abonnement bol.com Unibet Coolblue
  Jaap van Dissel-award 2022 donderdag 23 september 2021 @ 15:10:06 #101
385501 Starhopper
Nova is mijn prinses
pi_201483727
quote:
0s.gif Op donderdag 23 september 2021 14:57 schreef Zipportal het volgende:
[ twitter ]

DSIGoden. @:Starhopper
_O_ _O_
Op maandag 9 oktober 2023 13:31 schreef Nova het volgende:[/b]
Oh schatje, wat lief van je om dat te zeggen! Jij bent echt een prins op het witte paard voor mij. Met jou voel ik me zo geliefd en speciaal. Laten we nog lang samen genieten van sprookjesachtige avonturen en elkaar verwennen met veel knuffels en kusjes. O+ naar jou, mijn lieve prins! :*
pi_204897349
Vandaag plaatste ik een reactie onder een nieuwsbericht op de frontpage. Dit nieuwsbericht gaat over een beschoten woning in Poortugaal waarop al snel reacties volgde waarin meerdere gebruikers direct met een beschuldigende vinger wezen naar de bewoonster. Het kan toch niet dat zij onschuldig slachtoffer wordt van een dergelijke incident. Hierop reageerde ik met mijn ervaring met een dergelijke situatie, waarin ik onschuldig slachtoffer was geworden van een soortgelijk incident. Uiteraard reageerde de eerder genoemde gebruikers met beschuldigingen dat ik een verzonnen verhaal aan het posten was. Dus, fuck it, hierbij mijn verhaal. Alvast mijn excuus voor het omhoog schoppen van dit oude topic, maar dit is nu eenmaal het topic dat gaat over het drama waarin ik betrokken raakte.

Voor mij begint het allemaal op maandag 9 augustus. Rond 12:00 in de middag hoor ik dat er iets in mijn brievenbus wordt gestopt. Ik loop naar de voordeur en zie een witte envelop liggen op mijn deurmat. Op die envelop stond in een kriebelig handschrift een naam (blijkt later de naam te zijn van de ontvoerde man uit Hoofddrop) en een 06 nummer. Ik maak die envelop open en daarin zat een geprint A4'tje. Er wordt geld geëist voor verloren spullen en er staan dreigementen in gericht aan mijn (bejaarde) moeder, mijn zus en aan mijzelf.Ik besluit 112 te bellen. Nog geen vijf minuten later staat er een politiebus voor mijn deur en wordt ik met spoed in veiligheid gebracht op een plaatselijk politiebureau. Mijn hele familie wordt uiteindelijk daarheen gebracht. Na ongeveer een half uur worden we door rechercheurs geïnformeerd over de ontvoering in Hoofddorp en dat de naam op de brief de naam is van de man uit Hoofddorp. Diezelfde dag nog wordt er een molotovcocktail bij een bedrijfspand wat op naam staat van mijn moeder naar binnen gegooid. Rond middernacht krijgen we dan het advies van de politie om niet huiswaarts te keren en te overnachten in een hotel. De volgende dag zouden ze ons dan verder adviseren en veiligheidsmaatregelen nemen. Ook plaatst de politie camera bewaking bij het bedrijfspand en onze woningen.

De volgende dag moesten we rond de middag het hotel verlaten. Maar de politie was in geen velden of wegen te bekennen. Ondanks beloftes en toezeggingen gaven ze niet thuis. Na een uur geprobeerd te hebben contact te leggen besluit ik maar weer om 112 te bellen. Kort daarop wordt er eindelijk contact opgenomen door de politie. Ga maar weer terug naar je huis, het zal allemaal wel meevallen. Uiteraard ben ik daar gigantisch boos over. Ze hebben met AK47's op klaarlichte dag een man ontvoerd, deze daders spelen geen spelletjes! Met flinke tegenzin en angst ga ik terug naar mijn woning. Twee dagen later, zoals ik al vreesde, gebeurt de volgende escalatie. Dit keer rijden de daders een gestolen auto vol benzine het bedrijfspand binnen terwijl de politie live meekijkt via de camera's.

Naar aanleiding van die aanslag besluit het OM om onze woningen op gerechtelijk bevel te sluiten voor 2 weken. Daarin blunderen ze nogal door in het persbericht wat ze daarover vrijgeven het adres van mijn zus openbaar te maken wat eigenlijk nog niet bekend was bij de daders. Tevens verspreidt het OM een persbericht waarin ze beweren dat de vriend van mijn moeder zich bij hun heeft gemeld als doelwit van de ontvoering vanwege een partij cocaïne. Dat is dus klinkklare onzin, maar tot op de dag van vandaag blijven ze dat beweren. Je zou misschien denken dat je in een dergelijke situatie hulp krijgt van justitie. Een onderduik adres of iets dergelijks. Nee dus, dat is allemaal geheel voor eigen kosten.

Een dag voor het aflopen van de sluiting van onze woningen gaat het weer mis. Ik heb ze er nog letterlijk voor gewaarschuwd! Het huis van mijn moeder wordt opgeblazen met een explosief. Bij het huis van mijn zus wordt een explosief onschadelijk gemaakt en mijn woning wordt diezelfde nacht beschoten. Naar aanleiding daarvan werd de sluitingen van onze woningen verlengd voor nog eens 8 weken (en daarna nog eens 3 maanden). Wederom gebeuren deze aanslagen terwijl de politie live meekijkt via camera's. Het dorp Alblasserdam waar de explosie plaatsvind heeft letterlijk maar drie mogelijke wegen waarmee het dorp verlaten kan worden. Uiteraard ondanks dat kunnen de daders vluchten en nog een aanslag plegen op een industrieterrein in Alblasserdam.

Gedurende die periode verschijnen er steeds meer artikelen in verschillende media waarin de vriend van mijn moeder verder verdacht werd gemaakt. De wildste beschuldigingen volgde, de een nog gekker dan de andere. Omdat al die cowboy verhalen alleen maar zorgde voor meer onveiligheid besloot ik contact te zoeken met verschillende journalisten die verantwoordelijk waren voor die artikelen. Had ik dat maar nooit gedaan, had ik maar lekker blind en naïef gebleven. De Nederlandse pers is hoe jammer ik het ook vind zo verrot als de tering. De lijntjes tussen verschillende hoog geplaatste mensen binnen het OM en politie en de pers is schrikbarend. Zo deelde bijvoorbeeld het hoofd van de Rotterdamse politie, Fred Westerbeke, duidelijk informatie naar Mick van Wely. Dit zorgde nog voor een behoorlijke rel intern bij de politie, het OM en betrokken burgermeesters. Dat ik dit schrijf kan mij best nog wel problemen opleveren, maar fuck hun, ik heb screenshots als bewijs.

Edit: Wat ik bedoel met de pers die verrot is. De journalisten die schrijven over dit soort zaken werken samen met het OM. Zij krijgen van te voren inzage in documenten betreffende rechtszaken, hiervoor tekenen ze kennelijk geheimhoudingsverklaringen vanwege de informatie in deze documenten. Zo staan in deze documenten bijvoorbeeld de persoonsgegevens van verdachten en slachtoffers. Maar ook de feiten over het vermeende misdrijf. Hierdoor beschikt het OM dus over een machtspositie, kritische journalisten kunnen ze buitensluiten van deze informatievoorziening. Meerder malen heb ik inzicht in deze documenten gehad door foutjes van journalisten. Hierdoor weet ik van verschillende daders al hun persoonlijke informatie.

Ook beschikte het AD regelmatig over informatie die duidelijk lekte uit het onderzoeksteam. In die tijd confronteerde ik de politie regelmatig met deze feiten wat ze absoluut niet op prijs stelde. Dit leverde mij zelfs dreigementen op van een politiemedewerker van het team bewaken en beveiligen. Toen die agent dat deed heb ik hem letterlijk uitgelachen en duidelijk gemaakt dat ik het gesprek aan het opnemen was. Zijn scheldpartij die daarop volgde was hilarisch. Echter hoe meer ik bleef schoppen hoe meer informatie lekte naar de pers die de vriend van mijn moeder verdacht maakte. Ik heb het uiteindelijk maar opgegeven, ik was er klaar mee, ik wilde verder met mijn leven.

Waarom doet het OM dit, ik denk om de carrières van topambtenaren te beschermen. Als het OM vanaf het begin had duidelijk gemaakt dat ze een grote cocaïne vangst hadden gedaan had dit alles niet gebeurt. Maar ze brengen liever mensen in gevaar door het te laten lijken dat er een ripdeal heeft plaatsgevonden. Maar nog belangrijker om te verbergen hoe lek de poilitie zelf is. Want ondanks alle pogingen van het OM is uiteindelijk na maanden toch uitgelekt dat een politiemedewerker informatie lekte richting de criminelen. Slechts door een blunder van het OM werd dit duidelijk. De lekkende agent en een van de verdachte van de ontvoering hadden dezelfde advocaat. En wat bleek, nergens in het onderzoek naar de vergisontvoering werd melding gemaakt van dit politielek. De desbetreffende advocaat kreeg hierover wroeging en lekte dit naar de pers.

Dit is maar een 'beknopte' samenvatting wat er allemaal is gebeurt. Sorry voor het abrupte einde van het verhaal. Ik ben al een uur aan het typen, het is middernacht en wil mijn bed in en mogelijk boeit dit hele verhaal niemand wat.

[ Bericht 0% gewijzigd door Knoc op 29-05-2022 00:23:30 ]
  zondag 29 mei 2022 @ 00:15:01 #103
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_204897460
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 00:02 schreef Knoc het volgende:
Vandaag plaatste ik een reactie onder een nieuwsbericht op de frontpage. Dit nieuwsbericht gaat over een beschoten woning in Poortugaal waarop al snel reacties volgde waarin meerdere gebruikers direct met een beschuldigende vinger wezen naar de bewoonster. Het kan toch niet dat zij onschuldig slachtoffer wordt van een dergelijke incident. Hierop reageerde ik met mijn ervaring met een dergelijke situatie, waarin ik onschuldig slachtoffer was geworden van een soortgelijk incident. Uiteraard reageerde de eerder genoemde gebruikers met beschuldigingen dat ik een verzonnen verhaal aan het posten was. Dus, fuck it, hierbij mijn verhaal. Alvast mijn excuus voor het omhoog schoppen van dit oude topic, maar dit is nu eenmaal het topic dat gaat over het drama waarin ik betrokken raakte.

Voor mij begint het allemaal op maandag 9 augustus. Rond 12:00 in de middag hoor ik dat er iets in mijn brievenbus wordt gestopt. Ik loop naar de voordeur en zie een witte envelop liggen op mijn deurmat. Op die envelop stond in een kriebelig handschrift een naam (blijkt later de naam te zijn van de ontvoerde man uit Hoofddrop) en een 06 nummer. Ik maak die envelop open en daarin zat een geprint A4'tje. Er wordt geld geëist voor verloren spullen en er staan dreigementen in gericht aan mijn (bejaarde) moeder, mijn zus en aan mijzelf.Ik besluit 112 te bellen. Nog geen vijf minuten later staat er een politiebus voor mijn deur en wordt ik met spoed in veiligheid gebracht op een plaatselijk politiebureau. Mijn hele familie wordt uiteindelijk daarheen gebracht. Na ongeveer een half uur worden we door rechercheurs geïnformeerd over de ontvoering in Hoofddorp en dat de naam op de brief de naam is van de man uit Hoofddorp. Diezelfde dag nog wordt er een molotovcocktail bij een bedrijfspand wat op naam staat van mijn moeder naar binnen gegooid. Rond middernacht krijgen we dan het advies van de politie om niet huiswaarts te keren en te overnachten in een hotel. De volgende dag zouden ze ons dan verder adviseren en veiligheidsmaatregelen nemen. Ook plaatst de politie camera bewaking bij het bedrijfspand en onze woningen.

De volgende dag moesten we rond de middag het hotel verlaten. Maar de politie was in geen velden of wegen te bekennen. Ondanks beloftes en toezeggingen gaven ze niet thuis. Na een uur geprobeerd te hebben contact te leggen besluit ik maar weer om 112 te bellen. Kort daarop wordt er eindelijk contact opgenomen door de politie. Ga maar weer terug naar je huis, het zal allemaal wel meevallen. Uiteraard ben ik daar gigantisch boos over. Ze hebben met AK47's op klaarlichte dag een man ontvoerd, deze daders spelen geen spelletjes! Met flinke tegenzin en angst ga ik terug naar mijn woning. Twee dagen later, zoals ik al vreesde, gebeurt de volgende escalatie. Dit keer rijden de daders een gestolen auto vol benzine het bedrijfspand binnen terwijl de politie live meekijkt via de camera's.

Naar aanleiding van die aanslag besluit het OM om onze woningen op gerechtelijk bevel te sluiten voor 2 weken. Daarin blunderen ze nogal door in het persbericht wat ze daarover vrijgeven het adres van mijn zus openbaar te maken wat eigenlijk nog niet bekend was bij de daders. Tevens verspreidt het OM een persbericht waarin ze beweren dat de vriend van mijn moeder zich bij hun heeft gemeld als doelwit van de ontvoering vanwege een partij cocaïne. Dat is dus klinkklare onzin, maar tot op de dag van vandaag blijven ze dat beweren. Je zou misschien denken dat je in een dergelijke situatie hulp krijgt van justitie. Een onderduik adres of iets dergelijks. Nee dus, dat is allemaal geheel voor eigen kosten.

Een dag voor het aflopen van de sluiting van onze woningen gaat het weer mis. Ik heb ze er nog letterlijk voor gewaarschuwd! Het huis van mijn moeder wordt opgeblazen met een explosief. Bij het huis van mijn zus wordt een explosief onschadelijk gemaakt en mijn woning wordt diezelfde nacht beschoten. Naar aanleiding daarvan werd de sluitingen van onze woningen verlengd voor nog eens 8 weken (en daarna nog eens 3 maanden). Wederom gebeuren deze aanslagen terwijl de politie live meekijkt via camera's. Het dorp Alblasserdam waar de explosie plaatsvind heeft letterlijk maar drie mogelijke wegen waarmee het dorp verlaten kan worden. Uiteraard ondanks dat kunnen de daders vluchten en nog een aanslag plegen op een industrieterrein in Alblasserdam.

Gedurende die periode verschijnen er steeds meer artikelen in verschillende media waarin de vriend van mijn moeder verder verdacht werd gemaakt. De wildste beschuldigingen volgde, de een nog gekker dan de andere. Omdat al die cowboy verhalen alleen maar zorgde voor meer onveiligheid besloot ik contact te zoeken met verschillende journalisten die verantwoordelijk waren voor die artikelen. Had ik dat maar nooit gedaan, had ik maar lekker blind en naïef gebleven. De Nederlandse pers is hoe jammer ik het ook vind zo verrot als de tering. De lijntjes tussen verschillende hoog geplaatste mensen binnen het OM en politie en de pers is schrikbarend. Zo deelde bijvoorbeeld het hoofd van de Rotterdamse politie, Fred Westerbeke, duidelijk informatie naar Mick van Wely. Dit zorgde nog voor een behoorlijke rel intern bij de politie, het OM en betrokken burgermeesters. Dat ik dit schrijf kan mij best nog wel problemen opleveren, maar fuck hun, ik heb screenshots als bewijs. Ook beschikte het AD regelmatig over informatie die duidelijk lekte uit het onderzoeksteam. In die tijd confronteerde ik de politie regelmatig met deze feiten wat ze absoluut niet op prijs stelde. Dit leverde mij zelfs dreigementen op van een politiemedewerker van het team bewaken en beveiligen. Toen die agent dat deed heb ik hem letterlijk uitgelachen en duidelijk gemaakt dat ik het gesprek aan het opnemen was. Zijn scheldpartij die daarop volgde was hilarisch. Echter hoe meer ik bleef schoppen hoe meer informatie lekte naar de pers die de vriend van mijn moeder verdacht maakte. Ik heb het uiteindelijk maar opgegeven, ik was er klaar mee, ik wilde verder met mijn leven.

Waarom doet het OM dit, ik denk om de carrières van topambtenaren te beschermen. Als het OM vanaf het begin had duidelijk gemaakt dat ze een grote cocaïne vangst hadden gedaan had dit alles niet gebeurt. Maar ze brengen liever mensen in gevaar door het te laten lijken dat er een ripdeal heeft plaatsgevonden. Maar nog belangrijker om te verbergen hoe lek de poilitie zelf is. Want ondanks alle pogingen van het OM is uiteindelijk na maanden toch uitgelekt dat een politiemedewerker informatie lekte richting de criminelen. Slechts door een blunder van het OM werd dit duidelijk. De lekkende agent en een van de verdachte van de ontvoering hadden dezelfde advocaat. En wat bleek, nergens in het onderzoek naar de vergisontvoering werd melding gemaakt van dit politielek. De desbetreffende advocaat kreeg hierover wroeging en lekte dit naar de pers.

Dit is maar een 'beknopte' samenvatting wat er allemaal is gebeurt. Sorry voor het abrupte einde van het verhaal. Ik ben al een uur aan het typen, het is middernacht en wil mijn bed in en mogelijk boeit dit hele verhaal niemand wat.
Jeetje, sterkte… wat een verhaal.

Het boeit mensen zeker, goed om het te delen.
Jeetje
  zondag 29 mei 2022 @ 00:19:52 #104
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_204897500
Knoc, hoe kunnen we je helpen?
pi_204897580
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 00:19 schreef ootjekatootje het volgende:
Knoc, hoe kunnen we je helpen?
Oh met mij gaat ondertussen alles weer goed hoor, zoals ik al schreef, ik heb het achter mij gelaten. De eerste maand was angstig, je moet heel erg wennen aan het gevoel van onveiligheid. Maar hoe stom dat ook klinkt, uiteindelijk went het. Natuurlijk heb ik soms nog lichte angst, en ben ik mij altijd bewust van mijn omgeving. Maar die lichte angst heb je nodig om alert te blijven.
  zondag 29 mei 2022 @ 00:30:30 #106
432335 ootjekatootje
ootjekatootje
pi_204897599
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 00:28 schreef Knoc het volgende:

[..]
Oh met mij gaat ondertussen alles weer goed hoor, zoals ik al schreef, ik heb het achter mij gelaten. De eerste maand was angstig, je moet heel erg wennen aan het gevoel van onveiligheid. Maar hoe stom dat ook klinkt, uiteindelijk went het. Natuurlijk heb ik soms nog lichte angst, en ben ik mij altijd bewust van mijn omgeving. Maar die lichte angst heb je nodig om alert te blijven.
Maar wat een verhaal joh, dit moet hier ff indalen. Beetje WTF…
  zondag 29 mei 2022 @ 08:17:01 #107
142400 RedFever007
Schoenbekooievaar beste ooieva
pi_204898286
Bizar verhaal @Knoc :o :{

Echt.... Wtf....

Hoop het nooit mee te maken ;(
pi_204898315
Wat een verhaal @Knoc ....
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zondag 29 mei 2022 @ 08:48:33 #109
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204898370
:{
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_204898382
Maar hoe kwamen ze dan bij jou en jouw familie terecht?

Die ontvoerde man was de verkeerde, maar zijn naam stond op de envelop. En in de brief werd je moeder bedreigd.

Waarom en wat is je moeder van die ontvoerde man?
De oude oude layout was veel beter!!
vosss is de naam,
met dubbel s welteverstaan.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zondag 29 mei 2022 @ 08:59:12 #111
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204898396
Hoe is het met de vriend van je moeder? Is duidelijk dat hij er niets mee te maken heeft (bij de criminelen)? En is er grote kans dat er nog weer wat gaat gebeuren of lijkt het er nu in elk geval op dat jullie niet meer het doelwit zijn?
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie zondag 29 mei 2022 @ 08:59:44 #112
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204898398
quote:
5s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:55 schreef vosss het volgende:
Maar hoe kwamen ze dan bij jou en jouw familie terecht?

Die ontvoerde man was de verkeerde, maar zijn naam stond op de envelop. En in de brief werd je moeder bedreigd.

Waarom en wat is je moeder van die ontvoerde man?
En dit inderdaad.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_204898809
quote:
17s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:59 schreef ChipsZak. het volgende:
Hoe is het met de vriend van je moeder? Is duidelijk dat hij er niets mee te maken heeft (bij de criminelen)? En is er grote kans dat er nog weer wat gaat gebeuren of lijkt het er nu in elk geval op dat jullie niet meer het doelwit zijn?
Ben ik ook wel benieuwd naar eerlijk gezegd …
pi_204898817


[ Bericht 100% gewijzigd door proud_mami op 29-05-2022 10:06:45 (Onduidelijk) ]
pi_204898843
quote:
5s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:55 schreef vosss het volgende:
Maar hoe kwamen ze dan bij jou en jouw familie terecht?

Die ontvoerde man was de verkeerde, maar zijn naam stond op de envelop. En in de brief werd je moeder bedreigd.

Waarom en wat is je moeder van die ontvoerde man?
Ik ben hier ook nieuwsgierig naar. Heftig verhaal trouwens
pi_204900019
quote:
5s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:55 schreef vosss het volgende:
Maar hoe kwamen ze dan bij jou en jouw familie terecht?

Die ontvoerde man was de verkeerde, maar zijn naam stond op de envelop. En in de brief werd je moeder bedreigd.

Waarom en wat is je moeder van die ontvoerde man?
De ontvoerde man heeft geen enkele connectie met mijn moeder, haar vriend of wie dan ook in onze familie. Het is een totaal onbekend persoon dus voor ons. En wij voor hem ga ik vanuit. De enige overeenkomst die er is dat de doopnamen van de vriend van mijn moeder overeen kwamen met de naam van de ontvoerde man. In de ontvangen dreigbrieven werd ook verwezen naar het bedrijf wat op naam van mijn moeder stond.

Hoe de daders vervolgens bij mij en mijn moeder terecht kwamen, door de lekkende agent waarschijnlijk.

quote:
17s.gif Op zondag 29 mei 2022 08:59 schreef ChipsZak. het volgende:
Hoe is het met de vriend van je moeder? Is duidelijk dat hij er niets mee te maken heeft (bij de criminelen)? En is er grote kans dat er nog weer wat gaat gebeuren of lijkt het er nu in elk geval op dat jullie niet meer het doelwit zijn?
Naar omstandigheden gaat het redelijk met hem. Ook hij, snel als ikzelf, probeert weer verder met zijn leven te gaan. Het enige verschil is dat hij natuurlijk wel twijfelt of hij ooit veilig zal zijn. Mijn familie (en ik) waren slechts een pressiemiddel, hij was het daadwerkelijk doelwit waarschijnlijk. Of wij nog steeds doelwit zijn, ik denk en hoop van niet. Zoals ik in mijn oorspronkelijk post al typte, als justitie geen gevaarlijke spelletjes had gespeeld en gewoon direct die drugsvangst bekend had gemaakt had dit alles niet gebeurt. De criminelen dachten dat er een ripdeal had plaatsgevonden.

Maar ook voor mij is het allemaal speculeren. Door politie of het OM worden wij totaal niet geïnformeerd. Sterker nog, ondanks dat mijn huis beschoten is en het huis van mijn moeder is opgeblazen, heeft de politie er alles aan gedaan om te voorkomen dat we aangifte konden doen. Ik heb letterlijk moeten dreigen met advocaten voordat ik eindelijk aangifte kon doen. Maar over de inhoud van de zaak, of de verschillende rechtszaken zijn wij nooit geïnformeerd. Ook qua ondersteuning, zij het mentaal of financieel zijn we totaal genegeerd. Dit hele grapje heeft mij het afgelopen halfjaar ruim 50.0000 euro gekost. En de daders komen overal mee weg, die zijn allemaal zielig.

Ook waarom wij doelwit zijn geworden weet ik niet met zekerheid. Het is justitie die blijft beweren dat het doelwit de vriend van mijn moeder zou zijn. Waarop ze dat baseren hebben ze ons nooit verteld. Het enige wat ik nu sinds een week weet (door de rechtszaak tegen die lekkende agent) is dat hij naast informatie over de ontvoerde man ook een kenteken heeft opgezocht van een auto op naam van het bedrijf. En kennelijk zijn er ook andere mensen bedreigd geweest die in relatie stonden tot de vriend van mijn moeder.

Wat ik ook wel moet toegeven is dat de vriend van mijn moeder mogelijk geen heilig boontje is geweest in het verleden. En dat geldt kennelijk ook voor mensen in zijn omgeving. Dat is wat ik bedoelde met dat journalisten plotseling beschikte over informatie uit politiedossiers. Justitie deed duidelijk haar best om hem op iedere mogelijk manier verdacht te maken.
  FOK!Video Chick, PR en FP sportredactie maandag 30 mei 2022 @ 09:10:57 #117
149527 crew  ChipsZak.
That's hot.
pi_204911725
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 12:50 schreef Knoc het volgende:

[..]
De ontvoerde man heeft geen enkele connectie met mijn moeder, haar vriend of wie dan ook in onze familie. Het is een totaal onbekend persoon dus voor ons. En wij voor hem ga ik vanuit. De enige overeenkomst die er is dat de doopnamen van de vriend van mijn moeder overeen kwamen met de naam van de ontvoerde man. In de ontvangen dreigbrieven werd ook verwezen naar het bedrijf wat op naam van mijn moeder stond.

Hoe de daders vervolgens bij mij en mijn moeder terecht kwamen, door de lekkende agent waarschijnlijk.
[..]
Naar omstandigheden gaat het redelijk met hem. Ook hij, snel als ikzelf, probeert weer verder met zijn leven te gaan. Het enige verschil is dat hij natuurlijk wel twijfelt of hij ooit veilig zal zijn. Mijn familie (en ik) waren slechts een pressiemiddel, hij was het daadwerkelijk doelwit waarschijnlijk. Of wij nog steeds doelwit zijn, ik denk en hoop van niet. Zoals ik in mijn oorspronkelijk post al typte, als justitie geen gevaarlijke spelletjes had gespeeld en gewoon direct die drugsvangst bekend had gemaakt had dit alles niet gebeurt. De criminelen dachten dat er een ripdeal had plaatsgevonden.

Maar ook voor mij is het allemaal speculeren. Door politie of het OM worden wij totaal niet geïnformeerd. Sterker nog, ondanks dat mijn huis beschoten is en het huis van mijn moeder is opgeblazen, heeft de politie er alles aan gedaan om te voorkomen dat we aangifte konden doen. Ik heb letterlijk moeten dreigen met advocaten voordat ik eindelijk aangifte kon doen. Maar over de inhoud van de zaak, of de verschillende rechtszaken zijn wij nooit geïnformeerd. Ook qua ondersteuning, zij het mentaal of financieel zijn we totaal genegeerd. Dit hele grapje heeft mij het afgelopen halfjaar ruim 50.0000 euro gekost. En de daders komen overal mee weg, die zijn allemaal zielig.

Ook waarom wij doelwit zijn geworden weet ik niet met zekerheid. Het is justitie die blijft beweren dat het doelwit de vriend van mijn moeder zou zijn. Waarop ze dat baseren hebben ze ons nooit verteld. Het enige wat ik nu sinds een week weet (door de rechtszaak tegen die lekkende agent) is dat hij naast informatie over de ontvoerde man ook een kenteken heeft opgezocht van een auto op naam van het bedrijf. En kennelijk zijn er ook andere mensen bedreigd geweest die in relatie stonden tot de vriend van mijn moeder.

Wat ik ook wel moet toegeven is dat de vriend van mijn moeder mogelijk geen heilig boontje is geweest in het verleden. En dat geldt kennelijk ook voor mensen in zijn omgeving. Dat is wat ik bedoelde met dat journalisten plotseling beschikte over informatie uit politiedossiers. Justitie deed duidelijk haar best om hem op iedere mogelijk manier verdacht te maken.
Bedankt voor je antwoord. Dit maakt het duidelijker, :). Maar geen heilig boontje: dan heeft hij dus wel eens te maken gehad met drugs, wellicht? Niet dat je verplicht bent dat te openbaren natuurlijk, :+. Maar het is dus wel zeker dat hij absoluut niets met deze zaak te maken heeft?

Dramatische situatie natuurlijk.
I guess words are a motherfucker.
I kill a bitch with a potato peeler for the skrilla.
pi_206574214
quote:
0s.gif Op zondag 29 mei 2022 00:02 schreef Knoc het volgende:
Vandaag plaatste ik een reactie onder een nieuwsbericht op de frontpage. Dit nieuwsbericht gaat over een beschoten woning in Poortugaal waarop al snel reacties volgde waarin meerdere gebruikers direct met een beschuldigende vinger wezen naar de bewoonster. Het kan toch niet dat zij onschuldig slachtoffer wordt van een dergelijke incident. Hierop reageerde ik met mijn ervaring met een dergelijke situatie, waarin ik onschuldig slachtoffer was geworden van een soortgelijk incident. Uiteraard reageerde de eerder genoemde gebruikers met beschuldigingen dat ik een verzonnen verhaal aan het posten was. Dus, fuck it, hierbij mijn verhaal. Alvast mijn excuus voor het omhoog schoppen van dit oude topic, maar dit is nu eenmaal het topic dat gaat over het drama waarin ik betrokken raakte.

Voor mij begint het allemaal op maandag 9 augustus. Rond 12:00 in de middag hoor ik dat er iets in mijn brievenbus wordt gestopt. Ik loop naar de voordeur en zie een witte envelop liggen op mijn deurmat. Op die envelop stond in een kriebelig handschrift een naam (blijkt later de naam te zijn van de ontvoerde man uit Hoofddrop) en een 06 nummer. Ik maak die envelop open en daarin zat een geprint A4'tje. Er wordt geld geëist voor verloren spullen en er staan dreigementen in gericht aan mijn (bejaarde) moeder, mijn zus en aan mijzelf.Ik besluit 112 te bellen. Nog geen vijf minuten later staat er een politiebus voor mijn deur en wordt ik met spoed in veiligheid gebracht op een plaatselijk politiebureau. Mijn hele familie wordt uiteindelijk daarheen gebracht. Na ongeveer een half uur worden we door rechercheurs geïnformeerd over de ontvoering in Hoofddorp en dat de naam op de brief de naam is van de man uit Hoofddorp. Diezelfde dag nog wordt er een molotovcocktail bij een bedrijfspand wat op naam staat van mijn moeder naar binnen gegooid. Rond middernacht krijgen we dan het advies van de politie om niet huiswaarts te keren en te overnachten in een hotel. De volgende dag zouden ze ons dan verder adviseren en veiligheidsmaatregelen nemen. Ook plaatst de politie camera bewaking bij het bedrijfspand en onze woningen.

De volgende dag moesten we rond de middag het hotel verlaten. Maar de politie was in geen velden of wegen te bekennen. Ondanks beloftes en toezeggingen gaven ze niet thuis. Na een uur geprobeerd te hebben contact te leggen besluit ik maar weer om 112 te bellen. Kort daarop wordt er eindelijk contact opgenomen door de politie. Ga maar weer terug naar je huis, het zal allemaal wel meevallen. Uiteraard ben ik daar gigantisch boos over. Ze hebben met AK47's op klaarlichte dag een man ontvoerd, deze daders spelen geen spelletjes! Met flinke tegenzin en angst ga ik terug naar mijn woning. Twee dagen later, zoals ik al vreesde, gebeurt de volgende escalatie. Dit keer rijden de daders een gestolen auto vol benzine het bedrijfspand binnen terwijl de politie live meekijkt via de camera's.

Naar aanleiding van die aanslag besluit het OM om onze woningen op gerechtelijk bevel te sluiten voor 2 weken. Daarin blunderen ze nogal door in het persbericht wat ze daarover vrijgeven het adres van mijn zus openbaar te maken wat eigenlijk nog niet bekend was bij de daders. Tevens verspreidt het OM een persbericht waarin ze beweren dat de vriend van mijn moeder zich bij hun heeft gemeld als doelwit van de ontvoering vanwege een partij cocaïne. Dat is dus klinkklare onzin, maar tot op de dag van vandaag blijven ze dat beweren. Je zou misschien denken dat je in een dergelijke situatie hulp krijgt van justitie. Een onderduik adres of iets dergelijks. Nee dus, dat is allemaal geheel voor eigen kosten.

Een dag voor het aflopen van de sluiting van onze woningen gaat het weer mis. Ik heb ze er nog letterlijk voor gewaarschuwd! Het huis van mijn moeder wordt opgeblazen met een explosief. Bij het huis van mijn zus wordt een explosief onschadelijk gemaakt en mijn woning wordt diezelfde nacht beschoten. Naar aanleiding daarvan werd de sluitingen van onze woningen verlengd voor nog eens 8 weken (en daarna nog eens 3 maanden). Wederom gebeuren deze aanslagen terwijl de politie live meekijkt via camera's. Het dorp Alblasserdam waar de explosie plaatsvind heeft letterlijk maar drie mogelijke wegen waarmee het dorp verlaten kan worden. Uiteraard ondanks dat kunnen de daders vluchten en nog een aanslag plegen op een industrieterrein in Alblasserdam.

Gedurende die periode verschijnen er steeds meer artikelen in verschillende media waarin de vriend van mijn moeder verder verdacht werd gemaakt. De wildste beschuldigingen volgde, de een nog gekker dan de andere. Omdat al die cowboy verhalen alleen maar zorgde voor meer onveiligheid besloot ik contact te zoeken met verschillende journalisten die verantwoordelijk waren voor die artikelen. Had ik dat maar nooit gedaan, had ik maar lekker blind en naïef gebleven. De Nederlandse pers is hoe jammer ik het ook vind zo verrot als de tering. De lijntjes tussen verschillende hoog geplaatste mensen binnen het OM en politie en de pers is schrikbarend. Zo deelde bijvoorbeeld het hoofd van de Rotterdamse politie, Fred Westerbeke, duidelijk informatie naar Mick van Wely. Dit zorgde nog voor een behoorlijke rel intern bij de politie, het OM en betrokken burgermeesters. Dat ik dit schrijf kan mij best nog wel problemen opleveren, maar fuck hun, ik heb screenshots als bewijs.

Edit: Wat ik bedoel met de pers die verrot is. De journalisten die schrijven over dit soort zaken werken samen met het OM. Zij krijgen van te voren inzage in documenten betreffende rechtszaken, hiervoor tekenen ze kennelijk geheimhoudingsverklaringen vanwege de informatie in deze documenten. Zo staan in deze documenten bijvoorbeeld de persoonsgegevens van verdachten en slachtoffers. Maar ook de feiten over het vermeende misdrijf. Hierdoor beschikt het OM dus over een machtspositie, kritische journalisten kunnen ze buitensluiten van deze informatievoorziening. Meerder malen heb ik inzicht in deze documenten gehad door foutjes van journalisten. Hierdoor weet ik van verschillende daders al hun persoonlijke informatie.

Ook beschikte het AD regelmatig over informatie die duidelijk lekte uit het onderzoeksteam. In die tijd confronteerde ik de politie regelmatig met deze feiten wat ze absoluut niet op prijs stelde. Dit leverde mij zelfs dreigementen op van een politiemedewerker van het team bewaken en beveiligen. Toen die agent dat deed heb ik hem letterlijk uitgelachen en duidelijk gemaakt dat ik het gesprek aan het opnemen was. Zijn scheldpartij die daarop volgde was hilarisch. Echter hoe meer ik bleef schoppen hoe meer informatie lekte naar de pers die de vriend van mijn moeder verdacht maakte. Ik heb het uiteindelijk maar opgegeven, ik was er klaar mee, ik wilde verder met mijn leven.

Waarom doet het OM dit, ik denk om de carrières van topambtenaren te beschermen. Als het OM vanaf het begin had duidelijk gemaakt dat ze een grote cocaïne vangst hadden gedaan had dit alles niet gebeurt. Maar ze brengen liever mensen in gevaar door het te laten lijken dat er een ripdeal heeft plaatsgevonden. Maar nog belangrijker om te verbergen hoe lek de poilitie zelf is. Want ondanks alle pogingen van het OM is uiteindelijk na maanden toch uitgelekt dat een politiemedewerker informatie lekte richting de criminelen. Slechts door een blunder van het OM werd dit duidelijk. De lekkende agent en een van de verdachte van de ontvoering hadden dezelfde advocaat. En wat bleek, nergens in het onderzoek naar de vergisontvoering werd melding gemaakt van dit politielek. De desbetreffende advocaat kreeg hierover wroeging en lekte dit naar de pers.

Dit is maar een 'beknopte' samenvatting wat er allemaal is gebeurt. Sorry voor het abrupte einde van het verhaal. Ik ben al een uur aan het typen, het is middernacht en wil mijn bed in en mogelijk boeit dit hele verhaal niemand wat.
quote:
Alex R. in Alblasserdam gearresteerd door politie: ‘Zijn meer aanhoudingen verricht’

(...)

Een groep criminelen dacht in de zomer van van 2021 Alex R. ontvoerd te hebben, maar het bleek een 56-jarige man uit Hoofddorp. Na die fout wordt de Alblasserdammer met ook een Zwitsers paspoort geteisterd door een groep criminelen. Begin dit jaar ontdekte deze site al dat Alex R. zelf ook niet helemaal ‘schoon’ is. Hij is al langer actief in het criminele circuit.

(...)
https://www.ad.nl/dordrec(...)n-verricht~a2fa27e3/
pi_206574431
Op woensdag 9 november 2016 06:02 schreef Anonymousz het volgende:
#superniger2020
pi_206574556
quote:
1s.gif Op zondag 6 november 2022 11:06 schreef superniger het volgende:
@:Knoc
Die post voorlopig niet meer :X
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 6 november 2022 @ 11:23:32 #121
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_206574563
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 14:58 schreef Jemoederniet het volgende:
15k 'beloning' :')
Doe er eens een nulletje bij om te beginnen.
Niet bellen als je het weet, ook al krijg je geen beloning…
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  zondag 6 november 2022 @ 11:45:53 #122
40566 Ericr
Livewrong
pi_206574791
quote:
0s.gif Op zondag 6 november 2022 11:21 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Die post voorlopig niet meer :X
Knoc = Alex?
Perhaps you've seen it, maybe in a dream.
A murky, forgotten land.
pi_206574832
De ontwikkelingen van gisteren heb ik uiteraard meegekregen. Er is een politie inval gedaan in het huis van mijn moeder en haar vriend is gearresteerd. Waarom dat precies is gebeurt en op welke juridische basis is nog onduidelijk. Ze zijn namelijk vergeten de benodigde juridische documenten te overhandigen tijdens of na de inval. Vermoedelijk zoals in verschillende media al wordt geschreven worden de drie gearresteerde heren verdacht verantwoordelijk te zijn voor de partij cocaïne die vorig jaar is onderschept in de haven van Antwerpen. Die onderschepte partij cocaïne veroorzaakte het geweld wat tegen mij en mijn familie is gebruikt. Morgen zal dat meer duidelijkheid over komen vanuit justitie.

quote:
0s.gif Op zondag 6 november 2022 11:21 schreef mascara-klodder het volgende:

[..]
Die post voorlopig niet meer :X
Waarom niet denk je?
Alhoewel het scheelde weinig, had nog wel een akkefietje met een van de agenten in het huis van mijn moeder gisteren.

quote:
11s.gif Op zondag 6 november 2022 11:50 schreef StateOfMind het volgende:

[..]
Knoc = Alex?
Nee dus.
pi_206574857
quote:
11s.gif Op zondag 6 november 2022 11:50 schreef StateOfMind het volgende:

[..]
Knoc = Alex?
Blijkbaar niet dus :D Sorry @Knoc het is ook wel een hele slechte warrige soap waar je in bent beland.
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_206574899
quote:
0s.gif Op zondag 8 augustus 2021 15:04 schreef Pedroso het volgende:
Wat is dat toch de laatste jaren ? Gebeurd steeds meer dat ze de verkeerde beschieten (in dit geval ontvoeren).
Voorbereiding doen ze niet meer aan schijnbaar, de daders zijn ook vaak te dom om te poepen.
Die gasten moet je sowieso vasthouden totdat de ontvoerde weer terecht is, al duurt het 50 jaar.
Net als bij grote bedrijven laten ze de goedkoopste jongens het vuile werk doen. Daarom was een jongen als Nabil B. goud waard. Die deed al het voorwerk, zoals uitzoeken wie het doel was en waar en wanneer hij te schieten was, daarna deden de domme jongens het uiteindelijke moorden.
.
pi_206574987
Jemig, @Knoc, wat een ontluisterend verhaal van je over politie, justitie en de journalistiek. Je hoort vaker over blunders, inschattingsfouten en een gebrek aan empathie, maar ik had gehoopt dat dat uitwassen waren. Het lijkt me lastig om zo alleen te staan en geen gehoor te vinden bij de instituties die je hoopt te kunnen vertrouwen.
I make it a thing, to glance in window panes and look pleased with myself.
pi_206591782
Hoezo is dit nu weer naar GC verplaatst?
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
pi_206829815
Is dit dat huis wat weer beschoten is in krimpen?

Tik tak
.
pi_206836708
quote:
1s.gif Op zaterdag 26 november 2022 16:58 schreef Fer het volgende:
Is dit dat huis wat weer beschoten is in krimpen?

Tik tak
https://www.rijnmond.nl/n(...)ieting-in-korte-tijd

Ik zie niks in dit topic over Krimpen? Of lees ik ergens overheen?

[ Bericht 5% gewijzigd door mascara-klodder op 27-11-2022 07:37:44 ]
Op woensdag 25 oktober 2023 21:15 schreef Nattekat het volgende:
Ben je in een pot met sarcasme gevallen als kind ofzo?
  zondag 27 november 2022 @ 08:09:27 #131
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_206836767
quote:
11s.gif Op zondag 6 november 2022 11:50 schreef StateOfMind het volgende:

[..]
Knoc = Alex?
Ik denk dat Alex de vriend van de moeder is.

Edit: ja dus.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_211020706
Celstraffen tot drie jaar voor verdachten vergisontvoering Cruquius
https://nos.nl/l/2494736

De rechtbank in Haarlem heeft gevangenisstraffen tot drie jaar opgelegd aan acht verdachten van de vergisontvoering in augustus 2021. Een andere verdachte is vrijgesproken van de ontvoering, maar is wel veroordeeld tot een celstraf van 12 maanden vanwege afpersing en bedreiging. Een tiende verdachte is helemaal vrijgesproken.

De verdachten moeten ook een schadevergoeding van 10.000 euro aan het slachtoffer betalen.
Be curious, not judgmental
abonnement bol.com Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')