FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1092 VETHOR m00n
onlogischwoensdag 11 augustus 2021 @ 20:47
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
doggy112woensdag 11 augustus 2021 @ 20:54
$RSR
Mortaxxwoensdag 11 augustus 2021 @ 21:03
Ripple _O_
FundsAreSafuwoensdag 11 augustus 2021 @ 21:59
Truebit -17% deze week _O_
Ronaldwoensdag 11 augustus 2021 @ 22:38
Mooi man iedere random shitcoin is momenteel weer master of the universe _O_
Lospedrosawoensdag 11 augustus 2021 @ 22:58
Toch bijna weer 50K $
Niet gedacht.
raptorixwoensdag 11 augustus 2021 @ 23:57
SHITCOINS *O* *O* *O* *O* *O*
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 08:55
Mooi moment om jullie muntjes om te zetten naar BTC.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:16
quote:
1s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 22:58 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch bijna weer 50K $
Niet gedacht.
:') :') :')
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:19
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

BTC 12K minstens!
Voortaan jezelf counter traden met zulke perfecte bodem calls! ~O>
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:25
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 08:55 schreef dimmak het volgende:
Mooi moment om jullie muntjes om te zetten naar BTC.
als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:39
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
Als je 24 mei PYR op zijn piek had ingeruild voor BTC (toen 34k) had je nu meer gehad dan dat je nu hebt.
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:43
Als men weer zeurt over energieverbruik: https://www.nasdaq.com/ar(...)ndustries-2021-08-10
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 10:47
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je 24 mei PYR op zijn piek had ingeruild voor BTC (toen 34k) had je nu meer gehad dan dat je nu hebt.
door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:09
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
Ummm nee

2021-08-12.png
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:09 schreef Piva het volgende:

[..]

Ummm nee

[ afbeelding ]
de charts beginnen vanaf 2 USD maar heb ze vanaf 30 cent de stuk
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:13
quote:
1s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 21:59 schreef FundsAreSafu het volgende:
Truebit -17% deze week _O_
Hier een reactie.

Truebit is een ultra-langetermin investering, daar moet je ook niets van verwachten voorlopig :P
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:13
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
Gast, pak er anders even de PYR/BTC chart bij van begin Mei tot nu. Daar heb je niet voor te cherrypicken. :')
Vlicious87donderdag 12 augustus 2021 @ 11:26
Messi wordt ook deels uitbetaald in PSG tokens (vanuit Chiliz). Leuk nieuws voor Crypto.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:32
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Gast, pak er anders even de PYR/BTC chart bij van begin Mei tot nu. Daar heb je niet voor te cherrypicken. :')
Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:33
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:13 schreef Nattekat het volgende:
Truebit
Truebit is wel een mooi concept, alleen ongelofelijk ingewikkelt om het veilig werkend te krijgen, zeker als dit om custom applicaties gaat, wel weer slordig dat de Link op hun website naar hun GITHUB TrueOS kapot is, daar word ik altijd erg achterdochtig van.
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:34
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
We zouden ook achteraf de Lotto cijfers kunnen bespreken, ongeveer net zo zinvol.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:34
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen.
Een tijdelijke top aan het begin van de data is niet echt tijdelijk...

Had je ze op dag 1 gedumpd, dan had je meer btc dan nu, het is geen echte raketwetenschap dit..

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 11:35:47 ]
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:36
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:34 schreef Piva het volgende:

[..]

Een tijdelijke top aan het begin van de data is niet echt tijdelijk...

Had je ze op dag 1 gedumpd, dan had je meer btc dan nu, het is geen echte raketwetenschap dit..
Nee.

Blijkbaar is de geen-echte-raketwetenschap al te hoog gegrepen voor jou.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 11:36:28 ]
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:39
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
Ik toon simpelweg aan dat je weer onzin praat. As usual. Voor de rest laat ik het hier bij.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:40
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:43
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:40 schreef Dimachaerus het volgende:
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.
giphy.gif

Kucoin openings candle van mei : 860 sats

nu 707 sats

"Cherry picking" idd :')
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:45
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:40 schreef Dimachaerus het volgende:
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.
Imgur doet het ff niet, maar pak de PYR/BTC chart er van Coingecko ff bij. Volgens mij is die chart aardig valide an sich.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:49
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:43 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Kucoin openings candle van mei : 860 sats

nu 707 sats

"Cherry picking" idd :')
Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.

Maar goed, kijk maar wat PYR/BTC is op 31-12-2021.

Bookmark deze post.
Vlicious87donderdag 12 augustus 2021 @ 11:51
Wat is er mis met DCA..? Je hoeft niet continu alles om te zetten.
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 11:52
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.
Dat is toch ook juist het punt. Als je gedurende een periode van een maand (26 april tot 26 mei) had verkocht had je meer winst gehad dan nu. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
Daarom klopt deze post niet.

De rest wat je allemaal ratelt is niet relevant voor de discussie die je aanhaalt.
TheFreshPrincedonderdag 12 augustus 2021 @ 11:52
https://finance.yahoo.com/news/1-bitcoin-worth-10-years-210751579.html

quote:
What Will 1 Bitcoin Be Worth In 10 Years?

If you’ve heard anything about Bitcoin, it’s likely been about its price skyrocketing or plummeting. But, for those who are looking to invest long term, there’s a different question that should be asked—what will one Bitcoin be worth in 10 years?

Where Bitcoin Is Going

For Bitcoin, no prediction is guaranteed, but an interesting vision shared by MicroStrategy CEO, Michael J. Saylor, is that once Bitcoin passes the market cap of gold, around $11T currently, nothing will stop it.

Saylor sees Bitcoin capable of reaching a market cap of $300T in the long run. Of course, he doesn’t give a date, because nobody can do that. He talks about a future goal.

With a market cap of $300T, the price of a Bitcoin would be around $14 million.

Why You Should Be Excited About Bitcoin’s Next 10 Years

When it comes to Bitcoin, the original cryptocurrency, here are a few reasons why its reach may increase over the next 10 years.

There’s A Finite Number Of Bitcoin To Be Had
There are only a limited number of Bitcoin in the world—twenty-one million, to be exact—so supply and demand will lead to scarcity and higher value over time. Think of it as spending four dollars per gallon at the gas pump today due to inflation versus $0.36 in 1970.

Bitcoin also goes through a halving process every four years, meaning the amount of Bitcoin rewarded through mining the currency (through a proof of work consensus) will be cut in half. This effectively cuts Bitcoin's inflation rate in half every four years in a controlled manner that is easily tracked by anyone around the world. Compare that to the mysteries of Central Bank target interest rates and it becomes clear why Bitcoin is referred to as an inflationary hedge – it is deflationary by design.

If It’s Digital, It’s Durable
Bitcoin transactions happen digitally on the blockchain, making the currency much more durable than your typical dollar or coin. It may sound pedantic, but this is a huge step toward the digital peer-to-peer ease of transactions.

Blockchain technology is exceedingly safe and efficient, with developers building new tools to improve it every day. In fact, it’s very easy to keep track and secure your digital assets with Voyager, one of the first public crypto companies, which makes it easy to understand the crypto market and invest in Bitcoin or other cryptocurrencies. Get started with the Voyager app now.

Bitcoin Is Open
That’s right, everyone can own Bitcoin. It’s not gatekept for wealthy investors, it’s not tucked away in corporate finance offices or only offered to those who got in early. One of the magic things about Bitcoin is that you can buy it in pieces, or satoshis. This opens the investing opportunity up to anyone who wants to invest. You don’t have to buy a $32,000 Bitcoin—you can buy a fraction of it and still be able to profit off your investment.
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 12:12
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:51 schreef Vlicious87 het volgende:
Wat is er mis met DCA..? Je hoeft niet continu alles om te zetten.
Wat bedoel je?
Vlicious87donderdag 12 augustus 2021 @ 12:24
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 12:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Die hele discussie met verkopen en in BTC stoppen. Je hoeft niet actief te traden. Natuurlijk kan je actief traden, maar simpelweg je gemiddelde aankoopprijs laag houden is ook prima imo.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.

Maar goed, kijk maar wat PYR/BTC is op 31-12-2021.

Bookmark deze post.
Fair enough ik keek alleen op tradingview.
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 13:19
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Truebit is wel een mooi concept, alleen ongelofelijk ingewikkelt om het veilig werkend te krijgen, zeker als dit om custom applicaties gaat, wel weer slordig dat de Link op hun website naar hun GITHUB TrueOS kapot is, daar word ik altijd erg achterdochtig van.
Een team dat geen tijd heeft om een fatsoenlijke PR te hebben geeft juist vertrouwen.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 13:20
De enige flippening die er echt toe doet.

cDJUcLc.png

Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).

nXdMARY.png

[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 13:25:14 ]
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 13:51
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een team dat geen tijd heeft om een fatsoenlijke PR te hebben geeft juist vertrouwen.
:')
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 13:54
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:20 schreef Piva het volgende:
De enige flippening die er echt toe doet.

[ afbeelding ]

Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).

[ afbeelding ]
Nederland heeft technologisch een redelijk goede status, net zoal scandinavie, de VS is dan wel startup land, mijn ervaring is dat ze in de breedte sterk achterlopen.
dimmakdonderdag 12 augustus 2021 @ 14:06
twitter


Van deze chart word ik wel blij.
Ronalddonderdag 12 augustus 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Van deze chart word ik wel blij.
Ik vind alleen 10-1000 btc niet bepaald “middle class”. Maar goed, het is maar net wat je met die term wilt aanduiden natuurlijk.
MaximumRushdonderdag 12 augustus 2021 @ 14:40
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:25 schreef Ronald het volgende:

[..]

Ik vind alleen 10-1000 btc niet bepaald “middle class”. Maar goed, het is maar net wat je met die term wilt aanduiden natuurlijk.
Mwahh, een whale vind ik iemand die significant de waarde kan beïnvloeden. Met 1000 btc gaat je dat niet lukken.
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 14:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:51 schreef raptorix het volgende:

[..]

:')
De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
ZeventiendeEtagedonderdag 12 augustus 2021 @ 15:48
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
Wacht.

Noem je ETH scam?

Ik dacht dat je de dip juist bijkocht?
raptorixdonderdag 12 augustus 2021 @ 15:55
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
Je kunt ook gewoon je repo neerzetten met de opmerking dat pull requests voorlopig niet worden gehonoreerd.
Maar goed, als je met crypto bezig bent, en je snapt niet dat transparantie daarvoor essentieel is dan houd de discussie hier op.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:10
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Van deze chart word ik wel blij.
JyZQMfP.png

Hier nog al een chart waarvan je blij kan worden!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 16:11:01 ]
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:11
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 15:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wacht.

Noem je ETH scam?

Ik dacht dat je de dip juist bijkocht?
Nee, ETH begon ook met houtje touwtje website en dergelijke.
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 15:55 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon je repo neerzetten met de opmerking dat pull requests voorlopig niet worden gehonoreerd.
Maar goed, als je met crypto bezig bent, en je snapt niet dat transparantie daarvoor essentieel is dan houd de discussie hier op.
Wat is in godsnaam de rol van transparantie in een mooie dure website? :')
Nattekatdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:13
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:20 schreef Piva het volgende:
De enige flippening die er echt toe doet.

[ afbeelding ]

Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).

[ afbeelding ]
Dit is wel een teken dat Bitcoin niet langer een hype is.
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:15
twitter


Usergrowth van Conbase groeit exponentieel. +21% in het laatste kwartaal :@
#ANONIEMdonderdag 12 augustus 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:10 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Hier nog al een chart waarvan je blij kan worden!
DiffusionOfInnovation.png

Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
Vlicious87donderdag 12 augustus 2021 @ 16:48
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
Ik zou zeggen van wel..
Rambolindonderdag 12 augustus 2021 @ 22:46
Jongens, check de nieuwste stijging op de stock to flow chart, WTF, BTC gaat richting $300-800K en de altcoins gaan natuurlijk mee omhoog. Oranje cirkel = vorige bull cycle (2017). We gaan richting extreme prijzen.
stflow.png
viagraapdonderdag 12 augustus 2021 @ 22:51
De nieuwste stijging? Hoe moet ik dat precies zien op een voorspellende logaritmische lijn?
suijkerbuijkdonderdag 12 augustus 2021 @ 23:12
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:15 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Usergrowth van Conbase groeit exponentieel. +21% in het laatste kwartaal :@
Niet vreemd.
Veel binance usa stappen over na coinbase en coinbase pro.
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 02:41
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat is in godsnaam de rol van transparantie in een mooie dure website? :')
Ik heb het over het niet publiceren van je source code, ben je nu echt zo dom?
Neef_Wuppievrijdag 13 augustus 2021 @ 07:19
Binance down? ;(
suijkerbuijkvrijdag 13 augustus 2021 @ 07:30
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 07:19 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Binance down? ;(
Nee werkt hier gewoon
Neef_Wuppievrijdag 13 augustus 2021 @ 07:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 07:30 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Nee werkt hier gewoon
Hm hier werkt het op geen enkel device. Komt ook een update aan.

https://www.binance.com/e(...)427f8e9928c9b7b09836
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 08:39
Gefeliciteerd allemaal!
Neef_Wuppievrijdag 13 augustus 2021 @ 08:42
Binance weer online en wederom een plukje ADA verkocht. Zit er nu nog voor 65% in.
Anton91vrijdag 13 augustus 2021 @ 08:43
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 08:49
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
fathankvrijdag 13 augustus 2021 @ 08:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:43 schreef Anton91 het volgende:
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Anton91vrijdag 13 augustus 2021 @ 08:59
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Ik wacht nogsteeds op de 25k :(
Wereldgozervrijdag 13 augustus 2021 @ 09:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:42 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Binance weer online en wederom een plukje ADA verkocht. Zit er nu nog voor 65% in.
Hou toch op met dat "plukje"

Dit maakt mij RAZEND
Neef_Wuppievrijdag 13 augustus 2021 @ 09:02
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:01 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Hou toch op met dat "plukje"

Dit maakt mij RAZEND
Sorry maat, heb jij een goed alternatief?
D.vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:05
Ik verkoop mijn eerste ‘deel’ rond de $2,40, denk ik
Vlicious87vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:16
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Wyckoff heeft juist dit voorspelt. Nu zou 't volgens wyckoff weer omhoog moeten pompen.
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 09:21
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
TA, het wiggelroede lopen onder de voorspellers.
Rossdalevrijdag 13 augustus 2021 @ 09:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:43 schreef Anton91 het volgende:
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
Het is vrijdag :')
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 09:22
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het is vrijdag :')
Uitbollen dus ;)
ZeventiendeEtagevrijdag 13 augustus 2021 @ 09:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:49 schreef raptorix het volgende:
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
Fiat 50 jaar scam *O*
TheFreshPrincevrijdag 13 augustus 2021 @ 09:38
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:23 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Fiat 50 jaar scam *O*
Fiat_Multipla_%282002%29_%2829392161886%29.jpg
Wereldgozervrijdag 13 augustus 2021 @ 09:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:02 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Sorry maat, heb jij een goed alternatief?
Je hebt nu iets minder ADA dukaten om op je chest te laten kletteren.
Wereldgozervrijdag 13 augustus 2021 @ 09:52
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het is vrijdag :')
Hier al sinds woensdagmiddag weekend
D.vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:53
Edit: laat ook maar :Y
dimmakvrijdag 13 augustus 2021 @ 09:56
twitter

Is er ook ergens een website waar we de totale waarde van alle defi hack kunnen vinden?
Neef_Wuppievrijdag 13 augustus 2021 @ 09:57
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:52 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Je hebt nu iets minder ADA dukaten om op je chest te laten kletteren.
Erg mooi.
Crazy Harryvrijdag 13 augustus 2021 @ 10:32
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:56 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Is er ook ergens een website waar we de totale waarde van alle defi hack kunnen vinden?
https://www.rekt.news/leaderboard/
dimmakvrijdag 13 augustus 2021 @ 10:34
quote:
Hier staat lang niet alles op helaas.
Rossdalevrijdag 13 augustus 2021 @ 11:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
En snap je het nu wel?
Anton91vrijdag 13 augustus 2021 @ 11:05
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Het is vrijdag :')
Het voelt iig al als weekend :9
fathankvrijdag 13 augustus 2021 @ 11:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:05 schreef Anton91 het volgende:

[..]
Het voelt iig al als weekend :9
Voor mij is het weekend. 4 dagen werken leef
dimmakvrijdag 13 augustus 2021 @ 11:10
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]
En snap je het nu wel?
:D
dimmakvrijdag 13 augustus 2021 @ 11:24
Marcie Netto is lekker bezig bij Ajax. Waar hij eerst adviseur was bij Xposed kondigde Ajax in juni aan dat Knaken de officiële crypto partner zou worden en vandaag komen ze ineens met BLOX aan.

Het bericht van Knaken is ook niet meer te vinden.
Mubassievrijdag 13 augustus 2021 @ 12:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:24 schreef dimmak het volgende:
Marcie Netto is lekker bezig bij Ajax. Waar hij eerst adviseur was bij Xposed kondigde Ajax in juni aan dat Knaken de officiële crypto partner zou worden en vandaag komen ze ineens met BLOX aan.

Het bericht van Knaken is ook niet meer te vinden.
Ik heb serieus op Marci Netto gegoogled :')
onlogischvrijdag 13 augustus 2021 @ 12:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:59 schreef Anton91 het volgende:

[..]
Ik wacht nogsteeds op de 25k :(
@Scorpie
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 13:40
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
Gezien we zo'n 300 miljoen beleggers hebben max. Early adopters maar early stage.

Zoals:
Internet in 1997

Volgende cycle gaan we naar 1 miljard users! Mind bogling als je het mij vraagt. Ik bevind me momenteel in een nomad omgeving en hier is de rate of adoption wel veel hoger. Dat is wel grappig om te zien.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 13:42:22 ]
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 13:45
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:12 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Niet vreemd.
Veel binance usa stappen over na coinbase en coinbase pro.
Bwah een klein deel denk ik. Gezien Binance niet zo heel populair is in de US.
Rossdalevrijdag 13 augustus 2021 @ 13:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:45 schreef Piva het volgende:

[..]
Bwah een klein deel denk ik. Gezien Binance niet zo heel populair is in de US.
Nou ik was wel fan van Catherine Coley hoor O+ Maargoed die is ook sinds april op mysterieuze wijze verdwenen. Die zal er wel oneerbiedig uitgekieperd zijn door Cz en zijn matties.
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 13:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:49 schreef raptorix het volgende:
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
Damn. Van $35 een ounce naar $1750 per ounce.

Als je dus minder dan 8% per jaar verdiend op je aandelen/investeringen/huis maak je feitelijk verlies.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 13:54:39 ]
Ronald-Koemanvrijdag 13 augustus 2021 @ 14:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:54 schreef Piva het volgende:

[..]
Damn. Van $35 een ounce naar $1750 per ounce.

Als je dus minder dan 8% per jaar verdiend op je aandelen/investeringen/huis maak je feitelijk verlies.
Laat 8% nou net ook het percentage zijn wat je gemiddeld verdiend op de S&P500 index.
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 14:24
Volgens een aantal websites was het modaal salaris in 1971 ¤360 netto per maand. Als je dus nu minder dan ¤16k netto per maand pakt ben je genaaid.

Het is maar goed dat Jan Modaal niet kan rekenen en het inflatie concept niet begrijpt.

Inflatie is geen diefstal _O_ Fiat monopoly geld _O_
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 14:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Laat 8% nou net ook het percentage zijn wat je gemiddeld verdiend op de S&P500 index.
Eigenlijk moet je het ze na geven dat het best wel slim is. Feitelijk hebben ze de laatste 50 jaar aan productiviteit gestolen dmv inflatie.
bleibleivrijdag 13 augustus 2021 @ 14:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:40 schreef Piva het volgende:

[..]
Gezien we zo'n 300 miljoen beleggers hebben max. Early adopters maar early stage.

Zoals:
Internet in 1997

Volgende cycle gaan we naar 1 miljard users! Mind bogling als je het mij vraagt. Ik bevind me momenteel in een nomad omgeving en hier is de rate of adoption wel veel hoger. Dat is wel grappig om te zien.
Zijn er 300mln cryptobeleggers of 300mln wallets in gebruik?

Ik geloof er namelijk niets van dat er 300mln mensen crypto bezit en er ook daadwerkelijk bij kan.
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 14:50
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:33 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Zijn er 300mln cryptobeleggers of 300mln wallets in gebruik?

Ik geloof er namelijk niets van dat er 300mln mensen crypto bezit en er ook daadwerkelijk bij kan.
Dit is heel ruim genomen en wallet users + exchange users.

Je kan bitcoin op vele manieren bezitten en dat maakt het inschatten heel lastig (GBTC, Microstrategy aandelen/opties, Revolut, Paypal, RH, etc).

Volgens mij zijn er ergens rond de 100m bitcoin wallet users, maar goed ook dat is lastig in te schatten.

Vandaar dat we imo nog steeds in de Innovator fase zitten.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 14:53:26 ]
viagraapvrijdag 13 augustus 2021 @ 15:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:25 schreef Piva het volgende:

[..]
Eigenlijk moet je het ze na geven dat het best wel slim is. Feitelijk hebben ze de laatste 50 jaar aan productiviteit gestolen dmv inflatie.
Zo simpel ligt het niet. Er is voornamelijk door technologische ontwikkeling enorm veel meer productie dan vroeger. Dan is de vraag in hoeverre dat voor een houdbaar tarief als beloning voor de werknemer gebruikt kan worden.

Tot wanneer, of tot in hoeverre, is de uitvinding van de lopende band oid iets waaraan een werknemer die 50 jaar na dato is geboren de vruchten van zou mogen plukken? Niet dat dat een afweging is die ik wenselijk acht.

Daarbovenop ook nog concurrentie van lagelonenlanden, die een loonafzwakking in het Westen veroorzaakte die dus ook niet alleen onder de noemer inflatie kan vallen.

Uiteindelijk ben ik wel van mening dat economisch beleid geen natuurwetenschap is en dat men ook anders had kunnen kiezen ipv bijvoorbeeld de loonmatiging.
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 15:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:07 schreef viagraap het volgende:
Zo simpel ligt het niet. Er is voornamelijk door technologische ontwikkeling enorm veel meer productie dan vroeger. Dan is de vraag in hoeverre dat voor een houdbaar tarief als beloning voor de werknemer gebruikt kan worden.

Tot wanneer, of tot in hoeverre, is de uitvinding van de lopende band oid iets waaraan een werknemer die 50 jaar na dato is geboren de vruchten van zou mogen plukken? Niet dat dat een afweging is die ik wenselijk acht.

Dit gaat niet over een werknemer compensatie maar over de SP500.

In 50 jaar tijd hebben de beste 500 Amerikaanse bedrijven dus 0,0 gepresteerd in goud termen.

Iemand anders is dus gaan lopen met al deze extra technologische ontwikkeling en productiviteit. En dat zijn niet de werknemers en dus ook niet de bedrijven zelf.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 15:12:17 ]
raptorixvrijdag 13 augustus 2021 @ 15:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:24 schreef Piva het volgende:
Volgens een aantal websites was het modaal salaris in 1971 ¤360 netto per maand. Als je dus nu minder dan ¤16k netto per maand pakt ben je genaaid.

Het is maar goed dat Jan Modaal niet kan rekenen en het inflatie concept niet begrijpt.

Inflatie is geen diefstal _O_ Fiat monopoly geld _O_
Inflatie is geen diefstal maar een flattax, alleen heeft Amerika een groot voordeel, namelijk dat bijgeprinte Dollars er in Amerika bijkomen, maar omdat veel Dollars in het buitenland zitten worden die genaaid, daarom was het voor de VS zo aantrekkelijk.
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 15:28
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:24 schreef Piva het volgende:
Volgens een aantal websites was het modaal salaris in 1971 ¤360 netto per maand. Als je dus nu minder dan ¤16k netto per maand pakt ben je genaaid.

Het is maar goed dat Jan Modaal niet kan rekenen en het inflatie concept niet begrijpt.

Inflatie is geen diefstal _O_ Fiat monopoly geld _O_
Tja, als jouw definitie van inflatie is hoeveel goud je met je euro's kan kopen...

Denk dat Jan Modaal wat meer bezig is met de kosten van levensonderhoud, vervoer, apparatuur, voedsel etc.
viagraapvrijdag 13 augustus 2021 @ 15:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:10 schreef Piva het volgende:

[..]
Dit gaat niet over een werknemer compensatie maar over de SP500.

In 50 jaar tijd hebben de beste 500 Amerikaanse bedrijven dus 0,0 gepresteerd in goud termen.

Iemand anders is dus gaan lopen met al deze extra technologische ontwikkeling en productiviteit. En dat zijn niet de werknemers en dus ook niet de bedrijven zelf.
Weet je wat inflatie is? Of heb je een theorie waarom er in een situatie waarin de economie groeit het niet zou bestaan?
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 16:00
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:28 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Tja, als jouw definitie van inflatie is hoeveel goud je met je euro's kan kopen...

Denk dat Jan Modaal wat meer bezig is met de kosten van levensonderhoud, vervoer, apparatuur, voedsel etc.
Het is heel wat geloofwaardiger dan de cijfers die het CBS uitbrengt iig

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 16:01:22 ]
suijkerbuijkvrijdag 13 augustus 2021 @ 18:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:41 schreef viagraap het volgende:

[..]
Weet je wat inflatie is? Of heb je een theorie waarom er in een situatie waarin de economie groeit het niet zou bestaan?
Zal je vertellen wat de grootste oorzaak is.
Sparen en niet terug in omloop.
Als geld een vaste aantal had zoals bitcoins.
Dan was op de duur alle geld bij een persoon.
Dus bij drukken zodat geld weer inloop gaat.

Dan geld verstoppen op een land die niks openbaar maakt.
Dan dood gaan en het geld is weg uit omloop als niemand weet waar het is.
Dan moet er bij geprint worden.
Vaak hebben die banken pas na 200 jaar het beschikken van het overleden geld zodat ze zeker weten niemand uit een erfenis nog kan claimen.

Dit zijn de grootste oorzaken van inflatie.
Anton91vrijdag 13 augustus 2021 @ 22:09
Flinke stijging ineens door de $47k/¤40k *O*
Mortaxxvrijdag 13 augustus 2021 @ 22:16
Wanneer 25k
Anton91vrijdag 13 augustus 2021 @ 22:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 22:16 schreef Mortaxx het volgende:
Wanneer 25k
@Scorpie ?
viagraapvrijdag 13 augustus 2021 @ 22:36
Zieke pump, paraboliteit incoming c_/

Nee geen idee, maar leuke stijging om het weekend mee in te gaan.
Nattekatvrijdag 13 augustus 2021 @ 22:41
MOOOON
#ANONIEMvrijdag 13 augustus 2021 @ 22:41
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 16:00 schreef Piva het volgende:

[..]
Het is heel wat geloofwaardiger dan de cijfers die het CBS uitbrengt iig
Dus als de goudprijs met 10% stijgt, stijgt de inflatie ook gelijk met 10%?

Goud is allang geen stabiele waarde-eenheid meer, maar hoog-speculatief. Ten tijde van de goudstandaard was dat duidelijk anders. Sterker nog, tot de jaren '70 was het verboden voor Amerikaanse burgers om goud te bezitten.
FundsAreSafuvrijdag 13 augustus 2021 @ 23:35
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]
Hier een reactie.

Truebit is een ultra-langetermin investering, daar moet je ook niets van verwachten voorlopig :P
Geen tijd voor, dan ben ik al vermoord door een drugsbende in El Salvador
Rossdalezaterdag 14 augustus 2021 @ 01:31
VET $0,12 :D

$12 EOY
fathankzaterdag 14 augustus 2021 @ 07:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 01:31 schreef Rossdale het volgende:
VET $0,12 :D

$12 EOY
ChooChoo
#ANONIEMzaterdag 14 augustus 2021 @ 08:05
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 22:41 schreef Heph844 het volgende:

[..]
Dus als de goudprijs met 10% stijgt, stijgt de inflatie ook gelijk met 10%?

Goud is allang geen stabiele waarde-eenheid meer, maar hoog-speculatief. Ten tijde van de goudstandaard was dat duidelijk anders. Sterker nog, tot de jaren '70 was het verboden voor Amerikaanse burgers om goud te bezitten.
Goud is een prima inflatie hedge over de lange termijn.

Als je de geld hoeveelheid verdubbeld kan je er de donder opzeggen dat de goudprijs verdubbeld. Dus ja het is een prima indicator.

Wat de overheden doen is een CBS een inflatie nummer uit laten rekenen die sterk in hun voordeel is. Dit komt doordat heel veel dingen zwaar deflationair zijn (Mobiel, internet technologie, computer etc). Hierdoor krijg je veel mooiere cijfers dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Hadden we in een goudstandaard geleeft, dan had iedereen geprofiteerd van deze extreme vooruitgang over de afgelopen 50 jaar. Nu zijn het vooral de creators van het geld dat deze voordelen hebben gepakt.
#ANONIEMzaterdag 14 augustus 2021 @ 08:05
$47,500!

@Scorpie, al in disbelief?
Elanzaterdag 14 augustus 2021 @ 08:07
Wanneer 15k?
Afwazigzaterdag 14 augustus 2021 @ 09:55
Mijn TA zegt 19k$, hits the blue box and a ABC correction. What a beauty!
TheFreshPrincezaterdag 14 augustus 2021 @ 10:54
En daarom dus "hodl" als bitcoin strategie.
onlogischzaterdag 14 augustus 2021 @ 11:00
En weer door de 2 biljoen heen.

Als we straks op 300 biljoen zitten ( Michael Saylor) dan lachen we hierom :)
Anton91zaterdag 14 augustus 2021 @ 11:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 11:00 schreef onlogisch het volgende:
En weer door de 2 biljoen heen.

Als we straks op 300 biljoen zitten ( Michael Saylor) dan lachen we hierom :)
Vooral de snelheid waarmee de total market cap stijgt is vrij indrukwekkend.
viagraapzaterdag 14 augustus 2021 @ 11:24
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 08:05 schreef Piva het volgende:

[..]
Goud is een prima inflatie hedge over de lange termijn.

Als je de geld hoeveelheid verdubbeld kan je er de donder opzeggen dat de goudprijs verdubbeld. Dus ja het is een prima indicator.

Wat de overheden doen is een CBS een inflatie nummer uit laten rekenen die sterk in hun voordeel is. Dit komt doordat heel veel dingen zwaar deflationair zijn (Mobiel, internet technologie, computer etc). Hierdoor krijg je veel mooiere cijfers dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Hadden we in een goudstandaard geleeft, dan had iedereen geprofiteerd van deze extreme vooruitgang over de afgelopen 50 jaar. Nu zijn het vooral de creators van het geld dat deze voordelen hebben gepakt.
Je hebt dus geen idee.
Afwazigzaterdag 14 augustus 2021 @ 13:49
Waves yo
Afwazigzaterdag 14 augustus 2021 @ 13:50
Giga swap voor NSBT stakers. Genot, mooie payout weer vandaag of morgen
viagraapzaterdag 14 augustus 2021 @ 14:02
Lol mini Wyckoff op de dagkaart :P
-jos-zaterdag 14 augustus 2021 @ 14:47
Kreeg vanochtend een mailtje van Binance. Face verificatie doen want anders gaat je withdrawal limit naar 0.06 BTC... :{ SEPA banktransfers zijn ook niet mogelijk momenteel zie ik. Gaan andere cryptoplatforms dit ook doen?
Nattekatzaterdag 14 augustus 2021 @ 14:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 14:47 schreef -jos- het volgende:
Kreeg vanochtend een mailtje van Binance. Face verificatie doen want anders gaat je withdrawal limit naar 0.06 BTC... :{ SEPA banktransfers zijn ook niet mogelijk momenteel zie ik. Gaan andere cryptoplatforms dit ook doen?
Nee.
FL_Freakzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:20
Als je naar het buitenland gaat, is het dan slim om uit te loggen op je mobiel alvorens? Niet dat als ik ineens in de app ga in het buitenland dat binance ineens zegt ja doei geblokkeerd :')
viagraapzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:20 schreef FL_Freak het volgende:
Als je naar het buitenland gaat, is het dan slim om uit te loggen op je mobiel alvorens? Niet dat als ik ineens in de app ga in het buitenland dat binance ineens zegt ja doei geblokkeerd :')
Ze zullen je hooguit nogmaals vragen in te loggen neem ik aan toch?
raptorixzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:52
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 08:05 schreef Piva het volgende:

[..]
Goud is een prima inflatie hedge over de lange termijn.

Als je de geld hoeveelheid verdubbeld kan je er de donder opzeggen dat de goudprijs verdubbeld. Dus ja het is een prima indicator.

Wat de overheden doen is een CBS een inflatie nummer uit laten rekenen die sterk in hun voordeel is. Dit komt doordat heel veel dingen zwaar deflationair zijn (Mobiel, internet technologie, computer etc). Hierdoor krijg je veel mooiere cijfers dan dat ze in werkelijkheid zijn.

Hadden we in een goudstandaard geleeft, dan had iedereen geprofiteerd van deze extreme vooruitgang over de afgelopen 50 jaar. Nu zijn het vooral de creators van het geld dat deze voordelen hebben gepakt.
Vergeet ook dingen als kleding en schoenen niet, echter dit houd maar beperkt stand omdat veel zaken goedkoper zijn geworden omdat er veel meer prijstransparantie is, winkels konden jarenlang Aziatische meuk verkopen voor belachelijke prijzen, echter daar kom je nu niet meer mee weg.
Oscar.zaterdag 14 augustus 2021 @ 15:53
Het is WAVES MAAND!!!
raptorixzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:53
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:20 schreef FL_Freak het volgende:
Als je naar het buitenland gaat, is het dan slim om uit te loggen op je mobiel alvorens? Niet dat als ik ineens in de app ga in het buitenland dat binance ineens zegt ja doei geblokkeerd :')
Ik weet niet hoe het exact zit, maar is het niet zo dat ze met name kijken naar je nationaliteit?
onlogischzaterdag 14 augustus 2021 @ 15:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 08:05 schreef Piva het volgende:

[..]
Goud is een prima inflatie hedge over de lange termijn.


Waarom is dat terwijl er ieder jaar een x-aantal procent van wordt bijgevonden? Jaar in jaar uit.
Als er iets onderhevig is aan inflatie dan is het toch wel goud :?

Er komt ieder jaar meer en meer bij.
raptorixzaterdag 14 augustus 2021 @ 16:01
quote:
5s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:54 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Waarom is dat terwijl er ieder jaar een x-aantal procent van wordt bijgevonden? Jaar in jaar uit.
Als er iets onderhevig is aan inflatie dan is het toch wel goud :?

Er komt ieder jaar meer en meer bij.
Gevonden ja, maar dat is maar relatief weinig en word uiteraard ook steeds duurder, overigens overschatten mensen nog wel eens hoeveel goud er is op aarde: 2 olympische zwembaden vol :)
Afwazigzaterdag 14 augustus 2021 @ 16:12
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:53 schreef Oscar. het volgende:
Het is WAVES MAAND!!!
Vorige maand ook al! :7
over_hedgezaterdag 14 augustus 2021 @ 18:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 16:01 schreef raptorix het volgende:
2 olympische zwembaden vol
Dat klinkt alles behalve veel :?
suijkerbuijkzaterdag 14 augustus 2021 @ 19:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:53 schreef Oscar. het volgende:
Het is WAVES MAAND!!!
Niet erg
Laag in kopen en hoog verkopen.
Uiteindelijk heb je meer btc in je wallet als het echt moooooooon gaat worden

Aangzien binance lekker lage kosten heeft kan je met 5% al verdienen.
Coinbase moet het 10% zijn de kosten zijn gewoon te hoog.
Daarom is dat een koop low and hold for ever.
raptorixzaterdag 14 augustus 2021 @ 19:18
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 18:48 schreef over_hedge het volgende:

[..]
Dat klinkt alles behalve veel :?
Meer is het ook niet, je moet ook niet vergeten dat vrijwel alle handel op goud en zilver in papier is, moch je ooit willen investeren voor de lange termijn en store of value ga dan niet in papiergoud zitten maar haal het in huis.
TheFreshPrincezaterdag 14 augustus 2021 @ 19:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 16:01 schreef raptorix het volgende:

[..]
Gevonden ja, maar dat is maar relatief weinig en word uiteraard ook steeds duurder, overigens overschatten mensen nog wel eens hoeveel goud er is op aarde: 2 olympische zwembaden vol :)
Ik meende 3,5 zwembad maar weet niet of zo'n olympisch bad groter is :P
viagraapzaterdag 14 augustus 2021 @ 20:43
Tikibad of Islamabad?
Isdatzozaterdag 14 augustus 2021 @ 20:46
Even zoeken leert me dat er zo'n 200.000 ton gedolven is. Met een dichtheid van 19300kg/m3 en olympische zwembadeb van 50x25x2m kom je idd uit op ongeveer 4 badjes vol.

Wat dieper graven en er is nog veel meer goud te vinden :P
raptorixzondag 15 augustus 2021 @ 07:34
quote:
7s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 20:46 schreef Isdatzo het volgende:
Even zoeken leert me dat er zo'n 200.000 ton gedolven is. Met een dichtheid van 19300kg/m3 en olympische zwembadeb van 50x25x2m kom je idd uit op ongeveer 4 badjes vol.

Wat dieper graven en er is nog veel meer goud te vinden :P
Olympische zwembaden zijn doorgaans iets dieper ;)
amp25zondag 15 augustus 2021 @ 09:42
Zondag de dag dat het rood is
Rossdalezondag 15 augustus 2021 @ 11:49
twitter


@Scorpie @Elan
Elanzondag 15 augustus 2021 @ 11:57
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 11:49 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

@:scorpie @:elan
Ja hoor is wat van het gigantische verlies ingelopen en het is alweer bullmarket :') .
timmmmmzondag 15 augustus 2021 @ 12:00
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 11:57 schreef Elan het volgende:

[..]
Ja hoor is wat van het gigantische verlies ingelopen en het is alweer bullmarket :') .
2 maanden slecht en men snijdt nog net de polsen niet door, bear dit en dat.

2 weken goed en men loopt gelijk de polonaise.

Momentopnames van de emotionele dagjesmensen
Elanzondag 15 augustus 2021 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 12:00 schreef timmmmm het volgende:

[..]
2 maanden slecht en men snijdt nog net de polsen niet door, bear dit en dat.

2 weken goed en men loopt gelijk de polonaise.

Momentopnames van de emotionele dagjesmensen
Het is qua emoties net Feyenoord, of überhaupt voetbal. Nuance laat je maar lekker thuis.
#ANONIEMzondag 15 augustus 2021 @ 12:09
quote:
10s.gif Op zondag 15 augustus 2021 12:06 schreef Elan het volgende:

[..]
Het is qua emoties net Feyenoord, of überhaupt voetbal. Nuance laat je maar lekker thuis.
Ik heb mijn SCC verkocht voor ETH enkele dagen geleden.

Gelijk spijt.
timmmmmzondag 15 augustus 2021 @ 12:38
quote:
9s.gif Op zondag 15 augustus 2021 12:09 schreef Erasmus het volgende:

[..]
Ik heb mijn SCC verkocht voor ETH enkele dagen geleden.

Gelijk spijt.
Lekkerbij Hertha zitten, word je ook niet blij van
Scorpiezondag 15 augustus 2021 @ 13:01
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 11:49 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

@:scorpie @:elan
Denken dat een range van 40-48K bullmarket is :D
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 13:01
Gezien de grote stijgingen van komende weken, heb ik weer een crossover point voor mijzelf bereikt, van steeds bijkopen switch ik nu naar steeds kleine stapjes verkopen. De eerste flufjes zijn vandaag verkocht. Voor komende maand nog paar kleine sells in de planning, daarna herevalueren en kijken wat ik de maand erop ga doen.
Wereldgozerzondag 15 augustus 2021 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:01 schreef ETA het volgende:
Gezien de grote stijgingen van komende weken, heb ik weer een crossover point voor mijzelf bereikt, van steeds bijkopen switch ik nu naar steeds kleine stapjes verkopen. De eerste flufjes zijn vandaag verkocht. Voor komende maand nog paar kleine sells in de planning, daarna herevalueren en kijken wat ik de maand erop ga doen.
Flufjes @Neef_Wuppie
TheFreshPrincezondag 15 augustus 2021 @ 13:10
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:01 schreef ETA het volgende:
Gezien de grote stijgingen van komende weken, heb ik weer een crossover point voor mijzelf bereikt, van steeds bijkopen switch ik nu naar steeds kleine stapjes verkopen. De eerste flufjes zijn vandaag verkocht. Voor komende maand nog paar kleine sells in de planning, daarna herevalueren en kijken wat ik de maand erop ga doen.
wat-betekent-hodl-p2ikjcx7tvn29uc6fmu1sbrrp25hcikmsa8a3ir0qk.jpg
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 13:21
quote:
als je alleen maar hodl doet, dan heb je er geen zak aan.....
TheFreshPrincezondag 15 augustus 2021 @ 13:24
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:21 schreef ETA het volgende:

[..]
als je alleen maar hodl doet, dan heb je er geen zak aan.....
Gaat de markt omhoog of omlaag? Hoe is dat over 2 weken? 4 weken? 3 maand? 6 maand?
MaximumRushzondag 15 augustus 2021 @ 13:31
quote:
Beste strategie inderdaad, maar de meesten zien cryptowinst en denken dat in een paar maanden te kunnen regelen. Ze vergeten daarbij dat de multimiljonairs jarenlang gehold hebben.
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 14:03
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:24 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Gaat de markt omhoog of omlaag? Hoe is dat over 2 weken? 4 weken? 3 maand? 6 maand?
Weet ik veel, maar alleen maar hodlen is zinloos, want ik neem aan dat je het ooit wil uitgeven?
TheFreshPrincezondag 15 augustus 2021 @ 14:38
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:03 schreef ETA het volgende:

[..]
Weet ik veel, maar alleen maar hodlen is zinloos, want ik neem aan dat je het ooit wil uitgeven?
"Ooit".

Maar is "ooit" voor jou dan "nu"?

Het zijn jouw coins, als je ze morgen vergokt of opsnuift is dat jouw zaak natuurlijk.

Maar hoeveel users hier zijn er al beter van geworden door te proberen de markt te timen?

@raptorix :@
dimmakzondag 15 augustus 2021 @ 14:42
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
"Ooit".

Maar is "ooit" voor jou dan "nu"?

Het zijn jouw coins, als je ze morgen vergokt of opsnuift is dat jouw zaak natuurlijk.

Maar hoeveel users hier zijn er al beter van geworden door te proberen de markt te timen?

@:raptorix :@
Pak een random topic uit eind 2017 en mention die mensen. Waarschijnlijk is iedereen nog steeds bagholder.
dimmakzondag 15 augustus 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 13:01 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Denken dat een range van 40-48K bullmarket is :D
:') HFSP
TheFreshPrincezondag 15 augustus 2021 @ 14:43
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:42 schreef dimmak het volgende:

[..]
Pak een random topic uit eind 2017 en mention die mensen. Waarschijnlijk is iedereen nog steeds bagholder.
Van Waves? Ethereum? Bitcoin? :P
#ANONIEMzondag 15 augustus 2021 @ 14:46
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 12:00 schreef timmmmm het volgende:
2 maanden slecht en men snijdt nog net de polsen niet door
_O-
dimmakzondag 15 augustus 2021 @ 14:49
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:43 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Van Waves? Ethereum? Bitcoin? :P
Seal, Modum, Verge enz
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 14:51
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
"Ooit".

Maar is "ooit" voor jou dan "nu"?

Het zijn jouw coins, als je ze morgen vergokt of opsnuift is dat jouw zaak natuurlijk.

Maar hoeveel users hier zijn er al beter van geworden door te proberen de markt te timen?

@:raptorix :@
Meer dan het aantal mensen dat alleen strikt hodled.

Als je iets dieper nadenkt over je aanpak dan beginnersstrategie, dan besef je dat hodlen ansich een startpunt is voor een completere strategie. Hangt natuurlijk ook af van wat je doel is, er zijn maar weinigen die met crypto bezig zijn om alleen maar crypto te verzamelen, meesten willen toch financieel op vooruit gaan. En juist die stap is lastig om daadwerkelijk te realiseren, dan is er meer nodig dan maar blind kopen en vasthouden, een exit strategie is even belangrijk.


Mocht je echt denken dat alleen 100% hodlen de juiste strategie is, dan heb ik nog wel een coin voor je. De ETA coin, deze is gekoppeld aan de bitcoin. Als BTC stijgt, stijgt het dubbel mee. Als BTC zakt, dan zakt ie NIET mee! Ideaal dus. Alleen is het wel verplicht 100% ten alle tijde hodlen. Aangezien dit je strategie is, de perfecte coin voor je!
dimmakzondag 15 augustus 2021 @ 14:53
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:51 schreef ETA het volgende:

[..]
Meer dan het aantal mensen dat alleen strikt hodled.

Als je iets dieper nadenkt over je aanpak dan beginnersstrategie, dan besef je dat hodlen ansich een startpunt is voor een completere strategie. Hangt natuurlijk ook af van wat je doel is, er zijn maar weinigen die met crypto bezig zijn om alleen maar crypto te verzamelen, meesten willen toch financieel op vooruit gaan. En juist die stap is lastig om daadwerkelijk te realiseren, dan is er meer nodig dan maar blind kopen en vasthouden, een exit strategie is even belangrijk.
De exit strategie is Bitcoin. Few..
Vlicious87zondag 15 augustus 2021 @ 15:06
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:03 schreef ETA het volgende:

[..]
Weet ik veel, maar alleen maar hodlen is zinloos, want ik neem aan dat je het ooit wil uitgeven?
Jij vindt 't zinloos.
fathankzondag 15 augustus 2021 @ 15:12
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:42 schreef dimmak het volgende:

[..]
Pak een random topic uit eind 2017 en mention die mensen. Waarschijnlijk is iedereen nog steeds bagholder.
bagholder van Vechain present 8-)
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 15:16
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 15:06 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]
Jij vindt 't zinloos.
het verzamelen om het verzamelen is zinloos.
raptorixzondag 15 augustus 2021 @ 15:28
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
"Ooit".

Maar is "ooit" voor jou dan "nu"?

Het zijn jouw coins, als je ze morgen vergokt of opsnuift is dat jouw zaak natuurlijk.

Maar hoeveel users hier zijn er al beter van geworden door te proberen de markt te timen?

@:raptorix :@
Nou was beperkt gokje he laatst ;)
Had wel mijn bandbreedte bepaald wanneer ik weer zou instappen, kortom uiteindelijk slechts 2 procent verloren.
raptorixzondag 15 augustus 2021 @ 15:33
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 14:51 schreef ETA het volgende:

[..]
Meer dan het aantal mensen dat alleen strikt hodled.

Als je iets dieper nadenkt over je aanpak dan beginnersstrategie, dan besef je dat hodlen ansich een startpunt is voor een completere strategie. Hangt natuurlijk ook af van wat je doel is, er zijn maar weinigen die met crypto bezig zijn om alleen maar crypto te verzamelen, meesten willen toch financieel op vooruit gaan. En juist die stap is lastig om daadwerkelijk te realiseren, dan is er meer nodig dan maar blind kopen en vasthouden, een exit strategie is even belangrijk.

Mocht je echt denken dat alleen 100% hodlen de juiste strategie is, dan heb ik nog wel een coin voor je. De ETA coin, deze is gekoppeld aan de bitcoin. Als BTC stijgt, stijgt het dubbel mee. Als BTC zakt, dan zakt ie NIET mee! Ideaal dus. Alleen is het wel verplicht 100% ten alle tijde hodlen. Aangezien dit je strategie is, de perfecte coin voor je!
Ruil je ze straks lekker in voor Euros, over 5 jaar keihard lachen over EURO bagholders, waarschijn krijg je dan een CDBC shitcoin voor in de plaats, worden interessante tokonomics kan ik je zeggen.
Vlicious87zondag 15 augustus 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 15:16 schreef ETA het volgende:

[..]
het verzamelen om het verzamelen is zinloos.
Vermogen verzamelen is zinloos. OK. Good luck staying poor.
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 17:35
jammer dat niemand even wil verder denken dan zijn neus lang is en maar wat standaard zinnen uitkraamt.

Stippel voor jezelf een realistische scenario uit over 6 maanden, 1 jaar, 10 jaar. Wat is je specifieke doel? Niemand wil bitcoin voor de bitcoin, je wil het omdat je er rijker van wordt. En wat zie je dan als rijker? ik zie het als besteedbaar vermogen. Als je alleen maar bitcoin verzameld en nooit uitgeeft, dan is het toch compleet nutteloos.... Uitgeven kan je ook in bredere context zien, herinvesteren/financiële zekerheid verhogen kan je ook zien als crypto uitgeven.

Oh, je wil dan toch op den duur wat crypto gaan uitgeven? Hoe en wanneer doe je dat dan? En denk dan ook verder dan alleen:"ik ga alles verkopen bij btc op 1 miljoen of als mijn portfolio 1 miljoen waard is". Dan heb je een berg euro's en geen crypto... en dan? Oh, maar je gaat maar een deel verkopen? Dan wordt het al wat complexer, hoeveel ga je verkopen en bij welke koers? En ga je dan nooit meer inkopen? Op basis hiervan kan je echt je methode verfijnen en inrichten zodat je je doelen bereikt.

Heel leuk om maar de standaard dingen te roepen als het om peanuts gaat, maar zodra het om serieuze bedragen gaat, zal je toch meer moeten verdiepen.
bleibleizondag 15 augustus 2021 @ 17:37
6k nu l76mkyy iyijiikokok49 570cm 676 5i6k
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 17:39
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 16:48 schreef Vlicious87 het volgende:

[..]
Vermogen verzamelen is zinloos. OK. Good luck staying poor.
Zolang BTC en ETH koers in euro's of dollars worden uitgedrukt, blijft fiat eenmaal belangrijk. Ja, je kan wachten op de utopie dat fiat verdwijnt en volledig wordt overgenomen door crypto, maar die dag is nog ver weg, mocht die er ooit komen. Als je daar volledig op wil inzetten, al je fiat in crypto pompen totdat die dag komt, succes... Of je maakt een bewuste risico/opbrengsten afweging.
Crazy Harryzondag 15 augustus 2021 @ 17:42
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 17:37 schreef bleiblei het volgende:
6k nu l76mkyy iyijiikokok49 570cm 676 5i6k
Je moet je seed niet delen, hoe vaak moet het nog gezegd worden? :+
Elanzondag 15 augustus 2021 @ 17:46
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 17:39 schreef ETA het volgende:

[..]
Zolang BTC en ETH koers in euro's of dollars worden uitgedrukt, blijft fiat eenmaal belangrijk. Ja, je kan wachten op de utopie dat fiat verdwijnt en volledig wordt overgenomen door crypto, maar die dag is nog ver weg, mocht die er ooit komen. Als je daar volledig op wil inzetten, al je fiat in crypto pompen totdat die dag komt, succes... Of je maakt een bewuste risico/opbrengsten afweging.
Het idee is dat BTC over 10 jaar een miljoen waard is of zo en je dan vroegtijdig met pensioen kan.

Pak liever af en toe m'n winst yolo tenslotte :7
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 18:19
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 17:46 schreef Elan het volgende:

[..]
Het idee is dat BTC over 10 jaar een miljoen waard is of zo en je dan vroegtijdig met pensioen kan.

Dan is de strategie blijven inkopen en hodlen tot je genoeg crypto (in euros uitgedrukt) om met pensioen te gaan, zodra dat is bereikt cash je alles uit in euros en koop je niet meer terug in. Dat kan en als je hiervoor bewust kiest, mooi. Alleen jammer als het niet 1 miljoen haalt en je maar tot in de eeuwigheid blijft wachten ;)
timmmmmzondag 15 augustus 2021 @ 18:45
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 18:19 schreef ETA het volgende:

[..]
Dan is de strategie blijven inkopen en hodlen tot je genoeg crypto (in euros uitgedrukt) om met pensioen te gaan, zodra dat is bereikt cash je alles uit in euros en koop je niet meer terug in. Dat kan en als je hiervoor bewust kiest, mooi. Alleen jammer als het niet 1 miljoen haalt en je maar tot in de eeuwigheid blijft wachten ;)
Als je denkt dat je tegen de piek aanzit heb je gelijk.

Als je denkt dat we nog niet eens op de helft zijn doe je aan kapitaalvernietiging.

De toekomst zal uitwijzen wie er gelijk heeft.
Sjemmertzondag 15 augustus 2021 @ 19:00
De beste strategie is alles verkopen direct na de maanlanding.

28nkv2.jpg
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 19:00
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 18:45 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Als je denkt dat je tegen de piek aanzit heb je gelijk.

Als je denkt dat we nog niet eens op de helft zijn doe je aan kapitaalvernietiging.

De toekomst zal uitwijzen wie er gelijk heeft.
Klinkt in eerste instantie logisch, maar als je deze denkwijze doortrekt naar het scenario waarin de meesten hier in geloven, dan loop je vast. Algemene gedachte is dat op lange termijn crypto zal doorgroeien, dus je zit nooit aan de piek, dus je zal nooit verkopen, dus je gaat nooit de vruchten van plukken.

Een piek kan je pas achteraf herkennen, en gezien dalingen in crypto snel gaan, is de koers al zo laag voordat je de piek hebt "herkend". Dan wil je niet verkopen omdat je niet in een dip wil verkopen. Je zet jezelf dan vast in een cyclus waar je dan niet makkelijk uitkomt.

In je stelling zit ook ingebakken dat maximalisatie van je winst het ultieme doel is, maar dat zal voor meeste mensen niet zo zijn. Want dat betekend ook inherent maximale risico. Als iemand overtuigd is van dat het doorstijgt, zou je voor winstmaximalisatie je huis moeten verkopen, alle leningen openen die je maar kan openen, en dan in een leveraged future moeten stoppen. Dit is natuurlijk wel extreem, maar door alleen te hodlen en wachten totdat je vervroegd pensioen bedrag hebt bereikt, kies je ook voor een specifieke winst/risico verhouding.

Het staat je natuurlijk vrij om te doen en te laten wat je wil, maar denk wel na over wat je aan het doen bent. Op basis van wat voorgaande uitspraken, proef ik dat sommige mensen daar minder over hebben nagedacht dan dat ze zelf realiseren.
timmmmmzondag 15 augustus 2021 @ 19:08
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 19:00 schreef ETA het volgende:

[..]
Klinkt in eerste instantie logisch, maar als je deze denkwijze doortrekt naar het scenario waarin de meesten hier in geloven, dan loop je vast. Algemene gedachte is dat op lange termijn crypto zal doorgroeien, dus je zit nooit aan de piek, dus je zal nooit verkopen, dus je gaat nooit de vruchten van plukken.

Een piek kan je pas achteraf herkennen, en gezien dalingen in crypto snel gaan, is de koers al zo laag voordat je de piek hebt "herkend". Dan wil je niet verkopen omdat je niet in een dip wil verkopen. Je zet jezelf dan vast in een cyclus waar je dan niet makkelijk uitkomt.

In je stelling zit ook ingebakken dat maximalisatie van je winst het ultieme doel is, maar dat zal voor meeste mensen niet zo zijn. Want dat betekend ook inherent maximale risico. Als iemand overtuigd is van dat het doorstijgt, zou je voor winstmaximalisatie je huis moeten verkopen, alle leningen openen die je maar kan openen, en dan in een leveraged future moeten stoppen. Dit is natuurlijk wel extreem, maar door alleen te hodlen en wachten totdat je vervroegd pensioen bedrag hebt bereikt, kies je ook voor een specifieke winst/risico verhouding.

Het staat je natuurlijk vrij om te doen en te laten wat je wil, maar denk wel na over wat je aan het doen bent. Op basis van wat voorgaande uitspraken, proef ik dat sommige mensen daar minder over hebben nagedacht dan dat ze zelf realiseren.
Jij ziet crypto als een kortetermijn investering.

Prima, dat is jouw goed recht. Ook verstandig als je er weinig vertrouwen in hebt en het ziet als een bubbel die gaat klappen, misschien nu en misschien pas over een paar jaar maar klappen doet ie.

Anderen zien dit als een lange termijn investering en denken dat crypto op de lange termijn een groeiende markt is. Dan is het aloude adagium time in the market beats timing the market het best. Dan hangt je exit strategie van je horizon.

Je hebt er gewoon een ander idee over dan anderen. Over 5 jaar zien we wie er gelijk had. Of zij hebben een deel van hun winst zien verdampen of jij hebt veel minder winst gemaakt. Om eerlijk te zijn vind ik je wat hautain doen naar mensen die er gewoonweg anders over denken.
Elanzondag 15 augustus 2021 @ 19:10
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 18:19 schreef ETA het volgende:

[..]
Dan is de strategie blijven inkopen en hodlen tot je genoeg crypto (in euros uitgedrukt) om met pensioen te gaan, zodra dat is bereikt cash je alles uit in euros en koop je niet meer terug in. Dat kan en als je hiervoor bewust kiest, mooi. Alleen jammer als het niet 1 miljoen haalt en je maar tot in de eeuwigheid blijft wachten ;)
Je hoeft niet per se om te zetten in fiat je kunt tegenwoordig ook hypotheken afsluiten met BTC en Tesla kopen. Zal alleen maar meer gemeengoed worden.

Maar met meer expansie krijg je ook meer aandacht van overheden, hoe het zich gaat ontwikkelen over 10 laat staan weet niemand. Groot deel is nog altijd zwart dan wel crimineel geld.
bleibleizondag 15 augustus 2021 @ 19:33
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 17:42 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]
Je moet je seed niet delen, hoe vaak moet het nog gezegd worden? :+
:D .
ETAzondag 15 augustus 2021 @ 19:43
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 19:08 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Jij ziet crypto als een kortetermijn investering.

Prima, dat is jouw goed recht. Ook verstandig als je er weinig vertrouwen in hebt en het ziet als een bubbel die gaat klappen, misschien nu en misschien pas over een paar jaar maar klappen doet ie.

Anderen zien dit als een lange termijn investering en denken dat crypto op de lange termijn een groeiende markt is. Dan is het aloude adagium time in the market beats timing the market het best. Dan hangt je exit strategie van je horizon.

Je hebt er gewoon een ander idee over dan anderen. Over 5 jaar zien we wie er gelijk had. Of zij hebben een deel van hun winst zien verdampen of jij hebt veel minder winst gemaakt. Om eerlijk te zijn vind ik je wat hautain doen naar mensen die er gewoonweg anders over denken.
Nee, ik zie het niet als een korte termijn investering. Ook bij lange termijn investering zal je aan een exit moeten denken en risico's blijven managen. Ja, meest eenvoudige manier is je pf als iet statisch zien, blijven kopen en vergeten en dan over paar jaar nadenken hoe te verkopen.

Ik laat het compleet in het midden of crypto nu stijgt of daalt in komende 5 jaar in mijn strategie. Het gaat erom even verder te denken dan alleen wat basisbegrippen te roepen en dat als volledige waarheid aan te nemen. Het dreigt een echokamer te worden als je alleen maar met z'n allen hetzelfde roept. Wat ik nu veel tegenkom, zijn mensen die geen strategie niet hebben of extreem hebben gesimplificeerd. Door het te simplificeren, is er geen reëel exit scenario. Maar dat is ook ok, als hier geen behoefte aan is, geen probleem.

Als ik naar mijzelf kijk, waarschijnlijk heb ik iets meer dan de gemiddelde persoon in crypto. Naast groei begint dan stabiliteit ook belangrijker te worden, daarop is mijn strategie gericht. Ik merk dat crypto een zeer significante aandeel wordt in mijn totale vermogen door de snelle groei, dat vind ik persoonlijk onwenselijk. Ik kies er dus voor om structureel bij te sturen zodat ik stabiliteit en groei in balans hou. Ik zag dat begin dit jaar crypto enorm groot werd in mijn totale portfolio, dus heb ik wat overgeheveld naar lagere rendement, maar iets stabielere portfolio potjes. Tijdens de dip was dit andersom, dus heb ik bij kunnen kopen. Zo stuur ik het risico continue bij tot mijn gewenste niveau.

De gewenste balans kan voor iedereen anders liggen uiteraard. Enige wat ik mensen kan adviseren is om bewust met die balans om te gaan.

Los hiervan, achteraf zien wie uiteindelijk het meest heeft verdient staat ook los van of het een verstandige beslissing is geweest destijds. Je kan immers de jackpot winnen in de staatsloterij, maar dat maakt het nog geen verstandige beslissing elke maand met een vol straatje mee te spelen.
Crazy Harrymaandag 16 augustus 2021 @ 01:25
Was deze al voorbij gekomen?
https://www.cnbc.com/2021(...)n-secret-vaults.html
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 02:39
quote:
Stond van de week ook in de Telegraaf. Snap niet dat ze dit soort informatie delen.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 05:54
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 18:19 schreef ETA het volgende:

[..]
Dan is de strategie blijven inkopen en hodlen tot je genoeg crypto (in euros uitgedrukt) om met pensioen te gaan, zodra dat is bereikt cash je alles uit in euros en koop je niet meer terug in. Dat kan en als je hiervoor bewust kiest, mooi. Alleen jammer als het niet 1 miljoen haalt en je maar tot in de eeuwigheid blijft wachten ;)
Wat is dat toch altijd over met pensioen gaan? Waarom zou ik met pensioen gaan? Geld is voor veel mensen, en ook voor mij slechts een middel, ik vind het een behoorlijk treurige gedachte dat je kennelijk moet lopen staren naar je muntjes in de hoop dat je ze kunt verkopen voor euros zodat je dan kan stoppen met werken.
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 06:27
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 05:54 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wat is dat toch altijd over met pensioen gaan? Waarom zou ik met pensioen gaan? Geld is voor veel mensen, en ook voor mij slechts een middel, ik vind het een behoorlijk treurige gedachte dat je kennelijk moet lopen staren naar je muntjes in de hoop dat je ze kunt verkopen voor euros zodat je dan kan stoppen met werken.
Je hebt blijkbaar genoeg mensen die dermate ontevreden zijn met hun leven dat ze snakken naar een uitweg.

Dan lijkt het mij dat hopen op een cryptowonder niet genoeg is en je misschien eens actie moet ondernemen, maar dat zal wel aan mij liggen. Als je niet kan wachten om met pensioen te gaan, gaat dat pensioen vaak ook niet helpen.
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 06:29
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 19:43 schreef ETA het volgende:

[..]
Nee, ik zie het niet als een korte termijn investering. Ook bij lange termijn investering zal je aan een exit moeten denken en risico's blijven managen. Ja, meest eenvoudige manier is je pf als iet statisch zien, blijven kopen en vergeten en dan over paar jaar nadenken hoe te verkopen.

Ik laat het compleet in het midden of crypto nu stijgt of daalt in komende 5 jaar in mijn strategie. Het gaat erom even verder te denken dan alleen wat basisbegrippen te roepen en dat als volledige waarheid aan te nemen. Het dreigt een echokamer te worden als je alleen maar met z'n allen hetzelfde roept. Wat ik nu veel tegenkom, zijn mensen die geen strategie niet hebben of extreem hebben gesimplificeerd. Door het te simplificeren, is er geen reëel exit scenario. Maar dat is ook ok, als hier geen behoefte aan is, geen probleem.

Als ik naar mijzelf kijk, waarschijnlijk heb ik iets meer dan de gemiddelde persoon in crypto. Naast groei begint dan stabiliteit ook belangrijker te worden, daarop is mijn strategie gericht. Ik merk dat crypto een zeer significante aandeel wordt in mijn totale vermogen door de snelle groei, dat vind ik persoonlijk onwenselijk. Ik kies er dus voor om structureel bij te sturen zodat ik stabiliteit en groei in balans hou. Ik zag dat begin dit jaar crypto enorm groot werd in mijn totale portfolio, dus heb ik wat overgeheveld naar lagere rendement, maar iets stabielere portfolio potjes. Tijdens de dip was dit andersom, dus heb ik bij kunnen kopen. Zo stuur ik het risico continue bij tot mijn gewenste niveau.

De gewenste balans kan voor iedereen anders liggen uiteraard. Enige wat ik mensen kan adviseren is om bewust met die balans om te gaan.

Los hiervan, achteraf zien wie uiteindelijk het meest heeft verdient staat ook los van of het een verstandige beslissing is geweest destijds. Je kan immers de jackpot winnen in de staatsloterij, maar dat maakt het nog geen verstandige beslissing elke maand met een vol straatje mee te spelen.
Nou ja dat laatste zegt al wel genoeg hè, als je denkt dat exitstrategieën tegen elkaar afzetten en alle mogelijkheden in een goed gedocumenteerde markt tegen elkaar afzetten ziet als meedoen aan de loterij.

Jouw manier is de enige juiste manier en als iemand het met een andere manier toch beter doet, heeft hij gewoon geluk gehad. Behoorlijk arrogant.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 07:22
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 05:54 schreef raptorix het volgende:

[..]
Wat is dat toch altijd over met pensioen gaan? Waarom zou ik met pensioen gaan? Geld is voor veel mensen, en ook voor mij slechts een middel, ik vind het een behoorlijk treurige gedachte dat je kennelijk moet lopen staren naar je muntjes in de hoop dat je ze kunt verkopen voor euros zodat je dan kan stoppen met werken.
Ja de loonslaafleef tot je 70e is echt iets om naar uit te kijken :').

Ik kan wel duizend dingen bedenken die ik liever doe dan werken. Als je werk 'nodig' hebt heb je maar weinig fantasie imho.
Lospedrosamaandag 16 augustus 2021 @ 07:31
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:22 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja de loonslaafleef tot je 70e is echt iets om naar uit te kijken :').

Ik kan wel duizend dingen bedenken die ik liever doe dan werken. Als je werk 'nodig' hebt heb je maar weinig fantasie imho.
Werk kan ook echt leuk zijn,
Na meer dan 3 weken vakantie is het voor mij ook beter weer te werken. En hou ervan aangezien ik een heerlijke baan heb, veel respect en veel mensen aanstuur.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 07:51
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 15:33 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ruil je ze straks lekker in voor Euros, over 5 jaar keihard lachen over EURO bagholders, waarschijn krijg je dan een CDBC shitcoin voor in de plaats, worden interessante tokonomics kan ik je zeggen.
Als je je BTC in had geruild voor euro's op 60k had je nu meer geld/btc gehad!!

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2021 07:53:47 ]
ZeventiendeEtagemaandag 16 augustus 2021 @ 07:56
quote:
1s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Werk kan ook echt leuk zijn,
Na meer dan 3 weken vakantie is het voor mij ook beter weer te werken. En hou ervan aangezien ik een heerlijke baan heb, veel respect en veel mensen aanstuur.
Ah een narcistisch manager gespot. Dat maakt het duidelijk :r
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 08:03
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:22 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja de loonslaafleef tot je 70e is echt iets om naar uit te kijken :').

Ik kan wel duizend dingen bedenken die ik liever doe dan werken. Als je werk 'nodig' hebt heb je maar weinig fantasie imho.
Mijn werk is ook mijn hobby, kortom niets mis mee, daarnaast je zelf loonslaaf noemen, je zelf slaaf maken :') :')
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 08:04
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:56 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]
Ah een narcistisch manager gespot. Dat maakt het duidelijk :r
Dat roepen vooral mensen in pauperbaantjes waar je doorgaans met mensen werkt die zo dom zijn dat ze gestuurd moeten worden :')
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 08:06
quote:
7s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:51 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Als je je BTC in had geruild voor euro's op 60k had je nu meer geld/btc gehad!!
Ja als ik gister mijn BTC had omgeruild voor euros en ik had het ingezet om 4-0 voor Feyenoord dan had ik 10 keer zoveel gehad!
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 08:17
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 07:22 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja de loonslaafleef tot je 70e is echt iets om naar uit te kijken :').

Ik kan wel duizend dingen bedenken die ik liever doe dan werken. Als je werk 'nodig' hebt heb je maar weinig fantasie imho.
Als je jezelf een loonslaaf voelt, is dat in principe ook al wel een teken dat je niet goed zit
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 08:19
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:03 schreef raptorix het volgende:

[..]
Mijn werk is ook mijn hobby, kortom niets mis mee, daarnaast je zelf loonslaaf noemen, je zelf slaaf maken :') :')
Hoe wil je het anders noemen dan als je dagelijks de wekker moet zetten in ruil voor een paar knaken.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 08:21
Begrijp me niet verkeerd ik vermaak me prima op het werk en zolang het nodig is ga ik er ook met plezier heen.

Maar zodra het niet meer nodig is gaat de vlag uit.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 08:25
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:21 schreef fathank het volgende:
Begrijp me niet verkeerd ik vermaak me prima op het werk en zolang het nodig is ga ik er ook met plezier heen.

Maar zodra het niet meer nodig is gaat de vlag uit.
Ik zou jou wel offgrid gaan vriend
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 08:27
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Ik zou jou wel offgrid gaan vriend
Hutje op de hei, moestuintje, halve kinderboerderij erbij. Lekker man.
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 08:34
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:21 schreef fathank het volgende:
Begrijp me niet verkeerd ik vermaak me prima op het werk en zolang het nodig is ga ik er ook met plezier heen.

Maar zodra het niet meer nodig is gaat de vlag uit.
Wellicht is dat een een generatiekloofje en denk ik er over 25 jaar anders over
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 08:35
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:34 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Wellicht is dat een een generatiekloofje en denk ik er over 25 jaar anders over
Zo oud ben ik niet :')

Of ben je pas 12 :7
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 08:38
Je wordt hier als starter droog in je kontje geboord door de (r)overheid

Heb een prima salaris maar een woning huren kan niet, laat staan kopen.


Werken loont niet. Stoppen, of iig parttime 3 dagen zodra het financieel uitkan.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 08:42
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:19 schreef fathank het volgende:

[..]
Hoe wil je het anders noemen dan als je dagelijks de wekker moet zetten in ruil voor een paar knaken.
Ik hoef mijn wekker helemaal niet te zetten, ik weet wat er zo een beetje verwacht word, en wanneer het een beetje af moet zijn.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 08:55
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:42 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik hoef mijn wekker helemaal niet te zetten, ik weet wat er zo een beetje verwacht word, en wanneer het een beetje af moet zijn.
Dat is heel fijn. Ik denk dat je baas heel blij is met zo'n werknemer.
dimmakmaandag 16 augustus 2021 @ 08:58
Ik lig liever met een koude bier onder een paar palmbomen dat dat ik met dit tyfus weer naar mijn werk fiets waar ik het verder ook goed heb.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 09:01
quote:
0s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 11:24 schreef viagraap het volgende:

[..]
Je hebt dus geen idee.
Goed argument wel henk.

quote:
5s.gif Op zaterdag 14 augustus 2021 15:54 schreef onlogisch het volgende:

[..]
Waarom is dat terwijl er ieder jaar een x-aantal procent van wordt bijgevonden? Jaar in jaar uit.
Als er iets onderhevig is aan inflatie dan is het toch wel goud :?

Er komt ieder jaar meer en meer bij.
De populatie groeit met ongeveer de zelfde ratio.

Anyway goud is natuurlijk niet de beste inflatie hedge nu dat er bitcoin is. Maar zelfs bitcoin zal ons hele leven inflatoir blijven.

[ Bericht 26% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2021 09:07:23 ]
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 09:12
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:35 schreef fathank het volgende:

[..]
Zo oud ben ik niet :')

Of ben je pas 12 :7
Dan zal het met levensfilosofie te maken hebben.

Als ik nu de loterij zou winnen, zou ik morgen gewoon naar mijn werk gaan. Ik zou wel minder gaan werken, mezelf flexibeler inplannen en meer tijd voor leuke dingen maken, maar ik heb plezier in mijn werk en ben graag nuttig bezig en dat zou ik niet graag inruilen voor permanente vrijblijvendheid
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 09:15
quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 17:35 schreef ETA het volgende:
jammer dat niemand even wil verder denken dan zijn neus lang is en maar wat standaard zinnen uitkraamt.

Stippel voor jezelf een realistische scenario uit over 6 maanden, 1 jaar, 10 jaar. Wat is je specifieke doel? Niemand wil bitcoin voor de bitcoin, je wil het omdat je er rijker van wordt. En wat zie je dan als rijker? ik zie het als besteedbaar vermogen. Als je alleen maar bitcoin verzameld en nooit uitgeeft, dan is het toch compleet nutteloos.... Uitgeven kan je ook in bredere context zien, herinvesteren/financiële zekerheid verhogen kan je ook zien als crypto uitgeven.

Oh, je wil dan toch op den duur wat crypto gaan uitgeven? Hoe en wanneer doe je dat dan? En denk dan ook verder dan alleen:"ik ga alles verkopen bij btc op 1 miljoen of als mijn portfolio 1 miljoen waard is". Dan heb je een berg euro's en geen crypto... en dan? Oh, maar je gaat maar een deel verkopen? Dan wordt het al wat complexer, hoeveel ga je verkopen en bij welke koers? En ga je dan nooit meer inkopen? Op basis hiervan kan je echt je methode verfijnen en inrichten zodat je je doelen bereikt.

Heel leuk om maar de standaard dingen te roepen als het om peanuts gaat, maar zodra het om serieuze bedragen gaat, zal je toch meer moeten verdiepen.
Warren buffett is ook rijk geworden door te verkopen schijnt.

Het beste moment om bitcoin te verkopen is nooit.

Uiteindelijk is de enige "exit" strategy om bitcoin uit te geven voor consumptie.


quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 18:19 schreef ETA het volgende:
Dan is de strategie blijven inkopen en hodlen tot je genoeg crypto (in euros uitgedrukt) om met pensioen te gaan, zodra dat is bereikt cash je alles uit in euros en koop je niet meer terug in. Dat kan en als je hiervoor bewust kiest, mooi. Alleen jammer als het niet 1 miljoen haalt en je maar tot in de eeuwigheid blijft wachten
Maak hier eens een berekening voor. En vergeet niet om de euro inflatie mee te nemen.

quote:
0s.gif Op zondag 15 augustus 2021 19:43 schreef ETA het volgende:
Ik kies er dus voor om structureel bij te sturen zodat ik stabiliteit en groei in balans hou. Ik zag dat begin dit jaar crypto enorm groot werd in mijn totale portfolio, dus heb ik wat overgeheveld naar lagere rendement, maar iets stabielere portfolio potjes.
Dit is een mogelijkheid idd. Maar zeker niet één die ik zal toepassen. Je winners verkopen voor verliezers vanwege "portfolio balanceren" is over het algemeen een slechte keuze. Prima dat je dat doen omdat je dan meer gemoedsrust hebt, maar qua toekomstige winst is het zeker niet optimaal. En qua veiligheid van je portfolio zal het vooral schijn veiligheid zijn.

[ Bericht 14% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2021 09:23:49 ]
Lospedrosamaandag 16 augustus 2021 @ 09:16
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 08:38 schreef Dimachaerus het volgende:
Je wordt hier als starter droog in je kontje geboord door de (r)overheid

Heb een prima salaris maar een woning huren kan niet, laat staan kopen.


Werken loont niet. Stoppen, of iig parttime 3 dagen zodra het financieel uitkan.
Las vd week een artikel in AD over geld en inkomen.
Jonge vent 27, opleiding als leraar maar is al snel gaan kijken wat beter verdient en een aardige baan gehaald.
Die heeft een huis kunnen kopen op zijn 22ste waar die niet woonde en is die gaan verhuren. Door sparen en lenen een 2e huis gekocht voor de verhuur.
Die kan stoppen op zijn 40/50, kijk als dat je doel is prima en goed mogelijk.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 09:27
quote:
1s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Las vd week een artikel in AD over geld en inkomen.
Jonge vent 27, opleiding als leraar maar is al snel gaan kijken wat beter verdient en een aardige baan gehaald.
Die heeft een huis kunnen kopen op zijn 22ste waar die niet woonde en is die gaan verhuren. Door sparen en lenen een 2e huis gekocht voor de verhuur.
Die kan stoppen op zijn 40/50, kijk als dat je doel is prima en goed mogelijk.
Je gaat er voor gemak vanuit dat woningen altijd in waarde stijgen, ik weet niet of je de vorige woning crisis hebt meegemaakt, maar daar zijn mensen nog aan het afbetalen van hun schulden.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 09:30
quote:
1s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Las vd week een artikel in AD over geld en inkomen.
Jonge vent 27, opleiding als leraar maar is al snel gaan kijken wat beter verdient en een aardige baan gehaald.
Die heeft een huis kunnen kopen op zijn 22ste waar die niet woonde en is die gaan verhuren. Door sparen en lenen een 2e huis gekocht voor de verhuur.
Die kan stoppen op zijn 40/50, kijk als dat je doel is prima en goed mogelijk.
Waarom komt iedereen met dit soort anekdotes om de problemen op de woningmarkt te bagatelliseren?

Bedankt voor het bevestigen van mijn punt.

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 16-08-2021 09:31:31 ]
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 09:34
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]
Waarom komt iedereen met dit soort anekdotes om de problemen op de woningmarkt te bagatelliseren?

Bedankt voor het bevestigen van mijn punt.

Omdat die mensen zelf goedkoop een huis op de kop getikt hebben en nooit het probleem gehad hebben dat millenials/genz heeft. Daarnaast hebben ze een goede dosis hopium nodig aangezien dat huis hun pensioen is.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 09:36
quote:
1s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Las vd week een artikel in AD over geld en inkomen.
Jonge vent 27, opleiding als leraar maar is al snel gaan kijken wat beter verdient en een aardige baan gehaald.
Die heeft een huis kunnen kopen op zijn 22ste waar die niet woonde en is die gaan verhuren. Door sparen en lenen een 2e huis gekocht voor de verhuur.
Die kan stoppen op zijn 40/50, kijk als dat je doel is prima en goed mogelijk.
Jij denkt dat de mensen die op hun 22e een huis kunnen kopen aan bomen groeien?
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 09:43
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:27 schreef raptorix het volgende:

[..]
Je gaat er voor gemak vanuit dat woningen altijd in waarde stijgen, ik weet niet of je de vorige woning crisis hebt meegemaakt, maar daar zijn mensen nog aan het afbetalen van hun schulden.
Een huis voor de verhuur kun je doorgaans maar voor 60-65% financieren bij de bank zolang je iedere maand huur vangt is er niks aan de hand.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 09:45
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:34 schreef Piva het volgende:

[..]
Omdat die mensen zelf goedkoop een huis op de kop getikt hebben en nooit het probleem gehad hebben dat millenials/genz heeft. Daarnaast hebben ze een goede dosis hopium nodig aangezien dat huis hun pensioen is.
Klopt, ik heb zelf het geluk gehad precies om gunstig moment te hebben gekocht (2003), op dit moment is het voor veel jongeren inderdaad behoorlijk lastig, maar dat ligt in veel gevallen deels aan hun zelf, als ik zie hoe jongeren zo makkelijk schulden maken, en dan vaak voor niet nuttige zaken, ik noem het een beetje het Netflix effect, als je ziet hoe jongeren vaak hun geld uitgeven:

-Sportschool (35 euro pm)
-Netflix (10 euro pm)
-Swapbike (15 euro pm)
-Spotify (5 euro pm)
-Mobiel abbo (50 euro pm)

Omdat het allemaal relatief kleine bedragen zijn lijkt het allemaal mee te vallen, echter in 6 jaar tijd is dit wel bijna 7000 euro, ik hoor van mensen dat ze dan met 50K schuld eindigen terwijl dat voor een groot deel niet nodig is, het verbaast me ook altijd dat men geen idee heeft wat men netto gaat verdienen en wat je kosten zijn.

Begrijp me niet verkeerd, dit is geen klaagzang naar jongeren, maar naar opvoeding en scholing, en al helemaal de politiek die zelf het slechte voorbeeld geeft, ik ben van mening dat een land als Nederland helemaal geen schuld zou moeten hebben, we zouden net als Noorwegen een dik surplus moeten hebben.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 09:47
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:43 schreef fathank het volgende:

[..]
Een huis voor de verhuur kun je doorgaans maar voor 60-65% financieren bij de bank zolang je iedere maand huur vangt is er niks aan de hand.
Bij welke bank is dat?
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 09:49
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Klopt, ik heb zelf het geluk gehad precies om gunstig moment te hebben gekocht (2003), op dit moment is het voor veel jongeren inderdaad behoorlijk lastig, maar dat ligt in veel gevallen deels aan hun zelf, als ik zie hoe jongeren zo makkelijk schulden maken, en dan vaak voor niet nuttige zaken, ik noem het een beetje het Netflix effect, als je ziet hoe jongeren vaak hun geld uitgeven:

-Sportschool (35 euro pm)
-Netflix (10 euro pm)
-Swapbike (15 euro pm)
-Spotify (5 euro pm)
-Mobiel abbo (50 euro pm)

Omdat het allemaal relatief kleine bedragen zijn lijkt het allemaal mee te vallen, echter in 6 jaar tijd is dit wel bijna 7000 euro, ik hoor van mensen dat ze dan met 50K schuld eindigen terwijl dat voor een groot deel niet nodig is, het verbaast me ook altijd dat men geen idee heeft wat men netto gaat verdienen en wat je kosten zijn.

Begrijp me niet verkeerd, dit is geen klaagzang naar jongeren, maar naar opvoeding en scholing, en al helemaal de politiek die zelf het slechte voorbeeld geeft, ik ben van mening dat een land als Nederland helemaal geen schuld zou moeten hebben, we zouden net als Noorwegen een dik surplus moeten hebben.
Wijs mij een jongere aan die er in slaagt zonder studieschuld af te studeren en daarbij wat eigen geld op kan sparen wat tegenwoordig vereist is om een huis te kunnen kopen, die dan ook nog over kan bieden op een al te dure markt. En dan liefst ééntje zonder hulp van bovenmodale ouders.

Kom na die zoektocht maar terug om nog eens een standaard boomerverhaal over onverantwoordelijke jongeren op te hangen.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 09:51
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:49 schreef viagraap het volgende:

[..]
Wijs mij een jongere aan die er in slaagt zonder studieschuld af te studeren en daarbij wat eigen geld op kan sparen wat tegenwoordig vereist is om een huis te kunnen kopen, die dan ook nog over kan bieden op een al te dure markt. En dan liefst ééntje zonder hulp van bovenmodale ouders.

Kom na die zoektocht maar terug om nog eens een standaard boomerverhaal over onverantwoordelijke jongeren op te hangen.
Had toevallig een collega, nul schuld, 30K gespaard, geen rijke ouders, gewoon flink gewerkt tijdens zijn studie.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 09:53
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:51 schreef raptorix het volgende:

[..]
Had toevallig een collega, nul schuld, 30K gespaard, geen rijke ouders, gewoon flink gewerkt tijdens zijn studie.
Jaartal?
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 09:56
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:53 schreef viagraap het volgende:

[..]
Jaartal?
5 jaar terug.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 09:57
Maximaal lenen is maximaal leven.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:00
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:47 schreef raptorix het volgende:

[..]
Bij welke bank is dat?
Zo'n beetje iedere bank.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:02
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:56 schreef raptorix het volgende:

[..]
5 jaar terug.
Lees even na wanneer de stufi is afgeschaft en in welke mate de huizenprijzen zijn gestegen de afgelopen jaren dan.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:06
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:02 schreef viagraap het volgende:

[..]
Lees even na wanneer de stufi is afgeschaft en in welke mate de huizenprijzen zijn gestegen de afgelopen jaren dan.
3,5 jaar geleden kocht ik een hoekwoning voor 250k. die zou nu op Funda gaan voor bieden vanaf 450k :').
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 10:06
Het is best lastig om de huizenprijs historie te vinden eigenlijk.

Ik kwam wat nummers tegen:
juni 2021 cbs: ¤373,3k

"gemiddelde woningprijs in Nederland van ongeveer ¤23.578 (1970)"
Dat is een stijging van gemiddeld 5.7% per jaar
--
1995: ¤93.750 ofwel 5.5% p.j.

Dit heeft uiteraard niets te maken met inflatie want huizen worden gewoon steeds beter _O_
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:08
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:00 schreef fathank het volgende:

[..]
Zo'n beetje iedere bank.
Geef maar en link naar een hypotheek verstrekker.
#ANONIEMmaandag 16 augustus 2021 @ 10:08
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:45 schreef raptorix het volgende:
als ik zie hoe jongeren zo makkelijk schulden maken, en dan vaak voor niet nuttige zaken, ik noem het een beetje het Netflix effect, als je ziet hoe jongeren vaak hun geld uitgeven:
Dat klopt dan wel weer idd. Maar goed ook boomers gaven geld uit aan niet nuttige dingen zoals: kranten, televisiegids, tv abonnement etc.
over_hedgemaandag 16 augustus 2021 @ 10:09
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:06 schreef Piva het volgende:
Het is best lastig om de huizenprijs historie te vinden eigenlijk.

Ik kwam wat nummers tegen:
juni 2021 cbs: ¤373,3k

"gemiddelde woningprijs in Nederland van ongeveer ¤23.578 (1970)"
Dat is een stijging van gemiddeld 5.7% per jaar
--
1995: ¤93.750 ofwel 5.5% p.j.

Dit heeft uiteraard niets te maken met inflatie want huizen worden gewoon steeds beter _O_
en leg daar het gemiddelde salaris verhoging bij die je elk jaar krijgt. En tadaa daar is het probleem waarom starters amper een huis kunnen kopen
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:06 schreef Piva het volgende:
Het is best lastig om de huizenprijs historie te vinden eigenlijk.

Ik kwam wat nummers tegen:
juni 2021 cbs: ¤373,3k

"gemiddelde woningprijs in Nederland van ongeveer ¤23.578 (1970)"
Dat is een stijging van gemiddeld 5.7% per jaar
--
1995: ¤93.750 ofwel 5.5% p.j.

Dit heeft uiteraard niets te maken met inflatie want huizen worden gewoon steeds beter _O_
Er zijn economen die stellen dat alle inflatie die nu niet te zien is in de officiële cijfers. ofwel al het gecreëerde geld van de afgelopen jaren, in de huizenmarkt vloeit. Vreemd genoeg (voer voor complotdenken dit ook en geef ze eens ongelijk) worden woonkosten niet -of pas sinds kort weet ik ff niet meer- meegenomen in het berekenen van de inflatieindex.
Er zijn zelfs economen die stellen dat niet schaarste maar speculatie de grootste opstuwer van de huizenprijzen is. Valt wat voor te zeggen.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:11
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:08 schreef Piva het volgende:

[..]
Dat klopt dan wel weer idd. Maar goed ook boomers gaven geld uit aan niet nuttige dingen zoals: kranten, televisiegids, tv abonnement etc.
Maar tijden zijn veranderd, daarnaast waren in hun tijd een hoop zaken relatief goedkoop, dus dat is niet helemaal te vergelijken. Het probleem is dat dit land structureel kapot is, ik voorzie eigenlijk alleen maar een reset, en hopelijk hebben we dan wat geleerd.
dimmakmaandag 16 augustus 2021 @ 10:11
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:06 schreef fathank het volgende:

[..]
3,5 jaar geleden kocht ik een hoekwoning voor 250k. die zou nu op Funda gaan voor bieden vanaf 450k :').
Vorig jaar kocht ik een woning voor 320k, eenzelfde woning is recent voor 400k verkocht. :')
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:08 schreef raptorix het volgende:

[..]
Geef maar en link naar een hypotheek verstrekker.
Ik zou de private banking afdeling van je eigen bank eens bellen.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:14
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:11 schreef viagraap het volgende:

[..]
Er zijn economen die stellen dat alle inflatie die nu niet te zien is in de officiële cijfers. ofwel al het gecreëerde geld van de afgelopen jaren, in de huizenmarkt vloeit. Vreemd genoeg (voer voor complotdenken dit ook en geef ze eens ongelijk) worden woonkosten niet -of pas sinds kort weet ik ff niet meer- meegenomen in het berekenen van de inflatieindex.
Er zijn zelfs economen die stellen dat niet schaarste maar speculatie de grootste opstuwer van de huizenprijzen is. Valt wat voor te zeggen.
Deels, maar ook door structureel te kort aan nieuwbouw, het rekensommetje is ook heel makkelijk als je ziet wat een knappe AirBnb woning doet, als je die voor een kwart verhuurt ben je al uit de kosten.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:15
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:14 schreef fathank het volgende:

[..]
Ik zou de private banking afdeling van je eigen bank eens bellen.
Er werd net nog gesteld dat dit bij zo een beetje elke bank kan.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:16
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:14 schreef raptorix het volgende:

[..]
Deels, maar ook door structureel te kort aan nieuwbouw, het rekensommetje is ook heel makkelijk als je ziet wat een knappe AirBnb woning doet, als je die voor een kwart verhuurt ben je al uit de kosten.
Absurd inderdaad. Een vriend van me heeft vorige zomer in een camper door Europa gereden op kosten van het Airbnb-en van zijn appartementje en hij speelde daarmee meer dan quitte.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:17
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:16 schreef viagraap het volgende:

[..]
Absurd inderdaad. Een vriend van me heeft vorige zomer in een camper door Europa gereden op kosten van het Airbnb-en van zijn appartementje en hij speelde daarmee meer dan quitte.
Een appartement net buiten het centrum van Rotterdam, dus niet eens een grachtenpandlocatie.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:18
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:16 schreef viagraap het volgende:

[..]
Absurd inderdaad. Een vriend van me heeft vorige zomer in een camper door Europa gereden op kosten van het Airbnb-en van zijn appartementje en hij speelde daarmee meer dan quitte.
Ik ken het, een collega had een heel mooi dubbel appartement, bovenwoning heeft hij AirBnb van gemaakt, konden 2 stellen in, vroeg ie 230 per stuk per overnachting voor, vrijwel altijd volgeboekt, is dus gewoon 12K per maand. Uiteindelijk voor 1.5 miljoen verkocht en renteniert nu een beetje.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:21
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:18 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik ken het, een collega had een heel mooi dubbel appartement, bovenwoning heeft hij AirBnb van gemaakt, konden 2 stellen in, vroeg ie 230 per stuk per overnachting voor, vrijwel altijd volgeboekt, is dus gewoon 12K per maand. Uiteindelijk voor 1.5 miljoen verkocht en renteniert nu een beetje.
Kan alleen maar hopen dat Bitcoin eenzelfde gelukstreffer blijkt ;(

Hoewel, voor sommige mensen die vijf jaar terug instapten is het dat al geweest natuurlijk.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:23
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:21 schreef viagraap het volgende:

[..]
Kan alleen maar hopen dat Bitcoin eenzelfde gelukstreffer blijkt ;(

Hoewel, voor sommige mensen die vijf jaar terug instapten is het dat al geweest natuurlijk.
Ik snap de problematiek heel goed, ik kan het er alleen niet mooier op maken, zelf is Bitcoin meer een principieel iets, zou fijn zijn als ik er "rijk" door zou worden, maar mij zul je niet in een lambo of boot zien zitten, ik ken een hoop mensen die ik wel gelukkig zou kunnen maken.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:26
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:15 schreef raptorix het volgende:

[..]
Er werd net nog gesteld dat dit bij zo een beetje elke bank kan.
Ja klopt. Bel je ze toch ff.
viagraapmaandag 16 augustus 2021 @ 10:27
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:23 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik snap de problematiek heel goed, ik kan het er alleen niet mooier op maken, zelf is Bitcoin meer een principieel iets, zou fijn zijn als ik er "rijk" door zou worden, maar mij zul je niet in een lambo of boot zien zitten, ik ken een hoop mensen die ik wel gelukkig zou kunnen maken.
Financieel onafhankelijk zijn van welke entiteit dan ook lijkt me ook een mooier vooruitzicht dan luxegoederen, die zijn eerder een bonus.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:35
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:26 schreef fathank het volgende:

[..]
Ja klopt. Bel je ze toch ff.
Ik heb geen hypotheek nodig, weet wel dat verhuur bij hypotheek vrijwel nooit toegestaan is.
Rossdalemaandag 16 augustus 2021 @ 10:37
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik heb geen hypotheek nodig, weet wel dat verhuur bij hypotheek vrijwel nooit toegestaan is.
Moet je er eerst 3 jaar zelf wonen en daarna kun je het verhuren. Je moet voor een tweede of derde huis ook geen hypotheek nemen, maar een normale lening.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:42
quote:
3s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:37 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Moet je er eerst 3 jaar zelf wonen en daarna kun je het verhuren. Je moet voor een tweede of derde huis ook geen hypotheek nemen, maar een normale lening.
We hadden het hier over de hypotheek op het eerste huis, een tweede is inderdaad een stuk eenvoudiger omdat je dan je eerste als collateral kunt gebruiken.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:43
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:35 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ik heb geen hypotheek nodig, weet wel dat verhuur bij hypotheek vrijwel nooit toegestaan is.
https://www.ing.nl/person(...)and-financieren.html
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:45
quote:
Ja wel zelf 30% inbrengen, hebbie dat?
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 10:48
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 10:45 schreef raptorix het volgende:

[..]
Ja wel zelf 30% inbrengen, hebbie dat?
Dat is toch precies wat ik eerder zei. Dat je doorgaans max 60-65% kan financieren.

quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:43 schreef fathank het volgende:

[..]
Een huis voor de verhuur kun je doorgaans maar voor 60-65% financieren bij de bank zolang je iedere maand huur vangt is er niks aan de hand.
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 10:58
quote:
1s.gif Op maandag 16 augustus 2021 09:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]
Las vd week een artikel in AD over geld en inkomen.
Jonge vent 27, opleiding als leraar maar is al snel gaan kijken wat beter verdient en een aardige baan gehaald.
Die heeft een huis kunnen kopen op zijn 22ste waar die niet woonde en is die gaan verhuren. Door sparen en lenen een 2e huis gekocht voor de verhuur.
Die kan stoppen op zijn 40/50, kijk als dat je doel is prima en goed mogelijk.
Hier hadden we het over.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 11:22
Ja helemaal toppie joh ^O^
Nattekatmaandag 16 augustus 2021 @ 11:23
Iedereen weet toch dat Truebit straks $15 waard is?
raptorixmaandag 16 augustus 2021 @ 11:30
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Iedereen weet toch dat Truebit straks $15 waard is?
Na jouw advies snel uitgestapt.
ETAmaandag 16 augustus 2021 @ 11:32
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 06:29 schreef timmmmm het volgende:

[..]
Nou ja dat laatste zegt al wel genoeg hè, als je denkt dat exitstrategieën tegen elkaar afzetten en alle mogelijkheden in een goed gedocumenteerde markt tegen elkaar afzetten ziet als meedoen aan de loterij.

Jouw manier is de enige juiste manier en als iemand het met een andere manier toch beter doet, heeft hij gewoon geluk gehad. Behoorlijk arrogant.
Ik stel nergens dat mijn methode de juiste is, ik geef alleen dat ik er wel over heb nagedacht en zie dat het meer vereist dan alleen de standaard uitgangspunten. Als dat als arrogant wordt gezien door jou persoonlijk, dan heb ik daar geen moeite mee. Alleen jammer dat je dan niet eens de moeite neemt tot begrijpend lezen en niet uit je echokamer los kan komen.

Ok, als inhoudelijke discussie niet is gewenst, dan vind ik het geen probleem om op WSB niveau te blijven....
ZeventiendeEtagemaandag 16 augustus 2021 @ 11:33
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Iedereen weet toch dat Truebit straks $15 waard is?
Waarom? We hebben toch al Matic
Isdatzomaandag 16 augustus 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:23 schreef Nattekat het volgende:
Iedereen weet toch dat Truebit straks $15 waard is?
Laten we het hopen. Dan kan ik bijna een middelgroot (sub)tropisch eiland kopen.
Nattekatmaandag 16 augustus 2021 @ 11:55
quote:
14s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:40 schreef Isdatzo het volgende:

[..]
Laten we het hopen. Dan kan ik bijna een middelgroot (sub)tropisch eiland kopen.
Ik kan dan nog steeds geen huis kopen w/
timmmmmmaandag 16 augustus 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 11:32 schreef ETA het volgende:

[..]
Ik stel nergens dat mijn methode de juiste is, ik geef alleen dat ik er wel over heb nagedacht en zie dat het meer vereist dan alleen de standaard uitgangspunten. Als dat als arrogant wordt gezien door jou persoonlijk, dan heb ik daar geen moeite mee. Alleen jammer dat je dan niet eens de moeite neemt tot begrijpend lezen en niet uit je echokamer los kan komen.

Ok, als inhoudelijke discussie niet is gewenst, dan vind ik het geen probleem om op WSB niveau te blijven....
:')

Ok
ETAmaandag 16 augustus 2021 @ 12:38
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:37 schreef timmmmm het volgende:

[..]
:')

Ok
Altijd laatste woord krijgen. :D
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 12:40
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:38 schreef ETA het volgende:

[..]
Altijd laatste woord krijgen. :D
Dat noemen ze ook wel de blauwe ziekte
bruinwerkermaandag 16 augustus 2021 @ 13:34
vandaag is de ICO van World mobile token gestopt. hebben de beoogde 40M dollar opgehaald!

de aankomende twee weken worden de tokens gedistribueerd en zal het early staking traject in gaan.

zitten al een aantal exchange listings in de pijpleiding en heeft zeker de potentie om een leuk zak centje mee te verdienen ^O^
(officiele sponsor van Fullham FC
Lospedrosamaandag 16 augustus 2021 @ 14:30
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 13:34 schreef bruinwerker het volgende:
vandaag is de ICO van World mobile token gestopt. hebben de beoogde 40M dollar opgehaald!

de aankomende twee weken worden de tokens gedistribueerd en zal het early staking traject in gaan.

zitten al een aantal exchange listings in de pijpleiding en heeft zeker de potentie om een leuk zak centje mee te verdienen ^O^
(officiele sponsor van Fullham FC
Is it a scam? NONONONO NOOO
TheFreshPrincemaandag 16 augustus 2021 @ 15:03
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 13:34 schreef bruinwerker het volgende:
vandaag is de ICO van World mobile token gestopt. hebben de beoogde 40M dollar opgehaald!

de aankomende twee weken worden de tokens gedistribueerd en zal het early staking traject in gaan.

zitten al een aantal exchange listings in de pijpleiding en heeft zeker de potentie om een leuk zak centje mee te verdienen ^O^
(officiele sponsor van Fullham FC
Ik begrijp niet zo goed waarom er een token nodig is voor een mobiel communicatienetwerk in Afrika.
fathankmaandag 16 augustus 2021 @ 15:13
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 15:03 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik begrijp niet zo goed waarom er een token nodig is voor een mobiel communicatienetwerk in Afrika.
Tokens zijn de spiegels en kraaltjes van de 21e eeuw
Nattekatmaandag 16 augustus 2021 @ 15:16
Doet me denken aan GUTS. Absoluut een fantastisch project dat echt goed bezig is, maar die tokens voegen geen fluit toe. Uiteindelijk zonder verlies verkocht in de bullrun van 2017 na op de ICO inslagen te hebben, maar dat was niet mijn meest heldere moment.
Nattekatmaandag 16 augustus 2021 @ 15:19
quote:
10s.gif Op maandag 16 augustus 2021 12:40 schreef fathank het volgende:

[..]
Dat noemen ze ook wel de blauwe ziekte
Is dat besmettelijk? :{
dimmakmaandag 16 augustus 2021 @ 15:20
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 15:16 schreef Nattekat het volgende:
Doet me denken aan GUTS. Absoluut een fantastisch project dat echt goed bezig is, maar die tokens voegen geen fluit toe. Uiteindelijk zonder verlies verkocht in de bullrun van 2017 na op de ICO inslagen te hebben, maar dat was niet mijn meest heldere moment.
Vorige week zat er nog iemand bij de Cryptocast van GUTS. Volgens mij zijn ze onverminderd ambitieus. Ik heb de aflevering overgeslagen.

De laatste aflevering met Tuur Demeester was wel een aanrader. ^O^
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 00:05
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 15:03 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik begrijp niet zo goed waarom er een token nodig is voor een mobiel communicatienetwerk in Afrika.
En dan ook nog eens 40M ophalen :') Schaamteloos.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2021 00:05:52 ]
suijkerbuijkdinsdag 17 augustus 2021 @ 06:26
Wel grappige om te zien
De alts gaan om hoog .
Bitcoins zakt.
Alts gaan zakken en bitcoins gaat omhoog.

Lijkt wel of het rondom aan het pompen is.

Maak mij niet uit blijft gewoon de 3 vast houden en koop bij dips in.
Btc , eth en ada .
Langzaam stijgen deze toch .
Lospedrosadinsdag 17 augustus 2021 @ 07:41
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 06:26 schreef suijkerbuijk het volgende:
Wel grappige om te zien
De alts gaan om hoog .
Bitcoins zakt.
Alts gaan zakken en bitcoins gaat omhoog.

Lijkt wel of het rondom aan het pompen is.

Maak mij niet uit blijft gewoon de 3 vast houden en koop bij dips in.
Btc , eth en ada .
Langzaam stijgen deze toch .
Heeey Swa, hahaha ja tog lekker kip man.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 08:59
@Scorpie ben jij dit?

Inside the bear traders mind:

Rekt²

nh7iskzozth71.png?width=804&format=png&auto=webp&s=398e6374c7b60073e4aaf7ed3adf0519f3a9b15a

f5dnyrkpzth71.png?width=796&format=png&auto=webp&s=60c1658cb6f021458b64b407f679958ca5dcbb4c

aipf23xpzth71.png?width=794&format=png&auto=webp&s=de453c53cb31df6776cacbad75de33e2c95c9d8b

0a94c8bqzth71.png?width=780&format=png&auto=webp&s=0a2516cc0c4f092c89e6bbaa87061272d60b7c72
fathankdinsdag 17 augustus 2021 @ 09:10
Een soort van NattekatXL _O-
dimmakdinsdag 17 augustus 2021 @ 09:13
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 08:59 schreef Piva het volgende:
@:scorpie ben jij dit?

Inside the bear traders mind:

Rekt²

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Lekker getimed pik. :')
Scorpiedinsdag 17 augustus 2021 @ 09:37
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 08:59 schreef Piva het volgende:
@:scorpie ben jij dit?

Inside the bear traders mind:

Rekt²

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Nee sorry, ik zit niet op reddit :')
Afwazigdinsdag 17 augustus 2021 @ 10:51
Zo broke zijn, 3.2M hebben en niks uitbetalen. Man man man.
Nattekatdinsdag 17 augustus 2021 @ 10:56
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 09:10 schreef fathank het volgende:
Een soort van NattekatXL _O-
Nattekat zou überhaupt nooit zo rijk worden omdat ie altijd de verkeerde keuzes maakt.
MaximumRushdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:06
Wat een bizar verhaal, ook echt fucking achterlijk dat hij telkens all-in gaat op alles.
over_hedgedinsdag 17 augustus 2021 @ 11:07
Geen zin om het allemaal te lezen. Maar als je 3 mil hebt en dan zo gierig bent om het allemaal in een short te gooien dan ben je ook wel een beetje dom he?
bleibleidinsdag 17 augustus 2021 @ 11:12
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:06 schreef MaximumRush het volgende:
Wat een bizar verhaal, ook echt fucking achterlijk dat hij telkens all-in gaat op alles.
Nouja, dat is gewoon casino gokken. Kan je voor kiezen, moet je alleen niet gaan janken bij een "aaaand... it's gone!" :P
suijkerbuijkdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:16
Tja imbeciels die hebberigheid hebben zijn er ook.
Alleen spelen met geld wat je kan missen en zeker met gokken.

Zelf handel ik ook maar ik heb een deel van mijn vermogen in zitten ( nog geen 10% )
Je bent achterlijk als je alles op een gok gaat zetten.
bruinwerkerdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:19
quote:
0s.gif Op maandag 16 augustus 2021 15:03 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]
Ik begrijp niet zo goed waarom er een token nodig is voor een mobiel communicatienetwerk in Afrika.
als je dat wél wilt begrijpen is er genoeg informatie te vinden over WMT.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:23
Ik geef graag advies. Over SAFEMOON bijvoorbeeld ruim 3 maanden geleden..

?url=https%3A%2F%2Fi.ibb.co%2FX2v0h75%2Flolz.png

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 17-08-2021 11:24:01 ]
Lospedrosadinsdag 17 augustus 2021 @ 11:23
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:07 schreef over_hedge het volgende:
Geen zin om het allemaal te lezen. Maar als je 3 mil hebt en dan zo gierig bent om het allemaal in een short te gooien dan ben je ook wel een beetje dom he?
Standaard crypto adeptengedrag. :P
dimmakdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:28
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:23 schreef Roellie80 het volgende:
Ik geef graag advies. Over SAFEMOON bijvoorbeeld ruim 3 maanden geleden..

[ afbeelding ]
Tsja, datzelfde advies kun je geven aan 95% van de long term investeerders in altcoins. Helaas snapt het gros van de mensen niet dat de meeste projecten alleen maar een verdienmodel zijn voor het bedrijf of personen van het project.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
Tsja, datzelfde advies kun je geven aan 95% van de long term investeerders in altcoins. Helaas snapt het gros van de mensen niet dat de meeste projecten alleen maar een verdienmodel zijn voor het bedrijf of personen van het project.
Ik wacht in elk geval nog op een reactie. Dit was wel een mooi setup :P
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 11:40
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:16 schreef suijkerbuijk het volgende:
Tja imbeciels die hebberigheid hebben zijn er ook.
Alleen spelen met geld wat je kan missen en zeker met gokken.

Zelf handel ik ook maar ik heb een deel van mijn vermogen in zitten ( nog geen 10% )
Je bent achterlijk als je alles op een gok gaat zetten.
Wat doe je met de overige 90%? 'Veilig' op de bank laten staan wegrotten?
suijkerbuijkdinsdag 17 augustus 2021 @ 12:45
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:40 schreef Piva het volgende:

[..]
Wat doe je met de overige 90%? 'Veilig' op de bank laten staan wegrotten?
Bedrijf aandelen
En ik werk niet meer.
Verder ben ik net in de crypto gestapt.
Op 56k en toen ging het berg afwaards .
Geld verloren maar al weer terug opgebouwd.
En ga nu naar winst toe
Was dus les geld om te kijken hoe crypto werkt. (Binance)
Nu een kaart van binance aangevraagt .
Op coinbase staat hold crypto waar ik al 40% winst heb gehaald.
Dan nog goud in bezit.

Eerst afkijken voor je al je geld dumpt en altijd wat geld overhouden .

Stom en achterlijk ergens instappen in wat dan ook moet je nooit niet doen.
Ronald-Koemandinsdag 17 augustus 2021 @ 12:54
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 11:28 schreef dimmak het volgende:

[..]
Tsja, datzelfde advies kun je geven aan 95% van de long term investeerders in altcoins. Helaas snapt het gros van de mensen niet dat de meeste projecten alleen maar een verdienmodel zijn voor het bedrijf of personen van het project.
Deze van South Park gaat over Silicon Valley start-ups maar geldt net zo goed voor altcoins:

twitter
fathankdinsdag 17 augustus 2021 @ 13:04
Welke moet ik wel kopen dan?
Afwazigdinsdag 17 augustus 2021 @ 13:09
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 13:04 schreef fathank het volgende:
Welke moet ik wel kopen dan?
Verge. Pornhub partnership.
stinkiedinsdag 17 augustus 2021 @ 13:18
Ik heb iig net de laatste aankoopjes met flinke winst verkocht. Avg van de rest flink naar beneden gebracht. Koop volgende maand ETH wel weer terug op 1800 ofzo.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 13:34
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 12:45 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Bedrijf aandelen
En ik werk niet meer.
Verder ben ik net in de crypto gestapt.
Op 56k en toen ging het berg afwaards .
Geld verloren maar al weer terug opgebouwd.
En ga nu naar winst toe
Was dus les geld om te kijken hoe crypto werkt. (Binance)
Nu een kaart van binance aangevraagt .
Op coinbase staat hold crypto waar ik al 40% winst heb gehaald.
Dan nog goud in bezit.

Eerst afkijken voor je al je geld dumpt en altijd wat geld overhouden .

Stom en achterlijk ergens instappen in wat dan ook moet je nooit niet doen.
Dat is een prima strategie idd om rustig aan te kijken als je nieuw bent. Dan is 10% meer dan genoeg.

Heb je inmiddels al door dat bitcoin buy en hodl het beste is, of nog steeds aan het shitcoin traden?

Verder goud aanhouden en wat aandelen werkt altijd ^O^
Debsterrdinsdag 17 augustus 2021 @ 14:44
Hey ik had nog wat Gamer staan die ineens weer stijgt. Grappig.
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 15:35
quote:
14s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 13:04 schreef fathank het volgende:
Welke moet ik wel kopen dan?
twitter


twitter


twitter
BEdinsdag 17 augustus 2021 @ 15:40
quote:
17s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 14:44 schreef Debsterr het volgende:
Hey ik had nog wat Gamer staan die ineens weer stijgt. Grappig.
Oeh! Daar heb ik ook nog 900miljoen van! *O*
Toch mooi 5 euro meer waard dan vorige maand. :D _O- :')

Geef je even een seintje als het in de buurt van de 0,00001 komt? O-)
fathankdinsdag 17 augustus 2021 @ 16:29
Popcorn

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
fathankdinsdag 17 augustus 2021 @ 17:48
twitter


@Nattekat
dimmakdinsdag 17 augustus 2021 @ 19:39
quote:
10s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 17:48 schreef fathank het volgende:
[ twitter ]

@:nattekat
Angerfist zit diep in de moonpirate? _O-
#ANONIEMdinsdag 17 augustus 2021 @ 19:48
twitter


Geen shitcoins?
fathankdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op dinsdag 17 augustus 2021 19:39 schreef dimmak het volgende:

[..]
Angerfist zit diep in de moonpirate? _O-
Of alleen energydrink gekocht.

Best memecoin ever _O_

NFI, dyor etc.
onlogischdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:26
En
onlogischdinsdag 17 augustus 2021 @ 21:26
Dicht.