abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:29:43 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339485


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:30:17 #2
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339492
Maar dat de kosten zullen stijgen door tekorten op containerschepen staat buiten kijf.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200339528
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:29 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Klopt. Je ziet nu door dat chiptekort ook dat de prijzen wereldwijd stijgen. Zelfs hier in Nederland stuurden ze een paar weken geleden 3000 man naar huis volgens @:GGMM omdat er geen chips waren. Kost goud geld.
Ja, in Duitsland had de auto industrie daar ook last van, volgens mij is er nu ook een enorm tekort aan de wat simpelere chips die in alledaagse zaken worden gebruikt, zo zie je ook maar dat je best kwetsbaar bent met producten die door maar 2 bedrijven worden gemaakt. Is trouwens niet nieuw, zo een 20 jaar terug was er aardbeing Taiwan waardoor er ook een run op DRAM chips ontstond.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200339620
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
pi_200339625


Iemand in crypto.com?

Matic heeft discount (niu ja de hele markt is in discount maar dit is dan nog es een discount DAAR bovenop)
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339629
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Is dat die shit op Binance naast de visa/mastercard gebeuren?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339637
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:46 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Is dat die shit op Binance naast de visa/mastercard gebeuren?
Jup.
pi_200339644
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:47 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Jup.
Maar dat kost toch geld voor het storten?

Er is 0 fee ja, echter de hele gedoe daarvoor kost ook geld.

Beter haal je een debit visa/mastercard zoals N26 of Revolut of koop je bij Bitvavo
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339660
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Geen idee, maar wellicht gewoon converteren naar BTC en naar een eigen wallet withdrawen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200340054
quote:
If bitcoin ever becomes a viable currency instead of a trading vehicle, they can outlaw it. Governments don’t want to lose control. They like their monopoly. Do you think they’re going to say, ‘OK, here are US dollars, and they’re on the computer, but if you want to use something else, you can’? That’s actually not my experience with governments at any time in history.
blablablabla
pi_200340788
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:30 schreef onlogisch het volgende:
Maar dat de kosten zullen stijgen door tekorten op containerschepen staat buiten kijf.
Met 2% per jaar. Inflatie is een godswonder _O_

quote:
1s.gif Op maandag 12 juli 2021 20:11 schreef Elan het volgende:
Heb dit altijd wel een interessante take gevonden. Als zijn theorie correct is zou er eerst nog (veel) meer geld uit de markt moeten alvorens we weer een beetje omhoog kunnen kijken.
Wat is er zo goed aan zijn take? Hij ziet nu een hoge bitcoin en bedenkt nu opeens dat hij vroeger bitcoin moest kopen. Maar nu koopt ie niet want hij verwacht nog dat de overheid het gaat bannen...

Overigens denk ik dat Roger en Soros wel groots in bitcoin gaan stappen binnenkort. Een investering die precies in hun straatje past. En zodra ze door hebben dat ze nog niet te laat zijn en nog monsterlijke winsten kunnen maken gaan ze ervoor.

[ Bericht 44% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2021 10:19:44 ]
pi_200340979
Wat is de goedkoopste manier om bitcoin van Binance te krijgen ? Ik zag zojuist dat ik er nog wat had staan.
pi_200341148
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 10:20 schreef Piva het volgende:
Wat is de goedkoopste manier om bitcoin van Binance te krijgen ? Ik zag zojuist dat ik er nog wat had staan.
Wachten totdat ze Lightning gaan ondersteunen. :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200342858
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 10:11 schreef Piva het volgende:

[..]

Met 2% per jaar. Inflatie is een godswonder _O_
[..]

Wat is er zo goed aan zijn take? Hij ziet nu een hoge bitcoin en bedenkt nu opeens dat hij vroeger bitcoin moest kopen. Maar nu koopt ie niet want hij verwacht nog dat de overheid het gaat bannen...

Overigens denk ik dat Roger en Soros wel groots in bitcoin gaan stappen binnenkort. Een investering die precies in hun straatje past. En zodra ze door hebben dat ze nog niet te laat zijn en nog monsterlijke winsten kunnen maken gaan ze ervoor.
Zijn take is los of hij het zelf wel of niet heeft, dat is niet zo relevant verder, dat crypto prima mag bestaan maar niet bestaande valuta moet gaan ondermijnen en overheden moet gaan dwarsbomen. Omdat overheden dat simpelweg niet accepteren. Iets dat @onlogisch eerder ook opperde in het geval van Elon Musk.

Als je zijn theorie volgt dan zou het wel eens klaar kunnen zijn met de ATH's en het gigantisch opblazen van de waarde van BTC of crypto in het algemeen.

Ik zeg niet dat ik dat per se geloof maar ik vind het wel een interessante invalshoek waar best iets voor te zeggen valt.
blablablabla
pi_200344495
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 12:13 schreef Elan het volgende:

[..]

Zijn take is los of hij het zelf wel of niet heeft, dat is niet zo relevant verder, dat crypto prima mag bestaan maar niet bestaande valuta moet gaan ondermijnen en overheden moet gaan dwarsbomen. Omdat overheden dat simpelweg niet accepteren. Iets dat @:onlogisch eerder ook opperde in het geval van Elon Musk.

Als je zijn theorie volgt dan zou het wel eens klaar kunnen zijn met de ATH's en het gigantisch opblazen van de waarde van BTC of crypto in het algemeen.

Ik zeg niet dat ik dat per se geloof maar ik vind het wel een interessante invalshoek waar best iets voor te zeggen valt.
Dit is echt al vele jaren bekend.. Het was vanaf het begin aan logisch dat de overheden en meer nog de centrale banken er alles aan doen om bitcoin te laten mislukken mocht hun valuta in gevaar komen.

Het probleem is dat bitcoin niet te blokeren valt. Je kan het hoogtens bij wet te verbieden. Maar we weten beide dat iets verbieden niet persee ook echt het resultaat opleverd van wat de overheid wilt. (Torrents, drugs, alcohol onder minimum leeftijd, etc).

Daarnaast heb je een prima game theory waarbij een aantal landen het gaan verbieden, maar degene die dat niet doen gaan aan de haal met de winst. Het concept bitcoin blijft gewoon bestaan, de grote winnaars hebben het wel geaccepteerd. Iedereen happy.

No way day landen als Zwisterland, El Salvador, Malta, Japan het gaan blokkeren. Een legio tax-heavens die inspringen op deze kans. Denk aan de Seychelles bijvoorbeeld waar Bitmex huisvest.

Deze invalshoek wordt steeds onwaarschijnlijker. Zeker nu steeds meer grote namen inspringen op deze markt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2021 14:03:44 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 14:07:38 #16
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200344571
Geen verdubbeling sinds mijn aankoop, duidelijk beren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200344775
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 14:02 schreef Piva het volgende:

[..]

Dit is echt al vele jaren bekend.. Het was vanaf het begin aan logisch dat de overheden en meer nog de centrale banken er alles aan doen om bitcoin te laten mislukken mocht hun valuta in gevaar komen.

Het probleem is dat bitcoin niet te blokeren valt. Je kan het hoogtens bij wet te verbieden. Maar we weten beide dat iets verbieden niet persee ook echt het resultaat opleverd van wat de overheid wilt. (Torrents, drugs, alcohol onder minimum leeftijd, etc).

Daarnaast heb je een prima game theory waarbij een aantal landen het gaan verbieden, maar degene die dat niet doen gaan aan de haal met de winst. Het concept bitcoin blijft gewoon bestaan, de grote winnaars hebben het wel geaccepteerd. Iedereen happy.

No way day landen als Zwisterland, El

Salvador, Malta, Japan het gaan blokkeren. Een legio tax-heavens die inspringen op deze kans. Denk aan de Seychelles bijvoorbeeld waar Bitmex huisvest.

Deze invalshoek wordt steeds onwaarschijnlijker. Zeker nu steeds meer grote namen inspringen op deze markt.
Heb het ook niet over een totaalverbod maar geloof wel dat we niet moeten onderschatten wat overheden wel en niet kunnen doen, laat staan wat er met het grootkapitaal (de whales) achter de schermen allemaal aan afspraken is gemaakt.

Een totaalverbod geloof ik niet in maar wellicht wel afspraken om het niet teveel op te blazen zodat het niet genegeerd kan worden. Politici beginnen pas het op de agenda te zetten en te twitteren over meer regulering als het uit de hand dreigt te lopen.

Ik weet hoe jij er in staat en dat je van mening bent dat het gewoon cyclussen zijn, maar zoveel en marktkapitalisatie en bij behorende interesse als afgelopen voorjaar is nog niet eerder vertoont in crypto.
blablablabla
pi_200345549
twitter

Zo lang landen zelf hiermee verder gaan hebben wij ons geen zorgen te maken over een verbod.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200346623
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Als je je cash van Binance wilt withdrawen: converteer het naar een coin/token die ook op Bitvavo staat (ik adviseer LTC omdat je met de meeste coins die belachelijk hoge ERC20-fees betaalt + sneller), stuur het naar je Bitvavo en van daar uit weer traden voor euro's en het laten storten naar je IBAN.

Instant Pay SEPA van Binance ga ik wel missen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 13-07-2021 16:30:41 ]
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:34:41 #20
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200346676
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 14:07 schreef Nattekat het volgende:
Geen verdubbeling sinds mijn aankoop, duidelijk beren.
Zoek je even mijn polletjes van een paar weken geleden erbij?
Huilen dan.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:40:13 #21
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346755
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 16:40:47 #22
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200346766
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef Apekoek het volgende:
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
btc is keer 4 gegaan sinds november vorig jaar. Natuurlijk zitten we in een mokerdikke bullrun.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:44:22 #23
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346824
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

btc is keer 4 gegaan sinds november vorig jaar. Natuurlijk zitten we in een mokerdikke bullrun.
Je hebt helemaal gelijk, al 10 jaar lang zelfs!

Ok laat ik het beter omschrijven, zijn er mensen hier die nog volop het vertrouwen hebben dat de bullrun van 2021 nog niet voorbij is?

In 2013 duurde het 12 weken sinds de eerste top, toen ging de prijs weer omhoog.

Nu zitten we net over die 12 weken sinds de (plaatselijke) top in mei.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:47:59 #24
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346889
Ik kijk overigens nu meer naar de totale marketcap dan alleen de bitcoin prijs, voor wat het waard is natuurlijk.
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 16:50:58 #25
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200346937
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Je hebt helemaal gelijk
Dat klopt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 16:55:23 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200347006
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:34 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zoek je even mijn polletjes van een paar weken geleden erbij?
Ben iets te lui.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200347057
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
blablablabla
pi_200347059
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef Apekoek het volgende:
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
Waarom blijf je diezelfde vraag herhalen? Zoek je bevestiging ergens voor?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200347094
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef Elan het volgende:
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
Waarom? De meeste mensen hebben veel moeite moeten doen om GBTC te kopen, waarom zouden ze nu massaal gaan verkopen alleen maar omdat het kan?
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:01:48 #30
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom blijf je diezelfde vraag herhalen? Zoek je bevestiging ergens voor?
Nee ik ben gewoon benieuwd hoe anderen er over denken. Nu de markt weer een stukje verder is, vind ik het interessant om daar een herziende mening over te hebben. Daar is een forum toch voor?

Ik zie in beide scenario’s kansen, bull of bear.
pi_200347128
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:00 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom? De meeste mensen hebben veel moeite moeten doen om GBTC te kopen, waarom zouden ze nu massaal gaan verkopen alleen maar omdat het kan?
Winst pakken? Ze zitten er 6 maanden in.
blablablabla
pi_200347144
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nee ik ben gewoon benieuwd hoe anderen er over denken. Nu de markt weer een stukje verder is, vind ik het interessant om daar een herziende mening over te hebben. Daar is een forum toch voor?

Ik zie in beide scenario’s kansen, bull of bear.
Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:03 schreef Elan het volgende:

[..]

Winst pakken? Ze zitten er 6 maanden in.
Dan moeten ze verkopen met korting.

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 13-07-2021 17:10:48 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:07:55 #33
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347186
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P
[..]

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond
Definieer vrij vaak? De crypromarkt is nou eenmaal snel/volatiel en dan vind ik het persoonlijk per week interessant om te weten of het sentiment aan het veranderen is. Vooral in deze fase is het valide om daar naar te kijken.
pi_200347208
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:07 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Definieer vrij vaak? De crypromarkt is nou eenmaal snel en dan vind ik het persoonlijk per week interessant om te weten of het sentiment aan het veranderen is. Vooral in deze fase is het valide om daar naar te kijken.
Dan ben je op dit forum aan het verkeerde adres. Misschien kun je beter naar onchain data kijken. Willy Woo heeft daar vaak goede tweets over. Wel Bitcoin only, maar dat is ook het enige wat telt. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 17:11:50 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200347232
Ik denk dat er nu wel bewezen is dat 30k een behoorlijk sterke bodem is. Of dit straks weer een herhaling van 2017 wordt, of dat de markt nu te groot is geworden om nog zomaar die gekte te herhalen valt gewoon niet te zeggen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:12:36 #36
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347243
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:09 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan ben je op dit forum aan het verkeerde adres. Misschien kun je beter naar onchain data kijken. Willy Woo heeft daar vaak goede tweets over. Wel Bitcoin only, maar dat is ook het enige wat telt. ;)
Hem volg ik inderdaad 👍. Maar je spreekt nu ook voor de anderen hier?
pi_200347246
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P
[..]

Dan moeten ze verkopen voor onder de prijs waar Bitcoin nu voor over de balk gaat.

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond
Mee eens hoor, echter:
quote:
Geen reden voor paniek dus, al is de onrust wel te verklaren. In het afgelopen jaar viel het vrijkomen van GBTC-aandelen meermaals samen met een daling van de bitcoinkoers.
In het huidige sentiment voel je hem dus al aankomen :')
blablablabla
pi_200347294
Het is toch ook beter om uiteindelijk je BTC in eigen beheer te hebben? Alhoewel een GBTC-aandeel belastingtechnisch gunstiger is in de VS.
blablablabla
pi_200347509
In het kader van de discussie:
twitter
What Would Goku Do
pi_200348450
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hem volg ik inderdaad 👍. Maar je spreekt nu ook voor de anderen hier?
Ik denk dat User #976 van een Nederlands shitcointopic #823 niet heel representatief is om steeds het algemene sentiment te checken nee.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Mee eens hoor, echter:
[..]

In het huidige sentiment voel je hem dus al aankomen :')
Ik denk dat het wel los zal lopen. Het is geen geheim dat ze los komen dus in die zin zou het eigenlijk al ingeprijsd moeten zijn. Gezien de koers waar we nu op staan laten we dan daar maar van uit gaan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:16 schreef Elan het volgende:
Het is toch ook beter om uiteindelijk je BTC in eigen beheer te hebben? Alhoewel een GBTC-aandeel belastingtechnisch gunstiger is in de VS.
Ik vind van wel. Maar John West, gepensioneerd miljonair in de USA, leek het misschien beter om GBTC te kopen en misschien is dat is zijn geval ook wel de veiligste/makkelijkste keuze.

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 13-07-2021 18:41:14 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200351458
Een melding krijgen van een exchange dat iemand probeert in te loggen op je account blijft mij de kriebels geven. ;( Leuk al die hacks de laatste tijd. Gelukkig ben recent ik over gegaan naar een password manager. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 22:32:12 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200352523
Ik kan aan het einde van de maand weer gewoon extra kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200353894
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Als je je cash van Binance wilt withdrawen: converteer het naar een coin/token die ook op Bitvavo staat (ik adviseer LTC omdat je met de meeste coins die belachelijk hoge ERC20-fees betaalt + sneller), stuur het naar je Bitvavo en van daar uit weer traden voor euro's en het laten storten naar je IBAN.

Instant Pay SEPA van Binance ga ik wel missen.
Thanks ik ga dit proberen.
pi_200355812
Kraken ondersteunt nog steeds SEPA withdrawals.
pi_200366364
Iemand ervaring met atrad.io?
pi_200371875
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:04 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]
quote:
After a Paraguay government official tweeted about Bitcoin, they spun the news into claiming “Paraguay had adopted Bitcoin”, despite it not being true, and also very unlikely. They don’t mention how it was only a bill, and the bill was proposed by a party that holds only 2 seats in the government.
pi_200374545
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:04 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]
Flink anders dan de El Salvador bill iig. Ze roepen vooral om regulatie.

https://bitcoinmagazine.c(...)roposed-bitcoin-bill
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 juli 2021 @ 12:02:58 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200374758
Mina onder een dollar :')

Wanneer zelfs de ICO prijs in zicht komt, ga ik wel langzaam het gevoel hebben dat ik daar wat naartoe kan sluizen nu. In ieder geval mijn meest recente inleg, op mijn laatste Ether blijf ik nog even zitten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200374834
https://coinmarketcap.com/view/gaming/

gaming tokings gaan aardig parabolisch

opeens koploper axie infinity fakking ziek

doe er mee wat je wilt
pi_200380176
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef Elan het volgende:
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
Niks.

Als ze gaan verkopen dan word dat gedaan met verlies.

Trouwens bitcoins word niet verboden.
Amerika wil het gaan reguleren.
En de banken en landen kope massaal bitcoins op.
Maar dat gaat niet via de exchange.
De rijke elite staan alleen te kopen en te kopen.

De dumps worden gedaan zodat ze meer coins kunnen kopen daarna

En dat heeft te maken met de exit strategie die mensen op auto verkoop staan.
En de gene die gedumpt heeft kan daar na via een andere exchange op kopen.

Zo word de markt nu gehandelt
De ouwe illegale manier wat verboden is op wallstreat.
pi_200380252
Nu een anderen probleem met binance.
Ik heb alles op sparen staan.
Dus moet de wallet leeg zijn.
Staat in de wallet de coins en de waarde .
Maar ze staan dus in de spaar afdeling.
Ze horen daar niet te staan?
Wil ik ze verkopen staat er 0
Als ik ze terug in sparen wilt zetten staat het op 0.

Kijk ik bij sparen dan staan alle coins in de spaar afdeling?


Trouwens iemand al apennft gehad ?
Elke 10 word er een foto van de coins gehouden en dan krijg je apennft terug .
De juiste coins heb ik dus dat is het probleem niet

Lijk wel of de wallet gekloont is of een rollback ?
Maar daar door vast staat?

Edit
Denk dat de app niet goed loopt met de website.
Daar staat wel alles normaal.

[ Bericht 12% gewijzigd door suijkerbuijk op 15-07-2021 17:19:05 ]
pi_200389505
Ik kan weinig maken van de bovenstaande posts.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200389587
Ik ga me even laten vaccineren vandaag zodat ik ook orkaan resitent ben!

pi_200390188
twitter


Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
pi_200390227
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:59 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
Wakker worden met wat?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200391033
Anon Inu gekocht, hier kan wel wat hype voor komen.
What Would Goku Do
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:39:20 #59
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_200391420
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:13 schreef viagraap het volgende:
Anon Inu gekocht, hier kan wel wat hype voor komen.
Toch niet een anonymous coin? Allemaal rugpulls tot nu toe.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  Redactie Frontpage vrijdag 16 juli 2021 @ 11:57:43 #60
4530 crew  Crazy Harry
pi_200391615
quote:
Grappig die kritiek op sommige die nogal misplaatst is. Guggenheim zegt in feb dat bitcoin naar 600K gaat, die Lark Davis zegt dat ze dat zeiden op moment dat BTC op 60K stond, een paar maanden mis dus.
Vervolgens gaat BTC een paar maanden na die uitspraak wel naar 60K.
Guggenheim zat er dan misschien een tienvoud ernaast, maar de trend hadden ze wel goed.
En als dat nu dus weer het geval is, zit Lark Davis goed mis.

En wat als Guggenheim ook voor deze trend er een tienvoud naast zit en btc naar 1K gaat?!
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200391669
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:11 schreef Nattekat het volgende:
Ik denk dat er nu wel bewezen is dat 30k een behoorlijk sterke bodem is. Of dit straks weer een herhaling van 2017 wordt, of dat de markt nu te groot is geworden om nog zomaar die gekte te herhalen valt gewoon niet te zeggen.
Weet je nog steeds zeker dat alles weer aan het stijgen is? :9
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:47 #62
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200392101
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Weet je nog steeds zeker dat alles weer aan het stijgen is? :9
To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
pi_200392176
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
Ik ga op BTC 10K weer inkopen.
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:52:12 #64
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200392252
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik ga op BTC 10K weer inkopen.
Poeh dat is wel heel laag, maar het zou kunnen natuurlijk. Tegen die tijd ga ik een x-aantal shitcoins uit de top 50 van cmc DCA’en.
pi_200392685
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:39 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

Toch niet een anonymous coin? Allemaal rugpulls tot nu toe.
Seems legit allemaal. Kom er wel net achter dat ik te laat was voor het burnen van 50% van de supply :')

Het blijft een gokje van een tientje of twee, drie met winst op een andere shitcoin eerder dit jaar dus ik lig er niet wakker van. Je vervelen op werk kan je dus winst kosten, maar geen geld. Tenzij de hype nog flink aantrekt omdat Anon.
What Would Goku Do
pi_200393269
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:03 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wakker worden met wat?
Dat de meeste "projecten" puur opgezet zijn om jou geld/bitcoin af te pakken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:26:48 #67
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200393604
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
21K in dollars dus 19K in EUR
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 15:14:30 #68
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200394278
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

21K in dollars dus 19K in EUR
Als we echt door het putje gaan, dan is mijn voorspelling 12,5k USD. 80% tov laatste ATH (zoals na 2017).
pi_200396119
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:10 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat de meeste "projecten" puur opgezet zijn om jou geld/bitcoin af te pakken.
Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 17:46:44 #70
131603 Afwazig
Serious business
pi_200396705
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 17:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
_O-
pi_200396797
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:57 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Grappig die kritiek op sommige die nogal misplaatst is. Guggenheim zegt in feb dat bitcoin naar 600K gaat, die Lark Davis zegt dat ze dat zeiden op moment dat BTC op 60K stond, een paar maanden mis dus.
Vervolgens gaat BTC een paar maanden na die uitspraak wel naar 60K.
Guggenheim zat er dan misschien een tienvoud ernaast, maar de trend hadden ze wel goed.
En als dat nu dus weer het geval is, zit Lark Davis goed mis.

En wat als Guggenheim ook voor deze trend er een tienvoud naast zit en btc naar 1K gaat?!
Sterker nog in geval van Guggenheim hebben ze in april expliciet gewaarschuwd voor eerst een mogelijke terugval naar 20K..
https://cryptopotato-com.(...)0-guggenheims-cio%2F

Maar een hoop van die gasten lullen natuurlijk wel de boel enorm de put in om vervolgens zelf flink in te kopen.
blablablabla
pi_200398198
Het bedrag waarmee ik maandag heb bijgekocht is alweer verdampt :{
  zaterdag 17 juli 2021 @ 08:12:45 #73
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200404515
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 19:27 schreef FundsAreSafu het volgende:
Het bedrag waarmee ik maandag heb bijgekocht is alweer verdampt :{
Wat heb je nou aan geld
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200404804
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
blablablabla
  zaterdag 17 juli 2021 @ 09:07:11 #75
131603 Afwazig
Serious business
pi_200404811
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
Zit in crypto sinds 2016. Geen idee eigenlijk
pi_200405042
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
pi_200405381
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:42 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
Lekker _O_

Sowieso.
Je verliest pas als je verkoopt met verlies en zo
blablablabla
pi_200405598
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:42 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
Ja maar dat komt ook door safemoon
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200405937
Over moonen gesproken @fathank waar blijft m'n maanrum?
What Would Goku Do
  zaterdag 17 juli 2021 @ 11:04:35 #80
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200406085
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:59 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_200406601
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 11:04 schreef XDo het volgende:

[..]

Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
Dat klinkt echt geweldig? Hoe kan ik investeren?
pi_200406665
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
Zolang Ada niet onder de 25/30 dollar cent komt nog steeds op winst.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 12:00:09 #83
131603 Afwazig
Serious business
pi_200406666
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 11:04 schreef XDo het volgende:

[..]

Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 12:29:51 #84
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200407051
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 10:53 schreef viagraap het volgende:
Over moonen gesproken @:fathank waar blijft m'n maanrum?
Moet je zelf ff 2 minuten googlen vriend

De energydrink is net klaar. Maar US-only

quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 17:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
Als ze in Limburg Vechain hadden gebruikt zaten ze nu niet met de ellende.

[ Bericht 17% gewijzigd door fathank op 17-07-2021 13:00:21 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 17 juli 2021 @ 13:28:13 #85
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200407830
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
Van Waves weet ik weinig. Het gaat er niet zozeer om dat je een eigen language hebt. Het ging mij er meer om dat het in Solditiy heel eenvoudig is een foutje te maken. Met enorme gevolgen.
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_200407927
Ik had gister Clover gekocht op 62 cent en verkocht op 1 dollar, ik denk dat is de dikste winst ever.

Hij gaat nu bijna door de 2 dollar, wilde het terugkopen op 1.12, maar mislukte steeds, dacht laat maar, later weer geprobeerd op 1.45, steeds fail fail fail en opeens done. Bleek hij al op 1.58 te staan, gelukkig zitten we daar nu nog boven.

Wel linke soep met zo'n klein altje.



[ Bericht 11% gewijzigd door JDx op 17-07-2021 13:39:38 ]
pi_200408162
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:00 schreef Afwazig het volgende:
Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
Doe je nog veel met waves? Ik logde pas nog in om nog wat troep te dumpen. Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen... Lijkt me niet echt handig voor een DEX...

Verdiend staken nog wat op?

De exchange werkt wel super. Maar de illiquiditeit en deze fees maken het so-so

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2021 13:49:50 ]
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:10:50 #88
131603 Afwazig
Serious business
pi_200409056
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:49 schreef Piva het volgende:

[..]

Doe je nog veel met waves? Ik logde pas nog in om nog wat troep te dumpen. Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen... Lijkt me niet echt handig voor een DEX...

Verdiend staken nog wat op?

De exchange werkt wel super. Maar de illiquiditeit en deze fees maken het so-so
Zeker!

quote:
Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen...
Onchain bij WAVES niet, wil je BTC, ETH etc. withdrawen naar de native chain dan komen daar transactiekosten bovenop idd. Maar als je WAVES opneemt naar een CEX zoals Binance en ze daar weer omzet naar BTC bijvoorbeeld dan kost het je ook bijna niks. Gateways gewoon zoveel mogelijk vermijden indien mogelijk.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:11:39 #89
131603 Afwazig
Serious business
pi_200409073
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:28 schreef XDo het volgende:

[..]

Van Waves weet ik weinig. Het gaat er niet zozeer om dat je een eigen language hebt. Het ging mij er meer om dat het in Solditiy heel eenvoudig is een foutje te maken. Met enorme gevolgen.
Ja, RIDE is/doet precies hetzelfde. Anders hadden ze net zogoed solidity kunnen gebruiken net zoals de rest van de wereld.

https://docs.waves.tech/en/ride/#blockchain-operation
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:31:20 #90
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200409255
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:34 schreef JDx het volgende:
Ik had gister Clover gekocht op 62 cent en verkocht op 1 dollar, ik denk dat is de dikste winst ever.

Hij gaat nu bijna door de 2 dollar, wilde het terugkopen op 1.12, maar mislukte steeds, dacht laat maar, later weer geprobeerd op 1.45, steeds fail fail fail en opeens done. Bleek hij al op 1.58 te staan, gelukkig zitten we daar nu nog boven.

Wel linke soep met zo'n klein altje.

[ afbeelding ]
Waar hoorde je over deze coin?
pi_200411165
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 10:30 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Ja maar dat komt ook door safemoon
True, maar zonder safemoon zou ik ook flinke winst hebben. Mijn punt is meer dat op dit soort momenten holden de beste strategie is.

Als ik kijk naar de afgelopen jaren heb ik heel veel coins die geen kut meer waard zijn. Maar m'n investeringen in de mainstream coins maken dat dubbel en dwars goed. Ik ben op dit moment alleen nog maar bitcoin aan het dca'en en alles holden.
pi_200412439
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 15:31 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Waar hoorde je over deze coin?
Was nieuw op coinbase en kwam van de 3 dollar, naar 40 cent gezakt en de bodem leek bereikt, klom hee langzaam weer op. Toen kwam de FOMO en bam daar ging ie.

Vanmiddag verkocht voor 1.80, schoot zo erg heen en weer dat ik m'n winst maar heb gepakt.

De seconden dat hij boven de 2 stond heb ik geprobeerd te verkopen, maar dat failde keer op keer.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 juli 2021 @ 19:37:46 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200412451
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:29 schreef fathank het volgende:

[..]

Moet je zelf ff 2 minuten googlen vriend

De energydrink is net klaar. Maar US-only
[..]

Als ze in Limburg Vechain hadden gebruikt zaten ze nu niet met de ellende.
Dat is geen rum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 17 juli 2021 @ 22:08:37 #94
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200415034
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat is geen rum.
Het is ook geen koeienstront
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 juli 2021 @ 22:38:42 #95
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200415753
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 22:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Het is ook geen koeienstront
Dat is waar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200419884
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 15:10 schreef Afwazig het volgende:
Maar als je WAVES opneemt naar een CEX zoals Binance en ze daar weer omzet naar BTC bijvoorbeeld dan kost het je ook bijna niks.
Op deze manier had ik het uiteindelijk getrade idd.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2021 10:24:14 ]
  zondag 18 juli 2021 @ 12:30:19 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200421395
NWS / Groot lek testbedrijf: iedereen kon valse toegangsbewijzen

Overheid en ICT :')

Hadden ze beter Vechain kunnen gebruiken :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zondag 18 juli 2021 @ 13:19:59 #98
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200421995
quote:
14s.gif Op zondag 18 juli 2021 12:30 schreef fathank het volgende:
NWS / Groot lek testbedrijf: iedereen kon valse toegangsbewijzen

Overheid en ICT :')

Hadden ze beter Vechain kunnen gebruiken :s)
Daniël Verlaangod
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200439448
meer unieke bitcoinadressen dan ooit tevoren when moon
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage maandag 19 juli 2021 @ 14:01:56 #100
4530 crew  Crazy Harry
pi_200440187
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 13:05 schreef viagraap het volgende:
meer unieke bitcoinadressen dan ooit tevoren when moon
Dat is op ieder moment _O-
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
  maandag 19 juli 2021 @ 14:39:51 #101
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200440734
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 14:01 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dat is op ieder moment _O-
:D +1
Please sir. When moon? When Mustang?
  maandag 19 juli 2021 @ 15:24:37 #102
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200441431
Not sure if serious
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200441538
twitter


Gaat S2F buiten de lijntjes kleuren.
pi_200441915
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 13:05 schreef viagraap het volgende:
meer unieke bitcoinadressen dan ooit tevoren when moon
Eerst nog 15k
blablablabla
pi_200442680
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 14:01 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Dat is op ieder moment _O-
Die ook bitcoin bezitten natuurlijk...

Uniek & Actief.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 00:03:15 #106
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200449096
De Amerikaanse inflatie heeft een deel mee te maken met bitcoins.

Hoewel we zeggen dat bitcoins niet gebonden is aan een valuta is dat niet helemaal waar .

Het is gebonden aan de dollar omdat de stabiele coins gebackt worden er mee.
En iedereen handelt met de dollar.

Amerika heeft de gegevens bekent gemaakt van 5.3% inflatie maar de baas van fed heeft al aangegeven dat het meer is dan dat (heeft zich versproken)
De meeste mensen zijn aan het verkopen om hun prive bezittingen te beschermen.
Tja je moet wel een dak boven je hoofd hebben of je bedrijf draaien zien te houden.

Nee we gaan crashen de hele wereld net zoals de huizenmarkt des tijd .

Kopen nu heeft ook geen zin.
Omdat de rijke maar ook banken de bitcoins en altcoins aan het kopen zijn.
Dit als extra toekomstige langere termijn zwarte goud.

Ze blijven dumpen tot dat alle exit auto limiet wat veel mensen hebben ingesteld als nood verkoop is geraakt.
Gaat nu dus niet om de waarde maar om hoeveel coins in bezit kan komen.
Tenslotte als de dip er voor zorgt dat auto limiet word gekaakt.
Dipt het in een keer verder omlaag en word er gelijk terug gekocht .
Meer coins voor de zelfde prijs.

Dat is de reden dat de dip ook zo weer weg is in 5 tot 10minuten.

Nee er word nu smerige spel gespeeld over de rug van de spaarders.
pi_200450344
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 00:03 schreef suijkerbuijk het volgende:
De Amerikaanse inflatie heeft een deel mee te maken met bitcoins.

Hoewel we zeggen dat bitcoins niet gebonden is aan een valuta is dat niet helemaal waar .

Het is gebonden aan de dollar omdat de stabiele coins gebackt worden er mee.
En iedereen handelt met de dollar.

Amerika heeft de gegevens bekent gemaakt van 5.3% inflatie maar de baas van fed heeft al aangegeven dat het meer is dan dat (heeft zich versproken)
De meeste mensen zijn aan het verkopen om hun prive bezittingen te beschermen.
Tja je moet wel een dak boven je hoofd hebben of je bedrijf draaien zien te houden.

Nee we gaan crashen de hele wereld net zoals de huizenmarkt des tijd .

Kopen nu heeft ook geen zin.
Omdat de rijke maar ook banken de bitcoins en altcoins aan het kopen zijn.
Dit als extra toekomstige langere termijn zwarte goud.

Ze blijven dumpen tot dat alle exit auto limiet wat veel mensen hebben ingesteld als nood verkoop is geraakt.
Gaat nu dus niet om de waarde maar om hoeveel coins in bezit kan komen.
Tenslotte als de dip er voor zorgt dat auto limiet word gekaakt.
Dipt het in een keer verder omlaag en word er gelijk terug gekocht .
Meer coins voor de zelfde prijs.

Dat is de reden dat de dip ook zo weer weg is in 5 tot 10minuten.

Nee er word nu smerige spel gespeeld over de rug van de spaarders.
Zelden zoveel onzin gehoord, waarom zou je bitcoins verkopen voor geld, dat volgen jouw hevig aan inflatie onderhevig is? Daarnaast kopen banken geen altcoins, sterker nog bitcoins is al een groot probleem omdat dit veel gezeik geeft qua administratie omdat je een waarde moet toekennen op de balans. Bitcoin is juist erg geschikt omdat het NIET aan inflatie onderhevig is.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 20 juli 2021 @ 08:15:56 #108
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200450582
Daar gaan we dan, onder de 30k. Het 2013 scenario lijkt steeds verder weg te zijn.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 08:51:26 #109
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200450850
Op naar de volgende halving *O*
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200450917
twitter


Deze vent _O-
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 08:59:00 #111
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200450942
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 08:56 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]
Deze vent _O-
CSW = aTypisch?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200451331
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 08:56 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
[ afbeelding ]
Deze vent _O-
Zijn er nog steeds fanboys die BSV kopen?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 09:41:57 #113
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_200451419
De boel bloed wel langzaam dood op deze manier.
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 20 juli 2021 @ 09:46:32 #114
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200451471
Het is wachten op de Wall Street bonussen
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
  dinsdag 20 juli 2021 @ 10:14:58 #115
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200451865
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 09:46 schreef Mortaxx het volgende:
Het is wachten op de Wall Street bonussen
En totdat chinees nieuwjaar voorbij is
  dinsdag 20 juli 2021 @ 10:15:56 #116
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200451880
Lumpsum + DCA vanaf 2022 weer ✅
  dinsdag 20 juli 2021 @ 10:20:42 #117
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200451945
Offerfeest deze week. Daarom loopt het bloed door de straten.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 10:21:21 #118
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200451953
Ah, mooi ETH koopmoment.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200452110
Waar komt toch die enorme verkoopbehoefte vandaan? Crypto is juist enorm gegroeid in volume het afgelopen jaar.
blablablabla
  dinsdag 20 juli 2021 @ 10:44:21 #120
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200452240
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 10:33 schreef Elan het volgende:
Waar komt toch die enorme verkoopbehoefte vandaan? Crypto is juist enorm gegroeid in volume het afgelopen jaar.
Het heeft volgens mij niets met crypto an sich te maken, maar gewoon de psychologie van een marketcycle en een plaatselijke bubbel.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 10:46:14 #121
62913 Blik
The one and Only!
pi_200452270
gewoon alles staken en de rit uitzitten
pi_200452425
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 10:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Het heeft volgens mij niets met crypto an sich te maken, maar gewoon de psychologie van een marketcycle en een plaatselijke bubbel.
Ja het zakt ook allemaal samen met BTC in. Vraag me af of je als je al je alts nu verkoopt en later terug koopt als het sentiment weer positief is wat op levert. Of dat je dan sowieso te laat bent.
blablablabla
pi_200452571
Godverdomme. Nu sta ik officieel verlies.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 11:07:56 #124
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200452598
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 10:56 schreef Elan het volgende:

[..]

Ja het zakt ook allemaal samen met BTC in. Vraag me af of je als je al je alts nu verkoopt en later terug koopt als het sentiment weer positief is wat op levert. Of dat je dan sowieso te laat bent.
Ik heb om die reden eerder al een aanzienlijk deel verkocht. Maar wellicht ben ik beter uit om nu alsnog alles te verkopen en te wachten. Maar aangezien ik geen glazenbol heb, hold ik dat maar en inderdaad de rit uitzitten.

Ter info, de bodem na de piek in 2017 werd pas na 12 maanden bereikt (BTC 80% omlaag tav ATH). We zijn nu nog maar een 3 maanden onderweg. Dat is mijn reden/strategie om weer vanaf 2022 te beginnen met inkopen te doen.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 dinsdag 20 juli 2021 @ 11:08:35 #125
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_200452609
Net op tijd uitgestapt.. Althans, ik heb wat winst zien verdampen,deze dip had ik niet verwacht.
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 11:14:43 #126
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200452717
Iedereen verwachtte juist een uitbraak naar boven rond dit moment :)
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200452825
Daar gaan we :W
pi_200452902
Ach zolang je niet verkoopt heb je nog niks verloren, sowieso is er in de zomer maanden weinig activiteit qua kopen, zie het in September wel weer
  dinsdag 20 juli 2021 @ 11:24:21 #129
131603 Afwazig
Serious business
pi_200452907
Zojuist mijn huis moeten verkopen. RIP
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 11:25:41 #130
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200452924
Ohh, ik heb natuurlijk gekocht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200453288
Alle stoere hodlers klagen over de prijs :')
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  dinsdag 20 juli 2021 @ 11:49:06 #132
229935 damsco
Internetheld sinds 2008
pi_200453300
Dit is goed voor bitcoin
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 11:49:47 #133
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200453310
Ik ga voorlopig even stoppen met geld erin pompen. Eerst weer even sparen, en dan zien we wel weer. Het is nog totaal geen bear market, maar het kan vrij rap omslaan. En in dat geval wil je een flinke zak geld hebben om toe te slaan :Y
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200453338
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 11:49 schreef Nattekat het volgende:
Ik ga voorlopig even stoppen met geld erin pompen. Eerst weer even sparen, en dan zien we wel weer. Het is nog totaal geen bear market, maar het kan vrij rap omslaan. En in dat geval wil je een flinke zak geld hebben om toe te slaan :Y
Als grote jongens op 42K durfen kopen verwacht ik niet dat die gaan wachten tot ie op 12 staat. Ik had eerder 35K als ondergrens genoemt, maar goed is iet lager geworden, ik verwacht echt niet dat we nog veel dieper naar beneden gaan.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 11:53:06 #135
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200453351
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 11:51 schreef raptorix het volgende:

[..]

Als grote jongens op 42K durfen kopen verwacht ik niet dat die gaan wachten tot ie op 12 staat. Ik had eerder 35K als ondergrens genoemt, maar goed is iet lager geworden, ik verwacht echt niet dat we nog veel dieper naar beneden gaan.
En in dat geval heb ik toch geen geld meer om erin te pompen :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200453367
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 11:53 schreef Nattekat het volgende:

[..]

En in dat geval heb ik toch geen geld meer om erin te pompen :P
Ach, ja me volgende baan is afhankelijk van crypto ;)
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 12:00:12 #137
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200453434
Truebit gaat de volgende bullrun gewoon mijn huis betalen.

Dus beter gebeurt die binnen een jaar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200453562
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 08:15 schreef Apekoek het volgende:
Daar gaan we dan, onder de 30k. Het 2013 scenario lijkt steeds verder weg te zijn.
Wat was er toen?
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 12:13:03 #139
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200453581
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:11 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:

[..]

Wat was er toen?
Toen daalde het 70% alvorens x20 te gaan.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 juli 2021 @ 12:19:52 #140
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200453677
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:13 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Toen daalde het 70% alvorens x20 te gaan.
Alleen het grote verschil is dat daar toen weinig geld voor nodig was tov nu natuurlijk.
pi_200453709
Keep calm & DCA.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 20 juli 2021 @ 12:22:18 #142
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200453712
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 12:19 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Alleen het grote verschil is dat daar toen weinig geld voor nodig was tov nu natuurlijk.
Dat maakt niet heel erg veel verschil. Er is ook veel meer bekendheid en het is toegankelijker dan ooit. Whales zijn gewoon minder machtig.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 20 juli 2021 @ 13:58:55 #143
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200455001
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 07:14 schreef raptorix het volgende:

[..]

Zelden zoveel onzin gehoord, waarom zou je bitcoins verkopen voor geld, dat volgen jouw hevig aan inflatie onderhevig is? Daarnaast kopen banken geen altcoins, sterker nog bitcoins is al een groot probleem omdat dit veel gezeik geeft qua administratie omdat je een waarde moet toekennen op de balans. Bitcoin is juist erg geschikt omdat het NIET aan inflatie onderhevig is.
Omdat mensen achterlijk zijn.

Maar goed geloof dat de meeste dumps nu van bitcoins miners zijn.

1000 coins per keer transactie.

Hoedan ook ik heb verlies maar laat de boel staan .
Het is maar 1600 euro wat er in zit .
Bijkopen doe ik nu niet ik kijk even aan .
En gelukkige was dat de goede beslissing.

Bezit toch alleen maar
Ada
Btc
Eth
Etc .

Wat btt en xrp maar dat is voor gratis apenft .
pi_200455322
Deze week maar even groot Polkadot inkopen om tegen 12% te staken op Kraken. Uitverkoop.
What Would Goku Do
  dinsdag 20 juli 2021 @ 14:36:34 #145
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200455689
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 14:15 schreef viagraap het volgende:
Deze week maar even groot Polkadot inkopen om tegen 12% te staken op Kraken. Uitverkoop.
Tja ik weet niet wat ik van kraken vind.
Handel nu op binance en op coinbase .

Zit wil te denken om de bitcoins en etherium in een hardware wallet te proppen.
En ik denk ada ook er bij te plaatsen .

Kan ik ook niet makkelijker in de verleiding komen om toch te verkopen .
pi_200456972
https://www.nasdaq.com/ar(...)ure-in-q2-2021-07-20

quote:
Rothschild Investment Corp more than tripled its exposure to bitcoin in the second quarter.

The Chicago-based institutional investment manager increased its holdings of Grayscale Bitcoin Trust shares to 141,405 from 38,346 in the prior quarter, according to SEC documents filed Monday.
Its holdings in the the Grayscale Ethereum Trust rose about 5% to 279,119 from 265,302.
According to the filings, the firm’s holdings in the BTC and ETH trusts are worth $4.2 million and $6.2 million respectively. These figures compare with valuations of $1.92 million and $4.75 million in the first quarter.
pi_200457122
Voor de gein alles op een CEX en wat niet op mijn Ledger stond voor fiat vorige week verkocht. Bleek geen slechte call geweest te zijn met alle dips die daarna kwamen.

Deze week maar weer eens een stukje alts bijkopen met deze sale.

Crypto in de zomer zijn altijd nog volatieler geweest dan normaal met dalende trend. Maar bull runs verwacht ik weer in Q3 omdat de volume ansich gewoon prima en hoopgevend is. Bear market geloof ik niet, wel in een summer dip. Hoop dagjesmensen die niet invested in crypto zijn als wij in dit topic hier verkopen hun portfolio voor de vakantieperiode. Zodra ze weer moeten loonslaven pompen ze weer geld in crypto.

[ Bericht 24% gewijzigd door Erasmus op 20-07-2021 16:20:26 ]
  dinsdag 20 juli 2021 @ 16:42:55 #148
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200457484
quote:
7s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:14 schreef Erasmus het volgende:
Voor de gein alles op een CEX en wat niet op mijn Ledger stond voor fiat vorige week verkocht. Bleek geen slechte call geweest te zijn met alle dips die daarna kwamen.

Deze week maar weer eens een stukje alts bijkopen met deze sale.

Crypto in de zomer zijn altijd nog volatieler geweest dan normaal met dalende trend. Maar bull runs verwacht ik weer in Q3 omdat de volume ansich gewoon prima en hoopgevend is. Bear market geloof ik niet, wel in een summer dip. Hoop dagjesmensen die niet invested in crypto zijn als wij in dit topic hier verkopen hun portfolio voor de vakantieperiode. Zodra ze weer moeten loonslaven pompen ze weer geld in crypto.
Een van de reden dat ik wacht met inkopen.
Verwacht dat het nog verder gaat zakken namelijk
Zie bitcoin eindigen rond de 24k en eth rond de 1600.
Ada zie ik naar 90cent gaan.

Daarna zie ik een pomp komen omdat de winter gaat komen.
pi_200457552
https://www.reuters.com/t(...)ransfers-2021-07-20/

Ben benieuwd hoe ze dit willen gaan doen. _O-
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200457554
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:42 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Een van de reden dat ik wacht met inkopen.
Verwacht dat het nog verder gaat zakken namelijk
Zie bitcoin eindigen rond de 24k en eth rond de 1600.
Ada zie ik naar 90cent gaan.

Daarna zie ik een pomp komen omdat de winter gaat komen.
BTC 12K minstens!
Vakman pur sang
pi_200457592
Iedereen zijn glazenbol weer even tevoorschijn gehaald? :')
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 16:52:22 #152
365087 RamboDirk
is een beer!
pi_200457637
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:49 schreef dimmak het volgende:
Iedereen zijn glazenbol weer even tevoorschijn gehaald? :')
bItCoIn GaAt DaLeN wAnT hEt DaGjEsVoLk hEefT gEld NoDiG vOoR dE vAkAnTiE.

:')
pi_200457925
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:52 schreef RamboDirk het volgende:

[..]

bItCoIn GaAt DaLeN wAnT hEt DaGjEsVoLk hEefT gEld NoDiG vOoR dE vAkAnTiE.

:')
Nou dat zal wel meevallen.
Dit soort voorspellingen. :')
Vakman pur sang
pi_200458135
Boos worden omdat iemand post wat hij denkt. Op een forum! HOE DURFDE IK!

Ik heb nog gigantisch veel op mijn Ledger staan, dus een bull run over 10 seconden of 10 uur tijdens mijn slaap zou ook erg voordelig voor mij uitpakken. Maar de zomers zijn nog kutter en onvoorspelbaarder. Ik mag dat best prima aangeven.

[ Bericht 13% gewijzigd door Erasmus op 20-07-2021 17:35:56 ]
pi_200458490
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 17:35 schreef Erasmus het volgende:
Boos worden omdat iemand post wat hij denkt. Op een forum! HOE DURFDE IK!

Ik heb nog gigantisch veel op mijn Ledger staan, dus een bull run over 10 seconden of 10 uur tijdens mijn slaap zou ook erg voordelig voor mij uitpakken. Maar de zomers zijn nog kutter en onvoorspelbaarder. Ik mag dat best prima aangeven.
Succes het komende decennia. ^O^
Vakman pur sang
pi_200458508
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 18:01 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Succes het komende decennia. ^O^
Ben al binnen, maar thanks.

Normaal reageren met tegenargumenten was beter geweest ipv als een kleine bitch te mimimi’en.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 20-07-2021 18:04:34 ]
pi_200458527
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 18:03 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Ben al binnen, maar thanks.

Normaal reageren met tegenargumenten was beter geweest ipv als een bitch te mimimi’en.
Je bedoelt die kleine van AloAlo?
Vakman pur sang
  dinsdag 20 juli 2021 @ 18:08:37 #158
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200458565
quote:
1s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:46 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

BTC 12K minstens!
Nee dat word snel gekocht door banken en whales.

Een manier om crypto als bitcoin te breken is.
Kopen en vast houden in een kluis.

Ik zie rustige banken en whales dat doen om er voor te zorgen dat bitcoin kapot gaat zodat meer geld gaan verdienen met echte valuta .
De laaste zenuwen trekking zeg maar.


Tenslotte als mensen arm zijn , heb je ze onder je macht.
Iets dat whales, banken en de overheid graag vast willen houden.
  dinsdag 20 juli 2021 @ 18:17:32 #159
25175 suijkerbuijk
suijkerbuijk
pi_200458691
quote:
10s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 17:35 schreef Erasmus het volgende:
Boos worden omdat iemand post wat hij denkt. Op een forum! HOE DURFDE IK!

Ik heb nog gigantisch veel op mijn Ledger staan, dus een bull run over 10 seconden of 10 uur tijdens mijn slaap zou ook erg voordelig voor mij uitpakken. Maar de zomers zijn nog kutter en onvoorspelbaarder. Ik mag dat best prima aangeven.
Own nothing and be happy.

Moet zeggen klopt wel
Sinds ik de huis de deur uit heb getrapt.
Alle vaste lasten er uit zijn

Een boot bezit waar ik lekker in kan slapen en vissen.

Dadelijk ontslagen dus ook geen stress meer.
Wat coins in een wallet .

En verder gewoon flessen verzamelen.
Dingen zijn 25cent belasting vrij .
En liggen over al neer gegooit.
Gratis geld en als bonus word de boel opgeruimt.
Met mij quad en aanhanger verzamelen .

Beetje vissen wat gratis is.

Beter dan bij de mac te gaan werken.
Al dat gestres van klanten die zeuren om hun hamburger en koud friet.
pi_200458718
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 18:08 schreef suijkerbuijk het volgende:

[..]

Nee dat word snel gekocht door banken en whales.

Een manier om crypto als bitcoin te breken is.
Kopen en vast houden in een kluis.

Ik zie rustige banken en whales dat doen om er voor te zorgen dat bitcoin kapot gaat zodat meer geld gaan verdienen met echte valuta .
De laaste zenuwen trekking zeg maar.


Tenslotte als mensen arm zijn , heb je ze onder je macht.
Iets dat whales, banken en de overheid graag vast willen houden.
Ja jammer joh ik ben een whale. Voel me een beetje aangesproken :@
Vakman pur sang
  Knapste mannelijke user 2022 dinsdag 20 juli 2021 @ 18:32:45 #161
206731 Mortaxx
Doomer
pi_200458866
Tot over drie jaar jongens. Bull markt is wel voorbij
Op dinsdag 31 oktober 2023 22:09 schreef Ama het volgende:
Poepie
pi_200459226
Hoe hoog was de vorige ATH? Als we daar onder gaan zeg ik beermarkt.
What Would Goku Do
  dinsdag 20 juli 2021 @ 19:08:05 #163
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200459345
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 18:59 schreef viagraap het volgende:
Hoe hoog was de vorige ATH? Als we daar onder gaan zeg ik beermarkt.
Dat is niet de definitie van een bearmarket.
pi_200459358
quote:
0s.gif Op dinsdag 20 juli 2021 16:46 schreef dimmak het volgende:
https://www.reuters.com/t(...)ransfers-2021-07-20/

Ben benieuwd hoe ze dit willen gaan doen. _O-
XMR bijgekocht
pi_200467594
quote:
Dus retail verkoopt en is te bang om in te stappen nu, de grote jongens kopen masaal in.

En over een paar jaar loopt iedereen weer te janken dat de rijke mensen alles bezitten natuurlijk :')
pi_200467607
Bodem is wel in nu *O*

komende 12 maanden word het een groot feest.
pi_200467654
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:05 schreef Piva het volgende:
Bodem is wel in nu *O*

komende 12 maanden word het een groot feest.
Ja of dead cat bounce.
blablablabla
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 10:10:24 #168
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200467665
Of wet cat bounce :@
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200467712
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:04 schreef Piva het volgende:

[..]

Dus retail verkoopt en is te bang om in te stappen nu, de grote jongens kopen masaal in.

En over een paar jaar loopt iedereen weer te janken dat de rijke mensen alles bezitten natuurlijk :')


Volgens mij heeft het wel een positief effect gehad, de laatste drie maanden hebben we nog nooit zoveel wallets gehad met bitcoin :)
https://coinmarketcap.com/currencies/bitcoin/holders/
pi_200467788
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:10 schreef Nattekat het volgende:
Of wet cat bounce :@
_O-

Gisteren sinds lange tijd weer eens op YouTube gekeken over crypto, CryptoRus of zo. Die vent had het twee maanden en 60% later nog steeds over een hetzelfde klassieke W patroon in de charts wat volgens hem duiding was voor een aanhoudende bullmarket.

Dat zijn W inmiddels eerder een E is geworden lijkt er verder niet toe te doen :')
blablablabla
pi_200467924
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:05 schreef Piva het volgende:
Bodem is wel in nu *O*

komende 12 maanden word het een groot feest.
pff

ik heb dit zo vaak gehoord de afgelopen maanden!!
pi_200468106
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

pff

ik heb dit zo vaak gehoord de afgelopen maanden!!
Tjah.
pi_200468108
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:04 schreef Piva het volgende:

[..]

Dus retail verkoopt en is te bang om in te stappen nu, de grote jongens kopen masaal in.

En over een paar jaar loopt iedereen weer te janken dat de rijke mensen alles bezitten natuurlijk :')
Dit is ook ongeveer wat onchain data laten zien. Whales en OG hodlers kopen bij, sell pressure komt voornamelijk uit China, wat ook niet gek is. Wanneer de sell pressure opdroogt en de miners zijn weer online is het interessant om te zien wat er gaan gebeuren.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 10:53:54 #174
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200468294
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:32 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

pff

ik heb dit zo vaak gehoord de afgelopen maanden!!
Tot nu toe was het wel iedere keer de 30k. Dit is de tweede keer dat we eronder zijn gedoken, maar wederom maar amper.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200468534
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:44 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dit is ook ongeveer wat onchain data laten zien. Whales en OG hodlers kopen bij, sell pressure komt voornamelijk uit China, wat ook niet gek is. Wanneer de sell pressure opdroogt en de miners zijn weer online is het interessant om te zien wat er gaan gebeuren.
De hashrate stijgt weer dus dat is dan een goed teken zou je zeggen.
What Would Goku Do
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 11:12:30 #176
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200468576
Het is wel heel goed voor de markt als China gewoon geen rol van betekenis meer speelt. Op de korte termijn verdwijnt er natuurlijk veel geld die kant op, maar op de lange termijn is nu een grote onzekere en onbetrouwbare factor weg.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200468700
Wanneer kan je officieel spreken van een bearmarket?
pi_200468708
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 11:12 schreef Nattekat het volgende:
Het is wel heel goed voor de markt als China gewoon geen rol van betekenis meer speelt. Op de korte termijn verdwijnt er natuurlijk veel geld die kant op, maar op de lange termijn is nu een grote onzekere en onbetrouwbare factor weg.
Precies.

Het grootste risico dat bitcoin had was dat er teveel hashrates vanuit China kwamen. Als de Chineese overheid het slim had gespeeld hadden ze bitcoin serieus pijn kunnen doen.
pi_200468754
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 10:44 schreef dimmak het volgende:
Dit is ook ongeveer wat onchain data laten zien. Whales en OG hodlers kopen bij, sell pressure komt voornamelijk uit China, wat ook niet gek is. Wanneer de sell pressure opdroogt en de miners zijn weer online is het interessant om te zien wat er gaan gebeuren.
Ja dit idd. Een unieke situatie. De hashrate laat wel zien dat het ergste nu over is.

En zelfs de kleine vissen stacken vrolijk voort _O_

twitter


quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 11:20 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Wanneer kan je officieel spreken van een bearmarket?
In de traditionele markt is het -20% van de top en +20% van de bodem voor bull.

Bij bitcoin werkt dit niet echt.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2021 11:25:58 ]
pi_200468798
Kortom, nog steeds bullish AF!
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 11:28:59 #181
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200468848
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 11:23 schreef Piva het volgende:

[..]

Ja dit idd. Een unieke situatie. De hashrate laat wel zien dat het ergste nu over is.

En zelfs de kleine vissen stacken vrolijk voort _O_

[ twitter ]
[..]

In de traditionele markt is het -20% van de top en +20% van de bodem voor bull.

Bij bitcoin werkt dit niet echt.
Uhhhh, betekent dit riemen vast?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200469052
Lol kijk die kaars bij Polkadot. Die had ook wel wat goed te maken, van 30 naar 9 euro gegaan de afgelopen anderhalve maand ongeveer.
What Would Goku Do
  woensdag 21 juli 2021 @ 12:33:21 #183
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200469891
quote:
10s.gif Op woensdag 21 juli 2021 11:41 schreef viagraap het volgende:
Lol kijk die kaars bij Polkadot. Die had ook wel wat goed te maken, van 30 naar 9 euro gegaan de afgelopen anderhalve maand ongeveer.
Check matic
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200470268
Die heeft er ook zin idd. Had Nattekat die niet onlangs bijna extra ingeslagen?
What Would Goku Do
pi_200470385
Ziet er netjes uit vandaag. O+ Hopelijk niet weer een dead cat bounce.
pi_200470566
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 13:02 schreef Erasmus het volgende:
Ziet er netjes uit vandaag. O+ Hopelijk niet weer een dead cat bounce.
Hoop het ook niet. Zou niet de eerste keer zijn dat dat zou gebeuren deze cyclus.

Verwacht het wel eigenlijk, uitstekende manier om mensen nog wat extra geld uit de zakken te kloppen zo'n schijnbeweging naar boven.
blablablabla
pi_200471819
twitter
  woensdag 21 juli 2021 @ 14:20:17 #188
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200471831
quote:
11s.gif Op woensdag 21 juli 2021 14:19 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]
Fake news

Dit is de echte Walter BloomBerg: https://twitter.com/deitaone
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200471893
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 12:33 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Check matic
Polygon wordt de Binance Smart Chain van de volgende grote run ^O^
pi_200471934
quote:
3s.gif Op woensdag 21 juli 2021 14:20 schreef Rossdale het volgende:

[..]

Fake news

Dit is de echte Walter BloomBerg: https://twitter.com/deitaone
Ah wat een aids.
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 14:31:31 #191
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200472010
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 12:56 schreef viagraap het volgende:
Die heeft er ook zin idd. Had Nattekat die niet onlangs bijna extra ingeslagen?
Wie?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 14:32:28 #192
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200472028
Ik heb wel net Ether gekocht.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 21 juli 2021 @ 14:53:58 #193
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200472491
Die reacties hier, pure vorm van denial…
pi_200472502
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 14:53 schreef Apekoek het volgende:
Die reacties hier, pure vorm van denial…
hfsp
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200472647
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 14:23 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Polygon wordt de Binance Smart Chain van de volgende grote run ^O^
You have seen.
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:11:06 #196
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200472742
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 14:55 schreef dimmak het volgende:

[..]

hfsp
Ik hodl voldoende, maar inderdaad vind ik het (nog) geen inkooptijd/bijkooptijd als ik naar de vorm van de grafiek kijk.
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:13:41 #197
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200472782
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:03 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

You have seen.
When Cayenne broer?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 15:21:35 #198
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200472913
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:13 schreef fathank het volgende:

[..]

When Cayenne broer?
Wanneer rum?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:22:39 #199
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200472923
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:21 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wanneer rum?
Als het klaar is.

Je zou zelf 2 minuten kunnen googlen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport woensdag 21 juli 2021 @ 15:24:03 #200
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200472944
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:22 schreef fathank het volgende:

[..]

Als het klaar is.

Je zou zelf 2 minuten kunnen googlen
quote:
Oorspronkelijk komt rum waarschijnlijk uit Brazilië. In de 16e eeuw plantten Spaanse en Portugese kolonisten daar suikerriet aan. De Brazilianen noemen hun rum cachaça. Vanuit Brazilië verspreidde de kunst van het rum stoken zich over zee naar andere landen in het Caribische gebied.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200473029
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:13 schreef fathank het volgende:

[..]

When Cayenne broer?
soon

ik denk alleen dat ik voor een manhart m3 g80 rwd ga man


en wat klinkt ie dirty gvd

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 21-07-2021 15:32:18 ]
pi_200473074
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

soon

ik denk alleen dat ik voor een manhart m3 g80 rwd ga man


en wat klinkt ie dirty gvd
Mijn God wat een sjonniebak.
Vakman pur sang
pi_200473256
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:11 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ik hodl voldoende, maar inderdaad vind ik het (nog) geen inkooptijd/bijkooptijd als ik naar de vorm van de grafiek kijk.
Je moet niet kijken naar de grafiek maar kijken wat er gaande is.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:52:55 #204
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200473307
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:30 schreef Dimachaerus het volgende:

[..]

soon

ik denk alleen dat ik voor een manhart m3 g80 rwd ga man


en wat klinkt ie dirty gvd
Boh

Lijkt me alleen niet ideaal als daily.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:53:52 #205
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200473321
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:49 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je moet niet kijken naar de grafiek maar kijken wat er gaande is.
En dat is?
Huilen dan.
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:54:15 #206
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200473326
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mijn God wat een sjonniebak.
Jammer dat ik deze reactie maar één like kan geven.
Huilen dan.
  woensdag 21 juli 2021 @ 15:59:51 #207
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200473391
quote:
7s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:54 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Jammer dat ik deze reactie maar één like kan geven.
Aldus de motorsjonnie :7
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  woensdag 21 juli 2021 @ 16:06:16 #208
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200473469
quote:
10s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:59 schreef fathank het volgende:

[..]

Aldus de motorsjonnie :7
Ga weg. Heb uiterst verfijnde smaak wanneer het aankomt op lompe hooligan-machines op twee wielen.
Huilen dan.
pi_200473571
quote:
7s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:53 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

En dat is?
https://insights.glassnode.com/the-week-on-chain-week-29-2021/

Kijk maar wat je er van maakt.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200473948
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:34 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Mijn God wat een sjonniebak.
ja die stickermeuk moet je niet laten doen nee

het gaat om de motorische tune en *OPF DELELTE*
  woensdag 21 juli 2021 @ 17:16:30 #211
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200474272
Please sir. When moon? When Mustang?
pi_200474326
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 15:49 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je moet niet kijken naar de grafiek maar kijken wat er gaande is.
Dat weet niemand precies.
blablablabla
pi_200475047
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 17:22 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat weet niemand precies.
Je kan niets voorspellen nee, maar je kan wel het signaal onderscheiden van de ruis. Die data is er gewoon.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200475228
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 18:12 schreef dimmak het volgende:

[..]

Je kan niets voorspellen nee, maar je kan wel het signaal onderscheiden van de ruis. Die data is er gewoon.
Zolang niemand nou met zekerheid kan zeggen of het nu een bull of bearmarket is lijkt die data op z'n minst aan enige interpretatie onderhevig.
blablablabla
pi_200475800
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 18:35 schreef Elan het volgende:

[..]

Zolang niemand nou met zekerheid kan zeggen of het nu een bull of bearmarket is lijkt die data op z'n minst aan enige interpretatie onderhevig.
:? Waarom zou bullish metrics of nieuws door een "bearmarket" ineens ander nieuws worden? Doordat mensen teveel kijken naar de ruis ziet het er misschien niet goed uit, maar de signalen zijn gewoon bullish AF. Pas als het signaal ook negatief wordt begin ik mij zorgen te maken.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 19:27:37 #216
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200475820
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

:? Waarom zou bullish metrics of nieuws door een "bearmarket" ineens ander nieuws worden? Doordat mensen teveel kijken naar de ruis ziet het er misschien niet goed uit, maar de signalen zijn gewoon bullish AF.
:')
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200475854
quote:
Dan blijven de bekeuringen wegens wansmaak binnenkomen.
Vakman pur sang
pi_200475863
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:27 schreef Scorpie het volgende:

[..]

:')
Wou je ook wat zeggen?
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 19:32:45 #219
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200475883
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Wou je ook wat zeggen?
Zeker. Mensen die nu nog bullish zijn hebben een plaat voor hun harses. We zitten overduidelijk in een Bear na een 50% retrace van ATH en alles wijst erop dat we naar 80% retrace gaan met een bull in 2023. Mensen die daar tegenin gaan zijn gewoon full on in denial.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200475917
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zeker. Mensen die nu nog bullish zijn hebben een plaat voor hun harses. We zitten overduidelijk in een Bear na een 50% retrace van ATH en alles wijst erop dat we naar 80% retrace gaan met een bull in 2023. Mensen die daar tegenin gaan zijn gewoon full on in denial.
Op basis van technische analyse dan? Want het nieuws en onchain metrics van Bitcoin zijn toch echt allemaal overwegend positief. Een selloff zat eraan te komen na zo'n snelle stijging.

Tot nu toe heb ik elke bearmarket meegemaakt, maar het signaal tijdens die periodes was echt niet zo positief als dat het nu is.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 20:00:02 #221
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200476237
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:35 schreef dimmak het volgende:

[..]

Op basis van technische analyse dan? Want het nieuws en onchain metrics van Bitcoin zijn toch echt allemaal overwegend positief. Een selloff zat eraan te komen na zo'n snelle stijging.

Tot nu toe heb ik elke bearmarket meegemaakt, maar het signaal tijdens die periodes was echt niet zo positief als dat het nu is.
Bollinger band Elliot Wave, TA, alles wijst erop dat we naar 21K gaan waarna accumulating period begint tot 2023 en we dan pas bull gaan krijgen.
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_200476298
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:00 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Bollinger band Elliot Wave, TA, alles wijst erop dat we naar 21K gaan waarna accumulating period begint tot 2023 en we dan pas bull gaan krijgen.
Dat verklaart een hoop. Ik geloof verder niet in TA. Dat kun je altijd toepassen naar je eigen narratief. Maar we zullen zien de komende tijd.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200476302

Elon in gesprek met Jack en Cathie nu live trouwens.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200476353
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:26 schreef dimmak het volgende:

[..]

:? Waarom zou bullish metrics of nieuws door een "bearmarket" ineens ander nieuws worden? Doordat mensen teveel kijken naar de ruis ziet het er misschien niet goed uit, maar de signalen zijn gewoon bullish AF. Pas als het signaal ook negatief wordt begin ik mij zorgen te maken.
Definieer 'het signaal' eens als je wil.
Gisteren en vandaag is een compleet andere realiteit.
blablablabla
pi_200476423
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:08 schreef Elan het volgende:

[..]

Definieer 'het signaal' eens als je wil.
Gisteren en vandaag is een compleet andere realiteit.
Signaal zijn de feiten die er toe doen, ruis is alles er omheen.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 20:25:00 #226
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200476548
Voor het einde van het jaar nieuw ATH

Op basis van de fib levels en onchain metrics

Elliot wave is voor charlatans en fossielen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200476634
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:04 schreef dimmak het volgende:

Elon in gesprek met Jack en Cathie nu live trouwens.
Elon snapt er trouwens helemaal niks van. Praat alleen maar onzin, niet te volgen.
Uitvinder van de biersmiley.
  woensdag 21 juli 2021 @ 20:40:03 #228
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200476751
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:30 schreef dimmak het volgende:

[..]

Elon snapt er trouwens helemaal niks van. Praat alleen maar onzin, niet te volgen.
What else is new

Als je dogecoin als de toekomst ziet(of doet alsof) :')
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator woensdag 21 juli 2021 @ 20:41:23 #229
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200476776
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:40 schreef fathank het volgende:

[..]

What else is new

Als je dogecoin als de toekomst ziet(of doet alsof) :')
Maat.

Bullmarket over?
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  woensdag 21 juli 2021 @ 20:41:56 #230
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200476786
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:41 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Maat.

Bullmarket over?
Lees eens terug
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200476805
Elon zit de hele tijd zijn eigen producten en bedrijven te shillen :')

Maargoed hij wilt meer bevestiging van clean energy voor hij weer die payments accepteert bij tesla.
pi_200476934
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:40 schreef fathank het volgende:

[..]

What else is new

Als je dogecoin als de toekomst ziet(of doet alsof) :')
Ja eens, maar je zou verwachten dat een gast als hij juist na al die bakken stront zich wel wat beter zou onderwijzen wat betreft het onderwerp.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator woensdag 21 juli 2021 @ 21:11:57 #233
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200477339
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:25 schreef fathank het volgende:
Voor het einde van het jaar nieuw ATH

Op basis van de fib levels en onchain metrics

Elliot wave is voor charlatans en fossielen
Gedurfd.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Redactie Frontpage woensdag 21 juli 2021 @ 21:48:21 #234
4530 crew  Crazy Harry
pi_200478249
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zeker. Mensen die nu nog bullish zijn hebben een plaat voor hun harses. We zitten overduidelijk in een Bear na een 50% retrace van ATH en alles wijst erop dat we naar 80% retrace gaan met een bull in 2023. Mensen die daar tegenin gaan zijn gewoon full on in denial.
80% maar? Dan wordt mijn buy-order van onder de 9K dus niet aangetikt...
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200478900
Terwijl iedereen over moon en lambo hebben .

Zit ik weer te kijken naar een jacht..

pi_200479398
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zeker. Mensen die nu nog bullish zijn hebben een plaat voor hun harses. We zitten overduidelijk in een Bear na een 50% retrace van ATH en alles wijst erop dat we naar 80% retrace gaan met een bull in 2023. Mensen die daar tegenin gaan zijn gewoon full on in denial.
Denk eerder dat het eerst een opgeklopte ballon was met musk aankondiging bitcoin kopen van een tesla.

De markt lig nu gewoon voor die hype van musk.

Daarom is het geen bear of bull markt.
Dus moeilijke in te schatten wat het nu is.

Zelf denk ik aan een pauze voor een stabielere maken van de markt met hier en daar wat dips en pieks.
pi_200479844
quote:
10s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:42 schreef FL_Freak het volgende:
Elon zit de hele tijd zijn eigen producten en bedrijven te shillen :')

Maargoed hij wilt meer bevestiging van clean energy voor hij weer die payments accepteert bij tesla.
Viel op ja.
Prima toch. Als het leeuwendeel uit China vertrekt en het overschot aan renewable energie in Noorwegen/IJsland inzet voor mining is Elon om. Voor die tijd meer bitcoin hamsteren en je kunt voor weinig een Tesla scoren :7
mag het weten
pi_200479969
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 22:54 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Viel op ja.
Prima toch. Als het leeuwendeel uit China vertrekt en het overschot aan renewable energie in Noorwegen/IJsland inzet voor mining is Elon om. Voor die tijd meer bitcoin hamsteren en je kunt voor weinig een Tesla scoren :7
Ook El Salvador gaat binnenkort volgens mij beginnen met minen met renewable energy.
pi_200480305
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:51 schreef dimmak het volgende:

[..]

Ja eens, maar je zou verwachten dat een gast als hij juist na al die bakken stront zich wel wat beter zou onderwijzen wat betreft het onderwerp.
Neuh, een gast als hij is een symptoom van wat er fout gaat bij de manier waarop het kapitalisme werkt. Graag zie ik een betere versie daarvan maar daar is het misschien te laat voor nu gezien klimaatproblematiek. Nu moeten we doorpakken voor full automated luxury gay space enviromental communism. Geen tijd meer over om te dralen.
What Would Goku Do
  donderdag 22 juli 2021 @ 08:05:22 #240
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200481895
quote:
14s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:40 schreef fathank het volgende:

[..]

What else is new

Als je dogecoin als de toekomst ziet(of doet alsof) :')
Maakt mij niet uit, in 2018 voor 200,- doge gekocht op 0,0065 en verkocht op 0,39.

Heb er nog 5000 gehouden enkel om te kijken wat gekke Elon ermee doet. :)
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 22 juli 2021 @ 08:37:58 #241
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200482134
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 08:05 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Maakt mij niet uit, in 2018 voor 200,- doge gekocht op 0,0065 en verkocht op 0,39.

Heb er nog 5000 gehouden enkel om te kijken wat gekke Elon ermee doet. :)
Wil je een sticker?
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200483155
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 08:05 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Maakt mij niet uit, in 2018 voor 200,- doge gekocht op 0,0065 en verkocht op 0,39.

Heb er nog 5000 gehouden enkel om te kijken wat gekke Elon ermee doet. :)
Ik had in 2014 al 1000 bitcoins!
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
pi_200483173
quote:
1s.gif Op woensdag 21 juli 2021 22:54 schreef Joosie200 het volgende:

[..]

Viel op ja.
Prima toch. Als het leeuwendeel uit China vertrekt en het overschot aan renewable energie in Noorwegen/IJsland inzet voor mining is Elon om. Voor die tijd meer bitcoin hamsteren en je kunt voor weinig een Tesla scoren :7
Maar ik vraag me af hoe elon dat wilt controleren of het daadwerkelijk ook 50% clean energy is. Hoe wilt hij dat gaan toetsen?
pi_200483187
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 08:05 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Maakt mij niet uit, in 2018 voor 200,- doge gekocht op 0,0065 en verkocht op 0,39.

Heb er nog 5000 gehouden enkel om te kijken wat gekke Elon ermee doet. :)
Denken dat doge nu nog zo gek zal gaan doen :')
pi_200483207
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:08 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Maar ik vraag me af hoe elon dat wilt controleren of het daadwerkelijk ook 50% clean energy is. Hoe wilt hij dat gaan toetsen?
Nu de miners verhuizen uit China is er natuurlijk ook meer zicht op. Miners gaan daar ook meer openheid over geven.
Uitvinder van de biersmiley.
  donderdag 22 juli 2021 @ 10:13:52 #246
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200483221
Btc gaat vast nog wat klimmen om vervolgens van een klif af te vallen.
pi_200483481
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:13 schreef Apekoek het volgende:
Btc gaat vast nog wat klimmen om vervolgens van een klif af te vallen.
-80% en dan twee jaar bearmarkt toch?
blablablabla
pi_200483501
Gooi je Ledger of Trezor gewoon in een kluis en kom er jaren niet aan. Ook geen Metamask of andere zooiwallet gebruiken. Opgelost.

HODL :)
  Moderator donderdag 22 juli 2021 @ 10:47:27 #249
18653 crew  D.
pi_200483619
quote:
9s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:38 schreef Erasmus het volgende:
Gooi je Ledger of Trezor gewoon in een kluis en kom er jaren niet aan. Ook geen Metamask of andere zooiwallet gebruiken. Opgelost.

HODL :)
Even aan het einde van deze bullmarkt nog wat winst pakken :Y
pi_200483691
https://www.coolblue.nl/s(...)mpaign=product-share

Al uitverkocht sinds ik mij kan heugen. In januari had ik mij al ingeschreven voor een voorraadnotificatie. Nu nog steeds niks en we zijn een half jaar verder.

De nieuwe Ledger Nano X wil ik wel halen van een betrouwbare retailer als Coolblue. Bij een kleine webshop weet je nooit of er gesjoemeld is.

Dan maar bij Ledger zelf bestellen.

[ Bericht 6% gewijzigd door Erasmus op 22-07-2021 10:52:17 ]
pi_200483775
De meeuwen vliegen hoog, BTC houdt het niet droog.
De meeuwen vliegen laag, het gaat slecht met BTC vandaag.
Vakman pur sang
pi_200483870
quote:
8s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:51 schreef Erasmus het volgende:
https://www.coolblue.nl/s(...)mpaign=product-share

Al uitverkocht sinds ik mij kan heugen. In januari had ik mij al ingeschreven voor een voorraadnotificatie. Nu nog steeds niks en we zijn een half jaar verder.

De nieuwe Ledger Nano X wil ik wel halen van een betrouwbare retailer als Coolblue. Bij een kleine webshop weet je nooit of er gesjoemeld is.

Dan maar bij Ledger zelf bestellen.
https://cryptomaan.nl/products/ledger-nano-x/

Cryptomaan is official reseller en geven pas aan dat er in oktober weer voorraad is. Grote kans dat Ledger zelf dan ook pas gaat uitleveren.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200483914
quote:
8s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:51 schreef Erasmus het volgende:
https://www.coolblue.nl/s(...)mpaign=product-share

Al uitverkocht sinds ik mij kan heugen. In januari had ik mij al ingeschreven voor een voorraadnotificatie. Nu nog steeds niks en we zijn een half jaar verder.

De nieuwe Ledger Nano X wil ik wel halen van een betrouwbare retailer als Coolblue. Bij een kleine webshop weet je nooit of er gesjoemeld is.

Dan maar bij Ledger zelf bestellen.
120 euro wtf!
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  donderdag 22 juli 2021 @ 11:05:36 #254
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200483930
quote:
8s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:51 schreef Erasmus het volgende:
https://www.coolblue.nl/s(...)mpaign=product-share

Al uitverkocht sinds ik mij kan heugen. In januari had ik mij al ingeschreven voor een voorraadnotificatie. Nu nog steeds niks en we zijn een half jaar verder.

De nieuwe Ledger Nano X wil ik wel halen van een betrouwbare retailer als Coolblue. Bij een kleine webshop weet je nooit of er gesjoemeld is.

Dan maar bij Ledger zelf bestellen.
Wel vragen of ze je gegevens weer willen verwijderen uit de database :X.
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  donderdag 22 juli 2021 @ 11:08:05 #255
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200483985
quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 08:37 schreef fathank het volgende:

[..]

Wil je een sticker?
Haha kijk hem ziedend zijn.

Super schattig.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  donderdag 22 juli 2021 @ 11:10:39 #256
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200484033
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:08 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Haha kijk hem ziedend zijn.

Super schattig.
Blijf maar in die waan :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200484056
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:02 schreef dimmak het volgende:

[..]

https://cryptomaan.nl/products/ledger-nano-x/

Cryptomaan is official reseller en geven pas aan dat er in oktober weer voorraad is. Grote kans dat Ledger zelf dan ook pas gaat uitleveren.
Heel nice. Dit ga ik checken. Thanks man!

quote:
13s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:04 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

120 euro wtf!
Vergeleken met mijn holdings en totale waarde van mijn portfolio een miniscuul schijntje voor een extra laag beveiliging. Ik zie het probleem niet.

quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:05 schreef fathank het volgende:

[..]

Wel vragen of ze je gegevens weer willen verwijderen uit de database :X.
I know, die database lek bij Ledger (retail) zelf heeft mij al die tijd tegen gehouden om het daar te kopen. Maar Coolblue gaf mij valse verwachtingen. Meer dan een half jaar een uitverkocht productpagina live laten staan. :')

[ Bericht 1% gewijzigd door Erasmus op 22-07-2021 11:12:20 ]
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 juli 2021 @ 11:12:19 #258
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200484081
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 19:32 schreef Scorpie het volgende:

[..]

Zeker. Mensen die nu nog bullish zijn hebben een plaat voor hun harses. We zitten overduidelijk in een Bear na een 50% retrace van ATH en alles wijst erop dat we naar 80% retrace gaan met een bull in 2023. Mensen die daar tegenin gaan zijn gewoon full on in denial.
Mag ik je glazen bol?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  donderdag 22 juli 2021 @ 11:15:32 #259
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200484151
quote:
14s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:10 schreef fathank het volgende:

[..]

Blijf maar in die waan :s)
:D :*
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200484194
Iemand met een CoolWallet Pro of Tresor T toevallig?

Geen idee of jij een alternatieve cold wallet kan adviseren. @dimmak

Heb zelf de Nano S maar qua materiaal is het mij te fragiel.
pi_200484277
quote:
8s.gif Op donderdag 22 juli 2021 10:51 schreef Erasmus het volgende:
Dan maar bij Ledger zelf bestellen.
Daar heb ik wel goede ervaringen mee ja..

Gebruik in ieder geval niet je eigen gegevens en gebruik een ander address om je pakje op te halen!
pi_200484302
quote:
0s.gif Op woensdag 21 juli 2021 20:08 schreef Elan het volgende:

[..]

Definieer 'het signaal' eens als je wil.
Gisteren en vandaag is een compleet andere realiteit.
Wat is er precies veranderd in een dag tijd dan?

Het lijkt me dat je vooral naar "ruis" kijkt.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 juli 2021 @ 11:38:43 #263
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200484496
Bitcoin is in 15 minuten nog meer op of neer gegaan dan nu in de afgelopen paar dagen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200484687
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:25 schreef Piva het volgende:

[..]

Wat is er precies veranderd in een dag tijd dan?

Het lijkt me dat je vooral naar "ruis" kijkt.
Qua koers voor TA, als je een zinnige voorspelling wilt doen wat dus gewoon niet mogelijk blijkt. En feitelijk niks het blijft allemaal heel matig.
blablablabla
pi_200484708
quote:
7s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:11 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Vergeleken met mijn holdings en totale waarde van mijn portfolio een miniscuul schijntje voor een extra laag beveiliging. Ik zie het probleem niet.
[..]

Misschien ben ik een noob maar je kan niet staken op een Ledger neem ik aan?
Dus het is er gewoon en kan het niet voor mij laten werken...
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200484871
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:50 schreef Elan het volgende:

[..]

Qua koers voor TA, als je een zinnige voorspelling wilt doen wat dus gewoon niet mogelijk blijkt. En feitelijk niks het blijft allemaal heel matig.
Laat mij 1 TA zien die de 20x van maart 20/21 correct weergaf.

TA = ruis.
pi_200484943
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:59 schreef Piva het volgende:

[..]

Laat mij 1 TA zien die de 20x van maart 20/21 correct weergaf.

TA = ruis.
Oh TA is ook ruis, benieuwd wat dan de oorsprong van 'het signaal' is :') ..
blablablabla
pi_200485408
quote:
11s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:17 schreef Erasmus het volgende:
Iemand met een CoolWallet Pro of Tresor T toevallig?

Geen idee of jij een alternatieve cold wallet kan adviseren. @:dimmak

Heb zelf de Nano S maar qua materiaal is het mij te fragiel.
Wat wil je beschermen. Als dat alleen Bitcoin is zou ik een Coldcard nemen, anders kun je voor een Trezor T of BitBox02 gaan. Maar de Nano S gebruik ik zelf ook nog steeds en doet precies wat hij moet doen, veilig mijn Bitcoin beschermen. :)

[ Bericht 0% gewijzigd door dimmak op 22-07-2021 12:50:54 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200486169
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 12:03 schreef Elan het volgende:

[..]

Oh TA is ook ruis, benieuwd wat dan de oorsprong van 'het signaal' is :') ..
Fundementals, chain analysis, naar de markt kijken: Chinese fud, Chinese ban, Elon, etc etc.

Het blijft prima mogelijk dat 64k de top was. Maar dan was dit wel de zwakste bull run ooit. Komt niet echt overeen met de nieuwe interesse van Wall Street. De chain analysis support dit niet.

Imo een mini bear market/retracement in de grotere cycle vooral gevoed door het onverwachte Chinese miner probleem.

[ Bericht 19% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2021 13:34:49 ]
pi_200486225
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:59 schreef Piva het volgende:

[..]

Laat mij 1 TA zien die de 20x van maart 20/21 correct weergaf.

TA = ruis.
Wyckoff, dead cat bounce, allemaal TA onzin dat gewoon niet klopt dit jaar. Er is altijd een externe factor (Elon musk, fud, hyperinflatie, corona) dus enige wat boeit is gaat het omhoog of gaat het omlaag?

Buy low and sell high. DCA en stake, HODL als nodig.
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
  donderdag 22 juli 2021 @ 13:41:07 #271
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200486333
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 13:31 schreef Piva het volgende:

[..]

Fundementals, chain analysis, naar de markt kijken: Chinese fud, Chinese ban, Elon, etc etc.

Het blijft prima mogelijk dat 64k de top was. Maar dan was dit wel de zwakste bull run ooit. Komt niet echt overeen met de nieuwe interesse van Wall Street. De chain analysis support dit niet.

Imo een mini bear market/retracement in de grotere cycle vooral gevoed door het onverwachte Chinese miner probleem.
Ach wat is zwak, qua absoluut getal was 64k natuurlijk wel hoog en zat er al ontiegelijk veel geld in. Maar ook ik dacht dat we nog minstens x3 zouden gaan. Wat wel duidelijk is, dat elke bullrun nu steeds iets terugnemende winsten laat zien.

Anderzijds, elke shitcoin vloog de lucht in. In 2017 hadden we ruim 2000 cryptos op de markt, dit keer meer dan 10000 cryptos. Er is zo ontzettend veel meer geld gespreid over allerlei shit projecten. Was al dat geld “gewoon” in bitcoin gaan zitten, was de prijs natuurlijk veel hoger geworden.
pi_200486351
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 11:51 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Misschien ben ik een noob maar je kan niet staken op een Ledger neem ik aan?
Dus het is er gewoon en kan het niet voor mij laten werken...
Eerste hit op Google bij de search: “staking ledger”.

https://www.ledger.com/staking

Enkele coins en tokens kan je erop staken.
pi_200486463
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 13:41 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Ach wat is zwak, qua absoluut getal was 64k natuurlijk wel hoog en zat er al ontiegelijk veel geld in. Maar ook ik dacht dat we nog minstens x3 zouden gaan. Wat wel duidelijk is, dat elke bullrun nu steeds iets terugnemende winsten laat zien.


Nah, ik geloof niet dat het over is. Deze bull run begon net zo sterk als alle andere, sterker nog, het begon zelfs veel sterker dan de 16/17 run. En dan opeens pooof. We hebben nog tijd zat voor een cycle within a cycle theory.

Ik blijf bij mijn $250k voor deze cycle. En zie vanwege deze pull back zelfs een goede case voor $400-500k

quote:
Anderzijds, elke shitcoin vloog de lucht in. In 2017 hadden we ruim 2000 cryptos op de markt, dit keer meer dan 10000 cryptos. Er is zo ontzettend veel meer geld gespreid over allerlei shit projecten. Was al dat geld “gewoon” in bitcoin gaan zitten, was de prijs natuurlijk veel hoger geworden.
Dit wilde ik niet typen aangezien iedereen in dit topic dan weer gaat huilen. Maar dit is idd wel een mogelijkheid, de altcoinmarkt gekte was wel weer op zijn hoogtepunt. Maar toch zie ik de meeste interesse vanuit retail en institutions voor bitcoin. Wat gewoonweg niet echt overeenkomt met de markt nog.

Anyway voor de komende tien jaar blijft het veruit de beste investering, dus HODL.

[ Bericht 2% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2021 13:53:06 ]
pi_200486586
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 13:31 schreef Piva het volgende:

[..]

Fundementals, chain analysis, naar de markt kijken: Chinese fud, Chinese ban, Elon, etc etc.

Het blijft prima mogelijk dat 64k de top was. Maar dan was dit wel de zwakste bull run ooit. Komt niet echt overeen met de nieuwe interesse van Wall Street. De chain analysis support dit niet.

Imo een mini bear market/retracement in de grotere cycle vooral gevoed door het onverwachte Chinese miner probleem.
Al die FUD-gerelateerde zaken kunnen zowel een negatieve als een positieve impact hebben. Bedoel toen de Corona-pandemie begon zakte BTC in eerst instantie ook in. Zelfde met China en regulering er zijn ook mensen die dat juist als kans bestempelen. Het is aan de interpretatie van de lezer/kijker om er een draai aan te geven.

Kwam laatst dit artikel tegen is een extreem bearish scenario maar niet ondenkbaar.

quote:
Make no mistake, DeFi tokens will be absolutely crushed if the bear scenario pans out as I expect, and if they are it will be an amazing opportunity to buy the future giants of crypto for next to nothing.

Meanwhile for the trader this is trading heaven. However, as many find out, noise trading is an extremely difficult and costly game and an easy environment to dissipate your capital.

My strategy remains: wait for a final leg down and then begin to dollar cost average back into crypto for the long haul to the next ‘halvening.’
https://seekingalpha.com/(...)look-at-these-charts

Ik denk dus ook dat laatste maar het blijft een bull vs bear struggle.
blablablabla
pi_200486612
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:02 schreef Elan het volgende:

[..]

Al die FUD-gerelateerde zaken kunnen zowel een negatieve als een positieve impact hebben. Bedoel toen de Corona-pandemie begon zakte BTC in eerst instantie ook in. Zelfde met China en regulering er zijn ook mensen die dat juist als kans bestempelen. Het is aan de interpretatie van de lezer/kijker om er een draai aan te geven.

Kwam laatst dit artikel tegen is een extreem bearish scenario maar niet ondenkbaar.
[..]

Ik denk dus ook dat laatste maar het blijft een bull vs bear struggle.
Zelden zoveel flauwekul onder elkaar gezien.
Vakman pur sang
pi_200486635
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Zelden zoveel flauwekul onder elkaar gezien.
Dat gevoel heb ik nou bij mensen die na 50% waardedaling blijven roeptoeteren dat we nog steeds midden in de bullmarket zitten _O-
blablablabla
pi_200486648
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:06 schreef Elan het volgende:

[..]

Dat gevoel heb ik nou bij mensen die na 50% waardedaling blijven roeptoeteren dat we nog steeds midden in de bullmarket zitten _O-
Oh heb de inhoud niet gelezen hoor.
Vakman pur sang
  donderdag 22 juli 2021 @ 14:08:58 #278
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200486669
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 13:52 schreef Piva het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Nah, ik geloof niet dat het over is. Deze bull run begon net zo sterk als alle andere, sterker nog, het begon zelfs veel sterker dan de 16/17 run. En dan opeens pooof. We hebben nog tijd zat voor een cycle within a cycle theory.

Ik blijf bij mijn $250k voor deze cycle. En zie vanwege deze pull back zelfs een goede case voor $400-500k
[..]

Dit wilde ik niet typen aangezien iedereen in dit topic dan weer gaat huilen. Maar dit is idd wel een mogelijkheid, de altcoinmarkt gekte was wel weer op zijn hoogtepunt. Maar toch zie ik de meeste interesse vanuit retail en institutions voor bitcoin. Wat gewoonweg niet echt overeenkomt met de markt nog.

Anyway voor de komende tien jaar blijft het veruit de beste investering, dus HODL.
De fundamentals zijn sterker dan ooit, eens.

Maar ik denk simpelweg dat massapsychologie tijdens een bubble in de markt bijna altijd hetzelfde werkt en op dit moment de markt dooft.
pi_200486670
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:07 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Oh heb de inhoud niet gelezen hoor.
:')
Wat loop je dan allemaal te ijlen man
blablablabla
pi_200486741
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:08 schreef Apekoek het volgende:

[..]

De fundamentals zijn sterker dan ooit, eens.

Maar ik denk simpelweg dat massapsychologie tijdens een bubble in de markt bijna altijd hetzelfde werkt en op dit moment de markt dooft.
Is het ook niet gewoon een vakantie-dingetje zoals user @Erasmus laatst opperde, dat straks als de elite weer terug komt van hun vakanties in de Hamptons en mensen weer volop aan de slag gaan met loonslaven dat het weer opleeft?
blablablabla
pi_200486749
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:08 schreef Apekoek het volgende:

[..]

De fundamentals zijn sterker dan ooit, eens.

Maar ik denk simpelweg dat massapsychologie tijdens een bubble in de markt bijna altijd hetzelfde werkt en op dit moment de markt dooft.
Vorig jaar hadden we een -65% dump in Maart.

Had bitmex hun servers niet offline gehaald, dan was de $100 range niet eens onmogelijk geweest.

En hier staan we op $32.000 te praten over massapsychologie.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2021 14:15:02 ]
pi_200486782
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:09 schreef Elan het volgende:

[..]

:')
Wat loop je dan allemaal te ijlen man
Nou exact dat dacht ik bij jouw post. :)
Vakman pur sang
pi_200486791
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:17 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nou exact dat dacht ik bij jouw post. :)
Die je zogenaamd niet gelezen had. Jij spoort niet :!
blablablabla
pi_200486852
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:18 schreef Elan het volgende:

[..]

Die je zogenaamd niet gelezen had. Jij spoort niet :!
Het was veel tekst, beetje Engels, beetje Hamptons en elite vergelijken.
Ja had wel wat. :)
Vakman pur sang
pi_200486860
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:02 schreef Elan het volgende:
Ik denk dus ook dat laatste maar het blijft een bull vs bear struggle.
Die post niet gelezen want:

"From a TA perspective, bulls expect the current chart development to turn into the classic W form.'

TA :')

Aan de foto te zien is de auteur van dat verhaal 110 jaar oud. Lijkt me een prima indicatie dat het geen succesvolle trader is aangezien hij nog steeds deze crap moet posten

Op een of andere manier moeten TA goden altijd werken. Helemaal grappig als ze ook nog eens een godsvermogen voor hun TA "skills" durven te vragen.

Buy my W-Analysis now for only $449!
pi_200486873
quote:
1s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:22 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Het was veel tekst, beetje Engels, beetje Hamptons en elite vergelijken.
Ja had wel wat. :)
Oh je weet niet wat The Hamptons zijn :D
blablablabla
  donderdag 22 juli 2021 @ 14:25:26 #287
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200486895
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:14 schreef Piva het volgende:

[..]

Vorig jaar hadden we een -65% dump in Maart.

Had bitmex hun servers niet offline gehaald, dan was de $100 range niet eens onmogelijk geweest.

En hier staan we op $32.000 te praten over massapsychologie.
Maart was geen gewone situatie, dat was een blackswan, covid zaaide veel angst voor het onbekende. Mensen sloegen mondkapjes en toiletpapier in, geen bitcoins. Dat was geen bubble maar een crash vanuit een solide bodem.

Ik heb het meer over de massapsychologie van hoe een bubble/piek in de markt werkt, we kennen allemaal wel dat standaard plaatje.
pi_200486900
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:23 schreef Elan het volgende:

[..]

Oh je weet niet wat The Hamptons zijn :D
Weet je ik hoor deze dingen nu al acht jaar.

Wist je dat de tandartsen hun jaarlijkse glazuurbehandeling bonus krijgen? Dat doet de koers stijgen.
Vakman pur sang
pi_200486963
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:22 schreef Piva het volgende:

[..]

Die post niet gelezen want:

"From a TA perspective, bulls expect the current chart development to turn into the classic W form.'

TA :')

Aan de foto te zien is de auteur van dat verhaal 110 jaar oud. Lijkt me een prima indicatie dat het geen succesvolle trader is aangezien hij nog steeds deze crap moet posten

Op een of andere manier moeten TA goden altijd werken. Helemaal grappig als ze ook nog eens een godsvermogen voor hun TA "skills" durven te vragen.

Buy my W-Analysis now for only $449!
Je kent hem dus niet maar gaat serieus af op een fucking foto om iemand te downlplayen?

quote:
lem Chambers is the CEO of global stocks, shares and crypto information website ADVFN.com and author of Amazon No.1 Bestseller 101 Ways to Pick Stock Market Winners and Trading Cryptocurrencies: A Beginner’s Guide.

A prolific financial writer, Chambers has written for many of the world’s leading financial titles and won Journalist of the Year in the Business Market Commentary category in the State Street U.K. Institutional Press Awards in 2018.

Clem has a history of calling the markets early.
Maar natuurlijk heeft ene Piva van FOK! forum een trackrecord op gebied van voorspellingen dat we veel serieuzer moeten nemen _O_
blablablabla
  donderdag 22 juli 2021 @ 14:35:02 #290
343486 KingRoland
#TEAMJOHANNES
pi_200487007
Damn alle cryptos blijven maar dalen nu al een tijdje

Kon me nog herrineren dan eth rond de 3k was

Rip
pi_200487016
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:35 schreef KingRoland het volgende:
Damn alle cryptos blijven maar dalen nu al een tijdje

Kon me nog herrineren dan eth rond de 3k was

Rip
BTC gaat naar 1 miljoen volgens @Piva dus hou vol maat
blablablabla
pi_200487024
quote:
10s.gif Op donderdag 22 juli 2021 14:31 schreef Elan het volgende:

[..]

Je kent hem dus niet maar gaat serieus af op een fucking foto om iemand te downlplayen?
[..]

Maar natuurlijk heeft ene Piva van FOK! forum een trackrecord op gebied van voorspellingen dat we veel serieuzer moeten nemen _O_
Het was een grap.

Neemt niet weg dat fundementele analyses 100x beter zijn dan welke TA crap dan ook.
  donderdag 22 juli 2021 @ 14:51:40 #293
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200487215
Jeetje

Wat heb ik zojuist allemaal gelezen
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
pi_200487336
Er zitten hier een paar nieuwe potentiële Crypto Ed's.
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 22 juli 2021 @ 15:04:33 #295
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200487369
Mijn ervaring is altijd precies het tegenovergestelde doen van wat Ed zegt.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200487421
Het enige wat je uiteindelijk voor bitcoin voorspellingen nodig hebt is de market cheat sheet en fok.

quote:
0s.gif Op vrijdag 10 mei 2019 10:05 schreef Piva het volgende:
[ afbeelding ]



Ik vraag me af waar op de chart we zijn?

Oh wacht, even op fok lezen en de disbelief zien.

Prachtig _O_ _O_ _O_
Toen zaten we overduidelijk in disbelief waarbij 90+% het er niet mee eens was.

Nu imo dichtbij Depression.

POLL

[ Bericht 6% gewijzigd door #ANONIEM op 22-07-2021 15:11:10 ]
  donderdag 22 juli 2021 @ 15:13:39 #297
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200487455
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:04 schreef Nattekat het volgende:
Mijn ervaring is altijd precies het tegenovergestelde doen van wat Ed zegt.
Alles wat Ed shillt gaat kapot, dus zeker een goede raad _O_
Please sir. When moon? When Mustang?
  donderdag 22 juli 2021 @ 15:24:12 #298
131603 Afwazig
Serious business
pi_200487605
Denken dat dit een bearmarkt is :'). Boy, you're in for something als het straks echt zover is. Noobs.
  Redactie Frontpage donderdag 22 juli 2021 @ 15:26:24 #299
4530 crew  Crazy Harry
pi_200487640
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:10 schreef Piva het volgende:
Het enige wat je uiteindelijk voor bitcoin voorspellingen nodig hebt is de market cheat sheet en fok.
[..]

Toen zaten we overduidelijk in disbelief waarbij 90+% het er niet mee eens was.

Nu imo dichtbij Depression.

[poll=2770]
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200487763
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:10 schreef Piva het volgende:
Het enige wat je uiteindelijk voor bitcoin voorspellingen nodig hebt is de market cheat sheet en fok.
[..]

Toen zaten we overduidelijk in disbelief waarbij 90+% het er niet mee eens was.

Nu imo dichtbij Depression.

[poll=2770]
Disbelief, depression komt nog. Hele downfall is ook pas een maand of 2 effectief aan de gang.
blablablabla
  donderdag 22 juli 2021 @ 15:45:14 #301
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_200487923
quote:
0s.gif Op donderdag 22 juli 2021 15:35 schreef Elan het volgende:

[..]

Disbelief, depression komt nog. Hele downfall is ook pas een maand of 2 effectief aan de gang.
Disbelief komt na depression en is de start van een nieuw bullcycle. Je bedoelt vast complacency.

Niet mee eens overigens, dit is geen bearmarket. Algemene sentiment is nog steeds zeer positief
Please sir. When moon? When Mustang?
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')