FOK!forum / Blockchain Technology & Cryptocurrencies / [SC] Cryptocurrencies #1076 De dip kopen
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 19:36
image?span=6m&size=medium&currency= USD&exchange=coinbase image?span=24h&size=medium&currency=USD&exchange=coinbase

Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creëren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.

f6TnaFp.gif

Oké. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt geïntroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Orientezaterdag 22 mei 2021 @ 19:37
Passend gifje de afgelopen dagen

f6TnaFp.gif
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 19:38
Het bericht dat je wilde plaatsen:
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:34 schreef Nattekat het volgende: [..] Nee, eentje met een deftige hoeveelheid koelvermogen waar ik meer aan heb dan de 7000BTU die mijn huidige ac claimt te hebben. Aangezien jij er waarschijnlijk verstand van hebt; zit er nog een verschil tussen het dure spul en goedkope merken, of is het één pot nat? :@
Alle mobiele is prut. Behalve de mobiele units waarbij je een buitendeel echt buiten hangt aan je raamkozijn of op een platdak. Het koelvermogen nog hoger maken betekend bij een mobiele unit dat je nog meer lucht naar binnen trekt en je het nog warm hebt.

Bv zoiets: https://www.bol.com/nl/p/(...)QbnObmsaAvKJEALw_wcB
Apekoekzaterdag 22 mei 2021 @ 19:46
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:37 schreef Oriente het volgende:
Passend gifje de afgelopen dagen

[ afbeelding ]
🥰
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 19:49
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:38 schreef Lospedrosa het volgende:
Het bericht dat je wilde plaatsen:
[..]

Alle mobiele is prut. Behalve de mobiele units waarbij je een buitendeel echt buiten hangt aan je raamkozijn of op een platdak. Het koelvermogen nog hoger maken betekend bij een mobiele unit dat je nog meer lucht naar binnen trekt en je het nog warm hebt.
Nou ja, ik merk wel een enorm verschil met een kennis die een krachtigere mobiele airco heeft. Meer koelvermogen betekent niet automatisch dat er meer lucht verplaatst wordt :P
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 19:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:38 schreef Lospedrosa het volgende:
Bv zoiets: https://www.bol.com/nl/p/(...)QbnObmsaAvKJEALw_wcB
Poeh, als Bitcoin nu plots hele gekke dingen gaat doen voor de zomer begint, dan kan ik nog wel zoiets overwegen :P
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 19:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:49 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nou ja, ik merk wel een enorm verschil met een kennis die een krachtigere mobiele airco heeft. Meer koelvermogen betekent niet automatisch dat er meer lucht verplaatst wordt :P
Jawel want de mobiele unit blaast de warme lucht via een slang naar buiten. Die lucht moet weer worden aangevuld, die komt door kieren of open ramen weer naar binnen en is vochtig.
Dus pas bij een split kun je alles sluiten wordt de lucht echt droger.
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 19:57
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:54 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jawel want de mobiele unit blaast de warme lucht via een slang naar buiten. Die lucht moet weer worden aangevuld, die komt door kieren of open ramen weer naar binnen en is vochtig.
Dus pas bij een split kun je alles sluiten wordt de lucht echt droger.
Ja, dat stuk snap ik wel, maar meer koelvermogen betekent niet meer onderdruk.
Isdatzozaterdag 22 mei 2021 @ 19:58
Maar wel meer warmte die afgevoerd moet worden.
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 19:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ja, dat stuk snap ik wel, maar meer koelvermogen betekent niet meer onderdruk.
Jawel dus, iig per definitie meer lucht die afgevoerd wordt :P
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 20:00
Split airco is wel echt iets voor de cryptobosses, met 40 graden lekker koel binnen grafiekjes kijken ipv naar Ibiza. Overigens totaal andere werking dan een mobiele airco.

Heb zelf de Daikin Daikin FTXM35M, nooit een seconde spijt van gehad en extreem zuinig, zowel koelen als verwarmen.
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 20:01
Split airco is leuk als je je eigen huis hebt en niet van plan bent binnen 2 jaarr weer te verkassen.
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 20:02
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:59 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Jawel dus, iig per definitie meer lucht die afgevoerd wordt :P
Even veel lucht dat extra afgekoeld wordt is de definitie :Y

Valt in de praktijk alleen iets tegen soms.
tgevzaterdag 22 mei 2021 @ 20:05
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 19:33 schreef Gehrman het volgende:

[..]

GLCH
Thanks! Maar als ik naar de explorer kijk zie ik dat de eerste 3 holders 20% van alle coins in bezit hebben?
viceversazaterdag 22 mei 2021 @ 20:11
Gaat dit topic nu over airco's? :P
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 20:11
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:02 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Even veel lucht dat extra afgekoeld wordt is de definitie :Y

Valt in de praktijk alleen iets tegen soms.
Nee je snapt het principe niet, denk ik aan je reactie.
Er zijn 2 luchtstromen.
1 uit de ruimte door de verdamper en terug in de ruimte waar lucht van 7C wordt ingeblazen.
1 uit de ruimte door de condensor waar lucht van 50C naar buiten wordt afgevoerd.
Die 2e luchtstroom wordt altijd terug van buiten aangevoerd.
FlippingCoinzaterdag 22 mei 2021 @ 20:12
Ada gaat weer lekker terug naar beneden
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 20:14
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:11 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nee je snapt het principe niet, denk ik aan je reactie.
Er zijn 2 luchtstromen.
1 uit de ruimte door de verdamper en terug in de ruimte waar lucht van 7C wordt ingeblazen.
1 uit de ruimte door de condensor waar lucht van 50C naar buiten wordt afgevoerd.
Die 2e luchtstroom wordt altijd terug van buiten aangevoerd.
Ja, dat snap ik heel goed, maar ik snap niet hoe een airco die 100m3 lucht verplaatst met een koelvermogen van 12000BTU meer lucht van buiten opzuigt dan een airco die 100m3 verplaatst maar slechts 7000BTU koevermogen heeft.
Gehrmanzaterdag 22 mei 2021 @ 20:15
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:05 schreef tgev het volgende:

[..]

Thanks! Maar als ik naar de explorer kijk zie ik dat de eerste 3 holders 20% van alle coins in bezit hebben?
Dat zijn wallets van het team en voor marketing. Voor de rest zijn alle tokens al in omloop wat redelijk uniek is.
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 20:16
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:14 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ja, dat snap ik heel goed, maar ik snap niet hoe een airco die 100m3 lucht verplaatst met een koelvermogen van 12000BTU meer lucht van buiten opzuigt dan een airco die 100m3 verplaatst maar slechts 7000BTU koevermogen heeft.
Als die allebei 100m3/h zouden uitblazen heb je gelijk.
Maar de unit van 7000btu blaast 450m3/h maar buiten en die van 12.000 btu 800m3/h.
Dat moet om het vermogen te kunnen afvoeren want de maximale temp blijft 50C.
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 20:18
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:16 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Als die allebei 100m3/h zouden uitblazen heb je gelijk.
Maar de unit van 7000btu blaast 450m3/h maar buiten en die van 12.000 btu 800m3/h.
Dat moet om het vermogen te kunnen afvoeren want de maximale temp blijft 50C.
Ah op die manier. Dat zetten ze er voor het gemak niet bij in de productomschrijving :{w
Elanzaterdag 22 mei 2021 @ 20:46
quote:
16s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:12 schreef FlippingCoin het volgende:
Ada gaat weer lekker terug naar beneden
Geeft ons kans om meer bij te kopen :9
FlippingCoinzaterdag 22 mei 2021 @ 20:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:46 schreef Elan het volgende:

[..]

Geeft ons kans om meer bij te kopen :9
Ja :7
YoshiBignosezaterdag 22 mei 2021 @ 21:25
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:01 schreef Nattekat het volgende:
Split airco is leuk als je je eigen huis hebt en niet van plan bent binnen 2 jaarr weer te verkassen.
Een split unit is het altijd waard ALTIJD altijd. Ben blij met m'n mitsubishi... vorige zomer heerlijk geslapen op de stilste stand.

Maar nu moeten de coins eerst weer wat doen anders moet ik hem verkopen om te eten.
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 21:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:25 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Een split unit is het altijd waard ALTIJD altijd. Ben blij met m'n mitsubishi... vorige zomer heerlijk geslapen op de stilste stand.

Maar nu moeten de coins eerst weer wat doen anders moet ik hem verkopen om te eten.
Als je gaat huren niet :+
YoshiBignosezaterdag 22 mei 2021 @ 21:33
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:27 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Als je gaat huren niet :+
Waarom in godesnaam niet? Trek je toch weer eraf als je weggaat. Als ik ergens een hekel aan heb is het slecht slapen in een plakkerig bed.
Apekoekzaterdag 22 mei 2021 @ 21:34
61-AAA56-C-0-B1-A-4-A45-9-CEA-A02-D9-C73-A065.jpg?dl=1
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 21:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:33 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Waarom in godesnaam niet? Trek je toch weer eraf als je weggaat. Als ik ergens een hekel aan heb is het slecht slapen in een plakkerig bed.
Het moet ook geïnstalleerd worden.
YoshiBignosezaterdag 22 mei 2021 @ 21:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Het moet ook geïnstalleerd worden.
DUS?! Jij laat niets installeren in een huurhuis? Al breekt je toilet pot ga je maar schijten in een gat omdat het een huurhuis is?
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 21:38
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:37 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

DUS?! Jij laat niets installeren in een huurhuis? Al breekt je toilet pot ga je maar schijten in een gat omdat het een huurhuis is?
Je snapt echt niet dat je daar heel erg gedonder mee kan krijgen? _O-
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 21:41
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:37 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

DUS?! Jij laat niets installeren in een huurhuis? Al breekt je toilet pot ga je maar schijten in een gat omdat het een huurhuis is?
Bij de woco waar ik werk krijg je dan gewoon een nieuwe, mits je hem niet zelf afgebroken hebt.

Komt niet vaak voor trouwens, die dingen hebben niet veel te lijden als je er gewoon normaal mee omgaat. :P
YoshiBignosezaterdag 22 mei 2021 @ 21:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:38 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Je snapt echt niet dat je daar heel erg gedonder mee kan krijgen? _O-
Waarom? Sterker nog als jij het betaalt en dan laat hangen voor de volgende zou ik als huisbaas zeggen prima. Tenzij het bijv. een appartementencomplex is waar het niet mag van de VVE of het echt niet kan bouwtechnisch.

En zo groot is dat gat niet. Ken iemand met een huurwoning die een mobiele airco had geplaatst en toen een gat naar buiten had gemaakt voor die slang :') Dan kan ik begrijpen dat je gezeik kan krijgen.
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 21:55
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:45 schreef YoshiBignose het volgende:

[..]

Waarom? Sterker nog als jij het betaalt en dan laat hangen voor de volgende zou ik als huisbaas zeggen prima. Tenzij het bijv. een appartementencomplex is waar het niet mag van de VVE of het echt niet kan bouwtechnisch.

En zo groot is dat gat niet. Ken iemand met een huurwoning die een mobiele airco had geplaatst en toen een gat naar buiten had gemaakt voor die slang :') Dan kan ik begrijpen dat je gezeik kan krijgen.
Is idd niet zo bijzonder, die airco doet iig precies wat ik wil, ADA niet :')
stinkiezaterdag 22 mei 2021 @ 21:59
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:00 schreef JDx het volgende:
Split airco is wel echt iets voor de cryptobosses, met 40 graden lekker koel binnen grafiekjes kijken ipv naar Ibiza. Overigens totaal andere werking dan een mobiele airco.

Heb zelf de Daikin Daikin FTXM35M, nooit een seconde spijt van gehad en extreem zuinig, zowel koelen als verwarmen.
Ik was bezig een 3 split unit te bestellen, blijkt dat mijn dak rot is ...... dus eerst dat maar.

Oftewel, go crypto!!!!
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 22:00
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 21:59 schreef stinkie het volgende:

[..]

Ik was bezig een 3 split unit te bestellen, blijkt dat mijn dak rot is ...... dus eerst dat maar.

Oftewel, go crypto!!!!
Ben momenteel een beetje klaar met crypto, het schiet maar op en neer, ik voorspel alles goed, zo gauw als ik ook maar 1 seconde iets koop schiet het de andere kant op.
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 22:04
Deze moet ik even delen _O-

https://www.reddit.com/r/(...)o58t/brace_yourself/
blackmorezaterdag 22 mei 2021 @ 22:08
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 20:01 schreef Nattekat het volgende:
Split airco is leuk als je je eigen huis hebt en niet van plan bent binnen 2 jaarr weer te verkassen.
Beneden- en bovenverdieping een split airco, heerlijk!! Dit jaar helaas nog niet nodig gehad 😅
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:08 schreef blackmore het volgende:

[..]

Beneden- en bovenverdieping een split airco, heerlijk!! Dit jaar helaas nog niet nodig gehad 😅
Helaas idd, want dat zou betekenen dat ik meer opwek dan dat ding gebruikt.

Mijn zonnepanelen moeten zorgen voor overtollig stroom voor minen voor meer zonnepanelen voor meer minen voor meer crypto voor winst op winst voor vakantie met nog meer zon.
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 22:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:08 schreef blackmore het volgende:

[..]

Beneden- en bovenverdieping een split airco, heerlijk!! Dit jaar helaas nog niet nodig gehad 😅
Ik verwarm met de mijne, draait al sinds januari en heb nog geen druppel gas verstookt aan verwarming :Y
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 22:19
Maareh, als de BTC niet snel weer wat gaat doen naar boven, krijgen we dan weer einde alt season? :P Denkt het wel hè :P
Nattekatzaterdag 22 mei 2021 @ 22:19
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maareh, als de BTC niet snel weer wat gaat doen naar boven, krijgen we dan weer einde alt season? :P Denkt het wel hè :P
Nee, nu worden alle bags gevuld.
onlogischzaterdag 22 mei 2021 @ 22:22
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:19 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Nee, nu worden alle bags gevuld.
We gaan nog veel dieper zakken dan dit.

We ain't see nothing yet.
Medusa666zaterdag 22 mei 2021 @ 22:24
Heb gisteravond (gelukkig maar tien euro weer) naar mijn krakenaccount gestuurd. Maar hij is nog steeds niet aangenomen. Keren daarvoor kwam hij wel super snel aan. Iemand een idee waardoor het komt?
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 22:26
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:22 schreef onlogisch het volgende:

[..]

We gaan nog veel dieper zakken dan dit.

We ain't see nothing yet.
SELL SELL SELL! :P
Elanzaterdag 22 mei 2021 @ 22:26
quote:
6s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:22 schreef onlogisch het volgende:

[..]

We gaan nog veel dieper zakken dan dit.

We ain't see nothing yet.
Elke 24 uur daalt het hele spul ook gewoon minstens 5-10 % ten opzichte van de voorgaande 24 uur. En de piekmomenten die er dan zijn worden ook steeds lager.

Van letterlijk bijna elke coin.
Medusa666zaterdag 22 mei 2021 @ 22:27
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Maareh, als de BTC niet snel weer wat gaat doen naar boven, krijgen we dan weer einde alt season? :P Denkt het wel hè :P
Ik denk ergens dat het niet super lang gaat duren deze alt season. Hoor her en der dat mensen ook wel wachten tot een giga dip en dan flink gaan bijkopen. En denk opzicht dat bitcoin misschien in het gunstige geval blijft zweven tussen de 8000 en 13000 euro aan de uiterste ondergrens.
onlogischzaterdag 22 mei 2021 @ 22:28
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:26 schreef Elan het volgende:

[..]

Elke 24 uur daalt het hele spul ook gewoon minstens 5-10 % ten opzichte van de voorgaande 24 uur. En de piekmomenten die er dan zijn worden ook steeds lager.

Van letterlijk bijna elke coin.
Of moet je nu gewoon je bags vullen? WaNt Ja HeT hEeFt ToCh VeEl WeG vAn 2017!!1!1!!!

bDqb4Kn.png

:')
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 22:28
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:24 schreef Medusa666 het volgende:
Heb gisteravond (gelukkig maar tien euro weer) naar mijn krakenaccount gestuurd. Maar hij is nog steeds niet aangenomen. Keren daarvoor kwam hij wel super snel aan. Iemand een idee waardoor het komt?
Tis weekend hé.
Medusa666zaterdag 22 mei 2021 @ 22:29
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:28 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Tis weekend hé.
O en dan? Sorry ik zit niet super lang in crypto
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 22:30
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:29 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

O en dan? Sorry ik zit niet super lang in crypto
Banktransacties naar buitenlandse rekeningen worden doorgaans alleen op werkdagen verwerkt. Dus als je een beetje pech hebt pas na pinksteren.
Lospedrosazaterdag 22 mei 2021 @ 22:31
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:00 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben momenteel een beetje klaar met crypto, het schiet maar op en neer, ik voorspel alles goed, zo gauw als ik ook maar 1 seconde iets koop schiet het de andere kant op.
Nou dan voorspel je toch niet goed?
Elanzaterdag 22 mei 2021 @ 22:32
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:28 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Of moet je nu gewoon je bags vullen? WaNt Ja HeT hEeFt ToCh VeEl WeG vAn 2017!!1!1!!!

[ afbeelding ]

:')
Haha :') :D

Valt geen zinnig woord over te zeggen qua voorspelling. Geloof niet dat mensen (laat staan whales) nu ineens zomaar spontaan crypto moe zijn geworden. Dus die daling en daarbij horende sombere gevoelens en neiging die dat oproept bij veel mensen om te verkopen zal wel een vorm manipulatie zijn waaraan je vooral niet moet toegeven.
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 22:35
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Haha :') :D

Valt geen zinnig woord over te zeggen qua voorspelling. Geloof niet dat mensen (laat staan whales) nu ineens crypto moe zijn geworden. Dus die daling en daarbij horende sombere gevoelens en neiging die dat oproept bij veel mensen om te verkopen zal wel een vorm manipulatie zijn waaraan je vooral niet moet toegeven.
Waarom niet? :?

Winst pakken, gokken op een verdere daling en lager terug willen kopen. Prima redenen om te verkopen zonder dat je een paniek-seller bent.
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 22:35
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Haha :') :D

Valt geen zinnig woord over te zeggen qua voorspelling. Geloof niet dat mensen (laat staan whales) nu ineens zomaar spontaan crypto moe zijn geworden. Dus die daling en daarbij horende sombere gevoelens en neiging die dat oproept bij veel mensen om te verkopen zal wel een vorm manipulatie zijn waaraan je vooral niet moet toegeven.
Er is ook totaal geen patroon meer in de grafieken te ontdekken, of het nou 30sec of 15min is.
Orientezaterdag 22 mei 2021 @ 22:36
welkom terug 38k, voor de honderdste keer
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 22:37
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:36 schreef Oriente het volgende:
welkom terug 38k, voor de honderdste keer
De markt is er eindelijk uit: Bitcoin is 38000 dollar waard. *O*
JDxzaterdag 22 mei 2021 @ 22:37
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:31 schreef Lospedrosa het volgende:

[..]

Nou dan voorspel je toch niet goed?
Nou precies dit dus, zit al de hele tijd te wachten op 38k, denk fuck it, krijg zere ogen, ik ga eruit, in stable naar bed.

Bam.

Maar goed, als ik er nog in zat, had ik niet verkocht, dacht ik waarsch nu doorknallen. Als ik er niet in zit gok ik veel logischer, niet met paniek/gevoelens, maar gewoon logica.
Orientezaterdag 22 mei 2021 @ 22:39
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:37 schreef JDx het volgende:

[..]

Nou precies dit dus, zit al de hele tijd te wachten op 38k, denk fuck it, krijg zere ogen, ik ga eruit, in stable naar bed.

Bam.

Maar goed, als ik er nog in zat, had ik niet verkocht, dacht ik waarsch nu doorknallen. Als ik er niet in zit gok ik veel logischer, niet met paniek/gevoelens, maar gewoon logica.
Crypto is net zo voorspelbaar als de gemiddelde vrouw.

Oh, en net zo voorspelbaar als FOK! dat weer mokertraag is tijdens dat ESF geneuzel.
PicoMMPzaterdag 22 mei 2021 @ 22:48
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:39 schreef Oriente het volgende:

[..]

Crypto is net zo voorspelbaar als de gemiddelde vrouw.

Oh, en net zo voorspelbaar als FOK! dat weer mokertraag is tijdens dat ESF geneuzel.
Dat laatste is daadwerkelijk voorspelbaar
MyTiredFeetzaterdag 22 mei 2021 @ 23:01
Dump Tesla
FundsAreSafuzaterdag 22 mei 2021 @ 23:04
ALLES GROEN WE GAAN PARABOLISCH
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 23:05
quote:
:')_!
PicoMMPzaterdag 22 mei 2021 @ 23:06
quote:
Kan ik niet kopen met Binance begrijp ik?
Elanzaterdag 22 mei 2021 @ 23:10
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:35 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Waarom niet? :?

Winst pakken, gokken op een verdere daling en lager terug willen kopen. Prima redenen om te verkopen zonder dat je een paniek-seller bent.
Omdat (als je tenminste vanuit gaat dat whales de markt beheersen en manipuleren) je lang niet iedereen afschrikt met iets als een flash crash en de bijbehorende paniek.

Het is ook amper twee weken aan de gang deze stagnatie :D :')
TigerXtrmzaterdag 22 mei 2021 @ 23:15
;(
onlogischzaterdag 22 mei 2021 @ 23:36
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:10 schreef Elan het volgende:

[..]

Omdat (als je tenminste vanuit gaat dat whales de markt beheersen en manipuleren) je lang niet iedereen afschrikt met iets als een flash crash en de bijbehorende paniek.

Het is ook amper twee weken aan de gang deze stagnatie :D :')
Echt hé. We gaan van een marketcap van 800 miljard naar 2,4 biljoen en zakken naar 1,6 biljoen en dat alles in een tijdsbestek van 5 maanden en nu is het opeens allemaal kut, slecht, waardeloos en een ramp.

We zijn in MC verdubbeld in 6 maanden tijd. Wanneer is dat voor het laatst bij de Nasdaq gebeurd?

Stakkers, die huilen omdat we wat zakken in 2 weekjes tijd _O-
Grrrrrrrrzaterdag 22 mei 2021 @ 23:45
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:10 schreef Elan het volgende:

[..]

Omdat (als je tenminste vanuit gaat dat whales de markt beheersen en manipuleren) je lang niet iedereen afschrikt met iets als een flash crash en de bijbehorende paniek.

Het is ook amper twee weken aan de gang deze stagnatie :D :')
Wat boeit dat? Als jij een goede, of een slechte, reden hebt om te verkopen moet je dat toch gewoon lekker doen? :T
J.A.R.V.I.S.zaterdag 22 mei 2021 @ 23:50
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:00 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben momenteel een beetje klaar met crypto, het schiet maar op en neer, ik voorspel alles goed, zo gauw als ik ook maar 1 seconde iets koop schiet het de andere kant op.
Misschien moeten we het eens anders gaan aanpakken. Jij en nattekat kopen wat, wij verkopen het en als jullie verkopen dan kopen wij snel. Geven we jullie 5% van de winst. :P
J.A.R.V.I.S.zaterdag 22 mei 2021 @ 23:54
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:37 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

De markt is er eindelijk uit: Bitcoin is 38000 dollar waard. *O*
Kreeg een melding, schrok van die prijs. Maar wel mooi dat het stijgt, alleen blijven de alts nog achter maar als btc stijgt en blijft stijgen de komende dagen dan stijgen de alts ook wel weer.
J.A.R.V.I.S.zaterdag 22 mei 2021 @ 23:55
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Echt hé. We gaan van een marketcap van 800 miljard naar 2,4 biljoen en zakken naar 1,6 biljoen en dat alles in een tijdsbestek van 5 maanden en nu is het opeens allemaal kut, slecht, waardeloos en een ramp.

We zijn in MC verdubbeld in 6 maanden tijd. Wanneer is dat voor het laatst bij de Nasdaq gebeurd?

Stakkers, die huilen omdat we wat zakken in 2 weekjes tijd _O-
En nog stelt die marketcap niets voor vergeleken met wallstreet. Viel mij ook al op toen ik begon die marketcap, beetje positief nieuws en vertrouwen en die stijgt ook wel weer. :Y
Orientezondag 23 mei 2021 @ 00:31
DOGE deed weer +10% binnen 2 minuten omdat Elon een dom plaatje tweet.

Man man man man man.
weetjewel5zondag 23 mei 2021 @ 00:32
wen dead cat bounce.
Elanzondag 23 mei 2021 @ 00:34
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:45 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Wat boeit dat? Als jij een goede, of een slechte, reden hebt om te verkopen moet je dat toch gewoon lekker doen? :T
Ja alleen maakt dat nog niet dat we een bearmarkt in gaan of mensen klaar zouden zijn met crypto en massaal gaan dumpen.

En al helemaal niet zij die er leuk geld aan hebben weten te verdienen het afgelopen jaar.
Arthur1983zondag 23 mei 2021 @ 00:36
quote:
Haha.
Ik heb drie verschillende transacties op Pancakeswap gedaan en in totaal 1.159.700 Dumptesla coins gekocht. We gaan zien wat het wordt. :) ;) ;)
n__nzondag 23 mei 2021 @ 03:13
quote:
10s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:36 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Echt hé. We gaan van een marketcap van 800 miljard naar 2,4 biljoen en zakken naar 1,6 biljoen en dat alles in een tijdsbestek van 5 maanden en nu is het opeens allemaal kut, slecht, waardeloos en een ramp.

We zijn in MC verdubbeld in 6 maanden tijd. Wanneer is dat voor het laatst bij de Nasdaq gebeurd?

Stakkers, die huilen omdat we wat zakken in 2 weekjes tijd _O-
Precies.

Mensen die panic sellen. :')
Blikzondag 23 mei 2021 @ 08:43
Ik zoek nog een paar shitcoins waar ik 1 bnb in kan gooien. Bij voorkeur op binance, iemand nog mooie moonshots met hoog risico?
JDxzondag 23 mei 2021 @ 08:48
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:50 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Misschien moeten we het eens anders gaan aanpakken. Jij en nattekat kopen wat, wij verkopen het en als jullie verkopen dan kopen wij snel. Geven we jullie 5% van de winst. :P
Dat idee had ik met een vriend van me, alles gaat goed tot de dag dat we inkopen, hij had toen geld gekregen via MP ofzo, gewoon in BTC en holden, daarna nooit meer gestegen.

Beide in tegenovergestelde investeren, oneindige energie, zoals die kat met broodje boter op de rug :')
JDxzondag 23 mei 2021 @ 08:50
quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:54 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Kreeg een melding, schrok van die prijs. Maar wel mooi dat het stijgt, alleen blijven de alts nog achter maar als btc stijgt en blijft stijgen de komende dagen dan stijgen de alts ook wel weer.
Ben vanmorgen op tijd opgestaan omdat het vaak dan laag staat, gekocht, dus hoop niet voor je dat het dan juist weer zakt :')

*mooods, al vaker gevraagd, ben door Tweakers gewend dat 2 reacties vlak achter elkaar in 1 post komen, kan dat hier ook? :9
Neef_Wuppiezondag 23 mei 2021 @ 08:57
Ik heb geen idee wat de koers doet maar laat het maar lekker zakken. Er is nu al zoveel verdampt dat het toch geen zin meer heeft.

Zodra dit topic maar een post per dag heeft weet je dat je weer grof in moet stappen. :)
JDxzondag 23 mei 2021 @ 09:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 08:57 schreef Neef_Wuppie het volgende:
toch geen zin meer heeft
Het leven heeft geen zin!
Neef_Wuppiezondag 23 mei 2021 @ 09:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 09:12 schreef JDx het volgende:

[..]

Het leven heeft geen zin!
Ben je suïcidaal?
YoshiBignosezondag 23 mei 2021 @ 09:16
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 09:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ben je suïcidaal?
Dat hoeft niet... accepteren dat het leven geen zin heeft kan je juist erg gelukkig maken.

quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 08:50 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben vanmorgen op tijd opgestaan omdat het vaak dan laag staat, gekocht, dus hoop niet voor je dat het dan juist weer zakt :')

*mooods, al vaker gevraagd, ben door Tweakers gewend dat 2 reacties vlak achter elkaar in 1 post komen, kan dat hier ook? :9
Ja je post editten, of quoten terwijl je het bericht open hebt staan dan komt het eronder.

quote:
1s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 23:50 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Misschien moeten we het eens anders gaan aanpakken. Jij en nattekat kopen wat, wij verkopen het en als jullie verkopen dan kopen wij snel. Geven we jullie 5% van de winst. :P
Ja dat doen me ook weer denken aan een strategie in het casino bij punto banco. Soms kom je mensen tegen die in een losing streak zitten en dan zie je iedereen wachten om te zien of hij punto of banco kiest en dan doen ze allemaal het tegenovergestelde haha... en daarna de hele tafel juichen bij winst. Helaas zijn ze vaak snel weg :')
JDxzondag 23 mei 2021 @ 09:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 09:13 schreef Neef_Wuppie het volgende:

[..]

Ben je suïcidaal?
wat Yoshi zegt ^^ accepteren en gebruik van maken
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 09:56
We're going down down down
viceversazondag 23 mei 2021 @ 09:58
The dip that keeps on dipping.
Lemming22zondag 23 mei 2021 @ 10:01
Gisteren tijdens de flash sale: iedereen in paniek. Vandaag zitten we inmiddels weer op hetzelfde niveau, iedereen: :O
Montaguizondag 23 mei 2021 @ 10:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 08:50 schreef JDx het volgende:

[..]

Ben vanmorgen op tijd opgestaan omdat het vaak dan laag staat, gekocht, dus hoop niet voor je dat het dan juist weer zakt :')

*mooods, al vaker gevraagd, ben door Tweakers gewend dat 2 reacties vlak achter elkaar in 1 post komen, kan dat hier ook? :9
Dus wel.

Grappig.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 10:23
lekker die GoEdKoPe alts ingeslagen _O_

THANKS FOR THE DIP
Den_Haagzondag 23 mei 2021 @ 10:25
Nog leuke alt tips op Pancakeswap?
Elanzondag 23 mei 2021 @ 10:32
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:23 schreef aTypisch het volgende:
lekker die GoEdKoPe alts ingeslagen _O_

THANKS FOR THE DIP
Over een week kocht je ze waarschijnlijk voor de helft.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 10:34
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:25 schreef Den_Haag het volgende:
Nog leuke alt tips op Pancakeswap?
ik denk dat de huidige markt prima geschikt is om cumrocket5.0 te kopen, echt genoeg hype en de sfeer zit er goed in
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 10:35
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:32 schreef Elan het volgende:

[..]

Over een week kocht je ze waarschijnlijk voor de helft.
hoezo bro
gewoon die alts DCA'en naar de bodem

ik raad het iedereen aan!
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 10:36
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:25 schreef Den_Haag het volgende:
Nog leuke alt tips op Pancakeswap?
Pancakemetstroop schijnt een toppertje te zijn.
Pharkuszondag 23 mei 2021 @ 10:46
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:34 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik denk dat de huidige markt prima geschikt is om cumrocket5.0 te kopen, echt genoeg hype en de sfeer zit er goed in
Hoe is deze anders dan de originele cr (not doing dyor)
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 10:49
quote:
0s.gif Op zaterdag 22 mei 2021 22:39 schreef Oriente het volgende:

[..]

Crypto is net zo voorspelbaar als de gemiddelde vrouw.

Oh, en net zo voorspelbaar als FOK! dat weer mokertraag is tijdens dat ESF geneuzel.
Dat was bij de twee halve finales al zo; dat het bij de finale zou gebeuren was een gegeven. :P
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 10:50
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:46 schreef Pharkus het volgende:

[..]

Hoe is deze anders dan de originele cr (not doing dyor)
weet niet, moet nog gelanceerd worden
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 10:50
maar de plannen zijn mooi en er zitten al 40-45k mensen in hun telegramgroep!!
viceversazondag 23 mei 2021 @ 10:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:25 schreef Den_Haag het volgende:
Nog leuke alt tips op Pancakeswap?
Waarom zou je in een crash dat soort troep kopen?
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 10:56
gaat btc door de 30k knallen? 8-)
Kickinalfazondag 23 mei 2021 @ 11:00
Ik zie niet echt hoe hier winst uit te halen, tenzij je (hele) lange termijn gokt of precies de kleine stijgingen weet te timen.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 11:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:00 schreef Kickinalfa het volgende:
Ik zie niet echt hoe hier winst uit te halen, tenzij je (hele) lange termijn gokt of precies de kleine stijgingen weet te timen.
laatste dagen ga ik steeds voor een paar procent short op eth en ada met een OCO, werkt wel prima.
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 10:03 schreef Montagui het volgende:

[..]

Dus wel.

Grappig.
Heb net verkocht (5 min geleden).
Ferzondag 23 mei 2021 @ 11:09
En dan om 15.00 nog een crash zeker, of handelen Amerikanen niet op zondag?
Ciclonzondag 23 mei 2021 @ 11:12
Buy de dip! Welke dip?

Iedereen gaat groot verlieze boyzzz
fathankzondag 23 mei 2021 @ 11:13
Studiefonds van de kleine stukgeslagen

Alles of niks
amp25zondag 23 mei 2021 @ 11:15
koop nits meer bij blijf bezig wat ik nu houd ik nu gewoon 5 a 10 jaar vast
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 11:16
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 08:57 schreef Neef_Wuppie het volgende:


Zodra dit topic maar een post per dag heeft weet je dat je weer grof in moet stappen. :)
Dat bedacht ik me ook al. _O-
fathankzondag 23 mei 2021 @ 11:17
Net universa gekocht

Heb me ingelezen en ik weet het zeker Alexander GOAT

2016 Business Angel of The Year dit kan niet misgaan
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:20
ETH gekocht op $1999. Hopen dat ie in de loop van de week weer op $3000 komt.
viceversazondag 23 mei 2021 @ 11:23
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:20 schreef PicoMMP het volgende:
ETH gekocht op $1999. Hopen dat ie in de loop van de week weer op $3000 komt.
We gaan nog veel lagere prijzen zien. In februari stond ETH nog op 1000 euro. Veel nieuwe investeerders die nu echt niet gaan hodlen.
Elanzondag 23 mei 2021 @ 11:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:20 schreef PicoMMP het volgende:
ETH gekocht op $1999. Hopen dat ie in de loop van de week weer op $3000 komt.
600-800 verwacht ik dat we uitkomen.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:27
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:23 schreef viceversa het volgende:

[..]

We gaan nog veel lagere prijzen zien. In februari stond ETH nog op 1000 euro. Veel nieuwe investeerders die nu echt niet gaan hodlen.
Ben nu steeds kleine beetjes aan het kopen in dips. Dinsdag vakantiegeld, dan knal ik wat op Binance sparen en wacht ik af tot de prijzen echt zakken. Als ze alsnog stijgen heb ik weer wat aan die kleine dipkoopjes van nu.
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:27 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ben nu steeds kleine beetjes aan het kopen in dips. Dinsdag vakantiegeld, dan knal ik wat op Binance sparen en wacht ik af tot de prijzen echt zakken. Als ze alsnog stijgen heb ik weer wat aan die kleine dipkoopjes van nu.
Goedpraten noem ik dat, doe ik zelf ook altijd met alles, in feite zet je gewoon 50% in op beide kanten en kom je uit op 0.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:28 schreef JDx het volgende:

[..]

Goedpraten noem ik dat, doe ik zelf ook altijd met alles, in feite zet je gewoon 50% in op beide kanten en kom je uit op 0.
Lekker tijdverdrijven :P
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:29 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Lekker tijdverdrijven :P
Moet toch wat tot m'n 80ste.

Wel denk ik bij 10 winst, nou, leuk... 10 euro, wat heb ik eraan, nog geen avondeten, bij 10 euro verlies, noooooo...
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:30
ETH richting $2100
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:30 schreef PicoMMP het volgende:
ETH richting $2100
Ik ga straks richting Denemarken, half uur later richting Frankrijk.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:31
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:29 schreef JDx het volgende:

[..]

Moet toch wat tot m'n 80ste.

Wel denk ik bij 10 winst, nou, leuk... 10 euro, wat heb ik eraan, nog geen avondeten, bij 10 euro verlies, noooooo...
Had vrijdagavond $50 winst in een halfuurtje. Voel me dan toch wel heel blij of zo. Terwijl de rest van m'n eerdere investeringen verdampt _O-
Anton91zondag 23 mei 2021 @ 11:32
Nu een paar keer in de dip gekocht, maar het blijft maar dippen :')

Blijf wel een tijdje HODL'en
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 11:35
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:27 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ben nu steeds kleine beetjes aan het kopen in dips. Dinsdag vakantiegeld, dan knal ik wat op Binance sparen en wacht ik af tot de prijzen echt zakken. Als ze alsnog stijgen heb ik weer wat aan die kleine dipkoopjes van nu.
Precies dat doe ik ook.

En verder gewoon iedere maand vast bedrag inleggen en rustig wachten tot de volgende bullrun
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:44
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:35 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Precies dat doe ik ook.

En verder gewoon iedere maand vast bedrag inleggen en rustig wachten tot de volgende bullrun
Maar waarom? Kan je er niet gewoon iets leuks van kopen of een zekerheidje?

Wat is je doel uiteindelijk, zo veel mogelijk geld?

Je kan toch ook je hypotheek aflossen of investeren in isolatie of zonnepanelen, dat is zeker winst.
Quotidienzondag 23 mei 2021 @ 11:45
Van mij mag het in elkaar zakken nu. Dan zijn we daar vanaf en is de angel eruit. Ik wil wel weten waar ik aan toe ben. :')
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:31 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Had vrijdagavond $50 winst in een halfuurtje. Voel me dan toch wel heel blij of zo. Terwijl de rest van m'n eerdere investeringen verdampt _O-
Dat blijft een apart fenomeen ja. Heb je net de afgelopen tijd de helft zien verdampen, zie je een paar tientjes groen en ineens voel je je weer helemaal " :) "
JDxzondag 23 mei 2021 @ 11:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:45 schreef Quotidien het volgende:
Van mij mag het in elkaar zakken nu. Dan zijn we daar vanaf en is de angel eruit. Ik wil wel weten waar ik aan toe ben. :')
Ik denk ook, doe maar gewoon slapen tot volgende week, zien we dan wel.

De hele cryptomarkt is momenteel ook een soort leedvermaak geworden.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 11:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:44 schreef JDx het volgende:

[..]

Maar waarom? Kan je er niet gewoon iets leuks van kopen of een zekerheidje?

Wat is je doel uiteindelijk, zo veel mogelijk geld?

Je kan toch ook je hypotheek aflossen of investeren in isolatie of zonnepanelen, dat is zeker winst.
why not both?

Crypto is toch wel een high risk high reward dingetje naar mijn idee.
Quotidienzondag 23 mei 2021 @ 11:54
Paar lessen voor mezelf van deze bullrun geleerd:

- time in the market > timing the market
- zelfoverschatting en fomo/fud
- uitcashen
- niet consequent genoeg qua strategie
- de markt onderschatten
- genoegen nemen met minder
- meer uitzoomen en kijken naar de hele markt

Lijstje blijft maar groeien _O-
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 11:56
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:48 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat blijft een apart fenomeen ja. Heb je net de afgelopen tijd de helft zien verdampen, zie je een paar tientjes groen en ineens voel je je weer helemaal " :) "
Ja, denk gewoon omdat je dan echt winst pakt. De shit die allemaal omlaag gaat verkoop ik niet, dus in mijn hoofd gaat dat ooit wel weer goedkomen.
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 12:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:44 schreef JDx het volgende:

[..]

Maar waarom? Kan je er niet gewoon iets leuks van kopen of een zekerheidje?

Wat is je doel uiteindelijk, zo veel mogelijk geld?

Je kan toch ook je hypotheek aflossen of investeren in isolatie of zonnepanelen, dat is zeker winst.
Omdat ik geloof dat crypto nog veel groter wordt in de toekomst.

Daarnaast heb ik er alleen geld in wat ik totaal niet nodig heb.

Hypotheek is zo laag dat verder aflossen zinloos is. Het huis heeft nog wel wat onderhoud nodig maar daarvoor heb ik nog spaargeld genoeg.

Wat is jou doel dan met crypto?
Op korte termijn veel geld pakken? Dat lukt alleen met geluk of als je zo'n grote speler bent dat je de markt kunt beïnvloeden.
Scorpiezondag 23 mei 2021 @ 12:02
Die 28K komt er aan jongens
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 12:05
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:02 schreef Scorpie het volgende:
Die 28K komt er aan jongens
25K toch?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:06
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:01 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Omdat ik geloof dat crypto nog veel groter wordt in de toekomst.

Daarnaast heb ik er alleen geld in wat ik totaal niet nodig heb.

Hypotheek is zo laag dat verder aflossen zinloos is. Het huis heeft nog wel wat onderhoud nodig maar daarvoor heb ik nog spaargeld genoeg.

Wat is jou doel dan met crypto?
Op korte termijn veel geld pakken? Dat lukt alleen met geluk of als je zo'n grote speler bent dat je de markt kunt beïnvloeden.
als dit je doel is: fuck 'crypto' dan en spaar gewoon rustig wat sats
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:02 schreef Scorpie het volgende:
Die 28K komt er aan jongens
28k wat?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:07
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:56 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Ja, denk gewoon omdat je dan echt winst pakt. De shit die allemaal omlaag gaat verkoop ik niet, dus in mijn hoofd gaat dat ooit wel weer goedkomen.
:')

wauw
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 12:08
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:07 schreef aTypisch het volgende:

[..]

:')

wauw
wat?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:09
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:51 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

why not both?

Crypto is toch wel een high risk high reward dingetje naar mijn idee.
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:01 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

laatste dagen ga ik steeds voor een paar procent short op eth en ada met een OCO, werkt wel prima.
dat gaat fout
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:08 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

wat?
nee niks
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:10
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

[..]

dat gaat fout
wat gaat daar fout aan
CryptoPunkzondag 23 mei 2021 @ 12:14
giphy.gif?cid=ecf05e47lfhdxdvdc9oq9ukaj1mfvrktcpzipsnmvzjqx3hy&rid=giphy.gif&ct=g
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 12:17
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:06 schreef aTypisch het volgende:

[..]

als dit je doel is: fuck 'crypto' dan en spaar gewoon rustig wat sats
Ik heb vooral geïnvesteerd in projecten waar ik in geloof voor de langere termijn. Zelfde als met aandelen.

Ik ben nog relatief jong dus durf best wat risico's te nemen.

Daarnaast vind ik ook spreiding belangrijk ik zou nooit alles in crypto, vastgoed of aandelen doen maar spreiding is key voor mij.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 12:21
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:17 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Ik heb vooral geïnvesteerd in projecten waar ik in geloof voor de langere termijn. Zelfde als met aandelen.

Ik 'geloof' eigenlijk helemaal niet in crypto :@ Zie het echt als totaal gokken :T
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:22
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:17 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Ik heb vooral geïnvesteerd in projecten waar ik in geloof voor de langere termijn. Zelfde als met aandelen.

Ik ben nog relatief jong dus durf best wat risico's te nemen.

Daarnaast vind ik ook spreiding belangrijk ik zou nooit alles in crypto, vastgoed of aandelen doen maar spreiding is key voor mij.
je gaat het casino in terwijl je als jongeling al langzaam 'gewoon' bitcoin kunt sparen

en jij gaat zitten gokken met tokens.. en maakt de klassieke fout door tokens in een rijtje te zetten als aandelen of vastgoed :+

laat je niet in de val lokken door die gasten hier en begin met bitcoin

succes :)
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 12:23
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:21 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Ik 'geloof' eigenlijk helemaal niet in crypto :@ Zie het echt als totaal gokken :T
Dan zou ik er niet teveel geld in doen als je er niet in gelooft.

Alhoewel af en toe een avondje casino ook best leuk kan zijn.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:23 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Dan zou ik er niet teveel geld in doen als je er niet in gelooft.

Alhoewel af en toe een avondje casino ook best leuk kan zijn.
leuk om eens doorheen te scrollen: https://coinmarketcap.com/nl/historical/

hoe groot acht jij de kans dat jouw tokens en 'projecten die je interessant vindt' precies degene zijn die niet totaal afsterven binnen een paar jaar?
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:24
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

je gaat het casino in terwijl je als jongeling al langzaam 'gewoon' bitcoin kunt sparen

en jij gaat zitten gokken met tokens.. en maakt de klassieke fout door tokens in een rijtje te zetten als aandelen of vastgoed :+

laat je niet in de val lokken door die gasten hier en begin met bitcoin

succes :)
waarom reageer je niet op mijn vraag pannenkoek
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:24
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:24 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

waarom reageer je niet op mijn vraag pannenkoek
welke?
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:25
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:24 schreef aTypisch het volgende:

[..]

welke?
ja godver ik quote je toch niet voor niets
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:25
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:25 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

ja godver ik quote je toch niet voor niets
blijkbaar wel he
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:26
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:25 schreef aTypisch het volgende:

[..]

blijkbaar wel he
met je kortzichtige gebral :')
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 12:26
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:23 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Dan zou ik er niet teveel geld in doen als je er niet in gelooft.

Alhoewel af en toe een avondje casino ook best leuk kan zijn.
Doe ik ook niet, heb er een paar honderd eu in gedaan een aantal jaar terug en daarna niks meer :D
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 12:27
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:24 schreef aTypisch het volgende:

[..]

leuk om eens doorheen te scrollen: https://coinmarketcap.com/nl/historical/

hoe groot acht jij de kans dat jouw tokens en 'projecten die je interessant vindt' precies degene zijn die niet totaal afsterven binnen een paar jaar?
Kwam pas een post op Reddit voorbij waarbij iemand had gekeken hoeveel coins van de vorige bullrun de afgelopen 4 jaar hebben overleefd. Conclusie was dat zo'n 95% van alle projecten toentertijd gewoon is afgestorven, dan wel geexitscammed. Van de toenmalige top 10 waren alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum over als ik me niet vergis.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:27
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:26 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

met je kortzichtige gebral :')
tumblr_ma52qzVsRo1rvwttvo1_500.gif
CryptoPunkzondag 23 mei 2021 @ 12:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:27 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kwam pas een post op Reddit voorbij waarbij iemand had gekeken hoeveel coins van de vorige bullrun de afgelopen 4 jaar hebben overleefd. Conclusie was dat zo'n 95% van alle projecten toentertijd gewoon is afgestorven, dan wel geexitscammed. Van de toenmalige top 10 waren alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum over als ik me niet vergis.
ADA, XRP BCH.
Die 95% klopt voor geen meter.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:28
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:27 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Kwam pas een post op Reddit voorbij waarbij iemand had gekeken hoeveel coins van de vorige bullrun de afgelopen 4 jaar hebben overleefd. Conclusie was dat zo'n 95% van alle projecten toentertijd gewoon is afgestorven, dan wel geexitscammed. Van de toenmalige top 10 waren alleen Bitcoin, Litecoin en Ethereum over als ik me niet vergis.
maar als je dat hier zegt ben je een sfeerverpester

mensen de financiële vernieling inpraten _O_
FOK!beleid

derhalve TR gemacht!
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:28
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:27 schreef aTypisch het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
goed dat je het zelf inziet. ^O^
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 12:29
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:28 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

ADA, XRP BCH.
Die 95% klopt voor geen meter.
Die stonden toen allemaal niet in de top 10 toch? En er waren echt bizar veel kut projecten, dus zou zomaar kunnen kloppen.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:29
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:28 schreef aTypisch het volgende:

[..]

maar als je dat hier zegt ben je een sfeerverpester

mensen de financiële vernieling inpraten _O_
FOK!beleid

derhalve TR gemacht!
doe niet zo zielig gozer, alsof je gewoon een vraag had gesteld zou je weten dat ik ook gewoon btc heb maar goed. lekker huilon
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:29
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:29 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

doe niet zo zielig gozer, alsof je gewoon een vraag had gesteld zou je weten dat ik ook gewoon btc heb maar goed. lekker huilon
ga maar tegen iemand anders aanpraten

alvast bedankt
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 12:30
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:29 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ga maar tegen iemand anders aanpraten

alvast bedankt
jij begint mij lastig te vallen niet andersom _O-
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:30
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:28 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

ADA, XRP BCH.
Die 95% klopt voor geen meter.
_O-

deze gozer weet niet hoe percentages werken

het een sluit het ander niet uit
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 12:31
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:22 schreef aTypisch het volgende:

[..]

je gaat het casino in terwijl je als jongeling al langzaam 'gewoon' bitcoin kunt sparen

en jij gaat zitten gokken met tokens.. en maakt de klassieke fout door tokens in een rijtje te zetten als aandelen of vastgoed :+

laat je niet in de val lokken door die gasten hier en begin met bitcoin

succes :)
Oh maar bitcoin heb ik ook hoor daar ben ik mee begonnen.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 12:32
Mensen mensen! Rustig aan. Jullie kunnen allemaal weer met een gerust hart gaan kopen want ik ben net 'vol' in theter gegaan. Dus de koers zal vandaag wel weer omhoog knallen. :+

Even m'n mattie @Nattekat ook waarschuwen.
CryptoPunkzondag 23 mei 2021 @ 12:32
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:29 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Die stonden toen allemaal niet in de top 10 toch? En er waren echt bizar veel kut projecten, dus zou zomaar kunnen kloppen.
Chart.png
Dit is de chart uit december 2017.
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 12:34
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:32 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Mensen mensen! Rustig aan. Jullie kunnen allemaal weer met een gerust hart gaan kopen want ik ben net 'vol' in theter gegaan. Dus de koers zal vandaag wel weer omhoog knallen. :+

Even m'n mattie @:Nattekat ook waarschuwen.
Goed om te weten 14.gif

Ik hou me echter nog aan mijn plan om rustig af te wachten met een kooporder op 31k om een kleine crash op te vangen.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 12:36
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:32 schreef CryptoPunk het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Dit is de chart uit december 2017.
Fair enough. Ik probeer die post te vinden op Reddit, maar kan hem niet vinden. Anders zou ik linkje posten :Y
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:34 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Goed om te weten 14.gif

Ik hou me echter nog aan mijn plan om rustig af te wachten met een kooporder op 31k om een kleine crash op te vangen.
Wat vind je vrouw er van dat je het vakantiegeld in crypto stopt in plaats van de vakantie?
Nattekatzondag 23 mei 2021 @ 12:41
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:37 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wat vind je vrouw er van dat je het vakantiegeld in crypto stopt in plaats van de vakantie?
Ik heb geen vrouw 14.gif

En geen interesse in vakantie dit jaar.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:37 schreef LXIV het volgende:

[..]

Wat vind je vrouw er van dat je het vakantiegeld in crypto stopt in plaats van de vakantie?
op vakantie gaan :')
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 12:52
de vakantie- en evenementenbranche zijn geheel satanisch opgezet om de dingen die echt belangrijk zijn uit je te slurpen!!
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 12:54
Ah gezellig oTypisch is terug.
fathankzondag 23 mei 2021 @ 12:58
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:52 schreef aTypisch het volgende:
de vakantie- en evenementenbranche zijn geheel satanisch opgezet om de dingen die echt belangrijk zijn uit je te slurpen!!
Idd en om de 5G nanobot vaccins je door de strot te duwen

Trap er niet in mensen.
TheFreshPrincezondag 23 mei 2021 @ 13:00
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:52 schreef aTypisch het volgende:
de vakantie- en evenementenbranche zijn geheel satanisch opgezet om de dingen die echt belangrijk zijn uit je te slurpen!!
Je zou het prima doen in die branche :+
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 13:31
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 13:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Je zou het prima doen in die branche :+
ja hoor

bitcoin cruise, 24/7 bitcoin feitjes door de speakers

dipsauzen en groene kaarsen

ik voel een concept aankomen
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 13:58
twitter


dit blijft ook mooi he

die gasten hebben gewoon meer dan 50% van de ETH gecreëerd voordat er uberhaupt iets was

en dat nu lekker dumpen op de markt

muh itirium supercomputer _O_
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 14:01
en dan gaan ze ook nog eens over op een 'consensus' systeem waar je alleen een echte stem hebt als je een x aantal ETH hebt
het merendeel van dat 'stemrecht' werd dus gecreëerd voordat het netwerk live was

genot
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 14:07
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:01 schreef aTypisch het volgende:
en dan gaan ze ook nog eens over op een 'consensus' systeem waar je alleen een echte stem hebt als je een x aantal ETH hebt
het merendeel van dat 'stemrecht' werd dus gecreëerd voordat het netwerk live was

genot
Dat maakt niet uit, vooral zij hebben belang bij een correcte blockchain. Het zal dus wel werken, zelfs als 1 partij 55% heeft. Het is alleen niet decentraal
DaMartzondag 23 mei 2021 @ 14:13
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 08:43 schreef Blik het volgende:
Ik zoek nog een paar shitcoins waar ik 1 bnb in kan gooien. Bij voorkeur op binance, iemand nog mooie moonshots met hoog risico?
BOG. Gisteren flash loan attack waardoor mensen die LP-staken ineens heel hoge rewards hebben gehad en de prijs is gekelderd, maar ze hebben wel een aantal aardige tools voor de BSC-chain, dus grote kans dat de koers wel weer omhoog gaat.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:15
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:13 schreef DaMart het volgende:

[..]

BOG. Gisteren flash loan attack waardoor mensen die LP-staken ineens heel hoge rewards hebben gehad en de prijs is gekelderd, maar ze hebben wel een aantal aardige tools voor de BSC-chain, dus grote kans dat de koers wel weer omhoog gaat.
Marketcap van maar liefst 1500 eu :o
de_boswachterzondag 23 mei 2021 @ 14:17
Poh wat een slagveld
DaMartzondag 23 mei 2021 @ 14:18
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:15 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Marketcap van maar liefst 1500 eu :o
Ik lees net op Telegram dat ze migreren naar een nieuw contract. Ik zou nu dus even niet kopen :+.
Scorpiezondag 23 mei 2021 @ 14:20
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:17 schreef de_boswachter het volgende:
Poh wat een slagveld
95% van de portfolio in BTC ETH en PYR hebben _O_

Alle shitcoins en onzinnige ALTCOINS keihard rekt zien gaan _O_

Mensen die keiharde verliezen hebben geleden helemaal rekt zien gaan op Twitter _O_

Fiat klaar hebben staan om deze dip te kopen _O_

September BTC ATH _O_
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:28
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:18 schreef DaMart het volgende:

[..]

Ik lees net op Telegram dat ze migreren naar een nieuw contract. Ik zou nu dus even niet kopen :+.
Was het soberso niet van plan :T
amp25zondag 23 mei 2021 @ 14:30
Het gaat weer heerlijk damn
fathankzondag 23 mei 2021 @ 14:30
Vervroegd met pensioen gaat zo wel wat langer duren :{
FundsAreSafuzondag 23 mei 2021 @ 14:31
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:20 schreef Scorpie het volgende:

[..]

95% van de portfolio in BTC ETH en PYR hebben _O_

Alle shitcoins en onzinnige ALTCOINS keihard rekt zien gaan _O_

Mensen die keiharde verliezen hebben geleden helemaal rekt zien gaan op Twitter _O_

Fiat klaar hebben staan om deze dip te kopen _O_

September BTC ATH _O_
Gaarne delen
FundsAreSafuzondag 23 mei 2021 @ 14:32
Net mijn kontje verkocht achter centraal en voor 20 euro bijgekocht :)
Gehrmanzondag 23 mei 2021 @ 14:36
twitter


Volgens Ed gaan we weer omhoog _O_
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 14:38
CRASHHHHHHH
DaMartzondag 23 mei 2021 @ 14:39
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:28 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Was het soberso niet van plan :T
Ach, ik had er 25... door het probleem van gisteren ineens 800. Deel verkocht, gewacht tot prijs verder zakte en nu heb ik er weer 800 en wat extra BNB :D.
amp25zondag 23 mei 2021 @ 14:40
Nou mensen tot over 5 jaar ik ga schuilen in de grotten
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 14:41
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Volgens Ed gaan we weer omhoog _O_
Ed blijft een mooie vogel. Voor de correctie zouden we omhoog gaan. Tijdens de correctie ging het volgens zijn voorspelling. En nu weer omhoog

Wat een God
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:44
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:41 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Ed blijft een mooie vogel. Voor de correctie zouden we omhoog gaan. Tijdens de correctie ging het volgens zijn voorspelling. En nu weer omhoog

Wat een God
Zo voel ik me ook altijd ,een GOD met mijn 20/20 hindsight *O*
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 14:44
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:44
Ethereum door de 2k gedipt *panic.gif*
Orientezondag 23 mei 2021 @ 14:45
gaan we weer, zucht
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 14:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:44 schreef Grrrrrrrr het volgende:
Ethereum door de 2k gedipt *panic.gif*
Last chance to buy under 4k
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:46
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:45 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Last chance to buy under 4k
Hoop het niet, heb buy op 1500 staan nu :P
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 14:48
Fiat is leeg tot dinsdag, alles gaat omlaag. Even anderhalve dag geen crypto checken. Zie wel hoe het dinsdag allemaal ervoor staat.

Pinkeren vieren. B:)B
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 14:54
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:46 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Hoop het niet, heb buy op 1500 staan nu :P
als die dat haalt :o
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 14:58
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:54 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

als die dat haalt :o
Dat zal ie vandaag niet gaan halen. Maar ik gok op verdere daling de komende weken.
Orientezondag 23 mei 2021 @ 14:59
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:54 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

als die dat haalt :o
Doe maar niet, ik ben wel weer REKT genoeg momenteel. Hopelijk volgt er zo een groene dildo terug naar 35k
Zwansenzondag 23 mei 2021 @ 14:59
Janken vandaag. Nu gaan we all the way vandaag.
Scorpiezondag 23 mei 2021 @ 14:59
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 12:07 schreef aTypisch het volgende:

[..]

28k wat?
USD
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

Doe maar niet, ik ben wel weer REKT genoeg momenteel. Hopelijk volgt er zo een groene dildo terug naar 35k
Gewoon de dip kopen toch :T
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:58 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Dat zal ie vandaag niet gaan halen. Maar ik gok op verdere daling de komende weken.
ja ben echt benieuwd waar het gaat komen :o
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 15:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

Doe maar niet, ik ben wel weer REKT genoeg momenteel. Hopelijk volgt er zo een groene dildo terug naar 35k
kan die daarna weer terugstuiteren maar dan kunnen noobs ook even instappen op een gunstiger moment :@
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 15:02
ADA onder Euro binnen gehaald _O_ Blijft zakken maar maakt niet uit :{
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:02
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:01 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

ja ben echt benieuwd waar het gaat komen :o
Na de 2017 ATH is de boel de jaren daarna naar iets van -90% gegaan, om het eventjes allemaal in perspectief te plaatsen.
Orientezondag 23 mei 2021 @ 15:02
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:02 schreef TigerXtrm het volgende:
ADA onder Euro binnen gehaald _O_ Blijft zakken maar maakt niet uit :{
Ik MATIC op $0.88, ik dacht dat dat slim was maar vervolgens dondert BTC nog even 1.5k verder in elkaar.
amp25zondag 23 mei 2021 @ 15:05
Bijna de 26k Bitcoin damn
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 15:07
Nog even doorzakken en ik kan terugkopen voor minder dan ik in februari heb verkocht *O*
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:11
Ze zijn in de VS ook wakker geworden zo te zien :D
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 15:12
Bloedbad, 2017 repeat ~O>
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 15:12
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:02 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Na de 2017 ATH is de boel de jaren daarna naar iets van -90% gegaan, om het eventjes allemaal in perspectief te plaatsen.
Maar ook een hele tijd dat niveau gebleven toch?
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 15:13
Waarom gaan jullie nu allerlei shit kopen? Alsof er niet nog een keer >50% af kan :') .
Scorpiezondag 23 mei 2021 @ 15:14
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:13 schreef Isdatzo het volgende:
Waarom gaan jullie nu allerlei shit kopen? Alsof er niet nog een keer >50% af kan :') .
"Shit" ? BTC EN ETH zijn nu goedkoop :D
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 15:15
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:13 schreef Isdatzo het volgende:
Waarom gaan jullie nu allerlei shit kopen? Alsof er niet nog een keer >50% af kan :') .
Ik had nog order uit staan voor sub ¤1 ADA en had niet verwacht dat ie daar zo snel zou zijn :@ :')
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 15:19
Herinner me dat Vitalik in 2017 meldde dat de cryptomarkt overgewaardeerd was (nadat hij zijn Bag verkocht had). En vorige week zei het hetzelfde in het nieuws (nadat hij zn gratis Hont verpast had).

Deze man kan timen _O_
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:19
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:12 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Maar ook een hele tijd dat niveau gebleven toch?
Het heeft wat 'gekabbeld' de jaren daarna. Kabbelen in cryptotermen dan. Zijn ook wel degelijk verd(rie)dubbelingen geweest. Maar pas in het laatste kwartaal van 2020 is het weer écht gaan knallen.

Mijn paar honderd eu waren op het dieptepunt nog iets van 25 eu waard. En een paar weken terug was dat ineens 1200eu of zo :')

Dus ja, dat kan allemaal en nog wel extremer ook.
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 15:21
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Het heeft wat 'gekabbeld' de jaren daarna. Kabbelen in cryptotermen dan. Zijn ook wel degelijk verd(rie)dubbelingen geweest. Maar pas in het laatste kwartaal van 2020 is het weer écht gaan knallen.

Mijn paar honderd eu waren op het dieptepunt nog iets van 25 eu waard. En een paar weken terug was dat ineens 1200eu of zo :')

Dus ja, dat kan allemaal en nog wel extremer ook.
Jep, zo gaat het. De ene dag rij je in een papieren lambo, en de andere dag in een sportieve Lada.
AJ187zondag 23 mei 2021 @ 15:26
Ben vandaag voor het eerst ingestapt in ADA. Onder de 1 euro is het sowieso een koopje lijkt mij.

Heb het gekocht via Binance, maar sjezus...wat een kutsite is dat :') Had de vorige dip onder de 1 euro gemist, omdat het verifiëren langer duurde dan verwacht.

Wat ik ook raar vind is dat de waarde van je geld en crypto standaard wordt uitgedrukt in BTC. Kan je dat ergens veranderen of is dat standaard bij Binance?
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 15:27
Woehoeeee!
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 15:27
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:14 schreef Scorpie het volgende:

[..]

"Shit" ? BTC EN ETH zijn nu goedkoop :D
Iets met een vallend mesje. :X
Eyjafjallajoekullzondag 23 mei 2021 @ 15:33
Amerika wordt in paniek wakker weer :P
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:34
Einde alt season boys! SELL SELL SELL! :7
tvdleurzondag 23 mei 2021 @ 15:37
Ik heb mn chiliz verkocht en heb later meer terug gekocht voor hetzelfde geld... ik hou mezelf voor dat ik zo toch alvast wat heb verdiend. Feitelijk draai ik natuurlijk nu een paar duizend euro verlies, maar theoretisch heb ik substantieel meer winst als t weer omhoog gaat.

Vooral als... en waarom chiliz? Als platform (socios.com) voor sporttokens zoals ufc, voetbal (veel verbonden grote namen zoals ac milan, fc barcelona, galatassaray, etc), nascar, cricket league India, F1 aston martin, alfa romeo, heb ik daar wel vertrouwen in. Ze zijn zeer actief.

20mei:
https://www.astonmartinf1(...)content=Announcement

[ Bericht 14% gewijzigd door tvdleur op 23-05-2021 15:46:47 ]
onlogischzondag 23 mei 2021 @ 15:39
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 11:12 schreef Ciclon het volgende:
Buy de dip! Welke dip?

Iedereen gaat groot verlieze boyzzz
Dan moeten we nog heel, heel ver zakken wil dat het geval zijn.
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 15:42
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:39 schreef onlogisch het volgende:

[..]

Dan moeten we nog heel, heel ver zakken wil dat het geval zijn.
Gaat sws wel gebeuren.
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 15:42
Maar zijn er technieken om bitcoin energiezuiniger te maken
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 15:44
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:37 schreef tvdleur het volgende:
Ik heb mn chiliz verkocht en heb later meer terug gekocht voor hetzelfde geld... ik hou mezelf voor dat ik zo toch alvast wat heb verdiend.
Je hebt ook degelijk wat 'verdiend'. Je hebt nu meer chiliz dan je eerst had.

Je hebt een move gemaakt om je crypto bag groter te maken en dat is gelukt. 100 eu van je bankrekening afhalen om er voor 100 eu chiliz van te kopen is ook een move om je crypto bag groter te maken.

Verschil is dat je bij de ene move geen zekerheid hebt dat je eindigt met meer crypto's dan je had en bij de tweede die garantie wel hebt.

Wat dat verder waard blijft of wordt, daar heb je dan weer geen enkele garantie op :+
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 15:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Het heeft wat 'gekabbeld' de jaren daarna. Kabbelen in cryptotermen dan. Zijn ook wel degelijk verd(rie)dubbelingen geweest. Maar pas in het laatste kwartaal van 2020 is het weer écht gaan knallen.

Mijn paar honderd eu waren op het dieptepunt nog iets van 25 eu waard. En een paar weken terug was dat ineens 1200eu of zo :')

Dus ja, dat kan allemaal en nog wel extremer ook.
Als er weer een kabbelperiode komt hoef je iig niet heel bang te zijn de boot te missen na deze crash. :+
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 15:49
In welke fase zitten we nu?

E2Ea1SeXEAEnV1o?format=jpg&name=small
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 15:51
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:49 schreef Ali_boo het volgende:
In welke fase zitten we nu?

[ afbeelding ]
Denial sowieso
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 15:52
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:51 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Denial sowieso
Dit.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 15:58
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:49 schreef Ali_boo het volgende:
In welke fase zitten we nu?

[ afbeelding ]
Misschien is het wel een recursieve trend in zitten we een macro cyclus hoger wel in hope. :7
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 16:01
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:51 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Denial sowieso
Was van plan om wat extra bij te kopen maar begin nu echt serieus te twijfelen . Kan iemand mij uitleggen wat de tekenen zijn dat we in een bear markt zitten ?( ben compleet nieuw in de crypto wereld , vergeef me voor de beginnersvragen)
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 16:02
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:58 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Misschien is het wel een recursieve trend in zitten we een macro cyclus hoger wel in hope. :7
Sounds like denial to me :P
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:03
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:07 schreef LXIV het volgende:

[..]

Dat maakt niet uit, vooral zij hebben belang bij een correcte blockchain. Het zal dus wel werken, zelfs als 1 partij 55% heeft. Het is alleen niet decentraal
ze kunnen dus die regels van die 'correcte blockchain' (wat bedoel je daarmee?) veranderen
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:04
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:02 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Sounds like denial to me :P
:D ^O^

Nouja allemaal prima, krijg wat geld terug van de belastingdienst en vakantiegeld, goed moment om straks eens wat te kopen misschien. Kijk het nog even aan.
zatoichizondag 23 mei 2021 @ 16:06
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:51 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Denial sowieso
Nietes
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:07
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:13 schreef Isdatzo het volgende:
Waarom gaan jullie nu allerlei shit kopen? Alsof er niet nog een keer >50% af kan :') .
dat was toch de bedoeling hier?

elkaar alts aanpraten _O_

GENOT
FOK!BELEID
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:08
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:04 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

:D ^O^

Nouja allemaal prima, krijg wat geld terug van de belastingdienst en vakantiegeld, goed moment om straks eens wat te kopen misschien. Kijk het nog even aan.
_O-
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:08
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:08 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O-
Ja wat papoea
Isdatzozondag 23 mei 2021 @ 16:10
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:07 schreef aTypisch het volgende:

[..]

dat was toch de bedoeling hier?

elkaar alts aanpraten _O_

GENOT
FOK!BELEID
Wie heeft het specifiek over alts? Waarom zou BTC/USD niet naar minder dan 10k kunnen.
Grrrrrrrrzondag 23 mei 2021 @ 16:10
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:04 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

:D ^O^

Nouja allemaal prima, krijg wat geld terug van de belastingdienst en vakantiegeld, goed moment om straks eens wat te kopen misschien. Kijk het nog even aan.
Zoals bij alle beleggingen geldt: geen geld erin steken dat je niet kan missen of veel beter voor iets anders kan gebruiken, hopende dat je in een paar maanden tijd rijk gaat worden :T
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:11
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:10 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Zoals bij alle beleggingen geldt: geen geld erin steken dat je niet kan missen of veel beter voor iets anders kan gebruiken, hopende dat je in een paar maanden tijd rijk gaat worden :T
Is absoluut niet het geval panturrrrr, nog geen 5% van wat ik op mijn spaarrekening heb staan. :)
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:13
Maar goed advies wel verder, volledig mee eens.
Apekoekzondag 23 mei 2021 @ 16:20
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 14:36 schreef Gehrman het volgende:
[ twitter ]

Volgens Ed gaan we weer omhoog _O_
Crypto ed! Heeft ie het ooit wel eens bij het juiste eind?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:21
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 15:42 schreef Medusa666 het volgende:
Maar zijn er technieken om bitcoin energiezuiniger te maken
wat bedoel je daarmee?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:22
quote:
7s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:10 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Wie heeft het specifiek over alts? Waarom zou BTC/USD niet naar minder dan 10k kunnen.
wie zegt dat dat niet kan?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:23
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:20 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Crypto ed! Heeft ie het ooit wel eens bij het juiste eind?
ja hoor

hij heeft goed door hoe hij noobs in zijn gelul kan laten geloven

een beetje net als de gemiddelde vechain schreeuwer die hier wat mensen hebben overtuigd :D
maar dan doet hij het op een manier waar hij sowieso geld mee verdient
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 16:25
Kan user @aTypisch niet terugkomen bij Btc op 100k
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:27
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:25 schreef Mortaxx het volgende:
Kan user @:atypisch niet terugkomen bij Btc op 100k
:B :B
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:31
ben je nog steeds zo onzeker @Mortaxx?
Mortaxxzondag 23 mei 2021 @ 16:32
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:31 schreef aTypisch het volgende:
ben je nog steeds zo onzeker @:mortaxx?
Jij bent degene die nogal wild om zich heen aan het slaan is

Tijd om volwassen te worden
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:35
ja niet om het eoa maar ik vind je ook een ongelovelijke zakkenwasser @aTypisch

misschien kan je daar aan werken of zo
Jed1Gamzondag 23 mei 2021 @ 16:41
Tijd om Universa in te slaan.
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 16:42
Ada gekocht op 0.92

We zien het wel weer :)
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 16:43
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:01 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Was van plan om wat extra bij te kopen maar begin nu echt serieus te twijfelen . Kan iemand mij uitleggen wat de tekenen zijn dat we in een bear markt zitten ?( ben compleet nieuw in de crypto wereld , vergeef me voor de beginnersvragen)
Tekenen daarvan zie je in t plaatje waarop ik had gereageerd. En
Kijk eens naar de koerspatroon en het verleden.. dan zie je dat we dalende zijn en dat het slimmer is om later te kopen. Maarja dat ben ik dan. Ik kan het ook fout hebben.

Ga a.u.b op je eigen verstand en info af. De slechtste fouten die ik had gemaakt waren doordat ik een keer naar iemand op fok luisterde (ben ik trouwens niet boos op ofzo :) ) en een keer toen ik naar mn ex luisterde m.b.t de koers (hij smeekte me om alles te verkopen :’) )
TornadoDKzondag 23 mei 2021 @ 16:45
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:42 schreef Rozevla het volgende:
Ada gekocht op 0.92

We zien het wel weer :)
Ik hoop dat die nog wat lager gaat wel.
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 16:46
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:21 schreef aTypisch het volgende:

[..]

wat bedoel je daarmee?
Nou bitcoin is niet bepald energiezuinig. Kan daar nog verandering in komen?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:48
quote:
16s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:35 schreef FlippingCoin het volgende:
ja niet om het eoa maar ik vind je ook een ongelovelijke zakkenwasser @:aTypisch

misschien kan je daar aan werken of zo
ik ben hier niet om jou te vermaken
ikbenrondzondag 23 mei 2021 @ 16:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:41 schreef Jed1Gam het volgende:
Tijd om Universa in te slaan.
Hoezo?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:48
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:46 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Nou bitcoin is niet bepald energiezuinig. Kan daar nog verandering in komen?
ons bestaan is niet energiezuinig
ikbenrondzondag 23 mei 2021 @ 16:48
Weer de dip gekocht :) Over een paar dagen waarschijnlijk weer :) En daarna weer :) Want dat is hoe het gaat :)
ikbenrondzondag 23 mei 2021 @ 16:49
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:48 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ons bestaan is niet energiezuinig
Bitcoin niet energiezuinig is een groot understatement. Het gaat best ver in hoe schadelijk btc is. Ik denk persoonlijk sowieso niet dat er toekomst in crypto zit, maar als het er is dan is het niet met btc, maar ada ofzo.
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 16:50
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:48 schreef aTypisch het volgende:

[..]

ik ben hier niet om jou te vermaken
wel hoor lees het reglement er maar op na
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 16:50
Ik
quote:
9s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:48 schreef ikbenrond het volgende:
Weer de dip gekocht :) Over een paar dagen waarschijnlijk weer :) En daarna weer :) Want dat is hoe het gaat :)
dan weet je dat je straks op de bodem niks hebt om in te stappen.
LXIVzondag 23 mei 2021 @ 16:52
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:43 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Tekenen daarvan zie je in t plaatje waarop ik had gereageerd. En
Kijk eens naar de koerspatroon en het verleden.. dan zie je dat we dalende zijn en dat het slimmer is om later te kopen. Maarja dat ben ik dan. Ik kan het ook fout hebben.

Ga a.u.b op je eigen verstand en info af. De slechtste fouten die ik had gemaakt waren doordat ik een keer naar iemand op fok luisterde (ben ik trouwens niet boos op ofzo :) ) en een keer toen ik naar mn ex luisterde m.b.t de koers (hij smeekte me om alles te verkopen :’) )
Is het daarom nu je ex?
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:53
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:49 schreef ikbenrond het volgende:

[..]

Bitcoin niet energiezuinig is een groot understatement. Het gaat best ver in hoe schadelijk btc is. Ik denk persoonlijk sowieso niet dat er toekomst in crypto zit, maar als het er is dan is het niet met btc, maar ada ofzo.
bitcoin biedt juist groene (minder betrouwbare) energiebronnen de mogelijkheid om levensvatbaar te zijn

een voorbeeld:
zonnepanelen hebben gedurende de dag een flink piekmoment, vaak gaat daar veel energie verloren terwijl er op andere momenten van de dag niets is

als je een manier hebt om die overtollige energie om te zetten in iets waardevols in plaats van terug te laten vloeien in het net heb je een mooi systeem te pakken

één keer raden welke asset daar geschikt voor is
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 16:56
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:43 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Tekenen daarvan zie je in t plaatje waarop ik had gereageerd. En
Kijk eens naar de koerspatroon en het verleden.. dan zie je dat we dalende zijn en dat het slimmer is om later te kopen. Maarja dat ben ik dan. Ik kan het ook fout hebben.

Ga a.u.b op je eigen verstand en info af. De slechtste fouten die ik had gemaakt waren doordat ik een keer naar iemand op fok luisterde (ben ik trouwens niet boos op ofzo :) ) en een keer toen ik naar mn ex luisterde m.b.t de koers (hij smeekte me om alles te verkopen :’) )
Het help niet echt dat ik zoveel tegenstrijdige berichten hoor van de zelfverklaarde ' experts', Daarnaast zit ik pas sinds begin feb 2021 in de cryptowereld maw mij kan je van alles wijsmaken

Ondanks dat het alle kenmerken heeft van een ( beginnende) bear market , ben ik nog niet in paniek . Een reden om nog nog een tijdje aan te kijken is , dit zou de korst durende bull moraket ooit zijn . Tenminste als ik de experts moet geloven :P
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 16:56
quote:
9s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:48 schreef ikbenrond het volgende:
Weer de dip gekocht :) Over een paar dagen waarschijnlijk weer :) En daarna weer :) Want dat is hoe het gaat :)
Dat gevoel heb ik nu al een week ja :')
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 16:57
een groter voorbeeld:

een willekeurige waterdam in Canada of China: ook daar is veel overtollige elektriciteit in overmaat een issue

hoe kun je dat oplossen? je verkoopt je stroom tegen de hoogste bieder/ROI

zijn dat bedrijven/mensen/gezinnen/andere zaken in de buurt? dan krijg je er een marktconforme prijs voor

wil niemand het hebben? dan kun je het gebruiken om hardware aan te zwengelen en wat terug te verdienen

miners zijn opzoek naar de goedkoopste energie, elektriciteit dat niemand anders gebruikt is het goedkoopst :+

groetjes!
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 17:01
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:45 schreef TornadoDK het volgende:

[..]

Ik hoop dat die nog wat lager gaat wel.
Koop ik gewoon weer
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 17:07
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:01 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Koop ik gewoon weer
Ik waardeer je optimisme :7
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:56 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Het help niet echt dat ik zoveel tegenstrijdige berichten hoor van de zelfverklaarde ' experts', Daarnaast zit ik pas sinds begin feb 2021 in de cryptowereld maw mij kan je van alles wijsmaken

Ondanks dat het alle kenmerken heeft van een ( beginnende) bear market , ben ik nog niet in paniek . Een reden om nog nog een tijdje aan te kijken is , dit zou de korst durende bull moraket ooit zijn . Tenminste als ik de experts moet geloven :P
jij als BNW'ert kan dit wel waarderen denk ik:


mooie serie over bitcoin.. begin daar en niet bij 'crypto'
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 17:10
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:07 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Ik waardeer je optimisme :7
Ooit komt het goed

Of niet

Maar dan graaf ik wel bij de Keukenhof een kist bloembollen uit.
Rozevlazondag 23 mei 2021 @ 17:12
Wel lekker dat ik na de laatste tweet van ome Elon wel m’n doge heb uitgekeerd op .42 _O_
amp25zondag 23 mei 2021 @ 17:13
quote:
10s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:42 schreef Rozevla het volgende:
Ada gekocht op 0.92

We zien het wel weer :)
ik wacht wel tot die 0,70 , 0,80
Ali_boozondag 23 mei 2021 @ 17:17
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:09 schreef aTypisch het volgende:

[..]

jij als BNW'ert kan dit wel waarderen denk ik:


mooie serie over bitcoin.. begin daar en niet bij 'crypto'
Heb me wekenlang verdiept in de materie voordat ik ben begonnen met investeren . Uiteraard is bitcoin als eerste aan de beurt geweest , gevolgd door eth, litecoin

Zit niet echt te wachten op de zoveelste docu over btc , tenzij het info bevat die ik niet eerder heb gezien
AJ187zondag 23 mei 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:13 schreef amp25 het volgende:

[..]

ik wacht wel tot die 0,70 , 0,80
Daar wachtte ik ook op, maar het kan zomaar zijn dat hij weer omhoog schiet :') Eind april was ADA ook onder de 1 euro en een paar weken later schoot hij omhoog richting de 2 euro. En nu dus weer terug naar onder de 1 euro.
TigerXtrmzondag 23 mei 2021 @ 17:27
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:24 schreef AJ187 het volgende:

[..]

Daar wachtte ik ook op, maar het kan zomaar zijn dat hij weer omhoog schiet :') Eind april was ADA ook onder de 1 euro en een paar weken later schoot hij omhoog richting de 2 euro. En nu dus weer terug naar onder de 1 euro.
Heb net ook voor 0,99 euro ingeslagen. Dat trap ik lekker in staking en kijk ik de komende jaren niet meer naar om.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:34
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:17 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Heb me wekenlang verdiept in de materie voordat ik ben begonnen met investeren . Uiteraard is bitcoin als eerste aan de beurt geweest , gevolgd door eth, litecoin

Zit niet echt te wachten op de zoveelste docu over btc , tenzij het info bevat die ik niet eerder heb gezien
het is geen docu

podcastserie over waar we (mogelijk) naar toe gaan in de wereld en de eventuele rol van BTC daarin

Booth praat over automatisering en hoe hoge inflatie de armste het meest treft e.d.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:34
mensen die denken dat ze na een paar weekjes lezen over bitcoin eth en litecoin klaar zijn en niets meer hoeven te kijken/leren :')
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:37
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:56 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Het help niet echt dat ik zoveel tegenstrijdige berichten hoor van de zelfverklaarde ' experts', Daarnaast zit ik pas sinds begin feb 2021 in de cryptowereld maw mij kan je van alles wijsmaken

Ondanks dat het alle kenmerken heeft van een ( beginnende) bear market , ben ik nog niet in paniek . Een reden om nog nog een tijdje aan te kijken is , dit zou de korst durende bull moraket ooit zijn . Tenminste als ik de experts moet geloven :P
mijn ex was dus ook een expert, maar hij maakt ook fouten. Ik ben zelf alles behalve een expert.

Als jij dat wilt doen moet je het doen. Ken iemand die ook in 2017 op de piek had gekocht en nu paar jaar later toch winst heeft gemaakt en verkocht. Als je nu koopt zal het vast wel winst maken op de langere termijn :) En goed dat je afgaat op je eigen kennis enzo. Nooit blind iemand anders vertrouwen.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:37
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:37 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

mijn ex was dus ook een expert, maar hij maakt ook fouten. Ik ben zelf alles behalve een expert.

Als jij dat wilt doen moet je het doen. Ken iemand die ook in 2017 op de piek had gekocht en nu paar jaar later toch winst heeft gemaakt en verkocht. Als je nu koopt zal het vast wel winst maken op de langere termijn :) En goed dat je afgaat op je eigen kennis enzo. Nooit blind iemand anders vertrouwen.
pics van je ex
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:40
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:52 schreef LXIV het volgende:

[..]

Is het daarom nu je ex?
Haha nee, dat dan weer niet :+

Had zijn excuses wel ervoor aangeboden en zei dat hij me niet meer zou pushen enzo. Ik moest daarbij gwn sterker in mn schoenen staan. T leven is een leerschool :)
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 17:40
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:37 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

mijn ex was dus ook een expert, maar hij maakt ook fouten. Ik ben zelf alles behalve een expert.

Als jij dat wilt doen moet je het doen. Ken iemand die ook in 2017 op de piek had gekocht en nu paar jaar later toch winst heeft gemaakt en verkocht. Als je nu koopt zal het vast wel winst maken op de langere termijn :) En goed dat je afgaat op je eigen kennis enzo. Nooit blind iemand anders vertrouwen.
Ik denk dat de markt stabiliseert, langzaam zal alles de komende maanden/jaren stijgen, minder hoge pieken en de daaropvolgende dalen.
Sjemmertzondag 23 mei 2021 @ 17:43
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 16:56 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Het help niet echt dat ik zoveel tegenstrijdige berichten hoor van de zelfverklaarde ' experts', Daarnaast zit ik pas sinds begin feb 2021 in de cryptowereld maw mij kan je van alles wijsmaken

Ondanks dat het alle kenmerken heeft van een ( beginnende) bear market , ben ik nog niet in paniek . Een reden om nog nog een tijdje aan te kijken is , dit zou de korst durende bull moraket ooit zijn . Tenminste als ik de experts moet geloven :P
Naja ik volg het sinds kort een beetje en 1 van de dingen die mij het meest opvalt is dat iedereen maar wat roept en doet eigenlijk :P
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:43
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:37 schreef aTypisch het volgende:

[..]

pics van je ex
Typische reactie tho

Maar We gaan off topic
FlippingCoinzondag 23 mei 2021 @ 17:44
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:24 schreef AJ187 het volgende:

[..]

Daar wachtte ik ook op, maar het kan zomaar zijn dat hij weer omhoog schiet :') Eind april was ADA ook onder de 1 euro en een paar weken later schoot hij omhoog richting de 2 euro. En nu dus weer terug naar onder de 1 euro.
Heb hem destijds nog op 95 cent gekocht :P
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:45
Ik ken zelfs iemand die zelf een cryptobedrijf heeft en miljonair is. En zelfs hij heeft een keer heel slecht advies gegeven aan zijn neefjes. Zo zie je maar.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 17:45
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:43 schreef Sjemmert het volgende:

[..]

Naja ik volg het sinds kort een beetje en 1 van de dingen die mij het meest opvalt is dat iedereen maar wat roept en doet eigenlijk :P
In zo'n bizar fluctuerende markt en nieuwe wereld kun je eigenlijk bijna niet spreken van experts. Er zijn geen referentiekaders, nee ook niet die grafiekjes van 2017 en nu.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:47
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:45 schreef Medusa666 het volgende:
Ik ken zelfs iemand die zelf een cryptobedrijf heeft en miljonair is. En zelfs hij heeft een keer heel slecht advies gegeven aan zijn neefjes. Zo zie je maar.
daarom geen advies geven
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:47
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:45 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

In zo'n bizar fluctuerende markt en nieuwe wereld kun je eigenlijk bijna niet spreken van experts. Er zijn geen referentiekaders, nee ook niet die grafiekjes van 2017 en nu.
_O- denken dat deze wereld nieuw is

cypherpunks zijn hier al decennia mee bezig
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:48
mede daarom zijn al die knutselprojectjes zo grappig
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:48
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:45 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

In zo'n bizar fluctuerende markt en nieuwe wereld kun je eigenlijk bijna niet spreken van experts. Er zijn geen referentiekaders, nee ook niet die grafiekjes van 2017 en nu.
Die grafiekjes zeggen toch wel degelijk over hoe de markt er een beetje uitziet en wat je kan verwachten.

Een op een zal het natuurlijk nooit helemaal hetzelfde zijn. Maar je kan wel je handelen een beetje baseren op hoe de koers door de jaren heenloopt toch/ daarmee rekening houden?
Medusa666zondag 23 mei 2021 @ 17:50
quote:
6s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

daarom geen advies geven
Ik vind dat advies geven altijd mag, mits je niet pusht en je intenties goed zijn. Gwn zelf sterk in je schoenen staan.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:50
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:50 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Ik vind dat advies geven altijd mag, mits je niet pusht en je intenties goed zijn. Gwn zelf sterk in je schoenen staan.
schoenen :')
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 17:51
quote:
14s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:47 schreef aTypisch het volgende:

[..]

_O- denken dat deze wereld nieuw is

cypherpunks zijn hier al decennia mee bezig
Dat is nog steeds een nieuwe wereld.
PicoMMPzondag 23 mei 2021 @ 17:53
quote:
1s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:48 schreef Medusa666 het volgende:

[..]

Die grafiekjes zeggen toch wel degelijk over hoe de markt er een beetje uitziet en wat je kan verwachten.

Een op een zal het natuurlijk nooit helemaal hetzelfde zijn. Maar je kan wel je handelen een beetje baseren op hoe de koers door de jaren heenloopt toch/ daarmee rekening houden?
Niet als het telkens verandert. De hype is nu enorm, meer en meer mensen gaan de crypto in. Ik denk dat de prijs van BTC enorm gaat stabiliseren. 50/60K was te hoog.
aTypischzondag 23 mei 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op zondag 23 mei 2021 17:51 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

Dat is nog steeds een nieuwe wereld.
oh oke