die mais kolfjes, dan is die mais nog zo vol fructose zoet, lekker met wat roomboter, chapeauquote:Op dinsdag 7 september 2021 16:44 schreef sigme het volgende:
[ afbeelding ]
Hamburger (van eigen vark) op een bloemkoolbroodje, maiskolf, aardappels.
Toe was zoete kwark met verse bramen.
quote:Op maandag 6 september 2021 15:14 schreef Moass het volgende:
Inspiratieloos, waar kan ik vanavond aanschuiven?
Wat een fijne bbqquote:Op dinsdag 7 september 2021 15:16 schreef mascara-klodder het volgende:
BBQ vanavond. Heb gemaakt kipsaté, salade met tomaat, ei, pecannoten en spekjes, aardappelsalade met crème fraiche, kerstomaatjes gevuld met feta, spiesjes met courgette en kerstomaatjes. En dan hebben we ook nog gemarineerde zalmspiesjes en spare-ribs.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Waren de mosselen gebakken of gekookt?quote:Op dinsdag 7 september 2021 19:18 schreef maily het volgende:
Mosselen! Met een scheutje olijfolie, een slokje cava en soepgroenten. @:stokj brood erbij en whisky cocktailsaus. En nog een slokje cava.
Gestoofd eigenlijkquote:Op dinsdag 7 september 2021 23:19 schreef stokj het volgende:
[..]
Waren de mosselen gebakken of gekookt?
Ik was dit topic vergeten.
Ik had als diner: rijst met sperziebonen en kousenband met bruine bonen en vegetarische lever. En als dessert sinaasappelpartjes.
In in afwezigheid heb ik afgelopen zomer veel ijs gegeten en een fruitsorbet.
Oh, die is nieuw voor mij, gestoofde mosselen. Ben benieuwd!quote:Op dinsdag 7 september 2021 23:26 schreef maily het volgende:
[..]
Gestoofd eigenlijk
Jouw diner en al dat ijs klinken ook niet verkeerd
Dankjewel, ik heb zelf helaas geen tuin, maar het uitzicht is mooiquote:Op woensdag 8 september 2021 16:15 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Wat een mooi uitzicht heeft jouw ijsje!
klinkt goedquote:Op woensdag 8 september 2021 16:21 schreef Kanaroe het volgende:
Hier straks hollandse garnalen, wilde gerookte zalm, sardienen&kabeljauwlever-spread, met romaine sla, komkommer, radijsjes, venkel, bospeentjes, stokbrood en mierikswortelsaus, wasabi, heks'nkaas.
Naar believen naar binnen te happen door de disgenoten.
quote:Op woensdag 8 september 2021 16:23 schreef Karzai het volgende:
[..]
klinkt goed
maak denk ik een pasta carbonara met zoetzure komkommer erbij
Bij mijn visgerecht, of bij de carbonara?quote:Op woensdag 8 september 2021 16:25 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
zoetzure komkommer past er op zich ook wel bij
ik quote jou toch nietquote:Op woensdag 8 september 2021 16:27 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Bij mijn visgerecht, of bij de carbonara?
Goed weer ervoor Maar altijd lekker!quote:
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |