt er wel wat over te zeggen dan? Bitcoin hoeft namelijk nog maar een 20x te doen en het hele goud als ultieme SoV conncept kan ook door de plee. 5000 jaar lange historie is blijkbaar dan ook niet echt lang genoeg...

Dus wanneer kunnen we het wel echt zeggen dat bitcoin de ultieme winnar is, over 10 jaar? 25? 50? 100? 10000 jaar?

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 20-08-2021 17:24:22 ]
#ANONIEMvrijdag 20 augustus 2021 @ 17:26
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:29 schreef Heph844 het volgende:
inefficiënt en milieuverwoestend
Werk je bij de Telegraaf toevallig? Een prima kop voor een nutteloze artikel iig!
suijkerbuijkvrijdag 20 augustus 2021 @ 17:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 11:09 schreef D. het volgende:

[..]
Wat brengt dat op, zo’n schoolkindje? :7
200euro winst.
Niet veel maar wel leuk.
Nieuwe orde aangemaakt gaat toch weer zakken richting de 2 dollar +/- en koop ik weer in.
Meer ada voor goedkoper.
Dit is mijn handel manier.

Op de binance account weer 40dollar te pakken .
En staat weer inkoop orders
Haal dagelijks met binance 20 tot 40 dollar .
raptorixvrijdag 20 augustus 2021 @ 17:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 16:29 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dat het super inefficiënt en milieuverwoestend is zal Blackrock aan z'n reet roesten, zolang ze er geld mee kunnen verdienen
Als je het concept van POW niet snapt, dan kun je beter uit dit topic wegblijven, daarnaast laatst ook al artikel geplaatst waar de footprint van Bitcoin met wat zaken werden vergeleken: Nihil.

https://www.nasdaq.com/ar(...)ndustries-2021-08-10
timmmmmvrijdag 20 augustus 2021 @ 18:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 17:23 schreef Piva het volgende:

[..]
Lekkere persoonlijke aanval zonder echt iets bij te dragen pik! Dat je het niet met mijn visie eens bent prima maar kom met valide argumenten of gedraag je op zijn minst als mod... Ik neem aan dat je die 10 mislukte technologiën niet hebt kunnen vinden?

En wanneer valt er wel wat over te zeggen dan? Bitcoin hoeft namelijk nog maar een 20x te doen en het hele goud als ultieme SoV conncept kan ook door de plee. 5000 jaar lange historie is blijkbaar dan ook niet echt lang genoeg...

Dus wanneer kunnen we het wel echt zeggen dat bitcoin de ultieme winnar is, over 10 jaar? 25? 50? 100? 10000 jaar?
Ik zie dat het rustig worden niet gelukt is. Denk om je bloeddruk kameraad, ik zal je drogredenen laten voor wat ze zijn
fathankvrijdag 20 augustus 2021 @ 18:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 17:48 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je het concept van POW niet snapt, dan kun je beter uit dit topic wegblijven, daarnaast laatst ook al artikel geplaatst waar de footprint van Bitcoin met wat zaken werden vergeleken: Nihil.

https://www.nasdaq.com/ar(...)ndustries-2021-08-10
Of bereid zijn om wat op te steken.
stinkievrijdag 20 augustus 2021 @ 18:23
Hebben de Binance card gebruikers nog last van de recente toezichthouders klaagzangen?
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 18:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 17:48 schreef raptorix het volgende:

[..]
Als je het concept van POW niet snapt, dan kun je beter uit dit topic wegblijven, daarnaast laatst ook al artikel geplaatst waar de footprint van Bitcoin met wat zaken werden vergeleken: Nihil.

https://www.nasdaq.com/ar(...)ndustries-2021-08-10
Doe niet zo kansloos elitair zeg :')
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 21:55
Zo veel shorts naar de tering gegaan vandaag _O_

giphy.webp?cid=6c09b952f632b5b50ef861748a67b616bc3fee4a6b97ac46&rid=giphy.webp&ct=g
Crazy Harryvrijdag 20 augustus 2021 @ 22:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 08:37 schreef Piva het volgende:

Noem dan eens 10 technologien op die in 12 jaar van 0 > 1 T mcap zijn gegaan en van 0 > 200 miljoen gebruikers en daarna toch niet gered hebben.

Noem eens 10 technologieën waarbij de eerste werkende versie voor massa-adoptie zorgde...
onlogischvrijdag 20 augustus 2021 @ 22:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 21:55 schreef Nattekat het volgende:
Zo veel shorts naar de tering gegaan vandaag _O_

[ afbeelding ]
Mooi hé.
suijkerbuijkvrijdag 20 augustus 2021 @ 22:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 18:23 schreef stinkie het volgende:
Hebben de Binance card gebruikers nog last van de recente toezichthouders klaagzangen?
Geen idee.
Die van mij is onderweg.
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 22:52
Ik ben maar eens in een coin gefomo'd. Wat kan er nou mogelijk mis gaan?
Crazy Harryvrijdag 20 augustus 2021 @ 22:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 22:52 schreef Nattekat het volgende:
Ik ben maar eens in een coin gefomo'd. Wat kan er nou mogelijk mis gaan?
Als je vertelt welke coin, kunnen velen hier vast antwoord geven op die vraag :+
bleibleivrijdag 20 augustus 2021 @ 22:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 22:54 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Als je vertelt welke coin, kunnen velen hier vast antwoord geven op die vraag :+
Nouja, als nattekat fomo'd, gaat alles fout :P .
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 22:55 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Nouja, als nattekat fomo'd, gaat alles fout :P .
Klopt.

ADA trouwens.
Crazy Harryvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Klopt.

ADA trouwens.
Ik denk dat velen verwachten dat ada omhoog gaat tot tenminste 12 september wanneer de upgrade plaatsvindt.
Daarna is afwachten. Meestal gaat een koers voor een upgrade omhoog, en erna omlaag. Een beetje 'buy the rumor, sell the news'-achtig.
Maar eth zakte niet terug bij de laatste upgrade.
onlogischvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Klopt.

ADA trouwens.
Ik zag net nog een leuke tweet over ADA. Ik heb hem voor je in het Cardano topic gegooid :)
MaximumRushvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 18:23 schreef stinkie het volgende:
Hebben de Binance card gebruikers nog last van de recente toezichthouders klaagzangen?
Nope, en ik gebruik het letterlijk voor alles.
raptorixvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:24
quote:
14s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 18:12 schreef fathank het volgende:

[..]
Of bereid zijn om wat op te steken.
Opsteken is prima, maar dan niet roepen dat een bepaald concept kansloos.
raptorixvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 18:40 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Doe niet zo kansloos elitair zeg :')
Denk dat jij helemaal geen recht van spreken hebt.
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:15 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Ik denk dat velen verwachten dat ada omhoog gaat tot tenminste 12 september wanneer de upgrade plaatsvindt.
Daarna is afwachten. Meestal gaat een koers voor een upgrade omhoog, en erna omlaag. Een beetje 'buy the rumor, sell the news'-achtig.
Maar eth zakte niet terug bij de laatste upgrade.
Ik ga er niet van uit dat het zoiets is. Daar is het te groot voor geworden. De reden dat ik voor fomo heb gekozen is dat het bij lange na nog niet zo groot is als Ethereum, het is amper voorbij een exchange scamcoin.
Mortaxxvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:25 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Ik ga er niet van uit dat het zoiets is. Daar is het te groot voor geworden. De reden dat ik voor fomo heb gekozen is dat het bij lange na nog niet zo groot is als Ethereum, het is amper voorbij een exchange scamcoin.
Had je beter xrp kunnen nemen
Nattekatvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:37
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:34 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Had je beter xrp kunnen nemen
Grapjas.
Mortaxxvrijdag 20 augustus 2021 @ 23:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Grapjas.
Een van de weinige die nog geen nieuwe ath heeft bereikt. En als straks de rechtszaak tegen de sec gewonnen is
suijkerbuijkzaterdag 21 augustus 2021 @ 02:31
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:50 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Een van de weinige die nog geen nieuwe ath heeft bereikt. En als straks de rechtszaak tegen de sec gewonnen is
Polygon ook niet.
Geen idee hoe en wat en waarom deze nog niet kruipt.
#ANONIEMzaterdag 21 augustus 2021 @ 08:29
Iemand heeft me ter waarde van $20k een aantal coins gestort. Das dom. Blijkt een scam te zijn.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 21-08-2021 08:32:01 ]
fathankzaterdag 21 augustus 2021 @ 08:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:24 schreef raptorix het volgende:

[..]
Opsteken is prima, maar dan niet roepen dat een bepaald concept kansloos.
Als iemand dat vindt waarom niet. Omdat jij die mening niet deelt?

Lekker vanuit je ivoren toren bepalen wat wel en niet mag :').
raptorixzaterdag 21 augustus 2021 @ 09:30
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 08:36 schreef fathank het volgende:

[..]
Als iemand dat vindt waarom niet. Omdat jij die mening niet deelt?

Lekker vanuit je ivoren toren bepalen wat wel en niet mag :').
Hij mag alles roepen, en graag ook opsteken, maar als je zonder onderbouwing en concept afkraakt dan is het ook mijn goed recht om dit te zeggen.
Nattekatzaterdag 21 augustus 2021 @ 09:49
quote:
1s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:50 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Een van de weinige die nog geen nieuwe ath heeft bereikt. En als straks de rechtszaak tegen de sec gewonnen is
Cardano staat tov ETH ook bij lange na nog niet op een ATH. ETH ook niet. Alleen MINA is lekker bezig binnen mijn portfolio.
stinkiezaterdag 21 augustus 2021 @ 10:49
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 23:18 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Nope, en ik gebruik het letterlijk voor alles.
Zit daar achter (aan de visa kant) nog iets van een Iban of rekeningnummer? En wee je toevallig onder welke toezichthouder/ belastingdienst die kaart valt (Nederlands, iets Europees, …. )
fathankzaterdag 21 augustus 2021 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 09:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Cardano staat tov ETH ook bij lange na nog niet op een ATH. ETH ook niet. Alleen MINA is lekker bezig binnen mijn portfolio.
Waarom zou je rekenen tov eth?
Nattekatzaterdag 21 augustus 2021 @ 10:54
quote:
14s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 10:49 schreef fathank het volgende:

[..]
Waarom zou je rekenen tov eth?
1 eth = 1 eth

Ik zie Ethereum nu als de coin die het beste de waarde van alle crypto kan vertegenwoordigen. De keiharde stijging van Ethereum (en alles eronder) heeft tot de crash in mei geleid, Bitcoin heeft al die tijd gigantisch slecht gepresteerd.

En aangezien ik al mijn Ethers die nog op een exchange stonden heb omgewisseld, is dat ook wel een mooie vergelijk :P
Mortaxxzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:13
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 10:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]
1 eth = 1 eth

Ik zie Ethereum nu als de coin die het beste de waarde van alle crypto kan vertegenwoordigen. De keiharde stijging van Ethereum (en alles eronder) heeft tot de crash in mei geleid, Bitcoin heeft al die tijd gigantisch slecht gepresteerd.

En aangezien ik al mijn Ethers die nog op een exchange stonden heb omgewisseld, is dat ook wel een mooie vergelijk :P
Jij bent echt niet goed
dimmakzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 10:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]
1 eth = 1 eth

Ik zie Ethereum nu als de coin die het beste de waarde van alle crypto kan vertegenwoordigen. De keiharde stijging van Ethereum (en alles eronder) heeft tot de crash in mei geleid, Bitcoin heeft al die tijd gigantisch slecht gepresteerd.

En aangezien ik al mijn Ethers die nog op een exchange stonden heb omgewisseld, is dat ook wel een mooie vergelijk :P
Gast :')
Nattekatzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:30
Kunnen jullie niet gewoon lekker in het Bitcoin topic de zure maxi uit gaan hangen ofzo? Het begint echt behoorlijk kansloos en sfeerverneukend te worden.
#ANONIEMzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 20 augustus 2021 18:12 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Ik zie dat het rustig worden niet gelukt is. Denk om je bloeddruk kameraad, ik zal je drogredenen laten voor wat ze zijn
Niveautje wel.

Doet me denken aan

https://www.facebook.com/watch/?v=2323887537636917
#ANONIEMzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:29 schreef dimmak het volgende:

[..]
Gast :')
Nattekat is gevallen voor ultrasound money twitter marketing, wat een verrassing. :')
FundsAreSafuzaterdag 21 augustus 2021 @ 11:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 08:29 schreef F.Sinatra het volgende:
Iemand heeft me ter waarde van $20k een aantal coins gestort. Das dom. Blijkt een scam te zijn.
Heb ook maar eens gekeken en ik blijk vijf verschillende dust attack tokens in mijn wallet te hebben staan _O-
Mortaxxzaterdag 21 augustus 2021 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:30 schreef Nattekat het volgende:
Kunnen jullie niet gewoon lekker in het Bitcoin topic de zure maxi uit gaan hangen ofzo? Het begint echt behoorlijk kansloos en sfeerverneukend te worden.
Rare persoonlijke aanval dit. Als jij nu stopt met onzin verkondigen
timmmmmzaterdag 21 augustus 2021 @ 12:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:34 schreef Piva het volgende:

[..]
Niveautje wel.

Doet me denken aan

https://www.facebook.com/watch/?v=2323887537636917
Niet geklikt :)
Isdatzozaterdag 21 augustus 2021 @ 12:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:30 schreef Nattekat het volgende:
Kunnen jullie niet gewoon lekker in het Bitcoin topic de zure maxi uit gaan hangen ofzo?
Maar dat doet nu toch helemaal niemand :?
Lospedrosazaterdag 21 augustus 2021 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:34 schreef Piva het volgende:

[..]
Niveautje wel.

Doet me denken aan

https://www.facebook.com/watch/?v=2323887537636917
Beetje gesimplificeerd maar wat dat lelijke mens zegt klopt aardig toch?
Ronald-Koemanzaterdag 21 augustus 2021 @ 12:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 12:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Beetje gesimplificeerd maar wat dat lelijke mens zegt klopt aardig toch?
Beetje een nikszeggend punt dat ze maakt. Je kunt je eigen coin opstarten zonder direct opgepakt te worden maar je kunt niet publiekelijk euro's printen zonder direct opgepakt te worden. Ja en? Gras is groen. Of is dat haar argumentatie voor waarom Bitcoin geen geld is? Want dat zou wel erg triest zijn voor zo'n hoogopgeleide dame. Ze is juriste dus misschien is dat weldegelijk haar punt. Juridisch gezien bepaalt de wet wat wel geld is en wat niet geld is. Alleen is dat totaal niet boeiend... de boeiende vraag is of Bitcoin wettelijk als geld geklassificeerd zou moeten worden.
Ronald-Koemanzaterdag 21 augustus 2021 @ 12:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 11:34 schreef Piva het volgende:

[..]
Niveautje wel.

Doet me denken aan

https://www.facebook.com/watch/?v=2323887537636917
Klokhuis/Sinterklaasjournaal niveau en toontje :D ;(
Elanzaterdag 21 augustus 2021 @ 13:17
Mensen hier ook in HBAR?
Naar aanleiding van wat posts van o.a. @onlogisch vandaag wat voorraad ingeslagen :) .

Nog los van het technisch potentieel duikt de ene na de andere video er over op Youtube dus kan wel eens een #hype worden.
Mortaxxzaterdag 21 augustus 2021 @ 13:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 13:17 schreef Elan het volgende:
Mensen hier ook in HBAR?
Naar aanleiding van wat posts van o.a. @:onlogisch vandaag wat voorraad ingeslagen :) .

Nog los van het technisch potentieel duikt de ene na de andere video er over op Youtube dus kan wel eens een #hype worden.
Over het algemeen is het heel erg dom om naar @onlogisch te luisteren. Gelukkig heb ik al enige tijd HBAR dus in deze komt het goed!
Elanzaterdag 21 augustus 2021 @ 13:43
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 13:37 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Over het algemeen is het heel erg dom om naar @:onlogisch te luisteren. Gelukkig heb ik al enige tijd HBAR dus in deze komt het goed!
@onlogisch zijn voorspellingen komen altijd uit.
Zo speelt Jordy Clasie nog altijd bij Barcelona als de nieuwe Xavi.
#ANONIEMzaterdag 21 augustus 2021 @ 15:18
twitter


Prolly nothing tho
TheFreshPrincezaterdag 21 augustus 2021 @ 15:23
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 15:18 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Prolly nothing tho
Als ik een cent krijg voor iedere grafiek op Twitter dan kan ik 3 jaar op vakantie.
Drxxzaterdag 21 augustus 2021 @ 15:32
Niet meer van toepassing :+

[ Bericht 60% gewijzigd door Drxx op 21-08-2021 20:09:27 ]
#ANONIEMzaterdag 21 augustus 2021 @ 15:47
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 15:23 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Als ik een cent krijg voor iedere grafiek op Twitter dan kan ik 3 jaar op vakantie.
Er zijn grafieken en er zijn grafieken.
Lemming22zaterdag 21 augustus 2021 @ 18:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 13:17 schreef Elan het volgende:
Mensen hier ook in HBAR?
Naar aanleiding van wat posts van o.a. @:onlogisch vandaag wat voorraad ingeslagen :) .

Nog los van het technisch potentieel duikt de ene na de andere video er over op Youtube dus kan wel eens een #hype worden.
Yep. Verwacht veel van de techniek, veel use cases en er zit een serieuze governing council achter. Maar het heeft denk ik nog wel wat tijd nodig. Ik houd mijn bag dus nog wel een paar jaren vast.

[ Bericht 2% gewijzigd door Lemming22 op 21-08-2021 18:37:14 ]
Mortaxxzaterdag 21 augustus 2021 @ 19:30
Hedera de nieuwe fok coin _O_ @TheFreshPrince even instappen
TheFreshPrincezaterdag 21 augustus 2021 @ 19:31
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 19:30 schreef Mortaxx het volgende:
Hedera de nieuwe fok coin _O_ @:thefreshprince even instappen
Ik zit 90% in "bitcoin hodl mode" :+
Isdatzozaterdag 21 augustus 2021 @ 20:02
quote:
0s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 15:23 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Als ik een cent krijg voor iedere grafiek op Twitter dan kan ik 3 jaar op vakantie.
Kan jij toch wel
TheFreshPrincezaterdag 21 augustus 2021 @ 20:05
quote:
8s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 20:02 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Kan jij toch wel
True :P
Elanzaterdag 21 augustus 2021 @ 22:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 21 augustus 2021 19:30 schreef Mortaxx het volgende:
Hedera de nieuwe fok coin _O_ @:thefreshprince even instappen
Tijd voor een eigen topic
Crazy Harryzondag 22 augustus 2021 @ 00:05
Radix Economics Paper:

https://assets.website-fi(...)nomic-2020-V10.4.pdf

Waarom wel/niet investeren? Even de techniek buiten beschouwing gelaten...
Medusa666zondag 22 augustus 2021 @ 09:43
Waar kun je alle bitcoin grafieken vamaf het begin zien? Dus niet alleen vanaf 2015/2016 op google?
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 10:33
quote:
1s.gif Op zondag 22 augustus 2021 09:43 schreef Medusa666 het volgende:
Waar kun je alle bitcoin grafieken vamaf het begin zien? Dus niet alleen vanaf 2015/2016 op google?
Die data is er wel, alleen is het niet super interessant omdat trading volumes toen veel lager waren, sterker nog toen ik met Bitcoin in aanraking kwam gebruikten we het als ruilmiddel in het spel cybernations, kan me nog wel herinneren dat je het toen een beetje voor geld kon verhandelen, prijs was toen zo rond de 3-15 dollar :D
WaikikiWimzondag 22 augustus 2021 @ 10:39
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 10:33 schreef raptorix het volgende:

[..]
Die data is er wel, alleen is het niet super interessant omdat trading volumes toen veel lager waren, sterker nog toen ik met Bitcoin in aanraking kwam gebruikten we het als ruilmiddel in het spel cybernations, kan me nog wel herinneren dat je het toen een beetje voor geld kon verhandelen, prijs was toen zo rond de 3-15 dollar :D
Een vriend van ons heeft een poos geleden een fiets gekocht (bij een vooruitstrevende fietshandelaar :P ) voor 15 BTC :D
#ANONIEMzondag 22 augustus 2021 @ 10:52
quote:
1s.gif Op zondag 22 augustus 2021 09:43 schreef Medusa666 het volgende:
niet alleen vanaf 2015/2016 op
Tradingview BTCUSD bitstamp exchange gaat terug tot eind 2011
dimmakzondag 22 augustus 2021 @ 11:14
Mooi draadje van Human Rights Foundation CSO voor de "Bitcoin maxi haters":

twitter
Crazy Harryzondag 22 augustus 2021 @ 13:48
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 11:14 schreef dimmak het volgende:
Mooi draadje van Human Rights Foundation CSO voor de "Bitcoin maxi haters":

[ twitter ]
Die Garry Tan snapt het
dimmakzondag 22 augustus 2021 @ 14:19
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 13:48 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Die Garry Tan & Crazy Harry snapt snappen het er niks van
Fixed. ^O^
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 14:28
De meeste Bitcoin maxies snappen niet dat die term niks te maken heeft met hopen dat Bitcoin groter wordt en vele voordelen gaat bieden. Dat hoopt bijna iedereen in crypto. Die term slaat op iedereen die daadwerkelijk als een geesteszieke (Zo zie ik religie) hun religie verdedigen en opdringen aan anderen.
Crazy Harryzondag 22 augustus 2021 @ 14:32
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 14:19 schreef dimmak het volgende:

[..]
Fixed. ^O^
Dimmak snapt er ook niets van dus.

Met bitcoin kunnen de ideologische doelen waarvoor het gestart is niet behaald worden. Intussen zijn er andere crypto die daar wel de potentie toe hebben.
dimmakzondag 22 augustus 2021 @ 15:26
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 14:28 schreef Nattekat het volgende:
De meeste Bitcoin maxies snappen niet dat die term niks te maken heeft met hopen dat Bitcoin groter wordt en vele voordelen gaat bieden. Dat hoopt bijna iedereen in crypto. Die term slaat op iedereen die daadwerkelijk als een geesteszieke (Zo zie ik religie) hun religie verdedigen en opdringen aan anderen.
Je bent letterlijk de enige die hier mensen een bitcoin maxi noemt in dit topic. :') Alleen altcoiners gebruiken die gekke term in die context, vandaar ook de haakjes.

quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 14:32 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Dimmak snapt er ook niets van dus.

Met bitcoin kunnen de ideologische doelen waarvoor het gestart is niet behaald worden. Intussen zijn er andere crypto die daar wel de potentie toe hebben.
Dat hoor ik al vanaf 2013.
Crazy Harryzondag 22 augustus 2021 @ 15:30
quote:
Dat hoor ik al vanaf 2013.
En ze zijn nog steeds niet behaald, ook niet door bitcoin.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 15:26 schreef dimmak het volgende:
Je bent letterlijk de enige die hier mensen een bitcoin maxi noemt in dit topic
Tja... zo lang je hier niks positiefs kan zeggen over Ethereum of wat anders zonder meteen als dorpsgek bestempeld te worden omdat je niet Bitcoin gebruikt, is dat niets minder dan terecht natuurlijk.
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 16:26
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 14:28 schreef Nattekat het volgende:
De meeste Bitcoin maxies snappen niet dat die term niks te maken heeft met hopen dat Bitcoin groter wordt en vele voordelen gaat bieden. Dat hoopt bijna iedereen in crypto. Die term slaat op iedereen die daadwerkelijk als een geesteszieke (Zo zie ik religie) hun religie verdedigen en opdringen aan anderen.
Het probleem met figuren zoals jou is dat je niks snapt van de filosofie achter cryptocurrencies maar er alleen maar rijk van wilt worden, met je domme keuzes verdien je het niet beter om onder een brug te slapen.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 16:27
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:26 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het probleem met figuren zoals jou is dat je niks snapt van de filosofie achter cryptocurrencies maar er alleen maar rijk van wilt worden, met je domme keuzes verdien je het niet beter om onder een brug te slapen.
Als ik alleen maar rijk had willen worden, had ik wel het altcoincasino geopend.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 16:28
En iedereen die dit niet doet met geld in het achterhoofd houdt zichzelf voor de gek.
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 15:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Tja... zo lang je hier niks positiefs kan zeggen over Ethereum of wat anders zonder meteen als dorpsgek bestempeld te worden omdat je niet Bitcoin gebruikt, is dat niets minder dan terecht natuurlijk.
Ethereum is dan ook geen coin die ik als cryptocurrency zou beschouwen maar een coin die over enkele cryptografische eigenschappen beschikt.
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 16:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:28 schreef Nattekat het volgende:
En iedereen die dit niet doet met geld in het achterhoofd houdt zichzelf voor de gek.
Nee ik probeer mijn vermogen te beschermen, als ik rijk had willen worden had ik wel een altcoin begonnen.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 16:30
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:29 schreef raptorix het volgende:

[..]
Nee ik probeer mijn vermogen te beschermen, als ik rijk had willen worden had ik wel een altcoin begonnen.
Dan heb je toch geld in je achterhoofd.
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 16:31
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:30 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Dan heb je toch geld in je achterhoofd.
We hadden het over rijk worden, rijk ben ik al. Geld najagen is een nare eigenschap waar maar weinig mensen gelukkig van zijn geworden.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 16:32
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
We hadden het over rijk worden, rijk ben ik al. Geld najagen is een nare eigenschap waar maar weinig mensen gelukkig van zijn geworden.
Je reageert op een post met "geld in het achterhoofd".

Wederom: als ik snel rijk had willen worden, had ik deelgenomen aan het altcoincasino in plaats van alles stoppen in technologiën die heel lang geen fluit doen qua waarde.
fathankzondag 22 augustus 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:26 schreef raptorix het volgende:

[..]
Het probleem met figuren zoals jou is dat je niks snapt van de filosofie achter cryptocurrencies maar er alleen maar rijk van wilt worden, met je domme keuzes verdien je het niet beter om onder een brug te slapen.
Je bent wel een gezelligerd zeg.

Word je wel eens uitgenodigd voor feestjes?


In it for the tech yo


De persconferenties van Louis van Gaal vallen bij jouw posts in het niet.
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 16:52
quote:
10s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:38 schreef fathank het volgende:

[..]
Je bent wel een gezelligerd zeg.

Word je wel eens uitgenodigd voor feestjes?


In it for the tech yo


De persconferenties van Louis van Gaal vallen bij jouw posts in het niet.
Ja ik ben zeer sociaal, omdat mijn geluk niet afhangt van de waarde van muntjes.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 17:24
quote:
10s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:38 schreef fathank het volgende:

[..]
Je bent wel een gezelligerd zeg.

Word je wel eens uitgenodigd voor feestjes?

In it for the tech yo

De persconferenties van Louis van Gaal vallen bij jouw posts in het niet.
Hoe gaat het met de rum? We kunnen dalijk vast wel wat uitdelen hier om de sfeer te verlichten.
#ANONIEMzondag 22 augustus 2021 @ 17:29
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:28 schreef Nattekat het volgende:
En iedereen die dit niet doet met geld in het achterhoofd houdt zichzelf voor de gek.
:') :')

Je hebt nog wel wat te leren blijkbaar.

Geeft verder niet, maar ga niet de mensen die het wel begrijpen lopen afkraken.

Deze space zit echt bom vol met mensen die het niet voor het geld doen namelijk, misschien de mensen die je volgt in deze space eens onder de loop nemen.

[ Bericht 8% gewijzigd door #ANONIEM op 22-08-2021 17:32:27 ]
viagraapzondag 22 augustus 2021 @ 17:45
Telos doet wat ik dacht dat crypto moest doen, lekker in de plus ook vandaag.
#ANONIEMzondag 22 augustus 2021 @ 18:02
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 16:31 schreef raptorix het volgende:

[..]
We hadden het over rijk worden, rijk ben ik al. Geld najagen is een nare eigenschap waar maar weinig mensen gelukkig van zijn geworden.
Ik heb geld nodig voor de hoeren...

En coke

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-08-2021 18:09:16 ]
Mortaxxzondag 22 augustus 2021 @ 18:34
quote:
1s.gif Op zondag 22 augustus 2021 18:02 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Ik heb geld nodig voor de hoeren...

En coke
Buurmeisje is Cherso nog geregeld maat?
#ANONIEMzondag 22 augustus 2021 @ 18:58
quote:
1s.gif Op zondag 22 augustus 2021 18:34 schreef Mortaxx het volgende:

[..]
Buurmeisje is Cherso nog geregeld maat?
Had een move gemaakt maar ben gecockblocked door haar vriendin

Tyfushoer
raptorixzondag 22 augustus 2021 @ 18:59
Nattekat, echt een parodie op zichzelf,wel een lekker sletje trouwens.
Mortaxxzondag 22 augustus 2021 @ 18:59
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 18:58 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Had een move gemaakt maar ben gecockblocked door haar vriendin

Tyfushoer
Volgende keer 100 euro toestoppen. Doen ze alles
Elanzondag 22 augustus 2021 @ 19:12
Televaag komt met shocking artikel.

’Binnen jaar zakt cryptomarkt in’

Ja hoorrrr
D.zondag 22 augustus 2021 @ 19:14
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:12 schreef Elan het volgende:
Televaag komt met shocking artikel.

’Binnen jaar zakt cryptomarkt in’

Ja hoorrrr
Binnen een jaar bearmarket zou prima kunnen :Y
Wereldgozerzondag 22 augustus 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:12 schreef Elan het volgende:
Televaag komt met shocking artikel.

’Binnen jaar zakt cryptomarkt in’

Ja hoorrrr
S2f piekt in december.

Dus lijkt me geen gekke voorspelling
Wereldgozerzondag 22 augustus 2021 @ 19:20
#glazenbol
Elanzondag 22 augustus 2021 @ 19:29
quote:
1s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:18 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
S2f piekt in december.

Dus lijkt me geen gekke voorspelling
S2F is totaal niet accuraat meer.
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 19:39
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:14 schreef D. het volgende:

[..]
Binnen een jaar bearmarket zou prima kunnen :Y
Binnen een jaar x10 ook :Y
D.zondag 22 augustus 2021 @ 19:40
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:39 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Binnen een jaar x10 ook :Y
De gehele markt?
Nattekatzondag 22 augustus 2021 @ 19:41
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:40 schreef D. het volgende:

[..]
De gehele markt?
Ja. Onwaarschijnlijk, maar dat dacht ik een jaar geleden ook.
Wereldgozerzondag 22 augustus 2021 @ 20:00
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 19:29 schreef Elan het volgende:

[..]
S2F is totaal niet accuraat meer.
:')
Plotszondag 22 augustus 2021 @ 21:28
Kunnen we concluderen als er weekenddips zijn (-5% of meer op BTC) dat we een bearmarket naderen of er al inzitten?

En als er geen weekenddips zijn (-1,99% of minder) dat de BTC markt bullish is?
Chernimaandag 23 augustus 2021 @ 00:38
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 15:33 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Tja... zo lang je hier niks positiefs kan zeggen over Ethereum of wat anders zonder meteen als dorpsgek bestempeld te worden omdat je niet Bitcoin gebruikt, is dat niets minder dan terecht natuurlijk.
Hou het bij Bitcoin en Ether. Mogelijk kun je achter 5 jaar je gewenst huis kopen. Mogelijk nog wat Cardano en wat Vechain om wat te spreiden. En hodl.

Uiteraard niets is zeker, maar crypto ansich zal niet meer verdwijnen. Uiteraard zo nu en dan zal een bubbel barsten om daarna weer te herstellen.
Chernimaandag 23 augustus 2021 @ 00:51
quote:
0s.gif Op zondag 22 augustus 2021 21:28 schreef Plots het volgende:
Kunnen we concluderen als er weekenddips zijn (-5% of meer op BTC) dat we een bearmarket naderen of er al inzitten?

En als er geen weekenddips zijn (-1,99% of minder) dat de BTC markt bullish is?
Nee, helaas word nu nog de prijs van Bitcoin grotendeels bepaald door de spotmarket waar men ook met een leverage zal traden. Grote investeerders kopen daar hun bitcoins niet. Als je het mij vraagt is het een kwestie van tijd dat bitcoin behoorlijk gaat stijgen.

Gewoon hodl en rustig afwachten. Alles ziet er gezond uit als je het mij vraagt. Ik heb meer vertrouwen in Bitcoin als fiat dat zijn waarde verliest.
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 05:02
$50k. Fuck yeah
suijkerbuijkmaandag 23 augustus 2021 @ 06:38
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 00:51 schreef Cherni het volgende:

[..]
Nee, helaas word nu nog de prijs van Bitcoin grotendeels bepaald door de spotmarket waar men ook met een leverage zal traden. Grote investeerders kopen daar hun bitcoins niet. Als je het mij vraagt is het een kwestie van tijd dat bitcoin behoorlijk gaat stijgen.

Gewoon hodl en rustig afwachten. Alles ziet er gezond uit als je het mij vraagt. Ik heb meer vertrouwen in Bitcoin als fiat dat zijn waarde verliest.
De meeste geld word met altcoin en nft verdient.
Is ook makkelijker om te laten pompen omdat de instap bedrag klein is.
Dus de mensen met minder te besteden doen mee.
Daarna word de zooi verkocht of geswapt naar bitcoins of etherium.
Verwacht ook dat dadelijk de altcoin die nu pompen weer gaan zakken .
Dit verklaard ook waarom bitcoin maar 5% wiebelt en dan op eens gaan stijgen .

Ada precies het zelfde het stijg nu .
De beurzen gaan dadelijke open en de handelaars worden wakker.
En dadelijk gaat alles weer zakken of verder stijgen.

Dit is me opgevallen nu de banken zoals jf en goldman nu voor de rijke handelen.
De portefeuille moet aangevuld worden.
En laten rustige de boel even dippen als een gek.

Een dip van 5 tot 7% in een paar seconden en gelijk weer stijging kan alleen maar met zeer veel geld.
Verkopen en terugkopen gelijk. Krijg je meer coins voor de zelfde bedrag .

Bitcoin gaat dadelijk wiebelen tussen mijn gok.
47k en 51k in met en dip van 45.7k en een piek van 53k

Eens kijken of ik gelijk gaat krijgen.
dimmakmaandag 23 augustus 2021 @ 08:33
Even wat hartverwarmend nieuws deze morgen.

FB / Rust in vrede Zith

Onze ex-mod Zith (RIP) is alsnog vader geworden.
Scorpiemaandag 23 augustus 2021 @ 08:47
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 08:33 schreef dimmak het volgende:
Even wat hartverwarmend nieuws deze morgen.

FB / Rust in vrede Zith

Onze ex-mod Zith (RIP) is alsnog vader geworden.
Zith :'(
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 09:31
50k :o
Wereldgozermaandag 23 augustus 2021 @ 09:39
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 08:33 schreef dimmak het volgende:
Even wat hartverwarmend nieuws deze morgen.

FB / Rust in vrede Zith

Onze ex-mod Zith (RIP) is alsnog vader geworden.
Zithgod
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 10:00
SafeMoon doet helemaal niks atm. Andere shitcoins op BSC stijgen wel een beetje mee met BTC.
Ben benieuwd of die nog wat gaat doen.
Vlicious87maandag 23 augustus 2021 @ 10:21
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:00 schreef Plots het volgende:
SafeMoon doet helemaal niks atm. Andere shitcoins op BSC stijgen wel een beetje mee met BTC.
Ben benieuwd of die nog wat gaat doen.
Heeft iemand überhaupt nog safemoon? :P
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 10:47
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:00 schreef Plots het volgende:
SafeMoon doet helemaal niks atm. Andere shitcoins op BSC stijgen wel een beetje mee met BTC.
Ben benieuwd of die nog wat gaat doen.
Ik geef graag advies over Safemoon...

?url=https%3A%2F%2Fi.ibb.co%2FX2v0h75%2Flolz.png
dimmakmaandag 23 augustus 2021 @ 10:49
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik geef graag advies over Safemoon...

[ afbeelding ]
Hebben ze nog gereageerd?
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 10:51
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:49 schreef dimmak het volgende:

[..]
Hebben ze nog gereageerd?
Nog niet helaas. Ik verwacht het eigenlijk ook niet. Jammer is het wel hè
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 11:00
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik geef graag advies over Safemoon...

[ afbeelding ]
Safemoon en alle duizenden kloons. Het ironische is dat dankzij de lage fees er zoveel van dat soort rotzooi/scams wordt uitgebracht op BSC. Uiteindelijk lijkt me dat niet goed voor het imago van het platform.
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 11:03
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:47 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Ik geef graag advies over Safemoon...

[ afbeelding ]
Safemoon is/was de BTC van Binance Smart chain. Kan nog wel iets geks doen. Op zich wel goed inkoopmomentje.
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 11:06
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:00 schreef Gehrman het volgende:

[..]
Safemoon en alle duizenden kloons. Het ironische is dat dankzij de lage fees er zoveel van dat soort rotzooi/scams wordt uitgebracht op BSC. Uiteindelijk lijkt me dat niet goed voor het imago van het platform.
Maar zou CZ werkelijk uit zijn op een volwassen adoptie van de BSC? CZ Is altijd een groot aanhanger geweest van Bitcoin en wil graag de adoptie vergroten. De BSC kan ook opgezet zijn als een soort marketing ding. Het trekt veel mensen aan door alle actie, shitcoins en lage fees.

Waar Binance in de tussentijd natuurlijk mee binnenloopt. Laat mensen lekker klooien met de Trustwallet (ook van Binance). Spelen met transacties en wat DeFi onzin. The big picture kan gewoon zijn dat ze weten dat het geen eeuwig durend ding is, maar het vergroot wel de adoptie in het algemeen.

Technisch is het namelijk een gecentraliseerde oudere kopie van Ethereum geloof ik, het druist totaal in tegen waar Bitcoin voor staat
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 11:07
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:03 schreef Plots het volgende:

[..]
Safemoon is/was de BTC van Binance Smart chain. Kan nog wel iets geks doen. Op zich wel goed inkoopmomentje.
Welnee man. Ik weet niet wie je dit heeft verteld, maar dat mag je snel weer vergeten hoor
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 11:10
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:07 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Welnee man. Ik weet niet wie je dit heeft verteld, maar dat mag je snel weer vergeten hoor
BNB en al die andere shitcoins pompten vanwege Safemoon hoor.
TheFreshPrincemaandag 23 augustus 2021 @ 11:13
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 10:00 schreef Plots het volgende:
SafeMoon doet helemaal niks atm. Andere shitcoins op BSC stijgen wel een beetje mee met BTC.
Ben benieuwd of die nog wat gaat doen.
99% van de memecoins moet je op tijd uitstappen en daarna gaan ze dood, als ze niet al eerder gerugged zijn.
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 11:14
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:13 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
99% van de memecoins moet je op tijd uitstappen en daarna gaan ze dood, als ze niet al eerder gerugged zijn.
En rum mislopen?
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 11:15
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:10 schreef Plots het volgende:

[..]
BNB en al die andere shitcoins pompten vanwege Safemoon hoor.
Je weet vaak nooit helemaal zeker waar een pump door komt. Ik denk wel dat BNB enorm in waarde is gestegen door alle interesse in de BSC over het algemeen. En Safemoon heeft eventjes een relatief grote bijdrage geleverd aan de activiteit op de BSC.

Maar weet dus dat de BSC eigenlijk een non-blockchain is. Er zijn dacht ik 21 validators, allemaal geverifieerd door Binance. Weinig projecten in de cryptospace zijn zo gecentraliseerd als de BSC. Safemoon zelf had natuurlijk een leuk idee, die 10% fee waar de hodlers van profiteerden. Maar verder was het natuurlijk niks. Ik hoorde op een gegeven moment nog iets over een exchange. Maar ik snap niet wat daar zo nieuw aan is. En nu kom jij met "De Bitcoin op de BSC". Hoe dan?

En nu zal ik er over ophouden voor het een welles-nietus spelletje gaat worden :P
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 11:17
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:13 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
99% van de memecoins moet je op tijd uitstappen en daarna gaan ze dood, als ze niet al eerder gerugged zijn.
Ja, misschien is nu overstappen op porno coins en gaming coins wel het beste.
Het ziet er iig nu niet naar uit dat coins als Safemoon, FEG, Safemars, Elongate, Bonfire etc. een tweede leven krijgen. Maar misschien komt het nog. Ik houd de charts in de gaten.
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 11:17
BNB mag wmb een nare dood sterven :)
dimmakmaandag 23 augustus 2021 @ 11:18
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:17 schreef Nattekat het volgende:
BNB mag wmb een nare dood sterven :)
Zijn we het daar iig over eens. ;)
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 11:20
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je weet vaak nooit helemaal zeker waar een pump door komt. Ik denk wel dat BNB enorm in waarde is gestegen door alle interesse in de BSC over het algemeen. En Safemoon heeft eventjes een relatief grote bijdrage geleverd aan de activiteit op de BSC.

Maar weet dus dat de BSC eigenlijk een non-blockchain is. Er zijn dacht ik 21 validators, allemaal geverifieerd door Binance. Weinig projecten in de cryptospace zijn zo gecentraliseerd als de BSC. Safemoon zelf had natuurlijk een leuk idee, die 10% fee waar de hodlers van profiteerden. Maar verder was het natuurlijk niks. Ik hoorde op een gegeven moment nog iets over een exchange. Maar ik snap niet wat daar zo nieuw aan is. En nu kom jij met "De Bitcoin op de BSC". Hoe dan?

En nu zal ik er over ophouden voor het een welles-nietus spelletje gaat worden :P
Qua hype factor bedoelde ik. Niet qua de techniek zoals van BTC.
Plotsmaandag 23 augustus 2021 @ 11:26
Kunnen we trouwens even ophouden met die rum gimmick hier? Na 3 maanden is dat ook wel leuk geweest.
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 11:26
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:20 schreef Plots het volgende:

[..]
Qua hype factor bedoelde ik. Niet qua de techniek zoals van BTC.
Ik denk dat BTC steeds minder beïnvloed is door hype. Maar als het om de hype gaat, dan weet je dat Safemoon over het hoogtepunt is. Waarschijnlijk...
FundsAreSafumaandag 23 augustus 2021 @ 11:43
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:15 schreef Roellie80 het volgende:

[..]
Je weet vaak nooit helemaal zeker waar een pump door komt. Ik denk wel dat BNB enorm in waarde is gestegen door alle interesse in de BSC over het algemeen. En Safemoon heeft eventjes een relatief grote bijdrage geleverd aan de activiteit op de BSC.

Maar weet dus dat de BSC eigenlijk een non-blockchain is. Er zijn dacht ik 21 validators, allemaal geverifieerd door Binance. Weinig projecten in de cryptospace zijn zo gecentraliseerd als de BSC. Safemoon zelf had natuurlijk een leuk idee, die 10% fee waar de hodlers van profiteerden. Maar verder was het natuurlijk niks. Ik hoorde op een gegeven moment nog iets over een exchange. Maar ik snap niet wat daar zo nieuw aan is. En nu kom jij met "De Bitcoin op de BSC". Hoe dan?

En nu zal ik er over ophouden voor het een welles-nietus spelletje gaat worden :P
Die 10% fee is alleen leuk voor vroege investeerders, als je later instapt duurt het een jaar ofzo voordat je breakeven staat lol
YoshiBignosemaandag 23 augustus 2021 @ 11:44
Gaan we eindelijk weer moonen ofzo
MaximumRushmaandag 23 augustus 2021 @ 12:02
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:17 schreef Nattekat het volgende:
BNB mag wmb een nare dood sterven :)
Buy signal voor BNB boys
viagraapmaandag 23 augustus 2021 @ 12:03
quote:
1s.gif Op maandag 23 augustus 2021 11:43 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]
Die 10% fee is alleen leuk voor vroege investeerders, als je later instapt duurt het een jaar ofzo voordat je breakeven staat lol
Volgens mij heeft de helft van alle shitcoins in mijn Trustwallet zo'n fee, niks unieks meer aan ook.
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 12:08
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 12:02 schreef MaximumRush het volgende:

[..]
Buy signal voor BNB boys
De Nattekat indicator werkt alleen als Nattekat een coin heeft gekocht of verkocht. Dat is hier niet aan de orde.
FundsAreSafumaandag 23 augustus 2021 @ 12:25
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 12:03 schreef viagraap het volgende:

[..]
Volgens mij heeft de helft van alle shitcoins in mijn Trustwallet zo'n fee, niks unieks meer aan ook.
Zit zelf ook nog in twee van zulke tokens, denk dat er nog wel een pump in zit deze run en dan snel verkopen
MaximumRushmaandag 23 augustus 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 12:08 schreef Nattekat het volgende:

[..]
De Nattekat indicator werkt alleen als Nattekat een coin heeft gekocht of verkocht. Dat is hier niet aan de orde.
Maar serieus antwoord. Ik snap je haat aan CZ en Binance, en dat je uit principe niks koopt. Ik ben er zelf van overtuigd dat BNB einde van het jaar op minimaal 1000$ zit.
FundsAreSafumaandag 23 augustus 2021 @ 15:51
Al m'n NFT holdings knallen veel harder omhoog dan de rest vandaag. Net Copiosa bijgekocht maar ga vanaf volgende week alleen nog maar NFTs kopen denk, dat lijkt het shitcoin casino van deze run te worden _O-
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 16:09
Ik moet nog wat BNB omzetten in wat anders. Ik lees weinig zinvolle tips hier :9

[ Bericht 39% gewijzigd door #ANONIEM op 23-08-2021 16:09:31 ]
FundsAreSafumaandag 23 augustus 2021 @ 16:37
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 16:09 schreef F.Sinatra het volgende:
Ik moet nog wat BNB omzetten in wat anders. Ik lees weinig zinvolle tips hier :9
Zie bovenstaande post, Copiosa ^O^

Risico is dat ze nog geen werkend product hebben, ze werken aan een exchange waar je direct met fiat low cap cryptos kunt kopen. Down over de laatste 7 dagen dus goed instapmoment, MC nog maar 12 miljoen
amp25maandag 23 augustus 2021 @ 16:38
die Avalanche heeft oke flnke boost gemaakt afgelopen week 158%
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 16:49
Lmao, zelfs Visa koopt punks!

0Gt0uzQ.png
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 16:59
twitter


En ondertussen wordt Visa langzaam overbodig gemaakt.
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 17:03
ADA FOMO'en is toch mijn beste actie van deze week geweest.
D.maandag 23 augustus 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 17:03 schreef Nattekat het volgende:
ADA FOMO'en is toch mijn beste actie van deze week geweest.
ADA is sowieso een goede keuze :Y
Nattekatmaandag 23 augustus 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op maandag 23 augustus 2021 17:08 schreef D. het volgende:

[..]
ADA is sowieso een goede keuze :Y
Daarom ben ik ook op de trein gesprongen :Y)

Toch weer langzaam het gebrek aan actie bij Truebit aan het goedmaken.
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 17:13
Buy
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 17:14
the
#ANONIEMmaandag 23 augustus 2021 @ 17:14
D!p