FOK!forum / Wielrennen / [Giro] Etappe 13: Ravenna - Verona #1
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 00:42
Tappa 13: Ravenna - Verona, 198 km

Jeetje, dat was me de strijd wel weer zeg. Een kilometer of 70 lang werd er bijna continu aangevallen voor de vlucht van de dag eindelijk wist weg te rijden. In eerste instantie bestond die vlucht uit 14 renners, later sloten Visconti en Edet nog aan. Met 16 man trokken we naar Bagno di Romagna, een lastige heuvelrit met een stuk of vier beklimmingen en een paar hoosbuien onderweg. Voor het klimwerk begon waren we al zes renners kwijt, bijltjesdag. Twee valpartijen, waardoor we met Soler, Mder en De Marchi ineens toch wat relatief grote namen missen. Ik had graag nog wat kamikazewerk van Marco gezien, maar helaas. Oja, Kobold Goossens is er ook niet meer bij. Masnada geblesseerd, Dowsett ziek. Buiten dat was het geen al te interessante dag, in ieder geval niet voor het klassement. Die jongens maakten er een halve snipperdag van, op zich niet onlogisch na de inspanningen die een dag ervoor geleverd moesten worden. De kopgroep kreeg ruim baan. Ook daar gebeurde niet gek veel, men was vrij braaf voor elkaar. Behalve in de afdalingen, daar ging het steeds los. Tijdens de eerste afdaling regende het dat het goot, tijdens de tweede afdaling lag de weg nog nat. Daardoor werd de boel aardig uit elkaar gereden, met helaas steeds MIJN Tesfatsion als slachtoffer. Mijn Afrikaantjes hebben nog veel te leren, dat is wel duidelijk. Afdalen in de regen is bepaald niet hun specialiteit, en al helemaal niet de specialiteit van Tesfatsion. Zo verloor hij vorig jaar bijna de Ronde van Rwanda, tijdens deze rit verspilde hij vooral onnodig krachten door twee keer een groot gat te moeten dichten. Een streep door de kansen van Tesfatsion, er is huiswerk voor na de Giro. Goed, er waren ook een paar renners die wel kans maakten op de ritzege. Al bleken dat er niet veel te zijn, alleen al door de afdalingen raakten we een paar man kwijt en toen het eenmaal bergop ging hielden we vrij snel slechts vier renners over. Andrea Vendrame had ineens wonderbenen, na een matig jaar en een tot nu toe ook matige Giro. George Bennett kwam als kopman, maar is nu aangewezen op de vlucht van de dag. Dat hij nog steeds niet echt in vorm is werd duidelijk, hij kreeg het niet voor elkaar om op de lastige stroken zijn concurrenten af te schudden.

Vooral van Brambilla kwam hij niet af, dat werd de vete van de dag. Chris Hamilton zat er ook, de man die volgens Spekenbrink ooit een grote ronde kan winnen. Vendrame reed een tijd in z'n eentje op kop maar werd toch weer bijgehaald door de andere drie, met z'n vieren reden ze vervolgens naar de finish. Aanvalspogingen genoeg, maar niemand wist weg te rijden. Dat lukte aan het eind pas. Brambilla en Bennett keken steeds naar elkaar, koude oorlog. Hamilton en Vendrame maakten daar handig gebruik van. Ze reden weg, Brambilla keek naar Bennett, Bennett naar Brambilla en de vogels waren gevlogen. De altijd nerveuze en soms agressieve Brambilla gooide z'n eigen glazen in, Sjors was gewoon weer Sjors. Hamilton had ondertussen alle moeite van de wereld om Vendrame bij te houden, maar hij kwam toch weer aan het wiel. Desalniettemin reed hij een verloren wedstrijd, tegen Vendrame was niets opgewassen. In de sprint maakte de Italiaan het makkelijk af, zijn eerste ritzege in de Giro. Leuk voor hem, het is hem gegund. Daarachter leek Brambilla het sprintje om de derde plaats te winnen, maar omdat hij nogal duidelijk van zijn lijn afweek werd hij teruggezet naar de vierde plaats, haha. Flinke roid rage na de finish. Bennett moet maar eens op tv naar een koers gaan kijken om te zien hoe het nu eigenlijk werkt, dat soort teksten. Goed man. Ze waren bij Trek sowieso wel op dreef, want vanuit het peloton gingen Nibali en Ciccone in de aanval. Ze werden even later weer bijgehaald door Ineos, maar in de afdaling ging Nibali er nog eens vandoor. Moscon was zo dom om Nibali te volgen, moet je nooit doen. Vraag maar aan Kruijswijk. De altijd onsympathieke appelboer ging onderuit, tja. Zal Bernal niet blij mee zijn, vermoed ik. Maarja, Gianni blijft een onbenul. Je moet Nibali gewoon lekker laten rijden, dan pakt ie 20 tellen, of uiteindelijk zelfs maar zeven. Nog steeds vier minuten achter Bernal, lekker boeiend joh. Maar hey, toch iets van actie. Verder was het gezapig, maar dat konden we verwachten. Een typische rit voor de vluchters. We krijgen nu een typische rit voor sprinters, in een poging de boel nog gezapiger te maken.

icXucdz9wNwqK6xO8UUP_220421-040214.jpg?v=20210422180214
xxJe4rrSAehcCPlKbQxQ_220421-040205.jpg?v=20210422180205

Deze niet zo leuke rit gaat van start in Ravenna, een stad met 158.000 inwoners in de regio Emilia-Romagna. Ravenna is de hoofstad van de provincie Ravenna en in deze provincie wonen in totaal 391.500 mensen. Het is een stad waar de Giro al vaker is geweest, twee jaar geleden nog. Ook toen ging er een floprit van start in deze stad, net als nu een volledig vlakke rit. Aankomst in Modena, waar we eerder deze Giro ook al eens zijn geweest. Arnaud Demare won, kan gebeuren. Nu volgt er een aankomst in Verona, het enige verschil is dat deze rit 45 extra vlakke kilometers kent. Toen 145 kilometer met een drempel als grootste oneffenheid, nu 190 kilometer doffe ellende. Enfin, voor 2019 was het van 2011 geleden dat de Giro nog eens in Ravenna was. Toen eindigde er een rit in deze stad, uiteraard werd het een sprint. Cavendish won voor Appollonio of all places, Petacchi werd derde. Toch een lichtelijk teleurstellend resultaat voor Petacchi, die in 2005 wl wist te winnen in Ravenna. Daags na die rit in 2005 ging er ook nog een etappe van start in Ravenna, met aankomst in Rossana Veneto. Die rit werd dan weer gewonnen door Robbie McEwen, een dag eerder nog vierde. In 1972 kwam de eerste rit van de Giro aan in Ravenna, Marino Basso pakte toen de ritwinst en meteen ook de roze trui. In 1968 vertrok er dan weer een rit vanuit Ravenna, richting Imola. Ook toen Marino Basso als winnaar, wat een toeval. In 1938 won Cino Cinelli een rit in Ravenna, dat lijkt me een naam die te mooi is om te negeren. Verder is Ravenna de stad waar Dante Alighieri gestorven is. Zijn graftombe vinden we ook terug in deze plaats, die volgens Wikipedia van cultuurhistorisch groot belang is. Er zijn een aantal met mozaeken gedecoreerde vroegchristelijke bouwwerken te vinden in de stad, die dateren uit de tijd dat Ravenna de hoofstad was van het Ostrogetische Rijk. Dan moeten we terug naar de jaren 493-553. Een aantal van deze bouwwerken zijn opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO. Je moet dan bijvoorbeeld denken aan het mausoleum van Galla Placidia, de basiliek van San Vitale, de basiliek van Sant'Apollinare in Classe, de basiliek van Sant’Apollinare Nuovo, het mausoleum van Theodorik en dan nog wat dingen. Oude gebouwen, veel mozaeken, best grappig allemaal. Ravenna is dus in principe wel het bezoeken waard. Het roadbook noemt Ravenna zelfs een schatkamer, je zou voor minder.

Rga3iy5.png

Waardeloze rit natuurlijk, we bevinden ons weer eens in de Povlakte. Niet ver van Cattolica, daar waar we eerder al zo'n ellende rit hebben moeten doorstaan. Na de officieuze start in het centrum van Ravenna begint de rit echt op een brede weg buiten de stad. Daar zullen binnen een halve minuut drie renners zijn vertrokken. Eentje van Androni, eentje van Bardiani en eentje van Eolo. Of het wordt iets spannender, wie weet. Zonder Ewan en Merlier houden we niet veel sprinters over natuurlijk. Maar goed, deze rit kan niet anders dan gewoon gierend kut worden. Ik heb er ook niet echt veel zin in, moet ik zeggen. De renners gaan rijden over brede en behoorlijk rechte wegen, terwijl ze onderweg vooral veel akkers kunnen bewonderen. Af en toe wat bomen, maar wat een troosteloos gebeuren wordt dit. Af en toe een dorpje ook, voor de variatie. San Biagio is zo'n dorpje, daar zit een sexshop langs de kant van de weg. Lijkt me prima om hier als coureur even af te stappen en te gaan shoppen, wie weet wordt de rit dan nog leuk. Even later rijden ze door Argenta, waar het zowaar even wat bochtiger is. Na deze passage in Argenta gaat het gewoon een kilometer of dertig rechtdoor in de lege en uitgestrekte Povlakte. Alleen de wind kan deze etappe gaan redden, maar ik denk niet dat we zoveel mazzel gaan hebben. Aan het eind van dit lange stuk rechtdoor rijden we via een aantal bochten Ferrara binnen, de stad van een van de grootste legendes uit de wielersport. Ik heb het niet over een renner, ook niet over een ploegbaas. Nee, ik heb het over een arts. We bevinden ons nu op de geboortegrond van Michele Ferrari. Dottore Ferrari, een absoluut fenomeen. Verbannen uit de wielersport, al waren er dan een tijdje terug toch weer geruchten dat hij enkele mannen van Astana van wat advies zou voorzien. Zou een reden kunnen zijn waarom de Giro niet vaak start of aankomt in Ferrara, liever niet teveel aandacht voor Ferrari. Al vindt hier na 67 kilometer wel de eerste tussensprint van de dag plaats. Wel een fraaie stad, Ferrara. Flink wat geschiedenis ook, blijkbaar. Brede straten en vele paleizen, daterend uit de 15e eeuw. Toen was Ferrara de zetel van het huis van Este. Het meest opvallende gebouw is het vierkante kasteel van het huis van Este (= Castello Estense), in het centrum van de stad. Dit is een stenen gebouw waaromheen een gracht ligt, met vier torens. Het is na 1385 gebouwd en in 1554 gedeeltelijk gerestaureerd. Nou, top.

01-Ferrara%2C-Castello-Estense-Ph.-Provincia-di-Ferrara.jpg

Voorbij de tussensprint rijden we buiten Ferrara via een kicken brug over de Po, enerverende toestanden in de vlakte. Paar bochten en rotondes in de volgende kilometers, terwijl het peloton door Santa Maria Maddalena en Occhiobello rijdt. Buiten dit tweede dorpje gaan we beginnen aan een lange tocht langs de oevers van de Po, het lijkt me ingewikkeld om een parcours uit te stippelen dat zaaddodender is. Het blijft breed, het blijft vlak, het blijft leeg. Af en toe een dorpje, af en toe een rotonde, verder vooral veel gras en uiteraard ook een onmeetbare hoeveelheid akkers. Soms, plotseling, net als je het niet verwacht... een bocht. Gruwelijk. Vreselijk, vreselijke rit. Om het nog erger te maken ook wat industrie tussendoor, net als je dacht dat het niet uitzichtlozer kon. In de buurt van Castelmassa komen de renners een rotonde tegen met een strook asfalt dwars over de rotonde, kan leuk zijn voor de oplettende renner. Je moet toch wat, tijdens zo'n rit. Veel meer maken we niet mee, we hobbelen wat verder over die brede en rechte weg. Redelijk veel dorpjes langs de Po, dat dan weer wel. Een van die dorpjes is Ostiglia, hier rijden we even dwars door het centrum terwijl we wat bochten en rotondes meepakken. Ondertussen rijden we ook van de ene naar de andere regio. Een stukje in Veneto, daarna bevinden we ons ineens in Lombardije. Buiten Ostiglia gaat het weer een kilometer of 15 verder door het grote niets, het is zeldzaam treurig. De weg leidt naar Governolo, waar de renners bij een rotonde linksaf slaan. Ze rijden daarna over een zijriviertje van de Po en bereiken warempel een andere weg, ongelooflijk. Die weg leidt rechtstreeks naar Bagnolo San Vito, alwaar na 144,6 kilometer de tweede tussensprint van de dag zal plaatsvinden. Dit is geen willekeurig gekozen locatie, Bagnolo San Vito is namelijk de geboortegrond van Learco Guerra. Een van de grote vooroorlogse Italiaanse grootheden, tussen 1930 en 1937 won hij bijvoorbeeld 31 ritten in de Giro. In 1934 won hij ook nog eens het eindklassement. Acht ritten in de Tour, wereldkampioen, Milaan-San Remo, noem het allemaal maar op. Bovendien was hij in 1931 de eerste renner ooit die de roze trui mocht dragen, 90 jaar later vieren we dit feit blijkbaar. Al kwam hij technisch gezien uit San Nicol Po, een paar kilometer verderop. Maar dat hoort wel bij de gemeente Bagnolo San Vito, dus we doen het er maar mee. Geen mooie ode, maar ach.

25415657686_87a84a0f9b_c.jpg

Ja, bovenstaande poort staat ineens willekeurig langs de kant van de weg. Meer hoogtepunten gaan we voorlopig niet beleven. Na de tussensprint rijden we verder naar Mantova, waardoor ik bijna begin te denken dat dit een themarit is. Eerst op bezoek bij Ferrari, nu naar Mantova? Dan moet ik toch meteen denken aan de Mantova-zaak, waarbij voornamelijk renners van Lampre in opspraak kwamen. Die gingen allemaal op bezoek bij een apotheker in Mantova. In de provincie Mantova, blijkt dan later. Niet in de stad zelf, jammer. Daar gaat m'n thema. Mantova moeten we in het Nederlands blijkbaar Mantua noemen, nou, vooruit dan maar. Voor we Mantua bereiken moet er eerst 15 kilometer gefietst worden over dezelfde wegen als altijd. Breed en recht, met af en toe een onderbreking in de vorm van een rotonde. Paar dorpjes tussendoor, vooral veel leegte verder. In een van die dorpjes, Cerese, slaan we bij een rotonde rechtsaf, waarna Mantua ineens heel dichtbij is. Via nog meer rotondes en een stevige hoeveelheid bochten rijden we door deze stad, prachtig gelegen aan het Lago Inferiore. Al ligt aan de andere kant van de stad het Lago Superiore, interessant. Bijzonder is dat in deze meren (als enige plek in Europa) lotusbloemen in het wild groeien. Boh, boh, boh. Vooral Edoardo Affini zal hier in zijn element zijn, want volgens verschillende bronnen komt hij uit Mantua. Dan check je voor de zekerheid toch maar even z'n Instagram en blijkt dat ie uit Buscoldo kom, een kilometer of wat ten zuiden van de stad. Nouja, alsnog een lokale renner dus. Enfin, Mantua is een fraaie stad. Historisch centrum met wat palazzo's enzo, je kent het wel. Vergilius werd hier geboren, ook gaaf. De renners rijden alleen wel enigszins verkeerd, ze steken het meer over en verlaten Mantua. Als je achterom kijkt heb je dan een mooi uitzicht, maarja, dat lijkt me verder niet zo handig. Gelukkig hebben we altijd de foto's nog.

p-centocitt%C3%A0mantova-copertina-C.jpg

Als we eenmaal aan de overkant van het water zijn is het nog 40 kilometer fietsen tot de finish. Een tocht die helemaal nergens over gaat. Paar rotondes, dan bocht naar links in Mottella, een bocht naar rechts in Tripoli (haha we zijn ineens in Libi xD) en dan gaat het een paar kilometer rechtdoor tot in Castelbelforte, waar in het centrum een leuk kerkje staat. Paar rotondes buiten dit dorp, paar bochten in het centrum. Daarna is het hetzelfde verhaal tot in Trevenzuelo. Rechtdoor, tot in dat dorp. Paar bochten daar, weer een rotonde en dan rechtdoor naar Vigasio, waar het gelukkig nog maar een kilometer of 20 is tot de finish. De omgeving blijft gierend godsonmogelijk kut. Alleen maar landbouwgrond, soms wat industrie en een paar onooglijke dorpjes. We bevinden ons nu weer in Veneto, overigens, voor wat het waard is. Dit zou overigens wel echt een legendarische rit kunnen worden met wat zijwind, maar als je afhankelijk bent van het weer heb je het gewoon niet goed gedaan. Goed, of slecht. Slecht, een bocht in Vigasio bij een rotonde. Daarna gaat het eigenlijk gewoon weer een kilometer of weet ik hoeveel rechtdoor naar Castel d'Azzaro, het volgende dorp waar ze al een eeuw in lockdown zitten. Hier bevinden we ons op tien kilometer van het langverwachte eind, goddank. Een rotonde in het centrum, SPANNEND. Buiten het dorp nog een rotonde, SUPERSPANNEND. Even verderop wr een rotonde en daarna rijden we zelfs over een viaduct HOLY SHIT WE WORDEN GEK. Na dit krankzinnige intermezzo rijden we rechtdoor de buitenwijken van Verona binnen. Hier komen we na een tijd een soort van chicane tegen met daarna een rotonde en ng een viaduct, het is werkelijk een gekkenhuis. Na dit viaduct bevinden we ons al op een kilometer of vier van het eind, het gaat even rechtdoor totdat we een schuine bocht naar links tegenkomen. Even verderop, nadat we door een lelijk stukje Verona zijn gereden, volgt een schuine bocht naar rechts en dan bevinden we ons op drie kilometer van het eind. In die laatste drie kilometer gaat het grotendeels rechtdoor, over een extreem brede weg. Het loopt blijkbaar een beetje vals plat omhoog, maar ik leef niet in de veronderstelling dat dit veel verschil gaat maken. Op 2,5 kilometer van het eind komen we een behoorlijk grote rotonde tegen, die lands de rechterkant genomen moet worden. Na die rotonde gaat het rechtdoor tot in de slotkilometer. Vlak voor die slotkilometer komen we weer een viaduct tegen, een paar meter hoogteverschil! Dan volgt een duikje naar beneden, de slotkilometer in. Op een of ander gigantisch plein waar de Porta Nuova staat moeten we bij een ovalen rotonde de rechterkant aanhouden. Na dit ovalen onding gaat het in de laatste 500 meter van de rit rechtdoor over een brede weg. De makkelijkste finale tot nu toe.

o3DwquZlvZqr5GaPUWJg_220421-040216.jpg?v=20210422180216
hDaSnkfcAXe9Gi1ryEz7_220421-040209.jpg?v=20210422180209

Na deze hemeltergende tocht die we vol afgrijzen gaan aanschouwen eindigt de farce in Verona. Dat is een stad. Een stad waar de Giro wel vaker langskomt. Of eindigt, dat is ook een optie. Twee jaar geleden was dat het geval, de Ronde van Itali eindigde met een tijdrit van Verona naar Verona. Die tijdrit zou eindigen in het de Arena van Verona, een antiek Romeins amfitheater. De arena is een van de best bewaard gebleven amfitheaters en wordt tot op heden nog gebruikt. Het staat bekend om de operavoorstellingen die er gehouden worden. De arena van Verona, gebouwd in het jaar 30 na Christus, is een van de grootste amfitheaters uit het Romeinse Rijk. 138 meter lang en 110 meter breed, dat is niet misselijk. Vier ringmuren droegen de tribunes, de toeschouwers kwamen op hun zitplaats via 72 ingangen en 64 trappen. De buitenmuur was gebouwd uit wit en roze kalksteen uit Valpolicella en had drie verdiepingen bestaande uit arcades. Een aardbeving in 1117 verwoeste bijna de gehele bovenste verdieping en de oorspronkelijke buitenmuur, slechts een klein deel hiervan resteert nog. Eigenlijk wel opmerkelijk, dat ding ziet er nog steeds enorm indrukwekkend uit, maar het had dus nog veel indrukwekkender moeten zijn. Na de aardbeving veranderde de Arena in een steengroeve waar eenvoudig bouwmateriaal voor nieuwe gebouwen kon worden gevonden. Pas tijdens de Renaissance kwam het weer in gebruik als een theater. Dankzij de uitstekende akoestiek is het gebouw goed geschikt voor operavoorstellingen, die vanaf 1913 gehouden worden. In 2019 geen operavoorstelling, maar een tijdrit. Die tijdrit werd gewonnen door Chad Haga, kan iemand zich dat nog herinneren? Een veel belangrijker feit was dat Richard Carapaz zijn eindwinst wist veilig te stellen, hij werd de eerste man uit Ecuador die de Vuelta wist te winnen. Roglic stootte op het laatste moment Landa van het podium, altijd tegen Landa. Ook in 2010 eindigde de Giro in het amfitheater, toen zagen we Ivan Basso in de roze trui binnenbollen. Gustav Erik Larsson won toen, niet echt de grootste fenomenen die in Verona winnen. Na de aankomst in 2010 zijn we in 2012 nog een keer in Verona geweest, toen voor een ploegentijdrit. Die TTT werd gewonnen door Garmin-Sharp, de mannen van Vaughters en de latere eindwinnaar Ryder Hesjedal. In het verleden kwamen we enorm vaak aan in Verona, al een keer of 20. Grote namen die in Verona wisten te winnen luisteren naar de namen Binda, Bartali, Van Steenbergen, Poblet, Darrigade, Moser en Savoldelli. De stad Verona is ook vaak een plaats van vertrek geweest, meer dan 20 keer. In Verona is ook een aantal keer een wereldkampioenschap wielrennen georganiseerd, in 1999 en 2004 om precies te zijn. Oscar Freire ging twee keer met de regenboogtrui aan de haal, wat vooral in 1999 nogal als een verrassing kwam. Het WK van 1999 is vooral het WK van Frank Vandenbroucke. VDB reisde af naar Verona als de grote favoriet. Hij won in 1999 zo'n beetje alles en vlak voor het WK reed hij nog de stenen uit de straat in de Vuelta, maar in Verona kwam hij ten val en brak hij beide polsen. Het begin van het einde, min of meer. Tijdens het WK van 1999 werd ene Damiano Cunego kampioen bij de junioren. Erg leuk, want Cunego is afkomstig uit Verona. Wereldkampioen in je eigen stad, niet slecht.

data45494995-fa9333.jpg

Tot zover de koersachtergrond van Verona, ik had toevallig nog een heel boekwerk staan uit 2019. Daarnaast heb ik toen nog wat willekeurige feitjes verzameld, die pleuren we er dan ook maar gewoon in. Verona is een stad met 258.000 inwoners in de regio Veneto. Laten we maar meteen met het grootste clich van allemaal beginnen: Verona kennen we natuurlijk als de stad van Romeo en Julia. Een veelbezochte plaats in de stad is de Casa di Giulietta, daar waar de vrouw waarop Julia is gebaseerd zou hebben gewoond. In de Via Capello komen we dit huisje tegen, maar het valt toch wel als een behoorlijke tourist trap te omschrijven. Het balkonnetje is er bijvoorbeeld pas in de jaren '30 aan vast gebouwd. Tevens is die hele Shakespeare helemaal nooit in Verona geweest, de beunhaas. Op de binnenplaats komen we nog een bronzen beeld tegen van de jongedame, ook nergens op gebaseerd dus eigenlijk. Maar afijn, wel even voor de zekerheid haar borsten aanraken want dat zou geluk moeten brengen in de liefde. Goed, Verona dus. Een historische stad, waar de verschillende invloeden door elkaar heen lopen. De historische binnenstad is in ieder geval opgenomen op de werelderfgoedlijst van UNESCO en dat valt wel te begrijpen. We komen vele Romeinse invloeden tegen, na Rome zijn hier zelfs nog de meeste Romeinse bouwwerken te vinden. Een van die bouwwerken is dus het amfitheater, al nu ongetwijfeld ook weer in beeld worden gebracht. Daarnaast ligt Verona aan de Adige en er zijn meerdere bruggen gebouwd over deze rivier, een van die bruggen stamt nog uit de Romeinse tijd. De Ponte Pietra, ziet er best leuk uit. Ook is er nog een Romeins theater te vinden, het kan hier niet op. Ook in de middeleeuwen hebben ze hier nog wel wat leuke dingen gebouwd. Op de Piazza Bra, waar het amfitheater staat, komen we ook nog een paar leuke paleisjes tegen. In een van die paleisjes is tegenwoordig het stadhuis gevestigd. Op een ander plein, Piazza delle Erbe, komen we nog een fraaie fontein tegen. En dan hebben we nog de Arche Scaligere, een indrukwekkende groep van vijf Gotische monumenten van de machtige della Scaladynastie, die van 1262 tot 1382 heerste over Verona en een groot deel van Noord-Itali. Daarnaast hebben ze hier ook een aantal flink uit de kluiten gewassen kerken staan. De Gotische kerk van Sint-Anastasia, bijvoorbeeld, of de basiliek van San Zeno. Ze hebben hier ook nog een toren, de Torre dei Lambert. Een toren van 84m hoogte, maar liefst. Naast de toren, boven de straat die de pleinen 'delle Erbe' en 'dei Signori' met elkaar verbindt, bevindt zich de boog Arco della Costa, waaraan een rib van een walvis hangt. Een legende wil dat het bot naar beneden zal vallen, wanneer iemand er onderdoor loopt die nog nooit een leugen verteld heeft. Vanzelfsprekend is deze nog nooit naar beneden gevallen. Dit vind ik dan wel weer humor om te lachen, goed bedacht. Buiten dit alles heeft Verona ook nog de beschikking over een paar kastelen en een fort, ze zijn hier wel hebberig. Qua sport kennen we Verona van de voetbalclubs Hellas Verona en Chievo Verona. De n racistisch, de ander nietszeggend. Verona is verder dus de stad van Cunego, maar die fietst niet meer. De nieuwe generatie bestaat uit Giovanni Lonardi en Alexander Konychev, de zoon van Dmitri. Allebei prof, allebei niet aanwezig. Schieten we dus niets mee op. Dante Alighieri kunnen we blijkbaar ook koppelen aan Verona, hij vertoefde een tijd bij Cangrande della Scala, heer van Verona. Dante aan het begin van de rit en Dante aan het eind van de rit. Het moet een ode voorstellen, maar ik vind het bepaald geen goddelijke komedie.

verona-vista-aerea.jpg

Veel teveel informatie voor zo'n vreselijke rit, mijn excuses. Snel dit drama afronden. Het schijnt voor het eerst lekker weer te gaan worden. Liefst 25 graden in Ravenna. Zon! Geen kans op regen, relatief weinig wind. Een beetje wind, staat ook nog wel enigszins schuin zo te zien. Maar ik wil niemand enthousiast maken, het waait waarschijnlijk niet hard genoeg om voor enig spektakel te zorgen. Wellicht zal het iets zenuwachtiger worden, waardoor men niet met 30 kilometer per uur naar de finish rijdt, meer mogen we eigenlijk niet verwachten. Naarmate de dag vordert schijnt de wind wel iets aan te trekken, maar dat lijkt alsnog niet echt genoeg te zijn. In Verona doen we het met 23 graden, geen kans op regen en een beetje wind schuin in de zij. Misschien spannend, waarschijnlijk niet. Beginnen doen we om 12:25, tien minuten later zou de neutralisatie voorbij moeten zijn. Zou ook wat later kunnen zijn, het begint me op te vallen dat de Italiaantjes zich totaal niet aan hun eigen schema houden. Eurosport is er meteen bij, ik hoop u niet. Finish wordt verwacht tussen 16:59 en 17:25, zet de tv rond die tijd maar aan ofzo.

28217438255_edfa6f4076_b.jpg

Een minieme kans op waaiers. Als de wind aantrekt kan het leuk worden, anders wordt dit gewoon een massasprint. Alhoewel, we houden steeds minder sprinters over. Wellicht willen wat meer ploegen in de aanval gaan. Door de vermoedelijk beperkte controle in het peloton maakt de vlucht wel meer kans. Desondanks ga ik gewoon uit van een sprint. Een gouden kans voor Qhubeka om Nizzolo eindelijk een keer te laten winnen. Ook een goede gelegenheid voor Sagan om nog wat punten te rapen. Gaviria kan hier ook zomaar een stap richting een nieuw contract zetten. Motivatie genoeg bij de overgebleven sprinters, vermoed ik. Sowieso hun laatste kans, na deze rit kunnen ze massaal afstappen. Sprinten dus, gewoon.
1. Gaviria. Zo'n GEVOEL heb ik ineens.
2. Nizzolo. Kan niet anders, h.
3. Viviani. In de finale komen we vrij dicht in de buurt van Isola della Scala, de geboortegrond van de familie Viviani. Hij groeide samen met Attilio op in Vallese, nog een paar kilometer verderop. We rijden niet over die wegen, maar het is waarschijnlijk dichtbij genoeg om Viviani toch van wat extra motivatie te voorzien. Hij mag ook nog eens de vlag dragen voor Itali op de Olympische Spelen, meer motivatie kan een mens moeilijk hebben. Dus wordt ie derde, want hij kan er geen reet meer van natuurlijk. Je mist Pat, h?
4. Sagan. Te makkelijke rit, dit wordt een matige sprint.
5. Groenewegen. Oja, die doet ook nog mee.

1200px-Arena_di_Verona_2.jpg

[ Bericht 0% gewijzigd door Rellende_Rotscholier op 21-05-2021 02:40:53 ]
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 00:56
Een welverdiende like gegeven.
Idisromvrijdag 21 mei 2021 @ 10:07
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 00:56 schreef maxi-mus het volgende:
Een welverdiende like gegeven.
Ja, de onderste vier foto's doet mij weer mijmeren.
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 10:09
Mooie etappe om naar het songfestival te gaan, goed uitgekiend.
_-_ratjetoe_-_vrijdag 21 mei 2021 @ 10:30
Heb wel eens de Aida aanschouwt in het amfitheater van Verona, dat was bepaald geen pretje.
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 10:47
Heel erg zin om hier niet naar te kijken
Zorrovrijdag 21 mei 2021 @ 10:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:09 schreef Mexicanobakker het volgende:
Mooie etappe om naar het songfestival te gaan, goed uitgekiend.
Songfestival :')
Dan doe je niet meer mee. Dan kom je er niet meer in. Je doet gewoon niet meer mee.
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 11:06
Ravenna staat absoluut nog op m'n verlanglijstje.
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 11:10
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 11:06 schreef Slobeend het volgende:
Ravenna staat absoluut nog op m'n verlanglijstje.
Ik zou 3 maanden naar Itali op vakantie kunnen om alle steden die ik nog wil bezoeken af te werken.
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 11:12
quote:
6s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:59 schreef Zorro het volgende:

[..]

Songfestival :')
Dan doe je niet meer mee. Dan kom je er niet meer in. Je doet gewoon niet meer mee.
Nog altijd leuker dan deze etappe.
Kopikovrijdag 21 mei 2021 @ 11:56
quote:
songfestival
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 10:47 schreef hhh38 het volgende:
Heel erg zin om hier niet naar te kijken
Neef_Wuppievrijdag 21 mei 2021 @ 12:05
Heerlijke dag om niet te kijken.
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 12:28
Nu al reclame? Ik hoop niet dat ik zo de vluchtpoging ga missen.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 12:36
Waarom is Minali icon_darkhorse.png, waarom is Krieger maar 12,4% gekozen en waarom heeft @Mani89 maar 8 renners en geen Kriegertje.
Blikvrijdag 21 mei 2021 @ 12:36
Ik kijk uit naar de dag van morgen
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 12:37
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:36 schreef wimderon het volgende:
Waarom is Minali [ afbeelding ],
Omdat ie er niks van kan.
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 12:40
Krieger als niet-paard lijkt mij niet heel interessant eigenlijk. Ik hoopte dat ze 'gewoon' voor Vermeersch zouden gaan, mijn intel was niet op orde ;(
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 12:40
Oei, Viviani heeft de druk van de favorietenrol.
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 12:42
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:36 schreef wimderon het volgende:
Waarom is Minali [ afbeelding ], waarom is Krieger maar 12,4% gekozen en waarom heeft @:Mani89 maar 8 renners en geen Kriegertje.
@Mani89 ?
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 12:43
Karsten heeft er zin in.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 12:44
Hopelijk geen spijt van het Oldani-negeren.
showtimervrijdag 21 mei 2021 @ 12:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:44 schreef El-Stinho het volgende:
Hopelijk geen spijt van het Oldani-negeren.
quote:
Ik denk dat ik wat PM-stukjes gemist heb
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 12:48
Hagelstenen ter grootte van een voetbal?
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 12:48
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:42 schreef Slobeend het volgende:

[..]

@:mani89 ?
Ik heb echt geen flauw idee.
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 12:48
Dit gaat weer een prachtig hoorspel worden vanmiddag.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 12:48
quote:
12s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:47 schreef showtimer het volgende:

[..]

[..]

Dit is vast heel goed nieuws.
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 12:49
Ach, Marengo, Pellaud en Rivi. Gelukkig is deze rit maar 200 kilometer.
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 12:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:49 schreef Dale__Cooper het volgende:
Ach, Marengo, Pellaud en Rivi. Gelukkig is deze rit maar 200 kilometer.
Morgen ook gewoon 130 kilometer vlak voor de eerste echte klim. _O_
showtimervrijdag 21 mei 2021 @ 12:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:48 schreef El-Stinho het volgende:

[..]

Dit is vast heel goed nieuws.
Dat is wel de bedoeling.
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 12:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Morgen ook gewoon 130 kilometer vlak voor de eerste echte klim. _O_
Als ik voor de vlucht ga ga ik weer voor een stel boerenlullen.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 12:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:53 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Morgen ook gewoon 130 kilometer vlak voor de eerste echte klim. _O_
Oh leuk, we krijgen weer een mongolenvlucht dus?
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 12:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:54 schreef Mexicanobakker het volgende:

[..]

Als ik voor de vlucht ga ga ik weer voor een stel boerenlullen.
Dartpijltjes gooien op de startlijst?
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 12:56
quote:
15s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Oh leuk, we krijgen weer een mongolenvlucht dus?
Zojuist De Gendt opgesteld. :)
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 12:56
quote:
15s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:55 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Oh leuk, we krijgen weer een mongolenvlucht dus?
Die kans lijkt me echt bizar groot ja.
Felagundvrijdag 21 mei 2021 @ 12:57
Pellaud in de kansloze ontsnapping, je verwacht het niet.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 12:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die kans lijkt me echt bizar groot ja.
Vanuit de helicopter kun je nog de grote muis spotten die de dag voor de Angliru is gebaard vorig jaar.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 12:59
Flegga :')
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 13:01
Iris :') :') :')
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 13:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:01 schreef wimderon het volgende:
Iris :') :') :')
De "er moet een vrouw bij" vrouw.
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 13:03
Die Thomas de Gendt-gok slaat natuurlijk helemaal nergens op. Wat een minachting.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 13:06
Wow, volgende week al de Dauphine Libere.
Marcossvrijdag 21 mei 2021 @ 13:07
twitter
TargaFloriovrijdag 21 mei 2021 @ 13:07
Vandaag eindelijk Nizzolo?
Felagundvrijdag 21 mei 2021 @ 13:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:07 schreef TargaFlorio het volgende:
Vandaag eindelijk Nizzolo?
Zal wel weer tweede worden.
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 13:36
Kijk eens, een zwaan. Dat is toch ook mooi, h?
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 13:38
Paul, die vanochtend nog stuurde...

Lijkt me een bingo.
chufivrijdag 21 mei 2021 @ 13:39
Wordt er nog gefietst of .. :+
noodgangvrijdag 21 mei 2021 @ 13:42
quote:
99s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:39 schreef chufi het volgende:
Wordt er nog gefietst of .. :+
Nee joh, t regent en waait, ik kijk wel uit
Dagoduckvrijdag 21 mei 2021 @ 13:43
Dit kan niet anders dan een topetappe worden.
Felagundvrijdag 21 mei 2021 @ 13:43
"Dat klopt dus niet."

Staat dat ook op de bingokaart?
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 13:43
Jeroen die vindt dat je Vanbelleghem moet zeggen en niet Vanbellegum, terwijl hij het zelf altijd over hut heeft in plaats van het.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 13:48
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 12:56 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

Die kans lijkt me echt bizar groot ja.
Meh, dan heeft INEOS ook geen zin om daar achteraan te rijden. Lekker kwartiertje voor Tratnik, Gabburo, Albanese, Carr en Guglielmi
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 13:48
Update van de altijd sympathieke Mohoor

twitter
Felagundvrijdag 21 mei 2021 @ 13:50
Ik heb bij hem in de ploeg gezeten....
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 13:50
IK HEB BIJ HEM IN DE PLOEG GEZETEN
user25514vrijdag 21 mei 2021 @ 13:50
Steven Roche - Steven Rooks - Nicholas Roche... what's in a name
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 13:52
Na eerste col morgen heb je ook nog 30 km vallei naar Zoncolan. Dat is ook niet veel.
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 13:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:52 schreef Frozen-assassin het volgende:
Na eerste col morgen heb je ook nog 30 km vallei naar Zoncolan. Dat is ook niet veel.
En we beklimmen een minder zware kant van de Zoncolan.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 13:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En we beklimmen een minder zware kant van de Zoncolan.
Wel heerlijke laatste drie kilometer
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 13:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 13:54 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:

[..]

En we beklimmen een minder zware kant van de Zoncolan.
Ja, zeker met zo'n makkelijke aanloop zal het wel wachten worden tot de laatste drie kilometer.
Dutch_viewvrijdag 21 mei 2021 @ 14:14
Makelaar die bar Ringo in diens portfolio heeft springt ook een gat in de lucht na Karstens reclame
Dutch_viewvrijdag 21 mei 2021 @ 14:23
Het wordt al wat zweveriger als er gesproken wordt over DNA modificatie en een kloon van Evenepoel :7
capuchon_jongenvrijdag 21 mei 2021 @ 14:39
Met wat is die renner mee bezig?
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 15:20
twitter
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 15:34
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:20 schreef Szura het volgende:
[ twitter ]
Remco Evenepoll hahaha
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 15:35
Oei, Gaviria bij de dokter. Daar gaat mijn voorspelling.
4-elementsvrijdag 21 mei 2021 @ 15:46
twitter
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 15:46
Ze zijn ontevreden over Sabatini. Jeetje.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 15:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:46 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Ze zijn ontevreden over Sabatini. Jeetje.
Als ze nou eens wat meer meekeken hier...
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 15:55
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:46 schreef 4-elements het volgende:
[ twitter ]
9kmxv.gif
_-_ratjetoe_-_vrijdag 21 mei 2021 @ 15:55
Brambilla zegt dat hij wel zin heeft in een kopje koffie, mooie kerel, niets mis mee.
_-_ratjetoe_-_vrijdag 21 mei 2021 @ 15:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 15:55 schreef Mani89 het volgende:

[..]

[ afbeelding ]
Toch gelachen.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 15:57
TAARTJE
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 16:01
"Dus je hoogzwangere vrouw is speciaal voor jou naar de bakker gewaggeld? Echte liefde"
"Ja, waggelen is wel het goede woord ja"

Ik schakel weer echt op een perfect moment in _O-
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:08
Net ingeschakeld, pagina 3 van topic 1. Dit kan niet anders dan een prachtig schouwspel zijn geweest.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:08
Belgisch voetbal is geen sport.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:08 schreef El-Stinho het volgende:
Belgisch voetbal is geen sport.
Noa Lang die de de tegenstander voor Joden uitmaakt is wel een van de betere rubrieken van het Belgisch voetbal.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:11
Een varken als prijs is haram.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:14
Ach kijk toch wat een mooi varkentje
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:15
Superintelligente dieren.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:15
Hut is koers.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:17
W-W-W-W-w-w-w
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 16:17
Wow, dingen gebeuren.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:17 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Wow, dingen gebeuren.
800m voordat je een dorpje inrijdt een waaier trekken is wel een buitengewoon strak plan, zien we alweer.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 16:21
Dat was kort.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 16:23
@showtimer Branko is op verzoek geen orakel meer.
MC-Mvrijdag 21 mei 2021 @ 16:28
Rotonde genot.
Pino112vrijdag 21 mei 2021 @ 16:30
Nog 40km? Duurt lang.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:31
twitter


tim-and-eric-mind-blown.gif
Dutch_viewvrijdag 21 mei 2021 @ 16:31
vandaag wel erg veel comercial breaks
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:31 schreef Dutch_view het volgende:
vandaag wel erg veel comercial breaks
Je kijkt niet op de PLAYER? :')
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 16:35
Erg teleurstellend dat Karsten mijn voorbeschouwingen niet leest.
Dutch_viewvrijdag 21 mei 2021 @ 16:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:33 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Je kijkt niet op de PLAYER? :')
nee ik ga niet extra betalen... kijk dan soms ff naar een obscure stream
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:36
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Erg teleurstellend dat Karsten mijn voorbeschouwingen niet leest.
Buitengewoon onprofessioneel ook van Karsten. Een zekere Twitteraar is het hier vast mee eens.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:37
twitter


twitter


Mark gaat er met gestrekt been in.

En even later weer een vrolijke do-re-mi-fa-sol-tweet naar Jeroen.
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 16:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Erg teleurstellend dat Karsten mijn voorbeschouwingen niet leest.
Ik zal hem voortaan iedere dag taggen op twitter punt com
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 16:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:35 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Erg teleurstellend dat Karsten mijn voorbeschouwingen niet leest.
Karsten heeft teveel aandoeningen om zo'n lap tekst te kunnen lezen.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:40
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Karsten heeft teveel aandoeningen om zo'n lap tekst te kunnen lezen.
Altijd even uithijgen na een trapwandeling.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:41
Dat is wel typische Michiel Elijzen-'humor' ja.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 16:42
Ik ben er!

Niks gemist geloof ik
Steven184vrijdag 21 mei 2021 @ 16:42
Ik zie dat ik tevroeg ben ingeschakeld
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 16:45
Nou nou, koplopers bijna ingehaald, je verwacht het niet
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:45
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:42 schreef Frozen-assassin het volgende:
Ik ben er!

Niks gemist geloof ik
Iets over een koers waar je een varkentje kon winnen. Volgens user @El-Stinho zijn dat buitengewoon intelligente beestjes.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:46
Ik moet om 17:20u de deur uit, ga ik de finish kunnen zien?
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 16:46
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:39 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Karsten heeft teveel aandoeningen om zo'n lap tekst te kunnen lezen.
Denk dat hij tussendoor wel een paar keer een pauze neemt om wat push ups te doen ja.
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 16:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:46 schreef Bugno3 het volgende:
Ik moet om 17:20u de deur uit, ga ik de finish kunnen zien?
Jawel, ze verhogen hun tempo nu
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 16:48
*zegt hij optimistisch
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 16:49
Weer reclame tijdens een verhaal :')
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:49
Karsten die midden in een verhaal zit als er reclame komt had ook wel op de bingo gemogen.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:50
Dylan met 130w gemiddeld vandaag. Dat zou ik (bijna) bijhouden.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:51
Zitten we al klaar voor de topsprints van Krieger en Minali?
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 16:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:51 schreef El-Stinho het volgende:
Zitten we al klaar voor de topsprints van Krieger en Minali?
Ik mag toch hopen dat ze bij Wanty voor Pasqualon gaan.
Remcovrijdag 21 mei 2021 @ 16:52
Deze was wel lekker getimed ook, Karsten zat net aan de clou
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 16:52
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Ik mag toch hopen dat ze bij Wanty voor Pasqualon gaan.
WLR / Cyclingmaster #44 De loterij van sprintetappes
DeeBeevrijdag 21 mei 2021 @ 16:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Ik mag toch hopen dat ze bij Wanty voor Pasqualon gaan.
Ik sta hier volledig achter.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:53
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Remco het volgende:
Deze was wel lekker getimed ook, Karsten zat net aan de clou
"clou"

Net als die fietspomp van Zlle gisteren zeker.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Ik mag toch hopen dat ze bij Wanty voor Pasqualon gaan.
twitter
TargaFloriovrijdag 21 mei 2021 @ 16:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:52 schreef Bill_Hillie het volgende:

[..]

Ik mag toch hopen dat ze bij Wanty voor Pasqualon gaan.
Ze zullen wel met tween gaan sprinten voor plek 7.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 16:54
Karsten veegt de vloer aan met Afrika.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:55
Ik zou het niet meer weten joh.

- Spijtig
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 16:56
Bernie komt even vertellen dat het vlak is, een sprint rechtdoor.

Dank
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 16:56
quote:
Ah er staan belangen op het spel hier. Nou ja, ik heb Pasqualon in mijn Giro-poultje en Minali kan er toch niks van.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 16:57
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bernie komt even vertellen dat het vlak is, een sprint rechtdoor.

Dank
"In the last 700m, it's gonna be reaally fast"

Stukje duiding.
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 17:00
Ok, ze mogen wel ets harder gaan rijden
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:00
Yes...Karsten begint een verhaal over Freire :)
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:00 schreef Bill_Hillie het volgende:
Yes...Karsten begint een verhaal over Freire :)
Bij in de ploeg gereden.
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:01
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:01 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Bij in de ploeg gereden.
Uiteraard.
Beregdvrijdag 21 mei 2021 @ 17:02
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:56 schreef Frozen-assassin het volgende:
Bernie komt even vertellen dat het vlak is, een sprint rechtdoor.

Dank
De Oostenrijkse Sven
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:02
Freire _O_
Faraday01vrijdag 21 mei 2021 @ 17:03
Ik zie dat ik nog een kwartier te vroeg ingeschakeld heb.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 17:04
Ik zou gewoon in remmen gaan knijpen en terug naar peloton gaan
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:07
JAAA, morgen noodweer _O_
TargaFloriovrijdag 21 mei 2021 @ 17:08
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:07 schreef Bugno3 het volgende:
JAAA, morgen noodweer _O_
Urenlang staren naar beelden van de finish op de Zoncolan. -O-
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:08 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Urenlang staren naar beelden van de finish op de Zoncolan. -O-
En dan Yates zien winnen met 9' tijdswinst _O_
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:07 schreef Bugno3 het volgende:
JAAA, morgen noodweer _O_
En dan geen beelden zeker
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:09 schreef Szura het volgende:

[..]

En dan geen beelden zeker
Krijg het idee dat ik deze post eerder heb gelezen
Marcossvrijdag 21 mei 2021 @ 17:09
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:09 schreef Szura het volgende:

[..]

En dan geen beelden zeker
Of de slotklim die niet doorgaat
-XOR-vrijdag 21 mei 2021 @ 17:11
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:09 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Of de slotklim die niet doorgaat
:{
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 17:11
Zoncolan met 3 km inkorten :{
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:09 schreef Marcoss het volgende:

[..]

Of de slotklim die niet doorgaat
Hou op
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 17:12
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 16:46 schreef Bugno3 het volgende:
Ik moet om 17:20u de deur uit, ga ik de finish kunnen zien?
Ik was iets te optimistisch, sorry ;(
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:14
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:12 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

Ik was iets te optimistisch, sorry ;(
Nou, m'n dochter wacht maar even bij de manege.
Aguerovrijdag 21 mei 2021 @ 17:15
Hou vol kopgroep!
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:17
Peerten rijden _O-
TargaFloriovrijdag 21 mei 2021 @ 17:17
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:14 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Nou, m'n dochter wacht maar even bij de manege.
Koers gaat voor alles.
Neef_Wuppievrijdag 21 mei 2021 @ 17:18
Ik kijk vanaf nu ook mee. Niets gemist denk ik?
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:18
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:17 schreef TargaFlorio het volgende:

[..]

Koers gaat voor alles.
Dat lijkt me evident en dat weet ze ook.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
Ik zie Kluge met Oldani in zijn wiel @showtimer :G
Aguerovrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:14 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Nou, m'n dochter wacht maar even bij de manege.
Ik bel jeugdzorg.
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
Even kijken hoe de Jumbo-renners elkaar weer hopeloos gaan kwijtraken.
johannes_vermeervrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:14 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Nou, m'n dochter wacht maar even bij de manege.
Misschien kan je nog grey of dark horses spotten voor morgen bij cyclingmaster.
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
Wat heb ik gemist?
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef Aguero het volgende:

[..]

Ik bel jeugdzorg.
Die komen over een jaar of 3 wel een keer aankakken.
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:19
Ik kijk nu ook.
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
Kanter vergeten op te stellen, die gaat winnen vandaag.
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
Nizzolo gaat winnen
naatje_1vrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef Mani89 het volgende:
Wat heb ik gemist?
een bloedneus van Gaviria of Viviani (wie weet ik niet meer)

Niets dus
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef Koffieplanter het volgende:
Ik kijk nu ook.
Dit soort timing op de cryptomarkt zou je miljonair maken.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
quote:
14s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:20 schreef naatje_1 het volgende:

[..]

een bloedneus van Gaviria of Viviani (wie weet ik niet meer)

Niets dus
Bij bloedneus zou ik zeggen de Colombiaan.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:20
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:20 schreef Szura het volgende:
Nizzolo gaat winnen
HAHAAHAH
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:20 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Bij bloedneus zou ik zeggen de Colombiaan.
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:20 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

Dit soort timing op de cryptomarkt zou je miljonair maken.
Crypto is wel echt voor wanstaltige debielen.
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
Waar is Jumbo nu
Zwansenvrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
Present.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
Dylan op plek 450
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:21
Alexander Krieger is een fenomeen.
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:22
Jumbo schittert door afwezigheid.
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:22
Greenways lekker in de wind.
Zwansenvrijdag 21 mei 2021 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:22 schreef Bill_Hillie het volgende:
Jumbo schittert door afwezigheid.
Hup, daar zitten ze vooraan :P
johannes_vermeervrijdag 21 mei 2021 @ 17:22
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:22 schreef Bill_Hillie het volgende:
Jumbo schittert door afwezigheid.
*aanwezigheid
Sabatavrijdag 21 mei 2021 @ 17:22
Karsten Miggels krijgt zowaar de naam Groenewegen uitgesproken. Knap voor een Rheinlnder
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
quote:
1s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:22 schreef Zwansen het volgende:

[..]

Hup, daar zitten ze vooraan :P
Dat deden ze toch best snel nog.
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Jumbo mist een type Pfingsten.
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Wat is dit :D
Momovrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Affini lol
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Nizzolo :o.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
:o :o :o :o :o
Aguerovrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Het is niet te geloven.
Sabatavrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Aiii net niet
-XOR-vrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Lekkere coordinatie bij Djumbo
Zwansenvrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
:D
Van_Poppelvrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
NizzoGod _O_
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 17:23
Nizzolo wint :o

Inb4 declassering
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Mooi voor hem.
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:20 schreef Bugno3 het volgende:

[..]

HAHAAHAH
KOM DAN KOM DAN
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Affini er op het laatst uitgegooid. Lap.
Momovrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Het universum is gebroken
Bugno3vrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Wat was dit dan? Slapstick.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Jumbo geeft Nizzolo een fantastische leadout

Dylan houdt zich wat in heb ik het idee. Hij was fantastisch gepositioneerd
-XOR-vrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
_O- _O-
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Leuk
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Jeetje.
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Het wielrennen is af, klaar. We kunnen stoppen.
maxi-musvrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:24 schreef Mani89 het volgende:
Affini er op het laatst uitgegooid. Lap.
Voor wie?
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
JAAAAAAAAA HIJ DOET HET!!!
Faraday01vrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Dielan is bang lijkt het
Zwansenvrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
Mooi voor hem, maar wat liet Dylan zich weer wegzetten.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:24 schreef Faraday01 het volgende:
Dielan is bang lijkt het
Inderdaad. Lijkt niet te willen beuken voor zijn positie
Mani89vrijdag 21 mei 2021 @ 17:24
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor wie?
Niemand, ik had 8 renners opgesteld.
Sabatavrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
Dit leek net Heinrich Haussler die een sprint moest aantrekken: "I looked around and aww fuck there is no one there"
supernigervrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
Nizzolo _O_
Scorpion_17vrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
Rabotactiek :'(
Szuravrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
Lekker naar je manege @Bugno3 :W :W
skysherrifvrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
mooi nizzolo tis hem gegund
supernigervrijdag 21 mei 2021 @ 17:25
Aan die Dielan heb je ook niks. _O-
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 17:26
Leuke poging wel van Affini :)
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 17:26
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:26 schreef hhh38 het volgende:
Leuke poging wel van Affini :)
Inderdaad, was er dicht bij. Zie je niet vaak meer.
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 17:27
Prachtige 26e plek voor Minali
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:27
Mooie beelden.
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 17:27
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:24 schreef maxi-mus het volgende:

[..]

Voor wie?
Hij had er maar 8, hahaha

(Waarschijnlijk alsnog meer verdiend dan ik)
Faraday01vrijdag 21 mei 2021 @ 17:28
Mooie viering voor Nizzolo ^O^
johannes_vermeervrijdag 21 mei 2021 @ 17:28
Zou wel terecht zijn als Nizzolo nu de Italiaanse vlag mag dragen bij de spelen.
Frozen-assassinvrijdag 21 mei 2021 @ 17:28
Oldani 6e, Pasqualon 7e, Krieger 11e
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:28
Krieger heeft een vreemde stijl.
Scorpion_17vrijdag 21 mei 2021 @ 17:29
Tijd om Dielan eventjes langs de shrink te sturen?
Faraday01vrijdag 21 mei 2021 @ 17:29
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:28 schreef johannes_vermeer het volgende:
Zou wel terecht zijn als Nizzolo nu de Italiaanse vlag mag dragen bij de spelen.
Daar zal Pellegrini het wel mee eens zijn _O-
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:29
Ik merk dat ik dat deze hele Giro nog niet zo blij geweest ben voor een etappewinnaar. Ik ben wel een beetje fan van Giacomo.
Neef_Wuppievrijdag 21 mei 2021 @ 17:29
Dit is leuk :)
El-Stinhovrijdag 21 mei 2021 @ 17:30
Willekeurig Engels-claxon.
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 17:30
Inb4 Wim
Aguerovrijdag 21 mei 2021 @ 17:30
Interview met Nizzolo?
Nee, lekker naar de studio met Sander :')
Mexicanobakkervrijdag 21 mei 2021 @ 17:30
Tagliani 16e

De winnaar van de Uno-X is gekend.
Dale__Coopervrijdag 21 mei 2021 @ 17:32
Was dit berhaupt een bewuste poging van Affini?
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 17:32
Jeetje.

De werken van Aart Vierhouten.
Koffieplantervrijdag 21 mei 2021 @ 17:32
Een Wanty klopt pontificaal op zijn stuur, maar waarom?
Bill_Hillievrijdag 21 mei 2021 @ 17:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:32 schreef Dale__Cooper het volgende:
Was dit berhaupt een bewuste poging van Affini?
Droomplan van Jumbo...en dan wint Nizzolo ineens wel :{
Steven184vrijdag 21 mei 2021 @ 17:33
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:32 schreef Koffieplanter het volgende:
Een Wanty klopt pontificaal op zijn stuur, maar waarom?
Omdat ie hier vandaan komt en baalt?
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 17:38
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:32 schreef Dale__Cooper het volgende:
Was dit berhaupt een bewuste poging van Affini?
Ik denk dat het gemproviseerd was op het moment dat ie als eerste uit die bocht kwam
hhh38vrijdag 21 mei 2021 @ 17:39
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:32 schreef Rellende_Rotscholier het volgende:
Jeetje.

De werken van Aart Vierhouten.
Als je het zo vaakt jinxt in je voorbeschouwingen vraag je er ook om natuurlijk.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:41
Z'n wenkbrauwen staan op punt.
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 17:41
Nizzolo is een sympathieke jongen.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:41
twitter


De nieuwe ziedend is uit.
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 17:42
Klaar
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 17:43
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:39 schreef hhh38 het volgende:

[..]

Als je het zo vaakt jinxt in je voorbeschouwingen vraag je er ook om natuurlijk.
Het heeft nog lang geduurd.
johannes_vermeervrijdag 21 mei 2021 @ 17:46
Zometeen Aart die opbelt, dan zapt niemand weg.
Pino112vrijdag 21 mei 2021 @ 17:47
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:30 schreef Mexicanobakker het volgende:
Tagliani 16e

De winnaar van de Uno-X is gekend.
Ik niet inderdaad.
Chiappuccivrijdag 21 mei 2021 @ 17:48
Zonde dat het net niet lukte voor Affini. Hij hield het nog lang vol. Was een mooie Cancellara-esque etappezege geweest.
Rellende_Rotscholiervrijdag 21 mei 2021 @ 17:51
Klimtijdrit? Zijn ze dronken?
showtimervrijdag 21 mei 2021 @ 17:51
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:19 schreef wimderon het volgende:
Ik zie Kluge met Oldani in zijn wiel @:showtimer :G
Duitsers zijn de goedheid zelve. :@
Slobeendvrijdag 21 mei 2021 @ 17:54
Bobbie onder het systeemplafond.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:54
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:51 schreef showtimer het volgende:

[..]

Duitsers zijn de goedheid zelve. :@
Ik geef Eisel de schuld, interview gezien?
showtimervrijdag 21 mei 2021 @ 17:56
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:54 schreef wimderon het volgende:

[..]

Ik geef Eisel de schuld, interview gezien?
Nee, bijna niets gezien. Interview met Kloege?
kibovrijdag 21 mei 2021 @ 17:56
Het is Volbracht.
Topic, alsmede dit hele forum kan dicht.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:57
Hier gaat iets mis.

Oh ja, vergeten te posten dat Sander z'n bek mot houwe.
wimderonvrijdag 21 mei 2021 @ 17:59
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:56 schreef showtimer het volgende:

[..]

Nee, bijna niets gezien. Interview met Kloege?
Nee, Oldani.

Hij antwoordt eerst dat hij gaat aantrekken voor Kloege, waarna Eisel countert met dat hij toch vierde was een paar dagen terug. Waarna Oldani zegt dat ze wel gaan kijken in de koers.
franklopvrijdag 21 mei 2021 @ 18:00
Gaviria sprintte zonder zadel
Aguerovrijdag 21 mei 2021 @ 18:04
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:00 schreef franklop het volgende:
Gaviria sprintte zonder zadel
Weten we wanneer hij z'n zadel is kwijtgeraakt?
showtimervrijdag 21 mei 2021 @ 18:06
quote:
0s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 17:59 schreef wimderon het volgende:

[..]

Nee, Oldani.

Hij antwoordt eerst dat hij gaat aantrekken voor Kloege, waarna Eisel countert met dat hij toch vierde was een paar dagen terug. Waarna Oldani zegt dat ze wel gaan kijken in de koers.
Wat een lul, maar ik zou ook nooit suggereren om Kloege te spelen. |:)
DeeBeevrijdag 21 mei 2021 @ 18:23
quote:
10s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:00 schreef franklop het volgende:
Gaviria sprintte zonder zadel
Gerard Joling rijdt altijd zonder zadel.
Beregdvrijdag 21 mei 2021 @ 18:33
Waarom zou je ook met Kluge sprinten als Oldani in je ploeg zit
Pino112vrijdag 21 mei 2021 @ 18:58
Groenewegen en Dekker DNS morgen, logischerwijs.
Marcossvrijdag 21 mei 2021 @ 19:01
quote:
7s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 18:58 schreef Pino112 het volgende:
Groenewegen en Dekker DNS morgen, logischerwijs.
Had eigenlijk wel verwacht dat Groenewegen door zou gaan omdat hij dat wedstrijdritme nodig heeft. Maar goed, hij heeft een tijdje niet gekoerst natuurlijk, misschien is hij wel volledig gesloopt

En had van Dekker toch meer verwacht in de lastigere ritten, hij loste regelmatig gelijktijdig of iets later dan Groenewegen.
Beregdvrijdag 21 mei 2021 @ 19:30
Je wordt toch een betere renner van een grote ronde uit te rijden?
Beetje dom voor Dekker om nu te stoppen
Steven184vrijdag 21 mei 2021 @ 20:43
quote:
2s.gif Op vrijdag 21 mei 2021 19:30 schreef Beregd het volgende:
Je wordt toch een betere renner van een grote ronde uit te rijden?
Beetje dom voor Dekker om nu te stoppen
We hebben ook jaren gezien waarin degenen die een zware Giro uitreden geen deuk in een pakje boter meer reden rest van het jaar.