FOK!forum / EK 2024 / [Kwartfinale Vrijdag 2 juli 21:00] Belgi - Itali #1
Mexicanobakkerwoensdag 30 juni 2021 @ 08:36
Het is de kwartfinale, dan verwacht je knallende potjes tussen de kleppers. Helaas, het mocht niet zo zijn. Nederland, Frankrijk, Duitsland en Portugal zijn al weg, en ook Kroati, mocht je die er bij willen rekenen, doet niet meer mee. De enige potjes tussen de toplanden die over zijn gebleven zijn deze kwartfinalewedstrijd, een eventuele halve finale tegen Spanje van de winnaar en de daarop volgende finale tegen Engeland. Nouja, we vermaken ons wel op een andere manier.

Dit is dus DE kraker van de kwartfinale. Beide ploegen wonnen voorlopig alles. Belgi had 4 keer 90 minuten nodig, al betekent dat niet dat ze het cadeau kregen. Nouja, behalve tegen Rusland, die gaven de goals gratis weg. Tegen Denemarken werd slechts met moeite gewonnen en ook de Finnen hielden lang tegen. En tegen Portugal, pff, dat was eigenlijk helemaal niet zo goed. Een lauwe 1-0 overwinning door een zondagsschot van Thorgan Hazard, met een kansenverhouding die pijnlijk was. Maar ja, Belgi ging door. Een klein beetje zoals tegen Brazili in 2018. Al was Belgi toen nog wel een stukje beter, nu was counteren eigenlijk totaal geen optie. Pijnlijker waren de blessures van Kev en Eden Hazard. Als ze niet fit zijn is dat een aderlating, want dat speelde toch wel mee in de onmogelijkheid om te counteren.

Itali begon flitsend. Vooral tegen Zwitserland imponeerde het land - de Zwitsers werden totaal weggespeeld. Bedenk wel: Dat is de ploeg die vijftig minuten lang oerdegelijk leek tegen de Fransen en die datzelfde Frankrijk met een beetje fortuin naar huis stuurde. Turkije was iets stroever, maar het leek niets om je zorgen over te maken. Tegen Wales speelden de reserves, kun je weinig van zeggen. En toen kwam Oostenrijk. Appeltje eitje zou je zeggen, maar dat viel tegen. Oostenrijk had een goede dag en bij Itali lukte weinig. De azzurri zwijnde in de tweede helft enkele malen, maar uiteindelijk kwam alles toch goed. Fede Chiesa schoot raak in de verlenging. Even later werd het zelfs 2-0, maar na een tegengoal van Oostenrijk dreigde het toch nog mis te gaan. Gebeurde niet, de dag van dramatiek was pas twee dagen later. Chiellini was er toen niet bij, laten we hopen dat ook hij weer fit is. Toch een van de grote mannen, jammer dat zijn fitheid niet meer top is.

Belgi en Itali kwamen elkaar een aantal keer tegen op de grote toernooien. WK 54, toen won Itali makkelijk. Voor het EK van 1972 was de laatste kwalificatieronde eigenlijk de kwartfinale. Daar moesten de twee landen ook tegen elkaar. Na een 0-0 in Milaan won Belgi in eigen huis met 2-1 van de regerend kampioen te winnen. Belgi werd uiteindelijk derde op dat EK. Acht jaar later haalden ze allebei de halve finale, toen er voor het eerst acht teams op het EK deelnamen. 0-0, je zou kunnen spreken over een salonremise. Daarna duurde het tot 2000, 2-0 voor Itali, die op de eindtoernooien zelf nog nooit verloren. Want ook vijf jaar terug was het kassa. Giaccherini en Pelle, namen die nu niet eens de reserveselectie van Itali zouden halen, maakten de goals. Als je ziet dat Belgi toen eigenlijk dezelfde 11 namen had en Itali alleen het centrale duo niet vervangen heeft, wat een wereld van verschil. We vergeten Ciman even bij deze analyse, die bestaat niet, hahaha! Ook wel Wilmotsball dat daar gewoon van verloren werd trouwens, dat Itali was degelijk maar geen topteam.

Als je ziet hoeveel Itali is verbeterd zou je dan een winst van Itali verwachten. Laten we eerlijk zijn, als KDB niet mee doet is dat ook gewoon de meest logische uitkomst. Het is als dag en nacht, Belgi met of zonder d'n Kev. Maar het blijft voetbal, h? Dat hebben we de afgelopen dagen wel weer gezien. Niets is zeker, zelfs de zekerheid dat na 90 minuten de Duitsers winnen is weg. Afgaande op de pot tegen Portugal zal Belgi erg behoedzaam spelen. Hopelijk gaan de Italianen niet blind aanvallen, Belgi lijkt me met het goede middenveld namelijk wl gevaarlijk op de counter. Ik wil in ieder geval een spannende pot, veel goals, reclame voor het voetbal. En wie er dan door gaat naar de finales op Wembley? Moeten ze zelf maar uitvechten.

Deze pot wordt beschikbaar gesteld door Mnchen. Benieuwd of de regenboogvlaggen daar nog van stal mogen. Nederland en Duitsland waren er zo druk mee bezig, en nu naar huis. Koren op de molen van iedereen die boos wordt op de activisten omdat het zo lekker woke is. Genieten, dat soort achterlijke randzaken. Al staan ze daar met vijftig regenboogvlaggen in het publiek, de acteurs staan uiteindelijk toch op het veld.

1240?appId=93a17a8fd81db0de025c8abd1cca1279&quality=0.9

Italy-Italian-football-team-640-AFP.jpg?impolicy=website&width=1200&height=800

BAI_Teaser_AllianzArena_1420x600.jpg
Griftewoensdag 30 juni 2021 @ 08:42
Forza Italia
#ANONIEMwoensdag 30 juni 2021 @ 08:55
Gaat een interessante wedstrijd worden. Kan hier echt niet inschatten wie favoriet is.
Belgosomewoensdag 30 juni 2021 @ 09:16
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 08:55 schreef Lenny_Leonard het volgende:
Gaat een interessante wedstrijd worden. Kan hier echt niet inschatten wie favoriet is.
Wel of geen KDB is een wereld van verschil. Zonder KDB is Italie favoriet
#ANONIEMwoensdag 30 juni 2021 @ 09:22
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:16 schreef Belgosome het volgende:

[..]

Wel of geen KDB is een wereld van verschil. Zonder KDB is Italie favoriet
Klopt wel ja. Uitstekende speler. Wat is momenteel de verwachting?
kl1172woensdag 30 juni 2021 @ 09:25
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:22 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Klopt wel ja. Uitstekende speler. Wat is momenteel de verwachting?
Er is geen zichtbare schade, maar het kunnen dan nog steeds verrokken ligamenten of zo zijn. Ze bekijken het dag per dag. Misschien die enkel keihard intapen en dan een goal la Van Basten. :D
JR-Style-93woensdag 30 juni 2021 @ 11:38
Zit het wel een beetje vol in dat Mnchen?
Het-Gele-Tekenwoensdag 30 juni 2021 @ 12:09
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 09:22 schreef Lenny_Leonard het volgende:

[..]

Klopt wel ja. Uitstekende speler. Wat is momenteel de verwachting?
Na de wedstrijd, toen ze nog naar Belgie vlogen, kwamen ze rond 3u aan.
Kevin liep de vliegtuigtrap af met in beide handen een koffer.
Zo erg zal het allemaal wel niet zijn.

Ik denk dat Hazard twijfelachtiger is.
maxi-muswoensdag 30 juni 2021 @ 12:14
Chiellini is er weer bij.
hhh38woensdag 30 juni 2021 @ 12:48
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 11:38 schreef JR-Style-93 het volgende:
Zit het wel een beetje vol in dat Mnchen?
In Duitsland zijn ze niet zo happig op veel fans volgens mij
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 13:33
Laatst gespeelde wedstrijden tussen Belgi en Itali in de voorbije 21 jaar.

• 14 juni 2000: Belgi - Itali (0 - 2)
• 30 mei 2008: Itali - Belgi (3 - 1) --> W. Sonck
• 13 november 2015: Belgi - Itali (3 - 1) --> J. Vertonghen, K. De Bruyne, M. Batshuayi
• 13 juni 2016: Belgi - Itali (0 - 2)
capuchon_jongenwoensdag 30 juni 2021 @ 15:52
Zal weer een stresswedstrijdje worden pffffff

Ik vrees dat Spahettiland het zal halen van Frietjesland.
Halconwoensdag 30 juni 2021 @ 16:08
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 12:09 schreef Het-Gele-Teken het volgende:

[..]

Na de wedstrijd, toen ze nog naar Belgie vlogen, kwamen ze rond 3u aan.
Kevin liep de vliegtuigtrap af met in beide handen een koffer.
Zo erg zal het allemaal wel niet zijn.

Ik denk dat Hazard twijfelachtiger is.
Ja, KDB heeft alleen z'n enkel verzwikt. Dan kun je wel spelen, desnoods met de spuit erin. Hazard een spierblessure. Dat duurt wat langer.
Frozen-assassinwoensdag 30 juni 2021 @ 19:09
Wel uitstekende locatie om te spelen voor de Belgen/Italianen. Vrij vlakbij hun trainingskamp en na deze pot naar Londen toe.

Wat anders dan spelen in (Well done) Baku zoals de Tsjechen/Zwitsers.
tong80woensdag 30 juni 2021 @ 19:17
Tielemans: ’Duel tussen Belgi en Itali wordt een veldslag’

De Belgische voetballer Youri Tielemans kijkt met optimisme uit naar de kwartfinale op het Europees kampioenschap voetbal vrijdagavond tegen Itali. „We hebben tegen Portugal bewezen dat we met n schot de wedstrijd kunnen beslissen. Dat is belangrijk. Als we het tegen de titelverdediger kunnen, kunnen we het tegen Itali ook.”


c1e1b95c-d9c0-11eb-b450-02d1dbdc35d1.jpg

Hij zei nog de nodige plannen te hebben de komende week. „Ik probeer mijn lichaam tussen de wedstrijden goed te laten herstellen. Helemaal tevreden ben ik nog niet. Mijn eerste wedstrijden waren matig, niet slecht maar ook niet goed. Tegen Portugal was het al beter, maar ik blijf kritisch op mezelf. Dat is nodig om ver te komen. Ik wil meer laten zien.”

„De wedstrijd van vrijdag wordt zwaar, een fysieke veldslag”, aldus Tielemans. „Daar moeten we op voorbereid zijn. Een goede actie kan een wedstrijd helemaal veranderen. Dat kan bijvoorbeeld zo’n schot als dat van Thorgan Hazard tegen Portugal zijn. Veel jongens in onze ploeg kunnen dat. We hebben tegen Portugal getoond dat we efficint kunnen zijn. We kunnen ook meer creren, maar het hoeft niet altijd.”

Of Kevin De Bruyne en Eden Hazard meedoen tegen Itali is de vraag. De twee sterspelers zijn geblesseerd. Tielemans: „Voor mijn taken op het veld maakt het niet uit of Kevin en Eden spelen. Maar voor de ploeg is het natuurlijk wel een groot verschil. Kevin bijvoorbeeld is erg belangrijk om de bal in de ploeg te houden. We moeten dat zonder hem beter proberen op te vangen, meer oplossingen vinden als de tegenstander ons onder druk zet. Hij maakt ook altijd de juiste keuze. Het is heel speciaal. Hij heeft bij elke actie een idee.”

Tielemans speelt in de Premier League bij Leicester City. Hij maakte enkele weken geleden het winnende doelpunt in de finale van de FA Cup tegen Chelsea.

Kevin De Bruyne en Eden Hazard ontbraken woensdag op de training van het Belgische voetbalelftal. De twee zijn niet fit. Het is de vraag of bondscoach Roberto Martinez vrijdag in de kwartfinale van het Europees kampioenschap tegen Itali in Mnchen over de sterspelers kan beschikken.

Martinez echter gaf eerder al aan enigszins optimistisch te zijn. „Hun EK is nog niet voorbij.” In de achtste finale tegen Portugal vielen De Bruyne en Hazard geblesseerd uit.

Ook Jason Denayer was er op de training niet bij, voor zijn absentie werd vooralsnog geen reden opgegeven.

https://www.telegraaf.nl/(...)e-wordt-een-veldslag

:T
Neef_Wuppiewoensdag 30 juni 2021 @ 19:18
0-0.
T3hTommaywoensdag 30 juni 2021 @ 19:27
Ik sta volledig achter Il gruppo.
TLCwoensdag 30 juni 2021 @ 19:46
Mochten de Belgen het niet halen kan Martinez meteen door naar Zeist :Y)
Richestoragswoensdag 30 juni 2021 @ 20:08
Team Itali _O_
vaarsuviuswoensdag 30 juni 2021 @ 22:08
Ik wist niet dat er 2 Hazards waren, worden ze wel eens voor elkaar gewisseld?

doet me denken aan de Koreaanse team,,, Lee speelt naar, Kim, die de bal geeft aan Kim, Kim probeert voor te zetten, maar dat gaat niet goed, de tegenstander weet de bal weg te werken met een wilde trap naar voren, maar daar staat Kim, die de bal mooi opvangt en breed speelt naar Lee. Lee probeert een opening te vinden, maar de er is niemand vrij, dus gaat de bal weer terug naar Park....
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 23:31
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:52 schreef capuchon_jongen het volgende:
Zal weer een stresswedstrijdje worden pffffff

Ik vrees dat Spahettiland het zal halen van Frietjesland.
Portugal was ook geen makkelijke. We zullen moeten zien of we Kevin De Bruyne en Eden Hazard er bij hebben en dat de scheidsrechter een beetje neutraal is.
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 23:36
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 22:08 schreef vaarsuvius het volgende:
Ik wist niet dat er 2 Hazards waren, worden ze wel eens voor elkaar gewisseld?

doet me denken aan de Koreaanse team,,, Lee speelt naar, Kim, die de bal geeft aan Kim, Kim probeert voor te zetten, maar dat gaat niet goed, de tegenstander weet de bal weg te werken met een wilde trap naar voren, maar daar staat Kim, die de bal mooi opvangt en breed speelt naar Lee. Lee probeert een opening te vinden, maar de er is niemand vrij, dus gaat de bal weer terug naar Park....
Ze zijn met 4 jongens thuis. Vader Thierry was voetballer maar op een vrij laag niveau. Hij heeft 4 zonen waarvan er 2 voetballen op hoog niveau. Vader Thierry heeft trouwens naast zijn huis een eigen voetbalveld liggen waar hij jeugdspelertjes traint waaronder destijds zijn eigen zonen.

- Eden Hazard: Real Madrid
- Thorgan Hazard: Borussia Dortmund
- Kylian Hazard: Cercle Brugge
- Ethan Hazard: Tubeke


Eden speelt vooral aanvallend. Wordt vaak vervangen voor Y. Carrasco.
Thorgan is meer een wingback. Y. Carrasco is op zijn positie ook een optie. Maar volgens mij gunnen ze het elkaar wel, die broers schieten goed op met elkaar.
-XOR-woensdag 30 juni 2021 @ 23:42
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 15:52 schreef capuchon_jongen het volgende:
Zal weer een stresswedstrijdje worden pffffff

Ik vrees dat Spahettiland het zal halen van Frietjesland.
Zou het niet leuk zijn als je op de dag van de wedstrijd in een shirt met de tekstopdruk "Pasta is for faggots" een wandeltocht door de oude arbeiderswijken van Luik doet en Fok via een livestream op de hoogte houdt?
Frozen-assassinwoensdag 30 juni 2021 @ 23:45
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 23:42 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Zou het niet leuk zijn als je op de dag van de wedstrijd in een shirt met de tekstopdruk "Pasta is for faggots" een wandeltocht door de oude arbeiderswijken van Luik doet en Fok via een livestream op de hoogte houdt?
Dan eindigen we met een ranselpartij in een lelijke loods in een achterstandswijk van Luik.

Nee wacht dat kan niet. Heel Luik is een grote achterstandswijk
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 23:45
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 22:08 schreef vaarsuvius het volgende:
Ik wist niet dat er 2 Hazards waren, worden ze wel eens voor elkaar gewisseld?

doet me denken aan de Koreaanse team,,, Lee speelt naar, Kim, die de bal geeft aan Kim, Kim probeert voor te zetten, maar dat gaat niet goed, de tegenstander weet de bal weg te werken met een wilde trap naar voren, maar daar staat Kim, die de bal mooi opvangt en breed speelt naar Lee. Lee probeert een opening te vinden, maar de er is niemand vrij, dus gaat de bal weer terug naar Park....
Dit is het voetbalveld (Stade Brainois) van Thierry Hazard: https://www.google.com/ma(...)1,174m/data=!3m1!1e3

Hier moet je dus je 6-jarige zoon heen sturen ;)
Er zijn tot op heden alvast 2 wereldsterren afgeleverd.
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 23:48
DELETE
einzeinzwoensdag 30 juni 2021 @ 23:50
De winnaar van vrijdag gaan we terugzien in de finale denk ik. Grote kans dat het Itali wordt maar we hopen Belgi.
Treehut362woensdag 30 juni 2021 @ 23:57
Nog een dag wachten.
einzeinzdonderdag 1 juli 2021 @ 00:05
Heeft Eden Hazard eigenlijk gisteren mee getraind? De duivels vertrekken over enkele uren naar Duitsland, daar trainen ze dan nog een beetje.
kl1172donderdag 1 juli 2021 @ 09:57
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 00:05 schreef einzeinz het volgende:
Heeft Eden Hazard eigenlijk gisteren mee getraind? De duivels vertrekken over enkele uren naar Duitsland, daar trainen ze dan nog een beetje.
Gisteren trainden De Bruyne en Hazard nog niet mee, althans toch niet tijdens het kwartiertje dat de pers aanwezig mag zijn.
vaarsuviusdonderdag 1 juli 2021 @ 18:34
-O- Ik zit er klaar voor! *O*
-O- Ik zit er klaar voor! *O*
-O- Ik zit er klaar voor! *O*

Zut alors! het is pas morgen.....
capuchon_jongendonderdag 1 juli 2021 @ 18:34
quote:
0s.gif Op woensdag 30 juni 2021 23:42 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Zou het niet leuk zijn als je op de dag van de wedstrijd in een shirt met de tekstopdruk "Pasta is for faggots" een wandeltocht door de oude arbeiderswijken van Luik doet en Fok via een livestream op de hoogte houdt?
Alleen als je dezelfde T-shirt aanhebt en als je meeloopt met me
capuchon_jongendonderdag 1 juli 2021 @ 18:37
Mijn procentenmarge heeft beslist:

Zonder de Bruyne en Hazard:

Itali 58%
Belgi 42%

Met de Bruyne maar zonder Hazard:

Itali 55%
Belgi 45%

Met Hazard maar zonder De Bruyne

Itali 56%
Belgi 44%

Met Hazard en De Bruyne:

Itali 52%
Belgi 48%
Perrindonderdag 1 juli 2021 @ 18:42
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 18:37 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn procentenmarge heeft beslist:

Zonder de Bruyne en Hazard:

Itali 58%
Belgi 42%

Met de Bruyne maar zonder Hazard:

Itali 55%
Belgi 45%

Met Hazard maar zonder De Bruyne

Itali 56%
Belgi 44%

Met Hazard en De Bruyne:

Itali 52%
Belgi 48%
Nou gecondoleerd vast.
Salinavrijdag 2 juli 2021 @ 09:37
Wedstrijd hoeft niet meer gespeeld te worden. Belgi verliest dus gewoon.
Zie boven.
Salinavrijdag 2 juli 2021 @ 09:43
HLN verwacht wel De Bruyne maar geen E.Hazard in de basiself vanavond.
Bij de Squadra Azzurra verwachten ze geen Chiellini maar wel Chiesa.

"Lukaku betreedt straks de Allianz Arena 'with a monkey on his back'. Romelu heeft in zijn hele carrire nog nooit kunnen scoren tegen Bonucci. Zij hebben 482 minuten oftewel acht ur samen op een veld gestaan..."
Zipportalvrijdag 2 juli 2021 @ 10:08
Hup Itali.
Paulvrijdag 2 juli 2021 @ 10:10
Ik hoop Belgie op winst, maar gok op Italie in mn toto hihhi
Paulvrijdag 2 juli 2021 @ 10:10
of gelijkspel. zo moeilijk :'(
Lothirielvrijdag 2 juli 2021 @ 10:53
Itali gaat gewoon winnen
byahvrijdag 2 juli 2021 @ 11:43
Pingels
Halconvrijdag 2 juli 2021 @ 11:55
Met de Bruyne wint Belgi waarschijnlijk wel.
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 16:56
twitter


Ter info.
Treehut362vrijdag 2 juli 2021 @ 17:19
Vandaag heb ik de volgende activiteit verricht:
-Fietsen (vrije tijd). Ik deed 111 MOVEs. Ik legde af 11,2 km in 70:00 min.
-Cardiovasculaire training. Ik deed 667 MOVEs. PI39/40
SPOILER: Sauna
eigen-sauna.jpg
Orientevrijdag 2 juli 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 17:19 schreef Treehut362 het volgende:
Vandaag heb ik de volgende activiteit verricht:
-Fietsen (vrije tijd). Ik deed 111 MOVEs. Ik legde af 11,2 km in 70:00 min.
-Cardiovasculaire training. Ik deed 667 MOVEs. PI39/40
SPOILER: Sauna
Jij bent een hele bijzondere user :)
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 18:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 17:19 schreef Treehut362 het volgende:
Vandaag heb ik de volgende activiteit verricht:
-Fietsen (vrije tijd). Ik deed 111 MOVEs. Ik legde af 11,2 km in 70:00 min.
-Cardiovasculaire training. Ik deed 667 MOVEs. PI39/40
SPOILER: Sauna
Moet jij weten
SOGvrijdag 2 juli 2021 @ 18:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 16:56 schreef Bolasie het volgende:
[ twitter ]

Ter info.
e12270cfd4a4d5f11f22d1b62b7168f6.jpg
Pedrosovrijdag 2 juli 2021 @ 18:31
quote:
0s.gif Op donderdag 1 juli 2021 18:37 schreef capuchon_jongen het volgende:
Mijn procentenmarge heeft beslist:

Zonder de Bruyne en Hazard:

Itali 58%
Belgi 42%

Met de Bruyne maar zonder Hazard:

Itali 55%
Belgi 45%

Met Hazard maar zonder De Bruyne

Itali 56%
Belgi 44%

Met Hazard en De Bruyne:

Itali 52%
Belgi 48%
Dat is wel erg voorzichtig, Belgi heeft sowieso de betere spelers en zijn wat mij betreft ook favoriet.
Ook zonde De Bruyne, al zijn de kansen met hem natuurlijk wel groter.
3-1 voor Belgique.
Zipportalvrijdag 2 juli 2021 @ 18:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 17:19 schreef Treehut362 het volgende:
Vandaag heb ik de volgende activiteit verricht:
-Fietsen (vrije tijd). Ik deed 111 MOVEs. Ik legde af 11,2 km in 70:00 min.
-Cardiovasculaire training. Ik deed 667 MOVEs. PI39/40
SPOILER: Sauna
Achteruitrijden (op Circuit Park Zandvoort of Eurocircuit in Valkenswaard)
Badkuiprace
Blij Dat Ik Glij (in een berggebied)
Caravanrace
Dan maar de lucht in
De Aanhanger Wint
Duw 'm d'r af
Fiets 'm d'r in
Freewheelen
Gein op 't plein
Heen en Weer
Hoog en droog
Lol aan de Katrol
Loop er eens in
Met Glans van de Schans
Met Je As Over De Plas
Op Glad IJs (ergens op een ijsbaan)
Pompen of Verzuipen
Pret in Bed
Rol 'm 'r op
Schiet 'm d'r af
Snel Naar De Bel
Tobbedansen
Tobbedansen Speciaal
Uitpakken en Wegwezen
Vlieg er eens uit
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 18:45
Nemen de zenuwen toe?

@capuchon_jongen eet pizza??
capuchon_jongenvrijdag 2 juli 2021 @ 18:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 18:45 schreef Nober het volgende:
Nemen de zenuwen toe?

@:capuchon_jongen eet pizza??
Net Lasagna binnen gewerkt
Treehut362vrijdag 2 juli 2021 @ 19:27
Met Glans van de Schans
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 20:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 18:47 schreef capuchon_jongen het volgende:

[..]

Net Lasagna binnen gewerkt
Wel met een Westmalle of Chouffe ernaast neem ik aan?
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 20:20
WE VLIEGEN ERIN PATAT!

E5-Tqsf8-WEAETo-U1.jpg

E5-Tz-Jgt-X0-AEASi-L.jpg
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 20:43
belgiegenot
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 20:43
Wie speelt tegen 🇪🇦 in de halve finale?

POLL
Zipportalvrijdag 2 juli 2021 @ 20:45
60df5eb43df54-Gertje.gif
supernigervrijdag 2 juli 2021 @ 20:46
Op naar het Sporza topic.
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 20:46
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:20 schreef Nober het volgende:
WE VLIEGEN ERIN PATAT!

[ afbeelding ]

[ afbeelding ]
Geen Hazard, E?
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 20:47
Ik kijk gezellig mee! :)
Pedrosovrijdag 2 juli 2021 @ 20:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:46 schreef -XOR- het volgende:

[..]

Geen Hazard, E?
Nee, ook niet op de bank. Doku wel een leuke vervanger, razendsnel.
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 20:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:47 schreef Pedroso het volgende:

[..]

Nee, ook niet op de bank. Doku wel een leuke vervanger, razendsnel.
Doku, de Belgische Owusu-Abeyie
Mr.Nvrijdag 2 juli 2021 @ 20:50
Zo'n voorgevoel dat de Belgen het weer gaan halen op een mazzeltje >:)

Hup Itali :P
SilverEyesvrijdag 2 juli 2021 @ 20:50
Hup Itali *O*
Belgi :r
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 20:51
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:50 schreef Mr.N het volgende:
Zo'n voorgevoel dat de Belgen het weer gaan halen op een mazzeltje >:)

Hup Itali :P
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:50 schreef SilverEyes het volgende:
Hup Itali *O*
Belgi :r
_O_
Zorrovrijdag 2 juli 2021 @ 20:52
Hup *O* ITALIA *O*

En niet omdat ik tegen Belgi ben, tegen elke andere tegenstander was ik voor de Belgen geweest.
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 20:52
KdB erbij!
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 20:53
De De Bruyne pijpers zijn ook weer aanwezig.
Pleun2011vrijdag 2 juli 2021 @ 20:54
Het berokkent mij persoonlijk geen leed als Belgi wint..dus het moet maar. Waarom zou je sympathie moeten hebben voor Itali..
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 20:54
Wat is dat NPO1 programma toch kut :')
Perrinvrijdag 2 juli 2021 @ 20:54
Ik kijk bij de Belg.
Kleffe_Dopvrijdag 2 juli 2021 @ 20:55
Henry Schut legt uit dat er vrijwel geen tijd is voor een voorbeschouwing.

Ook Henry Schut: We gaan de buurvrouwen in het publiek interviewen.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 20:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:54 schreef Pleun2011 het volgende:
Het berokkent mij persoonlijk geen leed als Belgi wint..dus het moet maar. Waarom zou je sympathie moeten hebben voor Itali..
Wat is dit :')

Betrokkent het je wel leed als Itali wint?
Slobeendvrijdag 2 juli 2021 @ 20:55
Halfleeg stadion -O-
Zorrovrijdag 2 juli 2021 @ 20:55
Beste volkslied ooit is weer aan de beurt. *O*
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:55 schreef Slobeend het volgende:
Halfleeg stadion -O-
Halfvol
tong80vrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
Hup Itali.

:T
Naesala_1981vrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:54 schreef Pleun2011 het volgende:
Het berokkent mij persoonlijk geen leed als Belgi wint..dus het moet maar. Waarom zou je sympathie moeten hebben voor Itali..
Ze spelen best aantrekkelijk tegenwoordig.
Duveldrinkervrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
Forza Italia. Wat een passie.
Littlerabbitvrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:54 schreef Pleun2011 het volgende:
Het berokkent mij persoonlijk geen leed als Belgi wint..dus het moet maar. Waarom zou je sympathie moeten hebben voor Itali..
Oh mij wel als Belgi wint maak ik er vanavond nog een einde aan :)
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 20:56
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:55 schreef Slobeend het volgende:
Halfleeg stadion -O-
De ongevaccineerden werden per trein ergens anders heen gebracht.
Perrinvrijdag 2 juli 2021 @ 20:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:56 schreef Nober het volgende:

[..]

De ongevaccineerden werden per trein ergens anders heen gebracht.
Eerst ff goed douchen.
Salinavrijdag 2 juli 2021 @ 20:57
Dit gaat een druk bezet topic worde . :)
Pleun2011vrijdag 2 juli 2021 @ 20:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:55 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat is dit :')

Betrokkent het je wel leed als Itali wint?
Nee maar dat land heeft al genoeg gewonnen..hebben nu een leuke ploeg maar met het land Itali heb ik niet zoveel. Ach het maakt me eigenlijk niet uit wie wint
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 20:57
Ah, de Marseillaise
Lucifer_Doosjevrijdag 2 juli 2021 @ 20:58
Hup Itali flikker die belgjes eruit *O*
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 20:58
Gristus wat een leeg stadion
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 20:58
Present!
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 20:58
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:58 schreef Stoorzendert het volgende:
Present!
Hoi
Littlerabbitvrijdag 2 juli 2021 @ 20:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:57 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Nee maar dat land heeft al genoeg gewonnen..hebben nu een leuke ploeg maar met het land Itali heb ik niet zoveel. Ach het maakt me eigenlijk niet uit wie wint
Valt erg mee zolang je niet teruggaat in de pre Adolf tijd.
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
Eerst de witte Chinees en nu Snoeks, dus maar weer naar de Belg.
fodenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
BLM
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
Knielen :') .
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
BLM :r
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
Knielen :')
Lucifer_Doosjevrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
Knielen onzin :')
vaarsuviusvrijdag 2 juli 2021 @ 21:00
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:54 schreef Pleun2011 het volgende:
Het berokkent mij persoonlijk geen leed als Belgi wint..dus het moet maar. Waarom zou je sympathie moeten hebben voor Itali..
Jong team in opbouw, oude sterren eruit geflikkerd een aantal jaar geleden en ze spelen best attractief, niet meer van dat Italiaanse afbraakvoetbal van vroeger.
PowerLoungenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
Zelfs de NBA doet dit niet meer
byahvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:56 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Oh mij wel als Belgi wint maak ik er vanavond nog een einde aan :)
Even quoten
monkyyyvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
Mooi, racisme is opgelost nu
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
Sukkels. Straks lekker naar Qatar h.
Littlerabbitvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:00 schreef TweedeKlum het volgende:
Eerst de witte Chinees en nu Snoeks, dus maar weer naar de Belg.
Sowww Arno was vervelend
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
BBCgoden
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:57 schreef Salina het volgende:
Dit gaat een druk bezet topic worde . :)
Dat vind ik alleen maar erg gezellig! :)
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 20:57 schreef Pleun2011 het volgende:

[..]

Nee maar dat land heeft al genoeg gewonnen..hebben nu een leuke ploeg maar met het land Itali heb ik niet zoveel. Ach het maakt me eigenlijk niet uit wie wint
Het is bijna 60 jaar geleden dat Itali het EK won. Blijkbaar is dat moeilijker.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:01 schreef leolinedance het volgende:
Sukkels. Straks lekker naar Qatar h.
Met de regenboogvlag ja... :')
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
bijna
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:01
Belgjes domineren.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:01 schreef WAvanBuren het volgende:
Belgjes domineren.
Die worden vanzelf weer moe
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:01 schreef leolinedance het volgende:
Sukkels. Straks lekker naar Qatar h.
Geld stinkt niet
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
Ik kijk ook jongens
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:02 schreef GGMM het volgende:
Ik kijk ook jongens
Welkom
Jojoortjevrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
Volkslied gemist.
Avond verpest.
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:02 schreef GGMM het volgende:
Ik kijk ook jongens
Jammer.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:02 schreef GGMM het volgende:
Ik kijk ook jongens
Fijn dat je er weer bent :).
ChevyCapricevrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
Fijne wedstrijd allen
byahvrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
Knielen en dan geen 11 negers + zwarte coach opstellen :')
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
quote:
19s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:02 schreef Jojoortje het volgende:
Volkslied gemist.
Avond verpest.
Zondag 16:50 gewoon weer good old Wilhelmus.
supernigervrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
GROOT
STERK
NEGER
LUKAKU
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef leolinedance het volgende:
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
Hebben we nog meer quatsch dan?
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:03
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef leolinedance het volgende:
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
Aziaten.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef superniger het volgende:
GROOT
STERK
NEGER
LUKAKU
Supernikker?
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef leolinedance het volgende:
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
Transgenders, Aziaten, Indianen, kleine mensen, nog zat mogelijkheden.
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
Belgi is sowieso als land een act.
Zorrovrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Transgenders, Aziaten, Indianen, Kleine mensen, nog zat mogelijkheden.
Belgen
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
bijna gelukakud
PSVCLvrijdag 2 juli 2021 @ 21:04
Triest dat ze zo weinig mensen hebben toegelaten
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Transgenders, Aziaten, Indianen, Kleine mensen, nog zat mogelijkheden.
Dat scheren we allemaal over n kam h? Niet te gek maken. :{w
Toby56vrijdag 2 juli 2021 @ 21:05
Ik begrijp heel goed dat De Bruyne die ingooi niet wilde doen.
Die gozer die het overnam deed het echt geweldig... zag je dat-ie de bal zomaar richting verdediging smeet?
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef leolinedance het volgende:
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
De Nederlandse selectie
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:05
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef TweedeKlum het volgende:
Belgi is sowieso als land een act.
Een parodie op een land.
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:05
quote:
6s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef Zorro het volgende:

[..]

Belgen
Bestaat ‘de Belg’ eigenlijk?
PowerLoungenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Aziaten.

BLM is alleen voor hunnie
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:05 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Bestaat ‘de Belg’ eigenlijk?
Als je voldoet aan de definitie.
Littlerabbitvrijdag 2 juli 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:03 schreef leolinedance het volgende:
We hebben de negers en homo's gehad. What's next?
Ik vind het wel weer tijd voor een boerenprotest.
3rr0rvrijdag 2 juli 2021 @ 21:06
Leuk, de NOS heeft weer een extra commentator
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Transgenders, Aziaten, Indianen, kleine mensen, nog zat mogelijkheden.
Als ze die onzin dan in het voorprogramma knallen.
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 21:07
Die Belgische commentator is me iets te enthousiast. Ik zap terug naar de Bataaf.
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:07
Ben Eerst Loempia Geweest.
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:06 schreef 3rr0r het volgende:
Leuk, de NOS heeft weer een extra commentator
Ik kijk wederom net als @onlogisch op de Belg :).
Toby56vrijdag 2 juli 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:06 schreef 3rr0r het volgende:
Leuk, de NOS heeft weer een extra commentator
Zo te horen zijn het de Italiaantjes.
Dus dat is best gezellig.
Jonmenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:04 schreef TweedeKlum het volgende:
Belgi is sowieso als land een act.
Gelukkig was NL dat niet op dit EK
T3hTommayvrijdag 2 juli 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:07 schreef TweedeKlum het volgende:
Ben Eerst Loempia Geweest.
@Wazaaaa of met hoeveel a's dat ook is
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:07 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Gelukkig was NL dat niet op dit EK
Nop, wij kunnen er gewoon niet veel van.
Treehut362vrijdag 2 juli 2021 @ 21:08
Patat
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:07 schreef Jonmen het volgende:

[..]

Gelukkig was NL dat niet op dit EK
Ik heb alleen de tweede helft van Ned-Cze gekeken op de NOS en toen waren ze inderdaad niet heel enthousiast.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:08 schreef Treehut362 het volgende:
Patat
Zet jezelf niet zo voor gek. Het is Friet!
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:08 schreef TweedeKlum het volgende:

[..]

Nop, wij kunnen er gewoon niet veel van.
Van Gaal weet wel raad met die egotjes.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:09 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Zet jezelf niet zo voor gek. Het is Friet!
Zuiderlingen :')
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Van Gaal weet wel raad met die egotjes.
Van Gaal had Sneijder, Robben en Van Persie in 2014...
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:09 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Van Gaal weet wel raad met die egotjes.
Ook hij gaat het WK niet halen
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:09 schreef R-woud93 het volgende:

[..]

Zuiderlingen :')
Nu zit ik in dubio Woudje... :D :')
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:10 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Nu zit ik in dubio Woudje... :D :')
:D
Salinavrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:08 schreef Treehut362 het volgende:
Patat
Nietes!

Frites!
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
R-WoudWeghorst93
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:10
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:10 schreef R-woud93 het volgende:

[..]

:D
Maar het is natuurlijk wel gewoon friet! :D
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:10 schreef Coco het volgende:
R-WoudWeghorst93
Dit neem je terug!
TLCvrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
Spanje gaat dit EK winnen, al was het alleen maar om VDV te fucken.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
Tielegod
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
En de corner.
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
Nou Loekoekoek doe het maar
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:10 schreef TweedeKlum het volgende:

[..]

Van Gaal had Sneijder, Robben en Van Persie in 2014...
En Janmaat, de Guzman en Verhaegh.
Noorse_Kabeltruivrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
Corner Belgi.
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:11
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:11 schreef R-woud93 het volgende:

[..]

Dit neem je terug!
Akkoord
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:12
Dat was een Memphis corner.
Littlerabbitvrijdag 2 juli 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:11 schreef TLC het volgende:
Spanje gaat dit EK winnen, al was het alleen maar om VDV te fucken.
Nee jij dan ga lekker een serie of film spoilen of zo
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:11 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Corner Belgi.
Dank, kon het niet zo goed zien op mijn analoge sneeuwtelevisie.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:11 schreef Noorse_Kabeltrui het volgende:
Corner Belgi.
Waarom steekt de bruyne zijn hand op bij de cornert?
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:12
Met Gentilegod hadden de Belgjes aan 11 ambulances nog niet genoeg.
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:12 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Nee jij dan ga lekker een serie of film spoilen of zo
Trinity gaat dood
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:12 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Waarom steekt de bruyne zijn hand op bij de cornert?
Ff zwaaien naar de familie ofzo.
Fleischmeistervrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
:')
T3hTommayvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
GEFELICITEERD ALLEMAAL
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
_O- _O- _O-
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAAAAAAAAAA
Dj_Day-Vvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JUICHEN
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
3rr0rvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
gol
supernigervrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAA
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:11 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

En Janmaat, de Guzman en Verhaegh.
Paul Verhaegh, de triviantvraag die je weet dat zal komen.
D_Avrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
Koekoek
Mr.Nvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
*O*
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
En de kol!
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
koekoek
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
Ik schakel even naar de Belg.
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
Die is raak
Pisces29vrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
*O* *O* *O* *O*
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
Goaaaaalllllllll
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Lucifer_Doosjevrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
Jaaaaa *O*
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
EN DE GOAL
Calandvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
Van_Poppelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:13
JAAAAAAAAAAAAAAAAA
monkyyyvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Kool
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Ik zap naar de Belg.
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Grazie di Miele.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Ik kijk op kut ZiggoGo... Ik loop 10 seconden achter! _O- _O- _O- Kut!
PowerLoungenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
hmm
Slobeendvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Buitenspel -O-
Salinavrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
JAAAAAAAAAAAAA FORZA ITALIAAAAAAAAA
TLCvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:12 schreef Littlerabbit het volgende:

[..]

Nee jij dan ga lekker een serie of film spoilen of zo
Ah geen Spanje fan hiero
WheeledWarriorvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
GGOOOOLLAAAAZZOOOOOO
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Nou…
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Offside.
Dj_Day-Vvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Lucky Belgie
Kriegelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Jaaaaaaaaaaaaa
fodenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
VARRED
Van_Poppelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
VARRED
T3hTommayvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Oh, erg jammer.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
KUT
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
VARRED.
WheeledWarriorvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:14 schreef Slobeend het volgende:
Buitenspel -O-
Oh...
Calandvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Wel godverdomme
D_Avrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
VARRED
3rr0rvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
OP NAAR HET BELGIE TOPIC

pTWgPVG.gif
Kriegelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Neeeeeeeeee
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
GENOT offiside
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
RIP.
Fleischmeistervrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Buitenspel _O-
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Afgekeurd!
Pleun2011vrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Buitenspella
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Woest
ikweethetooknietvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Boskamp nu *O* *O*
WheeledWarriorvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Schijt VAR
Kriegelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:14
Kut VAR :'(
monkyyyvrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
Lekker voor die mafiozo
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
@Lenny_Leonard had gelijk over de VAR
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
Klote commentator weet ook NIKS
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
De VAR maakt het er niet leuker op.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:14 schreef 3rr0r het volgende:
OP NAAR HET BELGIE TOPIC

[ afbeelding ]
Wat doen daar?
Toby56vrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
Leek me zelfs 2x buitenspel.
Mr.Nvrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
Belgen ontsnappen
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
Na de aanstelleritus (mede mogelijk gemaakt door de scheids) maakt de VAR de sport nog even meer kapot! :(
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:15
quote:
8s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:15 schreef Gehrman het volgende:
De VAR maakt het er niet leuker op.
Nee het is helemaal kut.
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:13 schreef TweedeKlum het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:13 schreef Caland het volgende:
JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
:?
tong80vrijdag 2 juli 2021 @ 21:16
Je durft niet meer te juichen tegenwoordig.

:T
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:16 schreef GGMM het volgende:

[..]

[..]

:?
Spuit11
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat doen daar?
Over friet of patat bakkeleien
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:16
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:16 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Over friet of patat bakkeleien
Ok
Noorse_Kabeltruivrijdag 2 juli 2021 @ 21:17

Ik zit dit onironisch te luisteren.
ChevyCapricevrijdag 2 juli 2021 @ 21:17
Ik ben voor de GodenDuivels
Toby56vrijdag 2 juli 2021 @ 21:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:16 schreef tong80 het volgende:
Je durft niet meer te juichen tegenwoordig.

:T
De VAR brengt de emotie weer terug in dit door geld beheerste spelletje.
Lachen en huilen in 1 minuut.

Geweldig gewoon.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:16 schreef thedeedster het volgende:

[..]

Over friet of patat bakkeleien
Het is vrij simpel. Het gaat als patat in de frituur, en komt er als friet uit. Discussie gesloten. ^O^
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:17 schreef ChevyCaprice het volgende:
Ik ben voor de GodenDuivels
Dat moet jij weten.
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:17
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:17 schreef ChevyCaprice het volgende:
Ik ben voor de GodenDuivels
Moet jij weten
3rr0rvrijdag 2 juli 2021 @ 21:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:15 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Wat doen daar?
1a1bc1ec46977d5ef2442e9eb16166c1.gif
MC-Mvrijdag 2 juli 2021 @ 21:18
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:17 schreef ChevyCaprice het volgende:
Ik ben voor de GodenDuivels
Dat mag. We leven in een vrij land.
Kriegelvrijdag 2 juli 2021 @ 21:18
Ik denk altijd dat Wijnaldum aan de bal komt als ik Giorginio hoor. :')
MC-Mvrijdag 2 juli 2021 @ 21:18
Ik pak er een pilsje bij.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:18 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Die vetzak heeft FOK! ingeruild voor Dumpert. @Braddie
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:18 schreef MC-M het volgende:
Ik pak er een pilsje bij.
Proost kerel B:)B
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:18 schreef 3rr0r het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Goedemorgen
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:18 schreef MC-M het volgende:
Ik pak er een pilsje bij.
Dat mag
PowerLoungenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
Altijd tegen ons

-Snoeksstront
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:18 schreef MC-M het volgende:
Ik pak er een pilsje bij.
Proost makker B:)B
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
Ik ben de neutrale kijker.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Die vetzak heeft FOK! ingeruild voor Dumpert. @:braddie
Denk niet dat zijn gemoedstoestand daar beter van zal worden
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:19
quote:
1s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:17 schreef ChevyCaprice het volgende:
Ik ben voor de GodenDuivels
Wanneer race?
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben de neutrale kijker.
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef GGMM het volgende:

[..]

Dat mag
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Die vetzak heeft FOK! ingeruild voor Dumpert. @:braddie
Geen warm bad.
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben de neutrale kijker.
Jij bent alles behalve neutraal. :')
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef leolinedance het volgende:
Ik ben de neutrale kijker.
Ik vind het erg jammer voor je dat de Zwitsers eruit liggen.
Fleischmeistervrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
Kaartengenot
Nobervrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
Witsel > Verratti
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
Rood graag.
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
:G
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:20 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Jij bent alles behalve neutraal. :')
Voor wie ben ik dan?
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
quote:
10s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:19 schreef R-woud93 het volgende:

[..]

Denk niet dat zijn gemoedstoestand daar beter van zal worden
Tsja, het zal kan mij eigenlijk ook geen ene zier interesseren. :P
monkyyyvrijdag 2 juli 2021 @ 21:21
Tieleman Keukens, het kopen van een keuken moet een feestje zijn *O*
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:20 schreef Gehrman het volgende:

[..]

Geen warm bad.
Ik heb wel een vrij groot bad, maar of Braddie daar in past? :o
Toby56vrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
Snoeks heeft het gezien... het was inderdaad 2x buitenspel.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:20 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Ik vind het erg jammer voor je dat de Zwitsers eruit liggen.
Ja die had ik het wel gegund in hun match.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:21 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Tsja, het zal kan mij eigenlijk ook geen ene zier interesseren. :P
Nee, mij eigenlijk ook niet.

Laten we er maar over ophouden
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
kon er in.
supernigervrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
Oei
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:21 schreef leolinedance het volgende:

[..]

Voor wie ben ik dan?
De rechtse partij.
thedeedstervrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
Wt een save
WAvanBurenvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
Die Belgen commentator _O- _O-.
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
KdB is wel fit hoor.
Dj_Day-Vvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
De belg gaat los
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:22 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

Ik heb wel een vrij groot bad, maar of Braddie daar in past? :o
Dat is vragen om een plaatselijke tsunami.
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:23
De Bruyne pijper gespot
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:22 schreef WAvanBuren het volgende:
Die Belgen commentator _O- _O-.
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:22 schreef Dj_Day-V het volgende:
De belg gaat los
@onlogisch
onlogischvrijdag 2 juli 2021 @ 21:23
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:07 schreef WAvanBuren het volgende:

[..]

Ik kijk wederom net als @:onlogisch op de Belg :).
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:23
Ik kijk nu ook op de Belg :)
leolinedancevrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
quote:
12s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:22 schreef Stoorzendert het volgende:

[..]

De rechtse partij.
Anders doe je effe lekker vaag :')
TweedeKlumvrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
Copy paste :')
-XOR-vrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
Op de Belg kijken :')

Die is nu niet te harden. Ik kijk op de Mof.
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:23 schreef R-woud93 het volgende:
Ik kijk nu ook op de Belg :)
Ook alleen al de opmerking: "Bij de Belg", van wooooooow kijk jullie eens dom zijn dat je Nederland kijkt en kijk mij eens speciaal zijn, zelfde type figuren die met hun Mac Book de hele dag in de koffiewinkel zitten op 1 koffie, en denken: kijk mij eens ZZP'er zijn, maar in feit ben je gewoon een loser die denkt iets voor te stellen, ik help je uit de droom: Je bent middelmaat!
GGMMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
Copy paste :')
monkyyyvrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
quote:
2s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:23 schreef R-woud93 het volgende:
Ik kijk nu ook op de Belg :)
Welk kanaal
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
Neutrale kijkers hebben geen ruggengraat.
R-woud93vrijdag 2 juli 2021 @ 21:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:24 schreef monkyyy het volgende:

[..]

Welk kanaal
51 Ziggo
Stoorzendertvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:24 schreef leolinedance het volgende:
Pe
[..]

Anders doe je effe lekker vaag :')
Was een grapje, zal mij een worst wezen. :P
3rr0rvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
Waarom gaat een Belg met een korte broek naar de hoeren?

Met pijpen is duurder.
Slobeendvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
Belgjes spelen weer erg verdedigend.
#ANONIEMvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:25 schreef 3rr0r het volgende:
Waarom gaat een Belg met een korte broek naar de hoeren?

Met pijpen is duurder.
Doe dit maar niet meer.
onlogischvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:25 schreef 3rr0r het volgende:
Waarom gaat een Belg met een korte broek naar de hoeren?

Met pijpen is duurder.
niemand lacht
Cocovrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op vrijdag 2 juli 2021 21:25 schreef 3rr0r het volgende:
Waarom gaat een Belg met een korte broek naar de hoeren?

Met pijpen is duurder.
Dan nog liever mexicanobakker humor
dvdfreakvrijdag 2 juli 2021 @ 21:25
bijna og