Standaard burgerkaas.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
Ja, cheddar.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Meh, echte cheddar is wel heel anders hoor. dit is eerder smeltkaas wat voor cheddar door moet. Wel handig voor burgers waar je snel kaas gesmolten wil hebben en ook de smaak is an sich prima.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:53 schreef Bocaj het volgende:
[..]
[..]
Ja, cheddar.
Maar op die ananas zijn dat niet extra dikke plakken met kaas? (Jonge goudse hotelkaas?)
Die groene jelly lijkt mij het toetje.
Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:
[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Thuis heb ik wel een tosti ijzer maar op werk niet. En doordeweek verblijf ik in een hotel bij werk. Dus doordeweeks eet ik meestal volkoren brood met van die plakjes kaas. In het weekeind maak ik er wel tosti's van. Lekker met ketchup !quote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:20 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.
OK Sergioquote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veelste mager vlees.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Jij hebt duidelijk nog nooit een goede hamburger gegeten of gemaakt.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veel te mager vlees voor een burger imhoquote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Deze man weet.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 00:20 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.
De zwarte hand…quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
Gentrificatie van de hamburger.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 10:25 schreef Emmerdeur het volgende:
De wagyu hamburger met kaas en gebakkenui/champignon mag niet missen natuurlijk
[ afbeelding ]
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |