Is het al weekend ? Ik ben in de war ....quote:
En weer geen foto's he. Jammer.quote:Op woensdag 18 augustus 2021 17:03 schreef golfer het volgende:
Allereerste Marley Spoonmaaltijd: bavette met volkorenfusili en tomatensaus met aubergine.
Is lastig foto's maken als je nog moet beginnen met koken.quote:
Alle maaltijden zijn fotowaardig, palquote:Op woensdag 18 augustus 2021 17:13 schreef golfer het volgende:
[..]
Is lastig foto's maken als je nog moet beginnen met koken.
Maar zelfs dan is zo'n simpele maaltijd ook niet fotowaardig.
Nou, speciaal voor jou dan.quote:Op woensdag 18 augustus 2021 17:15 schreef Sicstus het volgende:
Alle maaltijden zijn fotowaardig, pal
Bittergarnituurquote:
quote:Op woensdag 18 augustus 2021 18:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou, speciaal voor jou dan.
Zoals het op het plaatje eruit ziet:
[ link | afbeelding ]
en zoals het er op ons bordje uitzag:
[ link | afbeelding ]
vond ik zomaar in de vriezer, was nog overquote:Op woensdag 18 augustus 2021 16:41 schreef maily het volgende:
[..]
Is het al weekend ? Ik ben in de war ....
OT vanavond zelfgemaakte tomatengroentenrundvleessoep met een stokbroodje en nog wat erop.
Gefeliciteerd!quote:Op donderdag 19 augustus 2021 18:57 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ik trakteerde vanmiddag op broodjes lamsgehaktbal en een paprikasaus.
Moeders heeft net mijn verjaardagsmaal klaargemaakt
Biefstuk. Bietjes, broccoli/champignons, pommes duchesse en salade .
Wat is een Marley Spoonmaaltijd precies?quote:Op donderdag 19 augustus 2021 18:29 schreef golfer het volgende:
Weer een Marley Spoonmaaltijd. Dit keer korma biryani met kip met korianderchutney en pinda's.
Volgens het plaatje zou het er zo uit moeten zien:
[ link | afbeelding ]
En bij ons zag het er zo uit:
[ link | afbeelding ]
We vonden het eerlijk gezegd ook niet zo lekker. Veel te zout. Deze is niet voor herhaling vatbaar.
Van harte gefeliciteerd!quote:Op donderdag 19 augustus 2021 18:57 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ik trakteerde vanmiddag op broodjes lamsgehaktbal en een paprikasaus.
Moeders heeft net mijn verjaardagsmaal klaargemaakt
Biefstuk. Bietjes, broccoli/champignons, pommes duchesse en salade .
Oh ja nog een heerlijk mangomousse toe. Dat was goddelijkquote:Op donderdag 19 augustus 2021 18:57 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Ik trakteerde vanmiddag op broodjes lamsgehaktbal en een paprikasaus.
Moeders heeft net mijn verjaardagsmaal klaargemaakt
Biefstuk. Bietjes, broccoli/champignons, pommes duchesse en salade .
Marley Spoon is zo'n maaltijdbox-bezorger. Net zoiets als Hello Fresh en anderen.quote:Op donderdag 19 augustus 2021 19:16 schreef Kanaroe het volgende:
Wat is een Marley Spoonmaaltijd precies?
Ah, okee. Thx!quote:Op donderdag 19 augustus 2021 20:20 schreef golfer het volgende:
[..]
Marley Spoon is zo'n maaltijdbox-bezorger. Net zoiets als Hello Fresh en anderen.
Niet slecht hoor.quote:Op woensdag 18 augustus 2021 18:39 schreef golfer het volgende:
[..]
Nou, speciaal voor jou dan.
Zoals het op het plaatje eruit ziet:
[ link | afbeelding ]
en zoals het er op ons bordje uitzag:
[ link | afbeelding ]
O jee ... beterschap!quote:Op vrijdag 20 augustus 2021 13:05 schreef Karzai het volgende:
2 harinkjes
vanavond steak en frites
Ik zit in de lappenmand dus iemand anders mag het weekend openen
Van harte beterschap Karzai! Hopelijk behoud je je eetlust. Steak en frites is heel lekker weekendvoerquote:Op vrijdag 20 augustus 2021 13:05 schreef Karzai het volgende:
2 harinkjes
vanavond steak en frites
Ik zit in de lappenmand dus iemand anders mag het weekend openen
Beterschap gewenst!quote:Op vrijdag 20 augustus 2021 13:05 schreef Karzai het volgende:
2 harinkjes
vanavond steak en frites
Ik zit in de lappenmand dus iemand anders mag het weekend openen
Lijkt me lekker!quote:Op vrijdag 20 augustus 2021 18:33 schreef Blues het volgende:
Ik maakte onze 3e maaltijd volgens MS.
Echt heerlijk! Voor hh vatbaar.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Klinkt goed!quote:
Twee taartjesquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 19:14 schreef mascara-klodder het volgende:
Een hazelnootschuimgebakje
[ link | afbeelding ]
Denk dat als ik even weg had gelopen mijn gebakje weg zou zijnquote:Op zaterdag 21 augustus 2021 22:03 schreef maily het volgende:
[..]
Twee taartjes
Wij hadden gezellige BBQ met lieve mensen.
Had wel mee willen eten. Hier zuurkool stamppot met rookworst.quote:Op zondag 22 augustus 2021 18:42 schreef mascara-klodder het volgende:
Ohja, fotootje van de tortilla-taart voor het de oven inging
Had nog een garlic-salsa en groene salade erbij gemaakt
[ link | afbeelding ]
Liever die zuurkool met worst danquote:Op zondag 22 augustus 2021 18:49 schreef anndb het volgende:
[..]
Had wel mee willen eten. Hier zuurkool stamppot met rookworst.
Gewoon maar een boterham met omelet dan?quote:Op zondag 22 augustus 2021 19:23 schreef Kanaroe het volgende:
Mosselen met witte wijn/roomsaus en diverse groenten. Maar het smaakte me niet helaas....
Iets in de bereiding is niet goed gegaan, nu heb ik nog steeds trek!
Het is goed gekomen met een kliekje!quote:Op zondag 22 augustus 2021 19:32 schreef maily het volgende:
[..]
Gewoon maar een boterham met omelet dan?
Of heb je nog kliekjes (in de vriezer)?
Wat is het?quote:Op zondag 22 augustus 2021 21:31 schreef borisz het volgende:
[ afbeelding ]
Verjaardag in delen afgesloten bij Grand Café Staal .
Steak met wortel, groene asperges, aardappel en gratin. En daarnaast hadden we ook nog lekkere patat erbij. Broertje had dit ook. Moeders had de zeewolf .quote:
Niet meer kopen. Denk einde tijd helaas.quote:Op dinsdag 24 augustus 2021 15:51 schreef Kanaroe het volgende:
Straks rauwe, geschaafde, venkel-salade met citroen en peper, groene asperges, "verse" ravioli met ricotta/spinazievulling en een stukje warmgemaakte warmgerookte zalm
Aanvulling: De asperges blijken rimpelig en slap te zijn, ggrrmmbbll! Dat zie je niet als je ze koopt, ik haat dat!
Ziet er goed uit. Die koriander denk ik gewoon even wegquote:Op woensdag 25 augustus 2021 19:44 schreef Karzai het volgende:
cooking in progress natuurlijk met plenty koriander dat stond niet op het vorige plaatje
[ afbeelding ]
ook lekkerquote:Op woensdag 25 augustus 2021 19:55 schreef Kanaroe het volgende:
Hier een flinke stapel diverse rauwe groentjens gegeten, wortel, bleekselderij en paprika's met voor de 1 een braadworst en voor de ander een gegrilde kippenbout erbij. Simpel doch doeltreffend.
Zooo lekker! Geniet van je vakantie!quote:Op donderdag 26 augustus 2021 10:39 schreef mascara-klodder het volgende:
Hotelontbijt Thee, jus d'orange, fruit, yoghurt, toast met zalm en scrambled eggs
Tnx maar is maar 1 nachtje. Vriend vertrekt straks richting Fuerteventura. Ik moet werkenquote:Op donderdag 26 augustus 2021 10:52 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Zooo lekker! Geniet van je vakantie!
Wij gaan in oktober weer een week, wat een fijn eilandquote:Op donderdag 26 augustus 2021 11:16 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Tnx maar is maar 1 nachtje. Vriend vertrekt straks richting Fuerteventura. Ik moet werken
Oh wat heerlijk Ken het eiland zelf niet maar vriend stelde voor om in oktober een weekje samen te gaan. Misschien dat ik dat dan maar doe.Twijfel een beetjequote:Op donderdag 26 augustus 2021 14:33 schreef Prego het volgende:
[..]
Wij gaan in oktober weer een week, wat een fijn eiland
Vanavond boontjes, aardappelpuree en gehaktballen ą la Librije. (Ja @:golfer, door jou kreeg ik zin in die gehaktballen )
doen! Altijd goed weer, het is mooi en je kunt er heel goed etenquote:Op donderdag 26 augustus 2021 14:47 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Oh wat heerlijk Ken het eiland zelf niet maar vriend stelde voor om in oktober een weekje samen te gaan. Misschien dat ik dat dan maar doe.Twijfel een beetje
ooh lekker kaasfondue denk van de week ook een pakje halen.quote:Op donderdag 26 augustus 2021 18:24 schreef Kanaroe het volgende:
Kaasfondue, met extra knoflook, chilipeper, tijm en kloosterkaas erdoor, als dippers: krieltjes met schil, broccoliroosjes, rode ui, courgette en runderburger.
Vol nu!
Ja, was heerlijk.quote:Op donderdag 26 augustus 2021 18:41 schreef Karzai het volgende:
[..]
ooh lekker kaasfondue denk van de week ook een pakje halen.
ik heb nog een bordje kip madras en naanbrood, toetje walnoot honing roomyoghurt
Ooh wat fijnquote:Op donderdag 26 augustus 2021 18:24 schreef Kanaroe het volgende:
Kaasfondue, met extra knoflook, chilipeper, tijm en kloosterkaas erdoor, als dippers: krieltjes met schil, broccoliroosjes, rode ui, courgette en runderburger.
Vol nu!
Meer geļnspireerd door phoquote:Op donderdag 26 augustus 2021 20:41 schreef borisz het volgende:
Wegens lange werkdag en lui deze....
[ afbeelding ]
Nou kan dr mee door... Zal het niet snel nogmaals halen.
Heerlijk zo'n pannetje.quote:Op zaterdag 28 augustus 2021 07:21 schreef mascara-klodder het volgende:
Gisteravond was fijn want mosselen inclusief kroegentocht
[ link | afbeelding ]
Nu thee en een yoghurt met cruesli
hmm lekker ik heb zoiets in gedachte voor vanavond, maar dan met een eendenborst, wokgroente rijst en knoflook, peper, oestersaus.quote:Op zaterdag 28 augustus 2021 15:44 schreef Kanaroe het volgende:
Ik zet zo wat speklappen in een marinade met o.a. sojasaus, honing, chilipoeder, gembersiroop, knoflook etc. etc.
Dat straks met prei en sugarsnaps en basmatirijst verorberen!
Eendenborst doet het idd ook goed met dit soort smaken, i luv eendenborst!quote:Op zaterdag 28 augustus 2021 15:49 schreef Karzai het volgende:
[..]
hmm lekker ik heb zoiets in gedachte voor vanavond, maar dan met een eendenborst, wokgroente rijst en knoflook, peper, oestersaus.
Lekkerquote:Op zaterdag 28 augustus 2021 17:23 schreef FranticDJ het volgende:
Sushi vooraf..
Daarna nog meer Japans geweld.
Jij denkt natuurlijk aan een Engels/UK-ontbijt, en inderdaad, daar hoort toast bij. Maar ik heb dat altijd overbodig gevonden. Er zitten genoeg koolhydraten in de bonen!quote:
dat hebben wij ook, organic tea of life, in een stuk of tien smakenquote:Op maandag 30 augustus 2021 15:17 schreef borisz het volgende:
Tumeric Active thee van Pukka.
Heb een hele collectie zweefthee op kantoor
vreselijke trend. Ik wil gewoon Pickwick thee.quote:Op maandag 30 augustus 2021 15:17 schreef borisz het volgende:
Tumeric Active thee van Pukka.
Heb een hele collectie zweefthee op kantoor
En hoe luidt jouw receptuur?quote:Op dinsdag 31 augustus 2021 16:48 schreef FutureFairytale het volgende:
Ik ook weer kapucijnerschotel vandaag
Vandaag met pastaquote:Op zondag 29 augustus 2021 17:02 schreef borisz het volgende:
Ik heb een varkensstoof opstaan. Daarbij.... Nog even bedenken.
Verschillend maar gisteren had ik deze alleen rode wijn (want geen sherry en gewone kapucijners i.p.v. jonge.quote:Op dinsdag 31 augustus 2021 17:40 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
En hoe luidt jouw receptuur?
Hier wordt het ineens toch afhaal Whoppers en toebehoren vanwege geen zin meer om te koken btw.
Bedankt! Dat lijkt mij ook een lekker pannetje met die chorizo erdoor.quote:Op woensdag 1 september 2021 08:48 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Verschillend maar gisteren had ik deze alleen rode wijn (want geen sherry en gewone kapucijners i.p.v. jonge.
Kom ontbijt zit er alweer een uur in. En nu veel thee.
Was erg lekker. Tomaatjes doorsnijden anders poppen ze open in je mond (heet)quote:Op woensdag 1 september 2021 09:06 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Bedankt! Dat lijkt mij ook een lekker pannetje met die chorizo erdoor.
Ik quote mezelluf!quote:Op dinsdag 31 augustus 2021 16:20 schreef Kanaroe het volgende:
Straks kapucijnerschotel met prei, wortel, zoete aardappel, rookworst, gerookte spekjes en komijnekaas.
En lekker veel sambalbij.
Ook lekker!quote:Op woensdag 1 september 2021 16:06 schreef Karzai het volgende:
Zuurvlees verschoven naar het weekend
vanavond een biefstukje, sperziebonen en aardappeltjes
Lekker! Geen saus?quote:
Dat zijn de beste maaltijden, restjes en creativiteitquote:Op woensdag 1 september 2021 19:56 schreef mascara-klodder het volgende:
Pan vol restjes, op de kipfilet die ik had gemarineerd in harissa na, chorizo, laatste aardappeltjes gekookt en gebakken, snijboontjes, spekreepjes, laatste 2 uitjes en wat knoflook in schijfjes
[ link | afbeelding ]
Beetje mayonaise bij de aardappelsquote:Op woensdag 1 september 2021 21:10 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Lekker! Geen saus?
Ik had hutspot met gebakken ui. Daarbij een tartaartje.
En net een zakje popcorn.
Hendig!quote:Op donderdag 2 september 2021 17:30 schreef Karzai het volgende:
ik heb niet zo'n zin om te koken, denk dat ik chinees of surinaams bestel
Mijn tante kwam langs. En ze neemt altijd huisgemaakte lekkernijen mee. Vorige keer sate. 😋quote:
All you can eat?quote:Op vrijdag 3 september 2021 12:13 schreef uniekhoorn het volgende:
Wij gaaan vanavond naar een wereldrestaurant. Ik vind dat fijn en lekker
Gehakt, chorizo, gerookt paprikapoeder, ui en oregano.quote:
Haring doe ik morgen.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Wat zit er allemaal op?quote:Op zaterdag 4 september 2021 13:47 schreef mascara-klodder het volgende:
Wentelteefjes van stokbrood uit de oven als lunch
[ link | afbeelding ]
Kaneel en basterdsuiker. Stokbrood lag in de melk, slagroom en ei.quote:
Dat is wel apart dat ze geen bord hadden met de aankondiging. Maar de ene tent is de andere niet. Mijn favo is ook die van de markt.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Ooeh lekker! Wat had je op de bbq?quote:Op zaterdag 4 september 2021 18:40 schreef Karzai het volgende:
Hele middag een bbq gehad, mosselen gaan naar morgen
spareribs en worstjes en nog toastjes erbij met camembert en foiegras de canard, dus ik zit wel vol *burpquote:Op zaterdag 4 september 2021 20:20 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Ooeh lekker! Wat had je op de bbq?
Heerlijk! Spareribs en worstjes zijn favoriet van mij op de bbq.quote:Op zaterdag 4 september 2021 20:22 schreef Karzai het volgende:
[..]
spareribs en worstjes en nog toastjes erbij met camembert en foiegras de canard, dus ik zit zit wel vol *burp
nog een paar nootjes straks
Haring gaat best snel achteruit na het schoonmaken, daarom zijn die winkels die al een hele stapel hebben liggen terwijl er geen rijen klanten staan al dubieus. Beter wordt ie voor je neus schoongemaakt en meteen gegeten.quote:Op zaterdag 4 september 2021 15:07 schreef -Sigaartje het volgende:
Een gewoonte van me is om in het weekend bij het ontbijt/lunch naast mijn dagelijkse broodje kaas een broodje Hollandse nieuwe te eten. Normaal koop ik de haring bij een vrij luxe vis-speciaalzaak, die veel bekakte klanten kent. De broodjes koop ik bij de bakker.
Vanmorgen zag ik na het boodschappen doen een viskar staan. Ik denk, als ik hier nu de haring koop, hebben we dat ook gehad. Even later aan het ontbijt. Bleek dat deze haring veel en veel smakelijker is dan die van de speciaalzaak. Ook de uitjes veel verser. De Hollandse nieuwe van de visspeciaalzaak is maar zo zo.
En ik maar denken dat alle Hollandse nieuwe van een bepaald jaar allemaal hetzelfde is.
Wat me trouwens opgevallen was, toen de Hollandse nieuwe van 2021 in de handel kwam, de visspeciaalzaak er totaal geen ruchtbaarheid aan gaf. Ik moest het lezen in de krant. Ik zou denken, als je een viszaak hebt en de eerste Hollandse nieuwe komt binnen, dan zet je daarover een advertentie in het lokale suffertje, of minstens een bord buiten. Niet dus. Heel apart...
Lekker zomers.quote:Op zondag 5 september 2021 12:58 schreef mascara-klodder het volgende:
Salade gemaakt voor de lunch
[ link | afbeelding ]
Ziet er lekker uit , moet ook eens aan mijn fotoskills werken.quote:Op maandag 6 september 2021 13:03 schreef mascara-klodder het volgende:
Prima lunch met deze temperaturen
[ link | afbeelding ]
Lekker op een broodje smerenquote:Op dinsdag 7 september 2021 12:10 schreef Karzai het volgende:
Beetje gesmolten in de zon
[ afbeelding ]
die mais kolfjes, dan is die mais nog zo vol fructose zoet, lekker met wat roomboter, chapeauquote:Op dinsdag 7 september 2021 16:44 schreef sigme het volgende:
[ afbeelding ]
Hamburger (van eigen vark) op een bloemkoolbroodje, maiskolf, aardappels.
Toe was zoete kwark met verse bramen.
quote:Op maandag 6 september 2021 15:14 schreef Moass het volgende:
Inspiratieloos, waar kan ik vanavond aanschuiven?
Wat een fijne bbqquote:Op dinsdag 7 september 2021 15:16 schreef mascara-klodder het volgende:
BBQ vanavond. Heb gemaakt kipsaté, salade met tomaat, ei, pecannoten en spekjes, aardappelsalade met crčme fraiche, kerstomaatjes gevuld met feta, spiesjes met courgette en kerstomaatjes. En dan hebben we ook nog gemarineerde zalmspiesjes en spare-ribs.
[ link | afbeelding ]
[ link | afbeelding ]
Waren de mosselen gebakken of gekookt?quote:Op dinsdag 7 september 2021 19:18 schreef maily het volgende:
Mosselen! Met een scheutje olijfolie, een slokje cava en soepgroenten. @:stokj brood erbij en whisky cocktailsaus. En nog een slokje cava.
Gestoofd eigenlijkquote:Op dinsdag 7 september 2021 23:19 schreef stokj het volgende:
[..]
Waren de mosselen gebakken of gekookt?
Ik was dit topic vergeten.
Ik had als diner: rijst met sperziebonen en kousenband met bruine bonen en vegetarische lever. En als dessert sinaasappelpartjes.
In in afwezigheid heb ik afgelopen zomer veel ijs gegeten en een fruitsorbet.
Oh, die is nieuw voor mij, gestoofde mosselen. Ben benieuwd!quote:Op dinsdag 7 september 2021 23:26 schreef maily het volgende:
[..]
Gestoofd eigenlijk
Jouw diner en al dat ijs klinken ook niet verkeerd
Dankjewel, ik heb zelf helaas geen tuin, maar het uitzicht is mooiquote:Op woensdag 8 september 2021 16:15 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Wat een mooi uitzicht heeft jouw ijsje!
klinkt goedquote:Op woensdag 8 september 2021 16:21 schreef Kanaroe het volgende:
Hier straks hollandse garnalen, wilde gerookte zalm, sardienen&kabeljauwlever-spread, met romaine sla, komkommer, radijsjes, venkel, bospeentjes, stokbrood en mierikswortelsaus, wasabi, heks'nkaas.
Naar believen naar binnen te happen door de disgenoten.
quote:Op woensdag 8 september 2021 16:23 schreef Karzai het volgende:
[..]
klinkt goed
maak denk ik een pasta carbonara met zoetzure komkommer erbij
Bij mijn visgerecht, of bij de carbonara?quote:Op woensdag 8 september 2021 16:25 schreef FranticDJ het volgende:
[..]
zoetzure komkommer past er op zich ook wel bij
ik quote jou toch nietquote:Op woensdag 8 september 2021 16:27 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Bij mijn visgerecht, of bij de carbonara?
Goed weer ervoor Maar altijd lekker!quote:
Zo zag het er op het plaatje van Marley Spoon uit:quote:Op woensdag 8 september 2021 17:31 schreef golfer het volgende:
Een Marley Spoonbox-maaltijd: noedels, gewokte Chinese groentes, op de huid gebakken zalmfilets, teriyakisaus en geroosterde sesamzaadjes.
quote:Op woensdag 8 september 2021 18:29 schreef golfer het volgende:
[..]
Zo zag het er op het plaatje van Marley Spoon uit:
[ link | afbeelding ]
En zo zag het er op ons bord uit:
[ link | afbeelding ]
Was goed te doen. Nadeel van die boxen is dat alles nogal neutraal van smaak is en ikzelf kook meestal met nogal wat kruiden en uitgesproken smaken. Voor een paar dagen is zo'n box wel handig, maar zelf verzinnen en koken blijf ik leuker en lekkerder vinden.quote:
het is denk ik ook gericht op gezinnen met kids. Als kind was ik ook niet van teveel kruiden, uien etc. Maar je kunt er toch alsnog je eigen twist aan geven?quote:Op woensdag 8 september 2021 18:42 schreef golfer het volgende:
[..]
Was goed te doen. Nadeel van die boxen is dat alles nogal neutraal van smaak is en ikzelf kook meestal met nogal wat kruiden en uitgesproken smaken. Voor een paar dagen is zo'n box wel handig, maar zelf verzinnen en koken blijf ik leuker en lekkerder vinden.
Kijk je uit voor een fruit overdosis?quote:Op donderdag 9 september 2021 09:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Yoghurt met havermout en dadels + minneola als ontbijt.
Aardbeien, nectarine en appel mee. Onderweg vast ijsje en gebak op terras.
Vanavond uit eten
Genietze : Pquote:Op donderdag 9 september 2021 09:33 schreef FutureFairytale het volgende:
Yoghurt met havermout en dadels + minneola als ontbijt.
Aardbeien, nectarine en appel mee. Onderweg vast ijsje en gebak op terras.
Vanavond uit eten
Kan dat slecht zijn? Eet elke dag echt heel veel fruitquote:Op donderdag 9 september 2021 10:27 schreef Karzai het volgende:
[..]
Kijk je uit voor een fruit overdosis?
Wat en waar?quote:
Denk het niet, misschien teveel suikers.quote:Op donderdag 9 september 2021 16:04 schreef FutureFairytale het volgende:
[..]
Kan dat slecht zijn? Eet elke dag echt heel veel fruit
Had wel citroenijs maar ipv gebak net een vlootje paling bij een grote rokerij
quote:
En hoe was het?quote:Op donderdag 9 september 2021 18:41 schreef borisz het volgende:
Ik laat iets komen van de bezorgsyriėr. Nieuwe toko dus we gaan het zien...
Klinkt lekker! Ik ben sowieso wel van extra smaken door recepten heen (lekker kruidig)quote:Op donderdag 9 september 2021 18:32 schreef golfer het volgende:
Alweer een maaltijd vanuit de Marley Spoonbox.
Dit keer Siciliaanse ragout met rundersaucijsjes, venkel, tomaatjes, rozijnen en basmatirijst.
Zo zag het er op de foto op hun site uit:
[ afbeelding ]
en zo zag het er dit keer op ons eigen bordje uit:
[ link | afbeelding ]
Smaak was oké, maar ikzelf zou het wel de volgende keer een beetje tweaken.
Simpel hoor maar wel heel lekker. 33 Good Food in Helmond. Ik had een burger met castello blue en lekkere verse frietjes.quote:
De kip helaas te zout.quote:
Hoe kom je helemaal in Helmond terecht?quote:Op donderdag 9 september 2021 22:09 schreef FutureFairytale het volgende:
Simpel hoor maar wel heel lekker. 33 Good Food in Helmond. Ik had een burger met castello blue en lekkere verse frietjes.
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |