Standaard burgerkaas.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
Ja, cheddar.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Meh, echte cheddar is wel heel anders hoor. dit is eerder smeltkaas wat voor cheddar door moet. Wel handig voor burgers waar je snel kaas gesmolten wil hebben en ook de smaak is an sich prima.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:53 schreef Bocaj het volgende:
[..]
[..]
Ja, cheddar.
Maar op die ananas zijn dat niet extra dikke plakken met kaas? (Jonge goudse hotelkaas?)
Die groene jelly lijkt mij het toetje.
Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:
[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Thuis heb ik wel een tosti ijzer maar op werk niet. En doordeweek verblijf ik in een hotel bij werk. Dus doordeweeks eet ik meestal volkoren brood met van die plakjes kaas. In het weekeind maak ik er wel tosti's van. Lekker met ketchup !quote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:20 schreef Mikeytt het volgende:
[..]
Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.
OK Sergioquote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veelste mager vlees.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Jij hebt duidelijk nog nooit een goede hamburger gegeten of gemaakt.quote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veel te mager vlees voor een burger imhoquote:Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.
Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Deze man weet.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 00:20 schreef VaderVanJezus het volgende:
[..]
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.
De zwarte hand…quote:Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
Gentrificatie van de hamburger.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 10:25 schreef Emmerdeur het volgende:
De wagyu hamburger met kaas en gebakkenui/champignon mag niet missen natuurlijk
[ afbeelding ]
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 15:36 schreef Mutsaers__78 het volgende:
De beste hamburger is een krokante kipburger
Alsof je mijn smaak kent: ik ben het helemaal eens met bovenstaande.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 15:52 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 10:55 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Gentrificatie van de hamburger.
Duur vlees gebruiken om hem chiquer te maken, meer up-market. Wat onzinnig is. Wagyu is zo mooi omdat het gemarmerd vlees is, prachtige steaks. Als je smaakvolle hamburgers wilt neem je vlees wat veel gewerkt heeft, daardoor veel smaak heeft, en je kan het vetgehalte aanvullen als dat nodig is met vet van andere delen van de koe.
Dit soort hamburgers is er voor de nieuwe rijken, patjepeers en mensen die niet beter weten. Wordt dan 15-40 euro voor een burger gerekend die er bij de flessen veel te dure champagne wordt geserveerd.
Die vallen enorm tegen. We hebben laatst burgers gekocht bij een Wagyu-boerderij en dat waren de lekkerste burgers die we ooit op hebben. Echt goddelijk. Zo enorm sappig en intens van smaak.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
100% wagyuquote:Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
Welke boerderij?quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 20:59 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
Die vallen enorm tegen. We hebben laatst burgers gekocht bij een Wagyu-boerderij en dat waren de lekkerste burgers die we ooit op hebben. Echt goddelijk. Zo enorm sappig en intens van smaak.
Er ging ook een stukje Wagyu-sukade op de grill. Als een god in Frankrijk
http://www.japansvlees.nl/quote:
Thanksquote:Op vrijdag 13 augustus 2021 22:19 schreef Lucky_Strike het volgende:
[..]
http://www.japansvlees.nl/
Matige website maar uitstekend vlees n de mooiste landwinkel waar ik ooit ben geweest.
Nee de krokante krabburger.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 15:36 schreef Mutsaers__78 het volgende:
De beste hamburger is een krokante kipburger
Prijs per KG 20,60....quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:
[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
Ja, inderdaad... een eenvoudige (hanteerbare) hamburger (mits goed gemaakt) heb ik ook liever!quote:
https://www.npo3.nl/keuri(...)5-10-2015/KN_1673125quote:Op zondag 15 augustus 2021 13:27 schreef Bocaj het volgende:
[..]
Dat zijn toch die Japanse koeien die gemasseerd worden en bier krijgen?
De beste kroket is anders wel een garnalenkroket, maat.quote:Op vrijdag 13 augustus 2021 15:52 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.
Is trouwens alles met ananas meteen 'Hawa'?quote:Op zondag 15 augustus 2021 15:04 schreef machtpen het volgende:
Er zit gewoon een schijf ananas tussen, een hamburger hawai.
Niet te vreten dus.
Je proeft vooral veel zout, het smaakt prima op een burger maar het heeft vrij weinig met kaas te maken als je het mij vraagtquote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:
[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Zout is niet perse slecht voor je. En ik combineer het vaak met ketchup. Was laatst nog op de radio dat rode groente gezonder zijn dan groene groente. Dus ketchup is gezonder als brocoli ofzo. En ik neem ook niet te veel. Max een pakje per dag. De smaak is oke. En het weekeind heb ik soms toegang tot een tostiijzer dat is wel lekkerder. Maar door de week is de smaak rauw ook prima.quote:Op maandag 16 augustus 2021 23:24 schreef 111210 het volgende:
[..]
Je proeft vooral veel zout, het smaakt prima op een burger maar het heeft vrij weinig met kaas te maken als je het mij vraagt
Dit is geen kaas, het is een mengsel van gereconstitueerde magere MELK, kazen [kazen (MELK, zout, fermenten, conserveringsmiddel: EI lysosym), Ceddar 5%], boter (MELK), MELKserum, MELKeiwitten, smeltzouten (E452, E450), verdikkingsmiddel (E407), zout, conserveringsmiddel (E202), kleurstof (E160b).quote:Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:
[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Is zeker wel kaas. Cheddar kaas. En het is 5% per plakje dus een heel pakje is 50% cheddar.quote:Op dinsdag 17 augustus 2021 09:15 schreef Jan_Onderwater het volgende:
[..]
Dit is geen kaas, het is een mengsel van gereconstitueerde magere MELK, kazen [kazen (MELK, zout, fermenten, conserveringsmiddel: EI lysosym), Ceddar 5%], boter (MELK), MELKserum, MELKeiwitten, smeltzouten (E452, E450), verdikkingsmiddel (E407), zout, conserveringsmiddel (E202), kleurstof (E160b).
Een van de legendarische uitspraken van Ronald Reagan “Tomatenketchup is ook groente"quote:Op dinsdag 17 augustus 2021 08:46 schreef borbit het volgende:
[..]
Zout is niet perse slecht voor je. En ik combineer het vaak met ketchup. Was laatst nog op de radio dat rode groente gezonder zijn dan groene groente. Dus ketchup is gezonder als brocoli ofzo. En ik neem ook niet te veel. Max een pakje per dag. De smaak is oke. En het weekeind heb ik soms toegang tot een tostiijzer dat is wel lekkerder. Maar door de week is de smaak rauw ook prima.
|
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |