abonnement Unibet Coolblue
  donderdag 22 juli 2021 @ 15:45:48 #1
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200487933


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 22 juli 2021 @ 15:46:26 #2
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200487949
quote:
3s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:45 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Disbelief komt na depression en is de start van een nieuw bullcycle. Je bedoelt vast complacency.

Niet mee eens overigens, dit is geen bearmarket. Algemene sentiment is nog steeds zeer positief
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200487989
quote:
3s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Algemene sentiment is nog steeds zeer positief

54% dip

Hmmmm okay
blablablabla
pi_200488264
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:48 schreef Elan het volgende:

[..]

Algemene sentiment is nog steeds zeer positief

54% dip

Hmmmm okay
Ben je pas dit jaar begonnen met crypto? Serieuze vraag.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200488291
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ben je pas dit jaar begonnen met crypto? Serieuze vraag.
Officieel in 2017, met het minen van Ethereum voor de lol. Maar dit jaar wat serieuzer Hoezo?
blablablabla
pi_200488359
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:08 schreef Elan het volgende:

[..]

Officieel in 2017, met het minen van Ethereum voor de lol. Maar dit jaar wat serieuzer Hoezo?
Omdat grote dips tot nu toe elke bullrun voorkomen. Fear factor is dan onder retail heel hoog en langzaam gaan de seinen dan weer op groen als de grote jongens weer goedkoop hebben ingekocht. Ik geef toe, deze dip is flink en duurt ook best lang. Maar zoals ik al eerder zei het nieuws en onchain data zijn nog steeds super positief, dat zie je normaal niet in een bear market. Dus nee, het is niet zo gek dat het algemene sentiment van jongens die dit al eerder hebben meegemaakt positief is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200488479
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Omdat grote dips tot nu toe elke bullrun voorkomen. Fear factor is dan onder retail heel hoog en langzaam gaan de seinen dan weer op groen als de grote jongens weer goedkoop hebben ingekocht. Ik geef toe, deze dip is flink en duurt ook best lang. Maar zoals ik al eerder zei het nieuws en onchain data zijn nog steeds super positief, dat zie je normaal niet in een bear market. Dus nee, het is niet zo gek dat het algemene sentiment van jongens die dit al eerder hebben meegemaakt positief is.
Wat ik lees in artikelen en zie op Youtube is dat niemand weet waar we ons nou in de cyclus bevinden. En zij die het wel weten zwijgen in alle toonaarden. S2F loopt compleet uit de rails dus het is op dit moment gewoon koffiedik kijken.
Waarbij ik persoonlijk meer neig naar een negatief sentiment puur vanwege de koersdaling (54% is historisch vrij fors , zeg maar gerust uniek voor een tijdelijke correctie) niet vanuit expertise.

Maar hey hopelijk heb je gelijk hoor en gaat de bull run continueren. Worden we allemaal blij van :)
blablablabla
  donderdag 22 juli 2021 @ 16:21:00 #8
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200488487
Enige bear die ik ken is deze

Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200488491
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Omdat grote dips tot nu toe elke bullrun voorkomen. Fear factor is dan onder retail heel hoog en langzaam gaan de seinen dan weer op groen als de grote jongens weer goedkoop hebben ingekocht. Ik geef toe, deze dip is flink en duurt ook best lang. Maar zoals ik al eerder zei het nieuws en onchain data zijn nog steeds super positief, dat zie je normaal niet in een bear market. Dus nee, het is niet zo gek dat het algemene sentiment van jongens die dit al eerder hebben meegemaakt positief is.
Ja het is inderdaad anders nu dan in 2017. Maar na de top van 20k toen, zei iedereen daarna op 12k ook dat de bullrun door zou gaan (op kort termijn) omdat de fundamentals in orde zijn.
pi_200488762
quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:21 schreef fathank het volgende:
Enige bear die ik ken is deze

[ afbeelding ]
Deze meme in KLB1.0. _O_
  Moderator donderdag 22 juli 2021 @ 16:49:17 #11
18653 crew  D.
pi_200488922
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:05 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ben je pas dit jaar begonnen met crypto? Serieuze vraag.
Het is een troll, reageren heeft geen zin :N
pi_200488993
quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:21 schreef fathank het volgende:
Enige bear die ik ken is deze

[ afbeelding ]
quote:
7s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:38 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Deze meme in KLB1.0. _O_
@Linkse_Boomknuffelaar

:T
pi_200489010
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:49 schreef D. het volgende:

[..]

Het is een troll, reageren heeft geen zin :N
:?

wtf demoniseer je vriend
blablablabla
  Moderator donderdag 22 juli 2021 @ 17:11:49 #14
18653 crew  D.
pi_200489183
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:55 schreef Elan het volgende:

[..]

:?

wtf demoniseer je vriend
Ik heb jou aangesproken in het topic waar je iemand afraadt om op $30K BTC te kopen, waar je zelf op $60K inkocht. Je beredeneringen kloppen niet, en toegeven doe je ook niet, dus ik gok dat het met opzet is :Y
pi_200489282
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 17:11 schreef D. het volgende:

[..]

Ik heb jou aangesproken in het topic waar je iemand afraadt om op $30K BTC te kopen, waar je zelf op $60K inkocht. Je beredeneringen kloppen niet, en toegeven doe je ook niet, dus ik gok dat het met opzet is :Y
Euh nee dat maakte jij er van dat ik op 60K zou hebben ingekocht en het daarom hem zou ontraden vanwege frustratie :') Waarna ik je inderdaad compleet genegeerd hebt. .
Enige wat ik daar zei is dat als je er nog totaal niet in zit je best even kan wachten tot duidelijk is welke kant we op gaan en als dat lager uitvalt op dat punt gaan DCA'en. Waar je het verder niet of wel mee eens kunt zijn maar dat kan je op een fatsoenlijke manier bediscussiren.

Ga geen leugens de wereld in helpen en dan mij voor troll uitmaken.
blablablabla
pi_200489342
Anyway fuck deze shit het is weer Wavesmaand *O* Bijna 12% op de 24H
blablablabla
pi_200489374
Tieten!
  Knapste mannelijke user 2022 donderdag 22 juli 2021 @ 18:56:40 #18
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200490642
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 17:24 schreef Elan het volgende:
Anyway fuck deze shit het is weer Wavesmaand *O* Bijna 12% op de 24H
Door nsbt heb ik inmiddels flink wat waves dus laat maar stijgen
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  Moderator donderdag 22 juli 2021 @ 20:08:49 #19
18653 crew  D.
pi_200491721
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 17:19 schreef Elan het volgende:

[..]

Euh nee dat maakte jij er van dat ik op 60K zou hebben ingekocht en het daarom hem zou ontraden vanwege frustratie :') Waarna ik je inderdaad compleet genegeerd hebt. .
Enige wat ik daar zei is dat als je er nog totaal niet in zit je best even kan wachten tot duidelijk is welke kant we op gaan en als dat lager uitvalt op dat punt gaan DCA'en. Waar je het verder niet of wel mee eens kunt zijn maar dat kan je op een fatsoenlijke manier bediscussiren.

Ga geen leugens de wereld in helpen en dan mij voor troll uitmaken.
Je maakt er je eigen verhaal van :Y

Maar goed, ik neem het troll terug, dan gaan we er maar vanuit dat je er niets aan kunt doen :Y
pi_200492832
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 16:55 schreef Elan het volgende:

[..]

:?

wtf demoniseer je vriend
@KingRoland
pi_200493517
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 20:08 schreef D. het volgende:

[..]

Je maakt er je eigen verhaal van :Y


:D _O-
Nooit ergens gezegd dat ik op 60K heb gekocht clown.
blablablabla
  Moderator donderdag 22 juli 2021 @ 22:01:18 #22
18653 crew  D.
pi_200493945
.

[ Bericht 99% gewijzigd door D. op 22-07-2021 22:02:39 ]
pi_200493969
Het klinkt alsof ik op de juiste moment instap. Ik ben een beginner en ik overweeg om met 2000 bitcoin te kopen.
  donderdag 22 juli 2021 @ 22:03:19 #24
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200493986
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 22:02 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:
Het klinkt alsof ik op de juiste moment instap. Ik ben een beginner en ik overweeg om met 2000 bitcoin te kopen.
Welkom.

Verstandig besluit.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200494046
quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 22:03 schreef fathank het volgende:

[..]

Welkom.

Verstandig besluit.
Bedankt :) Hopelijk stijgt de koers spoedig.
  donderdag 22 juli 2021 @ 22:18:28 #26
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200494294
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 22:06 schreef ButtonenLiverpoolfan het volgende:

[..]

Bedankt :) Hopelijk stijgt de koers spoedig.
Zet de stip aan de horizon over 10 jaar en stop maandelijks wat in je btc spaarpot.

Winning.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 22 juli 2021 @ 23:07:48 #27
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200495436
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:48 schreef Elan het volgende:

[..]

Algemene sentiment is nog steeds zeer positief

54% dip

Hmmmm okay
Uhm jij kijkt naar prijs mbt algemeen sentiment? Prijs is gevolg van eerder sentiment. Drop van 60 naar 30k is door BTC mining bans ivm slecht voor milieu etc. Huidige verhaal is dat steeds meer grote instituties hun klanten de toegang geven tot Crypto. Visa, Mastercard, ARK capital, hell zelfs JP Morgan is overstag terwijl die jarenlang anti Crypto waren.

Prijs hoeft niet gebottomed te zijn maar het is absoluut geen bearmarket. Ik kan je de analyses van glassnode wel aanbevelen, dat is data die aantoont wat er met BTC gebeurd. Steeds meer wordt long term vastgehouden, de verhandelde supply wordt steeds minder en de prijsfluctuaties steeds heftiger
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200495960
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 23:07 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Uhm jij kijkt naar prijs mbt algemeen sentiment? Prijs is gevolg van eerder sentiment. Drop van 60 naar 30k is door BTC mining bans ivm slecht voor milieu etc. Huidige verhaal is dat steeds meer grote instituties hun klanten de toegang geven tot Crypto. Visa, Mastercard, ARK capital, hell zelfs JP Morgan is overstag terwijl die jarenlang anti Crypto waren.

Prijs hoeft niet gebottomed te zijn maar het is absoluut geen bearmarket. Ik kan je de analyses van glassnode wel aanbevelen, dat is data die aantoont wat er met BTC gebeurd. Steeds meer wordt long term vastgehouden, de verhandelde supply wordt steeds minder en de prijsfluctuaties steeds heftiger
Maar uiteindelijk zijn er de afgelopen maanden gewoon meer verkopers dan kopers. Kan je er een positieve draai aan geven maar het sentiment blijft negatief.
blablablabla
  vrijdag 23 juli 2021 @ 08:20:27 #29
131603 Afwazig
Serious business
pi_200497335
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 18:56 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Door nsbt heb ik inmiddels flink wat waves dus laat maar stijgen
NSBT is de shit hoor _O_
  vrijdag 23 juli 2021 @ 08:26:14 #30
131603 Afwazig
Serious business
pi_200497367
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 17:24 schreef Elan het volgende:
Anyway fuck deze shit het is weer Wavesmaand *O* Bijna 12% op de 24H
Dit is gister gelanceerd; https://vires.finance/

En dat allemaal door Waves smart contracts _O_
  vrijdag 23 juli 2021 @ 08:26:41 #31
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200497372
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 00:05 schreef Elan het volgende:

[..]

Maar uiteindelijk zijn er de afgelopen maanden gewoon meer verkopers dan kopers. Kan je er een positieve draai aan geven maar het sentiment blijft negatief.
Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200497998
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 09:40:21 #33
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200498215
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
TA :')

Kijk deze lijn, als we die doortrekken is de kans groot dat omhoog gaan.

Maar als het niet gebeurd maken we gewoon een nieuw plaatje joh. Net zolang tot we er eentje goed hebben.


TA is net zo'n wetenschap als psychologie, sociologie en filosofie. Fopwetenschap.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  vrijdag 23 juli 2021 @ 10:42:13 #34
131603 Afwazig
Serious business
pi_200498814
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 09:40 schreef fathank het volgende:

[..]

TA :')

Kijk deze lijn, als we die doortrekken is de kans groot dat omhoog gaan.

Maar als het niet gebeurd maken we gewoon een nieuw plaatje joh. Net zolang tot we er eentje goed hebben.

TA is net zo'n wetenschap als psychologie, sociologie en filosofie. Fopwetenschap.
Kijk uit, straks heb je Edraket weer in je nek met zijn geweldige trackrecord.
pi_200498838
2014 rainbow chart

Bitcoin is math _O_

  vrijdag 23 juli 2021 @ 11:29:43 #36
335133 MichaelScott
fulltime CEO//parttime fluffer
pi_200499393
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 10:43 schreef Piva het volgende:
2014 rainbow chart

Bitcoin is math _O_

[ afbeelding ]
Dus moon soon?
Op zaterdag 8 februari 2014 23:39 schreef Slaapscheet het volgende:
Oke, MichaelScott, je bent geweldig. :D
pi_200499832
quote:
Wel fijne berichten om te lezen.
pi_200500123
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
Het gaat om 'het signaal' snap dat dan :') .
Durf te wedden dat we de komende dagen weer lager uitkomen dan voor de vorige daling en ruim onder de 30K nadat iedereen weer de zoveelste dip gekocht heeft _O_ .
blablablabla
pi_200500159
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Het gaat om 'het signaal' snap dat dan :') .
Durf te wedden dat we de komende dagen weer lager uitkomen dan voor de vorige daling en ruim onder de 30K nadat iedereen weer de zoveelste dip gekocht heeft _O_ .
Of we schieten weer wat omhoog omdat het weekend is. Vorige weekenden ging het vrij aardig.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 12:33:54 #40
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200500217
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Het gaat om 'het signaal' snap dat dan :') .
Durf te wedden dat we de komende dagen weer lager uitkomen dan voor de vorige daling en ruim onder de 30K nadat iedereen weer de zoveelste dip gekocht heeft _O_ .
Naar timeframes van een paar dagen kijken

Dan heb je het niet begrepen hoor.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200500542
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:33 schreef fathank het volgende:

[..]

Naar timeframes van een paar dagen kijken

Dan heb je het niet begrepen hoor.
Dit gebetje is al paar maanden aan de gang. Beetje zijwaarts kabbelen harde dip gevolgd door tijdelijk flink herstel en opnieuw. Maar uiteindelijk wel steeds lager.

Stukje manipulatie.
blablablabla
pi_200500571
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:30 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Of we schieten weer wat omhoog omdat het weekend is. Vorige weekenden ging het vrij aardig.
Had hier gelezen dat weekend juist meestal dip was.
blablablabla
  Redactie Frontpage vrijdag 23 juli 2021 @ 12:56:08 #43
4530 crew  Crazy Harry
pi_200500586
quote:
Wat deze whale betreft is 41K dus de bovengrens. Daaronder kopen, daarboven verkopen.

Ik vind de activiteit van die wallet overigens op een bank lijken. Veel verschillende adressen waar btc van en naar gaat. Misschien settlement tussen exchanges. Het artikel is in ieder geval behoorlijk krap in zijn beschrijving van deze wallet.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200500598
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:55 schreef Elan het volgende:

[..]

Had hier gelezen dat weekend juist meestal dip was.
Laatste 3 weekenden niet.
pi_200500622
quote:
10s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 11:29 schreef MichaelScott het volgende:
Dus moon soon?
1 mil next cycle.

[ Bericht 7% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2021 13:02:39 ]
pi_200500628
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:56 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Laatste 3 weekenden niet.
Oh
Hoop dat we gewoon een keer stijgen hoeft niet meteen naar ath maar 40K of zo zou al mooi zijn toch
blablablabla
pi_200500670
Ik ben er nog steeds niet uit of @Elan een troll is of gewoon nieuw.

En eigenlijk precies hetzelfde met zijn grote broer Elon.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 13:02:27 #48
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200500710
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:53 schreef Elan het volgende:

[..]

Dit gebetje is al paar maanden aan de gang. Beetje zijwaarts kabbelen harde dip gevolgd door tijdelijk flink herstel en opnieuw. Maar uiteindelijk wel steeds lager.

Stukje manipulatie.
Geen idee, daar kijk ik niet naar.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200500786
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:00 schreef Piva het volgende:
Ik ben er nog steeds niet uit of @:elan een troll is of gewoon nieuw.

En eigenlijk precies hetzelfde met zijn grote broer Elon.
Jullie zitten er allemaal louter in voor de lange termijn natuurlijk. Daarom posten jullie dagelijks hier jullie bevindingen en evalueren constant de markt.

Als je zoals jij DCA en toch van mening bent dat BTC naar 1 mio gaat hoef je dat niet te doen.
blablablabla
  vrijdag 23 juli 2021 @ 13:08:45 #50
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200500834
quote:
1s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 12:28 schreef Elan het volgende:

[..]

Het gaat om 'het signaal' snap dat dan :') .
Durf te wedden dat we de komende dagen weer lager uitkomen dan voor de vorige daling en ruim onder de 30K nadat iedereen weer de zoveelste dip gekocht heeft _O_ .
29K in $ morgen, je ziet het al aankomen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 13:18:28 #51
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200501053
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Jullie zitten er allemaal louter in voor de lange termijn natuurlijk. Daarom posten jullie dagelijks hier jullie bevindingen en evalueren constant de markt.

Als je zoals jij DCA en toch van mening bent dat BTC naar 1 mio gaat hoef je dat niet te doen.
Tuurlijk wel, je moet je portfolio toch managen. Deel crypto, deel aandelen, deel cash.

Of gooi jij eenmalig geld erin en maak je voor de rest iedere maand alles op?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200501955
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:06 schreef Elan het volgende:
Als je zoals jij DCA en toch van mening bent dat BTC naar 1 mio gaat hoef je dat niet te doen.
Het hoeft niet natuurlijk. Maar de markt volgen is bijzonder interessant. Zelfs na al die jaren nog.

Grotendeels zit ik al die tijd long idd, en soms zelfs leverage long om extra te profiteren.

Laat eens je korte termijn trades zien dan. Of doe je zelf ook niets met je eigen bevindingen?

Overigens pro tip: het is veel makkelijker om gelijk te halen over vele jaren dan dat het is voor je korte termijn visie. Tijd in de market > timing de market!!

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 23-07-2021 13:51:04 ]
pi_200502185
quote:
14s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:18 schreef fathank het volgende:

[..]

Tuurlijk wel, je moet je portfolio toch managen. Deel crypto, deel aandelen, deel cash.

Of gooi jij eenmalig geld erin en maak je voor de rest iedere maand alles op?
Maar crypto is voor jullie iets voor de lange termijn, tenminste dat lees ik tussen de regels. Of ben je ook aan het traden?
blablablabla
pi_200502261
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:49 schreef Piva het volgende:

[..]

Het hoeft niet natuurlijk. Maar de markt volgen is bijzonder interessant. Zelfs na al die jaren nog.

Grotendeels zit ik al die tijd long idd, en soms zelfs leverage long om extra te profiteren.

Laat eens je korte termijn trades zien dan. Of doe je zelf ook niets met je eigen bevindingen?

Overigens pro tip: het is veel makkelijker om gelijk te halen over vele jaren dan dat het is voor je korte termijn visie. Tijd in de market > timing de market!!
Ik trade helemaal niks, ben ingestapt op -40% van de ATH en hoop dat we nu weer een keer gaan stijgen :D
Als er nog 40% vanaf gaat en we drie jaar bearmarket krijgen is het ook 'prima'. Liever niet natuurlijk maar ik verkoop niks met verlies.
blablablabla
  vrijdag 23 juli 2021 @ 14:00:32 #55
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200502305
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:57 schreef Elan het volgende:

[..]

Maar crypto is voor jullie iets voor de lange termijn, tenminste dat lees ik tussen de regels. Of ben je ook aan het traden?
Traden doe ik niet meer. 1x per maand EUR-BTC, meer niet. Heb daarnaast een flinke zak VET bij elkaar getrade in 2017-2018 en die blijft ook lekker staan. VTHO rewards gaan naarn btc-spaarpot voor de kleine.

Crypto is mijn vroegpensioen.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200502902
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Klopt. Snap dan ook niet waarom sentiment opeens belangrijker is dan TA.
TA en crypto gaan niet samen.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200502956
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Jullie zitten er allemaal louter in voor de lange termijn natuurlijk. Daarom posten jullie dagelijks hier jullie bevindingen en evalueren constant de markt.

Als je zoals jij DCA en toch van mening bent dat BTC naar 1 mio gaat hoef je dat niet te doen.
Misschien vanuit interesse? Om nou van al mijn spaargeld lumpsum BTC te kopen, HW weg te stoppen en Bitcoin helemaal niet meer te volgen is ook wel saai. Juist de ontwikkelingen maken het super interessant om te volgen.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 23 juli 2021 @ 14:45:56 #58
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200503465
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 14:22 schreef dimmak het volgende:

[..]

TA en crypto gaan niet samen.
Mwoah deze TA heeft me geen windeieren gelegd hoor net zoals de short op 32.9 van vandaag :D morgen weer 29K en dan closen we de short weer.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200503894
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 14:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Mwoah deze TA heeft me geen windeieren gelegd hoor net zoals de short op 32.9 van vandaag :D morgen weer 29K en dan closen we de short weer.
heb je je pyr nog

vanaf morgen gaat het pompen ik zeg het je
  vrijdag 23 juli 2021 @ 15:47:42 #60
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200504582
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 15:06 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

heb je je pyr nog

vanaf morgen gaat het pompen ik zeg het je
Always hodl never sell

Het gaat als een gek pompen jongen

Krijgen snel dikke announcements
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200505083
Als ik nog een tip mag geven. “Presale” van PulseChain is gaande. PulseChain.com is een fork van Ethereum, maar dan met de volledige systemstate. Dus alle smartcontracts en alle ERC20 tokens komen mee. Die werken dus gewoon met je eigen keys. Proof of Stake (delegated PoS) met validators in plaats van Proof of Work. 25% fee burning. Low fees, snellere blokken dan Eth. (3 seconden) Eigenlijk ETH 2.0 maar dan zonder de noodzaak om 32 ETH te locken. PulseChain . Com en Pulse . info 35k mensen in Telegram, tot nu toe na 9 dagen $630 mil opgehaald. Lanceer datum nog niet bekend.
pi_200505355
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 16:18 schreef metallicelmo het volgende:
Als ik nog een tip mag geven. “Presale” van PulseChain is gaande. PulseChain.com is een fork van Ethereum, maar dan met de volledige systemstate. Dus alle smartcontracts en alle ERC20 tokens komen mee. Die werken dus gewoon met je eigen keys. Proof of Stake (delegated PoS) met validators in plaats van Proof of Work. 25% fee burning. Low fees, snellere blokken dan Eth. (3 seconden) Eigenlijk ETH 2.0 maar dan zonder de noodzaak om 32 ETH te locken. PulseChain . Com en Pulse . info 35k mensen in Telegram, tot nu toe na 9 dagen $630 mil opgehaald. Lanceer datum nog niet bekend.
Is Pulsechain niet de nieuwste scam van Richard Heart? Lekkere tip hoor. :')
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200505438
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 16:39 schreef dimmak het volgende:

[..]

Is Pulsechain niet de nieuwste scam van Richard Heart? Lekkere tip hoor. :')
PulseChain is van Richard Heart idd. Net als HEX. Ik heb met HEX meer verdiend dan met 20 jaar werken dus ik neem graag nogmaals de gok. Beste investering ooit dat HEX 840.000% omhoog in 1,5 jaar. HEX heeft een marketcap van +70 miljard dollar. Op dit moment nummer 3 crypto. Maar iedereen moet voor zichzelf beslissen en z’n eigen research doen, net als eigenlijk alle crypto. Er is zo gigantisch veel te vinden tegenwoordig je ziet de bomen door het bos niet meer
pi_200505555
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 16:45 schreef metallicelmo het volgende:

[..]

PulseChain is van Richard Heart idd. Net als HEX. Ik heb met HEX meer verdiend dan met 20 jaar werken dus ik neem graag nogmaals de gok. Beste investering ooit dat HEX 840.000% omhoog in 1,5 jaar. HEX heeft een marketcap van +70 miljard dollar. Op dit moment nummer 3 crypto. Maar iedereen moet voor zichzelf beslissen en z’n eigen research doen, net als eigenlijk alle crypto. Er is zo gigantisch veel te vinden tegenwoordig je ziet de bomen door het bos niet meer
Bitconnect hebben sommige mensen ook geld mee gepakt. Scammers gonna scam, prima dat je er geld mee pakt maar door dit soort projecten maar wat mij betreft krijgt Heart een tia en stopt hij met deze onzin.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200513961
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:32 schreef Dimachaerus het volgende:
pff

ik heb dit zo vaak gehoord de afgelopen maanden!!
Your welcome.

pi_200514440
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 14:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Mwoah deze TA heeft me geen windeieren gelegd hoor net zoals de short op 32.9 van vandaag :D morgen weer 29K en dan closen we de short weer.


[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2021 08:23:30 ]
pi_200514508
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 16:39 schreef dimmak het volgende:
Is Pulsechain niet de nieuwste scam van Richard Heart? Lekkere tip hoor.
Jup, thanks to ledger kreeg ik deze tip zelfs in de postbus :')

6 Pagina's aan onzin en de befaamde HEX grafiek om onwetende investeerders binnen te halen...


Deze markt blijft me fascineren. Ooit was Ver een grote scammer. Nu met al de nieuwe scammers in town was Ver eigenlijk nog best wel braaf.

[ Bericht 16% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2021 08:30:02 ]
  zaterdag 24 juli 2021 @ 08:31:44 #68
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200514588
Kwam hier voor de $29k

Ben een beetje te vroeg denk ik :{
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 24 juli 2021 @ 08:36:27 #69
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200514644
Goh wat weten die nieuwe orakels het hier goed h?

Bearmarket :')
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200515257
Zegt allemaal nog weinig tot we een keer flink door die 40k breken
pi_200515317
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 13:08 schreef Scorpie het volgende:

[..]

29K in $ morgen, je ziet het al aankomen.
Fixed :7
pi_200515362
Hier zat ik eigenlijk wel op te wachten, want ik had twee keer bitcoin gekocht in de dip's toen bitcoin op 29,4k stond en 27,2k. Dus hopelijk zijn dat goede momenten geweest.
pi_200515427
Beetje vroeg gejuicht voorlopig jongons we zaagtanden al maanden. Als we boven de 38k in euro's komen ben ik weer overtuigd.
What Would Goku Do
pi_200515886
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 15:06 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

heb je je pyr nog

vanaf morgen gaat het pompen ik zeg het je
Like Clockwork :)
pi_200516258
Beren vol ongeloof. Maar mijn TA guru zei 29k ;(
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200516560
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 09:54 schreef dimmak het volgende:
Beren vol ongeloof. Maar mijn TA guru zei 29k ;(
Maak je geen zorgen boiling bands zeggen -80%, koop orders op $12k will hit!

TA, elliot en alles liegt nooit.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2021 10:07:39 ]
pi_200517753
twitter


twitter


[ Bericht 24% gewijzigd door #ANONIEM op 24-07-2021 10:59:39 ]
pi_200517772
twitter
pi_200520109
USA begint wakker te worden en we tikten net de $34k aan, hopelijk schieten we daar zo doorheen *O*
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 24 juli 2021 @ 13:25:31 #80
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200520218
Hoe zit het nu met de weekend dip
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 24 juli 2021 @ 13:33:44 #81
131603 Afwazig
Serious business
pi_200520343
Ja maar, mij was 29k dollar beloofd. :(
pi_200520625
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 13:25 schreef Mortaxx het volgende:
Hoe zit het nu met de weekend dip
Fomo is terug. @Nattekat is te laat.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 24 juli 2021 @ 13:54:09 #83
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200520719
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 13:49 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Fomo is terug. @:nattekat is te laat.
Nee hoor, ruim op tijd.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 24 juli 2021 @ 13:58:42 #84
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200520824
quote:
0s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 14:45 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Mwoah deze TA heeft me geen windeieren gelegd hoor net zoals de short op 32.9 van vandaag :D morgen weer 29K en dan closen we de short weer.
Hoe staat het ervoor?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 24 juli 2021 @ 15:32:15 #85
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_200522635
quote:
6s.gif Op vrijdag 23 juli 2021 08:26 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dit is gister gelanceerd; https://vires.finance/

En dat allemaal door Waves smart contracts _O_
Wat is het verschil met staken?
pi_200524796
Ik ben gisterochtend ingestapt. Precies op tijd voor de stijging. *)
  zaterdag 24 juli 2021 @ 18:37:06 #87
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200524818
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 13:58 schreef fathank het volgende:

[..]

Hoe staat het ervoor?
Keihard rekt op mijn short

42% in de plus op PYR :D
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  zaterdag 24 juli 2021 @ 18:59:12 #89
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200525131
Iemand een verklaring voor deze oplevering?
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
  zaterdag 24 juli 2021 @ 19:23:36 #90
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200525430
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 18:59 schreef XDo het volgende:
Iemand een verklaring voor deze oplevering?
Wall Street bonussen zijn uitgekeerd.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Knapste mannelijke user 2022 zaterdag 24 juli 2021 @ 19:24:04 #91
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200525442
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 18:59 schreef XDo het volgende:
Iemand een verklaring voor deze oplevering?
Chinees nieuwjaar
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
  zaterdag 24 juli 2021 @ 19:24:31 #92
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200525448
quote:
14s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 19:23 schreef fathank het volgende:

[..]

Wall Street bonussen zijn uitgekeerd.
Nice. Ik dacht zelf Chinees nieuwjaar.
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_200526361
Issie weer: de chiliz fanboy. mn chiliz gaan ook weer lekker met deze opleving en houdt eea andersom stabiel als t weer naar beneden gaat.
Rust en geduld... hodl maar weer na wat kleine investeringen
  Redactie Frontpage zaterdag 24 juli 2021 @ 20:54:44 #94
4530 crew  Crazy Harry
pi_200526978
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 18:59 schreef XDo het volgende:
Iemand een verklaring voor deze oplevering?
Doodnormale manipulatie, niets bijzonders.
Komende week wordt het weer gedumpt.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  zaterdag 24 juli 2021 @ 21:25:18 #95
131603 Afwazig
Serious business
pi_200527645
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 15:32 schreef Repeating het volgende:

[..]

Wat is het verschil met staken?
Dit is een protocol op basis van smart contracts waarmee je assets kan lenen of uitlenen. Dus ik kan bijvoorbeeld USDN lenen voor mijn Waves, of waves lenen voor btc. Of juist BTC uitlenen en daarop rente pakken.
pi_200528426
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 21:25 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dit is een protocol op basis van smart contracts waarmee je assets kan lenen of uitlenen. Dus ik kan bijvoorbeeld USDN lenen voor mijn Waves, of waves lenen voor btc. Of juist BTC uitlenen en daarop rente pakken.
Ik snap het uitlenen, maar waarom zou iemand crypto lenen met nog meer crypto als onderpand? Soort high risk speculatie?
  zaterdag 24 juli 2021 @ 23:10:57 #97
131603 Afwazig
Serious business
pi_200529558
quote:
1s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 22:06 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Ik snap het uitlenen, maar waarom zou iemand crypto lenen met nog meer crypto als onderpand? Soort high risk speculatie?
Als ik denk dat Waves gaat stijgen tov BTC kan ik Waves lenen met BTC als onderpand bijvoorbeeld. Maar je kan ook stablecoins gebruiken.

Het is een soort leverage op basis van smart contracts idd.
  zondag 25 juli 2021 @ 15:43:52 #98
317945 Repeating
- Kwaliteitposts.
pi_200540546
quote:
0s.gif Op zaterdag 24 juli 2021 21:25 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Dit is een protocol op basis van smart contracts waarmee je assets kan lenen of uitlenen. Dus ik kan bijvoorbeeld USDN lenen voor mijn Waves, of waves lenen voor btc. Of juist BTC uitlenen en daarop rente pakken.
Levert het uitlenen meer op dan het staken? Zie in de whitepaper een mooie formule, maar een percentage niet?
pi_200541653
twitter

Een sappig geruchtje voor de zondagmiddag,
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200541697
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 17:17 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Een sappig geruchtje voor de zondagmiddag,
Dat zou best weleens hervatting van stieren kunnen inluiden.
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage zondag 25 juli 2021 @ 18:21:31 #101
4530 crew  Crazy Harry
pi_200542394
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 17:17 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Een sappig geruchtje voor de zondagmiddag,
Probleem met dat gerucht is wel dat Bezos niet meer de baas van Amazon is...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200543274
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 18:21 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Probleem met dat gerucht is wel dat Bezos niet meer de baas van Amazon is...
Ja op papier misschien. Zal belastingtechnisch wel beter uitkomen ofzo.
What Would Goku Do
  zondag 25 juli 2021 @ 20:36:15 #103
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200544261
$PYR _O_
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200547003
quote:
0s.gif Op zondag 25 juli 2021 20:36 schreef Scorpie het volgende:
$PYR _O_
You have seen.

twitter


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 25-07-2021 23:06:05 ]
  zondag 25 juli 2021 @ 23:48:51 #106
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200547456
quote:
17s.gif Op zondag 25 juli 2021 23:04 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

You have seen.

[ twitter ]
Jamie baas
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  Redactie Frontpage maandag 26 juli 2021 @ 03:02:41 #107
4530 crew  Crazy Harry
pi_200548277
de fuck is dit voor manipulatie? lol
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200549086
Zo flink sprongetje naar boven :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200550259
Ripping faces zoals verwacht. _O_
  maandag 26 juli 2021 @ 08:01:07 #110
131603 Afwazig
Serious business
pi_200550587
Een beste short squeeze dit. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200550879
Er was weer iemand op 4chan die het voorspelde. Zitten er daar meerdere mensen voor the lulz elke dag wat te verzinnen of is de grootste troll actie sinds Gamestop gaande?
What Would Goku Do
pi_200551045
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:15 schreef viagraap het volgende:
Er was weer iemand op 4chan die het voorspelde. Zitten er daar meerdere mensen voor the lulz elke dag wat te verzinnen of is de grootste troll actie sinds Gamestop gaande?
Daar wordt zoveel onzin geschreven dat er ooit wel iets tussen zit dat waar is.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200551178
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:03 schreef dimmak het volgende:
Een beste short squeeze dit. :P
twitter
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200551293
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:35 schreef dimmak het volgende:

[..]

[ twitter ]
Elliot waves, $20k incomming, dead cat bounce, dit is niet de bodem, bear market.

  Knapste mannelijke user 2022 maandag 26 juli 2021 @ 08:47:51 #116
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200551418
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:15 schreef viagraap het volgende:
Er was weer iemand op 4chan die het voorspelde. Zitten er daar meerdere mensen voor the lulz elke dag wat te verzinnen of is de grootste troll actie sinds Gamestop gaande?
Ik ken ook iemand die 50 van de laatste 2 crashes goed voorspelde
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_200551471
Bitcoin heeft de 200 MA op de daily weer doorbroken. De laatste keer dat dat gebeurden ging het 750% up. Doe er mee wat je wilt.
  maandag 26 juli 2021 @ 09:08:51 #118
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200551899
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:41 schreef Piva het volgende:

[..]

Elliot waves, $20k incomming, dead cat bounce, dit is niet de bodem, bear market.

[ afbeelding ]
Dikke Bearmarket man :(
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 26 juli 2021 @ 09:12:39 #119
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200551975
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 08:50 schreef Piva het volgende:
Bitcoin heeft de 200 MA op de daily weer doorbroken. De laatste keer dat dat gebeurden ging het 750% up. Doe er mee wat je wilt.
Golden cross inverse cumrocket op de groene box terugtrekken

Elleboog op tafel.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  maandag 26 juli 2021 @ 09:13:26 #120
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200551991
Over de 40k moeten we ook in het bearscenario nog wel redden.
  maandag 26 juli 2021 @ 09:15:31 #121
131603 Afwazig
Serious business
pi_200552047
Gewoon een ABC correctie met een check in de blue box, RSI overbought en cloud als resistance. Gewoon bearmarkt dit. Gr. Edraket
  maandag 26 juli 2021 @ 09:26:02 #122
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200552287
Lambo besteld :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200552348
https://www.telegraaf.nl/(...)bitcoin-knalt-omhoog

quote:
Prijs bitcoin knalt omhoog

LONDEN (ANP/BLOOMBERG) - De waarde van cryptomunt bitcoin is weer toegenomen tot bijna 40.000 dollar, na een flinke dip vorige week. Waarschijnlijk hangt het herstel samen met speculatie dat webwinkelconcern Amazon ook iets met cryptomunten gaat doen.

Onlangs was de digitale munt nog minder dan 30.000 dollar waard. Maar volgens CoinMarketCap gaat het inmiddels weer om meer dan 39.000 dollar. Die website houdt verschillende platforms in de gaten waarop cryptomunten worden verhandeld.

Amazon adverteerde vorige week met een vacature voor een productleider op het gebied van digitale valuta. Dat zou erop kunnen wijzen dat het concern in zijn webwinkels ook digitale munten wil gaan accepteren als betaalmiddel, denken kenners. Ook Tesla-topman Elon Musk liet zich vorige week weer positief uit over de bitcoin.

Toch is de waarde van de munt nog ver verwijderd van de piek van medio april. Toen werd de bitcoin voor bijna 65.000 dollar verhandeld. Daarna ging de koers hard omlaag. Dat kwam volgens deskundigen onder meer omdat producent van elektrische auto's Tesla stopte met het accepteren van betalingen in bitcoins vanwege milieuzorgen. Daarnaast besloot de Chinese overheid om streng op te treden tegen zogeheten bitcoinminers.
pi_200552441
Snel overal rondkakelen dat Elon Musk alle Bitcoins gaat opkopen! Vertel het bij de kapper en in de kroeg!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200552588
Waarom kan ik op Binance niet zien wat de nummer is van mijn Binance Visa Card?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  maandag 26 juli 2021 @ 14:34:21 #127
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_200557766
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 09:32 schreef raptorix het volgende:
Snel overal rondkakelen dat Elon Musk alle Bitcoins gaat opkopen! Vertel het bij de kapper en in de kroeg!
:{w Daar hebben wij in Nederland Chris Woerts voor :P
  maandag 26 juli 2021 @ 14:34:56 #128
195606 ikweethetookniet
Weet jij het wel ?
pi_200557779
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 09:31 schreef Wereldgozer het volgende:
@:ikweethetookniet Chris WoertsGOD
Die komt vanavond met een nieuwtje :') _O-
pi_200557885
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 14:36 schreef Anton91 het volgende:
Zometeen $29k of $39k? 8-)
@:Elan @:Scorpie
Dead Cat bounce :P
Nee geen idee man, ziet er prima uit vooralsnog.
blablablabla
  User die het meest klaagt 2022 maandag 26 juli 2021 @ 14:57:14 #131
414785 sirdanilot
pi_200558245
Eindelijk staat mijn bitcoin weer eens quit zeg. Dat heeft lang geduurd.

Maar ik ga pas verkopen als ik er een leuke winst op behaal dus dat is misschien over een jaartje of 2.
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
pi_200558787
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 14:57 schreef sirdanilot het volgende:
Eindelijk staat mijn bitcoin weer eens quit zeg. Dat heeft lang geduurd.

Maar ik ga pas verkopen als ik er een leuke winst op behaal dus dat is misschien over een jaartje of 2.
En dan bagholder worden van Euromuntjes, Meh......... ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  User die het meest klaagt 2022 maandag 26 juli 2021 @ 15:31:51 #133
414785 sirdanilot
pi_200558930
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 15:25 schreef raptorix het volgende:

[..]

En dan bagholder worden van Euromuntjes, Meh......... ;)
Denk je dat de bitcoin weer gaat instorten dan?
Let's all accept each other's differences and different opinions and live together in harmony :)
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 juli 2021 @ 15:31:59 #134
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200558932
Ik zit even een paar dagen niet op te letten en alles is moooooooon :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200558958
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 15:31 schreef Nattekat het volgende:
Ik zit even een paar dagen niet op te letten en alles is moooooooon :o
kan je aub weer een paar dagen niet opletten thanks
  Moderator / Redactie Sport maandag 26 juli 2021 @ 15:33:38 #136
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200558965
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 15:33 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

kan je aub weer een paar dagen niet opletten thanks
Komt goed, nog 1,5 week OS.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  maandag 26 juli 2021 @ 16:09:08 #137
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200559713
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 14:36 schreef Anton91 het volgende:
Zometeen $29k of $39k? 8-)
@:Elan @:Scorpie
Nu we zo hard door de 34K heen zijn gegaan gaan we door naar de 40
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200559838
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 15:31 schreef sirdanilot het volgende:

[..]

Denk je dat de bitcoin weer gaat instorten dan?
Wat de prijs van Bitcoin zal worden kan ik je niet zeggen, maar dat de Euro uiteindelijk niets waard meer is wel ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200559938
Zo te zien draait de hypetrein weer op volle toeren. Social media staat weer vol met positieve berichten :`)
pi_200562900
Release ze tether fud
  Moderator maandag 26 juli 2021 @ 19:58:16 #141
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200563081
Offerte Lambo afgestoft.

@Wereldgozer @fathank
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_200563542
quote:
1s.gif Op maandag 26 juli 2021 19:48 schreef Wereldgozer het volgende:
Release ze tether fud
Bulls geven geen fuck.
Uitvinder van de biersmiley.
  maandag 26 juli 2021 @ 20:38:31 #143
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200563657
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 19:58 schreef onlogisch het volgende:
Offerte Lambo afgestoft.

@:Wereldgozer @:Fathank
Blijft toch een beetje een auto voor vloggers..
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200563728
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 19:58 schreef onlogisch het volgende:
Offerte Lambo afgestoft.

@:Wereldgozer @:Fathank
Wat ordinair.
pi_200564167
Waarom een lambo? Doe eens creatief! Een ouder type vw passat in donkerblauw met een w12 bijvoorbeeld
pi_200564400
Waarom rijk willen worden? Echte mannen zoeken baan die ze leuk vinden, crypto gaat over afschermen van je vermogen, als je wilt gokken ga lekker naar casino.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  maandag 26 juli 2021 @ 21:25:29 #147
62913 Blik
The one and Only!
pi_200564432
40k dollah
pi_200564460
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:23 schreef raptorix het volgende:
Waarom rijk willen worden? Echte mannen zoeken baan die ze leuk vinden, crypto gaat over afschermen van je vermogen, als je wilt gokken ga lekker naar casino.
:')
pi_200564478
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:27 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

:')
:') :') :') :') :') :')
Weer iemand die denkt dat je met crypto rijk word in 3 maanden? Iemand die loopt te balen als crypto 3 weken 10 procent daalt en zijn balletjes voelt krimpen?
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200564514
met een investering van 10k vandaag een rendement van 21% gemiddeld. Mijn werk geeft me meer kopzorgen dan crypto en moet ik veel meer voor doen... 2100 euro verdien ik niet normaal op 1 dag laten we zeggen.

Mijn chiliz (issie weer) doen het rustig aan met 5,5 % gemiddeld over langere tijd (7,1% op deze dag) maar dat is mijn safe haven.
  maandag 26 juli 2021 @ 21:34:27 #151
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200564548
Geniet van de pump maar niet zeuren als je straks binnen een dag 30% van je geld kwijt bent h. Crypto gaat hard, zowel naar boven als beneden.

Krijg je wel stalen zenuwen van ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200564704
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:34 schreef Rossdale het volgende:
Geniet van de pump maar niet zeuren als je straks binnen een dag 30% van je geld kwijt bent h. Crypto gaat hard, zowel naar boven als beneden.

Krijg je wel stalen zenuwen van ^O^
Ik heb al een jaartje eea meegemaakt met eigen geld en verder al een paar jaar wat gevolgd. Ik reageer niet meer op een korte termijn (kwartaal). Maar vandaag was leuk, morgen is het idd misschien weer weg, daarom doe ik zo 500 euro verkopen en met het volgende dipje koop ik iets daarmee terug wat ik wil proberen en denk meer rendement mee te krijgen. Houd me scherp. "Wie het kleine niet eert, is het... ;) "

Daarnaast was mn initiele investering van 10 op een gegeven moment niet lang geleden nog maar 6500 waard...
  maandag 26 juli 2021 @ 21:46:42 #153
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200564811
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:41 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Ik heb al een jaartje eea meegemaakt met eigen geld en verder al een paar jaar wat gevolgd. Ik reageer niet meer op een korte termijn (kwartaal). Maar vandaag was leuk, morgen is het idd misschien weer weg, daarom doe ik zo 500 euro verkopen en met het volgende dipje koop ik iets daarmee terug wat ik wil proberen en denk meer rendement mee te krijgen. Houd me scherp. "Wie het kleine niet eert, is het... ;) "

Daarnaast was mn initiele investering van 10 op een gegeven moment niet lang geleden nog maar 6500 waard...

Prima instelling ^O^
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200564860
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:32 schreef tvdleur het volgende:
met een investering van 10k vandaag een rendement van 21% gemiddeld. Mijn werk geeft me meer kopzorgen dan crypto en moet ik veel meer voor doen... 2100 euro verdien ik niet normaal op 1 dag laten we zeggen.

Mijn chiliz (issie weer) doen het rustig aan met 5,5 % gemiddeld over langere tijd (7,1% op deze dag) maar dat is mijn safe haven.

Had je beter optietjes kunnen kopen bijv op shell, binnen vier uur 70% rendement.
pi_200564945
quote:
1s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:49 schreef xminator het volgende:

[..]

Had je beter optietjes kunnen kopen bijv op shell, binnen vier uur 70% rendement.
Ik ben geen "echte" belegger. Mijn werk, ondersteunend ICT (oa floorsupport bij operaties en IC's) in een ziekenhuis geven mij geen tijd om adequaat te reageren of tussendoor te checken. Opties vind ik persoonlijk erg risicovol.
In dat opzicht had ik ook al mn geld vandaag op HOLO kunnen zetten, 32%... and still rising. Helaas heb ik geen glazen bol
pi_200564949
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:41 schreef tvdleur het volgende:
daarom doe ik zo 500 euro verkopen en met het volgende dipje koop ik iets daarmee terug wat ik wil proberen en denk meer rendement mee te krijgen.
Dat denkt iedereen, maar 90+% van de mensen lukt het niet overigens.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 26-07-2021 21:54:19 ]
pi_200564961
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:54 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat denkt iedereen, maar 90+% van de mensen lukt het niet overigens.
maybe im just lucky ;) heb ook mn missers btw.
pi_200564999
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:54 schreef tvdleur het volgende:

[..]

maybe im just lucky ;) heb ook mn missers btw.
Win rate?
Avg return?
pi_200565050
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:57 schreef Piva het volgende:

[..]

Win rate?
Avg return?
Geen idee, ik maak alles op wat winst is. In afgelopen jaar heb ik met 10.000 euro inleg 5x gecashed en er een auto (peugeot 2008 2015 full options), koffiezetapparaat (jura X10), gaming laptop rtx3070 (msi) voor mn zoon en 5 weekends weg (center parcs en een vakantie uit kunnen halen en voor kunnen betalen en sta nu weer in winst.
Ik leef nu, en in mijn hoofd vertaald dat allemaal als gratis, want als ik dat niet had genvesteerd had ik dat allemaal niet gehad + nog steeds mijn inleg en meer. De belasting kijkt vast mee maar dit zijn de peanuts voor hun die mijn leven wel leuker maken (en ik de economie mee stimuleer! belastingdienst die meekijkt, onthoud dat en ik blijf prima onder de 50k vermogensrendementheffing + ik betaal mn btw's en zo ;) ).
aanvulling: ik haal er niet meer uit dan 10k maar investeer ook al een tijd niet meer. Het is een spelletje...

[ Bericht 4% gewijzigd door tvdleur op 26-07-2021 22:59:03 ]
pi_200565076
Haha Amazon ontkent de bitcoin geruchten _O-

Alles weer als een raket omlaag
٩๏̯͡๏)۶
  maandag 26 juli 2021 @ 22:11:38 #161
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200565130
Deel iets te vroeg ver gekocht.
En een groot deel laten staan.

Bitcoins verkoop ik een kleine deel en de rest hold.
Dit mog er een dip komen er weer bij word gekocht.
Ik had het misschien nu moeten laten staan maar het is maar minder winst en bitcoin staat nog steeds niet naar de moon.

Doe ik ook met eth en etc.

Ada staat op hold bij binance met rente.
Dat gaat toch pas ergens later in de toekomst lopen.

Vet.
Staat in hold en krijg rente plus gratis hun alternatief token die ik op spaar.
Wacht op de burn en dan word het verkocht .
De winst gaat terug naar vet.

Btt bezit ik maar staat op hold voor apenft die ik gratis krijgt.

Tron zelfde als btt gratis apenft.

En natuurlijk shiba coin.
Maar dat word gehandel er mee.
Tussen 0.000063 en 0.0000068.
% is en blijft %
Deze staat nu boven de 0.000007
Dus dadelijk handmatige weer instellen.
De winst daarvan gaat naar bnb en als die hoog staat gaat het weer naar ada.


Ik handel raar misschien.
Maar ik stapte in bij 60k .
En heb nu alle verlies terug en draai nu winst plus wat leuke coins als bonus.

En ja veel lege flessen op de grond.
En die hebben stagie geld er op staan.
Winst voor mij en de natuur word opgeruimd.
Winst gaat naar jawel opsparen en naar bitcoins of eth.

Woon vlak bij de strant en echt waar de mensen kopen flesje en pleuren het op de grond.

Gratis geld altijd goed.

[ Bericht 0% gewijzigd door suijkerbuijk op 26-07-2021 22:23:48 ]
pi_200565203
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:46 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Prima instelling ^O^
had al verkocht! dipje komt sneller dan verwacht :D
  maandag 26 juli 2021 @ 22:20:35 #163
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200565261
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:23 schreef raptorix het volgende:
Waarom rijk willen worden? Echte mannen zoeken baan die ze leuk vinden, crypto gaat over afschermen van je vermogen, als je wilt gokken ga lekker naar casino.
Jeetje nog zo'n salty maxi die de BSC hypetrain gemist heeft
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200565269
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:11 schreef suijkerbuijk het volgende:
Deel iets te vroeg gekocht.
En een groot deel laten staan.

etc...

Ik lees dit met de stem van Jules Deelder in mijn hoofd. Briljant !
pi_200565677
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:21 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Ik lees dit met de stem van Jules Deelder in mijn hoofd. Briljant !
_O-

Je was me voor, ik wilde reageren met "Mooi gedicht"
pi_200565794
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:05 schreef Ronald het volgende:
Haha Amazon ontkent de bitcoin geruchten _O-

Alles weer als een raket omlaag
Alhoewel dit ook weer fake News lijkt te zijn. Nergens een serieuze bron behalve een serie Twitter spam accounts
٩๏̯͡๏)۶
pi_200565849
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:59 schreef Ronald het volgende:

[..]

Alhoewel dit ook weer fake News lijkt te zijn. Nergens een serieuze bron behalve een serie Twitter spam accounts
Geeft ook weer aan hoezeer crypto in de kinderschoenen staat en elke scheet invloed heeft. Neem nou chiliz, een, uitgegeven, ondersteunde en beheerde, crypto (ja bah: er zit een echt commercieel bedrijf achter!!!) voor een supported blockchain die een sport teamtokens platform technisch ondersteund en dat platform op gebouwd is (socios.com).

Bitcoin heeft totale invloed op de waarde van chiliz terwijl ze echt geen F*** met elkaar te maken hebben.

[ Bericht 3% gewijzigd door tvdleur op 26-07-2021 23:10:23 ]
  maandag 26 juli 2021 @ 23:11:26 #168
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200565929
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:04 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Geeft ook weer aan hoezeer crypto in de kinderschoenen staat en elke scheet invloed heeft. Neem nou chiliz, een crypto voor een supported blockchain die een sport teamtokens platform support (socios.com). bitcoin heeft totale invloed op de waarde van chiliz terwijl ze echt geen F*** met elkaar te maken hebben.
Dat is het probleem van alle altcoins.

Daarom alleen maar btc , eth ,etc en ada.

Daar na.
Vet
Btt

Vet omdat het zijn eigen geld maakt
Btt toekomst tenslotte dat is van de makers peer to peer protocol.

En achterlijke shiba .
Dat blijft maar heen en weer gaan door stommelingen die holden.
Je kan daar aardige wat centen verdienen als day trader

Alle anders geef ik niks om.

De key is pak een paar coins en blijf dat je basis houden.
En als je dan wat speel geld heb , speel daar mee en gebruik de winst voor je coins die houd.
pi_200565999
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:11 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Dat is het probleem van alle altcoins.

Daarom alleen maar btc , eth ,etc en ada.

Daar na.
Vet
Btt

Vet omdat het zijn eigen geld maakt
Btt toekomst tenslotte dat is van de makers peer to peer protocol.

En achterlijke shiba .
Dat blijft maar heen en weer gaan door stommelingen die holden.
Je kan daar aardige wat centen verdienen als day trader

Alle anders geef ik niks om.

De key is pak een paar coins en blijf dat je basis houden.
En als je dan wat speel geld heb , speel daar mee en gebruik de winst voor je coins die houd.
Chiliz wordt (is) al een hele grote, UFC, cricket league india, F1 alfa romeo en alpine, sauber, aston martin, voetbal: ac milan, galatassaray, inter milan, fortuna sittard, manchester city. etc. Ze krijgen voet aan de grond bij honkbal in amerika, indy500, en nog veel meer sporten

kijk maar: https://www.socios.com/fan-tokens/

ik heb er nu afgerond 20.000 en koop bij met initieel high sell - low acquire als het me uit komt

[ Bericht 1% gewijzigd door tvdleur op 26-07-2021 23:28:51 ]
  maandag 26 juli 2021 @ 23:29:01 #170
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200566120
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:16 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Chiliz wordt (is) al een hele grote, UFC, cricket league india, F1 alfa romeo en alpine, sauber, aston martin, voetbal: ac milan, galatassaray, inter milan, fortuna sittard, manchester city. etc

kijk maar: https://www.socios.com/fan-tokens/

ik heb er nu afgerond 20.000 en koop bij met initieel high sell - low acquire als het me uit komt
Leuk voor de mensen die holden.
Ik hold niet ben een week trader .
En een dag trader op shit coins van de meeste shit van allemaal shiba coin.

Daarom heb ik ada gekozen als lowbudget hold coin .
Ik zie daar een grote toekomst in aangzien de persoon die er achter zit op dit moment ook etherium classic aan het update is .
Dit is al toegeven door beide partijen.

Daarom is het interessant wat er gaat gebeuren als de smart contracten van ada uit de beta gaan.
Best kans op dat het gaat stijgen als een gek .
Niks voor niks staat ada met meer dan 70% in hold bij de mensen.

[ Bericht 0% gewijzigd door suijkerbuijk op 26-07-2021 23:42:07 ]
pi_200566152
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:29 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Leuk voor de mensen die holden.
Ik hold niet ben een week trader .

In een week, dat is het punt, gaat chiliz (onterecht harder) op en neer met bitcoin. En daar kan jij meer stabiel aan verdienen dan een cardano / ADA of iets in die trant zonder elke keer te moeten checken. Doe er je voordeel mee

[ Bericht 2% gewijzigd door tvdleur op 26-07-2021 23:42:03 ]
  maandag 26 juli 2021 @ 23:44:30 #172
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200566289
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:32 schreef tvdleur het volgende:

[..]

In een week, dat is het punt, gaat chiliz (onterecht harder) op en neer met bitcoin. En daar kan jij meer stabiel aan verdienen dan een cardano / ADA of iets in die trant zonder elke keer te moeten checken. Doe er je voordeel mee
Shiba doe het zelfde .
De % is het zelfde .
Alleen shiba mensen die zijn makkelijker te manipuleren omdat ze denken dat multi rijk gaan worden in de toekomst.
Terwijl het een shitcoin is.
je moet 70% coins verbranden voor het wat gaat worden.

Nee laat die maar elke dag om hoog en laag gaan .
Ik vind het best.

Ik werk in de avond als nachbewaker.
Er is letterlijk niks te doen hier.
Kan dus hele 8 uur lang de schermen in de gaten houden .
pi_200566311
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:44 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Shiba doe het zelfde .
De % is het zelfde .
Alleen shiba mensen die zijn makkelijker te manipuleren omdat ze denken dat multi rijk gaan worden in de toekomst.
Terwijl het een shitcoin is.
je moet 70% coins verbranden voor het wat gaat worden.

Nee laat die maar elke dag om hoog en laag gaan .
Ik vind het best.
Ik ga dan wel voor de chiliz die door een bedrijf gebacked wordt.

Voelt ook beter.... ipv mensen echt bestelen...
pi_200566365
Lukt het jullie ook niet om geld te stuyren van binance naar een visa card? Het mislukt steeds hier.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200566471
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:29 schreef raptorix het volgende:

[..]

:') :') :') :') :') :')
Weer iemand die denkt dat je met crypto rijk word in 3 maanden? Iemand die loopt te balen als crypto 3 weken 10 procent daalt en zijn balletjes voelt krimpen?
Word _O-
  dinsdag 27 juli 2021 @ 00:07:38 #176
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200566490
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:46 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Ik ga dan wel voor de chiliz die door een bedrijf gebacked wordt.

Voelt ook beter.... ipv mensen echt bestelen...
Alle coins hebben te maken met vertrouwen .
Verrek zelfs valuta.
Shiba doet best veel goede dingen
Laats shiba coins verbrand.
En coins weg gegeven aan dierentuinen tijdens de corona tijd.

Het is een coin die in 2020 is gemaakt.
Je moet er ook niet te veel van verwachten op dit moment.

Het zit nu wel volgende de webside van hun

Liquidity locked to uniswap.

Wat de toekomst gaat brengen ? Geen idee.
  dinsdag 27 juli 2021 @ 00:09:44 #177
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200566515
quote:
10s.gif Op maandag 26 juli 2021 23:52 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Lukt het jullie ook niet om geld te stuyren van binance naar een visa card? Het mislukt steeds hier.
Geen idee.
Maar je kan beter een stabel coin pakken die op meerderen exchange word ondersteunt
Of een anderen coin .
Dan sturen naar je wallet van coinbase.
Daar omzetten naar een valuta en via paypal of ideal naar je bank sturen.
pi_200566519
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 00:05 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Word _O-
Zullen we anders jouw taalfouten van het afgelopen jaar er even bij halen? Doe eens niet. Je schiet er niks mee op, sterker: hier op Fok! hebben we er serieus een hekel aan ;)
pi_200566549
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 00:10 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Zullen we anders jouw taalfouten van het afgelopen jaar er even bij halen? Doe eens niet. Je schiet er niks mee op, sterker: hier op Fok! hebben we er serieus een hekel aan ;)
@GGMM @Lenny_Leonard en @onlogisch zijn het daar niet mee eens
pi_200566595
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 00:13 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

@:ggmm @:lenny_leonard en @:onlogisch zijn het daar niet mee eens
Hmm, i dare that @yvonne disagree...

(what happened to @cynix ? )

[ Bericht 5% gewijzigd door tvdleur op 27-07-2021 00:28:16 ]
pi_200568012
Cooooooooooooooorrrrrrrrrrrrrrrectie :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 27 juli 2021 @ 07:59:53 #182
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200568668
Lambo afgezegd :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200569615
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:02 schreef tvdleur het volgende:
Geen idee, ik maak alles op wat winst is. In afgelopen jaar heb ik met 10.000 euro inleg 5x gecashed en er een auto (peugeot 2008 2015 full options), koffiezetapparaat (jura X10), gaming laptop rtx3070 (msi) voor mn zoon en 5 weekends weg (center parcs en een vakantie uit kunnen halen en voor kunnen betalen en sta nu weer in winst.
Ik leef nu, en in mijn hoofd vertaald dat allemaal als gratis, want als ik dat niet had genvesteerd had ik dat allemaal niet gehad + nog steeds mijn inleg en meer. De belasting kijkt vast mee maar dit zijn de peanuts voor hun die mijn leven wel leuker maken (en ik de economie mee stimuleer! belastingdienst die meekijkt, onthoud dat en ik blijf prima onder de 50k vermogensrendementheffing + ik betaal mn btw's en zo ;) ).
aanvulling: ik haal er niet meer uit dan 10k maar investeer ook al een tijd niet meer. Het is een spelletje...
Tof!

Maar waarom niet wat meer van je winst in bitcoin laten staan? Het gaat zo'n ~200% per jaar omhoog. In 5-10 jaar kan je "FU money" hebben.

Deze unieke kans in de investerings wereld krijg je vaak maar 1x..
pi_200569787
bart pattern genot
pi_200569817
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 00:05 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Word _O-
Excel
pi_200569844
Wat een slachtveld. :')

GMTA @Elan
pi_200569878
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 22:05 schreef Ronald het volgende:
Haha Amazon ontkent de bitcoin geruchten _O-

Alles weer als een raket omlaag
Ik verbaas mij er ook meer over dat mensen dat gerucht serieus namen. Hoe dan ook, koers blijft prima staande ondanks het weinige volume.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200569890
Mama i'm scared!

Ik heb zojuist maar even wat zalm gekocht voorals de beren weer terug komen.
pi_200570133
Sowieso vreemd dat mensen uitspraken over bedrijf X dat bitcoins gaat accepteren belangrijk vinden, bitcoin als betaalmiddel is nog wel het laatste wat belangrijk is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200570186
Jammer van het nieuws rondom amazon, het feit dat Tesla nogsteeds veel bitcoin heeft had juist stimulerend kunnen werken.
  dinsdag 27 juli 2021 @ 09:41:16 #191
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200570434
De ersgte is.
Dat er nog veel youtube kanalen dood leuk nog steeds verkondige dat amazon in bitcoins gaat.

Dat is de reden dat het blijft hangen op 37k
pi_200570459
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 09:25 schreef raptorix het volgende:
Sowieso vreemd dat mensen uitspraken over bedrijf X dat bitcoins gaat accepteren belangrijk vinden, bitcoin als betaalmiddel is nog wel het laatste wat belangrijk is.
De relatie tussen wat goed voor de koers zou moeten zijn en wat er daadwerkelijk goed voor de koers blijkt te zijn is wel vaker niet wat je zou denken.
Ook daarom zie je veel conspiracy achtige redenaties over marktmanipulatie, en het stomste is dat je die niet eens bij voorbaat af kunt doen als lariekoek.
What Would Goku Do
pi_200570668
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 09:25 schreef raptorix het volgende:
Sowieso vreemd dat mensen uitspraken over bedrijf X dat bitcoins gaat accepteren belangrijk vinden, bitcoin als betaalmiddel is nog wel het laatste wat belangrijk is.
Mensen willen vaak een reden hebben/vinden waarom iets omhoog of omlaag gaat.

Dat de market gebottemed was deed er niet toe. Of de miljard in short liquidaties.

Dat Tesla nog steeds hun bitcoin hodled in Q2 hoor je niemand over. Maar als Elon tweet dat ze geen bitcoin meer accepteren voor die ene auto die ze verkocht hebben voor bitcoin zou de market terecht 20% dalen.
pi_200570692
Het "MR market" concept van Benjamin Graham is nog steeds het beste hoofdstuk dat ik ooit gelezen heb over investeren.
pi_200570700
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 09:42 schreef viagraap het volgende:

[..]

De relatie tussen wat goed voor de koers zou moeten zijn en wat er daadwerkelijk goed voor de koers blijkt te zijn is wel vaker niet wat je zou denken.
Ook daarom zie je veel conspiracy achtige redenaties over marktmanipulatie, en het stomste is dat je die niet eens bij voorbaat af kunt doen als lariekoek.
Heeft niet zoveel met conspiracy te maken eerder dat er heel veel slechte beleggers zijn ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 27 juli 2021 @ 10:01:45 #196
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200570778
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 09:56 schreef raptorix het volgende:

[..]

Heeft niet zoveel met conspiracy te maken eerder dat er heel veel slechte beleggers zijn ;)
Mee eens
Bitcoin bestaat

Holders
Panic sellers
Panic buyers
Vergeters (vergeten hun wallet code)
pi_200570783
Ten aanzien van Bitcoin denk ik ook dat er maar weinig mensen bewust van zijn dat de kans groot is dat het huidige financile systeem op zijn laatste benen loopt. Ik zou ook iedereen adviseren om crypto waarmee je niet actief handelt in je eigen wallet te houden en niet je hele zut op een exchange te zetten, op het moment dat de huidige machthebbers de stop er uit trekken zullen ze zeer waarschijnlijk met een spoedwetje komen waarbij ze een blokkade naar de exchanges opzetten, bijvoorbeeld hoe het destijds met de bankencrisis in Cyprus ging, dat gaat gewoon overnight......
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200570857
Dus.
Maar gewoon weer de dip kopen voor de achtste keer :')
blablablabla
pi_200571022
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 15:50 schreef Elan het volgende:

[..]

Eerst nog 15k
Prijs ten tijde van post: 30k
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:06 schreef Elan het volgende:
Dus.
Maar gewoon weer de dip kopen voor de achtste keer :')
Prijs ten tijde van post: 37k

Oke...
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200571064
Een prijsstijging en de NL media komt ook weer los. :')

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ther-ethereum-ripple
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200571122
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:14 schreef dimmak het volgende:

[..]

Prijs ten tijde van post: 30k
[..]

Prijs ten tijde van post: 37k

Oke...
Buy high sell low.
pi_200571206
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:17 schreef dimmak het volgende:
Een prijsstijging en de NL media komt ook weer los. :')

https://www.rtlnieuws.nl/(...)ther-ethereum-ripple
Fraude, bankroet, Faillissement, 'onbeperkte' verliezen, failliet, criminelen, Witwassen, illegale betalingen.

Zoveel keywords in zo weinig tekst is wel een gave eigenlijk. _O_
pi_200571701
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:14 schreef dimmak het volgende:

[..]

Prijs ten tijde van post: 30k
[..]

Prijs ten tijde van post: 37k

Oke...
Komt vanzelf.
Gewoon klassieke dead cat bounce die opleving.
blablablabla
pi_200571897
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 10:24 schreef Piva het volgende:

[..]

Fraude, bankroet, Faillissement, 'onbeperkte' verliezen, failliet, criminelen, Witwassen, illegale betalingen.

Zoveel keywords in zo weinig tekst is wel een gave eigenlijk. _O_
http://retro-computers.co(...)ots-to-extort-money/

Ciminelen zijn bang voor concurrentie!
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200572428
quote:
0s.gif Op maandag 26 juli 2021 21:29 schreef raptorix het volgende:
Weer iemand die denkt dat je met crypto rijk word in 3 maanden?
Dit is mogelijk.
pi_200572525
quote:
10s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 11:26 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

Dit is mogelijk.
Alles is mogelijk, je kunt ook staatsloten kopen voor dat geld ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 27 juli 2021 @ 12:40:13 #207
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200573939
Lol 1 groene streep van +10k en dan is een drop van 3k een dip :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  dinsdag 27 juli 2021 @ 12:57:59 #208
131603 Afwazig
Serious business
pi_200574269
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 12:40 schreef fathank het volgende:
Lol 1 groene streep van +10k en dan is een drop van 3k een dip :')
Kan allemaal gebeuren in een bearmarkt.
pi_200575006
quote:
14s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 12:40 schreef fathank het volgende:
Lol 1 groene streep van +10k en dan is een drop van 3k een dip :')
Vooralsnog steven we af op de zevende groene dag :)
pi_200575413
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 13:36 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Vooralsnog steven we af op de zevende groene dag :)
BeArMaRkEt
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 27 juli 2021 @ 15:30:34 #211
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200577255
10k incoming :')
Please sir. When moon? When Mustang?
  dinsdag 27 juli 2021 @ 17:51:45 #212
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200579183
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 15:30 schreef Rossdale het volgende:
110k incoming :D
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200582227
Binance:

"Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. "

Ik hoop dat iedereen dit zag aankomen en inmiddels hun account leeg gemaakt heeft (ik wel in ieder geval)..

Toch best kloten als je 0.0011 per keer aan fee betaald.

[ Bericht 22% gewijzigd door #ANONIEM op 27-07-2021 21:20:08 ]
pi_200583303
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 21:19 schreef Piva het volgende:
Binance:

"Daily withdrawal limits will be adjusted to 0.06 BTC for accounts which have completed only Basic Account Verification. "

Ik hoop dat iedereen dit zag aankomen en inmiddels hun account leeg gemaakt heeft (ik wel in ieder geval)..

Toch best kloten als je 0.0011 per keer aan fee betaald.
Ik weet het niet hoor, misschien dat dat een optie is, maar heel misschien kan je je verifiren? Zou het misschien daaraan liggen?
  Moderator dinsdag 27 juli 2021 @ 22:13:34 #215
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200583311
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 22:12 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ik weet het niet hoor, misschien dat dat een optie is, maar heel misschien kan je je verifiren? Zou het misschien daaraan liggen?
Idd. Met verificatie kan je 100 btc of zo per dag withdrawen?

Moet genoeg zijn toch.
Recordhouder aantal posts op n dag.
4045
onlogisch
pi_200583396
Dat inderdaad. Die basic verification is waarschijnlijk waar ze gezeik over krijgen met overheden, omdat ze bank-achtige diensten aanbieden zonder de normaal gebruikelijke verificaties. Uiteindelijk kun je nog altijd genoeg uitvreten met allerlei crypto en shitto zonder dat die meer-dan-basic verificaties te herleiden zijn.
What Would Goku Do
pi_200584281
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 22:12 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

Ik weet het niet hoor, misschien dat dat een optie is, maar heel misschien kan je je verifiren? Zou het misschien daaraan liggen?
Een vermindering van 2 BTC per dag naar 0.06 BTC vind je geen probleem?
pi_200584520
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 23:09 schreef Piva het volgende:

[..]

Een vermindering van 2 BTC per dag naar 0.06 BTC vind je geen probleem?
Dat is niet waar het om draait dus neuh.
What Would Goku Do
pi_200584581
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 23:09 schreef Piva het volgende:

[..]

Een vermindering van 2 BTC per dag naar 0.06 BTC vind je geen probleem?
Nee, wat mij betreft schakelen ze dat zelfs helemaal uit. Gewoon niet zo moeilijk doen en jezelf identificeren.
pi_200584610
Ekte crypto anarchisten hier op fok :')
pi_200584814
Jij kiest er toch zelf voor om gebruik te maken van diensten van een exchange? Het is niet zo gek wanneer de grootste exchange ter wereld iets simpels als KYC invoert. Dan kan je gaan huilen of lekker op zoek naar een andere exchange.
  woensdag 28 juli 2021 @ 07:31:32 #222
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200588199
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 23:35 schreef Piva het volgende:
Ekte crypto anarchisten hier op fok :')
Als crypto “anarchist” zoiets gecentraliseerd als Binance gebruiken :')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  woensdag 28 juli 2021 @ 07:34:12 #223
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200588224
Lol

Crypto anarchisten klinkt alsof je daar principes voor moet hebben
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200588432
In tegenstelling tot veel andere economische activiteiten zijn de enige eventuele slachtoffers van mijn winst mensen die zelf dom bezig zijn geweest. Voorzover het een zero sum game is waarbij winst X tegenover verlies Y moet staan, wat dus vaak al niet zo is.
Dus principes hoeven niet overboord, in it for the money.
What Would Goku Do
pi_200588454
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 07:31 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Als crypto “anarchist” zoiets gecentraliseerd als Binance gebruiken :')
Niet echt natuurlijk. Maar van die domme opmerkingen als "wat maakt het uit verifieer jezelf gewoon". Dat is nou niet echt wat bitcoin voor ogen had.

Whats next, geregistreerde EU crypto wallets waar je KYC voor moet doen?
pi_200588485
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 00:02 schreef MaximumRush het volgende:
Jij kiest er toch zelf voor om gebruik te maken van diensten van een exchange? Het is niet zo gek wanneer de grootste exchange ter wereld iets simpels als KYC invoert. Dan kan je gaan huilen of lekker op zoek naar een andere exchange.
Binance wordt overduidelijk getarget door de overheid. Blockades via banken. Nu strikte KYC.

Vervolgens doen ze een Cyprus of Ice9 attack en al je crypto is gone.

En als je denkt dat dat geen gevolgen heeft wanneer de grootste exchange omvalt dan ben je niet goed wijs (zelfs wanneer je niets hodled daar).

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 28-07-2021 07:56:10 ]
  woensdag 28 juli 2021 @ 08:30:29 #227
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200589043
Ja maar wat verwacht je dan?

Je kan geen tweedehands auto meer cash betalen onder het mom van witwassen, ondermijning en financiering van terrorisme maar cryoto-fiat gateways kun je gewoon miljoenen rondsluizen zonder dat Vadertje Staat cared?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200589481
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 07:52 schreef Piva het volgende:

[..]

Niet echt natuurlijk. Maar van die domme opmerkingen als "wat maakt het uit verifieer jezelf gewoon". Dat is nou niet echt wat bitcoin voor ogen had.

Whats next, geregistreerde EU crypto wallets waar je KYC voor moet doen?
Wat moet een Bitcoiner ook met Binance? Haal je Bitcoin eraf en stack met Flitz/Relai/Bittr, enige KYC is je bankrekening.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200590084
Kan er niet effe duidelijk worden of dit nou een dead bounce of recovery is... tether nieuws komt voren!
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200590421
quote:
13s.gif Op woensdag 28 juli 2021 09:17 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Kan er niet effe duidelijk worden of dit nou een dead bounce of recovery is... tether nieuws komt voren!
We wachten nog op de 15k
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200594960
quote:
13s.gif Op woensdag 28 juli 2021 09:17 schreef ZeventiendeEtage het volgende:
Kan er niet effe duidelijk worden of dit nou een dead bounce of recovery is... tether nieuws komt voren!
Het enige nieuws wat van Tether zal komen is gebrabbel, laat ze eerst maar eens een fatsoenlijke audit doen op hun middelen. Overigens pro tip van iedereen, zodra Tether valt, verkoop direct al je Bitcoin, kun je later oppikken voor een schijntje.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200595115
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 12:27 schreef raptorix het volgende:
Overigens pro tip van iedereen, zodra Tether valt, verkoop direct al je Bitcoin, kun je later oppikken voor een schijntje.
Hoezo? Lijkt mij eerder dat de prijs daarvan gaat stijgen. Iedereen wil dan snel van zijn Tethers dan af en dan kopen ze Bitcoin waarschijnlijk.

Overigens zijn Coinbase en Paxos wel open over hun stablecoins. Wil je een stablecoin, neem dan PAX of USDC. USDC kun je op verschillende plekken ook nog uitlenen voor +/- 9% rente.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 28 juli 2021 @ 12:37:24 #233
131603 Afwazig
Serious business
pi_200595202
Tether FUD weer ja? Top. Die was inderdaad al een week of twee niet voorbijgekomen. Volgende week banned China Bitcoin weer denk ik.
pi_200595495
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 12:34 schreef dimmak het volgende:

[..]

Hoezo? Lijkt mij eerder dat de prijs daarvan gaat stijgen. Iedereen wil dan snel van zijn Tethers dan af en dan kopen ze Bitcoin waarschijnlijk.

Overigens zijn Coinbase en Paxos wel open over hun stablecoins. Wil je een stablecoin, neem dan PAX of USDC. USDC kun je op verschillende plekken ook nog uitlenen voor +/- 9% rente.
Denk sowieso dat de grote beurzen dan sluiten, dus beter hou je ze in je eigen wallet en verkoop je ze in Nederland bij kleinere beurs.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200595527
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 12:37 schreef Afwazig het volgende:
FUD
Uh dat is niet iets wat ik vandaag roep, roep ik al veel langer, en de reden waarom je zeer achterdochtig moet zijn is terecht, neem je tijd maar eens voor dit artikel: https://bitcoinmagazine.c(...)should-and-does-work
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200597273

Gaat dit de 8e groene kaars worden op rij? Bears?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200597495
twitter


love it
pi_200597519
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:12 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]
Gaat dit de 8e groene kaars worden op rij? Bears?
Wel veel whales vandaag die Bitcoins verplaatsen/verkopen/kopen volgens whale alert twitter account

https://mobile.twitter.com/whale_alert/
pi_200597572
quote:
1s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:25 schreef Anton91 het volgende:

[..]

Wel veel whales vandaag die Bitcoins verplaatsen/verkopen/kopen volgens whale alert twitter account

https://mobile.twitter.com/whale_alert/
Ik zie dit ook nog wel minimaal 1x richting 35k gaan voordat we veel verder omhoog gaan eigenlijk. Laatste weakhands eruit schudden.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 28 juli 2021 @ 14:36:30 #240
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200597750
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:24 schreef Dimachaerus het volgende:
[ twitter ]

love it
mag ik vragen als dit uit het Justin Sun announcement handbook komt?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200598034
quote:
10s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:36 schreef fathank het volgende:

[..]

mag ik vragen als dit uit het Justin Sun announcement handbook komt?
dat mag jij vragen
pi_200600802
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 14:28 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ik zie dit ook nog wel minimaal 1x richting 35k gaan voordat we veel verder omhoog gaan eigenlijk. Laatste weakhands eruit schudden.
Geen idee, maar volgens mij gaat er wel iets gebeuren of een flinke pump of een flinke dump. Vandaag alleen al het laatste uur zo'n 17 transacties van +-9-10k bitcoin's.
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 juli 2021 @ 18:28:40 #243
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200601218
@Afwazig

USDN per NSBT for next distribution 0.267755 USDN (0.00000302 Waves + 0.267707 USDN)

Lekker hoor
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_200601571
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 07:55 schreef Piva het volgende:

[..]

Binance wordt overduidelijk getarget door de overheid. Blockades via banken. Nu strikte KYC.

Vervolgens doen ze een Cyprus of Ice9 attack en al je crypto is gone.

En als je denkt dat dat geen gevolgen heeft wanneer de grootste exchange omvalt dan ben je niet goed wijs (zelfs wanneer je niets hodled daar).
Binance moet zich gewoon zoals ieder bedrijf aan regels houden, daar ontkom je niet aan met hun omvang.

En ik zie het eerlijk gezegd niet snel omvallen, ik heb er nog nooit problemen gehad, withdrawals en deposits zijn altijd nog vlekkeloos verlopen.
٩๏̯͡๏)۶
  woensdag 28 juli 2021 @ 18:55:25 #245
131603 Afwazig
Serious business
pi_200601576
quote:
1s.gif Op woensdag 28 juli 2021 18:28 schreef Mortaxx het volgende:
@:afwazig

USDN per NSBT for next distribution 0.267755 USDN (0.00000302 Waves + 0.267707 USDN)

Lekker hoor
Ja er kwam even een swap van 1 Miljoen Waves voorbij. Straks een dikke payout dus. Genot. :D
pi_200602725
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 07:55 schreef Piva het volgende:

[..]

Binance wordt overduidelijk getarget door de overheid. Blockades via banken. Nu strikte KYC.

Vervolgens doen ze een Cyprus of Ice9 attack en al je crypto is gone.

En als je denkt dat dat geen gevolgen heeft wanneer de grootste exchange omvalt dan ben je niet goed wijs (zelfs wanneer je niets hodled daar).
Dit dus, dat is ook mijn playbook, zodra binance of tether valt zorgen dat je genoeg liquiditeit hebt om toe te slaan, hier staan de munten klaar om allin te gaan en dat is van andere orde dan wat procentjes, die je kunt pakken in deze periode. Ik hoop dat Bitonic dat moment wel in de lucht blijft want mijn grotere aankopen doe ik gewooon in Nederland.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200602801
Leuk herstel net van die mini dip. :)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200603162
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 20:29 schreef dimmak het volgende:
Leuk herstel net van die mini dip. :)
Vanaf 20:30 ging het pas helemaal lekker :) Hopen dat we nu eens doorgaan omhoog.
pi_200603199
Ook mooi moment om even snel te verkopen en op 35 terug te kopen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Knapste mannelijke user 2022 woensdag 28 juli 2021 @ 20:51:19 #250
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200603204
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 20:50 schreef raptorix het volgende:
Ook mooi moment om even snel te verkopen en op 35 terug te kopen :)
35 gaan we nooit meer zien
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_200603218
quote:
1s.gif Op woensdag 28 juli 2021 20:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

35 gaan we nooit meer zien
Ik had 35 als dip voorspelt op toenmalige top ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  woensdag 28 juli 2021 @ 23:23:08 #252
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200605754
quote:
1s.gif Op woensdag 28 juli 2021 20:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

35 gaan we nooit meer zien
Natuurlijk wel, maar hopelijk niet op korte termijn
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200609213
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 18:55 schreef Ronald het volgende:

[..]

Binance moet zich gewoon zoals ieder bedrijf aan regels houden, daar ontkom je niet aan met hun omvang.

En ik zie het eerlijk gezegd niet snel omvallen, ik heb er nog nooit problemen gehad, withdrawals en deposits zijn altijd nog vlekkeloos verlopen.
Mijn Binance account is KYCed. Dat het bedrijf zich aan de regels moet houden is niet erg. Het probleem is dat de overheid die regels makkelijk kan veranderen.

Het gevaar schuilt hem in dat een overheid de exchange fiat transacties helemaal kan blokeren en vandaar juist dat deze aanpassing zo jammer is. Of deze theory ook echt ooit toegepast gaat worden, who knows. Waarschijnlijk dacht 99% van de mensen ook dat China nooit miners zou bannen.
pi_200609225
quote:
14s.gif Op woensdag 28 juli 2021 08:30 schreef fathank het volgende:
Ja maar wat verwacht je dan?

Je kan geen tweedehands auto meer cash betalen onder het mom van witwassen, ondermijning en financiering van terrorisme maar cryoto-fiat gateways kun je gewoon miljoenen rondsluizen zonder dat Vadertje Staat cared?
Dat is dan ook de issue, met de ontwikkelingen (cbdc etc) gaat de overheid steeds meer bepalen wat je wel en niet zou mogen kopen van je eigen centen.
pi_200609426
quote:
1s.gif Op woensdag 28 juli 2021 20:51 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

35 gaan we nooit meer zien
30/35 is de bodem na de volgende top. :P Die is nu wel lekker aangestampt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200609548
quote:
0s.gif Op woensdag 28 juli 2021 07:55 schreef Piva het volgende:

[..]

Binance wordt overduidelijk getarget door de overheid. Blockades via banken. Nu strikte KYC.

Vervolgens doen ze een Cyprus of Ice9 attack en al je crypto is gone.

En als je denkt dat dat geen gevolgen heeft wanneer de grootste exchange omvalt dan ben je niet goed wijs (zelfs wanneer je niets hodled daar).
En ook niet onbelangrijk men laat Tether lekker aanrommelen, als dat straks uit elkaar klapt dan hebben ze mooi zwart schaap om crypto in kwaad daglicht te zetten, het gaat gebeuren en het zal de koersen doen klappen, maar ik zou gewoon volhouden, komt op lange termijn gewoon goed.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  donderdag 29 juli 2021 @ 10:20:56 #257
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200610457
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 09:30 schreef raptorix het volgende:

[..]

En ook niet onbelangrijk men laat Tether lekker aanrommelen, als dat straks uit elkaar klapt dan hebben ze mooi zwart schaap om crypto in kwaad daglicht te zetten, het gaat gebeuren en het zal de koersen doen klappen, maar ik zou gewoon volhouden, komt op lange termijn gewoon goed.
Dat hoor ik nu al jaren.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200610665
D *O*
C *O*
A *O*
pi_200610732
quote:
14s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:20 schreef fathank het volgende:

[..]

Dat hoor ik nu al jaren.
Dan laat je lekker je geld in Tether staan als je daar vertouwen in hebt.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200610740
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 09:30 schreef raptorix het volgende:
En ook niet onbelangrijk men laat Tether lekker aanrommelen, als dat straks uit elkaar klapt dan hebben ze mooi zwart schaap om crypto in kwaad daglicht te zetten, het gaat gebeuren en het zal de koersen doen klappen, maar ik zou gewoon volhouden, komt op lange termijn gewoon goed.
Ik denk niet dat tether in elkaar klapt.

60 Miljard dollars voelt zich prima bij het hodlen van tether. Tether heeft een duidelijke functie en de market schijnt prima te werken. En als het wel in elkaar klapt is dat goed voor bitcoin, aangezien dat geld tot het niets meer waard is terug in bitcoin stroomt.

Daarnaast snap ik niet waarom mensen zich zo'n zorgen maken om hun "fractional" reserve banking. Stel dat ze "slechts" 60% backed zijn bij dollars en over de rest via hun exchanges etc. Ik zou me nog steeds 100% meer zorgen maken over het geld dat hun op bankrekeningen hebben staan die fractional reserved zijn met : 0-5% ratios... De kans dat de achterliggende banken bij tether ondergaan is vele malen groter dan dat tether in problemen komt...

Bovendien waarom zou je jezelf veiliger voelen bij de tegoeden die exchanges zoals Conbase en Binance hebben? Hoe transparant zijn die? Hebben hun wel echt een 100% reserve? Gebruiken ze dat geld ook niet somehow?

[ Bericht 3% gewijzigd door #ANONIEM op 29-07-2021 10:38:43 ]
pi_200610807
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:34 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dan laat je lekker je geld in Tether staan als je daar vertouwen in hebt.
Wie houdt er Tether vast dan? Het wordt voornamelijk gebruikt door traders. Er is vast wel iets mis mee, maar het wordt ook allemaal wel flink overdreven. Tether doet gewoon wat hij moet doen en gaat er wat mis schakelen mensen over naar PAX, USDC of BUSD (allen wel volledig gedekt en transparant).
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200610896
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:34 schreef Piva het volgende:

[..]

Ik denk niet dat tether in elkaar klapt.

60 Miljard dollars voelt zich prima bij het hodlen van tether. Tether heeft een duidelijke functie en de market schijnt prima te werken. En als het wel in elkaar klapt is dat goed voor bitcoin, aangezien dat geld tot het niets meer waard is terug in bitcoin stroomt.

Daarnaast snap ik niet waarom mensen zich zo'n zorgen maken om hun "fractional" reserve banking. Stel dat ze "slechts" 60% backed zijn bij dollars en over de rest via hun exchanges etc. Ik zou me nog steeds 100% meer zorgen maken over het geld dat hun op bankrekeningen hebben staan die fractional reserved zijn met : 0-5% ratios... De kans dat de achterliggende banken bij tether ondergaan is vele malen groter dan dat tether in problemen komt...

Bovendien waarom zou je jezelf veiliger voelen bij de tegoeden die exchanges zoals Conbase en Binance hebben?
Omdat een "bankrun" bij Tether een stuk waarschijnlijker is dan bij een normale bank, daarnaast zijn ze verre van liquide omdat veel van hun reserves voor langere periodes vastzitten. Wat me ook allerminst zint is de verwevendheid vaan Binance en Tether die zelfs onder de zelfde leidinggevenden staan.
Het is gewoon zo giftig als de pest vooral omdat er nauwelijks fatsoenlijke auditing is.

En met betrekking tot een normale bankrun in Euro's dat is tenminste nog gegarandeerd, niet dat ik daar erg veel op zou vertrouwen als ik veel geld had, maar toch.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200610905
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:37 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wie houdt er Tether vast dan? Het wordt voornamelijk gebruikt door traders. Er is vast wel iets mis mee, maar het wordt ook allemaal wel flink overdreven. Tether doet gewoon wat hij moet doen en gaat er wat mis schakelen mensen over naar PAX, USDC of BUSD (allen wel volledig gedekt en transparant).
Er zijn mensen in dit topic die het zelfs adviseren als investering :@
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200610932
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:41 schreef raptorix het volgende:
een normale bankrun in Euro's dat is tenminste nog gegarandeerd
I rest my case.
pi_200610953
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:42 schreef raptorix het volgende:

[..]

Er zijn mensen in dit topic die het zelfs adviseren als investering :@
Trolls? Zou niet weten wie dit anders adviseert. _O- Een currency die onderhevig is aan inflatie is nou niet echt een goede investering, helemaal niet als het dan ook nog gaat om het gehandicapte broertje.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200611131
$40k voor de 26ste keer gebroken.

De beren kopen de $40k dip!
pi_200611198
AMP is al een paar dagen flink aan het stijgen en komt vandaag beschikbaar op Binance.US :)
pi_200611237
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:55 schreef Anton91 het volgende:
AMP is al een paar dagen flink aan het stijgen en komt vandaag beschikbaar op Binance.US :)
Vandaag dus een sell-off.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200611269
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

Vandaag dus een sell-off.
Zal wel wat later zijn gok ik, want komt op Binance.US rond 5u (onze tijd). En de laatste dag en 7 dagen ging het ook erg lekker.

pi_200611419


POLL
pi_200612064
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:42 schreef raptorix het volgende:

[..]

Er zijn mensen in dit topic die het zelfs adviseren als investering :@
Dat is gewoon dom. Kan je net zo goed fiat op je Binance flikkeren en als fiat laten staan ipv Tether of BUSD.
  donderdag 29 juli 2021 @ 11:58:09 #272
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200612674
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:34 schreef raptorix het volgende:

[..]

Dan laat je lekker je geld in Tether staan als je daar vertouwen in hebt.
Ga ik zeker doen, bedankt voor de tip!
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Admin donderdag 29 juli 2021 @ 14:50:40 #273
2589 crew  yvonne
On(t)deugend
pi_200616157
quote:
0s.gif Op dinsdag 27 juli 2021 00:17 schreef tvdleur het volgende:

[..]

Hmm, i dare that @:yvonne disagree...

(what happened to @:cynix ? )
^O^

Cynix is geen FA meer, wel mod.
Yvonne riep ergens: Static is gewoon Static, je leeft met hem of niet.
Geen verborgen agenda's, trouw, grote muil, lief hartje, bang voor bloed, scheld FA's graag uit voor lul.


Op dinsdag 26 oktober 2021 16:46 schreef Elan het volgende:
Hier sta ik dan weer niet van te kijken Zelfs het virus is bang voor jou.
pi_200616841
Ada schiet ook niet echt op.
Iemand een idee wanneer de smart contracten eindelijk uit beta test zijn?

Eigenaar van ada had nog 3 uur lang een live gesprek gehad op youtube.

Maar praatjes vullen geen gaatjes.

Binnen kort mag ik mijn gebruike nieuwe wagen gaan ontvangen.
Een honda hr-v automaat .(bouwjaar 2000)
Gesponsorde door digitale coins
Weet het een oudjes maar met een hond en wonen bij het water wil je niks nieuws hebben .
pi_200616865
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 11:07 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]

[poll=2793]
Optie 3: HODL
pi_200616918
quote:
9s.gif Op donderdag 29 juli 2021 15:22 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Optie 3: HODL
Always!
  Redactie Frontpage donderdag 29 juli 2021 @ 15:33:09 #277
4530 crew  Crazy Harry
pi_200617086
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 10:41 schreef raptorix het volgende:

[..]

Omdat een "bankrun" bij Tether een stuk waarschijnlijker is dan bij een normale bank, daarnaast zijn ze verre van liquide omdat veel van hun reserves voor langere periodes vastzitten. Wat me ook allerminst zint is de verwevendheid vaan Binance en Tether die zelfs onder de zelfde leidinggevenden staan.
Het is gewoon zo giftig als de pest vooral omdat er nauwelijks fatsoenlijke auditing is.
Je vergist je met tether en bitfinex denk ik?
Binance heeft BUSD (Paxos).

Ik vind de verwevenheid van USDT met iedere exchange heel irritant. Bij iedere exchange, inclusief die eigenlijk hun eigen stable hebben, zijn er voor USDT de meeste handelsparen. Met USDT kan je zelfs meer dan met BTC...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200617097
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 15:21 schreef suijkerbuijk het volgende:
Ada schiet ook niet echt op.
Iemand een idee wanneer de smart contracten eindelijk uit beta test zijn?
Q5
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200617235
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 15:33 schreef dimmak het volgende:

[..]

Q5
Hardop gelachen in de metro, dankjewel.
pi_200617976
Legendarische investeerder Stanley Drunkenmiller over crypto:

quote:
On Bitcoin

Takeaway: Bitcoin was a solution in search of a problem. It found one: Fed Chair Jerome Powell and his very loose monetary policy.



Stanley Druckenmiller: So, I’ve evolved on this.

If you’ve done your homework, you’d know that 5-6 years ago I said more than once, “crypto and Bitcoin are a solution in search of a problem.”

What the hell are these people all looking for? We already have [a currency]. It’s called the US Dollar.

For the first move in Bitcoin — I think from like $50 to $17,000 — I just sat there aghast.

And by the way, consistent with our earlier conversation, I wanted to buy it every day.

It was going up and — even though I didn’t think much of it — I just couldn’t stand the fact that it was going up and I didn’t own it.

Fast forward: I never owned it from like $50 to $17,000, I felt like a moron. Then it goes back down to $3000 again.

Then a couple of things happened.

So, solution in search of a problem. I found the problem: When we did the CARES act and Chairman Powell started crossing all sorts of red lines in terms of what the Fed would do and wouldn’t do.

The problem was Jay Powell and the world’s central bankers going nuts and making fiat money even more questionable than it already has been when I used to own gold.

Then the second thing that happened is I got a call [from billionaire hedge fund manager] Paul Jones and he says, “do you know that when Bitcoin went from $17,000 to $3000 that 86% of the people that owned it at $17,000, never sold it?”

Well, this was huge in my mind. So here’s something with a finite supply and 86% of the owners are religious zealots. I mean, who the hell holds something through $17,000 to $3000? And it turns out none of them — the 86% — sold it. Add that to this new Central Bank craziness phenomenon.

[A few years pass] and it goes up to $6,000 in the middle of the last spring.

I got to buying some just because these kids on the West Coast are already worth more than I am, and they’re going to be making a lot more money than me in the future. For some reason, they’re looking at this thing the way I’ve always looked at gold, which is a store of value if I don’t trust fiat currencies.

Then the thing that Paul told me [about the 86%]. Then, the fact that it’s been around 13 years. It has become a brand, right? So it’s funny. I tried to buy $100m of Bitcoin at a price of $6,200. It took me 2 weeks to buy $20m. I bought it all around $6,500, I think.

And I said, “this is ridiculous.”

You know, it takes me two weeks [to buy $20m]. I can buy that much gold in 2 seconds.

So like an idiot, I stopped buying it. The next thing I knew, [Bitcoin] is trading at $36,000.

I took my costs and then some out of it and I still own some of it. My heart’s never been in it. I’m a 68-year old dinosaur, but once it started moving and these institutions started upping it, I could see the old elephant trying to get through the keyhole and they can’t fit through in time.

I own this company called Palantir and I see it announced that its going to start accepting Bitcoin and they may invest it. That’s happening all over the place.

And you know, this thing is never going to have more than 21m [units]. It’s a fixed supply.
quote:
On Bitcoin vs. Ethereum

Takeaway: Bitcoin has likely won the “store of value” battle for crypto. Druckenmiller sees Ethereum as potentially a Yahoo or MySpace: an early-mover technology that was replaced by a better product (Google, Facebook).



Stanley Druckenmiller: I think Bitcoin has won the store of value game because it is:

a brand
it’s been around for 13-14 years
It has a finite supply,

Is it going to be gold? I don’t know. It’s sure as hell doing a good imitation of it the last year or two.

Is it going to beat the other cryptos in terms of digital gold store value? I would say it’s going to be very, very tough to unseat.

Then you go to what I call the commerce facilitators: obviously, the lead in smart contracts and that kind of stuff would be Ethereum.

I’m a little more skeptical of whether it can hold its position.

It reminds me a little of MySpace before Facebook.

Or maybe a better analogy is Yahoo before Google came along. Google wasn’t that much faster than Yahoo, but it didn’t need to be. All it needed to be was a little bit faster and the rest is history.

One of the ways we’ve always invested in the private sector is to try and figure out where the engineering kids from Stanford, Brown and MIT are going.

So many of them are in love with crypto and that’s where they’re going.

I’m worried about the talent. That’s like 23-28 years old. Somebody — we don’t even know who they are yet — might come up with a payment system.

For [blockchain payments, smart contracts], there’s a chance that it hasn’t even been invented yet.

[As for Bitcoin] as long as Jay Powell keeps acting like he’s been acting, I think gold and Bitcoin — and Bitcoin seems to be high-beta gold — are going to have the wind behind them.
quote:
On Dogecoin

Takeaway: It’s all a joke to Druckenmiller. He just starts laughing when he sees it go up. He won’t short it because he doesn’t “like putting campfires out” with his face.



Stanley Druckenmiller: [Dogecoin] is just like NFTs. It’s a manifestation of the craziest monetary policy in history. And I think since there’s no limit on supply, I don’t really see the utility of [Dogecoin] right now.

It’s just this wave of money in the Greater Fool Theory.

Now having said that, I wouldn’t short it because I don’t like putting campfires out with my face. So I just try and pretend Doge doesn’t exist. I think so little of it, it doesn’t even bother me when it goes up.

When Bitcoin used to go up, I’d go crazy because I didn’t own it.

When Dogecoin goes up, I just start laughing.

Don’t go long and don’t go short. I mean, you know, unless you like going to Vegas, then I guess it’s okay.
https://thehustle.co/stanley-druckenmiller-q-and-a-trung-phanin (is al van Mei overigens)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200618110
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 15:33 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Je vergist je met tether en bitfinex denk ik?
Binance heeft BUSD (Paxos).

Ik vind de verwevenheid van USDT met iedere exchange heel irritant. Bij iedere exchange, inclusief die eigenlijk hun eigen stable hebben, zijn er voor USDT de meeste handelsparen. Met USDT kan je zelfs meer dan met BTC...
Je hebt gelijk, ik heb het sowieso niet zo met exchanges, het probleem is namelijk dat omdat er off the chain word gehandeld je totaal geen inzicht meer hebt in de markt, ook al omdat op veel exchanges geen toezicht is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200621539


[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 29-07-2021 20:24:57 ]
pi_200631062
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 16:36 schreef raptorix het volgende:
Je hebt gelijk, ik heb het sowieso niet zo met exchanges, het probleem is namelijk dat omdat er off the chain word gehandeld je totaal geen inzicht meer hebt in de markt, ook al omdat op veel exchanges geen toezicht is.
Decentralised maar toch inzicht willen. Een parreltje wel weer :9
pi_200631077
quote:
0s.gif Op donderdag 29 juli 2021 15:33 schreef Crazy Harry het volgende:
Ik vind de verwevenheid van USDT met iedere exchange heel irritant. Bij iedere exchange, inclusief die eigenlijk hun eigen stable hebben, zijn er voor USDT de meeste handelsparen. Met USDT kan je zelfs meer dan met BTC...
Je vindt het irritant dat tether dus eigenlijk heel goed werkt? :')
pi_200631499
quote:
9s.gif Op donderdag 29 juli 2021 20:24 schreef Gehrman het volgende:
[ afbeelding ]
Alles verkocht. Het was leuk jongens.

Nee geintje. Wat een vergezochte geneuzel inderdaad. Ik ben helemaal voor het meestuwen van achtergestelde groepen in de vaart der volkeren maar krijg jeuk van die borstklopperij om niks. En al helemaal met zo'n Amerikaanse aura eromheen dat alles inspirational, powerful, etc moet zijn. Als er zo'n heisa over gemaakt wordt benadruk je de verschillen alleen maar.

Zelfde Amerikaanse luchtje bij mensen die meteen Investor in hun twitterbio en Linkedin pleuren als ze 0.001 Bitcoin hebben gekocht. Doe gewoon ff chill. Als je zware woorden overal aan hangt verliezen ze hun gewicht.
What Would Goku Do
pi_200631806
Gisteren een goede call dus geweest om een paar meijertjes extra aan LINK bij te kopen (long term hold) en een beetje SOL (klein beetje getraded, zojuist verkocht).

Met de winst van vandaag kan ik weer eten kopen *O*

[ Bericht 8% gewijzigd door Erasmus op 30-07-2021 11:01:37 ]
  vrijdag 30 juli 2021 @ 11:33:53 #287
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200632287
twitter


Ik raad jullie toch nog maar eens aan om Binance links te laten liggen. Eerst de SEPA withdrawals al, toen non KYC withdrawals enorm verlagen en nu dit.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200632406
Iemand nog een leuk tipje voor iets op pancake?

Na een paar weken (maanden :@ ) vakantie m'n wallet weer eens gecheckt (ipv coingecko) en blijk 10x meer bnb in de wallet te hebben staan dan ik had opgegeven bij coingecko....altijd leuk.

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 30-07-2021 11:41:29 ]
pi_200632536
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:33 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Ik raad jullie toch nog maar eens aan om Binance links te laten liggen. Eerst de SEPA withdrawals al, toen non KYC withdrawals enorm verlagen en nu dit.
Wat is er allemaal met Binance aan de hand?

By far (voor mij) de chillste CEX die er is. Vaak ook nog goedkoper dan de marktprijs coins/tokens kunnen kopen met de GBP-pairs bijvoorbeeld.

Gelukkig gaan al mijn long term holdings sowieso naar mijn Ledger. Sowieso je holdings op een CEX laten staan :')2

[ Bericht 7% gewijzigd door Erasmus op 30-07-2021 11:50:01 ]
  vrijdag 30 juli 2021 @ 11:53:47 #290
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200632655
Binance gaat dood door alle regulaties.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  FOK!fotograaf vrijdag 30 juli 2021 @ 11:56:06 #291
364681 over_hedge
pi_200632724
Voor de zekerheid mijn laatste restjes ook maar van Binance gehaald. Kreeg ook al paar keer dat iemand een wachtwoord reset probeerde te doen op mijn account (wat niet gelukt is want heb gewoon de sms, e mail + google aut beveiliging)
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
  vrijdag 30 juli 2021 @ 11:59:46 #292
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200632802
Binance probeert al jaren alle regels te omzeilen. Hun hoofdkantoor is al tig keer van locatie gewijzigd om regelgeving te kunnen blijven ontduiken. Ooit houdt dat een keer op.

CZ zelf heeft ook al aangegeven dat als er een geschikte CEO gevonden kan worden met veel ervaring in regulatie vanuit de overheid dat hij een stap terug wil doen.

Maw CZ heeft meer dan genoeg geld verdient met zijn schimmige zaakjes en heeft zelf ook geen zin meer in dit gedoe.
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200632884
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:33 schreef Rossdale het volgende:
[ twitter ]

Ik raad jullie toch nog maar eens aan om Binance links te laten liggen. Eerst de SEPA withdrawals al, toen non KYC withdrawals enorm verlagen en nu dit.
Had nog wat Bitcoin op Binance staan om te traden, maar aangezien ik dat eigenlijk toch niet meer doe het maar bij Ledn gezet tegen 6.10% rente. :) (Had ik eigenlijk veel eerder moeten doen.)
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200633111
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 10:10 schreef Piva het volgende:

[..]

Decentralised maar toch inzicht willen. Een parreltje wel weer :9
Inzicht in betalingen is onderdeel van Bitcoin, echter wel onder pseudoniem ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200633160
Ik heb nog 10 euro staan bij Binance, eens kijken hoe ik dat ga verkwanselen :)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Redactie Frontpage vrijdag 30 juli 2021 @ 12:15:03 #296
4530 crew  Crazy Harry
pi_200633213
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:53 schreef Scorpie het volgende:
Binance gaat dood door alle regulaties.
Zolang de fees er het laagste zijn zal Binance niet doodgaan lijkt me.
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200633220
Alle kleine beetjes zojuist overgemaakt naar Bitvavo.

Tenzij er wat structureels verandert bij Binance, is dit gewoon een Mt. Gox in de twenties incoming.
pi_200633690
quote:
0s.gif Op vrijdag 30 juli 2021 11:33 schreef Rossdale het volgende:
Ik raad jullie toch nog maar eens aan om Binance links te laten liggen. Eerst de SEPA withdrawals al, toen non KYC withdrawals enorm verlagen en nu dit.
Helemaal geen probleem volgens onze fok goden. _O_
pi_200633740
Dit plus Maleisi die ze bant, wordt er niet mooier op.
What Would Goku Do
pi_200633902
bump
pi_200633910
closed
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')