abonnement Unibet Coolblue
pi_199536338


Cryptocoins?
Bitcoin is het bekendste voorbeeld van cryptocurrency. Naast Bitcoins zijn er nog heel veel 'altcoins' kijk hier maar eens voor een overzicht; Coingecko. Bitcoin is bedoeld als peer-to-peer geld, je kan geld (Bitcoin) naar iemand overmaken zonder tussenkomst van een bank. De transactie is anoniem en binnen enkele minuten geregeld. Dit gebeurt allemaal door middel van een blockchain.

Blockchain?
De blockchain kun je zien als een kasboek dat wordt gecontroleerd door iedereen die gebruik maakt hiervan. Je kan in dat kasboek elke transactie zien die ooit heeft plaatsgevonden. De blockchain wordt door heel veel pc's gecontroleerd en is niet achteraf wijzigbaar. Een systeem wat moeilijk te manipuleren is dus. In elk block in de blockchain zitten transacties van coins. Kijk maar eens hier om zelf een kijkje te nemen in zo`n blockchain; Bitcoin Block Explorer - Blockchain

Wie houdt de blockchain bij?
Transacties worden door nodes verzonden naar het netwerk. Een node is een computer die de software van Bitcoin draait. Miners stoppen deze transacties in een blok en als dank krijgen zij hiervoor een beloning. Dit is natuurlijk kort door de bocht; bekijk dit filmpje maar eens voor een uitgebreidere uitleg;


Er zijn tegenwoordig twee verschillende technieken die worden gebruikt om de blockchain bij te houden, namelijk; Proof of Work (PoW) en Proof of Stake (PoS). PoW is een vorm van mining, waarbij de rekenkracht van een computer wordt gebruikt ten dienste van de blockchain. De computer lost als het ware mathematische puzzels op en moet intensief werk (de W in PoW) leveren om transacties te controleren en nieuwe blokken te creren. Deze inspanningen worden beloond in cryptocurrency. PoS is in principe een vorm van virtuele mining. Des te groter het aantal (stake) van een bepaalde cryptocurrency iemand bezit, des te meer transacties er kunnen worden gevalideerd en des te groter de reward voor de persoon in kwestie. Met andere woorden: Des te meer je bezit, des te meer je zult worden beloond.

Minen levert dus geld op?
Ja. Maar op kleine schaal is het minen van Bitcoin eigenlijk niet meer rendabel door de kosten van aanschaf van hardware, stroomkosten etc. Dit omdat het minen van Bitcoin ook steeds moeilijker wordt en er veel concurrentie is. Wellicht als Bitcoin in de toekomst nog veel meer waard word dat het weer rendabel wordt. Het minen van sommige altcoins op kleine schaal kan wel rendabel zijn, helemaal met wellicht een prijsstijging in het verschiet.

En wat zijn de verschillen tussen Bitcoin en verschillende altcoins?
Satoshi Nakamoto zocht een vorm van bescherming tegen centrale banken. Vanaf de jaren 70 waren cyberpunks al op zoek naar zoiets. Met Bitcoin is die oplossing er gekomen. Doordat de software open-source is kan het makkelijk gekloond worden. Dit gebeurde in de eerste jaren dan ook. Later begonnen bedrijfen en individuen andere voordelen te zien in blockchain en zijn daar op door gegaan. Sommige zullen je vertellen dat geld (dus Bitcoin) de enige usecase voor blockchain is, andere zullen je vertellen dat het de oplossing voor alles is. Doe je eigen onderzoek.



Ok. Hoe kom ik aan cryptocurrency?
Cryptocurrency kun je kopen via brokers of via een exchange. De laatstgenoemde is eigenlijk een soort AEX maar dan alleen voor cryptocurrency. Kopen via een exchange is meestal goedkoper dan het kopen van een broker. Dit omdat je nu geen tussenpersoon hebt maar rechtstreeks van een andere gebruiker koopt.

En hoe sla ik mijn digitale geld nu veilig op?
In een wallet. En dat kan op verschillende manieren en plekken, elk met zijn eigen voor en nadelen.
Je kan het in je wallet op een exchange bewaren maar de geschiedenis heeft geleerd dat dit niet altijd een goed idee is. Je kan bij je wallet door middel van een private key, alleen hiermee kun je transacties doen. Omdat de exchange jouw private key beheerd kan de eigenaar van die exchange er in theorie dus met al het geld vandoor gaan. Google maar eens op 'mt. Gox' voor een voorbeeld.

Wil je dagelijks handelen met crypto dan is het handiger om je coins op een exchange te laten. Koop je ze voor de lange termijn dan kun je het beter opslaan in een ander soort wallet.

Wallet? Offline wallet? Hardware wallet? Paper wallet? Wat?
Een wallet komt in verschillende vormen. Je kan een walletprogramma voor desbetreffende coin installeren op je pc / laptop / telefoon / tablet en daar je coin in opslaan. Maakt wel een backup van je private key zodat als deze crasht je je coins nog wel van recoveren.

Daarnaast zijn er ook hardware wallets tekoop zoals de Trezor of de Nano Ledger.

Een paper wallet is heel simpel. Je maakt online een bitcoinadres aan en stuurt naar dat adres je coins. Je print je private key uit. Deze sla je op een aantal plekken veilig op en je coins staan nu op dat adres in de blockchain opgeslagen. Met die key kun je op een later tijdstip een wallet installeren en bij je coins.

Meer info: https://www.coindesk.com/information/paper-wallet-tutorial/

Probeer closed-source wallets te vermijden. Dit zijn Wallets die zijn gemaakt door een partij die niet in eerste instantie bij het team zit dat desbetreffende coin heeft ontwikkeld. Het verleden heeft uitgewezen dat hier nog wel eens misbruikt van is gemaakt.

Wat een hoop info. Waarom moet ik instappen?
Omdat je bank 0.1% rente per jaar geeft en omdat de blockchain de toekomst heeft. Het is niet voor niks dat er steeds meer geld in cryptocurrency omgaat. To the moon motherfuckers!

En wat zorgt er nou voor dat een coin waarde krijgt?
De markt bepaalt de waarde van een coin. Hoe meer mensen er heil in zien, hoe meer het waard wordt.

Maar nu even serieus, ik snap er nog steeds niks van!
Bekijk hier stap voor stap handleidingen:
BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #1 Voor al je kleine en grote vragen

Hoe claim ik een geforkte munt?
Door je private key in een wallet te importeren die de nieuwe munt support (wel eerst je Bitcoins verplaasen naar een ander adres!). Gedetailleerde uitleg voor Bitcoin Cash en Bitcoin Gold: BTC / [N00B] Crypto beginnerstopic #2 Voor al je kleine en grote vragen

Afkortingen en jargon
FOMO - Fear of missing out - Paniekreactie omdat een coin opeens erg veel in waarde stijgt. Paniekaankoop.
FUD - Fear, uncertainty, doubt. Op het moment dat er angst en onzekerheid in de markt zit dan gaan vaak veel mensen hun geld omzetten naar fiat. Dit zorgt voor een dalende trend of crash in de markt.
ICO - Initial Coin Offering. Een nieuwe munt wordt gentroduceerd. Hier is geld voor nodig. Vroege investeerders kunnen in een ICO investeren in de hoop dat de munt daarna een veelvoud waard wordt.
Fee - Om een transactie te doen moet er fee worden betaald. Dit is een bedrag dat ervoor zorgt dat jouw transactie in behandeling wordt genomen. Sommige exchanges rekenen ook fee om uit te laten betalen.
Hodlen - Je cryptomunten altijd houden (holden).
Holden - Holden is ook traden, alleen zit er meer tijd tussen.

Shorten? Long gaan? Margin trading? Leverage?
Geen zin om nu deze termen nu uit te leggen. Google er maar op :').

Exchanges;
Kraken | Buy, Sell and Margin Trade Bitcoin (BTC) and Ethereum (ETH) - Buy, Sell, Trade Bitcoin
Bittrex.com - Bittrex, The Next Generation Digital Currency Exchange
Binance - Chinese exchange, werkt goed voor handelen tussen crpytomunten

Bedrijven waar je crypto kan kopen buiten een exchange om?
Bitonic
BTC Direct
Satos

Bitcoin block explorers
Blockchain.info
BlockExplorer.com
CryptoGraffiti.info

Crypto koersen
Preev simple bitcoin price
CoinGecko - Cryptocurrency Prices and Market Capitalization
Cryptodashboard.io - Lichtgewicht versie van Coinmarketcap met auto refresh
cryptowat.ch - Live koersen van de belangrijkste exchanges
Agrr - Trades en koers van de grootste exchanges.

Gedetailleerde crypto statistieken
fork.lol
coin.dance
Statoshi.info
Cryptocurrency Mining Profitability
BitcoinWisdom.com

Crypto nieuws
Bitcoin Magazine (NL)
Bitcoin nieuws
Bitcoin Magazine
Coindesk
CoinTelegraph
/r/CryptoCurrency
/r/Bitcoin

Informatie
Bitcoin Information & Resources
Bitcoin-Only (NL)
Bitcoinstart (NL)

Bitcoin en belastingaangifte
Bitcoin als vermogen: box 3
Het bezit van bitcoin en andere crypcurrencies wordt gezien als vermogen. Vermogen moet worden opgegeven in box 3.

De waarde die u opgeeft is de waarde (in euro's) van uw cryptovaluta op 1 januari van het fiscale jaar. Bij uw belastingaangifte over het jaar 2016, geeft u dus aan hoeveel uw cryptocurrencies op 1 januari waard waren. Wij adviseren u om altijd al uw cryptocurrencies op te geven, ook als het om kleine bedragen gaat. Immers kan uw portfolio in een jaar sterk in waarde stijgen, als u het niet eerder heeft opgegeven dan kampt u in de toekomst wellicht met een voor de belastingdienst onverklaarbaar vermogen.

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van de Belastingdienst.

Starten met het kopen van bitcoin
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van een wallet. Betaal met iDeal.
- HODL = win

Starten met het kopen van Altcoins
- Open een account op bijv. Binance.
- Bij de tab 'Deposits/withdrawals' kies je 'Deposit' bij Bitcoin. Kopieer het wallet-adres.
- Koop bitcoin (bijvoorbeeld bij Satos of Bitonic). Verzend het naar het adres van Binance. Betaal met iDeal.
- Na de verwerkingstijd (meestal 20-30 min) staat je saldo in bitcoin op Binance. Via de Exchanges kan je bitcoin kopen/verkopen voor andere Crypto.
(Elke transactie -dus koop/verkoop van crypto op Binance- kost je 0,1% van de transactiesom aan fee. Lagere fee (0,05%) is mogelijk als je BNB-crypto gekocht hebt. In dat geval gaan deze fees direct van je BNB-saldo af.)

DISCLAIMER:
Cryptocurrency is een erg jonge en volatiele markt. Nog meer dan voor elke andere markt geldt hier dat je je goed moet inlezen en investeer enkel geld dat je kan missen. Don't invest recklessly.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199536344
En ik maar wachten tot Oriente zijn verantwoordelijkheid nam.

Anyway, zonder chaos ben ik mijn aandacht in 10 minuten kwijt :')

*stopt volgen
pi_199536349
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:42 schreef JDx het volgende:
En ik maar wachten tot Oriente zijn verantwoordelijkheid nam.
Ik was ook al bezig, je was me voor.

Duurde echt lang.
pi_199536353
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:42 schreef JDx het volgende:
En ik maar wachten tot Oriente zijn verantwoordelijkheid nam.

Anyway, zonder chaos ben ik mijn aandacht in 10 minuten kwijt :')

*stopt volgen
Ik had het niet door, sorry :@
pi_199536377
pi_199536423
Dit is de laatste post van de 4chan 'insider'

'It is too soon to tell, but the schedule has changed due to noncompliance (greed) from another party.

The operation has been pushed back to 1pm UTC.

Expect 30k. That's a guarantee.'

Hier een link voor de mensen die het zelf willen volgen :https://boards.4channel.org/biz/thread/35756600

1pm UTC is 15.00 uur nl tijd
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199536445
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:51 schreef Ali_boo het volgende:
Dit is de laatste post van de 4chan 'insider'

'It is too soon to tell, but the schedule has changed due to noncompliance (greed) from another party.

The operation has been pushed back to 1pm UTC.

Expect 30k. That's a guarantee.'

Hier een link voor de mensen die het zelf willen volgen :https://boards.4channel.org/biz/thread/35756600

1pm UTC is 15.00 uur nl tijd
En dan om 15.00 uur 'Oh, toch niet, wordt 11PM'
  vrijdag 21 mei 2021 @ 09:54:50 #8
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199536460
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:51 schreef Ali_boo het volgende:
Dit is de laatste post van de 4chan 'insider'

'It is too soon to tell, but the schedule has changed due to noncompliance (greed) from another party.

The operation has been pushed back to 1pm UTC.

Expect 30k. That's a guarantee.'

Hier een link voor de mensen die het zelf willen volgen :https://boards.4channel.org/biz/thread/35756600

1pm UTC is 15.00 uur nl tijd
:')

En in 2012 verging de wereld

Onee 2020

Onee 2040
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199536462
Godsamme ik zat er helemaal klaar voor :(
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199536498
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:51 schreef Ali_boo het volgende:
Dit is de laatste post van de 4chan 'insider'

'It is too soon to tell, but the schedule has changed due to noncompliance (greed) from another party.

The operation has been pushed back to 1pm UTC.

Expect 30k. That's a guarantee.'

Hier een link voor de mensen die het zelf willen volgen :https://boards.4channel.org/biz/thread/35756600

1pm UTC is 15.00 uur nl tijd
Deze ging nog over die crash van eergisteren. Als we aannemen dat het geen goeie troll is.
What Would Goku Do
pi_199536513
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:58 schreef viagraap het volgende:

[..]

Deze ging nog over die crash van eergisteren. Als we aannemen dat het geen goeie troll is.
@Ali_boo FAKE NEWS
pi_199536522
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:53 schreef PicoMMP het volgende:

[..]

En dan om 15.00 uur 'Oh, toch niet, wordt 11PM'
Zolang er maar IETS gebeurt vandaag vind ik het best . Of het nu om 3 uur in de middag plaatsvind of om 20.00, who cares

En itt tot zijn vorige post heeft die nu wel een specifieke tijd aangekondigd . We gaan het zien
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199536525
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:01 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Zolang er maar IETS gebeurt vandaag vind ik het best . Of het nu om 3 uur in de middag plaatsvind of om 20.00, who cares

En itt tot zijn vorige post heeft die nu wel een specifieke tijd aangekondigd . We gaan het zien
Op woensdag dus..
pi_199536528
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:51 schreef Ali_boo het volgende:
Dit is de laatste post van de 4chan 'insider'

'It is too soon to tell, but the schedule has changed due to noncompliance (greed) from another party.

The operation has been pushed back to 1pm UTC.

Expect 30k. That's a guarantee.'

Hier een link voor de mensen die het zelf willen volgen :https://boards.4channel.org/biz/thread/35756600

1pm UTC is 15.00 uur nl tijd
Jezus. :') Er wordt dagelijks zoveel onzin op biz gepost. Geef dit geen aandacht.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199536533
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:58 schreef viagraap het volgende:

[..]

Deze ging nog over die crash van eergisteren. Als we aannemen dat het geen goeie troll is.
Nope, vandaag zouden we een nieuwe sell off krijgen
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199536539
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:02 schreef Ali_boo het volgende:

[..]

Nope, vandaag zouden we een nieuwe sell off krijgen
Bron?
  Moderator vrijdag 21 mei 2021 @ 10:04:34 #17
18653 crew  D.
pi_199536551
Als de prijs omlaag gaat is dat enkel omdat iedereen weer als een kip zonder kop achter elkaar aanhobbelt :Y
pi_199536561
Nog 4 dagen wachten op vakantiegeld

@Lenny_Leonard
pi_199536578
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:04 schreef D. het volgende:
Als de prijs omlaag gaat is dat enkel omdat iedereen weer als een kip zonder kop achter elkaar aanhobbelt :Y
https://alternative.me/crypto/fear-and-greed-index/
pi_199536619
Hollands trots Van der Velde (CEO Bitifinex & Tether) was er al vroeg bij.

twitter
pi_199536712
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:12 schreef Jed1Gam het volgende:
Hollands trots Van der Velde (CEO Bitifinex & Tether) was er al vroeg bij.

[ twitter ]
Ik mis wat context geloof ik. USDT en Binance betrokken bij........ wat precies?
What Would Goku Do
pi_199536764
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:20 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik mis wat context geloof ik. USDT en Binance betrokken bij........ wat precies?
https://www.theblockcrypt(...)g-settlement-lawsuit
pi_199536882
quote:
en dan komen ze er vanaf met een boete van 18,5 miljoen. Ongelooflijk!
pi_199537031
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:20 schreef viagraap het volgende:

[..]

Ik mis wat context geloof ik. USDT en Binance betrokken bij........ wat precies?
Draadje dat hij tijdens de dotcom bubbel fraude heeft gepleegd. In ieder geval, ben al positief verbaasd dat die gast echt bestaat.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 11:24:35 #25
82546 Apekoek
terrorhenk
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 11:27:40 #26
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199537508
Nu we even aan het beren zijn, is het tijd om de zakken te vullen.

Wat in godsnaam is Shiba?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199537549
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:27 schreef Nattekat het volgende:
Nu we even aan het beren zijn, is het tijd om de zakken te vullen.

Wat in godsnaam is Shiba?
Een nieuwe gehypte coin welke zwaar over zijn hoogtepunt is. Zou de dogecoin killer moeten zijn, en natuurlijk veel schapen die daarin stappen in de hoop dat deze zo zou stijgen als Doge. Nja als je eerste dagen was ingestapt had je wel een leuke cent kunnen verdienen. Ik brand er mijn vingers niet aan.
pi_199537559
quote:
Wanneer ik dat soort bedragen zie in de thumbnail klik ik niet eens :')
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 11:36:44 #29
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199537587
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:32 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Wanneer ik dat soort bedragen zie in de thumbnail klik ik niet eens :')
Wacht maar.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199537651
Is holo iets
pi_199537779
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:44 schreef amp25 het volgende:
Is holo iets
:')
pi_199537809
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:37 schreef digiman84 het volgende:

[..]

en dan komen ze er vanaf met een boete van 18,5 miljoen. Ongelooflijk!
Maar dat is nog niet alles.

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
  vrijdag 21 mei 2021 @ 11:59:30 #33
62913 Blik
The one and Only!
pi_199537847
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:05 schreef PicoMMP het volgende:
Nog 4 dagen wachten op vakantiegeld

@:lenny_leonard
Nee hoor, vandaag binnen :)
pi_199537852
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:56 schreef viceversa het volgende:

[..]

Maar dat is nog niet alles.

https://www.reddit.com/r/(...)app&utm_source=share
Iedereen oogjes dicht totdat de boel keihard in elkaar knalt. :x
pi_199537903
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 09:32 schreef JDx het volgende:

[..]

En waarom is juist deze post gehyped, waarom geloof je dit en niet als ik zeg dat we over 10 minuten op 41k staan?
UTC, CET en EST enzo.
pi_199537917
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:27 schreef Nattekat het volgende:
Nu we even aan het beren zijn, is het tijd om de zakken te vullen.

Wat in godsnaam is Shiba?
Hont 2.0.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 12:08:15 #37
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199537982
De jaarlijks terugkerende Tether FUD :O
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199538024
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:08 schreef Nattekat het volgende:
De jaarlijks terugkerende Tether FUD :O
Tetherpieterpater crypto in het water.
pi_199538045
nou kom maar op met die -30 -40 zit er klaar voor
pi_199538111
Man een enorme wall of text om in de laatste alinea bij wijze van post scriptum te zeggen: 'Oh, and tether clearly states they do NOT guarantee any redemption of dollars to holders of tether' :')

Ja no shit sherlock. Het hele verhaal over of USDT daadwerkelijk de groene briefjes heeft is iets juridisch, en omdat deze constructie zo nieuw is weten de autoriteiten nog niet welke wetgeving toepasbaar is. Dat er misbruik van wordt gemaakt in de vorm van marktmanipulatie zal voorlopig blijven, dit is nog altijd het Wilde Westen.

USDT is puur om je gains vast te houden in iets dat niet de hele tijd meer of minder waard wordt. Niemand verwacht dat als je het verkoopt er daadwerkelijk iemand in de kluis van USDT gaat zoeken naar jouw geld.

EDIT: als reactie dus op de redditpost over Tether.

[ Bericht 3% gewijzigd door viagraap op 21-05-2021 12:16:23 (TETTHEN) ]
What Would Goku Do
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 21 mei 2021 @ 12:16:50 #41
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199538126
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:32 schreef FL_Freak het volgende:

[..]

Wanneer ik dat soort bedragen zie in de thumbnail klik ik niet eens :')
Gaat gewoon gebeuren

Jaar geleden was 30k ondenkbaar. Nu wordt het gezien als crash
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199538177
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:16 schreef Mortaxx het volgende:

[..]

Gaat gewoon gebeuren

Jaar geleden was 30k ondenkbaar. Nu wordt het gezien als crash
Maar wat heb je eraan, 1000 erin en 10.000 cashen?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 12:20:02 #43
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199538181
Zelfs als Tether maar voor pakweg 5% gebackt is, dan nog is alle waarde die nu in andere crypto zit gebackt door daadwerkelijke dollars. Alleen de token zelf zal plots al zijn waarde verliezen. De kettingreactie zal dan nog best een flinke klap teweeg brengen, maar het is niet zo dat de hele markt ten onder gaat. Verreweg de meeste handel gebeurt ook gewoon met fiat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199538205
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:15 schreef viagraap het volgende:
Man een enorme wall of text om in de laatste alinea bij wijze van post scriptum te zeggen: 'Oh, and tether clearly states they do NOT guarantee any redemption of dollars to holders of tether' :')

Ja no shit sherlock. Het hele verhaal over of USDT daadwerkelijk de groene briefjes heeft is iets juridisch, en omdat deze constructie zo nieuw is weten de autoriteiten nog niet welke wetgeving toepasbaar is. Dat er misbruik van wordt gemaakt in de vorm van marktmanipulatie zal voorlopig blijven, dit is nog altijd het Wilde Westen.

USDT is puur om je gains vast te houden in iets dat niet de hele tijd meer of minder waard wordt. Niemand verwacht dat als je het verkoopt er daadwerkelijk iemand in de kluis van USDT gaat zoeken naar jouw geld.

EDIT: als reactie dus op de redditpost over Tether.
Alsof aandelen tegenwoordig ook niet een groot luchtkasteel zijn. Zou me niets verbazen als de meeste mensen in papiertjes handelen die eventueel verzilverd kunnen worden door de exchange waar ze dat doen. En zodra teveel mensen willen cashen er een probleem is. Waar doet me dat aan denken? Geld. Gewoon, geld. Als morgen iedereen briefjes van 50 wilt ipv een bankrekening gaan we rekt.

En dan hebben we het nog niet eens gehad over alle onzin derivaat-achtige producten waar triljarden in om gaan.
What Would Goku Do
  vrijdag 21 mei 2021 @ 12:23:31 #45
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199538240
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:19 schreef JDx het volgende:

[..]

Maar wat heb je eraan, 1000 erin en 10.000 cashen?
Want maal 10 is niet voldoende?

Ongeacht de koers elke maand 250 er in stoppen. En over 5 jaar cashen. Hoeft niet meteen nu te zijn h
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199538337
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:23 schreef stinkie het volgende:

[..]

Want maal 10 is niet voldoende?

Ongeacht de koers elke maand 250 er in stoppen. En over 5 jaar cashen. Hoeft niet meteen nu te zijn h
Heb nu geld nodig :9
  vrijdag 21 mei 2021 @ 12:45:14 #47
4089 BE
Gewoon gelukkig!
pi_199538594
***
pi_199538607
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:15 schreef viagraap het volgende:
Man een enorme wall of text om in de laatste alinea bij wijze van post scriptum te zeggen: 'Oh, and tether clearly states they do NOT guarantee any redemption of dollars to holders of tether' :')

Ja no shit sherlock. Het hele verhaal over of USDT daadwerkelijk de groene briefjes heeft is iets juridisch, en omdat deze constructie zo nieuw is weten de autoriteiten nog niet welke wetgeving toepasbaar is. Dat er misbruik van wordt gemaakt in de vorm van marktmanipulatie zal voorlopig blijven, dit is nog altijd het Wilde Westen.

USDT is puur om je gains vast te houden in iets dat niet de hele tijd meer of minder waard wordt. Niemand verwacht dat als je het verkoopt er daadwerkelijk iemand in de kluis van USDT gaat zoeken naar jouw geld.

EDIT: als reactie dus op de redditpost over Tether.
Tether/USDT/stablecoins zijn een manier om regelgeving te omzeilen omtrent de echte USD, niks meer niks minder.

Het wordt verkocht als een iets waar een 1:1 backing van is om vertrouwen te winnen maar dat is gewoonweg nog nooit bewezen. Maar een 1:1 backing is in de praktijk ook helemaal niet nodig en zeer inefficint. Het kan prima werken d.m.v. fractional reserve, dat doen banken ook, zolang er maar niet een bankrun komt en/of Bitfinex/Tether failliet gaat. Het is veel waarschijnlijker dat ze aan fractional reserve doen. Ze zouden er goed aan doen om dat toe te geven... en vervolgens DAT wel door een onafhankelijke partij te laten verifiren. Maar waarschijnlijk willen ze gewoonweg niet transparant zijn over hun financin of ze zijn bang voor de mogelijke paniek in de markt als ze het 1:1 backing verhaal loslaten.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
pi_199538673
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:46 schreef Ronald-Koeman het volgende:

[..]

Tether/USDT/stablecoins zijn een manier om regelgeving te omzeilen omtrent de echte USD, niks meer niks minder.

Het wordt verkocht als een iets waar een 1:1 backing van is om vertrouwen te winnen maar dat is gewoonweg nog nooit bewezen. Maar een 1:1 backing is in de praktijk ook helemaal niet nodig en zeer inefficint. Het kan prima werken d.m.v. fractional reserve, dat doen banken ook, zolang er maar niet een bankrun komt en/of Bitfinex/Tether failliet gaat. Het is veel waarschijnlijker dat ze aan fractional reserve doen. Ze zouden er goed aan doen om dat toe te geven... en vervolgens DAT wel door een onafhankelijke partij te laten verifiren. Maar waarschijnlijk willen ze gewoonweg niet transparant zijn over hun financin of ze zijn bang voor de mogelijke paniek in de markt als ze het 1:1 backing verhaal loslaten.
Nou ik zit vanmiddag lekker in USDC en zak de stront maar in met je BTC :')
  vrijdag 21 mei 2021 @ 12:49:59 #50
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199538676
Het is wel irritant om te zien dat er ongeveer geen enkele coin meer onafhankelijk van Bitcoin beweegt, je kan de chart van Bitcoin 1:1 op die van de rest leggen.
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_199538683
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:49 schreef Mani89 het volgende:
Het is wel irritant om te zien dat er ongeveer geen enkele coin meer onafhankelijk van Bitcoin beweegt, je kan de chart van Bitcoin 1:1 op die van de rest leggen.
Dat heb ik dus, het is niet niet de een doet dit en de ander dat, je hoeft alleen je BTC grafiekje maar open te hebben.
pi_199538693
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:49 schreef Mani89 het volgende:
Het is wel irritant om te zien dat er ongeveer geen enkele coin meer onafhankelijk van Bitcoin beweegt, je kan de chart van Bitcoin 1:1 op die van de rest leggen.
Bitcoin = King
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199538725
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:44 schreef amp25 het volgende:
Is holo iets
https://www.reddit.com/r/holochain/

Beetje googlen he, DYOR. ;)
pi_199538967


lijkt verdacht veel op januari 2018. veel hopium.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_199538974
Iemand die wat hidden gems kan aanraden ?

Mocht er nog een crash aankomen dan wil ik er wel snel bij zijn O-) Zelf denk ik aan Harmony one en Whanchain

jajaj geen financiele advies ik weet het :P
A person who was demoralized is unable to assess true information. The facts tell nothing to him, even if I shower him with information, with authentic proof, with documents and pictures. ...he will refuse to believe it.
pi_199539033
Toch mooi om te zien aan je portfolio dat Amerika wakker wordt :')
pi_199539142
twitter

Vitalik heeft wat ETH op de top gedumpt. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199539166
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:10 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]

lijkt verdacht veel op januari 2018. veel hopium.
We zitten bij enthusiasm of misschien zelfs nog wel bij de eerste sell off.. :P
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199539254
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:10 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]

lijkt verdacht veel op januari 2018. veel hopium.
Maar de mensen die dit maken zijn dus allemaal filantropische multi miljardairs?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199539323
quote:
16s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:29 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

Maar de mensen die dit maken zijn dus allemaal filantropische multi miljardairs?
Juist niet, omdat ze die goeie info steeds delen met noobs :')
pi_199539381
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:22 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Vitalik heeft wat ETH op de top gedumpt. :P


En wij maar lachen.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 13:39:59 #62
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199539399
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:10 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]

lijkt verdacht veel op januari 2018. veel hopium.
pi_199539428
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:39 schreef Apekoek het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Omdat het steeds schaarser wordt duh. (als antwoord op de tweet)
What Would Goku Do
pi_199539458
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:14 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
Toch mooi om te zien aan je portfolio dat Amerika wakker wordt :')
Dat is wel vroeg hoor. Maar als ze wakker worden en rode lijntjes zien is het meteen paniek daar.
What Would Goku Do
pi_199539492
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:38 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

En wij maar lachen.
Wtf is dit?
  FOK!fotograaf vrijdag 21 mei 2021 @ 13:47:51 #66
364681 over_hedge
pi_199539519
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:10 schreef QAnonn het volgende:
[ afbeelding ]

lijkt verdacht veel op januari 2018. veel hopium.
ik heb nu ondertussen al iets van 8 verschillende van dit soort plaatjes gezien die allemaal zeggen dat we ergens anders zijn :')
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199539521
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:45 schreef JDx het volgende:

[..]

Wtf is dit?
Eth gang (waaronder vitalik) die de badger dance doen
pi_199539533
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:48 schreef Wereldgozer het volgende:

[..]

Eth gang (waaronder vitalik) die de badger dance doen
Heb gezocht op youtube naar edcon all together now, kan niks vinden.

Badget dance is een soort Hamsterdance van 2021?

Edit: gevonden


Snap hier werkelijk niks van, wie dit zijn, wat ze doen en waarom, ik heb denk ik 5 jaar internet gemist ofzo :')

*relaties maken meer kapot dan je lief is...
pi_199539576
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:47 schreef over_hedge het volgende:

[..]

ik heb nu ondertussen al iets van 8 verschillende van dit soort plaatjes gezien die allemaal zeggen dat we ergens anders zijn :')
Hangt ook van de persoon af, ik zit bijvoorbeeld nu bij despair.
pi_199539619
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:22 schreef dimmak het volgende:
[ twitter ]
Vitalik heeft wat ETH op de top gedumpt. :P
Zou dit het einde vd pyramide zijn?
Vakman pur sang
pi_199539622
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 21 mei 2021 @ 13:57:21 #72
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199539666
Zojuist even aan de OPSEC van m'n assets gewerkt
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199539851
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:48 schreef JDx het volgende:

[..]

Heb gezocht op youtube naar edcon all together now, kan niks vinden.

Badget dance is een soort Hamsterdance van 2021?
Badger badger badger .com was een website waar een Flash-filmpje op stond met dansende dassen en een slang wat aan het einde weer naadloos opnieuw begon. Dat was ergens rond 2002 ofzo. Toen memes nog geen memes werden genoemd.
Op woensdag 25 april 2018 20:45 schreef Ronald-Koeman het volgende:
7e minuut Robben eraf met spierblessure.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 14:10:48 #74
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199539902
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:48 schreef JDx het volgende:

[..]

Heb gezocht op youtube naar edcon all together now, kan niks vinden.

Badget dance is een soort Hamsterdance van 2021?

Edit: gevonden


Snap hier werkelijk niks van, wie dit zijn, wat ze doen en waarom, ik heb denk ik 5 jaar internet gemist ofzo :')

*relaties maken meer kapot dan je lief is...
Deze is leuker en wel on-spot...
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199540533
ADA gaat weer richting de 1 euro. Ethereum onder de 2000?
pi_199540556
Begint aardig rood te worden
pi_199540622
Oh god, daar gaan we weer

Edit: lijkt mee te vallen

[ Bericht 42% gewijzigd door viceversa op 21-05-2021 15:11:06 ]
pi_199540694
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:47 schreef over_hedge het volgende:

[..]

ik heb nu ondertussen al iets van 8 verschillende van dit soort plaatjes gezien die allemaal zeggen dat we ergens anders zijn :')
als je een beetje slim bent dan weet je welk plaatje klopt.
#GoBankrupt4Ukraine
pi_199540757
Dat plaatje van 4chan is natuurlijk bij iedere cryptohandelaar voorbij gekomen, denk dat er een hoop zoiets hebben "ff verkopen nu want gaat zo wel zakken en dan kopen we terug".
  vrijdag 21 mei 2021 @ 15:10:52 #81
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199540759
twitter


Let the FUD begin.
pi_199540772
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:10 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Let the FUD begin.
Da's kut.
  FOK!fotograaf vrijdag 21 mei 2021 @ 15:12:01 #83
364681 over_hedge
pi_199540777
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:06 schreef QAnonn het volgende:

[..]

als je een beetje slim bent dan weet je welk plaatje klopt.
Oke. Goed verhaal
Don't worry about the future. Or know that worrying is as effective as trying to solve an algebra equation by chewing bubble gum.
pi_199540832
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:10 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Let the FUD begin.
Vreemde zet. Maar wel een druppel op een gloeiende plaat.
What Would Goku Do
pi_199540880
En alles stijgt alweer, angst regeert de cryptomarkt.
pi_199540887
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:10 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Let the FUD begin.
Wat. :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199540916
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:10 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Let the FUD begin.
Wat een slecht artikel weer. Volgens Reuters mogen exchanges uit Hong Hong alleen met professionals werken, maar niets weerhoudt inwoners ervan om andere exchanges te gebruiken. Deze regel is zo onzinnig dat ik mij af vraag wat er van waar is. Net als die fud van Reuters begin deze week.
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199540927
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:18 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:
En alles stijgt alweer, angst regeert de cryptomarkt.
Er worden hier kaarsen per minuut besproken volgens mij dus bij wie zit die angst volgens jou?
What Would Goku Do
pi_199540936
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:10 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Let the FUD begin.
Eerst maar eens zien of ze het "geregeld" krijgen. Is maar een voorstel tot nu toe. En alsof dat mensen tegenhoud om via een VPN crypto te kopen op n van de vele exchanges.
pi_199540961
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:21 schreef viagraap het volgende:

[..]

Er worden hier kaarsen per minuut besproken volgens mij dus bij wie zit die angst volgens jou?
Bij de mensen die allerlei voorspellingen doen, angst zaaien, maar niet met hun reet op het strand liggen te genieten van de miljoenen die ze verdiend hebben in crypto door hun expertise. ;)
pi_199540981
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:23 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Bij de mensen die allerlei voorspellingen doen, angst zaaien, maar niet met hun reet op het strand liggen te genieten van de miljoenen die ze verdiend hebben in crypto door hun expertise. ;)
Eensch.
What Would Goku Do
pi_199541028
Nouja kaarsen bespreken zoals van de week met een candle van -50% vind ik wel normaal
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199541103
quote:
16s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:27 schreef FlippingCoin het volgende:
Nouja kaarsen bespreken zoals van de week met een candle van -50% vind ik wel normaal
Ow dat klopt. Maar ik zag net op reddit ook bijna iedereen praten over die 4chan gast. Hoeveel van die mensen wereldwijd hebben zojuist om 14:50 hun coins verkocht waarna er een dipje kwam, daar meteen mensen op reageerden (zag je hier ook) en ondertussen stijgt het alweer? Dat is de angst wat ik bedoel. De markt schommelt al 1 week op en neer, en zal ook nog wel even aanhouden. Maar ongelooflijk hoe mensen benvloedbaar zijn voor "hypes" en "twitter" reacties, teveel emotie naar mijn mening.
pi_199541105
Draadje:

twitter

n van de grootste ETH miningpools is ook geen voorstander van PoS (terecht).
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199541240
koekoek

twitter


mag ik vragen als jij deze seller (WSKscorpz) was @Scorpie
pi_199541491
BUNNY x2 sinds ik het kocht gisteren _O_

Alles in staking gegooid, niet meer werken tot de volgende keer dat ze worden ge-exploit
pi_199541512
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:32 schreef dimmak het volgende:
Draadje:

[ twitter ]
n van de grootste ETH miningpools is ook geen voorstander van PoS (terecht).
Dit stuk:
twitter


Met ADA kan je gewoon op elk moment van pool wisselen. Dat is bij ETH dus niet zo?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:07:59 #98
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199541687
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 14:55 schreef viceversa het volgende:
ADA gaat weer richting de 1 euro. Ethereum onder de 2000?
:')
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199541728
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:07 schreef Rozevla het volgende:

[..]

:')
Schattig, je denkt dat we nog in de bull market zitten.
pi_199541783
DROOOOOOOOOOOOOOP
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:17:03 #101
366734 dimmak
bitcoin
pi_199541821


Is dit dan het begin die drop naar 30k?
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199541845
BOEM! ik had 10 min. geleden een short geopend op 41.5k, x7.

+325$ in een paar minuten
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:19:06 #103
366734 dimmak
bitcoin
pi_199541862
twitter


Haha China man is mad
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199541867
Er gebeurt iets.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199541875
4Chan, 4Chan, 4Chan
pi_199541897
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:18 schreef Oriente het volgende:
BOEM! ik had 10 min. geleden een short geopend op 41.5k, x7.

+325$ in een paar minuten
Lekker. :)
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:21:25 #107
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199541899
Op naar de 20k was het toch?
Tijd om vast wat geld te storten, voordat de exchanges allemaal weer vastlopen.
pi_199541905
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:19 schreef Oriente het volgende:
4Chan, 4Chan, 4Chan
Dus toch *O*
pi_199541908
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:21 schreef viceversa het volgende:

[..]

Lekker. :)
En een long x5 op die dip naar 38.5k van nu, meteen er weer uit op 38.8k 30 sec later, 70 dollar _O-
pi_199541910
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:21 schreef Lemming22 het volgende:
Op naar de 20k was het toch?
Tijd om vast wat geld te storten, voordat de exchanges allemaal weer vastlopen.
Ja heb ook zooi in USDC (USDT kan ook).
pi_199541911
En nu doe ik niks meer, want dan gaat het geheid mis. +400 in een paar minuten is een goed begin van het weekend.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:23:36 #112
279824 Mansjester
City>United
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:26:49 #113
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199541942
Oke tijd om voor de 29ste keer de dip te kopen!
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
pi_199541949
4chan gast had gelijk, kan niet anders
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:27:47 #115
279824 Mansjester
City>United
pi_199541950
Nu komen weer alle mensen tevoorschijn die net op het goede moment hebben verkocht en aangekocht _O_
pi_199541955
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:27 schreef Mansjester het volgende:
Nu komen weer alle mensen tevoorschijn die net op het goede moment hebben verkocht en aangekocht _O_
Woensdag nog $600 kwijtgeraakt door die enorme crash. You win, you lose
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:29:11 #117
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199541962
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:27 schreef Oriente het volgende:
4chan gast had gelijk, kan niet anders
Hoewel ik mijn geld voor mijn ogen zie verdampen (long, dus geen paniek), vind ik dit soort schemes dus wel ongelofelijk interessant.
pi_199541974
en weer up
pi_199541981
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:29 schreef michiel_merk het volgende:
en weer up
Dit is nog niet het einde denk ik, ik zie 35k gebeuren
pi_199541986
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:27 schreef Mansjester het volgende:
Nu komen weer alle mensen tevoorschijn die net op het goede moment hebben verkocht en aangekocht _O_
Meld :D

Al zit ik al sinds vanochtend te wachten en had ik nog een stuk meer winst kunnen hebben
No bitch to me
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:34:39 #121
366734 dimmak
bitcoin
pi_199542016


Hij blijft mooi
Uitvinder van de biersmiley.
pi_199542019
Gestoord wel, dit soort shit. Laat maar weer eens zien wat voor manipulatie er is
pi_199542024
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:34 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]

Hij blijft mooi
Tuang Lu Kim _O_
pi_199542034
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:34 schreef Oriente het volgende:
Gestoord wel, dit soort shit. Laat maar weer eens zien wat voor manipulatie er is
Vrije ongecontroleerde markt bedoel je?
Doe er je voordeel mee :)
Vakman pur sang
pi_199542041
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:34 schreef dimmak het volgende:
[ afbeelding ]

Hij blijft mooi
_O-
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542053
Buy order gezet op 36.6, ben benieuwd.
pi_199542058
Gaat hard nu.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542060
Oke dit gaat te hard, zet hem wel op 35.7
pi_199542075
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:38 schreef Oriente het volgende:
Oke dit gaat te hard, zet hem wel op 35.7
:D
pi_199542083
37k gepasseerd.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542087
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:39 schreef viceversa het volgende:

[..]

:D
Ben benieuwd, inb4 30k :+
pi_199542091
Ik kan niet op YT op mijn werk, wie post Dio - Holy Diver even?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:43:12 #133
279824 Mansjester
City>United
pi_199542122
Twijfel om nu in te stappen. Geen idee of het een goed moment is
pi_199542129
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:43 schreef Mansjester het volgende:
Twijfel om nu in te stappen. Geen idee of het een goed moment is
Te laat
pi_199542139
Zou eerder op 20K een buy zetten
Vakman pur sang
pi_199542148
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:43 schreef Mansjester het volgende:
Twijfel om nu in te stappen. Geen idee of het een goed moment is
Lastig. Hij gaat nu weer snel omhoog maar kan zo ook verder gaan naar 35
pi_199542156
SHIB _O-
pi_199542167
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:45 schreef viceversa het volgende:
SHIB _O-
Op naar 0.005.
  Forum Admin/Beste/Leukste FA 2022 vrijdag 21 mei 2021 @ 16:46:48 #139
334798 crew  Straatcommando.
Je zuster op een houtvlot
pi_199542184
Daar gaan ze
''Tuurlijk is het een onoogelijk lelijk spuugding. Kun je d'r toch nog wel aan gehecht zijn? Je houdt toch ook van je moeder?''
pi_199542190
Zie dat in 2018 Bitcoin van 18k naar 3k ging. Dat kan nu nooit meer gebeuren toch? 😱
pi_199542191
Black Friday _O_
Ik ga weer even shoppen voor wat aanbiedingen.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199542195
Bloedbad op de alts valt me nog relatief mee eigenlijk
pi_199542196
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:47 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Zie dat in 2018 Bitcoin van 18k naar 3k ging. Dat kan nu nooit meer gebeuren toch? 😱
Alles kan.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542198
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:47 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Zie dat in 2018 Bitcoin van 18k naar 3k ging. Dat kan nu nooit meer gebeuren toch? 😱
Oh jawel. Alles kan.
pi_199542203
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:47 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Zie dat in 2018 Bitcoin van 18k naar 3k ging. Dat kan nu nooit meer gebeuren toch? 😱
Why nut
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:49:38 #146
366734 dimmak
bitcoin
pi_199542218
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:47 schreef Mens-erger-je-niet het volgende:
Zie dat in 2018 Bitcoin van 18k naar 3k ging. Dat kan nu nooit meer gebeuren toch? 😱
Zou kunnen. Maar is voor nu niet echt een logisch scenario. Het sentiment van de markt was nog steeds niet echt lekker na de enorme stijging na de laatste weken en de fud van deze week zorgt voor veel paniek. Volledig onnodig als je het mij vraagt.
Uitvinder van de biersmiley.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:50:06 #147
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199542222
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:43 schreef Mansjester het volgende:
Twijfel om nu in te stappen. Geen idee of het een goed moment is
Als de bull run nog niet klaar is heb je tijd zat om in te stappen en te profiteren. Als de bull run wel klaar is en je stapt nu in dan ga je hard afschrijven.

Dus nee, lijkt me geen goed moment.
Huilen dan.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:50:06 #148
87936 Rossdale
#MaximumAttack
pi_199542223
Niets aan de hand jongens, Bitcoin heeft een supersterke support op $3k
Please sir. When moon? When Mustang?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:51:20 #149
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199542236
Ada moet ff in elkaar donderen naar 1,-
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199542241
Zolang de market cap van BTC doorschuift naar de altcoins mag het van mij naar beneden tyften.
pi_199542242
Ik had die 36.6 toch moeten laten staan, dat was een mooie geweest :X
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:52:53 #152
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199542255
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:51 schreef Rozevla het volgende:
Ada moet ff in elkaar donderen naar 1,-
Waarom :S ?

Heb daar nog een flink zakje van. Gun je me niks ;( ?
Huilen dan.
pi_199542272
Polkadot was nog niet hersteld van woensdag blijft niets van over zo :')

Maar waarom halen jullie die 4chan post er weer bij? Die ging over woensdag.
What Would Goku Do
pi_199542275
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom :S ?

Heb daar nog een flink zakje van. Gun je me niks ;( ?
Omdat we willen inkopen :9
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542286
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:54 schreef viagraap het volgende:
Polkadot was nog niet hersteld van woensdag blijft niets van over zo :')

Maar waarom halen jullie die 4chan post er weer bij? Die ging over woensdag.
Was een nieuwe post over vandaag die 35k zei. Klopt al bijna.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 16:55:34 #156
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199542292
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Waarom :S ?

Heb daar nog een flink zakje van. Gun je me niks ;( ?
Ik ook maar iets te duur nog, met een dollartje ff’tjes gooi ik er 1k bij en mag ie weer voluit gaan.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199542294
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:55 schreef Oriente het volgende:

[..]

Was een nieuwe post over vandaag die 35k zei. Klopt al bijna.
Als het een gecordineerde actie is dan hebben ze al moeite het onder 38k te krijgen zo te zien.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542299
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:56 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Als het een gecordineerde actie is dan hebben ze al moeite het onder 38k te krijgen zo te zien.
Hij stond net kort op 36.5
pi_199542305
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:55 schreef Oriente het volgende:

[..]

Was een nieuwe post over vandaag die 35k zei. Klopt al bijna.
Heb je daar een link of plaatje van? Van alle soorten speculatie over koersen is dit natuurlijk wel de leukste.
What Would Goku Do
pi_199542337
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:57 schreef viagraap het volgende:

[..]

Heb je daar een link of plaatje van? Van alle soorten speculatie over koersen is dit natuurlijk wel de leukste.


Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
pi_199542346
Ik ga ff een een paar maanden niet meer kijken en als ik hoor “bitcoin hysterorisch laag” op het nieuws ga ik eens rustig wat K erin schuiven.
Het was een mooie periode tot over 1,5jaar.
Vakman pur sang
pi_199542359
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
Drie uur onze tijd of UTC/GMT? Bizar wel, dan ga ik nog geloven in die 70k binnenkort ook.
What Would Goku Do
pi_199542374
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
'Gradual' lijkt wel redelijk te kloppen tot nu toe ja :D
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542375
quote:
4s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:01 schreef viagraap het volgende:

[..]

Drie uur onze tijd of UTC/GMT? Bizar wel, dan ga ik nog geloven in die 70k binnenkort ook.
13 UTC, dat is 15 onze tijd. Dus het kwam iets te laat (een uur) maar ik vind het tamelijk bizar. Als de drop nou naar 39k of zo was, maar 36.5k...
pi_199542384
Ik was ook heel skeptisch (duh) over die post, maar dit is toch wel een soort van bizar :')
pi_199542398
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:00 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik ga ff een een paar maanden niet meer kijken en als ik hoor “bitcoin hysterorisch laag” op het nieuws ga ik eens rustig wat K erin schuiven.
Het was een mooie periode tot over 1,5jaar.
Ga ik ook doen, even lekker van de zomer genieten van m'n winst en kom na de zomer weer terug.
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199542399
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:00 schreef Lospedrosa het volgende:
Ik ga ff een een paar maanden niet meer kijken en als ik hoor “bitcoin hysterorisch laag” op het nieuws ga ik eens rustig wat K erin schuiven.
Het was een mooie periode tot over 1,5jaar.
Geen verkeerd plan. Je kunt ook een prijs alert instellen.
pi_199542406
Als ie echt naar 25 valt dan wordt het echt vol gas uitverkoop _O-
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542442
Tot nu toe lijkt 36.5-37 wel de bodem, mja
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:08:46 #170
279824 Mansjester
City>United
pi_199542494
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:50 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Als de bull run nog niet klaar is heb je tijd zat om in te stappen en te profiteren. Als de bull run wel klaar is en je stapt nu in dan ga je hard afschrijven.

Dus nee, lijkt me geen goed moment.
Mn idee is eigenlijk om nu in te stappen en na de stijging gelijk weer te verkopen en bijv 10% te pakken.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:09:31 #171
405125 Waterdrinker
Decepterend
pi_199542516
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
Het is natuurlijk ook wel deels een self-fulfilling prophecy.
pi_199542527
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:59 schreef Oriente het volgende:

[..]

[ afbeelding ]

Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
Och dit kan ook een Whale zijn die nu hoopt dat iedereen short gaat met een leverage van 10x. Laat dan de prijs omhoog schieten. :)

Gelukkig HODL ik maar vind het wel leuk die manupulatie.
pi_199542584
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:10 schreef Cherni het volgende:

[..]

Och dit kan ook een Whale zijn die nu hoopt dat iedereen short gaat met een leverage van 10x. Laat dan de prijs omhoog schieten. :)

Gelukkig HODL ik maar vind het wel leuk die manupulatie.
Wie weet is het Elon.
pi_199542601
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:12 schreef Oriente het volgende:

[..]

Wie weet is het Elon.
Elon is de nieuwe Rabobank
pi_199542613
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:32 schreef J.A.R.V.I.S. het volgende:

[..]

Ow dat klopt. Maar ik zag net op reddit ook bijna iedereen praten over die 4chan gast. Hoeveel van die mensen wereldwijd hebben zojuist om 14:50 hun coins verkocht waarna er een dipje kwam, daar meteen mensen op reageerden (zag je hier ook) en ondertussen stijgt het alweer? Dat is de angst wat ik bedoel. De markt schommelt al 1 week op en neer, en zal ook nog wel even aanhouden. Maar ongelooflijk hoe mensen benvloedbaar zijn voor "hypes" en "twitter" reacties, teveel emotie naar mijn mening.
Ja eens. :P
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:14:58 #176
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199542614
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:03 schreef TigerXtrm het volgende:
Als ie echt naar 25 valt dan wordt het echt vol gas uitverkoop _O-
En dan? Verkoop je dan met verlies? Tuurlijk niet. Niet verkopen is geen verlies hebben. Blijven zitten en afwachten.

Nou ja, behalve als je eigenlijk het geld niet hebt voor dit soort avonturen
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:15:30 #177
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199542623
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:08 schreef Mansjester het volgende:

[..]

Mn idee is eigenlijk om nu in te stappen en na de stijging gelijk weer te verkopen en bijv 10% te pakken.
Tja, dan loont het natuurlijk alleen als je met serieuze bedragen speelt. Als je dat met, bijvoorbeeld, 5000 doet dan schiet het niet echt op.
Huilen dan.
pi_199542630
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:12 schreef Oriente het volgende:

[..]

Wie weet is het Elon.
Nou ja, ik weet het niet, maar op dit moment word er behoorlijk ingespeeld op de retail invester.

Maar goed als je dan toch denkt dat hij zakt tot 25k zet er dan een kooporder op maar aub ga niet short met een leverage. Dan loop je een zeer groot risisco.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:16:53 #179
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199542644
twitter


Iemand had nog een zakje geld liggen om de dip te kopen.
pi_199542658
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:14 schreef stinkie het volgende:

[..]

En dan? Verkoop je dan met verlies? Tuurlijk niet. Niet verkopen is geen verlies hebben. Blijven zitten en afwachten.

Nou ja, behalve als je eigenlijk het geld niet hebt voor dit soort avonturen
Hoezo 'en dan?' Dan ga ik mooi inkopen doen terwijl alles huilend in stukjes ligt en laat ik het lekker een paar jaar staan.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542659
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:15 schreef Cherni het volgende:

[..]

Nou ja, ik weet het niet, maar op dit moment word er behoorlijk ingespeeld op de retail invester.

Maar goed als je dan toch denkt dat hij zakt tot 25k zet er dan een kooporder op maar aub ga niet short met een leverage. Dan loop je een zeer groot risisco.
Ik zelf doe momenteel even niet zo veel, even kijken of dit het was of dat die 35k uitkomt.
pi_199542676
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:16 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]

Iemand had nog een zakje geld liggen om de dip te kopen.
damn
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:19:50 #183
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199542686
twitter

twitter

twitter


Omgekeerde psychologie via 4chan. Doe mij maar popcorn erbij.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:20:07 #184
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199542691
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:17 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Hoezo 'en dan?' Dan ga ik mooi inkopen doen terwijl alles huilend in stukjes ligt en laat ik het lekker een paar jaar staan.
👍
Ik zit ook klaar, kan niet bloederig genoeg. Gewoon de pensioen storting voor dit jaar klaar staan
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:21:30 #185
19297 stinkie
Homo Tampeloeris Collosalus
pi_199542707
Maar ik zie maar weinig gebeuren voorlopig. Gerommel in de marge
Dat wat gij niet wilt dat u geschiedt, doe dat een ander aan, voor hij het ziet
pi_199542720
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]
[ twitter ]

Doe mij maar popcorn erbij.
Wacht, is een triangle patern serieus gewoon 3 lijnen tussen 3 compleet willekeurige punten? :')

Echt, mensen verzinnen ook van alles om maar te kunnen zien wat ze willen zien _O-
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199542729
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:17 schreef Oriente het volgende:

[..]

Ik zelf doe momenteel even niet zo veel, even kijken of dit het was of dat die 35k uitkomt.
Ik doe ook niet veel. Zeker geen dagtrading. Ik koop maandelijks voor een klein bedrag bij. Ik doe dit voor de lange termijn. En tot nu toe blijkt hodlen voor mij het beste rendement te brengen. Gaan we een crash zien dan koop ik uiteraard bij.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:23:26 #188
79837 Lemming22
Rik Elfrink maakt ons kampioen
pi_199542739
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:22 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wacht, is een triangle patern serieus gewoon 3 lijnen tussen 3 compleet willekeurige punten? :')

Echt, mensen verzinnen ook van alles om maar te kunnen zien wat ze willen zien _O-
Ik vind die technische analyse ook altijd maar vaag, komt altijd uit wat je erin wil zien. Maar voor mijn gevoel heeft deze man er wel echt verstand van. Zit de laatste dagen echt veel goed.
pi_199542754
Je kunt zelfs Bart Simpson zien in charts joh. Bekende term zelfs, de crypto bart
pi_199542784
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:22 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Wacht, is een triangle patern serieus gewoon 3 lijnen tussen 3 compleet willekeurige punten? :')

Echt, mensen verzinnen ook van alles om maar te kunnen zien wat ze willen zien _O-
Soort astrologie voor mannen
pi_199542939
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:23 schreef Lemming22 het volgende:

[..]

Ik vind die technische analyse ook altijd maar vaag, komt altijd uit wat je erin wil zien. Maar voor mijn gevoel heeft deze man er wel echt verstand van. Zit de laatste dagen echt veel goed.
Mijn strategie gewoon iedere maand een klein bedrag besteden aan bitcoin/cardano en altijd een kooporder laten uitstaan(bij Binance) die 50% onder de top van de maand ligt. Dus gelijk bij een crash een aankoop. Die aankoop order staat er nu al een hele tijd. Maar tot nu toe nog niet aangetikt.
pi_199542975
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:50 schreef Rossdale het volgende:
Niets aan de hand jongens, Bitcoin heeft een supersterke support op $3k
:9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~ :9~
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199543031
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:15 schreef Cherni het volgende:

[..]

Nou ja, ik weet het niet, maar op dit moment word er behoorlijk ingespeeld op de retail invester.

Maar goed als je dan toch denkt dat hij zakt tot 25k zet er dan een kooporder op maar aub ga niet short met een leverage. Dan loop je een zeer groot risisco.
Leverages zijn altijd een groot risico maar met die bokkensprongen van nu. :X
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:43:07 #194
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199543037
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef Lemming22 het volgende:
[ twitter ]
[ twitter ]
[ twitter ]

Omgekeerde psychologie via 4chan. Doe mij maar popcorn erbij.
Waarom wil je de gemiddelde bitcoiner straffen voor wat Musk heeft “gedaan”? Bovendien waarom zou hij nu opeens panic sellen? En als Tesla het echt nog op de balans heeft staan, nou prima toch?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:43:09 #195
84244 Scorpie
Abject en infaam!
pi_199543039
We gaan lekker deaud oleeee olaaaa
Op dinsdag 13 augustus schreef Xa1pt:
Neuh, fraude mag best aangepakt worden. Maar dat het de maatschappij meer oplevert of beter is voor de samenleving, is nog maar de vraag.
Op donderdag 25 juni 2015 schreef KoosVogels:
Klopt. Ik ben een racist.
pi_199543146
Steady does it voorbij de 37k.
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199543148
Buy the dip :9
pi_199543155
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:43 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Waarom wil je de gemiddelde bitcoiner straffen voor wat Musk heeft “gedaan”? Bovendien waarom zou hij nu opeens panic sellen? En als Tesla het echt nog op de balans heeft staan, nou prima toch?
Ach, de ene roept dat ze Elon willen liquideren, de ander Justin Sun. Verhalen rammelen aan alle kanten.
pi_199543170
Ben benieuwd of we straks weer een gevalletje krijgen van...

twitter
pi_199543182
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:52 schreef omgevallenboom het volgende:
Buy the dip :9
Sorry maar wie heeft er nu nog geld om de dip te kopen na al de dips van afgelopen tijd :')
pi_199543185
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:43 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Waarom wil je de gemiddelde bitcoiner straffen voor wat Musk heeft “gedaan”? Bovendien waarom zou hij nu opeens panic sellen? En als Tesla het echt nog op de balans heeft staan, nou prima toch?
Slaat ook nergens op, een individu uit zo'n markt spelen :'). Zelfs als Musk en Tesla al hun cryptogeld verliezen haalt hij zijn schouders op
  vrijdag 21 mei 2021 @ 17:56:30 #202
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199543193
“Dit is goed voor bitcoin”
pi_199543198
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:55 schreef viceversa het volgende:

[..]

Sorry maar wie heeft er nu nog geld om de dip te kopen na al de dips van afgelopen tijd :')
De gene die geen genoegen nam met klein spul en wachtte op de echte crash ;)
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199543219
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:56 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

De gene die geen genoegen nam met klein spul en wachtte op de echte crash ;)
Die van 2 dagen geleden was groot.
pi_199543232
Ik maak me niet zo druk eigenlijk. Het is wel duidelijk dat de grote spelers spelletjes aan het spelen zijn.
pi_199543235
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:57 schreef viceversa het volgende:

[..]

Die van 2 dagen geleden was groot.
Klopt, maar nog niet groot genoeg :P
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199543249
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:58 schreef Dimachaerus het volgende:
Ik maak me niet zo druk eigenlijk. Het is wel duidelijk dat de grote spelers spelletjes aan het spelen zijn.
De bull market draait ook op hype en vertrouwen van retail. Dat gaat wel een beetje deaud nu.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:01:17 #208
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_199543284
Iedereen die riemen om? Daar gaan we weer :D
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_199543300
i hodl
pi_199543301
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:01 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Iedereen die riemen om? Daar gaan we weer :D
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199543315
The further a society drifts from the truth, the more it will hate those that speak it
pi_199543318
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:54 schreef viceversa het volgende:
Ben benieuwd of we straks weer een gevalletje krijgen van...

[ twitter ]
Dus de exchanges doen er aan mee volgens deze theorie?
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:03:35 #213
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_199543323
Nu geen Amerikanen die in paniek wakker schrikken, dat scheelt wel wat denk ik.
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_199543374
Gaat weer alle kanten op :')
pi_199543457
pi_199543487
Ik dacht dat je met crypto binnen een maand schatrijk zou worden.

Wat een mispeer. ;(
Je hebt in totaal 88 likes gekregen van onze moderators.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:23:12 #217
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199543613
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:14 schreef Neef_Wuppie het volgende:
Ik dacht dat je met crypto binnen een maand schatrijk zou worden.

Wat een mispeer. ;(
De ECB gaat zowat iedereen miljonair maken, niet crypto.
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
pi_199543642
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:23 schreef LXIV het volgende:

[..]

De ECB gaat zowat iedereen miljonair maken, niet crypto.
Als ze even doorgaan met QE zit dat er wel in.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199543648
twitter
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:28:04 #220
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_199543675
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:25 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
Ah dit is goed voor bitcoin dus!
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_199543677
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:25 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
"This is good for Bitcoin"
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:32:03 #222
377024 Quotidien
fetchez la vache
pi_199543726
Minder minen = minder supply dus hogere prijs toch?
Ik ben nie hier voor de pingpong te schpelen
pi_199543734
binance is weer mokertraag
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:33:11 #224
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199543741
Als iets gedecentraliseerd is, wat voor een impact zou het hebben als China niet meer mined? Wat gebeurt er als je 50% van de miners direct uitzet? Begrijp dat niet.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:35:38 #225
167941 hmmmz
Verlicht Despoot
pi_199543768
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:33 schreef Apekoek het volgende:
Als iets gedecentraliseerd is, wat voor een impact zou het hebben als China niet meer mined? Wat gebeurt er als je 50% van de miners direct uitzet? Begrijp dat niet.
Dan gaat het langzamer.
Op vrijdag 12 juni 2015 21:03 schreef Danny het volgende:
Jup. Ben dan ook apetrots op je ;)
pi_199543794
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:01 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:
Iedereen die riemen om? Daar gaan we weer :D
pi_199543801
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:33 schreef Apekoek het volgende:
Als iets gedecentraliseerd is, wat voor een impact zou het hebben als China niet meer mined? Wat gebeurt er als je 50% van de miners direct uitzet? Begrijp dat niet.
Als je 50% van de miners direct uitzet, zakt de hashrate met 50%.
De komende tijd zakt de netwerksnelheid dan met 50% in tot de eerst volgende "difficulty change".

Die difficulty change is iedere 2016 blokken, normaal zo'n 2 weken maar door de halvering van de hashrate zal dat zo'n 4 weken zijn.

Na het dalen van de difficulty komt het netwerk weer wat op snelheid, al zullen er wel enkele changes nodig zijn voor je weer op 6 gevonden blokken per uur zit.
pi_199543807
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:32 schreef Quotidien het volgende:
Minder minen = minder supply dus hogere prijs toch?
Minder minen = lagere network hashrate en dat leidt tot een difficulty adjustment waardoor de blocktime weer ongeveer 10 minuten wordt. Dus nee. Tot de difficulty adjustment zal de blocktime oplopen maar dat wordt opgelost omdat de difficulty omlaag gaat en daarna merk je er niks van behalve dat de overgebleven miners ieder meer blokken gaan vinden.

/edit zie ook wat TFP zegt.
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:40:32 #230
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199543824
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:38 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Als je 50% van de miners direct uitzet, zakt de hashrate met 50%.
De komende tijd zakt de netwerksnelheid dan met 50% in tot de eerst volgende "difficulty change".

Die difficulty change is iedere 2016 blokken, normaal zo'n 2 weken maar door de halvering van de hashrate zal dat zo'n 4 weken zijn.

Na het dalen van de difficulty komt het netwerk weer wat op snelheid, al zullen er wel enkele changes nodig zijn voor je weer op 6 gevonden blokken per uur zit.
Hogere transactie fees en minder btc naar de markt dus?
pi_199543857
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:40 schreef Apekoek het volgende:

[..]

Hogere transactie fees en minder btc naar de markt dus?
Dat kan tijdelijk het effect zijn.

In de praktijk zal niet de helft ineens uitgeschakeld worden.
Ik geloof ook niet dat de Chinese overheid alle miners uitgeschakeld krijgt, net als dat de Nederlandse overheid al decennia bezig is om wietkwekers op te pakken. Als het verboden is en geld oplevert zal het deels "ondergronds" gaan.

Daarnaast, de apparatuur zal wss verkocht worden en binnen de kortste keren is iemand anders (in een ander land) er mee aan het minen.
pi_199543873
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:25 schreef recursief het volgende:
[ twitter ]
twitter


Als dit klopt dan lijkt me dat wel een goede ontwikkeling.
pi_199543894
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:43 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ twitter ]

Als dit klopt dan lijkt me dat wel een goede ontwikkeling.
Op dit moment negeer ik vrijwel al het bitcoin gerelateerde nieuws. Je kan er vanuit gaan dat het onderdeel is van een FUD-campagne en door het hier ook te gaan posten vergroot je de effectiviteit van die campagne.

Het positieve aan FUD is wel dat er blijkbaar een groep is die wil kopen en je gaat geen FUD verspreiden en BTC kopen als je niet denkt dat je er later weer winst op kan maken :P
  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:45:17 #234
129292 LXIV
Cultuurmoslim
pi_199543898
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:25 schreef recursief het volgende:

[..]

Als ze even doorgaan met QE zit dat er wel in.
Dat zou mijn case voor crypto zijn. Niet dat crypto zo goed is, maar vooral dat het beleid van de ecb nog slechter
Op maandag 15 mei 2023 18:39
Wellicht arrogant, maar ik weet 100% zeker dat ik meer weet van de Amerikaanse geschiedenis, vooral die van de Zuidelijke staten, dan alle fokkers bij elkaar. Durf ik mijn hand wel voor in het vuur te steken.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:46:43 #235
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199543923
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:42 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Dat kan tijdelijk het effect zijn.

In de praktijk zal niet de helft ineens uitgeschakeld worden.
Ik geloof ook niet dat de Chinese overheid alle miners uitgeschakeld krijgt, net als dat de Nederlandse overheid al decennia bezig is om wietkwekers op te pakken. Als het verboden is en geld oplevert zal het deels "ondergronds" gaan.

Daarnaast, de apparatuur zal wss verkocht worden en binnen de kortste keren is iemand anders (in een ander land) er mee aan het minen.
En dan is het ook nog goed mogelijk dat het over een langere tijd wordt uitgesmeerd en dat het effect amper merkbaar is.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199543924
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:43 schreef Gehrman het volgende:

[..]

[ twitter ]

Als dit klopt dan lijkt me dat wel een goede ontwikkeling.
Chinagoden _O_

Musk zei trouwens laatst nog dat China verreweg het meest progressieve land is op het gebied van milieu en klimaat
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:47:37 #237
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199543930
Maar goed, deze daling is dus veroorzaakt door iets wat eigenlijk juist goed is voor de markt? :')
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199543935
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:46 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Chinagoden _O_

Musk zei trouwens laatst nog dat China verreweg het meest progressieve land is op het gebied van milieu en klimaat
NASA satellietfoto's bevestigen onderstaande overigens.

  vrijdag 21 mei 2021 @ 18:50:38 #239
300435 Eyjafjallajoekull
Broertje van Katlaah
pi_199543983
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:47 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

NASA satellietfoto's bevestigen onderstaande overigens.

[ afbeelding ]
Zou goed kunnen. Er is een groot plan om verwoestijning aan te pakken (grootste bedreiging momenteel voor China volgens mij, aangezien het landbouwgrond in rap tempo kan vernietigen vanwege zandstormen)
Opgeblazen gevoel of winderigheid? Zo opgelost met Rennie!
pi_199543988
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:47 schreef Nattekat het volgende:
Maar goed, deze daling is dus veroorzaakt door iets wat eigenlijk juist goed is voor de markt? :')
Niet als alle Chinezen en miners daar nu verkopen. Dat zijn er nogal wat. :P
pi_199544019
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:50 schreef Eyjafjallajoekull het volgende:

[..]

Zou goed kunnen. Er is een groot plan om verwoestijning aan te pakken (grootste bedreiging momenteel voor China volgens mij, aangezien het landbouwgrond in rap tempo kan vernietigen vanwege zandstormen)
Klopt, en in hun poging slaan ze ook nog wat CO2 op.
Niet dat het heel effectief is tegenover de stijgende uitstoot maar China lijkt op dat vlak ook grootse plannen te hebben. Voordeel is wel dat in China grote besluiten wat sneller zijn door te voeren, als je niet meewerkt graven ze je in met zo'n boom.
pi_199544032
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:51 schreef viceversa het volgende:

[..]

Niet als alle Chinezen en miners daar nu verkopen. Dat zijn er nogal wat. :P
Mooi moment om een Antminer te scoren.
"Altijd binnen gestaan, van oud mannetje geweest, weinig draaiuren, wegens overbodig".
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:54:47 #243
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199544047
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:51 schreef viceversa het volgende:

[..]

Niet als alle Chinezen en miners daar nu verkopen. Dat zijn er nogal wat. :P
Welke mogelijke reden is er om nu te verkopen? Minder milieuvervuiling van miners, tijdelijk dubbele fees dus stroom van wallets naar exchanges zal minder zijn, minder sell pressure van miners.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:55:11 #244
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199544053
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:53 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Mooi moment om een Antminer te scoren.
"Altijd binnen gestaan, van oud mannetje geweest, weinig draaiuren, wegens overbodig".
Goed verhaal, wanneer kan ik hem ophalen?
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199544064
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:55 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Goed verhaal, wanneer kan ik hem ophalen?
Geen idee, maar wss krijg je hem in een wit draagtasje met een kalender en een kuipje sambal.
pi_199544072
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:54 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Welke mogelijke reden is er om nu te verkopen? Minder milieuvervuiling van miners, tijdelijk dubbele fees dus stroom van wallets naar exchanges zal minder zijn, minder sell pressure van miners.
Ik geloof niet dat de prijs nog weer aanzienlijk omhoog gaat dit jaar. Als genoeg mensen dat geloven, is dit een betere prijs om te verkopen dan de bottom.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:57:38 #247
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199544078
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:56 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Geen idee, maar wss krijg je hem in een wit draagtasje met een kalender en een kuipje sambal.
Wist niet dat je zo oud bent trouwens :o
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199544084
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:53 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Klopt, en in hun poging slaan ze ook nog wat CO2 op.
Niet dat het heel effectief is tegenover de stijgende uitstoot maar China lijkt op dat vlak ook grootse plannen te hebben. Voordeel is wel dat in China grote besluiten wat sneller zijn door te voeren, als je niet meewerkt graven ze je in met zo'n boom.
Doet me denken aan zo'n Chinese vent die woonde op een plaats waar ze een snelweg wilden bouwen, hij nam het verhuisgeld niet aan en weigerde te vertrekken, dus toen hebben ze de snelweg gewoon om zijn huis heen gebouwd _O-
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 18:58:40 #249
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199544093
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:57 schreef viceversa het volgende:

[..]

Ik geloof niet dat de prijs nog weer aanzienlijk omhoog gaat dit jaar. Als genoeg mensen dat geloven, is dit een betere prijs om te verkopen dan de bottom.
Ik denk dat de echte gekte nog gaat komen en dat dit de grote beartrap is die elke cyclus een keer voorkomt voor het echt hard gaat.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199544122
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Wist niet dat je zo oud bent trouwens :o
Bij dit soort opmerkingen weet ik dan weer niet zo goed of ik beledigd moet zijn of niet :+
pi_199544142
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:57 schreef FundsAreSafu het volgende:

[..]

Doet me denken aan zo'n Chinese vent die woonde op een plaats waar ze een snelweg wilden bouwen, hij nam het verhuisgeld niet aan en weigerde te vertrekken, dus toen hebben ze de snelweg gewoon om zijn huis heen gebouwd _O-








  vrijdag 21 mei 2021 @ 19:07:10 #252
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199544190
Ik ga bier drinken
pi_199544216
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:07 schreef Apekoek het volgende:
Ik ga bier drinken
GP'tje?
U MAD?
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 19:19:07 #254
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199544338
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Bij dit soort opmerkingen weet ik dan weer niet zo goed of ik beledigd moet zijn of niet :+
Mooi zo :P
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199544410
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:00 schreef TheFreshPrince het volgende:

[..]

Bij dit soort opmerkingen weet ik dan weer niet zo goed of ik beledigd moet zijn of niet :+
Ja
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
pi_199544433
.

[ Bericht 98% gewijzigd door J.A.R.V.I.S. op 21-05-2021 19:26:44 ]
pi_199544452
twitter


Ook wel weer een punt.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 19:30:24 #258
66714 YuckFou
Nu niet, nooit niet...
pi_199544484
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:32 schreef FL_Freak het volgende:
Wanneer ik dat soort bedragen zie in de thumbnail klik ik niet eens :')
Plan B niet kennen :')
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:59 schreef Oriente het volgende:
[ afbeelding ]

Later postte hij nog (even geen link sorry) dat het later op de dag werd. zo rond 3 uur vanmiddag...
Ik ben benieuwd wie dat zijn, die een markt van een half Biljoen (net gecheckt, 575 Miljard $) kunnen benvloeden, Jeff Bezos met de Saudische prins samen? Want zelfs met leverages kom je niet in de buurt,
het zelfde als die paniek om de scheten van Musk, hij heeft 1,5mrd in bitcoin, gekocht toen de markt ongeveer een cap van een Biljoen aantikte, al verkoopt hij alles in 1 keer dan is t nog maar een pisrimpel in de vijver..
Al die paniek en shit is echt zo overdreven en nergens goed voor....
Are we not savages, innately destined to maim and kill?
Blame it on the environment, heredity or evolution: we're still responsible
Our intelligence may progress at geometric rates
Yet socially we remain belligerent neonates
  vrijdag 21 mei 2021 @ 19:40:00 #259
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199544644
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:09 schreef de_boswachter het volgende:

[..]

GP'tje?
10% plus only! 👍
pi_199544716
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:28 schreef viceversa het volgende:
[ twitter ]

Ook wel weer een punt.
Dit is gewoon op een quasi-rebelse manier in de FUD trappen, typische dombo-Amerikaan
pi_199544795
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:30 schreef YuckFou het volgende:

[..]

Plan B niet kennen :')
[..]

Ik ben benieuwd wie dat zijn, die een markt van een half Biljoen (net gecheckt, 575 Miljard $) kunnen benvloeden, Jeff Bezos met de Saudische prins samen? Want zelfs met leverages kom je niet in de buurt,
het zelfde als die paniek om de scheten van Musk, hij heeft 1,5mrd in bitcoin, gekocht toen de markt ongeveer een cap van een Biljoen aantikte, al verkoopt hij alles in 1 keer dan is t nog maar een pisrimpel in de vijver..
Al die paniek en shit is echt zo overdreven en nergens goed voor....
Tja,
Maar dat dezelfde investeerders met een 1 miljard inkopen en hierover tweet en de Cap stijgt met 500miljard hoor je dan weer niemand over klagen. :)
Vakman pur sang
pi_199545110
Ik had 3 dagen terug voor 6 een of andere shitcoin gekocht. Bleek een scam, dus nu ben ik opgelicht. :')
Moest het gewoon eens hebben ervaren. 🤪
  vrijdag 21 mei 2021 @ 20:21:32 #263
168304 Mani89
We try not to sexualize them.
pi_199545371
Het is echt langzaam aan het doodbloeden allemaal. :'(
Reis ver, drink wijn, denk na, lach hard, duik diep. Kom Terug.
  Knapste mannelijke user 2022 vrijdag 21 mei 2021 @ 20:22:16 #264
206731 Mortaxx
Doomer
pi_199545384
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:21 schreef Mani89 het volgende:
Het is echt langzaam aan het doodbloeden allemaal. :'(
Het is voorbij. Over vier jaar de volgende bullmarket. Tot dan
Op dinsdag 23 april 2024 10:41 schreef Solotovski het volgende:
Jij bent het zonnetje!!!
pi_199545397
36,5k voorbij :D
No amount of money ever bought a second of time.
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 20:24:31 #266
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199545423
Ik heb nog nooit zo erg uitgekeken naar mijn loon.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199545469
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:23 schreef TigerXtrm het volgende:
36,5k voorbij :D
Alweer ja :+
pi_199545721
Weet niet, misschien vannacht nog een dip?
pi_199545788
Voor degenen die het niet weten en Reddit eventueel kennen of gebruiken.

www.reddit.com/r/cryptocurrency is een sub waar je met karma moons kunt verdienen. Voor elke upvote (=1 karma) ontvang je een beetje moons. Als je veel meepraat en goede comments plaatst kan je in een maand:

quote:
Leaderboard (Past Month)
Scores are updated regularly based on the top contributors who earned the most Moons each month.
TOP 10 USERS
MOONS

GroundbreakingLack78
29,724

Mephistoss
22,396

mirza1h
21,191
ehilliux
16,052

Drudgel
15,642

Comprehensive-Pain-4
14,789
Dwaas_Bjaas
13,915

DivineEu
13,479
pinoygs
11,951
TonyHawksSkateboard
11,899
Zoveel moons verdienen. Dat zijn de topverdieners.

Voor de goede orde, moons zijn rustig $0.08 waard (ook nu nog tijdens deze dip)

Er zijn daar dus mensen die een maandsalaris verdienen door actief mee te posten

Doe er je voordeel mee, of ook niet, kijk maar
pi_199545845
Geld verdienen met shitposten. Je moet het maar kunnen :D

Ik pak ook een paar moons hier en daar maar de methode van uitcashen vind ik de moeite totaal niet waard op het moment. Is een gimmick, niet meer dan dat.
No amount of money ever bought a second of time.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 20:48:19 #271
140043 Isdatzo
Born in the echoes.
pi_199545879
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:24 schreef Nattekat het volgende:
Ik heb nog nooit zo erg uitgekeken naar mijn loon.
Zeg, de airco van mijn auto heeft het begeven. Hoe ga jij dat goedmaken????
Huilen dan.
pi_199545931
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:46 schreef TigerXtrm het volgende:
Geld verdienen met shitposten. Je moet het maar kunnen :D

Ik pak ook een paar moons hier en daar maar de methode van uitcashen vind ik de moeite totaal niet waard op het moment. Is een gimmick, niet meer dan dat.
Ah well, er zijn daar users die in arme landen wonen en hiermee een veel beter leven hebben. Die gun ik dat wel echt van harte. Je kunt ze redelijk eenvoudig uitcashen op zich maar ik weet niet of dat ook geldt als je er veel hebt.
  vrijdag 21 mei 2021 @ 20:50:46 #273
82546 Apekoek
terrorhenk
pi_199545932
Wanneer kopen? Des te lager, des te meer dat ik dat nu overweeg, hmmmmm
pi_199546018
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:50 schreef Apekoek het volgende:
Wanneer kopen? Des te lager, des te meer dat ik dat nu overweeg, hmmmmm
Ja hey, als we het antwoord daar op hadden dan waren we hier met z'n allen miljardair inmiddels :D

Maar ik denk dat deze neerwaartse trend echt nog wel even doorzet. Het bloedt langzaam dood nu. Kan zomaar zijn dat BTC volgende week onder de 30k zit. Wie zal het zeggen?
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199546060
NEE ALLES SCHIET OMHOOG STRAKS. Je moet NU kopen anders is het te laaaaaaaaaaaaaaaaaat!
Facts don't care about your feelings
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 20:57:37 #276
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199546061
quote:
8s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:48 schreef Isdatzo het volgende:

[..]

Zeg, de airco van mijn auto heeft het begeven. Hoe ga jij dat goedmaken????
Ik kan niet eens mijn eigen airco betalen :'(

Zodra ik loon heb kan ik weer een kapitaalinjectie doen.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199546221
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:57 schreef Nattekat het volgende:

[..]

Ik kan niet eens mijn eigen airco betalen :'(

Zodra ik loon heb kan ik weer een kapitaalinjectie doen.
Oh jeetje Nattekat is een arrrrrbeider. Had toch wel verwacht dat jij inmiddels kon bitcoin rentenieren!

Niks aan de hand mensen even die 45 aantikken en doooooooor 🌝🌝
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:07:23 #278
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199546256
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:05 schreef ikheetmartijn het volgende:

[..]

Oh jeetje Nattekat is een arrrrrbeider. Had toch wel verwacht dat jij inmiddels kon bitcoin rentenieren!

Niks aan de hand mensen even die 45 aantikken en doooooooor 🌝🌝
BTC voor 45 dollar, zou kopen _O_
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199546293
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 20:55 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

Ja hey, als we het antwoord daar op hadden dan waren we hier met z'n allen miljardair inmiddels :D

Maar ik denk dat deze neerwaartse trend echt nog wel even doorzet. Het bloedt langzaam dood nu. Kan zomaar zijn dat BTC volgende week onder de 30k zit. Wie zal het zeggen?
Dat laatste lijkt mij het meest waarschijnlijke scenario. De bullmarket is voorbij, het was weer even lachen met allemaal rare pumps van meme coins. Maar dat houdt een keer op.
٩๏̯͡๏)۶
pi_199546339
nou prima timing voor mij als dat zo is
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 21:13:56 #281
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199546375
Haha, mensen die 2017 gemist hebben.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
pi_199546390
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:13 schreef Nattekat het volgende:
Haha, mensen die 2017 gemist hebben.
2017 :')
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:17:57 #283
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199546489
quote:
16s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:14 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

2017 :')
Wat een opa :')

Vrat je toen ook nog bloembollen @Nattekat ???
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 21:18:41 #284
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199546507
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:17 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Wat een opa :')

Vrat je toen ook nog bloembollen @:nattekat ???
Nee, vis
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:19:09 #285
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199546518
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:17 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Wat een opa :')

Vrat je toen ook nog bloembollen @:nattekat ???
Als dit zo doorgaat vreten we allemaal bloembollen binnenkort :'(
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199546554
quote:
16s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:14 schreef FlippingCoin het volgende:

[..]

2017 :')
In mijn tijd moesten we de charts altijd heuvel op fietsen, in beide richtingen, met FUD tegen :{w
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199546564
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:21 schreef TigerXtrm het volgende:

[..]

In mijn tijd moesten we de charts altijd heuvel op fietsen, in beide richtingen, met FUD tegen :{w
:D :7
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199546571
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:13 schreef Nattekat het volgende:
Haha, mensen die 2017 gemist hebben.
Mensen die 2009 gemist hebben :')
Ik ben een kl ⭕⭕n van deze user
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:23:12 #289
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199546593
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:19 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Als dit zo doorgaat vreten we allemaal bloembollen binnenkort :'(
Nou dan ga ik gewoon weer over op m’n eerste baantje, oude vrouwtjes in elkaar trappen en beroven bij de pinautomaat.
Dying whore's cancer heater!!!!!!
pi_199546598
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:13 schreef Nattekat het volgende:
Haha, mensen die 2017 gemist hebben.
Het is nu eerder maart 2018. Straks maanden lang Bitcoin tussen de 20-25k denk ik.
٩๏̯͡๏)۶
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:24:43 #291
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199546623
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:23 schreef Rozevla het volgende:

[..]

Nou dan ga ik gewoon weer over op m’n eerste baantje, oude vrouwtjes in elkaar trappen en beroven bij de pinautomaat.
Lol, zelfs die ouwe vellen pinnen geen cash meer tegenwoordig :T
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199546688
Binance freezed de hele tijd. Kan het niet meer aan.
pi_199546693
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:29 schreef viceversa het volgende:
Binance freezed de hele tijd. Kan het niet meer aan.
ja echt ruk
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
  Moderator / Redactie Sport vrijdag 21 mei 2021 @ 21:29:36 #294
359864 crew  Nattekat
De roze zeekat
pi_199546696
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:23 schreef Ronald het volgende:

[..]

Het is nu eerder maart 2018. Straks maanden lang Bitcoin tussen de 20-25k denk ik.
In 2017 is er een crash van 35% geweest. Daar zitten we nu op.
100.000 katjes
Maakte de 100.000e post in BIT
Er eens op uit?
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:30:10 #295
187137 Rozevla
Cees Chinees
pi_199546712
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:24 schreef Grrrrrrrr het volgende:

[..]

Lol, zelfs die ouwe vellen pinnen geen cash meer tegenwoordig :T
Onder bedreiging wel hoor
Dying whore's cancer heater!!!!!!
  vrijdag 21 mei 2021 @ 21:30:59 #296
77531 Grrrrrrrr
*PURRRRR*
pi_199546727
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:29 schreef Nattekat het volgende:

[..]

In 2017 is er een crash van 35% geweest. Daar zitten we nu op.
Dat moet lager kunnen. In dollahs zitten we iig op de grootste crash in de historie, nu nog relatief de grootste crash.

TERUG NAAR SUB 5K!
"It's hard to argue against cynics - they always sound smarter than optimists because they have so much evidence on their side."
pi_199546731
Vol gas de 36k voorbij :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199546742

I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
pi_199546780
Bull market toch. Althans elke YouTuber de afgelopen week.
pi_199546806
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:34 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Bull market toch. Althans elke YouTuber de afgelopen week.
YouTubers en crypto advies :')
No amount of money ever bought a second of time.
pi_199546812
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 21:34 schreef De-iets-tedikkewielrenner het volgende:
Bull market toch. Althans elke YouTuber de afgelopen week.

Deze gozer had wel goede timing, 2 weken terug verkocht.
I think that it’s extraordinarily important that we in computer science keep fun in computing
For all who deny the struggle, the triumphant overcome
abonnement Unibet Coolblue
Forum Opties
Forumhop:
Hop naar:
(afkorting, bv 'KLB')