abonnement Unibet Coolblue
  Spellchecker donderdag 12 augustus 2021 @ 21:22:19 #2
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
pi_200883243
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
pi_200883555
gewoon burgers met een beetje zeekatteninkt/actieve kool. best common, tegenwoordig ook in Nederland steeds op meer plekken.
BLACK LIVES MATTER
Mannenvoetbal heeft een fascismeprobleem
Nazis deserve to be beaten. Tolerance of intolerance is cowardice *O*
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
pi_200883640
De beste hamburger is geen hamburger.
pi_200883649
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
BLACK LIVES MATTER
Mannenvoetbal heeft een fascismeprobleem
Nazis deserve to be beaten. Tolerance of intolerance is cowardice *O*
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
pi_200883851
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
quote:
11s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:

[..]

Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Ja, cheddar.
Maar op die ananas zijn dat niet extra dikke plakken met kaas? (Jonge goudse hotelkaas?)
Die groene jelly lijkt mij het toetje.
  donderdag 12 augustus 2021 @ 22:17:30 #7
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_200884254
quote:
11s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:43 schreef Mikeytt het volgende:

[..]

Standaard burgerkaas.
Kun je bij de Albert Heijn ook kopen: https://www.ah.nl/product(...)-gourmand-au-cheddar
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
pi_200884321
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:53 schreef Bocaj het volgende:

[..]

[..]

Ja, cheddar.
Maar op die ananas zijn dat niet extra dikke plakken met kaas? (Jonge goudse hotelkaas?)
Die groene jelly lijkt mij het toetje.
Meh, echte cheddar is wel heel anders hoor. dit is eerder smeltkaas wat voor cheddar door moet. Wel handig voor burgers waar je snel kaas gesmolten wil hebben en ook de smaak is an sich prima.
BLACK LIVES MATTER
Mannenvoetbal heeft een fascismeprobleem
Nazis deserve to be beaten. Tolerance of intolerance is cowardice *O*
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
pi_200884336
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:

[..]

Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.
BLACK LIVES MATTER
Mannenvoetbal heeft een fascismeprobleem
Nazis deserve to be beaten. Tolerance of intolerance is cowardice *O*
[img]https://i.imgur.com/jDiUACq.png[/img]
  donderdag 12 augustus 2021 @ 22:23:53 #11
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_200884414
quote:
11s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 22:20 schreef Mikeytt het volgende:

[..]

Op brood vind ik het wel minder. Is vooral handig al je de kaas gesmolten moet hebben.
Thuis heb ik wel een tosti ijzer maar op werk niet. En doordeweek verblijf ik in een hotel bij werk. Dus doordeweeks eet ik meestal volkoren brood met van die plakjes kaas. In het weekeind maak ik er wel tosti's van. Lekker met ketchup !
pi_200885187
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
pi_200885618
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
OK Sergio
U MAD?
pi_200885873
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veelste mager vlees.
pi_200886135
Gehakt halen bij de slager en dan mixen met verstegen hamburger mix, hamburgers maken en bereiden op de BBQ. Dan op een hamburger broodje (met sesam) en met wat gebakken uitjes en een saus naar keuze. Dat is voor mij de perfecte hamburger ik ben geen fan van een hele toren aan ingredienten erop pleuren.
pi_200886148
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:16:07 #17
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200889160
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Jij hebt duidelijk nog nooit een goede hamburger gegeten of gemaakt.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:20:19 #18
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200889224
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:00 schreef SjoukjeHooynaayer het volgende:
Voor de beste hamburger moet je naar een goede slager gaan. Dan bestel je 150 gram biefstuk van de haas en laat die door de slager door de gehaktmolen draaien. Thuis meng je dat gehakt met peper en zout, een beetje paneermeel en een kwart ei. Dit geheel kneed je tot een egale massa in de vorm van een bal. Deze bal druk je langzaam plat tot je een ronde schijf hebt van anderhalf twee centimeter dikte. Die schijf bak je in roomboter twee minuten aan elke kant.

Dat is een Hamburger. Niet die onzin die ze bij de Mac of BK verkopen.
Veel te mager vlees voor een burger imho
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:20:53 #19
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200889239
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 00:20 schreef VaderVanJezus het volgende:

[..]
Vet vlees is veel lekkerder voor de burger. Ei en paneermeel zijn voor gehaktballen.
Deze man weet.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200889277
quote:
14s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 10:20 schreef fathank het volgende:

[..]
Deze man weet.
Ok :{
pi_200889313
De wagyu hamburger met kaas en gebakkenui/champignon mag niet missen natuurlijk
pi_200889376
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 21:22 schreef maily het volgende:
Je kunt je ook afvragen wat die gele vierkanten zijn ....
De zwarte hand…
  Spellchecker vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:29:41 #23
197773 crew  maily
Mevrouwtje oeps/B.U.2022 :P
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:55:35 #24
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200889776
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 10:25 schreef Emmerdeur het volgende:
De wagyu hamburger met kaas en gebakkenui/champignon mag niet missen natuurlijk
[ afbeelding ]
Gentrificatie van de hamburger.
Duur vlees gebruiken om hem chiquer te maken, meer up-market. Wat onzinnig is. Wagyu is zo mooi omdat het gemarmerd vlees is, prachtige steaks. Als je smaakvolle hamburgers wilt neem je vlees wat veel gewerkt heeft, daardoor veel smaak heeft, en je kan het vetgehalte aanvullen als dat nodig is met vet van andere delen van de koe.
Dit soort hamburgers is er voor de nieuwe rijken, patjepeers en mensen die niet beter weten. Wordt dan 15-40 euro voor een burger gerekend die er bij de flessen veel te dure champagne wordt geserveerd.
pi_200894354
De beste hamburger is een krokante kipburger :@
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 15:52:12 #26
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200894612
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:36 schreef Mutsaers__78 het volgende:
De beste hamburger is een krokante kipburger :@
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.
pi_200894706
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:52 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.
Alsof je mijn smaak kent: ik ben het helemaal eens met bovenstaande.
pi_200894905
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 10:55 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Gentrificatie van de hamburger.
Duur vlees gebruiken om hem chiquer te maken, meer up-market. Wat onzinnig is. Wagyu is zo mooi omdat het gemarmerd vlees is, prachtige steaks. Als je smaakvolle hamburgers wilt neem je vlees wat veel gewerkt heeft, daardoor veel smaak heeft, en je kan het vetgehalte aanvullen als dat nodig is met vet van andere delen van de koe.
Dit soort hamburgers is er voor de nieuwe rijken, patjepeers en mensen die niet beter weten. Wordt dan 15-40 euro voor een burger gerekend die er bij de flessen veel te dure champagne wordt geserveerd.
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
pi_200900001
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
Die vallen enorm tegen. We hebben laatst burgers gekocht bij een Wagyu-boerderij en dat waren de lekkerste burgers die we ooit op hebben. Echt goddelijk. Zo enorm sappig en intens van smaak.
Er ging ook een stukje Wagyu-sukade op de grill. Als een god in Frankrijk :9
Spoilers!
pi_200900129
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
100% wagyu :')
Er is maar 1 wagyu en dat is A5 wagyu.
I wanna go back with a club and attack
I wanna take to my guns and break you
pi_200901181
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 20:59 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Die vallen enorm tegen. We hebben laatst burgers gekocht bij een Wagyu-boerderij en dat waren de lekkerste burgers die we ooit op hebben. Echt goddelijk. Zo enorm sappig en intens van smaak.
Er ging ook een stukje Wagyu-sukade op de grill. Als een god in Frankrijk :9
Welke boerderij?
pi_200901253
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 22:13 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Welke boerderij?
http://www.japansvlees.nl/

Matige website maar uitstekend vlees n de mooiste landwinkel waar ik ooit ben geweest.
Spoilers!
pi_200901258
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 20:59 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
Die vallen enorm tegen.
Klopt. Een eigen gemaakte hamburger van biologische rundergehakt smaakt nog 100 keer beter.
pi_200901293
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 22:19 schreef Lucky_Strike het volgende:

[..]
http://www.japansvlees.nl/

Matige website maar uitstekend vlees n de mooiste landwinkel waar ik ooit ben geweest.
Thanks
pi_200901363
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:36 schreef Mutsaers__78 het volgende:
De beste hamburger is een krokante kipburger :@
Nee de krokante krabburger.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_200901400
Dit is toch niet te eten joh. .Flikker dan maar alles los op het bord, dan eet ik het wel met mes en vork op.
Somebody that I used to know
  zondag 15 augustus 2021 @ 11:33:34 #37
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200920006
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 16:16 schreef potjecreme het volgende:

[..]
Gewoon bij de appie. 5,15 2 stuk!!!
https://www.ah.nl/product(...)her-wagyu-burger-100
[ afbeelding ]
Prijs per KG 20,60....
Voor gehakt....
Uit Australie......
pi_200920161
Gewoon zelf draaien van een mooie entrecote. Beetje peper/zout en ketchup.
Kids are like farts in that way. They never seem to bother the owner as much as they bother everyone else.
pi_200921272
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 00:19 schreef Bartttt het volgende:
...geen fan van een hele toren...
Ja, inderdaad... een eenvoudige (hanteerbare) hamburger (mits goed gemaakt) heb ik ook liever!
pi_200921297
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 10:25 schreef Emmerdeur het volgende:
De wagyu hamburger
Dat zijn toch die Japanse koeien die gemasseerd worden en bier krijgen?
pi_200921299
Met een zacht broodje.
pi_200921920
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:27 schreef Bocaj het volgende:

[..]
Dat zijn toch die Japanse koeien die gemasseerd worden en bier krijgen?
https://www.npo3.nl/keuri(...)5-10-2015/KN_1673125

Vanaf 18 minuten

Dan zie je direct wat een onzin verhaal dit is.
  zondag 15 augustus 2021 @ 14:35:49 #43
495022 Fcu030
tittel noch jota
pi_200922045
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:52 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dat is zoiets als zeggen dat de beste frikandel een kipcorn is.
De beste kroket is anders wel een garnalenkroket, maat.
Appletje-Ez houdt van soep
Shine sight on the eternal darkness of the shadow people!
pi_200922406
Er zit gewoon een schijf ananas tussen, een hamburger hawai.

Niet te vreten dus.
pi_200922822
quote:
2s.gif Op zondag 15 augustus 2021 15:04 schreef machtpen het volgende:
Er zit gewoon een schijf ananas tussen, een hamburger hawai.

Niet te vreten dus.
Is trouwens alles met ananas meteen 'Hawa'? :')
pi_200945740
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:

[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Je proeft vooral veel zout, het smaakt prima op een burger maar het heeft vrij weinig met kaas te maken als je het mij vraagt
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 08:46:39 #47
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_200947491
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 23:24 schreef 111210 het volgende:

[..]
Je proeft vooral veel zout, het smaakt prima op een burger maar het heeft vrij weinig met kaas te maken als je het mij vraagt
Zout is niet perse slecht voor je. En ik combineer het vaak met ketchup. Was laatst nog op de radio dat rode groente gezonder zijn dan groene groente. Dus ketchup is gezonder als brocoli ofzo. En ik neem ook niet te veel. Max een pakje per dag. De smaak is oke. En het weekeind heb ik soms toegang tot een tostiijzer dat is wel lekkerder. Maar door de week is de smaak rauw ook prima.
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 09:15:14 #48
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200947739
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 22:17 schreef borbit het volgende:

[..]
Dit is echt goede kaas. Koop ook weleens zo'n heel blok kaas, maar heb niet zo'n speciaal kaas gereedschap wat je er dan langs sleept. En deze plakjes zijn per stuk verpakt. Makkelijk om 2 plakjes mee te nemen naar werk voor op brood als lunch. De smaak is niet heel goed, maar wel praktisch.
Dit is geen kaas, het is een mengsel van gereconstitueerde magere MELK, kazen [kazen (MELK, zout, fermenten, conserveringsmiddel: EI lysosym), Ceddar 5%], boter (MELK), MELKserum, MELKeiwitten, smeltzouten (E452, E450), verdikkingsmiddel (E407), zout, conserveringsmiddel (E202), kleurstof (E160b).
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 09:18:20 #49
68091 borbit
Is dit het begin van een pr0n?
pi_200947781
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 09:15 schreef Jan_Onderwater het volgende:

[..]
Dit is geen kaas, het is een mengsel van gereconstitueerde magere MELK, kazen [kazen (MELK, zout, fermenten, conserveringsmiddel: EI lysosym), Ceddar 5%], boter (MELK), MELKserum, MELKeiwitten, smeltzouten (E452, E450), verdikkingsmiddel (E407), zout, conserveringsmiddel (E202), kleurstof (E160b).
Is zeker wel kaas. Cheddar kaas. En het is 5% per plakje dus een heel pakje is 50% cheddar.
  dinsdag 17 augustus 2021 @ 09:19:21 #50
496005 Jan_Onderwater
Culinair tegen Corona
pi_200947793
quote:
7s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 08:46 schreef borbit het volgende:

[..]
Zout is niet perse slecht voor je. En ik combineer het vaak met ketchup. Was laatst nog op de radio dat rode groente gezonder zijn dan groene groente. Dus ketchup is gezonder als brocoli ofzo. En ik neem ook niet te veel. Max een pakje per dag. De smaak is oke. En het weekeind heb ik soms toegang tot een tostiijzer dat is wel lekkerder. Maar door de week is de smaak rauw ook prima.
Een van de legendarische uitspraken van Ronald Reagan “Tomatenketchup is ook groente"
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')