Bij de Aldi is de kaasfondue meer een seizoensproduct geloof ik. Dus in de winter verkrijgbaar.quote:Op zaterdag 3 juli 2021 19:19 schreef Kanaroe het volgende:
De kaasfondue van de Aldi ken ik niet, helaas.
Mijn groenteboer heeft 'Chalet' kaasfondue, maar dat is ook van Emmi (heel veel prefab kaasfondue is van dat merk), maar die 'Chalet' is lekker zacht en niet zo alcoholisch van smaak.
Ah, ook wel logisch denk ik. Smakelijk thee-en!quote:Op zaterdag 3 juli 2021 19:26 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij de Aldi is de kaasfondue meer een seizoensproduct geloof ik. Dus in de winter verkrijgbaar.
Thee nu.
Wow die steak ziet er heel goed uit! En meer dan genoeg sausquote:Op zaterdag 3 juli 2021 19:39 schreef anndb het volgende:
Steppegras weer met steak met provencaalse saus.
[ afbeelding ]
Daarna magnum almond en net nog wat bugels met danish chef.
Oehquote:
Vond je het lekker?quote:Op zaterdag 3 juli 2021 20:59 schreef drakin het volgende:
Vlammetjes en iets wat een enorme bitterbal lijkt maar een eierbal schijnt te zijn.
Ik was bij een vriendin in Drenthe en we bestelden bij de lokale snacktent. ik vond ze vroegah al lekker, maar het echte pittige van vroegah is wel een stuk minder.quote:Op zaterdag 3 juli 2021 22:18 schreef marc0871 het volgende:
[..]
Oeh![]()
![]()
Daar heb ik gisteren nog een doosje van soldaat gemaakt.
Ik doe ze alleen niet meer in de frituur, maar onder de contactgrill
Het was gewoon een kroket waar een ei in gedouwd was, en kroket is lekker!quote:
Welke die snacktent heeft, weet ik niet.quote:Op zaterdag 3 juli 2021 22:50 schreef drakin het volgende:
[..]
Ik was bij een vriendin in Drenthe en we bestelden bij de lokale snacktent. ik vond ze vroegah al lekker, maar het echte pittige van vroegah is wel een stuk minder.
Komkommer, altijd heerlijk.quote:Op zondag 4 juli 2021 15:28 schreef mascara-klodder het volgende:
Bami met bakkeljauw en komkommer in zoetzuur straks
Had je er een lekker sausje bij?quote:Op zondag 4 juli 2021 23:05 schreef Lavenderr het volgende:
Vandaag het lekkerste varkenshaasje ooit gegeten.
Gotjee. Het mag weerquote:Op zondag 4 juli 2021 23:01 schreef FutureFairytale het volgende:
Volgens mij heb ik het hele restaurant gegeten vanavond![]()
Die namaak-hamburger was geen succes btw., ik wijt het aan de sojabonensmaak.quote:Op zondag 4 juli 2021 15:16 schreef Kanaroe het volgende:
Gemengde noten met port salut![]()
Vanavond een broodje hamburger. Heb de Garden Gourmet vegaburger gekocht, ben benieuwd.
Ben in de regel geen fan van vleesvervangers die op vlees zouden moeten lijken.
Ik doe er wèl een plakje uitgebakken spek op
Ik ben zelf ook geen liefhebber van die gemalen bonen prut waar je de volle vleesprijs voor moet neerleggen. Falafel is tot daar aan toe, maar die vleesvervangers:quote:Op maandag 5 juli 2021 08:08 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
Die namaak-hamburger was geen succes btw., ik wijt het aan de sojabonensmaak.
Ja alleen jammer dat het me vannacht wakker heeft gehoudenquote:
Ja, een champignonsaus;)quote:Op maandag 5 juli 2021 08:04 schreef klappernootopreis het volgende:
[..]
Had je er een lekker sausje bij?
Dat klinkt goed zeg, veel kokkerelplezier gewenst en smakelijk alvast!quote:Op maandag 5 juli 2021 14:43 schreef golfer het volgende:
Vanavond maar weer eens een keertje de paellapan gebuiken en de Paella van Gordon maken, met als extra toevoeging van mijzeld grote gebakken gamba's.
Volgens mij is dat ook prima te doen, hazelnoten kunnen ook. Mijn pesto, met (superdure) pijnboompitten was superlekker iig, had het nooit zelfgemaakt...quote:Op maandag 5 juli 2021 17:28 schreef Easy-Rider het volgende:
ga ook voor de verse pesto ik heb alleen cashewnoten gehaald ipv pijnboompitjes, dacht dat dat erbij moest, maja zal ook wel lekker worden
Klopt net als de rookworsten (die lekkerder zijn als de HEMA)quote:Op zaterdag 3 juli 2021 19:26 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
Bij de Aldi is de kaasfondue meer een seizoensproduct geloof ik. Dus in de winter verkrijgbaar.
Thee nu.
En dat zag er zo uitquote:Op maandag 5 juli 2021 14:43 schreef golfer het volgende:
Vanavond maar weer eens een keertje de paellapan gebuiken en de Paella van Gordon maken, met als extra toevoeging van mijzeld grote gebakken gamba's.
Jummmquote:Op maandag 5 juli 2021 18:48 schreef Blues het volgende:
[..]
En dat zag er zo uit
[ afbeelding ]
En was![]()
Awwquote:Op maandag 5 juli 2021 20:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt begon goed vanochtend om 9.00 met een quarterpounder
Lunch maiswafels met rosbief.
Middag hazelnootschuimgebak want jarig
Avondeten was kaasfondue
Jeroen zat al helemaal klaar ervoor
[ link | afbeelding ]
Felies!quote:Op maandag 5 juli 2021 20:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt begon goed vanochtend om 9.00 met een quarterpounder
Lunch maiswafels met rosbief.
Middag hazelnootschuimgebak want jarig
Avondeten was kaasfondue
Jeroen zat al helemaal klaar ervoor
[ link | afbeelding ]
Gefeliciteerd! Jeroentje, lieffffquote:Op maandag 5 juli 2021 20:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt begon goed vanochtend om 9.00 met een quarterpounder
Lunch maiswafels met rosbief.
Middag hazelnootschuimgebak want jarig
Avondeten was kaasfondue
Jeroen zat al helemaal klaar ervoor
[ link | afbeelding ]
Hoop dat je een leuke verjaardag hebt gehadquote:Op maandag 5 juli 2021 20:01 schreef mascara-klodder het volgende:
Ontbijt begon goed vanochtend om 9.00 met een quarterpounder
Lunch maiswafels met rosbief.
Middag hazelnootschuimgebak want jarig
Avondeten was kaasfondue
Jeroen zat al helemaal klaar ervoor
[ link | afbeelding ]
Nog van harte gefeliciteerd!!quote:Op dinsdag 6 juli 2021 11:10 schreef mascara-klodder het volgende:
Dank allen voor de felicitaties
Vanochtend vroeg 2 maiswafels salami. Net een volkoren meerzaden. cracker met roasted pork.
Overal thee bij natuurlijk.
Zo een cappuccino met een stukje hazelnootschuimgebak
O boyquote:Op woensdag 7 juli 2021 19:40 schreef sigme het volgende:
Ontbijt was standaard fruitontbijt (fruit kwark pitten noten zaden etc)
[ afbeelding ]
Maar dan met de taybesDat is voor ons een nieuw struikje, en het produceert dit jaar twee bessen. Voor ieder een
![]()
Omdat we een beetje laat warm aten, tussen de middag een salade:
[ afbeelding ]
En het avondeten, om 5u
[ afbeelding ]
Ovenrisotto met kabeljauw, andijvie, olijven en blauwe kaas
[ afbeelding ]
Mascarpone met vlierbessenjam en Duitse advocaat toe
lekkerquote:Op woensdag 7 juli 2021 19:40 schreef sigme het volgende:
Ontbijt was standaard fruitontbijt (fruit kwark pitten noten zaden etc)
[ afbeelding ]
Maar dan met de taybesDat is voor ons een nieuw struikje, en het produceert dit jaar twee bessen. Voor ieder een
![]()
Omdat we een beetje laat warm aten, tussen de middag een salade:
[ afbeelding ]
En het avondeten, om 5u
[ afbeelding ]
Ovenrisotto met kabeljauw, andijvie, olijven en blauwe kaas
[ afbeelding ]
Mascarpone met vlierbessenjam en Duitse advocaat toe
Ik ga ook morgen naar een grote Aziatische superquote:Op woensdag 7 juli 2021 19:20 schreef Tiswattuttis het volgende:
Bami met wat groen. Vandaag verder soeppie en brood met pindakaas en vleessalade en een appel.
Morgen ff naar de Chinese supermarkt,lekker wat sambal etc en garnalen halen.
Jaa! Zo leuk rondlopen altijd. Vind sommige dingen wel heel duur voor wat het is maar die koop ik dan nietquote:Op woensdag 7 juli 2021 20:33 schreef Tiswattuttis het volgende:
@:ff heerlijk hè? Shoppen bij de Aziatische super! Er is zoveel voor een goede prijs en lekkkkkerrrrr! Geniet ervan morgen
Zo, dat ziet er lekker uit. Succes met de bereiding en smakelijk alvast!quote:Op donderdag 8 juli 2021 09:58 schreef Kreator het volgende:
Ik ga vanavond karadjordjeva snicla bereiden. (gevulde schnitzel met roomkaas, ham, kaas en dan gefrituurd).
[ afbeelding ]
Veel werk, maar goddelijk. Beste Schnitzel ooit.
Zou je zoiets ook in de airfryer kunnen maken? Heb geen frituurquote:Op donderdag 8 juli 2021 09:58 schreef Kreator het volgende:
Ik ga vanavond karadjordjeva snicla bereiden. (gevulde schnitzel met roomkaas, ham, kaas en dan gefrituurd).
[ afbeelding ]
Veel werk, maar goddelijk. Beste Schnitzel ooit.
Lekker!quote:
met wat marineer je ze?quote:Op donderdag 8 juli 2021 14:49 schreef Kanaroe het volgende:
Ga zo speklapjes in reepjes snijden en marineren. Later bakken tot ze lekker sticky & spicy zijn.
Vanavond eten met witte rijst en gewokte prei met sugarsnaps.
Taugé vergeten te kopen, balen.
Ik ook niet, maar dan vul ik gewoon een pan met olie.quote:Op donderdag 8 juli 2021 12:49 schreef Sunshine1982 het volgende:
[..]
Zou je zoiets ook in de airfryer kunnen maken? Heb geen frituur
'k Heb geen recept, maar er gaat sws knoflook, verse gember en zoete ketjap in.quote:Op donderdag 8 juli 2021 14:55 schreef mascara-klodder het volgende:
[..]
met wat marineer je ze?![]()
Wij hebben vnv restje stamppot andijvie met spekjes en een bal gehakt
klinkt lekker! Even onthoudenquote:Op donderdag 8 juli 2021 15:10 schreef Kanaroe het volgende:
[..]
'k Heb geen recept, maar er gaat sws knoflook, verse gember en zoete ketjap in.
Beetje vijfkruidenpoeder, gembersiroop, sojasaus en honing. Een rood chilipepertje of anders gedroogde chilivlokken.
Zoiets ongeveer!
Forum Opties | |
---|---|
Forumhop: | |
Hop naar: |