abonnement Unibet Coolblue
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:29:43 #1
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339485


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 08:30:17 #2
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200339492
Maar dat de kosten zullen stijgen door tekorten op containerschepen staat buiten kijf.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200339528
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:29 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Klopt. Je ziet nu door dat chiptekort ook dat de prijzen wereldwijd stijgen. Zelfs hier in Nederland stuurden ze een paar weken geleden 3000 man naar huis volgens @:GGMM omdat er geen chips waren. Kost goud geld.
Ja, in Duitsland had de auto industrie daar ook last van, volgens mij is er nu ook een enorm tekort aan de wat simpelere chips die in alledaagse zaken worden gebruikt, zo zie je ook maar dat je best kwetsbaar bent met producten die door maar 2 bedrijven worden gemaakt. Is trouwens niet nieuw, zo een 20 jaar terug was er aardbeing Taiwan waardoor er ook een run op DRAM chips ontstond.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200339620
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
pi_200339625


Iemand in crypto.com?

Matic heeft discount (niu ja de hele markt is in discount maar dit is dan nog es een discount DAAR bovenop)
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339629
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Is dat die shit op Binance naast de visa/mastercard gebeuren?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339637
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:46 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Is dat die shit op Binance naast de visa/mastercard gebeuren?
Jup.
pi_200339644
quote:
9s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:47 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Jup.
Maar dat kost toch geld voor het storten?

Er is 0 fee ja, echter de hele gedoe daarvoor kost ook geld.

Beter haal je een debit visa/mastercard zoals N26 of Revolut of koop je bij Bitvavo
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200339660
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Geen idee, maar wellicht gewoon converteren naar BTC en naar een eigen wallet withdrawen.
🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️₿🕰️ TikTok next Block
pi_200340054
quote:
If bitcoin ever becomes a viable currency instead of a trading vehicle, they can outlaw it. Governments don’t want to lose control. They like their monopoly. Do you think they’re going to say, ‘OK, here are US dollars, and they’re on the computer, but if you want to use something else, you can’? That’s actually not my experience with governments at any time in history.
blablablabla
pi_200340788
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:30 schreef onlogisch het volgende:
Maar dat de kosten zullen stijgen door tekorten op containerschepen staat buiten kijf.
Met 2% per jaar. Inflatie is een godswonder _O_

quote:
1s.gif Op maandag 12 juli 2021 20:11 schreef Elan het volgende:
Heb dit altijd wel een interessante take gevonden. Als zijn theorie correct is zou er eerst nog (veel) meer geld uit de markt moeten alvorens we weer een beetje omhoog kunnen kijken.
Wat is er zo goed aan zijn take? Hij ziet nu een hoge bitcoin en bedenkt nu opeens dat hij vroeger bitcoin moest kopen. Maar nu koopt ie niet want hij verwacht nog dat de overheid het gaat bannen...

Overigens denk ik dat Roger en Soros wel groots in bitcoin gaan stappen binnenkort. Een investering die precies in hun straatje past. En zodra ze door hebben dat ze nog niet te laat zijn en nog monsterlijke winsten kunnen maken gaan ze ervoor.

[ Bericht 44% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2021 10:19:44 ]
pi_200340979
Wat is de goedkoopste manier om bitcoin van Binance te krijgen ? Ik zag zojuist dat ik er nog wat had staan.
pi_200341148
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 10:20 schreef Piva het volgende:
Wat is de goedkoopste manier om bitcoin van Binance te krijgen ? Ik zag zojuist dat ik er nog wat had staan.
Wachten totdat ze Lightning gaan ondersteunen. :+
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200342858
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 10:11 schreef Piva het volgende:

[..]

Met 2% per jaar. Inflatie is een godswonder _O_
[..]

Wat is er zo goed aan zijn take? Hij ziet nu een hoge bitcoin en bedenkt nu opeens dat hij vroeger bitcoin moest kopen. Maar nu koopt ie niet want hij verwacht nog dat de overheid het gaat bannen...

Overigens denk ik dat Roger en Soros wel groots in bitcoin gaan stappen binnenkort. Een investering die precies in hun straatje past. En zodra ze door hebben dat ze nog niet te laat zijn en nog monsterlijke winsten kunnen maken gaan ze ervoor.
Zijn take is los of hij het zelf wel of niet heeft, dat is niet zo relevant verder, dat crypto prima mag bestaan maar niet bestaande valuta moet gaan ondermijnen en overheden moet gaan dwarsbomen. Omdat overheden dat simpelweg niet accepteren. Iets dat @onlogisch eerder ook opperde in het geval van Elon Musk.

Als je zijn theorie volgt dan zou het wel eens klaar kunnen zijn met de ATH's en het gigantisch opblazen van de waarde van BTC of crypto in het algemeen.

Ik zeg niet dat ik dat per se geloof maar ik vind het wel een interessante invalshoek waar best iets voor te zeggen valt.
blablablabla
pi_200344495
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 12:13 schreef Elan het volgende:

[..]

Zijn take is los of hij het zelf wel of niet heeft, dat is niet zo relevant verder, dat crypto prima mag bestaan maar niet bestaande valuta moet gaan ondermijnen en overheden moet gaan dwarsbomen. Omdat overheden dat simpelweg niet accepteren. Iets dat @:onlogisch eerder ook opperde in het geval van Elon Musk.

Als je zijn theorie volgt dan zou het wel eens klaar kunnen zijn met de ATH's en het gigantisch opblazen van de waarde van BTC of crypto in het algemeen.

Ik zeg niet dat ik dat per se geloof maar ik vind het wel een interessante invalshoek waar best iets voor te zeggen valt.
Dit is echt al vele jaren bekend.. Het was vanaf het begin aan logisch dat de overheden en meer nog de centrale banken er alles aan doen om bitcoin te laten mislukken mocht hun valuta in gevaar komen.

Het probleem is dat bitcoin niet te blokeren valt. Je kan het hoogtens bij wet te verbieden. Maar we weten beide dat iets verbieden niet persee ook echt het resultaat opleverd van wat de overheid wilt. (Torrents, drugs, alcohol onder minimum leeftijd, etc).

Daarnaast heb je een prima game theory waarbij een aantal landen het gaan verbieden, maar degene die dat niet doen gaan aan de haal met de winst. Het concept bitcoin blijft gewoon bestaan, de grote winnaars hebben het wel geaccepteerd. Iedereen happy.

No way day landen als Zwisterland, El Salvador, Malta, Japan het gaan blokkeren. Een legio tax-heavens die inspringen op deze kans. Denk aan de Seychelles bijvoorbeeld waar Bitmex huisvest.

Deze invalshoek wordt steeds onwaarschijnlijker. Zeker nu steeds meer grote namen inspringen op deze markt.

[ Bericht 0% gewijzigd door #ANONIEM op 13-07-2021 14:03:44 ]
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 14:07:38 #16
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200344571
Geen verdubbeling sinds mijn aankoop, duidelijk beren.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200344775
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 14:02 schreef Piva het volgende:

[..]

Dit is echt al vele jaren bekend.. Het was vanaf het begin aan logisch dat de overheden en meer nog de centrale banken er alles aan doen om bitcoin te laten mislukken mocht hun valuta in gevaar komen.

Het probleem is dat bitcoin niet te blokeren valt. Je kan het hoogtens bij wet te verbieden. Maar we weten beide dat iets verbieden niet persee ook echt het resultaat opleverd van wat de overheid wilt. (Torrents, drugs, alcohol onder minimum leeftijd, etc).

Daarnaast heb je een prima game theory waarbij een aantal landen het gaan verbieden, maar degene die dat niet doen gaan aan de haal met de winst. Het concept bitcoin blijft gewoon bestaan, de grote winnaars hebben het wel geaccepteerd. Iedereen happy.

No way day landen als Zwisterland, El

Salvador, Malta, Japan het gaan blokkeren. Een legio tax-heavens die inspringen op deze kans. Denk aan de Seychelles bijvoorbeeld waar Bitmex huisvest.

Deze invalshoek wordt steeds onwaarschijnlijker. Zeker nu steeds meer grote namen inspringen op deze markt.
Heb het ook niet over een totaalverbod maar geloof wel dat we niet moeten onderschatten wat overheden wel en niet kunnen doen, laat staan wat er met het grootkapitaal (de whales) achter de schermen allemaal aan afspraken is gemaakt.

Een totaalverbod geloof ik niet in maar wellicht wel afspraken om het niet teveel op te blazen zodat het niet genegeerd kan worden. Politici beginnen pas het op de agenda te zetten en te twitteren over meer regulering als het uit de hand dreigt te lopen.

Ik weet hoe jij er in staat en dat je van mening bent dat het gewoon cyclussen zijn, maar zoveel en marktkapitalisatie en bij behorende interesse als afgelopen voorjaar is nog niet eerder vertoont in crypto.
blablablabla
pi_200345549
twitter

Zo lang landen zelf hiermee verder gaan hebben wij ons geen zorgen te maken over een verbod.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200346623
quote:
10s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 08:45 schreef FL_Freak het volgende:
Iemand ervaring met advanced cash withdrawen?
Als je je cash van Binance wilt withdrawen: converteer het naar een coin/token die ook op Bitvavo staat (ik adviseer LTC omdat je met de meeste coins die belachelijk hoge ERC20-fees betaalt + sneller), stuur het naar je Bitvavo en van daar uit weer traden voor euro's en het laten storten naar je IBAN.

Instant Pay SEPA van Binance ga ik wel missen.

[ Bericht 0% gewijzigd door Erasmus op 13-07-2021 16:30:41 ]
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:34:41 #20
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_200346676
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 14:07 schreef Nattekat het volgende:
Geen verdubbeling sinds mijn aankoop, duidelijk beren.
Zoek je even mijn polletjes van een paar weken geleden erbij?
Huilen dan.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:40:13 #21
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346755
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 16:40:47 #22
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200346766
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef Apekoek het volgende:
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
btc is keer 4 gegaan sinds november vorig jaar. Natuurlijk zitten we in een mokerdikke bullrun.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:44:22 #23
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346824
quote:
6s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef onlogisch het volgende:

[..]

btc is keer 4 gegaan sinds november vorig jaar. Natuurlijk zitten we in een mokerdikke bullrun.
Je hebt helemaal gelijk, al 10 jaar lang zelfs!

Ok laat ik het beter omschrijven, zijn er mensen hier die nog volop het vertrouwen hebben dat de bullrun van 2021 nog niet voorbij is?

In 2013 duurde het 12 weken sinds de eerste top, toen ging de prijs weer omhoog.

Nu zitten we net over die 12 weken sinds de (plaatselijke) top in mei.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 16:47:59 #24
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200346889
Ik kijk overigens nu meer naar de totale marketcap dan alleen de bitcoin prijs, voor wat het waard is natuurlijk.
  Moderator dinsdag 13 juli 2021 @ 16:50:58 #25
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200346937
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:44 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Je hebt helemaal gelijk
Dat klopt.
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 16:55:23 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200347006
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:34 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zoek je even mijn polletjes van een paar weken geleden erbij?
Ben iets te lui.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200347057
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
blablablabla
pi_200347059
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:40 schreef Apekoek het volgende:
Zijn er nog mensen hier die geloven dat we nog vol in een bullrun zitten?
Waarom blijf je diezelfde vraag herhalen? Zoek je bevestiging ergens voor?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200347094
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef Elan het volgende:
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
Waarom? De meeste mensen hebben veel moeite moeten doen om GBTC te kopen, waarom zouden ze nu massaal gaan verkopen alleen maar omdat het kan?
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:01:48 #30
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347113
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom blijf je diezelfde vraag herhalen? Zoek je bevestiging ergens voor?
Nee ik ben gewoon benieuwd hoe anderen er over denken. Nu de markt weer een stukje verder is, vind ik het interessant om daar een herziende mening over te hebben. Daar is een forum toch voor?

Ik zie in beide scenario’s kansen, bull of bear.
pi_200347128
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:00 schreef dimmak het volgende:

[..]

Waarom? De meeste mensen hebben veel moeite moeten doen om GBTC te kopen, waarom zouden ze nu massaal gaan verkopen alleen maar omdat het kan?
Winst pakken? Ze zitten er 6 maanden in.
blablablabla
pi_200347144
quote:
1s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:01 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Nee ik ben gewoon benieuwd hoe anderen er over denken. Nu de markt weer een stukje verder is, vind ik het interessant om daar een herziende mening over te hebben. Daar is een forum toch voor?

Ik zie in beide scenario’s kansen, bull of bear.
Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P

quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:03 schreef Elan het volgende:

[..]

Winst pakken? Ze zitten er 6 maanden in.
Dan moeten ze verkopen met korting.

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond

[ Bericht 2% gewijzigd door dimmak op 13-07-2021 17:10:48 ]
Uitvinder van de biersmiley.
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:07:55 #33
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347186
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P
[..]

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond
Definieer vrij vaak? De crypromarkt is nou eenmaal snel/volatiel en dan vind ik het persoonlijk per week interessant om te weten of het sentiment aan het veranderen is. Vooral in deze fase is het valide om daar naar te kijken.
pi_200347208
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:07 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Definieer vrij vaak? De crypromarkt is nou eenmaal snel en dan vind ik het persoonlijk per week interessant om te weten of het sentiment aan het veranderen is. Vooral in deze fase is het valide om daar naar te kijken.
Dan ben je op dit forum aan het verkeerde adres. Misschien kun je beter naar onchain data kijken. Willy Woo heeft daar vaak goede tweets over. Wel Bitcoin only, maar dat is ook het enige wat telt. ;)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 17:11:50 #35
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200347232
Ik denk dat er nu wel bewezen is dat 30k een behoorlijk sterke bodem is. Of dit straks weer een herhaling van 2017 wordt, of dat de markt nu te groot is geworden om nog zomaar die gekte te herhalen valt gewoon niet te zeggen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  dinsdag 13 juli 2021 @ 17:12:36 #36
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200347243
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:09 schreef dimmak het volgende:

[..]

Dan ben je op dit forum aan het verkeerde adres. Misschien kun je beter naar onchain data kijken. Willy Woo heeft daar vaak goede tweets over. Wel Bitcoin only, maar dat is ook het enige wat telt. ;)
Hem volg ik inderdaad 👍. Maar je spreekt nu ook voor de anderen hier?
pi_200347246
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:04 schreef dimmak het volgende:

[..]

Zeker, maar je vraagt het vrij vaak en de antwoorden blijven hetzelfde. :P
[..]

Dan moeten ze verkopen voor onder de prijs waar Bitcoin nu voor over de balk gaat.

https://lekkercryptisch.n(...)andelen-is-ongegrond
Mee eens hoor, echter:
quote:
Geen reden voor paniek dus, al is de onrust wel te verklaren. In het afgelopen jaar viel het vrijkomen van GBTC-aandelen meermaals samen met een daling van de bitcoinkoers.
In het huidige sentiment voel je hem dus al aankomen :')
blablablabla
pi_200347294
Het is toch ook beter om uiteindelijk je BTC in eigen beheer te hebben? Alhoewel een GBTC-aandeel belastingtechnisch gunstiger is in de VS.
blablablabla
pi_200347509
In het kader van de discussie:
twitter
What Would Goku Do
pi_200348450
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:12 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hem volg ik inderdaad 👍. Maar je spreekt nu ook voor de anderen hier?
Ik denk dat User #976 van een Nederlands shitcointopic #823 niet heel representatief is om steeds het algemene sentiment te checken nee.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:12 schreef Elan het volgende:

[..]

Mee eens hoor, echter:
[..]

In het huidige sentiment voel je hem dus al aankomen :')
Ik denk dat het wel los zal lopen. Het is geen geheim dat ze los komen dus in die zin zou het eigenlijk al ingeprijsd moeten zijn. Gezien de koers waar we nu op staan laten we dan daar maar van uit gaan.
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:16 schreef Elan het volgende:
Het is toch ook beter om uiteindelijk je BTC in eigen beheer te hebben? Alhoewel een GBTC-aandeel belastingtechnisch gunstiger is in de VS.
Ik vind van wel. Maar John West, gepensioneerd miljonair in de USA, leek het misschien beter om GBTC te kopen en misschien is dat is zijn geval ook wel de veiligste/makkelijkste keuze.

[ Bericht 1% gewijzigd door dimmak op 13-07-2021 18:41:14 ]
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200351458
Een melding krijgen van een exchange dat iemand probeert in te loggen op je account blijft mij de kriebels geven. ;( Leuk al die hacks de laatste tijd. Gelukkig ben recent ik over gegaan naar een password manager. :)
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport dinsdag 13 juli 2021 @ 22:32:12 #42
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200352523
Ik kan aan het einde van de maand weer gewoon extra kopen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200353894
quote:
7s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:30 schreef Erasmus het volgende:

[..]

Als je je cash van Binance wilt withdrawen: converteer het naar een coin/token die ook op Bitvavo staat (ik adviseer LTC omdat je met de meeste coins die belachelijk hoge ERC20-fees betaalt + sneller), stuur het naar je Bitvavo en van daar uit weer traden voor euro's en het laten storten naar je IBAN.

Instant Pay SEPA van Binance ga ik wel missen.
Thanks ik ga dit proberen.
pi_200355812
Kraken ondersteunt nog steeds SEPA withdrawals.
pi_200366364
Iemand ervaring met atrad.io?
pi_200371875
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:04 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]
quote:
After a Paraguay government official tweeted about Bitcoin, they spun the news into claiming “Paraguay had adopted Bitcoin”, despite it not being true, and also very unlikely. They don’t mention how it was only a bill, and the bill was proposed by a party that holds only 2 seats in the government.
pi_200374545
quote:
0s.gif Op woensdag 14 juli 2021 23:04 schreef Anton91 het volgende:
[ twitter ]
Flink anders dan de El Salvador bill iig. Ze roepen vooral om regulatie.

https://bitcoinmagazine.c(...)roposed-bitcoin-bill
Uitvinder van de biersmiley.
  Moderator / Redactie Sport donderdag 15 juli 2021 @ 12:02:58 #49
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200374758
Mina onder een dollar :')

Wanneer zelfs de ICO prijs in zicht komt, ga ik wel langzaam het gevoel hebben dat ik daar wat naartoe kan sluizen nu. In ieder geval mijn meest recente inleg, op mijn laatste Ether blijf ik nog even zitten.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200374834
https://coinmarketcap.com/view/gaming/

gaming tokings gaan aardig parabolisch

opeens koploper axie infinity fakking ziek

doe er mee wat je wilt
pi_200380176
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 16:58 schreef Elan het volgende:
Zondag grote GBTC unlock, erg benieuwd wat dat gaat doen voor de prijs. Verwacht wel drama eigenlijk.

https://cryptopotato-com.(...)ffects-on-bitcoin%2F
Niks.

Als ze gaan verkopen dan word dat gedaan met verlies.

Trouwens bitcoins word niet verboden.
Amerika wil het gaan reguleren.
En de banken en landen kope massaal bitcoins op.
Maar dat gaat niet via de exchange.
De rijke elite staan alleen te kopen en te kopen.

De dumps worden gedaan zodat ze meer coins kunnen kopen daarna

En dat heeft te maken met de exit strategie die mensen op auto verkoop staan.
En de gene die gedumpt heeft kan daar na via een andere exchange op kopen.

Zo word de markt nu gehandelt
De ouwe illegale manier wat verboden is op wallstreat.
pi_200380252
Nu een anderen probleem met binance.
Ik heb alles op sparen staan.
Dus moet de wallet leeg zijn.
Staat in de wallet de coins en de waarde .
Maar ze staan dus in de spaar afdeling.
Ze horen daar niet te staan?
Wil ik ze verkopen staat er 0
Als ik ze terug in sparen wilt zetten staat het op 0.

Kijk ik bij sparen dan staan alle coins in de spaar afdeling?


Trouwens iemand al apennft gehad ?
Elke 10 word er een foto van de coins gehouden en dan krijg je apennft terug .
De juiste coins heb ik dus dat is het probleem niet

Lijk wel of de wallet gekloont is of een rollback ?
Maar daar door vast staat?

Edit
Denk dat de app niet goed loopt met de website.
Daar staat wel alles normaal.

[ Bericht 12% gewijzigd door suijkerbuijk op 15-07-2021 17:19:05 ]
pi_200389505
Ik kan weinig maken van de bovenstaande posts.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_200389587
Ik ga me even laten vaccineren vandaag zodat ik ook orkaan resitent ben!

pi_200390188
twitter


Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
pi_200390227
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:59 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
Wakker worden met wat?
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200391033
Anon Inu gekocht, hier kan wel wat hype voor komen.
What Would Goku Do
  vrijdag 16 juli 2021 @ 11:39:20 #59
22851 Erosjuhhh
Blijven dromen schatjuh
pi_200391420
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:13 schreef viagraap het volgende:
Anon Inu gekocht, hier kan wel wat hype voor komen.
Toch niet een anonymous coin? Allemaal rugpulls tot nu toe.
Vroeger maakte het niet uit welk bier je dronk, maar toen dacht je ook dat alle meisjes hetzelfde waren
  Redactie Frontpage vrijdag 16 juli 2021 @ 11:57:43 #60
4530 crew  Crazy Harry
pi_200391615
quote:
Grappig die kritiek op sommige die nogal misplaatst is. Guggenheim zegt in feb dat bitcoin naar 600K gaat, die Lark Davis zegt dat ze dat zeiden op moment dat BTC op 60K stond, een paar maanden mis dus.
Vervolgens gaat BTC een paar maanden na die uitspraak wel naar 60K.
Guggenheim zat er dan misschien een tienvoud ernaast, maar de trend hadden ze wel goed.
En als dat nu dus weer het geval is, zit Lark Davis goed mis.

En wat als Guggenheim ook voor deze trend er een tienvoud naast zit en btc naar 1K gaat?!
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
pi_200391669
quote:
0s.gif Op dinsdag 13 juli 2021 17:11 schreef Nattekat het volgende:
Ik denk dat er nu wel bewezen is dat 30k een behoorlijk sterke bodem is. Of dit straks weer een herhaling van 2017 wordt, of dat de markt nu te groot is geworden om nog zomaar die gekte te herhalen valt gewoon niet te zeggen.
Weet je nog steeds zeker dat alles weer aan het stijgen is? :9
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:38:47 #62
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200392101
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:02 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Weet je nog steeds zeker dat alles weer aan het stijgen is? :9
To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
pi_200392176
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
Ik ga op BTC 10K weer inkopen.
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 12:52:12 #64
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200392252
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:43 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Ik ga op BTC 10K weer inkopen.
Poeh dat is wel heel laag, maar het zou kunnen natuurlijk. Tegen die tijd ga ik een x-aantal shitcoins uit de top 50 van cmc DCA’en.
pi_200392685
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:39 schreef Erosjuhhh het volgende:

[..]

Toch niet een anonymous coin? Allemaal rugpulls tot nu toe.
Seems legit allemaal. Kom er wel net achter dat ik te laat was voor het burnen van 50% van de supply :')

Het blijft een gokje van een tientje of twee, drie met winst op een andere shitcoin eerder dit jaar dus ik lig er niet wakker van. Je vervelen op werk kan je dus winst kosten, maar geen geld. Tenzij de hype nog flink aantrekt omdat Anon.
What Would Goku Do
pi_200393269
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 10:03 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Wakker worden met wat?
Dat de meeste "projecten" puur opgezet zijn om jou geld/bitcoin af te pakken.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 14:26:48 #67
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_200393604
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 12:38 schreef Apekoek het volgende:

[..]

To the moon!

Ben benieuwd naar de paniek die gaat uitbreken als mensen erachter komen dat dit (misschien) nog lang niet de bodem is…
21K in dollars dus 19K in EUR
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
  vrijdag 16 juli 2021 @ 15:14:30 #68
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200394278
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:26 schreef Scorpie het volgende:

[..]

21K in dollars dus 19K in EUR
Als we echt door het putje gaan, dan is mijn voorspelling 12,5k USD. 80% tov laatste ATH (zoals na 2017).
pi_200396119
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 14:10 schreef Piva het volgende:

[..]

Dat de meeste "projecten" puur opgezet zijn om jou geld/bitcoin af te pakken.
Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
Vakman pur sang
  vrijdag 16 juli 2021 @ 17:46:44 #70
131603 Afwazig
Serious business
pi_200396705
quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 17:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
_O-
pi_200396797
quote:
11s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 11:57 schreef Crazy Harry het volgende:

[..]

Grappig die kritiek op sommige die nogal misplaatst is. Guggenheim zegt in feb dat bitcoin naar 600K gaat, die Lark Davis zegt dat ze dat zeiden op moment dat BTC op 60K stond, een paar maanden mis dus.
Vervolgens gaat BTC een paar maanden na die uitspraak wel naar 60K.
Guggenheim zat er dan misschien een tienvoud ernaast, maar de trend hadden ze wel goed.
En als dat nu dus weer het geval is, zit Lark Davis goed mis.

En wat als Guggenheim ook voor deze trend er een tienvoud naast zit en btc naar 1K gaat?!
Sterker nog in geval van Guggenheim hebben ze in april expliciet gewaarschuwd voor eerst een mogelijke terugval naar 20K..
https://cryptopotato-com.(...)0-guggenheims-cio%2F

Maar een hoop van die gasten lullen natuurlijk wel de boel enorm de put in om vervolgens zelf flink in te kopen.
blablablabla
pi_200398198
Het bedrag waarmee ik maandag heb bijgekocht is alweer verdampt :{
  zaterdag 17 juli 2021 @ 08:12:45 #73
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_200404515
quote:
10s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 19:27 schreef FundsAreSafu het volgende:
Het bedrag waarmee ik maandag heb bijgekocht is alweer verdampt :{
Wat heb je nou aan geld
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_200404804
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
blablablabla
  zaterdag 17 juli 2021 @ 09:07:11 #75
131603 Afwazig
Serious business
pi_200404811
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
Zit in crypto sinds 2016. Geen idee eigenlijk
pi_200405042
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
pi_200405381
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:42 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
Lekker _O_

Sowieso.
Je verliest pas als je verkoopt met verlies en zo
blablablabla
pi_200405598
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:42 schreef MaximumRush het volgende:

[..]

6000% winst over 6 jaar.

Daarom, HODL en paar jaar geduld hebben.
Ja maar dat komt ook door safemoon
Op maandag 26 juli 2021 17:30 schreef Ixnay het volgende:[/b]
Van alle terechte klachten ooit is deze het meest terechte.
pi_200405937
Over moonen gesproken @fathank waar blijft m'n maanrum?
What Would Goku Do
  zaterdag 17 juli 2021 @ 11:04:35 #80
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200406085
quote:
0s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 09:59 schreef Piva het volgende:
[ twitter ]

Hoeveel projecten moeten er nog mislukken voordat mensen wakker worden?
Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_200406601
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 11:04 schreef XDo het volgende:

[..]

Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
Dat klinkt echt geweldig? Hoe kan ik investeren?
pi_200406665
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 09:05 schreef Elan het volgende:
Welk percentage winst/verlies staat jullie portfolio inmiddels?

Sta nu 9% verlies, al is ruim de helft daarvan nog wel eerder behaalde winst :')
Zolang Ada niet onder de 25/30 dollar cent komt nog steeds op winst.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 12:00:09 #83
131603 Afwazig
Serious business
pi_200406666
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 11:04 schreef XDo het volgende:

[..]

Artikel niet gelezen maar ik kan wel ongeveer gokken wat er gebeurd is.
Daarom ben ik bullish over ADA. Daar kan dit niet gebeuren doordat hun smart-contracts niet in Solidity geschreven worden maar in een taal die bewezen veilig is. Je kan dan geen foutjes in je smart-contract hebben
Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 12:29:51 #84
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200407051
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 10:53 schreef viagraap het volgende:
Over moonen gesproken @:fathank waar blijft m'n maanrum?
Moet je zelf ff 2 minuten googlen vriend

De energydrink is net klaar. Maar US-only

quote:
1s.gif Op vrijdag 16 juli 2021 17:03 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Behalve Vechain natuurlijk, hoe weet je anders dat je spijkerbroek echt is??
Als ze in Limburg Vechain hadden gebruikt zaten ze nu niet met de ellende.

[ Bericht 17% gewijzigd door fathank op 17-07-2021 13:00:21 ]
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  zaterdag 17 juli 2021 @ 13:28:13 #85
192229 XDo
Orgasm beat it!
pi_200407830
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:00 schreef Afwazig het volgende:

[..]

Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
Van Waves weet ik weinig. Het gaat er niet zozeer om dat je een eigen language hebt. Het ging mij er meer om dat het in Solditiy heel eenvoudig is een foutje te maken. Met enorme gevolgen.
It's nothing, returned Mrs Chick. It's merely change of weather. We must expect change.
pi_200407927
Ik had gister Clover gekocht op 62 cent en verkocht op 1 dollar, ik denk dat is de dikste winst ever.

Hij gaat nu bijna door de 2 dollar, wilde het terugkopen op 1.12, maar mislukte steeds, dacht laat maar, later weer geprobeerd op 1.45, steeds fail fail fail en opeens done. Bleek hij al op 1.58 te staan, gelukkig zitten we daar nu nog boven.

Wel linke soep met zo'n klein altje.



[ Bericht 11% gewijzigd door JDx op 17-07-2021 13:39:38 ]
pi_200408162
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:00 schreef Afwazig het volgende:
Waves heeft al een eigen smart contract language vanaf de grond op opgebouwd (RIDE) en draait al jaren probleemloos. ADA loopt jaren achter. Gr. Gr.
Doe je nog veel met waves? Ik logde pas nog in om nog wat troep te dumpen. Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen... Lijkt me niet echt handig voor een DEX...

Verdiend staken nog wat op?

De exchange werkt wel super. Maar de illiquiditeit en deze fees maken het so-so

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 17-07-2021 13:49:50 ]
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:10:50 #88
131603 Afwazig
Serious business
pi_200409056
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:49 schreef Piva het volgende:

[..]

Doe je nog veel met waves? Ik logde pas nog in om nog wat troep te dumpen. Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen... Lijkt me niet echt handig voor een DEX...

Verdiend staken nog wat op?

De exchange werkt wel super. Maar de illiquiditeit en deze fees maken het so-so
Zeker!

quote:
Nu zag ik dat als je bijvoorbeeld btc, monero wilt versturen van wavesdex je aardig wat moet betalen...
Onchain bij WAVES niet, wil je BTC, ETH etc. withdrawen naar de native chain dan komen daar transactiekosten bovenop idd. Maar als je WAVES opneemt naar een CEX zoals Binance en ze daar weer omzet naar BTC bijvoorbeeld dan kost het je ook bijna niks. Gateways gewoon zoveel mogelijk vermijden indien mogelijk.
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:11:39 #89
131603 Afwazig
Serious business
pi_200409073
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:28 schreef XDo het volgende:

[..]

Van Waves weet ik weinig. Het gaat er niet zozeer om dat je een eigen language hebt. Het ging mij er meer om dat het in Solditiy heel eenvoudig is een foutje te maken. Met enorme gevolgen.
Ja, RIDE is/doet precies hetzelfde. Anders hadden ze net zogoed solidity kunnen gebruiken net zoals de rest van de wereld.

https://docs.waves.tech/en/ride/#blockchain-operation
  zaterdag 17 juli 2021 @ 15:31:20 #90
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_200409255
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 13:34 schreef JDx het volgende:
Ik had gister Clover gekocht op 62 cent en verkocht op 1 dollar, ik denk dat is de dikste winst ever.

Hij gaat nu bijna door de 2 dollar, wilde het terugkopen op 1.12, maar mislukte steeds, dacht laat maar, later weer geprobeerd op 1.45, steeds fail fail fail en opeens done. Bleek hij al op 1.58 te staan, gelukkig zitten we daar nu nog boven.

Wel linke soep met zo'n klein altje.

[ afbeelding ]
Waar hoorde je over deze coin?
pi_200411165
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 10:30 schreef ZeventiendeEtage het volgende:

[..]

Ja maar dat komt ook door safemoon
True, maar zonder safemoon zou ik ook flinke winst hebben. Mijn punt is meer dat op dit soort momenten holden de beste strategie is.

Als ik kijk naar de afgelopen jaren heb ik heel veel coins die geen kut meer waard zijn. Maar m'n investeringen in de mainstream coins maken dat dubbel en dwars goed. Ik ben op dit moment alleen nog maar bitcoin aan het dca'en en alles holden.
pi_200412439
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 15:31 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Waar hoorde je over deze coin?
Was nieuw op coinbase en kwam van de 3 dollar, naar 40 cent gezakt en de bodem leek bereikt, klom hee langzaam weer op. Toen kwam de FOMO en bam daar ging ie.

Vanmiddag verkocht voor 1.80, schoot zo erg heen en weer dat ik m'n winst maar heb gepakt.

De seconden dat hij boven de 2 stond heb ik geprobeerd te verkopen, maar dat failde keer op keer.
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 juli 2021 @ 19:37:46 #93
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200412451
quote:
10s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 12:29 schreef fathank het volgende:

[..]

Moet je zelf ff 2 minuten googlen vriend

De energydrink is net klaar. Maar US-only
[..]

Als ze in Limburg Vechain hadden gebruikt zaten ze nu niet met de ellende.
Dat is geen rum.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  zaterdag 17 juli 2021 @ 22:08:37 #94
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200415034
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 19:37 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Dat is geen rum.
Het is ook geen koeienstront
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator / Redactie Sport zaterdag 17 juli 2021 @ 22:38:42 #95
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_200415753
quote:
14s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 22:08 schreef fathank het volgende:

[..]

Het is ook geen koeienstront
Dat is waar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_200419884
quote:
0s.gif Op zaterdag 17 juli 2021 15:10 schreef Afwazig het volgende:
Maar als je WAVES opneemt naar een CEX zoals Binance en ze daar weer omzet naar BTC bijvoorbeeld dan kost het je ook bijna niks.
Op deze manier had ik het uiteindelijk getrade idd.

[ Bericht 1% gewijzigd door #ANONIEM op 18-07-2021 10:24:14 ]
  zondag 18 juli 2021 @ 12:30:19 #97
157922 fathank
Wie baas is bakt koekjes.
pi_200421395
NWS / Groot lek testbedrijf: iedereen kon valse toegangsbewijzen

Overheid en ICT :')

Hadden ze beter Vechain kunnen gebruiken :s)
Behulpzaam als een waterkraan.
Op woensdag 29 april 2015 16:30 schreef seto het volgende:
als je niet #teamhenk bent ben je gewoon een *weggeFopt*homo
  Moderator zondag 18 juli 2021 @ 13:19:59 #98
56843 crew  onlogisch
Forumbeest
pi_200421995
quote:
14s.gif Op zondag 18 juli 2021 12:30 schreef fathank het volgende:
NWS / Groot lek testbedrijf: iedereen kon valse toegangsbewijzen

Overheid en ICT :')

Hadden ze beter Vechain kunnen gebruiken :s)
Daniël Verlaangod
Recordhouder aantal posts op één dag.
4045
onlogisch
pi_200439448
meer unieke bitcoinadressen dan ooit tevoren when moon
What Would Goku Do
  Redactie Frontpage maandag 19 juli 2021 @ 14:01:56 #100
4530 crew  Crazy Harry
pi_200440187
quote:
0s.gif Op maandag 19 juli 2021 13:05 schreef viagraap het volgende:
meer unieke bitcoinadressen dan ooit tevoren when moon
Dat is op ieder moment _O-
De discussie is niet privacy tegenover veiligheid maar vrijheid tegenover controle
Overzicht privacy-inperkende maatregelen/wetten/voorstellen
We don't stop playing because we grow old; we grow old because we stop playing. ― George Bernard Shaw
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')