Gehakt, chorizo, gerookt paprikapoeder, ui en oregano.quote:
Haring doe ik morgen.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Wat zit er allemaal op?quote:Op zaterdag 4 september 2021 13:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Wentelteefjes van stokbrood uit de oven als lunch
[ link | afbeelding ]
Kaneel en basterdsuiker. Stokbrood lag in de melk, slagroom en ei.quote:
Dat is wel apart dat ze geen bord hadden met de aankondiging. Maar de ene tent is de andere niet. Mijn favo is ook die van de markt.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Ooeh lekker! Wat had je op de bbq?quote:Op zaterdag 4 september 2021 18:40 schreef Karzai het volgende:
Hele middag een bbq gehad, mosselen gaan naar morgen
spareribs en worstjes en nog toastjes erbij met camembert en foiegras de canard, dus ik zit wel vol *burpquote:Op zaterdag 4 september 2021 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooeh lekker! Wat had je op de bbq?
Heerlijk! Spareribs en worstjes zijn favoriet van mij op de bbq.quote:Op zaterdag 4 september 2021 20:22 schreef Karzai het volgende:
[..]
spareribs en worstjes en nog toastjes erbij met camembert en foiegras de canard, dus ik zit zit wel vol *burp
nog een paar nootjes straks
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |