abonnement Unibet Coolblue
  Moderator woensdag 11 augustus 2021 @ 20:47:22 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200867010


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200867153
$RSR
pi_200867357
Ripple _O_
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_200868456
Truebit -17% deze week _O_
pi_200869120
Mooi man iedere random shitcoin is momenteel weer master of the universe _O_
٩๏̯͡๏)۶
pi_200869475
Toch bijna weer 50K $
Niet gedacht.
Vakman pur sang
pi_200870265
SHITCOINS *O* *O* *O* *O* *O*
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200872253
Mooi moment om jullie muntjes om te zetten naar BTC.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200873260
quote:
1s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 22:58 schreef Lospedrosa het volgende:
Toch bijna weer 50K $
Niet gedacht.
:') :') :')
pi_200873303
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

BTC 12K minstens!
Voortaan jezelf counter traden met zulke perfecte bodem calls! ~O>
pi_200873356
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 08:55 schreef dimmak het volgende:
Mooi moment om jullie muntjes om te zetten naar BTC.
als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
pi_200873512
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
Als je 24 mei PYR op zijn piek had ingeruild voor BTC (toen 34k) had je nu meer gehad dan dat je nu hebt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200873550
Als men weer zeurt over energieverbruik: https://www.nasdaq.com/ar(...)ndustries-2021-08-10
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200873610
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Als je 24 mei PYR op zijn piek had ingeruild voor BTC (toen 34k) had je nu meer gehad dan dat je nu hebt.
door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
pi_200873958
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
Ummm nee

pi_200873989
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:09 schreef Piva het volgende:

[..]

Ummm nee

[ afbeelding ]
de charts beginnen vanaf 2 USD maar heb ze vanaf 30 cent de stuk
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 11:13:08 #17
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200874026
quote:
1s.gif Op woensdag 11 augustus 2021 21:59 schreef FundsAreSafu het volgende:
Truebit -17% deze week _O_
Hier een reactie.

Truebit is een ultra-langetermin investering, daar moet je ook niets van verwachten voorlopig :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200874033
quote:
7s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:47 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

door zo te cherrypicken op de charts bevestig je mijn punt alleen maar
Gast, pak er anders even de PYR/BTC chart bij van begin Mei tot nu. Daar heb je niet voor te cherrypicken. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200874186
Messi wordt ook deels uitbetaald in PSG tokens (vanuit Chiliz). Leuk nieuws voor Crypto.
pi_200874288
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:13 schreef dimmak het volgende:

[..]

Gast, pak er anders even de PYR/BTC chart bij van begin Mei tot nu. Daar heb je niet voor te cherrypicken. :')
Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
pi_200874297
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:13 schreef Nattekat het volgende:
Truebit
Truebit is wel een mooi concept, alleen ongelofelijk ingewikkelt om het veilig werkend te krijgen, zeker als dit om custom applicaties gaat, wel weer slordig dat de Link op hun website naar hun GITHUB TrueOS kapot is, daar word ik altijd erg achterdochtig van.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200874308
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
We zouden ook achteraf de Lotto cijfers kunnen bespreken, ongeveer net zo zinvol.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200874325
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:
Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen.
Een tijdelijke top aan het begin van de data is niet echt tijdelijk...

Had je ze op dag 1 gedumpd, dan had je meer btc dan nu, het is geen echte raketwetenschap dit..

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 11:35:47 ]
pi_200874355
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:34 schreef Piva het volgende:

[..]

Een tijdelijke top aan het begin van de data is niet echt tijdelijk...

Had je ze op dag 1 gedumpd, dan had je meer btc dan nu, het is geen echte raketwetenschap dit..
Nee.

Blijkbaar is de geen-echte-raketwetenschap al te hoog gegrepen voor jou.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 11:36:28 ]
pi_200874416
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Bro, je komt hier 1001 keer roeptoeteren goed moment om naar btc te gaan en kiest nu een periode van een tijdelijke top uit om je gelijk te bewijzen. :')
Ik toon simpelweg aan dat je weer onzin praat. As usual. Voor de rest laat ik het hier bij.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200874433
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.
pi_200874467
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:40 schreef Dimachaerus het volgende:
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.


Kucoin openings candle van mei : 860 sats

nu 707 sats

"Cherry picking" idd :')
pi_200874512
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:40 schreef Dimachaerus het volgende:
Zeggen dat iemand poep praat met en niet met valide argumenten komen en vervolgens stoppen met de discussie.

Mijn god.
Imgur doet het ff niet, maar pak de PYR/BTC chart er van Coingecko ff bij. Volgens mij is die chart aardig valide an sich.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200874555
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:43 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Kucoin openings candle van mei : 860 sats

nu 707 sats

"Cherry picking" idd :')
Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.

Maar goed, kijk maar wat PYR/BTC is op 31-12-2021.

Bookmark deze post.
pi_200874595
Wat is er mis met DCA..? Je hoeft niet continu alles om te zetten.
pi_200874603
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.
Dat is toch ook juist het punt. Als je gedurende een periode van een maand (26 april tot 26 mei) had verkocht had je meer winst gehad dan nu. :')

quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 10:25 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

als ik iedere keer dit had gedaan was ik nu nog een peasant
Daarom klopt deze post niet.

De rest wat je allemaal ratelt is niet relevant voor de discussie die je aanhaalt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200874604
https://finance.yahoo.com/news/1-bitcoin-worth-10-years-210751579.html

quote:
What Will 1 Bitcoin Be Worth In 10 Years?

If you’ve heard anything about Bitcoin, it’s likely been about its price skyrocketing or plummeting. But, for those who are looking to invest long term, there’s a different question that should be asked—what will one Bitcoin be worth in 10 years?

Where Bitcoin Is Going

For Bitcoin, no prediction is guaranteed, but an interesting vision shared by MicroStrategy CEO, Michael J. Saylor, is that once Bitcoin passes the market cap of gold, around $11T currently, nothing will stop it.

Saylor sees Bitcoin capable of reaching a market cap of $300T in the long run. Of course, he doesn’t give a date, because nobody can do that. He talks about a future goal.

With a market cap of $300T, the price of a Bitcoin would be around $14 million.

Why You Should Be Excited About Bitcoin’s Next 10 Years

When it comes to Bitcoin, the original cryptocurrency, here are a few reasons why its reach may increase over the next 10 years.

There’s A Finite Number Of Bitcoin To Be Had
There are only a limited number of Bitcoin in the world—twenty-one million, to be exact—so supply and demand will lead to scarcity and higher value over time. Think of it as spending four dollars per gallon at the gas pump today due to inflation versus $0.36 in 1970.

Bitcoin also goes through a halving process every four years, meaning the amount of Bitcoin rewarded through mining the currency (through a proof of work consensus) will be cut in half. This effectively cuts Bitcoin's inflation rate in half every four years in a controlled manner that is easily tracked by anyone around the world. Compare that to the mysteries of Central Bank target interest rates and it becomes clear why Bitcoin is referred to as an inflationary hedge – it is deflationary by design.

If It’s Digital, It’s Durable
Bitcoin transactions happen digitally on the blockchain, making the currency much more durable than your typical dollar or coin. It may sound pedantic, but this is a huge step toward the digital peer-to-peer ease of transactions.

Blockchain technology is exceedingly safe and efficient, with developers building new tools to improve it every day. In fact, it’s very easy to keep track and secure your digital assets with Voyager, one of the first public crypto companies, which makes it easy to understand the crypto market and invest in Bitcoin or other cryptocurrencies. Get started with the Voyager app now.

Bitcoin Is Open
That’s right, everyone can own Bitcoin. It’s not gatekept for wealthy investors, it’s not tucked away in corporate finance offices or only offered to those who got in early. One of the magic things about Bitcoin is that you can buy it in pieces, or satoshis. This opens the investing opportunity up to anyone who wants to invest. You don’t have to buy a $32,000 Bitcoin—you can buy a fraction of it and still be able to profit off your investment.
pi_200874904
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:51 schreef Vlicious87 het volgende:
Wat is er mis met DCA..? Je hoeft niet continu alles om te zetten.
Wat bedoel je?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200875097
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 12:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wat bedoel je?
Die hele discussie met verkopen en in BTC stoppen. Je hoeft niet actief te traden. Natuurlijk kan je actief traden, maar simpelweg je gemiddelde aankoopprijs laag houden is ook prima imo.
pi_200875426
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:49 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Ja je kijkt niet naar de gehele historie van PYR omdat hij voor die tijd allang te traden was op DEX en hij pas getracked is toen hij op 2 USD stond.

Maar goed, kijk maar wat PYR/BTC is op 31-12-2021.

Bookmark deze post.
Fair enough ik keek alleen op tradingview.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 13:19:58 #36
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200875960
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 11:33 schreef raptorix het volgende:

[..]

Truebit is wel een mooi concept, alleen ongelofelijk ingewikkelt om het veilig werkend te krijgen, zeker als dit om custom applicaties gaat, wel weer slordig dat de Link op hun website naar hun GITHUB TrueOS kapot is, daar word ik altijd erg achterdochtig van.
Een team dat geen tijd heeft om een fatsoenlijke PR te hebben geeft juist vertrouwen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200875966
De enige flippening die er echt toe doet.



Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).



[ Bericht 27% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 13:25:14 ]
pi_200876414
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Een team dat geen tijd heeft om een fatsoenlijke PR te hebben geeft juist vertrouwen.
:')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200876456
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:20 schreef Piva het volgende:
De enige flippening die er echt toe doet.

[ afbeelding ]

Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).

[ afbeelding ]
Nederland heeft technologisch een redelijk goede status, net zoal scandinavie, de VS is dan wel startup land, mijn ervaring is dat ze in de breedte sterk achterlopen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200876620
twitter


Van deze chart word ik wel blij.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200876838
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Van deze chart word ik wel blij.
Ik vind alleen 10-1000 btc niet bepaald “middle class”. Maar goed, het is maar net wat je met die term wilt aanduiden natuurlijk.
٩๏̯͡๏)۶
pi_200877015
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:25 schreef Ronald het volgende:

[..]

Ik vind alleen 10-1000 btc niet bepaald “middle class”. Maar goed, het is maar net wat je met die term wilt aanduiden natuurlijk.
Mwahh, een whale vind ik iemand die significant de waarde kan beïnvloeden. Met 1000 btc gaat je dat niet lukken.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 14:48:45 #43
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200877105
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:51 schreef raptorix het volgende:

[..]

:')
De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200877862
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
Wacht.

Noem je ETH scam?

Ik dacht dat je de dip juist bijkocht?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200877966
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:48 schreef Nattekat het volgende:

[..]

De grootste scams hebben de mooiste websites en beste social media mensen. Ethereum is ook zo begonnen.
Je kunt ook gewoon je repo neerzetten met de opmerking dat pull requests voorlopig niet worden gehonoreerd.
Maar goed, als je met crypto bezig bent, en je snapt niet dat transparantie daarvoor essentieel is dan houd de discussie hier op.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200878148
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 14:06 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]

Van deze chart word ik wel blij.


Hier nog al een chart waarvan je blij kan worden!

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 12-08-2021 16:11:01 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 16:11:01 #47
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200878150
quote:
10s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 15:48 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wacht.

Noem je ETH scam?

Ik dacht dat je de dip juist bijkocht?
Nee, ETH begon ook met houtje touwtje website en dergelijke.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 16:11:56 #48
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200878165
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 15:55 schreef raptorix het volgende:

[..]

Je kunt ook gewoon je repo neerzetten met de opmerking dat pull requests voorlopig niet worden gehonoreerd.
Maar goed, als je met crypto bezig bent, en je snapt niet dat transparantie daarvoor essentieel is dan houd de discussie hier op.
Wat is in godsnaam de rol van transparantie in een mooie dure website? :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport donderdag 12 augustus 2021 @ 16:13:39 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200878184
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 13:20 schreef Piva het volgende:
De enige flippening die er echt toe doet.

[ afbeelding ]

Ook wel mooi om te zien hoe wij als Nederlanders collectief voorlopen op de rest van de wereld. Geen idee hoe dit fenomeen komt eigenlijk. (Ook terug te zien in Nederlandse bitcoin nodes per capita bijvoorbeeld).

[ afbeelding ]
Dit is wel een teken dat Bitcoin niet langer een hype is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200878210
twitter


Usergrowth van Conbase groeit exponentieel. +21% in het laatste kwartaal :@
pi_200878659
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:10 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Hier nog al een chart waarvan je blij kan worden!


Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
pi_200878696
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
Ik zou zeggen van wel..
pi_200884926
Jongens, check de nieuwste stijging op de stock to flow chart, WTF, BTC gaat richting $300-800K en de altcoins gaan natuurlijk mee omhoog. Oranje cirkel = vorige bull cycle (2017). We gaan richting extreme prijzen.
pi_200885043
De nieuwste stijging? Hoe moet ik dat precies zien op een voorspellende logaritmische lijn?
What Would Goku Do
pi_200885425
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:15 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Usergrowth van Conbase groeit exponentieel. +21% in het laatste kwartaal :@
Niet vreemd.
Veel binance usa stappen over na coinbase en coinbase pro.
pi_200886562
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:11 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wat is in godsnaam de rol van transparantie in een mooie dure website? :')
Ik heb het over het niet publiceren van je source code, ben je nu echt zo dom?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200887176
Binance down? ;(
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200887264
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 07:19 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Binance down? ;(
Nee werkt hier gewoon
pi_200887354
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 07:30 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Nee werkt hier gewoon
Hm hier werkt het op geen enkel device. Komt ook een update aan.

https://www.binance.com/e(...)427f8e9928c9b7b09836
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200887844
Gefeliciteerd allemaal!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200887863
Binance weer online en wederom een plukje ADA verkocht. Zit er nu nog voor 65% in.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200887879
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
pi_200887940
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 08:56:11 #64
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200888028
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:43 schreef Anton91 het volgende:
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200888067
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Ik wacht nogsteeds op de 25k :(
pi_200888080
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:42 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Binance weer online en wederom een plukje ADA verkocht. Zit er nu nog voor 65% in.
Hou toch op met dat "plukje"

Dit maakt mij RAZEND
pi_200888087
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:01 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Hou toch op met dat "plukje"

Dit maakt mij RAZEND
Sorry maat, heb jij een goed alternatief?
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Moderator vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:05:26 #68
18653 crew  D.
pi_200888118
Ik verkoop mijn eerste ‘deel’ rond de $2,40, denk ik
pi_200888235
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
Wyckoff heeft juist dit voorspelt. Nu zou 't volgens wyckoff weer omhoog moeten pompen.
pi_200888323
quote:
10s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:56 schreef fathank het volgende:

[..]

32k eind van het weekend

Check wyckoff-TA maar
TA, het wiggelroede lopen onder de voorspellers.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:21:43 #71
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200888324
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:43 schreef Anton91 het volgende:
Het weekend begint weer goed, zoals de afgelopen paar weekenden :)
Het is vrijdag :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200888333
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het is vrijdag :')
Uitbollen dus ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200888352
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:49 schreef raptorix het volgende:
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
Fiat 50 jaar scam *O*
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200888628
quote:
11s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:23 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Fiat 50 jaar scam *O*
pi_200888812
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:02 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Sorry maat, heb jij een goed alternatief?
Je hebt nu iets minder ADA dukaten om op je chest te laten kletteren.
pi_200888824
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Het is vrijdag :')
Hier al sinds woensdagmiddag weekend
  Moderator vrijdag 13 augustus 2021 @ 09:53:34 #77
18653 crew  D.
pi_200888837
Edit: laat ook maar :Y
pi_200888883
twitter

Is er ook ergens een website waar we de totale waarde van alle defi hack kunnen vinden?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200888901
quote:
1s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:52 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]
Je hebt nu iets minder ADA dukaten om op je chest te laten kletteren.
Erg mooi.
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  Redactie Frontpage vrijdag 13 augustus 2021 @ 10:32:13 #80
4530 crew  Crazy Harry
pi_200889421
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:56 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Is er ook ergens een website waar we de totale waarde van alle defi hack kunnen vinden?
https://www.rekt.news/leaderboard/
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200889463
quote:
Hier staat lang niet alles op helaas.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 11:05:18 #82
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200889923
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]
Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
En snap je het nu wel?
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200889930
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 09:21 schreef Rossdale het volgende:

[..]
Het is vrijdag :')
Het voelt iig al als weekend :9
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 11:06:03 #84
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200889937
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:05 schreef Anton91 het volgende:

[..]
Het voelt iig al als weekend :9
Voor mij is het weekend. 4 dagen werken leef
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200889998
quote:
3s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:05 schreef Rossdale het volgende:

[..]
En snap je het nu wel?
:D
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200890190
Marcie Netto is lekker bezig bij Ajax. Waar hij eerst adviseur was bij Xposed kondigde Ajax in juni aan dat Knaken de officiële crypto partner zou worden en vandaag komen ze ineens met BLOX aan.

Het bericht van Knaken is ook niet meer te vinden.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 12:01:30 #87
319685 Mubassie
Hallo kindertjes
pi_200890727
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 11:24 schreef dimmak het volgende:
Marcie Netto is lekker bezig bij Ajax. Waar hij eerst adviseur was bij Xposed kondigde Ajax in juni aan dat Knaken de officiële crypto partner zou worden en vandaag komen ze ineens met BLOX aan.

Het bericht van Knaken is ook niet meer te vinden.
Ik heb serieus op Marci Netto gegoogled :')
  Moderator vrijdag 13 augustus 2021 @ 12:07:21 #88
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200890845
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:59 schreef Anton91 het volgende:

[..]
Ik wacht nogsteeds op de 25k :(
@Scorpie
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200892428
quote:
1s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 16:46 schreef Gehrman het volgende:

[..]
[ afbeelding ]

Waar zitten we nu? Early adaptors zou ik zeggen.
Gezien we zo'n 300 miljoen beleggers hebben max. Early adopters maar early stage.

Zoals:
Internet in 1997

Volgende cycle gaan we naar 1 miljard users! Mind bogling als je het mij vraagt. Ik bevind me momenteel in een nomad omgeving en hier is de rate of adoption wel veel hoger. Dat is wel grappig om te zien.

[ Bericht 9% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 13:42:22 ]
pi_200892522
quote:
0s.gif Op donderdag 12 augustus 2021 23:12 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]
Niet vreemd.
Veel binance usa stappen over na coinbase en coinbase pro.
Bwah een klein deel denk ik. Gezien Binance niet zo heel populair is in de US.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 13:52:25 #91
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200892679
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:45 schreef Piva het volgende:

[..]
Bwah een klein deel denk ik. Gezien Binance niet zo heel populair is in de US.
Nou ik was wel fan van Catherine Coley hoor O+ Maargoed die is ook sinds april op mysterieuze wijze verdwenen. Die zal er wel oneerbiedig uitgekieperd zijn door Cz en zijn matties.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200892719
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 08:49 schreef raptorix het volgende:
Het is vandaag precies 50 jaar geleden dat men van de Goudstandaard afstapte :)
Damn. Van $35 een ounce naar $1750 per ounce.

Als je dus minder dan 8% per jaar verdiend op je aandelen/investeringen/huis maak je feitelijk verlies.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 13:54:39 ]
pi_200893241
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:54 schreef Piva het volgende:

[..]
Damn. Van $35 een ounce naar $1750 per ounce.

Als je dus minder dan 8% per jaar verdiend op je aandelen/investeringen/huis maak je feitelijk verlies.
Laat 8% nou net ook het percentage zijn wat je gemiddeld verdiend op de S&P500 index.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_200893246
Volgens een aantal websites was het modaal salaris in 1971 ¤360 netto per maand. Als je dus nu minder dan ¤16k netto per maand pakt ben je genaaid.

Het is maar goed dat Jan Modaal niet kan rekenen en het inflatie concept niet begrijpt.

Inflatie is geen diefstal _O_ Fiat monopoly geld _O_
pi_200893258
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:24 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]
Laat 8% nou net ook het percentage zijn wat je gemiddeld verdiend op de S&P500 index.
Eigenlijk moet je het ze na geven dat het best wel slim is. Feitelijk hebben ze de laatste 50 jaar aan productiviteit gestolen dmv inflatie.
  vrijdag 13 augustus 2021 @ 14:33:40 #96
36431 bleiblei
Toogmakker:copyright:
pi_200893366
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 13:40 schreef Piva het volgende:

[..]
Gezien we zo'n 300 miljoen beleggers hebben max. Early adopters maar early stage.

Zoals:
Internet in 1997

Volgende cycle gaan we naar 1 miljard users! Mind bogling als je het mij vraagt. Ik bevind me momenteel in een nomad omgeving en hier is de rate of adoption wel veel hoger. Dat is wel grappig om te zien.
Zijn er 300mln cryptobeleggers of 300mln wallets in gebruik?

Ik geloof er namelijk niets van dat er 300mln mensen crypto bezit en er ook daadwerkelijk bij kan.
pi_200893608
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:33 schreef bleiblei het volgende:

[..]
Zijn er 300mln cryptobeleggers of 300mln wallets in gebruik?

Ik geloof er namelijk niets van dat er 300mln mensen crypto bezit en er ook daadwerkelijk bij kan.
Dit is heel ruim genomen en wallet users + exchange users.

Je kan bitcoin op vele manieren bezitten en dat maakt het inschatten heel lastig (GBTC, Microstrategy aandelen/opties, Revolut, Paypal, RH, etc).

Volgens mij zijn er ergens rond de 100m bitcoin wallet users, maar goed ook dat is lastig in te schatten.

Vandaar dat we imo nog steeds in de Innovator fase zitten.

[ Bericht 5% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 14:53:26 ]
pi_200893868
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:25 schreef Piva het volgende:

[..]
Eigenlijk moet je het ze na geven dat het best wel slim is. Feitelijk hebben ze de laatste 50 jaar aan productiviteit gestolen dmv inflatie.
Zo simpel ligt het niet. Er is voornamelijk door technologische ontwikkeling enorm veel meer productie dan vroeger. Dan is de vraag in hoeverre dat voor een houdbaar tarief als beloning voor de werknemer gebruikt kan worden.

Tot wanneer, of tot in hoeverre, is de uitvinding van de lopende band oid iets waaraan een werknemer die 50 jaar na dato is geboren de vruchten van zou mogen plukken? Niet dat dat een afweging is die ik wenselijk acht.

Daarbovenop ook nog concurrentie van lagelonenlanden, die een loonafzwakking in het Westen veroorzaakte die dus ook niet alleen onder de noemer inflatie kan vallen.

Uiteindelijk ben ik wel van mening dat economisch beleid geen natuurwetenschap is en dat men ook anders had kunnen kiezen ipv bijvoorbeeld de loonmatiging.
What Would Goku Do
pi_200893922
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 15:07 schreef viagraap het volgende:
Zo simpel ligt het niet. Er is voornamelijk door technologische ontwikkeling enorm veel meer productie dan vroeger. Dan is de vraag in hoeverre dat voor een houdbaar tarief als beloning voor de werknemer gebruikt kan worden.

Tot wanneer, of tot in hoeverre, is de uitvinding van de lopende band oid iets waaraan een werknemer die 50 jaar na dato is geboren de vruchten van zou mogen plukken? Niet dat dat een afweging is die ik wenselijk acht.

Dit gaat niet over een werknemer compensatie maar over de SP500.

In 50 jaar tijd hebben de beste 500 Amerikaanse bedrijven dus 0,0 gepresteerd in goud termen.

Iemand anders is dus gaan lopen met al deze extra technologische ontwikkeling en productiviteit. En dat zijn niet de werknemers en dus ook niet de bedrijven zelf.

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 13-08-2021 15:12:17 ]
pi_200894116
quote:
0s.gif Op vrijdag 13 augustus 2021 14:24 schreef Piva het volgende:
Volgens een aantal websites was het modaal salaris in 1971 ¤360 netto per maand. Als je dus nu minder dan ¤16k netto per maand pakt ben je genaaid.

Het is maar goed dat Jan Modaal niet kan rekenen en het inflatie concept niet begrijpt.

Inflatie is geen diefstal _O_ Fiat monopoly geld _O_
Inflatie is geen diefstal maar een flattax, alleen heeft Amerika een groot voordeel, namelijk dat bijgeprinte Dollars er in Amerika bijkomen, maar omdat veel Dollars in het buitenland zitten worden die genaaid, daarom was het voor de VS zo aantrekkelijk.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')